Odd Spångbergs tystnad är inte köpt, utan vald.

En förtejpad mun
Odd Spångberg har valt att inte uttala sig gällande skilsmässan från Isabella Löwengrip

Jag har aldrig fått mitt tålamod så prövat i mitt liv som under skilsmässan. Men min strategi har varit att aldrig göra något som jag skulle ångra i framtiden. Jag har aldrig höjt rösten eller skrivit något hårt i sms mot min ex-man. Endast lugn och saklig. Snarare har jag väl varit hans verbala slagpåse. Jag har nog tagit det för att jag vet att det var jag som stod steget bort.

Fruktansvärt svårt.//Isabella

Det är ju skönt att Isabella själv känner att hon aldrig gjort någonting hon skulle kunna ångra i sin och Odds skilsmässa.
Själv håller jag inte med henne och tycker att runt 95% av allt hon skrivit om det har varit både opassande och olämpligt men alla blir väl saliga i sin egen tro?
Det är många som undrar varför Odd sitter tyst utan att bemöta alla hennes påståenden och påhopp och vissa går så längt som att spekulera i huruvida Isabella köpt hans tystnad men så är inte fallet.

När jag pratade med Odd för en stund sedan har han bara en sak att säga:

Vår överenskommelse var tystnad för barnens skull och jag tänker hålla den.//Odd Spångberg

Inte köpt tystnad alltså, utan vald.

281 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha Therese Lindgrens förklaring om att hon ”råkat avfölja Zäta på Instagram”. Jag vettefan men om det är något som är säkert är det att Therese inte klarar av kritik.

   Eller hur, svarar inte på all rimlig kritik om natural cykles eller överkonsumtion, men tar gärna upp trollkommentarer för att vinna sympatipoäng.

   Vart förklarade hon det? I en video?

    Senaste blogginlägget hehe

     Hon har tagit bort det inlägget nu … lol

   Jag håller med om att hon borde svara på Natural Cycles kritiken, och det kanske hon ännu kommer göra – det har bara gått 2(?) dagar sedan hennes inlägg där hon indirekt bekräftar att hon inte använder NC. Jag har uppfattningen att Therese inte brukar göra förhastade inlägg om allvarliga ämnen, så kanske de tar några fler dagar? Annars börjar man ju undra, tycker hon har ett visst ansvar i frågan.

   Angående avföljningen, så kollade jag på hennes Q&A i förrgår kväll, och tanken/känslan att det var en pik mot Zäta slog mig direkt. Kollade Thereses insta och hon följde fortfarande Zäta, så jag släptte det. Igår uppdagades det då att hon tydligen avföljt henne, men mycket riktigt så följde hon henne ännu i förrgår kväll. Känns vääääligt långsökt och framförallt konstigt att publicera en Q&A om ämnet och några dagar senare avfölja personen, inte sant?

   Tror inte man ”råkar” avfölja sin barndomsvän av misstag. Dessutom ser det inte ut som Zäta följer Therese, eller är jag ute och cyklar?

    Ni bekräftar ca allt som uttrycks i Thereses inlägg. Jag som sällan – jag skulle vilja säga aldrig men SÅ gott vågar jag inte tro om mig själv, kommenterar elakt tog till mig av hennes inlägg och känner skam över att beblanda mig med såna som er.

    Väx upp för fan…

     Jag behöver inte växa upp, jag har bara en lugn dag på jobbet och kan kika in här i brist på annat. Att Therese ska vara så PK hela tiden och inte kan ta konstruktiv kritik gör ju att man bli nyfiken vad som skrivs härinne om henne. På hennes egna plattformar får enbart kommentarer som ”ilysm” utrymme vilket blir får tråkigt i längden.

   Vid tillfällen som dessa tänker jag alltid på den misslyckade live-streamen med Anders, där hon hackade på allt han sa och vägrade låta honom tycka eller tänka själv. Hon har inte blivit bättre på att ta emot kritik sen dess alltså…

   Varför skulle det vara så konstigt att råka avfölja? Ett par millimeter åt fel håll så har man ju tryckt ”avfölj” på fel person?

    Fast det kommer upp en ruta där man måste bekräfta att man vill sluta följa. Så det krävs mer än bara ett knapptryck några mm fel

     Nej? Testade att avfölja några stycken av min lista, det är bara att trycka avfölj. Behöver inte bekräfta ngt.

      Jag råkade avfölja min man och märkte inte det på länge 🙂 Sökte på hans namn rätt ofta för att se bilder för de kom inte upp i flödet. Tänkte inte ens tanken att jag inte följde honom.

   Vem är Therese Lindström?

    Ja vem Therese Lindström är svarar du nog bäst på själv.

     Nej, tyvärr kan jag inte svara på det själv då jag inte vet vem personen är.
     Däremot ser jag att jag stavat hennes efternamn fel, så jag frågar igen:
     Vem är denna Therese?

      Googla!

       Har gjort det, men förstår inte vad människan är känd för
       Meningslöst

        Du har nog hamnat på fel blogg 😅

         Nej, jag har hamnat helt rätt

    Hej, hon är en youtuber! Vet inte vad hon annars är känd för. Kanske att hon är vegan och animalfriend? 🙂 Annars vet jag tyvärr inte mer, men hoppas det hjälpte dig lite. Ha en fin kväll 🌸

     Tack Anja😊
     Önskar dig också en fin kväll💜

     Åh Anja (ifall det är den Anja som brukar kommentera) du är alltid så gullig och trevlig! Fint tycker jag🤗

   Jag läste ditt inlägg som att hon avföljt Zlatan på instagram och fattade absolut ingenting.

    Zlatan
    🤣

    hahaha samma här XD Fick läsa igen när jag började läsa komentarerna 😉 Vilket spratt hjärnan kan spela med en!;P

    Jag läste Zlatan också 😂

   Vad är det som har hänt mellan henne och Zäta? Har haft en känsla länge att det är nåt lurt där. Framförallt för att Zäta varken syns eller nämns längre hos Therese.

  Tack och lov för att barnen har en så fin pappa.

   Verkligen ❤️

   Och en fin mamma ❤️ Skilsmässor är svårt. Inget är svart eller vitt men barnen verkar ha fina föräldrar

  Isabella skriver alltså åtta meningar medan Odd skriver en…

   Han skrev den inte, det är den enda kommentaren han gett och det var muntligen. Jag brukar se mig själv som en ytterst rationell person som har stark kontroll över mitt känsloliv, men jag har svårt att se att jag skulle kunna behålla värdigheten sådär. Det är ju så himla lätt att säga för mycket när man pratar med någon, mycket lättare att säga något dumt än när man skriver något och har tid att tänka på ett annat sätt. Och jag kan tänka mig att det är ännu lättare börja snacka när man blir uthängd i ’Sveriges största blogg’. Fan, vad jag skulle känna mig tvungen att förklara saker.

    Samtidigt så förklarar hans tystnad allt, särskilt som hon pikar honom vilket är omoget oavsett om han gjort fel, då känner man ju ännu mer att han är den kloka när han inte ens svarar. Han verkar vara en sån fin pappa och man, synd att hon kastade bort det pga att hon ville göra karriär just under småbarnsåren och inte ville mötas halvvägs när det gällde familjens bästa, då stack hon istället. Det borde hon ha tänkt på innan hon skaffade barn tycker jag, för sedan får man rätta sig efter vad som är bäst för dem och det är närvarande föräldrar. Tycker synd om honom som fick sin vardag och sitt familjeliv raserat pga att frun lämnade allt när han inte ville sköta allt med hushåll och barn ensam längre. Hoppas han träffar någon som förtjänar honom.

     Oavsett vem av dem som gjort mest fel etcetera så håller jag verkligen med om att det enda rätta nu för barnens skull är att hålla tyst. Det Isabella gör är att bjuda in alla från barnens förskolepedagoger till ranson folk på stan att kommentera och spekulera kring seras skilsmässa och hur de sköter överenskommelser kring barnen. Vilken slags person vill ha det så? Om hon behöver ventilera så har hon alla ekonomiska och praktiska möjligheter att göra det, med en psykolog eller liknande. Därför ser jag hennes val att berätta och kommentera kring de hör sakerna som ett aktivt val för att locka läsare, skvaller och i slutändan pengar.

     Jag tänker snarare tvärtom, att hans tystnad visar på högmod, att han ska ha ”rätt”. Men att han faktiskt varit otrevlig mot Bella och genom att vara tyst behöver han inte bekräfta det.

     Jag är verkligen inte ett Bella fan men när det kommer till Odd tar jag alltid hennes parti för hur han brukade skriva om henne, nedlåtande.

      Jag räknar med att han är otrevlig, det hade jag också varit om jag blivit lämnad av den jag trodde jag skulle spendera mitt liv med, pga en otroligt egocentrisk anledning, och att exet sedan dejtar en ny efter typ en kvart. Skilsmässan har inte ens gått igenom och hon ”älskar” någon annan. Det verkar som att det hon blir sur på honom över är att hon inte får göra precis som hon vill, och inte frågor kring barnens bästa. De har exempelvis fått rådet av en expert att köra tredagarsbyten men hon vill kunna planera sin tid bättre med varannan vecka, klart han sätter sig på tvären och – med all rätt – blir förbannad över det dåliga beteendet. Knappast barnperspektiv från hennes sida iaf, måste vara väldigt frustrerande för medföräldern.

       Odd var kontrollerande och nedvärderande. Om min man betett sig så hade jag sökt ensam vårdnad.

       Hon passade inte in i hans mall, Bella försökte men tillslut blev allting bara bittert. Jämför hur hon var med Nils och Odd, Odd ville ha barn tidigt, han ville bo i hus etc. Hon var aldrig sig själv så jag är inte ett dugg förvånad att det tog slut.

       Med det säger jag inte att hennes sätt att leva är bra bara det att de är hon och Odd hanterade inte det.

        Var har ni sett att han varit kontrollerande och nedvärderande? Och vad har han skrivit om henne som är nedlåtande? Jag läste nämligen bådas bloggar på den tiden och känner inte igen den bilden, men det är såklart möjligt att jag missat något.

        Ja det kändes dödsdömt när hon som inte ville ha barn plötsligt och hastigt i en relation ville ha familjelivet. Men det betyder inte att han tvingat henne på något sätt om det inte framgått(?), det är möjligt att hon trodde då att hon ville ha allt det där. Jag har alltid tolkat det som att det tog slut mellan henne och Nils för att han ville ha barn och inte hon, så hon ville kanske inte göra samma ”misstag” igen.

       För att förtydliga Fiskars, Odd var otrevlig mot Bella innan de skiljde sig också.

  OT: Sindy ser ut att röka gräs på sin senaste instastory. 😟 Visst, gör det då om du inte har barnen i närheten (?!), men att skryta om det på sociala medier visar på mognad som en 14-åring.

   Det är en vape..

    Ja, vilket ofta innehåller gräs?

     Haha njeee, innehåller nog oftare e-juice än weed nör man röker inför kids och publik. Fråga henne istället för att spekulera.

     Nej, de innehåller oftast e-juice som är smaksatt rökvätska. Vissa med nikotin andra utan men med gräs har jag aldrig stött på under de 2 åren jag själv rökt sådan istället för cigaretter.
     Det är med andra ord en elektronisk cigarett..

     Nej. En vape innehåller otroligt sällan ”gräs” 😂 Finns ingen anledning att en elektronisk cigarett skulle innehålla det, mer än vad en cigarett skulle.. ”Ser ut att röka gräs” Men snälla du, det ser väl ändå UT som att röka en e-cigg? Hur ser det UT att vara gräs? Det drog du helt ur röven av ren okunskap.

     Det är världens dummaste, jobbigaste, missförstånd. Har dock aldrig stött på nån som drar det så långt att den som röker e-cigg ser ut att röka gräs. Som om det vore synonymt med varandra eller det vanligaste. Herreguuuud.

     /En som använder sin vape för vad den är till för, som de absolut flesta andra –
     medan folk tror att min e-juice är nån slags drog. Nej det är nikotin och goda smaker. Eller nikotinfritt på duktiga dagar. Men nån slags drog? Finns det på riktigt folk som tror att en vape ”troligtvis” innehåller droger bara för att det är en vape?

     Lika smart som att se någon röka en vanlig cigg och säga titta, det ser ut som hon röker gräs på sin Instastory.

     Alltså inte särskilt.

      Klart alla som röker en cigg egentligen röker en secret agent. Det vet väl alla 😂

      Beror ju på vilket sammanhang man oftast ser en Vape i. Min pojkvän röker bara gräs (eller cannabisolja) i sin men då bor vi å andra sidan för det är lagligt. Så ser jag en vape associerar jag det med gräs i alla fall.

       Eller hur. Vaporizer för mig är gräs.

      Lika jävla illa som att röka vanlig cigg efter stor operation. Tack för att du bekräftade att e-rökare är lika blåsta som cigg-rökare.

       Tror inte någon bekräftade det? Tror det var du som var en otrevlig person???

       Vem bekräftade det? Och varför är du så himla förbannad? Gud vad orimligt.

       Självklart ska man inte röka vare sig e-cigg eller cigg efter operation. Men det är det ju å andra sidan ingen som har sagt, överhuvudtaget.

       Att försvara e-cigaretter mot fördomen om det är rimligt att anta att det är gräs så fort man ser en vape, det är väl ändå ljusår ifrån att uppmuntra en e-cigg efter operation.

       Det kan för övrigt vara nikotinfri, om det hjälper. Många vapear nikfritt. Men pga för lite forskning kring vape skulle jag inte ta upp min vape efter operation ändå.

   Smart att röka efter en operation. Där jag opererade mig gäller inte garantin om man röker efteråt.

    2 veckor innan och 2 veckor efter. Hon kanske tror att det är tobak det gäller och inte nikotin? E-juice innehåller ingen tobak

     Nej en förutsättning för garantin dör jag opererat mig är man inte röker alls efteråt. Men ja hur ska de kontrollera det.. men är man korkad och lägger ut det som sindy är det såklart lätt att kontrollera.

      Hoppas hon åker på betalningssmäll.

       Hon åker definitivt inte på någon betalningssmäll ( vad har ens det med saken att göra?!), men däremot där det jäkligt dumt att riskera sin hälsa och återhämtning efter en operation då med tex alkohol och tobak, då det kan uppstå komplikationer därefter.

        Det var det som var min fundering. Har de sagt alkphol och tobak, eller alkhol och nikotin? Eftersom e-juice inte innehåller tobak kanske hon tror att det är safe

         De kan ha varit så pass att läkarna sa att det ska undvikas, däremot väljer ju Sindy själv om hon tänker lyssna på läkarnas råd.

         E-juice innehåller inte alltid nikotin heller.

  Jag tycker att han verkar vara en så otroligt snäll pappa som i alla lägen prioriterar barnen. Väldigt fint sagt av honom.

   Jaa det är fint av honom som försöker hålla barnen undan det trots att han blir trashtalkad i diverse medier.

   Vaddå fint sagt? Bra gjort av honom är det. Hoppas han beter sig lika bra i direktkontakt med henne

    Hoppas inte jag. Han gör nog det men hon förtjänar det inte.

     Jag tror inte att han gör det, tror det ligger mycket bakom för att Bella ska gå så långt att hon skriver om det öppet

      Såhär långt vet vi följande: Hon ljuger ofta i sin blogg och i sociala medier. Vi har ingenting som indikerar att han ljuger i allmänhet… Så analysen blir ju att det är större chans att hon ljuger om vad han gör, än att han mörkar något han gör.

       Nej. Varför skulle hon ljuga om något som skulle kunna förstöra för hennes relation med barnen? Hon tjänar på att ljuga om siffror. Hon tjänar ingenting på att ljuga om honom

        Skojar du nu? Dramatik i allmänhet genererar klick som genererar högre siffror vilket hon behöver nu när hon granskas och behöver skapa lika högra siffror som hon påstår sig ha. Vad tror du, är det fler som läser ett inlägg om hur bra det går med relationen med Odd eller är det fler som läser om hon skapar drama kring det?

         Tror du på allvar att det skulle gå före hennes barn??? Hon visar inte ens ansiktet på kidsen, trors att det skulle ge fler klick, hon skyddar dem

         Anonym – menar du att du inte redan sett beteende från henne som verkar nedprioritera hennes barn?

         Tror aldrig hon skulle ta sånna här risker utan anledning

         Anonym – då tappar jag ännu mer respekt för henne i så fall. Har hon riktiga problem med Odd så får hon ta det med polisen! Det om något vore att värna om hennes barn! Att hänga ut honom i bloggen är ju helt värdelöst.

         Och det är precis det som är felet hon gör som tas upp tusen gånger. Att hon inte ska ta det i bloggen. Något har ju troligen fått henne så less på det att hon trots allt gjort det. Ni tror hon gör det för klick, jag ser en slutkörd person som inte tänker sig för och därför lägger ut det. Typ dra åt helv*, nu vet alla

         Genom att inte visa barnens ansikte kanske hon håller uppe nyfikenheten hos många… om man ska va cynisk… vilket man bör när det gäller Bella.

        Bella feeedar på uppmärksamhet, allt handlar om henne. Missat det?

       +1000. Hennes sanningskvot är långt ute på minusskalan

       Herregud vilka spekulationer!!! Det här är två människor som vi egentligen inte vet någonting om hur de beter sig mot sina barn eller mot varandra, så sluta ta någons sida och påstå vem som förtjänar vad som om ni vet något när ni inte har någon aning om hur det egentligen ligger till.

        Fast nej.
        Blondinbella har VALT att lägga ut sitt privatliv inkl barn och skilsmässa på sin blogg. Då är det faktiskt helt okej att spekulera i hennes bevekelsegrunder och relationer.

         Har hennes barn valt något? Nej, så sluta spekulera kring barnen flr deras skull. Är ni på riktigt oroliga för att de kan läsa vad bella skriver i framtiden så borde ni även vara oroliga för vad de kan läsa här.

         Ingen spekulerar kring barnen. Alla gör det kring Blondinbella och hennes vidriga beteende.

         Anonym 15:54 det spekuleras kring huruvida barnen är älskade och prioriterade av sin mamma. Men visst, vill du intala dig att det som skrivs här är schysst och helt ok om barnen läser så fine

       ……….och så var ni igång igen.

      Odd höll inte med henne i att de skulle övergå till en vecka istället för 3 dagar i taget, därför ”straffar” hon honom för att få sin vilja igenom.

      Till vilken nytta då? Vad får hon ut av att hänga ut honom och kritisera honom? Hur hjälper det henne eller deras relation vidare? Om han har gjort något brottsligt mot henne – anmäl till polisen och berätta för familjerätten där de har samarbetssamtal. Om inte – separera fullt ut och på riktigt, fortsätt inte bråka med honom som om ni fortfarande är ett gammalt gift par. När man skadar den andra föräldern så skadar man sina barn, punkt.

       Därför att nu vet han vad som väntar om han inte gör som hon vill.

       Bondinbella förväntar sig han blir mycket mer medgörlig om hon hänger ut honom varje gång han inte håller med.

  Blondinbella vill bara framställa sig själv som offret som blivit stark efter att blivit så ”dåligt behandlad”. Tyvärr visar hon bara att det är hon som är den svaga, som hänger ut och söker sympatier. Det får motsatt effekt. Jag tror inte på ett ord som den kvinnan yttrar.

   Tycker det är hemskt att så många inte kan tänka längre än det de ser. Felet hon gör är att ta det offentligt, men vi har ingen aning om hur hon faktiskt blir behandlad och borde inte spekulera i om hon ljuger eller inte. Det är hennes upplevelse av det

    Felet är inte att hon tar det offentligt (jo, till viss del), felet är att allt Blondinbella tar offentligt är utstuderat, strategiskt och genomtänkt till ett visst syfte.

     Hon har mer att förlora på det här än vinna. Att öppet hänga ut barnens pappa drabbar henne själv om Odd skulle vilja det. Det här är inte tills hennes fördel, därför jag tror att det ligger mycket bakom det för att hon ska göra det

      Det är inte vårdnadstvister a la USA vi har i Sverige. Odd verkar så pass vettig (det man kan se utåt) att vara tyst och passiv i detta, att jag tror han sätter sina barns väl före en hämnd/revansch mot Blondinbellan.

       Det har du ingen aning om eftersom han är smart nog att inte låta någon ta del av vad han gör

        Som sagt, han hade kunnat tjäna rejält på att outa både det ena och andra (sant eller ej). Nyfiken som jag är bakom det här luftslottet hade jag lätt hostat upp en rejäl slant för både boken ”Odd talar ut” till ”Odds podd”. Däremot tycker jag det är hedervärt att han håller tyst.

         Han tjänar ingenting på det om det är som hon säger

       Hur vet du att han är vettig? Ser man på en person om den är vettig eller ej bara så? Då borde du ta anställning hos polisen och göra oss alla en tjänst genom att bara på en sekund säga ”nej han verkar ovettig, han har nog gjort något brottsligt” så hade fler brott blivit uppklarade kanske.

        Anonym 14:25 – Vettig = i hur han hanterar media och sina barns integritet utåt…

      Ja, typ en ny produktlansering…

  Wow Odd! Han vann min respekt. Måste klia så mycket i honom, så många saker han hade velat skrika ut, alla sms han säkert vill skicka till media. Men, han håller huvudet högt. Fan va fint. Hoppas du läser den här bloggen Odd och ser att vi förstår vad som pågår. ✊🏻❤️

   Alltså, allvarligt ni VET vad som pågar av det ni läser?? Herregud!

    Nej vi vet ingenting tack vare att Odd håller tyst, och det är något jäkligt positivt (om än frustrerande när man är nyfiken i en strut 🙄)

  All heder åt honom i det fallet! Kasta skit på den andra föräldern biter en alltid i arslet förr eller senare. Tycker personligen att både Blondinbella och Angelica Lagergren är riktigt fula som slänger sina barn under bussen på detta sätt med hintar, spekulationsförsök, och lättgissade kängor etc bara för att få lite extra klick. ”Vi har kommit överens om att inte kommentera skilsmässan” my a**. 🙄
  Både Odd och Stefan må kanske ha varit arslen ( it takes two to tango liksom) men att välja att stå utanför och hålla käft trots att man nog, iaf i Odds fall, hade kunnat både tjäna till sig en rejäl hacka och sparka en rejäl känga till exet – det är stort!

   Word!

  Sån himla tur för barnen att dem har en föräldrar (Odd) som inte säljer sin heder och barns liv för lite pengar. ❤️

  Jag kritiserar Bella för mycket. Men jag tycker också en bör fundera över om Odd har att vinna på detta. Kanske finns det värre saker att avslöja om honom än hon gjort?

   Ja, jag har haft skumma vibbar av honom sen långt innan de skildes. Om han var oskyldig borde svaret börjat med ”Det hon skrivit stämmer inte.” sen hans svar. Det han säger nu är samma som ingen kommentar

    Okej. Vi vet att Bella ljuger, manipulerar och skriver provocerande saker för att skapa trafik till sin blogg, men Odd ”har verkar skum sedan första början”. Ja man tror det man vill tro. Om nu Odd gjort så hemska saker att det inte kan skrivas rätt ut så borde Bella ha polisanmält honom samt försöka skydda sina barn, istället har hon mer än gärna låtit Odd ha dem extra dagar när hon är ute på vift med sin nya kärlek.

     Eller så är det Odd som sätter sig på tvären och kräver att få ha barnen istället för att de ska vara med henne och nya killen? Ingen vet! Så sluta tro att allt folk spekulerar i är sanningen

      Du tror på riktigt att det fanns en enda liten plan på att ta med barnen på någon av semestrarna? Dagens skratt!

       Det vore ju inte första gången, så på lediga dagar – ja. Dagens skratt åt alla ni som tror att ni vet vad som händer bakom stängda dörrar

        Som du gör, menar du?

         Jag tror ingenting, jag ger alternativ till era icke stensäkra påståenden.

         Bra där med ”alternativa fakta” 😂👌

       Har man anställt en nanny så ska väl hen ha något att göra på dagarna också..? Jag må vara cynisk, men jag tror definitivt inte att BB kommer/skulle spendera mer tid med barnen på veckobasis kontra tredagarbasis, kan inte heller tänka mig att en kille som ”den nya” vill åka på semester till Bamseklubben på valfri charterort en vecka med barnen, baserat på hur han presenterar sig utåt/offentligt…

   Precis. Ingen vet vad som har skett bakom stängda dörrar dessa två människor emellan och det är dags att sluta spekulera och peka ut den ena eller andra, NU. För två små oskyldiga barns skull.

    Blondinbella borde som förälder sluta skriva inlägg som folk spekulerar på.

     Ja det borde hon. Det fråntar inte den enskildes ansvar i att inte spekulera i ett öppet kommentarsfält som mycket enkelt kan nå barnen i fråga, nu eller senare.

      Ansvaret ligger på henne, inte oss. Eller mailar du läsarna av hänt extra också?

       Du ansvarar för vad du skriver och säger i exakt alla lägen. Att du är anonym spelar ingen roll, smutskastar du en människa i egenskap av sitt föräldraskap, finns alltid en risk att orden som sagts eller skrivits når barnen i fråga. Bella gör fel, den överväldigande majoriteten i detta kommentarsfält gör fel.

        Rätt eller fel så verkar du ganska ensam i din uppfattning

       De som läser hänt extra läser. Ni spekulerar hejvilt i ett kommentarsfält som ligger öppet och som kan nå barnen. Ni bryr er inte om vad som kommer fram till barnen, vare sog från bella, odd eller här inne. Ni vill skvallra och ni gör det öppet där alla kan se. Det är skillnaden. Och ni är inte bättre än bella.

   Eller så är han bara en helt vanlig person som har separerat och som har barn tillsammans med denna person han inte lever ihop med längre och han vill för barnens skull inte gråta ut i media?

   Ja, antingen är han en av de stackars empater som lätt råkar ut för narcissister eller så är han själv av samma sort. Det är också mycket vanligt. Jag kan själv intyga att en människa som verkar göra allt för sina barn, trevlig och hygglig, inte galen som exfrun (jo, hon är faktiskt det) var helt besatt av att vinna över exet genom att övertyga barnen om att bo hos honom. Med åren har barnen tyvärr förstått att han faktiskt skiter i deras bästa, att han är smygelak, saboterar när det går bra för dem, jämt framhäver sig själv, inte tål kritik överhuvudtaget och det värsta: att han försöker spela ut barnen mot varandra genom att behandla dem olika.

    PS: skulle det vara så så hoppas jag faktiskt att detta når barnen en vacker dag. Dolda narcissister (covert narcissists) är mycket svåra att genomskåda, i synnerhet när den andra förälderns brister är uppenbara.

  Heja Odd!

  Bella som hänger ut sin pappa o offentligt säger upp kontakten med han (jag som mamma kan inte tänka mig nått värre mina barn skulle gjort när dom är vuxna, dessutom också utan någon grund) så har hon väl inga som helst problem o hänga ut en exman. Allt för sympati antar jag. Galet.

   Bellas pappa hängde ut Bella. Han tvingade henne att skriva inlägg osv. När hon försökte bryta kontakten helt skapade han en egen blogg med ett öppet inlägg till henne för alla att se. Han var ingen bra man på den tiden, det minns nog de flesta som hängde där under den perioden så ta reda på fakta innan du smutskastar

    Var det inte så att hon hängde ut han o offentligt sade upp kontakten o då gjorde han ett blogginlägg riktat till henne för att få klarhet . O berätta hans sida o att han älskade henne osv.? Det var ju efter hon hängt ut han o sagt upp kontakten med han.

     Nej, så var det inte. Flera gånger kom det inlägg som började med att ”Pappa sagt att jag ska skriva” och ursäkter pga pappan och inlägg som han skrivit till och med undertecknat på hennes blogg. Hon ville bli av med honom och han fortsatte söka kontakt tills det slutade med blogginlägget han skrev. För att få så många som möjligt att se det såg han till att sprida det i kommentarsfält och olika communitys gästböcker. Bad oss länka det i Bellas blogg. Det var ingen fin grej, det var en man som jagade en ung tjej som ville bryta kontakten

    Nope, det var hon som började och han skapade då den där tillfälliga bloggen för att försöka nå ut till henne.

     Så var det inte alls. Bella gjorde inget fel där. Läste hennes blogg dagligen från början.

      Anonym 14,10

      Du har fel. Det är som de andra säger. Bella började.

     Spelar det någon roll vem som började? Som förälder gör man inte så mot sina barn, oavsett om de ”började” eller inte.

     Möjligen försvarar sig själv, men han skrev om mer än bara sig själv. Inte OK.

      Skulle inte bli förvånad om Bella överför detta beteendemönster och totala brist av respekt för privata konflikter till sina barn, och att vi om 20 år får läsa ett uthängande inlägg från Gillis eller Sally där de är trött på sin jobbiga, förvånande morsa som enbart ställer krav. Tack och LOV för mina föräldrar säger jag bara, inte ens under pistolhot skulle de hänga ut mig eller våra konversationer inför publik!

   http://mobil.tillisabella.bloggplatsen.se

   Inte jättenormalt av en vuxen man

    Vad var det som inte var normalt?

     Att en vuxen man inte kan lämna sin dotter ifred när hon en lång tid försökt avskärma sig ifrån honom utan istället kör ett offentligt inlägg. Fanns en anledning till att han inte hade något sätt att nå henne på

    Vadå? Att vädja till sin dotter att inte hänga ut familjen offentligt och att han alltid kommer förlåta henne vad hon än gör. ? Är det det som inte är ”jättenormalt” av en vuxen man att skriva? För det var allt som stod.

     Scrolla ner, är ett a4 av text

      Vad tyckte du en desperat förälder ska göra när hans gravida dotter öppet på nätet gör hans andra barn illa, hennes syskon, och han fortfarande vädjar om kontakt med henne; jag förlåter dig alltid. Älskar dig alltid.

      Och det efter att hon hängt ut honom som alkoholist och psykopat för alla hennes 1,5 miljoner läsare.

      På riktigt?!

       Det är det första inlägget som är tveksamt. Detta stycke kunde han exempelvis gott skippat helt:

       ”Jag känner dig bättre än någon annan och förstår att det liv du lever inte kommer att ge dig äkta lycka. Att vara sann mot dig själv är vägen som leder till inre frid. Jag är stolt över allt som du har åstadkommit men just nu är jag i sorg”

       Inte särskilt taktiskt heller, om man faktiskt hoppas på att kontakten ska återupptas. Det är respektlöst att gå ut offentligt med att det liv hon lever inte kommer göra henne lycklig osv. Även att hävda att man vet bättre i den frågan.

        Han hade ju uppenbarligen rätt eftersom livet med Odd inte gav henne tillräcklig lycka..

         Det spelar absolut ingen roll om man visar sig ha rätt eller inte, det är inget han hade behövt ta offentligt inför hela Sverige ändå.

       Lämna sin dotter ifred är vad man ska göra. Inte jaga och hänga ut öppet på internet. Helt sjukt

  Grattis, det är så alla men framförallt ”kända” personer bör hantera en skilsmässa.

  Hjälp oss att hitta mannen som förgriper sig på hästar i Uppsala:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155163296582271&id=719197270

   Kan vi göra samma med de miljontals kor som blir tvångsinseminerade å får armar upptryckta i rumpan? Eller är det skillnad på djur för er som är upprörda över hästarna?

    Jo men du verkar ju frisk. Man stoppar upp handen i de flesta djur vid insemineringar eller vetundersökningar. Vi människor (främst män) får väl slangar och kameror också uppstoppade där bak vid vissa typer av undersökningar. Det betyder väl inte att man vill bli våldtagen i röven oavsett om du är djur eller människa?

     Anonym 14:58

     Jämförde du precis en mänsklig, frivillig undersökning med ett djurs påtvingade?

     Du att vet att vi bor i Sverige och vill vi inte få något nerkört/uppkört i oss så kan vi säga nej och vården kan inte tvinga en.

     Har aldrig hört om ett djur som fått bestämma huruvida den vill bli undersöken/inseminerad eller inte.

     Så nej, som människa blir du inte våldtagen vid undersökning iom att du har en röst och ett vokabulär att använda, där du helt sonika ger dig medgivande eller inte. Ett djur har inte riktigt samma möjligheter, där gör människor som dem själva vill.

    Du har inte alla hästar hemma eller?

    Då får vi anta att endast bryr dig om kor. Hur är det med alla hundar som flås levande i Kina? Eller elefanter som plågas för att bli fogliga? Eller är det skillnad på djur för er som är upprörda över korna?

    Fattar du nu hur dum din kommentar är.
    Förresten så insemineras hästar med…tänka sig.

    Precis! Konstigt att folk blir upprörda när en ensam man våldför sig på hästar, men när det sker systematiskt och i ännu större skala på kor är det okej och folk har inga problem att betala för att det ska fortgå, för kors bröstmjölk är ju så gott. 😂

     Fan vad ni veganer kan vara jobbiga

     Mvh trött köttis

      Du har rätt. Bättre att vi är tysta så får ni fortsätta tro att djuren ni äter har dött av för mycket kärlek och gull i stället.

       Det är er argumentation jag stör mig på. ”NI VÅLDTAR KOSSOOOOOOOR”, är det det enda ni kan komma med? Varför inte lyfta miljöfördelen med vegansk kost? Hälsa? Ekonomi?
       Ingen lyssnar på ”NI VÅLDTAR KOSSOOOOOOOR”, det är ju snarare därför folk stör sig på veganer.
       Det och era Kånken.

        Nej men var ärlig med att du skiter i hur djur mår då. Och fråga dig varför en häst är värd att må bättre än kon du äter. Någon kånken äger jag inte, varför det nu skulle vara något att störa sig på.

         Jag har aldrig uttalat mig i frågan om hästen? Bara påpekade att veganers argumentation är tröttsam.
         Enda i djurväg jag käkar är hönsmens, eller hur är det veganer brukar beskriva ägg?

         Din egen argumentation är mycket bättre tycker du, felicia? Vill du ha en vettig diskussion så får du nog komma med vettiga argument själv. Att störa sig på någons väska känns rätt så barnsligt och som att du bara försöker göra dig lustig över veganer. Ät vad du vill, jag skiter i vilket. Men köttisar vägrar ofta stt inse vad de faktiskt äter och bidrar till. Sen blir de arga för att någon talar högt om vad de försöker förtränga medan de mumsar på sitt bacon.

         Jag vet mycket väl vad jag bidrar till, men jag bryr mig inte. 😊

         Exakt min poäng. Ko, häst, råtta, katt, hund… djur som djur, varför bli upprörd över det ena om man äter det andra.

         😂😂 jag tycker du verkar jättehärlig Felicia, är på din sida

         Felicia är nog för ung för att kunna tänka till ordentligt

        Men jag är inte ens vegetarian men e så jävla trött på folk som är vegetarianer och använde miljön som främsta argument. Så allt annat (miljö ekonomi etc) är viktigare än det faktum att dessa djur går igenom bedrövliga förhållanden och smärta för att hamna på våra tallrikar. Ne e så jävla trött på såna som dig som tycker att allt som gynnar MÄNNISKAN är det viktigaste. O jag är inte ens veg.

      Japp, totalt kontraproduktivt.

