Lite Mellosnack så här när ni redan är missnöjda med inläggen. :-)

Jag är med mot slutet och pratar sång. Jääää!
Kommer ni kolla finalen i morgon?

Men givetvis kommer det ett inlägg alldeles strax igen och ett Öppet Spår kl 20.00.
Jag startade dagen med en inspelning kl 08.00 och sedan blev det kaos för att sedan landa ute i skärgården nu, men nu är jag här. 🙂

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om det är ett inlägg du skriver som jag inte finner underhållande skrollar jag vidare till nästa bara. Hur vissa här bland kommentarerna har mage att klaga på något som liksom är gratis kan jag aldrig förstå. Okej om dina inlägg låg bakom någon slags betalvägg, men sålänge man inte betalar för att läsa bloggen kan man bara skrolla vidare och vänta på att det kommer ett inlägg man tycker om! Din blogg och du bestämmer vad den ska innehålla! Tycker du gör ett bra jobb Camcam ⭐️ Glad fredag på er alla 🌸

   Helt rätt!

   Man kan scrolla vidare om man inte är nöjd.

  Det känns lite konstlat alltså. Kanske beror på hur ni står? Å liksom, är det menat att vara ett ”skönt samtal” mellan er, eller en rapportering till tittarna? Så onaturliga.

   Vi har en tillfällig redaktion i typ en månad så det är därför. Högst improviserat och jag måste öva mig på att inte vrida mig så att allt ni ser är ett öra. Det kändes som att jag stod PÅ Simon men på filmen ser det mycket luftigare ut. =)

    I see. Förstår i så fall:) Jag tyckte nästan lite synd om dig där i klippet hehe.. Men man märker att du har koll, skulle säkert vara bättre i en mer professionell produktion.

   Det känns lite elakt liksom. Kanske beror på hur du uttrycker dig i skrift? Å liksom, är det menat att vara ”konstruktiv kritik” till personerna i rutan eller en kniv i ryggen? Så taskigt.

    Håller med.

    Tycker det har varit många elaka kommentarer det sista angående Camillas prestation.
    Som gnälliga barn som inte fick den glassen den ville ha. Ät den inte då liksom.

  Skit i alla gnälliga människor, Camilla!
  Du är fantastisk och jag hoppas du gör vad som känns bäst för dig och jag hoppas skärgården ger dig lite ro i sinnet.

  Ha en underbar helg! ❤

  Jag tycker att du är fantastisk. Kör bara.
  ❤️

  Åh så fin du är, din glitterkavaj är ju helt fantastisk!! 😍👌

  Självfallet kommer jag se finalen imorgon, ESC är det jag lever för sen någon månad tillbaka. Vore kul med ett inlägg imorgon där man enbart får diskutera finalen, som är öppet parallellt med öppet spår-inlägget.

   Det vill jag med ha! Älskar eurovision

  VVM!

  Våga Vägra Mello

  Vääääägrar kolla

   Ok.

  Vad bra du var!

  Ljudet känns så dåligt, då har ni ändå riktigt mikrofoner?

   Är de kanske inte inkopplade? =)

  Kommer det att bli ”Mellosnack” imorgon i samband med direktsändningen? 😊

   Direktsänt från skärgården? 🙂

    Gärna 😃

  Jättebra intervju!

  Snälla ta bort autoplay.
  Jag tittar på HBO via mobil upp på Apple TV och surfar in här samtidigt i telefonen och då stannar HBO och det här spelas 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *