När någon gör reklam för saker jag faktiskt inte visste fanns


Kommer ni ihåg de här tröjorna? De kräver ingen utslätning!! SÅ praktiskt och effektivt! Isabella? En ny affärsidé kanske? Bring the bubble shirt back to Sweden?

Det här steamerskåpet slätar inte enbart ut skrynklor, utan den har också en funktion som ger en uppfräschning av kläderna samt tar till 99,9% bort pollen, damm och kvalster. Så efter att ha använt en tröja en hel jobbdag får den hängas in i skåpet där all lukt försvinner med hjälp utav ångan. Går även att sätta in en doftservett i ett filter som gör att kläderna luktar nytvättat. Så himla smidigt, och vi slipper gå till kemtvätten med kläder som inte blivit smutsiga.//Isabella

Själv äger jag extremt få plagg som kräver kemtvätt men visst slänger även jag kläder i tvätten som inte är smutsiga utan bara är ofräscha och då skulle ju ett uppfräshningsskåp vara händigt att ha där hemma. (Nej, jag vill inte ha ett samarbete bara för att jag skrev så utan det var endast en reflektion.)
Det skulle kunna stå i studion bredvid Ms vinkyl som inte heller fick plats någon annanstans utan förpassades in dit, men med en prislapp på hela 23 000 kr så är och förblir det en dröm. 🙂
Vad kostar det att lämna in kläder på kemtvätt? Ni som vet, hur många plagg skulle det krävas innan den här lilla babyn betalat sig själv?

Finns inte också risken att man kanske använder sig av det här skåpet lite för mycket till slut?
Som en ”deo-dusch” fast för sina kläder? Hur många gånger kan man steama ett plagg ”rent” innan gränsen är nådd? 5? 10? Tills det morrar åt en och försöker kräla ur tvättkorgen på egen hand när man gläntar på garderobsdörren?
Jag brukar hänga in skrynkliga kläder i badrummet om jag ska duscha varmt lite längre – det fungerar också ska tilläggas. Plaggen blir kanske inte kvalsterfria, men dock skrynkelfria. 🙂

23 000 kr för ett steamskåp?
Rimligt eller rackars dyrt?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle nog vilja testa hur bra det är innan jag pungade ut 23 laxar

    Vill ha!! … om jag slipper betala. Kasta gärna ett på mig. (Bildligt, tack!) Dröm!

    Jättebra! Jobbar hemma hos en man som har en liknande variant. Super verkligen för skjortor och kostymer

    Dyrt såklart, men om man passar på att sätta in det när man bygger nytt eller renoverar skulle det ändå kännas värt. Då lägger man redan så mycket pengar så 20’ hit eller dit inte märks. Jag blev väldigt sugen på ett sånt skåp… Vi har nån ångfunktion på tvättmaskinen, kanske borde börja använda den lite mer först.

      När jag har kläder som använts, men inte är smutsiga… brukar jag hänga ut dem på vädring. Det är helt gratis.
      Fy för den lede så mycket grejor det finns… som egentligen inte behövs.
      (Kvalster är inte ett skit farlig, om man inte är allergisk.)

        Ja…jag för samma lika. Men det är inte lyx (bara bra för planeten och plånboken) så jag tror inte det är blogg worthy.

        Fast för att värda kläder behöver du ha hus eller en stor balkong. Det är inte alltid helt gratis ?

          Använd fantasin! ?

          Ta en promenad i kläderna, då vädras dom ju på kuppen ? skämt åtsido.. har aldrig hängt ut kläderna annat än på tork.. tvättar ofta istället . Tyvärr sliter de ju lite på kläderna

      Fast 20 tusen är ändå alltid 20 tusen. Vare sig du bygger en garderob för 30 tusen eller ej tar det lika lång tid att jobba ihop 20’000.

        Fast det stämmer inte, det tar nog betydligt längre tid för mig att jobba ihop 20 000 än vad det gör för Bella att jobba ihop samma summa…

          Så sjuk värld, slår vad om att det du jobbar med bidrar mer till samhället än AB Luftslott Kräm & Kladd.

          Ja, jag jämförde aldrig dig och Bella utan menar att vad du än ska bygga/köpa till ditt hem så är 20’000 alltid 20’000.

          Och hon har ju inte jobbat en sekund för det skåpet. Gratis. Superhärligt.

    Beror väl helt o hållet på plånboken – för Bella lär det inte märkas o hon har nog, mer än väl, användning av ett sådant, medan en ”vanlig Svensson” kanske varken har råd eller nytta av ett..

      Nä för Bella märks det inte, eftersom hon inte behövde betala för det.

    En sån tröja fick jag av min farmor när jag var liten! ? jag tyckte inte alls om den men använde den några gånger för att vara snäll mot lilla farmor.

    Beror på hur pass mycket det fräschar upp, om det fungerar även på svettlukt (tänker på träningskläder och liknande). Annars nöjer jag mig med moderna tvättmaskiners 15-minuters uppfräschningsprogram. Snabbt och smidigt, använder det till 50% av tvätten.

      Snabbtvätt till svettiga träningskläder? Fan vad vidrigt

        Vadå vidrigt. Svett är inte världens undergång. Gud, jag är här pervers som kan använda samma bh typ 100 gånger.

          Nej, det är verkligen inte världens undergång. Och det är knappast vidrigt eftersom all svettlukt försvinner i tvätten ?

        Tycker du? De känns oerhört rena och väldoftande efter 15-minuters programmet. Maskinen är sprillans ny så jag tror den är väldigt effektiv. Så nej, knappast vidrigt.

        Vidrigt? Färsk svett är ju bara att skölja bort. Lägger ofta träningskläder i blöt i handfatet medan jag duschar, vrider ur, hänger upp. Inget vidrigt med det.

    Mogis och mon amour är förlovade!

    Nu är även paow tillbaka från sin välförtjänta paus ?

    Inte det minsta intressant, det går ju finfint att bara köra på handtvätt i maskin om man bara vill fräscha några plagg, hänga på tork och redo att användas dagen efter igen.

      För oss som har gemensam tvättstuga som det aldrig finns tider i är det inte riktigt så enkelt. Men då lägger jag ju hellre pengar på en egen tvättmaskin än ett ångskåp.

      Det ska ju strykas också. Där är kanske en steamer bra.0

    OT Ida Wargs följare har blivit galna för att hon tog en 2,5h paus från sin bebis och tycker det är skäl till att säga att hon aldrig borde skaffat barn och hon är en dålig mamma. Sjukt hur trångsynt mamma-maffian kan vara, suck…

      brukar bli samma visa när ”influencers” och ”kändisar” får barn.

      Folk borde tänka både 1,2 el 3 ggr. Innnan de skriver skitkommentarer, som trycker ner människor. Vart fan har vänligheten tagit vägen.

      Ja, ungen har väl för fasen en pappa oxå. Eller tror folk att ungen ska sitta fast vid mamman 24/7.

      Som mamma (influencer eller ej) så gör man allt fel.
      Mvh mamma till två

        Håller med generellt, men den enda som verkar få göra vad hon vill och alla ändå tycker allt är gulligt är Margaux. Lille Arnold får vara ifrån utan att det kommer hot om en orosanmälan.

        Nej jag gör inte allt fel. Men jag har många runt omkring som har åsikter om hur jag ska göra/tänka men det betyder inte att det jag redan gör är fel.

      Alltså denna Michelle som kommenterat på Idas instagram?! Vad får en människa att tro att den kan skriva vad som helst till vem som helst :'(

    ??? har aldrig haft, så behöver inte detta ångskåp heller????

    Åh gud minns morsan hade sådana tröjor som jag norpade från hennes garderob

    Förstår inte meningen med detta skåp .Känns mycket fräschare och tvätta , efter att plagget används en eller två gånger !

    Snälla CamCam – kolla Hannah och Amanda’s (framförallt Amanda) reklamstories på IG! Gör omärkt reklam för sina kläder vaaaarje dag – och de gör det ”lite på skämt”. ”Vet du, Hannah? Jag fick en chock idag IGEN! Denna topp från Daisy Grace kostar bara 395kr”. Nytt plagg varje dag.

      När hon låtsas svimma ?
      ”Skinnkjolen för 2995” ”Så värt!”.
      Eller inte. Håller med ovanstående, så mycket omärkt reklam. För övrigt beställde jag en baddräkt från deras märke som inte satt bra, blev en retur. Baddräkten kostade 600 spänn med fri frakt. Efter min retur kom en faktura på returfrakten – 69 spänn! Fan vad sur jag blev.

        Fast returfrakt kan jag förstå att företag vill ha betalt för. Tänk om alla skulle returnera och företaget står för den kostnaden?

          Så det är rimligt att betala något man inte vill ha?

            Att betala returfrakt? Ja.

        Du kanske borde börja kolla upp sånt innan du beställer om du blir upprörd över returfrakt..?

          Trevligt svar från dig, härligt!
          Jovisst, det är väl klart jag borde kollat upp det? Lesson learned ?? Efter 35 år i livet har jag aldrig varit med om en sådan hög returfrakt, den brukar i regel vara 39kr. Det var min poäng.

    Men har inte de flesta nya tvättmaskiner ångfunktion? Jag brukar då avsluta tvätten med det, men har faktiskt inte kollat så noga om det bara går att ångtvätta xD

    I veckan kom min 16-åriga son ut som homosexuell. Jag blev helt ärligt inte helt överraskad. Som Mamma har jag känt på mig det till och från i flera år.
    Jag tog emot det väldigt lugnt och har två olika känslor kring det hela.
    Först så känner jag oro. Hur öppna många än är idag kring detta så är inte alla det. Jag lider med sonen för alla fördomar, hat och kanske t o m fysisk våld som han kommer behöva ta.
    Å andra sidan ser jag att mitt liv kommer innehålla en ny vinkel och erfarenhet som inte alla andra har.
    Blir väldigt kortfattad nu, det finns mycket mer att fundera över, men jag vill väl just nu bara höra om det finns fler här som kan dela med sig av sina erfarenheter. Jag vill bara hjälpa min fina son så gott det går.

      Tänk om alla föräldrar var som du ?

      ❤️

      Åh, vilken mamma du är! ❤️ grattis till att han anförtrodde sig till dig.

      Hej! ❤️ Min dotter kom ut för 1,5 år sedan, 21 år gammal. Ingen grej för oss heller! Det har så klart varit en resa för henne under många år. Men sedan vi fick veta så har jag tydligt sett olika stadier i ”identitetsutvecklingen”. Nu i samband med Pride var hon på Tjejfesten Stockholm, vilket jag kan säga har förändrat henne. För första gången var hon i ett sammanhang där hon inte kände sig annorlunda. Hon har bra kompisar där flera är bi, men just det här med att vara den enda som är lesbisk det har blivit mer o mer jobbigt. Så mitt råd är att stötta så man hittar sitt sammanhang! Sen är det en lång process. Tonåren är ju inte lätta generellt…

    Ska man vara petig kostar det 24 000, inte 23 000. 23 995 avrundas ju inte neråt…
    Mvh
    /surhagga

      Kan du inte skriva om Varmkorvboogie, som la ut på sin instagram att hon tackar NEJ(!!!!) till samarbeten där hon erbjuds gratis produkter men som hon själv och sina följare allt som oftast inte skulle ha råd med? Det är fan värt att hyllas tycker jag! Mvh vanlig dödlig icke adlig människa som ej är Opera Winfrey och som ej är fin nog för att ha råd att skoja till vardagen med ett ångskåp som kostar mer än min månadslön

        Vet ej varför min kommentar hamnade som ett svar här??? ps budgetips om man nu verkligen måste stryka sina kläder; PLATTÅNG

          Eller strykjärn

    Vet du varför Dasha Girine inte följer Hanna Friberg på insta längre?

      Har för mig att dasha fick en fråga på Instagram som handlade om att Dani sagt i Dani och Hannas podd att dasha var dryg. Kanske bottnar i det?

    Såna tröjor trodde jag helt ärligt var enbart strandkläder. Hade en som jag hade över baddräkten när avi gick till och från stranden på semestern.

    Tänk va mycket onödiga prylar det finns som man egentligen klarar sig helt utan.

    Asså Cam, jag tycker att du är så himla skön. Var inte alls längesen jag hittade hit, några månader sedan? Din blogg är så annorlunda. Den öppnar upp för diskussion på ett annat sätt än alla andra bloggar. Ditt kommentarsfält är ju topnotch! (stavning?) Även om jag är lite kärringgrinig på ett inlägg eller annan kommentator så kommer ändå diskussionerna fram, det är ingen som sitter som en polis och modererar allt som inte ”följer linjen”. Jag tycker att du gör ditt jobb jättebra och önskar dig all välgång du kan få!
    Bra jobbat helt enkelt ❤

    Varför går man till kemtvätt med kläder som inte blivit smutsiga? ? Är nog en economista för jag brukar bara tvätta smutsiga kläder, det blir billigare.

    Köp en klädspray för en 50-kapp istället, perfa att använda hemma och ta med sig på resor för att fräscha upp ”gammal resväska-doften”. Svårare att packa med ett skåp kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.