Kissie tycker inte att man får bli för bekväm i ett förhållande

Andreas ska iväg på BIO med sin vän så jag ska väl passa på att snuska mig med att måla tånaglarna, lägga ansiktsmask och såna där saker jag helst gör när ingen ser. Nu har jag iof inga problem med att visa mig i ansiktsmask för Andreas i normala fall, men föredrar att hålla sånt privat. Jag tror ju verkligen på att behålla vissa saker för sig själv i förhållande så man inte blir för bekväm med varandra. Förstår ni hur jag menar eller låter det jättekonstigt?//Kissie

Måla tånaglarna när killen inte ser för att inte bli för bekväm med varandra?
Herregud, så dumt!
Menar Kissie att hennes kille tror att hon föddes med målade naglar? Jag antar att han heller inte får se henne raka benen – får rakhyveln ens synas i badrummet?
Jag kan förstå de som kanske undviker att släppa lös en spraylackerande rännskita samtidigt som partners står bredvid inne på toaletten och borstar tänderna men att inte lägga en ansiktsmask eller måla tånaglarna för att undvika att bli för bekväma med varandra?
Om det är problem så behöver nog Kissie och hennes partner bli aningens MER bekväma med varandra.
I kväll borde Kissie måla tånaglarna samtidigt som hon har en ansiktsmask på för att sedan gå över till att fila fötterna i hans knä. Avsluta det hela med att be honom om hjälp med att trimma rövtofsen!
Lika bra att gå ut offensivt tänker jag!

Edit – Är inte detta en ansiktsmask? 
Från Kissies blogg den 28/9 2018

Är det kanske bara maskerna man själv måste måla på som ska hållas privat? Så kan det ju vara. Helt rimligt…

 

 

180 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  HAHAHA va?! Asså vad är detta, 50-talet?

   Hon måste ju ha grov förstoppning, vågar hon inte visa när hon målar naglarna (dude what) vågar hon garanterat inte fisa inför honom.

    Ska hon inte släppa en bok om feminism dessutom? :’)

     Vad ska det stå i den? Det är kvinnlig frigörelse att operera in silikon för att man gör exakt vad man vill med sin kropp, typ.

    Jag och min man fiser inte framför varandra, och vi har varit tillsammans i 35 år. Det kan man göra ute, på toa eller när man är själv.
    Det är sjukt avtändande när man slutar ha den respekten mot varandra.
    Det är nog det och att peta i näsan som går bort…

     Men fattar ingen vad hon menar, asså gud vad folk ska hålla på att vinkla saker nu för tiden asså herregud. Jo det där är en ansiktsmask men hallå hon skrec att hon inte hade nå problem att visa sig i dä med honom, asså sluta vinkla saker så jävla mycket! Hon menar ju bara att man inte ska bli för bekväm i ett förhållande för att allt kan förändras på bara nån sekund o då kanske man inte vill att alla ska veta allt!

   Eller valfri the Real Housewives of…

   Man kan väl vara feminist och ha vettiga åsikter om människors lika värde och rättigheter och samtidigt välja vad man är bekväm med att göra ensam och i sällskap. Alexandra kanske ogillar att göra sånna ytliga saker som skrubba nyllet eller klippa tånaglarna inför sambon men hon är ju samtidigt lika bekväm med att stå för att hon inte drömmer om att bli en supermamma eller älskar att stå i köket, så att kalla henne för 50-tal är väl lite att ta i. Alla har sin egen utveckling, hon kanske bajsar med öppen dörr om 5 år, det vet vi väl inte.

  Antar att hon skulle få slag om hon visste att jag råkade fisa högt inför min kille igår när jag frågade om min rumpa var snygg i mina nya jeans 😃

   Råka? =D
   Fiser hela tiden framför min kille. Passare inte så får han dra =D

    hahaha ja en fis är ju inget.. vänta till du gör nr 2 framför honom under en eventuell framtida förlossning.. 😉 Då är man inte pryd. alla måste fisa.

  Nej jag älskare då man är så passa bekväm tillsammans att kunna släppa en rökare obrydd, det är kärlek för mig.

   Fast det är ju bara äckligt. Hade min man börjat fisa i min närhet hade jag sagt till honom.

    Vad hade du sagt? ”Jag hör att du har en normal tarm, kan du göra något åt det tack?”

     Haha! Ja just så skulle jag säga! Men nu menar ni väl ”annonserade” fisar? Som man vet om, då gör man det någon annanstans. Ren respekt. Har inget med intimitet att göra.

      IBS bryr sig inte om respekt. Herregud det är bara gas…!

       Som stinker ner rummet med pyttesmå bajspartiklar…

        Om man är naken, ja.

       Men nu har ingen av oss IBS.

      Min man satt i spelrummet och lovade hela tiden att han var klar snart så att vi kunde se film. Efter ett tag tröttnade jag och gick in och låtsades titta på när han spelade. Jag smög ut en och smög ut själv och satte mig i soffan. Sen hör jag hur han släpper handkontrollen och ropar ”fy fan!!” kommer ut och säger ”well played”.

       Dagens asgarv! Skrattade så högt så jag väckte min man som sover bredvid. Han blev assur!!! Hahaha!!!

       Skrattar så jag ful-nöffar!! Haha, så jävla roligt. 😂😂

       Själv pruttar vi loss framför varandra utan problem här hemma. Fy vad jobbigt att behöva springa in på toa varje gång nån av oss behöver fisa.

    Håller med dig, vem vill andas andras gaser.
    Det är inte kärlek utan bara bristande respekt mot sin partner.

    Agree

   Kul med alla som ba ”usch guuud skulle ALDRIG gosa framför min kille/tjej”. Ser framför mig hur dessa par fortfarande är tillsammans om 40 år och Sara 87 ger Bertil 92 en rejäl utskällning för han släppte sig utanför toalettens väggar 🤣

    Gosa? fisa? Ha ha ja är man ihop då efter att aldrig ha fått lufta magen är de ett under.

  Undrar om han gör samma? Passar på att trimma skägget och rycka näshår när hon inte är hemma. (Eller vad män nu gör för att vara mer attraktiva för sin partner)

   Svar: Inte särskilt mycket… Vare sig när det gäller mäns utseende eller uppvaktning, arbete i hemmet eller med barnen. Män behöver inte anstränga sig särskilt mycket för heterokvinnor.

    Det här är nog den dummaste kommentar jag läst.

    Skitsnack! Dra inte alla oss heterokvinnor över en kam, finns vi som har riktigt höga krav på våra män så du kan inte prata för alla!

  Oj, jag som trodde att vi hade nått 2018 på riktigt, vad hände med dessa frispråkiga flickor som inte ens törs vara sig själv i sin relation med en man?

   ”Flickor” ska inte vara i relationer med män. Kvinnor kan däremot vara det… Ord har betydelse!

    Så jävla trött på folk som använder flicka och tjej om vuxna kvinnor. Prova kalla män för pojkar/killar så får ni se hur förminskande det är. ”Pojken på banken rekommenderade att jag skulle pensionsspara.”

     Tack! Precis min tanke.

     Jösses flickor – Befrielsen är nära!

     Kvinna låter så gammalt. Inte en chans att jag är 26 år och kvinna. Jag är tjej.
     Använder även ordet pojke om killar i min ålder också. På skoj. Vilket de fattar och hittills har jag inte varit med om någon som tagit illa upp utan de spelar med ”pojken och flickan” osv.

      Min chef kallar oss kvinnliga anställda för flickor. Han kallar inte de manliga anställda för pojkar.

      Finns en skillnad i ordet flicka och kvinna. Oavsett vad du personligen vill bli kallad eller hur du skojsamt använder orden.

       Tar ärligt talat mer illa upp om någon kallar mig kvinna än flicka. Kvinna låter verkligen jättegammalt, eller inte jättegammalt men mer som att man är klar med ungdomen. Vet att inte alla tycker det, men jag gör det och därför kommer det ju automatiskt att jag inte kallar folk i min ålder för kvinnor.

        Okej. Man bör nog passa sig för att använda flicka/tjej till vuxna kvinnor som man inte känner och framför allt om man möter de professionellt. Igen, skulle du kalla en främmande man för kille/pojke? Flicka/tjej är att infantilisera kvinnan och används ofta av män som härskarteknik.

         Kille och tjej skulle jag använda, svar ja.

      Hade en kollega (man i 50-årsåldern) från Kina när jag jobbade i hemtjänsten. Tyckte det lät så roligt när han kunde fråga om nån 90-årig tant: ”Och var bor den här tjejen då?” 🙂

       Blev tanten ledsen eller tog hon illa upp?

      Jag jobbar som konsult. Ska testa det nästa gång jag åker ut och besöker ett nytt företag. ”Hejsan, jag ska träffa en pojke här som heter Mats. Vill du tala om att jag har kommit?” Så ska jag se om det mottas lika neutralt som man..

      Och min 70-åriga svärmor säger att hon ska ”ut och äta med tjejerna” när hon menar sina jämnåriga pensionärsväninnor… Vi brukar fråga henne vid vilken ålder man egentligen börjar räknas som tant, men det vägrar hon att svara på.

       Tack Madelon! Där spottade jag nästan ur mig snusen 😂😂😂

     tänker ofta detta när en 60 ärig man pratar om sin kvinna ”min flickvän” och detta är otroligt vanligt även i media

    Sorry, hade tänkt skriva vuxna damer men antar att det inte heller hade passat;) Har inte förstått att svenskar har så lätt att gå i taket för vissa ord och att det nästan upplevs som kränkande. För mig som är gammal och bor utomlands, säg mig vilken ålder man slutar att vara flicka och blir till en kvinna?

     Bra fråga! Men man brukar väl använda tjej mycket också? Så det är inte så antingen / eller.
     Flicka skulle jag bara säga till ett barn. Eller skämtsamt till en vuxen.
     Men det är ju flicka-pojke tjej-kille och kvinna-man Det är när man blandar för vilt däremellan som det ser ut och låter konstigt. ”På mitt jobb är vi 3 flickor och 4 män” Låter konstigt.

     Ja och alla 60-plus ”tjejer” som springer Tjejmilen. Vad ska vi göra åt dem? Starta ett Tantmilen? Kvinnomilen?
     Så trött på dessa icke-problem…

    Så du menar kvinnor med sina pojkvänner? Fattar inte vad du menar?

    Fast kvinnor kan ha pojkvänner?

     Javisst. Men att hävda att flicka är synonymt med kvinna är bara konstigt. Är de synonymer och utbytbara så kan vi ju kalla barn för kvinnor och män på samma sätt som vi kan kalla kvinnor för flickor.

     Tja, själv använder jag ordet partner hellre än flickvän och pojkvän när jag pratar med och om vuxna/äldre människor.

      Ok, tagit del och noterat. Flickor och pojkar är barn (lite osäker på åldersgräns) och tjejordet ska användas på yngre kvinnor och sen är det tant som gäller😉 Man lär sig nåt nytt varje dag!

    Tror ngn bloggare skriver ”lillan” om sin dotter som säkert är runt tio år, tycker det låter så löjligt…

  OT: kan vi inte ha ett inlägg där vi minns de roligaste kommentarerna? Minns att någon ville ha tips på var man kunde köpa grodor (hon menade trosor) och jag skrattade så att min juice kom ut ur näsan 😅

   Haha inte så konstigt att du minns det, var ju nu i helgen hon skrev det

    Lika roligt ändå 😁

   Den roligaste tyckte jag var när någon frågade: Fes någon i din kuvös som nyfödd?

    HAHA va fan😂

   Tror att jag läste förolämpningen ”gå och kamma dig med en handgranat” här. Brutalt roligt och jag har använt den många gånger sedan dess.

    Påminner om min i övrigt väldigt städade och konservative kollega som verkligen AVSKYDDE en annan kollega. När vi var på AW säger kolla A om kollega B ”ja den jäveln hade jag inte ens pissat på om han brann”

    Jag höll på att skratta ihjäl mig 😂👌🏻

    Bästa förolämpningen ever.

     *kollega A givetvis

     😐

     Ja jättekul verkligen. Hade det varit lika kul om någon sagt så om dig?

   kommer ihåg det, hon skrev att hon samlade på grodor och undrade var kunde man köpa nya, en kommentar ”vad har du gjort med dem gamla” ngn tipsade ”du får väl ge dig ut i naturen och leta”

    ”Med de gamla” skrev jag förhoppningsvis. Möjligtvis ”dom”

  Skulle måla tånaglarna och lägga ansiktsmask vara snuskiga saker? Haha, då undrar jag vad hon skulle tycka om mig och min sambo. Jag bajsar visserligen inte i hans sällskap, men har inga problem med att berätta att jag ska gå på toa och bajsa, händer efteråt att jag beskriver hur magen mådde haha. Rapar och pruttar ibland inför varandra, han har hjälpt mig att raka benen och trimma könshåret nu när jag är höggravid. Och ja, vi älskar varandra mer än någonsin och är väldigt romantiska och kärleksfulla mot varandra. Skulle aldrig klara av att vara tillsammans med någon där jag måste tänka på att inte vara ”för privat”.

  Haha och själv gick både jag och killen på toa med öppen dörr redan första helgen jag besökte honom. Det gör vi fortfarande, 5 år senare och det har aldrig gått ut över relationen😊 men så har jag alltid varit en sån som trivs med sällskap på toa och ser inget konstigt med det.

  det finaste med en relation är ju att man kan vara bekväm med att vara sig själv med den andra.

   Hahaha ja det fick jag känna på häromdagen. Jag tyckte jag var bekväm nog som kunde säga ”Jag måste verkligen kissa” (istället för ”gå på toa”), medan han kissade med öppen dörr. Två gånger. Jag vet inte om det var för att jag skulle reagera och säga något, men jag tänkte att jag skulle säga något nästa gång det hände. Det hände ingen nästa gång. Det var väl inte så att jag hade ont av det men jag tänkte mest att ”okej visst att vi känner varandra men det här är första gången vi ska sova ihop, dra ner liiiite på bekvämligheten…”
   En annan har ju liksom stora problem med att det man gör på toan hörs trots stängd dörr och därmed inte träffar vattnet. Han lät som en vattenkran😅

    Plumspapper rekommenderas om man vill vara diskret på muggen.

  Fattar att man kanske inte vill släppa en diarréprutt framför sin partner, men att lägga en ansiktsmask är väl inte ”äckligt” på långa vägar? Inte att måla tånaglarna för den delen heller.

  Väldigt mycket åsikter om väldigt ytliga saker från någon som på senare tid talar väldigt mycket om feminism. Men men.

  Trodde förresten att Kissie blivit mer mogen men oj så fel jag hade! Hon ändrar fortfarande kommentarer. Hon frågade ju i bloggen vad som var viktigast när man väljer klinik i inlägget om nya boobsen. Jag svarade att det är att kliniken är seriös och inte samarbetar med bloggare. Den publiceras men ändras efter någon minut till: En seriös klinik med fräscha lokaler. Jag fick dessutom nytt namn av bara farten, Sanna. Att hon orkar…

  Hennes bok borde heta ”Jag är visst ANTIfeminist”. Kissie är bilden av allt som feminismen kämpat mot.

   Man kan väl vara feminist och ha vettiga åsikter om människors lika värde och rättigheter och samtidigt välja vad man är bekväm med att göra ensam och i sällskap. Alexandra kanske ogillar att göra sånna ytliga saker som skrubba nyllet eller klippa tånaglarna inför sambon men hon är ju samtidigt lika bekväm med att stå för att hon inte drömmer om att bli en supermamma eller älskar att stå i köket, så att kalla henne för 50-tal är väl lite att ta i. Alla har sin egen utveckling, hon kanske bajsar med öppen dörr om 5 år, det vet vi väl inte.

    Sluta copy-pastea din kommentar överallt, det blir inte mer rätt för det.

    Jag tycker att det är rätt problematiskt att Alexandra ventilerar dessa åsikter då många av hennes följare är väldigt unga och lättpåverkade. Något sånt här sätter ännu mer press än vad de (och vi) redan har på oss. Alexandra skriver att detta är vad HON tänker men småtjejer under 25 har inget konsekvenstänk.

     Skrev den igen för den inte dök upp direkt men ok. Du har ju ”mer rätt” när du säger att inga tjejer under 25 har konsekvenstänk, haha.

      Du skrev kommentaren som ett svar till en annan kommentar längre upp också, så du återanvände den.

      Vadå ”haha” förresten? Det är väl allmänbildning att känna till att hjärnan inte är fullt utvecklad förrän 25?

       Det här handlar fortfarande om att hon skrivit i sin egen blogg att hon ska passa på att göra en ansiktsmask och måla naglarna medans hennes sambo är på bio… Att skylla på att hon ger dåliga signaler till tjejer under 25 känns så långsökt att jag inte ens vet var jag ska börja. Jag håller helt enkelt inte med.

       * Hjärnan är ICKE fullt utvecklad föränn vid 27 till 30 år, då växer frontalloben ihop fullständigt.

  Måla tånaglar och ansiktsmask gör jag inför min man men många skriver om att fisa inför sin man – det skulle jag aldrig göra, inte inför varken min man, mina barn, föräldrar eller vänner….och jag har aldrig varit med om att ngn gjort d inför mig heller (bortsett från barnen när de var små)!

   Jag fiser min man i ansiktet ibland när jag får feeling.

    HAHA

    Hahaha bästa kommentaren någonsin!

  Min pojkvän målar mina tånaglar 🙈🙊

   Men herregud! 🤭

    Busigt va 🤭🤫

     Så busigt!! You crazy 😃

   Det gjorde mitt ex med och fick mina fötter masserade varje kväll, lite pli ska man ha på dom! 😉😄

  Vi är alla olika och jag personligen vill inte veta vad min partner gör i badrummet, oavsett om det är rakning, dusch eller toabesök. Jag vill också vara ifred oavsett om jag klämmer pormaskar eller lägger ansiktsmask. Om det anses vara äckligt eller inte är ointressant för mig, jag vill vara ifred. Så team Alexandra på den.

   Eller hur, jag vill vara ifred när jag piffar

   Fast en ansiktsmask tar ju ett tag beroende på sort. Blir ju långtråkigt vara instämde på dass

    Instängd

    … Men man passar kanske på att måla tånaglarna tex? 😊

  Genuint nyfiken. Men kan man inte vara feminist och bry sig om sitt yttre? Kan man inte vara feminist och stoppa in silikon eller fettsuga sig eller vad man nu vill göra för att man själv tycker att det är snyggt? Många är på kissie av den anledning och jag undrar då om man måste se ut och vara på ett visst sätt? Jag trodde feminsim stod för lika rättigheter men det kanske inte är så längre? 🧐

   Klart man kan! Det är dock lite problematiskt för vårt kvinnoideal är styrt av den manliga blicken. Att ha stora silikonbröst, urringning och så vidare är med den manliga blicken i åtanke hur man än vrider på det.
   Det finns inte en chans att fysiskt friska kvinnor frivilligt skulle lägga sig under kniven om de inte hade det inpräntat i sina huvuden att de inte dög utseendemässigt.

   Kapitalism, som styr vår sjuka konsumtionsvanor och idealen som i sig leder till att vi köper produkter, är allt annat än feminism.

    Kvinnor bryr sig bara om andra kvinnors blickar! Vi vill alla vara den snyggaste kvinnan eller tjejen. Ha den snyggaste outfiten. Killar bryr sig faktiskt inte speciellt mycket, alla tjejer e fina, typ. Kvinnor konkurrerar med andra kvinnor, thats it!

   Är väl inte det som är anmärkningsvärt i det här fallet utan att det ens ska finnas en tanke om att man inte ska göra vissa saker inför sin kille för att… Ja för att vadå egentligen? Hon begränsar alltså sig själv.

  Alltså gud, vi till och med bedömer varandras fisar med en ÅH DEN DÄR HADE BRA KRUT eller SNACKA OM SMYGIS, sen skrattar vi som dårar. Ibland kräks jag över hans fjärtar och då skrattar han så han inte får luft och väser fram ett ”fööö’lååååt, jag vet, det var inte i meningen”. Vi döljer ingenting för den andre men vi är på toaletten ifred… Det är väl det enda. Sju år and counting. Kramas varje dag ofta och mycket.

   Samma här! Älskar att kunna vara 100% bekväm med maken. Känns inte som seriösa förhållanden om man verkligen känner att man bara kan göra sånt för sig själv.

   ha ha precis.. utvecklas ens förhållande och man blir mer bekväm med varandra efter en sisådär 10-15 år så är allt naturligt. Man kanske inte vill sitta o skita med öppen dörr, men en fis här o där gör la inget. Naturligt bara. Bara de inte är vid matbordet. Där går gränsen.

  Ska man inte FÅ vara bekväm bara för att man är i en relation? Jag vill inte lägga band på mig själv utan bara vara den jag är. Annars blir det ju jättejobbigt att ha ett förhållande om man inte kan vara sig själv.
  Sen sitter jag inte och bajsar framför min partner men det skulle jag inte göra med någon. Om ens partner nu tycker det är jobbigt om man målar naglarna behöver han väl inte titta?

  Gällande känna sig bekväm, kolla Maggans tatuerarbilder….😱🤣

   Vad vill du ha sagt med det?

    Titta en gång till!

  Tycker inte att det är ett dugg märkligt att vilja vara ensam när man gör vissa saker. Andra saker vill man bara göra med en tjejkompis. Det handlar om hur stor personlig sfär man har.
  Sen om andra vill bajsa med öppen dörr med partnern är det upp till dem, Men det betyder inte att ni skulle vara mer kära än de som håller toabestyr privat.

   Vem har sagt att man skulle vara mer kär för att man bajsar med öppen dörr?

  Påminner om Englas och vad hon nu heter som gjorde podcast i våras. De förfasade sig över familjer där man fiser öppet o.s.v. De tyckte också man skulle behålla vissa delar av livet privat. Himlade så jäkla hårt med ögonen så jag fick huvudvärk av det avsnittet… Kanske har jag och min sambo ovanligt mycket magproblem men hade blivit bisarrt om vi gick på toaletten och fes vid behov haha… Klart man inte fiser varandra i ansiktet men att sitta och hålla sig hade gett mig så mycket magont. :/ Och alla andra gånger man ser varandra i äckliga tillstånd då? Magsjuka, matförgiftning, influensa, förlossning, höggravid och gasig, m.m…?? Sexvägrar R om Engla råkat bli matförgiftad en helg? 😉

   Det hoppas jag, jag är rätt frigjord men hade absolut inte velat ha sex om jag blivit matförgiftad. Tycker inte att kräk och diarré är sexigt.

    Haha nej gud jag menade efteråt så klart, eftersom hon då förstört sin mystiska sexighet 😉 Jag kan fisa bredvid min partner men skulle ju inte göra det när vi har sex. Menade bara att de ”äckliga” stunderna inte påverkar romantiken eller sexet. De är bara en del av vardagen. Har hört män säga att de inte lär kunna ha sex med sin fru om de sett henne föda barn och det är bara så omoget tycker jag. De är helt olika delar av livet.

     Jaha du menar så, haha! I get it 🙂

  Senast den 28 september la hon upp en bild på sin blogg på Andreas och henne i ansiktsmask….

  Vilket trams. Om hon inte vågar vara sig själv i ett förhållande så undrar man ju varför hon ens är i ett förhållande…

  Fattar ej varför mina kommentarer fastnar i modd. Det är inte så att jag kommenterar något stötande, vad jag vet.

  Hehe wops jag och min sambo fiser alltid när vi känner för det och båda fiser lika mkt. Vi kissar framför varandra och borstar tänderna ihop:) han luktar även på min mus om jag är osäker på pH balansen. När jag tänker på det så finns det nog inget vi inte gör. Förutom nummer två dock. Det är den enda telefontid vi har när vi är hemma tillsammans hehe:)

   Tampongbyte..? Det tycker jag verkligen är något jag vill göra in private.

    Ja det har nog hänt att jag bytt tampong? Tycker inte det är något äckligt. Min sambo bryr sig inte vi har bara en toalett ibland hamnar vi där samtidigt.

   Fy vad äckligt! Men alla gör som de vill så klart. Jag och min man har aldrig varit inne på toaletten samtidigt, eller fisit i varandras närvaro, varför skulle vi liksom? Vi har varit gifta i 15 år och tillsammans i snart 20, trots att vi inte delar ”snusk”, och vi har det hur bra som helst.

    Alla fiser 8ggr onsdagen ca snusk jösses 😂

    Varför är det äckligt? Varför kan ni inte vara bekväma med varandra? Låter inte sådär jättelätt att behöva gå och hålla sig i varandras närvaro.

     Vi är bekväma, och det är ingen som går och håller sig. Inte vet jag, men vi kanske inte äter sådant som gör att vi fiser stup i kvarten som ni andra verkar göra. 🙄

      Skulle aldrig begränsa mig för min mans skull, och skulle aldrig be honom göra det för mig heller. Vill vi äta böngryta så gör vi det, och behöver vi fisa efteråt så gör vi det. Det är att vara bekväm med varandra.

      Ja men precis. Å andra sidan är det ganska skönt när min sambo får hemifrån, och jag kan lixom… fisa! Men jag har noll problem att säga ”magen är kaos” när jag har varit på toaletten i 15 min. Men toalettbesök och luft från magen är ”privat” mensvärk och lite blod på lakanet är mer ” oj,hoppsan!” Sen säger han ”det är lungt love,värre saker har hänt” men prutta inför varandra, nääää! 3 år och jag vill att han ska koppla min nakenhet till något sexuellt (alltså när det är på g) inte ” jaha,där ligger hon naken och svankar och hon precis pruttade för glatta livet i soffan nyss” näää! Och jag vet hur hans kropp ser ut,om han en kvart tidigare hade fisit efter taccos middag och jag skulle få ned på honom så skulle jag tänka på att han hade fisigt innan 🙈🤷🏼‍♀️

    Oj vi har varit ihop i 19 år nu.. skulle inte klara av att va så. Hade fått ont i magen om man måste va så präktig. Klart man tyckte första fisen inför honom va pinsam.. men sen äh. Alla gört. Föder man barn i för varandra blir inget pinsamt sen heller. 😉

  Undrar om de åkt på en redig maginfluensa tillsammans 🤔. De skulle nog behöva det….

  Förra veckan vaknade alldeles desorienterad av att jag fes. Obs ingen liten pysmök utan en KNALL. Bredvid låg min (nya) kille och läste. Våra blickar möttes och jag tänkte ”shit…. hörde han…..? hände det verkligen eller inbillade jag mej?”. Chocken i hans blick sa att det var kört att låtsas som det regnade. Vi stirrade på varandra ett par sekunder, sedan skrattade vi så vi grät.

   Alltså jag dör 🤣🤣🤣 tack för ett gott skratt.

  Jag vill veta hur det ser ut runt om i stugorna i Sverige..
  1. Hur länge har ni varit i nuvarande eller avslutat förhållande?
  2. Fiser ni inför varandra?
  3. Kissar ni inför er partner?
  4. Bajsar ni inför er partner?

   1. Nuvarande 5 år
   2. Ja
   3. Ja
   4. Stänger dörren om oss men pratar ofta om bajs 🙂

   Har inget förhållande nu men mitt senaste varade ca 1,5 år. Vi kunde absolut kissa framför varandra, den ens kunde kissa medan den andra duschade/borstade tänderna, vi duschade ihop, kunde prata om mens helt öppet och be honom köpa Pevaryl t.ex, gick alltid osminkad men NEJ, skulle aldrig under några omständigheter prutta eller bajsa i hans sällskap. Bajsade när han var på jobbet eller satte på duschen så det inte hördes. Om han fes framför mig kunde jag alltid säga ”usch va äckligt, sluta!” men det skrattade han åt, dock höll han sig nog lite för min skull. Handlar om bekvämlighet bara. Tar lång tid med tjejkompisar för mig med innan jag vill bajsa medans de väntar och va öppen med det, och aldrig fisa. Tycker bara det är äckligt. Säger knappt ens till mina föräldrar att jag varit och bajsat! Vissa människor tycker väl helt enkelt bara det är för äckligt?

    Du beskrev precis mitt förhållande, skönt att nån funkar på samma sätt som en själv!! 😄 känns som alla andra pratar bajs hela tiden

    Min mormor lurade i min lilla kusin på 4 år att ” Cheywey” kan inte fisa. Sen gjorde kusinen en sång om mig 🙈 hon är 15 nu och tror fortfarande att jag inte kan fisa 😂

   6 år änsålänge. Fiser och kissar JA, skiter NEJ!

   1. 25 år
   2. Nej
   3. Ja
   4. Nej

   1. 3 år
   2. Ja
   3. Ja
   4. Ja

   Vi båda kan kissa och bajsa medan den andra är inne på toa och gör något annat. Sällan toadörren ens är stängd hemma hos oss när någon använder den. Bortsett från om vi har gäster alltså.

   Och så har vi gjort från första början.

   Okej!
   1. 8 år
   2. Han fiser ibland. Jag fiser aldrig. Men jag fiser aldrig med min familj eller nära vänner heller.
   3. Om det krisar kan vi göra det. Men helst inte.
   4. ALDRIG.
   Men jag har också magproblem (som nej, inte hade blivit bättre av att jag fes mer) så allt sånt vill jag hålla för mig själv. Men är ganska privat som person också 🙂

   1. I tre år, sambo sedan ett år.
   2. Ja.
   3. Ibland, typ om man har bråttom på morgonen.
   4. Nej.

   1. Nuvarande 4 år
   2. Nej
   3. Nej
   4. Definitivt nej

   1. 1,5 år.
   2. Nej
   3. Nej
   4. Nej

   Varför göra sig äcklig i onödan när man enkelt kan stänga dörren om sig på toaletten tänker jag.

   1. 10 år
   2-4. Nej, absolut inte.

   1. 9 år tillsammans.
   2. Ja.
   3. Ja.
   4. Ja.

   1. 20 år tillsammans
   2. Ja, men bara vid nödfall om man inte hinner gå undan.
   3. Kan ogenerat göra det, men har flera toaletter så det händer i stort sett aldrig.
   4. Nej, och det är vi rörande överens om. Vi har också en tändsticksask på toaletten så att alla (inkl våra barn eller gäster) kan tända en sticka om man tycker lukten känns besvärande.

   1. 2,5 år
   2. Han gör, inte jag, men vill jag så kan jag eftersom det inte skulle störa honom alls, han är ingen hycklare.
   3. Nej.
   4. Nej.

   1. 4år
   2. Ja
   3. Jag kan göra inför honom men han gör inte inför mig (jag kan kissa med öppen dörr men han vill alltid ha dörren stängd haha)
   4. Nej

   1. 14 år.
   2. Inte ofta.
   3. Nej.
   4. Nej.

   Kan se framför mig när jag är 70 bast, toapappret är slut, och min älskling sticker in en rulle genom en minimal glipa i dörröppningen. Vi är nog lite pryda allt..

   Bajsa vill jag göra själv eller själv och själv alltid mint med en katt i famn haha men resten har jag inga problem att göra med sällskap.

   1. 4 år tillsammans
   2. Japp han är bekväm men jag måste pga tarmsjukdom…
   3. Japp
   4. Nej!

   1. 16 år
   2. Ja
   3. Ja
   4. Nej

   1. 4,5 år
   2. Ja
   3. Det händer
   4. Nej, aldrig

    7år.
    Ja.
    Ja.
    Nej.

   Nuvarande drygt ett år.
   Fiser/bajsar NEJ
   kissar nej men skulle kunna göra det

   1. 4 år
   2. Ja
   3. Ja
   4. Ja

   1. 4 år
   2. Ja, JÄMT och skrattar om det mest hela tiden.
   3. Ja
   4. Tror inte just det har hänt, nej.

   1. Två år
   2. Enbart av misstag. Jag rapar gärna massor däremot.
   3. Nej, jag tror ingen av oss skulle svimma om så skedde. Men toalettbesök vill vi båda helst ha för oss själva.
   4. Nej, och jag skulle svimma om så skedde. Under barnveckor sjunker självklart vår gräns och vi berättar när det är toalettdags med nummer två för att ”lämna över”. Vi kan självklart också berätta om vi är dåliga i magen och skratta åt det, men helst sköter vi själva besöken utan att göra så stor affär av det.

   7 år, sambos. Kissar framför varandra men bajsar alltid privat, ensam. Har börjat fisa framför varandra senaste 2 år typ… Han var lika förnäm som jag när vi träffades så många år av uppblåsta magar pga rädsla för att släppa sig 😅

   19 år
   Ja
   Ja
   Har hänt

   35 år
   Nej
   Nej
   Nej

   1.Nuvarande, 5 år
   2. Han inför mig, men inte tvärtom
   3. Ja
   4. Nej

   1. 3år
   2. ja
   3. nej
   4. nej 😀

   1. 4 år.
   2. Ja
   3. Ja
   4. Ja

   Vi är sambos och har en toalett, såklart hamnar vi där samtidigt ibland? Behöver min partner duscha när jag tex bajsar så är det ingen biggie. Sålänge båda är bekväma och nöjda. Själv hade jag inte klarat att vara i ett förhållande där man ska ”hemlighålla” självklara saker som alla gör?

  Var med mitt ex i 4 år. Vi var öppna om att ”gå och bajsa” men gjorde det bakom låst dörr. Samma med kissa. Mitt ex var ibland lite för informerande och kunde säga ”Jag sprutlackerade toan, gå inte in där”.. Jag hade inte direkt något emot det men jag försökte att inte säga sånt själv för jag ville aldrig ge honom makten till att kunna säga att jag är för bekväm och berättar för mycket..

  Vi fes inte med meningen framför varandra utan det var snarare så att man passade på när partnern lämnade rummet eller skulle gå och hämta nått. Men inte så mycket tabu kring det, ibland kunde jag helt oanandes gå in i hans pruttmoln och kvävas och så skrattade vi åt det.

  Gjorde mycket grejer på honom som var långt över bekvämlighetsgränsen. Klämma finnar, pormaskar, klämde till och med en böld han hade mellan skinkorna. Ibland blev jag äcklad men höll masken för att ge honom känslan av att jag är bekväm med honom och att vi ”är där” i förhållandet.

  SÅ efter 4 år av allt det där fes jag en gång så han hörde, bredvid i sängen, och han hade mage att kalla mig ÄCKLIG? Idiot.

  Har alltid varit okej med nivån av bekvämlighet i mina förhållanden och fortsätter gärna med den. Det var någon bloggerska som skrev att hon var lite glad över att hennes kille skulle åka bort för då kunde hon äta vitlök?!!
  Skrattade högt åt det och förstår än idag inte hur man pallar utesluta saker ur sitt liv bara för ens pojkvän.. Herregud. Det är en del av livet att ha dålig andedräkt ibland. Bara jag som ibland får känslan av att man står varandra närmare om man delar allt sånt i sin vardag?

   Ååh. Det bästa jag vet är när jag hittar en go finne på mannens rygg som jag bara MÅSTE klämma. Han tror att jag kliar honom på ryggen på kvällen för att vara snäll då jag vet att han tycker att det är mysigt och skönt, när det egentligen bara är en jakt på en ny finne för mig. Win win!

   Han hade också en böld på rumpan för någon vecka sen. Glädjen när han bad mig klämma den alltså😍

    Ew.

   sorry, läste oanades till onanerandes. blev genast mycket roligare mening 😛

  Snacka om att det här med vad man ”törs” göra och inte göra förändras ju mer bekväm man blir i ett förhållandet. Jag vågade inte visa mig utan smink i början, vågade bara ha en viss frisyr osv. Sprang in på toan på morgonen för att fixa mig. I slutet av förhållandet brydde jag mig inte ett dugg om jag såg ”ful” ut eller inte.

  Haha! Senast jag födde barn och min man och jag summerade förlossningen för varandra:
  ”Bajsade jag på mig?”
  ”Ja… lite bajs kom det.”
  Vi har varit ihop i 12 år.

  Att inte bli för bekväm har jag alltid associerat med att man tar varandra för givet och sluta uppskatta varandra. Men om vi ska tala mer utseende grejer så beror det på vad det är.
  Ansiktsmask, måla naglarna och plocka ögonbrynen har jag inget emot att göra framför honom. Första gången jag hade ansiktsmask sa han bara att det var sött. Skulle inte klämma en finne i hans närhet dock, eller på honom för den delen.

  Gå på toa gör jag inte i hans närhet men han är betydligt mer avslappnad och har inget emot att pissa när jag borstar tänderna.

  Döljer inte när jag har mens men ger inga detaljer heller. Säger mer att jag har ont i magen och känner mig låg.

  Han behöver inte veta allt på samma sätt som jag inte är intresserad av om han bajsat eller inte men samtidigt måste jag kunna vara mig själv och var de gränserna går är olika för alla.

   Ska man hysh pyscha mensen sen med om ens framtida barn får mens? Då lär man ju prata om de. Ev behöver man torka o tvätta eventuella blodolyckor med i början. Mens är naturligt inget man behöver va tyst om. Eller pappan handla hem de som behövs till det.. Inget att dölja. Min man köper hem de jag behöver ibland både från ica o apoteket.

    Känns som att du gör en höna av en fjäder här. Visst köper han mensskydd ibland och skulle jag säga att jag hade ont i magen pga det eller att jag råkat blöda ner sängkläderna skulle han göra vad han kan för att hjälpa. Men jag berättar inte detaljer som att ”nu måste jag gå på toa för att jag hostade” eller ”idag gick jag på toa tre gånger inom en halvtimme för att min mage inte klarar av att både ha mens och ta hand om matspjälkningen”.

    Jag hyshar inte om någonting, han vet att jag har mens och finns där om det behövs, det räcker.

    Du gjorde verkligen en höna av en fjäder nu.

  När jag precis flyttat ihop med min sambo och nämnde på jobbet att det är självklart för mig att tex stänga toadörren när jag ska kissa så sa en av kollegorna att ”vänta du tills ni får barn, då finns det inga hemligheter längre” och berättade glatt om att hon och hennes man kunde göra vad som helst inför varandra.

  Nu har det gått 10+ år (och ja, vi har numera barn!) sen dess och jag stänger fortfarande dörren när jag behöver gå på toa. Han gör likadant. För mig är det en självklarhet. Vi klipper inte tånaglarna inför varandra heller, mest beroende på att båda tycker att det känns lite äckligt. För mig handlar det om min personlighet, det finns ingen som känner mig bättre än min man, men jag har en integritet som säger ”stopp”. Att koppla ihop det med feminism känns galet. Man är olika, helt enkelt.

  Här gäller total bekvämlighet. När jag och min man var väldigt nya, egentligen inte riktigt ihop än och precis hade vuxenmyst första gången stod jag i duschen, och han kom in på badrummet och ställde sig och kissade helt ogenerat. Det satte liksom nivån redan från början och nu mökar vi så gardinerna fladdrar, kissar tillsammans (dock inte samtidigt) och pratar bajs och mens obehindrat. Skönt tycker jag. Är jag ute på vift har jag inga problem med att uppföra mig, men hemma vill jag att min kropp ska få vara sig själv och kunna slappna av liksom. Han tycker likadant. Kroppen är rätt avdramatiserad här, på alla vis.
  Och ja, vi har ett lyckligt och kärleksfullt förhållande ändå med mycket närhet och passion (så ingen gnista har försvunnit). Vi är till och med gifta så vi är inställda på att möka fritt tills döden skiljer oss åt så att säga.

  Dock är jag faktiskt gärna själv när jag groomar, lägger ansiktsmask, sminkar mig och så vidare. Men det är inte för att jag är obekväm med att han ser, utan mer för att det är min lilla egentid då jag lyssnar på någon podcast och småfilosoferar lite. Ungefär som hans halvtimmes bajssessioner när han stänger in sig med telefonen, surfar runt och liksom har sin lilla egentid. Vi gör ju alla på vårt eget sätt liksom 😉

  När jag och min nuvarande man varit tillsammans ett halvår blev jag matförgiftad och sket ner mig i sömnen. Såsig diarré i hela sängen. Körde ut honom ur sovrummet och låste dörren och ringde min mamma mitt i natten och storbölade. Hon trodde det hade hänt nåt allvarligt så när jag sa att jag bajat ner mig började hon asgarva.

  Jag var jättedålig i fem dagar! Han rengjorde madrassen och tog t.o.m ledigt från jobbet för att vara hemma med mig.

   Jag blev akut dålig i magen på en skotertur med min dåvarande pojkvän. Vi hade dejtat i typ två veckor och magen vred ihop sig på två sekunder. Sket ute i snön bakom ett träd. Fanns ingen kran att spola i för att dölja några ljud. Vi fick vända om hem och spendera dagen hemma hos honom i stället. Han i soffan och jag på toa. Men vi var ihop två år efter det…

    Sorry, Jag skratta ihjäl mig. Men fyfan vilken panik alltså. Usch!

   Usch vad hemskt, men kul samtidigt

  När jag och min sambo började träffas var fisa eller bajsa i hans närvaro extremt jobbigt för mig.
  Har lite problem-mage så det har alltid varit känsligt haha.
  Hade konstant svullen och ond mage när vi umgicks dom första gångerna.

  Sen sa han någon morgon att det var lite gulligt att jag låg och fes i sömnen halva nätterna… Ville avlida just då men det var bara att inse att loppet var kört och att det inte var så mycket mer att dölja lol.

   hahah du beskrev precis mitt förhållande i början😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *