169 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Samma dravel som alltid😑💤

  Känner som Hanna mest hela tiden..

  Att Isabella t o m på en enkel fråga som ”Äter du vegetariskt?” lyckas få in lite skryt. Efter det själva väsentliga delen av svaret så kommer: ”I have a person who is doing all my meals at home…”

   Latmask är vad hon är. När man ser henne på instastories så ser man att hon är kär i sig själv. Hon ler sådär fånigt och fladdrar med håret så det är pinsamt om det.

    Eller så har hon ADHD och svårt att göra sådana saker som laga mat, städa, tvätta

    Fler borde vara kära i sig själva tycker jag <3

     Tycker jag med. In love.

    Mera kärlek till sig själv och mindre bitterhet ❤️

     JAAA ❤️❤️

    OH NO vilken hemsk människa!! KÄR..? i sig SJÄLV? hon borde bli inlåst.

     Tycker synd om dig anonym

  Är det bara jag som inte skulle kunna springa med såna hörlurar? Svettas ju floder så tror inte det skulle bli så fräscht.

   Kan inte ha sådana heller när jag springer eller tränar över lag, blir alldeles för varm och svettig.

   Urbanears har hörlurar med avtagbar klädsel som man kan tvätta i tvättmaskin! Bästa hörlurarna jag köpt!

   Haha jag kan inte springa eller gå med för hög musik i hörlurarna.. Jag tappar takten när jag går då xD
   Snälla säg det finns fler som jag där ute?

   När jag går till pizzerian så lyssnar är jag på poddar på ganska hög volym. Svettas inget alls, tappar heller inte takten.

  Alldeles för lång film för att jag skulle orka se den.

   Oki, då vet vi🙂👍

  Jag älskar verkligen HanaPee men det här att ha ångest över miljön och sen ta sommarbilen ner till den nyinköpta båten iklädd det fjärde paret sandaler hon köpt bara i sommar….

   Ja och hon är inte den bästa att möta kritik eller feedback heller

   Har följt henne i massa år och verkligen gillat både bloggen och podden. Känner mig dock kluven inför att följa henne eftersom hon som sagt absolut inte kan ta kritik. Hon svarar på välmenande konstruktiv kritik på ett extremt barnsligt och otrevligt vis.

   Jag älskade också henne väldigt mycket.. Men jag tror det var omkring ett år sedan som hon fick kritik för hennes sätt att ta kritik typ, och hon var så jävla.. barnslig? Omogen? Elak? Nedlåtande? Jag var inte en av dem som kritiserade henne, kom in lite sent, men jag fattar inte att hon betedde sig så. Och hon fortsatte med det ganska länge, liksom flera veckor, så jag tröttnade och slutade följa henne :p Synd. Men hon är en väldigt privilegierad medelklass vit feminist som jag inte upplever vidgar mina vyer över huvudtaget faktiskt. (Är själv privilegierad medelklass vit feminist!! Hehe). Följer hellre andra feminister som är lite över min gräns, eller som har en annan bakgrund, erfarenhet, och kunskap än mig 🙂

  TIPS!

  Therese Lindgren skriver i blogginlägget om preventivmedel att N.C. inte känns som en säker metod (no shit?!), ändå har hon själv gjort reklam/samarbete för det.

  Visst, man kan ändra åsikt osv, men kanske värt att ta upp ändå? Therese och många andra influensers har säkert bidragit till att många (främst unga) börjat med NC istället för någon annan preventivmetod.

   NC fungerar dock som fertilitetsmonitor om man vill bli gravid.
   Som ensam preventivmetod är NC inte säker under någon av månadens dagar.

   Tror ni att Ida Warg blev gravid på Natural Cycles?

    Ja, Therese har säkert också blivit det

    Lyssna på Ida och pärlans podd sånt är livet så berättar dom att det inte va nc, utan att dom bestämde sig för att det ville försöka få barn och lyckades på första försöket då hon använde nc som fertilitetsapp.

    Om jag inte blandar ihop personerna totalt nu så hade hon väl fått besked från läkaren om att det kanske skulle vara svårt för henne tr bli gravid och ta lång tid, och därför började de försöka tidigare än de hade planerar. Men det tog sig direkt.

   Nej för Camcam skriver aldrig om Therese, bara om Isabella.

    Jag vill ha mer Therese här. Hon gör misstag ibland, visar alla sidor av sig själv och fejkar inte så himla mycket. Jag gillar henne

     Håller med dig men CamCam vill BARA prata Isabella annars får det va. Trist!

      Synd för dig de är CAMs blogg då Mona 🤷🏼‍♀️ Passar inte innehållet äe de ingen som tvångstvingar dig att läsa

       Haha! Det var en kul variant! Inte nog med att tvinga så kan men bli tvångstvingad 😉

   Men ja! Inte nog med att hon skrivit ett inlägg på bloggen där hon nämner alla p-medel hon använt utom Natural cycles (hennes ”osponsrade” tweet från 2016 finns kvar om att hon ”använder NC”) utan hon har även gjort youtibevideos och sponsrat dem?? Alltså kan vi ta upp skenheligheten i detta tack.

    Behöver inte vara skenhelighet. Alla hennes influencervänner använde det ju och hon hörde/läste säkert mycket bra om det. Sen kom det fram att det var dåligt och då ändrade hon åsikt

     Fast om man tagit emot pengar för att få tittare att få tillit till produkten då säger man till sina tittare om man ändrat åsikt / ej tror på det man marknadsfört.

      Är det inte typ det hon gör när hon säger att det verkar vara en osäker metod?

       Nej

        Du vill att hon ska göra en ordentlig pudel och säga, ”jag hade fel om NC, förlåt”?

        Tjaa visst… beror ju lite på hur övertygad man är om att det är bluff, hon kanske är mer på nivån tveksam.

     Då bör man väl rimligtvis gå ut med den informationen på samma plattform som man marknadsfört det? Alltså youtube och twitter. Att skriva en rad om att ”NC inte känns så säkert” i ett långt inlägg om p-medel generellt har ju inte alls samma effekt eller når ut till lika många.

     Typ som när en butik återkallar en vara 🙂

   Det finska rycket är mer pålitligt än N.C – som det verkar.

   Alexandra Bring tog även upp Natural Cycles i deras senaste podcast .. hon blev ju gravid o gjorde därför ingen reklam för dom till slut som jag uppfattade det som

  Varför tycker så många att det är fel att länks till sin egen blogg när möjligheten finns när en kommenterar?

  Nu menar jag inte ”läs min blogg”-kommentarer utan genuina kommentarer där en länkar sin blogg. Ja, jag väljer att va anonym just för att det alltid kommer något drygt svar om att bloggen är länkad.

  Vet ju att en del skriver att de tror blogg-länkare vill ha läsare till sin blogg och jag tänker att genom att lägga till sin bloggadress är det väl rätt tydligt att man vill det? Så varför är det så fel?

   Inget som är fel med det, aldrig sett någon klaga på det faktiskt. Det enda är ju att namnet blir rosa och du kan välja att klicka där eller inte… Nemas problemas typ 😊 Länka på!

    De klagade på Catrin innan. Tror det är det det här kommer ifrån

     Aha det har jag missat 🤨

     För att hon är den hon är, inte pga att hon länkar till sin blogg.

      Jo. Två inlägg tillbaka tror jag, de tyckte att hon kunde skriva under ett dolt namn istället för att skylta med hennes blogg. Gå tillbaka och läs

       Det är antagligen för att det är Catrin. För att hon borde krypa tillbaka under sin sten igen och inte visa sitt kriminella tryne.

       Men det är för att det är just Catrin. Vad hon har i bagaget, vad hon gjort fram tills väldigt nyligen (fortfarande?). Vad hon använt sin blogg till, hur många människor hon har pissat på (och fortfarande gör!) osv.

        Väldigt nyligen?
        Har inte begått ett brott/bedrägeri på 2år, det är rätt lång tid med tanke på min bedrägerihistorik.. men men.

      Känner du mig? Eller är du sur för det jag gjort mot folk, eller för att jag blivit en bättre människa ?
      Om du stör dig så mkt på att jag kommenterar här, så kanske du ska försöka ignorera , försök, eller så får du nog gå och prata med någon.

      Det finns folk jag stör mig på som fan med, men jag skulle aldrig må dåligt av att någon som betett sig illa mot mig, satt och kommenterade en öppen blogg – där personen ifråga dessutom inte hoppar på var och varannan person.

    Jo jag tycker några alltid klagar på alla som har länkade bloggar och som kommenterar mycket, inklusive de som faktiskt skriver riktiga kommentarer… Typ Plugga med mig-Charlotte skrev ju folk dryga svar till ibland pga hennes många kommentarer, torts att hon forfarande kommenterar nu när hon lagt ner bloggen dvs inte kommenterade enbart för att få läsare.

    Tycker alla här som länkar bloggar brukar få kritik med jämna mellanrum? men å andra sidan finns det ju alltid en del surpuppor i kommentarsfält genrellt så det är nog bara att inte ta åt sig, de flesta märker skillnad på genuina kommentarer och reklam.

     Det är för att 97% av de som hänger på denna bloggen är riktiga bitterfeddor

      Då måste du och jag vara övriga 3% då. 😍😍😍

   För att det känns så sniket att gå in på andras loggar för att få sitt namn/blogg marknadsförd.
   Som Catrin tex som inte gör annat än att kommentera här hela dagarna i hopp om stt någon ska klicka på någon av hennes 50 kommentarer för att läsa om henne ist.
   Själv är jag så anti att jag aldrig någonsin skulle klicka på ett nick med blogg

    Hur ska man göra annars för att folk ska hitta dit tänker jag då om man inte får länka bloggen? Jag har ingen själv men tänker på TS här ovan…

     Det skiter väl jag i fullständigt. Har man en skitblogg och är någon okänd morsa ut i landet så varför skulle man anse sig ha rätt bara sådär att att göra gratisreklam hos andra? Då får man göra en jäkligt bra och intressant ig istället och dela konton där tills man får många läsare och kan slussa dom vidare till bloggen den vägen.
     Men klart folk ör ju snuskigt lata idag och vill ha allt gratis och åka räkmacka utan att anstränga sig

      Alltså ursäkta men hur bitter kan en människa vara. ”Göra gratisreklam hos andra”. På vilket sätt är det gratisreklam att ha sin ”skitblogg” länkad i namnet IFALL någon skulle vara intresserad att läsa? Vill du inte läsa så klicka inte på länken men du behöver ju inte se ner på andra.

      Ditt sätt att leva och bete dig behöver inte vara det perfekta och att vara ödmjuk och att respektera andra människor är en fin egenskap.

      Gå och lägg dig så kanske du vaknar på rätt sida imorgon.

      Jag frågade en genuin fråga och får ett sånt här svar? Nu förstår jag Anonym och att hen inte vågar länka sin blogg, det verkar inte vara en speciellt trevlig upplevelse. Hoppas du blir en lite gladare person, ingen kan må bra av att vara sådär sur och tvär. Är du det IRL också emot folk som bara undrar något?

       Tack för alla svar, känns töntigt att inte kommentera med bloggadressen nu men ville ha objektiva svar utan att mitt namn påverkade era svar.

       Jag är alltså inte Catrin (vilket CamCam ju kan se) och även om det var hur folk skrev till henne igår (förrgår?) om att hon inte borde länka sin blogg, som fick mig att vilja ha svar, så är det mer vanligt än ovanligt att det kommer irrelevanta svar ang. blogglänken än om jag skriver en kommentar anonymt.

       Alla som bloggar vill ju inte bli kända influencers, få gratisprylar eller kunna försörja sig på bloggande. Det finns ju dom som bara tycker om att blogga och få utlopp för sitt skrivande, både för sin egen skull som självterapi men också i hopp om att kunna få någon att känna sig mindre ensam i liknande resor.

        Tycker det känns ännu mer töntigt att länka sin blogg faktiskt.

  Den där ”fråga mig någonting” på Anna Book’s sida var bäst ändå när någon frågade om hon hade hållit vikten (sen BL) och hon svarar ”jag TRIVS ypperligt i min kropp & min vikt. Men min resa med att stärka kroppen & få den ännu sundare & starkare fortsätter”. Det var ju inget svar på frågan ioförsig men jag antar att en kan tolka det som nej, hon har inte lyckats hålla vikten 🤷‍♀️

   Det känns som en illa dold elakhet att fråga det då det ju syns att hon gått upp.

   Vikt är känsligt att prata om och huvudsaken är att man trivs och är nöjd. Man behöver inte hålla en specifik vikt.. bara lämna folks kroppar ifred, det är ett skal 😊

    Bumbibjörnen puss till dej. 😙❤

    Anna Book snackar om sin vikt jämt och ständigt.

     Man behöver absolut inte påpeka och kommentera andras kroppar! Jag tyckte det bara var kul hur hon uppenbart undvek att svara på frågan, det syns ju att hon har gått upp men jag tycker hon är finare nu än direkt efter finalen. Men huvudsaken är att hon trivs och det verkar hon ju göra

   Det är Kenza som har blivit anmäld 😁

    Anmäld för vad? Går inte att läsa artikeln.

     Hon har blivit anmäld till Konsumentverket på grund av smygreklam när hon åkte till Ystad Saltsjöbad. Det stod en artikel om det på Expressen igår.

      Gud vad bra gjort ❤️

       Ja eller hur, nästan det bästa som hänt på länge 😏

        Hur lite händer runt er egentligen om det är det bästa som hänt på länge

         Var ju precis det jag menade, suck orka bry sig 😏

       Eller hur!

        Men du var sist på bollen Lisa. 🙈🤥👇

         I och för sig inte eftersom jag skrev en kommentar om det igår under ett annat inlägg 😉 Read it and weep!

      Isabella borde anmälas också!

       Men Bella skrev inget om att hennes vistelse var sponsrad.
       Hon skrev bara att man kunde tro det.
       Så då kvarstår bara misstanken att anmäla.
       Klart Bellas vistelse var sponsrad – varför ska hon betala när Kenza och många andra slipper?
       Bella har varit många gånger till Ystad saltsjöbad och systerhotellet Falkenberg havsbad. Det har varit spons varje gång och aldrig har hon skrivit ut att hon fått vistelsen (och kanske mer därutöver) för att göra reklam 🙁

        Förstår inte – alla får väl ballonger och bubbel (som Isabella och Isolina) på rummet när de checkar in och betalar själva? *host, harkel* 😉

   Anmäld hos konsumentverket för smygreklam gissar jag.

    Stämmer!

  Den där frågemanicken på Instastories är verkligen enerverande.
  Hoppas missbruket av den lugnar ned sig efter första dagarna då alla ska testa.
  Verkar som många influencers använder dessa ”fråge-stickers” för att själva ställa frågor som de sen kan besvara.
  Bellas frågor verkar vara påhittade för att hon ska kunna skryta.
  Bara en sån sak som att hon säger att hon ska bli miljardär inom fem år!
  Vad för slags miljardär – i dollar eller kronor?
  I bägge fallen verkar det ju idiotiskt att tro något sådant.
  Däremot tror jag säkert att hon kan leasa en Bentley ganska snart. En sådan kostar ändå bara två eller tre gånger vad en Porsche gör.

   Kanske miljardär i nån utländsk valuta som är inte värt mycket 😉😂😂😂😂😂

    Venezuelanska bolívar fuerte gissar jag på.

     Jag har tillräckligt med warcraft-guld för att bli venezuelisk miljardär, kanske ska pitcha idén till Bella😂
     https://www.di.se/nyheter/datorspelets-virtuella-guld-ar-vart-betydligt-mer-an-venezuelas-valuta/

   Märkt det finns bloggare som skriver egna smickrande kommentarer till sej själv. Brukar börja så här åh du är bäst och du är så vacker. Kan det bli galnare. Nope.

  Jag har i vanliga fall tålamod, men känner här att det kanske räcker om du tar med det ”viktigaste” från varje kontos story och att videon är max 5 minuter lång.

   Ja, och förra gången klagades det på att det var på tok för kort. Jag tänker att om tycker att den är för lång så får man stänga av den. Funkar det för dig?

    Jag tyckte verkligen det var superbra och skönt att kunna ligga & kolla in nyheter i 15 min utan att behöva scrolla massa, tycker du ska fortsätta med nån sånna här videos lite då & då!

    För kort eller för lång ja smaken är olika. 😂😉

    Normalt svar? Glömmer du att det är läsarna som matar dig?

    Oj, lika sympatiskt svar som vanligt på en helt rimlig och inte alls otrevligt skriven kommentar. Heja!

    Har du fortfarande inte fått någon sömn?

    Stängde av. För lång. Så jag väntar på ditt nästa inlägg istället.

    Varför svarar du alltid så himla drygt på folks åsikter?

     För att det är hur hon är. Trodde du en blogg som kritiserar allt och alla drevs av en snäll och blyg tjej?

    Ja, jag stängde av den. Det funkade finfint, förutom att jag kände att jag kanske missade något viktigt/roligt.

    Förra gången var också över tio min och det kom klagomål på att den var för lång. Gången innan det, den första, var videon knappt två minuter. Där var det en kommentar om att dina kommentarer i videon visades för kort tid, men inte att själva videon var för kort. Lite fakta i frågan sas, även om det så klart inte är någon stor grej egentligen 🙂 (nu inser jag att jag egentligen hade kunnat använda energin till att skriva dessa två kommentarer till att titta på hela videon istället, men gjort är gjort)

    Men Cam du måste ju tänka på att många av dina läsare är millenials med väldigt kort attention-span… Ska de behöva titta på en HEL video liksom??!

   Jag orkade inte heller se. Kollar man direkt på deras stories kan man ju iaf klicka förbi i vilken takt man vill. Här blev det för segt.

    Ett litet tips kanske är att skriva en kort sammanfattning kring innehållet i videon, om vem/vilka det handlar om och bara något kort lockande om vad de gör.

    Hade det typ stått att videon innehåller ett klipp på när Anna Book dansar naken på Sergels Torg så hade jag med största sannolikhet orkar tragglat mig igenom även de för mig ointressanta delarna.

    Men att på vinst och förlust chansa på att en lång video skulle kunna innehålla något som kan intressera mig? Nej, då hoppar jag det helt.

     Haha nä skulle aldrig klicka på en video utan beskrivet innehåll. Det är ungefär som att klicka på en adlink det bara står ”här” på. Not gonna happend.

  Sorry för OT, men vill bara tipsa om serien Huda Boss som sänds på Facebook. En amerikansk/mellanöstern skönhetsbloggare som startade sitt eget sminkmärke för 5 år sen och nu omsätter 200 miljoner USD. Kan inte låta bli att undra om det var något liknande den här serien de hade tänkt göra Being Bella…..med skillnaden att Huda verkar vara lite mer ödmjuk.

   Älskar Huda 🙂 hon verkar så go

  OT men måste bara få detta ur mig, hur kan nelly.com ha mage att kalla ljusfärgade nipplecovers för ”skin” och de mörkfärgade för ”chocolate”??? som om att mörkfärgad inte är hudfärgad?? Magic Secret Covers heter dem

   Hmm… om så är fallet tycker till och med jag att det är fel.

   Alltså sååå sjukt, såg precis. 🙁

   Jadu. Svårt att sätta namn på. Vit eller svart. Ljus eller mörk. Är det Nellys egna? Annars skriv företaget så man kan rikta kritik dit

    Men det är fortfarande nelly som kan välja att stötta företagets sjuka namn på sina färger eller inte, så antingen döpa om det där man klickar i vilken färg man vill ha eller inte sälja produkten, tycker jag iallafall

     Nja. Nej. Du klagar ju inte på coop om det är findus som har ett sjukt namn på något. Vad är ditt problem föresten, det är väl bra om man får företagsnamnet så man kan vända sig dit direkt med kritiken?

   Isåfall är det märket Magic. Inte Nelly. Jag brukar köpa magics bh ar dom är toppen. Tråkigt att dom inte tänkt längre på covers namnteckning.

   Hitta något mer betydelsefullt att lägga din tid på kanske? Det där är i allra högsta grad ett s.k. ickeproblem.

  Vill påstå att den eller de som korrläser/medförfattar Isabellas blogg har semester. Stavfel och slarvfel syns nu mer frekvent, i vanliga fall är det inte lika vanligt förekommande. Missminner jag mig, eller är hon dyslektiker?

   Bella har vid olika tillfällen hävdat att hon är dyslektiker för att slippa kritik för stavfel.
   Och hon hänvisar till ADHD för att slippa ta ansvar för allt annat i livet. Väldigt praktiskt 👍

    Fy fan bland det bästa jag läst. Resten av livet är kirrat jag skyller på ADHD. Ok.

    Kan man speedreada som dyslektiker? Jag får inte riktigt ihop speedreading + dyslexi. Det håller inte.

     Jo det kan man, beror på vilken typ av dyslexi du har. Jag har själv dyslexi och älskar att läsa böcker, men på automatik hoppar jag i alla fall över orden som jag inte förstår I en mening eller dom jag tycker är för svåra.

     Nej de kan man inte. Eller jo de kan man men när man man som dyslektiker ( i alla fall mitt fall när ja gjorde alla hundra tester) så hittade min hjärna på ord, så när man skulle läsa ett vist antal ord i minuten var typ 70% fel för att min hjärna trodde de var rätt. Så speedreada kan man ju göra om man vill få hela sin verklighetsuppfattning som fel för att hjärnan uppfattar den fel (men de kan ju stämma med hennes verklighets uppfattning)

     Men ingen tror väl att hon speed-läser? Har hon någonsin gjort en djupare analys än baksidetexten och en omslagsbild från nattygsbordet?

      Ibland får Bella frågor om vad hon tycker om viss bok som hon visat upp och om hon kan recensera en bok lite mer ingående. I synnerhet gäller det en del till synes svårare fackböcker som hon gärna visar upp.
      Någon som förvånas över att Bella aldrig svarar på sådana frågor? Kan det helt enkelt vara så att hon inte läst boken i egentlig mening eller att hon helt enkelt inte klarar av att skriva en recension?

  Inte nödvändigtvis Nelly som döpt produkten.

  Ikväll råkade Isabella visa Sally ansikte på ett av bilderna. Någon påtalar detta till henne sen ändrade hon till bild från bakifrån där de går bakom en kvinna genom gräset.

   Då har Expressen något att skriva om imorgon 😊
   ”Sallys identitet avslöjad av misstag. Höll på att bli bortrövad av ilsken man”

    ”Pedofilringen runt Löwengrip – vi har granskat männen!! ”Jag lyssnade bara på Mr Cool!!”

  Det här låter kanske rubbat, men jag är sjuk och har för mycket fritid just nu. I alla fall, Blondinbellisen är nu tydligen hos sin vän på någon ö och hänger. Gick in på vännens insta och såg att BB inte gillat någon av hennes senaste bilder (orkade bara scrolla ner till mars – det var en del bilder). Brukar man inte gilla vänners instabilder? 🤔
  Bara en tanke sådär

   Hoppas du kryar på dig 😷 🥀 Ingen aning om det är så i det här fallet, men jag tror många offentliga personer även har ett privat Instagram eller annat socialt media som de använder till vänner o familj. Men som sagt vad, ingen aning om Bella har det.

   Jag reagerade på att hon skriver ut vilken vän och vilken ö. Om jag hade haft stalkers efter mig hade jag aldrig delat sådan information så alla kan se det.

   Ja, gud förbjude. Om man inte gillar alla bilder ens vänner lägger upp så är man inte vänner på riktigt

   Nästan så man kan tro att de inte är vänner på riktigt

    Men de har säkert blivit tillsagda att gilla hennes inlägg.

     Ironin gick förbi dig

   Att hon skriver ut vilken ö och vilken vän hon är hos när hon har stalkers efter sig är för mig en gåta.

   Ömsesidighet verkar ju inte vara ledordet i Bellas relationer, så det är väl därför.

    Vem fan lägger ett värde i antal likes på sociala medier i en vänskapsrelation? Vem orkar ens gilla allt? Och varför?

    Hon skrev väl något nyligen om att hon nu för tiden bara frågar sig om hon gillar någon och struntar i om det är ömsesidigt. Kanske kan man förstå inställningen eftersom Bella ger intryck av att vara någon som kan vara svår att tycka om eftersom hon är så egocentrisk och verkar sakna empati och intresse för andra om det inte gagnar henne själv.

   Krya på dig 🙂

   Jag missar väldigt ofta mina vänners inlägg nu för tiden med den nya algoritmen så brukar behöva gå in på deras sidor för att sedan kunna gilla.

   De är nog vänner utan likes, hon har ju skrivit om henne rätt ofta och om jag minns rätt tipsade hon förut om hennes tavlor och hur fint hon inrett sitt hus.

   Nä jag likear inte mina vänners bilder om det inte råkar vara något jag faktiskt gillar. Typ ett barn och en hund ihop, eller en hund, eller nåt najs vin elle liknande. Likear inte för att nån står i en trädgård och grillar, nej.

  Jeanette, Frank Anderssons ex, är på bröllopsresa och är borta från sin fyramånaders bebis i en vecka, hur klarar man det och hur klarar dottern det?

   Gud!!!!! Min är ett år nu och han hade aldrig klarat sig själv i en hel vecka! Inte ens en dag. Har svårt att se att en fyramånaders skulle klara sig själv?!?!?!?

   Verkar bara vara du som inte klarar av det just nu. Låt oss anta att barnens mamma tagit ett beslut utifrån barnets och hennes bästa.

   Ja tänk alla barn som växer upp med endast pappan? Dom kan ju knappast överleva🤷🏻‍♀️

  Nu är ”Snoppmorsan” arg igen.

   Jag ångrar att jag härigenom fick vetskap om henne 😛 Hon verkar ju totalt instabil.. eller stryk det, hon borde kunna agera som en vuxen iaf suck

   ååh herregud blir mörkrädd, ännu värre försvar och snyft nu.. narcissist/psykopat- överdrivet behov av beröm och beundran, skryter om sin egen förträfflighet och ser sig som viktig och speciell, brist på empati, utnyttja andra för egen vinning/för sina mål, oförmögen att ta kritik/blir arg av kritik, skyller på andra, manipulativ och lögner… men visst det finns andra som använder sina barn för framgång och i sm hon är inte ensam om det.. jag kunde dock inte se att kommentaren hon tyckte var hotfull var hotfull alls utan ganska saklig men självklart drar hon fördel av det och vinklar till sin fördel så hon får mer beröm, sympatier och läsare när nu ångan var uppe. låt bara bli att kommentera där för det drar hon bara fördelar av.

   Vem är det?

   Googlade men det blev ju minst sagt pinsamt……

  Orkade inte titta på hela videon så kanske missat nåt, men hur troligt är det att Bella fick så många frågor på engelska? Särskilt såna som passar så bra in i hennes agenda 😂

   Mytimanen är i farten igen 😂😂😂

   Haha… Eller hur? Väldigt genomskinligt.. .

  OT-tips: Calle Schulman har tagit sig utanför tullarna och passar på att njuta av den svenska naturen. Genom att elda direkt på klipphäll under rådande eldningsförbud. Så många fel på samma gång.

   Det är väl ändå bara ett fel dock, att han eldar?

    Man ska aldrig elda direkt på ett klipphäll. De kan spricka eller få ”sår” som aldrig går bort. Svart och fult blir det också. Snacka om att förstöra något vackert – vilket superego han är. Att dessutom elda när det kan flyga gnistor med okontrollerad brand som följd är så fullkomligt nonchalant så jag saknar ord.

     Sen att han tagit sig utanför tullarna är också ett stort generalfel – så jo, det är många fel på en och samma gång.

      Nej det är det inte, vilket fjanteri. Det är fel att han eldar annars inga fel

        Och det ingick inte i punkten att han eldar eller?

      Jag hänger inte med, varför får han inte köra utanför tullarna enligt dig?

       För att det räcker att han förpestar luften där. Resten av Sverige betackar sig.

       För att han uppenbarligen inte verkar veta hur man beter sig i den verkliga världen. Bättre att hålla sig till Stureplan än att riskera starta skogsbränder.

        Ok, jag hänger med nu 🙂 Det är kritik specifikt mot honom. Jag trodde först att detta var en extremvariant av konceptet staycation för miljöns skull (har sett i andra forum att vissa tycker att folk inte ska resa öht men det tar inte hänsyn till att folk har familj i andra länder).

   Kan detta vara ett verk av Calle?
   https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6997850
   ”Det var den 29 juni mitt på dagen som en polispatrull skickades till tornet Silverhättan i nordvästra delen av Visby Ringmur efter att två personer där ska ha iakttagits med att knacka loss sten från muren.
   När polisen kom dit hade paret, enligt patrullen, tänt på en kolbädd med flera stora stenar runt i en nisch i ringmuren med en stekpanna placerad ovanpå. Paret ska även ha klottrar sina namn och fastlandshemort på trägolvet i tornet med röd tuschpenna.”

  Det där som Tyra skriver om Syfilis påminner mig om att jag trodde att ”KrösaMaja” sa att ”Emil i Lönneberga” hade fått Syfilis. Tyfus var det i själva verket som KrösaMaja trodde han fått.

  Jag tycker att Isabelle Strömberg la ut en bra story igår där hon tog upp angående influencers som pratar politik och att de bara pratar om vilket parti man inte ska rösta på istället för tvärt om. Tycker hon verkar vara väldigt klok och jag håller med till 100%

   Håller med! Går att läsa på Svenskabloggares

  Ang My… waaa, hon går ju helt bananas inne hos sig med (som vanligt) skäll på sina läsare.

  Men en reflektion, generellt egentligen.

  Japp, många bloggare tar sig rätten till vad de lägger ut kring sina barn, i tid och otid. Hoppas de förstår, att en dag, kommer dessa barn ha ett behov att bemöta detta som vuxna och då ha ALL rätt till att gå över gränsen för sina föräldrars integritet. Det är ju bara fair enough? Lika för lika?

  På tal om Bellas träningsklipp, någon annan styrkenörd som stör sig på att hennes PT låter henne träna med så dålig teknik?! Framför allt syns det när hon gör marklyft (använder bara ryggen och inte benen.. incoming ryggproblem). Inte Bellas fel utan PTn som inte korrigerar. Såg på hans insta att folk kommenterat om det i all välmening, och fått spydiga svar tillbaka. 🙁

   Låt Bella få ryggproblem av träningen. Hon vet ändå alltid bäst.
   Hon kan säkert kosta på sig en massagestol i den framtida Bentleyn om hon skulle få ont 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *