Jag minns när Martin Melin besökte Statt i Kalmar

Martin Melin behövde kanske pengarna, men jag tror att Sverige behövde Martin Melin – precis lika mycket.
Efter att ha gått och vunnit världens första ”Expedition Robinson” så blev han lite av en ikon. Det var Sveriges första realityshow med tävlingsinslag och vinnaren blev både berömd och folkkär på riktigt.
Jag skulle säga att han blev en B+-kändis över en natt, han behövde inte ens klättra från C-till b-kändis. Nu för tiden har dokusåpadeltagarna tur om de lyckas bli C-kändisar men det är ju för att att det ramlar ut en hel hög av dem, oavsett vilken buske man sparkar på i Frihamnen. (Där de flesta produktionsbolag har sina säten)
Det är allt annat än ”black Friday” på dokusåpa-kursen om man säger så….

Men tillbaka till Martin Melin.
När han besökte Statt i Kalmar var jag nyss fyllda 18. Hans besök resulterade i samma ”Beatles-mania” som både Jocke och Nemo beskriver i sina böcker efter Kungarna av Tylösand.
Tjejerna skreeeeeeeek efter Martin Melin!
Det var liksom SÅ coolt! En kändis! På VÅRT Statt!!!!!
Så jag tycker inte Martin ska skämmas över sitt badmode-reportage – han fick säkert massor av pengar för det. Man ska smida medan järnet är varmt och han var fortfarande glödhet här – 2001.

Martin Melin – polis OCH lite av en” dokusåpa-pappa” till dagens deltagare.
Känns inte det tryggt ändå?

Vem är den märkligaste ”kändisen” Mikael Brinkenstjärna släpat med till din hemstad? 
Baren-Meral? Hon har förmodligen varit på alla Statt som finns i hela Sverige. 🙂

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  MM KAN – MÖJLIGTVIS – ha fått modellarvode. Dvs typ en tusenlapp på faktura. Så något säger mig att det snarare var uppmärksamheten han ”behövde”.

  Svara

  Martin Melin är trevlig. Han går inte att snacka skit om 😊

  Svara

   Va??

   Svara

   Han är prolis så knappast va? Ta reda på fakta!!

   Svara

   Det var tydligen inte Martin utan Pål Hollender. Angående kommentaren som tydligen togs bort?

   Svara

  Systrarna Graaf på Ritz i Borås var fräckt som fan. Då. Herre gud vad lättimponerad man var förr.

  Svara

   🤣🤣🤣

   Svara

   Ritz i Borås 😂

   Svara

  😂

  Svara

  Jag är uppvuxen i Stockholm, så jag kan inte säga att nån kändis blivit hitsläpad till min hemstad direkt. Men jag minns att jag blev starstruck som sexåring när en i min balettklass hade Uno från Rederiet som pappa. Sen började jag i skolan och där kryllade det av kändisbarn, så jag blev nog rätt snabbt blasé.

  Svara

  Morgan och Ola-Conny har varit på vår lilla orts klubb ett par gånger 💃

  Svara

  Vargtass på Gröna Lund.

  Svara

  Jag fick Victoria Silvstedts autograf på Jannes Skivbar i Kinna där vid millennieskiftet någonstans, då var väl ”Hello hey” något av en radioplåga.
  Annars minns jag när deltagarna från Big Brother säsong 2 (Kitty Jutbring t.ex) var på turné och dök upp på Kullaberg ”krogen i skogen” i Överlida, herregud vad folk var helt till sig!

  Svara

   Denna kommentar är guld! Haha! 🙂

   Svara

   Träffade min man på bussen till Kullaberg.

   Svara

  Vargtass på Oden köpcentrum i Trollhättan på åttiotalet.
  Sedan träffade jag Svullo på Slussen i samma stad, -90 någonting. Fick en fin autograf som jag fortfarande har kvar=)

  Svara

   Åh, Svullo. 😊 Den autografen måste du spara för evigt, han var ju för härlig ändå! ❤️

   Svara

  Peter Wahlbeck var på Lussevaka i Qupolen i Hässleholm 1990. DET var coolt. Fick han autograf på en papperstia 🤣

  Svara

  Plexus från gamla Gladiatorerna (när han inte längre var med i programmet) på någon invigning av ett köpcentrum. Förstod inte riktigt varför han var där eller vad han skulle göra men han var i alla fall deras enda ”kändis” den dagen.. 😂

  Svara

  Paradise Hotel-Gregory har jag för mig var ute på turné. Såg honom på stadshotellet 😂

  Svara

   Var det han som reste runt med den blonda tjejen som jag tror heter Camilla?

   Svara

  Hade jag inte varit gift hade jag definitivt försökt ragga upp Martin Melin. Han är ju sjukt sexig! Mycket äldre än mig men strunt samma. Han är het.

  Svara

   Japp som en svensk Bradly Cooper 🤤

   Svara

    Bradley* 😍

    Svara

  Jag tror inte att han skäms för den bilden. Tror att han la upp den lite så där skojsigt ”åh så pinsamt men det bjuder jag på” fast han egentligen ville lägga upp den för att han tycker att han var snygg där. Vilket jag absolut inte har något emot i sig.

  Svara

  Man var lite impad när Naken-Janne och Farmen-Sebastian besökte ens dåvarande byhåla, samt att Sebastian frågade om jag och kompisarna ville med på efterfest. Vi tackade dock nej.

  Svara

  Okej, VAD HAR HÄNT KNIVMICKE? Sist han var aktiv på instagram hade han lagt upp en video på stories där han va inlagd på sjukhuset och nu är hans insta borta helt? Även hans tjej Annika har inte uppdaterat sen 8 november. Whats happening?!?!

  Svara

   Hans konto är inte alls borta?

