Det här är aldrig, aldrig, aldrig okej.

Edit – tisdag kl 10:16

Jag tar tillbaka allt som jag tidigare skrivit i det här inlägget då det inte längre är någonting jag står bakom. (Förutom att hot så klart aldrig är okej..)
Jag kommer inte heller kunna svara på några frågor om anledningen till det i nuläget.

Att Isabella fått en sådan här lapp på sin bil i garaget inne i stan är fan i mig höjden av feghet.
Att smyga iväg och tejpa fast en lapp med ett budskap man med största sannolikhet inte skulle våga säga till henne ansikte mot ansikte gör mig rasande!
Hur i helvete rättfärdigar man ett hot mot en annan människa bara för att denna människas företag och varumärke granskas?
Jag kan inte uttrycka det på något annat sätt än FY ÄNDA IN I HELVETE!!!!

Jävla idiot!

Jag väljer att inte vara så pass cynisk som vissa av er som tror att Bella iscensatt detta för att vinna sympatier.
Även om det skulle vara ett sätt för henne att förflytta fokuset från sin statistik – vilket jag inte tror – så vill jag ÄNDÅ förtydliga att det aldrig är okej att göra så här. Aldrig!

487 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle inte förvåna mig att hon bett ex hajen skriva den… Allt för att vi ska glömma att hon är en simpel bedragare!

  Svara

   Misstänker samma sak. Detta är bara ett sätt att manipulera sina läsare till att tycka synd om henne, speciellt när hon blandar in barnen (hon vet exakt vad hon gör) . Allt för att få läsarna att glömma allt som kommit fram dom senaste dagarna.

   Svara

    Ser du att camcam också manipulerar sina läsare? Särskilt genom de sista meningarna i inlägget. Det är taktik såklart för att manipulera och påverka läsarna här att tro att Bella hittar på för att avleda, och för att själv försöka framstå som god och att hon bryr sig och säger ifrån. BullShit! Taktik av camcam, manipulation och smart strategi. Falsk och hal som en ål!

    Svara

     Genom sig själv känner man andra! 😂😆

     Svara

    Lite som i Wag the dog, om nån sett den filmen…

    Svara

     Lägger in lite högre upp igen. Och ja, jag har sett filmen. 😊

     Om vi säger så här. Det har raderats friskt nu på morgonen bland kommentarena inne hos Bella bland dem hon först släppte igenom igårkväll.

     Dem som anklagade henne för damage control har raderats. 😉

     Svara

      Aha, det förklarar varför jag inte kunde se min kommentar. Det är ju så uppenbart vad hon håller på med. Vem skriver en handskriven lapp om man vill vara anonym. Dessutom finns det ju övervakningskamera och då är det ju bara att polisanmäla.

      Svara

       Samtidigt… är det verkligen en lapp som går att polisanmäla? Det är inget DIREKT hot, inget konkret hot, bara en lapp med något ganska diffust som går att tolka på lite olika sätt.

       Svara

        Nä, men det är ju någon form av ofredande. Visst, självklart skulle detta polisanmälas för att arkiveras och läggas på hög tillsammans med liknande brev, uttryck. Till CamCam; nu är detta så spännande att det inte är klokt. Snart får vi svar, hoppas jag!!

        Svara

   Camilla, vilken orm du är 🙁 skulle inte kunna sova om natten om jag vore du. Och bespara oss ditt ”tack, jag sover fint”. Det gör du säkert och det visar en hel del.

   Svara

    Lägg ner ditt ormsnack. Jag tror knappast camcam tar åt sig av dina kommentarer då de är skrivna på ett otroligt löjligt sätt.

    Svara

     Lägg ner ditt ormsnack 👍🏻😂😂

     Svara

     Alltså ni camcams nickedockor är för roliga – lättlurade och lättroade, iaf om ni skrattar åt Camcams löjliga försök till skämt och försök att vara rolig, hon är ju oerhört löjlig. Suck…

     Svara

    Beror helt på om THK är mätt, alternativt inlåst på toaletten för annars låter han högre än en mistlur och då blir det svårt att sova trots öronproppar. 🐍🐍🐍

    Svara

    Men FAN vad du tjatar om ditt ormeri!

    Svara

     Hat sprider hat och det är otäckt!😯

     Svara

     En ormtjusare!!! Tssss tssssss…

     Svara

      Nej det är ju bella isf som är ormtjusaren 🙂 om du är ormen

      Svara

       Sant!!!

       Svara

    Jaha, och du ser inte din ormkommentar🤥 som ett hot?🙄

    Svara

     Kimmentaren var till anonym🤗

     Svara

    Håller med! En riktigt otäck orm är Camcam.. Fy fan så sneaky, ni som inte ser och förstår det är ju så totalt blåsta och har blivit såå manipulerade. Camcams manipulerade nickedockor här köper allt Camcam skriver och klarar inte att se igenom taktiken och de lömska smarta strategierna. Och applåderar Camcams taffliga försök till att vara rolig, hon är ju bara urtöntig, inte det minsta rolig. NEJ jag är inget Bellafan och avgudar inte henne men fy fan som jag retar mig på Camcams taktik och hur ful och falsk hon är (nej menade inte utseendemässigt utan hennes sluga falska sätt).

    Svara

     Tänk att folk som du kan vara så faktaresistenta attni kallar en faktabaserad granskning för manipulation.

     Svara

   OM den är äkta tror jag det gick till såhär:

   Lagom flummig hippie-tomte knallar förbi hennes Porsche. Porsche = kapitalist, vilket säkert för tankarna till någon med stort ego.

   Hippietomten vill skriva något djupt och så blir det såhär. Typ ”finns viktigare saker i livet än Porsche/pengar/status”.

   Jag är rätt bra på att lösa gåtor, i know.

   Svara

    I ett privat garage?😂

    Svara

   Hotet att hennes ego kommer ikapp henne?
   Hmm men finns kameraövervakning i de flesta garage och hon har dessutom ett avtal med ett vaktbolag så använd dem! Känns mest som damagecontrole a la Blondinbella. Men om det nu skulle vara så att det inte är någon hon känner som klistrat dit lappen så är inlägget bara väldigt löjligt, hon har ju tidigare sagt att hot osv skriver hon inte om?

   Svara

    Eh fast hon har ju berättat om liknande lappar tidigare. Tror du att hon har en vakt i hälarna jämt o ständigt? Självklart går hon inte alltid omkring med en vakt Öh.

    Svara

    Jag undrar varför man använt tejp för att tejpa fast lappen? Det behövs inte, räcker med att man placerar den under vindrutetorkaren. Undrar även var bilden är tagen, ser ut som på kontoret. Varför isf springa från garaget till kontoret för att fota lappen? Och sen har vi det här med handstilen och ungefär hundra andra saker som make no sense.

    Nej, tror inte en enda sekund att nån utomstående skrivit lappen.

    Svara

     Den sitter på garagedörren pucko

     Svara

      Nej, det gjorde den inte din femåring.

      Angående tejpen: det är väl inte den första gången som lappen är tejpad på bilen utan det hänt tidigare (har jag för mig). Intressant att folk går runt med tejprullar i fickan.

      Svara

    Ja varför plötsligt skriva om d så här tydligt? Misstänkt. Allt på hennes blogg e ju regiserat o planerat

    Svara

   Och nu vågar inte den goda Camcam släppa fram kommentarer som är kritiska mot henne och hennes sluga taktik. Så sneaky. Och alla ni här som gapar om att Bella inte släpper fram kritiska elaka ifrågasättande kommentarer – Ack så fel ni har, kolla bara hennes blogg så får ni se. Och vad tror ni Cam ville ha sagt med de sista meningarna, ingen taktik eller manipulation om att tro att Bella hittar på? Nej inte alls va. Fy fan..

   Svara

    Joho då..
    Du använder lite för många fula ord för att systemet ska vilja släppa igenom dina kommentarer men jag gör det så gärna.
    För visst är det den här kommentaren du menar:

    Håller med! En riktigt otäck orm är Camcam.. Fy fan så sneaky, ni som inte ser och förstår det är ju så totalt blåsta och har blivit såå manipulerade. Camcams manipulerade nickedockor här köper allt Camcam skriver och klarar inte att se igenom taktiken och de lömska smarta strategierna. Och applåderar Camcams taffliga försök till att vara rolig, hon är ju bara urtöntig, inte det minsta rolig. NEJ jag är inget Bellafan och avgudar inte henne men fy fan som jag retar mig på Camcams taktik och hur ful och falsk hon är (nej menade inte utseendemässigt utan hennes sluga falska sätt).

    Sitt lugnt i båten – den är publicerad! 🙂

    Svara

     Vad var det för fula ord som du inte själv använt? Nej det var andra kommentarer jag tänkte på, så nej var inte den. Sneaky du, och du lyckas, bara att gratulera.

     Svara

      Jasså? Det var den enda som satt i moderering så kanske har du sluntit lite på tangenterna?

      Svara

   Fast å andra sidan har du personligen samtalat med Isabella innan din granskning av hennes uppblåsta siffror?
   På vilket sätt var du mer ”direkt” än den arga lappen?

   /The Power of Negative Thinking

   Svara

    Tips; Camcam Skicka lappen till en forensisk lingvist, med handskrivna brev från bella, så kan de nog utröna om lappen var från bella. Det vore väl något för bloggen?

    Svara

     Vad tror du om att be Leif GW Persson om ett uttalande?

     Svara

      Jag tror han skulle kunna skicka lappen vidare till andra kollegor ( lär finnas mycket handskrivet av bella) Om du nu vill vara en true detective. Andra i tråden har postat handskrivna brev från bella, det där G;et får åtminstone min radar att blinka (om det nu är bella som skrivit det).

      Om du nu är en true crime buff som du har påstått, måste du veta att det här är en metod som polisen använder sig av?

      Om inte annat bör du läsa in dig på zodiac, kolla på filmen med Jake Gyllehaal i huvudrollen

      Svara

       Vi såg faktiskt den filmen förra veckan och igår plöjde vi alla avsnitten av ”Encounters with evil” – galet bra! Rekommenderas starkt!

       Svara

       https://en.wikipedia.org/wiki/Forensic_linguistics (om du nu mot all förmodan är obekant med detta)
       för jag en viss ironi tycker jag mig känna i ditt svar.

       Svara

      😂😂

      Svara

   Som Popcorn skrev tidigare*, så:

   ”Alltså …

   Här är ett exempel på Bellas handstil: https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/121972/images/2010/img_6676_103691122.jpg

   Kolla ”hotlappen” och jämför med hennes lilla d, t, g och m på bokbilden här ovan. Det kan väl omöjligtvis bara vara jag som ser likheten?”

   Jag ser likheten jag med.

   * https://bloggbevakning.se/2018/04/30/ar-ni-helt-immuna-mot-fakta/#comments kl. 20.19, sista kommentaren på tillfället

   Svara

    Jo då, det är hennes handstil. Det var det första jag reagerade på när jag såg lappen. Vi som läst hennes blogg sedan typ starten har ju sett prov på den ett X antal gånger genom åren.

    Svara

    Av det jag ser så är det samma person som skrivit texterna. Kan tillägga att jag har stor erfarenhet kring detta.

    Svara

    Fan vad sjukt om hon själv skrivit lappen, Jag har svårt att tro det eftersom det är så sinnessjukt att göra det för att få empati, men kan inte förneka att jag också det ser ut som hennes handstil.

    Svara

   Om vi säger så här. Det har raderats frisk nu på morgonen bland kommentarena inne hos Bella bland dem hon först släppte igenom igårkväll.

   Dem som anklagade henne för damage control har raderats. 😉

   Svara

    Men himlar. Mitt nick igen. 👆=jag.

    Svara

    Min kommentar godkändes igår (en av två) men försvann visst inatt. Bla fråga om det inte fanns övervakningskameror att tillgå?

    Svara

   Antingen har en utomstående skrivit detta eller som jag tror hon själv. Att Hajen nu skulle ha den hållhaken på henne finner jag osannolikt. I så fall är hon rejält osmart, för det kommer slå tillbaka och komma ut.

   Svara

  Usch läskigt. Kan inte du skriva om vad alla influenser har för sig idag på valborg?

  Svara

   Vad hände med ”det händer på instagram”?! Varför slutas du med det Camilla?

   Svara

    Därför att jag blir grinigare än ett barn med lågt blodsocker av Instagrams nya algoritm som bestämmer vad jag ser och inte ser i mitt flöde. Det blev jättetrist helt enkelt. =(

    Svara

  Ser ut som en mans handstil.

  Svara

   Rätt lik Bellas egna handstil, men tror inte hon skrivit den själv. Finns sjuka personer, förstår inte varför hon blir misstrodd

   Svara

    Här är ett exempel på Bellas handstil: https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/121972/images/2010/img_6676_103691122.jpg
    (Från den här bloggen: http://ljudio.blogg.se/2010/august/signering-en-dag-i-forvag.html#comment)

    Kolla ”hotlappen” och jämför med hennes lilla d, t, g och m på bokbilden ovan. Det är lite likt Bellas egen handstil, milt sagt.

    Svara

     Tycker också att det var likt. Kolla på bokstaven ”g”?

     Svara

      Samma ”t” också

      Svara

     Jag skrev ju att det var likt? Hon har flera gånger tagit upp sin handstil pga att hon är vänsterhänt och skäms över den, så finns många bilder med hennes stil. Bokstaven r tex är exakt som hon skriver den. Men jag har svårt att tro att man skriver en sån lapp själv därav tror jag inte hon skrivit den. Men så ljuger jag iofs inte så mycket så vad vet jag

     Svara

     Skrämmande likt faktiskt 🙄 Vad tusan sysslar tösen med?

     Svara

      Efter att ha sett den där länken är jag till 95% säker på att hon skrivit lappen själv. Bokstäverna s och t och prickarnas placering över i, lutningen åt höger på m:ens bågar och de lite vassa s:en, för att inte tala om de svängiga g:en. Till och med uttropstecknet är nästan detsamma!

      Jag ville verkligen inte tro det, tänkte kanske värsta att hon tog fram något gammalt i läglig tid men nej. Ärligt talat, hur troligt är det att någon 1) känner igen hennes bil 2) listar ut var hon parkerar 3) lyckas komma in i detta förmodligen låsta och övervakade garage för varför skulle hotade Isabella parkera någonstans utan säkerhet och dessutom 4) ha en jävla tejprulle i fickan för att 5) tejpa fast ett lagom mjäkigt ”hot” som man lika gärna kunde skrivit som en kommentar på hennes blogg och fått igenom med 6) en handstil som har enormt stora likheter med hennes egen? Hur stor sannolikhet???

      Jag är helt mållös nu, helt jävla mållös! Denna människa har inga gränser för sitt beteende, inga knep är för fula för henne. Sjukt. Sjukt!!!

      Svara

       Tycker också att bokstaven k är väldigt ”fin” liksom i jämförelse med de andra bokstäverna, både på gamla och nya lappen.
       Säger inte att det är hon… säger bara att det är fina k:s….

       Svara

       Kolla bokstaven ”d” också!! Skrämmande likt. Hon har inga gränser.

       Svara

       Kolla och jämför ordet ”att” på lappen från garaget och där hon skriver att hon ska göra kycklingsoppa…

       Svara

       Jag är beredd att hålla med dig, vem fan går runt med en tejprulle i fickan?!
       Kan vara bra att ha, eller? 🤣

       Svara

     Det där G:t är väldigt likt. När man lär sig skriva så låser ”hjärnan” in sig på på att skriva på ett visst sätt. En forensisk lingvist skulle kunna ge oss svar på frågan.

     Svara

     Jag trot också hon skrivit den själv. Har följt henne sedan hon startade sin blogg och första känslan var ”oj, det är ju Bellas handstil”.
     Varför ljuger hon så mycket, det om något kommer skada henne.

     Svara

    Är du korkad eller spelar du? Hon ljuger som en häst travar DÄRFÖR BLIR HON INYE TRODD!!

    Svara

     Suck, svårt att prata med någon som slänger ur sig sånt du kommer med. Väx upp

     Svara

   En man brukar inte göra sådana där utropstecken, ifyllt och ritat som en triangel.

   Svara

    Det där utropstecknet känns mer gjort av något som verkligen anstränger sig för att skriva med en annan handstil.

    Svara

     http://www.isabellalowengrip.se/2013/05/att-styra-sitt-liv/

     Finns en del, men här syns hennes handstil. Vem menar ni skulle skriva ett hot åt henne? Alltså har hon isåfl bett någon att skriva ett hot på en lapp?

     Svara

      Jag skulle tippa på killen hon träffar, med tanke på allt otrevligt han lagt ut på sina sociala medier så har jag svårt att tro att han skulle säga emot denna plan.

      Svara

       ”Hej älskling, kan du skriva ett hot till mig på den här lappen så jag kan lägga ut den på bloggen?” Om ni tror det så kan ni ju faktiskt polisanmäla det, isåfl får hon ju stå och förklara sig, kan ju bli lite småjobbigt

       Svara

       Men man frågar väl inte killen man dejtar om han kan skriva ner ett hot på en lapp för ett blogginlägg?

       Svara

        En vanlig person gör inte det nej. Men om du följt Isabella och Hajens kärlekshistoria samt sett vad han skrivit på Twitter, instagram osv så tror jag inte du hade tyckt det var lika osannolikt 😉

        Svara

         Oj, så långt sträcker sig inte mitt intresse att jag följer henne eller hennes kille på alla sociala medier. Tror inte jag bryr mig så mycket om någon faktiskt att jag kollar upp dem överallt

         Svara

       Känner hajen irl sen lund… har inte sätt något otrevligt på vare sig på twitter elr på instagram. Vet om att han har ett gäng med parodi-kontom

       Svara

   Inte mans handstil, en kvinnas handstil dock förvrängd

   Svara

   Plötsligt är alla grafologer 😆 alltså 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

   Svara

   Tycker du? Jag tycker det ser ut som en kvinnas handstil. Och det var igår innan det började florera massa Bella-skrivit-själv-teorier.

   Svara

  Men snark att hon försöker få en snyfthistoria ur granskningen! Hon har i flera år ”humble brag”-at om att hon minsann är så fäääjmous att hon måste ha livvakt, larmknapp och fan och hans moster för att galningar hittar henne. Men inte förrän hennes luftslott flyger i luften kommer det ett tycka synd om-inlägg om saken.
  Slump?
  I think not!

  Svara

   Yes så uppenbart! 😂 Köp inte hennes smörja!!

   Svara

   Vissa gör allt för skifta fokus från den pågående granskningen 🤨🤨

   Svara

  Roligt att se att Bella har panik nu och hon skyr inga medel att slippa vara ärlig och stå till svars! Pinsamt.Hur kan du Cam köpa detta hittepå trams?! 😂

  Svara

   Varför kan hon inte svara på camcams frågor istället för att försöka vinna sympatier på detta viset 🤔🤔

   Svara

  Om det ens är sant. Vi alla vet vid detta laget att Isabella inte har några problem med att hitta på saker… Och hon har alltid en noga planerad strategi när hon skriver sina inlägg och bestämmer i förväg vad hon vill att läsarna ska känna när de läser inlägget.

  Svara

  Lätt att fördöma hot mot henne men låta extrema påhopp på hennes person, utseende och hotfulla kommentarer vara standard på din blogg. Tydligt när du bygger upp dina inlägg senaste tiden för att folk ska ge sig på hennes utseende och personliga sidor.

  Svara

   Folk brukar varken skriva hotfulla saker om Isabella eller elaka saker om hennes utseende här. Jag läser kommentarerna dagligen och det är absolut inte vanligt.

   Svara

    Eh jo, hennes bröst har varit uppe många, många gånger här

    Svara

     Folk kommenterar hennes bröst och undrar kring en bröstförstoring (rätt uppenbara frågor eftersom de vuxit 2-3 storlekar medan hon själv gått ner rejält i vikt) men jag har aldrig sett någon hota henne.

     Svara

     Nu skrev jag iofs ”elaka saker om hennes utseende”. Men ja jag är medveten om att folk spekulerar i om hon gjort en operation, det undrar folk även på hennes blogg och instagram. Jag ser inte det som elaka påhopp på någons utseende.

     Svara

      Det är det väl om hon uppenbart väljer att inte svara och folk gång på gång drar upp diskussionen? Den brukar även gå ut på att hon är en lögnare som ändrat sig och sen inte vill berätta. Aldrig sett en kommentar som påpekar att det är snygga bröst eller liknande

      Svara

       Ja det är dumt att spekulera om någons bröst är opererade eller inte. Men det är knappast ett problem eller något som sker dagligen.

       Svara

     Folk hade inte brytt sig om rnnes bröst om.hon inte själv sagt hon älskade sina höngpatyar och skulle ALDRIG skulle operera dom! Nu vet vi att hon hade sina fula brös egentligen… mytoman!

     Svara

      Skärp dig!!

      Svara

     ..och näsa, hennes hy och hur hon pratar och andas m.m.

     Svara

    Du har helt rätt, det otrevligaste brukar vara psykoanalyserna och de brukar tystas ner rätt snabbt.

    Svara

    Läser vi samma blogg?

    Svara

  Hon har berättat att hot alltid förekommit och under vissa perioder har det varit värre. Så har det varit länge med andra ord. Jag tror inte vi kan förutsätta att det är på grund av den här granskningen även om hon får det att låta så. Tror det mesta hon gör och skriver kan trigga en hater. Att få det till att det är Bloggbevaknings fel tycker jag är fel.

  Svara

   Dock brukar hon vara noga med att säga att hon inte uppmärksammar hoten.

   Varför lägger hon ut lappen den här gången?

   Svara

    Undrar samma sak….

    Svara

  Alltså att klistra en sån här lapp på någons bil är väldigt barnsligt, omoget, onödigt och rent av töntigt. Ja, finns många sätt att beskriva det på. Men ett hot är det väl ändå inte?

  Svara

   ”Ett hot består av att en person, organisation eller främmande makt har en kombinerad avsikt och förmåga att utföra en brottslig handling”.

   Det står ju ingenstans på denna lappen att personen som skrev den ska skada Bella. Eller utföra någon brottslig handling överhuvdtaget. Det är formulerat som att Bellas egna ego alltså kommer att skada henne själv.

   Svara

    Tror knappast någon som vill hota henne söker upp hennes hem med en så ”snällt” skriven lapp. Uppenbart att detta ska vä ka sympatier men samtidigt fick hon vara mild i orden då hon inte vill göra ett polisärende utav det hela (vilket visar på att det inte är sant, hon vill endast flytta fokus från camcams granskning och få folk att tycka synd om henne, och få camcam att framstå som boven i dramat)

    Svara

     Väcka sympatier *

     Svara

  Ärligt talat, jag tycker att Isabella visade sina sanna färger när hon skrev om alla hot hon utsätts för och att hon därför skulle bli mer restriktiv med bilder på barnen. Därefter följde vecka på vecka med MASSOR av bilder på barnen, både på bloggen och IG. En människa som på allvar är oroad för sin egen eller sina barn säkerhet skulle aldrig göra så. Kan omöjligt ta detta inlägg på allvar.

  Svara

   Jag håller med dig! Jag vill inte Isabella personligen något ont och hon förtjänar inte de knäppgökar hon haft efter sig, det är verkligen trist att hon ska behöva ha vakt och larm etc. Men. Jag la precis som dig märke till att det inte blev någon skillnad i både rapporteringen om var hon var/skulle, eller i hur mycket barnen syntes på bloggen. Snarare syns de mer nu. Om någon verkligen vill Isabella illa så hjälper det inte att hon inte visar barnens ansikten på på bloggen, om hon postar massa bilder och filmer på instastories om hur hon följer dem till dagis med bilder på deras cyklar och kläder och gångvägen dit…bilder jag faktiskt inte har något behov eller intresse av att se, speciellt inte om det äventyrar barnens säkerhet!

   Jag vill verkligen inte ifrågasätta en kvinna som berättar om hot hon utsätts för. Men jag vet inte. Hon gör sig själv en otjänst genom att ta upp detta vid lägliga tillfällen, senast var väl efter ”pjäxgate”. Det gör det svårt att ta på allvar.

   Svara

    Jag utgår från att mer eller mindre alla kvinnor som syns och hörs i offentligheten utsätts för hot (tyvärr för så reagerar vårt samhälle på kvinnor som tar plats) men Isabella är en person som slår mynt av hoten. Jag tyckte det blev så sorgligt tydligt när hon fortsatte exponera barnen på samma sätt som tidigare. Vill givetvis inte heller Isabella något ont personligen, men hon gör det svårt att känna genuin sympati med henne. Speciellt med alla utspel om strategier och manipulering av läsare.

    Svara

  Camcam, jag tror inte för ett ögonblick att du tror att det här är sant. Men du måste förstås skriva ett fördömande inlägg. Lappen kom alldeles för lägligt och det finns inte en chans att hennes vaktbolag skulle låta henne skriva det här inlägget och lägga upp bild på lappen. Regel nummer ett när det gäller hot är att inte göra dem offentliga och ge den som hotar mer inflytande genom att visa upp det för allmänheten….

  Svara

   +1

   Svara

   Sant!

   Svara

  Hemskt att bli utsatt för hot men hennes inlägg luktar orent. Ingen ska behöva leva under hot, men vi vet också att det tyvärr sedan länge varit en del av hennes vardag. Min känsla är att hon försöker dribbla bort saklig kritik genom att spela det här kortet nu.

  Svara

  Känns väldigt osannolikt att detta skulle hänt. Så uppenbart att hon valt texten på lappen med omsorg för att slippa göra ett polisärenden de av det men samtidigt få sympati (hon svarade i kommentarerna att hon inte kommer anmäla)

  Sjukt att en del inte lyckas se igenom henne och köper allt hon skriver.

  Svara

   Jag tror nog att de flesta ser igenom spelet nu.

   Svara

  Känns så osannolikt, att detta skulle hända just nu. Vad är oddsen för att någon bestämmer sig för att göra detta och har tejp och allt med sig i väskan. I garage brukar dessutom finnas övervakningskameror, vem skulle tycka att det var värt att åka fast för detta?

  Svara

   Ellerhur. Vem skulle ta den risken och endast lämna en lapp med DEN texten? 🤔

   Svara

  Jag tror att hon vill att tidningarna ska skriva om detta. Lägga skulden på bloggbevakning och framställa Bella som ett offer. På så sätt får hon alla sympatier.

  Dessutom, det enda halvt otrevliga någon skrivit är “sänk henne”, vilket knappast var en fysisk uppmaning.

  Svara

   Tror jag också. Min kommentar där jag tar upp inlägget där CamCam inte tollererar några personangrepp på Bella eller någon annan än CamCam själv har Bella inte publicerat. Varför då? Kanske för att CamCam inte framstår som så hemsk längre som Bella beskriver henne?

   Svara

    Hoppsan. Fick inte med mitt nick. Anonym är jag. 😊

    Svara

    EEh what!? Sedan när tolererar Camcam inte några personangrepp på Bella?? Haha den var bra, bra försök.. och när har Bella beskrivit och framställt Camcam som så hemsk? Asså.. haha nice try.

    Svara

  ”Ditt ego kommer skada dig”. Ja det var verkligen ett läskligt och trovärdigt hot… eller inte.
  Bella går nu all in för att fiska sympatier, ist för att bara medge sina sifferfel. Så typiskt

  Svara

  Ta inte på dig det här Camilla. Hon har som sagt flera ggr genom åren berättat hur hon fått hot, att hon får det nu är INTE ditt fel.

  Svara

  Varför vill hon inte anmäla? Det finns övervakningskameror i de flesta garagen, skulle vara hyfsat enkelt att få reda på vem som lämnat lappen.

  Svara

   Exakt! De flesta garage har övervakningskameror. Om hon anmäler den anonyma lappen som ett hot kan det inte vara något problem att se vem som satte dit den.

   Svara

   Nja, så mycket energi lägger de oftast tyvärr inte ner. Men hon borde anmäla

   Svara

    Konstigt nog vill hon inte anmäla, man kan ju undra varför 🙄

    Svara

    Fast många garage i Stockholm är övervakade, så det finns en chans. Tror knappast Isabella parkerar bilen var som helst. Märkligt dock att denna människa hade full koll på var Isabella ställt bilen 🙄

    Svara

     Jo men det är inget hot mot henne. Hon kan med all rätt känna sig hotad om lappen nu är sann. Men det är inget riktat hot mot henne, ingen ska ju göra något mot henne. Jag tror inte den anmälan kommer längre än till ett skrivbord där den läggs ner

     Svara

    Om hon har konkreta hot mot sig samt vakter (och gud vet vad hon påstår att hon har), då borde det inte vara några problem med att få rest ärendet och klipp från vem som lagt lappen.

    Svara

   Rent juridiskt kan det knappast anses vara olaga hot då lagen säger att olaga hot innebär att ”…någon hotar med brottslig gärning på ett sätt som är ägnat att hos den hotade framkalla allvarlig fruktan för egen eller annans säkerhet till person eller egendom, döms för olaga hot ”. Ditt ego kommer skada dig är ju inte hot om att någon ska utföra en brottslig gärning, det låter mer som hon kommer skada sig själv, och att polisanmäla torde därför inte leda någon vart.

   Sen kan det självklart upplevas som ett hot även om det inte är det ur en rent juridisk mening.

   Svara

    Det kan vara ofredande. De flesta fall där man tar skada av ett ”mindre”/tveksamt hot kan det klassas som ofredande, speciellt om det finns historik med tidigare hot och vaktbolag(min egen erfarenhet/kunskap, lovar inget)

    Svara

   De hjälper inte ett dugg att anmäla, jag blev misshandlad men fallet lades ner. Brist på bevis skrev dom. Bilder fanns också att tillgå via tunnelbanan..

   Svara

   Vad ska hon anmäla? Att en lapp klistrats på bilen?! Det var inget allvarligt hot, så vad ska hon anmäla? Man kan inte anmäla allt och minsta lilla grej, polisen har inte tid och resurser för sånt. Hade hon känt sig väldigt hotad och rädd så hade hon säkert anmält men nu har hon ju ett vaktbolag anlitat som kanke kan kolla upp då vem som skrivit lappen, om det finns kameror som vissa påstår.

   Svara

  Hur lägligt kom inte detta, Isabella Löwengrip har ju som vi vet,sin strategi… anfall är bästa försvar…snyft, snyft..

  Svara

   precissom camcam har sin strategi.. ”jag är god, håll god ton och det är inte okej”… men manipulera läsarna och uppmuntra och påverka till elakheter och hån – så falskt och smarta strategier, så fult.

   Svara

    Ja, PRECIS så!

    Exempel 1: I bloggbevaknings kommentarer skriver en person hur tydligt Bellas bröstoperation syns och länkar till en bild på Bella för ett år sedan och en bild nu, där hon har samma blåa klänning. Bloggbevakning gör omedelbart ett inlägg med bilderna bredvid varann, och skriver ihop en text att ”kolla hon har samma klänning”. Hon kan förstås inte skriva rakt ut ”kolla vad stora hennes bröst blivit” eftersom hon hävdat tidigare att det inte är ok att kommentera kvinnors kroppar. Men självklart är det det enda som kommentarerna handlar om.

    Exempel 2: Bloggbevakning skriver ett inlägg som bara säger: ”Det är aldrig OK med hot, den som gjort detta är en idiot, jag tror dock inte Bella hittat på detta”. Sedan låter hon texten stå kvar överstruken med tillägget ”Jag tar tillbaks detta, förutom att hot inte är ok, men jag kan inte säga varför”. Direkt börjar kommentarerna och spekulationerna om hur den förslagna Bella ljuger och manipulerar frodas. Den ”sakliga granskningen” baserad på fakta är som bortblåst.

    Svara

  När man ljuger tillräckligt många gånger, tror man inte på något som någon säger eller skriver.
  Hon borde läsa sagan ”Vargen kommer”.

  Svara

  Vi kan polisanmäla åt henne 🙂

  Svara

   Det va min tanke också

   Svara

   Då kommer hon att bli påkommen. 🙁 Jag har nog aldrig varit med om en så slug människa som Isabella. Desto mer som kommer fram, desto säkrare blir jag på att hon är riktigt sjuk.

   Svara

    Vad hände med att inte skriva kränkande kommentarer?

    Svara

     Jag ville inte vara kränkande, utan min åsikt är att det uppriktigt är helt extremt sjukt(!) hur mycket som kommer fram om Bella och alla lögner. Jag försöker intala mig själv att det bara är en tragisk film som snart kommer att ta slut, men det blir värre och värre för varje händelse.

     Visste inte hur jag skulle beskriva det med andra ord. 😊

     Svara

    Fast va, Bella är väl inte slug om hon så uppenbart ljuger som ni ju påstår, och som ni menar har blivit avslöjad. Skulle nog säga att Camcam är slug jag.

    Svara

     Om du inte får nog av mig här inne på bloggen, min stora favorit ”A”, så kan du lyssna på min härliga småländska i drygt en timme i morgon i PT-Fias podd ”Ofiltrerat”. <———- Otroligt mycket smygreklam!!!!!

     You are welcome! 🙂

     Svara

   Jättebra idé!

   Svara

   Ska ni verkligen slösa polisens resurser på det? Seriöst!

   Svara

   Jaa! Hur funkar det? Någon som har ork? Själv har jag fullt upp med min ångest just nu och har annat att tänka på. :/

   Svara

  Någon mer än jag som reagerar på hur hela inlägget är formulerat? Det är inte hon själv som har skrivit det inlägget, det kan jag satsa pengar på. Så jävla dåligt.

  Svara

   Det här är planerat i helgen av hennes kollegor!

   Svara

  Som man bäddar får man ligga. Jag tror att hon skrivit den själv, hon ljuger om allt annat så varför ska vi tro på detta? Nu är hon desperat efter sympati efter att ha blivit tagen i fusk och bedrägeri, och kommer göra vad som helst för att flytta fokus bort från sina egna oärliga och brottsliga handlingar.

  Svara

  Är detta verkligen ett hot? Jag tolkar det mer som att Isabella kommer skada sig själv med sitt beteende, jag tolkar det inte som att någon skulle skada henne?

  Svara

   Det är vanligt att hot utformar sig på det viset.

   Svara

    Ja typ ”akta dig på vägen hem i natt”
    Vadå? Det är ju bara ett snällt råd… självklart så vill man ha chansen till att kunna slå ifrån sig hotet om man skulle bli ställd mot väggen.

    Svara

  Bella brukar vara förtegen med de hot som kommer även om hon då och då sagt att hon har bevakning på grund av ”knäppisar”.
  Jag tror dock att lappen som satt på bilen är genuin och den är säkert inte den första som Bella fått på bilen – vill minnas det var något hot tejpat på bilen förra året. Och det kan ha varit annat som vi inte känner till.
  Men att använda lappen som tecken på att statistikgranskningen triggat personer som går över gränsen är väl långsökt. Det var väl opportunt att dra upp den där lappen just nu istället för att som vanligt tiga och vidta nödvändiga åtgärder. Bella får ju hot hela tiden och det har pågått i många år.
  Det är inte ok att hota någon och det är inte ok att gå över gränsen i kommentarerna heller. Även om granskningen av Bella är motiverad så måste vi uppföra oss som civiliserade varelser.

  Svara

  Det är med såna här inlägg som man vet att Lady Dahmer snart kommer komma inspringandes på sin vita häst med skölden rest och svärdet redo att dräpa varenda kvinna som skriver att BB/hajen skrev den där lappen.

  Ni är inga feminister! Ni borde stötta Bella! Hon är vår syster! Ni borde hata män! Var är bevakningen av män som begår såna här brott! Skänk en slant så jag kan köpa en blomma!

  Svara

   ”Skänk en slant så jag kan köpa en blomma!”
   Hahah varför tyckte jag det här var så roligt 😂

   Svara

   Lady Dahmer skulle komma till feminstisk undsättning om någon skulle få för sig att försynt kritisera Aung San Suu Kyi för hennes underlåtenhet och etniska rensning. Är det en kvinna som kritiseras så är det ofeminstiskt och skottpengar på personen som kritiserade, i LD:s värld.

   Svara

    (Suu = mun på finska)

    Svara

     Suu kyi – suu kii 😂😂

     Svara

  Hon är så skrattretande genomskinlig. De enda som är värre är de människor som går på skitsnacket.

  Svara

  Hur vet vi att lappen per faktum satt på hennes bil? Det enda bilden visar är en handskriven lapp som inte någonstans vittnar om att den sitter på en bil, än mindre bellas bil.
  Jag kan inte heller minnas att hon visat upp sitt regnummer på bilen – går kanske att hitta hennes bil ändå.
  Garage brukar vara låsta för obehöriga, speciellt i Stockholms innerstad vilket borde göra det besvärligt för vem som helst att ta sig in. Det skulle i så fall betyda att någon med tillträde till garaget och med vetskap om att bilen är bellas, skulle vara en aning upprörd att denna vill tala om för henne att hennes ego en dag kommer att skada henne. Ja, jo… nåja!

  Svara

   Kan ju vara någon anställd eller någon annan i huset

   Svara

  Alltså, fy sjutton. Man blir fan illamående av era elaka kommentarer. Man undrar hur ni mår där bakom skärmarna fega jävlar urrrk

  Svara

   Vad är det som är elakt? 🙂 har man ljugit massa förut så får man räkna med att man tillslut inte blir trodd. Dessutom har Isabella tidigare avslöjat hur hon manipulerar sina läsare (lyssna på hennes medverkan i Schulman show). Vet man hur Isabella fungerar så ser man igenom detta.

   Svara

   Det är inte elakt att inte lita blint på allt man läser.

   Svara

   Elaka hur?

   Svara

   Vad är elakt? Kan du ge mig ett konkret exempel? Är det elakt att ifrågasätta det Bella skriver?

   Frågar man mig är det ganska självklart efter alla lögner hon har fångats med.

   Svara

   Synd om naiva människor som dig 😆

   Svara

    Snarare synd om alla psykologer, grafologer och socialsekreterare här som inte har annat för sig än att slänga hobbyanalyser kring sig.

    Svara

     Fakta kvarstår att Bella är en mytoman och bedragerska!

     Svara

      Men iaf en trevlig och glad person som verkar vara en fin och bra mamma, och som inte smutskastar, hånar och snackar skit om andra offentligt.

      Svara

       😂 Bott under en sten? Hon har slängt Odd och sina läsare framför bussen ex antal ggr bara i år!

       Svara

  Hon kan ha fått den där lappen någon gång men garanterat inte NU.
  Så är det varenda förbannade gång hon blir ifrågasatt, hon vänder allt med ett snyftinlägg och slipper sen stå till svars! Fy f-n

  Svara

  Det osar katt. Särskilt när hon inte bemödar sig att kontakta polisen. Fattar inte hur hon jobbar ang sitt säkerhetstänk, låter hon även sitt vaktbolag ta hand om straffet om skurken ifråga åker dit? Anmäler hon till polisen först när boven är fångad? Känns även lite märkligt att inte vaktbolaget råder henne och ser till att hon gör en anmälan.
  Nä, det här stämmer inte. Visst det finns många galningar ute på gatorna, men vem fan skulle bemöda sig att leta reda på hennes bil för att trycka upp en lapp på framrutan? American Express?

  Svara

   Hon har fått hot i många år. Hon polisanmälde ett flertal redan när hon bodde i sin etta men polisen lade ner samtliga fast det var direkta hot. Detta sker inte endast mot Bella utan de flesta hot som anmäls läggs ner i brist på bevis samt att polisen sällan kan göra något innan hotet verkställs.
   Bella har skrivit om det ett flertal gånger under många år.
   Att hon väljer att inte polisanmäla beror nog mest på att hon av erfarenhet vet att det inte leder till någonting. Därför har hon även livvakt i perioder.
   Hon hade även skyddat boende i perioder, även en postbox så att hon släpp få posten direkt hem. Redan på Nils tid var det han som öppnade posten och sorterade bort hot, avföring och andra otrevligheter hon fick skickade till sig.

   Svara

    Köper att man tappar förtroendet för polisen, men när nåt verkligen händer så borde allt kunna lösas snabbare och förövaren bör bli lagförd om det finns en anmälan. Vi lever i en rättstat där det går i en viss ordning. Det är domstolen som utdelar ett straff och polisen som griper förövaren.

    Svara

    Och det här tror du på? Osar av Bellas överdrifter! Bella överdriver ju helt klart allting.

    Svara

  Bella fick tidigare idag väldigt mycket negativa kommentarer på sitt inlägg om stamceller och samarbetet med Cellaviva.
  Liknar kommentarerna hon får så fort hon tar en vända till med reklam för NaturalCycles.
  Men varför ge sig in i dessa kontroversiella projekt? Det kan väl inte vara för provokationen som Bella gör samarbete med ett stamcellsföretag? Snart blir det väl nedfrysning också som hon gör reklam för.
  Måste kännas jobbigt för Bella nu. T o m hennes smoothie blev till kyla.
  Undrar just vem som har skrivit detta pekoral…
  ”Du unnar dig en smoothie efter jobbet och känner den varma energin bubbla upp när vitaminerna sprids ända ut i fingerspetsarna samtidigt som du går mot garaget. Du ser en lapp som inte brukar sitta där men något som du varit med om tidigare. På en sekund har den bubblande värmen och glädjen förbytts mot en isande kyla. Andningen fastnar i bröstet och du fryser till. En hemsk känsla du känt förr tar över och lamslår hela kroppen.”

  Svara

   Ja det var verkligen märkligt skrivet, att helt plötsligt skriva om sig själv i tredje person och så högtravande. Förstår att det är obehagligt, men det låter lite (som oftast med Isabella) som att ingen annan offentlig person har blivit utsatt för en arg lapp eller telefonsamtal någonsin.

   Svara

   Men gud, står det på hennes blogg!? Får associationer till en läskig historia skriven av någon mellanstadieelev 😂

   Svara

   Nån som läst för mycket Läckberg 😂😂😂

   Svara

    Haha, min första tanke också!

    Svara

   Undrar vad det var för smak på smoothien

   Svara

  Hur hittade människan ens Isabellas bil 🙄 hela historian känns superkonstig

  Svara

   Alla som vet något om bilar och följer Bella vet att hon har en Porsche Panamera 4 E-Hybrid.
   Inte precis någon diskret bil och Bella kan inte motstå frestelsen att skryta. Finns inte så många
   sådana bilar i Stockholm och troligen bara en i det garage hon står i.
   De riktigt rika är väldigt diskreta med vilka bilar de färdas i och har aldrig någon flashig bil som
   reflekterar deras rikedom. Kanske något att ta efter?

   Svara

    Fast ändå? Hade mer förstått om det hände på Lidingö, den adressen går ju att hitta. Jag har själv jobbat runt Stureplan, har ingen aning om var fint folk parkerar sina Panameror.

    Svara

  Precis som nån påpekade, efter pjäxhistorien då hon fick 99% negativt var det tydligen oxå lämpligt att ta upp hoten strax efter! Så genomskinligt herregud
  Och inlägget är ju inte ens skrivet av henne. Damage control av bolaget så det skriker om det! Wake up

  Svara

   Ja så är det absolut!

   Svara

   Words.

   Svara

  Tack Camilla för det här inlägget. Hedervärt! Nu återställde du dig som kritisk, skojfrisk granskare, i stället för drevledare.

  Svara

   😂😂😂

   Svara

  Jag tycker alltid att sådant här ska tas på allvar. Att någon har letat upp hennes bil och sedan lämnat en obehaglig (kan även tolkas som hotfull) lapp är verkligen att gå över gränsen. Finns inget konstruktivt i det utan är endast till för att skrämma och vara elak. Det finns inget som rättfärdigar handlingen.

  Jag förstår inte hur så många här kan tro att detta är något som fabricerats av Isabella. Att hon provocerar och ljuger om statistik är en sak, men att hävda att hon ljuger om att motta den här typen av lappar är en helt annan sak.

  Utgångsläget i sådana här fall måste alltid vara att tro på den utsatta.

  Svara

   Lyssna på hennes medverkan i Schulman show, där avslöjar hon hur hon handskas med sina läsare och får de att känna precis som hon vill att de ska känna för tillfället 😉

   Svara

   Att det ändå är många som inte tar det på allvar kan man förstå med att läsa historien ”vargen kommer”. Den fick jag höra när jag var barn.
   Om man bluffar tillräckligt många ggr kommer det till slut ingen till din undsättning, även om det till sist är sanning. Tyvärr begriper inte Bella det.

   Svara

    Så vilka personer är värda att tro på? Vilka människor har förtroendekapital nog för att få sympati?

    Svara

     Kanske alla de som inte har som livsstrategi att playa sin medmänniskor?

     Svara

      Så vad gör vi då när de personer som betett sig tveksamt blir utsatta? De ssa aldrig få sympatier eller bli trodda? De förtjänar det? Det är så jag tolkar alla kommentarer här. Folk skiter om det är på riktigt eller inte, eftersom de anser att Isabella ändå förtjänar det.

      Svara

       Det sa vi inte. Men detta var inte speciellt trovärdigt. Märks hur desperat hon är efter Camillas granskning.

       Svara

        Det kan ju också bero på uppmärksamheten från granskningen som gör att hon blivit utsatt. Finns en hel del människor som inte nöjer sig, eller klarar av att kritisera konstruktivt i lämpliga forum.

        Svara

   Nej Bella har missbrukat mitt och mångas förtroende! Det är upp till henne nu att bevisa att hon slutat med sina lögner! Du är naiv, självklar är detta påhittat!!

   Svara

    Jag är motsatsen till naiv. Jag är tillräckligt verklighetsförankrad för att veta att den här typen av händelser sker och att alltför många inte tar dem på allvar. Dessutom är det otroligt vanligt att många sitter och letar efter minsta lilla anledning till att inte tro de utsatta, oavsett vem det är.

    Svara

     Men då kan du ju glädjas åt att Isabella har råd att anlita ett privat vaktbolag, som skyddar henne. Den lyxen har inte så många andra människor som hotas till livet i sin yrkesutövning; typ poliser som får sina husfasader sönderskjutna, socialsekreterare som får sina bilar sprängda och tvingas byta identitet, journalister, åklagare osv.

     Svara

      Absolut att hon är privilegierad och har större möjlighet till beskydd än andra. Hon ska dock inte behöva acceptera det, lika lite som andra så jag gläds inte alls över att hon kanske känner att hon behöver beskydd. Det blir en rätt löjlig diskussion om vi ska sitta och rabbla upp de som är mer utsatta utan samma möjlighet och inte vad det hela handlar om.

      Svara

       Fast det som skiljer sig åt mellan oss är väl att jag helt enkelt inte tror på att just det här hotet har ägt rum. I övrigt håller jag med dig.

       Svara

    1++++++

    Svara

     1+++++++++ pa att Bella ljuger, inget annat

     Svara

  Nej Bella har missbrukat mitt och mångas förtroende! Det är upp till henne nu att bevisa att hon slutat med sina lögner! Du är naiv, självklar är detta påhittat!!

  Svara

  Det inlägget på hennes blogg är så sjukt olikt hur hon brukar skriva. Det låter verkligen till 100% som att någon annan skrivit det. Men självklart kan jag ha fel. Och sjukt att handstilen på lappen är så otroligt lik hennes egen?! Jag kan bara inte tro att lappen är fejkad så det måste vara ett galet sammanträffande. Fruktansvärt att hota människor. Hoppas personen åker fast och straffas.

  Svara

   Vet inte om hon har något med lappen att göra. Dock – låt oss säga att det faktiskt ÄR hon som medvetet placerat den där – skulle hon vara så dum att skriva den själv? Jag tror inte det och tycker inte handstilen är sååå lik heller

   Svara

  Jag tolkar det inte som ett hot.

  Svara

  Kommer säkert fler lappar, många knäppskallar som kommenterar här inne, en del kan inte uppföra sig, har hon gjort fel, ska hon stå för det, men sånt här är aldrig OK

  Svara

  Nä, jag tror inte att du är särskilt upprörd. Du tror nog inte att det är sant, men försöker vinna sympatier efter att många tröttnat och sett igenom dina inlägg. Strategiskt bra, och du får många kommentarer och klick.
  Det hade väl varit för mycket om du sa hon även ljuger om detta,,, men som tur är så gör ju läsarna det åt dig 😉

  Svara

   EXAKT!! Camcam försöker vinna sympatier och framstå som god men myser nu, gnuggar händerna och är strategisk – se bara på de sista meningarna hon skriver – Taktik förstås och ännu mer hån mot Bella men lite förtäckt som de korkade Bellaholisterna inte klarar av att genomskåda – de blir ist påverkade av det Camcam skriver, manipulerade, och får det inpräntat och tror nu på det… Men vi är många som genomskådar Camcams taktik och falskhet. Usch och fy.

   Svara

  Eftersom hon så uppenbart vill att granskningen ska avbrytas tänkte jag att vi kan fortsätta den.

  En snabb googling ger 8 artiklar från år 2014 till idag där Blondinbella kraftigt överdriver sin besöksstatistik. UI har ju informerat om att hon själv hade tillgång till sin reella besöksstatistik. Vi kan därför dra slutsatsen att hon medvetet ljuger.

  Var medvetna om att hela hennes image idag är baserad på dessa falska uppgifter som hon kontinuerligt har matat ut i media. Hennes (falska) höga besöksstatistik har gjort henne intressant att intervjua, hålla föreläsningar, inkludera i tv-program och samarbeta med politiker, näringslivsrepresentanter etc.

  Anta att hennes besöksstatistik varit mellan 200 000 -300 000 per vecka de senaste 5 åren. Detta har ju varit möjligt pga den enorma exponering hon har fått. Hade hon varit ärlig med sin besöksstatistik så hade hon inte alls varit lika intressant att inkludera överallt och då hade antal läsare sjunkit ytterligare.

  Hon är alltså enormt uppblåst av media, och vilken annan bloggare som helst hade förmodligen varit där hon är idag (ekonomiskt och medialt) om de presenterat sin besöksstatistik uppblåst med 600 %.

  Frågan är. Kommer hon att straffas för detta nu? Tas bort från de sammanhang hon blev inkluderad i endast pga sin orimliga besöksstatistik? Jag hoppas det.

  https://www.va.se/nyheter/2017/09/07/bloggare-vid-14-bolagsbyggare-vid-16–och-vid-30-ska-lowengrip-spranga-miljardvallen/

  http://www.damernasvarld.se/isabella-lowengrip-skilsmassan-var-mitt-initiativ/

  https://www.dagensmedia.se/medier/rorligt/isabella-lowengrip-gor-realityserie-6904665

  https://www.breakit.se/artikel/5523/rekordar-for-lowengrip-har-ar-branscherna-hon-vill-satsa-pa-nu

  https://www.google.se/amp/s/metromode.se/karriar/fran-blogg-till-miljonkoncern-nu-utses-isabella-lowengrip-till-sveriges-maktigaste-kvinna-inom-naringslivet/amp/

  https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/04/09/isabella-lowengrip-bryter-med-united-influencers/

  http://www.dagensps.se/entreprenor/sa-mycket-drar-hon-pa-sin-blogg/

  https://www.expressen.se/noje/har-ar-blondinbellas-mangmiljonkontrakt/

  https://www.dagensanalys.se/2018/04/isabella-lowengrip-lamnar-united-influencers-drar-igang-eget/

  Svara

   Hon får ju mer exponering och fler besökare till sin blogg ju fler mediaevents hon är inbjuden till. Ergo fler sålda produkter.

   Risken är att hon nu är så insåld att dessa människor fortsätter bjuda in henne trots att hon inte har så många läsare.

   Svara

   Jag tänker mig att det bästa sättet att hantera detta borde vara att skriva ett kort kärnfullt mail och informera alla berörda om vad som egentligen har hänt.

   Nordens bloggdrottning är en bluff. Informera alla om att hon åtminstone de fem senaste åren fört en medveten strategi och bluffat sin besöksstatistik för att kunna komma in i olika organisationer, företag, events, galor etc.

   Vilka företag/organisationer kan ni komma på som borde få ta del av detta?

   Får hon själv förklara uppståndelsen för företagen säger hon säkert något i stil med att statistiken mäts på olika sätt, och får det att låta mycket lindrigare än vad det är.

   Svara

    Hanna – sök vård!! Du håller på att bli besatt, du kanske håller på att bli helt tokig, galen, dement av det här. Du behöver tänka på annat. På riktigt, av välmening – sök hjälp!

    Svara

     Jag tycker att det är vettigare att göra något konstruktivt än att spendera 300 kommentarer på att diskutera med Lady Dahmer huruvida granskningen av Bella är tillräckligt feministisk eller ej.

     Svara

   Hela hennes varumärke är fejkat, och hon är egentligen inget särskilt.

   Svara

   Jag tycker verkligen du ska skriva ett mail. De lyssnar säkert på dig 😊😇😉

   Svara

   Hanna hur mår du? Besatt av Bella så det är sjukt, ohälsosamt besatt. Har du spenderat hela din dag/Valborgsmässoafton med att sätta dit och smutskasta Bella?! Camcam verkar också spenderat sin Valborg med att sänka Bella och påverka o manipulera folk till att nu tro att hon ”försöker hjäpa och lyfta andra kvinnor”. Riktigt sneaky är Camcam, se bara på det hon skriver sist i detta inlägg, riktigt smart för o försöka få läsarna att tro att Bella hittar på och försöker leda bort fokus från statistiken. Smart camcam..men så fult, listig du är och nöjd nu gissar jag både med all skit Bella får och din egen besökstatistik blomstar.. money money.

   Svara

    Jag förstår inte riktigt din kommentar. Bella behöver inte smutskastas eller sättas dit. Det hon har gjort talar väldigt tydligt för sig själv.

    Svara

     Nej du verkar galen och sjuk så förstår att du inte förstår Hanna. Nu tycker jag du pratar emot dig själv – du skriver ju långa inlägg om mail som bör skrivas och skickas och folk behöver informeras – så jo det verkar som du lagt en del tid på att smutskasta/sätta dit/sänka Bella. Ta en paus nu och sov lite.

     Svara

      Intressant att det kommer från personen som just fått ett eget inlägg pga sina mycket speciella kommentarer.

      Svara

   Obehagligt…..

   Svara

  Språket i hennes inlägg är än en gång inte samma som i de hon skriver själv. Taktik!

  Svara

   Och Camcams taktik i inlägget ser du inte? Särskilt de sista raderna?

   Svara

  Det här kommer alltså från en person som skrattat och fnittrat åt Schulman när han i sin podd läste upp rätt smaklösa kommentarer från läsare.

  Men nu är hon alltså istället upprörd.

  Svara

   Precis. Inte en chans detta skulle röra upp allt det hon försöker få det som. Eller jag menar den som nu skrev hennes inlägg.
   Detta går ju knappast att klassa som ett dödshot av några mått mätt.

   Svara

    Nej hon lär ju ha fått värre om man tänker på vad hon berättar förr.

    Svara

  Haha jag tror ju i och för sig också att Bellas ego kommer att skada henne en dag… inte att någon annan gör det.

  Hur som, med tanke på den personlighet Bella visar upp och att allt provocerande visst var värt hot mot barnen mm enligt Schulman show, så tror jag ju knappast att en sådan lapp ens skulle få henne att höja på ögonbrynet… Luktar snyftbluff lång väg.

  Svara

  Vet att alla ni ”head of….” läser här. Detta är pinsamt genomskinligt! Hela taktiken med inlägg och avledande manövrar är för längesedan avslöjad. Det går inte längre.

  Svara

   Haha förlåt men så kul. 😂 och word.

   Svara

   & Head of skriva tramsiga sympati-inlägg borde verkligen få sparken, för de är så överdrivna att det mest låter som en slaskig novell!

   Svara

  Ju mer jag tänker på det desto knasigare blir det, hon släpper ju igenom värre kommentarer än denna lapp på sin egna blogg??
  Och Being Bella, där hon ska filmas in på bara skinnet? Men denna lapp gör att hon inte vågar sova hemma ikväll?
  Nä. Nä.

  Svara

   Skrev hon att hon inte vågar sova hemma? Hon som hade så bra larm och personskydd. Undra om denna händelse filmas till hennes serie.

   Svara

    Om ”hotlappen” dyker upp i Being Bella så kan man vara säkra på att hon och teamet har regisserat detta själva..

    Svara

   Nä men precis. Plötsligt outar hon hoten som hon får. Varför, om inte för att klandra Camilla som ju inte gjort nåt fel.

   Svara

  Är inte den texten från en låt? 🤔🤔🤔

  Svara

   Sökte på google, verkar inte så men är la ”svensk-musik-a-la-Hellström”-skadad så därför jag hörde en låt i huvudet säkert 😂

   Svara

  Alltså du är ju så äckligt falsk Camilla. Skulle inte förvåna mig om du skrivit lappen. Du njuter nog i fulla drag nu iaf. När du skriver massa ilsket om Bella så kan ju det påverka knäppskallar, och en del fanatiska knäppgökar verkar hänga här. Bra efterkonstruktion av dig nu Cmilla för att framstå som fin, god och bra OCH de sista raderna du skriver var ju väldigt smart av dig att få fram, nej inte alls cyniskt du eh.. du är sneaky.

  Svara

   A is B(ack)…

   Svara

  Hon har inte skrivit det där inlägget. Försöker skapa en känsla med en massa adjektiv som hon inte har koll på, i vanliga fall är det himmelsk och ljuvligt. Hon klarar inte mer än så.

  Svara

  Denna lapp i kombination med att hon skriver ett flummigt inlägg om att hon välkomnar en granskning för det finns så lite kunskap om sociala medier i kombination med att hon vägrat svara på camcams frågor… nja, luktar damage-control. Tyvärr.

  Svara

   Jag skrattade när hon började skriva om ”branschen” och ”digital media” som ”jag har byggt upp”.

   Nej, Bella. Du har inte byggt något av det. När ska du förstå?

   Svara

  Det där är ett resultat av drev och inte granskning. I hur många månader har det inte spridits hat här om Bella? Kommentarer värre än lappen har fått stå kvar här och du har ridit på den vågen, hällt olja på elden. Nu ryter du ifrån bara för att du märker att folk börjat säga ifrån. Bra dock, bättre sent än aldrig. Men fan att det ska gå så långt. Skäms på er alla som lagt diagnoser på henne, som kallat henne dålig morsa och skvallrat.

  Svara

   Dålig morsa? Runt skilsmässan deklarerade Bella glatt flertalet gånger att karriären minsann var minst lika viktig som familjen (aka barnen) och tjoade och fnittrade glatt om sina tårtbitar som alla bara skulle rätta sig efter. Ja du, att mycket av sympatin för henne försvann oavsett roll, tycker jag inte är det minsta konstigt.

   Svara

  Jag har aldrig tidigare kommenterat här. Men nu känner jag att jag vill.
  Isabella lägger ut ett påstått hot emot sig, en handskriven lapp, på sin blogg.
  Camcam publicerar detta på sin blogg.
  Inlägg efter inlägg har tidigare handlat om Isabellas lögner. Att SÄNKA Isabella.
  Vad är syftet med detta inlägg? Att du plötsligt sympatiserar med Isabella? Att du driver med Isabella ?

  Svara

   Man kan granska en människas varumärke och lögner förknippade med det utan att man för den sakens skull tycker att det är okej att samma person får ta emot hot.

   Svara

    Helt rätt! Jag beundrar din granskning. Den är helt outstanding.
    Men jag mår pyton av sarkasm.

    Svara

    Men var det hot? Tror nog att ditt syfte egentligen var att påverka dina läsare till att tro att Isabella hittar på om lappen för att leda bort fokus från statistik-granskningen – varför skulle du annars så fint påpeka det på slutet, det var såklart tvunget att stå med. Smart du. Sneaky.

    Svara

  https://www.google.se/search?q=blondinbella+handstil&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sv-se&client=safari#imgrc=2kMJwehKyE7yhM:

  Tycker alla ska jämföra lappen ovan med den här lappen med Isabellas handstil. Hur stor är sannolikheten att den som lyckas ta sig in till hennes lyxbil i ett låst och övervakat Stureplansgarage har en handstil som är väldigt lik hennes egen?

  Svara

   Oj utropstecknet är tom likadant..

   Svara

  Jag tycker att granskningen är bra och efter att ha hört hennes intervju i Alex Schulmans podcast tycker jag alla inlägg om barnen de senaste dagarna varit lite för genomskinliga.

  Att detta hot skulle kommit nu tror inte jag på. Om man utsätts för hot lite nu och då, varför i hela fridens namn sätter man inte in en liten kamera i bilen? Säger inte att hon iscensatt detta nu men hur vet vi att det inte är en gammal lapp? Jag Vet inte om jag orkar lita på henne längre.

  Svara

  Obehaglig lapp men ser inte hotet i texten?
  Står ju att hennes ego kommer skada henne? Inte nån annan.

  Svara

  Ser ut som bilden är tagen uppe i kontoret. Gick hon upp sen igen tror ni eller fotade hon bilden innan hon gick ner i garaget och låtsades hitta den?

  Svara

  Vilket annat privat säkerhetsbolag som helst hade nåt förresten rått henne ATG handla under tysta. Inte visa upp såna här saker, inte prata om vilket personskydd hon har osv men nej. Därför övertygad om att hon skrev lappen för hade det varit pp roligt jade hon ringt sitt vaktbolag och de sagt att hon i te ska prata om det.

  Svara

  Alltså.. njae. Tänker bara på strategin hon avslöjade i Schulman show. Alldeles för lägligt.

  Svara

  Kollat och jämfört, handstilarna är ju sjukt lika och sannolikheten för det borde väl vara ganska låg eller?!

  OM nu lappen inte är äkta så borde ju Head of ge Bella tipset att skriva falsk lapp, väl förstå att folk kommer jämföra?? Eller är detta bara ännu ett sjukt sätt att provocera fram mer drama.. Vilken crazy karusell.

  Svara

  Om ni tycker att Bella är falsk så är det ingenting mot det Cam gör nu. Hon får lite lite kritik från ett par läsare och vad händer då? Inte bara ett utan två försvarsinlägg på rad. Hur kan ni gå på detta?

  Ett där hon ska spela stor och säger ”ni får inte hå på andra men ni kan ge mig kritik” (jo tjena)

  Och sen ”jag har piskat upp stämningen mot Bella i 10 inlägg i rad men man får inte vara elak mot henne”. Alltså Cam, vad fasen trodde du skulle hända? Piskar man upp en våg kan man fan inte bli förvånad när den sköljer ned.

  Cam, ta ansvar och var ärlig istället. Vill du ta ner Bella så stå för det. Men cut the bullshit om att du vill skydda och stå upp för kvinnor osv.

  Svara

  Ser ut som en mans skrivstil i alla fall.

  Svara

  Hur tänker du kring bellas text till inlägget? Att de kränkande o elaka kommentarerna om henne här inne gör att det blir närmre till hands m övertramp o mer direkta hot som denna lapp? Det släpps ju igenom väldigt mkt här om bella. Enormt mkt kommentarer på alla inlägg om bellas trafik på senaste varav många väldigt hårda. Att hon är psykopat tex

  Svara

  Alla gånger du (mfl) skrivit om Bella, inte ett ljud. Men nu slår hon på stora trumman med att namnge dig, en kommentar och en ”hot”-lapp för att flytta fokus.

  Kan bara dra slutsatsen att det du grävt fram om statistiken är sant.

  Svara

  Vad är det som händer?

  Svara

   Camilla har kanske fått bekräftat det de flesta här inne listat ut, att det är Isabella själv som skrivit lappen, och hittat på hela scenariot för att framställa sig själv som offer och flytta fokus från siffrorna i sig.

   Svara

    Jag undrar mest hur hon fått det bekräftat? Vem någon? Jättespännande detta!!

    Svara

    Och typ försöka öka trafiken i samma veva?

    Svara

    Om det är så att hon själv skrivit lappen så är hon ju inte riktigt frisk i huvudet

    Svara

    Och hur skulle Camilla kunna få det bekräftat? Nej det kan nog inte Camilla bekräfta men självkart vill hon få folk att tro det. Och självklart en strategi av Camilla att stryka över texten för att skapa rykten, spekulationer och få fler läsare. Lågt.

    Svara

     Instämmer! Jag har varit positiv till denna blogg tidigare, men detta var så himla lågt.

     Svara

  Gissar det framkommit att Bellas crew producerat lappen? De bara driver med allt och alla.

  Svara

   Det här har jag sett ske.

   Om vi säger så här. Det har raderats frisk nu på morgonen bland kommentarena inne hos Bella bland dem hon först släppte igenom igårkväll.

   Dem som anklagade henne för damage control har raderats. 😉

   Svara

    Vad skulle det betyda isf :O Ngn som vet ngt?

    Svara

    Men de är ju verkligen inte riktigt kloka nånstans i såna fall, hitta på och ljuga om sånt här också?? Inget är heligt.
    Då kan man ju verkligen börja snacka diagnoser, även fast man inte får!! Jisses.

    Svara

    Ja, det har du rätt i! Det var förvånande att de släppte igenom kommentarerna till att börja med, men uppfriskande. Nu är kommentarsfältet överfullt av hyllande tillrop och ”tycka synd om”-kommentarer.

    Svara

     Borde f-n vara förbjudet att vara så naiv.

     Svara

      Det som är hemskt och borde vara förbjudet är detta att TRH ljuger en massa om Bella och påverkar en hel massa att tro på det som Trh skriver – förfärligt, fruktansvärt!! Alla som läser här tror på det hon skriver och på camcam. Det bore vara förbjudet, för det blir ensidigt och lögner som inpräntas i folks huvuden. Skandal! Man undrar vad Trh:s avsky, ilska och besatthet av Bella kommer av, verkar sjukt.

      Svara

       Mem snälla. Även svar från Bella är nu raderade. Varför skulle jag ljuga om det? Och jag är inte den enda som kommer ihåg vad för stod igår.

       Skärp dig nu!

       Svara

    Men vad du ljuger Trh!
    Jag var precis inne på Bellas blogg och det har Inte raderats kommentarer, finns massor av kommenater där så Lägg ner med att ljuga!

    Svara

     Jo, jag hade själv skrivit en godkänd kommentar som raderats inatt eller imorse. Borta nu iaf.

     Svara

     Logiken är alltså för att där fortfarande finns kommentarer så kan vissa inte ha raderats? Det är alltså allt eller inget! Ok. 😊

     Svara

      Men GE DIG!!! De jag sett igår var iaf kvar idag, och det var måånga kritiska kommnetarer och ifrågasättande. Lätt för dig och L att ljuga för att ni vill skamma och sänka Bella så mycket som möjligt. Fan sjukt!!!

      Svara

       Tog du dig ett glas för mycket så att du hade svårt att läsa eller vad är din förklaring? För de fanns där. Och vi är många som såg det. För allt vad du vet kanske någon t o m har en print på det.

       Ge mig för vad?

       Och igen. Med din logik. Om du anser att det är lätt för mig att ljuga ja då är det ju lika lätt för dig. Och vänta, det är ju det du gör. Ljuger om vad som stod bland kommentarena igår. 😌

       Svara

        Jag kan inte heller se att kommentarer raderats, tittade där sent igårkväll och nu nyss men visst kan ha glömt någon..om du menar inlägget om lappen? Men att inte du Trh visar då vilka kommentarer som du menar raderats, visa printscreen. Och varför får hon inte radera som andra gör, vad är fel? Sen undrar jag också varför du är så besatt av Bella och ljuger en massa om henne? Vad är grejen, vad får du ut av det? Denna och Bellas blogg verkar ta mycket av din tid, förstår inte hur du orkar…

        Svara

         Har jag sagt att hon inte får radera?

         Nej du har inte tittat. De låg kvar där länge.

         Två kommentarer om damage control med flera som svarade på dem. Flera som var rätt otäcka i sina svar. Ett där någon sade till Bella att hon inte ska vara så öppne var hon är där Bella svarade och något annat där Bella också svarat.

         Jag har för mig att det var någon kritisk till som inte är kvar.

         Du får tro eller inte men det är sanningen.

         Om du nu tror att jag lägger mer tid på hennes blogg än du gör, varför inte tro mig?😉

         Svara

       Dra in på utropstecken snälla. Räcker gott och väl med ett, särskilt om du vill framstå som den trovärdiga här.

       Svara

       Lite of topic men ska hon till Unicef galan , måste vara årets skämt 🤣🤣🤣.
       Jaaaa hon är välkänd på att stötta

       Svara

     Eh…ljuger?? Flera kommentarer som fanns igår finns inte kvar längre.

     Svara

      På vilken inlägg? Om lappen? Kan inte se att där raderats men jag kan ha fel. Däremot så har hon väl all rätt att radera om hon vill det, även på denna blogg raderas väl en del kommentarer ibland, och på andra bloggar.

      Svara

  Eftersom jag litar på dig, så är det här extra obehagligt. Jag trodde inte att lappen va sann, men har försökt intala mig att det va vi som inte trodde, som va sjuka.

  Kommer tillbaka i känslan som jag hade när jag förstod att 5 år bara hade varit en manipulationer för att utnyttja och bryta ner mig. Det är föresten därför jag vill att folk ska förstå och se med klarhet vem/vad hon är.

  Jag antar att det är därför du har dragit tillbaka dina åsikter.

  Svara

   Att hon har utnyttjat och brutit ner dig under 5 år?

   Svara

   Vadå, umgicks du personligen med BB? Fattar inte.

   Svara

    Ja självklart🙄

    Svara

  Ja nu finns bara en slutsats att dra…

  Svara

   Du kan väl skriva den?

   Svara

    Well, det kan ju inte vara nått annat än att Bella själv låg bakom lappen.

    De om något vore ju sjukt på riktigt.

    Svara

     Polisanmälan. Eller en strategi av camcam för att skapa nyfikenhet och få mer klick, och kanske ska Bella hånas lite till genom att camcam ska ”bevisa” att Bella skrivit lappen själv. Men det går tyvärr inte att bevisa genom typograf men massor av läsare här kommer ju då tro det, blir manipulerade. Stackars Bella.

     Svara

  … Eller också kan man ju ändra texten till ”Hot är aldrig ok, vare sig på internet, på lappar eller i verkligeheten”. Det är ju allmängiltigt och nånting man kanske alltid kan stå bakom? Eller?

  Att säga att du inte står bakom något av det du skrivit säger väl att du nu står på andra sidan, dvs att det ÄR ok att sätta en sån lapp på någons bil, och att det är ok att göra såhär?

  Svara

   Lite kan man väl tänka själv, man måste inte ta saker extremt bokstavligt. Klart det inte innebär att hon tycker hot är okej, det förstår nog de flesta normalbegåvade.

   Svara

    Yeah, fattar det också. Men tycker att det blir rätt obehagligt när man faktiskt skriver att ”det jag sa igår om att det aldrig är ok att hota någon, det står jag inte för”.

    Detta speciellt när man strax innan också skrivit ett inlägg i stilen ”nu jävlar skärper ni till er” och när man med jämna eller ojämna mellanrum faktiskt blir ifrågasatt för den stundtals hatiska stämningen som kan blossa upp i kommentarsfältet.

    Därav min något ”idiottolkning” av texten.

    Svara

     Men nu har jag uppdaterat min text med att det givetvis aldrig är okej med hot så att ingen rusar iväg och börjar slentrianhota en massa folk eftersom att jag inte skrivit att man inte ska göra det på min blogg.

     Svara

      Tack, jag hade precis skrivit ett gäng postits här med diverse random hot som jag var påväg att slänga upp på några brevlådor och ytterdörrar.

      Men då går jag hem och somnar om igen istället. 😘

      Sorry om du tycker att jag är dryg, men det verkar som att du förstod hur jag menade. Älskar att hänga här 😊

      Svara

       Ah! Tur att jag lyckades stoppa dig i sista stund. =)

       Svara

  Blir X

  Svara

  Nu jag fattar ingenting!!

  Svara

  Oliiiidligt spännande……

  Svara

  Men det här eldar bara på spekulationerna. Har du hört något från Blondinbellas team? Eller är det som folk spekulerar – att lappen var egenproducerad?

  Svara

   Kanske ”Sång och dansmannen?

   Svara

  Wtf?

  Svara

  Misstänker att detta bara var början på Isabellas ”revenge” för att camcam avslöjade sanningen… Tror Bella kan vara riktigt obehaglig om man inte står bakom henne. Men vi står bakom dig Camilla, oavsett! Vi vet att du inte gjort något fel!

  Svara

  Det här är vad min första tanke var igår efter Bellas inlägg…

  Fight fire with fire. 🔥

  Det här är vad det betyder.

  What’s the meaning of the phrase ’Fight fire with fire’?
  Respond to an attack by using a similar method as one’s attacker.

  When we ’fight fire with fire’ we are likely to employ more extreme methods than we would normally do. That was what Shakespeare was referring to in King John, 1595:

  Vare sig lappen är verklig eller inte står jag till den åsikten om att det är det hon håller på med.

  Svara

  Så du tycker inte längre att hot aldrig är okej ?
  Tänk på hur du formulerar dig.

  Svara

   Tänk på att man kan tänka lite själv också 🙂

   Svara

   Herregud.

   Svara

  Har Isabella stämt dig?

  Svara

   Vad skulle hon stämma mig för tänker du?
   Isabella kan inte stämma mig som person då det finns en ansvarig utgivare som står som ensam ansvarig för allt jag producerar och publicerar.

   Svara

    Hon kanske har hotat stämma den ansvarige utgivaren för nyheter24?

    Svara

     För vad?

     Svara

      Jag vet faktiskt inte.
      Många influencers hotar ju att stämma varandra till höger och vänster utan att ens ha en gilltig brottsrubrik.
      I och för sig känns Isabella lite för klok för att bara slänga iväg en stämning utan att ha kött på benen.

      Sorry, var bara en ren spekulation.

      Svara

  Jag tror det är Isabella som bett Camilla ta ner inlägget och inte skriver mer om henne, i all vänlighet.
  Eller så har Isabella skickat farliga advokater som skrivit med stora versaler om vad som kommer hända om hon inte tar ner inlägget.

  Att det är själva lappen det handlar om, att Isabella skulle ligga bakom den på något sätt, tänker jag inte ens spekulera i, det får inte vara sant helt enkelt.

  Svara

   Men vad är nedtaget? Det är ju bara överstrykit att det inte gäller längre.
   Och i såna fall borde väl det vara några av de granskande inläggen som rykt, inte den med lappen där sånt beteende mot Bella fördöms?
   Tänk efter nu.

   Svara

    ¤Överstruket

    Svara

    Jag tänker efter och jag får inte ihop det.
    Det kan ju vara så att Eriksson och Camilla fått det hett om öronen av någon anledning och backar ett steg i väntan på…något.
    Och så länge ingenting är klart så är det ju dumt att plocka ner inlägg.

    Äh nä får inte ihop det.

    Svara

     Vad jag inte får ihop är att Isabella har kvar inlägget på sin blogg, så hon står ju fortfarande bakom det. Men att CamCam inte längre gör det… hm… Uppenbarligen är det nåt skumt här…

     Svara

      Min gissning är kanske mer att någon expert hört av sig och klargjort att texten på hotlappen och Bellas handstil är samma person.

      Svara

       Eller att lappen har visats upp tidigare i ett annat sammanhang. Att det är en gamal lapp.

       Svara

        Tycka vad man tycka vill om både Bella och Head of vad det nu är. Men har svårt att se att de är så dumma så de publicerar en bild som tagits upp i ett annat sammanhang. Det är ju rätt lätt att hitta om den visats upp ett i ett annat sammanhang?

        Svara

         Håller iofs med. Men Bella har glömt förr vad hon sagt tidigare så…

         Jag tänker att det är någon som hänger på Flashback som kontaktat CamCam isf.

         Svara

       Eller att någon som jobbar som vakt i garaget har sett övervakningsfilmen och tipsat om att det inte är sant?

       Svara

        Men kan inte uttala sig innan hon själv sett beviset?

        Svara

        Det har nog uppdagats att detta inte var 100% som det beskrevs i inlägget. Bella kan senare försvara sig med att detta var hypotetiskt, och menat som ett wake up call innan något faktiskt händer. Hon ville stoppa den delen av diskussionen som riktar in sig på henne personligen och som blev rätt obehaglig.

        Inlägget är ju trots allt ”tänk er följande”, så hon kan spekulera och fabricera utan att ljuga.

        (Oavsett sanningshalten denna gång, så nog tror jag henne när hon säger att det är otäckt. )

        Svara

      Cam står helt enkelt inte bakom sitt inlägg där hon skriver att hon tror på Bella fått ett hot. Nu har Cam fått reda på att det är falsk påstående från Bella och väljer då att ta tillbaka sitt utlåtande om att Bella inte ljuger. Och just nu kan inte Cam gå in på detaljer hur hon vet detta men vill ändå vara tydlig med att hon tar tillbaka sitt uttalande. Rätt klart tycker jag.

      Svara

       Fast hur får man reda på att den e fejk då? Känns ju assvårt att ta reda på det

       Svara

        Uppenbarligen har ju Cam fått det, hur vet jag inte. Om inte Cam visste detta stensäkert så hade hon naturligtvis inte publicerat detta nya inlägg där hon tar tillbaka att hon tror att Bella är oskyldig till lappen.

        Svara

         Kan ju också annars vara en strategi av camcam – göra folk nyfikna och skapa spekulationer. Få mer klick.

         Svara

       Precis, hur kan man få det till att Bella inte vill bli omskriven mer, eller skickat advokater?? Inget är ju borttaget heller.

       Svara

     Men Cam har inte plockat ner inlägget, hon tar bara tillbaka uttalandet där hon tror att Bella är oskyldig till lappen. Med andra ord så har Cam fått reda på att Bella fabricerat lappen och hotet men kan inte gå in på detaljer just nu. Solklart tycker jag.

     Svara

      Men hur har camcam kunnat få reda på det – om det nu skulle vara så? Har hon fått tillgång till övervakningsfilmer och spenderat natten och morgonen med att titta igenom sådana, har hon varit hos en grafolog under morgonen och försökt tyda handstil? – som en riktig detektiv och som en grävande reporter ojoj.

      Svara

  Uppriktigt sagt så tror jag att Isabella Löwengrip har skitit i det blå skåpet och är bortom all räddning nu. Sad but true.

  Svara

   Jaaa, alltså varför inte bara erkänna att hon har fifflat med siffrorna, istället för allt det här?

   Så skönt att jag gick upp 07 för att plugga, nu kan jag gotta ner mig i detta drama innan jag ska på kattkalas! 👏😻 ja, jag är hemsk och njuter av Bellas granskning.

   Svara

    Kattkalas? Thell me more!

    Svara

     Min systers stora katt fyller två år i morgon, hennes lilla katt och min katt har nyligen fyllt ett år. Så de ska ha kalas ihop! Jag är jätteexcited!

     Svara

      Haha <3

      Svara

      Jag vill också gå på kattkalas 😍🐈

      Svara

    You and me! Har inte blivit många rader skrivna nu på förmiddagen inte. Men tur att vi var uppe i tid iaf 😂

    Svara

  Kanske Bella ringde Cam igår kväll efter ett helt glas vin och erkände. Bella kanske fick en uppenbarelse och skrev lappen till sig själv som en påminnelse.

  Eller inte… oavsett är denna såpa bättre än alla de som går på tv just nu.

  Svara

  Känns ju som att Bellas inlägg visade sig vara fejk eller?!
  Men varför skulle inte CamCam isf skriva om det?

  Svara

   Kan ju vara att Cam väntar på för att se de riktiga bevisen eller att hon helt enkelt inte får visa upp bevisen på bloggen.

   Svara

   Skulle inte du sluta besöka den här bloggen?

   Svara

    Visa gärna vart jag skrivit det?
    Det enda jag skrev var att CamCams otroligt långdragna bevakning av Bella gjorde att man tröttnade och lika gärna kunde läsa hennes blogg!

    Ändå – kul att ngn minns mig och orkar lägga tid en tisdag på att skriva till mig😍

    Svara

     😘💚

     Svara

  Camcam- Kommer vi få veta och isf när?😮
  Det här är värre än att vänta på nya säsongen av GoT.

  Svara

  Oj, det var oväntat 😳 CamCam har väl aldrig gjort så tidigare? Spännande att få veta vad som har hänt!

  Svara

   Det va det jag menade med att det blev extra obehagligt(psykiskt), eftersom hon aldrig gjort så, och så bestämt.

   levde under dödshot i två år tillsammans med mitt ex, när jag fick insikt i att allt under 5 åt va manipulationer, så förstod jag också att dödshotet va fabricerat, för att jag skulle stötta honom och serva hans liv i minsta detaljt, samtidigt som jag blev intalad att inte våga gå ut, ha persienner uppe, eller röra mig fritt när jag va ensam.

   Man får bara inte leka med folks inre på det här sättet, och spela på folks känslor. Människor är olika känsliga och hennes fans verkar väldigt känslomässigt involverade i hennes liv, och vill skydda henne från ont.

   Svara

    Jämför du detta med din misshandel?

    Svara

     Nej manipulationer, och om ett hot idåfall. Vet inte om du vet att liknande saker man själv har varit med om, kan få en att minnas en känsla? (Det kan handla om bra eller dåliga saker)Det behöver inte vara exakt samma.

     Jag tar manipulationer på allvar, oavsett om dom stora eller små, handlar om mig eller andra. Har hon iscensatt ett hot för att manipulera sina läsare som tror på henne och ser upp till henne, och bryr sig om henne, så är det psykisk misshandel. Det är fucked up.

     Hon har unga läsare, och känsliga läsare.Man leker inte med folks känslor, vilket hon gör på ett utstuderat sätt, för att få läsarna dit hon vill när hon vill, för att få det hon vill. Det har hon själv sagt i Schulman. Drar man in hotbilder i manipulationer är det på en helt störd nivå.

     Svara

  Första gången det blivit spännande i Bellagate

  Svara

  🍿🍿🍿

  Svara

  Det är väl samma handsstil som tidigare har nämnts i kommentarsfältet? Exakt samma t i ”till” t.ex.
  Jag vill också ha brev. Ska skriva ett och lägga i min egen brevlåda.

  https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/121972/images/2010/img_6676_103691122.jpg

  Svara

   Och definitivt samma ”d”.

   Svara

  Jag gissar att CamCam låtit en handstilsexpert analysera lappen

  Svara

   Min gissning också, ett att en sådan hört av sig.

   Svara

   Skulle det verkligen vara säkert bevis då?

   Svara

    Ja.

    Svara

    Alltså en del av er skulle ju aldrig nöja er ens med en lögndetektor, erkännande och hela baletten.
    Ja, man får väl anta att en expert på sitt jobb.. kan sitt jobb.
    Oh my…

    Svara

     Lögndetektorer är inte säkert. Handstilsexperter är ju inte heller säkert. Det är ju mer pseudovetenskap än annat.
     Och hur skulle ens Camilla hinna med att anlita en handstilsexpert tror ni?

     Svara

     Jag har minst tre helt olika handstilar?

     Svara

      Jag får helt olika handstilar beroende på hur jag håller pennan och ibland även beroende på vilken penna jag använder😂

      Svara

    Mjaaa, kanske inte….

    Svara

    Nej det är inget bevis men jag gissar också på det – att camcam ska håna och skamma Bella och få tilll ett nytt scoop som drar läsare och upmärksamhet – särskilt nu efter att det verkar ha visat sig att Bella ÄR den största bloggen i Sverige kanske Norden kanske Europa, och camilla verkar själv ha överdrivit sina siffror. Så ja jag tror hon ska håna Bella genom att ”bevisa” och plantera en tanke hos sina läsare, manipulera läsarna att tro att Bella är en bedragerska som skrivit lappen själv. Men Nej det är inget bevis!

    Svara

     Hur ofta tror ni att någon TEJPAR en lapp på rutan och inte bara sätter den under vindrutetorkaren?

     Hon beskriver exakt samma förfarande som i fjol…

     ”I våras, precis under skilsmässan hade jag en tysk stalker, i somras dök en ny person upp som tejpade upp hot på min bil i mitt garage.”

     http://www.isabellalowengrip.se/2017/11/diabetesgalan/

     Hmmmm🤔

     Svara

      Intressant det där med att tejp verkar användas allt som oftast av Bellas stalkers.

      Svara

      Jag ”stör” mig också på tejpdetaljen mest. 🙈

      Svara

      Fast larmet går ju på nya bilar om du lyfter på vindrutetorkaren.

      Svara

       Då räcker det väl att du nuddar bilen för det?

       Och hur menar du att en parkeringsvakt gör för att fästa en bot?

       Svara

      Väldigt vad du letar fel och undersöker och spanar Hmm som en detetktiv haha med ett immigt förstoringsglas 😉 Känns väl inte konstigt att tejpa upp en lapp. Men du är bra Hmm på att övertyga läsare här, du får med dig folk och de tror på vad du skriver. Förstår inte din besatthet av Bella, sett många ggr hur du ljugit om vad hon sagt och gjort, lågt.

      Om nu någon galning gjort det förr, tejpat lapp på bil, så kan ju detta vara samma galning denna gång då.

      Svara

    Om man kan se om någon förfalskat en namnteckning i typ ett pass… så ja.

    Svara

   Det tror inte jag.

   Svara

  Det måste ju vara någon slags åtgärd som Bella har tagit mot Camilla. Tänk på att Bella har gjort sig själv inflytelserik både här och där.

  Svara

   MEN tänk efter! Inlägget som försvarar Bella är ÖVERSTRUKET. På vilket sätt har då Bella då fått igenom nåt???
   (Herreguuuud).

   Svara

    Jag menar att Bella vidtagit någon åtgärd som drabbat Camilla negativt. Så negativt att Camilla drar tillbaka “försvarsinlägget”.

    Svara

     Om det var så, är det inte mer troligt att Camilla då skulle ha gjort fullständigt klart att hon står bakom Bella i detta? Och varför skulle det vara negativt för Bella att det påstådda hotet blir omskrivet på fler ställen än hennes blogg?

     Svara

      Anta att Bella pga den senaste tidens skriverier fått Camilla portad från hennes favoritrestaurang (dåligt exempel, jag vet) Camilla blir arg och tar bort försvarsinlägget av Bella.

      Svara

     Kanske polisanmält.. men gissar att Camilla anlitat typograf som ska ”bevisa” att Bella ljuger om lappen. Alltså.. men det är inget bevis men det ger ju läsare och uppmärksamhet. En strategi också av Camilla att visa inlägget igen och överstrykit och text att hon inte står bakom hmm.. smart strategi som skapar nyfikenhet och ger mera klick.

     Svara

      Camilla kanske är typograf vem vet 😉

      Svara

      Har Bella polisanmält att Cam skrev ett inlägg där Cam försvarar Bella? Och sen har Cam under natten anlitat en typograf som med hjälp av bilder på handstil kommit snabbt fram till att Bella skrivit lappen själv och detta anser Cam vara bevis nog för att ta tillbaka sitt inlägg där hon försvara Bella? Hur du inte själv hur snurrigt det låter och fel det låter?

      Svara

  Alltså hela grejen är ju då märklig. Först, orden. ”Ditt ego kommer att skada dig till slut”. Eh va? Vem skriver så? Det är inte ett direkt hot (som hon berättat att hon fått tidigare), inte en förolämpning av nån som är arg. Det är snarare en slags blandning av analys (”ditt ego”, nån har följt Bella och dragit slutsatsen att hon blivit mer egoistisk), och nån slags förklädd omsorg (i brist på bättre ord), att hon snarare kommer att må dåligt om hon fortsätter att vara egoistisk (eller?). Sen, Isabella har väl aldrig visat upp lappar, brev etc med hot som hon fått tidigare? Det brukar väl inte heller rekommenderas, att ge det uppmärksamhet, särskilt inte inför, vad var det 1,2 eller över 2 miljoner följare på sociala media. Och så själva inlägget, uppmålande av ett scenario om en perfekt dag med ett succéartat möte som helt slås i spillror när hon kommer ner till garaget, och om valborg som inte blev som hon tänkte sig. Som hämtat ur valfri roman. Nej, allt detta känns alldeles för…genomtänkt, alldeles för mycket…Bella.

  Svara

   Kan hålla med, det låter som en modern version av något en mycket luthersk mormor skulle säga.

   Svara

   Precis!

   Svara

   Tänker fortsätta min lilla gärningsmannaprofilanalys här, hjälp mig gärna 🙂 Personen känner alltså till Bella väldigt väl, eftersom hen har dragit en slutsats om hennes ökande egoism. Vi kan också anta (i alla fall om vi ska gå på vad Bella skriver, vilket kan vara en fälla, men låt oss gå in i den för en stund), att personen följer Bloggbevakning, eftersom hon refererar hotet som en direkt konsekvens av de senaste dagarnas granskning. Ok, lappskrivare, du läser kanske detta också: hej! Jag lutar nog åt att en kvinna skrivit det… dels pga det ifyllda utropstecknet, dels det analytiska språket, och faktiskt bristen på grova ord, förolämpningar, sexistiska anspelningar osv som man kanske kan anta att en man skulle använda. Personen verkar också finnas i Bellas närhet, eftersom den vet vilken bil hon har, vilket garage hon parkerar i, och uppenbarligen när hon befinner sig på kontoret.
   Det är också intressant att analysera vad Bella gör med sitt inlägg. Det är ett oerhört sympatifiskande, man tycker ju jättesynd om henne som fått hela dagen förstörd såhär. Och dessutom, det vänder uppmärksamheten från de senaste dagarnas kritikstorm om besökssiffror på ett nästan kusligt lägligt sätt. OM detta inte är planterat av Bella själv, utan en riktig lapp, så kan hon i alla fall inte klaga på timingen. Den följer faktiskt hennes mönster till punkt och pricka. Provokation (eller kritik) -> personligt inlägg för att ta ner henne på jorden. Jag säger inte att hon skrivit lappen själv, men visst finns det mycket som pekar i den riktningen…

   Svara

   Kanske Bella parkerat slarvigt och stod i vägen för någon i garaget och den någon skrev en arg lapp och satte på rutan 😅😝😂

   Svara

    Hahah

    Svara

    Hahahah klockrent 😂 Nån som känt sig avis på hennes fina Porsche dessutom

    Svara

   Kanske någon av de anställda som ledsnat ur och skriver det kollegorna tänkt dvs Bells Ego kommer skada varumärket

   Svara

  Är det bara hos mig Bellas blogg inte funkar? den är helt vit. ingen text eller nåt.

  Svara

   funkar på min android med chromes webbläsare, men inte på datorn med firefox. byter jag till chrome på datorn funkar det 🙂 hon har inte skrivit något sedan inlägget igår.

   Svara

   Samma för mig! Via chrome på datorn funkar den ej, bara genom safari. Fattar inte varför, men men..

   Svara

   Bellas blogg funkr inte för mig när jag har adblock igång. Kanske är därför?

   Svara

  Nejdu CC, det HÄR är aldrig, aldrig okej; att insinuera att någon fabricerat hot mot sig själv utan att redogöra för vilka bevis man har.

  Antingen skriver du ut svart på vitt vad du har för bevis, eller så håller du tyst. Att komma med antydningar som du gör leder till spekulationer, samtidigt håller du ryggen fri genom att inte skriva rakt ut vad det är du påstår.

  Riktigt, riktigt fult gjort.

  Svara

   Ja lite kan jag hålla med dig faktiskt.

   Har det inget med hot om rättsliga åtgärder att göra så finns det ju ingen anledning att inte skriva ut vad det handlar om.
   Om Camilla av olika skäl måste vänta med att skriva ut vad det handlar om så borde hon ha låtit bli att stryka över inlägget eller så skulle hon tagit ner det helt.

   Sättet hon skriver på nu skapar bara spekulationer och spekulationer är aldrig bra, och jo jag har själv bidragit med spekulationer det vet jag.

   Svara

   Fast Camilla har inte antytt det, det är kommentatorerna som dragit den slutsatsen.

   Svara

    Ja det var ju poängen ”Att komma med antydningar som du gör leder till spekulationer, samtidigt håller du ryggen fri genom att inte skriva rakt ut vad det är du påstår.”

    Sen var det väl inte så svårt att se var CamCam ville styra kommentarerna? Camilla skriver ett inlägg som bara innehåller två påståenden : 1) Hot är aldrig OK 2) Det är nog inte Bella som ligger bakom lappen. Sedan säger hon att hon tar tillbaka inlägget, förutom påstående 1. Alltså tar hon bara tillbaka påståendet att Bella inte ligger bakom lappen.

    Svara

  Vet inte vad jag ska tro men något som är märkligt kan jag tycka är att Isabella plockat bort alla kommentarer med länkar som visar hur lik lappen är mot hennes egna handstil.
  Iallafall kunde jag inte se dem längre.

  Varför gör hon det? Är det för att hon själv skrev lappen..

  Är det därför du Camcam strukit inlägget för att något är lurt kring lappen i fråga som du fått nys om?

  Svara

  Vad skrev du utöver att hot inte är ok? Samt att personen som skrev lappen inte är riktigt riktig….

  Svara

  Fattar ej folk här inne? Ni gnäller så jävla mycket på att Bella manipulerar sina läsare, men inlägget ovan som plötsligt blir överstruket med kommentaren om att ”jag tar tillbaka allt jag sa men kan inte berätta varför” – ni fattar att det är en manipulation va? Ingen av oss har någon aning om var Bellas lapp kom ifrån. Camcam kanske vet, kanske gör hon inte det. Men hon styr ju flödet av information stenhårt och hon styr det med järnhand mot att Bella hittar på allt. Fattar inte hur folk här är så jäkla lättduperade?

  Svara

   Hahah som hon själv skrev ”är ni blinda för fakta?”

   Svara

  Bra att du fortsätter en saklig granskning, men här förvirrar du. Säger A men inte B. Skapar spekulationer.
  Jag förutsätter att du kommer berätta mer om vad som ligger bakom detta inlägg, att du tagit tillbaka det du skrev om det igår. ..och ja, jag går i fällan och klickar in mig här många, många ggr dagligen just nu..;) Men jag är så trött på Isabellas lögner. Hon förtjänar inte eventuella hot såklart, men hon förtjänar att synas för sina lögner och manipulation av läsare och ev samarbetspartners/företag.

  Svara

   Precis! Ingen förtjänar hot, inte Bella eller nån annan, men att ljuga om siffror och genom det skapa sig ekonomiska fördelar måste upp i ljuset tycker jag

   Svara

  Det är faktisk inte ett hot om våld eller ett hot öht. Det är mer en varning om att blondinbellas extrema egoism och lättvindiga förhållningssätt till sanningen kommer bita henne i röven, och det har ju redan hänt nu. Innebörden av meningen är typ ”Karma is a bitch”, dags att bli snällare.

  Svara

  Snyftinlägget från Bella igår var iaf väldigt lägligt med tanke på att de lanserar nya Löwengrip imorgon. Helt enligt den strategin hon presenterade på Schulman show.

  Svara

   Exakt så tänkte jag också! Har väl varit fler ”gull-inlägg” där barnen är med de senaste dagarna? Och sedan eskalerar hennes plan om att sälja mer genom att manipulera sina följare…. eller nåt´

   Svara

  Och du kallade oss för cyniska? LOL

  Svara

  Alltså, skrev en kommentar som godkändes. Fick svar om att jag var vidrig och borde försvinna osv osv, för att jag skrev att jag inte går på lögnerna och det strategiska. Inget elakt, annat än att jag inte kommer ömka henne när allt fallerar då det är så det går när man ljuger osv. Svarade på allas kommentarer då att det är ingen annans fel än hennes eget då det är hon som har gjort fel, gör någon något fel så regerar folk. Normalt funtade människor reagerar men hotar inte eller skriver lappar men att alla har rätt att reagera. Det är ju för fan läsarna och följarna som är konsumenterna och klart man får reagera om hon gör fel. Efter det försvann allt!

  Snacka och att selektera och sortera. Tycker det är skrämmande

  Svara

   Intressant ändå att hon först godkänner kommentarer och sedan tar bort dem. Undrar om det är flera olika personer som har svårt att enas om vad de ska släppa igenom.

   Svara

    Jag tror att det speglade exakt vad som skrivs här inne. Vi är många som inte har fått kommentarer publicerade hos Bella. Valborgshelg, Simon fick en kvart ledigt, ingen kunde moderera. De släppte igenom allt tills högerhandens kvart var slut och då fick han börja jobba snabbt igen. Enkelt. Tydligt.

    Svara

  Ett till handstilsprov från Isabella: http://i47.tinypic.com/2s6qx4p.jpg
  Kolla t ex bokstaven M

  Svara

   Inte särskilt likt. Varför skulle hon skriva lappen själv? Jag är övertygad om att hon får gott om sådana kommentarer dagligen, och såna lappar med posten varje månad. Möjligen kan hon ha visat upp en gammal lapp, men knappast skrivit den själv.

   Svara

    Om någon annan skriver en fejk lapp åt henne så har de också det som hållhake mot henne (menar nu inte att lappen är fejk men att hon hade nog behövt skriva lappen själv om hon hade velat fejka den).

    Svara

  Jag tog en promenad.
  Sen läste jag Bellas inlägg igen.
  Hon skriver inget om att lappen sattes upp igår, hon skriver inget om när den sattes upp alls.
  Hon skriver inte ens att någon okänd skrivit lappen, hon skriver inget om att hon faktiskt blivit hotad igår.
  Hon ljuger inte alls i sitt inlägg, hon skriver bara att valborg inte blev som hon tänkt sig, att det är skönt att barnen sover borta och att hon också kommer göra det inatt.

  Om hon är verkligt rädd hade hon inte ens gett lappskrivaren utrymme på sin blogg och heller inte skrivit om att hon sover borta. Har man livvakter så borde hon rimligtvis blivit instruerad i att inte skriva ut när hon är hemma och när hon inte är hemma.

  Lappen kan hon bett någon skriva, att ta en bild på den och lägga upp den är inget ”brott” och ingen lögn.
  Däremot låter hon oss tro det genom att vinkla inlägget som hon gör.

  Hennes inlägg uppfyller tendenskriteriet.

  Svara

   Har också tänkt på det. Att inlägget är utformat som ett ”tänk dig att” scenario. Så ingen kan egentligen anklaga henne för något. Om det kommer fram att det är en gammal/påhittad lapp, så har hon en teoretisk möjlighet att säga att det inte var en lögn, hon bara skrev om hur det känns när hon får motta hot och att det kommer oftare när hon blir kritiserad. Teoretisk möjlighet, eftersom hon om så är fallet, kommer hon aldrig medge det, utan hittar på någon annan distraktion.

   Svara

   Så… hon kan ha skrivit lappen, eller bett någon att skriva den, och gjort inlägget som ett exempel på hur det KAN bli om man låter kommentarer och kritik gå för långt och spåra ur? Ja, så kan det ju vara. Ganska långsökt, men visst, möjligt.

   Svara

   Intressant. Det har du helt rätt i.

   Svara

   Fast å andra sidan, varför skulle Camilla känna sig tvungen att hålla tyst om anledningen till att hon inte längre står bakom det hon skrev i sitt första inlägg? Och Bella kan väl bara säga som det är, att hon gjorde ett exempel. Det är nåt som fattas ändå…

   Svara

    Kanske för att camcam också insett vinklingen på Bellas inlägg och insett att detta inte hänt utan mer är ett tänkbart scenario

    Svara

     Men varför måste hon hålla tyst om det isf??

     Svara

   Gah nu när jag läser hennes blogginlägg igen (via unvis.it/blondinbella.se så klart) så stämmer det du skriver. Hon säger aldrig rakt ut att det har hänt, insinuerar bara att det skulle kunna hända. Kusligt :s Jag hoppas att CamCam läser detta eftersom inlägget hos BB låter medvetet diffust.

   Svara

    Fast hon skriver ju som svar på en kommentar hon inte ska polisanmäla, typ denna gång.

    Svara

  Ser att folk spekulerar i att nån av Bellas vänner skrivit lappen, det är uteslutet tror jag. Fatta vilken hållhake den personen kommer ha sen på Bella ifall det går åt helvete med den vänskapen, vilket verkar hända ofta i Bellas liv.
  Sen kom lappen väldigt lägligt och varför visar hon upp lappen, har hon inte gjort en enda gång förut med andra hotfulla brev. Nä det här stinker. Jag tror hon har panik i och med granskningen att hon helt enkelt skrev den själv för att flytta fokus och få sympatier.
  Om någon utomstående skrev lappen så är den iaf planerad eftersom den är upptejpad. En lapp i affekt sätts helt enkelt inte fast med tejp då gemene man inte har tejp i bilen liggandes. Då måste den personen även veta var Bella parkerar sin bil och när hon är där. Står den även i ett parkeringshus så finns ju risken att man blir filmad med säkerhetskameror och den risken tar väl ingen.
  Mina varningsklockor ringer högljutt, nått som inte stämmer.

  Svara

  Lappen sitter ju inte på en bil ens. Vilket skämt.

  Svara

   greta. Det har du ju rätt i, hon har lappen i handen. Nu blir jag nyfiken vilket parkeringshus detta kan vara, någon som vet?

   Svara

    Never mind, jag antar jag vet vilket parkeringshus nu.

    Svara

  Vilken twist det hade varit om camcam hade fått tillgång till övervakningskameran och sett vem som egentligen placerade den där lappen på bilen. Tänk om man tex hade sett head of singing sjungandes samtidigt som han placerade lappen på bilen

  Svara

   Sjungandes ”the winner takes it all” 🎶

   Svara

  Ett L har ju trillat bort på lappen…Lego ska det nog stå..

  Svara

  Är så trött på bloggar… det mesta är ju ändå fejk.. bläää.. Ibland känns det faktiskt som att det här (BB) är det enda forumet som verkligen betyder nåt. Visst tjafsas det ibland men ändå.. tänker på Öppet Spår (som jag alltid läser som öppet SÅR) där vi faktiskt stöttar varandra och insamlingar vi har gjort… jag tycker det är fint!!!

  Svara

  OK folks, Googla på Blondinbella+handstil, finns flera exempel på hennes handstil ute på nätet, och att hon skrivit lappen själv låter faktiskt inte så långsökt längre. Känns extremt obehagligt dock.

  Tror inte hon skulle be någon annan skriva nåt sånt, dels för att det är en knäpp grej att göra och dels för att hon inte litar på att personen i fråga skulle hålla sig tyst.

  Det förklarar också varför kommentarerna om handstil osv blev godkända i hennes blogg och sen bortplockade. Nån annan (dvs någon som inte visste om Bellas lilla knep) var moderator igår ikväll och när Bella gick in själv och såg kommentarerna så plockade hon bort dem.

  Sorry för språkfel är ej svensk och känner mig dessutom lite upprörd över det här… hoppas att jag har fel i mitt resonemang….

  Svara

   Oj, ja det är nog inte omöjligt. Ps, det är inget fel på ditt språk.

   Svara

  Nu ska Bella gå på unicef-galan ikväll och ta med sin pojkvän. Undrar om hon tar med honom för att dra uppmärksamheten bort från statistikbluffen.

  Svara

   Vad tror ni det krävs för att få sitta vid samma bord som henne? 🙂
   Ett smörigt mail till UNICEF?

   Svara

    Jaaa! Gör det Camilla! Bli världsförälder till en hel skolklass så kanske du kan begära att få sitta med Bella. Plus att du hjälper en massa barn. Vinst för alla!

    Svara

    Ska du också dit Camilla? Stel stämning bland borden… ?

    Svara

     Haha.. nä, jag ska inte dit. Jag är på tok för oviktig för att få en inbjudan. 🙂

     Svara

   Jag är på väg dit nu. Ska hålla ögonen öppna efter tejprullar på vift.

   Svara

  Ledsen för upprepning, klickade lite fel där.. radera gärna mitt meddelande CamCam (om du hinner) 😊

  Svara

  Hon kastar hajen till hajarna!

  Svara

  Det som stör mig är att även lappen säkert är en klickmagnet och att hennes trafik garanterat har ökat det senaste dygnet.

  Svara

   Men än så länge har iaf inte tidningarna skrivit om snyfthistorien.

   Svara

    Nej det är sant. Är väl det som saknas typ. 🙂

    Svara

  Bella svarade på bloggen på en kommentar att hon inte skrivit lappen. Så det kan inte vara det.

  Svara

   Haha nej precis, för hon har ju aldrig ljugit om nåt förut.

   Svara

    Nä men det är ju jättekonstigt att ljuga om det ifall Camilla har bevis på att hon ej skrev lappen? Eller är det jag som är för godtrogen?

    Svara

    Att hon ens godkänner en kommentar med den antydan/frågan och besvarar den, tyder på att det var ganska många som spekulerat i detta. Att om hon vill ha lugn och ro inför galan ikväll /launchen imorgon, så ”måste” hon svara på den.

    Det är alltså mer ok att antyda att hon ljuger om sin hotsituation, än fråga om hon har skönhetsopererat sig. Alltså, jag fattar ingenting av det här? All publicitet är bra publicitet?

    Svara

   Hon har väl ett entourage som kan göra det. Typ den största nickedockan.
   Jag funderar på den dagen, när Isabella MÅSTE erkänna det ena och det andra. Vem kastar hon under bussen då tror Ni? Simon? För själv har hon ju inte gjort något fel eller haft en aning.

   Svara

  Gud känner mig så trög just nu. Men att CamCam tagit tillbaka allt hon skrivit i inlägget, förutom det där med att hot aldrig är okej, då betyder det att hon inte längre litar på Bella att nån har tejpat fast den? Camcam skrev väl först att hon inte var så cynisk som oss som trodde all Bella fixat lappen själv, men nu verkar läget har ändrats. Har jag tolkat det rätt?

  Svara

   Ah typ så. Men det är ju udda att Bella skriver att hon såklart inte skrivit lappen, hon skriver det på sin blogg.

   Svara

    Det har hon säkert inte, men vad sägs om hennes närmaste man? Simon. Han har mycket att förlora om allt som bevisats här gör att försäljningssiffrorna går ner.

    Svara

   Tror inte hon skrev lappen själv. Men kanske ville hon göra ett exempel på ett drev, för att det passar hennes syften, och använde en (äkta) gammal lapp. Tex den hon skrev att hon fått för ett år sedan.

   Med det sagt tycker jag CamCams agerande här är osmakligt eftersom det bara leder till rykten och spekulationer som min egen här ovan, som jag har noll bevis för.

   Svara

  Måste vara Pingis som skrivit lappen 🤔

  Svara

  Svara

   Det är ju inte alls likt?
   Varför skulle en person som regelbundet får hatbrev skickade till sig skriva en lapp själv? Möjligen att hon visade upp en gammal lapp, men att hon skulle skriva den själv är ju helt absurt.

   Svara

  Nog för att jag tror att Bella and the crew är kapabla till mycket, men har ändå så svårt att tro att Bella skrivit denna lapp…
  Fast nåt mysko är det! Men vad. Vaaaad 😛

  Svara

  Camilla är äntligen anmäld!

  Svara

   Spännande! För vad?

   Svara

    Klart du vet jösses

    Svara

     Haha men fjant, vad ska hon anmälas för? Sanningsenlig bevakning av bloggar? Jösses, vissa här har ju knappt lärt sig att tänka…

     Svara

     Menar du KO? Det har jag ju redan bloggat om, så när det kom ett ”äntligen” så antog jag att det handlade om någonting annat än det.
     Old news. Trist….

     Svara

  Om man nu ska skriva någonting själv som ska påstås vara från någon annan så har man väl vett på att förställa sin handstil?
  Speciellt om man nu ska vara en utstuderad målmedveten strateg.

  Svara

   Jag tycker det ser ut som att hon försökt förställa sin handstil, typ gjort den större och spretigare, men det är svårt att ändra sätter man gör vissa bokstäver på. Det är så invant. Hon gör sina ”t” som små kors mer strecket mitt på, sjukt olikt hur jag gör mina t, och de är exakt likadana på hotlappen som på lappar hon själv skrivit. Alla g är också rätt unika. Jag tror fan det ÄR hon!

   Svara

    K gör hon också på samma sätt och orden lutar åt vänster på lappen likt hennes sätt att skriva.

    Svara

  Tycker det ar helt sjukt att sa manga av er pa riktigt tror att Bella sjalv skrivit lappen. Ni som overanalyserar handstilen och inte enser att folk kan ha lika handstil. Att den har haxjakten har gatt sa jakla langt att ni hoppar pa varenda en som forsoker forsvara henne. Att ni inte skams och kan bete er som vuxna manniskor. Hur beter ni er nar ni inte sitter gomda bakom datorskarmen? Skriver ni sahar mot era familje-medlemmar, eller era egna barn till och med? Att man inte far vara en framgansrik kvinna utan att bli hanad och fa sta ut med hot dagligen.

  Och nej, innan jag far sadana kommentar, det ar inte Bella sjalv som skriver den har kommentaren. Bara en som ar riktigt arg och besviken pa hur folk beter sig mot varandra.
  Hoppas det blir mer skarpning pa vilka slags kommentarer som slapps in CamCam.

  Svara

   När ska folk inse att Bella byggt heeela sitt varumärke på att vara en person som intresserar och upprör folk..? Hade hon inte velat få denna uppmärksamhet hade hon när som helst kunnat sluta blogga, hon har ju som sagt massa andra jobb utöver bloggen så hon är knappast tvingad att fortsätta! Och hon berättar dagligen om alla detaljer i sitt liv, hur hon mår, hur hennes BARN mår, allt för att alla 200 000+ läsare ska fortsätta vara involverade.. Att man då får negativ kritik ibland hör faktiskt till, sorry! Ska jag bry mig om hennes graviditeter, boksläpp, bröllop och resor så ska jag väl fan få bry mig om hon tabbar sig också. Sluta förvara någon som inte behöver det.

   Svara

    Hon kan inte sluta blogga, bloggen är hennes enda jobb. Hon har anställt andra halvduktiga personer som sköter företagen, och hennes enda uppgift är att promota produkterna, något hon gör via bloggen.

    Svara

  Jag hoppas att Camilla är väldigt säker på att det är Isabella själv som skrivit det här hotbrevet. För om det finns minsta tvivel om den saken innebär det att det här inlägget där det först uttrycks sympatier som du plötsligt inte längre kan ”stå bakom”, tillsammans med i skrivande stund över 400 kommentarer, innebär en frizon för ivriga spekulanter att utpeka en kvinna under hot som lögnare.

  Svara

   Så vitt jag vet så har inte Cam skrivit att hon tror att det är Bella som skrivit lappen. Du får gärna peka mig i rätt riktning om jag har fel. Hon har dragit tillbaka sitt tidigare inlägg och tänker inte svara på frågor om anledningen till det – allt annat är skapat och kommenterat av andra. Inte av Cam.

   Svara

    Du kan inte vara allvarlig? CamCam skriver ett inlägg där det bara står att hot inte är ok och att hon inte tror Bella hittat på detta. Sedan tar hon tillbaka inlägget förutom delen om att hot inte är ok. Alltså tar hon tillbaka delen om att hon inte tror Bella hittat på det. Voilà.

    Svara

  Men säg vad som har hänt nu jag har viktiga möten imorgon så måste gå och lägga mig kl 21.

  Svara

  Hela lappen känns tillrättalagd. Det är definitivt inget som är skrivet i affekt. Man har till och med lagt lite extra tid på att fylla ut utropstecknet.

  Svara

  Såg tyvärr ett klipp på två minuter på expressen med Isabella o hennes kille. Hon pratar så konstigt och gör nåt med underkäken? Jag tror hon försöker härma kronprinsessan Victorias sätt att prata som ju är distingerat, överklass, kungligt och rätt speciellt. Obs att hon heller ej svarade på hur mycket hon (eventuellt) skänker.

  Svara

  Varför skjuter man ut underkäken på det viset när man pratar? Det blir som ett onaturligt underbett. Och huvudet lagt på sned och ett låtsasförstående blick. Samma sak med människor som hälsar: ”Hej, Gabriella, TREVLIGT!”
  UH

  Svara

  Undrar varför Bella raderat kommentarerna om att hon väljer att inte polisanmäla (screenshots I följande länk) :
  https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/blondinbella-har-fatt-hotbrev

  Svara

  Bella har 100% skrivit den lappen, har gått igenom den lappen hon säger hon fick på bilen med hennes handstil och alla T & G ser EXAKT lika dana ut, det är hon själv som skrivit denna lappen och det finns ingen tvekan om det! Jag tror att hon har tappat ALL verklighets uppfattning, och denna granskning är så bra och behövlig! Gör man något dumt så får man stå tillsvars punkt slut!

  Svara

   Ja och t.ex. Avicii valde att sluta sitt liv helt utan äckeldrev från cyniska, profithungriga allvetare. Det finns drev och det finns drev. Han hade drev inifrån – du skapar drev till Bella utifrån, på precis ALLA sätt du kan.

   Nu råkar jag veta att Bella är stark i sig själv men det här Camilla har du allt gett helt överdrivna dimensioner. Lägg ned nu. Vi vet alla att Bella är oerhört framgångsrik – med eller utan blogg. By the end of the day kommer du i alla fall aldrig i närheten av hennes framgång – ja mer än att nosa i hennes rumpa då som du sysslar med nu. Lägg ned!

   Finns som sagt ingen fast valuta för bloggföljare etc. så försök inte att själv skapa eller insinuera något du absolut inte kan realisera.

   Svara

    Är det hajponken eller har Bellas trollfabrik även nattskift?

    Svara

    ”Vi vet alla att Bella är oerhört framgångsrik – med eller utan blogg”
    Klockan är bara 04.25 men vi har redan läst dagens skämt!

    Svara

  Kommer det en förklaring till ändringen av det här inlägget eller inte?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.