Blev det inget Mall of Scandinavia för Blondinbella?

Struntade Bella i sitt event på Mall of Scandinavia, eller satt hon helt enkelt och tryckte inne i nått förråd med att flarra vitt för att inte visa sig förrän massorna anlänt?
Jag tvivlar på att hon skulle satt sig där ute bland produkterna om det ekade tomt.
Herregud, det skulle Oprah ALDRIG gjort!

Känner ni förresten till konceptet ”What Would Jesus Do”?
I USA använder man det lite som moralisk kompass och du kan hitta det på allt ifrån klistermärken på bilar och broderade kläder till armband och bokmärken.
Om man inte vet hur man ska göra i en situation så kan man fråga sig själv:
What would Jesus do?

Borde jag ta fram och sälja WWOD-tröjor i Bloggbevaknings webbshop?
Jag tycker mig ana en storsäljare!

 

 

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Jag publicerar inget skvaller” – gäller alla utom Blondinbella?

  Svara

   På vilket sätt var detta inte skvaller? Vad räknas som skvaller för dig?

   Svara

   Men dethär är väl inte skvaller! Det är ju en fråga: var hon där eller ej?

   Svara

   Jag tycker att det är underbart att det skrivs mycket om BB här. Varför? För att hennes kommentarsfält är inte öppet. Vill man diskutera eller kommentera så är det här man skall göra det.

   Svara

  Varför skulle hon sitta i ett förråd och dricka vin ? Jesus det blev för mycket 😏

  Svara

   För det var väl vad hon lagt upp, ett glas vin.

   Svara

  Hon var kanske på toa eller nåt. Hennes team var ju uppenbarligen där

  Svara

   Fast hon har inte skrivit om det på sin blogg (kollade nu). Förut har hon ju skrivit om eventen och visat bilder där hon posar med personal vid hyllorna.

   Kan mycket väl vara dålig uppslutning. Fint väder, längst ner i mos, inte direkt den mest högfrekventa delen direkt (för övrigt är mos byggt i 3 olika nivåer där våning 0 är den lägsta med det enklaste, typ mataffärer osv och de fina har sitt högre upp, även billigast restauranger längst ner). Inte high-end utan mer high street.

   Svara

  Också en inställd medverkan är en medverkan.
  Som Ulf Lundell brukar säga 🙂

  Svara

  Jag vet inte om Bella var där eller inte, men måste erkänna att jag är skeptiskt nog ganska övertygad att OM hon var där så skulle det finnas en noggrant dokumenterad story på hennes Instagram. Nu finns det bara en bild på ett (halvt) glas vin…

  Svara

   Det var jag som skrev kommentaren. Att Isabella inte var på plats är kanske inte en sån stor grej. Men hur ska man marknadsföra ett nytt varumärke när hennes anställda på plats bara tittar ner i sina mobiler utan att försöka locka personer som går förbi? Jag gick ändå förbi flera gånger (påväg till andra butiker) vid olika tider och varje gång var det helt tomt 😅

   Svara

    Men andra har ju sett Bella där?! Folktomt är väl kanske inte så konstigt dock en varm sommardag, men kul att det roar dig att det var folktomt det säger en del… Att titta ner i mobilerna är ju inte bra.

    Svara

    Skulle de stått och ropat efter folk och försökt locka in folk till produkterna så hade du säkert tyckt att det var fel Vendela och skrivit o klagat på det här, men nu kunde du ist klaga på att de tittade ner i sina mobiler… ja de kanske borde varit framfusiga istället.

    Svara

     Men herregud det finns väl ett mellanting mellan att vara framfusig och att titta i sina mobiler.

     Svara

    Så det visar bara hur poppis hon egentligen är. När Bianca ingrosso (tycka vad man vill om henne) har event på mos är det kö, men när Isabella har det kommer ingen. Helt sjukt vilket falskt spel den här människan kör, det är ju skrattretande.

    Svara

     Har Bella påstått att där var mycket folk då eller? Kan knappast jämföra med Bianca – Bianca är en aktuell tv-stjärna och youtubestjärna som syns en massa på tv och har en massa barnfans. Bella syns inte på tv i nuläget och har inga barnfans, hon är entreprenör/företagare som säljer skönhetsprodukter och ja hon har en blogg, en stor blogg förvisso men hon är ingen tv – eller barnstjärna.

     Svara

  ”Vad skulle Uffe sagt?”

  Svara

   Skulle vara svar till Greta 🙁

   Svara

  Älskar dig och bloggen CamCam men det här inlägget var faktiskt lite märkligt. En person har alltså gått förbi Löwengrips bås och skrivit en kommentar här om hur Bella inte var där och det blir ett helt inlägg av det hela? På sin höjd är det lite dåligt skvaller och det trodde jag att du inte ville ha med på bloggen. Hur tänkte du när du skrev det här inlägget? 😊

  Svara

   Har för mig att det var en annan kommentar som så att bella var där 🙄

   Svara

    ”Ellika / 2018-05-31 23:16
    En kompis som jobbar där berättade att ingen visste stt hon skulle komma men plötsligt så stod hon och sång- och dansmannen där och behövde någonstans att lägga sina grejer. Hon var tydligen svindryg, hälsade inte på någon i personalen osv.”

    Svara

     Kom det inte ett svar på den kommentarer som menade att hon också jobbade där, undrade vem kollegan som sagt ovanstående var och att Bella va trevlig eller ngt? Minns inte exakt vad som stod mer än att det va något svar som gav myntet sina två sidor.

     Svara

    Hon var säkert på plats någonstans i närheten men ville väl inte stå där hela tiden/när det inte kom fram folk

    Svara

   Ja särskilt som hon ju VAR där! Har ju andra skrivit att hon var. Hur var det nu med att publicera saker utan att kolla upp fakta? Gäller det inte alla, bara vissa? Hmmm

   Svara

    Fast det sjuka är att det inte var folk där! Vare sig hon gömt sig för stunden eller ej.

    Svara

     Du var ju tydligen där och en till som skrivit, Vendela, så några verkar ha varit där.

     Svara

  Eftersom Bella åkte tåg med bl.a. Simon så var hon väl säkert i krokarna! Eftersom dom även var lite sena eftersom tåget missades 😂 så låg dom väl garanterat efter i tid för att få upp allt…

  Svara

   Fast dom var sena till Jönköping, inte på vägen tillbaka till Stockholm. Hon skrev på sin vinbild att hon var tidig.

   Svara

    Det var inte Jönköping de skulle till..

    Svara

     Jo, hon skulle föreläsa i Hjo.

     Svara

  En varm maj-kväll måste det överlag vara svårt för ett köpcentrum att konkurrera med utomhus, bad och grill! Jag hade nog inte gått inomhus vad som är erbjöds i skönhetsväg.

  Svara

   Brukar vara rätt mycket dolk i butikerna när värmen smäller till faktiskt, antar att man upptäcker ett klädbehov?

   Svara

    Men nu har det varit jättevarmt i typ 4 veckor, så folk har nog köpt sina sommarkläder.

    Svara

     Tycker fortfarande det är mycket folk i klädbutikerna, läste i en artikel från DN också att klädbutikerna haft goda tider nu… Men kanske inte smink eller apoteket iofs.

     Svara

    Gött med AC inomhus också 😅

    Svara

  Det fanns en dokumenterad story på Löwengrips instagram där de filmade hela kampanjytan under eventet. Inte en enda människa i sikte.

  Svara

  Det har verkligen blivit en häxjakt på Bella. Jag har länge varit skeptisk mot henne själv och tycker granskning är bra. Men tycker det spårat ur och liknar mer mobbing nu för tiden.

  Svara

   Men snälla, missbruka inte ordet häxjakt

   Svara

    Hahahaha. Nej just ja, förlåt. Jag ska väga mina ord bättre framöver.

    Svara

    Snälla missbruka inte ordet missbruka.

    Svara

     Men exakt så.

     Svara

   Häxjakt är det inte när en undrar varför Löwengrip kallar sig för Sveriges snabbast växande skönhetsmärke när det inte är det (IDUN platsar lugnt in som betydligt snabbare växande). Det ekade tomt på eventet för att Löwengrip är ett fnuttigt skönhetsmärke just för att de har lanserat nästan uteslutande icke-revolutionerande produkter. Ett skönhetsmärke växer inte enbart på strategiskt planerade provokationsinlägg från en av dess grundare.

   Svara

    Varför tros det alltid att ”häxjakten” handlar om granskningen av bellas företag och inget annat som postas och kommenteras om henne?

    Svara

   Så du menar att Bella är en häxa?
   Jag vill inte sträcka mig så långt även om jag inte gillar henne till 100%.

   Svara

    Häxjakt innebär att man jagar oskyldig under förevändningen att de är ”häxor”. Det skedde i Sverige under 1600-talet då många oskyldiga kvinnor och barn (och några män) avrättades under den så kallade häxjakten.

    Svara

  I förra inlägget där någon tipsade om denna kommentar var det ju flera andra kommentarer som bekräftade att hon varit där? Varför flög dem rätt förbi medan denna fastnade, tro? Lät namnet mycket ner trovärdigt eller?

  Hon var nog där…

  Svara

   get – Den här kommentaren gillade Camcam mer, eftersom den var till Bellas nackdel. Inte svårare än så..

   Svara

  Har för mig att det var en annan kommentar som så att bella var där 🙄

  Svara

  Skulle lätt köpa en WWOD tshirts 😊

  Svara

  Finns redan tonvis med WWOD merchandise här i USA! Böcker, tröjor, smycken, skyltar etc… Kan fortfarande inte komma över tanken att Isabella jämför sig med Oprah, hur verklighetsfrånvänd an man bli??

  Svara

  Bara jag som tycker det är kul att läsa det CamCam skriver om Blondinbella 😄

  Svara

   Nej jag tycker också att det är kul, eller bra kanske är det rätta ordet. Det här ”tramset” har pågått alldeles för länge.

   Svara

   Vissa inlägg är kul men många är i min mening rätt så krystade. Lite som att det måste finnas ett visst antal inlägg om bella varje vecka och vissa gånger får det bli vad det blir. Men det är bara min åsikt. ☺

   Svara

   Jag tycker också det är kul! Och framför allt alltid underhållande att läsa kommentarerna till inläggen om Bella 😀

   Svara

  Du förstör din trovärdighet Camilla med sådanna här inlägg

  Svara

   Nej?

   Svara

   Nej det görhon inte. Bella förstör sin trovärdighet genom att fejka att hon är mer framgångsrik än hon är.

   Svara

  Jag är mer nyfiken på om någon kom förbi eventet och snackade med dem om produkterna eller ej! Finns det något intresse för deras produkter längre?

  Svara

  Väldigt OT men fick ett mail där någon från kina uppger sig ha videomaterial där jag utför ”self abuse”, och att de kommer sprida detta om jag inte skickar pengar inom 22 timmar. Står att de installerat ett virus efter att jag klickat på en video på en porrsida (inte ens specificerat vilken). Till saken hör att jag inte ens besökt en porrsida.. Det måste vara en scam va? Har någon råkat ut för samma email och hur har ni hanterat det?

  Svara

   Radera. Som med all spam.

   Svara

   Ignorera?

   Svara

   https://www.techlicious.com/blog/is-the-porn-blackmail-scam-real/

   Oroa dig inte, det är en scam. Du har ju inte ens besökt en porrsida. 🙂

   Svara

    Tack för länken! Jag inser ju att det är ett scam men blev ändå lite nojig.

    Svara

   Öppna inte mail från människor eller sidor du inte känner igen. Samma med telefonsamtal och sms. Det finns ingen anledning att öppna eller svara om man inte känner igen person, nummer eller syftet de har

   Svara

  OT men har inte Katrin zytomierska gjort en bukplastik-operation? Konstigt att hennes rynkiga magen blev helt slät och naveln en lite prick ( visst hon har ju toktränat men överskottshud). Precis som My och House Of Philia. Men jag har ju säkert fel….

  Svara

   Hon ser också ”konstig” ut i ansiktet. Något verkar vara fixat..?

   Svara

    Vilken sunkig kommentar 😏

    Svara

    Lyssnar på hennes och Malin Gramers blogg och där har hon öppet berättat om att hon har jämnat till ansiktet med sprutor och sedan har hon gjort flera ansiktsbehandlingar med nålar (?) som ska göra huden mer tajt tror jag. Kan inte så mycket så kanske säger/fattat fel 🙂

    Svara

   Ja det har du säkert, varför kommentera hennes utseende 😏

   Svara

    Det är ju hon som tjatar om kropp, vikt , fit ,bantar etc. hon visar ju själv upp sig på insta. Så lägg ned!

    Svara

     ”Hon visar ju själv upp sig”…???? Absolut rimlig anledning att spekulera i operationeroch kommentera utseendet……eller!?

     Svara

      Japp, det är det. Inte för att hon visar upp sig utan för att hon kroppshetsar de lux.

      /L

      Svara

       Så därför måste du bete dig likadant? Trevlig logik 😂 Om någon gör något du anser vara fel, gör samma sak själv

       Svara

      Har du varit inne på hennes Insta? Hon vill ju att folk SKA tycka till om hennes fantastiska smalhets resa! Elle tycker du något annat förklara gärna men läs på innan tack!

      Svara

     Aldrig 👊🏻

     Svara

   Jo jag tror också hon gjort en operation. Man kan inte få bort överskottshud genom träning. Plus att födelsemärkena hon har på magen på alla före-bilder är borta. Inget fel med operation tycker jag, men man kanske inte ska lägga upp det som en efter-bild av lyckad träning.

   Svara

   Reagerade också på det häromdan och tyckte inte det kunde stämma att rynkmagen kunde försvinna på endast 12 veckor (eller vad det nu var) så scrollade bak i hennes instagram och före-bilden är ju från förra sommaren, då det finns bild från samma tillfälle/samma kläder 🙂 Så tror inte hon har opererat sig! varför hon säger att det är kortare tid mellan bilderna än vad det egentligen är kan man ju spekulera i men ger ju bra reklam för hennes pt!

   Svara

  VÄNTA! Jag har kommit på det nu varför det skrivs så mycket om Bella!! Camcam och Isabella har en hemlig pakt (precis som USA och Ryssland har enligt konspirationsteoretiker). Alltså de är endast ovänner utåt men bakom kulisserna är allt planerat för att stärska sin image som the good guy vs the bad guy!! Camcam, vem vill du vara? Putin eller Trump?

  Svara

   PAX FÖR TRUMP!!!
   Tjocka Hetsätarkatten får axla rollen som Melania!

   Svara

    Åååh den lille slovenske importkatten…. *hjärtemoji*

    Svara

    Du borde valt Putin eftersom han älskar tigrar och gör mer för tigrarna än typ alla djurrättsorganisationer tillsammans.

    Svara

  Nu har ju två kommenterat under tidigare inlägg att Isabella var där, en att hon var dryg, en annan att hon inte var det. Kanske var hon på toa/köpte mat/fräschade upp sig, vem vet?

  Men eftersom det knappt blev något filmat till instastory (till skillnad från kontorsurförsäljningen) så antar jag att det kanske inte stod stora skaror och väntade när Isabella dök upp. Och när det inte gjorde det så kanske hon tyckte det var ok att bara stå där någon timme, och sedan dra åtminstone 20 minuter innan eventet var slut för att då hinna få sig ett glas vin till fem i 7.

  Liksom att när det inte fanns någon beundrarskara där, så tappade Isabella trots alla sina positiva tankar sugen. Klart det är roligare att sälja när folk är intresserade, men de var likväl där för att sälja och promota märket, inte för att stå och hänga som tonåringar på sommarjobb. Hade jag kommit till ett event på Åhléns city eller whatever och den utlovade gästen hade packat ihop 20 min före eventet var klart hade jag blivit sjukt besviken. Och hade jag hyrt in personal som betett sig så, att det är lite ”beneath them” att gå fram till folk, och höra om de hört talas om märket/vill ha huden analyserad/testa deras luminous tan drops hade jag inte hyrt in dem igen.

  Men kanske var Isabella där (nästan) hela tiden och sålde jättemycket. Ingen annan som gick förbi Skandinaviens största bloggerska i Skandinaviens största galleria igår? 😁

  Svara

  Känns så jobbigt att behöva blåsa upp sig själv hela tiden ”big event” mm, när det ofta blir det motsatta. Känns dessutom att hon och teamet gör allt för att synas i alla sammanhang de bara får, luktar snarare desperation än kräm.

  Svara

  Verkar som det blev middag med hajen ist 🙂 därav vinglaset, tror inte hon skulle sitta i MOS och dricka ett glas vin innan ett event.. hon ställde nog helt enkelt in det och bytte planer

  Svara

  Besökte nyss ett Kronan-apotek och där stod de nya förpackningarna på en specialskyltningshylla och man fick en gåva om man var medlem i deras kundklubb och köpte två produkter.

  Produkterna som ingick var deo, handkräm, torrschampo och nån till.

  Svara

  Är det verkligen positivt för företaget att hon inte dyker upp när dom gått ut med det? Förstår pga sjukdom men att käka middag etc… låter oseriöst.

  Svara

  Jag förundras över att det krävs tre personers jobb för att Bella ska kunna prata om sig och sitt en timmes tid i Hjo. Simon, Sacha och Emilie med sminket. Visserligen bra med arbetstillfällen men ekonomiskt…

  Svara

  MEN.. Hon var väl där? Det har ju andra skrivit att hon var! Hur var det nu med att kolla fakta om sådant man publicerar?

  Svara

   Läser man hennes blogg så verkar det inte som det

   Svara

  Fundering från en ickevinare, när är det ett halvt respektive helt vinglas? Tycker alla ser halva ut😂

  Svara

   Generellt sett räknar man att man får ut fem glas av en vinflaska. Ett glas vin är då ungefär 1,5 dl. Anledningen att glasen är såpass stora att det ser halvfullt ut är för att vinet ska kunna ”andas” och att smak och lukt ska utvecklas till fullo. Det är därför du ser folk som ”kan” viner stoppa ner hela näsan i glaset och lukta, sedan swirla runt och se hur tjockt det lägger sig på väggen och hur det ser ut när det rinner ner igen (kallas för ”bones” och ses extra tydligt t.ex. med en tjock, fyllig Cabernet).

   Jag har aldrig hört någon som beställt ett halv glas vin i en bar. Men Bella kanske gör det? Eller så beställer hon ett helt glas vin men dricker bara hälften. Eller så avrundar hon sitt vindrickande på samma sätt som hon avrundar sina läsarsiffror – fast tvärtom.

   Svara

    Läste just igenom min egen kommentar och måste korrigera mig själv. Det kallas ju för ”legs” när man studerar tjockleken på vinet. Skyller på svengelskahjärna…. legs = ben = bones. Eller nåt.

    Svara

  Fattar inte hur du kan hänga ut och skriva inlägg efter inlägg om en tjej som är född 1990.. kan du sluta prata skit om henne och få andra att kommentera elaka saker till henne. Tänk om du skulle få någon att ta livet av sig? Skulle det vara värt det?? Du borde stänga ner din blogg..

  Svara

   Om man föddes 1990 – fick man med sig någon typ av ”get out of jail frikort” ut ur livmodern då som gör att man inte behöver ta ansvar för någonting överhuvudtaget då?
   Tusan att jag är född i fel år! Crap!

   Och också… Isabella har ju själv sagt att hon inte alls har någonting emot att jag skriver om henne, tvärt om så välkomnar hon det eftersom hon tjänar mer pengar varje gång jag skriver om henne.

   Varför vill du ta denna inkomstkälla ifrån henne?
   DET om något är ju elakt!

   Svara

  Fast varken på hennes blogg eller instagram står det att hon ska vara där hela eventet, hon säger bara att hon ska dit, men framförallt att Dinah och Emelie ska vara där och prata om produkterna. Hon kanske ville bara säga hej till sina kollegor och se till att allt rullar på?

  Dock så bilden du lagt upp, där står det att hon ska vara där 17-19, kan vara ett missförstånd från deras sida.

  Svara

  Och där fick hon uppmärksamhet igen 👍 Stog i Expressen och hur hon efter det haft mardrömmar !!! Suck !! Kan snart bara tycka synd om denna hysteriska människa ! Hon ska synas överallt . Måtte hon se sitt vansinniga ego någongång och tänka på dem i hennes närhet .

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.