Vad betyder Isabellas senaste uppdatering?

UPPDATERING!
Jag har precis varit i kontakt med Odd och han dementerar att detta skulle ha någonting alls med honom att göra.

Igår skrev Isabella att hon inte kan träffa sin pojkvän mer och idag skriver hon att en människa hon älskat utsatt henne för denna fara.
Da fuck?

Har Hajen anlitat stalkern? Är det vad hon menar? Nått ex? Pappsen? Hunden Gillis? En av grannarna som vill ha tillbaka en lånad klänning?
Eller har klonen brutit sig fri och är på jakt efter att ta över sin masters liv?
Oavsett vad som hänt så är det absurt att publicera på det här sättet.
Snacka om att BE om spekulationer kring människor i sin närhet….
Bara Bella skulle slå mynt av en tragedi., men allt för klicks antar jag…

UPPDATERING TVÅ!

Pga saker jag fått reda på under dagen så kommer jag nu att stänga det här kommentarsfältet.

394 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det känns som hon skriver en roman. Ifall det vore såhär illa så hade jag nog hållt mig LÅÅÅNGT borta från sociala medier.

      Hon mjölkar, mjölkar och mjölkar detta nu.

        Vilken annan bloggare som helst hade ”mjölkat”. Vissa är snabba med att använda händelser till clickbaits, finns värre än Bella. Att Bella skriver lite om detta kan jag förstå, det kan nog vara svårt att helt låta bli, det blir som ett gift att dela med sig på sina soc medier om man är van vid det. Tycker inte hon skrivit som en roman, det är väldigt kort hon skrivit om detta – troligtvis för att hon inte kan och får skriva så mycket om det, kanske orkar hon inte heller ännu. Vet inte vad det skulle hjälpa och göra situationen bättre för att hon håller sig långt borta från sociala medier.

          Gud ja. Sjukt många bloggare och ”vanliga människor” håller på såhär så det är verkligen inte bara Bella som mjölkar en situation. Personligen tycker jag det är tragiskt och uppmärksamhetssökande när människor gör så. Varför liksom lägga ut något väldigt personligt när man inte ens kan/vill säga vad det gäller. Ring din kompis istället för att låta hela världen ta del av något väldigt diffust.

            Lika tröttsamt med bekanta på Facebook. Kryptiska statusuppdateringar som bemöts med frågor, men personen i fråga ”vill inte prata om det”. Suck! Så kommer alla *styrkekramar*. Blä!

              Kan vara svårt att låta bli liksom, man vill gärna snabbt dela med sig lite. Är väl samma för Isabella.

              Usch ja! Bekräftelsebehov de luxe. Säg vad det är eller håll käften. Jag ignorerar fullständigt kommentarer typ ’Idag var den värsta dagen’ ’jag trodde aldrig detta’..

    Hahahahahaha komedi alltså

    Hoppas att det är hennes vanliga trams och ingen verklig tragedi som drabbat henne.

    Snacka om att hon går all in för att skapa klick och kommentarer nu, att hon orkar. Kanske det svindyra huset som gör att hon måste lägga in extra växel i projeket Provomera mera.

      Eller så ska statistiken redovisas snart och då måste den första siffran matcha lögnen?

        Mycket möjligt. Ett vansinnigt fiske efter kommentarer och klick iaf….

        Hur kan du ens fundera i de banorna? Hon skrivet att någon hon litat på har utsatt henne och barnen för fara. Att håna och förlöjliga! Det säger mycket om dig. Du gör allt för att bygga upp ett hat mot en kvinna, mamma och en företagsledare. Hopps du sover bra om natten och inte behöver bli utsatt och uthängd av någon på samma sätt!

          Nä men att spekulera kring inte bara en kvinna & mamma, men en FÖRETAGSLEDARE?? Nu har det gått för långt!!

            Håller fullständigt med men det har det iofs gjort för länge sen

          Hon hänger ju ut sig själv?! Vad pratar du om egentligen? Hon mjölkar ju det här å det grövsta. Varje normalt funtad människa hade legat lågt. Men inte Bella; hon pumpar ut korta inlägg där det typ bara framkommer sådant som gör att folk skriver en massa kommentarer och kommer med en massa olika teorier. Det är ju exakt det här hon uppenbarligen vill ha?

            Jo men vem hade inte gjort det? Typ alla andra bloggare, och folk är snabba på facebook att berätta om något jobbigt, tråkigt el sorgligt hänt. Bella är knappast ensam om det, är nog inte lätt att hålla helt tyst. Blir nog som ett gift att skriva på sina soc medier, särskilt när hon är van vid det. Blir knappast bättre av att ligga lågt – men jag skulle säga att hon ligger ganska lågt, hon basunerar inte ut vad det är exakt som hänt. Hon skulle knappast hitta på detta och göra en person hon står nära misstänkt.

            Pumpar ut?! Really? Pumpar?! Bella har skrivit TVÅ korta inlägg om detta på blogg och insta, kallar du det att pumpa ut? Då pumpas det ju ut mer här för att folk ska skriva en massa kommentarer och teorier och det är vad Camcam vill ha. Ni är inte nådiga här med att överdriva allt som har med Bella att göra, och vinkla, vända och förvränga hennes ord, håna och tramsa. Det är det vanliga tramset här och DET är mer sjukt och som en komedi.

        Som sagt, att man ALLTID ska backa en kvinna gäller inte alla kvinnor. Bara de man gillar kanske..?

        Nyfiken, vad innebär att backa någon för dig Camilla? Gissar att det inte innebär att håna och misstro någon som får ta emot hot mot sig och barnen? Att inte skuldbelägga offret? Och nej, vi vet inte om det hon säger är sant men det vet vi sällan när kvinnor blir utsatta men vi får välja om vi vill backa eller inte. Så… Alltid backa kvinnor eller inte?

          Jag backar kvinnor men inte i ALLT bara för att de är kvinnor.

            Varför tycker du att bella inte ska backas när hon och barnen utsätts för hot? Du hade ju samma approach när hon berättade om sin stalker och det visade sig vara sant. Så när ska man backa och inte tycker du?

              Om du läser det inlägget igen så står det att jag inte misstror Isabella, däremot kan jag förstå att den tanken dyker upp hos många med tanke på hennes historik och uttalanden.

              Jag backar hennes som hotad kvinna men inte som click baitande influencer.

                Ok visst.

                +1!

                Jag har svårt att se hur du backar henne som hotat offer med tanke på hur hånande du skriver inläggen. Och då inräknat hur du indirekt misstroende henne i ditt inlägg om stalkern och uppmuntrade till spekulationer kring att hon ljög. Men igen, vi har nog olika definition av vad det innebär att backa ett offer.

                Du har aldrig backat henne! Snarare gjort dig lustig över henne på många oliks sätt! Din blogg är fantastisk på många sätt men inte när det kommer till Bella. Men det vet du redan att jag tycker ❤️?

                Ja säkert, det är därför inlägget är så insinuant

            + 1000

        Är det verkligen bara Bella ”som gör mynt av en tragedi” menar du?? På riktigt? ÖH. Matcha lögnen skriver du – och hur vet du att det är lögn, du ska nog vara lite försiktig med vad du skriver – med tanke på att d haft fel innan, stalkerna ansåg du först vara lögn också. Tror du på riktigt att hon skulle hitta på detta och misstänkligöra en person hon står nära? Vad anser du om J&J:s alla clickbaits och drama, de är ju snabba och högljudda om det mesta, om allt och inget – där är allt äkta och inte för klick?

          Lugna er nu, Camilla har inte vatten nog att släcka alla lågor hon tänt upp!!

          ?

    Herregud, vad håller hon på med.

    Spontant tror jag såhär:
    Någon annan är H har utsatt henne för fara, därför kan hon inte träffa honom. Hennes pappa kanske?

      Inte för att vara elak, men SÅ många att välja på kan det inte finnas. Inte många hon ”loves” eller ”loved”. Hampus, Sheila, släkt. Har hon någon mer nära vän? Simon? 🙂
      Oavsett är det SÅ smaklöst att använda detta för business, att ALLTID tänka strategi även i en så kallad kris(?)…

        Hennes nanny kanske?

          Ja, Stalkern kanske har haft ihop det med nannyn?‍♀️

      Tror snarare det är Hampus som blivit hotad av någon Bella trodde var på hennes sida.

    Jag tror faktiskt art allt är fejk och clickbait för att öka tittandet på hennes instagram-story under black friday. Så absurd tanke att det bara är Bella som skulle kunna göra det.

      Även om det inte är fejk så är det absurt att publicera på det här sättet. Bara Bella skulle slå mynt av en tragedi.

        Men menar du verkligen den kommentaren Camilla? Om jag slår upp dagens aftonbladet eller expressen så kan jag hitta massor med exempel på folk ”som slår mynt av en tragedi”. Eller, vilket kanske är troligare så har folk bara ett behov av att uttrycka sina känslor när nåt hemskt drabbar dem? Tänker på metoo också, massor med människor har ett behov av att uttrycka sig om nåt jobbigt händer dem.

          Absolut, men det är skillnad på det och att click baita sin tragedi. Ständigt dessa baktankar.

            Du är verkligen besatt av Bella.
            Du tar bort många andra ”olämpliga” kommentarer men om Bella verkar allt ok.

              MEN NEJ??? Hon skriver om det läsare vill läsa om?? Isabella har för hundrade gången sagt flertal ggr att hon har en baktanke om A L L A inlägg. Lyssna på Schulman show. Hon öser ut detta på sina egna sociala medier, hon kan lika bra hålla käften om det om det är så allvarligt. Sluta försvara någon som öppet berättat att hon gör allt för klick. Herregud

                Men vilken bloggare vill inte ha click? Det är väl hela poängen med att ha en blogg? Inget fel med det för övrigt.

                  Menar ju självklart till personen jag svarade att hon ska sluta lacka på Camilla att hon gör fel när BB skriker ut allt själv och gör det på bekostnad av hennes barn osv.. Läs.

                  Svarade Molly på min första kommentar.

                  Inget fel med att vilja få klick, frågan är vad man är beredd att göra för klick? Vem eller vad säljer man ut för uppmärksamhet? Det är där man kan börja fundera över hur vissa människor är funtade. …

              Nej Molly, det här handlar inte om att CamCam är besatt av Isabella, försök inte få det dit.
              Det är tydligt att det här engagerar oss som läser bloggen – så tack CamCam för att du skriver om sånt som folk faktiskt vill läsa om och som ABSOLUT ligger i linje med vad den här bloggen handlar om. Tack!

              Isåfall är vi många här som är ”besatta av bella”, vilket nog passar Bella med tanke på att utan vårt intresse har hon ingen inkomst och ingen miljonvilla.

              Ni som fortsätter tjata om att man inte får spekulera om Bellas kryptiska inlägg hur man än vill gör henne en stor otjänst, då hon mycket strategiskt och genomtänkt delar med sig och uttrycker sig som hon gör för att skapa just spekulationer, spänning och dra trafik. Vi som faktiskt pratar om Bella gör henne en enorm tjänst och bidrar indirekt till hennes och barnens ekonomi. Tänk på det, ni. Ingen här känner henne IRL asså skulle hon inte skriva något alls skulle ingen veta något. Så, hoppas ni kan slappna av nu och hoppa på spekulationståget!

            Ge dig!! Vilka andra bloggare click baitar inte ”tragedier”?! Många, och det vet du! Sluta bara!!

              ??‍♀️

                Anna boom boom booook ??????❤️❤️????

                Jag känner inte Kim Walls föräldrar men har väldigt svårt att föreställa mig att de förtjust tänkte ”wow, nu kan vi passa på att skaffa både fame och pengar på vår torterade och styckade dotters kroppsdelar”. Föräldrarna var väl journalister och vana att använda skrivandet som verktyg. Har för mig att jag läst att mamman sagt att skrivandet fungerade som en slags självterapi.

                Blanda inte in mordet på Kim Wall i detta!

              Exakt! Myggan är ytterligare ett otroligt bra exempel!

                Fröken tuttar och tropik är ytterligare en head of clickbait. Lik förbannat går en på det varje gång…

          Hon slår ju mynt av sin egen tragedi. Det är skillnaden. ”Journalisterna” skriver ju inte direkt om sig själva.

            Jaha. Och personerna som ställer upp på intervjuerna, då? (Eller journalisterna som tjänar pengar på andras tragedier?) Eller privat/offentliga personer som lägger upp sina livshistorier och kriser på IG? OBS: jag dömer inte dem och det tycker jag inte heller att du ska göra.

        Och du slår mynt av andras tragedier. Bellas, Cissis, etc. Du rapporterar om det du vet drar läsare, om det så är någon annans tragedi = slår mynt av. Du hade ju kunnat välja att inte rapportera om Bellas hot, men det gjorde du. Inte var det väl av någon annan anledning än att det drar läsare? Det är ju syftet med alla bloggar.. Enda skillnaden med din är att du slår mynt av _andras_ tragedier, lycka, graviditeter, drev osv..

          Vill lägga till under min kommentar att jag inte ser det som något dumt, varken att bella profiterar på sin tragedi eller att du gör det. Menar bara att ni väl ändå skriver om det av samma anledning i slutändan.

        Kul att just Bloggbevakning menar att ingen annan skulle slå mynt av tragedier hahahahah

    Snacka om att skapa klick och uppmärksamhet. Lite som en dålig såpa. Lite ny information varje dag

    Ja nu är ju bloggen uppdaterad också. Den person hon trodde hon kände har utsatt henne och barnen för en enorm fara? Vad betyder det?

    Dåligt formulerat kanske? Mer att hon utsatt ngn för fara?

      Här är den svenska versionen – lika oklart här i så fall.
      https://imgur.com/a/ZvZpj06

        Ok hajar. Hmm. Verkar som en jobbig sits hursomhelst. Hoppas det löser sig för henne.

          Hajar ? Pun intended?

            Haha åh nej inte menat så sorry.

        ”En person DU älskade, utsatte DIG för den här faran”. Låter inte ens som att det handlar om henne, utan om någon annan. Någon i hennes närhet.

          ”Du” kan användas istället för ”man”.

    Har hon ingen anhörig med lite vett å sans som kan få stopp på denna cirkus??
    OAVSETT vad som hänt eller inte hänt, detta är inte ett sunt beteende.
    Har sociala medier helt avtrubbat folk som inte ser detta?

      +10000000000

        Nu är du ute o cyklar. Så många människor finns inte ?

          Jo, i Umeå!

    Herregud va hemska ni är som kommenterar! Och vem är det som vill ha klick egentligen? Varför är du så besatt av att framställa Bella i dåliga dager? Så himla tråkigt att se.

      Framställa? Hon återger ju vad Bella själv skrivit? Du kanske ska rikta din otrevliga töntiga ton mot henne istället? Sorry för att vi är rätt många som inte köper rakt av vad Bella prånglar ut, – det blir så när man upprepade gånger skaver på sanningen eller rent av ljuger. Då tror folk inte så mycket på en längre. Rätt enkel logik men som så många verkar inte oförmögna att förstå….

        Fast nej! Läser du hennes blogg och sen denna så ser du en enorm skillnad

        Och du har det bra hemma och så eller? #hets

      Bella vill ha klicks. Så nej, vi är inte hemska.

        Jag har bojkottat blondinbellas sociala medier, vägrar att bidra till hennes beteende, jag har två barn i samma ålder jag skulle ALDRIG utsätts min familj för det hon gör. Är man för nyfiken går det att följa via denna blogg…

          Hur utsätter hon sin familj menar du Helen? Jag ser massor av bloggare, influencers, kändisar som delar med sig av sitt liv, hem och sina barn – utsätter de sin familj då? Eller hur menar du? Bella visar inte sina barns ansikten, hon har vakt, larm, övervakkameror, extralås.. och hon kan inte hjälpa att det dyker upp stalkers eller om personer hon litar på lurar henne och utsätter för fara, det kan hända alla. Även dig Helen.

          Då får du bojkotta många influencers med barn. För det finns ju få som visar upp sina barn i bloggen så lite som bella ändå gör.

            *Suck…jag följer två bloggar och en insta, resten av tiden har jag ett eget liv, ämnet här var inte att presentera vilka jag följer eller har bojkottat utan lever man sitt liv på sociala medier 24/7 trots att det finns en hotbild, ja då tycker jag att hon utsätter sina barn för en onödig risk med att publicera en del privata händelser. Hon provocerar för att få aktivitet och hon tycker att det är värt risken, jag tycker det säger ganska mycket, om det är till någon tröst tycker jag likadant om ”de andra” influencerna men jag följde Bella en gång i tiden för jag tyckte hon var intressant men nu det senaste åren så tycker jag att hon har spårat ut.

          Jag stödjer absolut ingenting som Isabella är involverad i, känner ett så starkt motstånd att jag till och med slutat handla på Ellos, som annars har mycket bra rabatter på märkeskläder bl.a.

        Och CamCam vill ha klicks. Och CamCam förvränger ofta Bellas ord och vinkar och hånar på diverse vis, även här och i en allvarligt situation. Skrämmande och sorgligt.

          Precis.

        Vem fan vill inte de när man har blogg? Jag vill också men mitt liv är så jävla tragiskt så det skulle nog inte bli så kul att läsa

      Bella om hon INTE villa framställa sig själv på ett sätt som ger mååååånga klick; ”jag går igenom en tuff situation just nu, så det ska bli skönt med en välbehövlig helg” alternativt hålla tyst helt enkelt. Men hon kan.inte.låta.bli.

        Men varför skulle hon inte skriva det, att hon går igenom en tuff period och ska bli skönt med helg – många vill ha uppdateringar och det är väl inget konstigt egentligen att vilja skriva det.

          Verkligen, det var en jäkligt sansad kommentar om du frågar mig? Vad hetsar alla upp sig över? Att hon inte skriver ut 200 detaljer från sitt privatliv?

            Det är väl just det – att folk är arga och upphetsade av nyfikenhet, för att hon inte skriver ut allt och berättar allt i detaljer. De hittar fel på allt. Nu låtsas de tycka det är såå fel och hemskt att hon skriver lite om detta men det är i själva verket så att de är såå nyfikna och kokar av att de inte vet mer.

            Annars brukar det klagas på att hon berättar för mycket och i detalj och inte är tillräckligt privat haha men när hon inte berättar tillräckligt mycket och i detalj då är det fel. Förstås.

    Detta är verkligen ännu ett bevis på att man varken kan köpa lycka med ett lyxhus, eller annat skryt-överflöd!

    Eller så kommer det att bli ett polisärende som hon inte vill bli indragen i. Kanske jobbar Hampus farligt, tvättar pengar? Jobbar med farliga människor? Allt behöver inte vara så himla svart eller vitt. Jag tycker det är förfärligt.

      Tror du är nått på spåren.. Hampus har kanske beblandat sig med farliga människor och därför är de inte säkert för henne och barnen att umgås med honom mer… Odd kanske dessutom satt ner foten och förbjudit henne att träffa honom nått mer om hon ska få träffa barnen…

        Tror också detta. Eller kanske att det är något sexuellt, att han typ filmat något, råkat skicka det till fel person. Kan ju vara vad som helst. Eller kört full och åkt fast. Hmmm…..

          Hahaha tror Bella och Hampus skrattar högt åt vilka spekulationer de skapat!! TRO MIG när jag säger att sanningen inte kommer vara lika spännande… skulle Hampus visat sig vara kriminell mitt i allt tror jag inte hon skulle hinta om det alls, faktiskt. Så sjuk är inte ens Isabella Löwengrip.

      Tror också det. Han har gjort något olagligt som när det kommer ut kommer dra in henne i något som inte är så lämpligt… Säkert därför han varit hemlig också, för att slippa granskas…

        Fast han har inte varit hemlig i varken hennes kanaler eller någon annanstans. I början ja, men inte det senaste halvåret.

      Insidertrading? Hampus investerar i bolag som hon har insyn i

    Jag tror att hon syftar på Odd, att han (kanske helt förståeligt) inte känner att barnen är säkra hos henne och agerat efter det.

      Fast då skulle hon ju inte skriva att hon och barnen utsatts för en hemsk fara, om det är Odd som satt ner foten?

        Jag har precis varit i kontakt med Odd och han dementerar att detta skulle ha någonting alls med honom att göra.

          Jag uppskattar att du kontaktar honom och att han ges möjlighet att dementera. Jobbigt för honom att behöva dras in i alla spekulationer på grund av en nyckfull (snart ex-)hustru. Det är en av många anledningar till att jag gillar den här bloggen.

