Försökte Peg Parnevik få Angelica Cisalli sparkad från P3?

Angelica Cisalli – programledare på ”Din Gata” i P3 lägger då och då ut humoristiska bilder med ”Lika som bär” och idag liknade hon en glad Peg Parnevik vid det glada Gripsholmslejonet. På sitt Instagramkonto med 1293 följare.
Detta gör Peg topp tunnor rasande och hon kallar det för mobbing!  Peg har också ett Instagramkonto med knappt noterbart fler följare –  239 000 stycken –  och där lägger hon i sin tur ut ett inlägg där hon publicerar detta harmlösa stycke humorbild och taggar Angelicas arbetsgivare och ifrågasätter varför hon ens får vara anställd!

Nej Peg – att bli liknad vid ett glatt lejon med glimten i ögat är fan i mig inte mobbing.
Eller jo, jag känner mig en smula sekundärkränkt å det glada lejonets skull om jag ska vara ärlig men du själv?
Det är tur att Hey Baberiba lagt ner sin produktion, för tänk om de råkat skoja om någon i familjen Solskensgolf?
Snälla nån…mobbing?
Slå en snabb lov förbi Nicci Hernestigs sociala medier så kan du väl återkomma sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.