Det händer på Instagram

https://www.instagram.com/p/Bmxuz5bFGsB/?taken-by=akaannica

Jag tänker typ någon advokatfirma inne i stan – typ Vinge! Där skulle de nog passa! 🙂

https://www.instagram.com/p/BmyPEqMlX-4/?taken-by=mollyrustas

Mmmmkay! En röv! Gotcha!

https://www.instagram.com/p/BmyKXPjHanU/?taken-by=lackberg

Om Camilla Läckberg gjorde smygreklam för Katten Zytos mat så borde det här inlägget klassas som motsatsen till det. Det är är sannerligen ord och inga visor om George Jensens bemötande och en minst sagt defekt och lössläppt ring som droppar stenar snabbare än THK tömmer matskålen.
Uj, uj, uj!

https://www.instagram.com/p/BmyWPjTlwGI/?taken-by=kattpaow

Och på tal om smygreklam…

https://www.instagram.com/p/BmyMm2glzpM/?taken-by=josephineqvist

Har de ett speciellt ”influencerbord” på den här restaurangen eller blev Josie Qvist inspirerad av Angelica Blicks https://nyheter24.se/bloggbevakning/2018/08/11/hur-manga-ombyten-hade-angelica-blick-med-sig/ och bestämde sig för att gå i hennes fotspår?

https://www.instagram.com/p/BmypQw7nUPW/?taken-by=jannid

Spännande!
Janni och Jon har tagit fram egna filter att använda i telefonen. Det här ska jag kika närmare på och återkomma med ett inlägg om. Se om det är något att ha… 🙂

https://www.instagram.com/p/BmxPyI0l-Ef/?taken-by=dondasha

Team Dasha eller Team Petra? Sommar eller höst?

https://www.instagram.com/p/Bmx6Vdzh1Vi/?hl=en&taken-by=chloeschuterman1

Gud, jag känner mig gammal! Var inte den här tjejen typ 12(!) nyss?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så suddiga Kattpaows fingertatueringar blivit. Får mig att tänka igen på hur tatueringarna så småningom kommer att se ut på alla dessa människor som täcker sina kroppar med dem. En blåaktig suddig massa….. (Tyvärr, för jag vill så gärna ha en mellan skulderbladen, en speciell….. Men har en på ena axeln, en blomma, som numera är en märklig blobb i blågrönt…)

      Just handtatueringar blir gamla och nöts bort väldigt fort. Går man till en bra tatuerare som använder kvalitetsbläck, tar hand om sin tat, skyddar den från solen etc, kan den vara fin tydlig och med vackra färger hela livet.

        Fast tatueringar på fingrarna kommer aldrig vara lika fina och tydliga livet ut, hur bra bläck din tatuerare än använder eller hur mycket du än försöker ta hand om de på bästa sätt. ALLA tatueringar förändras genom åren.

          Jag sa ju det, just handtatueringar blir gamla och nöts bort väldigt fort.

      Handtatueringar flyter ut mycket snabbare än andra tatueringar eftersom att huden på händerna slits och är i konstant rörelse/töjning hela tiden i och med att man ju alltid använder sina händer. Jämför med huden på tex. under- eller överarmen som är stilla i stort sett alltid även om du använder armarna.

      Är tatueringarna små och speciellt när de sitter på händer flyter de ut sådär. Större tatueringar på andra ställen gjorda av en bra tatuerare blir det inte utan håller sig fina.

      Tatueringar blir inte så suddiga över hela kroppen 🙂 är mest händerna det kan bli så på. Så du behöver inte oroa dig

        Fast jag har en på ena skuldran också, som sagt. En turkosblå blomma med gröna blad och orange mitt (jaa, hade tråkig fantasi på den tiden…). Redan efter ett par år fick jag göra om den, då konturerna blivit suddiga och färgerna mörka. Idag ser den ut som en … ja, jag vet inte vad. Blågrön amöba?

          Hur har du tagit hand om den? Skyddat för solen med kläder eller spf 50+? Mina är flera år gamla och ser precis ut som när de var nya, med tydliga linjer, klara färger etc.

    Letar efter fotspåren på rumpan…

    Alltså Paows naglar. Känns så opraktiskt!! Och all smuts och skit som fastnar under… blä. Tacka vet jag mina nerklippta ssk-naglar ?

      Hur är det opraktiskt? Hon tar sig igenom dagen så som du gör med dina nerklippta ssk-naglar.

        Och du använder ssk som ett nedlåtande ord för att…? Krävs högre utbildning och vi ska vara väldigt glada att de finns.

          Det var väl Karin som kallade sina egna naglar för ssk-naglar till att börja med!?

          Men jisses ?‍♀️

          Mina ssk-naglar känner sig kränkta! /Med vänlig hälsning, ssk (med ironi)

        Rent fysiskt är det opraktiskt.

        Var är det nedlåtande att jag kallar mina naglar ssk-naglar? ?
        Opraktiskt när man ska:
        -sätta in tampong/menskopp
        -ge småbarn en supp
        -öppna t.ex en läskburk.
        -Pilla ut en ögonfrans som fastnat på ögonvitan.

        Tycker iallafall det verkar opraktiskt med så där långa naglar, men går ju såklart.
        Och nagelborste eller ej, lite småsnuskigt ändå…

        Hur det är opraktiskt? Alla moment i vardagen måste vara svårare med dom naglarna jämfört med korta naglar. Sen att man vill ha det ändå är ju en annan femma och upp till var och en.

      Man använder väl som alla andra nagelborste. Blir inte mer skit under naglarna än för de med korta.
      Jag jobbade som svetsare och hade bra mycket längre naglar än Paow´s. Inga som helst problem.
      Man lär sig med tiden att hantera allt med långa naglar.

      Ja, jag undrar särskilt över mammor med bebisar som har såna där riktigt långa, vassa klor. Hur praktiskt? Och hur ofta gör man illa den stackars ungen? Jaja, ni behöver inte svara att det faktiskt går jättebra, jag förstår att man hittar något sätt att sköta barnet på utan att sticka ihjäl hen.

        Som svar på din fråga, man gör inte illa sitt barn. Fejknaglar är inte vassa oavsett hur spetsiga. Jag till och med skaffar akrylnaglar under höst/vinterperioden bara för att det nästan är omöjligt att klia med dom. Enda gången jag inte lyckas förvärra mina eksem haha 🙂

        Jag har snöat in på ”hur fasen petar man sig i näsan utan att få en nagel i lillhjärnan?

          Ett toabesök o bakterierna jublar örk

            Men alltså förstår ni att man kan hålla långa naglar rena också??
            Det är ju inte som att man slutar tvätta händerna när man skaffat långa naglar.

    Haha…det med Camillas ring är ju knäppt. Blir paff av tillmötesgåendet…

      Ja fast tyckte hon var lväldigt överdriven med att hon skulle blivit ”anklagad för bedrägeri”. Behöver ju inte alls vara så tjejen menade..

        Eller så var det väldigt så?

        Fast det var ju precis det hon blev. Det vore ju bedrägeri att låtsas som att man fått en billig sten och kräva en dyr i utbyte.

      Lite kluven till det där när kändisar hänger ut företag på sina sociala medier. Självklart ska man meddela att man inte är nöjd med bemötandet och man ska få bra service, men när kändisar hänger ut företag så här så känns det lite som ”utpressning” på nåt sätt. De har ju ett helt annat genomslag än om vi vanliga klagar på bolagets Facebook-sida, och ibland kanske det är en enstaka anställd som betett sig olämpligt eller det var någon annan omständighet som gjorde att det inte blev bra. Självklart ska bolaget be om ursäkt och rätta till ev. fel, men man att bli uthängd på en kändis Instagram med kanske hundratusentals följare. Nja, då ska man allt ha betett sig riktigt illa.

        Jaa menar det. Tjejen i kassan kanske bara formulerade sig illa, eller menade att hon kanske gjort det någon annanstans… eller så menade hon att det var bedrägeri, men tycker oavsett att det var lite hårt uthängt.

          Hur är hon det? Hon är inte nämnd vid namn? Det är garranterat mer än en som står i kassan.

          Och jag tänker nog att det här mestadels borde vara nyttigt för henne att höra

        Jag tycker nog mestadels det är bra att de med räckvidd använder den vid behov. För den lille konsumenten har inget att sätta emot och företagen som är stora vet ofta det och lutar sig mot det och kör över den lille om de känner för det.

        Men när lite större profiler som Camilla kan nå ut och få gehör så kommer de i framtiden vara mer på tårna. Det gynnar både dig och mig. Jag personligen är trött på alla företag som bara kommer undan för att ingen säger något och att de aldrig får någon dålig press.

        Och i vilket fall George Jensen är jättestora. Ett företag med långt mer pull än de flesta och i jämförelse är t o m Camilla ganska liten. ?

          Ja de e sant

      *bemötandet

    Börjar utveckla samma hat mot för-små-trosor-som-sitter-obekvämt-i-röven-poser som jag har mot män som går runt med sina chipstuttar på stranden. VILL INTE SE!

      Chipstuttar?? Vad är det…?

      Fast just chipstuttar är väl något som inte alltid går att bli av med… Onödigt att känna hat mot en oskyldig kroppsdel kan jag tycka.

        Fläskiga gubbar i medelåldern som drar av sig tröjan i tid och otid? Jo, det går att tränas bort. Både tuttarna och att de ska dra av sig tröjan.

          Men vafan på STRANDEN. Där kan väl i alla fall var och en få gå utan tröja utan tröja?

            Blev något konstigt när jag kommenterade, men ah. Utan tröja kanske framgick.

            Jag hade mer än gärna gått med bar överdel på stranden likt alla snubbar med chipstuttar, men då blir det ju ramaskri och obehagliga blickar. Så nä, ”var och en” får verkligen inte gå utan tröja på stranden.

              Man får faktiskt.

              Jag testade att bada/sola topless en hel del i sommar och blev positivt förvånad över att INGEN verkade bry sig. Eller också bryr jag mig mindre över vad andra tycker. #freethepatts

            Nej, i tid och otid skrev jag. Inte på stranden 🙂

          @sekundärkränkta etc:Nej, det heter gynekomasti och är en sjukdom. Och självklart får folk se ut hur fan de vill på stranden.

          Det är ganska vanligt att gubbar i medelåldern får lite hängade hud vid bröstet. Det i kombination med lite extra hull vilket inte heller är inte heller något ovanligt och är väl det du kallar ”chipstuttar”. Varför får inte alla människor, oavsett ålder och kroppstyp, ta av sig skjortan när det blir varmt? Tycker att din kommentar var lite elak.

        Om kvinnor inte får gå topless varför ska killar?

      Fettförakt much?

        Ja, fett är ju dåligt..?

          Men vilken logik, fett är dåligt så därför får man förakta folk med fett.

          Oj, nu glömde du ”jag tycker att” efter kommatecknet. Synd att du tycker det med tanke på att du i te överlever utan fett.

            Nej jag glömde inte ”jag tycker”, jag glömde ”överflödigt”. My bad.

          Hjärnan behöver fett för att jobb ordentligt. Fettbrist leder till koncentrationssvårigheter, kan leda till tvångsmässigt beteende och svårigheter att fatta beslut. Fett skyddar också våra inre organ och hjälper oss att inte frysa hela tiden. Så nej, fett är inte per automatik dåligt.

          Yup. Sjukdomar också. Handikapp är väl också dåligt. Fattigdom. Ser du ner på dem också?

      Men alltså vafan. ”Chipstuttar” kan vara sjukt svårt att bli av med, speciellt när man är äldre. Och män ska väl bli accepterade oavsett kroppsstorlek precis som vi kvinnor vill bli accepterade oavsett hur våra kroppar se ut. Kan förstå att man stör sig på män som går utan tröja på stan osv, men på stranden är det okej!

        Ni är så kränkta hela bunten 🙂

        Exakt! Det är som att säga man inte accepterar häbgpattar på stranden, idiotiskt! ? Ät lite fett få du kan tänka arma människa!

      Tråkigt. You will watch. You love it!!

    Typ som Amy Diamond, hon är väl alltid 12 år?

      Man kommer få världens chock den dagen hon är 40 år. ”Va fan! Hon var ju nyss 12?!”

      What´s in it for me???

        I REALLY GOTTA’ KNOW!

    Ser inte texten på de flesta bilderna… ??‍♀️ (iPhone 6)

      Samma här! Iphone8

    Om man vill lägga över 100 tusen på en ring så förstår jag inte varför man inte ger jobbet till en äkta guldsmed. Det är inte precis som att Georg Jensen har en liten verkstad i Köpenhamn utan deras grejer görs i andra länder, oklart var eftersom de inte uppger var (men har upppförandekod FN Global Compact, luktar CSRwashing). Eftersom jag vet du läser här, Camilla Läckberg, kolla upp guldsmeder, silverdito och även konsthantverkare och börja visa upp och propagera för dem. T ex vansinne att folk köper Efva Attling, fabriksgjort eller Orreforsglas, färdiga fötter med munblåsta, fabriksblåsta kupor i någon av de forna öststaterna (asien även) För samma pris eller en smula över kan man få handgjort av svenska hantverkare. Jag tycker det är så sorgligt att ingen hyllar dem utan bara visar upp bjäfs.

      Tipsar om några:
      För fina glas:Blås o knåda, sthlm hornsgatspuckeln
      Superkeramik, både bruks och skulptur:Kaolin, hornsgatspuckeln
      Josefine davidsson, silversmed sthlm gamla stan
      Bd juvelateljé sibyllegatan, sthlm exklusivt
      Lena andersson, keramiker, Järvsö, gör fina skarabéer att sätta på väggen
      Anne junsjö, bondegatan, sthlm, vardagskeramik att använda plus unikat, dvs enstaka, unika konsrföremål

        Och camcam, visst måste jag få göra reklam för de här? Lovar och svär att jag inte är PR-typ, scoutheder och mammas grav

          Oj, jag följer ju inte camilla läckberg men kollade ig och ser nu att hon gör reklam för portugisiskt fabriksgjort generiskt (sett 100-tals som ser lika ut) porslin som hon uppenbarligen investerat i, dessutom. Det var synd, knappast troligt hon följer mitt upprop. Men kanske någon annan influencer som läser här? Blondinbella, nya huset behöver mer konst, slå till vetja.

        Eller typ vad som helst i små hantverksbodar. I princip hela Öland. Alla små glashyttor i Glasriket osv.

      Hon har säkert sett ringen i en butik och älskade den. IOM att den var så dyr förutsatte hon nog att kvaliteten skulle vara bra.

        + Georg Jensen är ju ett gammalt välkänt märke…

      Attling har ju dock egna guldsmeder som sitter i en ateljé i stockholm för de flesta diamant/färgstensmycken, alternativt outsourcar till svenska diamantfattare. Inte för alla diamantsmycken men de flesta.

        Nej,det där är bara för showen. Vad tror du det är för svenska diamantfattare som sitter och gör sånt för svensk lönekostnad? Iofs går hon med extrem förlust och har just bildat nytt bolag (men har över 100mkr i sitt holdingbolag) och har inga exklusiva ringar så, vem vet.

    Någon mer som har problem att se dom inbäddade bilderna från instagram i winows Explorer? Ser inte en ända bild :/

      Provat Google Chrome eller Firefox?

        Har tyvärr inte möjlighet att använda det på datorn jag läser den här bloggen på.

      Blir lika förvånad varje gång jag hör att någon fortfarande använder Explorer ?

        Inget som jag använder privat (eftersom Explorer suger). Men på jobbet har jag inget annat val…

        Många program för oss ekonomer kräver Explorer eller edge som det heter numera.

      Jag ser inte bilderna här men på Chrome.

      Samma här, ser inga bilder när det är Instgraminlägg..

    Man kan inte använda Janni och jons filter i telefonen utan är enbart för datorn, sen kostar det en bra slant att ladda hem också.

    Jag ser inte texten på de inbäddade bilderna… förstår då inte din kommentar och måste klicka mig in på instagram för att förstå.. läser på IPad.

      Jag ska skicka alla dessa kommentarer till min tekniker så får de komma fram till lösning. ?

    OT, men Toftby skriver n-ordet i sina kommentarer under inlägget om chokladbollar! ??

      världen går under för att någon skrev ett ord på internet i en blogg.

      hon skriver dessutom, jag citerar:

      ”Håller inte med, även om jag är 45 år fylla och född på 70-talet så handlar det inte om ovilja.
      Vi sa ne*gerbollar hela vår uppväxt, tänker inte på vad order betyder ens.
      I mina kokböcker heter alla recept ne*gerbollar. Men jag säger det inte, men många ord använder många pga att man tänker inte på det. Behöver inte bo i skogen eller utan utbildning för det.
      Man får heller inte säga handikappad, man måste säga funktionsnedsättning.
      Ibland är det svårt, det går av bara farten.”

      nu skrev jag dit en * för att inte orden skulle fastna i modd. hon skriver ju ut dom för att berätta vad hon sa och vad som stod i kokböcker förut.

        Hon har alltså flera kokböcker som BARA innehåller recept på chokladbollar? Imponerande ändå, hur många varianter finns det? Rulla i kokos eller rulla i pärlsocker? Ha i kaffe eller inte?

          Det skriver hon ju dock inte. I min sju sorters kakor står det n*gerbollar. Vet inte när den är ifrån men den innehåller ju fler recept än BARA n*gerbollar som du vill få det till.

            Bra Britta, att du tog min kommentar så allvarligt ?????
            ’I mina kokböcker heter alla recept ne*gerbollar.’ står det i rebeckas text, jämför med formuleringar som:
            ’I min klass heter alla barn Britta’
            ’I min stad heter alla hundar Olle’
            Hur skulle du tolka dessa?
            Men, ja, jag förstod ca vad som menades, men fint att du redde upp det!
            I din ’sju sorters kakor’ finns det alltså recept på inte mindre än sju olika kakor, ch*kl*dbollarna och 6 till?

              Du kanske skulle skriva en skrattande smiley så att man fattar ditt skämt ? Jag märkte det inte heller först utan tänkte att du var trög… ?

        Alltså det där argumentet, så uttjatat och bemött miljarder gånger i alla sammanhang. Ja, jag sa också n-boll när jag var barn, när jag fick veta att det inte ansågs ok (och varför ska det, chokladboll är ju så mycket mer logiskt dessutom) så var det NOLL problem att lära om till chokladboll. Detta har väl debatterats typ de 20 senaste åren, det måste finnas en hel massa folk som har enorma problem med anpassa sig till t.o.m. pyttesmå förändringar i sitt liv.

          Precis, det mest logiska namnet är ju också att koppla det till smaken / ingredienserna som är i = chokladboll.
          Eller ska vi hitta på rasistiska namn på alla de bakverk som nu bara har smakbeskrivande benämningar: kanelbulle, äpplekaka, kokostopp, päronsorbet..?

          Det bästa (sämsta) argumentet måste ju ändå vara ”men det får ju heta VITlök”, alltså kan inte med människor som använder det som argument

        Hon menar ju att det går av gammal vana för en del, därmed säger hon ju inte att det ordet är okej att säga nej nej. Men jag förstår henne, sa också det under min uppväxt och det står i receptböcker och man associerade inte bakverket med något annat än gottisheter. Men nu kan man ju se det konstiga och undra hur och vem fan hittade på det namnet, jag säger sällan fel numera utan säger chokladbollar som det heter och är. Nu verkar det bli en storm för att hon skrev det ?‍?

      blir ju knäppt om alla ska börja skriva ”vi brukade säga n-ordetbollar som små” eller ”det stod n-ordetbollar i kokböckerna förr”. det är ju samma betydelse i slutändan ändå.

        Fast det är väl inte så jobbigt att skriva det istället… förstår inte varför alla ska hålla på och tjata om det, SLUTA säg och skriv det bara. Finns väl många ord som använts förut men inte idag.

        Och varför allt detta tjat om just det ordet, angående vad man sa när man var liten?
        Går ni runt och claimar rätten att säga govlet istf golvet, stölvar istf stövlar, eller annat man som vuxen har lärt sig hur man benämner?

      Hittar inte inlägget, är det borttaget?

        Inte borttaget så in och skäll lite!?

    Samma problem här, ser inte alla texter/bilder och fattar nada.

    iPhoneX.

    Annat som hänt är väl att div. influencers som exempelvis Andrea Hedenstedt nu har avföljt Hannalicious efter det senaste utspelet om hur man ser smal ut på bild. En enkel pik i form av den här tweeten: ”Avfööööööölj folk som är dumma i hövve eller som på annat sätt får er att må dåligt. Jag avföljde 400 pers på insta och det var ett av de bästa besluten jag tagit 2018” följt av ”Idioter finns överallt men ha dom inte i era flöden. Tillåt inte dom nå fram till er” och en avföljning. Vad tycker ni? Hårt eller bara så jävla bra av Andrea att våga stå upp emot Hanna trots att dom lär ses tusentals gånger på samma event etc?

      Har svårt för Andrea och hennes pikar hit och dit. Har även svårt för hennes minst lika uppmärksamhetssökande nya pojkvän.

        Håller med! Tkr att Andrea har en väldig dubbelmoral. Andrea umgås med en kille som heter Mohamed Touzari (kolla Andreas twitter) & är vän med honom. Andrea har uttryckt både i blogg, sin podd & i andra sociala medier att hon är feminist, är emot killar som våldtar & misshandlar kvinnor etc. Hon gjorde till & med en poddserie som tjejer som har blivit våldtagna etc. Dock, är hennes vän Mohamed Touzari dömd för kvinnomisshandel & sexuellt ofredande. Andrea har pratat mkt om hur hon är så trött på killar som tafsar på henne när hon är ute. Ändå så väljer hon att umgås med Mohamed som är dömd för kvinnomisshandel & sexuellt ofredande? Jag ifrågasatte henne kring detta för över ett år sedan men fick aldrig ngt svar…

          Hade ingen aning om detta!! Ja, det är verkligen dubbelmoral….. tycker även det är dubbelmoral att hon är väldigt mycket feminist samtidigt som hon gång på gång samarbetat med NA-KD som exkluderar jättemånga kvinnor när dom inte ens tillverkar större storlekar än XL, något hon också duckat…

            Verkligen! Hon bryr sig bara om ett visst antal storlekar på sina klädkollektioner och inte till alla. Jag kan inte ta henne på allvar när hon kommer med sina pikar hit och dit och med hennes vänskap med Mohamed Touzari som är dömd för de brott han är dömd för…

              Trodde endast att Mohamed var dömd för misshandel då han bråkat med en tjej och kastat en burgare typ. Vad för sexuella ofredanden har han begått?

          Mohamed är dömd för en misshandel på en tjej när han var 17 då han ska ha gett henne ett slag och kastat en hamburgare, han har bett om ursäkt och är idag 24. Det sexuella ofredandet var att han tog på insidan av en killes lår på en buss när han var 16

    BB hintar i senaste inlägget om att det är företaget som har köpt halva/delar/ska finansiera/hyra en bit av nya huset… kunde man väl förstå att det ska kletas ihop företag med det privata-ägda… allt för att få skattemässiga fördelar samt fake it til you make it… så där har vi svaret på hur det finansierades iallafall! 🙂

      Får personligen klåda av bara tanken på att bo på en plats som är halvt ”offentlig” iom konferenser och bolagsmöten, osv osv… men vi är ju olika och har olika sorters integritet (och Bella’s integritet kan ju töjts ut en aning iom hennes jobb de senast tio-femton åren…) – tur vi är olika! För skulle inte vilja bo med en nanny eller ha en hemhjälp som är hemma när jag är hemma heller 🙂 Så hon tycker nog att det är värt det, obvioulsy! 😉

        Ja precis. Jag är väldigt privat av mig och skulle aldrig vilja ha en massa människor utifrån hemma hos mig (alltså nannys, städerskor osv) och vill hålla privatliv och arbetsliv skiljt från varandra förutom enstaka kollegor som jag umgås med privat. Kanske för att jag är uppvuxen med en sjuk familjemedlem vilket innebar att vi hade personal hemma nästan varje dag – man kunde aldrig slappna av till 100 procent. Men det är klart, kan man på så vis låta företaget betala för en del av det nya lyxhuset så… I alla fall om man är Isabella låter det väl som en bra deal. Jag nöjer mig med min Svensson-villa och njuter av att kunna gå naken mellan badrummet (ett av två badrum i huset som vi i familjen delar – för nej barnen har ej egna badrum) och sovrummet utan att riskera att springa in i städerskan, en kollega på väg till konferensrummet eller poolpojken.

        Som att bo på jobbet, kan inte tänka mig mycket som är värre!

        Jag måste hålla med isabella här, tycker också om att kunna ha middagar mm hemma. Nu jobbar jag i akademin och hos oss är det brukligt att bjuda hem gästforskare mm, likså får jag ofta samma bemötande när jag är på gästvistelse. Vi har dock ett helt vanligt hus och det finns inga krav på flashighet, lite rödvin och öl till pizza räcker (bor dock inte i Sv)

      Konferensrum och representationsmiddagar…

      Blir lite ledsen av alla positiva kommentarer om Goals, Girl Power, det är du värd e t c, i hennes inlägg där hon visar huset. Är det unga kvinnors mål i livet, att tjäna en massa pengar och bara sträva efter mer och mer? Läste dock två kommentarer som jag tycker är värda att lyfta fram.

      ”Dear Isabella
      The comment of spent money despite your age brings no great value to be withdrawn as a paralell of success. If it would, it would be short listed. Success is not about time or age. It is just a preference on ”now” measured by whom ever it may concerne. I understand this is your gift to youself for all the effort you put into your dreams. However, a home is filled with memories, not just great walls with a pricetag on it and only you have the power to create a home despite your surroundings. A happy home is a happy home. Simple as that!
      Keep on kicking the crap out of preconceptions, but please do not underestimate your customer. We are great number of moms making a buck without the buzz!”

      ”Jag brukar tänka, Wow! go, Isabella! när du investeraroch kör på, men den här gången förstår jag ingenting. Du flyttar från en dröm för dina barn med alla kompisar i husen bredvid till ett häftigt hus mitt ute på vischan. Elfvik är fantastiskt vackert med konferensanläggningar, och hästhagar, jag vet hur det är där. Men samtidigt väldigt ödsligt. Jag tror inte det blir spontanlek på gatan eller hemma hos grannen efter förskolan eller på helgen därute, utan barnen måste skjutsas till kompisar i många år framöver. Är det så viktigt att bekräfta för dig själv att du kan köpa precis vad du vill, när du vill? du lockar barnen med egen pool, men förstår de att kompisarna inte följer med i flytten? Jag hade förstått om du köpt ett skärgårdshus för helger och semester, men inte detta köp.”

      Slutligen en kommentar som kanske bekräftar att det här köpet var lite väl spontant. Har hon t ex tänkt på det här med snöröjning?

      ” Dessutom brukar Elfvik vara svårsålt då man måste hitta en köpare som vill vara i fred eftersom det ligger så off, har dåliga förbindelser med Stockholm och resten av Lidingö, ingen gatubelysning så det är HELT kolsvart och öde där ute under en stor del av året, dessutom lerigt och smutsigt. Men det finns såklart många människor som trivs med att leva lantligt hyfsat nära stan men jag tror att Isabella kommer få en chock när vintern kommer. Det kanske går att promenera runt i klackar på hennes uppfart efter att någon har skottat men det är långt ifrån glamouröst att bo där ute…”

        Tror nog hon kan få hjälp med snöröjningen, till och medvi har det.

          Haha ja det finns ju inget hon inte behöver hjälp med

      Även hur hon imponeras av att kunna styra huset via telefonen, sätta på lampor och musik innan hon kommer hem – det är inte huset utan systemet typ Sonos som möjliggör det och det är inte bara möjligt i ett dyrt hus. Kan ha det i koja som slott som 1a som våning. Förvånansvärt att hon inte hade det innan. Åh jag hoppas att börsen kraschar snart och drar ner henne på jorden. Mohaha.

      Vi var väl rätt många som anade att de där 30 miljonerna inte var ett lån hon hade finansiella medel nog till rent privat. Tanken slog mig flera gånger att hon nog skulle försöka med något upplägg där de t.ex. använder huset till fotograferingar av produkter eller möten/konferensen pga såååååå busy och effektivt då om alla kommer till henne när det är dags för möten OCH företaget kan äga huset istället.

        Kanske företaget äger huset och hon hyr?

      Hon skriver att övervåningen ska vara mer privat så det går nog att utgå ifrån att hon ska använda nedervåningen som företagsdel skattemässigt så mycket det går.

    Tror inte Paow vet hur man använder en tyst minut. Hennes naglar har ju inte gått bort, liksom. De har väl återuppstått om något.

      Tänkte också på det. Var säker på att det skulle kommenteras under bilden men tydligen inte

    OT men kan precis meddela att Anna Book uppträdde på Lastbilsmässan precis.

      Mkt precis i min kommentar ?

      Vad uppträdde hon med? Brown Sauce Boogie?

        Samba Sambero ?

      Wow på lastbilsmässa av alla ställen, vilket gig ? Hon som tackat nej till stora grejer, var det inte så hon skrev till någon för ett tag sedan ?… men lastbilsmässa, det är stort. ?

    Skrynklig för liten tanttrosa i rumpan, way to go Molly, eller nåt.. :s

    Har sett många börjat med såna filter inställningar, verkar vara nya grejen på Instagram att sälja så ja snälla gör ett inlägg om det!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.