Lika som bär!

Är inte Isabella Löwengrips nya hus hemskt likt Locums skrytbygge ”Helix”, rättspsyk i Huddinge? 
Min läsare Lynn tycker det och är den som skickade det till mig och jag håller med.

Vi får hoppas att det inte dyker upp några förrymda patienter som gått lite fel  Bella vet förmodligen inte ens om hon har Gevalia hemma. Kanske håller ”Ida Inreder” skafferierna fyllda för oväntade besök?
🙂

274 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är så vansinnigt det här, på alla plan.
    En person som behöver hjälp med allt; klä sig, utfodra sina barn, packa, städa mm köper värsta lyxkåken ”bara för att”. Ett hus som hon inte har en susning, intresse eller kunskap i, utan bara som show off.

    Hon behöver redan folk till allt i sitt liv och måste hela tiden leja in ännu fler så varje ”tårtbit” av tänkandet som behövs finns där. För själv kan och gör hon inget. Detta tycker vissa är girlpower?? Märkligt att man kan gå så långt utan att klara ett vitten själv. Och pinsamt.
    Som ett stort barn.

    Sen kolla Bellas historik; hon kan aldrig landa i något och bli nöjd. Det är ju bara en tidsfråga innan hon lämnar denna kåk. Herregud alltså.

      Hur har hon råd?? Företagen går ju inte direkt bra… iaf inte enligt rapporten

        Företagen å investeringarna går uppenbarligen bra ? å vem fasiken skulle inte vilja slippa att laga mat och städa och sminka sig och styla när man inte har intresse för det? Girl power Bella! Så bra jobbat!

          Vi som gillar att göra dessa saker? Eller anser att andra kvinnor med låg lön inte ska utföra dessa sysslor för att personen som anställt är så jävla lat och inte ens kapabel till att använda maskara? Hon borde bo på ett lss-boende då hon inte verkar klara annat än att ta åt sig äran från arbete andra gjort.

      BB kan uppenbarligen väldigt mycket eftersom hon skaffat sig allt detta på relativt kort tid, till skillnad från de flesta andra av oss.
      Laga mat, städa, packa, etc. kan ju vilken idiot som helst göra (Bella likaså), men väldigt få kan driva igenom saker och uppnå det hon gjort, som ung kvinna dessutom.
      Varför ska hon inte få njuta av det??
      Är det ett bättre achievement att städa toaletten eller driva framgångsrika bolag?
      Jag tror nog på det senare iaf…

        Om dun definition av framgång är att ha karriär och tjäna pengar så är ju ett framgångsrikt bolag bättre än lokalvård. Men det är en rätt trist och ytlig bild av framgång. Vi kanske ska bedöma varandra mer utifrån hur vi är som personer, inte vad vi är eller hur mycket vi tjänar. Jag har vänner och släktingar som inte brytt sig om att göra karriär, men som lever rätt avundsvärda liv för det, och om mår bra och har det bra. Ett 25-miljonershus kommer inte automatiskt göra dig snäll eller lycklig.

          Min personliga definition av framgång är att göra akademisk karriär, men det hör inte hit.
          Isabellas definition har alltid varit att bli ekonomiskt oberoende, vilket hon nu i princip är.
          Jag har ”följt” henne sen hon var ihop med Nils, men jag kan inte påstå att jag vet någonting om hur hon är som person, och det tror jag inte många här inne vet heller. Liksom alla bloggare visar hon en sida på bloggen, men är högst troligt ganska annorlunda privat.
          Har därför väldigt svårt att tro att hon är en elak och ond människa!

          Det är ju jättebra om alla kan vara nöjda med sin tillvaro/karriär, stenrik eller inte.

        Mycket luftslott som pumpar in pengar kortsiktigt.
        Oavsett så tycker jag att det är tydligt hur dåliga kunskaper hon har i mycket, och skrytet blir just bara skryt. Hon är så beronde av andra men låtsats motsatsen

          Så kul att hennes allra högsta ambition är att vara ”självständig” och ”oberoende”, när hon som sagt har personal till ALLT. Handlar man inte sin egen mat eller sina egna kläder, städar sitt hem, kan tvätta, laga någon mat över huvud taget eller träna ett gympass på egen hand vet jag inte hur ”självständig” man är… Men hon menar väl som vanligt ekonomiskt. Det är ju dock inte heller sant, eftersom hon inte vore framgångsrik utan Pingis och alla Högra Händer hon förbrukat genom åren! Svårt att se att hon kommer ge sina egna barn läxhjälp i framtiden, det sköts väl av nanny, städhjälp eller au pair. POWERKVINNAN! Lol. Mer som en intagen på ålderdomshem.

            Haha och tillskriver allt som ”effektivt” å ”tidssparande”, och som att hon uppfunnit det själv

            Fast hon KAN ju ta hjälp, är väl inte alla som har den möjligheten?

              Nej hon utnyttjar kvinnor som arbetar för låg lön. Vad tror du dessa kvinnor gör när de kommer hem? Städar och lagar mat kanske? Bella är en bortskämd, nyrik brat som knappt kan torka arslet själv.

                Vad ska dessa kvinnor göra annars? Leva på a-kassa? Socialbidrag? Hitta en man som kan försörja dem?

        SÅ bra sagt!!!!!!

        Tummen upp för Bella!

      Bra skrivet. Man är ingen powerkvinna om man har folk till allt. En powerkvinna är en som kan ta hand om sig själv, sina barn och vara självständig!

        Tycker du ja.

        Nja… Tycker man definitivt är en powerwoman om man kommit långt som bella gjort. Däremot om man påstår man klarar sig själv fast man tar hjälp överallt så tycker jag inte det är så powerfullt.

          På vilket sätt har hon kommit långt? Karriärsmässigt absolut. Men att ha tjänstefolk till det vardagliga livet är inte att komma långt, utan snarare ta ett steg bakåt i sin egen utveckling. Hur ska man kunna utvecklas utan att ge sig själv utmaningar som inte bara kretsar kring karriär?

            Så om man torkar spyor, dammar bokhyllan och steker pannkakor, då har man kommit långt och utmanat sig själv?
            Men det är klart, mer uppmärksamhet åt såna här sysslor som kräver 0 tankeförmåga och är avklarat på 5 minuter!

            Ha, hade jag varit där hon är hade jag varit skitnöjd (om mitt mål var bli businesswoman). Varför skulle det vara bättre göra allt själv? Är det finare byta däck på bilen själv än att lämna in den på verkstad?
            Mer utmanande göra det själv? Eller är det bara mer klassiska kvinnouppgifter som är utmanande?

            Nej, lägg av. Hon har lyckats.

              Hon kan absolut inte göra något praktiskt även om hennes liv hängde på det. Hon har hemhjälp, inget annat.

                Och är man inte framgångsrik om man inte kan göra praktiska saker??? Du låter ju som mitt ex, personer med akademisk utbildning var inget värda. Man skulle jobba praktiskt, annars var man inget ha.

      Word. Amen. Huvudet på spiken. Är så innerligt less på alla hurra-rop som på hennes plattformar regnar över henne; att hyra in hjälp till allt ifrån att packa upp väskor till att få hemmet städat är ingen ansträngning, märkvärdigt. Bella är dessutom heller aldrig nöjd, upplever henne som ett stressat djur som flänger mellan allt och ba ” återhääämtning”…eh? Va? När då? Var då? Jag undrar hur mycket hon, på riktigt, hinner njuta när allt ska gå i 110?

      Nu är jag dock väldigt nyfiken på hur denna kåk ska slås med nästa, detta hus är ju enormt, modernt etc…då undrar jag vad nästa steg blir? Och att köpa ett enormt hem som du nästan aldrig är hemma i……jaja…

        Stressat djur var en bra beskrivning. Ungefär så jag ockdå uppfattar henne. Aldrig en lugn stund och så fort hon tänker en tanke så måste hon presentera den som en djup insikt eller allmän sanning.

      En person som behöver hjälp med allt…..precis som en man då!
      Varför kan hon inte bara få leva sitt liv som hon själv vill? Finns många som behöver hjälp med sina hus. Kan det vara därför det finns hantverkare?!
      Avundsjukan lyser igenom hos väldit många människor. Det värsta verkar vara han hon är kvinna och gör det som många män gör. Jagvtycker att hon är både duktig och driftig!

        Avundsjuka på hemtjänst? Inte direkt.

          Det är väl ändå en väääldigt stor skillnad på hemtjänst och på att ha hjälp men barn och hem. Det har män haft i alla dagar och det är det ingen som slår ner på.
          Avundsjukan som ibland kommer fram i taskiga kommentarer gäller den nivå hon kan leva på ( på grund att det hon har valt att göra). Så hur kan dom val hon gör vara någon annans problem?

    Gillar inte ens blondinbella men tycker att det här är en lite trött/uppenbar jämförelse som varken är jätteroligt eller säger särskilt mycket. Att båda byggnaderna är starkt influerade av modernismens arkitektur är tydligt och det kan nog de flesta med insikt i konst- & arkitekturhistoria se 🙂 känns fö som sjukt slöseri med fint hus att det ska ägas av någon som bara vill ha det för att showa off och ändå inte är hemma. Tänk om någon med ett intresse för modernistisk stil hade ägt det och fyllt med med sådant möblemang och inredning, vilken dröm <3

      Åh, jag håller med om varje ord. Jag har inte riktigt velat kommentera något om det eftersom dom flesta som uttryckt sig här tyckt att huset är fult och själslöst… men det är något med den moderna stilen i kombination med naturliga material som jag bara inte kan motstå

        Jag håller också med! Smak är ju subjektivt men jag kan för egen del inte heller förstå hur någon kan tycka att detta hus är fult!? Tycker folk att det är fult bara för att det är hon som köpt det? Sådana här reaktioner fick hon väl inte vid förra husköpet och där kan vi ju snacka om fult hus!

        Fult för mig är när någon tar ett hus och prackar på det en stil som inte passar till huset, eller när någon försöker nyskapa något i en äldre stil utan att gå hela vägen. Hennes förra hus exemplifierar allt detta. 70-tal på betongplatta som på obegripligt vis flirtar med herrgårdskänsla och mansardtak, och som dessutom inreds med ledorden ”exklusivt hotell” – snacka om multipla personligheter där inget riktigt passar ihop.

        Delvis av den anledningen tycker jag också att de flesta nybyggda hus i den här stilen framstår som själlösa skal. De bär tydliga influenser av funkis och modernism men har inte tillstymmelse till den charm eller finess som återfinns i husen från tidiga/mitten av förra seklet (delvis p.g.a. materialvalen antar jag). Det här huset är dock ett undantag. Tycker det är jättefint, känns genomtänkt och exklusivt. Det har själ. Någon skrev att huset känns som ett 60-talshus, som om det vore något dåligt, utan att förstå att den känslan faktiskt vittnar om att arkitekten har uppnått något som många andra misslyckas med. Fint hus i min bok!

          Exakt! Den känslan har jag förövrigt lite med Helix, att det känns väldigt platt, material och färger känns livlösa, i kombination med stilen blir det väldigt… jo men platt. Hade kanske funkat om man pushat det lite till med färger, eller struktur på fasaden, vet inte. Det är varianter av samma stil, men utförda med helt olika grad av finess.

          Vilken målande och bra beskrivning!

      Jag tycker det var kul, tycker inte hennes hus är varken snyggt eller fult.

      Laila Bagge var ju intresserad men då var det redan sålt till IL. Tror det hade passat Laila bättre. Det är ett väldigt stort hus för en person. Och ger mig skräckfilmsvibbar?.

        Men Isabella ska inte bo där själv, hon har familj! 🙂

          Familj? Två barn på halvtid och resten anställd personal…

            Räknas inte hennes barn som familj då eller….?

              Halvfamilj. Hon prioriterar ju karriär framför barn, det har hon själv skrivit.

                Nej E det här hon inte sagt.

        Det är ju inte för en person, 4 för IL och 4 för LB. LB har också barn på halvtid.

      Karin – Det var väl fritt fram för ”någon med ett intresse för modernistisk stil” att köpa det?

        Kanske det var beroende på hur det såldes, men skitsamma. Jag förstår precis vad Karin menar. Är själv hemnetjunkie (p.g.a. har ej 25 miljoner till övers så får nöja mig med att dagdrömma lite ibland) och känslan är nedslående när man hittar en riktigt fin pärla som någon stilförvirrad ägare fullkomligt har trashat med laminatgolv, slarvig pärlspont och fondvägg i imiterat stenmaterial. Man känner verkligen att något med stor potential håller på att gå förlorat för alltid *med överdramatiskt korstecken*. Sedan tycker jag självklart att det viktigaste är att den som bor i ett hus också trivs i sitt hus, oavsett stil. Men om jag får drömma lite så kan jag ju önska att nästa lyckliga person att trivas i huset blir någon som ser potentialen och låter huset komma till sin rätt ?

      Tycker det här inlägget var lite väl lågt 🙁
      De som inte gillar Isabella får ännu en chans att trycka till henne.

        Hon provocerar så ingen behöver trycka till henne.

      What she said ??

    Är det någon som vet om man kan köpa ett så pass dyrt hus på firman? Eftersom hon ska ha möten och kundbesök hemma så undrar jag om inte Blondis hyr alternativt köper genom Löwengrip Invest. Får snällt vänta tills det kommer ut på Booli.

      Det är inte säkert det kommer ut på boli. Om Bella eller säljaren inte vill att uppgifterna ska läggas upp där så görs det inte. Ganska vanligt i områden med dyrare fastigheter.

      Då får ni rota djupare på traditionellt vis om ni verkligen vill veta. ?

        Jo det kommer ut på Booli då det är offentliga handlingar. Baseras på lagfartsinformation från Lantmäteriet.

          ALLMÄNNA!!! ALLMÄNNA HANDLINGAR.
          Allmänna handlingar är antingen offentliga eller sekretessmarkerade

          I annat fall får vi göra en crowdfunding för att ta reda på hur ägandet ser ut, vilka pantbrev som finns och vilket belopp lagfarten söktes på. Lantmäteriet svarar väl bara gratis på frågan om lagfaren ägare? Jag har aldrig testat att ringa dit.
          Ja, min teori är också att Löwengrip Invest kommer att köpa huset och inte Bella privat. Hon kan inte ha särskilt mycket egna pengar på Klotmurklevägen och kommer inte att som ensamstående kunna få särskilt stort bolån – inte på —tolv-femton miljoner i alla fall. Bolaget kan förmodligen finansiera köpet utan de krav på amorteringar och skuldkvotstak som gäller för privata bolån.
          Vilket förmånsvärde som ska påföras Bella för hennes privata nyttjande av huset blir en intrikat fråga eftersom en fåmansföretagare normalt ska ersätta det egna bolaget för alla privata levnadskostnader som bokförs i bolaget. Hon kommer förmodligen att behöva ett par miljoner i lön enbart för att ha råd med skatten på bostadsförmånen 🙂

            Hon har svarat på en kommentar om det är köpt av hennes bolag och säger det är ett privat köp.

              Hm…intressant. Jag var inne på motsvarande resonemang som Anton här ovan, främst pga finansieringsaspekten men även pga formuleringen vid hennes skrytande – att hon var den yngsta[…]att flytta in i ett sådant dyrt hus, dvs ”flytta in” och inte ”köpa”.

              Jag förstår verkligen inte hur hennes livsstil finansieras, det skulle vara intressant om Skatteverket gjorde en djupdykning i Bellas privata nyttjande av företagens resurser.

                Hon kommer hyra ut till företagen vid alla möten osv. Tror ni inte?

            Anton,

            Finns i dagsläget pantbrev uttaget för 10,1 miljoner på denna fastighet så blir spännande att se hur mycket bells kommer behöva ta ut

        The real Hmm, Du skriver så att det verkligen låter som att du vet men en enkel koll på Boolis egen faq säger inte samma sak.
        Varifrån har du din info om att det är vanligt att dyra hus inte kommer med?

        http://support.booli.se/om-slutpriser-pa-booli/kan-jag-ta-bort-slutprisinformation

        ”Lagfartsinformationen är offentlig information som kommer från statliga Lantmäteriet. Vi plockar aldrig bort dessa slutpriser. Orsaken till det är att vi inte vill tumma med den användarnytta en komplett slutprisdatabas ger köparna på Booli.se.”

          Jag har själv sett till att ett av mina köp inte lagts ut. ?

            Och jag vet att fler inte har gjort det. Även andra fastigheter som jag vet är sålda men inte ligger på boli.

            Jag vet inte om det de refererar till på boli gäller när det väl ligger ute men du kan se till att der aldrig hamnar där det vet jag säkert. Ni får fråga dem. ?

              Spännande
              Med tanke på att det bara är att göra en körning i fastighetsök eller liknande databas för dra ut informationen. Så gjorde en lokaltidning jag jobbat på och ingen kunde välja att dölja sig där.

                Nej det tror jag inte de kan. Men på en tidning så har du ju också ibland andra befogenheter.

                Jag vet ärligt inte hur lätt det är i övrigt det enda jag vet är att du kan hålla dig borta från boli på samma sätt som du kan ställa krav på Google att plocka bort vissa hits som du inte vill ska komma fram i ditt namn.

                  Ser att min första mening kan missförstås.

                  Jag tror alltså inte att du kan dölja dig helt på nätet men du kan göra det betydligt svårare för någon att hitta det tex genom boli.

                Finns i dagsläget pantbrev uttaget för 10,1 miljoner på denna fastighet så blir spännande att se hur mycket bells kommer behöva ta ut 🙂

                  Ja, vi får hålla ögonen på detta 🙂
                  Någon här får betala 75 kr till Fastighetssök när det är dags och rapportera.

          Man kan därför undra varför det bara finns en enstaka uppgift om slutpris (lagfart) på Sjöviks väg trots att det finns sju hus där och i sex av dem finns personer folkbokförda.
          Kanske man inte tar med uppgifter på Booli om det är bolag som köper och får lagfart?
          Eller om ägaren/mäklaren inte vill att uppgiften publiceras (vad än Booli säger)?
          Något är konstigt i alla fall.

            Det finns en lagfart för ett komplett hus (Sjöviks väg 3) och två lagfarter för obebyggda tomter (Sjöviks väg 2 och 7). För fullständighetens skull.

              Fast Bellas hus ligger väl på Sjöviks väg 2? Och det är ju inte en obebyggd tomt.

                Läsförståelse?

                Nej men den var väl obebyggd nör husägaren köpte tomten och sedan byggdes huset. Blir billigare med lagfarter så.

            Ägare eller säljaren. Mäklaren har inget att säga till om i detta fall men de kan rekommendera.

              Och det spelar ingen roll om köp är av en privat eller en juridisk person.

      Jag tänkte precis samma! Hon skriver så himla mycket om att huset (nedanvåningen) ska användas i arbetet och det är säkert för att gardera sig ifall någon skulle ifrågasätta att hon köpt det genom företaget eller gör avdrag för att hon använder huset i sitt arbete. Det osar absolut lite fuffens, men förklarar hur hon kunde ”ha råd” med huset.

        Om hon ska kunna göra avdrag för huset måste den delen ha tex en egen ingång. Reglerna har skärpts upp rejält på när du får lov att hyra ut en del av ditt hus till ditt företag.

        Men med tanke på hur stort huset är så borde det gå att se till att reglerna kan efterlevas.

          The real hmm, jag är uppriktigt nyfiken på vad du jobbar med som gör att du har tid och energi till att vara engegerad i vaaaarje kommentarsfält? Vem är du haha?

            Varje? Ca två om dagen 🙂

            Jag med, jag undrar vad dina största intressen är hmm. Inbillar mig att du är duktig på saker du tycker om och hade gärna följt dig om du hade en egen blogg även om den var av ett mer anonymt slag då du verkar allmänbildad och säkert skulle kunna ha ett dagens diskussionsämne på en ev blogg

              Hade också gärna läst en blogg av TRH.

                ?

              ”Inbillar mig att du är duktig på saker du tycker om”

              Jo, hon är duktig på att googla och copypasta.

                Lägg ner din avundsjuka. Det klär ingen i.
                Du säger att allt hon kan är googla. Längre ner säger någon att hon inte gillar google. Ni är fan patetiska. Och jävligt tröttsamma. Ni förpestar varje fält med era löjliga kommentarer.
                SLUTA NU!

                  Avundsjuka? Du kan inte göra nåt som skulle orsaka avundsjuka och är verkligen inte någon man är avundsjuk på.

                  ”Du säger att allt hon kan är googla. Längre ner säger någon att hon inte gillar google.”

                  Och? Jag har hela tiden sagt att det enda du kan göra är att googla och copypasta allting hit. Det angår inte mig vad nån annan säger om din googling.

                  Du tjatade om detta igår, TrH, eller var det förrgår. Så när du låtsas vara nån annan, ändra dina maner. Och försök ens skriva lite annorlunda. Det är du, den besserwissern på sina höga hästar, som förpestar kommentarsfältet.

                  Anonym 21:16: Om du har tankar på att byta jobb och bli en detektiv, tänk om and don’t quit your day job. ??

      Har svårt att tro att Pingis som äger halva företaget skulle gå med på att lägga den typen av pengar på ett hus som till större delen endast ska nyttjas som privatbostad. De verkar inte ha så mycket likvida medel i företaget husomhelst. Om det var Löwengrip du menade? Mer troligt att Bella faktiskt köper huset för egna och lånade pengar, vi kan nog ha tillit till att banken vet vad den gör när det utför kreditkoll.

        Men Pingis äger inte Löwengrip Invest, det bolag som driver bloggen.

          Nej, jag missförstod den som först lyfte frågan, trodde hen menade Löwengrip. Såg sedan att hen tänkte på det bolag som endast ägs av IL.

        Det var därför som Bella var så intresserad av träffen med Nordeas koncernchef i Almedalen.
        Det är nog han som lättat på plånboken 🙂

      Hon svarar på en fråga på bloggen att huset är köpt privat. Visserligen kan hon mena att det är privat eftersom hon äger hela Löwengrip Invest själv. 🙂

      Nu har hon ju redan svarat på bloggen att hon köpt det privat och inte på företaget, så din väntan är över.

        Hon kan komma att ändra sig.

        Hon är ju så känd för att vara ärlig ???

      Men eftersom villan innehåller konf rum. kommer hon hyra ut konf rummet till företaget .

    Hennes förtag måste ju gå bra trots allt? Annars kan man väl inte köpa en 30 milles hus med omkostnader?

      Hon vill i alla fall att vi ska tro det.

        Fast vadå ”vill att vi ska tro det”, hur har hon köpt huset tror du? Skärp er, hon har det uppenbarligen gott ställt, hur ofattbart och störande ni än tycker hennes framgång är.

          Vi försöker ta reda på hur Bella har köpt huset.
          Det är inte samma sak som att vara avundsjuk.
          Jag är inte avundsjuk för fem öre eftersom jag unnar Bella ett hus som hon tydligen vill ha.
          Sen kanske andra är avundsjuka vilket förstås inte vore så konstigt. Man kan vara avundsjuk på vad som helst och vem som helst. Men man blir nog inte gladare för det 🙁

            Enligt ett svar på bloggen har hon köpt huset privat.

              Sluta va så naiv!

            Det är ju sjukligt att folk jagar varje steg hon tar.. har man inget annat att läggs sin tid på? Man har bara 1 liv.

      ”Gällande mitt helägda Löwengrip Invest stängde jag bolaget på sista juni på 7 miljoner i omsättning och 2,3 miljoner i vinst. Jag tror att att vi kan dubbla omsättningen i år och behålla vinsten.”
      http://www.isabellalowengrip.se/2018/08/07/bolagsstatus/
      Ja, inte är det dessa 2,3 miljoner som ger möjlighet att köpa något jätte hus inte.
      Bella måste ha fått in pengar för något. Har hon sålt halva Löwengrip?
      Har Nordic Tech House fått in massor för någon exit (fem delägare så Bellas andel är inte så stor)?
      Frågor.

        Om NTH har gjort en exit så måste det brakat loss fullständigt för någon av deras investeringar. Det var väl ganska nyligen som vi konstaterade att de är små mediokra bolag än så länge.

          Om hon har köpt huset privat måste hon ju även hunnit få igenom en utdelning för att det ska vara möjligt.

            Finns inga så stora utdelningar hon kan ha fått nu.
            ISPI Holding hälften av 3 mkr och kanske något från Löwengrip Invest nu i höst när bokslut och stämma är klara.
            Resten av de bolag Löwengrip Invest, ISPI Holding eller Nordic Tech House är delägare i går knappt med vinst.

        Tror att P Stordalen är en av hennes finansiärer.

          Även om han köpt hennes tvål till alla hotell, kan det ge så mkt pengar redan?

          Hon har ju sexsiffriga belopp på barnens konto redan dessutom.

          Jag tror hon har en bankman som säljer och köper aktier åt henne. Då kan hon tjäna en del.

          Det är min gissning med !

        Isabella är väl insatt i aktier, dessutom tillsammans med en av Sveriges bästa när det gäller aktier. Så bara en ren chansning, men där kan hon sitta med ofantliga miljoner tänker jag. Men bara en chansning, vet inte om sådant redovisas i ens årsinkomst.

    Guu vilket roligt inlägg!
    ?

    Haha, klockrent!!

    Kan inte läsa Locum utan att tänka på I LOVE CUM-incidenten år 2001.
    (JA jag är gammal!)

      Ja, den är en klassiker! Hur lyckades de!?

    Nej, detta var inte kul. Och nej, det är inte likt.

    Det känns olustigt att skriva om förrymda patienter. När jag ser hennes hus som har stora fönster i markhöjd och som ligger avsides tänker jag att hon borde ha en stor hund. Jag skulle inte vilja bo sådär, skulle känna mig vansinnigt otrygg faktiskt.

      Hon får väl ta tillbaka mopsen! Hennes astma är väl också borta nu när hon har skiljt sig så nu tål hon säkert hundar igen.

    Hon liksom huset får nu exakt den uppmärksamheten hon strävar efter.

    Inte direkt lika va..?

    Tycker hennes hus påminner om Paula och Hugos hus. Vet inte om de är det som de bor i nu eller bodde i förut men är flera likheter.

    Asså fan vad vidrig du är.

    Herregud vad du är BESATT av BB? Detta inlägg är näst intill desperat.

    Man undrar ju hur din egna hydda ser ut… haha

      Sorry FEL nick. This is a FAKE hmm.

        ???

        Fake Hmm – Fake news

      Det påstås att Camilla Gervide bor i en riktig svinstia (det har jag läst i ett kommentarsfält någonstans – och då tjänar det som underlag för diskussion).

        Svinstia hos någon som lider av lätt OCD i att städa? ?

        Riktig svinstia? Hoppas nån vegan befriar henne före jul.

    Hahha du är för rolig…jag är mer faschinerad av att hon s k r y t e r så sinnessjukt mycket att jag blir kräkfärdig…men det är ju hennes sätt att få igång reaktioner, så det är helt klart uträknat. Klart tjejen får vara glad, men det går lite långt. Skulle aldrig skriva på det sättet på sociala medier om jag hade vart den som skulle bo där.

    Förstår inte varför man behöver ett så jäkla stort hus när man aldrig är hemma iaf?
    Komplexfyllt känns det. Å fruktansvärt nyrikt. Varför detta skrikande hela tiden?

    Min kommentar om ödmjukhet kom såklart inte med i hennes kommentarsfält. Så skönt en kan skriva här inne.
    Tycker huset för övrigt är sjukt snyggt, absolut, men känns inte som ngt hem, men det är ju bara min smak. Å som sagt alla dessa stora fönster?? Skulle inte stå ut en sekund en kulen höstnatt. Eller vilken dag som helst eg.? Det är ju fritt fram för knäppgökar (som hon verkar ha runt sig) att speja och spana. Det lär ju vara fördraget dag som natt iaf.

    Tror det där kommer vara ett tag, sen är det dags för ngt nytt. När det blev för dyrt och onödigt. Å ja, jag tror huset köps i företaget.

    Fyfaaan vilken garderob!! <3
    Utsidan var trist, men alltså insidan! Wow!!
    Enda dåliga är väl att det ligger i Stockholm..

    Missunnsamhet är ful egenskap.

    Det liknar det huset någon byggde på SVT med Pernilla Colt som programledare.

      Det är samma hus 🙂

        Det finns inget hus som stämmer på detta i arkivet?
        https://www.svtplay.se/video/17324622/husdrommar/

          Jag har också kollat igenom förteckningen över avsnitt i Husdrömmar.
          Bellas hus byggdes 2017 så det är i så fall någon av de senaste säsongerna det skulle vara med.
          Men det är inget hus som stämmer.
          Kan det vara någon förväxling? Huset i Saltsjö-Boo avsnitt 8/2015?
          Älgö avsnit 4/2018?

            Nej. Förutom att det är helt andra lokaliteter liknar ju dessa hus inte BBs över huvud taget.

              Det håller jag med om.
              Men de andra husen i Husdrömmar är än mer olika 🙂
              Så den/de som säger att ”Bellas” hus varit med i Husdrömmar får väl försöka hitta huset bland de som varit med i programmen. Annars får vi anse att huset inte har varit på tv.

                Hrm, jag kanske mindes fel då. Tyckte det var likt men kan ju absolut ha tagit fel

                  Så du bara vräker ur dig ”Det är samma hus”??
                  Du har på riktigt ingen aning men skriver så ändå?
                  Vilken Tomte.

        Har det varit med i Husdrömmar..? Vet du vilken säsong i så fall? Sjuk nyfiken. 🙂
        Bästa programmet för övrigt. Gert!! <3

          Inget av husen i de fem säsonger som ligger på svt motsvarar detta.

            Nej jag känner inte alls igen det. Har inte sett alla säsonger av Husdrömmar ännu dock.

        Är det samma eller inte? Man blir lite förvirrad.
        Det paret skilde sig efter att huset blev färdigt.

        Nej, det har inte varit med något sånt hus på Lidingö i ”Husdrömmat”. Däremot något/ett par andra modernistiska hus i Sthlms-området och ett annat i Halmstad-trakten.

    Jag struntar i vilket hus hon köper. Dock skulle jag ALDRIG köpa ett hus till den summan i Stockholm. Inte i dessa (kommande) instabila tider. Trump har gjort bort sig igen, val i Sverige, de finns de som vill ha ett Swexit, börsen är all time high… kanske räntehöjningar framöver i och med att Sverige går bra just nu.

    Jag själv ligger väldigt lågt med vissa saker. Min magkänsla ”pratar”… och jag litar på den och har alltid gjort.

      Good for you.

      Så trött på dina kommentarer där du försöker vara rolig och gör dig lustig över andras val. Vi vet ALLA vid det här laget att du tycker att influencers är töntiga, att du föredrar landet, att du tycker ungdomar får all sin info från Facebook, att du tyckte det var bättre förr och att du alltid vet bäst vad gäller dig själv. Kul för dig men give us a break!

        ?

    Med en annan inredning och mysbelysning så skulle jag kunna flytta in i hennes hus imorgon om det skulle vara så. Jag avundas hennes barnflicka som faktiskt får möjlighet att bo i detta hus. Tycker det är ascoolt att en kvinna under 30 i Sverige faktiskt kan köpa ett hus för 30milj. Spelar väl ingen roll om hon kommer bo där själv med barnen eller ej. Hade hon varit i en relation så hade folk tyckt annorlunda då eller???
    Emilia DePoret bor i en takvåning mitt på Strandvägen, konstigt att ingen tycker det är vräkigt, osmakligt, elakt mot hennes barn som troligtvis inte kan cykla till sina kompisar eller måste korsa vägar osv osv osv…den våningen går säkert också på 30milj om den någonsin skulle gå ut till försäljning. Där finns också en barnflicka. Men Emilia lever i en relation så då kanske det är okej att bo dyrt och lyxigt??!

      Word!

      Skillnaden mellan Emilia och Isabella är att Emilia inte har något behov att skryta om sina tillgångar. Det som är så osnyggt med Isabella är just sättet hon skryter på, det går fint att lyfta fram både framgångar och sig själv på ett snyggt sätt om man har lite ödmjukhet!

        Ständigt denna jantelag här i Sverige ?.

          Men vem som helst hade tyckt att hennes skryt är vulgärt.. utom möjligtvis oligarker, där kan hon nog skaffa kompisar!

            Vulgärt?! Jeez, du tar verkligen lättkränktheten till en ny nivå….

              Varför skulle jag bli kränkt för att hon skryter, är det mot mig personligen? Har du lärt dig ett nytt ord eller? ?

              Och jo, Bellas skryt är vulgärt. Hon påtalar jämt hur dyrt och lyxigt allt är, att hennes barn har sexsiffriga belopp på sina konton osv. Folk som verkligen är rika och har växt upp med pengar beter sig inte som hon gör. Hon är som ett barn i en godisbutik och det är otroligt patetiskt att bevittna.

                Jag tycker inte hennes skryt är vulgärt. Och jag är varken lättkränkt eller oligark.
                Man kan faktiskt låta bli att titta åt hennes håll om man nu blir så irriterad.

            Vulgärt? Haha måste vara du som kommenterade samma igår. Tror inte det är det ordet de flesta hade valt ??

              Vulgärt är väl exakt det ord man brukar använda om nyrika? ?

              Har länge letat efter ett bra ord för Bellas beteende och där kom det. Vulgär. Det är precis vad hon är.

        Jag skulle också ”skryta” om jag köpt en villa el lägenhet, för jag skulle vara så glad och vilja berätta om det och visa upp sen om det tolkas som skryt eller bara lycka… ja det får väl bli en tolkningsfråga då, men allt är inte skryt för att man berättar om något som andra kan bli ”avundsjuka” på.

      Fast Emilia har ju inte använt hennes våning för att piska fram uppmärksamhet omkring sig själv. Hon använder inte heller lägenheten som ett sätt att ’bevisa’ framgång, såsom BB tycks göra.

        ”Piska fram uppmärksamhet” ??? Hon har nämnt det i sin blogg!

      Emilia har med största sannolikhet inte köpt sin lägenhet då hennes pappa äger fastigheten.

      Vem? ?

      Håller med så mycket! (Denice)

      Skillnaden är väl hur man exponerar.

      Fast var det inte 22? 24? Verkligen inte 30

    Fick nog av hennes (BB:s) instastories idag som inte är reklammärkt där hon visar upp sina produkter. Tog printscreens och anmälde till Konsumentverket. Har ni 2 minuter till övers borde ni göra likadant.

      Nej, varför skulle jag? Har noll intresse av det.

      Anmälde du Läckberg också?!

      Typiskt svenskt beteende. Varför lägger man sin energi på sånt?

        För att hon bryter mot lagen. Skulle du känna samma sak om tex en läkare systematiskt bröt mot de lagar som innefattas i hens yrke?

          Men skärp dig

      Herregud, du måste verkligen skaffa dig ett liv.

    Hon måste känna sig totalt trygg med hennes säkerhetslösningar. Ett par ensamma kvinnor (BB och barnflickan) borde inte vara så svårt att övermanna för att få tag i bilnycklar m m. Och då alla dörrar är stängda och låsta men till våren då de kommer leva vid poolen. Hon skriver att hon ska gå i glansig pyjamas och sippa rödvin. Jag skulle inte känna mig trygg innanför de fönstren med totalt mörker utanför.

      Hennes ”vakt” Magnus kommer att bo i en koja ute på tomten. Voff!

      SINA säkerhetslösningar. Svårt…

      Känns svårbevakat

      ”Och då alla dörrar är stängda och låsta men till våren då de kommer leva vid poolen”

      Hela baksidan av huset är ju i princip bara ett enda fönster och det är nog inte så svårt att krossa det och kliva in.

    Tycker att huset är fantastiskt och skulle gärna bo i ett sådant hus en dag. Visst, det finns lite att göra med trädgården men annars tycker jag att det är jäkligt fint.
    Känns som att många ogillar huset bara för att det är just Isabella som har köpt det. Själv skulle jag mycket hellre välja ett hus som liknar hennes nya än hennes gamla men det betyder ju ingenting annat än att just JAG gillar föredrar den typen av hus.

      Jag tror du har helt rätt. Hade någon som inte var illa omtyckt ägt huset. Så hade det varit finfint.

      Älskar huset faktiskt! Kul med något annat än vitt, vitt, marmor, vitt, vitt, klongvas och… vitt. Detta hus för tankarna till en tidig James Bondfilm tycker jag 🙂

      Jag tycker huset är ganska läckert men skulle inte av praktiska skäl vilja ha ett hus med platt tak.

      Sedan så skulle jag personligen vilja att huset låg i ett helt annat läge och läget är a-o för mig. Men visst, fick jag det gratis skulle jag inte tacka nej. ?

        Vilka praktiska skäl?

          Läckage. Hålla rent. M m.

            Ok, har ritat hus varav de flesta med ’platta’ tak (de är såklart inte platta, alla tak har fall) de senaste 15 åren samt bott i ett (självritat!) de senaste 12 åren – inget av dem läcker!
            Bor dessutom i snörikt område och det är aldrig vi med platta tak som behöver upp och skotta av taket pga snön blåser av, till skillnad från sadeltak där drivor bygger upp sig på ena takhalvan och snedbelastar konstruktionen, vilket inte är så bra.
            Du får googla lite! ?

              Det låter ju bra. 🙂 ?
              Kan ju vara så att nya hus har utvecklat sig. 🙂

              Men även nya lägenhetshus har problem som ofta platta tak med tex läckage. Brukar bli både en och två rundor innan det är löst så att det slutar läcka in.

              Men en annan sak är att platta tak ofta gör det varmare inne i husen under sommaren då de inte har en luftspalt som hjälper till att isolera.

              Jag är iaf väldigt skeptisk till dem och skulle besiktiga ett platt tak både en eller två gånger och inte vilja ha det om det finns mycket träd i närheten då det blir både mycket löv och möjlighet för mossan att växa till sig. Även lava beroende på vilket material som lagts.

              Men jag ska googla lite. Låter spännande om det har blivit bättre. 😀

                PS Nu kan ju bilderna vara missvisande men i Bellas fall så ser det ut som att de är som ett funkishus och då har det ett helt platt tak med minimalt med fall. Vi får hoppas på inte. 🙂

                  Mitt svar till dig fastnade i modd – provocerande språkbruk om luftspalter antar jag.
                  Bellas hus är absolut inte funkis, funktionalismens era (i Sverige) var främst 20-40-tal, som längst, beroende på olika synsätt, fram till 70-talet (brytningspunkt modernism/postmodernism).
                  Finns många (vetenskapliga!) artiklar för dig att läsa på ämnet!

                  Mer utbildning till folket!
                  Funkis…….. smh!

                  Visst. Kolla själv på bilderna vad som räknas som funkis. Och nu skrev jag SOM ett funkis.

                  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Funktionalism_(arkitektur)

                  Hoppas du inte är arkitekt vilket du påstått du är tillskilnad från mig.

                  På bilderna du länkar till är det hus som går under benämningen funktionalism, eller funkis om du vill, helt korrekt. (Du googlade funkis – grattis!)
                  Eftersom jag är arkitekt ser jag att BBs hus inte har så väldigt mycket med funktionalism att göra. Eller, lika mycket som CCs klongvas har med originalklong att göra om du vill ha ett lättfattligt exempel, men om tejpad plastbunke gör jobbet för dig så ????????

                  Och om du klarar av en kurs i att läsa så skrev jag om utifall inte bilderna är missvisande…

                  Dessutom har jag aldrig sagt något om ditt jobb och hur bra du är på det. Inget alls faktiskt. Och jag har inte försökt lära dig något. Men du reagerar som någon som är väldigt osäker i din roll. Igen. Du ställde en fråga. Jag gav dig min uppfattning.

                  Vidhåller att du nog borde avhålla dig från att ställa frågor. Du verkar inte så bra på att hantera svar och läser in bra mycket mer än vad som sagts.

                  Men visst jag kan tillmötesgå dig så att du verkligen får det du vill ha. Något att ta illa upp över.

                  För om du menar på att inte många hus idag är inspirerade av funkis, tja då får du väl leva med tron att du är en liten snöflinga. ❄️

                  Mitt svar ligger också och väntar på dig, men nu kaffe.

                  Ha det!

                  @?
                  Din jävla fraud. Kolla själv på de här nya husen och vad de kallas för och lika BBs är dom också.

                  https://rorvikshus.se/stilar/funkis/

                  ”Funkis är ofta förknippat med kubism där det plana taket förstärker husets rektangulära och strikt moderna stil. Våra funkishus har fått sina namn från Mälardalen och klär snyggt både i funkispanel och puts.”

                  Tack Q!

                  Men det vet nog själva att de är ute på hal is och vad de egentligen vill är att övertyga folk att tro att jag inte kan något. Varför deras självförtroende är avgörande huruvida de lyckas misskreditera mig får någon annan utreda. 🙂

                  Q & TRH:
                  Grattis! Där fick ni till det!
                  Är det inte du TRH som är så skeptisk till googling? Självklart kan man hitta helt felaktiga definitioner av ’funkis’ på nätet. På mäklarspråk är varenda hus med tendenser till fyrkantighet ’funkis’. Liksom många andra begrepp finns det korrekt definition som man känner till med ett minimum av kunskap inom fältet, men också vulgarisering av ordet. Varsågoda att fortsätta kalla BBs hus för funkis, det står er självklart fullständigt fritt.
                  Eller lev som du lär, TRH, och läs genom det du själv länkar till (istället för att bara titta på bilderna) så kanske du lär dig något! (I wiki-artikeln står det samma som jag skrev ang def på funktionalism.)
                  Du verkar ha extremt svårt att ta till dig fakta från människor som vet mer än du. Trist för dig.

                  ”PS Nu kan ju bilderna vara missvisande men i Bellas fall så ser det ut som att de är som ett funkishus och då har det ett helt platt tak med minimalt med fall. Vi får hoppas på inte. ”

                  Lär dig att läsa ? och sluta att bjäbba. Har du har inte följt länkarna från Q eller låtsas du bara att dom inte finns?
                  TrH svarade vänligt på dina frågor och du agerar som du fick en käpp i röven. Hon har säkert knäppt till dig förr.?
                  Jag lovar om du är arkitekt är jag jultomten. ??

                  ? Vilken fakta är det som hon ska ta till sig? Allt hon påstått är att platta tak enligt fysikens regler blir varmare och att nya hus idag är inspirerade av funkis. Jag ser inga fel i hennes påståenden och det borde du inte heller göra.
                  Du låter mest som att du är butthurt och det är inget attraktivt.

                  Haha, en ’anonym’ som försvarar TRH… inte så jätteanonym..!

                  TrH, vad gulligt att du får det att se ut som om självaste tomten kommer dig till undsättning! Tror det är du som är tomten, och att du själv är ditt största (och enda) fan.
                  Länka till lokaltidningssak är väl att gripa efter de dammigaste halmstrån ändå?

                Alltså berättar du för mig hur tak fungerar och vad en ’luftspalt’ är?
                Visste inte att du är arkitekt!
                Eller nej, det är du ju inte eftersom ca allt du påstår är totalt felaktigt, luftspalter isolerar inte och även platta tak kan ha luftspalt, men denna har som sagt ingenting med att göra huruvida det blir varmt inomhus.. Något mer du vill förklara angående byggnadsfysik?
                Har byggt flera tiotals enfamiljshus och hundratals lägenheter med platt tak, utan läckageproblem, så här ’brukar’ det inte alls bli ’en och två’ rundor. Den här splainingen tog priset!

                Har du lava på taket har du däremot ett problem, men där kan inte jag hjälpa dig!

                  Lite sött i kanten verkar det som.

                  Och jag BERÄTTADE inget för dig. Du ställde en fråga varför jag undviker platta tak och jag svarade. Låt bli att fråga om du vet med dig att du har lätt för att bli irriterad.

                  Och om du förnekar att det ofta blir varmare i hus med platt tak så borde du ta om en eller två kurser i fysik.

                  ?

                  Jag är jättesöt i kanten, och över hela mig.

                  Wow, du har hunnit med att bygga hundratals lägenhetshus. Inte dåligt av dig och mycket ovanligt att hinna med under en hel karriär. Om det fanns fler av dig skulle vi inte ha någon bostadsbrist längre….??? ??

                  Q, hundratals LÄGENHETER stod det, inte hus, viss skillnad.

                  Anonym Det är fortfarande otroligt om den hunnit med det. Hundratals innebär minst 300 st lägenheter. Per hus så är det 5-10 st som är högst upp under taket. Vi räknar högt och räknar 10 st lägenheter. Det blir 30 hus. Ett hus tar mellan 4-10 år att bygga. Och enligt uppgift har den då också hunnit med flera villor. Du hör väl själv hur orimligt det låter?

                  Hur många lägnhetshus tror du det byggs i Sverige inom en 15-års period? En arkitekt är inte inblandad i det själva gjutandet och spikandet, utan producerar ritningar och kan därför vara inblandad i fler byggnationer samtidigt. Så orimligt, def. inte!

                  anonym 20:38 Jo det är orimligt både till antal men framförallt dens terminologi. Och själva byggandet tar 4-10 år och då är arkitekten hela tiden närvarande. Om är ? en arkitekt kommer jag äta min hatt för det finns inget rimligt i det ? säger.

                  Q: tror du på riktigt att en arkitekt är konstant närvarande på ett bygge i 4-10 år? Kan meddela att ingen betalar en för det. Är arkitekt och jonglerar hela tiden 4-10 projekt av varierande storlek. Det är inget konstigt att varit involverad i byggandet av 100-tals lägenheter över något årtionde. Men Q & TRH vet ju bäst här om både arkitektyrket, byggnadsfysik och arkitektoniska stilarter, verkar inte spela någon roll vad andra, mer insatta personer säger här.

                  Ska vi anta att du anonym 22:09 är samma anonym 22,12? ?

                  Och du, fysik är fysik vare sig den appliceras på byggnader eller inte. Det finns ingen sk ”byggnadsfysik”. ???

                  #I call bullshit

                  PS Fantasktiskt vad många arkitetekter som tittat in helt plötsligt. ?

                  Jag får faktiskt ta tillbak det där lite. Det finns uppenbarligen kurser som kallas byggnadsfysik. Logiken i det undfaller mig men men. Det är uppenbarligen ett samlingsbegrepp på flera olika tillämpade men varför det skulle behövas känns något märkligt då de alla redan har namn.

                  Men men, bra googlat anonym. ?

                  Och nu när jag faktiskt har lite tid att ta ditt råd att googla ? så inser jag att ingen riktig arkitekt skulle kalla ett tak för platt om det har mer än 0* lutning. Platt intryck möjligen. ?

                  Och alla problem som jag räknade upp kommer över som hit. Verkar mao som att de inte är lösta än så bra. Tex så är de alla överens om att avloppsbrunnen på taket fört eller senare kommer orsaka läckage och att det bla pga snö.

                  Ska googla vidare nu. Bra råd. ??

                  Hittade en artikel med en byggnadsingenjör som säger exat samma som jag. Vi får väl se om jag kan få bloggen att ta emot den.

                  ””Att bygga ett platt tak är inte vidare bra.” Det säger Henånbon Bengt Skoog, byggnadsingenjör och specialist på att granska ny- och ombyggnader, …”

                  …”Att bygga ett platt tak där det placerats fläktar och andra saker är inte vidare bra. Det är också från skarvar på taket det runnit in en del vatten i byggnaden. En lösning på detta problem är att bygga ett vinklat tak över nuvarande tak. Detta har gjorts på flera byggnader i Göteborg där jag tidigare jobbat.

                  Bengt Skoog är certifierad kontrollant av Boverket när det gäller energi och byggkvalité med 45 års yrkeserfarenhet. Han har varit med om att döma ut nyrenoverade byggnader.

                  – Ofta är det okunskap som ställer till med olika problem.”

                  http://www.bohuslaningen.se/nyheter/orust/att-bygga-ett-platt-tak-är-inte-vidare-bra-1.2440605

                  Så där ja. Tyvärr så stämmer min erfarenhet vilket är synd för platta tak är snygga.

                  Ang att platta och ofta svarta tak blir varmare är enkel fysik sol vilken ingenjör som helst vet.

                  Nu är det dags att sova! ?

                  ”Ok, har ritat hus varav de flesta med ‘platta’ tak (de är såklart inte platta, alla tak har fall)”
                  Läsförståelse, din tomte?

                  Lite sen på bollen, men vad fasen kan arkitekter i Sverige om byggnadsteknik och fysik? Arkitektutbildningen I Sverige är en konstnärsutbildning. Allt det faktiska arbetet sköts av byggingenjörer.

      Det är ett superfint hus… häftigt, coolt och annorlunda… det andas lyx. Och det ligger ju jättefint med natur och nära till vatten, förstår det som att det går en väg ner till vattnet direkt från tomten. Kan förstå om vissa tycker det är opersonligt men det är ju beroende på smak, en smaksak, men känns som Bellas smak och stil, det är ett jäkligt fint hus. Men eftersom det är Bella så ska det såklart klagas på huset. Hade det varit någon som är godkänd här på bloggbevakning som köpt det så hade nog huset varit okej för flera.

    Hon var onekligen problem med siffror. Huset köptes enligt många på hennes blogg för 24.9 miljoner men hon säger närmare 30. Det är ju närmare 20 än 30. Varför detta behöv av att ljuga, fem millar är ändå fem millar.

      Förmodligen för att hon räknar in kostnaden för uttagande av nya pantbrev i köpeskillingen.

      Vi vet inte vad köpeskillingen är.
      24,9 mkr är det som står på mäklarens hemsida som utgångspris.

    ?

    CAMCAM

    Kanske kan puffa lite för detta inlägg: https://bloggbevakning.se/2018/08/12/hitta-vanner-i-resten-av-sverige/#comments ???

    Känns som att många trådar bara avtog mitt i samtalet…

      Fast det är väl ändå upp till de intresserade att hålla liv i dom

        Ja är nog bra med lite tydligare instruktioner.

    Bella skriver att det är så stort av en skild tvåbarnsmamma i hennes ålder att kunna köpa ett hus för 30 miljoner. Bella är ju som vi alla vid det här laget vet fortfarande gift med Odd. Så nej, inte skild. Och som flera påpekat drogs huset tillbaka för nån månad sen från hemmet då det inte gick att sälja för (nära) 30 miljoner. Ny mäklare tog över och prislappen justerades neråt med ca 5 miljoner. Något som förmodligen gått Bella spårlöst förbi. Så, som flera gånger förr så kryddar Bella med halvsanningar. Hon firar ju även två år som vegetarian nu i dagarna, trots att hon enligt egen utsago inte är vegetarian utan äter både mejeri och fisk ? Förvirrad tjej much? Verkar inte bättre.

      He he ja det förtar ju lite av hennes framgångar.
      Hon är ju framgångsrik. Det kan ingen ta ifrån henne. Men med alla lögner som hon strösslar så framstår hon ju inte som trovärdig. Och det är väl där det slår lite slint i huvudet på de flesta, iallfall på mig. Om man hela tiden måste ljuga även när det gäller relativt små saker, vad mer ljuger man om?

      Säkert, måste ju vara jätteförvirrad för att. kunna köpa ett hus i den prisklassen.. Nej du, hon vet nog precis vad hon gör.

    Huset är fint och andas lyx men precis som Bellas förra hus är det totalt opersonligt. Det ekar kallt och sterilt och mysfaktorn är noll. Jag tycker att det är alltför stort och scary på många sätt och skulle inte vilja vara ensam hemma i det huset. Tror att Bella bara ser det som en investering. Det handlar inte om att hon gillar just det här huset speciellt mycket. Det är bara en statuspryl bland alla andra. BB har ingen egen smak och huset liksom hon själv stylas av andra. Någonstans är hon bra vilse i pannkakan i sin väg mot fame and fortune när hon precis som vilken småbloggare som helst gör reklam för andra produkter än sina egna typ Ellos och Daniel Wellington. Not so classy direkt om man vill vara en outstanding och framgångsrik entrepenör.

    Då borde ju smeknamnet på Bellas nya hus vara givet – dårhuset.

      och denna blogg kan kallas Dårplatsen, Idiotplatsen, Bella-bevakning eller Bellashaming !

        Och du läser och kommenterar här också… ka-ching!

      Mupp

    Självklart måste du håna hennes nya hus också… Och hennes gamla hus dög inte åt dig, det var för enkelt och inte tillräckligt flådigt. Självklart är det fel på det nya också, det duger såklart inte. Urbotafjantigt inlägg, så jävla lågt! Vad är ditt problem?!?!

      Var skrev den här bloggen att Blondinbellas nuvarande hus inte var flådigt nog? Du får gärna länka till det inlägget.

        C kanske inte skrev ordet flådigt just men det var ungefär den innebörden, scrolla bakåt ett inlägg där Bellas hus ställs mot Janni och Jons hus.

      Lugn o fin nu. Andas!

      Hon har stora problem med B. När en bloggare börja skriva om att en annan bloggares hus ser ut som ett rättpsysk och skojar om att hoppas det inte kommer rättpsykpatienter på en oväntad fika, då står det inte sunt till. Bellahatet börjar kännas stört.

        Men alltså, jag håller med lite då jag tycker huset ser ut som en vårdinrättning, de bruna är så fult. Skulle inte för allt i världen köpa ett sånt fult hus.
        Hennes gula nuvarande är mkt finare och mysigare isf.

    Tycker huset är riktigt fint, både fasaden och inuti. Hoppas hon inte inreder det på ”influensersättet” med bara marmor.. Sjukt stort hus dock, jag är alldeles för mörkrädd för att ha så stort hus och så stora fönster på en plats som känns lite enslig. 🙂

    Är det bara jag som hör på Bellas senaste instastory att Pingis och en annan tjej verkar prata lite skit om någon ”Camilla”? Som är oorganiserad? Precis som att Bella glömt stänga av ljudet.

      HAHAHA Camilla är ju lite disorganised, lmfao stackars Camilla.

        Jag fattar inte? HUR HAR DE SETT MIN SKOGARDEROB???????????????????

      Haha jo jag hörde också det, men de tog bort den sen och lade upp utan ljud ??

      Ha ha.. eyyy Bellas mamma heter också Camilla. 😉

    Tänk om det är Petter Stordalen som ”lånat ut” lite cash till Sensuella Isabella? ?

    Vilket lågt inlägg.

    Det är väl inte bloggbevakning?

      Camilla Gervide gör vad som helst för pengar.

    Ockhams rakkniv: hon har sålt av sin aktieportfölj för att betala för huset.

    Sjukt häftigt hus! Skulle också vilja ha det men inte jobba så mkt

    Till er som undrar över hur hon råd och hänvisar till ett bokslut med låg vinst, här är några anledningar :
    -reklamintäkter på blogg
    – intäkter för intervjuer
    – två böcker
    – skoföretaget
    – skönhetsbolaget
    – ngn podd (typ ekonimista?)
    – har för mig att hon sålde bolaget Bellme för några år sedan med stor vinst
    – föreläsningar (hon kom till vårt företag och tåg typ 250 000 för en föreläsning)

    – då hon blir sponsrad med massa är hennes ”normala” kostnader lägre än en annans
    – kan hon hävda att inköpen är till bloggen blir det momsfritt = 25% billigare varor
    – garanterat ingen kostnad för mobil då företaget betalar den
    – aktier
    – sålde sina tidigare bostäder med vinster
    – barnbidrag för två barn

      Du måste skämta? ? Skulle barnbidrag för två barn vara ett nämnvärt bidrag till hennes nya husköp? Dessutom har hon väl knappast två barnbidrag då barnen bara bor halvtid hos henne.

      Barnbidrag för två barn ?. Ja där har vi svaret!

      Fast allt det där hade hon ju redan vid bodelningen för ett år sen, då hon lyckades köpa ut Odd från ett hus värt 12 miljoner. Nu har hon köpt ett värt 25-30 miljoner helt själv. Är väl inte konstigt folk undrar var dom extra 15 miljonerna i insats/lån har kommit från på 1 år, speciellt med amorteringskraven.

        Hon lånade t o m två miljoner för att ha råd att köpa ut Odd och det var bara något år sen…
        Hur har Bella nu plötsligt kommit på grön kvist?

          Petter Stordalen

      bra sammanfattning!

    Liknar lika mycket Skissernas museum i Lund. En trevligare jämförelse i så
    fall.

      jag älskar skissernas museeum.

    Men herregud. All upprördhet kring Isabellas framgång säger mer om er än henne. Ni kanske inte delar hennes värderingar , fine. Men ingen kan frånta henne att hon är framgångsrik och duktig. Hon uppfyller dessutom SINA mål. Uppfyll era så kanske det inte blir lika gnälligt. Jag kan tycka Isabella är ytlig, materialistisk och omogen, men kan bara beundra hennes driv och egensinne.

    Antar att hon räknar med att tjäna pengar på sitt boende:

    https://www.di.se/nyheter/har-tjanar-man-1600-kronor-om-dagen-pa-att-aga-villa/

    Själv har jag gått 1.000 kronor plus om dagen i 25 år på min lägenhet.

      Över 9 miljoner plus! Man får gratta ?

        Tack, men det känns mer som ett bevis på hur sjuk bostadsmarknaden är.

    Likadant i stort sett som Maggot Graafs hus … eller snarare Philips hus !

      För Graaf har inte tjänat några egna pengar?

    Någon som vet vem som äger huset idag? Alltså vem som säljer?

      Jan och maja swiech bor där idag enligt hitta.se

    Hon kanske har köpt huset på firman, ganska troligt då hon kommer använda delar av det till jobb. Inte helt ovanligt att gör det när man har eget företag och företaget har mycket pengar.

      Grattis, du har uppfunnit hjulet!

    Mats Qvibergs tweet om Barbie passar rätt bra på Bella:

    https://twitter.com/matsqviberg

      Hehe tyvärr var det ju Bella som hade pengarna och inte ”ex”-maken ?

    Kanske inte alls likt egentligen men jag kommer å tänka på huset från filmen ”when a stranger calls”.. typ https://www.google.se/amp/s/www.pinterest.com/amp/pin/84724036710080819/?source=images

    ”Nu har hon ju inte köpt huset utan hyr det via sitt bolag Löwengrip Invest….”
    Denna kommentar hittade jag på en annan blogg. Ngn som vet om det är sant för hon skrev att hon köpt huset privat???

      Och vad spelar det för roll?

    Shit vilken oskön bitter kvinnohatare du är Camilla! Spottar du på folk som går i prideparaden också!? Låt Bella va!

      Fira helg nu, Charlotte, du behöver vila.

    Kendell och Kylie Jenner är yngre än Isabella och de har ännu större hus, Kendell bor ensam i sitt stora hus, inte konstigt i USA. Men, i Sverige, blir folk avundsjuka när en ung och framgångsrik tjej lyckas med att köpa ett jätte fint hus åt sig och sina barn.
    All heder till Isabella, hon har lyckats med att bli framgångsrik i ung ålder, hon har säkerligen jobbat stenhårt för att nå sina mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.