      Du tycker på allvar att det är veganerna som är problemet i denna värld? 😂😂
      Så himla tröttsamt med de köttisar som fortfarande förväntar sig att bli daltade med. 😴

     Jag tror vi alla kan vara överens om att våldtäkt av ko eller häst, är värre än slakt för mat eller veterinärundersökning av ko eller häst – oavsett om vi är vegetarianer eller inte. Jösses.. Det är ju en sjuk människa som våldtar djur?!?! Och denna människa är troligtvis inte långt ifrån att våldföra sig på en människa, kanske till och med ett barn, då han saknar spärrar totalt… Eller menar ni att människor som jobbar på slakteri är troliga människomördare? Nä va. MEN VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG

      Du har ingen aning om hur djuren behandlas inom mejeri- samt köttindustrin va?! Vilken oerhört ignorant kommentar att tro att en våldtäkt på ett djur som annars har det bra är värre än de systematiska övergrepp, vidriga levnadsförhållanden och till slut slakt som djuren som blir mat utsätts för. Snälla – utbilda dig själv innan du uttalar dig.

      Rätt underlig kommentar. Skulle du själv om du stod mellan att bli våldtagen eller mördad och uppäten välja det sistnämnda?

    Igen bryr sig lika mycket om alla djur… Eller ja någon konsekvent jävel gör säkert, men jämför standardveganens engagemang gör husdjur, säg exempelvis den där hunden som bet ihjäl sina ägare, med alla råttor som systematiskt avrättas med råttgift. Är en random tunnelbaneråtta lika värd att slåss för som en hund, varg eller ett lodjur kanske?

    menar inte att det gör någon skillnad i frågan om man bör dricka mjöl eller inte. utan bara att veganer överlsag inte heller värderar alla djur lika, och definitivt husdjur och vackra djur högre.

    Därför tänker jag att man kanske kan ha lite ödmjukhet när någon trots allt försöker hjälpa lite hästar, även om det inte är helt etiskt konsekvent.

    Det ÄR skillnad på en vet-undersökning och en kille som sexuellt ofredar en häst?? Oavsett om man äter kött eller inte så borde man ju förstå det. Bara för att djuret i fråga inte kan säga nej till en undersökning så gör det väl inte hela den här grejen mindre sjuk.

   Det där var något av det sjukaste jag har sett. Vad är det för sjuk människa? Mår illa

  Vettigt! Heja Odd verkligen.
  Uppenbart Bella vill hålla sig aktuell genom att dumpa sånt här med jämna mellanrum, hon vet det blir skriverier. Vad hände med artikeln i Aftonbladet tro…? Som bara försvann.
  Och ändå skrev hon ett snyftinlägg tidigare å skyllde på media att hon inte kan vara ”personlig” i bloggen. Men trascha barnens pappa offentligt går visst bra..

  Oavsett vem som sagt/gjort vad så gav detta 1000 poäng till Odd!

  Är det bara jag som tycker det är konstigt att en tar sig tid att fråga Odd vad han tycker? Är det en blogg som bevakar bloggar/sociala medier eller har jag av misstag surfat in på Nyheter24? Aftonbladet?

   Ja du är ensam om det. Det är inte konstigt det är bra! Camcam byt namn till nyhetsbloggen.

   Dessutom finns det inga bevis på att Odd talar sanning heller. Det finns inga belägg för något, det som fortsätter driva detta är folks hat. Det som pågår här nu är så fel på så många plan.

    Odd kanske är en idiot. Han kanske gör massa fel. Men han gör det privat medan ex-frun ständigt pikar och insinuerar på bloggen, DET är skillnaden!

     Ja, folk får veta att Isabella har dåliga sidor medan Odd ger en mer manipulerad bild. Så länge jag sårar min partner och ingen annan får reda på det så är det lugnt?

      Men det är väl superbra att Odd inte har någon blogg där han fläker ut sitt och barnens liv??!

       Bella fläker inte heller ut barnen

        Hahahaha! Dagens skämt. Jag vet för fan ALLT om Gillis, vet vad han gillar att göra, vilka intressen han har, att han är en väldigt känslig pojke som älskar Spiderman osv osv osv. Sally vet jag är en liten kaxig individ som är en kopia av Bella själv, och som månar om djur och inte vill äta kött. Detta har förklarats otaliga gånger i bloggen. Jag vet att de gråter ibland när hon är borta, när de är sura, glada, säger knäppa saker, jag vet att barnen börjar känna av skilsmässan och den dåliga relationen mellan föräldrarna – allt från supermamman själv – och jag vet nu att barnens pappa är ”verbalt aggressiv” enligt Bella själv. Och jag lär förmodligen få veta BRA mycket mer innan Bella stänger ned sin blogg. Så, hon fläker inte ut deras liv och tillvaro, säger du? #EndOfRant

      Odd har inte förnekat något, han gömmer sig bakom att han inte kommer säga något. Han kan helt klart ha betett sig hur som helst mot henne. Förstår inte varför folk är naiva här inne. Ingen av dem är bra, så länge man inte har full insyn borde man inte spekulera i det här

       Att inte förneka är inte detsamma som att medge eller att erkänna. Det Odd gör är att han låter bli att kommentera, vilket inte ger några svar om vad som hänt eller ej.

        Precis. Han varken erkänner eller förnekar, ändå tar alla det som att Bella ljuger. Why?

         För att hon mestadels gör det kanske?
         Skulle kunna dra upp exempel men ”tyvärr” har jag suttit fastklistrad på denna blogg hela eftermiddagen istället för att jobba på mitt anförande imorgon.
         Ska in från solen om exakt 10 min, men jag kan ge några ledtrådar/ord:
         Umeå
         Marabou
         Egoboost
         Den där serien som blev en flopp jag inte ens minns namnet på
         Economista
         Vegansk
         Med mera, med mera, med mycket mera.

         Om Odd är beslutsam i att han inte vill dra deras konflikter i offentligheten så har han inget annat val än att inte kommentera det hon säger. Om han förnekar eller bekräftar något så kommer det på ett eller annat sätt bara driva frågan vidare. Han gör helt rätt, det är ju precis det här alla stackars socialsekreterare på familjerätterna runt om i landet vill uppnå med föräldrar i konflikt. Att fucking sluta bråka och klaga på den andre.

       Handlar ju inte om vem som gjort.m vad och vem som är elakast mot varandra – det handlar om att en gör d offentligt medan en håller löftet och inte snackar skit!

       Sen kan ju Odd vara värsta svinet och av den anledningen välja att vara tyst medan Bella är jordens ängel som bara agerar mänsklig slagpåse – troligtvis ligger sanningen nånstans däremellan som den oftast gör!

       ”Gömmer sig bakom”, alltså jag förstår att folk är sugna på lite snaskigt skvaller men sjävklart ska man inte börja förneka eller göra några uttalanden alls om man verkligen vill vara helt besämd med att inte ta något offentligt. Börjar han göra ställningstaganden inför Bellas uttalanden så riskerar han att dra igång en mediakarusellen han inte kan stoppa .

       Skillnaden är att när barnen blir äldre kan de läsa allt som mamma skrivit på sociala medier. Var kan de läsa om pappas uttalanden? Oavsett vad som skett bakom lyckta dörrar, vem agerar bäst sett ur barnens perspektiv?

     Men tänk på deras barn! De förtjänar inte att få sina föräldrars relation dissekerad på detta sätt lika lite som på det sätt ni kritiserar deras mamma för smutskastning. Låt bli och låt barnen få fredas från detta. Det här är inte en insynsskyddad frizon, även det som skrivs här, skrivs offentligt. Det finns inga ursäkter, bara sluta.

      Exakt! INGEN här inne är bättre än bella. Snarare sämre då bella åtminstone vet vad som faktiskt hänt, här inne vet ingen men ändå speluleras det fritt. Tänk på barnen, det vill ni ju att bella ska göra!!

       Nej och särskilt inte du. Om Bella verkligen brydde sig om barnen skulle hon inte ta upp det på sin blogg. Svårt att förstå för dig?

        Va? Vad skulle vara svårt för mig att förstå? Läste du ens min kommentar innan du svarade? Läs om läs rätt och återkom om du vill diskutera något jag faktiskt skrev.

         Alltså ni som försvarar Bella, ni har ju inga argument. Läs min kommentar för att förstå, men det fanns ju inget argument där att förstå annat än att du tycker att Bella gör rätt. Buhuu, synd om Bella som måste hänga ut sina barns far på sin blogg. Nej, just det, hon behövde inte göra det. Det bästa enligt i stort sett alla hade varit om hon låtit bli nedsättande kommentarer om Odd i sina sociala medier. Då skulle det här blogginlägget och alla kommentarer också uteblivit. Bella vet vad som hänt (eller har i alla fall SIN bild av det), Odd vet också vad som hänt men har till skillnad mot Bella den goda smaken att inte dra upp deras privatliv i offentligheten. Och vad gäller att barnen skulle kunna må dåligt av dessa anonyma kommentarer i framtiden, tror ni att våra kommentarer är viktigare än vad Bella skrev om deras pappa?

         Marja, jag försvarade inte bella i min kommentar. Tyvärr så tas ofta kommentarer som inte direkt kritiserar bella som försvar. Men du kan gärna också läsa om vad jag skrev så kanske du ser att jag inte försvarar henne.

    ..men vad menar du med ”finns inga bevis att han talar sanning”? Han har ju inte sagt något, det är det som är poängen! Han kommenterar inte – och många med mej tycker det är klokt, och bra gjort.
    Resten vet vi ju inget om men han kan ju rimligen inte ljuga när han inte sagt något, det blir svårt 😉

     Han har sagt något. Det kan du ju läsa här. Vi vet inget om vad överenskommelsen var eller vad som har sagts dem emellan. Det är endast ord från båda, utan bevis och därför bör man inte spekulera.

      Fantastisk logik må jag säga. Bella har kastat skit på Odd offentligt vilket tydligen är likvärdigt agerande som att Odd säger att han inte kommer att säga något för det var vad de kom överens om. Bella skulle heller inte kommentera skilsmässan men har verkligen inte kunnat låta bli. Det alla logiska människor ser är att en håller överenskommelsen och den andra inte. Vad som pågår dem emellan är det ingen som påstått sig veta vad jag sett.

    Odd talar inte , det är skillnaden mot Bella, han vare sig pratar illa om eller pratar överhuvudtaget, så han kan knappast anklagas för att ljuga.

     Vem anklagar honom för att ljuga? Att säga att det inte finns belägg för att han talar sanning är inte detsamma som att säga att han ljuger. Det finns inga belägg för att han ljuger heller. Det finns som sagt inga belägg för just någonting i detta.

      Nej det enda som är belagt är att Bella hänger ut sin exman i sin blogg när han inte vill göra som hon säger/vill. Svårare är det inte.

   Men om en bloggerska skriver negativt om en annan människa så vill man ju gärna höra den andras sida också? Inga konstigheter.. speciellt inte när han själv var lite halvkänd under tiden han var tillsammans med Blondinbella.

   Om du läser igen vad Camcams skrivit, så kanske du förstår detta inlägg.

   Precis. Odd är inte gift med Bella längre. Han har valt att leva ett icke offentligt liv. Låt honom göra det då..

  ”Tystnad för barnens skull”. Fint att Odd håller på dem överenskommelsen istället för att göra som Bella och outa allt.

  Hon verkar inte ha några problem med att berätta alla smaskiga detaljer, huvudsaken att det får hennes statistik att gå upp. Nu bygger Bella upp bilden av att hon och nya kärleken är så perfekta och att han är den perfekta sunda förebilden för barnen. Allt medans Odd håller fast vid att ha barnen 3 dagar i taget fast Bella ser att barnen mår dåligt av det och under tiden de var gifta så var Odd som en hemsk diktator som serverade husmanskost och inte ville att Bella skulle ha skor inomhus.

  Jag skulle gärna vilja veta vad som hände med morgonens artikel om detta i Aftonbladet.

   Vad? Har det varit en artikel?

    Den är borta nu, men ja

   Japp. Typ tredje artikeln; i stora bokstäver och mycket långt uppe. Delades i ett annat kommentarsfält.

  Bara så alla kommer ihåg. Det här skrev Isabella år 2017:
  ”Sedan är det viktigt tror jag att alltid prata gott om barnens pappa. Jag höjer min exman till skyarna jämt inför barnen. ”Gissa vilka som ska till världens bästa pappa idag!” brukar jag säga när jag lämnar dom och Odd ska hämta. Jag minns själv som barn den tryckta stämning som kunde uppstå mellan mina föräldrar och den gjorde att jag fick ont i magen. Det är något som jag aldrig vill överföra till Sally och Gillis. Det är barnen som ska våga bråka med oss, dom ska aldrig få höra oss bråka.”
  Även det verkar hon ha glömt. I det här fallet är det inte viktigt vem som har ”rätt” eller ”fel” utan att hon totalt skiter i att hon hänger ut sin exman inför hela Sverige och det drabbar ju hennes barn såklart.

   Precis. Igen så har hon ju helt ändrat historia/strategi

   👍

   Tror det här är problemet med Isabella, och varför många har svårt för henne/provoceras av henne. Det är inte att hon ändrar sig hela tiden, (och då dyker det alltid upp någon som säger: vaddå man får väl byta åsikt, jag ändrar mig hela tiden) utan att inget av det hon säger verkar ha någon betydelse för henne. Om jag säger: jag äter bara plantbaserat, jag tittar aldrig på Netflix, så säger jag det för att det har sin grund i verkligheten. Jag äter en vegansk kost, jag är inte intresserad av tv-serier, jag läser istället. Inget av detta påståenden behöver ju i sig vara provocerande.

   Det som är provocerande tror jag, är att i Isabellas fall, så säger hon ďetta utifrån vad som gäller för henne just då, i den minuten. Just den veckan har hon ätit vegankost och mått bra av det och jobbat på kvällarna och känt sig duktig, då ”äter hon bara plantbaserat och tittar aldrig på Netflix för det är mest hälsosamt och effektivt” Det betyder inte att detta gäller nästa vecka, eller ens nästa dag. Då mår hon bäst av att dricka ett glas vin och se dokumentär om prinsessan Diana på just Netflix.

   Jag tror inte det är medvetet provocerande, det är nog bara som hon är. Men de flesta är vana att om någon uttrycker en åsikt, så är denna förankrad i personen, och har en giltighet längre än några dagar. Att det är det som gör oss så provocerade (fascinerande) av Isabella, för att det inte går att förstå vem hon egentligen är.

    Och det grundar sig troligtvis i att hon själv inte har en susning om vem hon är.

    Har du inte lyssnat på henne i schulmans podd? Hon sa ju att allt som skrivs är genomtänkt och att hon gillar att provocera

     Jag tror absolut hon använder sig av det, för hon märker att det provocerar, men jag tror inte att hon har haft en fasad i 13 år nej. Om man tittar på andra bloggare som drog igång ungefär samtidigt som Isabella, så har ju de flesta gått vidare från denna bloggbarndomens provoceringsstrategi, det verkar inte vara bästa sättet att bygga ett varumärke på. Isabella har ju helt klart tappat läsare och tappat i popularitet, många verkar sakna ”egoboost” och helgtofstiden, och läser av gammal vana, eller för att förfasa sig.

     Jag har läst genomgången av Schulman Show här men inte lyssnat på programmet. Att säga att det är en strategi, är ju också en strategi, hon kan ju inte säga: Jo bloggen är helt ärlig, jag bryr mig mest om min karriär, fina bilar, lyxresor och att visa upp en perfekt yta. Vi vill ju tro att det finns något mer därunder, att hon egentligen inte blir lycklig av sitt liv, vi liksom väntar på det där ärliga blogginlägget där hon sliter av sig masken och berättar att hon hatar att bli sminkad varje dag, att hon har flygskräck, att chanelskorna klämmer och att hon bara är entreprenör för att imponera på sin pappa och känner sig som tre år inuti. Och då ska vi omfamna henne och välkomna henne i verkligheten och hon kommer att skratta lite åt hur hon var då.

     Men det kommer aldrig att hända. För det här är hur hon är. Vem orkar spela en roll 24 h om dygnet i 13 år? Hon försökte ett vanligt liv med Odd, och om det är något som jag faktiskt litar på när hon säger det, så är det att hon inte kommer försöka sig på det livet igen. Nya pojkvänner, giftemål, lägenheter, lantställen, kanske fler barn visst, men hon kommer inte släppa någon nära på det sättet igen. Och även om det resonemanget om ”kravlösa förhållanden” provocerar, så tror jag hon skriver det främst för att det i hennes ögon är sant.

      Precis! Och i går tror jag det var skrev hon att hon är sig själv till 100% nu för tiden så tror att det hon gestaltar i bloggen är sig själv nu, och inte en iscensatt person som många försvarare brukar förklara hennes beteende med. Tyvärr får jag väl säga, för hade det varit en fiktiv person hade jag ändå kunna gett henne credd för det intresse hon skapar kring sig.

     Jag personligen tror att hon är stolt över att smarta människor uppfattar hennes galna upptåg i bloggen som medveten och strategisk provokation, men i själva verket tror jag kvinnan är bipolär, osäker, lider svårt av sin adhd, är rädd för relationer och nånstans plågas av sin egen uppväxt. Hon pendlar mellan två olika skådisroller för att desperat försöka passa in och sticka ut på samma gång, och hon är därmed omöjlig att uppfatta som äkta. Sitt ”riktiga” jag jobbas undan hårt, hon är tydligen så ointressant att inte ens hon själv orkar spendera en egen dag med Isabella.

  Heja Odd!

  De få som fortfarande tror att Odd är något slags monster när vi inte ser, kan ju bara sluta… Efter skilsmässan skrev Bella själv att allt minsann var frid och fröjd, de var ju till och med på bio tillsammans.
  Nä, detta är hennes verk, hennes soppa som hon får ligga i sen. Eller dricka ur eller vad man nu säger.

   Och vad har du för källa på det? Är du en fluga på väggen som sett och hört hur de beter sig mot varandra?

    Jag ser hur hon beter sig och har gjort länge. Om han gjort något riktigt fel mot henne så får hon anmäla det istället för att hänga ut honom med jämna mellanrum på sin blogg. På det sättet drabbas barnen och där vinner Odd alla gånger, oavsett.

    Läs inläggen innan skilsmässan, där visar hon upp en rejält provocerande och märklig sida som inte bryr sig om någonting förutom sig själv, det räckte för mig iaf.

     Men snälla du, mina föräldrar betedde sig helt annorlunda innan och efter skilsmässan också. Är du på riktigt?

      Det går väl alltid att bete sig bra?

       Nej, alla har sin gräns för hur mycket man tål. Vissa reagerar med att helt bryta och vara tysta, andra reagerar med att ge tillbaka och stå upp för sig själv

        Bete sig bra offentligt, agera vuxet. Tycker jag inte att hon gjort

        I alla år har hon skrivit om hur han alltid stöttat henne…

         Man hänger inte ut sin man och vad som sker i ens förhållande. Man målar upp en perfekt bild. Metoo, har ni glömt? 🤦🤦🤦

         För de kvinnor som lever i destruktiva förhållanden är alltid öppna med det eller? Runt 20% av alla kvinnor har upplevt psykisk misshandel i sin relation. Statistiskt sett har alltså var femte kvinna du känner upplevt det. Hur många kvinnor i din närhet har varit öppna med det?

         Under 2,5år höjde jag mitt ex till skyarna på sociala medier, för varje slag lite mer och det blev ju en jävligt skev bild av honom med tanke på den kontinuerliga misshandeln han ägnade sig åt.

         Jag försvarar inte på något sätt varken Odd eller Bella, tycker vi alla har för lite fakta för att ens ha en åsikt och är väl rätt ense om att ingen vet hur sann den bild Bella målat/målar upp, är?

         Men många kvinnor som lever i destruktiva relationer helgonförklarar honom utåt, sen om det är för att övertyga sig själv eller andra är väl olika. I mitt fall hade han fuckat upp min hjärna så mycket att jag först började tro på mina minnen/upplevelser när jag satt hos käkkirurgen som berättade att mina tandrötter gått av. De fick dra ut båda framtänderna, laga fyra andra tänder och jag väntar på tid för att få implantat. Han hade ju så bra ursäkter till att jag fått för mig saker/varit för påtänd/överdrivet/gjort det själv men inte mindes etc. Och då var jag en jävligt säker & framförallt självsäker tjej innan jag träffade honom.

         Vill nog bara komma till att bara för att en bild målas upp på sociala medier behöver den ju inte va sann, det vet vi väl alla vid det här laget och lite mer när det gäller Bella?

         Prisonbeauty: Varför måste en bild målas upp på sociala medier överhuvudtaget? Vissa saker kan man hålla privat (varesig det är bra eller inte bra)!

     + att hemma hos Bella är det: En kock,en städerska, en sminkös en Nanny (Ungarna måste verkligen lära sig Engelska bums!) och en säkerhetsperson.Och så har hon mage att påtala att barnen känner sig lite stressade….
     Dom ska även lära känna hennes nya kärlek som är där mest hela tiden….( Men hon ska ju aldrig bo ihop igen..)Och då är har det även varit hantverkare/inredare i omgångar och finns säkert en trädgårdsmästare där iaf 1 ggr i veckan… Nej den tjejen är verkligen skadad ifrån sin uppväxt… För det är nog inte bara pappan som spökar hon träffar ju aldrig sin mamma, syskon, mostrar/fastrar etc. Men vd vet jag just nu tycker hon ju att relationer är det viktigaste av allt..

   Ja fast saker kan ju dyka upp/hända som faktiskt gör att man inte längre tål sitt ex.

    Har man valt att skaffa barn tillsammans kan jag personligen tycka att man också valt att, oavsett, gentemot barnen bete sig bra? Tål man inte heller sitt barn till 50% eftersom barnet till trots består av 50% av exet?

     I en värld av rosor är alla vänner

      Man kan låta bli att skaffa barn om man inte orkar ta ett visst mått av skit och konflikter av ett ex, utan att ta det offentligt eller prata om det med sina barn (vilket ju är vad som händer när man går ut offentligt, barnen kan läsa).

      Man behöver inte vara vänner.

      Men uppbrott suger och leder allt som oftast till att man blir arga på varandra, så den risken kan man faktiskt förutse innan man börjat med barnaskaffandet.

     Min pappa började hata mig och misshandla mig efter skilsmässan från mamma, tror det blev så pga att jag är lik min mamma så det kan hända ja

  All heder till Odd! Jag tyckte aldrig speciellt bra om honom egentligen, men tycker faktiskt han sköter sig vad gäller skilsmässan. Det har ju varit flera gånger han blivit kontaktad av media, om skilsmässopappren, någon tjej som han träffade, och han har bara kommenterat väldigt kort och i god ton.

  Verkar som en del tror att han håller tyst för att Bella har en hållhake på honom, att han betett sig dumt mot henne. Det tror faktiskt inte jag. Hennes frustration med daguppdelningen visar väl snarare att hon inte har något att pressa honom med. Hon hintar mycket, men säger inget rätt ut egentligen. Nog tänker man: Ingen rök utan eld, men Bella är nog en sån person som kan skapa mycket rök utan att det finns någon eld som ligger bakom.

  Att det sen har utväxlats hårda ord dem emellan, det tror jag absolut! Men inte något utöver det vanliga. Att måla upp en bild av sig själv som offer som Bella gör, för att den andra parten inte går en 100% tillmötes, är inte fint gjort. Speciellt när hon har 1,5 (?) miljoner följare.

  Gällande O så är han inte så hyvens som folk verkar tro. Han spelar dock sina kort rätt och visar inte sin rätta sida heller. Min vän blev rejält nedstampad av honom för några år sen. Men alla kan vi ändra oss med hjälp av terapi

   👍 Han beter sig som alla män som behandlar sina kvinnor illa. Gör det när ingen ser och spelar perfekt utåt

   Gissningsvis så är det ingen i det här kommentarsfältet som känner Odd personligen, han kanske är en riktig jubelidiot på många punkter (vad vet jag?) men i just denna sakfråga när det gäller att hantera och kommentera sin skilsmässa och exhustru offentligt kan jag inte annat än berömma honom.

   Man såg iaf vem som ställde upp för barnen under skilsmässan och efter, medan hon festade eller reste iväg

    Och hur vet du att han inte gjort samma sak? Han skriver inte offentligt, det innebär att vi inte vet. Kidsen kanske är hos farmor/farfar 50% av hans tid. Det är bara Bellas sida man vet något om och även det är utvalda delar

  Vad hände förresten med hennes reality-serie? Har varit väldigt tyst om den nu?

   Tror inte den blir av. Sponsor drog sig ur. Eller har jag fel?!

   De filmade en serie med Nellie istället?

   Senaste var väl att Hannah och Amandas produktionsbolag Perfect Day skulle spela in ett pilotavsnitt som de skulle försöka placera hos någon tv-kanal. ”Being Bella” var i så fall tänkt att börja i höst någonstans. Om någon är intresserad alltså.
   Vi får väl se om det blir något. Går det inte att finna en finansiär blir det säkert ingenting för ett avsnitt av en realityserie är inte gratis att spela in och det är inget som Bella har möjlighet att bekosta själv 🙂

   Det stod i artiklarna att den ska komma i höst.

    Det stod i artiklarna att det bör komma i höst, inte att det ska.

  Ena stunden hävdar camcam att det här minsann inte är en skvallerblogg och andra stunden tillåter hon dessa spekulationer bland kommentarerna…

   Ändra namnet till spekulationsbloggen! 🙂

  Och varför tror ni att han skulle säga det om hans tystnad var köpt? Klart att han säger att den är vald även om den är köpt

  Men alltså, 2 saker, om denna tråd handlar om Odd så kan man väl ge sjutton i att lägga in OT-inlägg. Spara dessa till Öppet Spår istället, sjukt irriterande!

  Någon skrev att Bella är sån bra mamma som inte inte visar barnens ansikten. men hur tror ni det känns för barnen att alltid bli fotade – av tredje part – och säkert både en och två gånger bli ombedda att ’titta ditåt’ just för att inte visa ansiktet. Dessa 2 barn har inte bett om att få vara sin mammas accessoarer och bli omskrivna om sin utveckling/beteende i en blogg som kommer att kunna läsas den dag de själva hittar dit.
  #Team Odd – every day.

   Inlägget handlade om Odds kommentar angående anklagelserna i Isabellas blogg inte vad hennes barn tycker om att inte vara med på bild. Sjuuuuuukt irriterande att du ska ta upp OT-grejer mitt i allt. Sjukt.

  All heder till Odd!!

  När man betalat för någons tystnad har man ju betalat för just tystnaden. Så det är klart att han skulle förneka en ekonomisk överenskommelse även OM han faktiskt fått en sådan. Just sayin’

  Det är lite väl naivt att inte inse det, även om ingen av oss vet hur det egentligen ligger till.

