Glow me away

Kanske är jag på tok för mycket av en vanemänniska men jag fullkomligt avskyr ”glow”.
Jag vill att min ansikte ska vara matt, matt, matt och att se så där glansigt flottig ut gör mig högst obekväm.
Jag har testat lite highlighter på olika stället i ansiktet och kanske är jag bara ovan men jag gillar det inte alls. Har ni hakat på ”glow-trenden”?
Brukar man sladda omkring på sociala medier lite då och då så kan man knappast ha missat den men jag tänker ändå att jag bjuder på ett litet flottigt kollage jag valt att kalla:

Vatten är A och O för en fin hy. När jag började dricka betydligt mer vatten så fick min hy en annan glow än innan. Idag märker jag direkt när jag druckit för lite vatten. Huden blir mer glåmig.//Isabella Löwengrip

https://www.instagram.com/p/BnNzLfqAtGS/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag är övertygad om att makeupen inte kommer att gå tillbaka till det är matta, kakiga, bakade utan allt fler vill väl känna sig fin samtidigt som de ser ut som sig själva och att det är enkelt.//Annica Englund

Jag har även använt en flytande highlighter på näsan, under ögonbrynen, på kindbenen och precis över överläppen (amorbågen). Den jag använder kommer från Isadora och heter “Strobing Fluid Highlighter”, nr 81. Jag verkligen älskar den och använder den varje dag, den ger sånt fint naturligt glow! När jag kör full make med foundation osv så brukar jag istället blanda i denna highlighter i min foundation. Jag gör det för att det inte ska bli så jättetäckande utan mer naturligt och fullt med lyster. :-)//Kenza

Alltså denna highlighter från sleek är brutal! : Den ger supermycket skimmer, nästan för mycket så gäller att använda lite av produkten. Så ni som är på jakt efter den ultimata highlightern, ja här har ni den. //Kissie

Angelica Blick

https://www.instagram.com/p/BjxYgdyn_ZM/?utm_source=ig_web_copy_link

Thomas Sekelius

Linda Hallberg

https://www.instagram.com/p/BhrM_ElH8XC/?utm_source=ig_web_copy_link

Anna Pankova ÄÄÄÄÄLSKAR glow!

Gillar ni glow?!
Jag vet inte, det kanske blir hyfsat snyggt på bild, men i verkliga livet – i alla fall på mig – så ser jag mest lite småsvettig och stressad ut. En blank panna att åka skridskor på vid minusgrader eller som en ersättning till barnens slip n slide vid vattenbrist.
Behöver du någonstans att checka av halkbanan på? Look no further!
Hal som en ål – that’s CamCam for ya!

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt matt hud gör ofta att man ser lite äldre ut. Lite ”glow” på kinderna skapar snygga kindben och ett mer ungdomligt, fräschare utseende.

      Ser ju inte direkt ‘fräscht’ ut med ett brunt och ett vitt streck på kinden som bild #6…

        Tycker alla på bilderna hade den perfekta glowen! Förutom Isabella som hade behövt pudra och matta ner panna och haka.

      Har alltid puder men även highligter. Inte i pannan men över näsan och över kindbenen. Och under ögonbrynet. Ibland i kräm ibland som fast. Man ser piggare ut.

    Matta ansikten är ute det är ju fint när det glänser och man ser åtminstone levande ut ☺️

      Nä, det ser ju ut som svett.

        Nej det ger ju lyster som skapar en mycket yngre look!

          Beror på vem som sminkat dock. Less is more

          Jo en ung look som ger känslan av flottig och finnig tonårshy ja 🙂

            Precis! Släng på lite röda fläckar för den optimala fjortislooken…

            Det måste ju vara glow på rätt ställen och rätt sätt. Bellas bild var lite flottig, men övriga var ju bara lite lyster i form av highlighter på kindbenen och så.. det är väl ändå inget ”nytt”??

              Lite lyster plus en fläck på näsan glansig nog att kunna använda som en spegel. ?

    Beror på. Fet hy och glow är inte samma sak. Fet hy går helt bort, men en frisk återfuktad hud är ? Highlighter kanske är fint till fest, inget jag använder, ser mest ut som fint glitter i ansiktet. Jag är nog för ett naturligt glow, men emot ett sminkat glow ? haha

      Haha, ursäkta att fet hy är så hemskt, det är helt frivilligt!

        Nä vissa har det hy andra torr gäller bara att hitta rätt produkter!!!

        Kränkt..

      Hourglass har så bra puder/ highlighter/ rouge/bronzer-paletter som ger ett så fint glow – som om man vore upplyst av stearinljus. Alla deras Ambient lightning-paletter är så fina, perfekt för oss som vill ha lagom lyster.

    För mig är flow = flottig hy, svårt att vänja mig vid tanken att det plötsligt ska vara snyggt.

      Glow, inte flow! Damn you autocorrect!

        Tja, flow kanske också ger en flottig hy 😀

    Jag tänker väl mer att det handlar om hudtyp, har man en torr hudtyp och mattar ner ser man ju ut som en torr kaka och har man en oljig hy och tillför glow ser man ut som man rullat i ett smörpaket. Handlar väl om att hitta det som passar en själv liksom. Poängen med matt smink är väl att ens naturliga oljor ska komma fram utan att man blir flottig, alltså en naturlig ”glow” och vi torrisar får fejka den lite och det blir la inte så bra alltid kanske ? Tänker att iallafall ursprungstanken var att man skulle se MINDRE sminkad ut, men ändå fräsch?

      Precis. Glow handlar om att huden ska ha lyster inte att den ska se ”flottig” ut. Är väl kanske lite av en motreaktion på senare års countoring, strobing och liknande. Nu ska din ”naturliga” hy lysa igenom och.. Ja, där är väl det olika hur nöjd man är med den ?

    Bella upptäcker vatten, heja!

      Du tror inte hon visste att vatten existerade innan..?

        Det var ironi över hennes historiska tendens att tro hon är först med allt

      Ja hon behöver säkert ett glas vatten dagen efter med tanke på att hon dricker vin i stort sett varje dag ivartfall
      om man skall tro på alla bilder på insta o blogg.
      Men enligt henne själv dricker hon max ”ett halvt glas”…det blir mycket alkohol det med dagligt intag.
      Roligt att hon dessutom inbillar sig att huden blir basisk genom att att äta sura citroner…märks att hon missat kemilektionerna i skolan och hur syra-basbalansen fungerar.
      Kanske inte konstigt att man behöver dessa mängder av highligter då.
      .

        Men eller hur. Som att maten man äter ändrar kroppens ph-värde. Skulle det hända så dör man.

        Fast det märks att du inte vet mycket om sur och basisk föda. Exempel på starkt försurande föda är nikotin, alkohol, kött, fisk, ost, ägg, raffinerade produkter som socker, vetemjöl, te och kaffe. Citroner är liksom de flesta frukter och grönsaker alkaliska födoämnen och antioxidanter.

          Sen när är nikotin föda?

          Haha, du var en rolig filur. Om det vore möjligt att rubba kroppens ph-värde genom att äta citron eller choklad skulle du dö! Det måste vara 7.35-7.45 för att hjärtat ska fortsätta slå. Sluta sprida fake news.

            Fast nu överdriver du. Kroppen kan hamna i både acidos och alkalos vid svår/akut sjukdom och det betyder inte att hjärtat slutar slå. Det är förstås inte alls bra, men kroppen har fantastiska kompenserings-mekanismer fram till kroppen är friskare och pH-balansen är återställd.

            Fast det handlar inte om att rubba kroppens pH, utan hur matsmältningssystemet etc tillgodogör sig olika födoämnen.

    Glow och flott är inte samma sak! Bilden på Bella t.ex där är hon ju flottig och har alldeles för mycket vitt smink under ögonen – dålig sminkning.

      Precis! Det ska inte se ut som om man smackat på massa fet spf och sen gått hemifrån

      Se då till att INTE svara på frågan om glow. 🙂

    Kom genast att tänka på det här Simpsonsklippet. https://www.youtube.com/watch?v=rgh-AbvT_-s

    Jag håller med dig, jag vill också bara matt i ansiktet. Men sedan är jag inget sminkproffs så mitt ”glow” ser mest ut som eh fet hy?

      Tips för ett mellanting. Sminka dig som du brukar men håll nere på pudret så mycket som du känner är möjligt.

      Spraya sedan ett tunnt lager med en bra fixer som har små fina droppar för att få en mer dewy look. ??

      # Team glow men med minimalt med highlighters

        Bra tipps!
        Mann ska altså spreya tunnt efter mann har sminnkat?

          ?

            Fan va elakt att skratta åt en nysvensk. ??

              Anonym 19:28 fattade ett skämt som du, Anonym 20:09, inte tog. Anonym 19:26 är inte ’nysvensk’ och har inga stavningsproblem. Lite internt med TrH, men tack för omtanken!

                Det enda sättet hen kunde veta det säkert att det vara att driva med mig är ifall hen 19:28 är samma anonym som skrev kommentaren kl 19:26 alternativt snackat med varandra om det i förväg pga den korta tiden ???

                För annars tog du en rätt stor risk. ?

                Och mitt PS, hur vet du att anonym inte syftade till mig? Att det är jag som menas vara nysvensken. ?

          Exakt ??

    Haha! Skrattade högt av detta inlägg. Jag har köpt flera highlighters men det ser ut som jag smörjt in mig med Bregott hut jag än försöker. I övrigt så är jag på jakt efter ett puder som håller huden matt hela dagen, letat i ca 15 år och ännu inte hittat något. Är det helt OT om man frågar er om tips här? 🙂

        Har klickat hem denna nu. Tack för ditt tips, ska bli spännande att testa! ?

      Tror det kan bli svårt att hitta ett puder som klarar sig en hel dag utan att bättras på, men annars tycker jag att H&M har en helt ok budgetvariant (eget märke). Jag hade satsat på någon primer istället och /eller blottingpaper. ?

        Och highlighter i puderform i så fall. Om du inte provat det redan ?

      Finns många bra, beror lite på vilken typ. Löst puder för baking är det från Laura Mercier allas favvis som funkar fantastiskt. MAC har många bra olika puder, främst deras pressed Powders. Jag tycker också Max Factor och Maybelline har bra puder som håller relativt länge, båda pressed och loose. Chanel har ett ”luminous skin” pressed powder som jag älskar, relativt täckande också.

      Kan tipsa om Tromborgs löspuder, kommer aldrig byta. Smälter in i huden och man blir matt samtidigt som huden ser fräsch och återfuktad ut ?

      Angelica: Testa med en bra primer istället för ett puder som håller.

      Tips på bra puder för alla hudpigmenteringar är annars sensai

      Säger som ”Anonym”, testa den mattande primern från Exuviance som hen tipsade om.
      Sen finns det ju sk. ”blotting paper” som suger upp överflödigt fett och som kan användas under dagen https://www.kicks.se/makeup/bas/blotting-papers/blotting-paper
      Det finns även en tvättbar svamp från Beautyblender som fungerar på liknade sätt https://www.kicks.se/makeup/bas/blotting-papers/beautyblender-blotterazzi-sponge

      Har du testat Lumene? Bästa pudret jag någonsin haft, alla prisklasser. Helt fantastiskt!

      Tack för alla era tips! Vad roligt att så många är så engagerade och snälla i detta kommentarsfält!?❤️

    Precis. Glow handlar om att huden ska ha lyster inte att den ska se ”flottig” ut. Är väl kanske lite av en motreaktion på senare års countoring, strobing och liknande. Nu ska din ”naturliga” hy lysa igenom och.. Ja, där är väl det olika hur nöjd man är med den ?

      Dubbelpost. My bad ?

    Har aldrig heller förstått det här med glow. Jag tycker bara att det ser flottigt ut 🙁 Speciellt på dem som glowar näsan. I extrema fall blir det ju en vit prick på nästippen. Är glad att är en trend man inte hänger med på, för det blir nog skämsmössan på hos många när trenden är ute!

      Är ju aldrig ute bland folk men var det en gång och såg då en kvinna med just highlighter på näsan. Jag satt tio meter ifrån henne och det LYSTE! ?

      Ser helt absurt ut

      Och så alltid ackompanjerat med lösögonfransar som ser ut som små djur.

        jag som älskar att highlighta näsan? skippar dock lösögonfransarna. Sen lite i början av pannan och på kinderna. antar att jag inte ser klok ut enligt er? ?

          Beror på hur duktig du är på att sudda ut det och val av färg. Det ska inte synas att du fejkar, man ska tänka WOW vilket naturligt glow hon har. Inte ”Undrar vilken highlighter hon använder”

            är ganska ljushyad så kör mest på en som är ljusare än beige men inte vit. svårförklarad kanske, och en som är ljustrosa. försöker banda ut det så mycket som det bara går 🙂

        LD: Skulle gissa att många nog fasas över synen av dig också ?

          Men för faan, gå och lägg dig

            Så det är bara vissa utseenden man får klanka ner på?

              Om du tänker efter riktigt noga förstår du nog skillnaden. Kom igen, du fixar det! ?

                Så vissa utseenden är ok att kalla absurda men inte andra? Vad är skillnaden? Är det inte bättre att sluta klanka ner på hur folk väljer att se ut, oavsett sminkning eller kroppsmassa?

                  Som nån redan påpekat så är det skillnad på personangrepp och på att kommentera generellt om trender. Sen är det ju en jäkla skillnad på att kommentera nåns UTSEENDE (kropp osv) och nåns MAKEUP. (Eller kläder osv)

                  Att man ens ska behöva förklara detta för nån över fem. ?

              Skillnad mellan personangrepp (som att påstå att något är fel på en namngiven persons utseende) och att beklaga sig generellt över trender i samhället.

        Jag tycker många yngre som kör hårt med highlighters, ffa sån mer opakt som går mot silver, ser helt gråa ut i dagsljus. Hamnade bland ett gäng ungdomar på stan och tyckte helt ärligt att de inte såg kloka ut men jag kanske missat något.

        Själv kör jag stenhårt på matt matt matt, pga konstant varm och svettig men har börjat experimentera försiktigt med puderhighligt i holografiska färger på kindbenen på sistone. Tycker holografiskt ser så coolt ut!

        Det är tyvärr noll skillnad i att förfasas över vissas kroppsform eller hur man väljer att sminka sig. Precis som att man får vara hur smal eller tjock man vill, får man sminka sig hur man vill. Men ska helt enkelt få se ut hur man vill. Kasta inte sten i glashus.
        Hade det varit ok om jag skrev; jag såg en kvinna på ett fik en gång, hon hade noll smink. Såg ju helt absurt ut.
        Hon hade dessutom inte rakat benen och hade hår under armarna så hon såg ut som ett djur.

        Sen att sänka sig till barnsliga personangrepp som du gör säger en hel del om din personlighet. Inte särskilt smickrande för dig.

    Som ovan nämnt är det ju skillnad mellan flow och flott. Har alltid haft panik över se flottig ut och typ doppat fejjan i en burk med puder, vilket gjort att det sett, ja, kakigt och pudrigt ut. Nu har jag förvisso fortfarande rätt mycket puder, särskilt i t-zonen, men lägger till lite highlighter på de ställen jag vill ska framhävas (till skillnad från de områden man vill ska liksom gå ”inåt” som man mörkar med contour). Lägger inte så mycket på panna/näsa just eftersom det kan bli lite oljigt där ändå utan håller det mest på kinder och lite upp mot tinningen. Sen tycker jag att Setting Spray gör att pudret smälter in i foundationen och fortfarande håller sig matt men mindre kakigt och ger ett bra glow utan glitter. Gillar när det ser naturligt ut, att man inte ser sminket och det smält in i huden. 🙂

    Ett jävla skillnad på glow och flottigt. Nu är ju 70-talet tillbaka i höst med dess färger, underbart med variation!

      Och på 70-talet var också sminket mer åt det glansiga hållet med krämrouge, glyserin mm. Titta på ABBA tex ?

    Jag älskar glow och det är nog för att jag är en riktig torris. En matt look på mig ser jag död ut och med lite med glow känner jag mig som 25 igen ?. Dock tycker jag att less is more, det ska inte synas att det är high lighter för då försvinner hela grejen.

      Håller med. Ibland ser man vissa som har en ”rand” med highlighter som är i helt fel färg, ljust eller mörkt. Vill alltid bara ta en borste och jämna ut kanterna och hjälpa folk hitta rätt nyans.

      Jag äääälskar också glow, alltid gjort! Har typ aldrig använt ett puder, har ett i nödfall mest för att dämpa glans på sidan av näsan och mellan ögonbrynen om man typ är ute och festar, annars går jag all in.

      Serum, dagkräm sedan foundation som jag blandat ner en flytande highlighter i, man blir såååå lystrig! Tycker inte alls det ser ut som svett, men jag älskar att sminka mig 😀

      Solpuder, concealer och highlighter är mina måsten <3 Säkerligen många som tycker man översminkar sig men ärligt talat kunde jag inte bry mig mindre, gör det 200 % för min egen skull för att jag mår bra av min spegelbild när det skiner 🙂 Och man ser ung och frisk ut anser jag! Beundrar ofta andras highlighter och ger komplimanger till dem haha

    Jag tycker det ser bokstavligen plastigt ut, som mina barbiedockor när jag var liten.

      Nu när du säger det är det säkert idealet man omedvetet försöker uppnå, haha! Barbie har ju galet fin hy, där snackar vi den perfekta lystern :O Abnormalt små porer dock….

    Jag är nästan alltid lite småsvettig och stressad, nu kan jag alltså börja låtsas att det är glow när jag mågon gång skyndar förbi en spegel. Skönt. Hoppas att det blir trendigt med svettfläckar under armarna också!

      ?Life hack ?

      Samma här. Jag behöver inte sminka mig. Jag har naturlig ”glow”. ^^

      Nu är ju inte svett och glow samma sak. Men låter som du har ett bra utgångsläge, du kan ju pudra lite lätt på ställen du vill matta ner så är du klar sen

        Äh, det är få som ser skillnad på fet hy och glow av icke-proffsen. Jag har fet t-zon och får ofta komplimanger för mitt glow ?

    En osminkad återfuktad hy har ju ofta lite lyster. Inte så att man ser svettig ut, men liksom frisk och sund. (kolla på barn, dom har liksom en liten glöd i hyn typ. Knepigt att förklara)
    Om man sminkar sig försvinner ju ofta detta, speciellt om man har heltäckande eller mycket matta produkter. Då kan det vara snyggt att ”återinföra” den naturliga lystern.
    Jag tycker kanske att hela glowing for the gods-grejen har tagits lite långt, men you do you osv.

    För att inte tala om youtubern Sandra Lindahl, hon har själv sagt att hon vill ha glow och lyster i ansiktet. Men hon ser mest flottig ut tycker jag. Som några skrev ovan, det är skillnad på glow och att se flottig ut!

    Trevlig fredag på er mina vänner, vi ses i öppet spår ! 😀

      Vars är hon ifrån? Hon var sjukt likt en gammal barndomskompis med samma namn xD men det kan nog inte vara hon

        Någonstans högt upp och pratar norrländska (iallafall för mina stockholmsöron)

        Hon är uppifrån, tror hon har nämt skellefteå (följer henne inte sporadiskt).

          Så du följer henne konstant?

      Sandra! Ta inte åt dig. Du är jävligt snygg!!?

    Naturlig glow ?????? (”Gwang”. Fuktig lyster.)
    Sminkad ”glow” dvs glittrig highlighter på en hårt sminkad och oftast matt (?) hud ??????

    Flott är nåt annat.
    Bra glow får man av bra hudvård. Köp leegeehaams vita propolis, krämen och serumet och tacka mig sen ??

    Kör cc-kräm, serum och sån där fixspray när jag sminkar mig (once in a blue moon) men snyggast hud får man ju fan när man typ sprungit och är lite småsvettig och rosig om kinderna. Får alltid mest komplimanger då. ”Vad fräsch du ser ut!” ?

      Ja, Leegeehaam ??

      Precis så ???

      Vill veta EXAKT vilken kräm och serum du tipsar om?

      Dessa?
      https://skincity.se/sv/vita-propolis-ampoule-2

      https://skincity.se/sv/vita-propolis-cream-50-ml?gclid=EAIaIQobChMIv9ml5Pu63QIVidmyCh2MrgwMEAQYASABEgJDjvD_BwE

      Använder man serum före kräm? Morgon och kväll? Tell me all!

        Yes, det är dessa produkter ?
        Serum före kräm. Kan användas både morgon och kväll, lägg till spf på dagen. Man kan även blanda en droppe serum i sin foundation. Tyvärr är serumflaskan lite liten?Men ljuvlig ?…

          Tack! ???

        Yup! Jag brukar även dutta lite serum på kinderna/kindbenen efter jag sminkat klart mig.

        Jag använder dessa dagtid. På kvällen blir det syror hehe.

      Håller med. Naturlig glow får man av bra hudvård, exfoliering med syror och återfuktande dag/nattcremer.
      Som många skriver så ser man äldre ut när huden är helt matt, fungerar när man är 20 men inte lika bra när man är 40.
      Highlighter går totalt bort för mig eftersom jag cyklar mycket och har en tendens att bli röd och efter-svettas i ansiktet efter avslutad cykeltur ? Dessutom tycker jag inte att det är snyggt, det blir för mycket ”discokula”. Tycker dock att Annica Englund har en superfin hud och det jag kallar ett naturligt glow.
      Mina hudvårds-favoriter nu är ”Sensai Emulsion II”, ”Sensai Silky Purifying Silk Peeling Mask” och ”Comfort Zone Renight Cream”, svindyra produkter men ger fantastiska resultat.

        En annan Sensai frälst här 🙂 Kommer aldrig gå till något annat.

      Varför måste man gå runt och vara snygg då? Jag är ful som stryk och highlightar både kinder, näsa och ögonbryn. Folk ska ge själve fan i hur jag ser ut! Trodde du förespråkade samma ?

        Svaret var till LD alltså

    Hade det inte varit för överanvändning av high light på många så tycker jag det är super fräscht och mycket snyggare än matt hy som ser ut som en åldrande hy. ??

    Annika på första bilden har en perfekt glow om det inte var för pricken på näsan. Den förtog effekten. ?

    Meningen med looken som kom från Asien från början var att se naturlig ut. Men många i USA och som Kissie tycker jag har missuppfattat tanken bakom glow och är fast i contour. ?

    Glow är livet! Mvh äger över 30 highlighters ?

      Och vilken tycker du är bäst. Jag har loreal och Isadora.

        Min favvo just nu (som dessutom är super-budgetvänlig) är Sleek’s highlighterpalette ”Cleopatras Kiss”. Det är 1 kräm highlighter och 3 puder highlighters i en palette, kräm highlightern är perfekt för jag tycker det ser naturligare ut på huden. Sen har jag lite lätt puderhighlight över. Just Cleopatras Kiss är perfekt för oss med mörkare hudton. De har även en palette som heter ”Solstice” om man är ljus. Gäller att hitta rätt färg!

    Min hudvård har givit mig fin lyster och naturligt glow. Jag trivs med det och min hy ser fräsch ut. Däremot brukar min panna bli lite flottigare under dagen, det är inte najs, brukar så svabba bort det men glowet finns ändå kvar liksom. Highlighter har jag dock inte fattat, provat men funkar inte för mig. Känner mig för sminkad och gör sig inte bra bara, dessutom syns varje por, linje och blemma på 100meters håll. Snyggt på bild med rätt sminkteknik, dvs inte denna instagram-makeup. Såg en tjej förut och hennes hud såg ut som plåt. Det var verkligen inte snyggt..

      Jag kör lumenes invisible glow, eller vad den heter. Förtydligar inte alls textur, utan ger bara kinderna en liten lyster, som efter en härlig höstpromenad 🙂

      Flott på pannan: nyx blotting papers. Suger upp överflödigt fett.

    Hur tänker hon nu Annica? Se ut som sig själv??? Varför fyller hon ansiktet med massa fillers/botox då…. och ser ut som alla andra haaaaha

    Älskar glow, en av de få makeuptrender jag faktiskt gillar! Tycker dock det är snyggast när det är resultatet av bra hudvård och återfuktande dagcremé osv istället för glittrig highlighter på en matt hud.
    Kan tipsa om

      Ojdå! ?Forts; kan tipsa om krämhighlightern Feeling Younger från Lush – och att inte pudra när pannan blir glansig på eftermiddagen, utan använda blotting paper istället.

    På tal om highlighter 2.0 så finns det en tjej på tuben som heter Anty. Där snackar vi om att ta det till nästa nivå ?

    Hjälp! Vid 30+ är min hy sämre än nånsin! Har pga sjukdom ätit stark medicin varje dag i flera år vilket inte direkt hjälpt till, pigmentfläckarna är inte roliga. Men också väldigt mycket acne. Som yngre körde jag med cliniques trestegsrutin, men senaste åren har jag använt dermalogica efter att ha gjort hudvårdstestet på skin city. Det har inte hjälpt alls.

    Ni som verkar vara hudvårdsintresserade, hur gör man för att få ordning på detta, och då främst all acne? Jag skäms över hur jag ser ut. Har gått på ansiktsbehandling några ggr i livet, men de tipsar mest om sina egna grejer och verkar mest intresserade av att sälja in snarare än att hjälpa.

      Önskar verkligen att jag kunde hjälpa dig men själv har jag torr hy som gett mig en hel del bekymmer… Vet att många blivit hjälpta av skincity, kanske kan du använda deras chattfunktion eller skriva direkt till Annika på hennes blogg? Så blir det mer anpassat efter dig personligen tänker jag. Det tog tid för mig att hitta rätt, hoppas du kan få hjälp att hitta det som funkar för dig ? Här är någon som har liknande problem med hyn? :
      https://hudspecialisten.se/2018/09/fore-efter-med-paulas-choice-3/#_mainContent

      Ta kontakt med hudläkare, finns privata som kan kosta en del men man slipper vänta. Var noga med att tala om vilka mediciner du ätit och hur länge. Lycka till!

    Bellas inlägg låter som en artikel från Veckorevyn år 1991 ? Känns som allt hon tar upp avfärdades för tio år sen, man ska inte dricka vatten hela dagarna…..

    Som du skriver, snyggt på bild, men i verkligheten? Njaa, not so much! Jag kanske bara har lyckats stöta på såna som verkligen inte är haj på det här med gloooow och att bleeeeendaaa sin make-up, men jag tycker mest att det ser konstigt ut, det syns liksom att OJ! Här har vi målat oss i ansiktet med nåt vitt och småskimrigt. Det ser mest ut som ett gäng streck och prickar i ansiktet. Knas-trend.

    Bella har inte glow, hon är bara översminkad och sminketchar blivit flottigt OCH börjat spricka.

      *sminket har

    Det är skillnad på glow och flott. Punkt.

    Lite glow är nice, men det ska vara med måtta helt klart, köpte min första highlighter redan typ-96 och har använt sedan dess. Liiiiiite på kindbenen och under ögonbrynen. Att näsan ser ut som något som kan skådas från yttre rymden är ju inte så himla snyggt.

    Lyster i ansiktet är en sak, men ett vitt glittrigt streck över halva fejset är fan inte fint. Det måste verkligen vara den trend våra framtida barn och barnbarn ser tillbaka på och säger ”hur kunde ni tycka det var snyggt?” om.

    Åh att jag missade denna diskussion. Behöver hjälppppp. Bodde tre år i ett torrt varmt klimat hyn var perfekt med enbart Paulas Choice products och diamond dermabrasion var sjätte vecka. Bor nu i storstad tropiskt klimat alltid över 70% luftfuktighet runt 35 grader och tja man svettas mycket. Jag tränar hårt minst en gång om dagen och jag letar desperat efter produkter som gör huden mer matt och mindre sticky (så mkt glow right here). Kör med K- eller J beauty och toner o bha från Paulas Choice, essens istället för serum eller lotion från hada labo och spf från innisfree eller hada labo. Collagen white var sjätte vecka (microdermabrasion och någon collagen stimulerande ansiktsmask). Hyn är ok nån finne ibland men så sticky. Gjort en hifu treatment. Testat allt. Kör nu primer stick från smashbox, bb från Missha och anti sebum mineralpuder från innisfree och cushion från makeupforever. Estee Lauder double wear concealer. Funderar på laneige eller puder från Goop. Någon som har bra tips? Har känslig blandhy i grunden.

    Det är ju stor skillnad på ”naturlig glow” och highlighter. Jag ÄLSKAR highlighter men har puder överallt annat, det här med flottig näsa och panna???? Nej tack.

    Är folk som inte kan sminka sig som resonerar så här. Kunskapen saknas.

    Jag tycker på riktigt att ungefär 99 % av alla som använder highlighter ser ut som Plåtmannen i trollkarlen från Oz.

    Don’t get me started on contouring. Det ser kanske bra ut på bild, men i dagsljus IRL ser man ju bara smutsig/fläckig ut?!

    Jag fattar ingenting…
    På min tid kallades ”glow” för ”fet och glansig hy”…

    Bella framstår som så oerhört puckad när hon ba : ”Jag märker sån skillnad på min hy om jag dricker för lite vatten”. Otroligt att hon kan se skillnaden när inte ens forskare kan göra det i sina studier? Torr hy är inte samma sak som en uttorkad kropp. Det går liksom inte att dricka sig fri från torr hud….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.