En omvänd Dr Evil?

Medan Dr Evil tror att han kan smörja kråset med ”One MILLION dollars” så går de Blondinbellska siffrorna åt andra hållet.
Redan 2015 var siffrorna ute och halkade omkring, men det som förvånar mig mest är att ingen i redaktionen verkar ha gjort den minsta research.
Först ska Maria Forsblom ha sagt att Bella har 120 miljoner följare på sociala medier som hon sedan korrigerar till 20 miljoner – fortfarande en helt absurd siffra, även i Kardashianmått mätt.
Jag är nyfiken på vem som korrigerade henne – jag tvivlar på att det var någon i redaktionen eftersom 20 miljoner inte ens finns att läsa på Breakit, trots att de brukar gå Bellas ärenden och publicera vilka siffror hon än ger dem.

Dessa siffror är sannerligen Dr Evils situation fast tvärt om. 🙂

Tack för tips, Matilda!

WOOHOOOOOO!!! SVERIGE!!! GRUPPVINNARE!!!!!!

 

218 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänka sig, på den tiden fick hon borsta sitt hår själv. Är ju skönt att utvecklingen går framåt.

   Hon borstade ju dock sitt hår själv på sin instastory idag 😉

    Inte anställt nån head of head ännu..? ?

     Haha dirty….!

     How is your head?

  Idag skriver Isabella om intervjuer som hon har på förhand inför Almedalsveckan där hon förbereder sig med frågor som kan tänkas dyka upp.
  1.) Som det är skrivet och sagt innan det är hon och hennes högra hand som godkänner vilken typ av frågor vid intervjuer får ställas till henne.
  2.) Vad gör hon på Almedalen förutom att mingla inget vettigt hon är ju inte av den rang som politiker bara en bloggare som blåljuger om det mesta.
  3.) När någon ställde henne en fråga vem som är det i hennes närmsta team som jobbar med henne skrev hon Simon, hennes Mua, stylist, och Magnus säkerhetsvakten.
  Alltså hon är verkligen högt uppe i det blå tror att hon är Hillary Clinton, Michele Obama, Oprah eller någon annan viktig person. Hela hon tar sig lite på för stort ansvar hon tror att hon är så mäktig men känns mer som en som lever med olika karaktärer en rollfigur.

   Vem är hennes vänstra hand, och vad gör hen?

   Det är väl iofs inget fel med att bara mingla på Almedalsveckan, eller särskilt ovanligt.

   Såg henne förra året på en fest, var så sinnessjuk pinsam. Känns som det kommer vara värre iår

    Varför?

     Varför hon var pinsam eller varför jag tror det kommer vara värre?

      Tjaa bådeoch.

       Står nedan varför hon var pinsam och varför jag tror att hon kommer vara värre är för att hennes hybris är ännu större nu och hon tror hon är superviktig

    Tell us

     En fest stod hon på en bänk hela tiden (för att vara över alla andra) och var extremt högljud och skulle ha uppmärksamhet hela tiden. Hon var otroligt otrevlig även senare mot folk som stod nära hennes bord (dock var det inte hennes bord utan en annans) även fast man själv hade bordet bredvid henne. Som man betalt för. Hon ville ändå att man skulle gå. Från sitt eget bord.

   Hon hänger med politiker som blåljuger om det mesta.

   Hmm, nu tycker jag inte att politikerna tillhör det allra ärligaste yrkesgrupperna så Bella kanske passar bättre in i det sällskapet än vad vi tror. Tänk bara på hur hon kan trolla med siffror och allt annat som hon kan få oss till att tro;)

   Så var vi igång med att hata-Bella igen, suck tråkigt.

  Jag fattar inte? Nån sa 120 miljoner 2015? Eller nu i år? (Trött ?)

   Borde kanske kolla klippet innan jag kommenterar. Ignorera min kommentar ☝?

  Från klippet: ”Det har inget att göra med att man alltid är snygg eller fixad, för det är man ju inte!” Oh well.. Den inställningen har ju ändrats iaf.

  För övrigt så framstår hon som en mer jordnära tjej när det här spelades in. Men är väl ingen överraskning.

  Kollade hela klippet och det är bara att konstatera att Bella är en helt annan person idag. I klippet var hon ändå härlig med fötterna på jorden medan det nu bara är massa flams hela tiden. Saknar den gamla Bella.

  Min allra första fotbollsmatch jag engagerat mig i att kolla på 🙂 fint

  där är bella jag gillar!!

   XD XD

    Den där pälskantade ponchos i beige, herregud!

  Nu har hon lagt ut ritningar på kontors- och affärslokaler som ägs av AMF – ingen diskretion i affärer och inget säkerhetstänk.

   Hon kallar det dessutom ‘våran nya satsning urban escape’
   Urban escape är ju AMFs namn på kvarteret som löwengrip ska hyra lokal i.

    Stod det i inlägget? I så fall är det ändrat nu för det står inget om ’våran satsning’.

     ändrat nu.. men stod vår nya satsning tidigare.

      Japp, det stod ”vår nya satsning” förut. Reagerade själv på det.

       Alltså är det ett ”samarbete” mellan Bella och fastighetsbolaget. Bella gör reklam för projektet, och får lägre hyra. Förklarar väl projektskisserna och ord som ”våran” (där AMF nog har skrivit texten).

   På ritningarna syns 16 kontorsplatser och två mötesbord/rum. De behöver nog större lokaler om de skall få plats med alla 60 anställda som Isabella säger att de har, eller var inte tanken att hela ”Löwengrip group” skulle samlas på ett ställe?

    Löwengroup!

  Så himla kul för svenska landslaget ?????? Och intressant att Sydkorea slog Tyskland – vem hade förutsatt det ?

  Finns det någon annan bevakningssida av sociala medier som ni kan rekommendera att läsa? Gärna någon med god och mogen stämning <3

   Jag tror att nloggkommentatorernastämmer in på den beskrivningen!

   Bloggkommentatorerna

   Som att gå in på en bilhall där man säljer Volvo och fråga om de kan rekommendera något bra bilmärke 🙂
   Här gillar vi alla Bloggbevakning.

    Äh, jag gillar den här också 🙂 Kan bara vara skönt med lite ombyte. Ta det inte så allvarligt

   Jag skulle också säga BK. De skriver bra om bloggare jag inte har någon koll på! =)

  JAAAAA!!!!! Sverige! Mitt älskade Sverige!

  JAAAAAAAAAA! JA, JA, JAAAAAA! Nu siktar vi mot guldet blågula!

  / Andra generationens invandraren ?

   JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! ??????❤❤❤

  Undrar hur Hajen mår efter att ha insett hur utnyttjad han blivit. Det var så oerhört strategiskt av Blondinbella att släppa nyheten om deras relation i samband med nylanseringen av hennes produkter. Sen var han mjölkad och klar och kastades på soptippen över en natt, precis som varenda tidigare relation (vänner, tidigare arbetskamrater, familjemedlemmar, stackars Odd) hon haft i sitt liv. Alla verkar bara vara ett medel för att nå ett mål eller vara ett försök till att fylla någon funktion i hennes liv.

  Jag lovar; den dagen hon säljer huset så är ”bästisarna” i grannskapet glömda och tömda, precis som alla tidigare vänner i hennes liv.

  Den enda som verkar palla trycket är Pingis, men de två har ju ingen privat relation och umgås inte utanför jobbet, utan det är en strategisk yrkesmässig relation från bådas håll.

  PS. Självklart så är den enda välgörenheten hon engagerar sig i ”Project Playground” som Prinsessan Sofia håller i. Allt för att bygga kontakter, närma sig the rich and famous som hon kan utnyttja och manipulera och klättra socialt.

   Hennes vänner duger till att göra reklam för hennes företag.

   Förstår vad du menar, men du vet ju samtidigt inte heller vilka människor hon har kontakt med..? Bara för att hon inte skriver i bloggen att hon har fortfarande god kontakt med någon, så betyder det ju inte att hon inte har det. Du känner liksom inte privata Isabella. Har ingen lust att starta en diskussion om detta då hon inte intresserar mig det minsta, men tänkte bara flika in med att vi vet ju inte hur hon är privat

    Men har inte andra vittnat om hur Isabella varit när de slutat vara vänner? T.ex. Elaine?

    Och ja, oförskämt att anta, men hur många vänner tror du att du skulle behålla om du behandlade dem som Isabella påstår att hon gör? Nej, vi vet inte hur hon är privat såvida vi inte känner henne, men vi får väl utgå ifrån att det hon säger är sant? Hennes beteende talar ju inte direkt emot henne.

     Vad har Elaine sagt om Isabella?

      Har för mig att hon har sagt någonting om deras relation, men kan såklart missminna mig.

       Elaine nämner Isabella i sin bok om hennes pappa, på ett negativt sätt, länge sen jag läste den nu men det var något som BB sagt vid en middag/liknande – dock inte vid namn – Men BB svarade sen ang det varpå Elaine svarade tillbaka. Hur som helst, BB hade uttryckt sig väldigt klumpigt och dom kunde inte enas och förlåta eller gå vidare från det.

        Nej, hon nämner aldrig Bella utan det är Bella som helt på egen hand bestämmer sig för att ett avsnitt i boken handlar om henne och det blev hon sur över.

         … vilket Elaine senare bekräftade, talade om att de hade rett ut det och hyllade Bella som mamma. Har aldrig sett att Elaine sagt något negativt om Bella eller deras vänskap, utan bara att de vuxit ifrån varandra etc.

         bloggbevakning – Det var ju exakt det jag sa? Elaine nämner BB i sin bok, utan att nämna namn, BB svarar sen på det i sin blogg och bekräftar att det var henne Elaine syftade på i boken. Jag tar tillbaka att dom inte kunde enas efter det – Jag drog den slutsatsen pga det var efter det som dom, verkar det som, slutade att umgås.

         Leoni,
         Iochförsig kan det ha varit spiken i kistan, även om de pratade ut om det så kanske det liksom bara blev ett sista steg ifrån varandra. Vill minnas att när boken kom ut hade man inte hört speciellt mycket av dem tillsammans på ett bra tag. Tror inte att det var mer dramatiskt än att de gled isär, Bella fick barn och flyttade från stan, det är ganska vanligt att man tappar kontakten då. Sen kan jag (utifrån det jag ser på resp blogg) inte se något som skulle kunna förena dem nu heller. Bella visar ingen egen humor eller djup, Elaine bygger sina relationer på skratt och djupa samtal. Helt olika liv, helt olika passioner, helt olika syn på livet/omvärlden/medmänniskor.

         Bellamuppen. Det låg mer bakom. Hade inget med boken att göra. Läs bakåt i Es blogg så kommer du förstå.

    Hon har ju själv öppnat upp i år om att hon inte släpper in någon på livet och att hon har stora problem med relationer. Och tidigare ”bästisar” som Elaine Eksvärd och Angelica har hintat om hur utnyttjade och lurade de känt sig av henne.

    Hon har alltid varit väldigt transparent med vilka vänner hon har och missar aldrig ett tillfälle att berätta om hur häääärligt hon haft det med sina ”fantastiska vänninnor”, som sen försvinner lika fort. Ta t ex hennes tärnor på bröllopet. Inte en enda av dem är kvar i hennes liv, liksom vännerna innan dess.

    Det är som att hon kryper in i olika roller och är som en kameleont, som skalar av sig sina tidigare personligheter och personerna knutna till den personen hon varit just då. Jag vet inte… jag upplever bara henne som ett tomt skal. Typiskt för den sortens personlighetsstörda personer är avsaknaden av egen humor. Det har hon aldrig visat upp. Och det ständiga fnissandet och ihåliga skrattet. Jag har nog aldrig hört ett äkta skrattanfall från henne. Det är som att hon inte riktigt vet när hon ska pricka in skrattet, utan chansar på och så blir det ständigt så konstig stämning.

     inte heller någon av barnens ”gudföräldrar”… gillis gudmor är bra väninna med angelica så hon försvann ganska fort efter också, inte direkt efter bröllopet som angelica, men någon månad efter att gillis blev född.

      De hade väl aldrig dop? De ändrade sig i sista sekund och ställde in dopet. Vad jag minns hade de inte heller någon namngivningsceremoni.

       du vet att man kan ha gudföräldrar i alla fall va 🙂 denise heter gillis gudmor tex.

        Ja visst men det brukar inte direkt de som inte håller med om dopet vilja kalla det. 🙂
        Men okej om det ska vara på den nivån så var det länge sen som det kallades för gudmor eller gudfar även om många använder det vardagligt. Numera används istället det mer neutrala ordet fadder, vilket ju även i olika ceremonier då blir enklare att applicera. Jag är dock inte mer insatt än så, där verkar du ha mer koll.

         Jag trodde det bara var kungligheter som hade faddrar? Jag har aldrig hört någon annan kalla gudföräldrar för fadder. Haha, tack för kunskapen! 🙂

         Det heter numera fadder vid kristna dop. Gudförälder är gammalt. Faddrar vid dop är vanligt, skulle säga kanske 60-70% som döps har en eller två faddrar (ibland fler, men det är ganska sällan).

         Även kungligheter följer samma gudstjänstordning. Finns i en psalmbok nära dig (förutsätter Svenska kyrkan här då), barn eller vuxna som döps får då en eller flera faddrar. Antalet är valfritt. Du får dock oftast faddrar genom en regelrätt dopgudstjänst alternativt icke-religiös namngivning. Det har ju en historisk innebörd gällande tro och kristendom men det är ju inte lika starkt längre och då går det ju att be personer i barnets närhet att ha en nära roll i barnets liv som förebild. Oavsett vad det kallas och ja egentligen krävs ju ingen regelrätt ceremoni. 🙂 Dopet är även ditt medlemskap in i Svenska kyrkan numera, och vid din konfirmation bekräftar du den kristna tro som du fick vid ditt dop.

      Denise (gudmor) och Angelica känner dessutom varandra genom BB ursprungligen…

     Angelica, är det hon med långt brunt? Hon dök upp på min instagram häromdagen och jag klickade mig då in på henne. Ser ut som jag minns henne, och det slog mig att jag verkligen minns henne som ”hon som var vän med Bella” Men som sagt, hon försvann verkligen helt ur hennes liv en dag bara.

      *långt brunt hår

      ja precis. gillar henne 🙂

    Jag har tolkat det som att hon själv bekräftat att hon har väldigt svårt att ha långvariga relationer, nu på senare tid när hon snackar om sin terapi?

    Men hon verkar ju ha ambitionen att jobba med det.

    Hon skrev ju att hon umgås med sin grannar varje eller varannan dag, hur hon klämmer in det har jag dock svårt att se…

     Mej, såklart hennes högra hand och Head of Grannfrämjande activities hinner med ett par minuter då och då!

      Tills grannarna börja prata om nåt Isabella tycker är tråkigt eller icke-energigivande. Då tar hon barnen och drar hem fort som ögat.

   Fast du har väl ingen aning om hur Isabella och hajens relation ser ut eller vad som händer mellan dem.

    Nä men det talas

     Vad talas det om?

     Tror det kallas skvallras..

    Att skriva ”pumped and dumped” på Twitter samma dag som Blondinbella ställde in midsommarresan till Italien i sista minuten för att vara Petter Stordalens +1 på en modevisning i Paris är väl rätt talande. Sen dess har hon inte nämnt Hajen eller vise värsa.

    Men visst; kärleken kanske blomstrar passionerat bakom kulisserna.

     pump’n’dump är ett uttryck inom daytrading som han använder till o från ganska ofta, han ville väl att spekulationerna skulle dra igång för dom som inte vet det :p

      han drev ju :p det var en hint till att göra olika grejer inom daytrading också.

     Och på det så skrev ju hajen att han skrivit ett inlägg om otrohet på sin blogg. Vet inte om det är jag som är dum men kunde inte hitta det inlägget och då började jag misstänka att det var ett hopkok av de två tillsammans. Men som du säger så har ingen nämnts på flera dagar så kanske är lite trassel där.

      mitt svar råkade hamna ovanför xD

      Han skrev om otrohet, men ur ett daytrading-perspektiv. Tror det var 100% clickbait för att han visste hur det snackades. Fick nog många klick på bloggen den dagen ??

    Vad är det någon skrivit att de sett om vad som hände på summerburst med Isabella och Petter S?

     Men låt sån jävla skvaller stanna utanför bloggen. Herregud folk kan skriva att de sett vad som helst, betyder inte att det är sant. Respektlöst mot stordalens fru att sprida såna rykten.

   En sak som är intressant är när IL träffade Odd så tyckte majoriteten att det verkade som om han kontrollerade henne. Till och med hans utseende var typiskt en kontrollerande man
   Nån mer som kommer ihåg?

   Och nu är det istället, stackars Odd osv
   Visst Isabella har ju totalt flippat ur senaste tiden men har inte tror inte jag har sett någon kommentar om hur Odd kan ha behandlat henne?

    Jag tror att fakta om det har hamnat i Camcams Arkiv X-låda. Där ligger ju 60% av allt som Camcam inte skriver om.

    Nog spekulerar en del forfarande om att Odd verkar kontrollerande. Många tolkade ju hennes frihetskänsla bär hon skiljde sig som ett bevis på det.

    Hmm, tror mycket av snacket om att Odd var kontrollerande i början av deras förhållande var pga att allt gick så fort och att Isabella så snabbt övergav sina tidigare värderingar. Jag minns hon skrev så lyriskt om det fria singellivet, och party med tjejkompisar och sen bara nått halvår senare var de förlovade och O var prinsen hon alltid velat ha. Att folk blev oroliga när han så fort ville ha henne ”fast”, att han t o m vid frieriet frågande om hon ville bli mamma till hans barn, hon som tidigare velat sterilisera sig. Men I vidhöll att allt vad underbart och perfekt, och då la väl sig de stämningarna lite.

    Sen efter G fötts var det väl knackigt ett tag, var något inlägg där hon beskrev att hon fått en panikattack efter födseln och O sa att hon fick skärpa sig, hon var mamma nu, nu går vi en promenad, och det hade väl folk olika uppfattning om. En del tyckte det var ett bra sätt att bryta en ångestspiral på, en del att det var taskigt.

    Sen minns jag väl mest att folk störde sig på att de flyttade så mycket, när väl en lägenhet var renoverad, så flyttade de till nästa, och så sen till hus…och åsikter om transungdomar/politik, som en del menade att I fått av O. Vid den här tiden bloggade ju Odd också, och gav väl en del andra perspektiv på saker som hänt, men inget groundbreaking. Här tyckte väl folk att han var dålig på att skriva och blogga och att han blev tvingad av sin entreprenörsfru att hålla på med en massa projekt typ idol/mästerkock/vin istället för att ”bara” vara account manager.

    Sen var det väl runt nov/dec året före skilsmässan som det började surna till. Då kom I med antydningar ibland i bloggen, att O sa att hon var Saga Norén, att han blev sur för att hon inte kunde göra vardagssaker, att hon var busmamma och han var ordentlig, typ. Och sen det konstiga inlägget om att hon skulle stanna med O om han var otrogen, vilket väckte en massa spekulationer förståss, att någon av dem varit otrogen, att det var I:s sätt att förlåta, eller I:s sätt att få O att förlåta henne.

    Vet egentligen inte vad jag vill säga med det här inlägget, mer än att ge en bild av hur jag uppfattade stämningen i/runt I:s blogg tiden det begav sig, då jag läste den varje dag. Läste hans blogg ibland, och tyckte väl ärligt att han verkade lite blåst, men inte någon beräknande/kontrollerande typ. Tyckte nog det verkade vara vad andra tyckte också. Att I var lite för bra för honom helt enkelt.

    Så jag trodde nog aldrig han var kontrollerande, och jag tycker nog inte synd om honom nu heller, han reder sig nog.

     Du satte de exakta orden på mina tankar!

     Håller med dig. Har också uppfattat det så. Odd känns som en person som trivs med fast jobb, komma hem, laga mat och mysa.
     Isabella vill hellre vara iväg och leva jetsetliv.
     Även om han inte kontrollerade henne så tror jag att hon kan ha känt som det i slutet. Hon ändrade nästan hela sitt liv för honom och nu är hon tillbaka ”större och bättre” än förut.

      (Med inlägget 20:21)

      Ja precis. Att I drogs med i kärleken och kanske inte kände efter om det var det livet hon ville ha, inte att O manipulerade henne. Men när första förälskelsen lagt sig och det blev vardagslunk, så upptäckte I att det inte var den typ av liv hon önskade sig (vilket hon ju själv sagt) och då började O:s önskemål kännas som kvävande krav. Eftersom det är hennes version som presenteras på bloggen, så är det ju inte konstigt om vissa tolkar det till att han var kontrollerande, men jag tror nog inte det.

      Jag kan också förstå att vissa tycker synd om O, att I föreställde sig och låtsades vara något hon inte var, att han blev lurad. Men de sprang ju lika huvudstupa in i det här båda två, det går inte att säga att det klart bara var den enas fel.

      Jovisst är det lite känslan, Blondinbella 2.0: Bigger and better. Kanske bättre realityserietitel än Being Bella? 🙂

     Håller delvis med men minns också de gånger han påpekade hur Bella glömt något och läxade upp henne. Eller hur han kommenterade hennes beteende som något fel. Hon inflikade då och då kommentarer om detta och dessa fick mig att inte gilla honom. Tycker det var nedvärderande att bete sig så.

   Pingis verkar vara av samma skrot och korn. Hon lallade runt och svarade inte på en enda fråga på ett vettigt sätt i den berömda livesändningen där alla frågetecken skulle rätas ut. Skriver totalt menlösa inlägg om hur man sparar i sin blogg, typ ”dra in på onödiga inköp” och andra REVOLUTIONERANDE privatekonomiska tips. Dessa två supereconomistor passar nog bra ihop.

    ja och hon skilde sig ju också i samma veva som bella..

    Privatekonomi-tipsen är jag tacksam att Bella taggat ner med. Herregud vad kassa de var.

    Hennes aktie-taktiktips är ju också sådär. hennes standard-exempel var ju hela tiden HM när hon skrev om aktier. Upprepar hela tiden att hon sitter kvar i HM när de sjunker eftersom hon tror på dem ”långsiktigt, på 20 år, och sitter still i båten”. Sen lämnar hon efter ett par år när de tappat typ allt värde för att hon inte tror på dem längre. Det var ju bara… en riktigt dålig affär?

    Tror inte hon tjänat nämnvärt med pengar på börsen, då hade vi fått höra det.

     Grejen är att varken hon eller Pingis kan något mer än gemene man om privatekonomi eller aktier, de kom bara på att man kan tjäna pengar på en bok om helt vanliga sunda tips om ekonomi. Vips så är de economistor. Pingis är förvisso civilekonom (?) men det innebär att man kan företagsekonomi, inte hur man blir rik privat.

      Pingis är väldigt förtjust i fläskiga bilar.
      Såg på hennes insta att hon fått Mercedes att ställa upp med en tvåtonnare i prisklassen 1,3 miljon.
      Visserligen inte bensin men väl en avgasspyende diesel på 340 hästar.
      Hon kallar den Löwengrips kontorsbil? Vad är en kontorsbil för något?
      Det där med economista ska vi nog inte ta så allvarligt på.

     Det tjatades mycket om hur mycket man kunde spara på att ta med kaffe hemifrån i stället för att köpa en latte på stan. Idag har BB t o m engångsmugg med plastlock när hon tar med en kaffe ut i trädgården.

      … och det serverades mineralvatten på PET-flaska till frukost åt barnen i morse.

   Nej, nej…
   Hajen presenterades som av en slump i samband med att hennes falska statistik avslöjades för att rikta bort uppmärksamheten från det inför den nya lanseringen.
   Det var lika strategiskt som vissa andra ”avledande” manövrar som lägligt nog hände i samma veva.

    Precis, han skulle distrahera folk från att veta att hon har ljugit om sina läsarsiffror som visade sig vara väldigt låga).

     Och där det fortfarande på Instagram står att hon har 1,5 miljoner läsare på bloggen. Så uppenbart (även det) att hon bara ljög när hon sa att hon skulle se över hur hon presenterar sina siffror. Tjoff, in med Hajen i rampljuset, fnissa lite, kasta in en middag med pappsen också och sen har det blåst förbi.

     Det jag är mest fundersam över är varför det var så skört och viktigt för henne att inte bara ändra siffrorna? Hon kastade in alla sina trumfkort på detta, som att det var det mest heliga och allra mest hemska som kunde hända henne. Eller ja, det var väl iofs en kombination med nylanseringen som också behövde smörjas för.

      Tror mycket av Isabellas självbild/självkänsla är byggd på att vara Sveriges största bloggare. Därför är det så viktigt att det inte kommer fram uppgifter som säger annat, eller säger att hon bara med näppe är det.

      Sen är ju mycket av exponeringen hon får beroende av det epitetet också, och således även hennes företag.

    Han presenterades den 28 maj och är ute ur bilden inom en månad.

     Samtidigt kom en middag med Odd så lämpligt in. Antar att Bella insett att folk är avsevärt mycket mer nyfikna på Odd än Hajen samt att häng med Odd ger pluspoäng, Hajen retar sig nog folk för mkt på.

    Hon hann ju få två par Chanelskor och ett Hermesarmband i morsdagspresent i alla fall. Hans intäkter som daytrader kunde väl inte mäta sig med Stordalens.

   Fast VET du det? Hur vet du att hon utnyttjat honom..lite riskabelt att bara döma någon så där rakt av utan att ha NÅGON som helst insyn.

    Det känns verkligen som om Isabella lever i en riktig dokusåpa, hur orkar hon?!

  Hur många av dessa 20 miljoner bor i Umeå? Måste vara mer än en miljon?

  Såg för övrigt nya LCC på Åhlens idag. Fattade inte att det var dem p.g.a. märket bredvid såg likadant ut. De inspirerade inte till att dofta och be om prov ex.

   Såg flaskorna på apoteket, tyckte verkligen de såg plastiga och billiga ut. Snyggare på bild än i verklighet tyvärr.

    På mitt apotek har hudvårdsflaskorna hamnat på hyllan vid golvet, inte första parkett om man säger så…

  Hermine hold: flipp eller flopp? Vad tror ni?

   Flopp

   Blir det en succé lovar jag att äta upp hårbandet som jag varken äger eller någonsin använt.

   Kan någon förklara detta namn för mig?
   Vad betyder Hold i detta sammanhang? En syftning till ”holding” som i holdingbolag? Eller Hold som i hålla ihop håret? Och var kommer Hermine ifrån, har det någon betydelse i Bellas liv eller tog de bara ett namn som lät bra? Och är Hermine Hold namnet på det nya bolaget eller namnet på hårdbandsvarumärket? Eller både och? Allt är så oklart!

    Heter det Hermine Hold för att det ska vara lite likt Hermès kanske? Men hur många kan uttala Hermine rätt? Namnet Hermine uttalas på engelska som engelskans ”her” + min (ansiktsuttryck). Hör-miin. Betoningen är på sista stavelsen.

     Borde det inte vara ”Hör-majn”?

     Det uttalas her-maj-ni

     Jag tänker på samma sätt som Germany. Höörmäni typ. Gärna med lite Göteborgsklingande uttal.

     Hold stor för att det håller upp håret tror jag hon skrev när hon introducerade det.

     Här kan man höra namnet Hermine uttalas på engelska: https://www.youtube.com/watch?v=vIiYEdu5T7E
     Och i den här artiklen beskrivs uttalet också (men som med många namn finns det varianter på hur man säger):
     https://gizmodo.com/how-do-you-pronounce-tropical-storm-hermine-1786168879
     Hur som helst är det krångligt med ett namn som folk är osäkra på hur man säger!

      Eller ska vi ta den franska varianten? https://www.youtube.com/watch?v=KMZm88-XXEI
      eller nåt mer svenskt: herr-minn?

     Den svenska Hermine jag känner uttalar det bara ”härrmiin”. Tänk Josefin – det uttalar man ju intr ”jousefajn” på svenska. Heller inte ”jousefajni”

      Visst kan man säga ”Jousefajn”, åtminstone vet alla i typ Trelleborg att man menar ”Josefine” ?

    Så här förklarar Bellan det själv: ”Hermine betyder mäktig och stark och Hold står för hålla upp håret. Kul tyckte vi”
    http://www.isabellalowengrip.se/2018/06/hermine-hold/

    Min hjärna läser det alltid som Hermione

     Hermiones Holdingbolag ☺️

   Beror på vems uppgifter man går på, Isabellas eller faktisk försäljning. Enligt Isabella är det nog snart uppe i en omsättning på en halv miljard, minst.

   Flopp, H: et hon la upp på instagram påminner också om Hermes.

  När kommer inlägget om Isabella och fd kollegorna? ?

  I det här klipper ser man tydligt hur hon på senare dar pumpat upp läpparna

   Även näsan är opererad. Den är betydligt smalare och rakare idag. Ingen tvekam om att kirurgen varit där och pillat. Det är även uppenbart att hon opererade brösten i vintras.

   Jag skulle även gissa på att hon använder botox, då rynkorna (inget fel på dem) i inslaget och på gamla klipp och videor numera är borta.

    Näsan och huden photoshoppas på varenda bild, väldigt lätt att se

    Nej näsan är inte opererad den ser likadan ut idag, dock så kan man sminka så att näsan ser smalare ut och ljus, sken och vinkel kan göra en del skillnad också hur den ser ut och upplevs.

      Ich jag som har erfarenhet av teatersmink säger, du kan förvränga absurt mycket med hjälp av smink. Jag har flyttat på näsvingar, käken, hårfästen och käklinjer med hjälp av smink.

       Käkben, inte käken…

   Det var det första jag märkte när jag direkt efter kollade en video från intervju med nyhetsmorgonen. Läpparna ser mycket större (och ojämnare) ut.

   Kan dock vara sminket också, men man vet aldrig med Bellsan 🙂

  Totalt avsaknad av säkerhetstänk. Ingen/inga seriösa näringsidkare lägger ut bilder på nätet över sina lokaler. Det enda Isabella är bra på är utnyttja och dumpa personer i sin omgivning i parti och minut.

  Men Isabella har ju sagt att hon och pingis ALDRIG kramas?! Det gör dom ju i videon

   Du menar cirka 0:52 in i klippet när Isabella kramar Pingis och Pingis ser väldigt obekväm ut..? Såg kramen och tänkte direkt att det ser ut som att de inte brukar kramas.

   Apropå kram, BB avslutade det första inläggen efter Parisresan (under bilden med de sexiga underkläderna) med just Kram! Jag har i alla fall aldrig sett henne göra det förut. Detta sätt att försöka vara personlig och vän med sina läsare.

  Skrev en kommentar på hennes blogg om hur hon tänker vad det gäller det som hon själv säger/skriver om hur hon bara går därifrån om hon anser att en person inte är tillräckligt intressant eller tillför henne något. Jag frågade om hon själv tycker att det vore ok att bli behandlad så av någon annan. Eller om det är ok någon t.ex reser sig och går mitt under en av hennes föreläsningar för att dom inte tycker att det hon säger är intressant. Kommentaren blev naturligtvis inte godkänd. Men det hade varit spännande att få ett svar på henne om det.

  OT.
  Läste precis en artikel om kardashian (stavning?) som fått en liten dotter som heter True..
  de står att hon får så lite sömn och att inget smink i världen kan rädda hennes påsar under ögonen.. hon är nära en kollaps!
  Så avslutas artikeln ”alla föräldrar känner nog igen sig”.

  Jag vill bara säga till er som inte har barn ALLA BARN SOVER INTE DÅLIGT! ATT FÅ BARN BEHÖVER NÖDVÄNDIGTVIS INTE INNEBÄRA SÖMNLÖSA NÄTTER!!!! (Känns som det skrämmer många)

   Okej, ta det lugnt! Grattis, du hade turen att få en bebis som sover ovanligt bra. Jag var en levande zombie MEN det går över och så vips så är man en människa igen.

    Tillägg – det hör till det normala att man sover otroligt lite precis i början. Vad är det du gaggar om egentligen??

     Jag skriver ju att de NÖDVÄNDIGT VIS INTE innebär sömnlösa nätter!
     Alla barn sover inte dåligt.
     Och nej, mitt barn sover bra! Har heller aldrig varit så pigg som efter jag fick barn! Ja, grattis till mig! Men hon är ju inget underbarn direkt, det finns fler! Tro mig.

      Min första barn sov absolut ingenting från det han föddes. Var en orolig själ som behövde min famn för att komma till ro. Det ändrade sig till det bättre när han var två år. Visade sig att han hade ADHD med inslag av autism. Mitt andra barn sov cirka 20 timmar per dygn de tre första månaderna och sen sov han sig genom nätterna med 12-16 timmar tills han blev runt 5 år och började sen sova mer genomsnittligt. Man vet aldrig vilket barn man får eller anledningen till att de sover oroligt eller bra. Jag har verkligen varit med om spektrat från att inte sova alls till att sova mycket. Min yngsta som sov mycket fick jag väcka emellanåt bara för att tvinga i lite mat då jag producerade så mycket mjölk så jag trodde jag skulle sprängas emellanåt.

   Haha! Har ett barn på snart 6 månader och alla sa att jag kommer va såååå trött som mammaledig. Aldrig vart så pigg i hela mitt liv som nu! Vaknar 1-2 gånger per natt, äter vettigare och hinner träna

    Eller hur, min unge sover hela nätterna sen start ( snart 3 nu) och vi har aldrig någonsin haft en vaken natt. Enda som hinns med sådär är träning men det är pga att jag jobbar 60+ timmar i veckan (bygger booooolaaaaaag för att citera blondinbella).

    Du är alltså piggare nu när du vaknar 1-2 ggr om natten? ?

     Det är ju eventuellt bara för 5 min amning? Och sedan sover barnet 12 h i följd och hon har inga problem att somna om fort?

   Tror de flesta vet att barn är olika. 🙂

   Jag har en av varje. Storebror åt en gång i timmen dygnet runt och sov aldrig. (Sover inte ännu heller bra, 1.5 år)
   Lillebror drar 3 timmars sovpass och äter 1!!! Gång Per natt (22-03-06 ca) och får ibland väckas för mat. 10 dagar gammal. Vore de inte för storebrors vakennätter skulle jag sova bättre nu

  Nu har jag kollat på hela klippet. Saknar verkligen hur Bella var 🙁 Läste hennes blogg varje dag och blev faktiskt glad av att läsa den. Jag förstår verkligen inte vad som har hänt med henne…. hennes nya(?) taktik verkar så olönsam. Vem vill sponsra en person som har en sån personlighet?

   Jag tror hon känner sig ensam och olycklig. Därav det nya beteendet. Stänger ute känslor och fokuserar på jobb.

    Ja, det ”skyddet” har jag också använt mig av. Man klarar inte av att bli sårad, vara ensam. Ta itu med allt direkt. Mitt ex bedrog mig när jag opererades för cancer samtidigt dog min pappa. Jag tog på mig en mask och jobbade och stängde ute alla känslor.

    Hur blir sommaren nu? Vilka planer går inte i lås? Familjeresa inkl Bamseklubb med barnen och H? Romantisk parsemester någon barnfri vecka? Ingen kompis som Fanny som hyr hus i Mexico och som man kan snylta in sig i. Ida Backlund blev det ett besök hos. Gissar att det bara blev ett hos Nicole och Foppa också. Kvar blir ett par dagar på Sheilas landställe under en barnvecka och möjligen att Heyley får hänga med på en charterresa med barnen. Jag låter kanske elak men blir ärligt lite ledsen å BBs vägnar. Som sagt, hon är nog väldigt ensam…

  Alltså. Våra svenska fotbolls-gubbar. Hur bra?

   Det var väl en del tur också och att Mexiko hade en mycket dålig dag. Men kul hursomhelst att svenska laget inte gjorde bort sig eller bara bestämde sig för att skita i allt som de ofta gör och att de istället jobbade på.

    Du är typ definitionen av en surmus

    jag tror snarare att det handlar om att Mexico trodde att de skulle vinna och gick in med en ”det-här-blir-ju-lätt-attityd”, medan Sverige var inställda på att fightas, och därför vann de. Snyggt !

     Jag tror att det kan göra att det kan gå bra för Sverige. Likaså det som fick ut Tyskland. Slå i underläge och satsa på laget verkar ju funka. Vore underbart om vi går långt utan Zlatan!

   Så jäkla bra!

  Hampus har slutat följa Isabella på Instagram ?

   Han kanske upplever att hennes insta är trist och innehållslöst.

   Har han en till instagram eller nåt? Lifeofsharkweek följer ju henne fortfarande iaf. ?

   Nej? Det gör han visst

    hampusjarlbo följer ej Isabella, men Isabella följer hampusjarlbo.

     hans privata insta är ju privat…. så vem är du som skvallrar ?

      Bellas är inte privat. Det går att söka bland följer och följare på instagram. Så hemligt var det.

       ja jag vet. men det är lite som att ”gemensamma vänner” inte alltid syns på facebook om den ena har så att den inte visar sin vänlista. min syster har privat insta och när jag kollar hennes väns, som jag vet att hon följer, så dyker hon inte upp bland hennes följare.

  Blondinbellas störta misstag var att avslöja hennes strategi/taktik i podden. Riktigt osmart faktiskt 😀 kommer aldrig se henne på samma sätt igen

   Typiskt narcissister att inte kunna hålla käften om sina strategier. Det är precis som brottslingar som skryter om sina bedrifter och sen blir avslöjade och åker fast. De kan helt enkelt inte låta bli att försöka glänsa, utan att tänka på konsekvenserna. I Bellas fall så har det bidragit till att döda hennes varumärke.

   Ja, nu är hon igång med ett snyftinlägg, så osmakligt.

  Minns när hunden hette Cristian Gillis. Blev så snopen när hon döpen sin son till samma namn sen

   Eller till ett av dem*

  Någon som har lyssnar på simon idag?

   Vi äro musikanter, allt i från Skaraborg.
   Vi äro musikanter, allt i från Skaraborg.

   Vi kan spela fio-lio-lio-lej,
   vi kan spela basfiol och flöjt.
   Och vi kan dansa bomfaderalla, bomfaderalla, bomfaderalla,
   vi kan dansa bomfaderalla bomfaderallan lej.
   Vi kan spela fio-lio-lio-lej
   vi kan spela basfiol och flöjt.
   Och vi kan dansa andra hållet, andra hållet, andra hållet,
   och vi kan dansa andra hållet, andra hållet med!

   Någon kommenterade på hennes blogg att det var så härligt att han har kvar sin dialekt. Vore väl generalfel att vara sommarpratare i Skaraborg och lägga bort sin dialekt?! Jag gissar att han har blivit lite ”Stockholmsfierad” men som många andra tar fram sin dialekt när han är ”hemma”.

    Jag låter alltid småländsk i Stockholm – R’en går aldrig ur – men när jag är hemma hon mina föräldrar och pratar mycket med min pappa så förvandlas jag till en av skådespelarna i ”Kristina från Duvemåla”. ”KallOskaaaaa! Ja TYAR ente mera!!!!”
    Det är chockerande för min stockholmska familj!:-)

   Jag visste inte att det var han först, började lyssna några minuter in då det sändes, blev så chockad sen när det visade sig vara sång och dansmannen! Han verkar härlig!

  Ahaha och nu kom inlägget där hon diskuterar barnen och efterlyser läsarnas åsikter!!! SÅ genomskinligt.

  Tips till alla som funderar på att svara:
  Hon skiter i vad ni tycker om vegetarisk kost till barn. Alltså verkligen.

  Har väl varit lite dåligt läsarengagemang på sistone (faktiskt få kommentarer?) så hon blev tvungen att hitta på nåt.

   Yup. Hon frågade om åsikter kring Hermine Hold, och de tjugotalet som kommenterade undrade mest om prisnivån, hur det skulle sälja på vintern, samt påpekade att loggan såg ut som hagabadets.

   Haha! Efter att hon berättade om sin strategi för innehåller i bloggen, förlåt jag menar ”kååååntent” så kan man ju räkna ut vad som ska skrivas om!

   James precis, så fort det blir för lite kommentarer eller för mycket ilska, varför inte plocka fram vegomatskortet..

    I värsta fall kan Bella skriva att hon är vegan, miljövän och feminist.
    Då kommer trehundra prefabricerade kommentarer från aktivister som redan har färdiga kommentarer kring dessa frågor. Mänskliga botar om man så säger 🙂

    För lite ilska i så fall menar du..

   Fungerade med att efterlysa kommentarer till barnens eventuella vegetariska kost.
   76 kommentarer just nu 🙂

  I senaste inlägget om vegmat har det godkänts en kommentar om Hampus. Någon frågar vad hon gjort av honom. Okej. Hon vill ha diskussion om honom. Annars hade kommentaren inte godkänts. Suck.
  Allt är så genomskinligt.

   Helt hundra på att det kommer komma ett ”han klarade inte av rampljuset” när det behövs lite extra aktivitet på bloggen

    Eller att han också försökte begränsa henne i hennes kall att bygga bolag. Har ju svårt att tänka att han bara ryckte på axlarna och sa ok när midsommarhelgens resa till Italiens med kort varsel ställdes in till förmån för en helg med Stordalen.

     Fast de var ju såå lika och han förstod ju henne så bra som ingen annan gjort förut.

      …till skillnad från tråk-Odd som bara ville umgås som familj. Liksom mer än den timma varje kväll som Bella vigt åt honom och barnen. Party-pooper där!

       Ser det framför mig hur hon studsar upp när 1 timme hade gått

       Nu är det prat om att hon anställer folk för att få mer tid med barnen. Kunde hon inte anställa någon då för att få mer tid med odd ??

        Hon skrev väl någon gång att Odd motsatte sig att ta in hjälp. Skrev inte Odd dessutom i något inlägg efter skilsmässan att han såg fram mot att få snickra, klippa gräs… typ!

        Eller anställt någon som gav tid till Odd? Head of husband?

      Bella har tagit fel på människor tidigare och läst in sina egna önskningar i andras personligheter.

    Vänta bara, det är nog en del av strategin, att inte skriva om honom för att få spekulationer, he’ll be back …

     Yes, han är tillbaka, Död alltså.

      Menar inte död. Odd menar jag. Sorry

   Ja, det är klart att Bella nu vill ha spekulationer kring hennes och Hampus relation om den nu finns kvar eller inte.
   Men varför var allt så hemligt kring resan till Paris? Trots att Bella bevisligen åt lunch med Petter Stordalen, bodde på samma hotell och även liftade med hans eget flygplan tillbaka Stockholm så nämnde hon honom bara i samband med att hon av en händelse ”träffade på” honom på visningen hos Balmain. Trots att ”alla” visste att detta inte alls var en slump 🙂
   Var det också för att det skulle spekuleras eller ville hon hålla det hela så hemligt som möjligt?

    Kanske är det Stordalen som inte vill smutsas ner av för mycket BB-häng?

     Det blev kanske för mycket BB under Summerburst…

  Är inte jätteinsatt i BBs bravader men funderar över om det faktiskt är så att hon har barnen 3 dagar åt gången och ändå behöver en Nanny?

   Ja. Plus hemhjälpen (Ida inreder-Ida).

   Dessutom hämtar/lämnar BB barnen från förskolan eftersom barnen inte accepterar att nannyn gör det. Det verkar som nannyn gör frukost och passar barnen medans BB duschar på morgonen. Och antagligen lite till på kvällen.

    Är inte idén med en au pair oftast att barnen kan vara med henne från det att förskolan är slut fram till dess (åtminstone en) förälder kommer hem?
    Att ha en au pair brukar väl vara för att kunna jobba längre och ändå ha någon som har hand om barnen? Vad är det annars – en frukostvärdinna?

     Man kanske ska tänka på Bellas personal som boendestödjare istället.

     Tror hon skaffade det bara för att. Bara för att kunna säga det i olika sammanhang, att jag har au pair ,kock osv. Sen om hon bara sitter på en stol och glor spelar ingen roll. Det är att hon är där som räknas.

      Ja, det är viktigt att ha ett stort ”team” (eller kanske det ska kallas entourage?)…

   I juli skulle visst Bella och Odd ha barnen hela veckor.
   Får se om det fungerar.

   Märklig människa. Hon skriver alltså att hon vill maxa tiden med sina barn, anställer folk som tom klär på henne och ändå kan hon inte ta hand om sina barn på heltid under 3 dagar? Ja som sagt, märklig människa.

    Undrar lite generellt så när 2 barn lever i sådanna kontraster (behöver inte specifikt vara bellas barn) men typ i tonåren under semestern. Odd har kanske råd med vanlig charter medans bella bjuder med dom i buisness class. Undra om det blir sura miner tex till odd att vad är en charter jämfört med att åka buisness class.

     Tror du? Jag tänker att det är hos Odd de kommer trivas. Barn har sitt mentala hem hos närvarande föräldrar.

  Här är en nyhet för er: utanför lilla Sveriges lilla bloggosfär vet ingen vem den här donnan är. Och ingen bryr sig. Av Bloggbevakning får jag intrycket att dessa små Instaliv har stort inflytande (eller influence eftersom svenskar fortfarande envisas med att använda engelska ord – ofta helt felaktigt – då det får dem att verka coolare och att Sverige inte ALLS är ett väldigt litet land och Stockholm en trendkänslig liten stad med mindervärdeskomplex). Har någon funderat över att göra något som faktiskt gör någon skillnad eller är det verkligen hårband man sitter och lägger energi på? Inget fel med det och de där näsdukarna-som-blev-hår-accessoarer är ju jättefina (jag ska fan skaffa en), men så HÄR mycket? Och om en ung kvinna har lyckats skapa en framgångsrik karriär via blogg och olika företag, här är en kontroversiell idé för oss andra: ge henne en klapp på ryggen och om vi känner att det finns bättre sätt och tillvägagångssätt så kan vi väl skrida till verket och göra något själva än att sitta och vara bittra? Kopierar hon någon är det väl inte oss det påverkar eller? Nej slappna av, var glada över en tjej som lyckas med det hon vill lyckas med, sedan gör det som får ER att må bra. Och vem orkar bry sig om hur många som följer osv. Jo, jag fattar att det är syftet med Bloggbevakning men när jag, som kvinna på 40 år, läser detta känns det bara som en ursäkt att hoppa på och hacka på unga tjejer. Asså, bara en tanke. Kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.