   Svara

    LÄS OM

    Svara

     Peggy: ”…och nu är hans insta borta helt?”.

     Men nej, hans konto är kvar – dock ej aktivt sen 31/10.

     Svara

  Bingo var på en nattklubb här förut. Eller ja, det är väl typ 6-7år sen. Han hade med sig några scandalbeutys och man kunde ta kort med dom. Sjukt hypat då. Sen bor ju naken-Janne här i stan.

  Svara

   Bingo var en gång på den lokala nattklubben. Frågade mig om jag ville ha en trekant med han och nån annan tjej han raggat upp. Tackade nej mest för att jag inte riktigt trodde på han. Han ville ha mitt nummer istället, och jag gav de?!! Han ringde sen på natten från sängen och fråga om jag ville komma.. Var smickrad över händelsen i flera år efteråt. Idag är jag väldigt tacksam över att jag var hyfsat nykter den kvällen..

   Svara

  Nä det var tydligen Pål Hollender.

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Pål_Hollender

  Svara

  Haha Bengt vad han nu heter… Ni vet Daniel i Skilda Världar. Han kom då och då och var DJ på en nattklubb i Sundsvall

  Svara

   Han är fortfarande uppe i Norrbotten och djar då och då😂

   Svara

    Är du säker?

    Hette han inte Bengt Dahlkvist?

    Jag trodde han hade gått bort……

    Svara

     Kollade Wikipedia, han lever. Såg hon som spelade hans flickvän eller var det syster 🤔 på bussen i Örebro för några år sen. Tror hon pluggade där, 90-talet ringde och jag blev lite starstruck 🤩

     Svara

     Nepps han lever, så honom senast i somras då han var DJ på Luleå hamfestival.

     Svara

   HAHA tänkte skriva samma!!!!! DJ på Olearys när det låg i Allstars gamla lokaler waaay back in the days

   Svara

    Yes exakt!! Var det inte på S5 tiden t.om ??

    Svara

  J-O Waldner som raggade friskt med frasen: ”vill du känna på en världsmästar🍆?”

  Svara

   Jag fascineras över pingisspelarnas koppling till växtriket. Vi har Mikael ”Äpplet” Appelgren, vi har Ulf ”Tickan” Karlsson… Och så J-O som vill bjuda på världens bästa aubergine. Fantastiskt.

   Svara

    Eller hur? Så givmilt!

    Svara

     😂

     Svara

    Förresten Viktor, jag har saknat dina kommentarer! Tack för att du är tillbaka

    Svara

   En världsmästaraubergine? 🤔

   Svara

   Haha! På McDonken på Sveavägen i Stockholm en natt för många år sedan, körde han ”Vem vill kn*lla med en världsmästare?”.

   Svara

  Linda Rosing i Finspång. Ålandes på en kompis Saab900

  Svara

  Pamela Anderson i Sandviken

  Svara

  Baren-vinnaren ”Jokkmokk” gästade mitt favorithak en gång i världen 😁

  Svara

  Svullo på luftgitarrsturne på stadt, grymt rolig kväll, och typ 100 år sedan.

  Svara

  Fader fouras var ingift i min kusins släkt, älskade att höra hans historier om fortet och alla filmer han varit med i. Han brukade även skicka vykort till mig varje gång han var på tv-inspelning för fångarna på fortet. Brukade alltid ta med mig vykorten och visa i skolan. Jag var väldigt stolt 😂😂

  Svara

  Kaaaan vi inte prata om Sebastian Dawkins från Farmen? Om ni inte vet vem han är så snälla kolla youtube. Riktigt rubbat

  Svara

  Jag bor i Kalmar, född 89 men har aldrig hört om något statt i Kalmar?

  Svara

   Calmar Stadshotell – är inte nattklubb längre.

   Svara

  Jag minns när min mormor berättat att hon sett Iprenmannen på tunnelbanan, jävlar va ballt. Sen kommer jag aldrig glömma när Markoolio kom till stan.

  Svara

  Glenn Hysén delade ut pris på ”idrottsgalan” i Lessebo Folkets Hus 😂😭

  Svara

  Det du fått veta om Bellas situation, kommer det offentliggöras såsmåningom?

  Svara

   Undrar jag också, Camilla.

   Svara

    Det kommer det säkert – på ett eller annat sätt.

    Svara

  Fick Baren-Merals autograf för en herrans massa år sedan när Baren var poppis. Jag var barn så och var så stolt över den. 😂 Vet ej vad som hände med den autografen, tror jag hivade skiten efter några månader, haha.

  Såg även Moe en gång i stan när jag var yngre, om någon nu minns honom? 😂 Tror han hade en hit som hette ”Backstabber”.

  Svara

   Haha! Och så började jag nynna på den låten… resten av dagen 🙈

   Svara

  Tycker enbart Martin Melin utnyttjar sin polisroll.

  När pappa och hans fru (euw) gifte sig hade de kommit i kontakt med en man som heter Dan Reed som hade ett band på 80-talet, Dan Reed Network, ett rockband. Han var jätte stor förut. Han kom på deras bröllop och sjöng sina låtar, umgicks med oss hela kvällen och sov inne i min säng. Signade min gitarr sittandes i min säng. Ja, det kändes stort trots att det var en artist som jag inte riktigt kände igen från början, men hans musik lyssnar jag på än idag. ☺️

  Svara

   Minns dem👍

   Svara

  Magnus Uggla gick förbi mig på stranden i Thailand (året han var med i melodifestivalen… 2006?)
  Fick en puss på huvudet av Wild Kids programledaren Ola Lindholm när jag var med i i barnkör som har ledde på Piteå Dansar och Ler
  Fick en öl av Samir på Western Farm, Boden (2015)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.