151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    0 självinsikt ??

    Ha ha! Säkert någon som sagt det och så har hon gjort det till sitt. Var det inte hon som kom på carpe diem också?

      Och snart får vi väl höra hur processen gick till när hon uppfann hjulet!

        Det var nog samtidigt som Bella skapade det periodiska systemet och konstaterade att jordgubben inte var något grundämne. Det var en bedrift i sig att inte blanda in jordgubben bland alla kemikalier 🙂

          Har hon sagt att jordgubbe inte är något grundämne??

            Jaa, när hon hävdade att det är en kemikalie. Allt är kemikalier!

            Det ursprungliga inlägget ”Allt är kemiskt” finns inte kvar på Bellas blogg men googla
            ”Blondinbella raderade sitt inlägg efter stark kritik”
            så kommer den ursprungliga texten upp.
            Bl a det numera klassiska konstaterandet att
            ”en jordgubbe är inget grundämne”

        Det var faktiskt Pernilla Wahlgren!

          Det var det inte, det var BB.

            Klart det var PW som uppfann hjulet, skoja inte med mig! (Det är en referens till tidigare diskussion här.)

      Oprah det är flera som påpekar det på hennes insta.

      Det var Oprah som sade det i en intervju i senaste numret av British Vogue!

    Hahaha

    Snälla skriv ett inlägg om Katrins hysteriskt roliga svar på insta i inlägget om att hon har allt.

    Svinkul! Och Katrins svar när hon ser att hon läst fel är ju spot on ??

      Raderat nu?! ?

        Nej det är inte raderat ? Det blev ett missförstånd ? Läste också fel först när jag såg den kommentaren . Kolla kommentarerna under bilden där hon håller en orange drink i handen

      Vad stod det? ?

        Typ…
        Person: du har slitit hårt <3
        Katrin: det får du ta med min frisör *taggar frisören*

        Katrin en stund senare: borde ta det lugnt med drinkarna (trodde personen hade skrivit att hon hade slitet hår)

          Jättekul ju??

            Hon är ganska skön nu för tiden, kan bjuda på sig själv och ändå vara obekväm.

      Vad var det som var roligt med det? Kommentaren som eventuellt gjorde det roligt är ju borttagen?

        Kanske inte kul såhär i efterhand. Men var kul när man först såg det ?

    Hon vill få igång diskussioner om hennes påstådda kändisskap så att folk förknippar henne med ordet ”fame”. Utanför bloggläsarsfären känner de flesta till henne som en passé D-kändis om ens det såhon är definitivt inte så folkkär som hon hoppas bli. Mitt förslag: kolla inte inlägget på Insta och skriv inte något om det så sprids det inte.

      Nja det där stämmer inte riktigt. Jag har vänner som inte läser bloggar (men som läser DI bla) som tycker hon verkar vara en grym businesskvinna (de har ju dock noll koll på påhittade siffror, ickeframgångsrika historier som Dubai/amazon-lanseringar etc). Även min pappa som är gammal finansräv vet vem hon är och är imponerad.

        Håller med. De som inte läser bloggen och har koll på hennes beteende/lögner verkar vara ganska imponerade och ha en positiv bild av henne.

        Ja, Bella har tumme med gubbar i finansvärlden. Slänga med blonda blåsta hårsvallet fungerar.
        Se bara hur hon lindade Anders Wall runt sitt lillfinger.
        Tills hon klantade sig och smackade upp ett privat brev från sagde Wall till 1,5 miljon bloggläsare förstås.

          Jag har fått samma intryck. Till och med fått frågan hur jag kan ha något emot en framgångsrik kvinna?!
          Jag stödjer och hyllar många framgångsrika kvinnor, men inte de som fuskar, ljuger och utnyttjar unga oerfarna människor för att ta sig fram. Det är skrämmande att bland annat hennes taktik med att fortsätta hävda den uppenbara lögnen 1,5 miljoner följare aldrig genomskådas. Herregud, en snabb googling gör väl att man hamnar på CamCams granskning?

            Haha fast man måste faktiskt inte vara imponerad av en framgångsrik kvinna bara för att det är en kvinna Skulle aldrig få för mig att hylla någon eller nåt sånt bara för att det är en som är samma sorts kön som jag och Blondinbella blir jag inte ett dugg imponerad av. Så varför skulle folk ha ifrågasatt att du inte gillar blondinbella?

          Vilken kvinnoföraktande kommentar. Skärp dig.

            Skärp dig själv. Blunda inte för att det finns kvinnor som slänger med håret (jo, ofta blont) och spelar på rollen som fnittrig och ultrafeminin tjej, nästan våpig, eftersom många män är svaga för det.

            Eller var det kvinnoföraktande att det skrevs att hon klantade sig när hon lade upp en bild av Walls brev på sin blogg?

              Så tröttsamt att läsa. Ganska jobbigt att ha fint blont hår OCH vara smart oxå ska ni veta!! Man blir dumförklarad på en gång. Och kommer man nånvart, trots det, har du mest troligt ”legat dig dit”. Fy fan för generaliserande människor som ni.

                Jag vet faktiskt vad du talar om, jag är själv blond och anser mig vara helt ok smart. Pluggar juridik. Trots detta blir jag dumförklarad pga hur mitt hår ser ut och det är frustrerande. Någon sa en gång att jag ser mer ut som en sekreterare till en förmögen man, än en blivande jurist. Kul!

                Just därför är det så irriterande med kvinnor som våpar sig och spär på fördomen om blonda bimbos.

                Ja precis, hela mitt liv har jag blivit dumförklarad på grund av mitt blonda hår och på grund av att jag alltid tyckt om rosa och feminina saker. Mina föräldrar är stenrika och jag har aldrig riktigt känt behovet av att plugga vidare eller att vara något mer än denna stereotypa blonda bimbon. Men efter att min pojkvän Warner gjorde slut med mig, och krossade mina drömmar om att en dag bli hans fru, så insåg jag att för att vinna tillbaka honom och krossa hans fördomar mot mig och blonda tjejer som jag så var jag tvungen att studera juridik så som han. Han blev accepterad på Harvard så där sökte jag också. Efter gymnasiet kämpade jag hela sommaren med att plugga i kapp och när jag kom in var jag överlycklig. Nu ville jag visa honom. Men han visade mig. Det var tydligen så att han hade förlovat sig med en smart brunett. Men ännu var sagan inte slut. Jag skulle visa honom! På en fest där jag var utklädd till en sexig kanin och ingen annan var utklädd så blev jag väldigt förolämpad av Warner. Han sa att jag inte var smart nog för att praktisera för min professor, men efter mycket hårda studier visade jag honom. Och ännu mer visade jag honom när jag lyckades bevisa att professorns klient var OSKYLDIG. Detta med lite basic kunskaper om permanent hår. Så att kalla blonda, feminina tjejer för inkompetenta? WOW. Sluta bara. Väx upp. Och när Warner dumpade sin fästmö för att bli tsms med mig igen så struntade jag i honom och gick min väg.

                  Är det du, Elle?

                  Love you <3

                  Åh herre älskar dig. Warner kan dra fyi.

                  Bend, and snap! <3

                  Vad gör du i en sån blogg om du är så smart ?

            Ingen kan väl med rätt påstå att Bella tonar ner sin kvinnlighet i umgänget med män?
            Och nej, en kvinna behöver inte sluta vara kvinna för att få respekt i yrkeslivet men hon behöver inte heller överdriva sin kvinnlighet.
            Bella gör ett osäkert intryck när hon hela tiden måste satsa så mycket på frisyr, make-up och kläder inför varje framträdande. Det är som hon inte litar på sina egna inneboende egenskaper. Och förmodligen har hon rätt i denna tveksamhet. Viss självinsikt alltså 🙂

        Vad är de imponerade av? Jag förstår alltså på riktigt inte vad det är hon gjort som är SÅ imponerande? Det mesta hon är involverad i verkar ju floppa/knappt klara sig?

        Det hon gjort har mååånga andra också gjort, som det inte skrivs något om (dvs starta ett företag). Är de alltså imponerade för att hon lyckas synas överallt? Tror de att hon är framgångsrik för att hon syns? Jag är uppriktigt nyfiken för jag förstår inte 🙂

          Jag undrar också hur de som kommenterar på hennes blogg att hon är ”goals”, girl power, inspiration, förebild e t c tänker. Vad är det som de blir så imponerade av? BB lyfter just nu själv fram att hon är frånskild tvåbarnsmamma, men ändå kan ”bygga bolag”. Allt hon gör kan hon göra p g a att hon har barnen på halvtid och tar hjälp till allt. Det finns massor av föräldrar, både skilda och inte, som presterar mer än hon gör utan all denna hjälp.

            Håller med i allt du skriver?
            Förstår inte vad hon hyllas för??

          Hon har ett enormt driv, hon har startat många företag och fått några av dem att växa snabbt, och så har hon hunnit med mycket trots sin unga ålder. I DN och DI (och alla andra nyhetssidor) står det ju bara om hennes framgångar, så är väl inte så konstigt att folk blir imponerade.

            Ja, Bella har verkligen hunnit med mycket men så började hon också blogga redan när hon var 16.
            Och hoppade av gymnasiet och struntade i högre utbildning.
            Nu när hon snart ska fylla 28 har hon hunnit med att bli tvåbarnsmamma också.
            Plus startat och lagt ned många bolag.
            Och åstadkommit en oslagbar serie blogguppdateringar under 12 år.
            I Bellas ålder är det nu för tiden många som börjar se sig om efter ett stadigt jobb för att kunna skaffa eget boende och kanske familj. Vid 28 kan man vara klar med en akademisk examen och samtidigt ha sett sig om i världen.
            Bella har valt sin egen väg men tveksamt om den kan rekommenderas generellt. Hon är ju när allt kommer omkring sensationella sensuella Isabella. Heja! 🙂

            Är fortfarande inte imponerad av henne, tyvärr.

            Hur många av hennes företag lever och är framgångsrika efter 5-10 år? Förutom bloggandet så är det svårt att se att hon hittills har skapat något som gör att hon ska anses så framgångsrik som vissa medier vill göra gällande. Hon är helt enkelt en bra story och en attraktiv representant för hur en nutida entreprenör ska framstå.

      Är övertygad om att majoriteten av hennes läsare avskyr henne. För att bli folkkär måste man vara omtyckt och det kommer hon aldrig bli.

      Jag blir så förundrad, för hon är inte speciellt framgångsrik om man bryter ned hennes ”framgång”. Hon har ett hudvårdsföretag som går sisådär bra och enda anledningen till att det funkar någorlunda är för att hon var känd innan. Hon har inte kommit på något revolutionerande (hudvård, skor, hårband och liknande är inte direkt något unikt). Ja, hon lyckades slå mynt på att hon hade en stor blogg tidigt, men det var faktiskt pga hennes pappa hjälpte henne (oavsett vad hon eller någon annan tycker om saken). Bloggen och att göra reklam är det hon tjänar pengar på precis som många andra bloggare, förlåt, influencers. Så, VAD är det som egentligen gör henne framgångsrik förutom att hon syns överallt och själv säger att hon är framgångsrik??

        Exakt!?

        Ja men JA. Att hon är bra på att blogga är det ju ingen tvekan om men det är ju inte världens största bedrift enligt mig.
        Men i övrigt? Har hon verkligen stått bakom någon jättesuccé, eller ens investerat i något gigantiskt? NC är ju inte hennes idé, inte heller Flattered, och det är väl dessa som går någorlunda bra (har inte koll på exakra siffror så rätta mig om jag har fel) av det hon satsat på?

        Så vad är det hon hyllas för? För ett hudvårdsmärke som går sådär och vars produkter inte är innovativa eller särskilt tidsenliga? Jag förstår verkligen inte.

          Flattered gjorde en vinst på 20.000 kr förra året, så det går inte så bra. NC vet jag inget om.

    Hahahahaha!!!!!

    Hur har vi kunnat missa detta? Hon är ju komiker ffs!!

    Cam, varför tar du inte upp att micke blivit slagen, och alla hot på Kevins instagram? Lagt ner Micke/Sindy/Kevin updates eller?

      Kanske för att det då kommer en storm med små anhängare som anser att det är så synd om dessa små människor och att man ska låta dem vara.

      Eller så kan alla gå in själva och insupa deras elände. Det krävs inte ett inlägg för det. De bjuder ju på hela showen gratis – Camillas kommentarer blir nästintill överflödiga.

      Vilka lowlifes allihopa ju, knark, bråk å hot ist för ta hand om sina barn

        men VARFÖR hamnar de ständigt i trubbel liksom…. Det är som om livet uppsöker dem drama…

          Inte alla människor som hamnar i skräpiga situationer är kassa personer, men kassa personer hamnar alltid i skräpiga situationer…

            Så sant

          För att de är som de är förstås

          Det har att göra med valen de gör i sina liv.

      ALLA i Sindys, Micke och Kevins krets hamnar i någon slags skit pga dem.

      Varför ska Camilla skriva om detta? Folk som inte ens är inblandade från första början har hängts ut, personen i fråga som hängts ut som ”skyldig” till att ha slagit Micke ska inte behöva bli omskriven här? Personen har inget med saken att göra och trots han sa endel dumma grejer till Kevin så ska han hållas utanför.

      Sluta skriv om trion, de är bara sorgliga och de ska inte behöva få mer uppmärksamhet än vad de redan fått.

        är det någon som vet vad som hände med Isabelle S och Sindy ??

          Har för mig att Sindy fick höra att Steffi velat suga av Micke på en toa och då blev det hus i helvete, sen höll Micke och Sindy ihop men bröt från att hänga med Steffi och Isabelle. Vet inte sanningshalten i vad någon part påstod, bara vaga minnen av deras ord mot ord…

            Men var det inte Blondinbella som sög han så det blev hus i helvete? Det här jag hört.

    Hahah hon är fan ett troll! Sveriges trisha paytas :’))

      Vaa vad har trisha gjort?? What u mean?

    Kritiska kommentarer, med all rätt. Hon blir ju typ en ny person var tredje år?

    Sa kameleonten herself…

    Moahahahaha. Bella redo för stå upp-scenen..

    Dock är ”fame” på engelska mest använt i positiv bemärkelse dvs någon som är känd på grund av bedrifter, insatser , kunskaper, resultat osv. Tveksamt om Bella är ”famous” även om hon strävar dit. Än så länge är hon som mest en ”kändis” av medelstorlek i Sverige. Vi måste komma ihåg att många i Sverige faktiskt inte vet vem Bella är. Blondinbella brukar få fler klockor att ringa än Isabella Löwengrip – på samma sätt som Kissie har svårt att ersätta Kissie med Alexandra.
    Och utomlands är Bella helt enkelt okänd. För att bli känd utomlands måste man vara aktiv inom media typ internationell tv eller film. Musik går bra också.
    Kanske är den engelska versionen av melodin ”Sensuella Isabella” med Bella och Right Hand Simon lösningen på Bellas internationella kändisskap nu när filmen med Tomas Ledins musik kommer?
    Det är för övrigt Malin Akerman som ska spela Sensuella Isabella i filmen. Synd för där försatt den riktiga Isabella sin chans till filmkarriär. Undrar om Bella blev tillfrågad om en filmroll? Rollen i Orion gav ingen Guldbagge om man så säger 🙂

    Oj, måste vara jobbigt för hennes nära och kära att hon är så verklighetsfrånvarande att hon på allvar tror att det är DOM som förändras, och inte hon.

    Tänker mig att prata med Bella är som att prata med en vägg. Lika tillmötesgående.

      Fast en vägg står ju stadigt? ? Snarare som att stå på en perrong och prata med ett tåg, som bara drar iväg oavsett om du är mitt i en mening.

    Sluta nu vara taskiga mot ”Dyrgripen”….det tog henne ju en halv arbetsdag att söka efter ett lämpligt citat på nätet.

    Det var dessutom jobbigt att kopera in (därav inga stavfel) meningen helt på egen hand utan hjälp.
    Bara en sådan sak….fantastiskt.

    Nu måste hon nog packa och resa till typ Bermudas för att koppla av för att fylla på med mer energi.

    Det förtjänar duktiga Blonda med världens bästa självinsikt 🙂

      Nu var du allt lite otydlig. Du skriver ”resa till Bermuda”. Menar du flyga? Bila? Gå? Spatsera? Tågluffa? Detta är en viktig detalj!

        Petter ställer säker upp med ett privatjet, de ska tydligen vara tillsammans har jag hört, nåväl, han har väl tillräckligt mycket pengar för att uppfylla blondinbellas behov och val av pojkvän!?

        Vem kan se blondinbella bli ihop med en tex elektriker, data konsult trots att hon skulle vara kär..

          Sluta sprida rykten om att de skulle vara tillsammans.

            Det är vad jag hört från flera källor och blondinbella har tydligen sagt att Peter och hans fru ska skilja sig. Slump att de möttes på showen i paris, en slump att hon flög ner till ST med petters plan, bodde tillsammans med ”mitt sällskap” på hotellrum. Nja… tror inte det..

            Men det kan vara osant eller sant men Blondinbella dementerar inte ryktena heller.

              Men lägg ner. Varför skulle en massa källor som skvallrar runt sitta på den informationen. Det du skriver är bara rykten, det är tackvare såna som dig som sprider vidare allt du hör som det ens blir såna här rykten från första början. Så sjukt onödigt. Och framförallt respektlöst mot Gunhild

                Tror knappast de är ett par då Bella umgås så mycket med Hampus och åker iväg med honom

                  För henne är Hampus kanske en vän. Hon skulle aldrig klara att åka iväg själv med barnen och ingen av hennes vänner kunde med kort varsel. Det verkar som hon kan linda Hampus runt lillfingret.

              Kan vara sant eller osant, men även om IL hintar om att resan var romantisk skulle den lika gärna kunna varit vänskaplig utifrån det hon skrivit. Så nej, inte slump. Jag tror att hon vill att vi ska spekulera.

              När någon kommenterar anonym att de ”hört” något så känns det aldrig sant.

    Hahaha! ???

    Hampus fick inte följa med till ”Troppan” men till Astrid Lindgrens värld får han följa med till.

      Hur vet du det?

        Vet och vet… På hennes insta står hon utanför bilen inne i stan med 2 st take away kaffe och Hampus skrev igår på sin insta att han skulle vara bortrest idag varför han inte kunde göra någon söndagsanalys.

          Vad heter Hampus på Instagram? Hittade en Hampus Jarlbo, men den var privat.

            Lifeofsharkweek

            lifeofsharkweek

            Lifeofsharkweek är hans insta

            Han ska nog följa med som head of beskyddare för alla fans och som belöning får han en resa till san sebastian.

              Men verkar han inte väldigt barnslig på insta? Eller rättare sagt hans typ av skämt verkar ju inte passa bellas värld? (Jag fnissar lite men så är jag ju brunett)

                För Hampus Haj är livet ett enda långt Lundaspex!
                Carpe diem!

                  ??? å najj..

      Verkar som han har godkänts även för resan till San Sebastián nästa vecka.
      Skulle han annars ha frågat efter sevärdheter, restauranger osv på sin Insta?

      Och han gör det??

      Ja, som barnvakt för inte klarar hon att åka själv med barnen för hon är ju så känd för alla barnfamiljen…. Undrar om hayley, livvakten eller Simon åker med också?

      Är det inte nannyn som hänger med då?

        Nannyn bor ju hos henne, varför skulle hon hämta upp henne i stan?

    Hon skaffar ju en ny personlighet varje år. Hon måste ju vara medveten om detta?

    Ska du inte skriva ngt om att knivmicke blivit misshandlad av gamla vänner

      Varför ska hon skriva om det?

        Varför inte?

    Atousa pinks sambo som hon har tre barn med har hängts ut i facebookgruppen ”Busted!!”.

      The who?

      Vad har han gjort då?

        Berätta!
        Hon känns sååååå mystisk…

          Hon är lika intressant som stenarna på min gata. Vad försöker hon ens med? Vem bryr sig.

          (Inget klag på dig som kommenterar alltså)

      Är med i gruppen ! Är det hon själv som hängt ut honom ?

        Vet ej vem som hängt ut honom. Men han är uthängd för att ha vart otrogen. Och nej det är väl kanske inte fetaste skvallret i stan…

    Jag gick in och läste kommentarerna och det var en hel del som inte höll med henne men nu när jag skulle läsa igen verkar alla kommentarer vara borttagna. Eller har jag fått solsting?!

      Nej dom är kvar

        Varför ser jag inga kommentarer under den bilden men på hennes andra…? Skumt!

          Oj vad konstigt ??

            Det var lite solsting 🙂

    Hon är despacito desperato hon gör allt för att synas och höras annars vet ingen vem hon är ???

      Är hon långsamt desperat? Visste inte att desperation kunde ha en hastighet.

        Jag tänker att snabbdesperat är typ när mensen kommer och man inte har skydd med sig och långsamt är mer att man känner att allt går åt helvete och man börjar klura på hur man kan rädda upp det. ?

          HATAR den känslan! Man känner hur det rinner till och det är som någon slags russian roulette: är det mens, rövsvett eller bara lite flytning?

          En gång på väg in till stan var jag helt hundra på att mensen kommit, och jag hade inget skydd så jag sprang in och köpte tamponger på Pressbyrån. Sedan betalade jag för att få låna toaletten där på centralstationen. Bara för att upptäcka.. att mensen inte kommit än. Den kom istället under dagen, och jag blödde igenom mina jeans 🙂

    Jag har ALDRIG löst Isabellas blogg. Funderar på att börja med det verkar vara där det händer

    Hoppas Bellas kändisskap, hennes fame, inte stör henne allt för mycket på Astrid Lindgrens värld idag. Måste vara jobbigt för henne och hennes barn (som hon prioriterar över kändisskap och rikedom) att paparazzis filmar dem hela tiden och hennes fans som desperat ber om bilder.

      Ja, hoppas hon kan hålla horderna av pöbelns fem- och sexåringar på behörigt avstånd. När hon dyker upp där är det ju hon som är den största attraktionen.

        Märkligt att hon väljer att berätta om det ett dygn innan hon åker dit, så alla vi galna stalkers hinner ta oss dit om vi vill.

          Jag har inte förstått vilka situationer som kräver livvakt Magnus och vilka som inte kräver det. I det här fallet avslöjar ju en kommentar också att hon bokat in sig på Gränsö Slott. Fast det ingick säkert i dealen för att bo gratis.

            När jag tänker efter är det väl bara i Almedalen han är med som livvakt. Och där är det väl många människor som inte vet vem hon är, så en livvakt målar ju upp en skaplig bild av ”viktighet”.

              Bella vill inte vara sämre än sin ”kompis” Annie Lööf som har personskydd från Säpo.
              I Almedalen skiljer man viktiga personer från mindre viktiga genom att titta på om de har livvakter och i så fall hur många 🙂

          Japp min tanke med..
          Om hon tänkte på barnen och deras bästa så hade hon inte nämnt att hon skulle till ALV imorgon förrän efterät..
          Men det är viktigare att vara en låtsasOphra och gå med näsan i vädret och känna sig lite märkvärdig med 1,5 miljoner unika bloggläsare…

          Är la det hon vill. Att folk ska veta så att så många som möjligt hinner dit för att få en skymt av henne.

          Exakt, bara en låtsasvärld. Ett verkligt hot skulle förändra hela hennes instälnning, och kanske tårtbitsindelning.

      För att inte tala om all tid som måste läggas på att deala in sig gratis mot en instagrambild. För inte måste hon betala som alla andra.

    Alla ni här på Bloggbevakning känner till henne, media känner till henne alltså är hon känd.

      Det…. var inte det vi reagerade på

    Har man nånsin vetat vem IL egentligen är?

      JA typ de flesta, men mest känd som Blondinbella.

        Uttryckte mig luddigt. Menar, med tanke på alla hennes personligheter som hon uppvisat genom åren – vet man vem hon är egentligen?

          Jag tror inte som vissa här att Bella inte är kapabel att känna, problemet är nog att hon är så himla ombytlig och egocentrisk och tappar intresset snabbt. Jag kan tänka mig att både Nils och Odd fick se lite av den riktiga Blondinbellan men jag har svårt att tro att hon verkligen släpper in någon på djupet för det innebär ju att man är sårbar. Och sårbar kan man bara vara i Blondinbellas värld om det går att casha in på det.

          Kommer ihåg hennes början i bloggvärlden, provocerande inlägg om människor som hade dåligt ställt, att hon var förmer än andra m.m. Sedan slog hon om och blev affärsmässig men jag tror att dessa provocerande inlägg hon först gjorde är hennes riktiga jag.

            Jag också.

            Ja, i början uttryckte Bella ofta elitistiska åsikter. Hon uttryckte sig nedsättande om invandrare som luktar vitlök, ”fattiga” och människor som är ”tjocka” mm.

              Var hittar man inläggen där hon säger att hon ogillar invandrare eftersom de luktar vitlök?! ???

                HAHAHAHAHAHAH

              Meh, vitlök som jordgubbar som råttgift, allt är ju bara vanliga kemikalier!

              Denna klassiska Blondinbella-tweet är inte dum:
              ”På g mot Arlanda. Oroar mig för hur mkt av taximannens svettlukt som kommer att fasta i min mockajacka”

                Haha hjälp. Har du skärmdump på den? Vilket guldkorn. Till Bellas försvar så drar iofs mocka till sig dofter som en svamp men ändå…

                Min favorittweet är från när hon var gravid med G och var arg för att hon inte fick gå före i en kö. ”Resultat av jämställdhet och könlöst samhälle”, japp det var på anti-feminismtiden!

                  Var det i den vevan kanske som hon for ut mot rabiesfeminister?

            Åh! Har haft svårt för henne sedan hon klagade på att elgigantens reklam med Dogge Doggelito kom i hennes brevlåda.

    Jag skrattade så gott när jag såg detta på insta, det är väl dagens skämt liksom ????

    Isabella Löwengrip verkar sakna självinsikt och den glasbubbla hon befinner sig i nu kommer förr eller senare att spricka. Då kommer hon att få stora problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.