Felicia Books retuschering gör henne oigenkännlig i verkligheten

Vill du lägga på ett filter, lägg på ett filter men när det börjar hyvlas bort näsor, revben och andra kroppsdelar så anser i alla fall jag att det gått för långt.
Jag tror också att om du en gång börjat retuschera dina bilder så är det nog väldigt svårt att gå tillbaka till att publicera orörda bilder. Det känns som en snöboll som är aningens för tung för att rulla upp för backen.

https://www.instagram.com/p/BozakxBFHkC/?utm_source=ig_web_copy_link

Felicia Book är ett exempel på detta.
Hon försvara sina aburda retuscheringar med att hon är en make up-artist som gör att hon kan sminka sig hur som helst, men har det inte – oavsett anledning – gått lite för långt när hon knappt går att känna igen i den här videon.
Snart kommer alla se ut som medlemmarna i De Vet Dus video till låten profil. Omänskliga.
Vad är det för fel på hur vi ser ut? Jag vill inte att unga tjejer och killar ska tro att det är så där man ska se ut och att det där är ett naturligt utseende. Hon ser inte ut som en Barbiedocka i verkligheten! Det gör INGEN! Det är helt okej…
Var en förebild!

#vågavägraretuschera

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oh. My. God.

    Why??

      Shit. Asså. Eller. För att hon tycker hon är så fiiiiiiin. Oh my. Hon döööör. Nej men det är så snyggt. Asså. Typ. Det är SÅÅÅ SNYGGT! Liksom Herre Gud. Hon är amazed!

      (Orden i texten är inte mina egna…)

        Hurgh…:

        Du glömde: goals!!

        Men ögonbryn är för mörka. Formen fin men man ser oftast äldre ut och för hård i ansiktet med mörka bryn.

          Det är ju för att dom är helt nygjorda, dom bleknar sen. Jättefina tycker jag!

      Hon är mycket finare utan all filter och retuschering.

    Igenkännbar?

      Det ska nog stå oigenkännlig.

    Så skum retusch. CamCam: Du kanske ska byta ut ”igenkännbar” mot ”oigenkännelig” i rubriken – just nu betyder rubriken att Felicia går att känna igen, och du menar väl tvärtom.

      Ja, jävlar vad konstigt det blev där..

        Camilla, en fråga. Korrläser inte du dina inlägg när du skrivit klart?

          Men snälla du klanka inte ner på Camilla, hon levererar mer än någon annan i bloggvärlden. SKaffa ett liv istället!

            Har man inget liv om man kommer med en kritisk fråga?

              Nope.

              Det finns olika sorters kritiska frågor.

              Nu frågar vi oss vad syftet med din fråga var, eftersom din fråga kom efter att hon insett att hon borde korrläst bättre. Hon hade redan medgett sitt misstag. Då ska man inte fortsätta att klanka ner.

              Det är som att sparka på någon som redan ligger ner.

                ?

            Men snälla. Camilla kritiserar andra, dag ut och dag in, genom att driva den här bloggen. Skriva är alltså hennes jobb. Då tål hon nog (utan att någon liten mini-armé ska komma pipandes) att få en kritisk fråga ställd till sig också.

            När Camilla efterfrågade feedback gällande bloggen samt hennes jobb med den så var vi väldigt många som just gav henne konstuktiv feedback gällande korrläsning/slarvfel osv.

            Lugna ner dig nu.

              Haha ja, med tanke på såna här inlägg kan man ju korrläsa både två och tre extra gånger

              https://bloggbevakning.se/2016/11/09/hur-lyckas-man-fa-11-fel-en-enda-text/

                Och anledningen till varför bloggen startades

                ”Jag tyckte att det saknades en sådan här blogg eftersom Svenska Bloggare mest sysslar med skvaller och Madde som driver den uppdaterade ganska dåligt och skrev på ganska dålig svenska.”

                Inte direkt att sparka på någon som ligger ner att påpeka när det blir fel

    Det blir såna otäcka proportioner i ansiktet när man retuscherar så hårt. Mer alienlikt än något annat. Påminner om Khloe Kardashian och när man ser henne på hennes egna bilder vs i filmat format.

      Och det är så jävla synd för khloe är ju så satans vacker ändå ?

        Och det är ju så synd att du måste säga så. Varför ska det vara viktigt egentligen? Det är väl det som är poängen tycker jag, att utseendefixeringen och strävan efter perfektionism tagit över…

      Hon är jättesnygg. Tycker dock alla systrarna mest slänger med håret (eller drar i det) och putar med läpparna nuförtiden.
      Förr fick man ändå se lite osminkad reality… synd

      Khloe är ju iaf konsekvent i sin retuschering och ser typ likadan ut på sina bilder. Felicias haka ser ju olika ut på all bilder här ovan. Den högst upp till vänster där hon jag typ två cm mellan underläpp och haktipp är väldigt weird.

      Tycker hon är väldigt söt irl och tycker inte hon behöver manipulera sina bilder alls. Ingen ska behöva göra det. Men gör det åtminnstonne bra om du nu ska hålla på med det.

    brynen blev inte alls fina enligt min åsikt. nog för att bryn är ”systrar och inte tvillingar”, men de är inte alls jämna. tycker heller inte om när den innersta delen av brynet blir så skarpt, föredrar själv när det fadear lite. att hon själv tycker om dem är dock det viktigaste.

      Okej. Men nu blev hon ju nöjd med brynen och fick dom som hon ville ha dom. Hon bad nog inte om att få brynen på DITT sätt ?

      Inte konstigt att hon försöker förbättra sitt utseende till det ”bättre” när såna som du sitter och klankar ner på henne. Det är tragiskt men hon är ett resultat av klimatet vi lever i, det är inte hennes fel. Men såna som du förstärker bilden av att utseendet är viktigt. Fy!

      Fast lite dubbelmoral blir det ju det var många som klankade ner på Anna books nytatuerad bryn bara för några dagar sen? ?

      Jag föredrar Felicias i det här fallet. Om det är någon som antecknar.

    Komplimangerna hon får till de där bilderna betyder ju ingenting eftersom hon inte ser ut så där, totalt meningslöst och självförnedrande, tragiskt att hon inte tycker hon är fin nog som hon är.

      Fast hon är ju grymt söt i videon. Så tror de som tyckte dom där konstiga bilderna är söta även tycker hon är söt som hon är 🙂

        Precis, så varför då förvränga hela ansiktet på det där sättet?

          För tyvärr inser hon väl inte själv att hon är söt och tror hon är finare när hon förvrängt ansiktet sådär 🙁 Gjorde något liknande när jag var yngre (väldigt mycket yngre än henne dock) och nu i efterhand när jag ser dom bilderna blir jag helt chockad. Ser inte ens mänsklig ut på dem. Men just där och då var jag blind på mitt egna utseende, och jag blev glad när folk kommenterade att jag var söt på min blogg. Men antagligen såg dem väl hur photoshoppad och konstig jag såg ut men skrev det för att de trodde jag behövde höra det typ. Precis som de flesta som kommenterar Felicias bilder nog också ser att det är ett omänskligt utseende och att hon använt massa filter.

            Jo jag förstår att hon inte gör det men det hjälper inte henne att säga att hon är såå fin på de där bilderna , det vore så mycket bättre för hennes egna självförtroende om folk sa till henne att sluta med alla filter och att hon är perfekt som hon är istället.

        Varför är det viktigt att vara söt? Är det inte viktigare att vara trygg i sig själv? När vi ger såna komplimanger talar vi ju om för varandra att vi värderar varandras utseende. Är det inte bättre att låta bli?

    Sorgligt att hon försöker se ut som en Disney-karaktär på varenda selfie. Men hennes mamma är ju också flitig med att retuschera sina bilder.

    Det är ju rätt tragiskt att vuxna människor håller på så där. Tror förstås att de flesta influencers som visar upp sig på bild håller på med retuscheringar mer eller mindre. Det går att trycka brösten fulla med silikon, fejset sprutat med Botox och annan skit men är inte huden tillräckligt slät eller vaderna smala nog så nog fan fixar de till fotona.
    Bloggarna/influencers är uppenbart osäkra personer med dålig självkänsla men samtidigt har de ett sug att visa upp sig och få bekräftelse. Märkligt nog så verkar det inte spela nån roll att de får komplimanger för ett fejkat utseende. Det allra viktigaste är att få höra att man är vacker.

    Så synd…hon är ju verkligen hur söt som helst i videon. Det tycker jag verkligen. Så mycket finare i verkligheten än på bilderna. Så sjukt samhälle vi lever i, inte konstigt att man går och känner sig fulare än fulast? Vore jag hälften så söt som Felicia så skulle jag vara lycklig, hon borde helt klart sluta retuschera (borde alla iofs!) ?

    Hon var ju sjukt mycket finare i videon än på bilderna 🙂 på bilderna ser hon ju bara konstig ut.

    Går i mammas fotspår…!?

    Jaa våga vägra retuschera!! ????
    Så oerhört trist utveckling. Idag är det ju knappt någon som lägger ut en bild på sig själv utan filter.

    Hon har ju världens slätaste hud, vad ska hon ens retuschera?

    Det är fan tragiskt att dessa individer lägger så mycket tid på sitt utseende, yta och prylar.
    Koka en kopp te, ta fram en bit choklad och slappna av med en bok istället. Livet går inte ut på att vara snyggast med flest grejer.

    Kan ju också vara ett tema hon kör med på instagram? Hon verkar ju inte ha svårt att visa sitt ”riktiga” jag i videon

      Ett retuscheringstema menar du?

    Småskrattar för mig själv varje gång jag ser eländet. Enl pocketboken så är det ju bara hennes mua kunskaper som fixart! Att alla dessa dagar känner till filtren gör ju henne bara till åtlöje. Varje år när hon är på TV (fångarna på fortet) så reagerar man med; Va annorlunda hon ser ut.
    Hon tar definitivt priset i IG-filter den bruttan, hennes förklaring med att hon är mua borde ha givit henne en plats i Hollywood för länge sen.

    Bara jag som inte ser nån video eller länk till en video nånstans??

      Syns inte det inbäddade Instagram-inlägget för dig?

    Så jättesöt hon var på videon. Hon borde aldrig mer retuschera sina bilder.

      Hon hade varit finare utan fixade ögonbryn och läppar.

        Onödig kommentar

        Men lägg av! Låt henne få se ut som hon vill! Din åsikt är inte efterfrågad.

        Att däremot frågasätta filter och retuschering är en helt annan sak.

          Varför det?

            Vadå varför det?

        Håller med

    Vad är meningen med att posta en bild på sig själv om man ändå ser ut som någon helt annan?

    Är Anna Anka på riktig så dum som det framstår ?

      Det tror inte jag. Jag tror att hon spelar en roll. Allt för att göra bra tv.

      Jag tror att hon är både elak och rätt störd, men att hon spelar över en hel del också för att hon tror att det blir bra TV. Hon vill bra gärna bli den mest ihågkomna Hollywoodfrun och därför ser hon till att bete sig så iögonfallande som möjligt. Hon har väl sett hur Gunilla Persson lyckades bli känd genom att bete sig som en galenpanna och då brister fördämningarna i Anna….

      Är rätt säker på att de blir ombedda att spä på eländet just för underhållningen skull ??

      All kärlek till Elena. Hon verkar vara en så genuint snäll människa. Förstår inte hur hon klarade att sitta kvar utan att bli skogstokig. Jag hade gjort kaozzzzz och skämt ut mig om jag vore i hennes sits.

        Jag tycker att hon verkar vara en bortskämd, blåst snorunge med väldigt dålig självkänsla.

        Tycker Elena verkar ha väldigt konstig inställning till att vara mamma samt sprida en väldigt skev bild av vad som är vackert. Hon verkar också snobbig och världsfrånvänd

        Visst att Elena verkar ganska snäll, men i övrigt totalt blåst… Hon la nyligen upp en text på instagram om hur hon inte ”passar in” i Los Angeles för det är så ytligt och alla är så pengakåta. Alltså va? Hon passar ju i så fall perfekt in i den mallen? Och Rebecca Stella som gjort 125 olika plastikoperationer kommenterar att hon håller med! 😀 HUMOR!

        Jag tror Elena kvalar in som den absolut mest korkade Hollywoodfrun.
        Hon är också helt verklighetsfrånvänd: när budet kom med hennes ballonger till hundpartyt bad hon kvinnan att stanna kvar och hjälpa henne med förberedelserna av festen – trots att kvinnan flera ggr sa att hon måste vidare till andra.

        Att hon är så osäker i sin mammaroll är dock sorgligt. Hon vågar knappt ta i Luna, det är nannyn som går runt med barnet hela tiden. Har jobbat som au pair och har dessutom hört flera barn som berättar att efter att ha växt upp med nannys är hon den första de går till om de vaknar mitt i natten av en mardröm eller liknande. Säger inte att detta är fel men det är synd, vill man inte som mamma att barnen kommer till dig när de vill ha stöd?

        Istället pratar hon om att ungen ska ha modellkontrakt och istället för att beskriva hur söt Luna är, talar hon i modelltermer: fylliga läppar osv. Hon beter sig som om Luna är en av hennes hundar (som hon också spökar ut i kläder och ansåg att det roligaste med hela festen var alla bilder till instagram man kunde ta)

      Jag tror att hon tror att hon är smart för att hon är en överlevare och ”vet” hur livet går till när det är jävligt hårt. Men jag tror inte hon har rätt perspektiv. Hon tänker inte holistiskt.

      Anka spelar en roll så hon ska bli ihågkommen. Usch o fy ?
      Vidrigt gjort

      Sofie försöker iaf säga ifrån
      Elena håller sig lugn.
      O så Maria som duckar sig genom allt

        Ja Montazami vill man INTE ha vid sin sida när det blåser … Är det så viktigt att vara hela Sveriges älskling att hon inte kan stå upp för nån annan som blir hånad? Mobbare kan fortsätta mobba för att folk står tysta och se på.

        jag blev blockad av ankan för att jag skrev min mening.. jävla nolla. läser man på hennes insta så är det enbart kappvändare som skriver massa hyllningar och skit men det är ju enbart för att du blir blockad fortare än kvickt om du säger något annat.

      Ingenting är ju spontant, de kör efter manus och sen klipps det för att bli ”bra”

    Alltså, jag som är väldigt väldigt känslig för uncanny valley får kårar av obehag längs ryggen och ståpäls av att se bilderna på henne med filter….

      Ja! Exakt min tanke!

    Herregud säger jag bara, den supersmala kritvita hakan på alla bilder

    Söt tjej i verkligheten. Men ser ut som Michael Jackson på de retuscherade bilderna.

    Jag måste säga det: unga tjejer hit och unga tjejer ditt, ojjj det får man inte göra för att unga tjejer…. och så dääär ska man inte se ut/skriva/säga för att unga tjejer…
    Är det inte bättre att rusta unga tjejer i sunt förnuft, läsa för dem när de är små, prata med de, hjälpa dem så de blir starka kvinnor ISTÄLLET för att förvänta sig/kräva att alla andra runt omkring ska helt plötsligt bli ett kanon-exempel för UNGA TJEJER?
    Visst vore det super om hela media-världen slutade vara så ytlig och kroppsfixerad men är det inte lättare att börja med den tjejen du har hemma, eller träffar varje dag istället för att ständigt gnälla över att nån stackare på Instagram har för mycket filter på sina bilder?

      Men hur tänker du att man gör det, rent konkret? Stärker unga tjejer alltså. Det låter alltid så abstrakt, som om det skulle kunna trollas fram så fort någon säger ”du duger som du är”.

        Det är en bra fråga Matilda:) Det blir mitt livs utmaning eftersom jag har en dotter som nu är 4 månader (och helt tillfreds med sina knubbiga kinder:D ) Jag kommer nog försöka göra som min mamma som lyckades rätt bra. (Jag kan titta på hur många insta-bilder som helst och det väcks noll vilja att ”vara som dem”-till exempel..;))
        Ska aldrig klaga framför henne på att jag är tjock (jag ÄR lite överviktig), ska säga till henne att hon är vacker och med alla tillgängliga medel ska jag visa henne vad som verkligen har betydelse i livet: att man är frisk, älskad och ger kärlek. Jag gör så med mina söner nu: vi pratar om andra människor att de är fina, jag säger framför dem: ”vilken vacker kvinna” om en dam som är 80+, ibland förklarar helt enkelt att alla människor är fina om de är goda, att det syns i ögonen och då blir de vackra…. osv.osv. Finns massor man kan göra och säga förhoppningsvis kommer något att detta funka:))
        En bra sak är att visa Celeste Barbers klipp, mina pojkar tycker hon är jättefin och rolig (för det är hon ju!!:))

          Bra! Men tror du inte det blir lite kontraproduktivt? Det bästa vore ju att skippa utseendekommentarer överhuvudtaget. Annars blir det ju att vara vacker spelar roll och det är det vi vill undvika. Särskilt för tjejer. Det finns alltid ett rådande skönhetsideal som alla så småningom blir varse om och då funkar nog inte ”alla människor är vackra” utan ”nä alla är inte vackra men och? Det påverkar inte människovärdet.” Bara en tanke.

            Men att vara vacker spelar roll. Utseende spelar roll. Det går inte att undvika för vi är byggda så. Och människan har alltid varit utseende-fokuserat. Det måste ha varit nån försvars mekanism utvecklat under evolutionen.

              Fast det är en social konstruktion som således kan ändras även om det inte sker snabbt. Barn ska inte lära sig att utseende spelar roll. Det gynnar inte dem alls.

                Utseendefixering är lika gammalt som världen, redan när vi var apor fixade vi oss för att hitta den bästa partnern. Allt vi kan göra är att dämpa de skadliga biverkningarna, men själva fenomenet sitter för djupt rotat i oss för att kunna lösas på någon generation.

                  Det är precis det jag menar, utseendefixering har gynnat oss och hjälpt oss att överleva, skulle utseendet sluta spela roll så skulle vi dö ut. Vem är fiende och vem tillhör min grupp? Vem är nervös och vem avslapnad? Var kommer faran ifrån? Vem är fertil? Vem är stark och kan försvara våra ungar om jag förökar mig med den? Vem har bra tänder= är frisk? Bra hy= är frisk? Osv osv.

          Eller så kan du säga ”vad klok du är”, ”den där damen är jättebra på att sticka”. ”du kan bli vad du vill bara du kämpar hårt” och ”vad modig du är som klättrar så högt i trädet”.

        Jag har svarat dig Matilda men min kommentar försvann:(

      Varför måste det vara ISTÄLLET med stora bokstäver och inte både och? Klart det är bättre att influera barn tidigt i åldern, men finns väl inget som säger att man inte kan påminna oss äldre på vad vi gör idag, både på nätet och i verkligheten? Såklart får alla göra vad dem vill, till viss mån… Men jag tror du fattar vilken poäng jag har. Vad är det som säger att vi inte stöttar de små SAMTIDIGT som vi försöker hjälpa unga tjejer/kvinnor/ja egentligen alla överhuvudtaget att må bra?

    Kollar inte på Paradise Hotel.
    Men såg precis en påa om programmet.
    Rebecka Karlsson som var med i Bachelor senast är med ?

      Ja jag har sett några avsnitt. Då vet man ju varför hon var med i bachelor, mediakåta muppar

      Och Rebeckas syster Jennifer som också är med i PH var även med som singel i temptation island (som Marcelo och Mattias från PH också var med i) .

      Ja? Hennes syster Jennifer har också varit med i en annan produktion tidigare. Detsamma gäller för Erica M, Marcelo, William, Bettina, Robin och Mathias i samma program.

    Hon ser väldigt mycket ut som Alexandra Louthander (var med i Farmen och nu i Biggest Loser) på många av bilderna.

    Men vad är detta för inlägg egentligen? Väx upp! Varför skriver du så elakt om en annan människa för?
    Jag förstår att man kan bli ”hemmablind” om detta är så man pratar med polare och familj, men (jag hoppas verkligen det i alla fall) i den verkliga världen kommenterar man inte folks utseende på detta sätt. Fy.

      Varför får inte Johannas retuscheringar inte kommenteras? Tycker inte det är elakt alls. Johanna får skylla sig själv om hon visar upp falska bilder av sig själv.
      Elakt att skriva att hon har rynkor el vad menar du?? Rynkor får väl de flesta i hennes ålder.

        Kommentarer som att hon är ”rynkig och hängig runt ögonen” och en uppmaning till alla att kolla på det. Vad är det för nivå egentligen? Det är en kommentar av hennes utseende som är över gränsen hos normalt funtade medmänniskor.

    Alltså, hon är ju söt i verkligheten eller på oretuscherade bilder. De som hon retuscherar ser ju bara plastiga och konstiga ut, glansig blick och näsa som Janet Jackson. Men hon har ju lärt av sin mor även där, tyvärr. Hon skulle vinna mer på mindre naturella bilder än att bara se ut som en konstgjord plastdocka. Men jag antar att hon har dåligt självförtroende vilket hon inte skulle behöva ha.

    Hon och Anna har ju typ samma röst!

      Och samma manér. Jag reagerade också på det.

    Det är ju så uppenbart att hon använder filter som förvrider ansiktet, bara seriefigurer och aliens ser ut sådär. Påstår hon verkligen att det är smink?? ?

    Du måste göra ett inlägg om en annan Anna, den fruktansvärda Anna Anka! Hon är verkligen helt vidrig, den elakaste och mest ondskefulla människan jag någonsin sett. Fy f*n vad elak hon är mot alla hela tiden och kvällens episod fick mig att bli illamående. Stackars Elena! Hon blev kallad j-kla h -ra upprepade ggr, ful, fula läppar, för stor urringning, det enda hon tillför är sex, hon har legat sig till toppen, särat benen för alla och en dålig mamma och det är BARN som ser på programmet! Även Sophie fick en släng av sleven, håll käft, du är dum i huvudet osv. Sophie är veterinär, hon är smartare än alla de andra tillsammans.
    Men vem är det som legat sig till framgång? Just det, det var jo ankan själv! Som gifte sig med en gammal man och proklamerede att hon suger av han varje dag om hon har lust eller ej. Nu lever hon på alimony från honom. I varenda episod denna säsongen har hon babblat om sex hela tiden, i kväll sa hon att man fick fin hud av att få mycket sperma i ansiktet! Hon tafsar och klänger på sin PT som om de vore älskare. I harangen mot stackars Elena kräks hon ut det ena svärordet efter det andra blandat med f-tta och h-ra. Vilken bra förebild för alla barnen som tittar! Jag förstår gott varför hon inte ens får träffa sina barn, de lär vara i fara hos henne.

    En sak är säker, efter att i detta uppträdandet ha visat sitt sanna onda jag kan hon vara 100% säker på att aldrig någonsin få se sina barn igen. Ingen jury kommer någonsin låta henne komma nära dem efter att ha fått videobevis på hur ond och galen hon är. Grattis ankan, nu har du grävt din egen grav.

      Anna Anka var en framgångsrik PT när hon träffade Paul. Hon hade således pengar själv, även om det inte är ens i närheten av hans förmögenhet. Hon har själv sagt att hon lever på sina egna pengar (utöver det från Paul men ändå). Och vad gäller situationen med barnen vet du absolut ingenting om vad som försiggår, spekulationer där är totalt onödigt. I övrigt håller jag med dig om att hon är hm, svår att tycka om.

    Mamma Anna och dedbeat dad fick en osäker dotter. Inte förvånad. Det blir nog bättre vad det lider.

    Stackarn. Kan inte vara roligt med sådan fläskläpp. Någon som vet vad hon har råkat ut för? Allergisk reaktion? Getingstick?

      Med tonen du har så kunde du lika gärna skrivit ”shit va fula läppar” men vadå, vad saknades? Att du ville vara rolig å få likes samtidigt? Att framstå som ”korkad” över hennes fillers i läpparna? Jag vet inte. Men du din lilla ört borde tänka över ett och annat.

        Åhå, nån i familjen Book som trillar in?

          Tänkte detsamma Lina 🙂

    Tycker hon verkar jättegullig på den här videon. Hennes egna instagram har tidigare fått mig att vilja dra mig undan helt och hållet…

    Shit vad vacker hon är i videon!

    Hon är ju långt ifrån ensam om den här typen av redigering. Så många som gör det. Stora amerikanska tjejer med miljoner följare men även mindre svenska konton typ Gynning, Perelli osv. Jag tycker det är sorgligt för deras egen del och alla som tittar på bilderna och tror folk ser ut så. Slät hy, gigantiska tindrande ögon, stora läppar osv. Suck.

    Det var verkligen Anna book upp i dan att lyssna på

      Nämen nääää 🙁 skulle stå ”kul kul”

    OMG! Hon låter ju EXAKT som sin mamma??? Både rösten och uttryckssättet!

      haha tänkte samma

    Det där är iaf uppenbart fejk. Tycker det är värre med snapchatfiltren som är mer diskreta och som väldigt många använder, där huden blir lite slätare, ögonen lite större, ansiktet lite sötare. Det är lättare att bli lurad av, tom när man förstår att det är ett sådant filter så luras man lätt. Och väldigt många, särskilt killar, vet inte hur sådana filter fungerar och det är störande när de tror att vissa tjejer ser ut så på riktigt och det är väldigt svårt att stå emot och inte följa snapchatströmmen då

    Det där är snapchatfiltren, hon har inte gått in på photoshop och ändrat sin haka m.m., det är endast snapchatfilter… alla unga använder de hela tiden o publicerar på sina insta. Märks att de flesta i kommentarsfältet aldrig använt snap

      Ja Photoshop är ett rätt sofistikerat program som de flesta småtjejer på instagram icke behärskar.

      Flera bilder, bl.a. Bilden högst upp till vänster är INTE ett snapfilter. Fast om det nu finns ett snapfilter som gör ens läppar större får du jättegärna tipsa, du som verkar så insatt.

        Ja bilden högst upp till vänster är endast FaceTunead. De andra bilderna är Snapchat-filter. Tro mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.