  Alltså det är ju uppenbart att det är nåt mer till detta. Jag tycker förvisso Blondinbella är falsk osv men… Tror Blondinbella sitter inne på saker han gjort som han vet att hon kan gå ut med om han öppnar upp minsta lilla. Han kanske kallat henne glåpord ofta eller vadsomhelst.

   I kanske agerar på ett sådant vis att det är svårt att undvika glåpord trots att O vet att han borde låta bli…

    Så om nån blir slagen så får man skylla sig själv, då hen kanske har provocerat fram det? Nån som blir våldtagen får skylla sig ajälv för att hen klädde/betedde sig på ett viss sätt?
    En ex-fru borde skylla sig själv att få höra glåpord för att hon inte tycker likadant, eller har samma ideologi om hur saker ska vara?
    Hmmmm…..

     Jag skrev inget om att skylla sig själv. Misshandel är allvarliga saker och kan inte förklaras bort med att den drabbade orsakade situationen! Det jag menade var att jag inte tror att nån av dom är ett helgon i det här. It takes two to tango, som nån skrev ovan.

  Jag högaktar Odd.
  Hur grejar han det? Att få ta så mycket skit offentligt?
  Och vad vill exet med det här?

  Men alltså… nu hittar ju CamCam bara på en egen tolkning av det Odd säger. INGENSTANS säger han att han inte får betalt för att hålla tyst (alternativt riskerar att bli stämd för att han bryter ett tysthetsavtal). Det enda han säger att överenskommelsen är för barnens skull.

  Överenskommelsen är ju för barnens skull oavsett om han får betalt eller inte.

   Det är ingen tolkning, men av det vi pratade om var det endast detta han ville få publicerat.

    Men vad är detta? Har ni träffats? Ringde du för att fråga om hans kommentarer? Har ni haft ett möte för att diskutera ett bokkontrakt? Whats up with this? =D

     Ja alltså jag fattar inte att fler inte vill veta, VAR? NÄR? HUR?

    Åhå, ja då sätter det ju saken i ett annat ljus.

   Jag tror knappast Bella skulle sätta sig och skriva offentligt skit om Odd om hon betalat honom för att hålla tyst, det vore ju typ ett psykopatiskt beteende? Att tvinga en annan människa att vara tyst om t.ex en skilsmässa via kontrakt eller liknande gör man ju enbart om man inte vill att något ALLS ska läcka ut till pressen. Om hon sätter sig och skriver elaka saker som Odd sagt och gjort, vilket hon sysslar med just nu, utan att han har möjligheten att försvara sig – då är jag rädd för kvinnan. På riktigt. Jag tror Odd är så pass vettig, smart och respektfull mot kidsen att han faktiskt valt frivilligt att vara tyst, och ta konflikten med sin ex-fru privat, vilket är ett fullt normalt beteende. Han ser nog barnen för vad de är, just små BARN, medan Bella verkar se dom som små vuxna förlängningar av henne själv. Tror inte hon förstår dem och deras behov alls, faktiskt, utifrån hur hon beter sig kring allt detta.

  Lägg av och analysera någon annans äktenskap och skilsmässa! Det krävs två personer för att det ska leda till skilsmässa! Visst kan han vara en underbar pappa men det säger verkligen ingenting om hur han har varit som make och är som ex-make! Jag har en killkompis som är en underbar människa. Bättre kompis kan man inte ha, han är världens bästa pappa som släpper allt för sina barn men han är en skitstövel till ex-make! Han trycker ner sin ex-fru vid varje tillfälle han får, han kör härskarteknik och får den här vuxna, utbildade, sjäkvständiga och förmögna kvinnan att känna sig som skit!
  Hon kan spy galla om honom, hur mycket hon irriterar sig, hur mycket hon hatar honom, hur elak han kan vara, mennästa gång de har en diskussion så vinner han den ändå! Även om hon har rätt!
  Så sluta med det här. Döm Isabella för det hon gör men inte den hon är. Sak och person. Men vi vet ingenting om hur deras äktenskap var (på riktigt) inte om dera skiljsmässa, deras nuvarande relation, deras roller som föräldrar osv.

   Om han beter sig som du beskriver mot sin ex-fru så är han inte en underbar människa enligt mig.

    Fast han är ju en underbar människa mot alllllla andra! Han ställer alltid upp för kompisar, för barnen, skänker till välgörenhet, hjälper människor i nöd osv osv. Men han ÄR en skitstövel så fort det handlar om hans ex-fru.

  Undrar om han såg det här komma när han mötte Bella.

  Nä skämt åsido. Varför skulle han. Men tanken kanske susade förbi vem vet.

   Minns deras kärleksfulla bröllopsvideo och bara några år senare ser det ut så här, det är faktiskt sorgligt.
   Bella har det så pass bra ekonomiskt å skulle garanterat skulle klara sig utan bloggen, därför förstår jag hennes beteende ännu mindre..

  Nu ska jag ta mig friheten att spekulera lite om varför Bella gör som hon gör just nu. Hon skrev tidigare att det äldsta barnet inte var bekväm med att prata engelska m nannyn. Ponera att han har börjat protestera när hon hämtar och inte vill följa med henne ”hem”. Som separerad känns det sjukt hårt när barnen börjar uttrycka sina känslor el sin vilja om man blir dissad. Det är en helt annan känslomässig utmaning än när barnet säger: Nej,Pappa ska läsa godnattsagan inte du. Som ensamstående har du skuldkänslor och vill vara till lags till 100%. Barnet ville inte följa m hem till Bella .Bella blir sur på O och anser att det är hans fel.O tycker självklart synd om barnet ,kanske nämner han att hon bara flyger och flänger samt outsourcar barnen till andra den lilla tid hon har honom. Eftersom barnet inte är tryggt m situationen just nu så vill han inte att de ska ha hela veckor . B går hem och avreagerar sig på bloggen.

   Hehe ja det var verkligen en spekulation!

    Tja, inte mer orimlig än att Bella skulle ha menat något heeeeelt annat när hon sa att hon hade varit en ”verbal slagpåse” åt Odd. Och att det skulle vara någon form av rop på hjälp från någon som blivit psykiskt eller fysiskt misshandlad. Att barnen blir oroliga eller reagerar på att det ska pratas engelska och introduceras nya personer hela tiden är väl inte så konstigt att tänka sig. Jag har ingen aning om hur barnen mår, jag tror bara att det enda Bella tänker på är att hon skulle må bäst av varannan-vecka liv.

  https://www.youtube.com/watch?v=TdhrblJOx4k&list=PLw2gJG4Vwi6GrAtRwVm6DEjavSkWszicX&index=3 här kan ni se hur mysig odd är! han kallar bella kärring, men säger att det är hunden som sa det! ca. 0.55 in i klippet

   Pallar inte öppna länken men finns ju folk här inne som kallat Isabella för värre saker än ”kärring”. Tror nog att deras relation överlever i det långa loppet ändå om ”kärring” = verbal slagpåse

   Kanske inte helt att likställa med att Isabella skriver öppet om deras relation i sin blogg.

  Jag känner såhär. Att hur trött jag än är på Isabella och vad jag än tycker om hennes strategier. Så borde hon skämmas över hur hon skriver i sin blogg om sin exman över allt annat.

  Har hon inte själv tagit upp att barnen kan läsa det? Hon har korsat gränsen så många gånger. Allt annat hon gör, fine. Okej. Kör ditt race. Bygg ditt luftslott. Trampa på folk. Men det här ska du skämmas för Isabella. Dina barn kommer få höra om det här. De kanske inte kommer gräva i arkiven men de behöver bara googla sin mammas namn.

  Herregud alltså. Märks att folk här inte gått igenom ett piss. Alla familjer har problem, hemligheter, skandaler, förflutet och framtid. Har hört mina föräldrar kalla varandra BETYDLIGT värre saker både nyktra och dyngraka än det Bella skriver som bara är hennes egna åsikter. Barnen har två jättefina föräldrar, ekonomisk trygghet och tillgänglig kunskap inom så mycket.

   Din uppväxt gör det inte mer ok. Dessutom tror jag inte O tycker det är så kul med tidningar som vill ha hans version stup i kvarten…..

   Men va? Tror du missat poängen totalt. Det BB håller på med påverkar O och barnen på ett negativt sätt. Varför inte hantera det på ett moget och respektfullt sätt som kommer leda situationen i en positiv riktning? Skaffa en medlare, gå i terapi, fråga vänner och familj om råd PRIVAT, ventilera i en dagbok istället för online.
   En dag så kommer barnen läsa det BB skrivit, artiklar hos tidningar, osv. Låt barnen forma egna åsikter om sin pappa.
   Min mamma försökte få mig att ogilla min pappa och snackade skit om honom under hela min uppväxt. Min pojkväns pappa snackar skit om hans mamma till en massa personer vilket min pojkvän alltid får höra tillslut. Det är skitjobbigt att behöva ta sidor och höra allt negativt snack, och det är barnen som kommer lida.
   Använd energin till att jobba på att ha en någorlunda sund relation med exmaken/ex-frun istället…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *