En Blondinbellsk sammanfattning

Så här ligger det till.
En förklaring till det här har efterfrågats så här kommer den.
Jag såg Isabellas minst sagt kryptiska inlägg och undrade vad tusan hon sysslade med. I vanlig ordning.
Hon träffar inte sin pojkvän mer, hon FÅR inte träffa sin pojkvän mer, livet är nattsvart, ord som ”varför” flödar genom hennes huvud och hon är skakad över att någon som hon älskat och trodde sig känna utsatt henne och barnen för fara.
Är man något så när bekant med Isabellas strategier på sociala medier så vet man att hon har en tendens att skrika varg och att hon inte drar sig för att både click baita och mjölka alla privata situationer – något som jag kritiserade i den här situationen utan att veta närmare vad den handlade om.
Jag hade ju tidigare på dagen kollat med Odd om det handlade om honom och fått svaret att ”nej, det gör det inte”.

Men… som den lilla jordälskare som jag är så satte jag igång – med hjälp av mina läsare – med att gräva lite och det jag fick fram var allt annat än småpotatis.
Jag hade alltså hela bilder klart för mig, trodde jag i alla fall, och tänkte att det bästa sättet att få detta bekräftat är att lägga fram det hela för Bella och se vad hon säger.
Sagt och gjort – jag presenterar det jag kommit fram till för Bella och hon bekräftar alltsammans och ber mig välja mina ord väl när jag skriver om det med tanke på situationens allvar. Hon försöker alltså inte få mig att avstå, något som jag sett att vissa tror.

Efter att ha funderat en stund och diskuterat saken med min chefredaktör så messar jag tillbaka till Bella att jag inte kommer skriva om det i nuläget.
Det går helt enkelt inte av anledningar som jag inte kan gå in på närmare just nu, och det är många parametrar som spelar in, inte bara en.
Detta var också anledningen till att jag stängde ner kommentarsfältet till originalinlägget, men jag inser i efterhand att det är svårt att helt stoppa spekulationer då Isabella själv verkar tillåta det på sina plattformar.
Men det kändes som ett korrekt beslut där och då.
Förhoppningsvis kommer Isabella själv ta bladet från munnen och berätta för sina läsare vad det är som hänt och händer just nu men när det kan tänkas ske vet jag inte.

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att räta ut ett par frågetecken som uppstått de senaste dagarna.
– Nej, Isabella har inte bett mig att inte skriva om det.
– Nej, jag kommer inte sluta granska Isabella och hennes företag/varumärke.
– Ja, det går att tycka synd om Isabella för det som händer henne samtidigt som man ifrågasätter sättet som hon publicerat och fortsätter publicera kring det på sina sociala medier.

Jag inser att jag borde skrivit den här förklaringen när jag stängde av kommentarsfältet på det här inlägget, men det gjorde jag inte.
Det får bli en liten visdomspärla att bära med mig in i framtiden.

453 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som vanligt med dig Camilla.

      Att jag tar hänsyn till publicistiska och etiska lagar/regler och rekommendationer från min chefredaktör? Ja, det hoppas jag verkligen. Skönt att det märks! 😉
      Om du inte gillar det så kan jag rekommendera en liten sida vid namn ”Flashback”. Där behöver man inte göra det. Toppen ju!

        Det blir såklart lite konstigt att skriva ett inlägg enbart för att säga att man inte kan säga något, det om något blir väl spekulativt och ”click-baitigt”.

          En förklaring har efterfrågats.

            Jag tackar iallafall för förklaring Cam, som jag hade efterfrågat! <3

              Jag med

          Inget konstigt med det Carina. Skönt att få det förklarat tycker jag och några till i alla fall. Tummen upp för Cam!

          Camcam vill ju ha många kommentarer här, det är ju därför, och så samtidigt lite vanlig Bellashaming och skriva hånfullt och elakt… – så blir det många och elaka kommentarer. Ja och ett clickbait för Camcam. Men konstigt att du nu fick skriva detta när din chefredaktör just innan sagt att du inte bör skriva om denna situation.

            Det vill väl alla som bloggar? ?
            Provocerande rubriker, ämnen, osv

              Nej. Långt ifrån alla. Men möjligtvis alla som du följer samt att du talar för sig själv.

        Hahah du är värre än BB med dina clickbait-inlägg.

      Fast vadå som vanligt? Hade det hänt allvarliga saker med dig och din familj så tror jag nog inte att du hade velat att varken camcam eller övriga utomstående (eller närstående) hade velat posta saker om dig.

      Tänkte samma sak faktiskt. Det här om något är väl clickbait? Du tom inleder texten med att du ska berätta och klargöra för att sedan tvärvända och bah: Eller nä, det ska jag inte. Suck.

        Tolkningsfråga det där skulle jag säga..

          Nja det tycker jag inte. Texten kunde lätt inledas med att det här inte skulle komma till att förklara VAD som har hänt men istället lovkas vi in till att läsa för att sedan inte få veta mer än vad vi redan visste. Dock efter att själv ha sett förklaringen på annan soda så har jag full förtåelse för att CC inte går ut med det här. Fick rysningar.

            Meh! Vilken sida?? Var finns förklaringen!!!?

              Det står ju här och i Bellas inlägg: Nåt jobbigt har hänt och hon träffar inte sin bf längre. Vad mer behöver du veta?

                Uhm.. kanske varför det är så kanske?

            Jag hittade också en sida förmodar att det är samma. Skrämmande!

              Kan du snälla dela med dig av vilken sida?

                Men snälla rara, om du nu är så nyfiken så får du väl söka själv på Flashback….

      Fan. Satt och läste kommentarerna här och inne på BB men pga livet så pausade jag… kommer tillbaka och så ser det ut såhär. Trist att det ska vara hysch hysch. Bloggbevakning tappar sin glans ju..
      Förstår om det har med någon regel att göra men tror inte det är så. BB sa ju att det var lugnt. Kan det vara så att du vill du ha fler klick? Jag menar, folk kommer säkert klicka in sig konstant i väntan på ett andra uttalande från dig.. well well.

      Tycker om dig ändå camcam, lite irriterad atm bara..

      Ni som är nyfikna kan Kolla expressen, kom upp en artikel precis ?

    Har hon en mental kollaps? Mvh

      Nope, inget sånt alls. Det handlar egentligen inte om henne. Hon kommer berätta i sinom tid.

      Det har hon väl kanske på sätt och vis med tanke på bekymmer och jobbigheter som händer runt henne just nu. Men vi får veta mer i sinom tid.

    Tror Cam njuter av ”Jag vet något som inte ni vet”

      Det är alltid kul att ha ”rätt”, även fast det är smolk i glädjebägaren eftersom det gäller någonting tragiskt. Men det betyder att jag är bra på det jag gör.

        Tragiskt? På vilket sätt?

          Situationen är tragisk.

            Men vad? Det måste vara hennes pappa!

              Tror det är pappan. Bella och Hampus följer varandra fortfarande på insta. Bella skrev att hon inte FICK träffa sin pojkvän. Något man väl inte ens vill om pojkvännen svikit och utsatt en för fara? Tragiskt om det är pappan då hon precis öppnat upp för den relationen igen.

              Nej inte hennes pappa. Det är ingen som avlidit heller.

      Nu tror jag inte att Camcam vet allt även om hon vet en del, en del hon anat som Bella tydligen bekräftat i sms. Tror vi är många som också förstått vad det rör sig om. Vi är nog många som förstår och vet lika mycket som Camcam.

    Spänningen är olidlig…

    …not.

    Vem är det som sköter/ godkänner kommentarerna på hennes blogg? Känns inte som att Bella gör det just nu iaf

      Det tror jag inte hon har gjort på länge, tänk efter, hur skulle hon ha tid med det? Det är någon anställd som gör det. Tror inte Isabella är så inblandad alls vare sig i blggen eller IG längre.

      Tror det mesta går igenom automatisk men att det tar en stund innan de visas. Sen att en del fastnar och av misstag hamnar i spam/skräp, som på andra bloggar.

    Men ge er??‍♀️… Helt rätt av dig Camilla!

    Detta är ungefär samma sak som att skriva på Facebook att det har hänt något hemskt och man är ledsen. Men sedan när folk frågar vad som hänt så skriver man: ”Jag kan inte ta det på FB.” ?

      Å andra sidan tar c ansvar för ryktesspridningen från sin egen plattform såhär.

        Ja absolut det förstår jag. Men man behöver kanske inte skriva någonting mer än att man inte kan skriva om Bella och att man inte vill se spekulationer angående situationen.

        Nja.. gör hon!? Hur då!? Jag menar det finns massor av spekulativa kommentarer här, kommentarer som sprider och startar rykten.

          Är väl jättetydligt. Hon radar upp flera punkter av det som varit och meddelar att det inte stämmer.

    Bellas version vill jag dock inte ha, eftersom hon är opålitlig och förmodligen endast får det att handla om hennes ”styrkor” iaf.

      Vems version väntar du på?
      Tomtens ?

        Myndigheternas ifall det handlar om eventuell brott.

          Hon har inte begått nåt så inget kommer komma därifrån. Inget att vänta på alltså.

            Vi vet inte om hon själv var involverad i något olagligt så det går inte att påstå att hon _inte_ har begått något. Det enda vi vet är att hon vill koppla bort sig från det hemska.

              Vi vet ju inte heller om det finns liv i andra galaxer. Jag väntar på information från NASA.

                ???

    Fint skrivet av dig Camilla!

    Helt rätt gjort Camilla!

    Fy fan vad tråkigt Camilla. Tycker du kunde ha berättat!!

      Samma med lapp-gate och den fd anställda som hade information. Du njuter verkligen av att veta något som inte vi får veta.

        Folk bad om en förklaring. Här är förklaringen.
        När jag började skriva om Isabellas inlägg kunde jag inte förutspå vad jag skulle få reda på. Jag trodde det var något trams i vanlig ordning.

          Dom förväntar sig att du ska smeta upp hela sanningen för dom så dom kan gotta sig i det.

          På en skala av 1-10, hur alvarligt är det? Det kan du väl säga? Blev du själv förvånad att det verkligen är nåt jätte stort med tanke på hur Bella brukar göra för att få trafik?

            Jag tror det ligger någon form av hot bakom allt därav så gick hon ut offentligt med att X är historia så ”dom” kunde se det.. kanske långsökt men det är vad jag tror

              Tror också det har med skumma affärer med skumma typer att göra. Antingen X eller X. Inte förvånad i så fall, har personligen sällan träffat människor som drivs av pengar, status och lyx som är ”normala” eller inte gör tveksamma saker.

                hampus har fått väldigt mycket pengar på väldigt kort tid. det var inte länge sedan han satt hemma och daytradade i sin lilla lägenhet i lund för att nu ge presenter för 100k och köpa en bentley. Visst att det går att tjäna stora pengar på det han gör. Men för det krävs stora insatser samtidigt som det är förenat med stora risker.

                  Även Bella har under väldigt kort börjat spendera väldigt mycket pengar.

                  Tillåt mig tvivla på din insyn i hennes privatekonomi..

                  Precis. Måste vara Hampus btw med tanke på att hon skrev att hon inte är ”allowed” att träffa honom. Återstår att se exakt vad det gäller och om Isabella på något sätt vetat om/varit inblandad. Men mest tror jag det är H som haft sig för med riskabla affärer och människor.
                  Suck.

            Men herre Gud, det är ju bara läsa på Flashback…

          det märks tydligt i Dina inlägg att Du inte är Bella fan precis, just därför är det så snyggt hanterat av Dig, Du vill vänta att Bella själv informerar när hon vill/kan/orkar.

            du förtjänar all respekt CAMILLA

              Och jag vill bara skriva att jag gillar ditt namn, är det ditt ”på riktigt”? ?

                Nääää, det är det inte, är bara fan av Winnie the Pooh, han är så klok, varmhjärtad och empatisk

                  Det är ju en anledning så god som någon ?

                  Är han inte lite dryg och tjatig med sin honung? Gillar ugglan.

                Oj
                Glömde bocken- Det blev Anonym i stället?

    Såhär gör du jämt. Du släpper hintar och låter oss läsare veta att du minsann vet något men låter tiden utvisa när du kommer avslöja det. Sen kommer ett inlägg om att du valt att inte berätta det. Snipp snapp slut. Om du nu vill framstå som så storsint kan du skippa att säga att du vet saker men väntar till rätt tillfälle med att ge ut information. ?

      Ja men ellerhur!

      Jämt? Eller en gång tidigare? (Den sk. lapp-gate?)
      Visa gärna exempel på dessa ”jämt”.

        Nellie

          Har du missat inlägget där jag förklarar hela den situationen?

        Fast du har gjort så här även med universumMonas husförsäljning. Där skulle du berätta allt skrev du…

          Huset var skuldsatt och de var tvungna att sälja för banken.

            Jo det kunde man ju räkna ut att det var så. Men du skulle ju göra ett blogginlägg och berätta allt. Blev du tystad av Mona eller? Vi läsare älskar ju inlägg om Mona, så varför avstå att skriva helt plötsligt?

              Jag tror jag glömde bort det om jag ska vara ärlig.
              Jag har aldrig blivit tystad av NÅGON – förutom VDn på Nöjesguiden.
              https://bloggbevakning.se/2018/02/15/svaret-pa-fragornas-fraga/

              Det är enda gången!

              En fråga – hur skulle detta ”tystande” ha gått till?

                Fast du har fått frågan rätt många gånger om Mona utan att svara. Hur vet du att det var banken som tvingade fram försäljningen eftersom det ändå inte var kronofogden som genomförde försäljningen?

                Monas obehaglige man hade kanske kontakta dig och hotat på något sätt. Vad vet jag? Men om du glömt bort att skriva om det så gör gärna det nu då istället. Känns fortfarande i allra högsta grad relevant. Hon ljuger ju om allt, den kära Mona.

                  Lena, varför skriva som du gör och starta rykten? Du Lena verkar ha något emot Mona, hur kommer det sig att du är så ivrig om att C ska skriva skit om Mona? C kanske inte vågar pga risk att bli anmäld för förtal. Och hur vet du Lena om Mona ljuger om allt eller inte?

                  Klart man ska granska ohederliga Mona. Bara som ett exempel på hennes falskhet. Hon skriver ju alltid och vill framhäva att hon inte har några negativa kommentarer i sin blogg. Sure ?Stämmer inte alls! Var på jobbet för några månader sen då jag och några arbetskamrater roade oss med och att kommentera ifrågasättande (med olika IP nummer) på några blogginlägg. Hör och häpna, inget negativt släpptes fram. Däremot så tog sig falska Mona friheten att ”skriva om” våra ifrågasättande kommentarer och göra dem positiva ? Så jäkla falsk och oärlig är den bloggen alltså

      Hmm… Är inte detta lite så som Tyra jobbade när hon bloggade? ?

    Nu tog Camilla bort ordet ”tragisk” i detta inlägg som hon först beskrev situationen som.

      Nä, det har jag inte hjort.

        ?

          Oh deer

    Men är vi säkra på att ”not allowed to see my BF” betyder boyfriend och inte best friend. Alltså Sheila.

      Ja, jag kan bekräfta att det inte har med Shelia att göra.

        OM någon skulle skriva rätt information om vad som hänt här skulle du behålla den kommentaren eller ta bort den?

        Kan du bekräfta att det INTE har med Hajen, pappan eller stalkern att göra?

          Men vad är det ni inte förstår? Hon vill inte av ren respekt inte gå ut med exakt vad det handlar om!

            Fast genom att bekräfta vilka det inte handlar om ger hon ju oss massa ledtrådar… Människor är naturligt nyfikna, så är det.

              Fråga Bella? Enklast så

              Människor här älskar att gotta sig i allt negativt som händer Bella! Så nyfiken på ett bra sätt? Skulle inte tro det.

                Tycker hon är intressant på så sätt att hon verkar alstra EXTREMT mycket avundsjuka. Ung, blond, snygg, rik, framgångsrik, fint hus…det verkar sticka som satan i folks ögon 🙂

                  Orange ?

                  Snygg?

          Men herregud varför skulle det ha med pappan att göra? Varför skulle hon inte kunna träffa H för något pappan gjort? Nej det handlar inte om pappan, och Nej H har inte anlitat stalker och inte mutat stalker. Tror för övrigt inte att CC vet allt men det handlar om hot mot Isabella pga vad någon i hennes närhet gjort.

    Åh va du älskar att känna dig viktig och som en riktig journalist. Pinsamt!

      Hur är du uppfostrad egentligen? Visa lite vett och etikett.

        Av alla kommentarer här inne tyckte du att denna var värd att säga ifrån på?

    Tycker oxå du ska berätta..
    Men flashback har haft rätt många gånger förr.

    Ska bli intressant om hon köpt huset eller bara hyr det och låter företaget ta mycket av hyran.

    Nej jag tycker inte synd om henne ett dugg.
    Hon har själv hittat på så mycket ljug och på så vis fått massa sympati och mer pengar till banken.

      Klart hon köpt det. Man har 3 månader på sig att söka lagfart. Med vänlig hälsning/lantmäteriet.

        Tills de 3 månaderna har passeratr det inte klart att hon har köpt huset.

          Och vi pratar om Bella somljuger och förskönar det mests så det är lika troligt att hon ljuger om ett husköp när hon egentligen endast hyr den.

          Det ska handläggas också. Om du nu känner att du vill vänta in Bellas lagfart.

            Nej, det kmr jag inte vänta på. Jag ville bara poängtera att om Lantmäteriet inte själva har fått in info om ett husköp så kan inte denna anställda på Lantmäteriet anta att det var ett genomfört husköp.

            Dessutom har Bella ljugit om så många andra larviga grejer att det inte är så konstigt om hon ljuger om ett ev husköp också – hon vet att medier sväljer det mesta hon säger utan att bekräfta hennes förskönande uppgifter (tex hennes bloggstatistik eller hur bra/dåligt hennes företag går).

              Det verkar sjukt osannolikt. Varför dra på sig skatteverkets intresse för ett hus som man inte äger?

        Tar typ tre månader att få lagfart
        Mvh inskrivningsmyndigheten

          Sorry, jag glömde lägga till handläggningstiden.

          Har precis köpt ett hus och det tog ca 2 veckor att få lagfart 🙂

            Har precis köpt ett fritidshus men inte sökt lagfart än. Vad fan, 10 % av köpeskillingen :-/

              Nej. 1,5%.

      Varför skulle hon plötsligt hyra huset? Tror du på riktigt att Bella är så dum så att hon ”låtsas” ha köpt ett hus men inte har det när det är så lätt att kolla upp. Men det hade varit bra om det är så att hon bara hyr, för tänk så tragiskt att ha köpt ett så dyrt hus och sen inte kan/vågar bo i huset pga stalker och hot, fruktansvärt. Lider med Bella.

        Jag gissar att de som pratar om hyra varken köpt BRF eller hus eller nån annan typ av fastighet i sina liv. Förmodligen har de inte heller taxerad inkomst. Jag får med andra ord hoppas på att flertalet är minderåriga och bor hemma…

          Och du är alldeles uppenbarligen inte insatt i varför det kan vara mer förmånligt att låta företaget betala hyra istället för att köpa. Det finns många faktorer som påverkar huruvida det är bättre att äga eller hyra och det är olika från fall till fall. Det handlar om beskattning, att kunna dra av hela hyresbeloppet i deklarationen, undvika låsning av kapital och stora transaktionskostnader. Och förmånsvärdet kan justeras om det är så att man håller omfattande representation i huset.

          Säger inte att det är så i Bellas fall, men din spydiga kommentar visar enbart på okunskap.

      Med tanke på att tråden i Fb har tagit upp alla möjliga och omöjliga scenarion så kommer man ju alltid kunna säga i efterhand att någon på Flashback hade rätt, även om alla andra på Fb hade fel…

      men Jenny, den här gången är det synd om henne. På riktigt. Jag önskar ingen det hon nu genomlever.

    Kan du bekräfta att det _inte_ har med hajen att göra?

      Jag tror tyvärr inte Cam kan det. Både H och Odd har pekats ut här, men bara teorier om Odd har dementerats (om H inte hade något med detta att göra tror jag iaf att Cam sagt detta). Märkte också att Aftonbladet inte nämner H eller något om en pojkvän alls i sin senaste artikel, vilket är konstigt, de menar istället att det ”inte går att tolka vem det handlar om”. Det kan möjligtvis (obs min spekulation!) tolkas som en friskrivning från ansvarige utgivaren som inte vill peka ut H (eftersom att ”alla medier vet” enligt Cam).

      https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/8w01W2/blondinbella-tar-en-paus-utsatt-mig-for-fara

        Med andra ord är det Hajen det handlar om. Inga breaking news kanske med tanke på att Bella själv hintat massor om det.

    Verkar ju som att det handlar om Odd ändå…

      Camilla har skrivit att det inte handlar om Odd, Sheila eller stalkern. Någon mer? Om inte så är det väl hajen och Bellas pappa kvar.

        Kanske Simon som anmält henne för sexuella trakasserier i och med hennes begäran att sova i samma säng som henne….

      På bellas instastory är hon med barnen och troligen även O. De ser ut att ligga i en säng eller soffa och hon skriver att det är pappavecka (hon ska säga hejdå till barnen). Tror inte det handlar om O.

      det finns en förklaring på flashback som verkar rimlig.

        Vilken då av alla förklaringar?

          inlägg 4164

            Tack!

            Japp den tror jag på.

            Har ni haft problem med att knyta sponsorer och annonsörer?
            – Det har varit svårt att locka sponsorer. Det är klart att det kanske inneburit fler sålda biljetter om vi hade haft flera partners som var villiga att satsa. Men i slutändan är det intresset allt faller på. Vi har till exempel en Facebooksida för turnén som har gillats av 40 personer, varav en är Isabella själv, en är jag och en är vår projektledare – så det är 37 stycken. Jag tycker att det är konstigt att en tjej som har uppemot 500 000 läsare på sin blogg bara lockar 37 personer

              Det är ju inte sant. Hon har inte så många följare!

                Det där är väldigt gamla oaktuella uppgifter och jo, då hade hon mer följare

                Skillnad på läsare och följare

        Vilken av dem?

      Eh va varför verkar det som att det handlar om Odd ändå? Öh hur tänker du då? Inte en endaste tanke på att det skulle vara Odd och jag har svårt att tro att någon endaste en ens tänkte taken att det är något Odd gjort. Så löjligt.

    Det rör kanske hennes pappa? Hade hon inte beskrivit honom som ”psykopat”?

      Är väl ganska uppenbart att det handlar om den personen hon inte kan träffa längre. Alltså pojkvännen.

        Fast de följer varandra på insta fortfarande. Känns ju som att man – om man blivit sviken och utsatt för fara – också tar avstånd? Kanske pappan som ligger bakom. Någon gång får vi veta.

          Fast att de följer v Er andra på Instagram behöver inte betyda ett skit. Om det gör det är det väl inte märkligare än att hon fortfarande kan älska honom trots vad han ställt till. Ungefär som den som stannar hos en misshandlare.

          Men alltså. de är ju inga barn, buhudu är elak, jag avföljer, vem gör ens så?

      Men vad är sannolikheten att han skulle ställa till det när de just ”funnit varandra” efter många år??
      Känns som 99,9% att det har med X att göra, denne väldigt generösa present-man…

    Då kanske du kan passa på att ge samma förklaring om varför inlägget om Julia frändfors togs bort?

      För att Julia la ut bilder på sociala medier där hon anklagade sin pojkvän för en massa saker som jag inte kunde ha med på min blogg pga förtal, och det var allt kommentarerna handlade om.
      Min chefredaktör rådde mig att ta ner det.

        Du är vidrig. Försöker framställa dig själv som en duktig grävande journalist, och skryter om att du vet mer än någon annan. Hade varit bättre att ge fan i att skriva någonting alls om du är så etisk och moralisk… Alla andra vet redan också att det handlar om Hampus som ställt till det. Du är så jävla töntig.

          Kan du inte uttrycka dig på bättre sätt än så här så får du hålla till på svartlistan.

            Lägg ner mer dina härskartekniker CC

              Det är ju hennes blogg. Jag förstår inte hur man kan sitta å kritisera någon på detta vis när mna själv VALT att klicka sig in här själv. Hennes blogg=hennes regler. Hur kan det vara så svårt att förstå?
              Man kan tycka å tänkta men här bestämmer hon.

            Usch, såna kommentarer sunkar ner hela kommentarsfältet. Snälla sätt hen på svartlistan.

          Alla andra vet ingenting! Det är bara en massa mer eller mindre korkade spekulationer

            Dagens mesta sanning!

            Många vet, de flesta av oss vet på ett ungefär det är inte särskilt svårt att förstå, inte svårt att räkna ut. Tror inte Camcam vet allt i detalj och inte mer än många andra.

        Kan du bekräfta eller dementera om inlägget på Flashback stämmer? #4164?

          Jag är medlem, kollade användarens historik, han har få (10) skrivna inlägg på flashback och bara två inlägg i Bella tråden, dels det inlägget sen en försvarskommentar med att det är förstahandsinformation. Det är alltså en anonym person som inte ger några källor. Så om det stämmer eller inte går inte att avgöra, du får bestämma själv om du vill tro på det

      Nu blev jag lite nyfiken, vad handlade det om i stora drag? Hittar inte info någonstans på nätet eller hennes sociala medier.

    Jag tyckee att du har tagit rätt beslut och beskrev det bra CamCam!
    Tänker att det är bra att kunna resonera om sånt här med en ansvarig utgivare.
    Hoppas att det kommer en förklaring längre fram och att IL med familj inte råkar illa ut.

      Håller med. Önskar att jag inte var så sjukligt nyfiken bara…

      Håller också med. Vill veta för jag är en nyfiken j*vel..haha.. Men rätt gjort av Camilla just i detta ”akuta” läge iaf.

      Jag tror inte hon eller barnen är utsatta för verklig, fysisk fara. Ngn ovanför i kommentarsfältet skrev att hon lagt ut på IG att barnen skulle vara hos sin papp nu. Man går väl inte ut med sådan info om man är rädd för sina barns säkerhet?
      Tror också att om X sysslat med olagligheter så har Bella haft en aning om det i alla fall men inte brytt sig förrän det blev negativa konsekvenser av det. Har svårt att se att en smart person inte fattar att något är fel med den man lever med.

        ?

        Pappavecka har hon skrivit. Var de är, gör, befinner sig har hon inte skrivit. Han kanske tar barnen och åker till sin kusin eller whatever, vad vet du om det? Är väl absolut säkrast att låta barnen vara med O om hon nu är i en utsatt situation

    Tycker det är intressant att ordet FÅR inte träffa sin pojkvän används. Inte KAN, inte VILL. Hon FÅR inte… känns inte som det är så många situationer som går att applicera det på. Om man inte får är det ju någon som stoppar henne från det tänker jag, eller?

      Det rimligaste känns som att polisen är inblandad. Då brukar väl personer på ”varsin sida av brottet” så att säga inte få träffas utanför förhör etc? Bara min gissning.

        Varför vill hon träffa bf om det är han som svikit? Gå ej ihop.

          Valid point, det tänkte jag inte på. Men vad kan det vara i så fall? Om han har gjort något dumt (som tex låna pengar av skumma personer/förlora skumma personers pengar på börsen och sedan blivit hotad) har han ju ändå svikit. Hmm ?

        tänkte också så men tror inte bella skulle basunera ut på detta sätt om hon var misstänkt för ett brott. Om X hade gjort något mot bella förstår jag inte vad hela ”jag får inte träffa min bf” skulle tjäna till.
        Rimligast är att Hajen är skyldig fel folk pengar och med tanke på en viss klocka som bella fått i present nyligen alternativt att det är allmänt känt att bella är en förmögen kvinna har gjort att dessa personer börjat intressera sig över hennes förehavanden.

          Men om så är fallet är det ju ett enormt svek mot Bella, varför skulle hon i så fall vilja träffa honom?

            För att hon är kär i honom. Men sen har hon väl insett mer och mer att han förstört allting pga det han gjort. Hon var väl antagligen i chock först när hon fick veta det

            för att hon kanske inte hade hela bilden klart för sig. Först fick hon bara veta att Hajen flytt. Sen fick hon reda på mer ingående vad han gjort och att de personer som nu inte får tag i hajen nu går efter henne.

    Det lär väl inte dröja länge innan kvällspressen släpper vad som hänt?

      Se pressetiska regler som Camilla hänvisar till. Tills IL själv berättar (om hon gör det) kommer ingen skriva nåt.

        Vilka regler?

          Etiska regler för pressen.

      Nej kvällspressen släpper inte all privat information de har.

        De handlar väl mera om att pressen inte kan skriva om brott före åtal väckts efter det kan man skriva utan att själv bli åtald för t.ex. förtal.

    Alltså nyfikenheten hos vissa verkar vara som ett barn som väntar på tomten el liknande.
    Är de sååååå härligt att som vuxna männskor gotta sig i andras lycka/olycka??
    Vissa saker har vi ”vanliga” människor helt enkelt inte med att göra.
    Man får ju acceptera att javisst hon har skrivits lite om det på sin egen blogg, men om hon väljer att ej säga mer än så det är upp tilll henne.
    Följer inte ens hennes blogg så är inget fan av henne vet bara de jag läst om henne här i.
    O bara de gör att jag känner det är inget för mig iaf.
    Så ni som följer henne endast för att försöka få ut info, gotta er i hennes dåliga dagar, skumma uttalande mm är bara elaka

      Vad är felet med att gotta sig i någons LYCKA? Låter ju heldumt.

    Även om jag är nyfiken som tusan så tycker jag det är rätt beslut av dig att lägga locket på och respektera situationen (oavsett vad den är). Det kommer nog ut i sin tid vad som hänt, det är uppenbarligen något allvarligt, oavsett vad vi alla tycker om Bella så är hon inte heller mer än människa och har känslor hon med.

    Finns det någon som lyckats vara nära sanningen i sin gissning bland kommentarerna?

      Inlägg 4164 på Flashback.

        Japp 🙂

    Orka vara så nyfiken att man blir sur för att inte nån berättar, hur gamla är ni egentligen??

      31!

      70+?

      26 😀

    Om det nu är så allvarligt och hon måste dea sig undan, hur kommer det sig att hon hänger på en tillställning igår, hade presslunch dagen innan?

      Hon kan väl inte sluta leva helt och hållet ?

        SKrev jag det? Att hon ska sluta leva? Hon skrev ju att hon skulle ta time off och dra sig undan ett tag. P

          Är saker bokade med människor från andra länder så är det inte så enkelt att bara boka av! Sen har hon folk runt sig, livvakt med flera så..

          Du skrev att du har nåt emot tillställningar och jobbluncher? Det var oklart vad mer du tyckte var opassande. Inte heller solklart var din kompetens att avgöra vilka aktiviteter som är passande kommer ifrån.

            Läs texten jag skrev för blvelen, skrev jag att jag har ngt emot det? Jag undrar hur det kommer sig att hon trots det akuta läge hon basunerat ut ändå väljer att vara på offentliga tillställningar men att visa upp det har kanske ett syfte i allt och då menar jag inte för hennes business skull.

            Flashback
            Den ”mardröm” som hon beskriver innebär att de inte kan vara tillsammans längre då hennes barn och hon är i livsfara och redan fått hembesök av hans fiender (de var dock inte hemma då).

              Uh? Du har inget emot jobbluncher och tillställningar? Du antyder bara att det är opassande i ”akuta lägen”? Jag undrar fortfarande var din kompetens att avgöra passande aktiviteter vid dessa lägen (vet du ens exakt vad som hänt?) kommer ifrån?

              A – Jobbgrejer och sånt som är förbestämt och bokat kan vara svårt att ställa in. Hon hade dessutom vakt på plats på lunchen och kanske även i närheten på andra tillställningar. Bara för att en person har sorg, är ledsen, bekymrad, orolig så betyder inte det att personen inte kan leva och gråter i varje sekund bland folk och vänner – däremot är det nog som svårast när en är ensam.

                Behöver man ens förklara sånt? Vilken person som helst som upplevt en personlig tragedi vet väl att man inte lägger sig platt på marken det första man gör (även om man vill).

      På presslunchen skrev hon att hon hade säkerhet utanför huset.
      Har ni så dålig fantasi så ni inte kan förstå att ju fler människor runt henne, desto säkrare är hon? Sitta hemma själv på kvällen vs vara på en gala bland massa människor och vakter.
      Klart säkrare att vara ute

    Det här inlägget gjorde ju inte det hela mindre kryptiskt. Helt onödigt att publicera om man nu vill undvika spekulationer. Vi vet att du är duktig på att gräva fram info men om det är så känsligt och tragiskt tycker jag att du ska hålla det för dig själv tills Isabella själv ger en förklaring. Bara min högst privata åsikt.

      Hon avslöjade redan i kommentarer att hon fått reda på vad som hänt, men där tog det stopp och nu förklarar ju hon bara situationen då alla såklart frågade vad hon då vet men inget säger

      Håller med dig fullständigt Sofie! Tycker det är Camcam som mjölkar denna situation och kör med clickbaits.

    Du påstod ju att ”pressen” vet allt men är tvungna att lägga locket på.Hur kan det komma sig när du säger att du personligen kontaktade Bella och fick teorin bekräftad om vad det rörde sig om ?
    Kvällspressen skriver bara det vi alla vet samt att de sökt Hajen för att få en kommentar vilket ju ger ett intryck av att de är lika ovetande som alla andra.

      Pressen skriver väl det de kan skriva helt enkelt. Även om de vet/hört något så kan de ju inte skriva ut saker hur som helst. Pressen vet ofta mer än de skriver

      Tro det eller ej, men kvällspressen har vissa regler att följa så de publicerar inte allt de vet

        Kvällspressen skulle iofs kunna kringgå det, som de brukar när det handlar om ännu icke-dömda brottslingar. Ni vet, ”känd idrottsprofil anhållen” eller ”känd svensk reality-stjärna misstänkt för xx”.

        Frågan är bara vad de skulle kalla Hampan.

          Bloggdrottnings börspojkvän?

      Pressen är lite mer seriös än Camilla. Om de vet men inte kan skriva om något så skriver de INTE att de vet mer men inte kan skriva.

      Det är ju det som är så oerhört oproffsigt på denna blogg. Om man inte kan skriva en story så ska man inte heller hinta om det.

      Det är ju bara det gamla vanliga, att bloggbevakning vill ha uppmärksamhet till sig själv mest av allt. Något riktiga journalister oftast vet bättre att inte göra.

    CAMILA, PÅ EN SKALA 1-10 HUR ALLVARLIGT ÄR DET? Det får du ändå svara på 😀

      Varför en glad smiley?

        Varför frågar du om en smiley tönt xD

          Mean

          Varför frågar du om varför jag frågar om en smiley? Tönt

            Man får väl använda vilken smiley man vill, herr tönt polis ?

              Är du på riktigt? ?

      Kolla Flashback

      Skulle vilja säga 9-10 utifrån det jag har förstått av situationen.

      // inte Cam 🙂

    Camilla verkar inte kunna göra något rätt? Alltid gör hon något fel enligt många här ?

    Cam: Börjar kännas motiverat att stänga även detta kommentarsfältet nu

      Barför ens ge oss möjlighet att kommentera på ett sånt här inlägg? Går ju emot allt camcam skriver i sin text om varför hon inte vill skriva mer om det

      Då skulle hon få stänga möjligheten att kommentera på alla inlägg. Och då går det nog den här bloggen i graven riktigt fort…

    Varför låter du oss kommentera (spekulera) under ett sånt här inlägg? Hade du bara velat förklara att du inte kan/vill skriva mer om detta så hade du kunnat skriva inlägget utan möjlighet till kommentarer. Nu vill du att vi ska fråga om ledtrådar och be dig om info och spekulera. Du vet vad som genererar klick och kommentarer minsann

      Då skrivs det bara under andra inlägg istället – det märkte jag när jag stängde det förra inlägget. På detta vis kan jag ha kolla på kommentarerna om detta på ett ställe vilket underlättar för mig.

        Smart av DIG, märkte i går i Anna Book inlägget att 10%, max, handlade om Anna och karaoke – resten spekulationer kring Bella

        Det är ju bara att sätta vissa väl valda ord på modd om du inte vill att vi spekulerar?

    Hampus är anhållen för ekobrott

      Var finns den informationen? Eller är det bara spekulationer från din sida?

      Gissar du eller vet du?

      Vet du eller chansar du? var finns info?

      Spekulation från din sida eller har du insyn i rättsväsende?

        Troligtvis en gissning, annars hade Sara skrivit källan vid det här laget

          Eller så skäms hon för att hon är en polis/åklagare som läcker som ett såll.

      Det stämmer ja

      Du verkar dra en gissning. Men jag TROR också något sådant är vad som hänt. Stämmer bäst in i Bellas kryptiska texter.

    Therese Lindgrens nya blogg på 12 minuter innehåller mer än 4 minuter reklam. 1/3 av klippet är bara reklam. Störande

    Hampus kidnappad? Barnflickan den som svikit och utsatt för fara?

      De förra ägarna är psykotiska knivmördare och har gömt sig i husets väggar?

        Haha såg typ en sån film igår.
        Va folk hittar på som ”trovärdigt”, man blir ju mörkrädd om åsa tror sig själv..

          Tror nog hon skämtar iofs..?

            Nja läste ju alla möjliga konstiga teorier här häromdagen; att stalkern körde utpressning mot deras relation, att H gjort nåt mot barnen eller att stalkern och H varit i slagsmål….

            Ja det var ett skämt.

      Lol på den ”teorin”. .
      Herregud barnflickan…

        Precis så sade man iofs i Knutby också 2004…
        ?

        *Obs! Skoja*

      Blanda inte in den unga aupairen.

      Skulle hailey kidnappat hajen? Iofs såg hon rätt glad ut på story. Kanske har gömt hajen i ett akvarium.

      Milda makaroner, vilka fantasier alltså! ??‍♀️

        ”Milda makaroner en flygande matta!”

          ”Hejda honom! Hejda honom!”

    Jag begriper ändå inte varför Blondinbella om hon nu vill göra en time-out släpper på alla töntiga spekulationer. Hon är och förblir affärskvinnan som vill ha klick.

      ALLT kan säljas för pengar. Familj, integritet, förtroende. Kom å köp!

        Genom sig själv känner man andra.

          ????

          Haha! Ok, visst.

          Genom Bellas blogg känner man ”Bella”.

      Vad ni tramsar! Hon har ju knappt sagt ett ord. Inte är hon tvungen att förklara sig för dig heller.

      Vad har du läst som jag missat? Eller är det bara trams från din sida?

      Din kommentar får mig att tänka på alla vill bli ”trigger varnade” innan nån berättar om sin vikt/skilsmässa/dåliga barndom, whatever. Är det blondinbella som ”släpper på” alla töntiga spekulationer eller ligger ansvaret hos den som spekulerar?

    Jag är nyfiken, det medger jag. Men ärligt sagt tycker jag Bella kanske vill att händelsen kommer fram? Camilla? Att någon berättar. Skulle det vara extremt illa och privat hade hon bett dig att absolut inte skriva. Men nu sa hon bara att välj orden rätt och annars kan du bara köra?

      Men herregud. Ge er nu. Respektera att cam valt att inte gå ut med det.

        Jag pratar inte till dig utan Cammi, men tack endå, hejdåå 🙂

          Jag bryr mig in vem du pratade med. Jag ger dig min åsikt oavsett. Galet att du försökte manipulera henne till att berätta pga din nyfikenhet. 🙂

            Jag försöker inte manipulera, utan undrade ärligt 🙂 Du kan gå och skriva egna kommentarer annanstans istället för att komma hit när ingen saknar dig! Hejdååå!!!

              Du var allt en märklig filur. Men du kan ju glömma att camcam kommer avslöja något bara för du ber lite snällt. Hur ska du klara dagen med all denna nyfikenhet inom dig? Vad ska du göra nu ??? hejhej

                ??❤️ puss töntis

                  Puss puss trollis ????

                  Puss puss trollis ???

              Du verkar sakna mig ???

          Med ditt hejdå där på slutet så påminner du väldigt mycket om en dryg karaktär från sjölyckan. Kommer hädanefter läsa alla dina kommentarer med hans röst ?

            ????

          Maila henne då om du vill slippa att andra svarar!

      Då hade väl bella skrivit om det själv?

    Go camcam!!! Jag beundrar din professionalitet i denna situation men väntar såklart med spänning på att få veta resten, men dom andra redan skrivit så kommer det fram när Bella är redo.

    Även stalkerhistorien känns märklig, det är nåt som inte stämmer. Stalkern dök upp i exakt samma stund som hon avslöjade att hon köpt ett nytt hus.

      Nej. Stalkern har varit hemma hos Isabella i gamla huset. Det finns bilder.

      Det är redan bevisat att stalkerhistorian var sann. Så snälla dra inte upp det igen.

      Vad ni ”känner” mycket och ser konstiga samband mellan ovidkommande händelser?

      Nu dök han ju inte stalkern upp när hon precis köpt sitt hus utan bra mycket tidigare, men- OM- han dykt upp när hon precis hade köpt huset, vad i hela världen hade det gjort för skillnad? Tror du det finns etiska regler för stalkers ”börja inte stalka vid fastighetsaffärer”?

        Stakern kan väl ändå vara inblandad. Det kan vara så att Hampus hade ögonen på sig innan Bella köpte sitt hus och stalkern har varit utanför Bellas gamla hus som hot, men Hampus har inte berättat för Bella att han vet att stalkern är där pga hans skumma affärer. Bella litade på Hampus och känner sig nu sviken när hon fattat att det är pga Hampus som hon fått stalkern emot sig. Detta kan ju ha uppdagats när stalkern suttit i polisförhör (dvs att stalkern är där på uppdrag av någon annan).

          Nej, jag fattar inte heller vad han har med saken att göra. Mitt svar var till ”anonym” ovan som ”känner” att det är ”märkligt” och att ”något inte stämmer” iom att stalkern dök upp när Bella köpt sitt hus (vilket inte heller är sant om vi ska vara noga). Min fråga är bara varför det skulle vara märkligt att stalkern inte tajmar sin stalkning med ditt privata husköp. Stalkern skiter väl i det.

          Och det är bara en slump då att stalkern verkat vara typ förälskad i Bella och skrivit typ kärleksförklaring till en bild av henne, vilket länkats till här eller från hennes blogg. Eller skulle H ligga bakom det? Jeeeses alltså.

            ok, hade missat det där med kärleksmeddelandena. Mycket att hålla redapå i svängarna ?

    Bara att fråga Maja Littmarck Swiech om BB hyr huset!

    Äh. Vad nu som hän hänt/händer så lär det komma fram tids nog.

    En liten story om nyfikenhet i andras angelägenheter.
    För några år sedan var vi på båtutflykt, en vanlig familj med 2 vuxna och 2 barn. Sonen 6 år och dottern 5 år. Vi hade förtöjt båten, satt på stranden och fikade. Då kommer polisbåten och ambulansen. Mannen och sonen – ska vi åka och titta vad som har hänt? Jag har extremt svårt att se skadade människor så lite bryskt utbrast jag – Nä, vi ska inte frossa i andras olyckor.
    ”Nä, bara i våra egna” – sa dottern glatt

      Din dotter kommer att gå långt, verkar vara en härlig tjej ?

    Hennes företag kan inte gå så himla bra. Hennes parfym som skulle knocka hela världen säljs numera på tradera, kraftigt billigare än vad den en gång kostade. https://www.tradera.com/item/341490/330555444/blonde-bouquet-by-lcc-isabella-lowengrip-

      Du kan inte jämföra en parfym som någon använt och som säljs på en säljsida med utropspris, med en ny från butik.

      Finns ju allt möjligt på tradera ? väldigt konstig logik att utgå från att allt personer säljer på tradera är från företag det går dåligt för

      Haha va?? Det är ju en privatperson som säljer sin egen flaska parfym..vad har det med företaget att göra??

      Du menar företaget som ägs av privatpersonen som säljer parfymen? Vem är det?

    Är det inte alltid så att den skyldiga är butlern och finns det ingen butler så är det barnflickan?

      Ja, tänk om det är Ida som ställt till med något för det är väl hon som är Bellas butler?

        Men herregud läs ovan vad folk skrivit om vad som hänt istället för att komma med lösa spekulationer

          En teori är väl lika god som en annan? Jag kan då inte se att det finns annat än ”lösa spekulationer” här bland kommentarerna så min teori om butlern och barnflickan är inte sämre än vad andra föreslår.

      I verkliga livet är väl snarare regeln pojkvännen, exet eller annan närstående mansperson.

      Butlern, i biblioteket, med ljusstaken.

    Bella borde aldrig skrivit om detta så öppet. Alla spekulationer, som förstör för alla inblandade. Barn, grannar, vänner, familj. Så onödigt. De som vet, vet. Men alla som inte vet. Måste vara så jobbigt.

      Okej så då borde inte Camcam heller skrivit om detta?! För det förstör för grannar och barn? ÖH. Alltså lägg ner med shame-försöken, så jävla löjligt. Hur orkar ni?!

      Förstår att du 13:39 tycket det är jobbigt. Jobbigt för att du är nyfiken och vill veta. Då tycker du alltså att inte Camcam heller borde skrivit om detta antar jag?

      Kan nån komma på ett bra citat för att illustrera hyckleri? Skulle vilja använda ett sånt för att kommentera på ditt inlägg.

      Nej det hade ju inte camcam gjort om inte Bella startat det hela. Shameförsök? Vad svamlar du om Anonym 13.59?

    Om X är anhållen för ekobrott så förstår jag inte vad hon menar med att han utsatt henne och barnen för fara ? X är sin egen människa

      En kriminell har ofta andra kriminella kontakter som man aldrig vet vad de kan få för sig.

      Det skiter ju andra i. En i min närhet kunde inte hantera pengar och skaffade sig därför skulder hos fel personer. Tror du de brydde sig om att hans fru och barn var ”egna personer” när de ville hota honom att betala tillbaka? De gör vad som krävs för att få tillbaka sina pengar och de skiter fullständigt i ”egen person” hit eller dit.

        Okej , okej jag fattar , har förståelse för att CAM inte kan skriva ut allt men med detta så tillkommer bara mer spekulationer egentligen

          Ja visst, jag tycker inte att det skulle vara nåt kommentarsfält alls under detta inlägg, vilket jag talade om för camcam ovan. Hon vill ha det så då är det så. Men visst tillkommer bara mer spekulation så fort en liten ledtrås ges så här.

      Hans ”affärsbekanta” hade tydligen varit hemma och sökt Isabella. Barnen och hon hade inte varit hemma

        Det där är rena spekulationer från någon anonym nöt på Flashback. Sluta sprida det som om det vore sanningen.

          Nej.. där har du fel

            Vaddå fel? Informationen kommer ifrån en användare på flashback. Inga källor, bara en kommentar

        Hmmm, Du kommer med ett KLART påstående. Är det baserat på fakta??

          Adresserat till Anonym 13.51

    Jag är så nyfiken. Tror tilloch med att min 9-månaders börjar bli less på mina spekulationer kring vad som kan ha hänt

      Men läs i kommentarerna då ovan så får du veta vad som hänt

      In på flashback och läs

        Jag har läst Flashback , det är samma spekulationer där som här ?

        MEN GUD! Kan folk sluta bete sig som att det som står på Flashback är sanningen!

          Den som vet den vet:)

            Zzzznark…

    Har någon kollat upp vem/vilka som är lagfaren ägare till Bellas nya hus?
    Om det är ett bolag som har lagfart på fastigheten så kan vi vänta i evigheter på att Bella söker lagfart för egen del.
    Har hon tagit över ett bolag som äger fastigheten så kommer den transaktionen inte att synes hos Lantmäteriet.

      Verkar inte finnas något sådant bolag

      Lagfarter rörande fastigheter i Lidingö brukar rapporteras på:
      https://www.lidingosidan.se/
      Men de anger att det tar upp till tre månader efter tillträdet så man får hålla utkik.

    Jag kan inte sluta läsa fb om högskoleprovet. Sitter just nu och läser igenom fup och skäms nöstan hur spännande jag tycker att härvan är. Någon mer? Jag hoppas innerligt att det kommer en p3 dokumentär om detta när allt lagt sig.

      Jag också! Fastnade totalt i tråden eftee att ha sett uppdrag granskning om det. Ska läsa FUP idag.

        jag tänkte se ug ikväll, har inte sett det än

        Har undrat så länge… vad betyder FUP i Flashback-sammanhang?

          Protokoll från förundersökning

          I alla sammanhang, inte bara Flashback

          Förundersökningsprotokoll

          Förundersökningsprotokoll = FUP

          Förundersökningsprotokoll:)

      Jag meeeed! Försöker sätta mig i känslan. Att fuska, tro man kommit undan med det sådär 4 terminer in på läkarlinjen, leva ett liv, en vardag och sen bah ”bam bam bam” och allt tas ifrån en. Tror skammen hade varit det värsta för mig. Att alla skulle veta att jag var en bluff.

      Sen undrar jag verkligen över personen som köpte 1.1. Varför lol?

    Läste detta i annat forum:
    ”Jag kan säga att det inte har ngt med hennes ofarliga stalker att göra, det är BETYDLIGT värre än så. H@mpus har flytt utomlands och hon har flytt sitt hem och befinner sig på hemlig plats (tyvärr inte så hemlig längre). Han har messat med fel folk och är Körd med stort K. Den ”mardröm” som hon beskriver innebär att de inte kan vara tillsammans längre då hennes barn och hon är i livsfara och redan fått hembesök av hans fiender (de var dock inte hemma då). Sammanfattningsvis— ung kille som hade en lite för stor tro på sin egen förmåga och därmed tog alldeles för stora och idiotiska risker och därmed också satte hennes liv på spel. Om hon är smart nu så tonar hon ner sitt lyxiga blogglov och hur mycket cash hon har. Liksom vad han köpt till henne i present och hur mycket det kostade… ”

    Det här låter ju väldigt sannolikt att det är hajen som satt dem i fara. Han är en skum typ, besatt av pengar, lyxliv och kändiskåt och han är daytrader. Verkar troligt att han slarvat bort någons pengar och de har försökt använda hot mot BB och barnen som påtryckning. Men vad gör fegisen då? Flyr! Inte konstigt att hon känner sig sviken. Det är alltså han som båda svikit henne och satt henne och barnen i fara.

      Om detta är sant så lider jag med henne. Det måste vara fruktansvärt.

      Ja, du såg det där på Flashback typ två dagar efter alla andra… Welcome to the game…

        Tror vi alla noterat att du läst kommentar #4164. Och grattis till att du hänger på Flashback så du är en av de första att läsa skvaller och spekulationer.

          Anonym 1423: du själv läser en skvallerblogg om bloggare och influencers ? Grattis!

    Urfånigt inlägg; vill du inte bidra till spekulationer så har du precis bidragit till motsatsen. Bättre att inget skriva då.

    Hittar inget på Flashback, är det borttaget?

    Så summa summarum är att Camcam inte vill outa det på sin blogg fast Isabella inte sagt att hon inte får det, bara att hon ska välja sina ord väl? Dvs överlåtit det till Isabella o hennes kanaler, där det kommer bli en följetong och innan dess har diverse mer eller mindre galna teorier å anklagelser florerat här o på Isabellas blogg. Isf bör ju alla kommentarer här på bloggen som pekar ut div folk tas bort. Om inte Isabella tar bort dem på sin blogg etc är ju eg skitsamma. Eftersom hon äger frågan å ämnet nu.

    Fräscht av Stoppa Pressarna.
    Där råder inga etiska regler. =)
    https://stoppapressarna.se/svenskt/blondinbellas-mardrom-rykten-kring-hampus

      Men egentligen står det ju inget i denna artikel annat än referenser till det Bella själv skrivit i sina sociala medier samt några tillhörande kommentarer av läsare…

      Det bästa som står i den artikeln är:
      ”Blondinbella lär återkomma i ärendet för krasst kommersiellt är det inte bra för hennes varumärke och verksamhet att det råder sådan ovisshet och konstig stämning kring hennes blogg och övriga sociala medier. Vilken annonsör vill bli förknippad med en blogg där man spekulerar kring om pojkvännen till bloggerskan blivit anhållen?”
      Ja, vad säger Ellos t ex? Vill de fortfarande samarbeta med Bella? Är alla klick bra för affärerna?
      I övrigt är det bara en blandning av vad som står och har stått på andra ställen.

        ”This skirt is perfect for a Conjugal Visit”

          HAHAHAHAAH, aldrig kommenterat här innan, men din kommentar var så jävla rolig

    Man undrar ju om hon får insikt nu i att pengar och status inte är allt.. känns som att hon levde drömlivet när Odd fanns med. Ingen fasad, levde som hon själv kände, ingen osund extrem strävan efter status och pengar, härliga familjesemestrar osv.. ett lugnt familjeliv. Förstår att alla inte vill ha det just så, men jag tror inte att någon blir lycklig av att leva som hon gör nu med att hela tiden hålla uppe en lyxig fasad och hela tiden sträva efter extremt mycket mer, aldrig vara nöjd och njuta av livet och stunden.

      Kan inte låta bli att tycka att det hela är så sorgligt. Vet att hon ser sig själv som lyckad och framgångsrik, vilket hon ju är till stor del. Men det blir också lite ”kejsarens nya kläder” över hela leken, måååånga ser igenom hennes spel och lögner, men hon leker vidare som ”Sveriges Oprah” och tar varje tillfälle i akt att utbilda pöbeln om hur man ska tänka, göra, vara…
      Hon tar sig lite vatten över huvudet med all ytlighet, provokationer, hennes ”mys” i rösten när hon berättade om sina mindre tilltalande sidor i Schulman show… Med blicken fäst på att verka lyckad så framstår hon ha blivit fartblind. Så djupt inne i sin egna bild av sin person, men kejsaren är ju naken.
      Så kraschar något i hennes liv och hon kryper tillbaka till de som står där alltid när HON behöver (Odd, vänner…). Tills hon rest sig och borstat bort gruset, siktar in sig på nästa MÅL och gör om samma hysteriska resa.
      Stör mig enormt på människor av detta slag, de som gärna vill klappa andra på huvudet och berätta hur man gööööör (när de själva är en produkt av mycket ”hittepå”). Samtidigt känner jag såklart sympati för medmänniskan Isabella då hon verkar gå igenom något mycket jobbigt just nu, spekulationerna om H och ev ekobrott känns ju mest troligt (utan att veta).
      Vet inte vad jag ville ha sagt med denna kommentar..haha. Men det är synd om henne och fruktansvärt om barnen är indragna indirekt, genom en hotbild.
      Samtidigt kunde man ju hoppas att hon också är smart nog att se över sina strategier. Finns många framgångsrika företagare som inte beter sig som Löwengrip.

      Tror inte alls att hon levde livet som hon själv kände, vad nu det betyder, jag tror hon försökte leva ett liv som någon annan tyckte hon skulle leva. Sedan märkte hon att det inte var hennes sätt att leva, och då ändrade hon på det.

    En stilla undran: vad är oddsen att Isabella aktivt väljer att ha kontakt med författaren till Bloggbevakning? Denna spyr, som bekant, regelbundet galla över Isabella och hennes förehavanden (huruvida kritiken mot Isabella är befogad låter jag vara osakt, hur som helst så pågår det nästintill smutskastning av ovan nämnda entreprenör). Finner det således ytterst tveksamt att informationen i detta inlägg är korrekt.

      Men gäsp… Bella vet mycket väl spelets regler, mer än nån annan, och lever på det. Hade hon inte gillat dramatiken hade hon ju slutat provocera för länge sen

        Tveksamt om Bella uppskattar att bli kallad hjärtlös och cynisk? ?

      Min spekulation är att Bella och Camilla är bästa vänner i smyg. Bella drar ju 75% av trafiken till den här bloggen och Camilla måste dra en del till Bella också.

      Elia – Har också reagerat på det. Alla slukar det Camilla skriver, med hull o hår, men i verkligheten kanske hon inte vet mer än någon annan.

      Kan inte tänka mig att Bella delger nåt privat info personligen till ägaren av denna bloggen som medvetet på olika sätt smutskastar B i minst 2-3 inlägg dagligen. Börjar gå lite för långt med Bellahysterin i denna blogg.

    Lite intressant att en ”Anonym” har kommenterat kommentarer (runt 11 tiden), med svar som låter som att det är Camilla – i o med att det är, enligt henne, hon som vet vad det är som har hänt..

    https://www.metro.se/artikel/polis-sökte-knarkkurir-på-östermalm-hittade-automatvapen

    Kolla Hampus insta så är en av de första inläggen från han vanpenträning !!

      Detta var långsökt, har Hampus uppehållstillstånd?

      Står ju att mannen bor utomlands annars? Och H bor ju i Sverige, som jag förstått i alla fall?

      ”– Vi har i beslag en väska, kontanter, pass, uppehållstillstånd och kläder. Han har själv uppgett att han bor utomlands och var på besök i Sverige, säger Lucas Eriksson.”

        Dessutom hände det väl ”i början av oktober”?
        Ja, uppehållstillstånd tyder på att det inte är en svensk medborgare.
        28-åringen blev åtalad och rättegång har hållits. Dom väntas snart.
        Vad har allt detta med Hampus att göra?
        Är det 28 år och Östermalm som är ledtråden, eller?

      Är han inte svensk medborgare? Varför behöver han ett uppehållstillstånd?

        Kan det vara uppehållstillstånd till annat land?

          Knappast.

          Eller så är det en annan person som syftas på i artikeln än X? Rimligare lösning än ert hittepå

      Skåningar behöver uppehållstillstånd i Stockholm? Sounds legit

    Äh jag tror Camilla använder sig av omvänd psykologi… Bella vill att hon ska skriva om det och bara därför vägrar Camilla 🙂

    Bella hoppades att hon skulle skriva om hajen och hänga ut honom för att han svikit henne… Så att Bella fortsatt får framstå som helt oskyldig. Kanske var Hajen påväg att lurar till sig hennes pengar och samtidigt som hon försökte få honom att bli hennes sugardaddy… det blev ju så många fin presenter där ett tag…

    Bra skrivet.

    IL lever ett liv i ultrafart. Jag hoppas hon får tid att rensa tankar o reflektioner kring allt hon upplever.

    Kanske det hela har sin förklaring här? Har Hajen spekulerat fel i bitcoin kan det ha gått riktigt tokigt.
    Verkar som Hajen har hållit på med bitcoin eftersom Bella pratade så mycket om block chain-teknik i våras. Det måste hon ha hört från någon som begriper sig på sådant.
    Läst på Breakit:
    ”Den kraftiga nedgången för bitcoin innebär att förhoppningarna om att kryptovalutan kan bli en ny tillgång kan grusas. Det skriver tidskriften Barrons i en kommentar.
    Barrons Avi Salzman menar att kryptovalutan står inför en existentiell kris. Nedgången från toppen i december förra året vid 19700 dollar till dagens nivåer under 4000 dollar är betydande.
    ”Nu står bitcoin inför en existensiell kris, vad händer om ingen vill handla med den”, skriver Avi Salzman.”

    Makes no sense det här. Någon hon trodde hon kände har utsatt henne för fara, behöver inte vara Hampus men med tanke på att de två inte ses mer i samma veva som detta händer finns där ju någon koppling. Spekuleras i att ”skumma typer” varit vid hennes hus men om det nu är så förstår jag inte varför man inte går ut med det. När Magdalena Graaf var ung och behövde fly från galen exman blev hennes räddning att hon blev känd, alla visste plötsligt vem hon var och hon blev därmed lite ”untochable”. Om man som känd går ut med att någon/några hotat en och något sen skulle hända (hoppas verkligen inte) då vet ju alla (som är insatta, poliser etc) vilka det är. Borde va någon form av trygghet. Om det inte är så att de fått något dödshot över sig om de yppar något..

      Intressant att man tror sig veta exakt vilka skummisarna utanför hennes hus var. Då borde det finnas en uttalad hotbild. Jag menar, adressen är offentlig och skulle inte förvåna mig om det händer att nyfikna fans tar sig dit för att smyga runt för att försöka få en glimt av Bellas hus och liv.

    På tal om Blondinbella bara jag som tycker det är konstigt att hon har exakt samma smarbeten som ”mindre framgångsrika” influensers? Med ideal of sweden och wellington? Med tanke på hennes utgifter och så? Bara en tanke… Då borde dom andra med liksom va skit rika

      Givetvis får alla inte samma betalning. Bella har ju 1,5 miljaaaaarder följare, det kostar. 😉

      Kan inte hennes ekonomi men dels har hon väl bolag utanför bloggen och dels handlar det väl om hur hon investerar vad hon tjänar.

        Jag förstår det med att hon har andra bolag som med driver in pengar. Därför är det för mig ännu mer konstigt att hon tar sammarbeten med såna märken. Hon vill framstå som exklusiv osv… Då kanske man borde ha samarbeten med lite andra märken. Sen om hennes bolag nu är så framgångsrika måste hon då sälja ut sig till såna märken som alla andra med har.

          Vet inte om jag köper det argumentet. Tom Zlatan kränger apoteksprodukter & jag tror inte det är för att han ”måste” för att kunna köpa mjölk till barnen.

            Fast zlatan älskar nog bara att se sig själv ? isabella kan ju redan exponera sig själv så mycket hon vill
            i sina medier.

        Tycker det verkar som att nagot ej stammer med hennes ekonomi. Arsredovisningarna brukar visa en omsattning och vinst jamforbar med en lokal pizzeria, och anda visar hon upp ett enormt lyxliv. Jag fattar att mycket ar spons, men det ar lite for mycket… Svarta pengar, kriminalitet..??? (Har ingen aning, bara spekulerar..)

          Mer sannolikt är väl att hon tjänat fett på börsen.

            Det gör hon inte alls. Hon visade för ett tag sedan totalt bristande kunskap om börsen och hon visade dessutom antalet aktier i diverse bolag (där man på ett ungefär kan räkna ut hennes vinst) – majoriteten är i förlust just nu. H&M predikade hon länge om för ett år sedan, jag tror den ligger på -40% idag?

          Antar att hon låter bolagen ta det mesta. Man kan dra av måååånga kostnader för att ”kunna driva verksamheten”… Man kan resa, åka Taxi, äta ute, köpa prylar…ja, det mesta faktiskt.
          Det finns en anledning till varför det oftast är mer förmånligt att köra eget. Blir ofta förvånad själv faktiskt vilken skillnad det gör för ekonomin!

      D et är förmodligen ingen tillfällighet att Bella är bokad som talare och dragplåster på ett par större events varje vecka nu hela hösten.
      Det skulle hon nog inte vara om hon hade samarbeten som gav en halv miljon varje månad som det var på United Influencer-tiden.
      Nej, det är nog helt enkelt så att Bella inte har möjlighet att få större ”ambassadörskap” som hon pratade om när hon lämnade UI. Hon skulle ha kanske ett halvt dussin stadiga samarbeten typ Ellos för att slippa alla dessa små betalda blogg inlägg som alltid får så mycket negativ kritik i kommentarerna.
      Ska Löwengrip Invest få in två miljoner/månad så gäller det för Bella att skjuta på allt som rör sig. Men hur länge ska hon dyka upp på alla events, galor och konferenser? Folk måste tröttna på henne till slut. Eller är vårt land så fattigt på folk som kan dra publik?

        Jag vet inte vad Isabella kan tänkas få för ett inlägg men säg att hon får hela 250.000kr för ett inlägg för DW, ideals of Sweden, Ellos eller hårlocksgrejen. Då behöver hon 8 sådana inlägg per månad, alltså 2 inlägg i veckan för att komma upp i 2 miljoner kronor/månad. Får hon 100.000 per inlägg (vilket också är sjukt mkt pengar) behövs 20 inlägg i månaden, alltså 5 i veckan. Det är nog svårt att få in så många olika samarbeten i månaden. Hade varit kul att sammanställa alla hennes reklaminlägg, både de märkta och de som inte är märkta och kolla statistiken man får fram. Cam cam? ?

          Så här skrev Bella i maj 2016:
          ”Min blogg ligger hos United Influencers, i mitt avtal med dom så har de rätt att hitta en sponsor till två inlägg i veckan i min blogg.”
          Alltså fick Bella 500 000 kr netto för 8-9 sponsrade inlägg per månad.
          Om man antar att UI behöll så mycket som hälften av vad de fakturerade så innebär det att ett sponsrat inlägg debiterades kunden med i genomsnitt 120 000 kr (plus moms).

    Efter att ha läst igenom kommentarerna så inser jag hur mkt anklaganden Camilla får svälja från blodtörstande hyenor.

    Märkligt.
    Detta inlägg är ju faktiskt en ursäkt betr. att dra spontana slutsatser.

    Det enda jag undrar är när Blondinbella berättar om nya produkter/samarbeten nästa gång? Det måste ju ske senast nästa vecka? Klicken kommer att hagla.

    1. Bella får veta att H mottagit hot från farliga personer (kanske som han gjort affärer med) därför Får hon inte träffa honom för sitt vaktbolag. Hon är ledsen och saknar honom.
    2. Bella får sen veta att H haft en hotbild mot sig under en längre tid, under samma tid som han träffat henne och barnen. Kanske även mottagit hot ang just henne och barnen. Bella bryter med H och går ut med detta till allmänheten för att på så sätt skydda sig och barnen från hot kopplade till H.
    3. Allt hinner sjukna in och Bella inser att den hon älskat och trodde hon kände indirekt har utsatt henne och barnen för fara genom att inte vara ärlig om hoten han mottagit och de farliga personer som han haft affärer med. Hon är chockad och skrämd över vad som kunde ha hänt och väljer att checka ut för att få lugn och ro.
    4. Medier och bloggbevakning väljer att inte skriva om detta pga att det kan försvåra den polisutredning som pågår kring hoten, som kanske kan leda till gripanden osv.

      Låter rimligt

      Camcam! Kan du dementera detta så vi vet att det inte är något sånt här det handlar om?

        Men om Camilla dementerar alla olika teorier här så har hon ju till slut indirekt berättat vad det handlar om. Respektera att hon håller tyst. Vissa borde kanske följa hennes exempel.

      Det här är även min teori. Som jurist (dock inte i Sverige..) arbetar vi mycket med sånt här och med tanke på reaktionerna är det här nog den anledning som verkar vara det enda rätta.

      Media pratar inte om det just för att skydda Isabella och hennes barn. Dessa kriminella behöver inte ha någon mercy, de kan till varje pris vilja få tag på H – även genom att hota med hans käraste, alltså hans flickvän och hennes barn.

    Skulle vara intressant att se statistik över hur olika sociala medier och bloggar har peakat idag, tack vare/på grund av detta. Annonsintäkterna bara här lär ju nå all time high. Har ändå en lite nervig känsla om att något är stort fel. Saknar The Real Hmmm i den här tråden

      Hoppas bara att detta inte ger upphov till nya konspirationsteorier, där folk tror att TRH och Hajen är samma person… (eftersom båda lyser med sin frånvaro) ?

        TRH är ju aktiv i senaste inlägget här om Lagergren nu iaf så din teori sprack 🙂

      ??

    Ny teori på Flashback senaste timmen.

      Kokain och Stordalen på tapeten nu tydligen

    Någon kanske redan skrivit det, men..inget från Hampus på Twitter sedan i Torsdags. Innan dess hyfsat täta uppdateringar.

      Noterade detsamma. Och förvånansvärt tyst på hans Twitter, ingen som verkar undra varför han gått upp i rök..? Blir spännande att se om han lägger upp det sedvanliga söndagsinlägget på bloggen. Något säger mig att det inte kommer att hända.

        Nej, det brukar komma på eftermiddagen, aldrig senare än kl 18 på söndagarna.
        Så något är det som gör att Hajen inte kommunicerar som vanligt.

          Mm. Jag anar en hel skock ? i mossen.

          Det blev ingen söndagsanalys denna vecka. Och inget Carpe diem.
          Illavarslande.

      Men konstigt nog hade han något på instastory dagen efter att hon gått ut och sagt att de inte ses mer, där han skrev att han haft feber

        Bara det är ju värt en extra uggla i moussen.

        Han hade nog fortfarande feberyra när han la upp det där.

      Hans syster har också ändrat sitt namn på Facebook och är inte längre vän med Hampus…

        Vad heter hans syster?

          Förmodligen Hampa 🙂

          CJ?

            Ja

              Hur vet man vad han syrra heter?! Har bb nämnt det nån gång eller?

                Hur många kvinnor med det efternamnet och i lämplig ålder tror du det finns i Sverige?
                Letar man i viss landsända också blir det inte särskilt svårt.
                Värre om någon heter Johansson.

        Shit, så ni gräver! 🙂

    Men HUR kan detta väcka en så enorm debatt? Bara för att en person bloggar öppet om sitt liv betyder det inte att en enda jävel har RÄTT att veta något om henne. Exakt varenda detalj hon delar med sig av är upp till henne. Folk som uppmanar Isabella eller Camilla ”men du kan väl berätta???!!!” Får fan lugna sig.

      Ja, fattar inte folk att de ska bry sig när hon VILL (och tjänar på det) men INTE när hon inte vill! Dumma jäklar liksom. (Eller inte..).

        Herregud det är inte synd om Isabellas följare. Om det nu är så hemskt med influenser som lurar sina följare är det väl kanon att Isabella berättar exakt hur mycket hon styr sina inlägg. Jag är inte intresserad av Isabellas produkter eller företag så jag följer inte henne och anser heller inte att jag har rätt till en enda detalj av hennes privatliv.

        Och innan nån ”du kommenterar ju så uppenbarligen bryr du dig väldigt mycket” JA jag bryr mig så pass mycket att jag vill markera när diskussionen lackar fullständigt.

    Hampuses bil återfinns hos ett bilföretag till salu sen 2 dagar. Endast efter ca 1 månads ägo.
    Följer ni flashbacktråden finns länk osv.
    Någon där är stensäker på att det är den H ägde.

      ja personen har ju kollat upp reg.numret. Ägdes av hajen mellan 22 oktober och 22 november. Redan såld mao

      Alltså fb-detektiver <3

    Väldigt imponerad över hennes pokerface om man ser på bilder ifrån lunchen/galan. Hade jag och mina barn varit hotade/i fara och jag brutit upp med min partner samt haft en stalker som dyker upp överallt hade jag aldrig klarat av att jobba och hänga på galor.

    Det ser tyvärr ut som om H är riktigt illa ute och har en allvarlig hotbild mot sig. Han har sålt sin Bentley efter en månad, aktiebolaget han startade i augusti är nu vilande, han har inte uppdaterat på Twitter sedan i torsdags, hans familjemedlem har bytt namn på FB och är inte vän med honom längre. Och elaka kommentarer om honom skrivs här och där.
    H är vuxen och de val han har tagit är han själv ansvarig för, jag håller med om det; men glöm inte att han verkar galet/naivt kär i en kvinna (BB) som är besatt av yta och pengar. Han har stått ut med hennes nycker, blottlagts med namn och bilder trots att han tidigare varit så noga med att skydda sin identitet av säkerhetsskäl (förklarligt, han handlar med mycket pengar) och har helt säkert känt en oerhörd press att leva upp till BBs förväntningar, för att inte förlora henne. Dyra presenter, dyra resor och hotell. Om situationen verkligen är så allvarlig som den verkar, så är det inte rätt att BB drar på sig offerkoftan – hon har också en viss skuld, genom den indirekta press deras förhållande har satt på honom. Och H verkar ha förlorat allt han byggt upp nu – och är säkert fortfarande kär i BB. Det hela är verkligen tragiskt, för alla parter.

      ????

      Jag var med dig, fram till att Bella skulle ”bära en viss skuld”. Där håller jag inte med.
      En kille som H..bor (innan Bella) i Lund nära familjen, går rätt mycket under radarn som du säger men fastnar hårt för en kvinna som Bella = allt förändras (vad vi vet iaf). Flytt till Stockholm, synlighet i media, pengar, yta, dyra semestrar och presenter (Chanel-skor, klocka för ca 100.000kr, extravaganta dejter och resor, 100 rosor-buketter..), lyxbil (en Bentley, som Bella skrivit att hon själv vill ha/ska köpa). Jo, han drogs nog med och tog sig vatten över huvudet.
      Gick med på att bli svingad fram och tillbaka utifrån Bellas lust och behov. På och av. Uppvakta mera, ge sken av ännu mer pengar och flärd, ”DÅ fastnar hon nog”. Funderade själv som läsare hur länge det ska funka? Vilket förhållande består av resor till lyxhotell världen över, extravagans, dyra gåvor men ingen vardag? Bella som berättat hur hon inte vill höra H berätta om sin dag. Det håller väl inte i längden att leva så i en relation?
      .
      Men även om Bella är en manipulativ (av allt att döma) person som drivs av att stå i centrum, prioriterar yta och vill bli uppvaktad med lyx och dyra gåvor, så är ansvaret ändå HANS. Om han väljer att ge sig in i den dansen.
      Usch, hela den här historien känns sorglig. För alla parter.
      Alla som vill ha Bellas liv räcker upp en hand…

        Alltså vi från Skåne vet att det går ingen nöd på HJ. Pappa har en massa pengar.

          Spelar sådant någon roll om man är 28 år och alltså myndig sedan lång tid?
          Det är väl aldrig säkert att föräldrar även med möjlighet alltid ställer upp med pengar till sina vuxna barn.
          Det beror på vad barnen har ställt till med förstås.

      Jag håller med dig 1000%!! BB vill ha allt och hon slösar inte tid på folk som inte kan nå upp till hennes standards. Odd var för vanlig och olyxig för henne. Hampus kunde ge henne lyxlivet hon ville ha. Killar duger bara om de kommer med en stor sked lyx. Men kanske hon nu lär sig att inte lyx och pengar är allt. Och tyvärr har jag också svårt för att känna sympati för henne. Ska man hela tiden gå runt med huvudet i molnet och visa hur rik och superwoman man är, så kommer det slå tillbaka. Sen har hon ju sagt att hon använder den här tekniken för att få trafik på bloggen. Bara tanken om hur hon utsätter sina barn och familjemedlemmar för att få vad HON vill räcker för mig att inte känna empati mot henne. Hon är den narcistiska personen jag vet. Alla andra får betala för hennes val utom hon själv.

      Kanske BB och Hampus har en så kallad ”Dessie & Simon / Bonnie & Clyde” -situation på gång. Droger och lyx?

        Bella samlar på människor som hon antingen har nytta av eller som kan matcha hennes bekräftelsebehov och längtan efter lyx. Hon bryr sig inte om fattiglappar som hon inte kan utnyttja i sitt nätverk.

          Kan det vara så att Bellas ”fling” med Stordalen fick X att ta alldeles för stora risker? Det räckte inte längre att ge bort två par Chanelskor utan han behövde kliva upp några rejäla steg. Kanske inte bara avseende hans egna ekonomi utan han drog in Bellas också? Det kom ju väldigt plötsligt att hon kunde uppgradera boendet rejält och också börja prata om en egen Bentley, varannanveckas boende i Paris och NY.

    I ett sådant här läge skulle det kunna bli tydligt hur mycket (lite) företagsledare Isabella egentligen är. Det finns många företagare och andra offentliga personer som inte visar upp så mycket flärd eller tex detaljer om sitt boende, just för att det kan dra till sig fel personer. Men Isabella kan inte låta bli, dels för att hon älskar att synas och vill avundas. Dels för att det är hennes jobb. Vad gör hon i företagen? Hon är den kreativa, idésprutan som hon kallar det. Hon skapar synlighet på IG, blogg mm.
    Tänkte i mitt stilla sinne att Isabella kanske nu får ta ett steg tillbaka och lugnar sig offentligt, inte för att anpassa sitt liv efter andra, men för att leva i verkligheten. Jag har inte dörren olåst på mitt hus även om jag kanske ”har rätt till det, för jag lever minsann mitt liv som jag vill”.
    MEN, Isabellas sociala medier och bilden av henne som framgångsrik ”powerwoman” (zzz..) är ju hennes kapital. Vad skulle hon göra i företagen om hon ändrade strategi och slutade LEKA företagare för att faktiskt arbeta lite mer under radarn?
    (Var det vad som hände med Stordalen egentligen; att hon försökte använda sina kanaler som kapital i ett gemensamt projekt, men han tog det inte utan ville att de båda gick in med cash? Sidospår, men en tanke. Vem säger nej till affärer med Stordalen för att magkänslan säger så? Något annat var det troligen som orsakade att det rann ut i sanden).

      De senaste långa kommenterarna precis som din är SPOT ON! Och borde lyftas upp i ett eget inlägg. Helst dessa riktningar än de sarkastiska/försök till skämt/oseriösa inlägg från Camcam. Kommentarerna är som den största anledningen varfor denna blogg är värd att besöka.

    En annan grej om Isabella – är det någon som vet en förklaring till varför hon fortfarande inte skild är från Odd? Enligt Ratsit är de fortfarande gifta och deras betänketid har väl löpt ut för länge sedan?!

      De missade att meddela att de ville fullfölja skilsmässan efter betänketiden. Det innebär att de fick skicka in en ny skilsmässoansökan och därmed också en ny betänketid på sex månader.

        Ok, tack för förklaring!
        Men det är väl ändå typ ett och ett halvt år sedan deras skilsmässa blev offentlig? Det borde ju ha gett dem tid att hinna slutföra.

    Har det hänt något med X rent fysiskt? Olycka, självmord?

    En spaning – BBs kusin Isolina och hennes pojkvän Johan (som dessutom jobbar som daytrader tillsammans med HJ) har under kvällen igår avföljt HJ på instagram.

      Även matildaefn som han verkar riktigt tight med har avföljt honom!

        Nej, Matilda följer honom när jag kollade nu? (Men det är sant att Isolina inte följer honom, dock följer inte H henne heller)

          Okej, jag kan inte se det men Instagram är ju lite konstigt med det ibland!

      Är det beröringsskräck eller vad?
      Varför har en del så bråttom att avfölja kan man undra. Vill de inte finnas i nätverket?
      Å andra sidan har de ju funnits där så behövs det så är det förstås inget problem för en utredning att kartlägga även vad som har varit. Som bekant sitter spåren på internet kvar länge.

    Jag hänger här inne för att jag av någon anledning är lite förtjust i skvaller och dessutom tycker jag du skriver både bra och roligt. Måste nu säga att jag tycker det här inlägget är det bästa på länge, ingen humor, inga här då ord, bara ett väldigt stort hjärta. Jag har inte tvivlat på att det finns innan men här blottas det totalt.
    Tycka vad man vill om Isabellas försäljningsstrategier och annat men uppenbarligen har det hänt något allvarligt här. Är jag nyfiken? Ja, tyvärr. Men jag går inte över lik för att få reda på det. Jag lider med henne som uppenbarligen mår skit just nu och hoppas givetvis att allt löser sig och att hon snart mår bra igen.

    När det gäller IL funderar jag om att ”utsätta henne och barnen för en enorm fara” behöver betyda fysisk fara, eller hur man ska uttrycka det. Jag tänker att en enorma fara för henne lika gärna kan vara att hennes image och status riskeras.

      Barnens image och status menar du? Även barnen var ju utsatta för fara enligt Bella.

        Barnen är en del i hennes ”koncept” och som genererar välbetalda samarbeten. Deras liv påverkas om IL behöver börja agera och leva på ett annat sätt. Därmed inte sagt att det skulle vara negativt för dem, men i ILs värld är det kanske det.

    Och Camilla påstår att det inte ger kommentarer att säga a men inte b.. Snart uppe i 500 kommentarer här nu

    Hon måste ha väldigt goda vänner alternativt så är det som har hänt extremt allvarlig, och säkert lite sorgligt.

    Jag var från början lite nyfiken på vad som hade hänt, men nu är det det faktum att det a l d r i g läcker ut som gör att jag inte riktigt kan släppa det.
    Är det inte märkligt, känns som det är sällan man ser en sån här uppvisning i återhållsamhet från press och bekanta.

    Kom upp en artikel på expressen precis ?

      Åh herregud. Förstod att det var ngt sådant men…tiotals miljoner… Folk dömda för människorov väntar utanför huset. Fy fasen rent ut sagt…?

      Det var väl det jag misstänkte att det hade med pengar att göra och att det är/var personer som letar efter X med ljus och lyckta. Det var därför som Isabella skrev som hon gjorde på bloggen och instagram för att göra klart att hon har tagit avstånd från Hampus.
      Inte så konstigt då att bilen såldes och att det finns ärenden på Bolagsverket rörande X bägge bolag.

    Ja så var det alltså !!! Den rike snygge H har alltså lotsat många många miljoner som inte var hans egna pengar ? han köper en Bentley i okt gör 1 milj och söker den i Nov ?
    GerBella dyra presenter ! Presenterna som Bella har fått är alltså köpt för andras pengar .
    Säger som personen på Fb ? Kanske dags för Bella att tona ner sitt skrytiga ” liv ett tag när ” maffin jagar exet . Hon har ju ändå ” levt av pengar som exet har försnillat genom presenter , klockor , skor och massa annat skit !!
    Hoppas Bella nu lärt sig en läxa ???? Allt är inte guld som glimmar .

      Stavningen ? ursäkta

    Fy. Fick typ ont i magen för Bellas skull. Vilken obehaglig soppa.

    Johan jobbar inte (och har aldrig jobbat) tillsammans med H.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.