Gabrielle Löwengrips Instagram har tagit en lite annan vändning än förväntat

…antar jag…
Enligt Isabella och Löwengrip så skapades den här ”klonen” upp för att avlasta Bella i företagets etablerande ute i världen, men efter att Alex och Sigge skapat upp sina egna kloner – ”Felix & Pagge” så är kommentarerna allt annat än positiva för varumärkesetableringen.
Underhållande är de dock.
Sanningen kommer alltid fram till slut och Gabrielle Löwengrips samvete och gloria verkar inte vara riktigt lika vit och skinande som hennes ”walk in closet”. Se själva! 🙂

Gabrielle har även fått lite nya vänner – bland annat ”Filippa Gripenröv”, som arbetar gatorna i New York tillsammans med Gabi och även hon har ett eget konto. 🙂

https://www.instagram.com/p/BqnoJnXnv2b/?utm_source=ig_web_copy_link

Aj, aj, aj…
Jag förväntar mig att Filippa Gripenröv kommer dyka upp som föreslagen, misstänkt förövare i Isabellas Flashback-tråd vilken sekund som helst, för hon verkar ha allt annat än rent mjöl i påsen!

310 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  hittad ett klipp från ett ekonomiprogram där Isabella pratar om relationer och ekonomi. Att han aldrig skulle dejta en kille med skulder och att hon alltid kreditkollar de hon dejtar….jodåsåatt

   Det gjorde hon ju säkert, och då när de träffades var allt frid och fröjd.

   Använder Anna Book sådär fula ord?

   Haha Anna är det du??

   Gud vad efterbliven du är. Det Isabellas ex gjort går inte att kredit-kolla. Därför det inte är lagliga affärer. Nystartade dessutom, det tar ett år innan det kollas.

    Det är ju inte räkningar som är obetalda. Han har lånat massa pengar som inte är hans.

    Kommentaren kanske syftade väl kanske mer på att hans inkomst vid kreditkoll inte var hög – eller motsvarade levernet.

    ”2017 tjänade XX enligt Skatteverket 234 800 kronor, men hans ekonomi idag verkar ändå god då han har råd att skämma bort sin flickvän med dyra gåvor. På Alla hjärtans dag fick Isabella Löwengrip nämligen inte bara ett par, utan två par, Chanel-skor av XX.”

     Aktiehandel med ett ISK-konto räknas in som kapital och inte hur mycket man har tjänat. Skatten på vinst på ett ISK-konto är även mycket lågt.

    Vem fan använder ordet efterbliven? Vakna upp- BB visste att han taxerade noll och ingenting så någon klocka borde väl ha ringt. Det är väl Att få information ?

    Du verkar vara en sorglig person, hoppa på andra och Kallar dom efterblivna..

   Senastions kåta anonyma jävla nättroll är vad du är. Du får karma efter dig också. Vider.

   Vad tror du man kan läsa ut av en UC…?

    Tror ingenting. Jag VET! Man kan kreditkolla betalningsanmärkningar, kronofogdenskulder, personlig konkurs, skuldsanering.
    Du kan inte kreditkolla olagliga pengar, därför dom kallas just olagliga pengar. Dom finns inte på radarn.
    Om det vore ”vanliga” skulder, skulle det bara vara kronofogden som dök upp hos Isabella om dom inte fått tag i X. Inte massa konstiga kriminella. Du har uppenbarligen ingen kolla så var tyst själv som du skriver till alla här.

    Att det är ngt liiiite ovanligt med någon som har råd att leva som de gjorde utan inkomst?

     Dom pengarna skulle X få redovisa för nästa år då, inte nu.

     Ja, men det skulle han behöva redovisa för nästa år, inte nu, om allt vore i sin ordning.

     Han har fått i uppdrag att förvalta andras pengar ! Sedan har han ” lånat av dessa och även placerat de helt åt helskotta ! Han har alltså glidit på en räkmacka och viftat med penga bunten …… som hade en annan ägare😕 så dessa pengar står han inte på som intjänade . Han har inte gjort något olagligt … på papperet ! Men de som förlorar pengarna vill nog gärna ha tillbaka dem . Att placera och deala är ett risktagande som även penga innehavarna vet om 🤔 men de vet även om att andras pengar spenderar man inte på sig själv och flickvännen . Skulle hellre ggr 1000 vara skyldig staten än dessa grabbar , visar sig ju att de har anlitat torpeder / maffian för att skrämma fram pengarna . Om H hittas så blir det nog inte så kul för honom😕 sedan att Bella gått ut i tidningen och bloggen och visat upp sin dyra presenter ? Tror inte det uppskattas heller av dessa personer som egentligen betalat dessa . Bella borde lära digven läxa att tagga ner nu . Vet att flertalet annonsörer har dragit öronen åt sig och tror att detta kommer att straffa Bellas företag . Företag vill inte förknippas med sånt här . Vissa har tom sagt att hon är 👎 på marknaden nu .

      Grattis då få man väl säga till er som så länge önskat och kämpat med att Bella ska sänkas och krossas. Men jag har lite svårt att tro att du vet om annonsörer dragit öronen åt sig, det tror jag inte. Tror inte heller du hört vissa företag säga att hon är tumme ner på marknaden nu, men önsketänkande förstår jag.

      Nåt olagligt har han säkert gjort. Man måste ha tillstånd för att få förvalta andras pengar och det gör man nog inte på sitt privata ISK konto. Säkert inte helt vita pengar heller så någon form av ekonomisktbrott är det säkert.

    Tror ingenting. Jag VET! Det man kan kreditkolla är betalningsanmärkningar, om kronofogdenskulder, skuldsanering, personlig konkurs. Det du INTE kan kreditkolla är olagliga pengar. Det är därför det just kallas olagliga pengar. Dom finns inte på radarn.
    Om det bara vore ”vanliga” skulder skulle enbart kronofogden besöka Bella om dom inte fick tag på H.
    Det skulle inte dyka upp massa konstiga kriminella. Du vet uppenbarligen inget om detta så var tyst själv som du skriver till alla.

     Hahahaha fatta om det fanns ”hen har tagit emot ca 2 miljoner olagligt, men sssssch”

      Ha ha ha, även ”gömde 4 miljoner i Schweiz 2016” men schhh…. 😂

     Jag köper det du säger 100%. Min fråga var till 20:02, inte dig.

   Dags för dig att gå och sova?

   Camilla, ta bort den den där kommentaren? Osmakligt på en helt ny nivå.

   Va??

   Onödig kommentar och sorgligt att den har fått likes.

   Kan vi slippa se dina ruttna kommentarer tack?

   ”jodåsåatt..” haha 🙂

   Att hon går ut och säger en sådan sak är bara pinsamt i och med att det är olagligt att ta en kreditupplysning på en privatperson utan legitimt behov (tex ingå kreditavtal) enligt Kreditupplysningslagen.

  Jag förstår ingenting?
  Vad är det där?

   Folk som driver med ”roboten”?

    Vad har Schulman med saken att göra? Och polisen?

     För att det är Alex och Sigge som ligger bakom kontot Felix och Pagge. De driver. Lyssna på deras senaste poddavsnitt så förstår du.

     Underhållande!! Haha!!

      Nja. Vet inte om jag tycker att de två är så underhållande. Har de med det här och göra som kommer jag avsolut inte lyssna? Man hade kul åt sånt här när man var typ 12? Alex & Sigge är ganska mycket äldre än så.

       Det är det absolut första de pratar om i senaste avsnittet och det i några minuter så du pallar nog checka läget. Det ÄR underhållande det de säger 😂

        Underhållande med två vuxna män som vill förstöra för en annan människa? Gud vad kul! Och nytänkande. Tänk om Alex bara hade haft en jävla talang iallafall så hade han sluppit att göra sig känd på att trycka ner andra.

  Fast du sa det själv, älskare som är kriminell. Hon har inte gjort något. Sluta lägg skuld där den inte ska vara, iaf vad vi vet idag.

   Vad vet du vad hon gjort?! Tyst bara tyst.

    Vad vet du vad hon gjort? Lägg ner med att säga åt folk att hålla tyst.

     Ursprungligen postat av Darrar
     En person skickade pm till mig och berättade följande

     Blondinbella visste vad X sysslade med. Strax efter de träffades så frågade han om ett lån på 100 000kr. Han har gått runt och bett andra om lån på 20-30 miljoner för 2 år sedan och flera varnade Blondinbella redan då för 1.5 år sedan.

     Hon har hjälpt honom att betala tillbaka på sista tiden men nu är det stopp. Det är därför hon går ut och säger att hon inte tänker hjälpa honom med hans skulder.

     Stordalen fick veta detta och bröt kontakten. Han blev livrädd för att bli indragen enligt pm som jag fått. Sanningshalten överlåter jag till er.

     FB:
     En person skickade pm till mig och berättade följande

     Blondinbella visste vad H sysslade med. Strax efter de träffades så frågade han om ett lån på 100 000kr. Han har gått runt och bett andra om lån på 20-30 miljoner för 2 år sedan och flera varnade Blondinbella redan då för 1.5 år sedan.

     ”Hon har hjälpt honom att betala tillbaka på sista tiden men nu är det stopp. Det är därför hon går ut och säger att hon inte tänker hjälpa honom med hans skulder.

     Stordalen fick veta detta och bröt kontakten. Han blev livrädd för att bli indragen enligt pm som jag fått. Sanningshalten överlåter jag till er.”

      Förvånar mig inte om detta stämmer.

      Bullshit. Ska du låtsas simma med hajarna så ha din fakta klar för dig. Om isabella var hans kassako så skulle hon varit kidnappad innan hon ens visste när onsdagen började.

       Men nej, hon skulle inte bli kidnappad direkt. Folk verkar inte förstå hur extremt ovanligt det är med kidnappningar. Det är riskfyllt, krävande, odiskret etc. Det här är inte en film, seriöst.

       Haha oj förlåt läste inte särskilt noggrant och förhastade mig i kommentaren. Vilken dryg jävel jag framstår som.

       För 50 miljoner kronor hade halva malmö kidnappats kan jag meddela dig.

      Sägs att det är syriska maffian han blåst. Detta är ju som Snabba Cash 5. Helt sjukt.

      BS! Källkritik mina vänner, källkritik!

       Mnjo, källkritik självklart. Men användaren som skrev att det handlade om 50 miljoner och syriska maffian var samma person som korrekt skrev allt som uppdagades idag redan i lördags. Så den personen sitter onekligen på insider information.

       Jo, men det är EN källa som haft koll. Den som svamlat ihop dravlet ovan är INTE samma källa.

      Hur kan man vara kassako när man köpt hus på krita?

     Och allt som skrivs där är sant, det vet ju alla. Jösses, fan tänk om folk kunde tänka lite själva.

      De var ju dock snabbast med faktan om vad som faktiskt hade hänt, medan folk här kom med de mest knäppa teorierna om stalkern, nannyn mm..

       Av ca 500 inlägg var EN korrekt. Resten en massa bullshit.

   Så hon ska ställa in inlägg som varit tidsinställda sedan öämgeoch begå avtalsbrott? Det kan ju dessutom vara sä att hon inte kommer kunna skriva lika mycket de närmaste veckorna vilket gör att hon får in mindre pengar – pengar som ska avlöna flertalet medarbetare i företaget.

   Om man köper att Bella är en produkt och att bloggen är ett företag så tycker jag att man borde ha förståelse för att företaget måste rulla på för att exempelvis kunna betala ut löner.

    Precis!

   Hon har inte gjort nåt fel. Det märks att det finns många som njuter av att hon blivit utsatt för detta dock, där kan vi snacka om känslokalla sociopater.

    Exakt. Men jag blir inte förvånad av alla äckliga nättroll. Så jävla vidriga. Hon förtjänar inte detta. Det är inte kul. Jag hurrar inte för någons ”nedgång” i livet.

    Men Marika, hur vet du att hon inte gjort något fel? Vi har bara Blondinbellas ord om att hon inte varit inblandad. Vi vet faktiskt inte sanningen alls än. Hon kanske är helt oskyldig men hon kan lika gärna ha vetat allt och vara precis lika insyltad som pojkvännen. Poängen är att ingen utom hon och pojkvännen vet.

     Så länge vi inte vet helt vad Bella gjort så är det fritt fram att spekulera, kalla henne känslokall, sociopat etc? Rimligt.

      Anonym 20:49, skrev jag något ens i närheten av det? Läsförståelse? Jag påpekade bara att vi inte vet om hon är oskyldig eller inte.

     Vad har du och vi andra med det att göra överhuvudtaget? Låt henne vara nu, fan vad hemska ni är. Hennes liv måste vara extremt tufft just nu

      Hon är trots allt en offentlig person som i över tio års tid tjänat pengar på att driva fram uppmärksamhet kring sin person. Klart som sjutton det kommer att spekuleras friskt när något sådant här händer.

       Och det gör det okej att sparka på henne och kalla henne massa saker? Nej, det är inte okej att hålla på att spekulera som ni gör. Hur har ni blivit uppfostrade egentligen, usch!

   Är du sjuk eller?? Sociopater är inte som Bella. Dom är aggressiva, våldsamma och tänker inte på framtiden.

   Nu är jag inte religiös överhuvudtaget men jag känner att jag vill be för dig och din omgivning 🙁 Skärp dig.

  😴

  Vem är Alex och Sigge?

   Alexander Schulman och Sigge Eklund. De har en rätt stor podcast tillsammans.

  Kan du berätta lite mer om varför hon skulle pausa sina reklaminlägg pga något någon annan gjort? Du verkar ha bra argument (även om du glömde skriva med dessa när dina egna känslor tog över). 🙂

   För att visa lite respekt kanske för mannen som hon älskade? Tycker synd om någon som måste fly för sitt liv för misstag han har gjort, tänk bara på hans familj och vad de nu går igenom också. Mitt i allt detta ska en DW-klocka säljas och besöka gala, sad. (Ja, det går upp att säga upp ett specifikt samarbets-inlägg, tror DW klara sig bra ändå) – DET var poängen. Allt kunde ha skötts lite smidigare och mer respektfullt.

    🤦🏻 En kvinna utnyttjas och du tycker att hon ska tycka synd om MANNEN som får ta konsekvensen av sitt handlande????? Är det dolda kameran eller??

     ”Visa respekt, mannen som har gjort allt fel förtjänar inte att du försöker upprätthålla ditt liv”.

     Nice ändå att någon uppfunnit en tidsmaskin till 1950

     Jag tycker sjukt synd om honom och hans familj också! ”får ta konsekvensen av sitt handlade” – ingen förtjänar att dödshotas!

      Har han blåst fel personer så förtjänar han att få ta konsekvenserna av det. Simple as that. Det är inte direkt okänt även bland oss vanliga Svenssons att det är en jäkligt dum idé att lura kriminella på stora (eller små) summor pengar

       Så du tycker han förtjänar att dödshotas för misstag han har gjort?

        Haha, det här är inte misstag som i ”Hoppsan Kerstin jag fick på mig tröjan bakochfram”. Ingen säger att han förtjänar dödshot, men det här är fan inget misstag i den bemärkelsen du vill framhålla det som

       Du inser att ”förtjänar att ta konsekvenserna” rätt toligt innebär ”förtjänar att mördas”?! Tycker du verkligen att han förtjänar det?

    What??! Hon och hennes barn är i fara pga nåt nån annan gjort och du tycker hon borde visa lite mer respekt? Hahaha, ÄNTLIGEN en rolig & humoristisk kommentar 🙂

    Så om hon jobbat som läkare? Skulle hon visa lite respekt mot sin förra pojkvän och inte behandla sina patienter? Eller stänga sin butik om hon ägde en sån? Strunta i sina kunder om hon jobbade som managmentkonsult.
    Det är ingen som randomly klarar av ett intäktsras eller får ut på en försäkring för hot, man gör nog så gott man kan oavsett sitt yrke i denna sits. SLUTA skuldbelägg den person som, enligt den informationen som kommit ut, inte är skyldig.

    Jaa, visa lite jävla hänsyn! Att han fifflat bort flera miljoner maffipengar och utsatt henne och hennes barn för fara är väl definitivt något hon borde visa respekt för! Det är synd om honom som måste fly, han hade inget annat val än att hjälpa maffian. Hur kan du tro att Bella inte har ansvar för hans familj när allt är hennes fel? Avtalsbrott mot annonsörer är bara sagor, och det är absolut inte säkrare att vistas bland folk på en gala än ensam på kammaren.

  Väldigt märkligt måste jag iaf säga det är; att med alla sina bästaste styrkor, magkänsla och tajming som Isabella påstår sig ha… så fastnade inte denna kille under nålsögat.
  Flashback tror henne iaf inte, nya teorier där om att hon vetat hela tiden.

  Tror för övrigt inte ”roboten” har någon framtid.

   Jag hade magkänslan jättelänge att min kille bedrog mig. Men han ljög och lyckades övertala mig att stanna och framför allt manipulera mig i att tro att det var mig det var fel på som hade sådana magkänslor. Jag var svartsjuk, hade dålig självkänsla, letade efter sådant jag ”ville” hitta, jag hittade på, jag sårade honom med mina anklagelser. I två år hade jag magkänslan, i två år blev jag manipulerad och stannade. Och efter två år fick jag så klara bevis att han inte kunde förneka längre.
   Underskatta ALDRIG en manipulativ person. Man kan ha hur mycket magkänslor som helst men en manipulativ psykopat får en att ifrågasätta ALLT man känner.

    Är exakt i ett sånt förhållande nu och vet inte hur jag ska komma mig ur det. ”Bara lämna” är svårare än man skulle tro. Han är passiv aggressiv med beroendepersonlighet. Hur fan ska jag komma mig ur det här 😞

     Packa ditt och dra. Enda utvägen. Rädda dig själv.

     Till anonym 22.40.

     Jag har varit i din sits. Lång historia kort, jag drog hem till min familj och härdade ut..de första 2 veckorna var ett helvete men sen började allt klarna och jag fick en sån jävla frihetskänsla. Har aldrig varit starkare efter det. Det är som att riva av ett plåster..
     Skickar all kärlek till dig.

     Åh snälla du!
     Packa dina väskor, lämna så fort som möjligt, och se dig aldrig om igen!
     Det tog mig över 10 år att mentalt repa mig hyfsat, och jag vet inte om jag någonsin kommer att bli helt hel igen.
     Dessa manipulerande psykopatiska män som bryter ner….önskar dom ingen & ingenting, endast ren och skär olycka, i resten av deras sorgliga liv. Amen.

      Har gett 10år av mitt liv. De första åren var magiska. Sedan hände nåt. Han föll tbx i sitt spelberoende. På det kom skulder, lögner, depression. Och denna passiva aggressiva sida blir starkare. Har redan separerat fr hnm en gång men han forts nästla sig in och hänga sig fast. Och jag veknar. För ngr veckor sedan kom jag på flere lögner och nu vet jag inte om jag vill mer… Det är nollkontakt som gäller isf.

      Tack för era svar💗

    Hon är förblindad av pengar. As simple as that.

   Läs hennes blogginlägg. 3 gånger ska hon ha lämnat pga att det inte kändes helt rätt och han var manipulativ och kom tillbaka. Så din kommentar är bs

    Efterkonstruktion!! 🤣

     Jahaaa, så medierna som skrev om det vid själva uppbrotten var med på det? ”Hej, kan ni skriva att vi har gjort slut, kommer göra en efterkonstruktion om ett tag så vore bra om det fanns artiklar om det, tack” 🤦🏻

      De har bara gjort slut en gång officiellt, nu plötsligt är det tal om tre gånger.

       Och?

       Nej det är inte en gång! Det är tvår eller tre gånger officiellt, tre är det väl som vi har hört tidigare och känner till! Så lägg ner med ert löjliga ljugande!!

   Du är väl nöjd nu hk, du måste njuta till fullo nu. Så ihärdig som du länge varit med ditt Bellahat, ljugande och shaming. Har du firat ordentligt?

  Vilka hemska människor som hänger här inne i kommentarerna. Bella är på botten nu, sluta sparka på henne

   Håller med. Fyfan vilka vidriga människor.

   Fast för Bella gör det inget, enligt egen utsago rinner ju ALLT av henne. ”Vet att det låter konstigt, jag borde bry mig..men jag GÖR inte det”. Så det är lugnt! 😉

    Nej det är inte lugnt och det här är något som hon är öppen med att hon mår väldigt dåligt över. Hon skakar inte av sig det, hon har ångest, är rädd och flyr för hon känner att hennes barns säkerhet är i fara. Ni är fan sjuka människor som tror att det ni gör är okej

     Och hur de hittar på alla möjliga undanflykter för att rättfärdiga vad de skriver om bella är helt sjukt att se.

     Ja även hennes skyddade glas bubbla sprack ! Trodde att precis allt saknade betydelse bara man får skryta om alla dyra saker som köps / gåvor , alla människor som gör allt åt henne , dyra bilar , hus …
     Bellas ordspråk lyder …. Allt är inte guld som glimmar !! En läxa till nästa gång då hon presenterar sitt enormt perfekta liv …. pengar pengar pengar !!!! Ja man ser ju nu baksidan av pengarna ochså .

      Skadeglädje och missunsamhet ger ganska fula rynkor. Finns studier på ämnet alltså, man åldras i förtid. Ville bara tipsa.

       Genom sig själv.ä känner man andra 🤣

        Jag kan iallafall stava.

  Du måste ju tipsa om poddavsnittet där Felix och Pagge kom till liv! Avsnittet heter just ”Felix & Pagge”. Jag skrattade helt sjukt mycket.

  Och jo, för er som är osäkra, man kan skratta åt Felix, Pagge och Gabrielle och samtidigt tycka det Bella och hennes familj går igenom just nu är hemskt.

  Ha ha ha! Jag bara älskar de kommentarerna!! Stor humor!

  ”Såhär några år senare kan vi konstatera: Fingerprint är skit, Starbreeze är skit, IMINT är skit, MYFC är skit, rymden är skit, LeoVegas är skit, Bitcoin är skit och vi är alla horungar som försöker fånga den magiska kuken som ska göra oss till miljardärer.”

  Citat av en viss omtalad haj. Skrevs på twitter för ca en vecka sedan. I efterhand säger denna tweet så mycket.

   Wow!

  1. Vem tycker att kommentarerna på gabrilles insta ens är roliga? För mig är det där humor som killarna i klassen hade i mellanstadiet när sex och knark var det roligaste de kunde komma på.
  2. Vad har hänt med läsarna här inne? Har ni tappat det helt? Camilla, är du stolt över hur ditt kommentarsfält har sett ut idag? Igen, hur var det där med att backa offer.. nu när vi vet mer tänker jag…

   Hatet mot Bella har spårat ur totalt. Och ja – det är hat ni håller på med ni som tar åt er av den meningen. Försök inte ens försvara er med massa konstiga ursäkter om att hon söker klick och ni är nyfikna och all annan skit som ni gjort sista dagarna

    Ja… hur mycket kan man egentligen ogilla henne? Jag tror att många har tappat distansen. Att de glömt bort att det är en människa de pratar om och hetsar igång varandra. Jag vill inte tro att så här många känner sånt enormt hat för henne att de på riktigt njuter av att hon och hennes familj lever under hot. Är besviken över hur det ser ut i kommentarerna idag. Jag trodde ändå bättre om de som läser här….

     Att man skrattar åt någon betyder inte att man hatar personen. Lite ologiskt resonemang av dig där.

      Sa jag det?

       Du indikerar det ja.

        Nej. Jag sa att de njuter av att hon lever under hot. Sa ingenting om att skratta åt någon, men du verkar ha tagit åt dig.

         Mia är en av dem som verkar njuta av Bellas situation, ja

         Nej, det var ju jag som sa att du blandar ihop korten lite.

         Mia, jag har förstått att du inte tycker att det är att hata bara för att man skrattar åt någon. Jag har inte blandat ihop några kort för jag har aldrig sagt det. Vad du läser in och hur du tolkar det jag skriver får stå för dig, men lägg inte dina ord på mig. Du står för det du skriver och jag står för det jag skriver.

      Nej, det är faktiskt ännu värre. Man njuter bara av en okänd persons olycka? Hade varit mer förståeligt om det var hat inblandat, nu är det bara otäckt.

    Håller med. Jag är ofta kritisk till Bella. Herregud så mycket dumt hon håller på med! Men nu i detta fruktansvärda kaos som ju låter som taget ur en action-Hollywoodfilm så kommer jag inte gå in och kritisera Bella. Hon gör mycket dumt. Men i detta fall är det ju klargjort att hon faktiskt är ett offer. Vi kan kritisera och granska henne en annan dag. Men idag förtjänar hon vår stöttning. Kvinnan har ju flytt landet tillsammans med sina barn!

     Precis. Jag hoppas du är trygg igen snart Bella ❤️

     Det är väl egentligen ingenting som har klargjorts? Den enda versionen hittills av historien kommer från IL, ingen annan inblandad har uttalat sig vad jag vet. Hennes version har heller inte bekräftats av tex polisen. Så vi vet faktiskt ingenting. Med det inte sagt att hon förtjänar hatiska kommentarer.

     Barnen är väl med sin pappa?

     Pappavecka vet du 😂

      😂? Vad är så roligt i det här att du skrattar så du gråter?

      Det var det förra veckan.

     Vem är offer här? Vuxna människor får stå för sina livsval. Det fruktansvärda här är att barnen är offer. Herregud för ett par veckor sedan var de i Dubai med dåvarande kärasten nuvarande skurken, sedan någon vecka i ett nytt hus och nu förflyttade någonstans. Helt uppryckta ur sitt sammanhang, förskola och trygga miljöer. Och exmaken som Isabella spolade för häftiga livet är också indragen. Holy shit!

      Sluta dra upp att Bella dumpade sin exmake. Vad har någon med det att göra? Ska hon stanna med någon för att ni gillar honom eller? Så sjukt konstiga kommentarer här inne nu.

       Vad som menas är HUR hon betett sig i separationen. Inte att de separerat.

        Och varför ska det diskuteras? Deras/hennes ensak.

        Vänta nu. ”Hur” hon betett sig i sin separation (vilket jag tvivlar på att du vet nåt om men låt gå) är relevant exakt ”hur” just nu?

     Det är inte klargjort att hon är offret. Det enda vi får höra är hennes sida.

      Tänker du så för alla personer som blir utsatta för brott? Eller bara kvinnor? Eller bara Bella?

   Det var roligt när Alex&Sigge kom på Felix&Pagge. Lite tramsigt men roligt. Men de där mupparna som håller på i hennes konto nu har varken humor eller finess.

    Finess tror jag inte de eftersträvar. De förstår nog inte ens ordet.
    Däremot anser de säkert att det är humor de håller på med 🙂

     Äsch dom är ju ursköna!!!!!!!

      Du borde sova nu, upp till skolan imorgon hör jag

   Håller helt med, det där är inte roligt alls. Omoget och osmakligt

    Ja, kvinnohatiskt!

   20:31 tack för din kommentar. Du är mänsklig. För hårda ord annars här idag. Not Nice.

   Offer hahaha ni är så naiva!!!

    hellre naiv än att ha din inställning

   Nä det är inte roliga kommentarer ! Men vad hade Bella räknat med när hon har klonat sig och skapat en person . Ända som jag kan se är att detta känns som en scitzofren person har uppfunnit henne. Kommentarerna är väldigt barnsliga och på låg nivå …. och det är även klonen ! Extremt barnsligt och sjukt .

  Tror inte det blir så mkt samarbeten med Ellos/Wellington/ mfl nu då de flesta säkert vill dra sig ur nu. Ingen vill få sitt varumärke ihopkopplat med detta.

   Tror inte det är hennes största problem just nu

  Har det kommit in folk som brukar hänga på fb här idag? Vad är det med vissa personers kommentarer?? Den här nivån brukar vi inte hålla ens när hon har använt sig av falska siffror. Nu är hon i kris och vissa sparkar intensivt på henne. Vad är detta??

   Det sjuka är att det tolereras här inne, svartlista dem!

    Ingen är väl förvånad att CC tillåter elakheter, lögner och hån om Bella. Klart hon inte svartlistar det, annat är det om det varit mot henne själv eller vissa andra men inte när det gäller Bella, då njuter hon av att se hån och lögner, och det tillåts såklart.

   Fb framstår som trevligt och varmhjärtat jämfört med här inne just nu.

   FB håller nivå och klass i jämförelse..

    Det håller jag definitivt inte med om.
    Det må vara hemskt här nu. Kommentarerna på fb är på sin egna låga nivå.

   Det är precis så jag brukar känna när familjelivskontona kommer hit och gnäller. Kul att det blandas upp med lite nytt folk 👍

    Kul?

     Ja verkligen

   Inte bara fb, tror det är en hel del av Bellas tonåriga fans också. Uttrycker sig som barn och med noll förmåga att utveckla ett fullständigt resonemang annat är ”ni håller på med löjligt ljug om Bella”.
   Vad gäller Bella så har jag inget till övers för hennes sätt att ta sig fram i världen med lögner och sin typ av ”entreprenörskap” men jag måste säga att jag känner med henne i den situation som är. Är detta sant och hon inte visste om vad H höll på med så måste det kännas som att världen rämnat kring henne, och att dessutom veta att han utsatte hennes barn för en risk. Hu. Inte för att jag tror att det blir så men jag hoppas att detta gör henne lite ödmjukare, tyvärr tror jag att hennes iver att visa för alla hur rik hon är och hur lite hon bryr sig om kritiken mot den livsstil hon visar upp, har gjort både henne och omgivningen helt fartblinda och oförmögna att fatta vettiga beslut.

  Jag va kritisk till instagramklonen i form av robot… men de här är ju seriöst löjligt. Folk har för mycket fritid. In a bad way.

  Någon som vet hur mycket mogis lägenhet såldes för?

   När jag kollade på lägenheten igår så låg senaste budet på 5.1 miljoner har jag för mig.

   Hur orkar man bry sig?!

  Nu är bellas vakt ute och babblar med pressen om helt irrelevanta saker. Vad har allmänheten att göra med att X-et hört av sig till henne under dagen?

  Vad är det för oseriöst vaktbolag hon anlitat egentligen?

   Tyckte det var konstigt att han överhuvudtaget uttalade sig i första artikeln

    han har dessutom varit inne och kommenterat på stalkerns instagram. ”I’m coming for you” tror jag det var.

     Och du vet att det var livvakten?

      vakten är ju inte särskilt anonym av sig, så ja.

     Exakt var har livvakten skrivit detta??? Länka gärna!

     Jag gick nyss igenom de senaste 15 bilderna och ingenstans har någon kommenterat något liknande, ej heller någon kommentar från någon som kan tydas som en livvakt.

     Sluta hitta på och sluta sprida dynga och skit!

      det är borttaget nu men jag har en print screen på min mobil. Ska se om jag kan ladda upp den

       det var dessutom inte nyligen utan någon gång stalkern hade varit ute och härjat utanför bellas förra hus. ville mest bara lyfta fram att vakten verkar ha en tendens att yttra sig på ett olämpligt sätt. Det är från hans privata instagram och han utger sig inte heller för att vara vakt, tvärtom så antyder han att det är personligt. Mot den bakgrunden har jag valt att inte ladda upp någon bild för jag vill inte röja någons identitet.

        🤖

      Jag såg det också.

    En säkerhetsvakt ska inte uttala sig så.

     Hon har säkert anlitat en Hells A som livvakt 😕 Bellas livvakt kan omöjligt vara anställd av ett seriöst vaktbolag . De uttalar sig inte som han gör ich definitivt inte i tidningen om samtal han haft med flera personer . Så jobbar inte ett vaktbolag .

   Det är standard att säkerhetschef eller motsvarande uttalar sig när det inkommet hot mot ett företag.

   Det här är något som har legat och skavt i mig hela dagen. Om hotbilden mot Bella och hennes barn är så allvarlig så borde polisen rimligtvis vara kontaktad. Och klassificeras det som ett polisiärt ärende brukar de väl ändå lägga locket på ganska ordentligt, av utredningstekniska skäl. Tvivlar på att de skulle låta någon ”livvakt” pladdra runt i pressen?

   Jag har verkligen ingen aning om hur det funkar, gissar bara. Men det känns så osannolikt. Framför allt det här att H skulle ha försökt kontakta Bella. Varför ens gå ut med sådan information?

    Polis garanterat inblandad i strategin sen åtminstone förra veckan.

     Inte enligt Sjöhults krönika i Expressen ikväll. Och jag tror honom. Om polisen skulle försöka nysta i det här hade de nog börjat med att be den babblande livvakten hålla klaffen 🙂

      Själv hade jag börjat med att be den babblande Sjöhult hålla klaffen 🙂

       Det har de inte rätt att kräva.

     Polisen är ju inte inblandad?

      Vad vet du om det?

    Precis som Bb försöker rädda sitt rykte måste ju vakten göra. När och om polisen går in kan han anklagas för att dölja informationen om han inte säger som det var. Nu har han sagt sitt.

    Ja det känns konstigt. Det känns inte riktigt som en slump att Gabrielle introduceras samtidigt som det här händer heller, men jag tror faktiskt på det som har kommit fram hittills; hoten och flykten. Det skaver 🙁

   Och ändå ser många här inne vaktens uttalande som någonslags oberoende bevis på att det gått till precis som de säger

  Och NU gör Booken entré i Biggest loser vip på 4an 😀😀😀💃💃💃👱🎅🎅🎅👯👯💀💀👽👽👽👽👽👽👅👅👅👣👣👀👀👹👹👺💓💓💓👉👌👏👏👏👐👐👐👐

  CamCam snälla gå igenom kommentarerna, är riktig lågvatten nu

   Håller med. Lågvatten var en snäll beskrivning av detta

    Ville inte sänka mig för djupt…

     Botten är nådd

  BB har ägnat flera år åt att provocera och manipulera sina läsare, och ofta stoltserat med att det är hennes strategi. Nedlåtande och ständigt förminskat sina läsare och människor som inte har samma ambition som henne. Glöm inte heller lapp-gate, där hon låtsades bli utsatt för hot bara för att få sympati från sina läsare och få sina kritiker att skämmas. Är det verkligen konstigt att många människor har svårt att känna genuin sympati för henne?
  Dock, om det stämmer att hon har en viss maffia efter sig så tycker jag faktiskt jävlig synd om henne. Den maffian lär skita i om hon numer bara är fd flickvän.

   Ja, jag tycker faktiskt att det är konstigt. Och jag tycker att det är sorgligt hur de uttrycker sig. Men det är kanske bara jag…

   Att manipulera sina läsare framstod som en del av hennes affärsidé i Skavlan.

   Ja, det är otroligt svårt att förstå faktiskt.

   Men sluta H C !!! Håll bara käften!! Hon har inte låtsas bli utsatt för hot, det var en lapp och det stod ditt ego nånting.. skulle hon skriva det till sig själv NEJ. Så bara sluta! Många bloggare provocerar och manipulerar (om ni vill kalla det det) sina läsare det är inget som är unikt för Bella – ALLA har strategier. Så sluta bara sluta!!

    Lugn. Det finns en fejkad lapp och Bloggbevakning kmr att släppa den nyheten när CamCam klurar ut hur hon kan publicera nyheten utan att röja undan vissa identiteter.

  Samma sak som alla kvinnor som blivit utsatta av liknande män? En charmig, snäll, kärleksfull person? Sluta lägg skulden på offret.

   Tack!!

  Sluta.

  Efter att stormen har bedarrat är du värd en semester! Just nu, kan du kämpa å allas vägnar för att rädda kommentarsfälten?

   Varför? Kl 06 kommer ett annat inlägg med annat innehåll så om du besväras så satans mycket så kan du väl logga ut för natten

    För att kommentarerna som fanns här när den här kommentaren skrevs var långt över gränsen. De är raderade nu, så tydligen tyckte C också det.

  Hon förnekar det. Akta dig så du inte får en förtalsanmälan mot dig, allvarliga påståenden du sprider

  Vad hon såg i honom? Pengar såklart! Skulle hon ha börjat dejta honom om han hade varit typ lågstadielärare? Eller färghandlare? Nooo fucking way!

   Jo. Hon har haft flera killar som inte haft de pengarna du verkar tro att hon varit ute efter

    Förr. Nu är nu.

  Det är skrämmande detta..Att ni bara sväljer allt med hull och hår.

  Ni vet ABSOLUT INGENTING om vad som hänt egentligen.

  Ni har Isabellas version och en massa rykten. Isabella som ljuger om allt jämt och ständigt.

  Tror ni ens på att hon är med sina barn nu? Dom är väl med Odd och inte på samma ställe som hon.

  Nä fy fan, hoppas verkligen att vi nån gång får höra X-ets version av denna UPPBLÅSTA PRHISTORIA som IL mjölkar för fullt nu.

  Visst, han har säkert gjort fel..blåst fel folk men att Isabella skulle vara i fara är bara BULLSHIT!

   Du är bullshit Kattis.

   Oavsett vilka versioner vi får höra så kommer du aldrig att tro på det. Du VILL misstro bella. Det har du all rätt att göra men var i alla fall ärlig med det.

   Ah Kattis för du har stenkoll eller?

  Kanske dags att se över vilka som ska få spendera några dagar i modd? Tror många här skulle må bra av att ta en paus just nu

   För att deras kommentarer inte passar dig?

    För att deras kommentarer, som nu är raderade, var dryga, ovänlig, okonstruktiva och rent av elaka.

    Nej. För att kommentarerna (som är bortrensade nu) var totalt gränslösa. Att folk har en annan åsikt än mig lägger jag mig inte i.

  Tycker ärligt synd om H. Han hade med största sannolikhet aldrig beblandat sig i såna affärer om inte det ända sätter han kunde imponera på tjejen var att flasha cash. Hon verkar uteslutande gå igång på pengar och hon gjorde garanterat slut flera gånger pga brist på deg. Sen kommer 100k presenter och en Bentley – DÅ är det ”aj lav jo” för hela slanten.

  Detta kommer blåsa över snabbt för henne men han kan aldrig mer komma tillbaka till Sverige.

  Tror han ångrar att hans vägar nånsin korsades med blondinens…

   Sluta fantisera. Även om det du skriver skulle vara sant så är det hans fel iallafall. Ingen annan än han har satt sig i situationen han är i. Han är den enda personen med ansvar över sina egna handlingar, det är inte synd om honom

    Tiden får utröna vad som är sant eller ej. Tror att bellas version är starkt vinklad till hennes fördel.

    Hade inte du funderar över hur en snubbe som taxerar 0kr har råd med en Bentley?

     Spelar ingen roll. Det är inte hennes fel oavsett vad han taxerar. Förstår att du vill skuldbelägga bella men det är inte hennes fel. Hon ansvarar inte för hans handlingar.

      Skuldbelägga och skuldbelägga… vet inte… hon har haft koll på hans business med skatteverket och dessutom haft så pass insyn i han ekonomi att hon vet hur det sett ut på hans konto… jag köper inte hennes händerna i luften bara. Tror att det finns mer till historien än vad som förtäljes om man säger så. Watch this space.

       Ok… sluta lägg skulden på henne då

        Jag säger inte att det var hennes fel – bara att det hände pga deras relation. Dom är båda förlorare och jag tror INTE att H är en psykopat eller sociopat eller vilka diagnoser det nu är som ställs på honom bland kommentarerna.

        Han är kär. Hon har gjort slut flera gånger för han passade väl inte in i hennes nyrika liv. Han skaffar pengar. Det funkade tills det inte funkade längre.

         Fast jo, det är precis det du säger. Läs vad du själv skriver innan du postar.

         Tycker också synd om H, tänk hans mamma och att ens barn har dödshot mot sig.

         Sociopat biten var angående Bella och hennes opassande tidpunkt för reklam på hennes kanaler.

         Men herregud, detta hade kunnat hänt lika väl om han hade varit singel. Hur många som sysslar med det han gör fifflar inte med pengar och hamnar fel? Är alla dessa män offer på grund av deras relationer? Han är en vuxen man som själv satt sig i den här situationen. Du skriver att du inte påstår att det är hennes fel men indirekt gör du ju det ändå med din kommentar, inte så diskret heller för den delen.

        Tack för en extremt givande diskussion anonym! Du har presenterad väldigt intressanta vinklar och dina åsikter får mig att tänka ett extra varv!

        Eller inte

        God natt!

         Han kallas för sociopat och psykopat i varannan kommentar på hennes blogg. Det var de kommentarerna jag menade

         Nej, det hade jag ingen förhoppning om heller.

         Sov gott

     Hur är något han gjort hennes fel? Oavsett anledning varför han gjorde det? Du är en sån där som säger att tjejen hade för kort kjol också va?

      Hennes balmain var lite kort

       Tycker du att du är rolig?

        Lite kul var det faktiskt

         Nej

   Det är inte bellas fel. H ansvarar för sina handlingar själv.

   Men SLUTA lägg skuld på I, det är inte hon som gjort fel, om hon inte suttit och tryckt ner hans fingrar på tangenterna eller liknande. HAN är ansvarig för sina handlingar. Fan vad alla är patetiska här inne med att skuldbelägga fel.

    Och Bb ansvarar för sitt liv, sina val och avvägningar. Så ett offer är hon verkligen inte.

     ?

     Jo det är hon.

     När man blir utsatt för fara då någon annan begått brott eller liknande, då är man ett offer. Vad är det för fel på dig?

      Nu är du påverkad av känslor och inte kan se helheten. Då är det svårt att diskutera.

      När det blir dags för ett ärende hos polisen och H blir dömd för ett brott där Bb är ett offer (säg att han fått pengar från henne och stack), då kan du återkomma. Än då sänge är det inte bara ord mot ord, utan en enda version (dessutom från en person som har en lång period av lögner och påhitt bakom sig) från en enda person. Ingen annan eventuellt drabbad eller som kan ge vitnesmål har sagt sitt. Så vi kan avvakta. Märkligt att en offentlig person skall kunna komma med vad som helst och dennes version skall då ses med blinda ögon.

      Förresten, när det sitter tiggare vid Ica så säger folk att det handlar om organiserad brottslighet, fast det inte är bevisat, och när Bb säger att hon är ett lidande offer så går ni på det. Är inte det märkligt?

  Kan inte annat än bli förbannad på X som försatt Bella i denna sjuka situation.
  Hoppas hon rester sig och kommer på topp igen.

  Im rooting for you Bella!!

  Ja sjukt alltihopa! Känns som uppföljaren till Snabba Cash eller något. Helt klart är det oavsett vad en tycker om Bella- absolut inte hon som ska skuldbeläggas! Hon lär nog bli om ännu försiktigare vem hon involverar sig med i framtiden. Fruktansvärt sorglig situation, att en människas jakt på pengar tillslut är det som förgör en…

   och Bellas jakt på pengar och ära då ? Ingen som tror att det blir ….. Den som gapar efter mycket .. mister ofta hela stycket .
   I Bellas värld är man endast bra och godkänd om man ör just det … makt och penga galen .
   Sedan vad och om Bella är inblandad i H’S affärer lär nog tiden utvisa .

    Men så är det ju verkligen inte. Se bara vem hennes bästa vän är, som hon ofta hyllar till skyarna. Det du skriver är bara trams.

  Förstår inte hur ni kan gotta er i hennes tragedi. Som ni har väntat på den här dagen.. hoppas att ni aldrig träffar en manipulativ man själva. Fy fan vad många sorgliga människor här inne. Och sen har ni mage att prata om karma.

  Tycker det är konstigt att h skulle vara utomlands. Detta borde ju vara en polissak och trots att h inte är anhållen så borde han ändå vara tillgänglig för att kunna svara på polisens ev frågor. Borde ju vara lätt att nå under pågående utredning.

   Vem vet. Tryggaste platsen just nu borde ju vara i ett häkte. Så det kanske är där han befinner sig..?

    Häktet ? Han är inte misstänkt för något olagligt ! Jo i den undre världen …. grundregeln nr 1
    Ge fan i andras pengar .
    H har dragit utomlands ich gömmer sig , lycka till … kan nog behövas .

   Förklara varför och hur du tycker det borde vara en polissak? Skulle verkligen dessa ”ljusskygga” människor anmäla X för att ha misskött deras pengar? Tror inte att de vill att polisen driver deras ärenden och därmed får insyn in i deras tillgångar och varifrån de kommer.

    En polissak blir det absolut vara om X vänt sig till dem för att han känner sig hotad. Eller om polisen tycker det är intressant att se närmare på vad det är för pengar hela det här spektaklet grundar sig i. Pengatvätt i den här omfattningen är definitivt något de inte har överseende med.

   Vem skulle ha anmält honom till polisen tycker du? De ”ljusskygga” personer vars pengar han förlorat! Skulle inte tro att de vill ha polisen i sina liv!

    Nej, men polisen vill desto mer in i de ljusskyggas liv och begränsa deras möjligheter till kriminell verksamhet och pengatvätt.

  Måste bara få ventilera en annan sak jag inte kan sluta tänka på. Läste nämligen precis Sjöhults mycket märkliga krönika i Expressen, där han påstår att Bella valt att inte koppla in polisen och tycker sig förstå att det finns skäl att inte blanda in dem. Han försöker också kraftigt förminska hotbilden mot x och nämner att det bara var en person (och inte ett helt gäng) som kom till Bellas hus – och frågade efter någon.

  Det känns som att han försöka tona ner något som han anser är onödigt överdrivet. Vilket ju är väldigt märkligt om det verkligen skulle handla om minst 10 bortsvindlade miljoner (kanske t.o.m 50 miljoner?). Särskilt med tanke på allmänintresset kring detta.

  Avslutningsvis tänker jag på hur Bella larmade polis som kom till villan när hon hade problem med stalkern. Då var det en ensam förvirrad man som hängde utanför hennes hus. Kan absolut finnas en hotbild där också, men inte jämförbart med kriminella ligor som ägnat sig åt människorov kan jag tycka. Om det nu stämmer att H lät alla dessa miljoner gå upp i rök och att det är riktiga banditer som jagar honom. I så fall borde Bella vilja bjuda in hela nationella insatsstyrkan tills allt är uppklarat.

   Spelar väl egentligen ingen roll vad en krönikör tänker och tycker. Om Bella är i kontakt med polisen så är polisen utbildad till att veta hur de ska ta hand om saken, hur stor eller liten den är.

    Du kanske missade att hela mitt inlägg handlade om att ifrågasätta sanningshalten i hans påståenden?

   Sjöhult fantiserar fritt. Riktigt pinsam krönika.

    Ja, den var mer än pinsam. Tycker dessutom att han försöker bagatellisera allvaret i situationen. Men jag får ändå känslan att Bella kanske velat hålla polisen utanför, men antar att det inte är upp till henne att välja. Det här har knappast undgått dem.

     Fast som han säger, VAD skulle hon egentligen polisanmäla? Att det har varit nån och knackat på hennes dörr och letat efter exet?

      Tänkte snarare att polisen borde vara lite intresserad av de försvunna maffiapengarna.

       Om det ens stämmer

       Tror inte Sjöhult hålls informerad av polis om vad de gör och inte gör. Han borde överhuvudtaget inte uttala sig.

   Krönikorna i E och Ab är ju inte direkt kända för att hålla hög nivå

  Karma 💃💃💃

   Tönt 💃💃💃

  Jag gillar inte Isabella, och har alltid stört mig på alla som försvarat henne osv. Men just nu tycker jag faktiskt hon kan få vara ifred. Ingen förtjänar det hon går igenom nu, detta är liksom inte lögner och överdrift som det brukar vara när det kommer från henne. Hur man än vrider och vänder på det så är det en fruktansvärd situation. Framförallt med tanke på barnen. Det är ren fakta, detta HÄNDER på riktigt. Att man ljugit, överdrivit siffror, skrytit osv är illa, men inte så illa att man förtjänar nåt sånt här.

   Hur vet du att det händer på riktigt?

    Så allt skulle vara fejkat då? Och alla tidningar skulle bara nappa på det utan att ha några källor? X:s familj skulle inte gått ut och dementerat? Som sagt, jag är inget Isabella-fan och jag är ganska cynisk av mig men alltså någon måtta får det vara. Och SKULLE det visa sig vara helt osant så skulle jag bara bli glad pga har lite empati trots allt.

  Nästa del i Bellasåpan är när hon gör en Pernilla Wahlgren och blir tillsammans m livvakten .Kom ihåg var ni läste det först😎

   Eller med Odd! Eller med en boxare. Eller med någon syrier. Hon är ju labil och kommer säkert hamna i någons händer rätt snart. Med någon som kan skydda. För det är det hon kommer falla för nästa gång.

   Eh vadå gör en Pernilla Wahlgren och blir tillsammans m livvakten? Har Pernilla nånsin haft en livvakt?! Och varit ihop med en livvakt?? Nej men hon var ihop med en polis däremot.

  Varför gråter ni för hennes barn när det inte finns någon riktig källa? Hon fejkar detta.

   Det finns bra källor på det här, att han har gjort det, annars hade inte tidningarna skrivit om det.

    Ni tar kvällspressen på allvar?

     Ja, när de skriver om sånna här saker. Krävs starka bevis för att de ska kunna outa en sån här sak

   Du tror att man kan fejka något liknande och komma undan med det?

   Vad är det hon fejkar menar du? Så livvakten fejkar också då, är han mutad att ljuga och spela med tänker du eller? Öh…

  Oj platt fall för Gabriella🤣🤣🤣.hon blev nog inte riktigt som de tänkt sig…

  Tycker ni inte att det är lite märkligt att IL efter hon gått ut på sin blogg att något allvarligt har inträffat sedan gör reklam för Fundler…
  Utdrag från bloggen: Trots att allt är lite påfrestande nu så behöver jobbet fortsätta. När jag var i Almedalen förra året och var med på en paneldebatt om ekonomi träffade jag Fundlers medgrundare Ulf Ahrner. Vi talade om Fundler och att sparande är något vi båda brinner för. Jag har alltid velat uppmuntra mina följare att sätta sig in i sitt sparande och lära sig mer om aktier och fonder. Jag föreslog för Ulf att Fundler inte bara borde förklara vad det innebär med t ex låg och hög risk utan även föreslå vad användaren bör spara till och på vilket sätt.

  X har förlorat maffias miljonbelopp och det har precis kommit till hennes vetenskap o hon passar på att ge råd om att spara pengar i aktier o fonder…hade hon haft lite självrespekt borde hon avstått från det samarbetet, blir bara så oerhört dumt nu när hon kommit fram med all fakta hon suttit på! Patatestialt enligt mig ovh skadar hon inte Fundlers anseende i med detta?
  Men som att hon bryr sig, mjölkar så gott som det går i vanlig ordning.

   Nej det är inte konstigt då hon har avtal, eventuellt redan fått betalt, på att det ska ut på bloggen en viss dag och tid. Hon beter nog av det som hon redan har avtal på, tror inte det kommer blir så mycket framåt.
   När hon gör reklam och samarbeten är det bestämt långt innan, det är inte så att de hör av sig på måndagen och hon lägger ut det på tisdagen. Skulle hon strunta i inläggen bryter hon avtalet, varför skulle hon göra det för?

   Precis min tanke. Men då tjatar alla Bella fans på om avtal och att Bella inte sköter bloggen själv, som om hon inte kan sätta stop för reklam att gå online just då. Vidrigt!

    Nej, det kan hon inte. Då begår hon kontraktsbrott (avtalsbrott). Finns ingen logik i att hon skulle sätta sig själv i skiten pga vad någon annan utsatt henne för

  Ni som verkar anse att hon överdriver kraftigt verkar inte vara medvetna om vad dessa typer av människor är kapabla till? Det verkar inte handla om några amatörmässiga pellejönsar direkt. Vore jag hon hade jag också varit livrädd. De vill ha tillbaka sina pengar med ränta och kommer göra vad som krävs för att få igen dem. Bella, alla i hennes närhet och livvakten är livrädda och tar till alla panikåtgärder som finns just nu, utan att kanske tänka rationellt. Jag hade en granne som blev av med knäskålarna pga en skuld till fel personer som ej betalades tillbaka för några år sedan. H kommer mycket riktigt aldrig kunna sätta sin fot i Sverige igen och kommer få leva på en livslång flykt om han inte kan betala tillbaks med god ränta, de kommer antagligen vara efter hans familj och bella inkluderad då de vet att hon fått dyra gåvor av honom. Får sånt jävla, jävla magont av det här. Hon var kär och blåögd, han en stor pengakåt jävla idiot som gjorde livets tabbe. Extremt sorglig historia som blir svår att släta över. När det kommer till såna belopp så är det inget som glöms bort i första taget. Oavsett vem hon är eller vad hon gjort är detta den äckligaste soppan man kan bli satt i.

   Men han ringer till livvakten och vill reda ut allt med Isabella? Om man nu är skyldig enorma summor till maffian så ringer man väl inte från sitt gömställe och vill reda ut? Låter inte som om det är så allvarligt plötsligt. Eller så ät det inte sant.

    Han ville kanske ha hennes hjälp att reda ut situationen han hamnat i? Så tolkade jag det livvakten sa. Går rykten om att det hänt förut, innan hela den här härvan.

   Jag tror Bella har tagit i rejält, allt vi vet so far är att EN man frågat efter H liksom.

  Hur kommer det sig att det är synd om vissa brottslingar? Många skriver stackars H osv men andra som begår brott ska lida för det livet ut. Varför är det mer synd om H, som verkar komma från alla förutsättningar att ha ett lyckat liv med inte synd om ett maskrosbarn som rånar Ica och köper droger för att kunna fly från sin miserabla vardag?

   Det är nog synd om många brottslingar. Kanske bara lättare för folk att relatera till en vanlig kille från Lund, bara.

    Vi vet inte ens om han gjort något brottsligt eller om han hamnat i en soppa där han förlorat eller lånat pengar som tillhör fel personer. Det utsätter honom och alla runt omkring för fara men att förlora pengar på börsen är inte olagligt.

  Förstår mig inte på Sjöshults krönika..
  Vad ska den syfta till? Bara rena spekuleringar.

  Varför kontaktar inte Isabella polisen?!! Om situationen är då pass hotfull menar jag, det är ju inte klokt!!
  Hon har barnen att tänka på och det är oansvarigt att försöka lösa situationen via livvakten eller tror hon att allt ska gå över bara sådär?
  Har hon något att dölja tänker jag 🤔

  Oavsett så är detta så hemskt och tragiskt. Stackars barn att bli indragna i detta.

   Skillnad på att kontakta polisen (det kanske hon har gjort också) och på att lämna in en anmälan. Vad skulle hon anmäla liksom?

    Nej precis finns ju inget att anmäla.
    Skrev inte det heller..

    Menar att man kontaktar polisen för personskydd alternativt att spana?

     Man kan inte ringa till polisen och beställa olika tjänster. Funkar inte så.

      Klart som fan hon måste göra en polisanmälan om hon känner sej så hotad att hon måste lämna landet!

      Tycker Camilla borde skriva nåt om den frågan.

      Sen blir man ju fundersam varför allt om Bella i Aftonbladet och expressen just nu står under nöjeskategorin och inte under nyheter???

      Hallå vakna…

       Det är ju inte konstigt alls, ”nyheter” (utanför sportvärlden) om sportstjärnor står oftast under sportsektionen helt enkelt eftersom det är den redaktionen som ”känner” dom bäst

       Kanske för att de skriver ang. Det utifrån Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. En nöjesprofil. Just nu vet de antagligen ej mer om brottet förutom utifrån Bellas ord. Är ju en annan grej om Polis uttalar sig eller det är rättegång etc.

       Det är bara Breakit som behandlar Bella som näringsliv – och då och då Dagens Industri.
       Veckans Affärer nämner jag inte för de sysslar inte längre med ekonomi och näringsliv utan med underhållning.
       Så inget konstigt att nyheter om Bella hamnar i nöjessektionen. Det är väl så som många upplever henne också. Är man seriös i näringslivet tjänar man inget på att det skrivs för mycket men Bella tänker tvärtom och hon har väldigt svårt att bli tagen på allvar i näringslivet. Hur gärna hon än vill.

  Hej, ni fokuserar för mycket på Isabella, det är ju Gabriella vi pratar om nu. En skön tjej i en virtuell värld som håller på att bli ett nytt knäppt rollspel. Kul tycker jag

   Fortsätt med det du gör men försök sprida det mer så att roboten inte kan tas på allvar alls!

  Håller med om att det känns lite väl magstarkt att göra sig lustig över Bellas klon nu hur konstig den idén än må vara, när hon uppenbarligen är rädd och mår skitdåligt för tillfället. Kunde inte det vänta ett par dagar? Tycker oftast det är bra när du granskar på ett sakligt sätt och det går att skilja på person och sak men skrattet fastnar i halsen denna gång, det känns inte bra. Tycker den skapade profilen filippa_gripenröv dessutom innehåller osmakliga skämt och går över gränsen för vad som är roligt.

   Är rädd och mår skitdåligt? Hon fejkar bara för publicitet

  Hej Camish. Jag tipsade dig om en grej inne hos Kissie för ett tag sedan via mail, om hennes klantifa uttalande gällande hennes ståndpunkt angående päls- och skinnanvändning, med mera. Det vore roligt att höra dina tankar om det! 🙂

  Du har kanske läst det men inte funnit det intressant, men eftersom jag inte fått något svar så utgår jag från att risken finns att du missat det och vill därför göra dig uppmärksam på det genom detta inlägg. Menar inte att vara tjatig. Haha. 🙂

   Klantiga ska det givetvis stå! Hoppas på svar så jag slipper stalka denna sida plus mailen mer. Haha.

  Som en side-note så är väl den Albin som ska göra det grafiska innehållet till Gabrielle Isabella Löwengrip’ fd pojkväns kontakt, så ska hon distansera sig helt från honom så..

  Maggan Graaf har lagt upp ett inlägg kl 2:40 i natt där hon driver med en av sönerna.
  Hon har bl.a lagt upp sms där han ber henne sluta för han blir retad i skolan.

  Jag brukar alltid tycka hon är rolig men det här ger mej ont i magen…

   Upplevde det inte så farligt. Hon skojade om att han skulle ta kort när han satt på en låtsasponny, han säger nej för då blir han retad i skolan…

    Du tror inte han blir retad om hans klasskompisar ser sms konversationen då?

     Känns som hans mamma kan avgöra allt sånt där. Hon känner nog sitt barn bäst.

  Jag har blivit uppsökt av ljusskygga typer för nåt en annan individ gjort, nåt jag varken visste om, förstod eller hade full insikt i. Nåt andra tyckte att jag borde ha vetat, och nåt jag i efterhand ändå fattade… Men inte då. Då var jag kär och han var manipulativ…

  Det här är fruktansvärt. Här är barn involverade….. Jag kommer att få vara rädd resten av mitt liv, man blir lätt skärrad när man söks upp av människor som inte döljer sina intentioner med varför man sökts upp. Det sitter liksom i. Och i det här kommentarsfältet är inte vackra själar…. Usch. Vart är mänskligheten påväg?

  Detta menar jag inte anklagande eller med misstro, utan en uppriktig undran: Har hela händelsen bekräftats av någon annan än Isabella och hennes vakt?

  Nej

  Alex & Sigge´s senaste podd var jäkligt rolig. Älskar Felix & Pagge, de skulle flytta in i lägenheten bredvid Gabrielle tydligen 😂

  Hälften av den här storyn är inte ens sann. Helt otroligt hur actionrulle skadade människor är och spekulerar fritt. Personligen tycker jag att det är rent ut fruktansvärt hur en person blir slängd under bussen totalt utan minsta skydd från sina ”kära”. Absolut att situationen kan upplevas hotfull men att multiplicera det med 1000 gör hela situationen så äcklig.

  Tycker det är så fruktansvärt vidrigt att BB ens kommenterat denna händelse, hon borde ha anmält det till polisen och sedan lämnat det totalt utanför sitt publika liv.

   Tror du verkligen att Hs familj skulle spela med om detta inte hände?

   Hjälp. Tänk efter en gång till. Varför tror du hon går ut offentligt? Och tror du verkligen att polis inte är inblandad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *