Fredrik ”Geniet” Söderholm publicerar klipp som sägs innehålla Amanda Schulmans sympatier för SD

https://www.instagram.com/p/BnekddvFIOZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Det här klippet publicerades på Fredrik ”Geniet” Söderholms Instagram för ungefär en timme sedan – kl 22 den 8/9 och sägs innehålla en diskussion där Amanda Schulman säger sig fundera på att rösta SD i morgon. Den kvinnliga rösten berättar också att Alex – som tydligen är socialdemokrat – skulle DÖ om han hörde det.
Jag är inte tillräckligt bekant med Amandas röst för att veta om det är den man hör, men om det är det – VEM har spelat in samtalet? Geniet själv?

Nyss var Geniet Söderholm på Sturehof med Julia Frändfors och Alex Schulman där han även fick en present av Alex och Amandas dotter Frances.
Ska han alltså innan det varit hemma hos dem och spelat in ett samtal med Amanda som enligt klippet ska ha ägt rum i ett ”tryggt rum” – alltså utan att någon hör? För att publicera på Instagram medan han sitter på Sturehof med Alex? Mja…..?

Jag tror att det är här fejk! Rakt igenom fejk!
Säkert någon märklig Schulmansk humor som jag inte fattar, eller för att se hur många som går i fällan. Jag hoppas det i alla fall…
Vad tror ni?

Jag har i vanlig ordning ställt frågan till Amanda och hon har i vanlig ordning valt att inte svara på den. 

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Meeeeen att det ens behöver bli en grej, det är ett SKÄMT. Alla som lyssnat på Hanna och Amandas podd vet att de INTE sympatiserar med SD.

      Alex Schulman = sosse?
      Hoho.

        Jag förstår inte. Varför skulle ha inte kunna vara sosse?

        Det har han varit öppen med i många år nu.

        En champagnesosse vars högsta dröm är att dottern ska bli Estelles nya bästis på Manilla!

      För du tror att alla skriver och säger sanningen om hur de röstar?

        Nej, men att anta att någon ljuger i sådär 10 år, utan någon som helst anledning, är bara dumt.

    Det är Julia Frändfors, Geniet Söderholm och Amanda Schulman som pratar – ingen tvekan. Om det är ett skämt eller inte känns osäkert beroende på promillehalten, men Schulman-klanen har ju på senare tid lyckats regissera x antal misslyckade försök till humor.

      Detta är ju bara så sjukt och ogenomtänkt gjort av Söderholm, så vidrigt, så elakt! Stackars Amanda, vilken jävla förnedring. Hon behöver dock inte skämmas för en tanke eller något hon sa men hatet hon kommer få och hånet. Nej fy. Hoppas han skäms idioten!

        Hahahaha men för fan använd hjärnan. De SKÄMTAR

    Jag tycker inte att det låter som ett skämt? Det levereras isf uselt för hon låter trovärdig. De är då verkligen inga PR-genier. Systrarnas varumärke går käpprätt neråt i snabb takt och AS hänger med stökigare och stökigare personer.

      Riktigt jävla korkat och elakt av honom det där sk Geniet! Fy fan!! Stackars Amanda så förnedrande för henne, han förstör ju för dem också… Hon har inget att skämmas för dock men många kommer hata och håna nu. Och Camcam tar ju alla chanser att försöka smutskasta och sänka Amanda. Så lågt.

        Men lugna dig lite nu. Det är ett skämt även om det inte va särskilt kul.

          Men det var väl korkat som fan oavsett om det var skämt.

      Men varför ens göra en grej av det? Om hon röstar på SD – so be it. Hon är inte ensam direkt (tyvärr). Sen är det ju HENNES business däremot och det är extremt respektlöst att lägga ut vad någon röstar på genom smygfilmning. Om inte ens olagligt?
      Är det ett skämt å andra sidan så föll det sig ju platt såklart. Inte intressant eller roligt någonstans.

    Hmm.. säkert skämt för friendforce och Söderholm har ju länge kört sin hårda ironi på Instagram. Vill vara svåra. Min spaning är att Mandy på senare tid även hon gjort många försök till denna slags humor, vilket hon i min mening inte riktigt behärskar. Kanske för att hon alltid velat etablera sig som någonting annat. Hur som helst, skämt eller ej, så jävla taffligt ändå såhär 24h innan valet är över att ens go there. De visste vad de gjorde med Anitha Clemence-debaklet för några veckor sedan och de vet mkt väl om att Söderholm lagt ut detta, helt klart regisserat. Men va fan, Sd håller på att bli största partiet – måste hon verkligen göra såhär då. Kan man titulera sig som influencer så kan man väl nu mer än någonsin ANVÄNDA SIN RÖST RÄTT.

    Ja något lurt när det är klippt precis där det börjar bli intressant. Hade velat höra fortsättningen.

      Det finns ett klipp till på hans Instagram!

        Men jisses, Amanda är en vuxen människa. Ni älsklingar beter ju er som om hon vore oförmögen att prata för sig själv eller ta ansvar för sina egna handlingar.

          Är nog många som INTE ÄR deras ”älskningar”, som ändå kan skilja på saker och ting.. detta var uppenbart något mellan dem, det är borttaget. Camcam försöker ändå trigga igång trollen här och det är bara så onödigt. Att Amanda inte svarat cc beror förmodligen dels på nivån på många av cc:s inlägg, dels att klockan är åtta en söndagsmorgon. Herregud.

        Vas sades i det klippet? Någon som minns ordagrant? Ser ju att han tagit ner klippen nu, men, såklart finns det första klippet inspelat på mobilen ?

          Alltså vad sades i fortsättningen?

    Tror inte att det är på riktigt. Mycket konstigt..skämt? Känns jävligt onödigt att en så pass stor influencerrrr ska låtsas rösta på SD. Många av hennes följare som ser upp till henne kanske tror på det och går och lägger sin röst på SD. Osäkra människor som följer bajsströmmen.

      Mäh… varför skulle hennes följare rösta på SD för att hon säger att hon tänkt tanken? Herregud är väl många som tänkt den tanken men från tanke till att faktiskt lägga en röst är skillnad. Hennes följare är dessutom vuxna och kan nog tänka själva och alla har full rätt att rösta på vad de vill. Men man ska tänka, använda hjärnan och rösta med förnuft. Kriminaliteten och oroligheter kan mycket väl bli värre om SD får makten. Men dåligt ”skämt” av ”Geniet”.

        För att dom köper allt dom blir tillsagda. Hers, polyesterkläder, dåligt vin..det är så det funkar i sekter.

          Uppenbarligen har försäljningen av vin och kläder inte gått så bra så du har fel. Jag tycker det är märkligt att du idiotförklarar tusentals unga kvinnor bara för att de gillar något annat än dig. Säger mer om dig än dom.

          Exakt!

      Korkad skämt!..om det nu var skämt. Han är ju dum i huvudet, vidrig! Stackars Amanda, hon behöver inte skämmas för en tanke men vilken förnedring att bli inspelad.. och nu får hon hat och kommer att få mer hat tyvärr, jävla idiot han är sk ”Geniet”. Men som sagt Amanda har inget att skämmas för, men han däremot usch…

        Varför stackars Amanda??? Hon är ju självklart med på skämtet.

        Okej Anna vi förstår vad du tycker nu

    Men hur kunde du nappa på den Camilla, suck. Och ni som inte fattar att de skojar och som tror att ngn börjar rösta på SD pga detta, gå och lägg er igen, det är natta.

      Klart Camilla nappar, hon söker med ljus och lykta efter allt som kan skamma och sänka Amanda S. Och Bella.

      Tänk att Camilla sitter sent en lördagkväll och bloggar (jobbar), trofast hehe.

        Tidsinställda inlögg, hört talas om det, rövhatt?

          Haha tidsinställt?! ? Det var definitivt inget tidsinställt inlägg eftersom det hänt sent ikväll, så rövhatt på dig. ?
          Och hon tipsades om det i annat inlägg.

          Men dra något gammalt över dig.

        Hur kan man som ”bevakare” inte veta hur Amandas röst låter?
        Och hur kan man som ”bevakare” inte veta att Alex är socialdemokrat?

        Vilken sten bor man under då?
        Följer ingen av dem, men det känns som sociala medier 101.

        Camcam verkar ha blivit helt insnöad i sin lilla lilla influencervärld. Hon är medveten om hur trollen nappar och hur vissa inlägg triggar igång, ändå fortsätter hon i precis samma stil. Jag börjar undra varför!

    Njoe…nu får ju Amanda rösta på precis vilket parti hon vill och det får tack och lov vi andra också. Oavsett vad Camilla V tycker. Att shaema (säkert felstavat) SD-röstare så här i sista minuten är bara ett stort no-no och det kommer att bita er alla i rumpan.

    Det är liksom inte så att Jimmy är för arkebusering som typ Stalin var på sin tid. Han vill ha ordning och reda och vill skapa resurser så att vi kan ta hand om våra gamla och unga samt alla de invandrare som redan är här med uppehållstillstånd. Det där skitsnacket om dålig kvinnosyn kan ni bara glömma. Varför ska man abortera foster efter 3 månader? Varför förstår ni inte att det där med sambeskattning är frivilligt och att det kan gynna även kvinnor? Vilka mer riktiga issues har ni SD-motståndare? Det måste vara konkreta frågor och inte flum som det inte går att svara på.

    SD får 25% i morgon. Det är mitt stalltips.

      Men gå och lägg dig, klockan är mycket. Och rösta inte på SD imorgon min vän, inget gott kan komma ur det, och det vet du själv innerst inne. Sov nu sött.

        Det är EXAKT den här typen av nedlåtande kommentarer jag betackar mig för. Vad har du att komma med här? Ingenting mer än att du är kvällstrött. Intresseklubben noterar.

          Men orka dra ett varv till om dessa frågor här NU. Det har ju stötts och blötts här konstant senaste tiden. Och jag vill verkligen inte vara nedlåtande men jag är SÅ trött på att du som röstar SD inte förstår det problematiska med det, det blir liksom ”var ska man börja!!?!?”. Läs igenom kommentarerna senaste veckorna om du vill ha argumenten, folk här har varit SÅ tydliga. Och du får rösta på vad du vill, jag känner ändå på mig att du också behöver sova nu. För det ÄR sent och imorgon ska vi orka rösta. Vi kan väl försöka sen att hjälpas åt så det blir bra i det här landet, över partigränserna✋.

        Tror du att du kommer ovända någon som tänker rösta på SD genom att använda härskarteknik?

      Fast när partiledaren förnekar att patriarkatet finns och är ett problem så JO då har man en dålig kvinnosyn. Det KAN på riktigt inte vara så att man har en god kvinnosyn och helt förnekar något så uppenbart. Att sedan även förneka att det finns strukturell diskriminering inom arbetslivet är också absurt. Så varsågod: där har du två för mig viktiga värden som gör att jag aldrig skulle rösta på SD. (Bland mycket mer).

        Och invandrare har ingen dålig kvinnosyn? Många av dem?

        (Nej jag röstar inte SD pga rädd för vad som kommer hända då men jag håller med i mycket och Jimmy har ofta bra svar på tal och en del kloka åsikter).

          Självklart har många män kass kvinnosyn. Självklart finns det länder i världen som har sämre kvinnosyn än i Sverige generellt. Självklart säger detta ingenting om män på INDIVIDNIVÅ.

          Att dra tillbaka de rättigheter vi kvinnor kämpat för så länge kommer knappast göra Sverige tryggare för kvinnor. Jag har sett så många SD:are skriva ”hoppas du blir våldtagen” osv till kvinnor som inte har samma politiska åsikt som dem. Skriver man så är man en kvinnohatare. Punkt.

          Var i min text skrev jag att invandrare inte kan ha dålig kvinnosyn? Det betyder väl inte att jag skulle rösta på ett parti som också har det? Så orimlig logik på det svaret.

            Inte så orimlig logik, mer dubbelmoral från din sida Hanna.

              Vad är dubbelmoral menar du? Förklara gärna

      ”samt alla de invandrare som redan är här med uppehållstillstånd.”

      Nej, han vill ta bort riktade insatser till invandrare. Han tror inte på integrering. Läs partiprogrammet och höstbudgeten

      Du tog inte upp miljön.
      SDs miljöpolitik är det riktigt farliga. Snälla, snälla, rösta inte på ett parti vars klimatpolitik går emot vad alla stora aktörer och forskare säger.

      De barn som föds idag kan leva till 2118. Det här valet handlar inte bara om vad du är missnöjd med idag, det handlar om vilken värld de barnen ska få.

      Jag skiter i vilket av de andra partierna du röstar på, men snälla rösta inte på SD.

      Hur kommer det sig att så många som älskar Jimmie Åkesson stavar hans namn ”Jimmy”?

        Ja det kan man undra. Och hur kommer det sig att så många människor – med fullgången skolgång – tror att det stavas stadsminister?

    Men vad håller du på med?! Försöka shama och svartmåla Amanda i vanlig ordning… du är sneaky … och detta publicerar du kl 23:26 och menar att Amanda har valt att inte svara, inte återkommit till dig på lördagkvällen eh.. och på vilket sätt har du kontaktat henne såhär på nattkröken och varför skulle hon svara dig? Vad är det för någon som skulle sitta och spela in någon i smyg hemma hos denne, och lägga upp det på instagram? ÖH. Och de är kompisar? Nej det är nog medvetet för att skämta med Alex då, annars väldigt skumt och illa.

    Men.. Och? So what om Amanda tänkt tanken att rösta på SD, om hon nu skulle ha gjort det, det är nog många som tänkt den tanken…

      Ni är så söta, ni Schulmanklanens små gullisar som springer på deras ärenden <3

        Det var alltså svar till det du skrev 01:30 Camcam.

          Tror du på allvar att jag är vaken halv två på natten?

        Om du anser att jag springer ärenden åt Schulmans Camcam så måste du anse att jag springer mångas ärenden eftersom jag kommenterar om de flesta här, och jag hade skrivit detsamma om det gällde någon annan än Amanda och Schulmans, så bara lägg av!!

          Du råkar inte käka Haldol? Om inte, du borde nog börja.

    Men va?! Schulmanklanens små gullisar?? Nu får du väl för fan lägga av!!! Känner ingen av Schulmans och är ingens gullis som springer några ärenden, och de är inte mina gullisar heller. Hur löjlig är du CamCam?!

      Camcam?

        Japp det var Camcam som skrev det som Anonym, hon brukar skriva ungefär liknande om man skriver försvarande eller inte kastar skit på Schulmans. Men det hade kunnat gälla vem som helst så hade jag reagerat ändå men att jag skrev ju att hon smutskastar Amanda i vanlig ordning och är sneaky osv det tog väl, var känsligt tydligen.

          Haldol.

          CamCam sov kl 01.30 men gullig gissning. 🙂

            Lätt att påstå att man sov, lätt att låtsas det men gullig bortförklaring 🙂

              Lätt att vara så paranoid som du när man inte äter sina mediciner.

              Hälsar,
              hon som skrev kommentarerna du påstår vara skrivna av Camcam.

      Detta vara alltså ett svar till 01:30

      Har Camcam skrivit den kommentaren? Har något blivit ändrat för nu står det anonym.

      Argumentet att man måste vara, känna, eller vara gullis om man ej delar någons åsikt är något uttjatat på den här bloggen.

      Camcam har missförstått Schulmans humor och har mycket pga det, antagligen fått för sig att Schulmans har de åsikter/tankar de för de flesta är uppenbart ironiska om. DÅ kan jag förstå att man har Camcams vilja att ständigt skriva elakt raljerande om dem.

      Och att i detta inlägg fördumma ”deras humor”, irioni, som det stora flertalet behärskar, blir bara lite pinsamt.

        Jag förtsår den inte, tycker bara ett de oftast beter som som överlägsna mobbare, vilket i min bok inte är speciellt roligt.

          Om du inte förstår ironi, tänk att de menar tvärtom mot vad de skriver. Om du blir jätteupprörd och de skriver/säger något du verkligen inte håller med om, då är det med 99% säkerhet ironiskt menat. Alltså de menar tvärtom.

    Och så blev man moddad haha säger en del… suck.

      Suck! En av dina kommentarer blev det pga ditt språk som fastnade, men eftersom att den här gick rakt igenom så måste jag göra dig besviken. Du sattes inte i modd i natt av den enkla anledning att jag sov. Din stolle. ?

    OT men alltså är det någon annan som tycker Annica E’s senaste reklaminlägg är skämmigt? Hon visar för och efterbild på något som inte verkar ge någon som helst effekt och skriver till och med att den inte gör någon skillnad på henne. Men avslutar med ”den är ändå värd att testa!”…? ? Det bevisar ju typ att hon gör reklam även för grejer hon inte tycker är bra? Sänker ju hennes trovärdighet kan jag känna.

      Nej det sänker ingen trovärdighet! En kräm eller mask kan ha bra effekt på en person men ingen större effekt på någon annan, så det kan variera. Mer icketrovärdigt med de som tokhyllar och överdriver angående krämer och piller och ändrar sina historier. Annica var ju iaf ärlig, och det handlade ju om att beskriva och visa upp produkten.

    Camcam, du har inte funderat på att taktikrösta imorgon? Kd känns tyvärr som en bortkastad röst i det här viktiga valet då de med största sannolikhet kommer att åka ut. Taktikrösta mot sd, det är viktigare än någonsin ❤️

      Det är just en del taktikröster SD får…så att alliansen ska få majoritet.

        KD menade jag såklart…! Skrev fel ???

          Tror inte de behöve det just i år.

            jo….de var under 4%-spärren tidigare, enligt senaste SIFO tidigare i veckan hade de plötsligt 6% = taktikröster fr andra borgarröstare

      Tror du? Tror faktiskt de hänger kvar. De har klarat djupare kriser. MP däremot… kommer dock inte taktikröst för mig utan kommer gå på hjärtat + valkompassen. Det blir V.

      Och innan någon liberal får skogsbrand i hjärnan: nej, jag håller inte med om allt de någonsin sagt och tyckt. Men jag är trött på att leva i ett samhälle där sjuka, utsatta och gamla inte får den hjälp och det stöd de behöver. V är de enda som vill ändra på detta och försöka jämna ut klassklyftor.

      Klass och socioekonomisk bakgrund är f ö MYCKET viktigare än ras/härkomst när det gäller brott. Så V kommer även göra Sverige tryggare.

      Har hon sagt att hon ska rösta KD?

        Ja, i ett inlägg.

          Sjukaste jag hört

      Har du ens sett de senaste opinionssiffrorna?

    Det där är uppenbart spelat och planterat här. En hämd för allt negativt som skrivs om systrarna och deras verksamhet här på Bloggbevakning.

    Det enda som är äkta i det där klippet är Friendforce’s inställsamma flabb.

    Kanske inte var så kul skämt ändå för nu verkar det vara borttaget.

    Provocera fram räckvidd som sagt.

    Nu har jag lyssnat många gånger och det är inte ett skämt, annars är det så välregisserat att alla tre (som är på fyllan) bör tilldelas en Oscar – omgående. Det är också helt uppenbart att Julia Frändfors reaktion är äkta (skrattet stockar sig i halsen, hon tystnar och hon frågar mycket förvånat/besviket ”SD?”). Det går inte att missta sig. Julias stories visar också på dålig stämning mellan Amanda och Söderberg. Nu är inläggen bortplockade. Men vem vet om jag sitter på en inspelning….

      Håller med, det är äkta från en vinslirig Amanda! Så lågt att i efterhand hävda att det var en sketch, det var det i icke! Tror inte Amanda är så glad på Söderholm idag

    Var inte Alex ovän med Geniet för ett tag sedan? Eller det var var bara Calle?

    Jag tror inte det är ett skämt. Ladymandy bör vara mer försiktig med vem hon umgås med. För geniet och friendforce är två lömska typer. Om det är ett skämt är det säkert så att geniet och friendforce ligger bakom och dom vet att Amanda går med på det eftersom hon inte är den vassaste kniven i lådan. Dom skrattar så hårt bakom ryggen på henne. Tror inte det är denna typen av PR det sjunkande skeppet Daisy Grace behöver nu.

      I deras lilla, lilla plaskpöl av självutnämnd wannabe-kändiselit kan man nog knappast lita på någon. Idag vän, i morgon fiende.

    Klippet är ju borta nu, kan någon berätta vad det var?

      Jag har klippet ✔️

        Åhå! Nån chans att du kan dela med dig? Är så nyfiken på att höra deras tonlägen och själv försöka avgöra om det är ett skämt eller ej.

          Jävlar! Hittade klippet (https://www.youtube.com/watch?v=OywuKjOzdhY&app=desktop) och enligt mig låter det fan inte som ett skämt. Särskilt inte om man lyssnar på Friendforce, som låter genuint bekymrad.

    Får känslan av att Friendforce tar med nygamla bästisen Geniet för att hälsa på mamma och pappa…

    Går att hitta inspelningen på Youtube.
    ”Amanda Schulman vill rösta på sd” del1 och 2

      Tack, har lyssnat nu. Jag tror att det är ett skämt faktiskt.

        Det ÄR det. Cc:s outsinliga behov av att mata trollen är faktiskt obehagligt. Ser numera på den här bloggen som något helt annat än vad den var från början. Den var rolig då.

      Har lyssnat och tror faktiskt inte att det är ett skämt. Tror att de skulle ha brett på mycket mer om det vore ett skämt. Amanda skulle ha drivit det hela längre isåfall och viktigast av allt: VARFÖR skulle hon vara så dum att just nu göra ett sådant här ”skoj”?
      Om hon är totalt emot SD så skulle hon ju inte ens ta risken att folk ska tro att hon är för SD…

        White supremacy passar väl rätt bra in på Amanda?

    Julia Friendforce är anställd av Hannah och Amanda för att ta hand om sociala medier på Daisy Grace. Så här sa Amanda i ett pressmeddelande om detta: – Vi har ett behov av en kreatör som har stenkoll på profilscenen samt massor med genialiska idéer och humor.

    Så gissa varför Amandas instagram helt plötsligt har blivit fullt av ”humor”…

      Som det där klippet med rakskum och dejt… Vetkligen originell idé! Det har man ju aldrig sett innan

    Lättkränkta hela bunten ?

    Det ligger ju pa youtube att ”Amanda Schulman kan tänka sig att rösta SD”. Roligt eller bara fake? Nja, det far man väl själv avgöra.

    Okej så det hela verkar vara ett ”skämt”… men då är frågan …

    Vem faaaan tycker att det här ”skämtet” är roligt ?!

    Och om det nu är SÅ många som inte fattar att det är ett skämt, kan inte någon av de inblandade bara säga då att det var ett skämt? Vad är grejen? Uppenbarligen är fet ett dåligt levererat skämt.

    De här influencerna är inte alltid de smartaste packet… Go back to school!!

    Inspelningarna och ljudupptagningarna ligger även på instagramsidan

    @upperclasselite

    Det här är inget skämt, hörs tydligt. Amanda fick dessutom panik av nattens uttalanden och postade ett instagraminlägg MOT SD alldeles nyligen. Väldigt genomskinligt. Hade det varit ett skämt hade de gått ut med ”ha ha lurade!” eller ”här kommer twisten!”. Problemet var bara att denna gång fanns ingen twist. Bara Amanda Schulmans sunkiga åsikter.

      Var inget sunkigt med hennes åsikter, synd bara att hon inte kan stå för dem för då vänder väl hela kändisvänstern henne ryggen och Alex begär skilsmässa. Det är sjukt om något.

    Låter NOLL som ett skämt. Hon är därtill en usel ”skådis” (lyssna på tonfallet i alla andra klipp med henne) och det här är absolut inget skämt.

    Det går inte att ta Amanda Schulman på allvar, hon tar inte ansvar, ”det är en sketch”, vad är inte en sketch för henne? Hennes instagram går endast ut på att tjäna pengar, så hon kan handla mer på svenskt tenn. Hon tar inte ansvar när hon blir kritiserad, hon har själv sagt att hon ej tål kritik, men hon tycker sig ändå att hon ska ut debatten, är det för att visa sig tuff inför sin man. Hennes man tog heller inte ansvar för sina särledes äckligt elaka bloggande en gång. Säja saker och sedan säja, ”det var ett skämt” det är inte roligt.

    Att. Ni. Orkar !!! Det va ju ett skämt. Gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.