Gunilla Persson förevigar varje sekund av mammans utsatta situation

Jag vill verkligen inte göra spektakel av mammas behov av att åka till sjukhuset för att få hjälp med en infektion. Jag vill däremot visa hur otroligt effektiva ambulansmännen är här i LA. Vi är nu fortfarande på sjukhuset.//Gunilla

Gunilla Persson vill inte göra ett spektakel av mammans behov av att åka till sjukhuset men känner ändå behovet att filma varenda steg från hemmet till sjukhuset för att publicera på sociala medier.
Om inte det är ett spektakel så vet jag inte vad som är..
På den vänstra bilen har hon bett någon av ambulanssjukvårdarna filma henne medan hon pratar tröstande med sin mamma och när bilden tas så sträcker hon ut handen för att få tillbaka sin telefon, och på den högra bilden poserar hon glatt med en av dem, allt medan mamman ligger i sängen och verkar helt förvirrad.

Herregud, vad jag tycker att det här är kränkande och respektlöst mot Gunillas mamma!
Usch!

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mår genuint illa av exploateringen av en trött, dement gammal kvinna.

  Vi lever i en värld där allt är viktigare att få ut i sociala medier än att ha total fokus på människorna i verkligheten.
  Skulle inte ens drömma om att göra så mot min mamma. Inte ens mot min pappa som dog för fem år sedan och var i sämre skick… skulle ledig vilja få uppmärksamhet på det sättet.

   Aldrig* inte ledig..

   Jag håller med. Det gör mig illamående med detta sneda fokus som finns hos många på sociala medier. :/

    Ja det är så enormt viktigt för så många att så mycket som möjligt ska gå att se på sociala medier. Sorgligt.

     Och så tror folk att man lägger ut prick allt och blir chockade när man berättar saker man inte nämnt på sociala medier. Som om det inte hänt om det inte dokumenterats

      Exakt och det är så otroligt tråkigt. Men Gunilla vill ju få uppmärksamhet om allt hon gör, för att fortsätta vara i fokus.. jag tycker verkligen synd om hennes mamma.

  Blir typ lika illa berörd av att Gunilla outar sin gamla mammas problem som över alla infulencers som outar sina barns problem inför tusentals följare. Vissa saker kan man väl ändå hålla för sig själv, eller? Överlever de inte utan sympatier och likes från sina följare?

  Tycker hon är en sån oskön människa. Vill bara gömma mig då hon pratar med sin ”dementa” mamma som hon vore 3år. Har själv jobbat i vården i 15 år och den är inte alls så tokig här i Sverige men såklart lyfts allt det dåliga aldrig saker som är bra!

   Problemet är ju att Gunilla inte vet, hon har ju inte bott i Sverige på tja, 30 år eller liknande och hon baserar sin kritik på antaganden och lösrykta saker som hon råkar höra.

    Hon tar ju hand om sin lilla mamma i alla fall och har henne hemma, även om det är med hjälp av vårdare (som hon iofs är lite för hård mot). Så är lite kluven till henne i den här frågan. Att hon älskar din mamma är helt klart och hon verkade ju må bättre i hennes hem än vad hon gjorde när Han först ”räddade henne från svenska vården” Sen hur mycket sanning det låg i hur illa mamman skulle blivit behandlad här vet en ju inte…
    Men detta eviga filmande av det är ju inte okej nej!

     Gunilla får sin dementa gamla mammas pension från Sverige..det är väl i stort sätt pga just det som Gunilla lajvar omtänksam dotter. Det kostar väldiga summor att låta mamman få professionell vård och omsorg på ett anpassat demens / äldreboende så hon får snällt stanna kvar hemma hos Gunilla. Och för varje gång mamman exponeras i media ramlar det in några slantar extra till godhetsaposteln Gunilla. Det vänder sig i magen på mig varje gång jag ser hur respektlöst och integritetskränkande thegunilla beter sig mot sin svårt dementa mor!

      Svårt att veta Gunillas motiv eller? Nu var det ett tag sen jag såg henne på tv… Men då tyckte jag allt det kändes som hon ville det bästa för mamman. Men som sagt är det svårt att avgöra situationen genom ett tv-program!

    Var det Gunilla som hade någon historia med sin gamla moster (?) som hon anklagelser sjukvården för att i de närmaste ta livet av? trodde det var de hon refererade till när hon skulle visa hur mkt bättre USA är.

     Gunilla blev nästan mördad av en skvätt vatten så de kanske erbjöd mostern något att fukta struten med.

      Haha!

   Stämmer ju inte. Vården hyllas ju ofta. Men tycker verkligen det ska komma fram och inte döljas när dementa ligger i våta blöjor och på vissa hem ingen låtsas höra deras rop på hjälp. Tror usa är bra mycket bättre att se till äldres behov. Även deras missbrukarvård är bättre. Dom skickar inte bara hem folk som svensk vård är bra på.

    Kanske. Om du kan betala för det.

     Vi betalar ju redan för vården i Sverige? I form utav skatt?

      Poängen var väl att vården är bra i USA – om du kan betala för den.

       Förstår poängställningen. Men för mig som är skattebetalare och fått erfara hur dålig vården (OBS! Dålig har den varit pga förmodliga, politiska nedskärningar. Alla läkare och sjuksystrar jag någonsin fått vara nära – fantastiska människor!) är när man behöver den, eller fått bevittna ens nära och kära inte får den vård de behöver – då börjar man, eller i vilket fall jag, tycka vården i Sverige är väldigt dyr den med… 🙂

      Ja fast vad du betalar i skatt (som förutom sjukvård går till bland annat skola, vägar etc) är ingenting mot vad sjukvården kostar här.

     Vi betalar det genom skatt du måste vara den enda som missat det.

      Är det ingen av er som vet att man får betala för äldrevård så som hemtjänst och äldreboende? I Sverige? Som man alltså INTE bara får, skattefinansierat.

      Och kommentaren syftade inte på Sverige, utan som ovan nämnt, USA. Påståendet var att äldrevården i USA är bättre, och svaret är ”Kanske. Om man kan betala för det.” Således ingen som pratar om att man får bra vård om man har råd med det i Sverige. Dock måste man betala för att få äldrevård, i Sverige.

       Fast man betalar ju inte vad vården kostar i Sverige. Summan man betalar är väl också relaterad till den inkomst och eventuella sparande man har.

        Man betalar för hemtjänst och vårdboende. Hyra för vårdboende i Sverige ligger ofta på omkring 7000kr. Tillägg för mat, nagelklipp/fotvård osv. Som då de äldre ofta inte klarar av själva alternativt får(tex laga mat). Vet att hemtjänst kostar olika beroende på ens inkomst och kommun. Sjukvården är gratis, om det inte är inläggning för då betalar man 100kr/dygn osv. Sedan finns det inte tillräckligt med platser på vårdboenden. Det är inga småpengar för pensionärer

      Sen betalar ju skatten vården även för de medborgare som själva inte betalar skatt. Lika vård osv du vet. Så även om du är en av dem som inte betalar skatt får du vård till skillnad mot ex USA, där det krävs att du har råd att betala för vården.

    I USA finns det vård i världsklass om man kan betala för den själv eller har en bra försäkring. Om du tror att man får åka iväg på gratis missbruksbehandlingi USA så drömmer du. Här i Sverige har vi specialistvård som till stora delar är högkvalitativ och universell, dvs alla får ta del av den, oavsett hur mycket pengar man har eller om man har ”bidragit” till samhället ekonomiskt. Däremot tycker jag att vår primärvård är något av ett skämt och dåligt organiserad samt underfinansierad, men det är en annan historia.

     Nästan all vård i Sverige är är väl underfinansierad. Kan väl bara HR-folk, politiker och chefer inom sjukvården som fortfarande tror att allt är toppen. Visst får du vård i världsklass här också om du blir svårt sjuk och hinner till sjukhus. Men alla som inte behöver akut superspecialiserad vård får snällt vänta i en evighetslång kö eller dö medan de väntar. Något är fel i vården, om det är att alla har rätt till subventionerad sjukvård och söker för minsta skoskav och förkylning eller att de i toppen saknar kunskap om hur vården fungerar vet jag inte.

    Men gamla mamman får ju ingen vård! Hon ligger på en soffa eller i en säng hemma hos Gunilla!

     Hon har personal som är utbildad till mamman hemma.

      Som hon annonserat efter på sin fanpage på facebook. Seriöst!

      Nä, det har hon inte alls !

    Var jobbar du? som kommer med sådana påstående

  Gunilla måste ju lida av någon psykisk sjukdom.

   Och vilken skulle det vara då menar du? Psykisk åkomma?
   Själv lider jag av detsamma och haft turen eller oturen att fått ett gäng diagnoser men jag skulle då aldrig bete mig som Gunilla gör.
   Däremot efter många år av psykologer och terapeuter så har jag nog mer självinsikt än vad Gunilla har. Men framför mer insikt än du, som uttrycker dig på det extremt omoderna sättet 2018.
   Jag är en dåre på pappret men vad f-n är du?

    *framför allt.

    Bättre att ”anonym” skriver ”någon psykisk åkomma” ist för att namnge en… om Gunilla är som hon visar på TV/medier så är något helt klart fel men vad kan man ju överlåta till någon mer kunnig på området.

    Hoppas dock att det är ett spel för galleriet,

    Precis. Likadant för mig. Alltid lika oroväckande att se ”normalfungerande” mindre fungerande än en själv trots dvs diagnoser

  Jag har alltid haft en kluven känsla till Gunilla, mest positiv även om jag är fullt medveten om att hon är ”galen”. Hon vill göra rätt, vill väl egentligen men det görs på fel sätt.

   Hennes humör är ju inte att leka med alltså… Men sen vet jag inte hur mycket hon brer på när hon är med i tv.
   Att hon bryr sig om sin familj är helt ju helt klart, men hur hon agerar är ju en annan fråga…. Undra om hon fortfarande är övertygad om dotterns talang….

    Det där barnet måste hon väl ha stulit?

     Varför?

     Nej tråkigt nog inte. Pappan – som ingen vet vem han är – betalar underhåll varje månad till Erika som hon ska få men Gunilla använder de till dig själv.

      Dock vet vi ju inte hela sanningen kring det, ja underhåll lär hon få. Men det är ju till för att en förälder ska klara av utgifterna som kommer med ett barn, som tex mat, kläder, skola osv. Så indirekt går ju pengarna till Erika.

  På ett sätt håller jag med, men det viktigaste är att mamman får den vård och omtanke hon behöver. Vet inte hur Gunilla behandlar sina mamma bakom kameran, men att Gunilla berättar och visar hennes problem på sociala medier lär hon ju i nuvarande skick inte lida av. Skillnad på barn som kommer att bli medvetna om eventuella bilder på nätet

   S håller med.

   Så om en person inte är vid sina sinnens fulla bruk eller ”helt med” så kan man kränka den personens integritet?

  Hon är galen i nivå med Trump. Vilken jävla dåre.

  Är sjuksköterska och stöter ofta på patienter som dokumenterar mkt på sociala medier, blir lika obekväm varje gång. Sen ser jag ofta (alltid samma personer) folk i mitt flöde på fb som skriver mystiska statusuppdateringar med tillhörande bild på pvk i hand och dropp och vart de är men inte varför. Svarar inte heller när folk frågar, förstår inte varför man söker den bekräftelsen.

   Ja, sådant förekommer i mitt flöde också. Oerhört töntigt. Bekräftelsesökande till max.

   Jag håller med dig, samma gäller varenda bloggare som har avkommor och baserar sin inkomst på att fläka ut ungarnas privatliv på bloggen för allmän beskådan. Det borde vara olagligt att dela bilder och info om omyndiga!
   Men, säga vad man vill om Gunilla, hon tar åtminstone väldigt bra hand om sin gamla mamma och är mycket kärleksfull och omtänksam mot henne. Hur många av er som skriver att Gunilla är en hemsk människa låter er dementa mamma bo hos er istället för att sitta ensam på något boende??? Nej, tänkte väl det.

    Anonym håller med. Bra skrivet.

    Såg en liten instagramprofil med typ 500 följare häromdagen och i bion stod det gamla vanliga. Namn, ålder, stad etc.

    Och #allergiker #ibs

    Har det gått så långt att många vill hitta något att sticka ut med?

    Min mamma dog på ett kommunalt demensboende med kunnig medmänsklig personal som hade utbildning i att se dessa människors behov istället för att tex sitta ensam i min lägenhet då jag pga ekonomin måste jobba om dagarna
    Så nä jag valde ett demensboende dä jag visste hon fick hjälp sällskap och trygghet dygnet runt

   Så sjukt irriterande med dessa ”mystiska” uppdateringar

    Hatar såna uppdateringar, tycker dock numera det bara är folk 45+ som gör dem. Tex en fd jobbarkompis som alltid lägger upp saker som ”Ja det här blev ju en rolig dag…eller inte…”. De inläggen får inte alls lika många kommentarer som andra inlägg, men vissa behöver kanske känna att folk bryr sig. Eller nåt?

   Ja det där med att inte ens svara på varför man ligger där med nålen i handen…
   Jag har ju själv ett par gånger gjirt uppdatering från sjukhussängen, men det är ju mest för att förklara läget för folk som undrar/oroar sig… Lättare att lägga upp ett inlägg istället för att skriva privat till alla. Men då att hålla på information är ju bara knas, då skrämmer man ju verkligen upp folk i onödan.

  Jag jobbar inom socialtjänsten med äldre och möter dagligen dementa och deras anhöriga. Demens kan vara en oerhört jobbig sjukdom för både den enskilde och anhöriga, men det är fortfarande en människa bakom sjukdomen, oavsett om sjukdomen gör den enskilde till en människa man knappt känner igen. Att exploatera sin anhöriga på detta sätt, en anhörig som inte alltid är kapabel till att välja själv att bli det, är så oerhört integritetskränkande och jag blir rent ut sagt förbannad.

   Like på den!! Särskilt dementa blir ju liksom omyndigförklarade, som barn, och är helt beroende av de som tar hand om dem. Så äckligt beteende av Gunilla. Inte för att hon någonsin skulle ta till sig kritik dock. 🙁

   Sååå himla bra skrivet!!! Tack för arbetet du gör och för din empati!

   Så du menar att dementa inte ska synas? Hemskt tycker jag om det. Tur dom har släktingar som ställer upp.

    Hur får du det jag skrev till att dementa inte ska synas? Jag tycker att alla människor ska få synas i denna typ av sammanhang på sina egna villkor och att man ska värna om personers integritet. Jag tycker inte det är rätt att någon exploaterar sin demenssjuka anhöriga på detta vis då det kan vara svårt för personen att samtycka.

    Till Fyfan och SwipVepe: tack för era kommentarer!!! <3

     Så sant och klokt men vissa människor vill missförstå bara för att få 0,01 sekunders uppmärksamhet.
     Vet av egen erfarenhet vilket hästjobb ni gör oavsett utbildningsgrad

    Skulle du vilja visas upp på sociala medier när du är påväg till sjukhuset och förmodligen knappt är medveten om vem du är och var du är?

     Min mamma hade velat det. För hon blev illa behandlad. Så andra får se verkligheten. Och den suger ibland.

      Jag måste få väga upp det som du skriver. Jag må inte ha en demenssjukdom, men en livshotande allergi. Att bli omsvärmad av människor som uppenbarligen spelar in en video när du ska få adrenalin och kortison samtidigt som du ber innerligt för att få överleva är en mardröm. Jag tror ytterst få av oss som hamnar i utsatta situationer vill bli filmade/fotade. Vi är människor, inte skådespelare/modeller.
      Nu har jag blivit felbehandlad ett flertal gånger och anmält detta. Det ändrar inte hur lite jag vill att mitt allmäntillstånd delas med allmänheten.

      Låt mig vara din medmänniska, inte en story.

       Exakt det tänkte jag på när Camcams pappa fick en anafylaktisk chock för ett par veckor sedan. När ambulanspersonalen behandlade honom här hemma, innan de åkte iväg. Då tänkte jag efteråt: Det är sånt som människor skulle kunna filma och lägga upp på sociala medier.
       För mig fanns inte ens tanken, under det akuta skedet. Jag var bara livrädd.

    wut

  Gunilla är inte klok på en fläck ?

  Sindy gör reklam på sin instastory. Ska vi alla gå in och skriva DM till företaget som hon gör reklam för? Inte för att vara sån men hoppas ingen glömt vad hon gjort, hon ska få påminnas om det lite längre än några dagar.

   Klart vi ska vara såna. Hon har betett sig fruktansvärt.. 🙁

    Hej! Hur tänker ni när ni samarbetar med sindy med tanke på händelserna förra veckan? Är det här något ni aktivt väljer att blunda för, är ni ovetandes eller står ni bakom det hon gjorde?

     Gissar att kommentaren inte var till mig, men ja det är bra att skriva så. 🙂

   Räcker väl att en gör det, tänker jag? Om syftet är att uppmärksamma en sponsor på ett olagligt beteende? Eller har du ett annat syfte?

    Tänkte att de tar det mer på allvar om mer än 1 person reagerar

    Oftast krävs det flera för att företag ska lyssna, tyvärr.

   AHclinic väljer att blunda helt, vilket är sjukt med tanke på att det är en pågående polisutredning. Kanske dessa gör också. Dom verkar stå bakom sånt…Tjejen som blev drabbad glömmer nog inte bara bort allt efter några dagar.

    om många skriver så kan de inte ignorera det. Mår illa av att sindy får pengar för att marknadsföra saker. Vill att företag ska förstå vad dom gör så att sindy är tvungen att leva på 0 kr. Precis som hon förtjänar

   Och det är inte reklammärkt som det ska heller (som vanligt)…

  GP är något funktionsfel. Störd.

  Undrar vilket SöS anettefarmor1 bor närmast.?

  Gunilla har alltid varit respektlös gentemot sin mamma. Vem låter sin sjuka och dementa mamma sova i en obekväm och alldeles för liten bäddsoffa medan dottern sover ensam i en stor dubbelsäng?

  ?

  Respektlöst mot en så utsatt människa. Sen hur Gunilla poserar också! Kolla hur hon skjuter fram vänsterbenet mot ambulanssjukvårdaren. För intimt för att det ska kännas bekvämt tycker jag.

  Ville Gunilla tacka personalen (vilket i sig är trevligt) så hoppa över att ta med mamman i bilderna helt. Ett foto på sjukhusets entreskylt eller avdelningen skylt, alltså en mer intetsägande interiörbild.
  Lite mer normal posering om det absolut ”måste” tas kort på/med personalen. Vill hon så gärna ha med sin lilla mamma på ett hörn så ta en närbild på t ex mammans hand i sin hand, inget mer än så behöver synas. Jag tror säkert att Gunilla älskar sin mamma djupt men hon kanske inte förstår så mycket om integritet, gränser och respekt.

  Det heter person med demenssjukdom! Personen kommer alltid före sjukdomen! Vet ni vad dement betyder? Nej, tänkte väl det… det betyder ”utan själ” så sluta upp med att kalla människor för dementa!

   Märkligt att så många använder ”dement” då? Mig själv inkluderat. Hade faktiskt ingen aning om detta och ingen har berättat det, jobbade ändå på ett äldreboende för tre år sen. Beror på okunskap isåfall, inte illvilja.

    Hej Moa!
    Jag förstår att det är ett begrepp man använder utan att lägga ”utan själ” värderingen i det men ordet i sig är en etikett och stigmatiserande så hoppas på en förändring till ”hen har demens”, ”har en demenssjukdom” osv. ?

     Ska tänka på detta i framtiden, tack!

      Härligt, du är en förebild! Tack!

   Hur gör det skillnad då? ”Personen är utan själ eller personen lider av en sjukdom så den är utan själ.” Inget utav det är ju sant. Det är ett namn på en sjukdom, ett namn den fick på den tiden när man ofta gav saker den här typen av ”beskrivande” namn. 2018 har dement komma att betyda ”någon som lider av demenssjukdom” och ingenting annat.

    Dement betyder utan själ, inte demenssjukdom

     Finns ju noll bevis för att något som en själ ens existerar så isåfall är ju hela mänskligheten dement. Eller förlåt, drabbade av demenssjukdom.

    Jo det gör stor skillnad, om du har psykisk ohälsa till exempel, vill du bli kallad psykot då?
    Och! Jag som stammar vill inte bli kallad ”stammaren”…gäller faktiskt samma när det handlar om andra tillstånd/sjukdomar men du fattar inte det?

     Fast skillnaden är väl att ”psyko” och ”stammaren” används i förminskande/kränkande syfte medan att använda ordet dement om demenssjuka inte innehar någon värdering eller på annat sätt mena att personen de facto är utan själ.

      Fråga en person med demenssjukdom om det! Jag har frågat många och dom vill inte höra dement eller att dom är dementa pga stigmatiseringen. Lägg ner nu och snacka inte om nåt du inte vet.

      Du resonerar samma som med n-ordet, du lägger ingen värdering i det nä men dom det berör gör det så då kanske man kan ge avkall på sin ”rätt” att kalla människor det man känner för. Eller?

   Tack för info! ❤️

    Tack själv?

  Usch, hade glömt GP men kollade hennes konto nu, den där viktoriae1 är ju garanterat hon själv med alter ego. Pinsamt!

   Japp, jag har samma teori! Den där victoriae1 följs av TheGunilla och de formulerar sig på samma sätt.

  Om ni visste hur en del kan bli dåligt bemöta pga demens. Min mamma hade tyckt om att jag tog upp det.

   Min farmor hade Alzheimers och de behandlade henne så illa på hemmet. En kväll ramlade hon och hela axeln gick ur led men ingen ringde hem till oss. Hon hade legat på golvet i 3 dagar och vi fick inte veta någonting förrän vi åkte upp.

    Lisa ja jag vet hur det är. Var likadant för min mamma och svälta fick hon fy fan. Inte värdigt. Men jag tog upp det och kämpade för henne.

     Vi med men min farmor var väldigt aggressiv så vi kunde inte byta hem men de skärpte sig fram tills hennes bortgång.

    Låg hon på golvet i tre dagar? På ett boende?

     Ja.

      Tror jag inte på.

       Nej för sjukvården är ju så bra idag. Om man kan glömma bort en person som är dement och som är på toaletten så kan man strunta i en dement person som ligger på golvet. Lägg dig inte i något som du inte har någon som helst vetskap om jag-är-för-feg-för-att-skriva-mitt-namn.

  En liten fundering Camilla; hur resonerar du när du skriver inlägg som handlar om en influencers anhörig?

  Du har ju vid ett flertal tillfällen skrivit att du inte skriver om personer som inte själva har sociala medier, men du tar ofta på dig att kommentera vad och hur olika influencers skriver och ”utnyttjar” sina barn ( har flera exempel med Katrin, Blondinbella, Mona m.fl) eller som här ovan Gunillas mamma.
  Varken barnen eller mamman har sociala medier men du skriver ändå inlägg om dem utifrån deras perspektiv (som du givetvis inte vet något om)
  Vill bara veta hur du tänker runt det.

   Inlägget handlar inte om mamman eller vad som hänt henne utan om Gunilla och det respektlösa sätt hon exponerar sin mamma på den utsatta position hon är i här. Av den anledningen bäddade jag inte in Gunillas inlägg utan tog skärmdumpar där jag censurerade mamman eftersom hon inte är fokuset i inlägget. Det är Gunilla som är det och den poängen går fram utan att jag behöver visa hela inlägget.

   Jag har aldrig skrivit om exempelvis Isabellas barn och kritiserat dem utan om något så är det hennes föräldraskap och sättet hon använder sina barn till att tjäna pengar eller provocera sina läsare – i min värld är det stor skillnad och någonting jag står för.

  Balle också Gunilla har blockat mig på insta för att jag kommenterade att man kan faktiskt inte dö av att få lite vatten skvätt på sig och att hon ska krya på sig. Saknar henne så mycket ju ♥️♥️♥️♥️?

  OT men vet någon vad som hänt med gruppen springande tjejer på Facebook? ? Fanns på förmiddagen och nu borta..

  Jag tror att Gunilla kör lite ”damage control” inför ev ett fängelsestraff,kan hon hävda att hon behöver ta hand om sin mamma? Har alltid tyckt att hon är som en orm,som slingrar sig ur problem med att alltid skylla på andra…

  OT: Sjuk på semestern

  Jag har en vecka kvar av min semester och blivit sjuk. Det började egentligen redan i tisdags då jag fick diarré och väldigt ont i magen. Nu igår gick detta över till att jag mer är väldigt slapp och orkeslös. Det är först igår/idag jag har lidigt och känt mig sjuk.

  Jag har antagligen drabbats av någon maginfluensa, och kommer säkert vara sängliggandes 2-3 dagar till. Hur ska jag göra med min semester? Sjukanmäla mig imorgon till arbetsgivare (hela kontoret är stängt under veckan) och så gå till vårdcentral för att få sjukintyg? Någon som har några erfarenheter?

  Tack!

   Sjukanmäl via mail eller telefonsvarare i morgon. Sjukintyg behövs inte för den första veckan om du inte har särskilt avtal med arbetsgivaren.

   Vad menar du med hur ska du göra med din semester? Den är väl slut…?

    Jag har en vecka till, och läste att om man var sjuk på semestern fick flytta semesterdagarna och inte behöva använda semesterdagarna på att vara sjuk.

    Nej blir man sjuk under semestern skall det tas ut som sjukdagar och semesterdagarna sparas och kan tas ut senare.

  Tips, Kissie är i farten med ett sponsrat inlägg där hon promotade tandblekning för ”hälsa”

  ”Min ”hang up” är tänder, helt klart! Tycker det är så viktigt att ha fina tänder, jag tycker det visar att man tar hand om sig själv och sin hälsa. Därför tar jag extra noga hand om mina egna. Jag har ju tandfasader på övre raden, men inte nedre så det är viktigt att bleka nedre raden. Då använder jag tandblekning från Belissas *KLICK*”

  Inte nog med att hennes snack om hur viktigt det är att bleka tänderna är skitsnack och tandblekning snarare är skadligt för tänderna, hon illustrerar sitt före och efter med en uppenbart manipulerad bild för hon kraftigt ljusat upp efterbilden (syns både på tänderna och på huden).

   Tänkte på exakt samma! Att bleka är inte att ta hand om, och bilden är verkligen bara uppljusad. Så fult.

  Skrev till Belissima (tandbleknings företaget) som Sindy gjorde reklam för. Frågade hur de ställde sig till att deras namn står på samma Instagram som nyligen skickade ut hämndporr på en oskyldig kvinna. Lovar att bifoga svar till Camcam om jag får något
  . ..

  Min lilla farmor är dement och jag skulle må dåligt av om nån la ut bilder och filmer på henne för allmän beskådan.

  För övrigt vill jag bara säga att personalen på hennes boende (USK:or och sjuksköterskor) är så duktiga och trevliga. Litar på dem till fullo!

   Bra. Finns bra hem. Finns också ur dåliga och som tur är tar tidningarna upp det.

    Absolut. Det är bra att missförhållanden kommer fram, men även bra att visa att det finns kanonboenden!

  Jag är en ensam, tragisk, misslyckad, omoralisk människa.

   Det är man inte så länge som man bryr sej om andra människor. Inte bara skriver om det utan hjälper och besöker sjuka eller andra människor i nöd.

   Varför säger du så?

  Skrev en kommentar till henne just ang detta. Den var ju inte direkt uppskattad av en del. Ställde en fråga till Gunilla som andra svarar på. Vilket ibland kan göra mig irriterad ställer jag en fråga till någon så vill jag väl inte att någon helt annan ska svara på min fråga.

   Folk älskar att svara åt andra. Så är det på mitt jobb, spyr på det. Folk ska vara sååå jävla duktiga

  Inte varit så här äcklad av sociala medier på länge,

  En fråga till ”En grön groda”

  Kom katten tillbaka? (Du skrev om den i Öppet Spår i fredags.) Jag hoppas det! <3

  Allt för pengar, allt för pengar. Allt för att hålla sig kvar i rampljuset. Hon vore inget utan ”Svenska Hollywoodfruar”.

  Hon älskar nog sin mamma otroligt högt (av vad jag sett så verkar det verkligen så), men vad i helvete är detta? Hon ber seriöst ambulanspersonalen att filma henne medan hon tröstar sin mamma? VAD I HELVETE ÄR DETTA?

  Sindy gör reklam för belissa tanblekning men det är ngn som provat rabattkoden och den är tydligen inte giltig. Tror ni de avslutat sitt samarbete efter att hon delade hämndporr? Tycker det är så sjukt om detta glöms bort

  Verkar som att det blir ett kändis-Robinson med bland annat Amir, Vlad och Anna Book
  https://youtu.be/igp2b_GpdWc

  Kolla Vlads senaste video också ?

   Man ser även på Vlads senaste instagrambild att det är samma fåtölj på hotellet som på Amirs hotellrum ?

  ??
  Sen har Gunilla fejkkonton på insta där hon sitter och besvarar alla kritiska kommentarer med näbbar och klor. Galen psykopat och det skrämmer mig att inte fler verkar tänka på det. Psykopati är bland det värsta vi har på vår planet och bör i allra högsta grad tas på blodigt allvar och det är sjukt att göra nöje av dem eller exponera dem på ett sätt som gör att allmänheten tar lätt på den störningen.

  Att hon inte förstår att skämmas! Mamman vill knappast bli exploaterad på det där sättet, en grym skändning av personlig integritet!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.