46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sånna här inlägg hade fått ett syfte med en röstningsfunktion, så det blir ett battle på riktigt

    Dom där stövlarna… Alltså… N E J !!

    Lil Kim vinner allt!

    Han är ju bara så söt.
    Tjocka katten alltså 🙂

    De där stövlarna är verkligen gräsliga.

    Grannen alla dar i veckan ??

    Tips: Stavningen av ”Margaux” har blivit lite knasig ??

      Hon kanske har dyslexi?!

    De där stövlarna är hiskeliga! De ser ut att vara i dålig kvalitet också, zooma in på klacken här: http://petratungarden.se/wp-content/uploads/2018/05/Cubus-spers-.jpg
    Svettas man inte ihjäl av att gå runt i sånna nu i detta väder!?

    Jag älskar dej och din tjocka (det var du som sa’t 🙂 ) katt! <3
    Peg vinner stövlarna. De övriga vinner ingenting. 😀

    Åh Pirat-THK! 😀 Önskar jag kunde få min kisse att ha på sig en rolig hatt i 3 sekunder, men om jag ens försöker så kommer Velvet planera min död och utföra det när jag sover. 8)

      Nejdå, Velvet kommer passa på när du duschar eller något. De gillar att jaga det som rör sig 😉 Så oroa dig inte, du kommer vara vaken under mordförsöket ?

        I wish! 😀 Om jag duschar så ligger hon gömd under sängen och är rädd. 🙁 När jag adopterade henne var hon rädd för allting för något jävla asshole har misshandlat och vanvårdat henne! ? Nu är hon lite mer kaxig, men lömsk som tusan och om hon dödar mig är det definitivt när jag sover, den smarta jäkeln. xD

    DET GÅR INTE ATT KONTAKTA DIG VIA DE ADRESSER DU UPPGER. Har försökt via olika browsers men icke sa Nicke. Det jag nu skriver har inget med det berörda inläget att göra, MEN jag vill göra en påäng. Vår duktiga och ack så präktiga Underbara Klara fånskrattade bort en kommentar som jag gjorde om sockerbruk. Denna kommentar fick sina motkommentarer, som var att vänta förstås ”man måste ju unna sig osv.”. Jag skrev en i min mening helt saklig motkommentar om att sockeraddiktion kan jämföras med t.ex. alkoholaddiktion, men det tyckte hon tydligen inte om och raderade kommentaren för den passade inte i hennes präktiga tillvaro och den värld som hon fömedlar inom sitt varumärke. Men hon skall inte vara fri från kritisk granskning.

      Mig? Kontakt@bloggbevakning.se funkar för alla andra.

      Alltså jag är ingen fan av Underbara Clara men varför ska hon behöva stå till svars för att hon äter socker? Är väl ganska normalt leva lite randigt, ibland nyttigt och ibland blir det en paj. För inte är väl hon totalt anti, förekommer väl en hel del bakning på hennes blogg?

      Men hjälp, låt folk gilla socker. Jag hade inte heller svarat så trevligt om random person sagt till mig att ”gör inte si, gör så annars är du i princip lika med en alkoholist”? YIKES. Mind your own pie hole; låt andra äta gott och leva gott. Det går uppenbarligen ingen nöd på Clara utan du vill ju bara sätta dit henne.

        Det här är då Anns kommentar till Clara:

        ”Tack för en väl bearbetad blogg. Men det är nägot som inte stämmer med hehetslogiken. Sockret och dess närvaro. Dels är det havregryn , bär osv. hälsosaker och däremellan kanelbullar till frukost och sockrigt fika. Det håller liksom inte ihop. Det vore på sin plats med en allmänförklaring eller generell logik som går ihop med den bild du vill förmedla.”

        Som att hon är skyldig dig en förklaring? Finns verkligen folk till allt. Hade också skrattat bort detta.

          Hahaha vilken kommentar! Jag hade också skrattat åt den. ”något som inte stämmer med helhetslogiken” Hahaha ok. Så en får inte i sitt liv äta både havregryn och kanelbullar, då ska det framföras med en allmänförklaring. Vilken tok. Undrar vad som händer med logiken om man blandar pizza och sallad på en vecka ?

            ?

      Ann – varför ska Clara diskutera sockerberoende på sin blogg? Hon visar upp ett normalbruk av socker som de allra flesta klarar. Hon har ingen som helst skyldighet att ge sig in i meningslösa diskussioner. Skapa en egen blogg som ”kritiskt granskar” det du stör dig på i stället för att kapa kommentarsfält.

    Ang. ”battle-of-the-glasses”-fotot på Janni (som jag dessvärre inte känner till): ÅÅÅH vad snygg Anastacia är nuförtiden (första spontana tanken!)

      Hon har ju alltid varit det? Såg henne live för ett par år sen; vilken pipa hon har!

    Alltså aldrig fattat Janet Jackson incidedenten riktigt. Som jag förstått det skulle ej Justin dra sönder klädesplagget? Men varför har hon då en ”nipple cover”? Jag kanske missförstått allt haha

      Det var med största sannolikhet rätt planerat ?

      Det är ett piercingsmycke ungefär som det man kan ha i naveln och inte en ”nipple cover”. Tanken var att han skulle slita av typ översta lagret av plagget men fick med sig hela skiten. THE HORROR!!!

        Ja, hennes karriär fick sig en rejäl törn medan hans klarade sig helt utan skråmor. Trots att det var han som klantade till det.

      Jaha, där ser man! För de såg lite bestörta ut efter det hänt.

    Kul inlägg!

    OT men alltså Daniel Redgert få barn med en surrogatmamma? Bild på insta. Camcam kan du kolla upp om detta är på riktigt??

      Tänkte på det också, måste ju vara ett dåligt skämt??

      Men klart felice jankell inte är surrogat åt hans barn.

        Vem är hon?

          Skådespelerska.

            Fast hon är ju också en väldigt nära vän till Daniel?

    Åh Janni är en av de få personerna som kan ha på sig något man hatar t.ex guls glasögon och fortfarande se snygg ut

    Tutt-battlen vinner jag. Ammar och glömmer ständigt att stoppa tillbaka tutten. Men jag kollar alltid så att båda är instoppade innan jag går ut.

      ??? ligg-ammade precis mitt barn när jag läste din kommentar och höll på att skratta högt nu när barnet är påväg att somna! Väckte henne nästan, haha!

    Åh önskar en klassisk före-efter-dokumentation på våra influensers! Gärna Rebecca Stella, Petra Tungården, Kissie, Blomdinbella. För oss äldre dom följt dessa sen allt började så vet vi ju hur de en gång sätt ut. Rebecca Stellas förändring går ju inte utav för hackor!

      Jag har redan gjort det en gång vill jag missas. Ska se om jag kan hitta den.

      Simonsson heter hon väl, ”Stella” är ju ett av hennes förnamn som hon använder för branding/PR syfte.

        Du ska inte poängtera att Blondinbella heter Isabella Löwengrip också?

      har tänkt på det där när man korrigerar ansiktet så som rebecca stella gör. barnet är ju inte lik henne alls. ska barnet också korrigera facet för att likna mamma?

        Måste man likna sina föräldrar? Är det viktigt och varför i så fall?

        Hur ska min syster, som är adopterad, göra för att likna vår mamma tycker du? ?

        Om barnet är lik mamma (som hon såg ut innan massa fix o trix i ansiktet) kommer mamman då att tycka att hennes barn är ”fult” och behöver fixas till? ?

      Jaa!!! Gör det en gång till eller re-posta ett tidigare inlägg om detta CamCam? Helt galet hur dessa damer har förändrat sitt utseende med plastic-fantastic hjälp samt ??

      Ser man tex. bilder av Petra från Glamourama tiden tror man knappt det är samma person ?

      Ger helt fel signaler, kanske speciellt till de yngre följarna som har ouppnåeliga (onaturliga) ideal att ”se upp till”. Säga vad man vill men vi blir mer påverkade av de bilder och ideal vi matas med konstant dagligen, än vad vi kanske tror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.