När man får upp sin crush på Kryappen

Nu vabbar Jacob oss båda och jag sitter och väntar på mitt samtal med Kry.
Sjukt nog så står det att det är Jesper Salen som ska ta samtalet, det är till och med en bild på honom så han måste sadlat om från skådespelare till läkare.
Hade en liten crush på honom när jag var yngre och nu äntligen får jag några minuter över videosamtal, hehe….//Margaux

Det är nog tur att man inte kan önska läkare på Kryappen för då hade nog Jesper Salén blivit alldeles överhopad av tjejer med diverse krämpor som varit störtkära i honom ända sedan han var med i Vita Lögner som till och med utspelade sig i en sjukhusmiljö.
Uj, uj, uj…
För visst är det DEN Jesper Salén som arbetar på Kry. Han kom in på Läkarlinjen tack vare högskoleprovet och är nu färdig läkare.
Dock är han inte den första ”kändisläkare” jag stött på i Stockholm utan det var faktiskt Gladiatorn Herkules som numera kombinerar arbetet som muskelstinn kämpe på TV med arbetet som läkare på Sachsska på Södersjukhuset under namnet Marcus Olausson.

Ska jag sluta försöka stuka foten en gång i kvarten med förhoppningen att Jamie Dornan sadlat om och tagit anställning på Kry eller är det inget fel i att fortsätta leva på hoppet?

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så nu ska man som skattebetalare behöva betala för att ”patienter” använder KRY som något slags Tinder?
    Glöm inte att hemlandstinget betalar 650 kr för varje besök hos en nätdoktor.
    Räkningen kan i och för sig minskas med patientavgiften men jag har en känsla att de flesta konsultationerna gäller barn under 18 år som är befriade från patientavgift.
    Använder man för övrigt doktor.se så behöver man inte alls betala patientavgift eftersom den tjänsten är ansluten till landstinget Södermanland som inte har patientavgift alls på sina vårdcentraler. Då betalar hemlandstinget 650 kr för ett besök.

      Nej. Hon hade ringt oavsett fattar du väl

      Wtf

      Hur kan denna ?? Kommentar få så många likes???? Tror ni seröst att folk använder kry-appen som Tinder?????????? ??

        Var det seriöst bara det du plockade med dig från kommentaren?

      Reglerna får väl anpassas till verkligheten och hänga med i utvecklingen? Jag tycker inte det ska skyllas på den enskilda individen när landstinget behöver ta en smäll på 650 kr för att man väljer att använda en app. Stelbent byråkrati!

    Hamnade hos Rebecka Liljeberg på akuten på sös. Visste att jag kände igen henne, men tog ett tag att placera henne

      Nej!!! Nu är jag avis!

        Gör som jag, bli full, ramla vid tvärbanans övergång och slå i knät så du behöver sy. Ingen 100% säker plan, men så gjorde jag iallafall, kanske funkar för dig med haha

          Nja, redan brutit foten en gång och fått sy armbågen en annan gång efter fyllekvällar, så det räcker för mig? Men Fucking Åmål kan jag aldrig tröttna på!

            Och Sherdil ❤️

            Haha, jag fick en spricka i arbågen under min fyllekväll… Så värt det dock, även om jag inte blev sjukskriven från jobbet ?

    Bea Uusman är läkare. Jobbar på Karolinska, Solna. Eller har gjort i alla fall.

      ”Hon var mellan åren 1996 och 2013 gift med komikern Henrik Schyffert med vilken hon har två barn. Uusma är syster till skådespelerskan Martina Haag.”
      Enl WiktigPetter 🙂

        Funderade på om jag skulle skriva något om det, men orkade inte ?

        Och skrev den populära boken Expeditionen om Andreexpeditionen! (som allas vår BB tyckte var ”för mycket”) Samt framförallt, På Spåret-deltagare!

          Det var väl ändå Martina som var med i På spåret?

            Kan du tänka dig att båda systrarna har varit med i På Spåret.

            De tävlade tillsammans! Men Martina har ju varit med flera gånger.

    Och källa bie är barnmorska på SÖS 🙂

      Vad kul att hon fortfarande verkar syssla med film vid sidan om!

      Åh, älskar Källa Bie! Drömmen att ha henne som bm ?

      Blev lite ställd under förlossningen när barnmorskorna bytte skift mitt i värsta värkarna och Källa Bie tog över. Trodde för några sekunder att jag överdoserat lustgasen och börjat hallucinera. Hon var iaf grymt bra!

        Haha ?

    Förlåt för OT men behöver höra andras erfarenheter. Har i flera års tid haft återkommande depressioner, senaste diagnosen kom förra hösten och sedan årsskiftet har jag fått gå i terapi en gång i veckan. Har ätit SSRI tidigare men får riktigt dålig aptit, mår illa och går helt enkelt ner massor i vikt så har med råd av psykiater slutat och nu försökt klara mig utan medicin. Senaste månaden har jag dock känt det börjar gå neråt och känner rätt starka depressionssymptom. Förutom känslor av hopplöshet och ensamhet sover jag väldigt dåligt och har knappt någon aptit. Har börjat fundera på om jag borde testa Mirtazapin. Fick råd av läkare att testa det redan för flera år sedan men ville inte då jag hört att en bieffekt kan vara att man går upp rätt drastiskt i vikt. Har alltid varit smal och är rädd att min redan dåliga självkänsla skulle bli sämre om min självbild plötsligt ändras. Vet inte hur jag skulle hantera att plötsligt gå upp i vikt. Samtidigt vet jag ju inte om jag faktiskt kommer gå upp i vikt, jag kanske oroar mig i onödan.

    Har någon här ätit Mirtazapin? Vad är era erfarenheter, fick ni mycket bieffekter?

      Jag har ätit mirta tidigare. Och gick upp i vikt men inte så drastiskt. Är smal och blev precis lagom. Så när jag fick en annan sjukdom som gör att jag går ner i vikt så bad jag att få äta dom igen för inget annat hjälper så då fick jag det och fick upp lite igen. För mig funkade dom kanon tillsammans med ett annat preparat. Och mådde toppen 🙂 kör på dom om dom säger det.

        Tack för din kommentar! Låter ju som att du har bra erfarenheter. Skönt att du hittat något som funkar 🙂

      Hej. Jag har också haft problem med depressioner och ångest i över 10 år och provat varenda medicin på marknaden.

      Mirtazapin var tyvärr en av dom värre. Blev zombietrött, och vaknade oftast självmordsbenägen efter jag tagit den. 🙁 men såklart fungerar de ju olika för alla.

      Man går ju inte upp i vikt av själva medicinen men däremot så ökar ju aptiten av alla läkemedel som man blir trött av.
      Den enda medicinen som jag tyckte om var Voxra. Man blir lite piggare och får mer motivation eftersom den verkar på dopaminet bland annat! Däremot gick jag ner för mycket i vikt av den. Men jag mådde väldigt bra av den så den skulle jag verkligen rekommendera om du känner mycket orkeslöshet och ”depptrött” typ. Dock är ju viktnedgång inte så bra för redan smala personer.. nu vet jag inte vad du har för diagnos men finns ju även andra sorts mediciner än SSRI.
      Finns även en ganska ny antidepp som heter Brintellix, den mådde jag faktiskt väldigt bra av. Dock slutade jag med den väldigt fort eftersom jag behövde ångestdämpande istället för ssri.

      För sömnen skulle jag rekommendera imovane+lergigan tillsammans, man somnar lätt och sover flera timmar.

      Mirtazapin och sertralin mådde jag sämst av och voxra fungerade bäst mot min depression iallafall! Äter dock helt andra mediciner idag då det visade sig att jag hade diagnoserna ADD & GAD också. Numera mår jag hyfsat bra, när jag kom ur depressionen. Såklart faller man tillbaka ibland, man får försöka acceptera att man har en ”sjukdom” och göra det bästa av det :/

      Jag hoppas med hela mitt hjärta att du hittar rätt medicin och att du mår bättre snart. <3 vet verkligen hur det är med återkommande depressioner, därför vill jag gärna kunna hjälpa andra så gott jag kan så jag hoppas något av det jag skrev kanske var till någon hjälp.

      Man tror att allt är mörkt men jag lovar att man ser ljuset till slut. Kämpa på, psykvården är inte alltid den bästa och man får ju tyvärr kämpa mycket själv..
      Kram, du är inte ensam <3

        Voxra är bäst! Äter den i kombination med Sertralin. Åt Venlafaxin tidigare, rävgift för kroppen. Fy fan på ren svenska vad hemsk den var att sätta ut. Hade sådana problem. Hua.

        Tack för din kommentar! Antidepressiva är verkligen en djungel, tack för att du delade med dig av dina erfarenheter! Förutom min depressionssymptomen är jag också diagnostiserad med GAD och social fobi. SSRI hjälpte bra mot sociala ångesten eftersom man blev avtrubbad och inte blev nervös. Men även bra känslor blir avtrubbade och så gick jag ner flera kg de första veckorna tills jag lärde mig att jag måste tvinga i mig mat. Mirta skulle rent teoretiskt vara bra i och med att den även används som sömnmedicin och sömnen är ett stort problem för mig nu. Har också hört att man inte blir lika avtrubbad av den som av ssri? Förutom viktökningen är jag dock rädd att jag ska vara trött hela tiden. I och för sig är jag det nu redan i och med att jag sover så lite 🙂 Kommer behöva byta läkare i och med att min livssituation ändras, så jag får helt enkelt ta och kolla vad den nya läkaren föreslår. Mirtazapin har dock rekommenderas redan av en tidigare läkare samt av min terapeut. Men måste väl testa mig fram om jag bestämmer mig för att ta medicin igen.

          Vad gör du åt din GAD? Min är obehandlad och i perioder helt jävla outhärdlig. Så svårt att få hjälp. Så svårt att kämpa för den. Så lätt att dra täcket över huvudet och gömma sig.

            Min GAD är en rätt ny diagnos som jag fick först i höstas, de andra har hängt med ett tag. Tycker terapin hjälper rätt bra eftersom jag kan gå och prata av mig en gång i veckan, och får råd för hur jag ska hantera de tankar som just då framkallar oro och ångest. Så om du har möjlighet så rekommenderar jag terapi!

            Det absolut enda som förbättrat min GAD är medicinen Lyrica. I en ganska låg dos. Tyvärr är den åt helvetes beroendeframkallande men jag räknar ändå med att äta det hela livet.

            Helt ärligt tror jag inte att jag hade levt idag utan den.

              Lyrica är den värsta medicinen att sluta med, oavsett rekommenderad dos är det avtändningen rent psykisk och nästintill fysisk som heroin.

              Sinnessjukt att den inte är narkotikaklassad, tycker det är ett jävla rävgift som bara ökar ångesten när en fått tolerans

          Mirtazapin är lite speciellt, normalt sett börjar man med 15mg och då funkar den väldigt bra både som sömnmedicin och aptitökande vilket i många fall kan vara bra, tex äldre magra damer, efter 2 v brukar man höja till 30 då har man fortfarande lite av trötthet och aptitbiverkan kvar i vissa fall men först vid den dosen kommer den antidepressiva effekten in, sedan vid 45mg har den endast antidepressiv/ångestlindrande effekt, och används inte längre mot sömnstörningar, men så klart i vissa fall biverkan, avtrubbad osv men man ska se till att man har rätt dos för rätt indikation, då är den väldigt bra!

          /läkaren

        Lergigan och imovane oj. Provat lergigan och blir totalt bombad. Tycker atarax är mildare. Men man reagerar ju olika på mediciner.

          Jag fick också lergigan och imovane. Skulle ta FYRA lergigan om dagen, mot ångest. Jag sover 16 timmar i sträck och är ”bakis” dagen efter om jag tar en halv, så fyra om dagen var helt sjukt. Inte hjälpte dem mot ångesten heller. Usch, aldrig mer.
          Imovane hjälper mig att somna, men inte att sova hela natten.

          Av sertralin blev jag väldigt väldigt dålig de första månaderna. Både fysiskt och psykiskt. Det planade ut lite sen, men jag slutade äta dem ganska fort. Inte ett fan.

          Ja, man reagerar olika. Jag började med Atarax som sömnmedicin men fick sluta då jag var dödstrött och så seg i skallen dagen efter. Började därefter med Lergigan som funkar jättebra för mig, är inte trött eller seg dagen efter.

            Jag får krypningar i benen av lergigan och atarax funkar inte, kör andnings-övningar för sömn och har inte löst mina panikattaker.

      Läste någon studie som visade på att man i snitt gick upp ca 30 % av sin kroppsvikt av mirta. Jag gick ”bara” upp drygt 20 % men hälften av det gick jag upp när jag adderade en dos venlafaxin. Ska tilläggas att jag tappade vikt när jag slutade också, jag gick ner 4 kg på en vecka och ytterligare 3 kg på ett par veckor till. Det är mycket vätska va det verkar alltså. Tycker inte du ska va så orolig för vikten.

      Mirtazapin är btw bland det bästa som hänt mig och passade mig perfekt. Jag hade varken insättnings- eller utsättningssymptom heller. Mådde jättebra och sov bättre än nånsin. Rekommenderas att ta medicinen sent på kvällen 😛

        Tack för din kommentar! Oj det låter rätt mycket. Men kanske det ändå skulle vara värt det ifall man verkligen börjar må bättre 🙂 Just det där med sömnen skulle vara bra för mig, skulle vara så himla skönt att kunna sova på nätterna! Kände du av någon trötthet på dagarna också?

          Det va segt att ta sig ur sängen och jag behövde sova längre, vilket kanske bara berodde på depressionen… Sov typ 12 tim per dag. Men när jag väl kommit upp ur sängen va jag inte tröttare än vanligt. Jag lyckades bli befordrad på jobbet så jag kanske till och med va piggare än annars 😉

          Har ingen personlig erfarenhet av mirtzapin, men däremot av ssri och GAD. För mig är SSRI som att äta sockerpiller. Mitt problem är ju inte depressioner utan ständig ångest. På SSRI tvingas jag ständigt äta oxascand för att klara av vardagen. Bytte nyligen läkare och fick äntligen en möjlighet att få prova SNRI. Nu är jag fortfarande under insättning och doshöjning, men hitills har det varit riktigt bra månader! Den biter ännu inte på ångesten, men skillnaden mot ssri är att jag nu orkar göra nåt åt ångesten. Enda kruxet är att jag också är smal och minskar i vikt, men i övrigt kan jag bara rekommendera venlafaxin trots allt negativt folk skriver om den. Behöver dock äta stilnoct för att få några timmars djupsömn på nätterna. Sover väldigt lätt och drömmer extremt aggressivt. Men vardagen funkar bättren någonsin!

      Jag äter Mirtazapin DOCK i kombination med stämningsstabiliserande + quetiapin då jag är bipolär. Svårt att säga utifrån det men jag har bra erfarenheter och för mig funkar det. Som någon sa här så blir jag också helt sinnessjukt trött av mina mediciner och får jag inte sova 12 timmar på dem är jag en zombie. Detta har dock blivit bättre av att gå ner i dos på quetiapin:et, men jag vet att min läkare informerade mig om att en av de starkaste bieffekterna på just mirtazapin är trötthet. Sen tycker jag att det låter som, att du kanske också är bipolär? I och med att du haft återkommande depressioner. Om det skulle va så, så kommer inget SSRI preparat hjälpa om du inte äter det ihop med ett stämningsstabiliserande. Så mitt tips är att du pratar med läkare och psykolog om en utredning, och sen utifrån det kommer fram till vilka mediciner du behöver!

        Tack för din kommentar! Jag har gått en utredning hos psykiater för att få rätt till finansierad psykoterapi och då uteslöts bipolaritet i ett tidigt skede i och med att jag inte fått maniska perioder mellan depressionerna. Men visst, har ibland funderat på om det finns någon risk att jag ändå är bipolär, så kan nog hända att det skulle vara bra att göra en till utredning. Som jag sa i ett tidigare svar kommer jag behöva byta läkare och vårdcentral i allmänhet så kan ju hända att någon annan skulle diagnostisera mig annorlunda 🙂

          Ida tycker inte det låter som du är bipolär. Vet dom som är det och dom mår oftast mycket dåligt.

            Ja, jag tror också att det kanske är mer troligt att de återkommande depressionerna beror på min högkänsliga personlighet, att jag helt enkelt är väldigt känslig mot saker och ting som händer i min omgivning och därför väldigt lätt hamnar i en depression.

      Jag åt Mirtazapin för 6 år sen. Blev hypomanisk och fet. Hann gå upp 17 kilo (från underviktig till nästan överviktig, från 51 till 68 kilo) innan jag var tvungen att sluta för att jag blev tjock.
      Men det var härligt så länge det varade, mådde sjukt bra 🙂

        Tack för din kommentar! Oj det var verkligen en rejäl viktökning. Väger också kring 50 och jag är orolig över att det skulle bli svårt att hantera psykiskt ifall min kropp plötsligt skulle förändras så mycket. Hur hanterade du det?

      Ätit mirtazepin och sertralin i flera år. Gick upp sjukt mycket i vikt (inte för att jag överåt eller så). Har slutat precis men jag tycker ändå att medicinen hjälpte mig i mitt psykiska mående, så jag antar att det var befogat. Men jag blev sjukligt fet på kuppen 🙁

      Jag har bara positiva erfarenheter av mirtazapin. Jag åt den i ett halvår ungefär.

      I början var jag så djävulskt trött, jag däckade av en halv och kunde inte gå i skolan alls, trots sjukskriven till 50%. Jag fick upp en del i vikt, jag började på 47kg och slutade på 55-56kg. Det kom smygande, och var lätt att gå ner igen när jag slutade med medicinen och väger nu 48kg igen.

      Jag fick Mirtazapin p.g.a. dålig aptit och kunde inte sova. Det är nog bland det bästa som hänt mig.

        Tack för ditt svar! Det låter ju bra eftersom sömnen och aptiten är problem för mig just nu i kombination med övriga depressionssymptom. Vad skönt att det funkade för dig 🙂

        Haha, tröttheten gav med sig efter några veckor 🙂

      Jag äter den, den fungerar toppen. Sover dessutom bra på den, tyvärr gått upp en massa k vit men enda medicinen som hjälpt, provat 6-7 andra.

    Sluta ring KRY om skitsaker, kostar samhället multum!!!

      Fattar inte varför man ringer kry överhuvudtaget. Skulle aldrig lita på någon som ser mig genom en mobil

        Jag använde KRY en gång.. när min vårdcentral inte hade ledig tid förrän om 11 dagar och jag behövde nåt för bihåleinflammation som jag får i januari varje år som ett brev på posten… han kunde se tidigare journaler och kunde hämta på apotek dagen efter. Sjukt smidigt när ”egna” vårdcentralen inte har tid och man har jätteont

          Både min barnmorska och min vårdcentral har rekommenderat mig att vända mig till Kry när de själva haft lång kö för att få en tid… (vilket jag iofs hoppade över) Får mig satt känna att det är sjukvårdssystemets uppbyggnad det är fel på och inte att enskilda patienter väljer att använder de där apparna.

          Sen är det väl egentligen en bra idé att man kan få hjälp med vissa grejer över nätet (andra inte!) även om Krys sätt att göra det innehåller en del tveksamheter.

            Har man återkommande problem med tex bakteriell vaginos är det perfekt att kunna ringa via tex Kry.

              Jo, men det är ju sånt som din läkare skriver ut över telefon också. Jag. Menade vid tillfällen då man annars väljer att åka till vc eller jourakut. Jag skulle aldrig vid sjukdom använda kry

                Recept som man brukar få utskrivet kan man enkelt förnya online via ett formulär på 1177 också. Toppen tycker jag.

                  Tar ofta upp till 7dagar dock. :/

                Absolut, förhoppningsvis kan Kry inspirera till fler lösningar med telefon/ internet/ videosamtal. Samhällsekonomiskt skulle det ju kunna vara en stor fördel att minska antalet fysiska besök, och folk kan köpa hemifrån. Förhoppningsvis skulle det kunna få folk att inte åka in till akuten i onödan när de t ex in få lugnande besked efter ett videosamtal.

              Fick du visa fiffi i kameran då? Haha. ?

                Just det har ju hänt. Ett barn som var patient och mupp föräldrarna gjorde som läkaren sa och filmade

                  Du menar ”föräldrarna gjorde som muppläkaren sa”? Anklaga inte föräldrarna för att ha litat på en läkare när de uppenbarligen varit oroliga.

                  20:40. En för dig okänd person ber dig filma ditt barns skrev. Jag anklagar föräldrarna hur mycket jag vill. Lite förstånd måste man ha själv.
                  https://www.aftonbladet.se/a/J1g2Pm

                  Jag har läst om fallet och det är lite skevt att du anklagar föräldrarna mer än läkaren.

                  2018-06-14 22:24
                  MER än läkaren? Jag anklagar föräldrarna för deras agerande, läkaren har inte gjort mindre fel för det

                Va? Var inte ens nån kamera? Är du på riktigt?

            I mitt fall gick de jättebra. Berättade att jag har återkommande besvär i januari i 10-12 år och genomgått röntgen av skallen men dom hittade inget (hähä) .. plats för fniss.. berättade vilka mediciner jag brukade få utskrivna. Han fixade det. Dock brukar min läkare skriva ut 100 tabletter och kry- doktorn skrev bara ut 20.. men räckte tills jag fick tid till min ”vanliga” vc. Dock är Kry dyrare än vc men är dr panik så är det

              Dr panik? ??

        Min bror (då 4) fick svinkoppor/smittkoppor i ansiktet (kommer aldrig komma ihåg vilken, men inte den dödliga), ringde primärvården i min lilla stad och sa att der inte var akut nog utan att vi fick vänta två dagar till på måndagen.
        Bokade rid hos kry, träffade läkare efter tio minuter som bad om bilder med blixt, att jag filmade samt att han pratade med honom och kom fram till att det var det (vi hade googlat lite innan).
        Hämtade receptbelagd keäm morgonen efter som tog bort kliandet direkt och såren försvann på några dagar bara.

    Fick just akut feber och rosiga kinder när jag såg gladiatorn på läkarbilden. Vilken vacker man!

    En av bröderna Skarsgård var läkare på SÖS nu när jag jobbade där. Är inte direkt starstrucked, men ja, lite blir man haha.

      Men guuuud jag dånar!! Ååh jag hade stått där och flamsat som en tok ?

      /Inte alls muppig egentligen

    Min mamma skulle gå genom säkerhetskontrollen på Landvetter för ett par år sedan och möttes av Bengtsson från Rederiet. Jag behöver inte tillägga att mamma inte vågade ställa till med besvär.

    helen torsgården har ännu en olaglig tävling på sin instagram med nåt klockmärke… varför skriver du aldrig om hennes sk*t?! https://www.instagram.com/p/BkAtykPBNPz/?taken-by=helentorsgarden snart 400 kommentarer och 5000 likes i skrivande stund.

      Men anmäl den då om du vill göra det? Behöver du verkligen ett inlägg här om olagliga tävlingar för att ta beslut om att anmäla den?

      På vilket sätt är den olaglig? Hon skrev att de är ett betalt samarbete. En hel del influencers vägrar märka sina tävlingar och annat som de får Gratis som samarbete. Kolla på Carolinejansson85 bara.

        Själva formatet på tävlingen är ett lotteri, finns inget krav på motprestation (tagga en vän är ingen motprestation). Därav är tävlingen otillåten.
        Tror det där klockmärket är nya DW.

      Vad är det som är olagligt med den? ?

      / en som inte är så insatt

      Att du orkar …

    Jesper Saléns instagram är jäkligt kul ?

      Håller med! Han är en rolig prick??

      Minns ni hans blogg? Finns tyvärr inte kvar men den var skitrolig! Han skrev mycket om ”Partille-Johnnys” ?

        Good times, good times…!

    Nu kanske jag låter lite lost men finns det någon som heter Alices i Isabellas familj?? Hon frågar om Alice vill ha en pyjamas? Hon heter väl Sally??? Frågar dig för du har bra koll 🙂

      Gick in på storyn på insta och kollade. Lite otydligt men hörs ändå tydligt att hon (Isabella) säger Sally, ska du ha en pyjamas? Du kanske kan kolla om på storyn nästa gång. 🙂

      Men gud vad märkligt? Haha

      Haha nya Laurel/Yanny

      Haha låter ju helt klart som att hon säger Alice. Men gissar på att hon kanske säger ”Sallis”? Min tjej heter Stella men jag kallar henne för Stellis.

        Kollade om fyra ggr. Hörde endast Alice klart och tydligt?? Sjukt ju

    Ååh jag fick också prata med Jesper på KRY! Hade också en crush på honom när jag var liten, och blev helt chockad. Dessutom var jag ett vrak med en kräksjuk familj = jag var dränkt i torrt och inte så torrt kräks ? Höll luren mot min 9 månaders och pratade bakom telefonen, haha!

    När mitt första barn föddes på BB Stockholm var barnläkaren som kollade hen dagen efter Herngren! Pappa Herngren! Han var så sjuuuukt lik så jag googlade efteråt och javisst hade jag rätt.

    Hade också crush på Jesper S speciellt efter strandvaskaren filmen ? haha!!! Nu vågar man inte använda kry appen då.

    Föll totalt för Jesper S redan när han var med på McDonaldsreklamen för typ hundra år sen. Hade också blitt starstruck om jag ramlat över honom via en app. Det var roligt att läsa om andra som ni mött i deras yrkesroll och som ni känner igen sen innan. Vore kul att veta vilka fler kända personer som lagt tidigare karriärer på hyllan och utbildat om sig. Alltså inte de som ”bara” gör inhopp i kassan på ica mellan två filmer , utan de som faktiskt valt något helt annat, som Sahlén som knappast bara ”råkade” bli läkare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.