Off pist

Det är sällan som jag kan förutspå var kommentarerna under vissa inlägg kommer barka hän men ofta leder detta till diskussioner som är bra mycket mer intressanta än det ursprungliga inlägget i sig.
Det är någonting att uppmärksamma och lyfta upp tycker jag, så med det sagt så har jag skapat ännu en ny kategori härpå bloggen som jag valt att kalla ”Dagens Offpiståkning”. Som ni märker fortsätter jag på skidspåret och nu då inte bara ”Öppet Spår” på helgerna utan även denna.
Jag hade tänkt kalla det för ”Dagens Urspårning” men fick bara upp en massa bilder på tågolyckor och det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig.
Dagens Offpiståkning innebär kort och gott att jag kommer uppmärksamma ett ämne eller kommentarer som lämnats här på bloggen och som fått ett eget liv och helt lämnat ursprungspoängen. (Lite som när man lämnar de markerade nerfarterna i skidbacken och drar iväg åt ett annat håll – Offpist)

Så med det sagt så vill jag välkomna er till ytterligare  inlägg av Bloggbevaknings ”Offpiståkning”!
På med hjälmen, för nu drar vi!

Eftersom jag hållit mig borta från bloggen över helgen – så gott jag nu kunnat – så har ni fått spåna loss rejält på egen hand och diskussionen om sexiga yrken verkar ni komma tillbaka till.
Med det sagt så tycker jag nog att ämnet förtjänar ett egen inlägg, men strunta i att diskutera MINST sexiga yrke. Det finns förmodligen en sko för varje fot så lägg fokuset på era favoriter.
THKs favorityrke är alla som jobbar med kattmat.

Här har ni en början:

248 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt klart polis! Träffar endel manliga poliser genom jobbet och jag blir röd som en tomat i ansiktet varje gång ?

   Vad jobbar du med måste veta

    Vet inte vad Chanandler Bong jobbar med, men om du är socionom träffar du mycket poliser! Kan vara en idé om du vill söka nytt jobb 😉

     Eller bli polis själv ? då inser man snabbt att uniformen bara är smutsig och äcklig och kollegorna är precis som vilka andra 😉

    Jag jobbar i en livsmedelsaffär haha. Vi har ganska mycket problem med snatterier ?

   Snickare, finns ingen före, bredvid eller under?

  Okej militärer skrev jag. Men måste nog säga byggare också. Eller typ hantverkare över lag. Blåbyxor, tisha och en kepa. Måste vara något med den där kepan alltså. Okej alla som har keps ??

   Snickare heter det, inte för att vara sån. Du får gärna säga byggare men tänkte bara om du ville ha det rätta ordet ?

    Men alltså…

    Byggare kan vara murAre, snickare, plattsättare, markarbetare, takläggare, golvläggare

    Såbyggare är ett samlingsnamn för dessa

  Välklädda yrken som advokat och ekonom. Det kräver dock att personen har ansträngt sig och inte tagit på sig något halvdant.

  Välutbildade! Jurister, ingenjörer, minst 280 högskolepoäng ska det vara iaf!

   Juristexamen är bara 270hp.

    My bad. Läser det själv, å andra sidan är ju matte inte våran starka sida.

     … Eller svenska för den delen ?

   Jag har 330! 😉

    Vad har du pluggat?

    Jag har 360! Jävligt stolt över det, faktiskt! 🙂

     Vad ska du göra med alla HP? Byta in mot chips?
     (Skämt åsido tänkte läsa 30-60 extra utöver min utbildning)

     Jag med! ✋

     Jag har 405 men är måttligt stolt över dem även om jag haft väldigt trevligt, och har god nytta av 300 av dem 🙂 Tycker högskolepoäng är 100 % osexigt faktiskt. Ospännande, vanligt, ofta rätt lättöverkommet och inte säkert att man blir varken särskilt intressant eller smart av att ha en massa. Särskilt inte när man läser något ”smalt” på en standardutbildning som jurist eller ingenjör (t ex de 300 jag använder på jobbet), de 105 första som är mindre creddiga och inte ledde till något direkt yrke har däremot nog varit mer tankeväckande och utmanat mima värderingar mer.

     Jag har 300 hp.

     Håller inte med dig här get, min utbildning (ekonomi) har gett mig en helt ny grundförståelse som kan tillämpas på i princip alla delar av livet.

     Allt ifrån hur samhället fungerar, till företagsstrategier, till hur individer beslutar om val i olika situationer.

     Förståelse om bakgrunden till att krig uppstår, mekanismerna bakom bistånd, hur organisationskulturer fungerar.
     förmågan att tolka och analysera statistik och juridik etc etc.

  Damn it, du gör det bara svårare och svårare att hålla fokus på annat. Nu vill jag ju in hör ÄNNU mer och kika. ?

  Rolig grej!

  Själv tycker jag allting är sexigt när det finns en passion och en glöd hos personen. Även alla som utför sitt yrke med stolthet och noggrannhet är en turn on.

  Piloter ?

   Jaa,älskar män med lite”krimskrams” på axlarna(sen när dom tar av sig kavajen är dom ibland inte piffiga)men jag tror mest det sitter i mössan=behåll den på i alla väder guys?

    ”krimskrams” på axlarna”

    :-’D

   Har piloter I släkten och de vittnar om att de är riktiga slampor hela högen, har en tjej i varje stad haha.

   Piloter ja!

    Pilot och flygledare! ?
    (Är själv jurist om någon i ovanstående yrken är intresserad)

  Manliga terapeuter, speciellt om de är fd missbrukare som kommit ut på andra sidan. Det finns en styrka och klokhet hos dom som jag finner attraherande. Deras förmåga att bemöta andra med både tuffhet och sympati kan få det att rassla i mina äggstockar.

  Män inom sjukvård överlag, inte läkare dock de brukar tendera att vara högfärdiga men däremot har jag mött manliga sjuksköterskor som som jag gärna hade kunnat få klättra in genom mitt sovrumsfönster anyday.

   Håller med. Män med livserfarenhet alltid gillat det.

   Jag kan presentera dig för min far då så får du dregla lite ?

    Attans, jag är ju tyvärr sambo redan. Med en nördig tekniker som levt ett ganska skyddat liv och som får panik så fort det ska pratas om känslor. Är jag ledsen så löser han det genom att laga min bil, typ. Hur det gick till när det blev vi vet jag inte, med tanke på hur långt ifrån han är det jag skrev här först ?

  Män som har ett händigt yrke. De där kostymnissarna/uniformerna kan slänga sig i väggen. Ska jag vara partisk så säger jag männen i bygg en riktigt varm sommar. Lortiga, luktar god-svett, har snygga armmuskler och bär runt på nån 100-kilos balk.

   Garvade högt åt balken. Vet inte varför ?

  Börsmäklare

   Haj.

    ??????

    Shark week ?

  Alltså. Med risk för att outa mig själv men jag brukar ha sex med en man som en högt uppsatt person inom brandförsvaret.
  Han i blå uniform, på hans kontor, eller på det stora konferensbordet eller vart fan som helst på stationen.

  Så.jävla.sexigt!

  Annars är Brasiliens poliser med full mundering jävligt heta.

   Och poliserna i Spanien är ofta sjukt heta.
   Stor skillnad på uniformer beroende på land.

    Lite OT, men just nu pågar en skandal om 3 poliser och en militär som har gruppvåldtagit en 18 årig tjej i spanien… kvinnorättsorganisationer och kvinnor runt om hela spanien demonstrerar emot rättens dom att det enbart vart sexuell kränkning och ej våldtäkt

     Va? Men vad hemskt! Stackars tjej!
     Tyvärr finns dom överallt våldtäktsmännen. Hoppas livet ut dom.

  Män i kostym?sen är det ännu bättre när kavajen åkt av och en eller två knappar är uppknäppta i skjortan till ett par välstrukna kostymbyxor.

   *drömmer om Ryan Gosling*

  En välsittande uniform eller kostym. Det är något med hållningen när folk får på sig det som blir väldigt attraktivt.
  Minns en gång när jag tittade på en militär uppvisning, alla var så stiliga. Sen försvann de in i ett hus och en stunds senare kom det ut massa tjejer och killar i dryga tjugoårsåldern med shorts, T-shirt, sandaler osv totalt förändrat intryck av samma personer. 🙂

   Ja,det var det jag menade med piloter utan mössa,tjusningen sitter kanske i kläderna?Du ser en riktig jävla karlakarl,men utan uniform/prickiga målarbyxor….etc,Så är det nog en vanlig kille?Vad vet jag?Är gift med en ”börshaj” som mest går runt i jeans?

  Alltså ni som skriver poliser.. ? Jag inledde en passionerad flört med en kille som jobbade som polis och han kom ibland hem till mig på sin ”lunchrast”. Dock raka vägen till duschen, fattar ni hur vidriga poliskläder är?! De är ute hela dagarna och sitter i skitiga bilar med vidriga människor. Har svårt att se något sexigt med det faktiskt!

   Jaa men det ser man ju inte på håll?

   Haha det jag skrev nedan också. Det första sambon gör när han kommer hem är att ställa sig i duschen.

    Hur ofta tvättar de sina uniformer?? och förhoppningsvis har de fler än en?
    Han jag träffade jobbade tre dagar och var ledig tre och han sa att duscha var typ viktigare än att äta efter avslutat arbetspass och det kan man ju förstå. Men äckligt att dra på sig en nerspydd uniform dagen efter igen och jobba i i ca 12h??

     Väldigt sällan byxorna såvida det inte kommit något riktigt nasty på dem. Skjortan lite oftare. Låter äckligt ser jag nu men så omständligt att tvätt och materialet är ganska bra.
     Vissa stationer har säkert tvättstuga men inte hans så här är måste den tas hem och tvättas (vilket leder till att det blir en maskin med bara skjorta och byxa plus undertröjor, väldigt oekonomiskt och inte så miljövänligt men vägrar slänga in mina grejer i maskin)

     Vilket jäkla drömschema! Här kan han komma hem kl 8 och ska gå på 15 igen.Vi bor dessutom i hus utanför stan så pendlingen blir minst en halvtimme också. Aldrig att han är ledig mer än 3 dagar och då är ofta första eller sista dagen ”sovdag” för att ställa om sig till natt/dag.

     ”Sexigt” yrke men fasen vad jobbigt det är ibland ?

      Det är typ nåt liknande schema gissar jag då? För det var samma för denna mannen, tror han brukade sluta vid 7.30 och börja 15.30 men då sov de på stationen.
      Aah fattat att du inte vill tvätta ditt ihop med hans? så gjorde vi när jag bodde hemma, ingen ville tvätta sina kläder ihop med mina arbetskläder och ingen ville tvätta sina kläder ihop med brorsans träningskläder…skit samma om det varken är ekonomiskt eller miljövänligt, man vill väl vara fräsch???

       Jag tvättar min uniform pinsamt sällan. Men som någon skrev, duscha är fan viktigare än att kissa och äta efter avslutat pass. Även om man inte blivit äcklig av andra människors kroppsvätskor just det passet är man sjuuukt svettig efter att ha haft skyddsväst och uniform en hel dag/natt.

     Har såklart ett par de går runt på också. Pju annars hade det varit riktigt vidrigt.

  Skådisar och sångare. Även psykologer. Alltså känslomän. Jag letar efter insidan och humor är viktigt. Män som förstår sej på känslor mums.

   Hehe tänker bara på Johan Ulveskog I Bonusfamiljen!

   Men annars håller jag med on känslomän, oerhört sexigt.

   ???

  Jag vill ha en smart och emotionellt stabil man, som klär sig prydligt. Han bör ha ett jobb med fokus på tänkande och inte på muskler/ fysik. Tur för mig att jag träffat min bankman.

  De poliser och militärer jag träffat har tyvärr inte varit de skarpaste knivarna i lådan och dessutom gärna varit lite smygrassar.

  Handyman! Killar som kan arbeta med händerna finner jag otroligt sexigt och speciellt snickare. Nu behöver ju inte min kille – om jag någon gång träffar någon – vara det men det hade inte varit fel ?

  Pilot

  Brandmän ?

  Och FÖRLÅT FÖR OT: Men storlek 86/92 på barn omvandlat till UK-storlek?! Går fan inte och goola fram vettigt svar!!

   Det är 1-2 år!

   http://www.storlekar.se/storleksguide-klaeder-barn.html

   (Jag börjar på riktigt tro att vissa inte vet hur man googlar) ?

  Poliser. Poliser, poliser, poliser! Finns inget snyggare än den uniformen. Sverige gör aldrig om den tack!

  Sen att poliser oftast är lugna, trygga och självsäkra (utan att vara dryga) gör ju bara att de blir mer snygga. Min sambo är världens snyggaste människa och vet om min fantasi men det kommer som jag skrev i förra inlägget aldrig hända något med honom i uniform ? Uniformen är så sjukt äcklig med allt som hamnar på den. Men man får väl fantisera I alla fall ? Och ibland när jag ser honom ute så bäddar det inför kvällen så att säga hehe

   Tycker dagens polisuniformer är jättelöjliga, förlåt… önskar att vi kunde införa någon av de äldre varianterna igen som inger mer auktoritet, DÅ jävlar blir det hett

    Haha Neeeeej!!! Jag googlade och det som kom upp var den där som ser ut som en skinnrock med vita bälten. Jag associerar det med gamla dåliga deckare ?

     Var det de med reflexband på? Eller var det kavajer och inte skinnrockar som hade reflexer? Vet att mamma hade nån med reflexband men har nog bara sett bild på det så minns inte hur den såg ut

   Tvätta uniformen och kör så det ryker sen tänker jag..

    Det som tvättas hemma är bara skjorta (utan märken) och byxor (utan bälte) och ingen snygg båtmössa eller kängorna som hör till. Och att få till det utanför hemmet är omöjligt för är han på jobbet då jäklar är det bara jobbet som gäller (plikttrogen som bara den, vilket är bra får jag väl medge..)

    Jag har förlikat mig med tanken på att det bara får vara en fantasi ? ?

  Sexighet är unket att spåna om. För mig räcker det att kalla män tjusiga, attraktiva, fina. Öppnar de sen truten och saknar humor så faller allt ändå. Och nej jag är inte bitter över avsaknad av blickar på min kropp eller oförmågan att bli svag i knäna av mäns yttre.

   Jag tänkte mig mer generellt vad som är attraktivt, men många verkar tolka det rent bokstavligt.

  Jag har hört från väldigt trovärdiga källor att Blondinbella och Hampus träffades innan hon sagt till Odd att hon ville skiljas.

  Troligt? Ja, det tror jag absolut. Är detta en av anledningarna till att deras skilsmässa inte gått igenom? Vill han bråka med henne? Och varför är han så tyst? Kompenserad?

   Att det träffades innan skilsmässan blev offentlig finns åtminstone dokumenterat på internet. Vad som var kommunicerat på hemmaplan vid den tidpunkten vet jag inte

    Deras skilsmässa (Isabella och Odds) har fortfarande inte gått genom snart ett år efter att Isabella skickade in papprena. Kollade nu på ratsit. De är gifta.
    Har odd inte skrivit på måntro?

     Tror bella skrev i november att den gått igenom

      Nej hon skrev att betänketiden på sex måmader hade gått då dvs först då kan skilsmässan gå genom (följde fortfarande henne då dagligen). Hade den gått genom så hade inte de båda stått som gifta med varandra. Ratsit uppdateras snabbt.
      Så Isabella och Odd är gifta i laglig mening – kanske därför som Isabella är så inne i tanken nu att hon aldrig ska gifta sig igen. Tror sanningen är att en hindersprövning nu aldrig skulle gå genom. Odd har kanske inte skrivit på i tid?
      Hon gifter säkert om sig så småningom. Fancy.

       Gifter säkert om sig med hajen ??

        Ja det tror jag med, eller med någon annan men hon lär ju ändra sig igen oavsett.

        Gifter sig i ett flott slott sponsored by löwengrip

       Lär väl ändå knappast var pga hindersprövningen hon är inne på att aldrig gifta sig igen? Att hon skulle gifta sig med hajen typ NU är ju inte aktuellt oavsett? Och några åt isf… men då har skilsmässan ju gått igenom!

   Inte ett dugg förvånad. Sneaky sneaky är det dock.
   P.s på bellas instastory skryter hon om en ny business om hårband som hon har investerat i ??‍♀️. Hårband på vuxna kvinnor känns så 2007, typ som i Gossip girl..

    Kanske börjar krämsiffrorna dala och detta är nästa ”imperium”?

     The Empire of Hairbands by Löwengrip
     ???

    Mera hårband åt folket! Heja! ?

    35-åriga kvinns, märk väl!

   Har jag alltid trott faktiskt, allt är bara på låtsats…. hon väljer vad hon vill provocera om och döljer resten förstås. Som skönhetsingreppen, bluffsiffrorna mm. Fejk fejk

   Jag ska inte spekulera så mycket i deras privatliv på det sättet, Men man kan väl räkna ut att de träffades på den där ”middagen med gemensamma vänner” typ den 23 april tror jag det stod. De hade ju inte gått ut med skilsmässan då, men om man kollar hennes inlägg under den tiden så är det ganska uppenbart att det var under den perioden hon bodde i en lägenhet dit hon åkte efter läggning varje kväll, samt var ute på massa grejer på kvällarna. Så nog var de separerade då allt,

   Men sen behöver det ju inte betyda att de började dejta då, även om det var första gången de träffades. Tror mer på dejtande efter summerburst nånstans.

   Det här vet jag såklart inget om, jag bara baserar det på saket jag läst i denna blogg och på respektive twitterkonto.

   Vad spelar det för roll? Vore inte första gången någon skiljs av de anledningarna och vad har vi med det att göra? Hade blivit tokig om någon satt och sökte om mitt liv på det här sättet

    Hon är en offentlig person? Dessutom så väljer hon att dela med sitt liv genom bloggen.

     Och? Sen när kan man bete sig som en stalker och skylla på att det är en offentlig person man stalkar?

      Det blir inte stalking om det är allmänna uppgifter?

       Hahaha JO? Tror du bara det är stalking att kolla upp och gräva i minsta detalj av någons liv om de lever under skyddad identitet i en grotta eller? Dummaste jag läs. Skulle ni göra samma sak mot närmsta granne på gatan där ni bor eller en vän så skulle det bli väldigt jobbigt för er att förklara er, tror du att de skulle tycka det är ok bara för att det är allmänna uppgifter? ?

       Jag svarade dig, men svaret är nog i mod. Byt ut Bella mot en vän eller närmsta granne och tänk att du gör samma sak mot den personen. Är det inte stalking?

        Men gud sluta försvara människan som gör allt för att synas och till å med använder sina barn som små spjälpjäser. Folk kommer spekulera om man fläker ut hela sitt liv

         Jag försvarar inte saker hon gör. Men att sitta och söka upp skilsmässor och annat har inte med hennes blogg att göra och är ärligt talat ett rätt otäckt beteende

        Grannen eller vännen väljer inte att dela med sig av sitt privatliv på ett offentligt forum, så nej jag skulle inte ’stalka’ dom då, inte intresserad. Däremot när BB hyllar ? till skyarna och skriver om hur bra förebild han är till barnen när skillsmässan inte har gått igenom än är osmakligt enligt mig.

         Nu var det ju iofs inte det hon skrev om, utan det där om grannen var ju ett svar på att det inte är avgörande att det är allmänna handlingar.

         Grannens skilsmässa är lika allmänna handlingar som Bellas.

   När vi är inne på BB…
   Jag var bara tvungen att forska lite i att Guldkula (champagnen hon investerat i) ”vann guld”. Något sa mig att man kan köpa dessa utmärkelser också…
   Guldkula ställde ut på en vin- och spritmässa i Las Vegas. Mot en extra avgift kunde utställarna vara med i denna ”tävling”. Det fanns fyra nivåer på pris. Double Gold Best of Show, Double Gold, Gold och Silver. Gold fick 16 andra viner utöver Guldkula så de var inte direkt ensam vinnare som guldmedaljörer ofta är. 35 viner vann någon form av Double Gold som som sagt var högre än Gold. Guldkula var dessutom den enda champagnen som deltog så inte mycket konkurrens på den fronten.

    Bra detektivarbete!

  Läkare!

  Finns inget hetare än svenska poliser ? Nytvättad uniform och sen är det bara att köra.

   Inte bra att det är så många som gillar poliser, blir färre över till mig?

    Hahahahha! ?

    Jag har hittat min polis så du kan ta resten Don Lothario 😉 Men nog har jag haft kul med flertalet poliser innan dess 🙂

     Var hittar du dem?? vart ska jag ragga liksom?

      Håller med! Vart fan hittar vi dem? ?

       Exakt! Så alla med poliser till partners, var gömmer de sig???

        Har träffat alla online på olika sidor, så även min nuvarande sambo ?

      Kommer upp flera på tinder! Om du är singel så får du säkert match där (eller på någon annan app).

   Faktiskt! Känner mig trygg när jag ser svenska poliser och det är fan ganska sexigt. Men poliser i andra länder är inte sexiga alls. Råkade på att par poliser i LA och de var inte mycket att hänga i julgran :/

    Poliserna i Warzawa påminde mer om lapplisor än poliser

     Gud, de jag träffade på i Warszawa var jättestora och hotfulla och försökte sätta dit mig för jag sprang över gatan när det var rött. Dumt gjort, och tur att de inte tog mig. Pjuh. Så inga lapplisor i mina ögon, men det kanske finns flera olika poliser där, som i Italien (bland annat) ?

  Tycker verkligen det räcker med öppet spår, men det är jag det…. 🙂

  Skumt. Varför får kvinnor diskutera dessa frågor om vad som är sexigt och inte på män? Men kvinnor blir vansinniga om männen gör det om oss? ?
  Bara en enkel undran och vill inte skapa intrig med någon, är bara nyfiken! ☺️

  Tycker själv uniformer på män är super sexigt, som poliser, brandmän och militärer. Eller hantverkare på något sätt, byggarbetare osv.

   För att kvinnor inte förtryckt eller sett män som objekt som bedöms efter sin knullbarhet i tusentals år.

    Hahahahaha. Jo? Faktiskt. Tycker nog alla tjejer gör just det, både på krogen, i tjejsnack och snack om vilka frikort de har

     Fast då missar du helt maktperspektivet. Både ekonomiskt och sexuellt. Det är vad som spelar roll här.

     Att kvinnor sinsemellan har skvallrat om män kan inte ses som samma sak som att män byggt ett historiskt förtryck som i mångt och mycket gått ut på att reducera kvinnor till kroppar och dikterat skönhetsideal som haft som syfte att skulptera kvinnor efter deras tycke, ofta skadliga ideal för att tukta och begränsa kvinnors rörelsefrihet.

     Så jo, det är en stor skillnad.

      Men skärp dig! Ska killarna idag behöva ta på sig hur män bak i tiden betett sig när de skvallrar om tjejer, medans tjejer kan skvallra på om killar? Hur tänker du egentligen

       Jag tänker att samhället vi lever i idag styrs av ett patriarkat som även varit orsaken till hur vår historia ser ut.

       Nej, män behöver ta ansvar för hur samhället ser ut idag. Det handlar inte om hur ”killar skvallrar om tjejer”, det handlar om män (som grupp) är orsak till en objektifiering och sexualisering av kvinnor och deras kroppar som är skadlig.

        Men snälla. Eller så tar vi alla och skärper oss både män och kvinnor och kämpar mot ett bättre samhälle. Det kommer aldrig att hända om kvinnor ska hålla på och beskylla männen för allting, då blir det bara pajkastning och ingen förändring

         Nej, män behöver ta ett kollektivt ansvar. Sluta påstå att ojämställdhet kan elimineras genom att hålla käften. Den utveckling som har skett har skett genom att kvinnor har slagits för att få rättigheter rättvisa och ökad frihet. Det var inte så att männen en dag vaknade och tänkte att de skulle vara lite schyssta.

         Det handlar inte ett dugg om pajkastning. Tror man det är man helt fel ute.

      LD, är det du?

       Nä, vi är minst två radikalfeminister. Konstigt va?

        Nej men rätt sorgligt

         Sorgligt att tycka att kvinnor inte ska ses och behandlas som andra klassens människor?

         Du har en märklig definition av vad som är sorgligt.

         Nej, sorgligt att inte kunna acceptera att kvinnor och män kan ha SAMMA rättigheter

        Tre med mig!

    Ska den kollektiva bestraffningen pågå i tusentals år till då, så att det blir rättvist? Nä, jag tycker både kvinnor och män ska ha rätt att fantisera. Vilket vi egentligen alltid gjort också, även om vissa varit mer högljudda än andra.

     Bestraffning? Att fantisera och ha sexuella preferenser som man diskuterar med vänner är en sak. Att som män gjort genom historien och fortfarande gör, reducera kvinnor till objekt är en helt annan. Den objektifieringen har varit och är direkt skadlig.

     Mer högljudda? Män har suttit och sitter i maktpositioner. Kan ju vara en orsak till att de hörts mest.

    En stilla undran, inte för att starta me tjafs, men får jag som lesbisk kvinna diskutera huruvida andra kvinnor är sexiga?

     Självklart!

     Absolut!

   Om kvinnor diskuterar vad som är sexigt på kvinnor då? Personligen blir jag svag i knäna varje gång jag ser en kvinnlig polis eller en kvinna som är kock. Ååååh vill bara ta hem dem alla.

   Fast en stor skillnad är också hur och vad kvinnor säger om män. Det är tydligt här i alla fall och män med makt, smarta män och händiga män och sexigt, det är inte att objektifiera någon eftersom man pratar om deras egenskaper. Någon enstaka har skrivit om muskler och det är något annat. Om män diskuterar vilket yrke som är sexigt hos kvinnor (händer det ens?) så lär det handla om utseende och någon sexfantasi. Knappast om att smarta kvinnor som drar in pengar är så. Jävla. Sexigt. Det hade ju varit grymt om det var så.

    Meeen lägg ner. Killar dras till utseende, tjejer till trygghet. (GENERELLT) Vi är biologiskt programmerade så. Och det är faktiskt helt okej. Var inte så skitnödig kring det.

     Jaha? Förstår faktiskt inte hur din kommentar är kopplad till min och exakt vad i den du svarar på? Vad är skitnödigt? Var har jag skrivit om biologi? Vad som inte är ok?

      Nej att du inte fattar framgår tydligt ?

     Jag tror faktiskt inte det stämmer.

     Alla mina kvinnliga vänner dras till intelligens, ambition, god smak men inte makt i sig.

   Svaret är könsmaktsordningen. Har du missat den så googla och läs på så har du svaret där.

   Har svår att tro att någon blir upprörd om män diskuterar att sjuksköterskor är sexigt då de är empatiska eller omhändwrtagande och att lärare är sexigt för att de är fina med barn osv.

   Problemet är inte att män pratar om kvinnor som sexiga någon gång ibland utan att kvinnor bedöms och presenteras som sexiga i typ alla situationer någonsin och hela dagarna. Politiker, varenda film, morgonsoffan i SVT osv osv så är kvinnors främsta egenskap hela tiden deras sexighet medan t ex manliga kändisar kan ha en hel flora med egenskaper varav sexighet bara är en av tusentals.

   Säga att din partner är sexig = trevligt. Behandla din partner som om dennes enda intressanta egenskap är dennes sexighet = inte alls trevligt.

  Alltså förlåt min eventuella töntighet nu när alla andra snackar om poliser och snickare typ men… alltså IT-support!!!??? När man ringer till Tele2 eller IT-supporten på jobbet och någon ljuv stämma svarar och förklarar för en hur man ska skriva ipconfig i nån jäkla ruta eller flusha nåt som jag fortfarande inte fattar. Så hett hur dom vet massa saker jag inte vet och hur dom fnissar åt mig när jag blir förvirrad. Ja, min sambo är IT-tekniker och förtrollade mig med sin förklarande röst och gullighet. Hehe.

   Haha kan bara svara för mig själv men de IT-supportar vi hade på mitt gamla kontor och som man stötte på rätt ofta tog ju inte direkt hål på fördomarna man hade om datormänniskor. Gympaskor, högt sittande jeans och instoppad skjorta. Men fy fasen vad trevliga, tillmötesgående och hjälpsamma de var!

   Hade fysisk attraktion inte varit så viktigt för mig hade jag lätt kunnat ragga upp Anders – vår enhets närmsta IT-tekniker. Finare människa fanns det inte på det företaget ?

   Hahaha ja här kan jag hålla med faktiskt, röster är viktiga och jag älskar att lyssna på en härlig mansröst.

   Jobbade på en fotbollscup några somrar och var då tvungen att ringa till huvudcentret, typ, det blev x antal gånger per dag så till slut sa både jag och han jag pratade med att det alltid var så kul att prata med varandra eftersom han blev glad av min röst och jag blev glad av hans. Sen kom han ut till oss en dag (utan att veta att det var jag som ringt) och han var lika snygg som han lät?

  Karlar som jobbar med händerna. Starka och stora händer. Typ smeder och hovslagare. Halleluja?

  Alltså händiga män ? Speciellt svag är jag för män som kan skruva med bilar.. Och muskulösa män! Jösses, de klär i alla de sorters kläder. Hellre än vältränad än en spritfet snubbe med chipstuttar ?

   Män som skruvar med bilar, mums! ? har rätt svårt att låta bli karln när han kommer hem i sina arbetskläder ?

  Jag avslutade ett förhållande med en som var mkt speciell för några år sen, han vägrade bland annat ha skjorta. Under dom tre år vi var ihop, hade han skjorta två gånger.

  Nu ”dejtar”/träffar jag en äldre person, som har skjorta typ hela tiden. Alltså. Wooooow ? Fruktansvärt sexigt.

   Ja fint med skjorta. Stora händer är fint och mörk röst. Är galen i daniel Craig som är feminist. Heja!

  Jag lärde mig någonting nytt om mig själv nyligen, något som jag i och för sig alltid har vetat men inte kunnat sätta ord på. Jag är sapiosexuell = dras till intelligens.

   Jag med! Har alltid trott att jag bara är intelligens-snobb, haha.

  Sitter ute på min balkong, solar och lyssnar på podd. Känner hur svetten rinner ner på ryggen. När jag sedan reser mig upp för att gå in och hämta dricka inser jag att jag mensat ner hela min bakdel och halva solstolen, som för övrigt är vit.
  Älska livet??

   Vilken otur. Kram.

  https://www.svd.se/lowengrips-klipp-vinst-varje-gang-jag-salt

  Nu flyttade tydligen Isabella hemifrån när hon var 14år och fick utgifter. Måste jag överge min morgontidning nu?!

   Har för mig att hon flyttade hemifrån tillsammans med en kompis då. Men flyttade sen hem igen

  Alltså. När jag läser sånahär trådar kan jag bara tänka på min man. När vi träffades var han svetsare. Sjuke osexiga kläder men sjukt sexig man. Nu är han väktare. Sjukt sexig man i sjukt sexiga kläder. Meeen, väktare överlag? Njae. Mannen gör uniformen ^^, ♡ mihihii känner mig fjantigt nykär trots 5 år tillsammans när jag tänker påt.

   Åh jag är också fjantigt nykär fem år in ?
   Men min kille har inget sexigt arbete. Men han är sjukt smart, rolig och omhändertagande. Så fin människa.
   Snygg också, men det är väl mest en bonus ?

  Kvinnor som jobbar med biodlingar. Fy fan så hett. En stor löst sittande unisex-overall som döljer alla tänkbara former, en tvärful hatt med slöja så man endast kan se ansiktsdragen om man kommer lite för nära, och så ett par stövlar och gummihandskar för att verkligen dölja all hud på det. Wow. Sen är det ju något med det eviga surrandet från tiotusentals bin och doften av honung också som genast drar tankarna till snuskigheter som att bli motorboatad på magen eller att få honung slickat ur naveln.

  Sen tror jag också det har att göra med hur viktiga bin är för vårt ekosystem. Att inhysa bin på sin egen mark kan ses som en heroisk gärning, vilket i så fall också kan göra själva skyddsdräkten till en form av superhjälte-utstyrsel, och vem fan tänder inte på superhjältar egentligen?

   ???hahahaha sjukaste

   Viktor, jag kommer förbi när jag hittat mina Fantomentrikåer 😉

  Alltså. Hahahaha

  Jag älskar skjorta med en typ mjuk bommulströja över så skjortkragen och slagen syns. Och nackar och axlar. Kan se en man bakifrån o MM MM MM om hans nacke ?

  Min pojkvän i teknikeroutfit ? Tisha, kortbyxor med fickor som är fulla av verktyg, kepsen bak och fram & hörlurarna runt halsen.

  Åhh ❤️

  Alltså att ekonomer är sexiga? Haha mina föräldrar är ekonomer och tycker det låter allt annat än sexigt.

   Tänk dig en finanskille i välsittande kostym.

   Knivskarp, ambitiös, social, lågmält charmig.

    Vältalig, har god smak, kan föra sig i sociala sammanhang,

    Behöver jag fortsätta?

     Skruvar man upp dem i ryggen eller går de på batteri? Går det att stänga av vältaligheten kl.22? Hur ofta ska ďe ha mat?

      Är extremt självständiga och letar inte efter någon som ska ta hand om dem.

      Vältaligheten är permanent och tillämpas i alla sammanhang.

  Min kille i sina skitiga snickarbyxor, en halvsvettig tisha och kepsen bakochfram ☺️

   Sluta nu jag kommer ju lämna en våt fläck i soffan sen när jag reser mig upp!

  Att ingen har skrivit psykolog än?? Tänker mig typ en känslig och omtänksam man, dröm!

   Psykologer gör sitt jobb, hur de är i rummet när du sitter där är nog inte i närheten av deras egentliga personlighet ?

    Va men i så fall är det ju så för alla andra. Deras yrkesroll. Nej psykologer är bra jag har så stor livserfarenhet så jag märker direkt om andra har det.

   Jag skrivit det scrolla uppåt!!!

  Manliga sjuksköterskor <3 min kille i sjuksköterska, han är sjukt biffig och manlig och SÅ duktig på sitt jobb, smälter när jag ser honom i sjukhuskläder.

  Om vi bara ska se på det rent estetiska så håller jag med om poliser men måste lägga till brandmän. Min sambo är sjuksköterska och jag tycker han är svinhet i sina arbetskläder? men jag är glad att de stannar kvar på jobbet med tanke på allt äckligt de kan komma i kontakt med under ett pass ? annars är det ju aldrig fel med ett par välsittande kostymbyxor och snygg skjorta på en välsvarvad kropp ??

  Sorry för trådkapning!!
  Men, min mens är 3 veckor försenad…
  har inte haft sex sen jag slutade med p-piller för 3 månader sen (bara med händer med kläder på) och fick mens 2 gånger regelbundet i feb och mars, men nu i april är den borta. Har ej stressat eller tränat överdrivet kan tilläggas. Tar upp detta här då det tar tid innan jag kan se läkare. Vad kan detta bero på?

   Kroppen kan bli lite mysko innan den kommer tillbaka i sin normala rytm efter pillerstopp…
   Kan också vara så att du inte hade någon ägglossning denna månaden. Då kan kroppen hoppa över mensen då den inte har några slemhinnor att stöta ut.

   Men är du orolig eller om det dröjer alldeles för länge tills mensen kommer igen så kontakta doktorn.

   (Jag är ju såklart inte säker eller särskilt kunnig men det kändes rätt logiskt. Min kropp blev lite sådär när jag slutade med piller) ?

  men alltså, proffesionella idrottare! wakeboardproffs, snowboardproffs, hockeyproffs, skateboardproffs. de tycker är hett

   Håller inte med om de sporterna, men tex fotbollsproffs, ja tack!?

   Oj för mig är det tvärtom. Tycker överlag inte om sportkillars look pga keps, konstiga frisyrer och märklig klädstil ?! Haha.

   Håller med om alla utom hockeyproffs, då de generellt ser rätt bonniga ut.

  Jag tycker det är sjukt snyggt med militärkläder och sådana gula reflexkläder jordbyggnadsarbetare har.?

  Sotare! Oj oj oj, ska helt klart skaffa skorsten i framtiden ?

  Annars är doktorander (eller högre studietitel) inom humanioraämnen nice.

   Känner en sotare elakare man får du leta efter hua ?

    Bara träffat en. Värsta skvallertanten.

   Håller med om doktorander (och är doktorand själv). Intelligens är attraktivt i mina ögon! I övrigt är yrket mindre viktigt för mig men oavsett vad någon jobbar med så är det attraktivt med någon som brinner för det den gör och gör det av genuint intresse och engagemang.

  Jonna Lundell skriver på sin blogg att de är uppe i snart 200 000 kr på resor som de inte utnyttjat under ett år. Det är i runda slängar vad en ”normal” person får ut netto i lön på ett år. Samtidigt skriker Jocke ”klasshat” för att han inte blev nominerad till guldtuben.

   De menar nog inte klass i löneaspekten, Jocke&Jonna är väldigt arbetarklass i sin framtoning, språk, sociala koder etc.

   Det är väl dessutom resor de skulle åkt på hela sitt förtag dvs inklusive anställda, så de tblirbju lite skevt att jämföra med privatekonomi. Jämfört med priset på en konferensresa istället.

  För mig är min man exigast. Han är IT-ansvarig och går i jeans, skjorta och kavaj. Till det är han lång, bredaxlad och med bockskägg. Jeans och hårdrockströja på fredagar. 🙂

  Män som kör motorcykel.. det är hett som tusan.. ? Tighta läderställ eller lortiga crosskläder… mmmmm….

   Åååh crossgrabbar är ju så heta!! ?? Blir tokig ?

  Alltså, detta hör inte hemma här egentligen men jag gör ett försök.
  Jag har ALDRIG handlat hos Dennis M och kommer aldrig att någonsin göra. Jag bojkottar även sidor som Wish och Ali… vad det hette.
  Det jag under över är VART kan jag få tag på alla vackra jumpsuits som han har på sin hemsida? Där finns sååå fina klänningar och jumpsuits men jag vägrar stödja honom eller de andra sidorna.
  Någon som vet och kan tipsa om sidor man kanske inte har någon aning om? ?

   Var.

    ??‍♀️

    Så jävla dryg.

     Tror ordet du söker är ”tack”. Stay classy. ?

  Är gift med en officerare (militär). Det är mannen som gör uniformen, vissa passar bättre i den än andra ?

   Kan du dela med dig var du finner dessa män i för kretsar. Dit drar jag! ?

    Haha! 😀

    Visst är det så, mannen som gör uniformen. Kolla gärna på https://www.youtube.com/watch?v=HxrDQR_5JxY

    Yes, you’re welcome. MUMS!

    Testa Försvarsmaktens dag ?

  Förlåt. Jag kanske är efter, men bellas sillisar?

   De kanske är sponsrade av akademikliniken.

  Tycker det är intressant att yrket gör en person sexig när det kanske mer handlar om kläder, uniformer eller kroppsbyggnad.

  Till er som är inne på specifika yrken, är det själva yrket som är viktigt? Alltså vad händer när kostymen/uniformen inte är på? Många har ju jeans på fritiden. Eller är det personen?
  Jag tycker att kostym är snyggt på killar men jag har nog aldrig tänkt på ett visst yrke så…

   Självklart är det personen som är huvudsaken. Jag skulle inte välja en kille efter jobb, finns två sysslor jag skulle dissa men annars är ju saker bara ett plus. Vissa yrken är bara hetare än andra även om ett jobb inte är det avgörande.

   Just nu tänker jag på ögongodis. Någon man kan titta på i förbifarten. Och då är det såklart uniformen/kläderna som gör det. Sen yrket är ju skit samma egentligen men i vissa yrken har man specifika kläder. Som militärer eller poliser ? personligheten är strunt samma när man ändå bara ska sitta och glo på’n ?

  Ingen som skrivit än men det kanske bara är jag ? Hoppryttare! Lite skitiga, starka, jobbar hårt och dessutom ödmjuka i och med samspelet med hästen. Dock är plånboken oftast tom eftersom alla pengar går till hästarna, så inga diamantörhängen därifrån men en häst kanske man kan få haha ?
  Annars säger jag som många andra, hantverkare, min man är målare och att de honom i arbetskläder måla om vårat hus… mmmhhmm ❤️

   Hahaha kommer att tänka på detta https://youtu.be/nD4eTiZmucc

  Tycker poliser och militärer är osexiga. De enda yrkena som är no no för mig. Flera jag träffat har varit otrevliga, maktgalna smygrassar. Uniformer gör dessutom noll för mig.

  Håller med om vad ngn skrev om ngn som haft det problematiskt tidigare och nu styr upp sitt liv. För min del får se gärna jobba som socionomer, psykolog, på behandlingshem, inom skolan eller liknande.

   Män som jobbar med trassliga ungdomar och gör det för att det är deras kall❤️❤️❤️

  Brandmän och hantverksyrken typ snickare, målare osv.

  Är det bara jag som inte går igång på militärer? När jag var 17 och bodde i en regementstad blev jag helt till mig av lumparna. Nu över tio år senare ser jag bara dryga stela översittare när jag ser militärer. Tyvärr är det få militärer genom åren som har visat mig motsatsen och det finns nog inget yrke som gör mig så torr som militärer nu. Däremot var jag ihop med en engelsman som jobbade i deras polis insatsstyrka. Där snackar vi uniform som heter duga. Tyvärr var det strikta restriktioner så den fick aldrig komma hem till sovrummet:(

   Tycker de ofta framstår som ointelligenta och osjälvständiga.

   Behöver order för att räkna ut vad de ska göra.

   Saknar stil och klass.

    Akta så du inte blir anklagad för klasshat.

  För min del ingenjör. Ibland hår han klädd i kostym, ibland i arbetskläder för fältbesök och dessutom är han smart OCH händig ?

   Önskar att män tände på kvinnliga ingenjörer också och inte kände sig hotade av ens intelligens. Mvh ingenjören

   jaaa jag håller med till hundra! det är liksom något med detdär att han ibland jobbar med kroppen på fältet och ibland städar upp sig för något möte med kunder.. *hjärtögon*

  I don’t hive a shit vad de jobbar som så länge de har långt hår och är muskulösa (tänk Brock O’Hurn). Haha, fan så sexistisk jag är idag ?

   BROCK är ju dödssnygg!

    Eller huuur!! Mitt frikort i alla kategorier ??

  Hahahahaha nej jag har helt missat det här inlägget, gick ut och spanade på huset och planerade inför kommande säsongens målande… 😉

  Gode Gud tack och amen för att du inte tog med det pinsammaste som någonsin hänt (oss) i ett superstort, eget inlägg. Jag har aldrig skrattat så mycket i mitt liv och nu lägger jag locket på de händelserna och de kommentarerna som följde. Älskar Öppet Spår, för det spårar ta mig tusan alltid.

  PUSS

  Så… lista här de osexigaste yrkena för er. Mina osexigaste är PT, bartender, väktare/ordningsvakt och bonde.

   Camilla har undanbett att vi listar osexiga yrken.

    Aaah sorry. Missade det. Ber om ursäkt och tar tillbaka min lista?

     (Camcam får gärna ta bort min kommentar om hon vill)

  Min sambo är personlig assistent. Hans mamma blev allvarligt sjuk när han var liten och dog när han var 7 år. Då bestämde han sig för att han skulle hjälpa andra sjuka när han blev stor och idag Kommer han hem från jobbet varje dag med känslan av att han gör ett viktigt jobb och att han gör skillnad för någon. Personlig assistent kanske inte anses som sexigt av många men människor med stora hjärtan är det mest attraktiva som finns.

   Fin anledning:) vet många som är det bara för att de måste jobba, långt ifrån alla brinner för det

  Män i uniform får det att brinna till i byxan på denna tös också.
  Poliser och militärer främst.
  Även välklädda män med ett ”tänkande” jobb. Där man ser att mannen verkligen lagt ner lite tanke bakom outfiten. Mmm..

  Har inte mycket över för snickare, byggare, målare och så vidare. Förmodligen för att jag inte brukar klicka med sådana män, vet inte om det är den där grabbiga jargongen och stilen som inte får det att tända till (om man tänker på de dejter jag har varit på). ?

  Uniformer går bort, för jag har för många uniformerade släktingar. Däremot akademikeryrken, typ läkare, jurist, statsvetare osv. Går inte igång svinmycket på kostym, men typ skjorta med långärmad tröja över så kragen sticker fram… eller jobbskjortan med uppkavlade ärmar och så lite ledigt uppknäppt så en anar lite hår på bröstet. SIGN ME UP. Kan också tycka att en viss typ av journalistkillar är helt galet sexiga, även om det inte är nåt jag är jättestolt över… allmänbildade, självsäkra och sarkastiska, nääääästan på gränsen till lite douchiga. MMMMMMMMM. Eller typ lärare eller sjuksköterska, så hett med att jobba med att hjälpa folk.

  Jag tycker kriminella badboys är sexigast! Stora muskliga och tatuerade som begår brott som arbete!

   Typ torpeder på film ?

  Ormtjusare 🙂

  Jag går nog lite igång på nördar. Alltså någon som VET att den är en nörd – och är helt trygg i det. I sig själv. Ofta kopplat till intelligens och/eller ett starkt intresse för sitt jobb, ex utvecklare. Ligger f.ö. med en gift nörd på mitt jobb och är så jävla kär. Han också. Life is complicated.

  Tycker att kvinnliga läkare kan vara riktigt heta. Eller kvinnlig polis. Brandman. Skumt. Hos män är inte typiska ”maskulina” yrken tändande för mig, däremot hos kvinnor?!

   Håller med om det sista. Kvinnor i typiska maskulina jobb utstrålar någon sexig självkänsla. Jag tänker också att de måste ha riktigt mycket skinn på näsan och pondus för att stå ut i typiska macho miljöer. Sexigt!!

  Lastbilschaufförer, självklart!
  En man med muskler, klarar av att hantera +24meter och X antal ton.. snus under läppen, piloteolglasögo. , skäggstubb, keps..
  Varselbyxor, T-shirt och stålhätteskor. Mums, tur att jag har min alldeles egna bredvid mig 😀
  Har förövrigt bara vare tillsammans med lastbilschaufförer 😛

  Ingen som tycker doktorander/forskare inom medicin/biologi/life science, dvs en labbråtta i labbrock som sitter och pipetter hela dagarna? Nähä… :'(

   pipetterar* menar jag

   men gud jaaa! Det är något helt fantastiskt med en lite nördig kille !

  Jag är tjej och jobbar i uniform med ett ”manligt” yrke. Tycker män eller lesbiska att det är lika hett?

   Jag tycker det är hett!

  egenföretagare! SÅ . JÄVLA . SEXIGT med hjärna och initiativförmåga!

  åh, och byggare… eller egentligen något där han jobbar med kroppen och kanske blir lite svettig, sen skynda hem och duscha för att slänga på en kostym och gå på möte.. JA TACK!

  mmm, har träffat en kille med eget företag inom byggbranschen.. hehhe

  Känns som att polis är det som flest ändå tyckte var mest attraktivt? Eller typ militär och andra jobb med uniform.

  https://bloggbevakning.se/2017/06/06/er-storsta-ungdomskarlek/

  Så om Robin Hood är vår största kärlek, betyder det att en Robin Hood i uniform är drömmen för en stor del av oss??

  Sexigt är en man som har ett jobb, mindre sexigt att vara arbetslös

  En del går i gång på en fet sedelbunt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.