Läsarna anser att Isabella Löwengrips nya företag Hermine Hold är likt Hermes

Isabella visar upp lite mood boards för sin nya satsning – hårbandsföretaget Hermine Hold – som läsarna så klart har åsikter om.
Sammanfattningen man kan göra är att ifall Hermes och Hagabadet fick ett kärleksbarn så skulle det vara Hermine Hold.

Vad tycker ni själva? För likt?
Succé eller en ny Egoboost?
Party eller platt fall?

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kunde kanske infogat lite bilder från Hermes.. Eller skriva om nu någon av bilderna ovan är från Hermes. Svårt att ha en åskit annars.

   Håller med

    Tillägg; nu dyker det upp helsidesreklam varje gång man klickar in sig här, varje gång man klickar för att läsa kommentarer och varje gång man kommenterar själv. Det blir för mycket 🙁
    / Läser från iPhone

     Jag har nog klickat bort ”Wayke – marknadsplatsen för bilar” och ”Tele2 – Summer Power” tvåhundra gånger den här veckan. Något köp har det dock inte blivit. Tvärtom.
     Som sagt, varför räcker det inte med EN gång per tillfälle då man går in på Bloggbevakning?
     Nu kommer reklamen upp för varje nytt klick man gör inne på Bloggbevakning.
     (Jag vill inte ha AdBlock eller dylikt så påminn mig inte om att sådant finns).

      Själv får jag reklam för en betting-site ideligen. Jag som avskyr spel och dobbel och inte ens köper trisslotter.

      Det beror på att jag inte hittade det förbaskade krysset en gång för flera veckor sedan, och tvingades klicka på annonsen för att sen stänga ner och komma vidare.

      Nu tror Algoritmen att jag är drabbad av speldjävulen och måste lockas i fördärvet varje gång jag gör ett klick på
      Bloggbevakning.

      Tidigare var det mer varierad reklam. Men det ÄR för mycket.

     Läser också från iPhone med Safari, använder Ad Blocker och får aldrig reklam på någon sida. Ever! Så skönt! *Tips*

     Reklam? Slipper det men det kanske beror på att jag har en Samsung. Eller AD block. Eller bor i Norge?

     Tips! Ladda ner webbläsaren som heter Brave. Det kommer att revolutionera ditt surfande! Aldrig mer reklam!

      (Brave finns till flera plattformar, men det fina är att den även finns till iPhone, där har man inte kunnat blockera reklam tidigare om man inte gått via VPN-tunnlar.)

      Du är bäst!

     Jg läser alla mina bloggar i reeder. Slipper reklam

   Speciellt eftersom när jag googlade på ”Hermes scarfes 2018 collection” så var det väldigt få bilder som ens påminde om Hermine Hold…

    Däremot är ju loggan sjukt lik hagabadets…

     Håller med, tycker inte loggan alls påminner om Hermés utan snarare Hagabadet. Typsnitten påminner ju inte ens om varandra…

      Handlar nog inte bara om den direkta likheten i typsnitt utan om att ännu ett ”H” ska försöka göras till ett etablerat märke. Det är knappast en slump att hon valt produkt/märke/bokstav som ska föra tankarna till ett riktigt lyxigt varumärke. Jag tycker det för tankarna till fejkade märkesprodukter utomlands. Piratkopior.

      Hermès!

   Hermès!!

  Påtal om Bella, hennes senaste inlägg om hennes ”sammanbrott”. Jag kan inte ta det på allvar och det känns så oerhört tragiskt?!

   Utveckla gärna.

   Är förmodligen nån lansering på gång, med tanke på snyftinlägg och inlägg om barnen

    Hermine…

    Jag tror Bella vill skapa lite drama och mediabrus inför Almedalen. Bland tusentals andra mer eller mindre kända personer riskerar hon att komma i skymundan. Hon behöver all uppmärksamhet hon kan få eftersom hon inte egentligen har någon objektiv anledning att vara i Almedalen över huvud taget. Hon är bara där för att exponera sitt ego och ”nätverka” med folk som tror sig kunna ha nytta av att synas tillsammans med ”bloggdrottningen”.

     Mercedes sponsrar dem med en stor bil som är stripad med reklam för Löwengrip. Jag tror det var en bild av en flaska torrshampoo på motorhuven bl a.

      Och kommer väl vara någon stackare som får köra bilen till Gotland för att visa upp den där och bella och pingis flyger.

       Ja, Bella skrev att de hade chartrat ett eget plan för att flyga till Visby.
       Vem sätts att frakta bilen på färjan till Gotland?
       Spännande. Kanske det blir någon från ett bemanningsföretag?

        Simon? Högerhanden

      Usch att Mercedes sponsrar dem. Att ev av världens största bilmärken ens behöver synas bland bloggare är bara blä ?

     Vänta nu, enligt programmet medverkar hon faktiskt en halvtimme i en intervju hos Almi och 20 min heta stolen hos expressen! VIKTIGA GREJER! ?

     Varför skulle man behöva en objektiv anledning att åka till Almedalen? Det finns ju masa folk som bara åker dit för att hänga och koll in politiker? För att inte tala om alla företag som åker dit för att marknadsföra sig helt utan koppling till politik.

     hon är väl där för att mingla, som 90 % av besökarna.

      Mingla är inte en objektiv anledning tycker jag.
      Det är i bästa fall en subjektiv anledning 🙂

    Ett reklaminlägg för KRY och deras psykologer dök passligt upp mot kvällen!☺

   Inte säkert att det inlägget handlade om strategi. Jag tror att hon ville driva igenom varannan vecka för stt skapa utrymme för längre resor. Nu kommer sommaren och semestertider samtidigt som det tagit slut med pojkvännen. De barnfria veckorna blir extra långa om hon inte har sällskap och ”alla andra” är på semesterresor med familj och vänner. Verkligheten kanske kom ikapp henne och hon insåg vad hon sumpat till förmån för en helg i Paris.

    Exakt. Plus att barnveckorna blir ju väldigt långa för henne också, som haft svårt att ha barnen ens tre dar åt gången…

     Hon kommer leasa ut kidsen var så säker 🙂 hon kommer inte pria dom i 7 dar, hon klarar knappt 3

    Hur vet ”vi” att det är slut? Vad har jag missat 🙂

    Kan någon berätta – vad finns det för bevis/indikationer på att det är slut?

     Det finns väl inga bevis utan bara spekulationer efter att hon med kort varsel ställer in deras midsommarresa till förmån för en helg i Paris med Stordalen. Hampus har inte nämnts sedan den 18 juni då hon skriver att till helgen väntar 3 dagar med H. Den 20:e skriver hon att planerna har ändrats.

      Bella antyder i bloggen idag något – man får tolka in vad man vill antar jag, precis som hon tänker att läsarna tänker 🙂
      ”Mina sommarplaner har justeras om lite, målet är lugn och ro, umgås med barnen och återhämta mig.”

       Inget st tropez då där de skulle vara fester varje dag och såå jävla grymt??

     Båda verkar ha tränat på Sturebadet nu på morgonen.

     Finns väl inga bevis utan bara spekulationer. Hampus har inte nämnts i bloggen sedan den 18 juni då hon skriver att till helgen väntar tre dagar med H. Den 20:e skriver hon att planerna har ändrats då hon ställer in deras midsommarresa till förmån för en ”jobbhelg” i Paris. Att hon dessutom försöker hålla det hemligt att hon var där, och flög hem, med Stordalen spär väl på ryktena.

     Jag kan inte gå in i detalj på hur jag vet det här, men jag bekräftar att det för några dagar sen tog slut där.
     Hennes gråt-inlägg skrevs inte pga att det var så orättvist och jobbigt med varannan vecka-livet. Det är något som hon velat ha sen LÄNGE för att kunna göra mer utan att anpassa sig efter sina barn (hämtningar och lämningar gör ju att hon behöver tacka nej till annat och resa mindre). Hennes gråt grundade sig i uppbrottet med Hampus, även fast det var Isabella som gjorde slut. Hon är både rädd för ensamhet och samtidigt helt kompromisslös, två egenskaper som inte funkar så bra tillsammans.

   Håller med. Det är som om det finns en checklista som hon kan bocka av efter det här inlägget.

   Har känslor ✔️
   Bra mamma ✔️
   Fin kontakt med Odd ✔️
   Lite ledsna barn ✔️
   Har en bästis (dvs normal kompisrelation) ✔️
   Fina kollegor ✔️
   Synd om henne som frånskild ✔️

   Många sympatipoäng från läsarna! Och så många fina kommentarer! Jackpot Bella!

    Och Simons succé i Skaraborg!
    Bellas förtjänst.
    Stolt arbetsgivare solar sig i glansen.

     Alltså, följer inte med så vet inte alls vad detta gäller men tyckte ’Simons succé i Skaraborg!’ var jätteroligt..!
     Fick lite ’if you can make it there, you’ll make it anywhere’-vibbar blandat med ’vi äro musikanter, allt i från Skaraborg’ – succé i Skaraborg! helt enkelt…

      Haha. Tänk när hollywood-musikalen ”Simons succé i Skaraborg” med Emma Stone och Ryan Gosling kommer ut.
      Asså längt. #jagvillocksågörasucceiskaraborg

   Hennes beteende att utnyttja folks sympatier för mer klick och brist på integritet känns så narcissistisk. När kan man bli av med henne som influenser en gång för alla? Blockat henne på instagram så jag slipper se henne där. Umgicks med henne i gymnasiet. Först kändes hon söt och virrig på genuint sätt sen så insåg man att allt var yta.

  Tyckte de längst ner var rätt fina. Men resten… näe. Skulle aldrig lägga pengar på ett heltvitt tygstycke till förmån för Sensuella B

  Jag är bara så förvånad över valet av produkt? Vem köper hårband idag? Använder någon det??? Känns inte som en efterfrågad produkt. Vill man ha ett exklusivt hårband så vet antagligen användaren att man kan gå till Gucci, LV…….

   En helt ny generation av hårbandsanvändare finns väl i kungafamiljen som snart kan starta ett eget fotbollslag. Annars är efterfrågan tveksam.

   Det är billigt att frakta till alla ställen i världen, då det knappast väger något. Produktionskostnaden och kraven till tillverkningen är inte heller särskilda höga.

   Jag tror alltså inte att det någonsin var själva produkten som var huvudgrejen, utan istället att man – precis som med Ideal of Swedens mobilskal – billigt kan frakta det runt hela världen.

    Ja plus att mervärdet är högt dvs priset till konsument är väldigt högt i förhållande till vad produkten kostar att tillverka. Mervärdet skapas i första hand av märket, image och reklam ?

    …och det finns en än större fördel mot mobilskal. Det finns inga storlekar. Det är på sådana produkter (assessorer och parfym) som modehusen drar in storkovan då de slipper ampassa efter storlek.

     Bella har ett väldigt stort huvud så passar hårbandet hennes huvud så blir det i alla fall inte för litet för andra.
     Löwengrips klet utvecklades ju för Bellas hud och passar därför per definition alla andra.

      Jaa, och funkar det inte för dig så är det fel på din hud! Legit svar från deras kundsupport ?

   Det är faktiskt trendigt med hårband igen, men tror knappast det håller i sig så länge att det är värt att starta business på det

   Isabella har ju 1,5 miljoner följare, det är väl en bra start….

    Om alla dessa köper i genomsnitt två hårband blir det ju tre miljoner hårband direkt!
    Och om varje hårband kostar 300 kr blir omsättningen redan första månaden nästan en miljard kronor !
    Där har vi ju Bellas miljardföretag 🙂 Heja!

   Tänkte också på det. Används det av nån som inte lider av ett svårt borgarkomplex? Isabella är kund 1 och @antligensockerfri kund 2 (den sistnämnda ska givetvis knyta den runt halsen i sann flygvärdinneanda), sen är det slut.

  Jag är ingen som slaviskt följer modet, det som är trendigt eller inne för tillfället. Vet att hårband är liten trend nu. Men kommer det fortsätta vara det efter denna sommar? Under vinterhalvåret? Nästa sommar? Känns tveksamt.
  Hur lång tid kommer det ta för Isabella att ta fram produkterna och de är redo att säljas för kund?
  Nja, känns som hon har väldigt dålig tajming här och inte rätt val av produkt.

   Jag tror tyvärr inte att hårband är lika populärt på vintern som på sommaren. De 8 månader av vinter vi har här i Sverige, innebär för min del att håret är täckt av en mössa eller luva. Hur är det med er andra?

    Härligt bittert så här på morgonen ?
    (Är inte ironisk)

     ”Smell that? You smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning.”

   hon kanske ska satsa på att lansera den utomlands typ länder med värme hela året..

  Ja det är ju jättelikt!
  Borde ju Hermes kunna påpeka även fast man förstår att de kanske inte riktigt har tid ?

   Mja, om man googlar ”hermès infringement” kommer det upp en hel del träffar som tyder på att Hermès strider för sitt varumärke runtom i världen.

  Är det ingen mer än jag som tänker på att de är scarfs? Visst man kan använda dom i håret men tex Gucci har ju neck ties och bows tilltänkta just till håret utöver scarfs. Jag skulle inte kalla det ett hårbandsföretag om man inte har rena hårprodukter, snarare scarf-företag och det skulle ju också vara till deras fördel. Scarfar kan man ju använda under vår och höst som en tunn halsduk och är mer mångsidiga än ett hårband.

   Japp, tänkte precis på det med!

   Ja, blev också förvånad över dessa bilder. Har hela tiden tänkt nån slags hopsydd sak med resår i nacken när det pratats om BBs hårband – det här är scarves!

  Med tanke på hur mycket de tar betalt för sitt klet på burk så vill jag inte ens gissa hur mycket de kommer ta betalt för dess små tyger. Som vanligt med hennes påhitt har jag svårt att förstå vem målgruppen är. Antingen är man väl intresserad av att lägga en stor peng på liknande grejer och köper då Hermes (eller motsvarande på klet-sidan) eller så är man inte det och då köper man inte dessa produkter. Känns som att hon mest skapar produkterna för sig själv.

   Förmodligen kommer de kosta…nånstans mellan glitter och Gucci…eller vad var det hon sa?

    Namnet på nästa självbiografi? ”Hur jag genom kladd & kräm blev någon mellan glitter och Gucci”

    Jag tycker det låter som att hon vill konkurrera med Ur&Penn

  Ja tänkte på det också, så uppenbart att det är vad de vill likna

  Tycker det ser ut som mönstret som toteme har på många av sina produkter! Dom två högst upp till vänster.

   Ja, plus att Bella många gånger hyllat Toteme

  Vart tog Mr Cool inlägget vägen?

   Jag tog bort det. Relationen var jättegammal och istället för att försöka formulera om inlägget så tog jag istället bort det helt istället. Jag tror att poängen på sociala medier gått fram ändå.
   Jag borde ha kunnat göra min poäng utan att identifiera hans ex så den kritiken mot mig var helt befogad.
   Jag står fortfarande för texten i mitt inlägg men jag borde ha skrivit annorlunda.

    Barn-låten är iaf borttagen från Spotify nu!

     GUD vad bra!!!

     Den finns kvar

    Jättebra Camilla! Håller helt med om att det finns utrymme för att sakligt kritisera utan att ta upp relationen. Tack!

    Men varför raderade du kommentar som ifrågasatte just det inlägget? Bra att du tog bort det och uppskattar ditt svar om det här ovan, men förstår inte varför de kritiska kommentarerna (men inte på något sätt otrevliga eller så) togs bort? Iallafall en kommentar togs dessutom bort timmar innan du tog bort inlägget.

     Alla kommentarer inaktiverades innan jag gick och la mig.

      Jo, såg att inlägget i sig inte gick att kommentera. Men kommentar som kritiserade Anton-inlägget postades på inlägget innan (med influensers som köper mat utan att äta den). Dessa försvann, varav iallafall en togs bort flera timmar innan Anton- inlägget togs bort. Förstår att du tar bort t.ex. grovt kränkande kommentarer, men dessa var inte det. Vore tråkigt om du börjar tar bort kritiska (men ej otrevliga) kommentarer likt vissa influensers.

  Det är väl en produkt som är inne nu, såna där hårband. Jag tycker man ser dem överallt. Men det är ju en trend, så frågan är om det är möjligt att bygga ett varumärke helt på det? Trender håller väl i sig en säsong eller två. Nästa sommar är det nåt annat som är trendigt. Allt från lågpriskedjor till lyxmärken säljer ju liknande hårband så de finns ju redan i alla prisklasser och utföranden. Bella lanserar det till hösten, här i Sverige känns det som att hårband är svårsålt under vintermånaderna när folk springer runt med mössa.

  Ja verkligen bra vibbar man får när de gör allt för att efterlikna ett annat märke. Så unikt. Inte.

  När hon pratade tidigare var det framför allt målgruppen 18-25 nånting som skulle fångas upp genom att kränga hårband. Spontant tycker jag inte att detta känns så ”arton” direkt? Men jag är kanske lite för gammal för att uttala mig om det. ?

   Sedan är också frågan hur det är tänkt att målgruppen 18-25 ska vilja lägga så mycket pengar på hårband/hårscarf? Själv är jag en 23-årig högskolestudent och exempelvis Glitters produkter är i perfekt prisklass för mig. Finns såklart även de som jobbar och har en helt annan ekonomisk situation i min ålder, men såvida inte någon studerande har ett stort intresse för just hårband så lär inte många lägga sitt CSN på detta tyvärr. Tror produkten kan fungera men vill de attrahera målgruppen 18-25 så föreslår jag en prissättning på max några hundralappar. De borde ha gjort någon typ av marknadsundersökning innan, har de gjort en så har jag missat den. 🙂

    Precis, jag har tidigare sagt att Bella snarare borde rikta in sig på gruppen 25-35 då hon verkar vilja göra produkter som prismässigt ligger i mellanskiktet. 18-25 åringar är generellt fortfarande fast i lågbudgetträsket, pga studier/osäkra timvikariat/dyra andrahandsboenden/mycket resande/spara till kontantinsats för lägenhet.

    Däremot i åldersgruppen 25-35 börjar det finnas en relevant köpkraft och möjlighet att köpa dyrare produkter, men inte ens för de flesta som väljer karriär är high end produkter prismässigt möjliga pga bolån, barn och det enkla faktum att man fortfarande är i början av karriären.

    När jag pluggade köpte jag smink och hudvård för sjuka summor, Sensai, Estée Lauder, Dior och Shisheido var mina favoritmärken ? var aldrig och festade eller fikade så det andra la på sprit och latte la jag på lyxsmink. Många av mina kursare var likadana, skulle säga att konsumtionsstinna 18-25 är en rätt köpstark grupp!

     Kan hälsa att jag varken köper latte, fikar, äter ute särskilt ofta eller köper en massa alkohol.

     Skulle dock som singehushåll inte ha mer än typ 1000 kr över varje månad, vilket läggs på hög för att klara Juni-Juli utan inkomst.

   Jag undrar varför hon inte gjorde en ”girl” eller ”young” line av kropps- /ansiktsvård produkter: en mild serie för problemhy, och lite duschgrejer som doftar ”ungdomligt”. Jag tycker detta borde vara som att lägga bollen i öppet mål, och det faktum att man INTE gjort det får mig att (helt utan underlag) anta att det inte går så himla bra för företagets kärnverksamhet. Vilket inte skulle förvåna mig, skönhetsvård är nog sjukt komplicerat att tillverka och få godkänt, för att inte tala om hur svårt det måste vara att slå sig in på marknaden. Kanske accessoarer hade varit ett bättre val från början.

    Är inte koladoft tillräckligt ungdomligt? 🙂 Dessutom tror jag BB säger hennes genomsnittliga läsare är en kvinna på 35 år.

     Tror att hennes läsarskara blir äldre och äldre (organiskt – samma ungdomar som läste hennes blogg back then gör fortfarande det men är äldre nu) och att det är svårt att få påfyllning av yngre läsare. Är man 14-18 idag följer man andra influencers. Isabella är för tantig och använder ”fel” kanaler för den yngre målgruppen.

     Ja, du sätter egentligen fingret på den punkt jag funderade över när jag först läste om hårbands-satsningen: HAR hon verkligen väldigt många yngre läsare?

      Har du tagit ditt nick efter späckhuggaren? ?

       Jäpp! Men det är även ett riff på mitt smeknamn Tilly. Och lyckligtvis är mitt liv bättre än den arme stackarens

        Åh, jag blir varm i hjärtat av någon anledning ??

  Hon hade kanske kunnat låta flattered göra hårbanden? Tänker till exempel Bianco och rizzo som också har lite väskor, smycken och annat ibland. Så behöver man inte lägga ner ett helt bolag om det skulle bli otrendigt tänker jag.

   Men detta gör hon med andra samarbetspartners än de hon har genom Flattered.

    Bella vill inte hjälpa paret som kör Flattered. Och som sagt, det är nya samarbetspartners nu när det gäller hårbanden. Skalnissarna i Norrköping.

     ’Skalnissarna i Norrköping’?
     ’Succé i Skaraborg!’
     Vad är detta för Eriksgateföretag hon driver?
     Vad blir nästa?
     ’Kära Örebroare!’?

   Bella är en minoritetsägare (1% eller något) i Flattered och de som startade bolaget ville göra skor, inte hårband.

    Jag tror du blandar ihop detta med Bellas andel av NaturalCycles AG.
    I Flattered AB äger Bella och Pingis via ISPI Holding AB 46,975%.
    Detta enligt senast tillgängliga årsredovisning per 31 dec 2016.
    Kan alltså ha ändrats.

  Kenza fick ju kritik över att hennes kläder var kopior av Balmain. Hon bugade bara och tackade eftersom Balmain var inspirationen. Då som nu känner jag att det är stor skillnad på inspiration och kopia.

   Det är en sann konst att ta inspiration av något och lyckas göra något eget av det! Inte lätt och ofta blir det kopiering av alltihopa.

  Det var noen som skrev her inne en gang at de leser blogger gjennom en annen nettside, slik at man ikke gir klikk. Noen som husker hva siden heter?

   Unvis.it

    Mulig jeg er helt dum men skjønner ikke hvordan det fungerer 🙁 prøver å skrive inn f.eks. http://www.blondinbella.se, men det virker ikke.

     Unv.is använder jag. Sen finns en sökruta där du skriver ex isabellalowengrip.se eller vilken annanblogg du nu vill besöka utan att gynna.

     Nejmen, du har rätt, det funkar inte, hon har lagt bloggen så man inte kan använda unvisit
     Intressant, inte sant camcam?

      Det funkade så sent som igår. Det brukar vara blockat ett par dar då och då men hittills har det alltid löst sig.

      Funkar inte…..

      Jo, nu fungerar det. Det ar bara att anvanda kategorin ’uncategorized’… hon kategoriserar inte alls sina inlagg (vilket ju ar hela meningen med den nya bloggens utseende???) haha

      For att inte ge mer pengar at wanna-be-newly-rich-kid-blond-twat anvand denna lanken for att lasa hennes blogg:
      https://unv.is/isabellalowengrip.se/category/uncategorized

      Cmon, its still entertaining, aven om man inte supportrar henne alls!

  Hermine kommer gå utmärkt, skit tillverkat i Kinapolyester, för dem som inte har råd med Hermes och inte orkar spara ihop till en äkta sidenscarf med rullade kanter, tillverkad i Europa. Svårt för Hermes/Chanel att stämma, en del av mönstren är snarlika men inte plagiat.

   Och så kan Bella vända det till att hon sprider girl power och kvinnlig entreprenörsanda ända till Kina, när det sitter barn och kvinnor där och syr hennes polyesterslamsor nästan gratis och under undermåliga arbetsförhållanden.

    Polyesterslamsor ???

  Jag bor nog under en sten för jag har inte sett någon ha ett hårband. Kanske är det vanligare i Stockholm än i Göteborg ??‍♀️

   Blåser av i Göteborg!

   Det är nog allra vanligast på instagram.

   Jag bor i Göteborg och älskar hårband! Men köper inte såna är scarfs utan mer dem som är ihop sydda.
   😀

  Måste instämma i att helsidesreklamen börjar bli lite hysterisk. Den poppar upp hela tiden.

  Om de tänkt göra helt vanliga sidenscarfs utan resår förstår jag inte varför vi ska välja Hermine istället för tusentals olika scarfar i second hand-butiker eller vintage-butiker. Finns hur mycket som helst, och ibland väldigt fina märken.

  Tror att det är rätt så slut mellan henne och hajen. Hon skriver nu att hennes sommarplaner justerats om lite och nämner inte honom öht.

  Hur är det tänkt att Hermine ska uttalas? Hörmajn? Hörmajne? Hermiiin? Mer likt Hermes, med ett tyst H alltså? Jag fattar inte alls…

   Undrar jag också. För mig blir det gruvbolag av det hela. Her-Mine Holding liksom.

   Eftersom det var ”Hold” efteråt så skulle jag gissa lite på Hörmajni. Som hon i Harry Potter typ, Hermoine. Det uttalas ju typ Hair som i hår(band), dessutom. Jag kan ha jättefel men det är min gissning.

  Helt klart slut med Hajen, hon gör om sommarplaner och relationen med Odd är viktigast. Oj vad det svänger på Lidingö.

   Ja vad roligt för Odd att vara typ Plan B. Nu duger han… En stund..

  HON KRÄVER varannan vecka och ska nu ha brytit ihop?? Eller hur.
  Så jävla fräckt också att påstå att hon tänker på barnens bästa för det är det ju inte.

  Nu blir det alltså en vecka med Odd (om inte mer då hon ska till Almedalen i en vecka)
  och sen ska dom vara hos henne i en vecka..Hur många timmar den veckan tror ni hon kommer att lejja bort till Nannyn/barnflickan/hemhjälpen eller vad hon nu är..

  Spyr.

   Man kan vara ledsen även om det är en själv som tagit beslutet you know. Typ som att göra slut med sin partner efter tjugo år pga kärleken tagit slut, men att inte få sörja det för att det var en själv som tog beslutet.

  Kan det vara så att Hampus gjorde slut med Isabella innan deras planerade weekend till Italien? Med tanke på att planerna ändrades drastiskt men att Bella skyllde på att hon behövde åka till Paris på ”jobb” när vi alla faktiskt såg att det inte alls var det som var syftet med resan. Och också, att Hampus avföljt Bella på instagram. Skulle också förklara den dryga kommentaren hon riktade mot honom!

   Han har ikke avföljt Bella på instagram. Hvis du skriver hele navnet ”hampusjarlbo” i søkerfeltet på hennes følgere så er han der enda.

    Jag tror att de som säger att Hampus avföljt Bella bara kollar lifeofsharkweek och inte
    hans privata konto hampusjarlbo.
    För övrigt kan man mycket väl fortsätta att följa någon även om man gjort slut, separerat eller vad det nu är.
    Så länge man inte blivit bittra fiender och vill glömma bort varandra så kan man naturligtvis fortsätta att följa varandra på sociala medier.

     Lifeofsharkweek har heller ikke avföljt Bella.

      Jo

       men hon följer losw

        Nei. Gå til Isabella sin instagramprofil, trykk på følgere. I søkefeltet skriver du ”lifeofsharkweek”. Skriv hele ordet.

    BB följer Hampus, han följer inte henne…

     Herregud da, hvor dumme er dere svensker. Gå til Isabella sin instagramprofil, trykk på ”følgere”. I søkefeltet skriver du ”lifeofsharkweek” eller ”hampusjarlbo”. Skriv hele ordet.

      Du trycker inte på följer istället för följare?

       Nei.

      Nora, det vore spännande med lite norskt perspektiv på grejen med Stordalen! Brukar han hänga med yngre kvinnor?

       Nei, Stordalen har et godt rykte så jeg ble veldig overrasket da jeg leste om han og Blondinbella. Mens han var og festet i Paris med henne lå Gunnhild på sykehus i Sveits. Veldig trist.

  Nordic Tech House AB har endast ansökt om varumärkesskydd för ordmärket ”Hermine Hold”, inte loggan, och endast i Sverige. Beroende på hur duktiga Hermés är på att skydda sina immateriella rättigheter kan Isabellas märke eventuellt gå obemärkt förbi.

  Varför ska blondinbella till Almedalen ?

  Hon är inte politiker. Hon har inget att tillföra demokratiska debatten?

  Bra fest och rosevin?

   Hur många som åker dit är politiker?

  Det här med scarfarna att ha i håret var väl en grej hon höll på med på grund av Hampus? Han avgudar ju tydligen Brigitte Bardot och då skulle plötsligt Isabella klä sig som hon och se ut som henne i håret. Där kläcktes iden till Hermine Hold. Nu verkar det vara slut med Hampus och om jag får gissa så säljs nog Hermine Hold av fortare än kvickt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.