            Trodde inte för en sekund att det var han hon skrev om. Snarare Hampus som inte har rent mjöl i påsen

            Virre exakt så. Jag kan inte låta bli att känna sympati för Odd, vad han får utstå.

      Man kan inte agera bara så där om man har delad vårdnad.

        Är det du igen JR Ewing?

        Jo, det kan man. Tar flera månader innan det får (ev.) rättsliga konsekvenser (i förmodad domstol).

    Med tanke på hennes uppdatering på bloggen så tror jag verkligen de handlar om att Hampus har gjort något som har utsatt henne för fara och att hon därför inte kan vara ihop med honom mer. Stora frågan är vad han har gjort? Kanske förmedlat vidare någon information om dom till någon? Anmält henne till soc? Stulit pengar?

      Precis så tänker jag med. Någon har satt henne i fara, och det är bara en person som hon har avslutat en relation med de senaste dagarna.
      Dvs. hon och H har gjort slut för att H har på något vis utsatt henne för fara. Det är ju fruktansvärt.
      VAD han har gjort vet vi ju inte än, det lär komma. Men någonting allvarligt har hänt verkligen. 🙁

      Hur passar ”not allowed to se my bf” in i det hela då?

        Det där skulle kunna vara hennes taskiga engelska bara. Men håller med om att just den meningen antyder att uppbrottet är ofrivilligt från bådas håll.

        Tror snarare att hela sanningen kom fram idag.. oavsett så är det svårt att bara sluta älska någon som man varit tillsammans med..

        En undran bara, är det säkert hon menar bf som i boyfriend och inte bf som i best friend?

    Eller så kan det väl bara vara något twintwin killen säger när han är häktad? Att H är hans kompis?

    Troligt att det är hennes pappa dock.

      Varför skulle hon dumpa killen/blivit dumpad om det är hennes pappa som har gjort något som satt henne i fara?

        Jaha, så du vet med 100% att hon är dumpad/har dumpat? Eftersom hon bara skrivit att hon ”is not allowed to see my bf” menar jag? Men vad bra, då har vi ju bättre information från dig.

          Jag tänker mer från hennes blogg ”…som gjort att Hampus och jag inte ses mer och…” låter det som att de har valt att avsluta relationen.
          Att de inte ses mer, inte är tillsammans. Därför drar jag precis som många andra slutsatsen att något har hänt med hennes och H´s relation.

            Att de inte ses mer, inte får ses.
            Givetvis har något hänt med deras relation om de inte får träffa varandra av någon anledning?

      Seriöst, ser du det som en rimlig teori? Att H stalkern skulle ha påstått i förhör att han och H är kompisar?

      Oh my gadd, vilka stollerier en del kommer med! ? Sadla om till manusförfattare *hett tips* ?

        Kan mycket väl vara så.. finns konstigare saker som skett

    Bellas hemhjälp fanns inte på plats, så därför tvingade Hajen henne att gå till ICA och köpa mat som alla vanliga svenssons, SO MUCH DANGER!!!!

      Hahahahahaha dör ??????

    Alltså, nä. Jag KAN inte känna sympati för sånt här. Okej att man kan vara ledsen/arg och häva ur sig det på sociala medier för att man är upprörd i stunden. Men detta är så otroligt utstuderat, att lägga ut hint efter hint bara för uppmärksamheten. Det är inte normalt beteende.

      Håller med, det känns som att Bella strävar efter ett kändisskap med fara, stalkers osv för att få mer klicks och sympati. Det började hon med lite smått efter att ha kollat dokumentären om Diana men nu mjölkar hon ur det trots att det ska handla om fara för henne och hennes barn. Jag tycker synd om hennes barn men känner ingen sympati för henne.

        Haha, alltså du är nog på spåren på något där! Inspiration från Diana, såklart. Why not??! Sen har väl något också hänt, men hur hon hanterar det är ju ett val…

    Tycker det är skumt att hon skriver ”loved” som om hon slutat älska honom på en dag eller?

      Kan vara nån annan som gjort nåt. typ O eller hennes pappa och Hampus måste gömma sig.

        Tror faktiskt det handlar om Odd …. det är något som har hänt som gör att hon och Hampus inte kan/ får ses längre. Annars hade hon inte nämt honom som bf igår och att hon skriver ”loved” (alltså Odd)

          Men vad är det som ev nån annan har gjort till den grad att hon inte kan träffa Hajen längre?

          Jag har precis varit i kontakt med Odd och han dementerar att detta skulle ha någonting alls med honom att göra.

            Virtanen hade också dementerat om du hade mailat honom

            Tror det har med Hailey och göra. Var är hon? När hon presenterade sitt team?

              Hon är där på barnveckor bara, varannan vecka. Varför skulle inte Bella kunna träffa Hampus för att Hailey gjort något?

              hon har väl inte älskar haily heller? ??
              Jag tror H har mutat stalkern eftersom de inte kan ses mer och nån hon älskat utsatt henne och barnenför fara…

          Och hon skriver att ”vi checkar ut” Men ar hon då barnen? Det är inte hennes vecka. Men om hon menar ”vi” och barnen med det så måste nåt har hänt så Odd är inblandad.

    OM det är Hampus hon refererar till i insta och sen i senaste inlägget på bloggen så är det ju väldigt märkligt att hon senast igår kallad honom sin pojkvän och att det suger att hon inte får träffa honom. Kan det vara O eller hennes pappa hon menar som gjort nåt och Hampus måste gömma sig?

    Varför funkar ingen tråd på Flashback som handlar om löwengrip?

      Flashback funkar inte alls just nu

      Flashback verkar inte funka alls. Försökte komma in och läsa andra trådar där men de funkade inte. Är nog inte bara bellatråden alltså

      Åh gud tänkte precis på detta. Tror att alla går in där nu och Flashback kraschat….

        Tror inte det. Den tråden var rätt så död så sent som i natt när jag gick in för att se om de hade något svar. Någon svamlig konspirationshistoria och that’s it.

        Tror att det är tråden om högskoleprovsfusket som drar fler nervösa studenter. Hotas med att outa fuskare till arbetsgivare och utbildningar om de inte frivilligt hoppar av sina utbildningar?

          De namnger alltså specifika studenter som de hittat i listor över ”kunder” till fuskligan och dessa studenter uppmanas att hoppa av sina utbildningar om de inte vill att universitetet får ett mail om deras fusk. Kan tänka mig stressen hos fuskarna nu.

          Jag är lite besatt av den tråden. Jag erkänner.

            Haha jag med. Må flashback komma igång snarast

            Vad heter tråden?
            Tack på förhand.

              Norrköping: 3 häktade för ha sålt svar till högskoleprov mellan 2015-2018

              FB är uppe nu igen?
              Längtar tills/om p3 dokumentär tar sig an denna fuskliga

        Tror att bloggbevaknings läsare överskattar intresset för bella utanför denna (och bellas) blogg. Det blir väl på sin höjd en artikel på Aftonbladet eller nyheter24 (som det blev med hennes falska siffror), men mycket mer intresse än så finns nog inte.

      Eller hur!?

      Flashback.. sidan som levererar sanningen ?

    Det är väl rätt uppenbart att Hampus, i och med sin position som daytrader, har pysslat med något ekonomiskt fuffens. Jag är helt övertygad om att han förvaltar Bellas pengar och att det är därför hon har blivit så mycket rikare på ganska kort tid. Men det är inte säkert att det har gått till på rätt sätt.

      Tänkte likadant. Inte helt osannolikt.

      Ekobrott har tagit honom och Bella kan med bli tagen för insider. Är ju en fara för barnen med

        Hon passar väl på att skriva om sig själv som ett offer nu innan hon själv blir anhållen. Hon skrev ju hon snart ska ”checka ut”. Tror dock hon var rätt medveten om vad som skedde om det nu handlar om att han förvaltat hennes pengar och gjort skumma affärer

          Konstigt att Hampus kan vara aktiv på sociala medier då och meddela att han ska uppdatera sin trader-blogg ? Jättelätt att hålla koll på om nån blivit ”tagen” han är inte borta.

      Ja jag lägger också min slant på att H är inblandad i någon ekonomisk brottslighet. Kanske även med bellas pengar.

    Nagot konstigt med Hampus – jag tror han dessutom har tagit bort sina senaste insta bilder (igar har jag for mig att han skrev nagot om att han hade feber – nu ar det borttaget).

      Det var väl stories?

        Exakt, det var på stories.

    Haha ja vad skulle odd säga även om han hade något med det att göra? ”Ja, Sveriges största skvallerblogg, självklart ligger jag bakom hoten mot mitt ex. Tackar som frågar!”

      Det hade med största säkerhet kommit ut förr eller senare ändå. Finns alltså ingen anledning för Odd att förneka.

    Jag tror att Hampus fått hot dvs någon är förbannad på honom och hotar att skada Bella.
    Fattar bara inte varför allt måste outas omedelbums på sociala medier. Men det är väl Bella i ett nötskal.
    Alla klick är bra klick.

    Så här skriver Isabella på bloggen:
    ”Livet är fruktansvärt tufft just, en mardröm. Den person som jag trodde jag kände har utsatt mig och mina barn för en enorm fara. Allt har vänds upp och ner. Jag har en del jobb att ta mig igenom men sedan kommer vi att checka ut. Tack för ert stöd.”

    Känns ändå allvarligt om hennes barn utsatts för fara, kan det handla om olagliga affärer som H dragit in Isabella i mot hennes vetskap? Tänker på Theresa från real housewives of New Jersey som fick sitta i fängelse 1 år för sin mans skumma affärer. Stackars barn som fick genomleva det.

      Det låter som om hon fått reda på att han har tipsat stalkern om saker och ting och det har nu kommit fram. Han kan ha gjort det i ett led att få Bella att bli mer och mer otrygg och ty sig mer och mer till Hajen och vilja ha honom runt sig ofta istället för ett öppet förhållande där de ses på hennes villkor. Han har manipulerat henne till att behöva honom då han vill ha kontroll och har avskytt hur hon gjort slut med honom till och från, hur hon sagt offentligt att hon vill träffa flera män samtidigt osv. Han kanske fick sårad, manlig stolthet och hämnades lite lätt samtidigt som han fick henne bli beroende av honom för trygghet mot stalkern. Konstigare saker har hänt.

      Han kanske t o m betalat stalkern för att fortsätta och det kom nu fram när hon fick ta del av polisförhören. My mind is racing.

        Låter lite långsökt. Men man vet ju aldrig. Själv gissar jag på att Hampus sysslat med olaga affärer och dragit in Bella i det.

          Det enda sättet han har satt barnen i fara är ifall det finns farliga människor runtomkring. Skriver hon så om det bara gäller deras ekonomiska trygghet så är det stört. Men visst, han kan genom sina affärer utsatt henne då hon är hans flickvän. Låter bara lite mycket att både ha en stalker efter sig i 190 samtidigt som man är hotad av andra människor genom sin pojkvän. Vad är oddsen kan man ju undra.

        Teori: både polisen och säkerhetsbolaget har strängt uppmanad Isabella att under inga omständigheter kontakta stalkern som då kan bli triggad. Hampus har fått nog och för ett par dagar sedan dödshotade han stalkern alternativt hånade honom så till den milda grad att stalkern nu dödshotad Isabella och hennes barn. Hampus gjorde alltså detta bakom hennes rygg. Nu kan hon inte träffa Hampus mer för stalkern har skrivit vidriga saker om vad han kommer att göra med barnen. Isabella är förbannad och krossad av att Hampus gjorde tvärtemot alla råd och har nu satt henne och barnen i fara. Stalkern gick alltså från förtjust-besatt till väldigt hotfull. OBS TEORI

          Rimligare teorin hittills, kan va lika tom som allt annat men det handlar trots om att ha blivit sviken av någon man älskar som utsatt henne och hennes barn för fara samtidigt som hon hintar och säger stalkern är på hennes jobb. Inte fasen är det för Hampus smusslat med affärer och pengar.. Hur utsätter det denna ändå mycket rika, framgångsrika kvinna och hennes barn för FARA? Men jag ifrågasätter ändå att H skulle gjort nåt allt för starkt mot henne i och med att hon kallar honom bf och säger att hon inte FÅR träffa honom, därför är mina pengar på någon annan nära. På nåt sätt har det orsakat något med situationen med stalkern så hon inte kan ha en relation just nu pga hot. Teorierna efter att hon skrev att hon inte FÅR träffa Hampus var mycket rimligare än vad som skett i denna tråden. Jag kan inte sluta läsa ?

      ”kan det handla om olagliga affärer som H dragit in Isabella i mot hennes vetskap?

      Tycker inte att det rimmar med ”har utsatt mig och mina barn för en enorm fara.”

        Beror väl på vem Hampus i så fall har skumraskaffärer med.

    Alltså rent ”objektivt” – hade jag haft delad vårdnad med en som likt isabella skriver om stalkers och otrygghet varje dag ovh som dessutom inte verkar se barnen som de BARN de är så hade jag velat ha enskild vårdnad. That’s a fact. Att hon hellre tar emot hot och outar sitt liv för offentligheten än att värna om sin familj och barn är förkastligt och säger väldigt mycket om vilket super-ego hon har. Nej, Odd det är dags att du räddar dina barn ut ur detta drama innan de tar skada på riktigt!! Vad skulle soc säga om barnens trygghet efter allt som Bella basonerar ut? Ja det har hon förmodligen inte haft tid…ehm IQ att tänka igenom.

      Oj vilket vidrigt litet inlägg av dig. Vad är du för människa egentligen?

        Du tycker det är en trygg och sund livssistuation för barnen nu, eller?

        Du kanske inte tror på vad Bella skriver. För gör man det så verkar det vara en otrygg miljö – minst sagt.

          Sa jag att jag tyckte det? Nej, jag sa att din kommentar var vidrig och undrade vad du är för människa. Det kan jag tycka oavsett vad jag tycker om bellas barns situation.

          Okej, så poängen med den här bloggen är massa åsikter och skvaller- det är därför vi är här! Men du går ju alldeles för långt- du förstår väl själv att du inte kan bedöma en människas barnuppfostran/situation etc etc etc på basis av några diffusa meningar från en blogg?

        Hade du själv bara chillat om den andra föräldern till dina barn exponerade hela livet på en stor blogg, tog medvetna säkerhetsrisker, medvetet insinuerade saker för att få igång folks spekulationer mm?

          Nej, men faktum kvarstår att jag tycker att kommentaren var vidrigt skriven. Det ena behöver inte utesluta det andra.

          Vad för medvetna säkerhetsrisker tar hon? Och hur kan du utvärdera risken i hennes beteende? Är du yrkesaktiv inom risk och säkerhet på något sätt?

        Hen är en människa som bryr sig mer om Bellas barn än vad Bella verkar göra i vissa lägen pga en desperat affärsmodell som går ut på att få så mkt uppmärksamhet som helst.

          Nyckelordet i din kommentar: VERKAR

      Lägg ner 11:54!! Sluta för f.n!! Vadå hellre tar emot hot?? På vilket sätt värnar hon inte om sin familj och barn för att hon bloggar? Hur tänker du? En stalker slutar inte för att hon plötsligt slutar blogga, alla kan bli lurade och lita på personer det har inget med blogga och outa sitt liv att göra, alla kan bli lurade precis som Bella kan bli. Bella har livvakt, larm, övervakningskameror, säkerhetsrum mm. förstår du vad allt det kostar, och hur är det att inte värna om sin och barnens trygghet. Hon visar inte heller upp sina barn på offentliga bilder. Vad ska hon göra tycker du, låsa in barnen och inte nämna dem? Ska andra som bloggar och visar sina barn på bilder och filmklipp också bli synade av soc menar du, och behöver bli räddade?

        Man kan blogga på olika sätt eller hur? Många lyckas göra det med integritet och utan massa click baits och ständiga draman.

          Det är aldrig offrets fel! ALDRIG!

          Tycker jag inte om jag ska vara ärlig. Och jag har inga problem med det, svårt att driva en personlig blogg eller IG utan att ge avkall på ett visst mått av personlig integritet.

      Egentligen konstigt att ingen anmäler blondinbella till soc. Stackars hennes barn som får genomlida allt detta med stalkern. Tänker på Jocke och Jonna som får anmälningar hela tiden. Bella borde ju med ligga inriskzoon.

        Hon kanske har fått anmälningar, men valt att inte dela med sig av det i sociala medier så som J&J gjort tex. Med tanke på hur starkt folk verkar känna inför BB skulle jag bli enormt förvånad om det inte finns en enda anmälan

        Jag tror och hoppas att soc lägger sin tid på barn som verkligen far illa istället för illvilliga anmälningar

    Ju fler såna här kryptiska inlägg hon kommer med, desto mer ointresserad blir jag.

      Inte jag? jag har aldrig i mitt liv varit inne på hennes blogg eller insta förrän nu. Kalla mig dum om du vill men jag är sjukligt nyfiken på vad som (och om något) hänt här. Mig fick hon klick av genom det här i alla fall och det bjuder jag henne på.

        Hahahah känner också att jag är galet nyfiken…

        Är också sjukt nyfiken. Tack Isabella för att du håller oss på halster och skapar lite spänning i vardagen! Hon vet allt vad hon gör, säger a men inte b vilket verkligen sätter igång spekulationerna.

          Kan ni inte bara läsa här då? Tror inte nåt om ämnet från IG/stories eller blogg kommer lämnas åt det tysta i denna blogg! Förmodligen akut-utryckning på ledig tid om nåt nytt uppdateras från BBs håll! Jag är sjukt nyfiken på vad det är hon bygger så strategiskt kring, måste veta. Kollar här. ?

      Nyfiken är jag..haha. Men ju mer hon urvattnar hela historien med clickbait desto mindre sympati. Ingen människa som på riktigt är märkt av en hemsk händelse i livet väljer väl att lägga upp en strategi och släppa lite kryptiska inlägg i taget? Blir man SÅ chockad (”allt är upp och ner” eller hur hon beskriver det), en levande mardröm osv…då orkar man väl inte heller nyttja den stunden i livet för sin business?

        Fast här får du ju bara en förvanskad och vriden bild av vad som hänt

    Ok så här tror jag. Bella har blivit mycket rikare väldigt snabbt och Hampus har säkerligen med det att göra. Han har förvaltat hennes pengar (hon har ju slängt med termer som ”bitcoins”). Det pågår en intensiv utredning kring person 26 år från Lund som handlar just om bitcoins. Det känns ju rätt troligt att Hampus är indragen/delaktig i den härvan, jag menar han är i samma ålder och från lund. Han har väl blivit häktad nu och därför Bella aktivt skriver om det i sociala medier. Allt för att kunna hävda inför rättsväsendet att hon blivit lurad och inte vetat om något.

    https://www.aftonbladet.se/lokala-nyheter/rLRojK@ablokal

      Fast Hampus är inte 26 år, utan 28…
      Hur vore det om ni iaf försöker tänka efter lite innan ni sprider falska rykten? :/

        Jag menar att det är rätt troligt att han känner personen som är runt samma ålder som han själv och från Lund. Inte att det är han artikeln handlar om. Men att han är delaktig i härvan.

          Men hur är detta ”rätt troligt”? Vad grundar du det på?
          Att de båda kommer från samma stad och ligger nära i ålder behöver inte ens innebära att det är mycket troligt att de ens känner till varandras existens.

          Så jäkla läskigt när folk är så snabba med att dra slutsatser för att de själva ”känner att det nog kan vara så” och sen presenterar dem och sprider vidare till andra som sen gör samma korkade slutsatser för att ”jo men så måste det ju va!” och vipps, så är ett rykte skapat.

            Ja du. Det är lite det som händer när man ger ledtrådar på sin blogg och praktiskt taget uppmuntrar folk till att spekulera fritt. Ville hon inte ha några spekulationer kunde hon låtit bli att skriva 3 inlägg om det på sociala medier?

              On point, L! Ang spekulationer.

              Haha.. nja alltså, jag skulle våga påstå att det är lättare än lättast för min del att inte spekulera och skapa rykten. Känner absolut 0 behov av det, nästan så det ligger på minusskalan.
              Frågan du bör ställa dig istället kanske är varför du och så många andra inte kan hålla er ifrån det? Varför måste ni dela med er av dessa tankar? Vad är det som driver lusten att spekulera och skapa falska och negativa rykten om någon?
              Fundera mindre på Isabella och mer på dig själv, det är mitt tips.

                Tänk att jag klarar av att fokusera både på mig själv och fundera på Bellas liv. Sån är jag ?
                Om du inte känner något behov av att spekulera kring bloggares liv kanske Bloggbevaknings kommentarsfält är lite fel ställe för dig? Logga ut och chilla ner.

                Varför är du inne på en skvallerblogg om du nu inte bryr dig det minsta?

          Han är inte häktad han uppdaterar sin trading-blogg och Instastories. Faktacheck – check!

        L skrev att det är en utredning kring en 26 åring från Lund, och att det är rätt troligt att Hampus är indragen/delaktig i det. Inte att det skulle vara Hampus som är 26 åringen.

        Och dessutom handlar det om knarkaffärer, inte bitcoins i sig. Jag undrar verkligen hur det är med folks förmåga att förstå skriven text. Heja svenska skolan!

      OMG! Det är säkert så! Fyfasen vad jobbigt isåfall.
      Men om det hände mig hade jag inte varit särskilt hjärtekrossad. Jag hade blivit arg, alltså Kill Bill arg!!! Jag hade absolut inte ”checkat ut” utan jagat idioten och dragit han framför rätta. Big Time.

      Fast det där handlar inte ens om coins av något slag? Det handlar om Flugsvampen som stängdes ner i början av hösten, som var en droghandelsplats på Darknet. Så nej, inte riktigt.

      Däremot tror jag absolut att det har med trading och inside-info att göra. Bella rör ju sig i ”rätt” typ av kretsar för att kunna tillhandahålla bra med info till dem som sitter och tradear på börsen (Hampus). Nog något sådant det handlar om, eftersom det är olagligt att göra det.

        Det står i artikeln att handeln skedde genom bitcoins?

          Ja mycket av online-handel sker via coins, men det är otroligt att härvan som rör Flugsvampen skulle öht ha något med Hampus att göra som eventuellt kan ha tradeat med blockchain och alla bolag som dykt upp som sysslar med det.

          Detta är två vitt skilda historier och artikeln har inget med Hampus att göra!

      Oj intressant!! Läsa här och läsa om brottsfall på Flashback är typ mina favvogrejer för att fördriva tid, nu blir detta som en smaskig kombo av båda! Bara Flashback börjar funka igen idag så kan detta bli en riktigt bra fredag!

    Men varför kontaktar du Odd?! Varför skulle det vara Odd, varför skulle folk tro det?! Varför skulle H anlitat stalker varför i h..te skriva så och starta sådana rykten?! Har han anlitats att stalka och antasta andra också då eller? Vadå granne som vill ha tillbaka klänning – varför löjla dig och tramsa så, Sluta bara det kan ju faktiskt vara allvarligt!

    Och jag tror de flesta av oss förstår vem det är och på ett ungefär vad som hänt. Självklart är det inte heller något påhitt, tycker synd om Isabella. Skäms Camcam!

      Skäms, skäms, skäms! Ständigt dessa uppmaningar om att skämmas. ?
      Jag kontaktade Odd eftersom hans namn dök upp här. Det är liksom så det funkar.. ??‍♀️

        Tycker det är hyggligt av dig att kontakta Odd i sådana här lägen så att han får en chans att säga sitt. Sedan är det ju upp till honom att undanbe sig kontakt från dig i fortsättningen om han nu skulle uppleva det besvärande.

      Men sluta du/ni! Bella vet att hon är offentlig och väljer att skriva om det. Det kan vara så att det är synd om henne, men att det blir offentligt väljer hon själv!

    Tror också på teorin att Hampus har dragit in Bella i skumma ekonomiska förehavanden, och nu kanske de blir hotade hon och barnen av kriminella!?!
    Dags för Odd att steppa in och se till att barnen är säkra….
    Sen är det faktiskt ett mycket märkligt beteende av Bella om de nu är riktig fara att ge små teasers via sociala medier, om hur illa allt är.

      Varför är det så märkligt, är det det egentligen? Vilken annan bloggare som helst hade hintat om något särskilt hänt och om de var förkrossade. Om nu Bella blivit hotad så blir hon nog inte värre hotad för att hon skriver kryptiskt på sin blogg och ig att hon är sårad, vart utsatt för fara och inte träffar en man hon tidigare träffat.

        Inte alls. Se bara hur Kenza förde sig i och med faderns sjukdom och hennes mående efter hans bortgång. Så det är inte ”vilken annan bloggare som helst”, utan det här beteendet är specifikt för just Bella.

          Trams. Hur många har livesänt sin förlossning? Eller gått ut med sina övergrepp?

            Precis, och direkt skriva om någon blivit sjuk, fått en stroke, dödsfall, visa bilder fr sjukhus, bilder med dropp och hänvisa till blogg så får ni veta mer… osv osv. Är inte J& J snabbare än Bella och mer dramatiska och går ut med allt… läser sällan här att de borde vara tysta och ligga lågt och inte vara på sociala medier. Sällan Camcam skriver om deras clickbaits eller retar sig på allt de gör, nej då är allt äkta… alltså.

    Jag tror att Hampus har en ond DiMera-tvilling som han inte visste om eftersom dom separerades vid födseln. Tvillingen Hank har nu nästlat sig tillbaka till Stockholm och beslutat sig för att hämnas på sin bror som fick allt det goda i livet och en riktig pangbrud till flickvän. Hank är avundsjuk och dras inte för att använda sig av tjuvnyp, innan han kom tillbaka letade han fram den diamant som styr Hampes hjärna och manipulerade honom att skicka bilder till och skjutsa runt på Bellas stalker. Hampe tappade sedan minnet och lades in på sjukhus medan Hank tog över hans roll och åkte hem till Bella och låtsades vara honom. När han fått henne på fall och hade full kontroll över situationen så hotade Hank Bella och sa att han skulle styra Löwengrip-kosan i sjön om hon inte slutade träffa den tvillingbror som föräldrarna behållit. Han gav Bella ett ultimatum och sa att om hon slutar träffa Hampe helt så kommer han att ge Hampe det enda botemedlet som finns mot den minnesförlust han drabbats av men att han måste leva ensam och olyckligt förälskad i alla sina dagar. Next on the days of our lives; 15 % på Daniel Wellington om du använder koden: Dimera15BLACKFRIDAYxLöwengrip

      HA HA HA HA HA helt fantastiskt…

      Hahaha! Underbart!

      Jag älskar dig.

    De följer fortfarande varann på insta..

      Det är bebisar som följer-avföljer-följer-avföljer varandra. Vuxna brukar inte hålla på så när det svajar i relationer. Med det sagt tror jag inte att H och Bella har någon fnurra på tråden.

    Hon är för f-n inte klok som säger a men inte b.
    Oskyldiga människor, som t ex Odd, blir uthängd. Sån jävla egoist, tänker bara på sig själv!

      Haha nu är det ju faktiskt inte bella som hängt ut odd utan andra. Visst, hon uppmanar till spekulationer men hon har inte hängt ut någon.

      Är hon ansvarig för vad du eller andra spekulerar ihop på basis av just ingenting?

        Näe, men med 1,5 miljoner läsare borde en sådan ”intelligent” kvinna förstå att det hon hintar ger upphov till spekulationer!

          Men tror du Miamaria på riktigt att Bella älskar Odd och att Odd skulle utsätta sina barn för fara?? Du trodde på riktigt att hon menade Odd?? Du tycker på riktigt att hon hänger ut en massa olika människor och ger upphov till spekulationer? Eh nä inte va. Du fattade nog direkt vem hon snackar om. Med tanke på att du lite spydigt nämner 1.5 milj så förstår att du med vilja ville ”misstolka” för att kunna spy lite på Isabella.

            Men läs denna kommentarstråd för guds skull, så ska du se att Odd, Isabellas pappa, Hampus, Haley-nannyn hängs ut.
            Bland dessa man är med all säkerhet 75% oskyldiga. Isabellas gör kryptiska inlägg med cliffhangers och vips sätter spekulationerna igång. Precis som hon vill och är medveten om! Men hon tar inget ansvar för det! Hon låter det bara ske – det gynnar ju henne att göra en story i flera avsnitt om detta – många klick… Känner hon ingen empati för de i hennes närhet som oskyldigt pekas ut (pga – än en gång: de spekulationer som automatiskt kommer pga hennes kryptiska sätt att uttrycka sig)?

              Men det är ju ”du” och andra som pekar ut dem? Inte hon. Hur och varför ska hon ta ansvar för vad du gör?

          Du menar alltså att hon är ansvarig för dina spekulationer?

      Men snälla Miamaria.. vilken annan bloggare hade inte sagt a men inte b – de flesta ja. Sedan i detta läget så får man förstå att Bella kanske inte kan och FÅR säga allt, det vill hon nog inte heller men samtidigt kan man förstå att hon tycker det är svårt att hålla helt tyst. Det blir nog som ett gift att dela med sig i soc medier när man är van vid det – så är det för de flesta, du kanske har fb t ex. och om något speciellt eller upprörade händer så är de flesta ofta snabba med att dela med sig där, el på ig, om än kryptiskt. Skulle säga att många här plus c är fan inte kloka.

      Miamaria – jag tänkte inte på Odd en sekund när jag läste det, tror inte många gjorde det faktiskt. Inte förrän Camcam skrev det här, hon hängde ut Odd här – men fattar inte hur varken C eller någon här får det till att Odd blir misstänkt el uthängd. Nej bara konstigt, mycket märkligt. Bara för att ni vill smutskasta och shama Bella. Att ni orkar…

    De följer fortfarande varann på insta..

    Bella är ju värre med sina gåtor än Fader Fouras.
    I Fångarna på fortet var svaret klockan eller hålet.
    När det gäller Bella så begriper man ju ingenting 🙁
    Men det är förstås precis det hon vill.

      Klockan eller hålet? Kanske Welling-klockan! 🙂

    Brukar inte vara så intresserad av alla dessa bella inlägg men det här är lite intressant *skäms*

    Hon kan inte vara så blåögd att hon inte anade något. Den där livsstilen har sitt pris! Snabba Cash 3.0…

    Det är för mycket reklam igen, kommer casino-reklam vid varje klick man råkar göra ..
    Dvs när man går in här, gör vidare till kommenterar, går tillbaka etc. 🙁

      Ja och ingen adblock råder bot på den här reklamen heller.

    Äh, Hampus glömde väl att aktivera larmet när han senast lämnade huset.

    Hon skriver ju att hon inte är ”allowed” att träffa sin pojkvän. POJKVÄN. Det är ju inte H som gjort detta hemska mot henne, det är ju nån annan. Hon vill ju bara få det att låta som att det är H för att folk ska bli nyfikna.

      Ja, man vill tro att det är ngt med Hampus. Men om man får reda på att någon man älskat(?) utsatt en för fara och man lever i en mardröm, blir man då ledsen för att man inte ”är tillåten att träffa min pojkvän”? Man blir väl lejonmamma och rasande på den som utsatt en för någon form av fara?

    Hon är ju inte ARG på Hampus iaf för så hade hon inte skrivit ”not allowed to see MY BF”. Så har H gjort nåt så är det inte det hon blivit upprörd över.
    Äh hon låtsas bara. Gå inte in på hennes blogg/insta!!

    Tror vi alla kan konstatera att hon behöver psykisk hjälp. Inte för att den insikten leder nån vart.

      Asch, nejdå. Jag tror vi snarare kan konstatera att ung 75% av oss som engagerar oss i det här inlägget är i behov av psykisk hjälp. Inte för att den insikten leder nånvart.

        Och ikväll på öppet spår kan vi nog konstatera att den siffran eventuellt är en underskattning

        ??

    ”Pain is rushes through my body” a echo in my head ”why” my heart is breaking” jeez låter väldigt allvarligt.

      Hon använder alltid så stora ord när hon ska beskriva känslor, tror (OBS – TROR) att det beror på hennes oförmåga att känna som de flesta gör (enligt hennes egna utsago). Då beskriver hon det som i en roman eller film, som hon tror att det ska kännas eller som hon hört andra beskriva känslor.

        Likt en sociopath!

          Herregud. ”Smärta”. ”Varför”. Vilka är de ”stora orden” ni retar er på när det kommer till att beskriva känslor?

            Haha ja kolla vem som helst som (”bara”) blivit dumpad och se vad de använder för STORA ord för att beskriva känslorna.

      Det är kanske cystan som spökar. Den kan göra ont.
      Hjärtan som går sönder är bara ett talesätt när man är bedrövad, besviken och ledsen.

        Va? 1. Cystor försvinner, det är en ny cysta isf. 2. Hur har en cysta orsakat att nån hon älskar svikit henne, att hon inte får träffa sin pojkvän, någon hon älskar har utsatt henne och hennes barn för fara. Jag hoppas du hade typ noll information om det här när du skrev den här kommentaren, det är den märkligaste.

      Så jag när jag skrev kärlekssagor på lågstadiet ????

    Hunden hette väl inte Gillis, var det inte Christian?

      Visst ja.. han hette ”Christian Gillis”.

    Vart har hennes av-pair tagit vägen? Kan det vara hon som har gjort något kanske..??

      Saknades det inte några lådor hallon och blåbär i kylskåpet på Bellas senaste instastories?
      Det skulle förklara saken.

    Ni fattar att det kan bli samma antiklimax av allt detta som det var när Beyoncé i flera veckor lät fansen veta att en stor nyhet var på gång, bara för att sedan berätta att hon blivit vegan? Detta är Blondinbella och allt som hon låter påskina nu kan lika gärna förvandlas till en liten tumvante.

      Äsch jag bryr mig inte om det skulle komma fram att allt var en tumvante. Är ju spännande att spekulera under tiden i alla fall. Lite som en deckargåta man kan gå och klura på innan man vänder på kalletidningen för att läsa det simpla svaret.

      Och btw, många här inne behöver googla ockhams rakkniv.

        Haha! ”Vänder kalletidningen för att läsa det simpla svaret”. Älska!

      Hoppas det tas skärmbilder och sparas av allt Bella skriver och lägger upp nu. Man har en känsla av att det en dag kan vara försvunnet från arkiv och servrar.
      En dag kan det vara bra att ha allt kvar om det visar sig att allt blev en tumme.
      Bella skriver saker som blir svåra att bara förklara bort. Några har i alla fall blivit utpekade så det är nog bäst att det inte blir en tumme utan i alla fall en hel vante. Det går inte att bara förtunna dessa saker och låtsas som ingenting.

        Vem har blivit utpekad av bella? Om någon tar fram att jag skrivit att jag blivit sviken av någon jag älskade för länge sen så är det ju hyfsat lätt för mig att dra till med vilken historia som helst. Bella har ju faktiskt inte skrivit något konkret alls. ”Mardröm”, ”nattsvart”, ”sviken”… Ja, det kan ju vara allt från en misshandel till ett bråk med en vän. HON har ju inte pekar ut någon eller hängt ut någon specifik. Uppmuntrat till spekulation ja, men vad ska hennes poster bevisa menar du?

          Tids nog får vi väl reda på vem det var som Bella avsåg med sina kryptiska formuleringar och antydningar.
          Då gäller det att det hon skrev inte bara var blaha blaha utan verkligen så allvarligt som det verkar nu.

            Men jag förstår inte. Vad menar du med att det då gäller att det var lika allvarligt som det nu verkar? Vad skulle hända annars förutom att hon kanske tappar en eller två trogna följare?

    Är det Sheila som gjort något, hon är väl Bellas bästa vän? De har hon ju skrivit om en massa. Tror inte de är hon men spekulationer kommer automatiskt när Bella bara hintar grejer hit och dit. Hon är verkligen ett stort jävla ego!

    Bella verkar ha fått tillgång till mycket pengar den senaste tiden. Sådant brukar vara intressant att titta på. Follow the money 🙂
    Hon sålde sitt hus två miljoner under priset hon hoppades på.
    Och trots att det var högt belånat. Det verkar inte vara något som hon tog särskilt allvarligt på och det samtidigt som hon skulle tillträda ett nytt hus som hon köpt för kanske 22-23 miljoner.
    Vem som helst skulle ju vara orolig om en husaffär plötsligt blev två miljoner kort!
    Dessutom lever Bella väldigt ekonomiskt yvigt med dyra vanor, resor, krogbesök, mycket personal i hemmet osv.
    Hon planerar för pool och poolhus plus en båt. Bara det är saker som kostar mycket pengar.
    Jag har tidigare antytt att Bella kan ha tjänat pengar genom Hampus affärer, kanske valutor, kanske bitcoin.
    Hampus har säkert haft en hållhake på Bella och det var bl a därför som de blev ihop igen.

      Håller med. När Odd flyttade ut var hon ju osäker på om hon skulle ha råd att ha kvar huset. Känns så märkligt mot att något år senare ha råd med ett hus som är tre gånger så dyrt, båt, ha flera personer som jobbar i hemmet, poolhus, lyxiga bilar och privata resor varje månad.

        Men hon kan väl blivit rik genom att ha sålt av NC-aktier som hon sa.

      Behöver inte ens vara H som har hållhaken utan nån i hans krets som är insatt.

    Håller mig från kommentarerna, eftersom allt är bara spekulationer. Ett faktafel kan rättas till – Gillis är väl inte en hund utan en liten pojke

      Hunden hette Christian Gillis.

    Någon här som gjorde sig lustig och misstrodde bella när hon berättade om sin stalker som känner att de vill erkänna att de hade fel? Vill minnas att kommentarsfältet var fullt av tjo och tjim över hur hon ljuger och manipulerar och de som trodde henne blev också hånade, men sen när det kom fram att det var sant så blev det tyst.

    Oavsett vad kan man ju konstatera att hon drivit en del trafik till sina black friday reklaminlägg nu

      Ja, nu ska vi handla för att Bella ska må bättre.
      Själv står jag emot alla influencers glada köpuppmaningar denna onödiga shoppinghelg.
      Jag köper saker när jag behöver dem och inte när andra hetsar och tjatar.

        Jag tror inte att andra tjatar är varför man handlar utan nedsatta priser.
        Själv har jag väntat in ett antal grejer jag behöver, (läs behöver som i att jag lever i ett iland, men saker som jag ändå hade köpt mellan nu och jul) som ekonomiskt bistånd-tagare satt det fint. Visst köper en del av bara impuls, många, det är bra att inte falla för det, men jag förstår inte varför det är så märkligt och förkastligt att handla på årets största rea ? Att man ska vara för eller emot hela konceptet.. Jaja. Viktigaste tycker jag är att kolla lite i förhand, man måste ju ha nån slags koll på vad man vill ha. Och inte bli lurad på priser. Det om nåt är moraliskt skit.

    Poppar enorma mängder popcorn.

    Jag tror så här: precis som många är inne på så har ju många av oss reagerat på att Bellas ekonomi varit något i hästväg. Gissningsvis har Hampus begått någon form av ekobrott och det är därför utvecklingen på Bellas medier ser ut som den gör. Första dagen är allt nattsvart, mardröm osv. Det är alltså troligtvis informationen att Hampus (och Isabella) haft span på sig under en längre tid. Vi snackar telefonavlyssning osv. De har inte gjort slut, men Bella måste gå ut (precis som hon säger) med att hon inte längre har något med honom att göra. Hon är säkert väl medveten om hur detta kan spilla över på henne.

    Senare postar hon att hon inte är tillåten att träffa sin pojkvän. Så är det om båda är misstänka, eller om han sitter häktad. Dvs båda två är involverade i en pågående utredning och för att hennes jurister ska kunna skydda henne så får hon inte ha någon som helst kontakt med Hampus.

    Nästa dag (idag) har hon antagligen fått mer info om Hampus skumraskaffärer och hur polisens material ser ut. Då inser hon vidden av det, att det är så mycket värre än hon trott. Att hon har förlorat enorma mängder pengar eller liknande, eller att Hampus investerat hennes pengar i skumma affärer och att hin nu är skyldig värsta hotfulla maffian pengar. Eller så riskerar hon själv fängelse, något som också påverkar barnen.

      Precis så.

      Så jävla rimlig slutsats! Det bästa hittills. Obs ej ironisk

      Exakt såhär tror jag att det är. Något ekonomiskt är det enda som får det att bli becksvart för henne.

      Älskar ordet ”skumraskaffärer” som den gamla Kalle Anka-nörd jag är.

      Annan teori:
      både polisen och säkerhetsbolaget har strängt uppmanad Isabella att under inga omständigheter kontakta stalkern som då kan bli triggad. Hampus har fått nog och för ett par dagar sedan dödshotade han stalkern alternativt hånade honom så till den milda grad att stalkern nu dödshotad Isabella och hennes barn. Hampus gjorde alltså detta bakom hennes rygg. Nu kan hon inte träffa Hampus mer för stalkern har skrivit vidriga saker om vad han kommer att göra med barnen. Isabella är förbannad och krossad av att Hampus gjorde tvärtemot alla råd och har nu satt henne och barnen i fara. Stalkern gick alltså från förtjust-besatt till väldigt hotfull.

        Nja knappast! Kan vissa bara sluta tro att stalkern är med i nån slags thriller-familjedrama!

          Vadå knappast? Hur kan du vara så säker på att avfärda stalker-spåret?

            Men tänk efter nu! Han har funnits i bilden länge, polisen har koll på honom och vet vem han är!! Han har besöksförbud mm!

            Knappast skulle Bella plötsligt bli ”helt knäckt” pga honom eller att X (som verkar rätt avtrubbad känslomässigt enl insta/twitter) börja slåss med honom och pang bom så är det fara på taket för hela familjen!

            Herregud va ni tror konstiga saker. Teorin högre upp var mer trovärdig, ekonomiskt fiffel och båg

        Nej R, om stalkern dödshotad så skulle polisen tagit in honom men Bella skrev igår att han var vid kontoret. Jag trodde också först att H blivit hotad av stalkern men nu tror jag på teorin om H och ekobrott, det vekar så och ja det kan ju vara en fara för Bella och barnen på vissa sätt.

      Bella får väl muta polisen då, mutor är ju en av hennes styrkor! Lol

      Det är väl bara att ringa in till tingsrätten om ni misstänker att han är häktad?

        Nu kan man ju vara misstänkt och under utredning utan att vara häktad. Och bella kan vara avrådd av advokat (’not allowed’) att umgås med honom medan han (och kanske hon) utreds. All misstanke om brott leder inte till häktning.

          Nej givetvis men för dom som tror att han är det borde det vara lätt att motbevisa

            Var tar man reda på om någon är misstänkt och under utredning tänker du?

              Hos polisen kan du ju inte få reda på någonting men hos tingsrätten är det offentliga handlingar så… dvs om han är häktad ska det finnas information om detta.

                Exakt, men min poäng är ju att man kan vara misstänkt och under utredning UTAN att vara häktad. Dvs, om det inte finns något häktningsprotokoll hos tingsrätten behöver det inte betyda att han INTE är under utredning, bara att det han (eventuellt) är misstänkt för inte leder till att han är häktad.

                Men det går alltså inte att ta reda på om någon är misstänkt eller under utredning, bara om man är häktad. och långt ifrån alla misstänkta blir häktad.

                  Nej precis =) Mitt svar var till alla som spekulerade i häktning.

      Om man kollar på Ekobrottsmyndighetens hemsida så finns där på förstasidan en spalt (till höger) med nyheter. Där står att åtal väcks mot en daytrader i Stockholm. Åtal väcktes 8 nov. 12 nov postar Hampus på twitter något om att nu blir det ”shitstorm”. Antagligen så lång tid det tar för ett brev om att åtal väcks att inkomma på hans skrivbord.

        Intressant teori! Kan ej hitta något om detta på Ekobrottsmyndighetens sida – har du länk?

          Jag hittar inte något heller.
          Ordet ”daytrader” finns inte alls på Ekobrottsmyndighetens hemsida ????

        På min skärm är det som jag skrev, i spalten ”nyheter” på högerkanten på EBM, längst ner. Men länkar in till själva artikeln:

        https://www.realtid.se/atal-mot-storagare-i-first-north-bolag-0

          Det står i artikeln att denna ”storägare” varit misstänkt tidigare i ett annat liknande fall men då friats i tingsrätten.
          Om man inte har en fällande dom, kan man se om ärendet ändå? Isåfall är det ju bara att kolla om H har något på sig sen förr.

            Har man friats i tingsrätten finns det en dom, undantagsvis ett slutligt beslut. Det är handlingar man kan få ut om man kontaktar tingsrätten och ber dem söka efter hans namn eller perssonnummer.

    Det behöver ju inte vara fara rent fysiskt, om någon/något ”hotar” Bellas företagsimperium så skulle det ju faktiskt innebära ett reellt konkret hot mot Bella och hennes barn.

      Nej.. Inte nånsin hotas deras säkerhet av att hennes rikedom försvagas, hon har ju tillräckligt undansatt i tillgångar av olika slag. Jag lever på existens minimum och min existens är inte hotad heller inte om jag hade haft barn. Inte ens Isabella skulle säga så, hon skulle helt säkert skriva om svek och besvikelse men inte om nåt slags hot mot barnen.

    Kanske har hajen tappat sin nyckel till huset? Bella blev tvungen att byta lås och vågar inte lita på hajen mer.

      Har du bott under en sten senaste dagarna?

    Men varför skriver hon om detta på bloggen och Insta. Är inget heligt och privat?

    Vad håller hon på med?!
    Startar en våg av spekulationer och skyddar inte sina närmaste från ev hörsägen, t ex Odd, sin pappa.. alltså de som nu är oskyldiga i detta. Kanske t o m Hampus.

    Skönt att detta inte har något med Odd att göra.

    Gör hon en massiv höna av en fjäder?

    Kan hon inte specificera mer så finns det ju ingen anledning att gå ut med information till oss i ett första skede, annat än för att skapa trafik till sin blogg som jag ser det.
    Utnyttjar hon situationen?
    Nä snart får hon förklara sig för detta håller inte!

    Vilken normal människa skulle utsätta sina nära och kära för detta? Alla följares, vänners, bekantas oro för och frågor som följer.

      Fast va? Hennes nära och kära kommunicerar hon troligtvis med utanför bloggen så dem behöver vi nog inte oroa oss för! Sen följarnas eller spekulanterna på BBs oro & frågor, well- de överlever säkert:)

        Man har väl många vänner och bekanta som man inte pratar med det första.
        Familjen måste ju också få en massa frågor. Måste vara jobbigt för dem, de får väl inget säga.

        Tycker hon är taskig, det skapas bara elakt skvaller om Hampus osv.

          Vad fint att ni är så omtänksamma mot Bellas nära & kära <3. Jag föreslår att ni går ett steg längre och slutar spekulera i hennes anhöriga och ställa frågor. Tycker det är taskigt att skapa så mycket elakt skvaller, menar jag.

    Inte för att jag ”tror” på blondinbella men detta mansfolk har ju tendens att dementera och skjuta ifrån sig anklagelser. Så när en man dementerar något, betyder det automatiskt att inget har hänt?

      Nej, det har väl inte heller någon påstått? Han har bara dementerat att han har något med detta att göra. Alltid upp till mottagaren att värdera informationen. Jag tror på honom då han verkar sund.

    Bör ha med Haily att göra då hon är väck och har varit extremt nära familjen

      men varför får hon då inte träffa Hampus

      hon är fortf inte borta! hon firar thanksgiving/helgen med sin pojkväns familj i skärgården 😛

    Hampus och hon har ju inte avföljt varandra.

    Det är ju helt omöjligt att förstå vad hon egentligen menar eftersom hennes engelska är så usel. Men i svenska versionen som Camilla länkade så skriver hon någon DU älskade har utsatt DIG för fara. Då är frågan om hon börjat omtala sig själv som ”du” eller om det är någon annan än BB som har utsatts för den här faran. Hur som helst är den säkert inte så farlig som hon ger sken av, hon gör och säger vad som helst för klick.

      Inte mer konstigt än de som talar om sig själv i form av ”man”
      ”Man känner sig så dum när man blir lurad av någon man älskar” exempelvis.

      Sen är det väl rätt vanligt att skriva i du-form när någon postar om vad de varit med om? ”När du trodde att den du älskade…” Osv.

      ”You” i detta sammanhang betyder normalt man eller jag om det inte är uppenbart att någon utomstående avses.

        Ja, ”du” kan användas som ”man”, men när det gäller BB kan det betyda vad som helst. Hon skriver det hon tycker låter mest dramatiskt, inte det som är sanningen.

    Garanterat nåt ekonomiskt fiffel. Tänk om hon måste sälja huset? The plot thickens.

      ”Måste” sälja huset och ”måste” köpa en lägenhet i stan istället..?

    Såhär då:

    X kanske fick för mycket insyn i ILs aktiebolag och kunde därför veta hur aktierna skulle röra sig. Med andra ord, insiderjobb. Han kan ju ha utnyttjat detta utan att säga något till IL = svek. IL kan kanske göra sig skyldig av att Hampus fått den informationen, alltså i förväg. Detta kanske skulle kunna göra att IL på något sätt begått något brottsligt? = fara för både IL och barnen om IL skulle dömas för något brott.

    = har X gjort detta borde IL inte vara ”allowed” av sin jurist att träffa X då det blir svårare för henne att hävda sin oskuld.

    BARA SPEKULATIONER!

      ?

      Fast nja, är det något av ”hennes” bolag som är noterat? Insiderregler gäller bara noterade bolag.

    Vad händer med BB’s engelska? Vart har head of korrekturläs tagit vägen?

      Under utredning av vissa anledningar ?

    Nåt är på gång med Bella, kanske sälja kåken eller en stor lansering. Det har varit ganska mycket *söka sympati* inlägg sen en längre tid nu. En sak är ju säker iaf att under vistelsen i Dubai med kidsen och H så vantrivdes hon totalt och såg mer framemot resan till Marbella veckan därpå med nån vännina.

      Alltså under den här perioden kan hon ju passa på att göra vad som helst, och sedan beskriva det som om hon var tvungen att göra det. Smidigt.

    på pingis instastory verkar hon och massa andra vara hemma i bellas hus just nu och hålla på med någon sponsrad mat och pingis visas sponsrade köksstolar… vad händer? xD (allt smygreklam givetvis)

      kolla hennes instastory https://www.instagram.com/maria_ahlgren/ … hon lagar mat för nåt event i bellas hus. nånting om ”beauty food”?? varför håller man en stor tillställning i sitt privata hem om man lever under fruktansvärt hot?

        är tydligen en presslunch för löwengrip… hmmm

          Hon måste ju köpt huset genom bolaget, använder det ju hela tiden för verksamheten ….

            hon skrev förut att hon köpt det för privata pengar ”såklart” men vi vet ju alla hur hon slirar på sanningen ibland.

              Ja såklart, men det är lite konstigt att slutpriset inte kommit upp på booli… Det gör det (nästan) alltid om det är en privatperson som köper, och vilken anledning skulle BB ha att dölja slutpriset? Hon har ju redan sagt att det gick på 30 mkr

                Bella har bara hållit med när andra sagt att det kostat 30 mkr.
                Det passar förstås hennes syften att kunna skryta lite extra så hon har inte protesterat.
                Det är ett rykte för att huset först utannonserades för 29,5 mkr av ESNY.
                Mäklaren Bella hade kontakt med hade satt 24,9 mkr som utgångspris.
                Det troliga är att Bella inte ens betalat så mycket – kanske 22-23 mkr.
                Huset har varit svårsålt och ägarna hade redan köpt ett nytt mindre hus på Lidingö.

                Man har tre månader på sig att söka lagfart efter tillträdet.
                Att inget pris finns på Booli beror förmodligen på att det ännu inte utfärdats någon lagfart.
                När det finns en lagfart kan man få ut alla detaljer från Lantmäteriet.

                  Lagfarten betalas vid ägarskiftet, normalt sett på banken. Det är ngt riktigt skumt med den här historien. Inte bara huset, allt. Skilsmässan ej genomförd, det ”fruktansvärda” som hänt nu osv.

              För henne kan det vara ”privat” i och med att L Invest är helägt av henne. Hon äger huset ”personligen” genom sitt helägda bolag.

                Ja fast hon förstår nog att L Invest är ett företag

    Är det bara jag som går på den statistiskt mest troliga förklaringen om det nu handlar om brott – knark? H brukar och/eller säljer knark (någon av de vanliga Stureplansdrogerna) och nu har han åkt fast.

    Att nannyn inte finns med längre har snarare med att göra att hon var ovillig att flytta till andra sidan Lidingö för jobb varannan vecka.

    Hjälp är det nån som har Odd Spångbergs recept på Chilli? Jag hittar den inte på nätet och jag skall laga den ikväll

      Jag tror att receptet i sin helhet bara fanns på Odds Blogg. Kanske i någon video han gjorde också.
      Du får nog googla fram ett chili-recept med högrev och chipotle. Jag tror inte det var någon annan hemlighet just med Odds chili.
      Undvik dock att slå i Odds eget vin Due Padri Rosso Piceno för den händelse du skulle ha sparat en flaska 🙂

    I så här långa kommentarsfält och i ex öppet spår så skulle jag önska att man kunde dölja/visa svar till nya kommentarer. Blir så långt och oöverskådligt.

    En till önskan (sorry OT) är att nya kommentarer har en mer särskiljande färg än mörkgrå så att man hittar ”huvudkommentarerna” i långa trådar lättare när man scrollar. Kanske ljusblå, cerise, röd…nåt som sticker ut mer.

    Så.. nu har jag önskat klart ?

      Vet inte varför men din kommentar är bara Söt! 🙂

        Haha ? Tack, eller nåt…?

          Det är någonting med hur du föreslår specifika färger tror jag haha så gulligt 🙂

    Spänningen är olidlig ?

    Fy fan vilka spekulationer.

    Å när sanningen kommer fram blir det bara ett Jaha!! En puff i rymden.

    Nästan läskigt hur du beter dig Camilla. Noll respekt och otroligt oprofessionellt.

      Snälla Camcam, kan du inte bara ta bort sånna här onödiga kommentarer!!!?? Somliga fattar inte vad din blogg går ut på och det är tröttsamt att se dem gnälla gång på gång. Det är inte ens konstruktiv kritik och det tillför ingenting till diskussionen / blogginlägget, blir du inte trött på det?

        Nä, man FÅR tycka att jag är oprofessionell. Det är ingenting jag tänker radera – DET vore oprofessionellt.

          Tidigare har du dock skrivit att du tänker radera onödiga kommentarer som inte tillför något…

    Kan inte ryktet stämma om att han spelar in PH i Mexico då? Kanske IL såg det som ett svek att han anmält sig trots att de har ”öppet förhållande” och är arg och ledsen. Samtidigt förklarar ju det varför de inte ”kan ses”.

      på vilket sätt utsätter det henne och barnen för fara?

        Orolig att han ska komma hem och smitta henne med klamydia. Kan ju vara farligt.

          Långsökt och knappast fara för barnen

            Har han med sig sombreros som presenter till barnen kan det ju vara giftiga insekter i hattarna.
            Det kan vara farligt för barnen. Måste vara något sådant som Bella tänker på.

              Hahahahahaha, sombreros och giftiga insekter, jag dör! ?

        Jag tänkte inte så långt, teorin är inte vattentät men snäppet troligare än att h an har en elak tvilling iaf

          Haha många långsökta teorier här just nu ja??

    Jag saknar Odd.
    There, I said it.

    enligt flashback har hon släppt igenom en kommentar som spekulerar om misshandel på sin blogg, varför släpper hon ens igenom en sån? oh wait…. xD

    Nu går du över gränsen Camilla. Du borde skämmas men det vet jag att du inte har förstånd nog till. Du är en mobbare med noll empati för andra, din självgoda, uppblåsta nolla.

      Sättet du avslutade din kommentar på fick dig att låta precis som en mobbare själv 🙂

      Själv verkar du vara en ruskigt trevlig prick…

      Själv verkar du vara en ren ”delight”! 🙂

    Det kan ju även vara en Glamour aka familjen Forrester historia. Bella och odd är ju inte skilda än, odd äger alltså aktier i ILs företag sålänge de är gifta. Hajen och odd har gift sig samtidigt som hajen i smyg har höpt upp 10% av aktierna på börsen. Med odds 49% + sina egna 10% har de nu majoritetsägande i IL företag varpå hon inte har något att säga till om längre.

      Det finns bara enskild egendom i äktenskapet mellan Odd och Bella.
      Huvudsyftet med äktenskapsförordet var just att Odd inte skulle ha någon del i Bellas företag och förmögenhet.
      Det de ägt tillsammans var huset men vars och ens andel var enskild egendom dvs inte giftorättsgods.
      Huset har tillskiftats Bella i en bodelning som bara gällde huset och lösöre i anslutning till detta.

    Poppar ännu mer popcorn.
    Alla spekulationer här är väldigt roande på håll.

    Du slår ju själv mynt av en tragedi? Du tjänar pengar på att piska upp hat, spekulationer osv. Plus hånar en rädd kvinna.

    Verkar som Löwengrip behöver ordentliga rabatter för att sälja. Såg det på Löwengrips insta.
    Den som vill passa på nu med anledning av Black Friday kan få mellan 25% och 44% rabatt.
    Köper man för 1800 kr får man hela 800 kr rabatt!
    Ett företag som lämnar så höga rabatter kan inte vara särskilt framgångsrikt.
    Allt högre än 20% rabatt är oseriöst.

    Samtidigt som livet blivit ’nattsvart’ etc etc så står Bella och glatt hostar ett event i sitt nya hem.
    Hennes psykiska försvarsmekanismer/hanteringsstrategier är något skeva.

      Fast den lunchen var ju planerad sen tidigare. Svårt boka av liksom för 20 pers. Hon är ju van stå i strålkastarljuset och dolde ju skilsmässan.

      (läste glatt hostar som i hosta, är själv förkyld)

        Absolut, men om något så allvarligt händer som det hon hintar om skulle nog de flesta ställa in på grund av personlig kris. Ingen skulle väl ha missunnat henne att ställa in.

          Precis, inte som att inte Pingis och hennes kära TEAM kunde tagit hand om tillställningen utan henne. Så falsk är hon det ser man ju på långa vägar.

            Journalisterna kommer naturligtvis för att träffa Bella och ta bilder/selfies med henne.
            Pingis är nog bra att ha med för det är hon som kan berätta om fakta och detaljer medan Bella blir fotad.

    Lite som tjejen som postar på Facebook ”fattar inte att det kunde hända, mår så dåligt” och när någon frågar vad det är så låter det ”nej jag vill inte berätta”…

      Vague-booking.

    Så skönt att Odd får säga sitt. Lugnt och sansat antingen bekräfta eller dementera. Och sedan move on med sitt liv.

    Eller så har det faktiskt hänt något den här gången, tex att H gjort något och Bella är medveten om att det kommer att komma ut. Därför tar Bella öppet avstånd redan nu och berättar att hon är sårad osv. Inte nödvändigtvis för att hon vill berätta om det utan mer för att hon ska kunna lägga locket på när det kommer ut. Tycka vad man vill om Bella men det här är inte likt henne, det brukar pratas om superkrafter och snyfthistorier brukar vara dåtid, tex om hennes uppväxt. Att skriva som hon gjort nu passar inte in i bilden av sig själv som hon skapat

      Skulle vara svar till A ⬆️

    Jag hoppas bara att barnen får vara där det är lugnt.
    För deras bästa.

    Hade detta varit nåt verkligen ”privat” hade hon inte skrivit om det. Men nu gör hon det och man antar automatiskt att hon gör detta av nån – NÅN – anledning.

    Okej vi gör ett test, ni kommer hem på eran dörr är det skrivet med röd penna ”ni ska dö ikväll!”
    Vad gör du?
    A. kontaktar polisen och anmäler, och kontaktar nära och kära så man vet att dem är trygga och mår bra
    B. skriver på fb/bloggen/instagram ”jag är rädd, vågar inte gå ut” så att tusentals okända människor ska kunna läsa det
    C. först A (kontakta polisen + nära och kära) och sedan B (skriver på nätet otydliga meddelanden)

    Vi var med om en hotsituation, det var obehagligt, våran focus låg på polis kontakt och familj, ingen av oss tänkte tanken att skriva konstiga meddelande om det för främlingar på nätet.

      Var ni kända bloggare? ?
      Du kan inte surra om nån lapp du inte vet finns eller jämföra med en historia när du inte vet den du jämför med? Återkom ifall hennes situation överhuvudtaget liknar din NÄR den är känd.

      När hoten fortsätter att komma år efter år, polisen gör ingenting, du känner dig aldrig trygg och det börjar eskalera. Till slut ber man samhället om hjälp. Tänkte du likadant under metoo? Varför tar man det inte med polis och familj osv, varför skriva ut det på sociala medier?

Comments are closed.