Kidnappare hos Löwengrip – letar efter ex-pojkvännen

Nu har Isabella Löwengrip gått ut i Expressen med vad anledningen är till att hon gått lite under jord de senaste dagarna, något som hon bekräftade för mig i slutet av förra veckan men som jag valt att inte skriva om eftersom hon och barnen befunnit sig i fara. (Vilket ni kanske förstår nu?)
Till mig berättade hon att även Odd har polisbeskydd pga hoten.
Allt annat hon gjort de senaste dagarna har varit på inrådan av polisen så jag antar att även detta är det. Att hon ÄNNU tydligare behöver ta avstånd från ex-pojkvännen.

Här kommer ett utdrag ur Expressens artikel:

Enligt Löwengrip ska pojkvännen bakom hennes rygg och helt utan hennes vetskap, ha gjort aktieaffärer för miljonbelopp för en eller flera kunder och sedan ha förlorat allt kapital.
Allt ställdes på sin spets när okända personer dök upp vid Löwengrips och barnens hem för att leta efter pojkvännen.
– Det var en person vid min dörr. Sen har det varit… när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus.
[…]

Isabella Löwengrip fortsätter:
– När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov.

Om affärerna har gjorts av pojkvännen privat eller via hans bolag är oklart.
Löwengrips livvakt säger att han har haft kontakt med Löwengrips expojkvän.

– Han handlar ju med värdepapper och det är något som har gått galet. Han har inga pengar kvar.
Livvakten säger vidare:
– Han har satt familjen i en situation som de överhuvudtaget inte har med någonting att göra, men det spiller över på Isabella eftersom de tidigare har varit ett par. Nu är de inte det och hon har tagit avstånd. Hon har inte varit delaktig på något sätt.

Hur har det gått till?
– Han har förvaltat andra människors kapital.
Och han har förlorat allt?
– Ja.

Livvakten vill inte gå in på vilka personer som Löwengrips expojkvän har gjort affärer med.
– Men i såna här situationer finns det en överförd hotbild.
Vi kan ju inte bara chansa och säga det är nog lugnt. Vi kan inte jobba så.

Livvakten betonar vidare:
– Isabella har ingen kännedom om hans affärer eller om omfattningen. Nu är förhållandet helt slut.

Expressen har sökt Isabella Löwengrips expojkvän för en kommentar.

ARTIKELN UPPDATERAD:

Har du haft någon inblandning i hans affärer?

– Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans när och kära.

– Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så vitsar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.

Hur mycket pengar rör det sig om?

– Det är många, många miljoner. det rör sig om mycket mer än tiotals miljoner kronor. Jag fick reda på detta av att vi fick ett hembesök av ett gäng.

Händelsen har gjort att Löwengrip nu brutit med ex-pojkvännen.

– Vi har fått i uppgift att hålla oss ifrån all kontakt med honom och så har vi blivit förflyttade och nu förflyttade igen. Vi har ingen kontakt med honom längre.

– Jag har varit chockad i några dagar och är det fortfarande. Jag har haft ett kristeam runt mig. Vi har haft allt ifrån psykolog till bevakning dygnet runt. Och nu så lämnar vi landet ett tag.

Hon kallar upptäckten om ex-pojkvännen för en ”skräck”.

– Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.

ARTIKELN UPPDATERAD IGEN:

Hur påverkar detta dina affärer och ditt varumärke?

– Jag har ju inte haft någon beblandning med honom mer än en privat relation. Det är mer att min personal är väldigt skärrade och det påverkar oss allihopa. Men vi har gjort en krisplan och tack och lov i dag är vi så stora att mycket kan rulla utan mig.

Du har ju fått dyra presenter och hans köpte en Bentley. Ifrågasatte du aldrig varifrån han fick sina pengar?

– Jag har ju jobbat med en livvakt sedan tidigare av andra skäl och han flaggade för mig för ett tag sedan att efter att han gjort en check på honom att något inte stämmer. Och jag kanske har känt det i magen någonstans. Samtidigt har jag också sett de här beloppen på hans konto, så jag har trott att det var hans egen förmögenhet som han lyckats handla upp. Men jag kunde aldrig förstå att det var någon annans pengar. Och att det är personer som man inte vill beblanda sig med någon gång i livet.

– Det har varit en god ekonomi på hans konto sedan vi träffades och han har varit tydlig med att visa upp det. I förhållande till det så har en Bentley inte varit en sådan betydande summa.

Men tog du aldrig upp frågan med honom?

– Jo det gjorde jag. Jag frågade honom om på vilket sätt han handlat eftersom det gått så bra. Jag är ju själv aktieintresserad och handlar med mitt eget kapital. Det har ju varit extrema rörelser i marknaden på senaste tid och det har gynnat honom och sen har han haft en hävstång på sitt handlande som gjort att det ökat.

– Han var ung och hans ekonomi ändrades ganska drastiskt på kort tid. Han var en stor twitterprofil och folk sa att det här är en av Sveriges bästa aktiehandlare. Jag tror att alla har lurats av hans image.

Isabella Löwengrip berättar att hon har gett expojkvännen ekonomiska råd.

– Jag har försökt att råda honom. Han har ju taxerat noll och handlat allt på ett ISK-konto och jag sa det ser konstigt ut för Skatteverket. Och nu när vi är tillsammans så behöver du tänka på sånt, sa jag. Efter det fick jag honom att registrera ett aktiebolag.

– Jag ville att alla hans affärer skulle gå via hans bolag, jag ville att det skulle vara en befintlig verksamhet. Men det var ju bara för några veckor sedan.

När hade du senast kontakt med honom?

– I onsdags när mitt team gick in och sa att vi måste bryta.

Vad sa han till dig då?

– Han såg ut som han sett ett spöke. Han var helt vit i ansiktet och trodde inte att han skulle komma levande ur det här.

Vet du var han befinner sig?

– Nej, och det får jag heller inte veta.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Ex-pojkvännens namn får INTE skrivas ut i kommentarerna under det här inlägget!!!
Instruktioner från min chefredaktör.

[YouPlaySinglePlayer video=”71,385,227462″ ap ]

814 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså jävlar vilken soppa!!

      Fy. Får en klump i magen. ?

      Visst men kommer ju att försöka dra nytta av det som vanligt med henne!

      Hon kommer att portionera ut alla smaskiga detaljer framöver; om hur hon mått undertiden, hur förhållandet sett ut (denna gång utan rosaskimret), hur hon pedagogiskt hanterat barnens frågor, o.s.v. o.s.v. precis som hon alltid gör.

        Otroligt olämpligt att redan döma henne för någonting hon inte än har gjort 🙂

        Men varför skulle hon inte göra det? – Hon driver en blogg, i en blogg brukar man skriva om sitt liv, om sina känslor och om vad som händer i ens liv.

        ”Marie”. Fundera över att söka hjälp? Det är inget filmmanus du just läst i expressens artikel utan verkliga människor är inblandade. Vet, du- det hade tom kunnat vara du.

          Fast nä, hade inte kunnat vara jag. Jag lever inte den typ av liv hon lever, har inte hennes värderingar o.s.v. Bli sviken kan alla såklart men på den nivån? Njä, det är mer ovanligt. Verkliga människor absolut – är ju det som gör det så spännande att följa just nu!

          Söka hjälp för..? Allt är finfint i mitt eget liv så sluta projicera dina egna känslor på mig. Eller härskartekniker eller vad det nu ska kallas det du sysslar med. ?

            Jo det kan hända vem som helst. Tror du att bella med x är de enda som står på kriminella svarta listor? Det är män med vanliga fruar och familjer. Om du bara visste hur många som har flytt och lever under skyddad identitet för att någon i deras närhet gör dumma beslut. Det är långt ifrån alla som lever samma liv som bella.

            Behöver ju inte vara miljontals pengar som försnillats för att man kan bli hotad…
            Hur vanligt tror du inte det är att även vanliga svenssons luras gå lite lite utanför lagen för att ha råd med något extra. I de flesta fall går det bra, men ibland gör det det inte. Lite avdrag på skatten kanske? Lite svartjobb? Köpa något i inte så god tro?

              Ja, för det ju jättevanligt att vanliga ”Svenssons” gör bort sig så pass att de får fly utomlands. Säkert jättevanligt.

                Till att börja med så kan man nog inte säga att det är vanligt att behöva fly landet efter att ha gjort bort sig, men bland de som faktiskt måste göra det så skulle du nog bli förvånad av hur stor del ”vanliga Svenssons” det är. Eller tror du på riktigt att alla som måste lämna landet på det här sättet är ett gäng blondinbellor?

                  hahah är du dum på riktigt eller? Nej, det är inte många Svenssons som uppenbarligen blåser folk så hårt på pengar så att de måste lämna landet, skärpning! Sedan att folk fifflar lite smått här och där tror jag , men knappast i den här omfattning som den här killen gjort.

                  Vill du inte tro det så tänker jag inte tvinga dig.

                  Jo, fast jo men kanske i andra proportioner. D*oger och spelmissbruk där helt vanliga svenssons, typiska medeklasspappor, mellanchefer/chefer och egna företagare som utsåtsett lever idylliskt familjeliv i fint villaområde men blåser fru och barn totalt. Du är naiv Marie, om du tror något annat. Samtidigt fattar jag om man har svårt att tro men jag kan lova dig, har själv haft mkt att göra med den typen män i d*ogförsäljnings-sammanhang och det är helt vanliga fruar som tror männen spelar golf när de egentligen k*arkar upp besparingar, för att när pengarna börjar tryta komma med familjens teknikprylar/värdesaker och slutligen börja vilja krita som de sen inte kan betala tillbaka. Vilket sätter dem i de riktiga problemen som inkluderar hembesök, hot, utpressning på familjemedlemmar och en chockad fru som inte fattar någonting.

                  Sorligt men sant.

            Min bonusson är 15 år
            Hans bästa kompis blev misshandlad på en fotbollsplan. Min bonus-son såg detta. Men ville inte vittna med tanke på vilka som misshandlat. Trots detta har vi haft påhälsningar hemma där man kastat in en bomb i huset, samt att han knappt kan gå ut för att hotet är för stort.
            För något han egentligen inte varit med i. Han har bara varit på fel plats där fel personer befunnit sig vid fel tillfälle. Så uppenbarligen kan de hända vem som helst…

        Man kan tycka vad man vill om Bella men det här är en riktigt vidrig och farlig situation , om det slutar väl och hon vill dra nytta av det , låt henne göra det

        Fy va osmaklig du är!!

        I.D.I.O.T

          Det ska vara en till punkt, efter T:et.

        Hon har ju faktiskt tjänat bra med pengar på att visa upp honom, hur mycket var det hon tjänade på He came to Paris-bilden nu igen?

      Har han ’hjälpt’ Stordalen att ’investera’ också?

        Man undrar ju om det var därför det inte blev av något med Stordalen. Den här soppan liknar många av de fall som är med i rättegångspodden med bedragare som investerar andras pengar!

        Det skulle vara väldigt förvånande.
        Petter Stordalen bör ha etablerade kontakter med ”riktiga” mäklarfirmor och banker.
        Det var väl för övrigt på grund av Petter S och Bella som brytningen i somras uppstod.
        Först när Bella gick ut med att hennes projekt med Petter S inte längre var aktuellt återupptog de den brutna kontakten.

      Alex Schulman:
      ”Men..med alla hot och annat – är det värt det?”
      Bella:
      ”JA!”

        Ingen hade nog då med i beräkningen den här typen av nivå på hoten. Fullt förståeligt.

          Nej förmodligen menade de hotfulla kommentarer från snorungar på instagram.

        OMGGGGG!!!

          Från Bellas blogg i maj i år:

          ”Jag skulle kunna säga att jag kan dela upp mitt liv i tiden innan och efter jag träffat H. Det finns en sådan häftig passion som knockat mig totalt av stark förälskelse men som stundtals fått oss att må ganska dåligt också. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte alls på jakt efter en relation. Jag har ju skrivit en massa gånger om hur viktigt det är för mig att vara själv. Men så från ingenstans så kommer han in i mitt liv och sveper bort allt annat. Jag försökte länge hålla det borta. Övertala mig själv att det var för tidigt. Det har varit mycket on och off från mitt håll. Nu i efterhand förstår jag inte hur han stod ut. Men han stod där stabil i mitt liv när det var som allra mest kaos och mötte upp med kravlös kärlek.”

          ”H har träffat barnen och dom älskar honom. Han älskar dom. Men det är inget samboliv utan han bor i närheten av mitt kontor sedan årsskiftet och jag har mitt hus på Lidingö. Vi ses främst när jag är barnfri (och jobbfri) men ibland med barnen. Relationen mellan dom har fungerat bättre än jag kunnat drömma om. Dock har barnen sin pappa redan, men jag är glad över att dom får en helt annat typ av sund förebild i deras liv.”

          ”H och jag är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet. Vi umgås bara när vi väljer varandra. Aldrig krav eller slentrian-häng. Han öppnar upp min värld och får mig att tänka större vilket jag älskar. Men jag måste erkänna att det känns så märkligt att gå från fru till flickvän (hjärnan hänger knappt med trots att det gått ett år). Jag kommer att presentera honom för er allt eftersom. Då ska jag också berätta om våra fantastiska resor ihop och hur vår kärlek uppstod vid första ögonkastet vid en trappa.”

          Sorgligt nu såhär i efterhand…

        Lovar, svaret skulle bli detsamma idag. Hon ändrar sig knappast.

        Exakt så.

        Och så säger hon ”Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.”

        Vilken ironi att Bb utsattes för exakt samma hon utsatte andra för! Då vet du kära Bb hur folk känner kring dig när du så pass länge lurat andra om din identitet. Du har ju gjort exakt samma som X här du började hänga på Stureplan och presentera dig själv som en överklassflicka. Därför har du inga vänner kvar från den tiden för att de vet att du lurade dem och fortsätter samma resa som innan fast i andra kretsar. Men iom du inte har skulder gentemot dem gamla vännerna så behöver de inte gå efter dig, men de är inte dina vänner heller. Karma is the bitch som man säger.

          Hoppas karma tar dig rejält

            Den tar alla förr eller senare, tro mig. Både mig, dig, Bb och alla resterande. Inga undantag där.

              HAHA! Jo men absolut. Pimochet och andra diktatorer osv. Eller bryr sig karma kanske bara om influencers? Wake up & smell the f-ing coffee!!

                Vad är det du sniffar i dig, vännen? Verkar vara något annat än kaffe. Om det är Pinochet du syftar på, så rekommenderar jag starkt att studera ordentligt hur han spenderade sina sista år innan du skall försöka framstå som historiekunning.

                  Pinochet eller inte, karma är bullshit. Förr eller senare händer det skit för alla människor, hur snäll eller elak man än varit. Vissa får lite mer skit och andra lite mindre, och det oberoende på vad du gjort tidigare. Bra flyt eller dåligt flyt, eller helt avsaknad av flyt. Ingen karma, inget öde. Sorry not sorry. Den enda ”karman” som sker är den man orsakar själv. Dvs att du klantar dig t.ex. av dåligt samvete eller för högt självförtroende.

                  Det är ju exakt det jag pratar om: att man förr eller senare får stå till svars för och ta ansvar för det man själv gjort och orsakat i sitt liv. Spelar ingen roll om man kallar det för karma eller inte. Och det som händer Bb är ett bra exempel på att man blir behandlad som man behandlar andra och att ens ansvarslöshet och girrighet biter en i svansen förr eller senare.

          Men skärp dig, ingen drabbas av att Isabella förvränger siffror. Tror du att någon annan än eventuellt hon själv får kriminella vid dörren pågrund av det eller?

            Läs om, läs rätt, varifrån har du fått det där om siffror? Jag pratar om ironin i hennes replik om hur vidrigt det känns att bli lurad av en image. Nu har hon tid att ta en paus och fundera på hur hon själv behandlat människor på vägen. Och som exempel tog jag hennes vänner från stureplanstiden som också blev lurade av en image. Plus bloggläsare. Treat others how you want to be treated.

            ”ingen drabbas”, företag som betalar för något de inte får då?

            Ingen annan drabbas..? Vem tror du i slutändan får betala för företagens reklam? Kunderna eller vem? Många följare = högre reklamkostnad = högre kostnader för alla.

          Karma kommer alltid, hahhahaha!

          Mjae, är väl inte riktigt samma sak kan jag tycka. Hon driver ett varumärke och skarvar på sanningen. Expojkvännen kom in i hennes privata liv och hennes barns liv, men ljög och utsatte dem för fara.

            På den tiden var det inte snack om något varumärke, tro mig, det var ett privat liv. En dröm hon ville så gärna anpassa verkligheten efter. Och hon har också kommit in i kretsar hon annars inte skulle komma in på om hon inte ljög och förvrängde sanningar. Så jag ser ingen skillnad där.

            Plus att hon också gjort affärer på ett smutsigt sätt. Och inte bara en gång. Bara det som är känt att hon startade Egoboost utan kapital. Och samtidigt gick runt och ljög (inte bara för läsarna utan för partners) om att hon hade redan allting på plats för att dra igång. Till slut skulle Johan, Daniel och Bb då gå in med lika delar av kapital och så fort det kom in pengar har Bb plockat ut det, sagt att hon lämnar och fick resten från Johans och Daniels fickor. Killarna då har förlorat allt och aldrig fått någon vinst alls. Plus betalat Bb för ingenting då. Tro mig, de är inte vänner längre och skulle inte göra affärer med Bb idag. Journalister från tidningen förblev utan lön och när de höjde rösterna har Bb sagt att de faktiskt aldrig varit anställda. Trots att de var frilansare och ställt upp på kort varsel för att göra Egoboost. Tror du de är vänner idag? Nej, och de skulle inte jobba med Bb idag. Etc etc. Sådant här glöms, men tro mig, om någon skulle skriva en bok om Bbs riktiga affärer och plocka ihop alla bitar, skulle hon också föredra att fly Stockholm.

              Bella är knappast den enda som gjort smutsiga affärer för egen vinst. Men knappast satt någon i livsfara!! Fulingar som Bella finns överallt ??

                Var har jag sagt att hon är den enda? Plus, att hon inte är den enda gör inte det hela mer rätt, varken moraliskt eller juridiskt.

            Ja jag håller med, det går inte att jämföra! Personer får inte vistas på okänd ort utan anledning och jag tror inte att det här har funnits med vare sig i Isabellas eller gemene mans begreppsvärld.

          Hur kan du ens jämföra? Har Bella satt andra i en situation där de måste fly landet? Nej? Käften då.

            Hur kan du inte ens se att Bb och H är lika lyx- och pengakåta som tar sig fram till vilket pris som helst? Och det priset måste man betala förr eller senare. Nu var det deras tid att stå för notan.

            Har H satt Bb i en situation där hon måste fly landet? Nej. Bb har _SJÄLV_ genom sitt ansvarslösa och girriga beteende utsatt både sig själv, sina barn, föräldrar och Odd i en minst sagt obekväm situation. Bb borde sluta spela ett offer när det passar och säga som det är, att hon har dåligt omdöme när det kommer till rika män som ger henne uppmärksamhet och dyra presenter. Hon borde säga att hon lockas av lyx och pengar. Och att hon ville ha hjälp av H att bli världens mäktigaste kvinna på noll tid. Hon borde säga att hon tog ett medvetet risk när vaktbolaget gång på gång avrådde henne från öppenhet med hennes pengar och lyx. Gör man en avvägning och ett val så måste man stå för det. Vare sig det går bra eller dåligt.

          Olga jag håller med dig. Man brukar säga ”synden straffar sig själv”.

          Det är väl ändå en jäkla skillnad. Att ens jämföra de två situationerna mitt i allt detta kaos känns bara vansinnigt smaklöst. Hennes skarvande har väl knappast medfört något nämnvärt lidande för någon. Exet däremot har ju satt henne och hennes barns liv i fara, och man undrar om hon någonsin kommer att kunna leva någorlunda normalt igen efter det här. Du verkar helt sakna sinne för proportioner.

            Jag håller inte med. Lögner är alltid lögner, vare sig de är stora eller små. Och oberoende hur många de är. Inte nog med det, så har Bb ett ansvar för sitt liv (plus barnens), för vem och varför hon släpper in i sitt liv och vilka medel hon använder för att nå sina drömmar. Hon har själv gång på gång ignorerat vaktbolagets tips och sagt offentligt att sättet hon väljer att leva sitt liv på är värt det TROTS risker och hotbilder. Hon har ett ansvar för sitt ansvarslösa och girriga beteendet och problem det ställer till med både för henne och omgivningen.

              Att en lögn alltid är en lögn är en tautologi. Men hur hemsk och vidrig en lögn är beror på helt på vilka konsekvenser den potentiellt kan medföra. Självklart är t.ex. en lögn som sätter någons liv i fara värre än t.ex. en vit lögn. Det tror jag väl att vi alla kan vara överens om, eller?

              Och jo, ett visst ansvar har hon väl. Men nu var det ju inte det vi pratade om, utan vi pratade om jämförelsen du gjorde. Dessutom ska det nog mycket till innan man misstänker sin partner för att vara så som den här personen var. Den här personen var uppenbarligen ett proffs på att manipulera och ljuga. Annars hade han ju inte lyckats lurat till sig alla dessa pengar. Han har ju lurat alla. Och jag har svårt att tro att vaktbolaget misstänkte att han sysslade med såhär grova saker.

                Rent lingvistiskt kan det vara en tautologi, men rent filosofiskt förblir det en sanning: alltså en lögn är alltid en lögn vare sig den är stor eller liten, likaså ett brott är alltid ett brott oavsett omfattningen. Hur stor eller liten en lögn är får personen som drabbats avgöra oavsett vilka konsekvenser den har utåt sett. I detta fall hävdar jag bestämt att det är rimligt att jämföra sättet Bb ljugit och manipulerat genom åren (både läsare, vänner och partners) med det hon fått erfara med H (enligt henne då). Många av hennes före detta vänner och partners skulle inte ha något med Bb att göra idag tack vare sättet hon behandlat dem på. Den enda skillnaden är att de inte skulle gå efter Bb för 100.000 för att de har viktigare saker att göra. Men annars är hon inte så oskyldig som hon försöker framställa sig. Hoppas att hon lär sig en läxa och omvärderar sitt sätt att nå sina mål och utnyttja folk runt om.

                För övrigt har vi enbart hört Bbs uttalande (och hon har sina anledningar till att gå ut med det just nu). Vare sig H, hans kollegor, vänner, familj, polisen eller någon annan berättat deras version (och det är inte klart om och när vi ens får veta det). Så där skall vi inte dra förhastade slutsatser. Tyvärr är det ju så att Bb som offentlig person får säga vad som helst just nu och H (tack vare sin situation) inte har kanaler att gå ut och bekräfta eller dementera det. Eller jo, han kan ju komma till Flashback även om anonymt. Hoppas han finner en stund att göra det.

          Men alltså Blondinbella är ju typ en påhittad figur.. det är inte exet. Det känns nog lite annorlunda. Jag förstår vad hon menar iallafall. Tänk lite längre än näsan räcker.

        O lär inte tycka det iaf men hon bryr sig kanske inte riktigt om andra o hur hennes sk race o liv påverkar barn och ex etc etc?

        Lägg ner det där. ”Börshajen” Andra Farhad som nått stora framgångar med aktier har fått samma fråga och också svarat ”JA”. Alla måste få leva sina liv och göra sitt bästa för att göra det.

      Eller hur. ”För nuet vi delar” snackar om att leva i nuet alright. Helt perfekt för nästa säsong av lyxfällan :/

        Hajen måste sluta med att:
        – Spela på börsen
        – Köpa lyxprylar

        Hajen måste:
        – Börja ta ansvar för sin ekonomi

        Hajen: ”Dom fattar ju inte, det här är ju det enda jag har! *snyft*”

        Sen får han brädspelet Finans i Nu-Var-Du-Duktig-Present

          Och ”Linas Matkasse” varannan vecka!

          Alltså varför göra sig rolig på andras bekostnad när det handlar om hennes barns liv tom?
          Inte alls speciellt snällt. Man må tycka va man vill om Bella, men en sån här situation vill ingen hamna i, tro mig!

      Så obehagligt för Bella o co!! Ingen kan värja sig från sådant här ifall man verkligen vill lura någon. Hoppas nu att de inte råkar illa ut.

      Vad hemskt. Hoppas dom skäms som menar hon hittat på detta.

      Hon skriver att det är ett stort svek, undra om han ”tagit hand om” hennes pengar också? Väldigt hemsk situation för båda, det är kanske inte så dumt att vara en knegare på samhällsbotten

      1,5 år och hon inte fattade ngt? Det tror jag inte på! Efterkonstruktion!

      Lyxfällan slog igen!

    Tycker extremt synd om henne och de omkring henne som blivit indragna i detta. Det förtjänar hon/någon verkligen inte. Hoppas dock att denna artikel hjälper, märks tydligt att det är en ”jag har inget med honom att göra artikel” på inrådan av säkerhetsteamet kring henne, men inte alltid det fungerar tyvärr.

      Tillägg till ovan: dock orimligt att man sitter utanför i sin egen bil om man är dömd för människorov…

        Kan ju vara just det man vill förmedla dock, genom att sitta i sin egna bil. Att visa att jag är farlig utan att behöva göra något

          Många som är så djupt kriminella köper inte egna bilar då de visar på inkomst etc och ofta nolltaxerar dessa personer

            Ja, kriminellas bilar står på målvakter utan inkomst. Verkar märkligt att man kan slå på regnumret och hitta någon som förknippas med människorov. Det tror jag inte på. I så fall var det andra faktorer som ledde till den slutsatsen.
            Behöver kriminella en bil för något speciellt ändamål så skaffar de en stulen bil. Den kan brännas upp efteråt för att ta bort DNA, fingeravtryck och andra spår.
            Däremot jobbar Hells Angels annorlunda. De exponerar sig som en del av övertalningen. Men de sysslar mest med indrivning av skulder och inte med kidnappningar.

              Även målvakter kan väl vara kända av polisen, som sedan kan ha kännedom om vem de arbetar för/lånar ut ”sitt namn” till?

      Om H är utomlands och Isabella åker utomlands med barnen, tänk om de följer efter i tron om att hon skall möta upp honom! Borde det inte vara bättre att stanna hemma?!

        Åhå, alla filmmanus som spikas ihop i folks huvuden nu…

        Han sitter nog i en trist lägenhet i nån liten ort just nu om han har skyddad identitet

        Var står det att Bella åkt utomlands med barnen? ?

          Den uppdaterade Expressen-artikeln

        Vi har ju ingen aning om vart hon åker. Står utomlands, kan dock ändå vara typ hemlig ort i Sverige. De kan ju inte skriva ut sina planer direkt.

        Alltså jag är ganska övertygad om att de här personerna inte är så intresserade av Isabella och hennes nära och kära som hon vill få oss att tro. De har inte så mycket att hämta hos henne, hon är för skyddad och för offentlig för att det ska vara värt det. De kommer sitta i häktet innan de ens tänkt tanken. Om man ska se krasst på situationen. För henne är det såklart en katastrof och skrämmande, men rent objektivt är hon nog skyddad från att bli utsatt för brott.

          ”nog” hade inte känts tillräckligt om. Det var jag själv och mina ungar dock. Lätt att vara cool när man ser det utifrån men inifrån litar man kanske inte på att dessa kriminella är helt rationella.

          Jag hoppas att du har rätt men tänker på arbogafallet, Johanna Möllers efterlevande (mamma, syster och barn) som under en tid fick vistas på okänd plats både i Sverige och utomlands, trots att förövaren var frihetsberövad (har hört en intervju med mamman).

            Jag menar överlevande, inte efterlevande. JM är ju dömd förövare, inte den avlidne.

      Jag har förundrats över vilket otroligt lyxliv Isabella levt sista tiden. Nu förstår jag, jag har mina aningar. Utan att nämna något.

        Ja Bellas lyxliv, semesterresor, klocka, chanelskor etc har helt klart finansierats av Hajens stulna pengar.

        Kanske han ”investerade” pengar åt henne med som ”magiskt” förökade sig så att hon hade råd att köpa ett 30 miljoners hus helt plötsligt?

        Mest troligt är det isåfall att han förlorade hennes pengar med men lånade av kriminella för att kunna ge henne en låtsasvinst tillbaka. Alltför att hålla fasaden uppe.

        Är det så att hennes hus är finansierat av stulna pengar är det nog inte lämpligt att någonsin återvända dit. De som vet de vet.

        Vilken soppa han ställt till för hen e!

          Ja herregud, så kan det faktiskt vara.

        Ja hon har under en tid verkat riktigt fartblind.

      Jag tycker synd om Odd och barnen. De är de enda offren här.

        Och H:s nära och kära. Fyfan vad hemskt det måste vara för dem att veta att deras son ha gjort så och lever under dödshot (mest troligen).

        På vilket sätt är Isabella inte ett offer för vad Hajen har gjort?

      Är det farligt för hennes barn är det synd om henne. Men undrar om hennes expojkväns affärspartners är så idiotiska att de skulle gå på henne och hennes barn, hon ju inget att göra med vad hennes dåvarande pojkvän ekonomiska göranden.

        Det är väl inte helt otänkbart att det är just närstående till den man jagar som man utsätter för hot, då det innebär (eller hade inneburit om Hajen och bella t.ex vore gifta) att han då inte bara kan fly utan MÅSTE skaffa fram pengar för att familjen ska få va ifred. Eller, eftersom bella själv har god ekonomi och bor i ett lyxhus, så räknade de kanske med att hon skulle fixa fram pengarna å Hajens vägnar pga kärlek. Allt detta hade faktiskt varit möjligt, men det hjälper ju att hon är känd i sverige för då blir de kriminellas handlingar väldigt synliga. Bra att hon tar avstånd.

    Åh jävlar

    Vad finns det för bevis för något av det här förutom uttalande från Bella undrar jag?

      really?

      Även hennes livvakt har uttalat sig.

        Som är en helt oberoende källa?!

          Du tror inte att Expressen på något sätt konfirmerar detta? Som att de bara publicerat hur som?

        Livvakter ska väl inte uttala sig?
        Jag skulle då inte ha förtroende för säkerhetsfolk som pratar.

          Exakt! Livvakter ska vara tysta, och ägna sig åt spaning. Isabellas livvakt vet jag inte vad det är för person. Privat vaktbolag?

      Är du seriös??

    Fy fan.

    Aj då! Då var det som det spekulerats.

    Jobbig situation för BB såklart. MEN kan inte låta bli att förundras att hon trots det allvarliga som hänt hintar hit och dit i sociala medier och på så sätt försöker dra klick och uppmärksamhet. Varför inte bara gå ut med att något hänt så att de slutat ses, säga att hon inte vill ge mer info än så och sen lägga locket på? Varför detta extrema uppmärksamhetsbehov?!

      Fast i en sådan här extrem situation följer hon nog polisens eller säkerhetsföretagets rekommendation ang hur hon ska skriva om händelsen.

        Ja polisen rekommenderade säkert att skriva kryptiskt och reta läsarna med lite ledtrådar här och där på hennes kanaler. Hur tänker folk?

          Så klart hon ville retas med alla! Att jag inte tänkte på det utan förutsatte att det fanns riktiga skäl till att hon skrev som hon skrev

          Ja. Hon sa att H är ute ur bilden och att det var viktigt att förmedla utåt. Hur resten skulle hanteras har säkert diskuterats fram under helgen.

      Men hon fattade väl att hon var tvungen att skriva någonting, det hade ju varit märkligt om hon inte skrivit någonting alls. Men hon hade väl inte hela bilden klar och visste inte hur mycket som var ok att skriva. Är det inte lite orättvist att hålla på och kritisera och analysera exakt hur hon hanterar en väldigt jobbig situation?

        Jag fattar självklart att hon skriver något, det jag förundras över är som sagt HUR hon skrivit om det. Och visst, det kanske är orättvist att kritisera och analysera. Men med tanke på hur hon själv berättat om sina strategier osv och att ingenting verkar vara för litet eller för stort att utnyttja för uppmärksamhet, klick och pengar så har jag tyvärr svårt att tro att det här enligt henne inte går att utnyttja på det ena eller andra sättet.

          Men hon har inte skrivit på ett sånt sätt? Hon har skrivit ganska sakligt faktiskt. Får inte träffas, förhållande slut, hänt en allvarlig sak. Det är ju ni som andas Bella hela dagarna som blev kåta och började spekulera, ta eget ansvar över era handlingar, inte Bellas fel att ni blir som upphetsade kaniner

            Du menar att ”When sorrow hits you so much harder than you ever thought it would” och ”When you wake up and realize that’s not a nightmare. I just want to lay down and sleep until everything is safe and normal again. Pain is rushes through my body, it’s an echo of why in my head. A person that you loved, put you through this danger. It breaks my heart.” är inlägg som är sakliga, förmodligen rekommenderade av polisen/säkerhetsföretaget och inte öppnar för spekulationer? Nja, jag håller helt enkelt inte med.

            Måste dock ge dig att ditt inlägg var jävligt roligt formulerat, håller med att det stämmer in på vissa BB-kommentarer (dock inte i detta fall) ?

      Uppmärksamhetsbehovet, sån hon är bara. Så hon byggt upp bokstavligt talat hela sitt liv… Klart som fasen atr hon tänker dra nytta även av detta!

      Hon kommer att portionera ut alla smaskiga detaljer framöver; om hur hon mått undertiden, hur förhållandet sett ut (denna gång utan rosaskimret), hur hon pedagogiskt hanterat barnens frågor, o.s.v. o.s.v. precis som hon alltid gör.

        Men söta Marie varför skulle hon inte göra det? Hon driver en blogg, i en blogg brukar man skriva om sitt liv, sina känslor, om vad som händer i ens liv.

          Inte-fullt-så-söta-du, chilla med härskarteknikerna, du gör bara bort dig. ?

            Du gör nog bort dig mer

              Haha ja verklosh

          Förtjusande härskarteknik söta du?

          Inte hennes blogg vet du väl. Den är kalkulerad business rakt igenom

        En stor intervju när hon är åter, med tillhörande bild på en ledsen Bella med Löwengrip-produkter synliga i bakgrunden.

          ???

          Kanske en bok?

        Snodde hon din pojkvän på mellanstadiet eller vad är ditt problem…?

      Fast Sara, hon har ju faktiskt inte hintat så mycket hon har ju faktiskt bara skrivit om att något hänt så att de inte längre ses, inte får ses och att hon lever i en mardröm. Mer än så har hon ju inte skrivit och gått ut med, förrän nu.

        Och hon går inte ens ut med det i sin egen blogg utan i Expressen.

          Det är väl inte säkert att den här publiceringen är henne idé? Expressen kan ju ha sagt att nu har de tillräckligt för att köra vill hon och hennes personal uttala sig?

            Absolut! Men hon hade kunnat lägga ut historian på sin blogg lika snabbt. Eller hänvisat till Expressen. Det jag menar är att jag inte håller med om att hon hintat och mjölkat historien.

              Som jag skrev ovan: jag tycker att inlägg som ”When sorrow hits you so much harder than you ever thought it would” och ”When you wake up and realize that’s not a nightmare. I just want to lay down and sleep until everything is safe and normal again. Pain is rushes through my body, it’s an echo of why in my head. A person that you loved, put you through this danger. It breaks my heart.” är rätt onödiga om man inte vill bygga upp intresse och skapa spekulationer. Kanske är de en del av en strategi, kanske inte. Min åsikt är iaf att det är märkligt att lägga upp sånt istället för att bara skriva ett sakligt inlägg och sen lägga locket på.

                Vi får nog enas om att vi inte är överens. Jag gissar att de där meningarna är från Instagram, vilket jag inte har så har inte sett det. Men jag tolkar det ändå som känslosamma inlägg i stunden och inte som hintar. Hon hade säkert inte hela bilden klar för sig och jag är fortfarande övertygad om att hon hade kunnat skriva mycket mer på bloggen om det varit en medveten strategi för att få mer uppmärksamhet och öka besöksantalet.

                Hon kommer ändå inte kunna lägga locket på oavsett om hon vill eller inte och det är hon såklart väl medveten om.

    Åh herregud….

    Märklig formulering av Expressen att antyda att det skulle vara någonting fel med att exet gjorde affärer utan Isabellas vetskap, ”bakom hennes rygg”. Det får man verkligen hoppas, att en professionell person inte diskuterar sina kunders affärer hemma med familjen?
    Tycker hemskt synd om alla inblandade inklusive exet, även om man tabbat sig kapitalt förtjänar man inte att leva under hot.

      De skriver förmodligen så för att försöka minska hotet mot IL och hennes familj

      Som jag förstår det har han olovligen hanterat kunders pengar och använt dem på sätt som inte stämmer överens med det de avtalat. Med andra ord förskingring? Hans kunder har fått reda på detta och är nu ute efter honom. Bella säger att hon inte hade vetskap om förskingringen.

        Hur menar du att han har fått tillgång till dessa pengar då, om han olovligen har hanterat dem? ?

        Ett annat tänkbart senario: Han har lovligen fått tillgång till klienters pengar för att enligt ök förvalta dem så att de ger mer avkastning, men något har gått fel. (Precis som det står i artikeln) Och att detta ”något har gått fel” kanske t.o.m är något som H inte hade med i beräkningen fullt ut.

        Inga detaljer om exakt vad som skett och vad som gått fel har kommit ut, så vi kommer inte komma någon vart i våra spekulationer om dessa detaljer här.

          Tja du kan ju få tillgång till någons pengar men med villkor vad du får göra med dem. Det är så det brukar gå till.

          Och han kan ju tex ha investerat dem på ett sätt han inte hade liv till alt stoppat dem eller delar av dem i egen ficka. ?

          Så jag håller med AL. ?

            Fast då har han inte olovligen hanterat pengarna. Då har han hanterat pengarna på ett olovligt sätt.

            Var det för krångligt för dig att hänga med?

              Som jag uppfattar det så var det snarare du som hade svårt att hänga med vad AL ville få sagt. ?

              Alltså vad håller du på med?

                Till Anonym: Alltså vad håller du på med?

              Det finns något som heter förskingring och han är varken det första eller den sista som sysslar med det. Det är inget man råkar göra utan det är bedrägeri.

          Men varför gå o köpa en ny Bentley o dyra presenter till Isabella…
          Speciellt om det inte ens gick bra med tradingen… då är han ju precis som Bella som ska visa utåt sett att allt är så flådigt o lyxigt..

            Det var väl en sådan relation de hade, av vad de har visat upp utåt? De har förstärkt varandras status genom att vältra i lyx.

            Kaka söker maka kanske? Nja, lika barn leka bäst och jag antar att tillslut så inser man att allt är inte guld som glimmar och som man bäddar får man ligga?

              Smärtsamt många ordspråk i en och samma kommentar

        Om han kommer tillbaka väntar väl rättegång för honom?

          Åh, vilken rosaskimrande bubbla du verkar leva i. Tror du på fullaste allvar att de ljusskygga personer (maffia) han är skyldig pengar har traskat in till polisen och anmält honom ?

      Tycker också synd om han expojkvännen och hans nära. Tänk att leva under dödshot resten av sitt liv och behöva fly. Stackars som fått sitt liv så förstört, det är ju inte säkert att han gjort det med vilja liksom utan att det blivit så, att han hade lite för stor tro på sig själv kanske, han är nog ingen ond person. Synd om honom också.

        Exakt! Så vill jag också tro att det är. Iaf tills ev motsatsen bevisar annat.

        Råkat slarva bort folks pengar?
        Då står man väl för det man gör o tar sitt straff.

          Bli mördad menar du?

          Hur tänker du där Greta Gris? Vad är det för straff han ska ta?

        Kanske inte ond, men girig…
        Allt detta bottnar i en enda sak: GIRIGHET.

        Det är alltid synd om förövaren.

        Råkade han bara köpa lyxbil för deras pengar t.ex.??

      Fast det han höll på med var väl inte lagligt?

    Det jag inte förstår är ”Gått bakom hennes rygg och gjort miljonaffärer” Är det med hennes pengar då? Annars har han väl ingen skyldighet att berätta det för henne?

      Är väl BB som bett tidningen formulera sig så för att hon inte ska antas ha något med detta att göra

        Tidningar formulerar sig precis som dom vill!

          Nej, inte om man gått med på en intervju/att bli citerad. Då kan man också ställa villkor alt kräva att få godkänna texten i förväg.

            Nej du kan inte ställa sådana krav. Du kan fråga om du kan få läsa texten, men aldrig styra vad de publicerar. Fri press funkar så.

              Jo. I vissa lägen kan man det. Det här är ett sådant läge.

            Jag har personligen suttit med när man gjort den typen av överenskommelser så jag tycker mig ha på fötterna här.

            Mvh fd expressen anställd!

      Det behöver ju inte vara X som berättat för henne utan Polisen? Det behöver överhuvudtaget inte ha med hennes pengar att göra. Jag tror hon skulle säga det i så fall. Eller inte, men för oss att snurra på ett sånt rykte blir ju bara löjligt. Att Isabella skulle investera sina pengar i en on again off again pojkvän, i ett öppet förhållande, efter skilsmässa är man även rätt medveten om att allt som känns rätt inte är för evigt, och jag tror inte hon velat ha pengar låsta med honom. Det är liksom inte bara alltid att säga oj oj nu tog det slut jag behöver flytta mina pengar från X, som han investerat åt henne, för de sitter i just investeringar eller är borta i investeringar.

        Åh sorry, tänkte överhuvudtaget inte på att jag använde hans namn av vana och fattade inte vad jag gjort för att hamna i mod.. Inte meningen!

      Jag tror att det är förskingring han anklagas gör och hon vill förtydliga att detta gjordes utan hennes vetskap.

    Postar igen…

    Och läxan här för alla att lära, om en ny kärlek köper otroligt dyra presenter till dig, spring.‼️

    Det spelar ingen roll om hen har lagliga pengar eller inte. Det finns aldrig goda avsikter bakom

      Avsikten var väl god?

        Det tror inte jag. Varför tror du det?

      Och vilja tror du att avsikterna var i detta fallet?

        *vilka

      Fast så ny är väl inte kärleken? Har folk pengar så är ju kategorierna av presenter på en annan nivå än vanliga människors

        Skorna kom fort. Bara efter någon månad.

          Men gud ge inte ens den här kommentaren luft

            ok. 🙂

          Och nej. Presenter över 50`kr tillhör inte det vanliga ens för dem mycket pengar utan ett stadigt förhållande och man borde absolut fundera på om de försöker köpa en.

            För du har sån insyn och koll på vad som är normalt i relationer?

            Disagree, jag fick en bil i födelsedagspresent när vi varit ihop i två år 🙂 Nu är vi gifta och har massa knoddar och är väldigt lyckliga.

              Två ÅR ja. Inte två månader…..

          Ja jag tror du har rätt TRH. Jag är förvisso inte rik eller särskilt romantisk själv, men att överdrivet skämma bort en person man just träffat verkar mysko. Särskilt att använda stora pengar till det… kärlek sitter som bekant inte i sånt.

            Njaa känns som klassiskt nyrikt beteende.

      Jag gav min pojkvän & barnens farfar en resa till USA i 3 veckor.. korkat men sant

        Efter att varit ihop i 4 månader?

          Hmm,, 1,5 år.. lika korkat det

        Är du ihop med barnens farfar?

          Men gu´ så tröttsam kommentar.
          Dagens visdomspräla till dig.

          Att märka ord är den medelmåttigas hämnd på geniet.?

            Hahaha!

          Haha! Tack för dagens skratt ??

            Nä. De va bara drygt.

          Ja, hela jävla släkten! Suck

          Din läsförståelse är inte heller den bästa så jag rekommenderar dig att gå om lågstadiet. Det är där man lär sig det.
          Lycka till

        Jag tycker det var äckligt att dom tog emot den resan och att det säger mer om dom än dig….

          Ville väl bara vara snäll.. urbota korkat!

      Ja, TYVÄRR är detta ett tydligt exempel på varför en person förblindad av makt och pengar kan hamna i trubbel. Bella känner inte, hon kör på och om den lyxiga fasaden kan späs på ytterligare så är hon ”game”!
      Tycker oerhört synd om henne samtidigt som jag undrar lite hur hon kunde missa signalerna?
      Tragiskt, riktigt tragiskt. Skönt att inget hände henne och barnen, det hade varit helt fruktansvärt.
      Något säger mig dock att nu känner vi alla sympati, man kanske tänker ”undrar om hon ändrar strategi framöver”. Men så pang! ..kommer hon tillbaka efter en tid för sig själv utomlands med barnen, ”jobbet bara måste fortsätta, mina bolag behöver mig, jag har blivit starkare av det här”…osv. Sedan står läsarna med öppen mun och undrar om hon inte lärt sig ngt alls? Sedan är det Bella-vardag igen. Minus exet. (Nej, jag vet inte. Ja, det kanske är taskigt att spekulera. Men tror ni ärligt ngt annat?)…

        Tycker precis som du och TRH. ??

        Men varför skulle hon inte fortsätta som vanligt när/om det här blåst över? Hon har ju fortfarande sitt liv och sina bolag. Att hon är tillsammans med en kille som ljuger för henne och att hon är så blåögd och litar på honom har ju ingenting med hennes bolagsdrivande att göra. Vilka signaler skulle hon sett upp med? Dyra presenter? Det finns massvis med människor som har råd att ge bort en klocka för 100 papp ffa om man gjort en bra affär eller fått stor bonus/utdelning eller liknande. Kanske lite nyrikt beteendet men det i sig är ingen varningssignal.

        Det hon lär sig är väl att inte lita på män(niskor), vilket väl är lite tragiskt. Jag litar på min man och vill absolut inte gå omkring och dubbelkolla allt han gör.

        Det här är exets situation, inte Bellas, även om hon dras med i det eftersom de varit tillsammans.

          För att förtydliga. Jag tycker inte att dyra presenter allmänt är fel. Men jag tycker att tidigt i ett förhållande så är det inget bra tecken att vare sig ge eller ta emot.

          Men som jag också skrev så tycker jag det är skillnad om man är i ett långvarigt fast förhållande.

            THR: fast de började ju dejta efter skilsmässan förra året så de har ju känt varandra länge även om deras senaste förhållande är ganska nytt.

              Jo alltså det är möjligt och jag orkar inte tänka efter i vilken ordning saker skett men tycker du att de någonsin levt i ett stadigt förhållande?
              De har ju enligt utsago ”gjort slut” flera gånger och levde i någon sorts öppet förhållande.

              Så som jag uppfattat det så var det aldrig seriöst mer än möjligen de senaste veckorna.

                Det känns som att de har pushat varandra och blivit ganska fartblinda.

          Jag tror att detta allvarligt har skadat hennes varumärke. Hon är sin blogg och min gissning är att hon efter detta får sadla om och börja med något annat.

            Ska bli intressant att se

      12:52 Läste först din kommentar och tyckte först den var rolig. Men det är så sant som det är sagt, det du skriver.

    Allt åt sidan så tycker jag inte heller att BB förtjänat detta. Jag är ett av de större kritikerna till hennes förehavanden.. Jag tror fullt på att de uttalanden hon gjort och varför är på inrådan av säkerhetsvakt och/eller polis, det har handlat om avståndstagande och av nån anledning fick det vänta några få dagar med att gå ut med det, och det slår ut vår rätt att veta allt snabbt trots ledtrådar. Huruvida hon släpper en deo nästa vecka skiter jag i. Let’s give her a break. Jag slutar kolla Flashback nu för där är rätt åt henne-mentaliteten stor. Jag tycker inte det vittnar om att man är en bättre människa än tex henne om man beter sig så..

    Livvrädd för ”kidnappare” och dyker minuter efter upp på en Gala, rimligt!

      Fast det är väl en säkrare plats än att vara hemma? Kidnappning på en gala bland massa folk och kameror, inte särskilt troligt.

        Men herregud, hon löper antagligen noll risk att bli kidnappad var hon än är, ensam eller inte. De här personerna har väl inget att tjäna på att ge sig på henne? Om hon vore rik men anonym, så kanske. Men hon är en av de kändaste personerna i Sverige.

        Fast hennes barn var ju inte med på galan!

      Du tror att de kommer springa in fem kidnappare under en stor gala och kidnappa henne? Läs artikeln där står det att allt efter hoten mottagits har gjorts i sambråd med vakt/polis. Offentliga platser omgivna av mycket folk är det bästa stället man kan vara på.

      Ja, rimligt. Faktiskt.

    Så himla synd om henne och alla inblandade. Det är förjävligt.

      Fast min nyfikenhet är i alla fall större än min medkänsla i det här fallet. ?

        Vi märker det, Marie.

        Vet inte om det är nåt att skylta med..

          Inget jag är ensam om, människor i allmänhet älskar ju att läsa skandalartiklar. ? Bara att kolla hur klicken och kommentarer haglat in senaste dagarna på ett sätt de annars inte gör på t.ex. Bellas blogg. Och jag skyltar väl inte med det direkt… sitter anonymt på en relativt okänd blogg och skriver. ?

            Wiho, där vart jag helanonym plötsligt. Kommentaren ovan är min.

    Alltså, helt utan hennes vetskap känns ju sådär troligt. Är hon så smart och klarsynt som hon påstår sig vara så kan kanske man ifrågasätter hur det helt plötsligt blev så otroligt dyra presenter; klocka över 100 K och en Bentley… Tveksam att hon inte förstod någonting, eller åtminstone att hon inte ifrågasatte det.

      Och lika troligt är det att han själv ljugit för han vill väl inte förlora Bella. Ljugit om aktier, investeringar som lönat sig, att det går riktigt bra nu och han har alltid köpt överdrivet dyra presenter. Hon har ju trott att han är rik, precis som vi andra har.

        Jag har aldrig trott att han var rik.

          Nej, faktiskt inte jag heller. Något har skavt rätt ordentligt..

          Instämmer. Vräkigt beteende på det sättet han har så brukar det vara ett tecken på en front som man vill lura i andra om man inte är typ ”kunglighet.”

        jag har undrat hela tiden om han verkligen har pengar nog att hinna med i BBtempo.men de hade han ju ,bara de var inte hans.. ? jag hoppas Isabella m familj kmr oskadda ur detta Även hans övriga familj,vilket helvete !!

      Har man gått in i en relation med pengar så har man oftas gjort en fantastisk affär och tjänat multum! Så brukar det låta! Även den smartaste kan bli lurad

      Detta med dyr klocka och Bentley tyder ju på att det inte är något ”misstag” som gör att pengarna är borta. Han är en bedragare helt klart. Lyssna på rättegångspodden och alla bedragare där som ”placerat” andras pengar. Slutar ofta riktigt illa och inte helt ovanligt att de är spelmissbrukare också. Hoppas inte Isabellas husköp har med denna soppa att göra, det vore förödande om han blandat in hennes ekonomi i denna soppa.

    Så oerhört sorgligt. Hoppas denna situation reder upp sig på bästa tänkbara sätt inom lite tid. Kärlek och styrka till alla berörda.

    Hur kunde han tjäna ihop så mycket pengar på så kort tid? Och ingen (bella) ifrågasätter var alla pengar kommer ifrån? Mmm, hon visste absolut inget.

      Handlat med aktier och värdepapper. Han är en daytrader, vilket inte är olagligt.

      Daytraders kan göra extremt stora vinster från en minut till en annan. Dock låter det extremt farligt att hjälpa andra med att förvalta stora summor pengar.

        Jo, men det är ju extremt klantigt att förlora hela rubbet på nolltid. Framför allt när man presenterat sig med den attityden utåt som han gjort och gör det åt folk som verkar aningen skumma. Hade jag missat eller ”pissat” en affär på rätt ansenliga summor tvivlar jag på att mina klienter hade väntat utanför mitt hus eller någon av mina kollegors/partners/närstående hus, jag jobbar inte med den typen av affärer eller suspekta klienter.

          Klantigt, otur, ja vad som är orsaken har det inte gåtts ut med ännu. På börsen kan allt hända.

          Och att tro att man har störtkoll på vilka ev kretsar en klient rör sig i eller ev har kontakter med är bara blåögt…

        För bra för att vara sant, men Isabella trodde att rika höginkomsttagare bara dyker upp hos henne.

      Fast som börsmäklare kan det smälla till. En bra affär och massa tur så kan det smälla till från en dag till en annan. Jag hade inte heller misstänkt kriminalitet om min börsmäklande pojkvän plötsligt gjort en bra affär.

        Ledordet är tur. Inte många som har. ?

    Jahapp. Det var det.

    Varför får man inte skriva namnet? (jag är kanske dum i huvudet som inte fattar det).
    Hans namn har ju skrivits tusentals gånger på denna blogg.

      Han pekas ut för brott. Instruktioner från min CR.

        Nu är det kanske jag som är dum i huvudet, men vad är brottet? Är det olagligt att förlora andras pengar på börsen…?

          Förmodligen har han använt kunders pengar till sitt egna lyxliv med klockor, resor och bilar.

          Han köpte en Bentley till sig själv för andras investerade pengar etc etc

        Då kanske du ska skriva så istället för att helt hysteriskt ”inga namn” i caps… herregud

          Kort, koncist och med ökad tydlighet brukar vara mest effektivt i dessa fall.

          Vari ligger det hysteriska tycker du…herregud

        CamCam – kanske du ska lägga till den infon i själva inlägget..? Att det är besked från din chefredaktör, och inte nåt du själv hittat på. Ser framför mig att det blir en sån tjatig återkommande fråga i kommentarsfält efter kommentarsfält annars, och i ”Öppet spår” etc.
        Typ som ”varför står Isabellas pappa på hennes adress” och andra ickefavoriter i repris.

          Tack, jag har gjort det! =)

        Det är väl enligt pressetiska regler att inte namnge någon som inte är dömd.

        IL borde med sin egna framgång förstå att expojkvännen inte hade någon större framgång i sin bransch. Man köper inte så dyra presenter och en Bentley till sig själv utan att ha ett ordentligt boende, tex. Man gör långsiktiga investeringar för man kan sin sak.

        IL kanske varit kär och blåögd men det här förtjänar hon inte. Inte barnen och Odd heller.

        //Moa

          Exakt, och han är inte heller en offentlig person. Det är hon som är.

            Har han varit en offentlig person tidigare då? Med tanke på att han namngetts många hundratals gånger i kommentarer.
            Men NU är det dags att börja ”rensa upp”?

          Vet en tidning som namngav min morbror och med bild(som var oskyldig) innan rättegången var igång. Det var mindre kul för oss i hans närhet o allra mest han och hans familj. Där snackar vi ingen pressetik

      Kan klassas som förtal, antar jag?

        Jag ska börja rensa upp de andra kommentarsfälten nu. Kan ta ett tag. =)

          Rensa upp först nu, flera dygn efteråt?! Vad är egentligen meningen med det? Lite sent, men då har du redan fått många spekulativa kommentarer och stort engagemang så att rensa några dagar senare ja det gör ju inte mycket till, för dig. Men kanske för att skydda sig då och för att det låter bra. Så falskt.

        Aha, då fattar jag ?

    Bella har ju tidigare blandat ihop jobb och kärlek (ex-maken som VD), så han kan mycket väl ha spekulerat bort hennes pengar också. I ett Sverige som alltmer liknar Brasilien är det bara att inse att det är korkat att flasha.

      Tror du inte hon lärt sig av det och har rådgivare kring hur man ska investera sina pengar?

        Då föll det sig kanske naturligt att vända sig till ex-pojkvännen.

    Vad är det för noob-kidnappare som har bilar registrerade i eget namn?

      Högst troligen ingen, bara en förklaring (dock dålig) till att de vet att kidnappare varit i närheten för att legitimera hoten. Den äkta förklaringen är säkert en annan som de inte kan ge pga hotbild eller del i förundersökning

        Intressant! Vill du vidareutveckla resonemanget kring att legitimera hoten?
        Alltså menar seriöst, inte meningen att låta ironisk på något sätt ?

          Allt som står i artikeln är såklart inte 100% sant ner till varje detalj. Självklart utelämnar de massor, och ändrar säkert en del info, pga säkerhetsskäl. Konstigt (korkat) om de inte gjorde det.

          Nu är ju detta spekulationer från min sida så säger inte alls att det stämmer, men i ljuset av detta och hur man krishanterar, så brukar man gå ut med förklaringar som är ”legit” men kanske inte hundra helt sanningen, utan en del av den. I BBs fall så är det troligen så att någon insett att kriminella på något sätt förföljt henne, kanske för att de har insiderinformation eller liknande, men för att få ut en förklaring att hur de vet detta så har de valt denna förklaring.

      Haha eller hur!

      Men eller hur, klart Bella drar till med det som ger bäst rubrik.

      ”Krilles kaross & kidnappning”
      ”Bengans bil & bortföring”
      ”Erkas elbil & enlevering”
      ”Roffes rally & röveri”
      ”Freddes fordon & förbryteri”

        Hahaha! Låter som det jag brukar dra till med, ”Nisses Rör & Racing”, re: alla hantverksfirmors skåpbilar som blåser om en i 110 knyck på slingrig landsväg

        Åh! ?

        Påminner om en intressant historia från mitt jobb. Vi hyrde ut halva nedervåningen till ett annat företag i några år. När det blev dags att utöka fanns det alltså några kvadratmeter att tillgå efter utgånget hyreskontrakt, men ledningen visste inte riktigt hur den nya delen av kontoret skulle utformas. Den fick helt enkelt stå tom i några månader i väntan på renovering.

        Min kollega fick tillsammans med vår arkitekt uppdraget att planera hur det skulle se ut. En dag när han varit nere tillsammans med elektriker för att visa hur el och nätverk skulle dras märkte jag hur han var en aning upphetsad. Han som i normala fall ständigt är lugn och sansad såg nu lätt rödflammig och stirrig ut:

        ”Nu du, Viktor, ska du få se något intressant. Följ med.”

        Vi gick gemensamt ned till den ännu orenoverade nedervåningen, och möttes där av en fantastisk syn. Någon hade flyttat in. Det stod två luftmadrasser på golvet i ena konferensrummet, tillsammans med datorer, mobiltelefoner och ett halvätet glasspaket. De hade använt vår ena switch som datorbord och inne på toaletten fanns både schampo och herrparfym av finare modell. På ena väggen hade de även klottrat den numera ökända frasen:

        ”Chippen och Sillen,
        Public enemy number one!”

        Jag undrar om det inte är Chippen och Sillen som varit i farten igen…

          ”Chippen & Sillen – support & sjanghajande”

          Vänta nu.. Sillen?
          Som växte upp och blev till en Haj?

    Usch & fy fan!! Stackars Bella ?

      Gillar inte (den offentliga) Bella, men detta är hemskt för vilken medmänniska som helst. Bella och de nära kring henne som indirekt också får en hotbild på sig.

        Var det så nödvändigt att påpeka?
        Även den ”offentliga” Bella är Bella oavsett.

          Därför att jag inte tror mig känna Bella. Att skriva att man inte gillar någon, när man inte vet vem personen egentligen är. Bella spelar en karaktär i sin blogg. Därav offentliga Bella. Det finns en människa bakom. Typ så jag tänker.

      Ja jo visst är det det. Men jag erkänner ändå att jag är mest av allt nyfiken över hur det ska utveckla sig, få lite mer ”details” av bellis så småningom m.m. ?

    Om några år kommer Bella att inse att Odd var den bästa man hon någonsin träffat. Vanlig, klok och ödmjuk. Gillade absolut det goda i livet men inte sådär galet överdrivet. Nej Bella får lära sig att umgås med folk som inte är nyrika och ska glänsa hela tiden. Hon borde lära sig av sina förebilder… Tycker det är sjukt coolt av henna att bygga upp sitt företag och få betalt för allt slit men att visa upp och skryta hela tiden straffar sig tydligen sig ganska hårt (tänker på hennes presenter från H) Hoppas hon får lugn och ro nu framför allt för familjens skull.

      Jag anser att min exman är en av de bästa jag någonsin kunnat haft och att vara gift med honom är den bästa tiden i mitt liv. Det är 10 år som jag ser som den tryggaste, roligaste, osv, tiden, med en människa som kände mig utan och innan. Vi skildes för 2 år sen och jag saknar inte honom. Vi är vänner idag. Vi insåg till sist att vi var bästa vänner snarare än kärlekspar, även fast såklart lång tid gått och spänning försvinner och så är logiskt. Kanske inser hon hur skönt det var med Odd, kanske inser hon att hon faktiskt är lycklig i att designa sitt eget liv som hon gör. Det betyder inte att skilsmässan var fel eller att det är fel att vara tillsammans med en människa vars liv är mer likt hennes, där det inte bara är hon som har råd med Dubairesor och lyxiga hus. Man umgås och träffar ofta likasinnade. Pengar och gåvor är inte problemet. Nyrik är inte problemet. Gud vad alla förstår sig på nu hur fel det var från början med Gucciskor.. Asså ?

      Mhm, fast sen kommer hon ihåg bilden på Odd iförd Buttericks-sponsrad hummerkostym, bakom en fladdrande gardin… och ångrandet blir en suck av lättnad istället.

      Så man ska stanna kvar i ett dött/dåligt förhållande för att man kan råka träffa någon som inte är bra?
      Hallå…..Jag har gjort många dumma val i mitt liv men jag har iallfall levt, inte suttit kvar i skiten för att jag inte vågat testa något annat.

      Nils ❤ en hajpojke ingen hel hajvecka

      Lol. Nils är bättre

      Nej! Nils. 🙂 Jag tyckte så mycket om Nils. Snäll, väldigt rolig, friluftsmänniska utan prestige och utan hets att tjäna pengar m.m. Han verkar så härlig. Fast han är för bra för Bella. 🙂

        Han finns på Tinder!

          Odd också!

    Tyckte väl att det var en aning märkligt med alla svindyra presenter, liksom bara en klocka för över 100 papp…

      ..Men Bella med sin berömda magkänsla bara körde på…

        Japp.

        Och Bella är typ expert på att bli som sin pojkvän. Med exmannen var hon mera hemmatjej som lekte med barnen i sandlådan iklädd mjukisar, osminkad och håret i tofs.
        Med expojkvännen nu, vart det plötsligt hennes ”signatur” att föna håret varje dag, aldrig visa sig utan perfekt makeup i facet, klä sig bara i dyra märkeskläder – ha egen stylist till och med – och ha sin ”lugna vrå” på andra sidan jorden ungefär (till skillnad från med familjelivet där motsvarande plats var i soffan med en bra bok). Lyxhotell istället för lekland. Fina middagar istället för hemlagat.

        Ni fattar. Inget fel i någon av de livsstilarna även om jag gör mig lite lustig över henne i beskrivningen, det lustiga syftar mer på hur hon gör sådana tvära vändningar beroende på vilken man hon är med. För en ”powerwomen” (avsiktligt felstavat) är hon väldigt lättpåverkad av männen i sitt liv.

          Exakt. alla människor går igenom förändringar men hennes är otroligt hastiga och tvära kast.

          Förstår lite hur du tänker här Marie och ja att bli lite som ens partner är ju vanligt, att man liksom formas åt samma håll så visst men just det att ha fönat fint hår, makeup och fina kläder tror jag mest har med hennes yrkesroll att göra – som vd för ett skönhetsmärke. Sedan så har man ju olika faser i livet, så är det för många.
          Jag hoppas att Bella och Odd hittar tillbaka till varandra.

          Exakt i samma veva hon träffade nu expojkvännen började hon posta inspirationsbilder på Bardot och Diana. Vill minnas att expojkvännen följde Bardot, Silvstedt osv. Isabella vill framstå som en stark, självständig kvinna men hon har samtidigt SÅ starkt behov att forma sig efter vad andra (iaf vissa, som kärlekar) gillar. Vet inte…känns som att det finns något tragiskt i det.
          Menar inte att hon inte är stark ändå, livet består ju av olika delar förstås. Det ena utesluter inte det andra. Hennes sätt att vilja tillgodose pojkvänners behov genom att anamma det de gillar känns bara lite sorgligt. Men det finns nog en förklaring, en osäkerhet i grunden. Hon skrev ju nyligen hur tacksam hon är för vänner som finns där fortfarande, att hon inte förstått än att de finns där oavsett, att hon duger bara som hon är och de lämnar inte.
          Som sagt. Mkt osäkerhet. Hon har hittat sin roll där hon kan vara super-duper-mega-successful-woman. Men egentligen lurar hon ingen.

        HAHAHA hennes beròmda magkänsla åt helvete

        Fräscht att anklaga en kvinna för att hon inte ”kände på sig” att hennes snubbe var ett svin. Lägg skulden där den hör hemma istället, vettja!

      Många som kommenterar det nu… Var var spekulationerna om detta, att hajen skulle vara en bedragare, innan det bekräftades offentligt?

    Intressant att inlägget ganska många sidor tillbaka på flashback alltså hade så rätt. Det var liksom detaljer. Nån med en del inside info med andra ord. Speciellt intressant med tanke på hur få som trodde på det då.

    Tror blondinen visste mer än hon nu låtsas/går ut med. Kanske inte allt, hajsnubben var säkert en duktig lögnare, men tror definitivt hon själv varit inblandad till någon del.

      Tror jag också, en present på 100.000 kr och hon “visste absolut inte var de pengarna kom från”. Jo men visst 🙂

        Vadå visste inte var de kom ifrån? Det är väl allmänt känt att han sysslar med daytrading? Att tjäna 100k på det är inte alls konstigt, inte ens på bara någon dag. Förstår inte alls hur du menar med att hon måste ha insett att det var någon annans pengar. Uppenbarligen trodde hon att han investerade med sina egna pengar som normalt funtade personer skulle göra.

          Fast nej. Hur många så unga personer tjänar så mycket att de ger sin flickvän en klocka som kostar över 100 tkr på flickvännens (som är mer som ett KK som man har öppet förhållande med) 28-årsdag ?!??
          Men hon ville att det skulle vara bra och frågade väl inte.

          Lite som lyxfällan de lux…

            Så unga personer som day tradar gör det L8. Bella är själv ung och tjänar mycket pengar. Klart hon litade på honom. Hoppas bara inte att hon låtit honom förvalta hennes pengar så att även hon förlorat, den risken finns ju. Jag kan erkänna att jag fick en konstig känsla ang klockan kända att oj har han råd med det, fick en känsla av att något inte stämde och att hon inte borde visa upp klockan.

              Men hon kunde inte låta bli…

        Klart att hon visste att klockpengarna kom från daytrading, inte olagligt, Men inte att hon visste att han förvaltat andras stora summor pengar som han förskingrat/slarvat bort. Hoppas att han inte förvaltat några av hennes pengar bara.

        Men ni själva förstod det direkt, att han var en bedragare? Skumt att ni inte läy oss andra få veta detta.

          Hahaha ja T jag tänkte lika dant. Dessutom, var är alla som hela tiden talade om hur snäll rar och trygg X såg ut på alla bilder?

        Fast nu kan väl inte Isabella använda klockan, chanelskor m.m. längre offentligt, om det är köpt för andras pengar. Skulle vara ytterst provocerande åtminstone för de inblandade.

      Ja. ”Har du haft någon inblandning i hans affärer?

      – Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans när och kära.

      – Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så vitsar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.”

      Det är ju inget svar på frågan alls. Det är ju bara politikbabbel för att dribbla bort frågan. Klart som fanken att expojkvännen säkert hanterat hennes pengar med. Hennes ekonomi in stämmer inte heller med hur hon lever. Jag gissar på att hennes hus kommer att läggas ut till försäljning inom kort, med hotbilden som anledning. Fast i verkligheten så sitter hon nog ekonomiskt pyrt till nu med…tills nästa höst då boken ”Security boost – hela hemligheten” släpps.

        Här är du nog inne på något!

        EXAKT så tänkte jag också. Både vad gäller frågan hon inte svarar på och att hon plötsligt börjat med mycket mer extravaganta vanor. Det där huset… Efter skilsmässan visste hon inte om hon skulle kunna behålla huset hon och Odd köpt tillsammans, skrev en del om det på bloggen och var sedan så stolt (rightfully so) över att kunna bo kvar…till att typ året efter kunna köpa ett hus i 25-miljonersklassen samt resa massor, leva i lyx och flärd mm. Något stämde inte. ..och som sagt, hon svarade inte på frågan om hon varit inblandad i hans affärer.

        Helt rätt. Hon levde ju förut som en rätt så lyckad företagare med resor, leasad Porsche och dyra kläder. Men från det till 30 miljoners hus med egen brygga på typ ett halvår? Hehe jag köper inte riktigt det…

        Intressant kommentar med ”Han har försökt hänga på mitt race” – Jag tror snarare de trissat varandra. Två pengakåta typer som försökt imponera. Bella har kanske känt sig under exet p.g.a. barn och skild, medan han känt att han vill impa på blondinen som låtsas att hon inte är intresserad av fasta förhållanden och hänger med Stordalen… 😉 Dåligt kombination av människor.

        Men jag tycker synd om Bella och alla inblandade. Jag hoppas hon får perspektiv nu och inser att pengar inte är allt i livet.

          * delad brygga

        Han hjälpte väl henne att sälja aktier mär hon skulle betala huset.

      Säga vad man vill om Flashback men det ligger ofta mycket sanning där. Faktiskt.

    Är exet häktat nu eller har flytt landet? Är Isabella på okänd ort? FAN vilken mardröm med barn inblandade.

      artikeln är uppdaterad nu, och tydligen är hans utomlands och ”kan aldrig komma tillbaka till sverige”.

      copypaste:
      Har du haft någon inblandning i hans affärer?

      – Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans när och kära.

      – Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så vitsar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.

      Hur mycket pengar rör det sig om?

      – Det är många, många miljoner. det rör sig om mycket mer än tiotals miljoner kronor. Jag fick reda på detta av att vi fick ett hembesök av ett gäng.

      Händelsen har gjort att Löwengrip nu brutit med ex-pojkvännen.

      – Vi har fått i uppgift att hålla oss ifrån all kontakt med honom och så har vi blivit förflyttade och nu förflyttade igen. Vi har ingen kontakt med honom längre.

      Hon beskriver hur hon mår.

      – Jag känner mig rädd. Jag har inte ätit på flera dagar.

      – Jag har varit chockad i några dagar och är det fortfarande. Jag har haft ett kristeam runt mig. Vi har haft allt ifrån psykolog till bevakning dygnet runt. Och nu så lämnar vi landet ett tag.

      Hon kallar upptäckten om ex-pojkvännen för en ”skräck”.

      – Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.

        Tack!

        Han har väl inte alls haft ett sånt rykte. Titta bara på hur lite han har dragit in innan han träffade henne.
        Men jag tror helt klart att det har handlat om att han ska hänga på henne.

        Chockad, inte ätit på flera dagar, starka mediciner och rädd för att barnen kidnappas. Jag hade inte gått på en gala då! Hur som helst, hemskt men låter lite orimligt.

          Jag hade gått. Jag hade inte klarat av att vara sysslolös i det läget, då hade oron ätit upp mig och om gala var det som var inplanerat så hade jag gått dit om det var säkert för mig.

            Jag med!

              Stor hot-bild mot mina barn, men jag väljer att lämna dem och gå på gala. Tror inte det.

                Låter som att du tror att hon lämnade dem ensamma hemma ? Står i artikeln att även Odd fått polisbeskydd, så de är nog säkra.

          Hade nog också haft svårt att gapskratta på den där galan…men inte Bella inte.

          Min kropp hade inte ORKAT gå på gala. Jag hade inte orkat stå och gå i högklackat. Eller skratta. Jag hade legat nerbäddad, orkeslös som en sjukling.

            Min hade orkat, bara bra att tänka på något annat. Ligga nedbäddad löser ingenting för mig, bara ältar då.

        Antar då att barnen stannar hos sin pappa medan Isabella drar iväg? Fyfan tycker mest synd om honom, barnen och sharkens familj. Får se om Isabella får behålla delad vårdnad efter det här…

          Skojar du? Varför i hela fridens namn ska hon förlora barnen? Det gör fasen ont i hjärtat av vidriga kommentarer som din! Hoppas verkligen inte du har barn!!

          Varför skulle hon inte få det?

          Utveckla gärna Aida, av vilken anledning skulle hon bli av med barnen?
          Varför tror du att man blir av med vårdnaden om man som mamma blir sviken och lurad av en man?

    Kanske inte är helt fel att vara ihop med en simpel knegare ändå. ??‍♀️

      Nåja, de kan de med.

      Så du tror att en simpel knegare inte kan förskingra och luras?
      På riktigt??

    Oj Camcam vad du var snabb med att ta upp detta, snabb med att ta tillvara på detta och få mycket kommentarer. Snabb med att skriva om det före Bella så att du får vinning av det, så att du får många kommentarer.

    Men detta har väl de flesta av oss här redan förstått men bra att det kom ut i expressen nu för alla som inte fattat och varit så nyfikna. Men du C får det att låta som om du pratat med Bella men du fick svar på ett sms var det inte så. Du har valt att inte skriva säger du men nja tycker nog att du har skrivit om detta här betydligt mer än Bella, du C har verkligen mjölkat den här situationen. Och din statistik gick upp. Stackars Bella, riktigt obehagligt. Hoppas allt löser sig.

      Skojar du? Lägg ner.

      Jag skulle tyckt det vore jättekonstigt om Cam inte skrev om detta rätt snabbt.. Kommentarerna om Bella och artikeln började rota sig i andra inlägg och hon har ju tidigare sagt att det är enklare att ha kommentaterna samlade för det blir sjukt mycket att hålla koll på i ett sånt här läge. Och, ja, likt Expressen skriver hon om ett av de största (i bloggvärld sett inte Expressen) kaos som hänt en bloggerska, och ja det får man läsare och kommentarer av, ingen hemlighet att det är vad hennes jobb är. Jag tycker det är så otroligt märkligt hur folk som både läser och kommentarer är arga över att hon skriver. Att hon rapporterade det som Bella själv rapporterade så fort Bella gjorde det sen skrev ett inlägg om varför hon inte kunde skriva mer om saken, och när saken uppdagas kommer hon efter medier och efter Flashback och gör ett eget inlägg. Menar du att hon skulle hoppa över det? Hon är väl ändå inte dåligt på sitt jobb. Legitimera då inte detta genom att söka din information här..

      CamCam skrev ju igår att hon fått bekräftat vad som hänt. Hon hade kunnat publicera före Expressen och därmed fått massor av klick och varit först med historien men hon valde att inte höra det trots allt. BB har ju uttalat sig till både CamCam och Expressen så jag tänker inte att hon velat berätta det på sin egen plattform först för då hade hon ju gjort det. Förstår inte riktigt din kritik…

      Lääääs iiiinte här då om det stör dig så himla mycket att Cam får läsare och kommentarer (som du f.ö. bidrar till ju).

      Oj. En bitter ”influencer”?

      Camillas försörjning hänger ju på hur bra hon är på att utföra sitt jobb. Precis på samma sätt som du tjänar dina pengar antar jag?
      Hon behöver ju leverera bra inlägg precis som alla andra som lever på sociala medier, annars är det ju rätt lönlöst att driva en blogg, eller?
      Det är ju inte Camilla som styr vad som händer andra, hon skriver om det som är aktuellt, det här är högst aktuellt och om vi sen är så intresserade av det och klickar oss in här så kan vi ju inte klandra Camilla för det?
      Vad exakt är det hon har gjort för fel om du jämför med andra medier eller ”influencers”?
      Skulle du be en dagstidning vänta en dag extra med den här nyheten? Där en hel redaktions försörjning hänger på att antalet köpare/prenumeranter.

      Du tar det här personligt. Sluta med det.

    Jag tror inte en sekund på att hon inte känt till något av detta. Man är nog mer pantad än Bella om man köper den ursäkten. Klart som fan man vet att ens kille gör skumraskaffärer, sen kanske man väljer att inte djupdyka i det för man gillar flowet av cash

      Varför skulle hon anta att det var skumraskaffärer? Han kan väl motivera inflödet av kapital med att han gjort bra förtjänster själv och därmed fått uppdrag av andra att förvalta deras pengar? Varför ska hon anta att det är svarta pengar han fått tillgång till? Förklara gärna!

        Hon ville inte gå all in m förhållandet till att börja med

      Jag tror faktiskt på det hon säger. Om han är duktig på att ljuga och hon dessutom är riktigt förälskad i honom så är det fullt möjligt att inte se vad han höll på med.

        Dessutom så träffades de ju inte varje dag utan bara ibland, kortare stunder, på resor och hotell mest, och hade aldrig en vardag tillsammans, och då kan det ju hända massor bakom kulisserna som hon inte har en chans att känna till.
        Kanske inte är en så bra idé med öppna förhållanden trots allt ?

        Nej, det är inte ”fullt möjligt”. Deras gemensamma intresse var aktier o cash. Tror tex inte att hon verkligen var förälskad i honom utan snarare pengarna som han drog in o de möjligheter som presenterade sig i samband med d…
        Använd din hjärna o tänk efter, hur har Isabellas vanor ändrats sen hon träffade denna kille?

          Jag ”använder min hjärna” och tror att det är fullt möjligt, ja.

            Ta in vidden av hela bilden. att näringslivets mäktigaste INTE skulle ha en susning om vad hennes kille pysslar med. Sure thing!

              Men sluta vara så nedlåtande mot folk som inte håller med dig.

                Blev du kränkt?

                För er övriga:
                ”Isabella ”Blondinbella” Löwengrip tänkte kreditpröva killar innan hon ville dejta dem. ”Man kan inte dejta någon med skulder” säger bloggerskan och economistan.”

                  Inte kränkt men lite irriterad på dina härskartekniker.

          Tror inte ett smack på det du skriver iaf.

      Hon svarade inte heller direkt nej på om hon varit involverad i hans affärer. Menar inte att hon gjort ngt olagligt, men om hon nu trott på att han är ”en av Sveriges bästa” på det han gör så självklart har hon investerat.

        Precis.

        Men om han har haft tillgång till mycket, mycket mer än 10-tals miljoner kr (som Isabella själv säger i artikeln) så kan det väl vara så att han har gett henne en del av dessa kapital (om det är extremt många miljoner gör inte ett par hundra tusen hit eller dit någon skillnad) och sagt till henne att det var vinst på investeringarna han gjort med hennes pengar? Dels verkar han ha varit jävligt stressad över att framstå som sjukt rik, och det skulle dessutom ge honom fördelar ryktesmässigt eftersom hon är offentlig och han genom henne kunde visa upp hur mycket cash han tjänat in och vilken grym daytrader han var.
        Om han dessutom var desperat efter att ha sjabblat bort kunders pengar så behövde han ju fler kunder som kunde investera för att vinna tillbaka de gamla kundernas pengar, och då måste han ju ha schyst rykte.
        Något i den stilen kan jag tänka mig i alla fall. Tror faktiskt på vad Isabella säger.

          Blir så stressad bara av att läsa det där haha

      Fast de bor ju inte ihop, då har man väl inte så bra koll på den andres ekonomi? Om hon har så hon klarar sig, varför skulle hon ifrågasätta hans ekonomi?

      Jag kan tänka mig att han har blåst henne också. Huset har inte bytt ägare. Drar han med sig Bella i fallet?

    Nee fyfan. Tycker verkligen synd om henne. Tror inte alls hon hade någon aning. Antar att hennes stalker har med detta att göra?

      Va? Utveckla vad han har med det att göra isf. Har följt stalkerhistorien och ser noll möjlig koppling.

    Och du fick bli dagens moder Theresa!

      Japp, jag hade kunnat basunera ut det redan i fredags!

        Vi visste redan tack vare flashback som hade rätt ännu en gång.

          Det inlägget – #4164 som hade rätt, kom långt efter att jag stängt ner kommentarsfältet för att jag fått reda på vad som hänt. Så ni hade kunnat få reda på det äääääääääännu tidigare än Flashback om jag outat det. 😉

            Varför så viktigt att poängtera att du visste först?

            Ok du visste först vi vet det nuuuu!!! Hur nu det hjälper någon.

        Jo vi vet det

    1. Pågår det en förundersökning? 2. Vilket brott är han misstänkt för?

      Oklart vad man blir misstänkt för är man spelar bort krminellas kokainpengar. Du gör alltså av med olagliga pengar på olagligt sätt. Han har inte tillstånd att ”tradea” med andras pengar, sådant måste du ha tillstånd för. De kriminella har ju inte tillstånd att tjäna sina pengar så som de tjänar dom. Så det är en loose-loose situation för alla. De kriminella har ju inte rätt att kräva tillbaka pengarna ”laglig väg” så därför gör de ju som de gör nu.

        Ja, det är verkligen en lös-lös situation.

        Sant! Däremot kräver de ”hämnd” och payback på lite andra sätt än vad det vanliga rättsväsendet gör uppenbarligen. Skäms lite över att jag är nyfiken på om detta kommer ta en rättslig väg, var firren simmar i för vatten nu, om de vattnen i så fall har utlämningsavtal…
        Otroligt märklig historia detta, oavsett.

          Jag tror faktiskt att det är polisen som skyddar honom eftersom han redan är på gång med att få skyddad identitet. Hans säkerhet går före hans brott så att säga, så fungerar det i Sverige. Just n är det viktigare att skydda honom än att se till att han blir dömd, med det sagt betyder inte det att han får gå fri från straff. Dock kan jag nog tycka att den knipa han sitter i nu är värre än att dömas till fängelse. I fängelset får trots allt familj komma och hälsa på.

            Hjärtevärmande ändå att det kan gå så snabbt för kriminella, valpiga, vita män med backslick att få polisbeskydd och skyddad identitet. Önskar att det vore lika lätt för kvinnor och barn som måste fly sina hem och starta nya liv pga idioter till makar/pappor.

              Det är lika lätt för icke svenska kriminella att få skyddad identitet? Det handlar bara om vem som är villig att samarbeta med polisen

            Hur vet du att han är på väg att få skyddad identitet.

    Äckligt i alla fall av henne att Clickbaita och vem har på sig en klocka för 100000+ som uppenbarligen är betald med pengar han har försnillat.

      Har hon fortfarande på sig den?! Den borde hon väl lämna in till polisen om hon nu säger att han handlat för andras pengar?

        Jag tror att polisen sköter det där bättre än oss läsare. De har nog koll på vad han har handlat och inte och vad som ska lämnas till vem.

        Ja hon hade det i lördags….

        Tror kanske att de vars pengar det gäller inte direkt vänder sig till Polisen, de sköter det själva

      Verkligen! Snacka om ”blood money”

        Lol. Bloodmoney. . Överdrift much?

    Och vi vet fortfarande inte vad som hänt. Vi har en sida av historien, en sida som inte är rädd för att överdriva. (Jag betraktar inte en privat ”livvakt” som oberoende.)

      Men snälla!??! Har du inte ens en gnutta empati i kroppen??

        Jo massor. Men jag betraktar inte allt jag läser som sant

    Ja… och vad säger ni nu ni alla som hånade bella och de som trodde på henne redan i första inlägget?

      Vet inte vad du menar med trodde o.s.v. men sålart hon tänker dra nytta även av detta, vilket är allt jag själv menat. Inte att hon skulle ljuga om allt d.v.s.

      Hon kommer som jag skrivit ovan att portionera ut massa smaskiga detaljer, typ hur hon mått undertiden, hur förhållandet sett ut (denna gång utan rosaskimret), hur hon sååå pedagogiskt hanterat barnens frågor, o.s.v. o.s.v. precis som hon alltid hanterat kriser. Bella är Bella, oavsett vad som hänt.

        Jag menar så klart de som inte trodde att hon talade sanning. De som påstod att hon gjorde en höna av en fjäder och att det skulle komma fram att mardrömmen bara var att H legat med en annan, att han hade feber eller hade mjukisbyxor på sig. Den typen av hånande och misstroende kommentarer. Jag tror att vilken bloggare som helst skulle skriva om det den dagen det är säkert att göra så om de hade gått igenom samma. Finns ju även de som skriver böcker om sina tragedier där barn har dött, deras män har varit i kriminella gäng, familjer som utplånas av tsunamis, fäder som utnyttjat dom… Ja du fattar nog.

          Hade det varit så jävla konstigt om allt bara handlade om att han hade på sig mjukisbyxor? För mig var det 30-70 på Tragedi eller mjukisar. Det är Blindinbella vi snackar om! Hennes affärsidé är provokation.

    ”Han har försökt hänga på mitt race så som jag har levt” när hon bara levde så tack vare hans stulna pengar ?

      Hon lyckas liksom uttrycka sig hånfullt och självförhärligande tom i en artikel som handlar om att någon hon älskat aldrig kan återvända hem?

        Precis! Ingen empati där inte!

        Exakt! Hon har ju älskat eller fortfarande älskar den mannen. Jag tycker att hon uttryckte sig riktigt illa. Hon säger att hon tycker synd om hans nära och kära, men hon är ju en del av den skaran. Dock verkar hon vilja sälja in bilden av att hon inte är det.

          Ja självklart är syftet med artikeln att visa på att hon inte har någon relation till honom längre. Är du dum? Inte ett ord som står där är skrivet utan inrådan av polis, det lovar jag.

        Nu har hon ju inte skrivit artikeln själv, så hur hon uttryckte sig vet vi ju inte

        Och han visste att hon va en golddigger och skulle dumpa honom pm han inte var rik, därför han ljög om att tradingkontot var hans egna konto.

      Bella skriver boken nästa år och året efter kommer kanske filmen. Den heter inte ”Snabba cash” men kanske ”I de djupaste vattnen…” alternativ ”Hajen VI”

      Hon säger i finare ord att hon är så vräkig å nyrik att en karl blir kriminell för att kunna matcha henne o vara henne värdig. Köpa klockor för 100000 och sviter på hotell.

    Tyckte det var väldigt mysko att Isabella fick en sådan dyr klocka. För intjänade och skattade pengar blir det enormt mycket.

    Då tyckte jag att han inte hade respekt för pengars värde och nu har det tragiskt nog även visat sig ytterst sant i andra avseenden.

    Jag tycker att han är en ynkrygg som flyr landet och lämnar alla andra i sådan skräck.
    Klart han är rädd om livhanken men bättre att ta konsekvensena och göra rätt för sig.

    Min magkänsla säger mig att detta omöjligt enbart handlar om bortspekulerade pengar. Rykten går om kokainaffärer. Undrar om detta har något med knark att göra? I de kretsarna är ju alla kriminella med kontakter för både det ena och andra.

      Det är för sent för att ”göra rätt för sig”. Får de tag på honom så avrättas han direkt i bästa fall och torteras till döds i värsta fall. Även om han mot all förmodan skulle lyckas lämna tillbaks alla pengar så skulle han vara rökt ändå, skulle jag tro. Herregud vad tragiskt.

      Vad tror du själv att ”ta konsekvenserna och göra rätt för sig” betyder i kriminella kretsar? Bjuda på en tårta och be om ursäkt?

        Nej det är sant! Trodde först inte det rörde sig om såna enorma summor.

        Men jag tycker det är vidrigt och att han är en ynkrygg som tagit så stora risker och utsatt sig själv och sina anhöriga denna skräck och rädsla.

        Lider med Bella. Stackars barn och Odd som inte på något sätt är inblandade i detta men ändå blir lidande.
        Vilken mardröm i ordets rätta bemärkelse.

        Är säkert kriminellas pengar han spekulerat bort och själv levt lyxliv för.

      Nej det är inte enormt mycket pengar. Jag jobbar på bank som nischar sig som placeringsbank och 100 000:- är en fis i rymden för väldigt väldigt många människor, på riktigt. Det strösslas pengar så de flesta här skulle skämmas över sin naivitet över hur rika spenderar sina pengar.
      Jag förstår heller inte alla som tycker att hon borde ha förstått, eller tänker att det är klart att hon visste. Varför skulle hon veta det, hon är inte hans mamma.

        Men vi snackar väl om åttasiffriga belopp iaf?

          Tror Också syftar på klockan på 100 000 kr. Den som så många anser är ett tecken på att något var fel. Hon borde förstått när hon fick en så ”dyr” klocka. Större varningssignal kan man ju liksom inte få.

          Och Också menar att i vissa kretsar är 100 000 kr en fis i rymden, exempelvis för vissa aktiemäklare.

        Vi pratar väl typ 50 miljoner här?

    Jag har hela tiden fått dåliga vibbar av Isabellas numera sk ex-pojkvän.
    Han liknar ett ex till mig, mitt ex var en rälig fullblods-psykopat. Ser jag någonsin mer en ”typ” med det utseendet ska jag ta stora omvägar… Huh!

    Precis som man trodde fast i lite större skala.

    När han köpte klockan som kostade som typ hela hans inkomst efter skatt 2017 så kände jag verkligen att något var skumt… Men trodde det var ”vanliga” svarta pengar ”bara”.
    Och en Bentley… Stackarn… Inte lätt när man siktar högt och har en krävande flickvän ?…

      Jag trodde Bella köpt den själv och låtsades att han gett den till henne, för att det skulle se flashigt ut. Kanske därför hon ff har den på sig? Enl nån här som skrivit att hon hade den på gala i helgen, har inte kollat själv.

      Men helt ärlig, väntar på att Johan Falk ska hoppa fram och ba va faaan.

      När han kör på ett ISK-konto betalar han knappt någon skatt + att det inte räknas som inkomst.

    Stackars barn som tvingas leva i den här soppan ?

    Allegedly..hur vet man att det här är sant då?

      Hur vet man att några nyheter alls är sanna? Känns som att du behöver logga ut från internet ett par dagar.

        Nu var det väl typ 10 år sedan man loggade in på internet, men..bra försök.

          Du kan ju fortfarande logga ut från alla konton osv, så inte helt konstigt 😉

    Tror tyvärr att hon har varit en av investerarna också. Tror han har utnyttjat henne för att hon skulle investera pengar i honom

      Jepp, jag är också inne på den linjen. Äventyrad ”säkerhet” kan ju betyda många saker.

      Haha ”utnyttjat henne?” Nä du, kan lova dig att hon inte är så dum, hon har nog varit insatt i det hela!!

        Och riskerat hela sitt livsverk???

    Jag är mest intresserad av dina detektiv-skills CamCam, kan du inte skriva om hur du visste alltihopa?

      Är också så nyfiken på det!!!!

      Det var många som ”visste” (drog rimliga slutsatser) men de blev överröstade av spekulationer kring nannyn som kidnappat exet för att hon var kär i odd osv. Tog man bort alla såna konspirationer och tänkte logiskt så fanns det bara ett alternativ kvar. Det var det många som sa men blev inte trodda och ”man ska inte tro allt som står på flashback”.. ja än en gång visar det sig att det faktiskt är där sanningen kommer fram först. Inte bara svammel där (faktiskt betydligt mindre svammel där än här)

        Jo det var ganska uppenbart vad som var löjliga konspirationsteorier och vilka som verkade mer troliga. det jag blir nyfiken på är hur hon lyckades luska ut mer än vad som stod i kommentarerna. det var ju ingen som uppgav källor eller mer bevis än deras ord och det verkar som att bloggbevakning hade mer att gå på än kommentarerna här. kanske fick hon tips privat från en säker källa?

          Ja hon sa ju tidigt att hon varit i kontakt med odd till exempel. Sen vet vi ju inte hur mycket hon faktiskt visste när hon och bella var i kontakt och hur mycket som var logiska slutsatser.

            Just ja! Kanske det var odd som berättade. han lär ju ha vetat iaf…

      Jag kan tyvärr inte skriva ut det men jag fick hjälp – så mycket kan jag säga. 🙂
      Jag hade hela läget klart för mig när jag stängde kommentarerna på inlägget i fredags och då hade även Bella bekräftat alltsammans.

      Hon skriver ju det i inlägget. Hon har pratat med Bella.

    Undra om han har något att göra med bellas plan att bli delägare i privatjet? Det var väl tillsammans med honom som hon åkte från Bromma till Frankrike i somras?

      Nej, hon flög med Stordalens privatjet till Balmainvisningen i Paris under midsommarhelgen. Det var då det tog slut första gången.

        Det är ju någonstans det här som blir så tragiskt. Expojkvännen har säkert varit störtkär i Bella och så höll han på att bli (eller blev, rättare sagt) brädad av mångmiljonären Stordalen. Så då tog han i så han sprack…eller stack, rättare sagt.

        Ah okej! 🙂

        Var det inte bara hemresan som hon ”liftade” med Petter Stordalens plan?
        Verkar som hon flög ”vanligt” flyg till Paris:
        https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/22/paris-3/
        Spelar förstås ingen större roll men ändå 🙂

    Vilken sorglig soppa! Tycker mkt synd om Odd och barnen som behöver polisskydd nu samt expojkvännens familj. Däremot de två huvudpersonerna är de lite svårare att ha sympati för, även om deras tillvaro nu är hemsk såklart! Priset för dem blev mkt högt pga av deras nyrika livsstil. Herregud få en present för 100.000:- av en kille man har en öppen relation med, de ringer varningsklockor lång väg och även om han hade haft råd. Bella borde också få en tankeställare om sitt skrytbehov och av att visa hur lyxigt hon lever. De drar till sig mycket oönskade individer som också vill ha en del eller hela kakan. De senaste året har det för Bella ökat något enormt med hennes livstil. Personal dygnet runt, livvakt, hus för 30 miljoner m.m Har verkligen hennes företag ökat så enormt den senaste tiden? Luktar skumt lång väg….

      Som sagt, som ”Lyxfällan de Luxe”…

      Har alltid undrat över de där parterna där som ser ut som fågelholkar ”va hade vi inte råd med en Porsche när vi båda är arbetslösa ? ?”.
      Antingen är man korkad på riktigt eller så VILL man anpassa verkligheten till sin dröm…

        Anpassa verkligen efter sin dröm låter precis som Bella lever och levt ändå sedan hon först börjat blogga. Spot on faktiskt. Går ju…sådär.

          Blir väldigt nyfiken på dig Marie, mycket mer än på IL 🙂 Vadan denna bitterhet? Försökte du starta en blogg en gång som inte tog sig?

            Åhå, bitterkortet. Vet du att jag är inte minsta bitter (och har aldrig bloggat ?). Jag trivs med mitt liv precis som det är, tro’t eller ej.

            Däremot är jag inte så mycket att bli nyfiken på. Är bara en bland många som spekulerat och undrat vad som hänt och nu uttrycker vad jag tänker kring det hela. Nä du, Bellas liv är bra mycket mera skandalblaskamaterial än mitt eget.

      Om en man lever så i sociala medier anklagas han för sitt uppvisande av tillgångar och att han därmed drar till sig sånt här? Lägg av nu. Man ska kunna vara rik och visa upp det utan att kidnappas eller fly landet. Inte hennes fel.

        Tydligen så fungerar ju inte det, de ser vi ju nu.
        De flesta med mkt höga inkomster ligger lågt och skryter inte utan försöker i stället att skydda

      Just det. Hade jag varit Odd så hade jag inte velat ha ungarna hos henne. Får låta hur elakt som helst men det står jag för. Barn ska inte vistas i den miljön där de riskerar att fara illa.

        Står för det men är anonym. Väldigt lätt att stå för saker då haha

    HJs pappa är rik som ett troll. Han får väl rädda sin son från skurkarna.

      Är det sant då? Inte bara något som någon sagt och sedan tagits för sanning?

    Pojkvännens pappa är rik som ett troll. Han får väl rädda sin son från skurkarna.

      Jaså, det har inte kommit upp tidigare?

      ”Pappa, eh, jag behöver lite över 10 miljoner, eh, lurat några grovt kriminella.. Eh… Snällllaaaaaa?” ??

      Hur rik? Artikeln omtalar ju enorma summor.

        Flashback säger 50 miljoner, skyldig maffian

    Där ser man att det kanske är bra att lyssna om ens partner börjar prata om något jobbigt och inte bara gå ut ur rummet…

      Haha så roligt!

      Hahahahahahahahahahahaaaa

      Haha! Klockrent.

      Hahaha!

    Men jag förstår inte riktigt, är hans kunder kriminella eller är det hans kunder som är förbannade och anlitat kriminella eller både och?

      En intressant grej: i hans senaste tweet finns ett svar som endast lyder ”rip”. Otäckt. Men kan ju också vara en slump…de verkar ha ganska trista sätt att uttrycka sig överlag där.

      Gör man affärer med kriminella så är man kriminell!!

    Så mycket victim shaming i ett och samma kommentarsfält har jag nog aldrig sett här inne.

      Verkligen. Folk borde skämmas.

    Men satan i gatan vilken härva!

    Klart hon vet mer än hon säger! Undra om hon förlorat massa pengar? ?

    Tror verkligen inte hon blivit förd i blindo. Hon har nog vetat om det och själv varit delaktig. Det enda är att hon har mer att förlora, och där av tar på sig offerkoftan. Hur som helst, klingar det inte bra att Löwengrip nu kommer förknippas med ekonomisk brottslighe.

    Såhär mycket onda ord om hur Isabella slagit mynt av detta för klick.

    Isabella har skrivit om händelsen i sin blogg på inrådan av professionella. Självklart har hon tagit de råden som gavs för både hennes och barnens säkerhet.

    Isabella har gjort ett uttalande i tidningen, troligtvis för att offentliga uppgifter kommer gå för vem som helst att ta reda på och korkat vore det att inte ta egen ton kring vad som hänt först.

    Isabella har inte bloggat, hennes älskande pengabebis, sen den 23. Inte idag heller. Varför inte? För att pengarna inte är centrala längre.

    Isabella befann sig på en gala med fullt av folk samt personlig säkerhet, på inrådan av professionella att det är säkert.

    Säker är hon såklart ingenstans.

    Nu när ett par åttaganden som planerats in långt innan avverkats med vad Isabella själv säger hennes sätt att tackla saker är att köra på och stänga av. Men det har inte gått bra denna gången. Givetvis. Nu flyr hon landet med barnen, Odd har beskedd men barnen är säkrare borta än hemma hos nån av dem.

    Jag försöker inte uppmåla en änglabild av denna människa men utifrån hennes situation, vare sig hon haft nån aning om att expojkvännen låtsades vara rik (skulle inte tro att hon skulle vilja beblanda sitt varumärke om hon trodde det var en lögn) så ta det lite lugnt med att döma ut henne.

    Är min åsikt förstås men den räcker nog inte så långt här inne ?

      Jag håller verkligen med dig.

    Blondinbellas luftslott håller på att rasera. Har otroligt svårt att tro att hon inte vetat/misstänkt att hennes kille är ”kriminell”

      Ja att luftslottet ska sprängas, det har ju många här inne väntat på länge. Det äcklar mig att tänka på att många av dom sitter och genuint njuter av det nu. Att de inte ser människorna i detta utan gottar sig i att hennes liv är ett helvete nu.

        Har noll empati för kriminella och sådana som gör vad som helst för pengar, de enda det är synd om i den här soppan är Odd och barnen. Du ska se att BBs pengar är inte heller så rena

          Hoppas de hittar bevis på att hon hade aning om vad han gjorde – medbrotsling. Att hon fft hade klockan på sig direkt efter säger allting

            Men gud hur mår du egentligen. Skaffa lite empati.

            Hur mycket kan man egentligen ogilla någon?

        Karma!

    Den gamla godingen gäller alltid: är det för bra för att vara sant..

    Jag tycker faktiskt oerhört synd om honom. Han gjorde ett misstag, ville kanske låtsas vara på hennes nivå ekonomiskt, blev fartblind osv. Om det nu är så att han flytt utomlands, blivit hotad till livet… jag tänker på hur hans föräldrar känner i denna situation.

      Istället blir han slängd under bussen av den som älskade hans pengar

        Vänta nu, vem förutom han själv menar du har slängt honom under bussen?

      Han är kriminell, tycker du synd om honom?

      Misstag? Om han har begått allvarliga brott så är han kriminell. Det handlar inte om att göra ett ”misstag”.

      Misstaget var väl i så fall att han valde att sätta sprätt på fel personers pengar…

        Och pengar som mest troligt kommer från knarkaffärer…

    Tror nog inte att bella är så oskyldig som hon låtsas om.

      Hon kan mycket väl vara utblottad. Tror det är därför hon må så dåligt.

    Artikeln uppdaterad med fler direkta citat från Isabella (och KATASTROFALT språk av journalisten. Herregud vad många slarvfel i samma text ?)

    Hur påverkar detta dina affärer och ditt varumärke?
    – Jag har ju inte haft någon beblandning med honom mer än en privat relation. Det är mer att min personal är väldigt skärrade och det påverkar oss allihopa. Men vi har gjort en krisplan och tack och lov i dag är vi så stora att mycket kan rulla utan mig.

    <b<Du har ju fått dyra presenter och hans köpte en Bentley. Ifrågasatte du aldrig varifrån han fick sin pengar?
    – Jag har ju jobbat med en livvakt sedan tidigare av andra skäl och han flaggade för mig för ett tag sedan att efter att han gjort en check på honom att något inte stämmer. Och jag kanske har känt det i magen någonstans. Samtidigt har jag också sett de här beloppen på hans konto, så jag har trott att det var hans egen förmögenhet som han lyckats handla upp. Men jag kunde aldrig förstå att det var någon annans pengar. Och att det är personer som man inte vill beblanda sig med någon gång i livet.

    Men tog du aldrig upp frågan med honom?
    – Jo det gjorde jag. Jag frågade honom om på vilket sätt han handlat eftersom det gått så bra. jag är ju själv aktieintresserad och handlar med mitt eget kapital. Det har ju varit extrema rörelser i marknaden på senaste tid och det har gynnat honom och sen har han haft en hävstång på sitt handlande som gjort att det ökat.
    – Han var ung och hans ekonomi ändrades ganska drastiskt på kort tid. Han var en stor twitterprofil och folk sa att det här är en av Sveriges bästa aktiehandlare. Jag tror att alla har lurats av hans image.”

      ” … det är personer som man inte vill beblanda sig med någon gång i livet.”

      Oops. Hon får akta sig så att hon inte triggar någon lättkränkt med vapen.

        På FB nämns kopplingar till Södertälje. Tror inte att det är några småbusar som IL känner sig hotad av.

      där kom den; magkänslan.

      Så de står så nära varandra att hon sett hans konto men hon hade ingen aaaaaning om att ngt var fel?

        Man behöver inte stå särskilt nära för att se någons konto, men klart att de stod ganska nära, och jo hon säger ju att hon hade en känsla…

        Nej, hur skulle hon ha haft det? Kontot säger ingenting om hur pengarna är intjänade, bara att de finns. Om man är skicklig går det att tjäna oerhört mycket pengar på börsen vet du

      Så hon får olika indikationer på att något inte stämmer, den berömda magkänslan kickar in och säger detsamma. Men klockan var ju så fiiiin….eller?

        Nu börjar de: efterkonstruktionerna.
        Vi kommer få se mycket sådant från Bella i fortsättningen.

    Delikat läge för Pingis nu…

      Tycker lite synd om pingis som är en seriös affärskvinna, som ska hantera Bellas diverse situationer…

        Pingis är inte en seriös affärskvinna, hon började med business med Bella eftersom hon gjort sig omöjlig som skribent pga plagierade artiklar.

          Pingis är mest intresserad av Löwengrip som kassako så hon kan resa till andra sidan jorden med sin pojkvän eller tillbringa så mycket tid på Fårö som möjligt. Vi ska inte överdrivna Pingis seriösa sida. Har man sett henne flamsa i korridorerna på kontoret så ser man att hon inte är mer seriös än Bella.
          Står för övrigt om Pingis och Bella i dagens Metro (papperstidningen). En artikel skriven innan de senaste dagarnas händelser. Ganska saklig artikel men utan nya detaljer.

          Lika barn leker tydligen bäst ?

        Seriös? Plagiatpingis som gör affärer med blondinbella är inte seriös. Kanske dock mer seriös än BB men fan inte seriös. Se bara på alla inlägg här om deras satsning i Dubai, där involverade talar ut.

          Point taken. Men mer seriös än Bella uppfattar då jag henne!?

    Allt för uppmärksamhet! Vad har hänt förutom att några bilar varit och letat efter x-pojkvännen som flytt. Det är väl mer synd om hans föräldrar än om BB. Hon skaffar sig väl en ny rik pojkvän. Nu får hon ännu mer trafik till bloggen. Det här gynnar henne. Att hon inte kan äta är väl för att hon själv satsat pengar som nu gått förlorade. Dessutom var dom ju inte ’exklusiva’ utan dejtade bara.

      Tänk om hon inte kan äta för att hon inte har råd. Snart får vi kanske se henne med en kopp utanför 7-Eleven på Stureplan. ”Hej hej!”

        ???

        Hahahahahaaha

        Då skulle ni njuta, ni som kämpat med att sänka Bella, som väntat och längtat till att Bella skulle krossas. Nu är väl ni och C nöjda och glada.

          Hade jag velat det så hade jag väl publicerat alltsammans i fredags, eller hur?

            Tror ärligt att Camilla aldrig någonsin haft som sitt mål att krossa Bella, har läst mycket om Bella här, tar inte ngns parti, det går ju inte när man inte känner personerna i fråga. men i den här gaten har Camilla varit ytterst lojal mot Bella

              Eller snarare så att hon inte fick skriva om det för sin chefsredaktör.

            En dum fråga: varför får man inte skriva ut namnet? Noterade att expressen inte heller gjort det i artikeln. Alla vet ju namnet….

    Undrar vad Bellas nya grannar tycker om sin nya granne? ?

      Har de hunnit se henne över huvud taget?
      Nu lär inte Bella dyka upp i första taget.

    Får Blonda behålla presenterna?

    Lika barn leka allra bäst

      Presenterna är från stulna/olovliga pengar, man skulle kunna antar att hon inte vill behålla dem. Alltså om hon har någon etik och moral över huvud taget. Men BB Kanske kan muta sig till att behålla klockan ?

      Sveriges mäktigaste affärskvinna och har ingen aning om vad hennes pojkvän sysslar med, alltså på allvar?! Klart att hon säger så nu för att försöka bli mindre indragen. Tror tyvärr det är kört, blir säkert någon sorts granskning av hennes affärer nu.

    Det är så fruktansvärt att hon och hennes familj ska få lida för något som nån annan har ställt till ? Hoppas att hon får lite lugn och ro. Tur att hon åtminstone har ekonomin att anlita vaktbolag, önskar att alla kvinnor som lever under hot hade samma möjlighet.

    Det här kommer hon skriva en bok om. Synd att titeln Snabba Cash redan är tagen.

      ?

    Åh vilken bullshit från Bella… klart hon är inblandad. Hon jobbar ju själv med aktier och är väl insatt. Allt hon säge nu låter bara som något uppdiktat från en professionell mediaperson som lagt upp hur hon ska trassla sig ur denna härva.

    Jobbigt läge om hon får hemlig identitet… hela hon vill ju ha uppmärksamhet. Jag hade hellre sett lite drama utbrott från henne… där hon eldar upp presenterna eller skänker dem till någon hjälporganisation…. då hade hon blivit mer verklig.

      Det är inte alls säkert att Bella är insatt i hur valuta- och aktiemarknaden fungerar för daytraders och mäkalre som ständigt jobbar med dessa frågor. Det är ju inte fråga om att köpa 20 H&M-aktier hos nätmäklaren precis.
      Jobbar man mot valuta- och aktiemarknaderna så sker transaktionerna genom derivatinstrument dvs optioner, warrants, terminer, swappar osv. Man tar positioner beroende på om man tror att marknaden ska gå upp eller om den ska gå ned. Då kan man vara lång eller kort i enskilda aktier eller valutor eller också tar man positioner i index eller räntor.
      Kort sagt så är det inte så troligt att Bella varit särskilt insatt i alla dessa detaljer i synnerhet om det inte gällde hennes egna placeringar.

        Verkar det för bra för att vara sant – så är det oftast det. Klart att hon måste ha reagerat när han plötsligt badade i pengar och började shoppa Bentleys och klockor i hundratusenkronorsklassen. Däremot tror jag inte att hon förstod hur allvarligt det var.

      Exakt, alltid när det blir kaos så är hon plötsligt ett offer. Aldrig kan hon ta ansvar för det hon ställer till med. Tvekar inte att när Hampus erbjöd henne att bli miljardär på ett år så skrek hon ”jaaaa, heja heja!”

    Oj oj, det låter så mycket som en film. Man önskar typ att det var det också. Tråkigt är det i alla fall, minst sagt!

      Tycker Bella varit förblindad av alla pengar o allt lyx som hon valt att omge sig runt. Tycker synd om barnen och Odd som behöver lida pga hennes val..

        Ja absolut, det är väl egentligen det värsta att de också blir lidande.

    Usch det här är verkligen obehagligt, så många oskyldiga som får lida.?

    ”Man kan inte dejta någon med skulder” var det en gång någon influencer som sa.
    Well, hon hade uppenbarligen en poäng i det!

    https://konsumenternasblogg.se/kreditprova-en-potentiell-pojkvan/

      Ja, det är förmodligen inte en färsk kreditupplysning Bella skulle ha begärt här utan snarare en fördjupad personkoll av en detektivbyrå.
      Hade Bella verkligen inte anledning att ana ugglor i mossan? Man förstår i och för sig att hon inte kan annat än förneka någon roll i allt detta. Motsatsen skulle inte precis vara till hennes fördel.

        Ja, att ens tilltänkte har en Klarna-kredit känns ju onekligen som en bagatell i sammanhanget.

    Rubrikerna i media hade sett helt annorlunda ut om han haft invandrarbakgrund…

      Och hur hade kommentarerna låtit här inne om det varit Jonna Jinton, Ida Warg, Foki eller vem som helst annars än Isabella?

        När såg du Jonna Jinton klappa världen på huvudet och berätta hur obrydd hon var om andra, hur framgångsrik hon är och berätta vad alla andra ska göra för att bli som hon? När hörde du Jonna Jinton berätta om sitt excel-ark hon bloggar efter, med målet att det ska bli ”en krock i läsarnas huvud”?

        Det kan jag inte svara på. Känner varken den ena eller den andra då jag tydligen inte tillhör den generationen som följer bloggar.
        Dessutom nämnde jag inte Isabella i min kommentar. Läs om.

          Och jag sa aldrig emot det du skrev i din kommentar. Skrev min som ett tillägg till din. Trodde att det framgick.

    Sorglig historia. För att vara utsatt på det sättet som Isabella och barnen är så känns intervjun med henne märklig.
    ”Ingen kommentar” vore i mitt tycke mer naturligt. Men vad vet jag ..

      det låter öht inte som att det är hon som uttalar sig i svaren i intervjun. Kanske har hon och hennes team fått svara på frågorna skriftligen och det är därför svaren låter lite för välkomponerade för att vara henne i stunden

    Förvånad över att hon säger i intervjun att hon någonstans känt att nåt var fel. Har hon inte gång på gång på gång skrivit om att lita på sin magkänsla? Varför gjorde hon inte det denna gång?

      Kärleken är blind! Men jag är övertygad hon visste!

        Jag också. Hon visste något.

        Jag har hävdat att hon inte sett lycklig ut sedan hon flyttade in i huset.

        Och blundade så länge det gynnade henne.

        Hur länge sen hintade eg livvakten? Ett tag sen kan ju vara ett år eller två veckor

    Nu är hans twitterkonto nedplockat. Otroligt att han hann sälja bilen på torsdagen innan han drog. Kanske tagit de pengarna med sig på ”flykten”

    För ungefär ett år sedan hade hon ett drömmål, som skulle ta några år att uppnå… att köpa ett snajsigt hus på Lidingö!
    Det gick väldigt snabbt att nå det där målet…

    Tror ni hon kommer bo kvar där?
    Det tror inte jag.

      Nej det tror inte jag heller att hon kommer att göra.
      Hon kommer att flytta in till en våning i stan och säga att det är för att det känns tryggare och säkrare.

      Nej, tror inte hon kommer bo kvar. Något skumt med hela det där husköpet, faktiskt. Känns inte heller som att hon landat där – det har mest varit pressträffar, fotograferingar och så stalkers och hot då…

        Bella har råkat ut för en klassisk psykopatoch bedragare.

        Min teori är att H ”investerade” Bellas pengar och gjorde en rejäl 7 siffrig ”vinst” åt henne som gav henne möjlighet att köpa drömhuset. Eller rättare sagt är det vad han lurade henne tro…

        I själva verket förlorade han hennes pengar men med hjälp av lånade maffiapengar så kunde han ge henne en påhittad vinst och behålla fasaden.

        Tanken var väl att sedan få återbäring på resterande summa och betala tillbaka maffian. Men pengarna försvann och H med.

        Är det så skulle jag sälja huset illa kvickt!

      Hon kommer inte kunna bo kvar i sin nya lyxkåk av säkerhetsskäl. Hon kommer flytta till nåt annat med skyddad adress och ha bevakning en lång tid framöver. Odd kanske även han behöver flytta pga detta och få skyddad adress.

    Oj vad jag skulle vilja veta så mycket om många av er som kommenterar här inne. Hur ni mår, varför ni är så totalt empatilösa, varför ni tycker att det är ok att håna någon som går igenom detta, varför ni skyller på henne i stället för på honom, hur ni kam tycka att det här är rätt åt henne, vad ni har varit med om som gör att ni är så gränslösa i ert sätt att prata om andra människor… Så många frågor.

    Obs: jag sa _många_, inte alla så fritt fram för den som känner sig träffad att ta åt sig.

      Han verkade ju beydligt mer kär i henne dock! Dumpad flera ggr offentligt.. Han ville kanske bara passa in i hennes livsstil.
      Istället för lyx å pengar som ledstjärna, borde de bägge fokuserat på annat. Det är allt jag känner + synd om barnen och Odd!

      Enig. Om killen lyckats lura flera kunder på miljonbelopp så är han uppenbarligen ganska manipulativ. Vad är det som säger att han inte var exakt lika manipulativ och övertygande i sitt förhållande? Detta guilt by association-tåg är ingenting annat än tragiskt.

    Jag tycker väldigt synd om Bella och Bellas familj. Jag tror uppriktigt att hon inte mjölkar situationen jag tror helt enkelt hon vill dela med sig. Och det tror jag gäller i många situationer och hela bloggstrategin är lite för att verka smart och så vidare. Lite sant, lite efterhandskonstruktion.

    Det kommer krävas en hel del själavård för att kunna känna sig trygg igen efter stalker, svek och kidnappningshot. Fyfan vad tufft.

    Sen är väl den stora frågan hur exet kom i kontakt med grovt kriminella från början? Firman som köpt hans bil (enligt FB) är den hrm ni fattar?

      Nej det handlar inte om att mjölka situationen, den som tänker så här inte tänkt särskilt långt.
      Det handlar om att Isabella på alla sätt måste ta avstånd från ex-pojkvännen för att övertyga de som hoten kommer ifrån att de inte har något att vinna på att ge sig efter henne och hennes familj.

      Är det folk inom kriminella kretsar om ex-pojkvännen gjort svarta affärer med så är detta riktigt, riktigt allvarligt. De lever inte efter samma lagar som vi andra och Isabella bör slänga ex-pojkvännen under bussen så mycket hon bara kan.

      Så sjukt att även detta på något sätt blir Isabellas eget fel, här på denna blogg.

        Exakt!! Självklart går hon ut i media och talar om att de inte har något med varandra att göra, att hon inte är inblandad och att hon inte får veta var han är. Garanterat på inrådan av sälerhetspersonal. Det är inga vanliga skulder h har dragit på sig och de som vill ha pengarna tar till de knep de kan för att komma åt dessa pengar.

      De som skrivit att hon ”mjölkar” detta menade väl mer att lägga ut ledtrådar i sina blogginlägg. Inte vad hon gör i media, vilket helt riktigt är att försöka friskriva sig från expojkvännen.

    Måste vara en stor nackdel nu att Isabella är ansiktet utåt för Löwengrips produkter. Hennes ansikte på all reklam osv… Och nu sammankopplad med kriminella

      Varför tror du att de för bara några veckor sen skriver att de letar efter en ny ansikte utåt för produkterna 😉

    Har så svårt att känna empati för Bella, hon hittar nog ett sätt att slå mynt av detta på. Även svårt att känna för ex-pojkvännen. Hur kan man vara så jävla dum att man svindlar pengar av grovt kriminella utan att tro att det kommer bli konsekvenser.
    Men hennes ex-man och barn alltså stackars, stackars dom. Helt oskyldiga och nu under beskydd på hemlig ort. Undra hur jävla trött han är på all drama som hon skapar.

      Ja barnen 🙁 hotbilden mot dem. Så hemskt! Och stackars O som bara vill sitta i sitt radhus o äta husmanskost och inte flasha lyxiga resor, hus, bilar o klockor

    Herregud stackars henne?

      Stacka hennes barn och exman 🙁

        Stackars ODD säger jag bara som skaffade barn med en kvinna som gör allt och är med vem som helst för att leva lyxliv.

    Jag har svårt att tro att Bella inte anade att något var skumt. Hon har själv gått ut med att hon gör en UC på killar hon dejtar. Gör hon det så kollar hon garanterat upp en dejts företag också, om han har något. Förra året omsatte X:ets företag ca 200.000 (om jag kommer ihåg rätt). Och helt plötsligt har han råd att köpa presenter i 100.000 klassen samt köp av bil för en halv miljon. Om hon nu trodde att han var sån bra trader så har jag också väldigt svårt att tro att hon inte låtit honom sköta en del av hennes pengar. Om han har förlorat hennes pengar eller inte, vet vi ju inte, men jag ser det som osannolikt att hon inte hade bett honom hjälpa henne om han nu var så duktig. Sen kanske hon inte visste exakt vad för slags skumma affären han sysslade med, men att något osade katt, tror jag hon visste om men antagligen brydde hon sig inte så länge han kunde bidra till hennes lyxliv.

      Håller med. Att hennes X fungerat som målvakt är ju inget nytt, går ju rykten om det lite här och var. Och med tanke på Bella och hennes miljoner så har hon nog koll på det mesta… detta låter inte riktigt rimligt..

        Hon har säkert stenkoll på sina egna pengar och aktier samt hur företagen går. Jag tror inte att hon haft insyn i ex-pojkvännens affärer. Hade jag haft en till- ochfrån pojkvän, skulle jag inte kräva att jag skulle ha koll på allt han gör i sitt jobb. En annan sak om man är sambo eller gift.

        Nu vill jag ju inte vara den som är den Catrin. Jag har faktiskt försvarat dig här inne mot glåpord och vassa tungor men jag tycker att du är den sista som ska peka it någon för någonting överhuvudtaget med tanke på din historik. Så sluta upp med vad det nu än är som du håller på med. Du om någon vet om hur det är att bli utpekad för saker. I ditt fall är det bevisat att du har stulit av folk. I Bellas fall, absolut inte.

          Jag pekar inte ut Bella, säger bara att hon måste haft lite insyn och börjat ana en och annan Uggla , när han började köpa dyra presenter osv. (Om hon nu kollar upp med UC och hela tracklistan?)

            Hade dina anhöriga insyn? Visste din pojkvän alltså vad du höll på med när du lurade folk på pengar? Menar du att de alla visste vad du höll på med?

              Notera alltså att jag inte dömer dig eller försöker att slå under bältet. Jag försöker bara få dig att förstå att det inte är så enkelt. Han visade konstant upp sin ekonomi på banken och hon tvingade honom till slut att starta ett aktiebolag. Han har ju varit otroligt manipulativ.

              Bra fråga! Som inte besvarades

            Kan min dåvarande kille visste det, fult va?

              Ja min *

                CH mamma var väl misstänkt som målvakt?

              Du har ju blåst dina killar också!

      Nu är det ju så här att vi bor i Sverige. Det är väldigt väldigt svårt att bli rik genom att arbeta. Skatterna är så höga att det inte lönar sig att ta ut pengar som lön. Personer som är smarta eller får hjälp, kringgår systemet. Oftast är det inget olagligt i det, men självfallet ligger det i gränslandet. Genom olika investeringar, ISK konton m.m kan man få ut stora summor pengar utan att behöva skatta för dem (oftast dras lite skatt ändå, men inte t e x marginalskatten.) Få framgångsrika plockar ut i tjänande pengar i lön eller som ren vinst, för då går mycket förlorat i skatt. Jag själv taxerar inte mycket, men mina företag går bra och jag lever väldigt gott. Själv har jag turen med en bra byrå som hjälper mig, tror inte jag skulle kunna klara det själv, men min lön är inte stor. Min man däremot taxerar 3 ggr så mycket som mig, men betalar därmed mycket skatt. Pengar gör en inte lycklig, men i vissa fall trygg och man har möjlighet att göra saker man drömt om. Jag tycker inte att det är fel att tjäna pengar och vara rik, men jag är emot den ”nyrika” attityden. Jag har själv startat mina företag från grunden. Fick låna av min mor 100 000 för att starta ett aktiebolag, vilket jag är enormt tacksam över! Men allt senare är hårt jobb. Varje krona hade sitt värde. Även om jag idag är ”rik” skulle jag aldrig slösa med pengar eller ha det som mål att imponera på någon. Jag vet hur jobbigt det är att te x spara 100 000! Om någon undrar varför jag ”smiter” från skatt, är det för att jag inte tycker att de förvaltas på rätt sätt! Så mycket pengar som försvinner i byråkratin och dåliga beslut. Istället väljer jag att skänka pengar till ideella organisationer som hjälper varje individ. Visserligen kan även dessa pengar hamna fel, men många organisationer är inte i behov av att tjäna pengar på att hjälpa andra. Sedan anställer jag duktiga personer, som på pappret har det tungt (sjukskrivna, invandrare som har svårt att komma in i samhället etc) Det är en enorm risk! Men hittills har det inte uppstått så många problem. Jag är inte moderteresa!! Jag gör dåliga val, tänker inte alltid på miljön och kan vara en riktig hagga! Nåväl. Som vanligt tappar jag tråden. Om man är rik som IL så är inte 100 000 kr så mycket, låter fel, men så är det. Sedan tycker jag att det verkar konstigt att hon inte reagerat eller anat något. Men ibland gör tempot än blind! Jag tror dock inte att hennes företag är inblandat, hon har duktiga revisorer m.m som håller koll och sköter allt. Det är inte lätt att bara ta ut pengar, göra affärer eller liknande utan att möta motstånd. Dock är det ju inte omöjligt. Hursomhelst så tycker jag synd om alla inblandade. Alla är ett offer på sitt sätt, men vissa får skylla sig själv. Jag ser upp till människor som lyckas, oavsett om det är genom att tjäna pengar eller hjälpa andra. Glöm ej bort att IL har skapat många jobb, det är bra för Sverige! =)

      Bentleyn kostade 1 milj . Han köpte den i sep och sålde den i Nov . Han sålde den nog för art ha råd att gömma sig . Läste att Odd ochså har fått skydd och ev gått under jorden ett tag . Denna soppa är ju bara så otroligt pinsam för Bella ! Herregud som hon skrytit om exets presenter, resor , skor , klockor.Nu kröp set fram att allt är inte guld som glimmar ! Bella blev ihop m honom pga hon trodde sig hittat en rik kille som kunde skämma bort henne m diamanter och rosor varje dag !
      Som en skribent skrev på Flashback …. klockrent denne visste innan vi andra vad som hänt ? Och uppmanade Bella att tagga ner sitt skrytande om alla pengar och lyx hon vältrar sig i varje dag .
      Finns ett bra ordspråk som är fullträff nu gällande Bella …. Den som gapar efter mycket ? Tappar ofta hela stycket !
      Man undrar ju …… vad det värt det ?

        På flashback skriver en person texten kopierad nedan – undra om det stämmer?

        ”Hon har hjälpt honom att betala tillbaka på sista tiden men nu är det stopp. Det är därför hon går ut och säger att hon inte tänker hjälpa honom med hans skulder.

        Stordalen fick veta detta och bröt kontakten. Han blev livrädd för att bli indragen enligt pm som jag fått. Sanningshalten överlåter jag till er.”

    Bella var inte mycket att hålla i när de började blåsa kallt! Försvann lika snabbt som ett tomtebloss ??

      Vad hade du själv gjort?

      Och Emma, du tycker hon ska ta barnen och stanna?

      Kom igen, visa lite empati. Hon måste ju må fruktansvärt.

        Det gör hon säkert (och otroligt synd om hennes små barn!) men frågan är hur oskyldig hon själv har varit? Verkar inte ha några större problem att fortfarande ha på sig 100k klockan i alla fall. Trots att den är köpt av kriminellas pengar

    Hon kanske skulle kunna nöja sig med en Svenssonkille med vanlig lön så kanske inte detta problemet ha uppstått. Men hon har ju skrytit om hans Bentley och om sin dyrare klockpresent och det är väl inte lika roligt med en Volvo V70 och en klocka för några tusen.

    Sen förstår jag inte att man inte har inbyggt garage och nån form av staket när huset var så vansinnigt dyrt!?

      För att folk kanske inte har en anledning att gatea in sig? Men nu skaffar väl grannarna staket för å slippa hennes besökare

    Usch vilken mardröm. Lider med henne.

    Jag kan tycka att jag hellre ser Isabella och Hampus sätta sprätt på de kriminellas pengar än att de som mördar folk med knark får nytta av dem. Karma, men de förstår idioterna nog inte.

      Vilket sjukt resonemang. Man ska väl försöka förhindra kriminella pengar från att vara i omlopp, oavsett vem som sätter sprätt på dem? Det är lika mycket blodspengar i vilket fall.

    Bb borde nog sälja grejerna hon fick av honom iaf..

      Sälja? Hon borde väl ge dem till polisen. De är bekostade med andras pengar.

        Tycker jag med så kan de kriminella han är skyldig pengar vända sig till polisen för att få tillbaka lite cash 🙂

          Öh? Pengarna går till staten. Fint vore väl om de kunde gå raka spåret in i Brottsofferfonden?

            Det var ett skämt 😉
            Det är väl rätt uppenbart att kriminella som förlorat pengar inte går till polisen för att få tillbaka 1/100 av sina pengar från polisen?

        Är polisen ens inblandad? Har svårt att se att de som förlorat pengar vänt sig till polisen, de kan väl inte berätta vart pengarna kom ifrån?

    Usch, vad hemskt. 🙁

    Blondinbella har ju själv kallat stunden hon och expojkvännen möttes ”precis som på film” eller nåt i den stilen. Yes, men hennes romantiska drama bytte genre och är plötsligt en thriller eller nåt? ?

      Skönheten och odjuret i en ny skepnad

        Nja inte riktigt va…

    Tur i oturen att hon haft den relativt ofarliga stalkern efter sig. Annars hade hon väl åkt hem ensam när de stod och väntade på henne.

      Verkligen. Lite änglavakt och har nog medfört att hon och folk runt henne varit mer på sin vakt än annars. Försöker också hitta nåt positivt här.

    Varför gick hennes team in å sa att de måste bryta? I onsdags när de senast sågs enl artikeln. Förstod hon inte det själv?

    Skönt iaf att det inte var hailey som hade kidnappat honom ???

      Och skönt att vi nu slipper alla märkliga teorier om stalkern!

        Jag tror att stalkern egentligen hade en crush på Hayley och inte på Bella.
        Men Bella var förstås för egocentrisk för att ens tänka sig den möjligheten.

          Mm. Säkert. Därför han skriver kärleks kommentarer till Bella och följer efter henne. Trooooooligt

            Love by proxy 🙂

    Att folk inte har mer empati för Isabella?!!
    Sorgligt rent ut sagt!

    Jag tror inte for en sekund att hon är insyltat i expojkvännens affärer. Det får väl tiden utvisa isåfall men till dess tycker jag folk ska sluta klanka ner på henne.

    Desto mer jag tänker på denna soppa inser jag vilken vidrig mardröm detta måste vara för Isabella, barnen och Odd samt expojkvännens anhöriga.

    Kan det vara så att Isabella med barnen kan tvingas gå under jorden under väldigt mig tid?

    Hur ska polisen komma år dessa kriminella?

    Innebär detta slutet för hennes imperie?

      Jaaaa du, hur KAN folk inte ha mer empati? Kan det vara på grund av alla osmickrande uttalande Bella gjort om allt möjligt? Kan det vara pga att hon fifflat med siffror? Ljugit och överdrivit?
      Vaaaad kan det vara som gör att folk inte bara utbrister i lovord och kärleksförklaringar?

      Enligt Flashback visste hon precis. Han har frågat henne om pengar. Stordalen blev nojig, därav att sammarbetet avbröts. Time will tell.

    Jag kan inte sluta att tänka på Odd, tänk bara tanken att ens barn blir förflyttade (och nästan med säkerhet inte får veta vart) och man bara sitter där hemma liksom. Han kan ju inte direkt må så bra i denna situation han heller :/

      Odd har ju också polisbeskydd stod det? Han är nog involverad i krisplanen. Men ja, fy..usch..hemskt, hemskt.

      OM barnen nu är med henne.

        Hon skrev ju både på blogg å Instagram att hon och barnen ska checka ut. Så tror med stor sannolikhet att barnen är med henne.

          Eller så skrev hon det för att lura eventuella kidnappare.

          I fredags – 23/11 – var det bild på Bellas instastory av Odd, Bella och barnen, hon skrev ”hej då barnen (pappavecka)

            Barnen”hotas av kidnappning” och hon väljer ändå att lämna bort dom ???

              Ja? Är det pappavecka så är det.

              Du kan nog vara säker på att de var skyddade även hos odd.

          Ja, för hon skriver säkert exakt sanningen.

    Ja, se där vilken osmaklig historia. Ofta när saker verkar för bra för att vara sanna så är de också det. När folk plötsligt rullar sig i pengar utan att man förstår riktigt hur det har gått till så ska dra öronen åt sig. Vilket väl också är anledning till varför så många funderar så mycket på Blondinbellas liv.

    Han har ju fungerat som målvakt åt de kriminella, det måste BElla vetat om?

      Nej varför skulle hon veta det!? Hon har ju varit helt på det klara med att hon vill leva sitt eget liv. Han har varit med på sidan och levererat det lilla extra i hennes liv. Lyxbilar,klockor ,reser. Hon har väl inte haft en tanke på att pengarna inte var hans.

      Va? ”hur tänkte du nu…?”

        ??
        Den som vet, den vet

      Nja, du och Bella hänger ju inte direkt i samma cirklar. Så det är nog logiskt att du visste detta tidigare än Bella.

      Vad menas med malvakt at de kriminella? Jag ar inte insatt i begreppet.

        Beror på, men i detta fall så har han nog fått en å annan summa för att Samarbeta med kriminella.. svårt att tro att X fått för sig att göra detta bara sådär.. var väl därför han hade bankkonto utomlands? Uppenbarligen lätt att tvätta kriminellas pengar så…

          Hahaha åh Catrin, dina inlägg förgyller min kväll

          Eh va?

          Nej jag tror Catrin har rätt. Han har väl placerat drog pengar och i något skede inte placerat så mycket utan använt upp dem istället.

          Catrin, Vadå beror på? Han har väl försäkrat personerna han fått pengar av att han kan öka vinsten på kort tid och ju mer kapital desto mer vinst.
          Vad har det med att han är målvakt att göra?

      Förnekelse är ett starkt försvar, många kan blunda för mycket om det gynnar dem på något vis eller låter dem slippa obehag. Hela förhållandet låter helt gränslöst, dyra presenter och resor, allt skulle visas upp, han ska ha visat upp sitt bankkonto för henne vilket låter sinnesjukt när man bara är KK osv. Såklart hon måste ha vetat eller anat något, hon säger ju det själv i intervjun.

      Va pratar du om, målvakt stämmer verkligen inte??
      Han har jobbat med daytrading och investerat andras pengar som vill tjäna större pengar. Så har investeringen inte gått som han trodde. Varför nämner du målvakt då??

      Jaha Catrin och hur vet du det? Hur har han varit målvakt? Du som är en riktig ”hustler”(eller vad fan du kallar det) kan väl informera oss som inte umgås i kriminellakretsar

        Sorry:)

    Är det inte ganska lustigt att hur hon brett om offentligheten, livvakt, hennes superspeciella liv med panic-room mm…. och så är det hennes egen självvalda kille som är det största hotet??

      *brett på

      Det är exakt det jag menar

    Hon har inte köpt villan på Lidingö. Hyr förmodligen den. Det förklarar att hon hade råd att köpa den INNAN hon sålt gamla villan.

    ”Köpa den”…

    ”Fake it til you make it” börjar krackelera…

      ?

      Att köpa nytt innan en sålt det gamla är ju inte ovanligt. När en ansöker om lånelöfte så tas det ju i beaktning hur mycket ens nuvarande bostad beräknas säljas för.

      Bellas förra hus på Klotmurklevägen såldes 24 september enl Booli.
      Nya ägaren folkbokfördes på fastigheten 13 november.
      Bella (och hennes team) flyttade ut ur huset vecka 45.
      Om Bella har tillträtt nya fastigheten vet jag inte och det är det som ifrågasätts här.
      Tillträdet sker genom att köpebrevet skrivs under och likviden erläggs enligt en
      likvidavräkning som mäklaren upprättar.
      Mäklaren ser till att eventuella lån som säljaren har blir lösta och om nya ägaren har
      beviljade lån som ska ingå i likviden så ordnar mäklaren det med köparens bank. Sen tar
      mäklaren förstås sitt arvode innan säljaren får överskjutande kontantlikvid.
      Möjligt alltså att Bella inte har blivit ägare till fastigheten utan bara bor där enligt något avtal.
      Men om hon ska bygga pool och poolhus vill det till att hon är ägare eller blir det.

    Han är som JW i snabba cash! Fast lite mer pengar. Lika tragisk.

    Jimmy Cooper, is that you?

    Det som slår mig är falskheten i att Bella säger att han var någon annan än hon trodde och typ spelade ett spel. Om nu inte Bitcoinen hade kraschat så hade allt fortfarande varit frid och fröjd.
    H hade fortfarande förvaltat egna och andras pengar och fått avkastning och alla hade varit nöjda och glada. Han och Bella hade fortfarande rullat hatt och beställt in hela dessertmenyn. Självklart visste hon vad han höll på med däremot insåg hon inte riskfaktorn att vindarna kan vända och en vinnare kan bli en looser fortare än man tror.

      Sant – bra poang.

    Isabella äger inte ”sitt” hus. Och nej, det tar inte så här lång tid att byta ägare hos Lantmäteriet… Hon hyr det förmodligen vilket förklarar att hon hade råd att ”köpa” det utan att ha sålt sitt gamla hus.

    ”Fake it til you make it” krackelerar… Det är inte hennes fel (såvitt vi vet något om just nu) men magkänslan verkar ju varit som bortblåst…

      Jo det kan ta ett par månader innan det registrerats hos Lantmäteriet. Talar av egen erfarenhet.

      Familjens Swiechs nya boende saknar också slutpris på booli. Fick de möjlighet att hyra och erbjöd IL samma upplägg? Eller har de helt enkelt flyttat tillbaka till deras tidigare hus som de haft uthyrt? Det var ju bara en tomt också senast något på adressen omsattes. Precis som för ILs adress. Tjänar de pengar på att köpa tomter, bygga hus och sedan sälja med rejäl vinst?

        Tomterna vid Sjövik sammanlagt sex stycken kostade ca 10 mkr.
        De såldes som byggrätter och ägaren sökte lagfart på den obebyggda fastigheten.
        Därefter tecknades entreprenadkontrakt och huset uppfördes.
        Det har sålts få färdiga hus i området eftersom det är så nytt.
        På Booli finns två slutpris på färdiga hus nämligen Sjöviks väg 5 i oktober 2018 sålt för 17,7 mkr
        och Sjöviks väg 3 i december 2016 sålt för 17,3 mkr.

    Inte för man känner så för expojkvännen men tänk så ser han vilken lyx bella lever i och att hon bara köper dyrt och han vill visa att han kan ge bella det hon vill ha. Sen har hon ju sagt att hon lyssnar enbart på det hon tycker är intressant och då är väl lyxpresenter enda sättet att nå fram till henne.

    Varför får jag inte kommentera att hon inte äger sitt hus när det är så det är ? Lögn och luftslott ?

      Utveckla gärna.

      Hon äger sitt hus! Ge dig! Lagfart skickar banken in och dom har 3 månader på sig!

        Nej. Hon äger det inte. Har system att kolla sånt. Hon kanske kommer äga Der ”sen”, kanske ”provbor”, men just nu äger hon det inte.

          När du menar ”sen”, menar du att du kan se via system där du inte behöver vänta 3 månader för att se lagfarten registrerad?

          Äganderätten övergår i samma stund som båda parter skrivit på köpekontraktet. Lagfarten gör dig till inskriven fastighetsägare, sk lagfaren ägare, i Lantmäteriets register. Den söks på köpebrevet i samband med att köpeskillingen erläggs, vilket sammanfaller med tillträdesdagen. Lagfart ska sökas inom tre månader, och har en handläggningstid hos Inskrivningsmyndigheten på inte sällan upp till tre månader. Vill minnas att tillträdesdagen var 5 nov. Diskutera gärna vidare i smågrupper.
          Mvh

      Vaddå får inte? Det finns ju flera kommentarer från dig där du säger att hon inte äger sitt hus …

        Jag gissar att personens kommentarer inte syntes direkt, därav att hon postat fler.

    Hon får skylla sig helt själv.

    Det är uppenbart att hon tog tillbaka X när han fejkade att han hade tjänat många miljoner och kunde erbjuda henne ett liv i lyx. Efter inställda resan med X till favör för att åka privatjet till Paris med Stordalen så fick han uppenbarligen den ljusa idén att försöka tjäna miljoner snabbt för att vinna henne tillbaka. Och tillbaka kom hon och han gick och köpte sig en Bentley och tog med henne till Maldiverna.

    Hon säger ju i artikeln att hon sett hans konton och sett att det suttit stora summor där. Va? Han har alltså fått bevisa för henne att han har pengar eller har han frivilligt visat för att imponera? Vilket sjukt förhållande. Hon får skylla sig själv, det är hennes ytliga behov av en pojkvän med mycket pengar som satt henne i denna sits, hade X inte lockat med pengar hade hon aldrig velat ha honom igen och då hade hon suttit tryggt.

      Är det inte H det gäller? Fan vad vilsen jag är nu haha.

      Skämtar du nu? Det är han som har gjort fel, inte hon. Men som vanligt är det en kvinna som får skylla sig själv när hon blir utsatt för hot.

        Hon har eget ansvar för att hon har satt sig i den här situationen, ja. Hon behöver nog reflektera över sina prioriteringar i livet. Jag kan inte gå mitt i Rio de Janeiro mitt natten med med kortkort kjol och tonvis med smycken och sen vara det totala offret om jag blir överfallen. Så ser verkligheten ut hur mycket kumbaya vi svenskar vill få allt till. Det är idioti att leva efter devisen att inte ta ansvar för sin egen säkerhet då det är fel att överfalla någon. Så resonerar man i en naiv värld.

        Så ja, hennes jakt efter en rik pojkvän har lett henne in i denna situation. Handlar inte om vad som är rätt eller fel, manligt eller kvinnligt. Men det är jäkligt bekvämt att alltid vända det till det för att slippa ta något som helst eget ansvar.

          Håller med!

      Vadå fått bevisa, var står det? Var du med eftersom du vet hur det gick till? Nu tror jag du medvetet fabulerar.

    Dessutom .. ”När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov, ” .. har svårt att tro att man åkerit med egna bilar om man är tidigare dömd för samma sak… antingen hyr man väl en bil, lånar, eller som många andra tungt kriminella – snor skyltarna på en bil..

      Sherlock på Kanarieöarna.

        Hahaha dagens bästa kommentar

        Hon snodde även denna teori från i början av denna tråden.. ?

      Men va det inte du catrin som gjorde exakt samma sak? du begick samma brott i ditt eget namn…

        Jo det gjorde jag, men hela storyn finns varken i fup eller här på BB 😉
        Men jag tar som tidigare på mig allt, inga andra namn nämnda eller glömda 😉

          Catrin Hedlund i ett nötskal: Jag tar på mig allt men gör inget för att göra rätt för mig. Hälsningar till alla brottsoffer från Gran Canaria.

            Oj, du kör en oldie ?

              Det gör väl du också. ”Vi blev bjudna på resan. Kan inte hjälpa att jag är omgiven av generösa personer …”

              Karma att ni blev sjuka allihop.

    Usch vilken hemsk och tragisk historia! Så synd om alla inblandade inte minst barnen och ex maken som verkligen är oskyldiga och nu blir drabbade.
    Undrar om Isabella vågra ge sig in i en relation igen. Känns som att detta bränt djupa sår.

    Detta är ju bara en sån fet tillbakakaka-smäll på levernet som Bella så länge stolt visat upp och gjort till sitt främsta kännetecken, en skrämmande verklighet när flashande av lyx och osunt mycket pengar kommer tillbaka och biter dig i rumpan…

    Hon svarar ju inte ens på frågan om hon haft inblandning i hans affärer. Varför klarar hon aldrig av att svara på en fråga..

      ”Det jag får vara tacksam för är att jag inte haft någon form av beblandning med min egen ekonomi. Jag vet ingenting om hans affärer och i dag så känns det ganska skönt.”

    Pojkvännens Twitter är nu under nedmontering. Jag ser en del för det ligger chachat i datorn men många tweets försvinner ”user not found”.

    Tänk om Being Bella hade blivit av och det här hade inträffat mitt under inspelningen. Rena rama Pretty Wild. 😮

      Saknar pretty wild!!!!

    Kommentar från en riktig finansman:

    https://twitter.com/TureMasing/status/1067035234850492419

      Änta, X stratdgi innefattade sport betting och Bella tyckte aldrig att det lät skumt? ????? MY ASS!

      Hur kunde hon inte se det som skumt att han använde betting inom sport som en formell metod att täcka upp förluster i de andra handelsstrategierna? Förlora pengar, vinn dem tillbaka via betting?!!!

        Hela den här historien har visat hur korkad hon är. ”Hur kunde han tro att han skulle lyckas? Låna miljontals kronor av olika ljusskygga människor för att handla dom till ett högre värde.” Vad betyder det?

      Härinne var det ju flera som menade att han var så himla kunnig. Tjena

        Det finns många geniförklarade människor i finansvärlden som förlorat enorma summor därför att marknaden inte gick som de tänkt sig.

        Jag var verkligen inte en av dem, det var så tydligt att han lajvade.

    Fake it until you make it….. Bellas ledord. Jobbigt nu får hon skaffa nytt. För oj vad alla kommer att granska hennes affärer…

    Kriminella bryr sig inte varifrån pengarna kommer ifrån och de bryr sig inte om ngn som säger -det var inte jag, det var han…

    Undrar hur lång tid det tar innan Laila kan köpa sitt hus med alla glasfönster.

      Rent krasst, det där är hennes version. Den version som skadar hennes varumärken minst och som ger mest sympatier. Hon säger att hon blev grundlurad men att hennes intuition gjorde henne misstänksam men också att han ”tryckte” sig in i hennes liv igen. Allt maxat för att väcka läsarnas sympatier och distansera sig från de kriminella.

      Vi kommer mer aldrig veta hur mycket hon egentligen visste och accepterade men vi kan vara säkra att det här kommer att utnyttjas i hennes storytelling kring sitt eget varumärke. Precis som hon gjort med sin pappa, sin påstådda mobbning under skoltiden, ”maskrosbarn”, etc etc.
      Låter jag cynisk? Absolut! Men det är Blondinbella vi pratar om, man måste vara cynisk.

        Och ibland går bolagen så bra att de klarar sig utan henne, och andra gånger kan hon omöjligen avboka en gala oavsett hot mot barn.

          Precis!

      Jag var en perfekt pusselbit i hans påhittade liv…. Han var ju en perfekt pusselbit i hennes med. Går inte å ha en vanlis som O i det, måste va FLÄRD

    Det känns ju som hennes karma verkligen bitit henne i rumpan nu. Allt snack om hur hon manipulerar andra, målar upp en fasad, bara pratar med folk som kan gynna henne osv. Hajen har rent moraliskt gjort det samma mot henne som hon dagligen gör mot sina fans, han har manipulerat och ljugit för henne, låtsas vara en annan person än han är. Låter bekant eller hur? Det han gjort är såklart mycket värre än att ljuga i en blogg, men principen är den samma. Han har typ brädat henne i blondinbellskhet. Jag tror definitivt att han även kan ha investerat/stulit BBs pengar. När man använder sina kunders pengar för att finansiera sitt lyxliv handlar det inte om ”otur”, det kallas förskingring. Han är en bedragare. Högst troligen såg han bara BB som ett steg i karriären och utnyttjade hennes kändisskap och kontakter, och ville åt hennes pengar. Därför lär hotbilden mot henne försvinna snabbt, om hajen inte bryr sig om henne så tjänar de inget på att hota kidnappa henne. Jag tycker hennes värderingar och beteende är helt åt skogen, men tycker ändå synd om henne som hamnat i den här situationen. Hon måste ha varit väldigt kär i svinet för att vara så blind, hon har ju dessutom gjort om sig själv totalt för att han ska älska henne (hårdbantat, köpt silikontuttar, spraytan, massa smink och löshår, han gillar Bardot och hon startar hårbandföretag, han vill kxxlla andra så då är hon plötsligt för öppet förhållande osv). Det gör ont att bli sviken så brutalt och ännu ondare att bli så lurad. Mest synd tycker jag dock om barnen och deras pappa som dragits med i denna sörja.

      Exakt samma känner jag. Hur hon i intervjuver och föreläsningar skrytit om sina lögner å glatt pratat om följare som ska manipuleras på olika sätt för att handla hennes saker.
      Känns som det tog slut nu iaf

      Han slog henne i hennes egna spel. Kan man säga.

    Vilket fruktansvärt svek av honom! Att sätta så mycket på spel och äventyra andras liv, hemskt!
    Tänker också att sättet Isabella exponerar sitt extravaganta liv & leverne drar till sig fel sorts personer, lycksökare. Och kanske killen i fråga drivits till att försöka matcha denna livsstil och satsat allt på fel kort…hoppas alltreder ut sig för alla de som dragits in i detta.

    Givetvis har ju BB vetat mer än vad hon berättar..

    Hon visste ju att snubben va nolltaxerad, men ändå glatt tar emot dyra gåvor…
    Men men….

      Ja, hon berättade ju glatt att hon gör kreditupplysning på alla hon dejtar…

      Men hon kanske bara trodde att det var vanligt skattefiffel? 🙂

    Det luktar sunkigt här, hela jävla historien..

    Hand upp alla ni som tror att kriminella kör sina egna bilar när dom ska skrämmas?
    Och VAD ÄR ODDSEN för att det är just personer som åkt dit för människorov tidigare????

    Och hur många mammor här inne går på gala och LÄMNAR BORT BARNEN om man nu hotas med kidnappning?

    Hur många hade skyltat med klockhelvetet EFTER allt det som nu ska ha hänt?

    Man garvar bara.

    Hoppas nu att myndigheter börjar granska ALLT som har med henne och göra också.

      Ja precis. Sen tror jag ju knappast att dom kriminella personerna var ute efter Bella efter barnen.
      Det var ju H dom sökte och ingen annan!

      Tycker oxå allt är sunkigt och litar inte ett ord på BB

      Verkligen!

    Men herregud Isabella har väl inte utsatts för nåt kidnappningshot!
    Det är ju hennes egna ord ”kidnappare”, efter hon kollat upp reg.plåtarna på bilarna som stått utanför hennes hus, med personer i som letat H.
    Sen har tidningarna hakat på och blåst upp en storm i ett vattenglas.

    Men… jag tycker verkligen att H är en skitstövel! Och av vad jag hört så sitter han häktad.
    Fängelsestraffet för ekonomisk brottslighet ligger på den högre skalan.
    Bella slipper nog se honom på ett bra tag.

    Har 0 sympatier för henne. (Däremot med barnen)
    Som man sår får man också skörda, hon har inga skrupler när det kommer till att tjäna pengar så varför ska andra ha det?
    Hon kanske lär sig en läxa av detta och får sig lite ödmjukhet på kuppen!

    Vilken skum historia och är 100 % säker på att Bella inte ger rätt info nu. Hon anger att expojkvännen lämnat landet och aldrig kommer tillbaka. Hur kan Bella veta det så säkert, varför uttalar hon sig om det? Då hon tagit avstånd från honom borde hon inet uttala sig om var eller vad han kommer göra. Det kommer uppgifter om mer skulder hela tiden säger hon. Somom de krimelella skulle höra av sig till henne och berätta vad är annan person är skyldig. Skumt alltihopa men det
    ÄR tydligt att hon kastar honom under bussen nu. Såsom hon brukar när en person inte kan utnyttja en person längre.

      Hur kan man vara säker på att pengarna är borta?
      Kan ju lika gärna vara så att pengarna helt eller delvis finns kvar men i utlandet någonstans.
      De som har satsat pengarna reagerar förmodligen på samma sätt vare sig pengarna förlorats på dåliga affärer eller helt enkelt blivit förskingrade alternativt stulna.

        Precis, hur kan Bella veta var pengarna är?

      Och hon var med honom när hennes team sa att de måste sluta träffas och H blev alldeles vit i ansiktet då han förstod att han inte kommer levande ur detta. Så hon umgicks med honom fast det stått folk och hotat henne hemma om honom tidigare i vecka, hennes team kommer dramatiskt in och säger ”ni måste sluta träffas då H har gjort olagliga saker med fel personer”. H blir vit i ansiktet, inser att nu är det kört, att han måste gå under jorden och kanske kommer mördas. Okej.

      Hon påstår att han haft bra ekonomi hela tiden, tror jag inte på. Han har kört allt i botten nu på slutet för att få behålla henne som flickvän, hade han inte kunnat visa henne sitt överfyllda bakkonto nu senast så hade hon inte tagit honom tillbaka. Hennes version är bara löjlig och hon gör allt nu för rädda sig varumärke, utan den kan hon lika gärna sluta existera. H kommer aldrig kunna ge sin version så hon är safe att snyfta på.

        Sen kan det naturligtvis vara så att han har utnyttjat henne också. Frågan är bara varför hennes namn skulle göra att folk ville ge honom mer pengar att investera? Som hon påstår.

        Du måste nog läsa om, verkar som om du har missuppfattat det mesta.

          Läs om artikeln själv.

            Svaret var till anonym 17:58

      Skulle nog du göra också om du hade maffian inhälarna. Dom knackar nog inte bara på och ber om att då sina pengar tillbaks i all vänskaplighet.

        Precis, har man slösat bort deras pengar och bedragit dem fullständigt är det säkert att springa och gömma sig. Vem vet vad det kan göra då de möjligtvis har utsatts för decenniets största blåsning!

          Läs om, hela kommentaren verkar flyga över era huvuden. God dag yxskaft-svar.

      Så det är bella som har utnjyttat honom nu? Var får du allt ifrån…?!

        Va? Läs om istället, snacka om att missförstå.

      Kanske för att minimera risken för påhälsningar hos både henne och H:s familj? Om alla tror att han dragit för gott kanske de övriga får vara ifred. Jag fattar att folk är misstänksamma mot Bella, men spekulationerna här är ju löjliga.

    Tycker det är något väldigt konstigt med hela den här historien.

      Jag tror att Bella har blivit lurad på pengar, hon också. Frågan är bara på hur mycket? Måste hon sälja huset innan hon hinner flytta in på riktigt?

        Fast det skulle hon inte erkänna. Då får hon ju inte gråta om att han utsatt henne.

    Gizmolina har uttalat sej om både Bella och Bloggbevakning i sitt senaste inlägg…

      Hon lever i sitt egna luftslott…

    Är det bara jag som hade förväntat mig något mycket värre?

      Räcker inte det här?

      https://www.flashback.org/sp65946159

        Ja, jag hade då åtminstone börjat stressbajsa löst i det läget…

        Nej tydligen inte… det var inte ens i närheten av allt jag föreställde mig hade hänt.

    Tycker det är intressant att hon forfarande bär klockan hon fått av honom.

    Jag undrade hela tiden vad är det för människa som accepterar att bli dumpad ett flertal gånger men alltid kommer tillbaka och dessutom köper dyra presenter. Har inte han någon självrespekt tänkte jag… Vem vill vara tillsammans med någon som säger”jag vill inte höra hur min pojkvän har haft det” och vi har ett öppet förhållande m.m….Nu har man fått svar på alla frågorna. Han fanns ju aldrig på riktigt. Om något är för bra för att vara sant så är det troligtvis det också!

      +1 samma här. Fick det ej att gå ihop öht

      Och har man den inställningen som Bb så är det just sådana människor man drar till sig.

      Samma här. Detta förklarar en hel del tyvärr. Sorglig situation.

      Exakt! Det verkade så himla konstigt..

        Precis och om det är ngt folk skalära sig i detta så är det att sluta lita på vad Bella säger och tycker för hon verkar själv inte ha koll på grejer.

    Har det ens varit kriminella personer i en bil utanför Bellas hus?

    Det verkar ju bara vara hon själv som säger så, grundat på sina egna ”slagningar i bilregistret”.

    Varför är det ingen polis som uttalar sej i tidningarna som brukligt är vid såna här fall?

    Kan allt bara vara nån slags hämnd mot H?
    Det vore hemskt isf.

    Har inte alls hängt med i vad som lett upp till det här…
    Utifrån vad jag läser, oavsett hur sant det är eller ej, så är ex-pojkvännen uppenbarligen en tvättäkta narcissist.
    Obehagligt! Bella bör ta sig en funderare kring varför hon blivit attraherad av denna typ och vad det speglar i henne själv.
    (ej illa menat..utan i förebyggande syfte)
    Hoppas det löser sig för henne och barnen och att hon slipper uppleva liknande hemskheter i framtiden.

      ”X och jag är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet. Vi umgås bara när vi väljer varandra. Aldrig krav eller slentrian-häng. Han öppnar upp min värld och får mig att tänka större vilket jag älskar. Men jag måste erkänna att det känns så märkligt att gå från fru till flickvän (hjärnan hänger knappt med trots att det gått ett år). Jag kommer att presentera honom för er allt eftersom. Då ska jag också berätta om våra fantastiska resor ihop och hur vår kärlek uppstod vid första ögonkastet vid en trappa.”

      ur Bellas egen blogg från maj! Tror nog hon föll för denna typ av människa för att han var, som hon säger, så extremt lik henne själv. Tycker det säger en hel del och att hon borde ta tag i sina problem nu på riktigt.. narcissism osv

      ”H och jag är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet. Vi umgås bara när vi väljer varandra. Aldrig krav eller slentrian-häng. Han öppnar upp min värld och får mig att tänka större vilket jag älskar. Men jag måste erkänna att det känns så märkligt att gå från fru till flickvän (hjärnan hänger knappt med trots att det gått ett år). Jag kommer att presentera honom för er allt eftersom. Då ska jag också berätta om våra fantastiska resor ihop och hur vår kärlek uppstod vid första ögonkastet vid en trappa.”

      från Bellas egen blogg, tror det är som hon skriver att hon föll för det hon kände igen i sig själv vilket säger en hel del! Dags att ta tag i de problemen nu kanske…. (råkade kopiera in hans namn men tog bort det)

    Det var här han jobbade:
    https://www.cmcmarkets.com/sv-se/
    Den som sett videos på instastories minns utsikten över Norrmalmstorg.

      ”Handla CFD:er (contracts for difference) och få tillgång till tusentals globala instrument till konkurrenskraftiga spreadar och säkerhetskrav, direkt i vår webbaserade handelsplattform.
      Handla CFD:er på valutor, index, kryptovalutor, råvaror, aktier och räntepapper.”
      Låter inte så lite som Ninja Casino i mina öron 🙁

        Det är det. Och både bitcoin och Starbreeze som han rekar har fallit tungt på sistone. Starbreeze minus 70% senaste tre månaderna.

    De som borde kallsvettas mest just nu är nog expojkvännens föräldrar, syskon och eventuella syskonbarn. De, om något, har väl en hotbild på sig just nu ifråga om människorov. Ett säkert kort för att locka fram H ur sina gömmor.

    Fy fasen, vad han äventyrat andra människors säkerhet med sina livsfarliga idiotpåhitt! Jag hoppas verkligen att han mår som han förtjänar just nu.

      Någon skrev att syskonen tagit bort sina konton på sociala medier. Är rätt troligt att de får skyddad identitet om de inte redan fått det

      Tänkte på samma sak! 🙁 Isabella kan åtminstone använda sin kanaler till att informera vad hon vet och inte vet. Men hans stackars familj, fyfan alltså! Han är verkligen en renodlad psykopat utan konsekvenstänk… Hoppas också han mår som han förtjänar och han kan nog aldrig återgå till ett normalt liv igen… Kul att sabba det redan vid 28år

      Har också tänkt på dem. Stackare. Jag hade varit fruktansvärt rädd om jag tillhörde hans närmsta familj.
      Ja, de lär ju ha skydd nu. Han har verkligen satt omgivningen i en oerhört hemsk situation. Usch…

    Jag tror att han åkt dit för ngt på sitt jobb och att Bella investerat i samma och riskerar att ses som inblandad – Vips en historia om kidnappare. Så drar hon historiskt stor trafik till sina kanaler och kan sälja hur mkt som helst.

    Användaren på Flashback som hade rätt om vad som hänt (dvs den som skrev om H:s förehavanden redan i helgen) säger nu att han lurat syriska maffian på 50 miljoner. Vem personen än är så verkar de onekligen ha någon sorts insyn. Om det stämmer kommer nog situationen inte lösa sig särskilt snabbt. 50 förlorade miljoner är ju inget man bara ”förlåter”. Vilken jävla soppa…

      Ja, men läsarna där verkar fortfarande inte förstå skillnaden mellan syriska maffian och den syrianska maffian i Södertälje och babblar bara på om hur den sistnämnda tar över en massa i Stockholm. Jag tolkar det som att skribenten menade S Y R I S K A maffian. Dvs. den som ligger bakom människosmugglingen över medelhavet. Stämmer det så är det helt klart tack och godnatt.

      Syriska maffian får Södertäljenätverket att framstå som en kull kattungar.

      Inte syriska men väl syrianska.
      Syriska maffian finns i Bagdad och den syrianska i Södertälje.

        Inlägg #4534
        ”Menar du syrianska? Förlåt men stor skillnad, syrier kommer från Syrien. Eller är det Syrianer, dvs folk från Södertälje”

        Han svarar syriska.
        Jag kan bara tolka det på ett sätt.
        Eller?

        Användaren på Flashback bekräftade att hen menade syriska maffian, inte syrianska.

          Vad skulle syriska maffians pengar göra i Sverige och varför skulle en trader här börja spekulera i dessa pengar? Jag tycker det är en underlighet utöver de andra i denna soppa.

            De har säkerligen sina kopplingar här och det är mycket pengar i omlopp där. Särskilt med tanke på hur mycket folk de skeppat hit de senaste åren. Ser det inte som mer osannolikt än något annat som kommit fram i den här härvan.

    Måste väl vara förtal oavsett om han är skyldig eller inte. Hon kan väl inte bara säga att det här har han gjort? Här ligger många gravade hundar…

      Haha tro du att h kommer att komma tillbaka för att stämma henne nu eller? Inte som att det är vad hon säger i media som gör att han är körd direkt. An kommer inte att kunna visa sig i sverige på låååång tid, och inte pga något eventuellt förtal

      Och för den delen så är jag 100% säker på att hon går ut md det på inrådan av polis för att skydda henne o barnen.

    En i min närhet fick fly landet för något år sedan efter att han blev skyldig fel personer pengar. Det var långt ifrån några 50 miljoner (småpengar i jämförelse) men det var nog mycket för att de skulle bara ute efter honom. De hotade hans sambo och barn och han lämnade landet och frun med barnet lever skyddat i en ny stad.

    Alla gör som de vill men jag tänker i alla fall inte sitta och glädjas åt bellas mardröm eller håna henne på något sätt. Jag har sett på nära håll vilken mardröm det kan vara. Oavsett hur oärlig hon har varit tidigare så förtjänar inte hon eller barnen detta. Ni får kalla mig dum och naiv om ni vill, jag står för att jag känner en enorm empati för henne och barnen och jag är säker på att hon aldrig hade tittat åt h om hon hade vetat vad det skulle sluta med. Så många elaka människor här inne alltså…

      Är helt med dig.

      Unnar henne både miljonvilla och luftslott så länge hon tar sig helskinnad (i både kropp och själ) ur detta, och det även om hon skulle ha vetat om något eller t.o.m. varit delaktig på något vis.

      Förstår mig inte på er som slänger er med begrepp som ”karma” (vars innebörd ni f.ö. verkar ha föga förståelse för), lika lite som jag förstår mig på er som menar att camcam skulle ha lyckats frambringa den här situationen med hjälp av sina häxkonster. Det här är bara sorgligt åt alla håll. Tycker t.o.m. synd om H, som i slutänden bara är en människa. Om än en till synes mindre beundransvärd sådan.

        Du sätter ord på allt det jag tänker när jag läser här inne. Är folk så här kalla verkligen? Fint att läsa ditt inlägg i all denna sörja. Du verkar vara en fin människa.

          Håller med. Jag skrev häromdagen när Isabella höll på och hintade att jag inte kunde känna sympati för sånt. Och jag tycker fortfarande det är konstigt beteende. MEN jag lider verkligen med henne nu när man vet vad som hänt. Ingen förtjänar nåt sånt här.

        Tyck du synd om H. Så ägnar jag mig åt att tycka synd om hans familj som knappast lär ha valt att dras in i detta, bli utsatta för livsfara och få sina liv förstörda.
        Hans föräldrar kan känna sig stolta över honom nu. Eller inte.

          Vem sa något om att det INTE var synd om hans familj?

          Du kunde inte bara låta en snäll och välmenande kommentar stå utan att försöka underminera den genom att insinuera att jag inte skulle bry mig om ALLA drabbade i den här soppan?

            Det säger mer om Madelon än om dig

              Eller så säger det mer om hur naiva de är som inte inser vad H utsätter oskyldiga människor för genom sina handlingar. De verkar inte förstå att det här är människor som förmodligen inte drar sig för att tortera spädbarn framför föräldrarnas ögon. Innan de mördar dem allihopa.

      Men om H aldrig mer kommer återvända, kan då B och barnen (och O) någonsin leva utan skydd och öppet på Lidingö? Eller någonstans. De som är efter H kommer väl gå på hans familj och andra relaterade (B). Eller rinner det bara ut i sanden?

    Vad som jag inte kan släppa i allt detta är att…Isabella köper ett hus för nästan 30 miljoner mitt i denna härvan. Säger inte att de pengarna var hans, men visst är det ett märkligt sammanträffande…? Har så svårt att tro att hon inte haft några som helst affärer som inte involverat honom på något sätt, vilket hon påstår. Eller har han varit hennes rådgivare kanske?

      Isabellas leverne motiveras inte direkt av de siffror som hennes bolag levererar.

        Precis det som är märkligt i sammanhanget.

      Känner också så. H kan ha hjälpt bella med smutsiga pengar så hon har kunnat köpa huset. Då kanske ”maffian” anser att huset är deras och inte bellas. Eller så har jag sett på alldeles för många kriminaldraman.

        det är dock inte bara att pytsa in ett gäng miljoner i equity när man köper hus, banken vill gärna ha bra koll på var dessa kommer ifrån (även om vissa banker misslyckas fatalt med detta). Däremot inte helt osannolikt att han ”hjälpt” henne investera sina pengar, får hoppas att hon lyssnat på sitt eget råd att inte blanda business med pleasure.

        Jag tror inte alls att det är smutsiga pengar, det är säkert ok, men frågan är om han har hjälpt henne att investera t ex? Det kan ju också göra att de som är ute efter honom anser att huset ”tillhör” dem. Finns såklart massor i den här historien som inte sägs, dels av säkerhetsskäl på inrådan av polis, men det känns även som att Isabella håller tyst om en del…

      Tyckte hela husaffären kändes mysko redan innan detta uppdagades. Obs, menar inte att det behöver vara det. Men hon gick från lite ytligt till extremt lyxigt liv på två röda. Huset som var ett mål ”om några år” blev plötsligt verklighet, samtidigt som pengar strösslades på annat runtomkring henne. Stämmer liksom inte med hur företagen går, enligt siffrorna.
      Men jag har väl missat något, för jag tror faktiskt inte hon varit involverad i något ”fuffens”.

      Huset kostade inte 30 miljoner och är inte köpt kontant, maxbelånat.

    Kan vi inte bara skjuta den jäkeln? Så Bella och hennes familj får lugn och ro.

      Det är nog exakt det som hans ”affärsbekanta” har tänkt sig skulle jag tro…

    Bara jag som minns intervjuen med bella och pingis, när bella sa att hon aldrig skulle dejta eller bli tillsammans med någon utan att ta en UC? Tycker så klart synd om henne och hoppas att hon inte blir mer drabbad utöver det som hänt.

      Hur tänker du att det här skulle ha avslöjat honom för två år sedan genom att ta en UC? Eller vad menar du…?

      tror ärligt talat att en uc inte hjälpt i detta fall.

        Jo jag tror en UC hade berättat att han inte hade råd med dessa dyra presenter. Oftast tar man ju inte en UC på en dejt så jag vänder mig inte mot henne. Jag tyckte bara att det slog så fel utöver vad hon tidigare sagt om att ha insyn i andras ekonomi.

    Blondinbella blev ”kär” i en bluff, hon som är så smart. Reality check fattas.

    Jag hoppas att inte Sasha är med BB utomlands, för det tog ca 1 sekund att googla för att se vart hon befann sig utifrån hennes senaste Instagram bild

      Nej, tror hon har ”ledigt” på eget håll.

    Alltså…!? är det här inne landets avskum har samlats idag eller vad fan har hänt med läsarna som bukar vara här?
    Är ni på riktigt så skadeglada och nöjda nu? Om ni njuter det minsta av situationen som _han_ har satt henne i (med eller utan hennes vetskap) så bör ni nog ta er en riktig funderare över vilken typ av människa ni vill vara.

    ”XX arbetar idag som terminsmäklare, men har tidigare jobbat på Handelsbanken. 2017 tjänade XX enligt Skatteverket 234 800 kronor, men hans ekonomi idag verkar ändå god då han har råd att skämma bort sin flickvän med dyra gåvor. På Alla hjärtans dag fick Isabella Löwengrip nämligen inte bara ett par, utan två par, Chanel-skor av XX.”

    ”Ligger tydligen en prislapp på honom på Darknet nu ”

    WTF? Kopierat från FB. Börjar bli lite obekvämt minst sagt

    Dead man blogging:

    https://imarknaden.se/

      Inlägget är från 18/11 så vad är din poäng?

      Och vad elakt skrivet! Camcam, radera det här snälla

    Nu med facit i hand: Att bella låter reklam-inlägg gå upp både på bloggen och Insta under tiden detta händer är ju heeeeelt sjukt, nån som hon älskade flyr landet på grund av dödshot typ och hon tycker jobbet ska fortsätta som vanligt. Känslokalla idiot.

      Tror inte att det är hon som varit ansvarig för hennes instagram senaste dagarna.

      Reklam är planerat sedan länge och redan klara att publicera, hon har någon som sköter det åt henne och kan naturligtvis inte låta alla affärer bli lidande då det finns fler delägare och anställda som ska ha lön. Så det här sköter andra åt henne, inget konstigt alls.

    Ironiskt att folk skrattar åt bella nu och hävdar karma. Vad får ni för karma av det?

      Hon har ljugit i 10 år för sina läsare… Karma kommer alltid ???

        Och då förtjänar man detta?

    Fast igen – vi vet ju inte vad som hänt.
    Källorna är Bella själv och en artikel i Expressen. Det kan ju vara så att det som hon säger är lite strösslat (som maskrosbarnet mm). Och han kan inte försvara sig. Tvivlar inte på att ngt hänt men tycker det är konstigt att så många köper det hon säger rakt av.

    Jag kanske verkar lite dum men vad exakt har X gjort? Inte är det väl olagligt att låna pengar av någon? Och om han nu är daytrader är det väl hans jobb? Är det inte de som givit honom förtroendet och lånat honom pengar som gjort ett misstag och inte han?

      Du ska nog fråga dig varifrån pengarna kommer från början.

    Jag tycker naturligtvis jätte synd om Isabella men också om hennes ex. Tänk om han bara var dödsförälskad och ville göra allt för att verka extremt framgångsrik för att duga? Han har ju bara förvaltat fel människors pengar och verkar nu har förlorat stort? Alla kan förlora stort, så ser aktiemarknaden ut. Och han har tydligen jobbat med hög risk och då kan man väl antingen vinna eller förlora stort. Förstår ärligt talat inte vari det kriminella ligger? Tycker jätte, jätte synd om honom, faktiskt. Tror att det måste finnas något som förklarar hans beteende och att det inte är så illa som det verkar.

      Alla pengarna investerade nog inte utan användes för en lyxig livsstil o de investerade skulle gå med vinst men gjorde aldrig det. Då hade de använda pengarna aldrig märkts.. Typ så uppfattar jag det

    Expressen..

    På måndagskvällen kom nya uppgifter från livvakten:

    – Expojkvännen har kontaktat mig flera gånger i dag och vi har pratats vid på telefon.

    Han vill få kontakt med Isabella, förklara sig och hitta en utväg.

    Livvakten säger vidare:

    – Han vill naturligtvis rädda sitt eget skinn och minimera skadorna. Men seriöst så tror jag att han jobbar på en lösning, men det kommer att bli svårt. Det rör sig om mycket pengar.

    Hur visar sig det här så kallade systerskapet just här?
    Hur kommer det sig att så många och ibland ganska bittra kvinnor kräks ur er elakheter mot en kvinna som har det jävligt tufft nu, med två små barn inblandade. Stötta henne istället. Ni blir bara så patetiska annars. Dagen efter Mia´s No More Fucks To Give trodde jag kanske kanske att kvinnor skulle vara mer rädda om varandra

      ”Systerskap” är ett hittepå. Finns ingen som helst skyldighet för en kvinna att backa upp en annan kvinna framför en man.

        Så är det verkligen.

    Va?

    X haft kontakt med Isabellas livvakt enligt Expressen

    På måndagskvällen kom nya uppgifter från Isabella Löwengrips livvakt:
    – Expojkvännen har kontaktat mig flera gånger i dag och vi har pratats vid på telefon. Han vill få kontakt med Isabella, förklara sig och hitta en utväg.

    Allt är verkligen så hemskt! Tänker på hennes små barn nu som fått hela sin värld otrygg och upp och nervänd. Inte kan de förstå heller om varför. Bara att se sin annars enerigska mamma rädd och orolig måste vara traumatiskt! Och stackars Odd som tragits in i allt och alla andra anhöriga.
    Så för barnen och de anhörigas skull får man hoppas att allt blir tryggt snart igen!

    Sen tror jag Bella behöver tänka igenom allt i sitt liv och göra stora förändringar, de räcker med drama nu!

    Som en daytrader tjänar man inte att starta ett bolag och köra på en AB. Vi har ISK-konto i Sverige! Men om man inte vill betala andras pengar när det går åt helvete är AB den bästa lösningen. Man begär konkurs bara!

    Jaha?

      Oj fel!!

    Ser att många skriver att det är syriska maffian som nu jagar H, nä det är SYRIANSKA maffian..I Syrien är det krig,flyktingar,osv..inte troligt att de redan byggt upp nån maffia..Syrianer är en grupp som funnits länge i Sverige,de är väletablerade,hårt arbetande. Syrianer äger många restauranger runt om i Sverige.Sändes ett program för nåt år sen om syrianska bröllop,de älskar prål,lyx och blingbling.Jag har varit på ett syrianskt bröllop i Södertälje,oj oj jag var blind en vecka efter,så mycket bling…Skriv inte att det är stackars syrier som ligger bakom detta.

      Hej och hå. Personen som var den inne på FB som först av alla, redan i lördags, gav en exakt beskrivning om vad som hänt och som stämde med de uppgifter som kom ut idag från BB själv. Samma person har därefter på FB förtydligat att den menar SYRISKA och inte SYRIANSKA maffian. Om du bara googlar så kommer du snart lära dig att det även finns maffiagrupperingar i andra delar av mellanöstern. God natt.

        Läs på Flashback,på näst sista sidan,som handlar om H

    Undrar hur deras samtal kring ekonomi gått mer konkret. Bella har ju målat upp en bild av sig själv som väl insatt i aktiemarknaden, ekonomi, m.m. Tänker att hans jobb borde varit ett givet samtalsämne. Aldrig några konstigheter, tyckte hon? Nej inte meningen att ifrågasätta Bella. Allt är bara knasigt.

      Kan ju vara så att hon på bloggen målat upp en bild av att vara mer insatt i ekonomi Och aktier än hon varit. Och det är ju inte olagligt att göra.

        Ja det tror jag iofs också. Och olagligt? hehehe, nej det sa jag aldrig heller.

    Vi vet i nuläget inget om Isabella Löwengrips ex-pojkvän gjort sig skyldig till någonting kriminellt eller ej. Någon på Flashback tipsade om denna krönika och jag tycker också den förklarar det hela väl. https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/en-farlig-jakt-pa-snabba-pengar/

    Det går fort i Bellas värld. För sex månader sen lät det så här:

    https://www.isabellalowengrip.se/2018/05/28/och-sa-kom-h/

    Men nu far vissa av er for fasen ge er.

    Oavsett vem man ar och vad man tycker om den person sa fortjanar INGEN att bli behandlad pa det har sattet. Det Bella gar igenom ar sa fruktansvart och att skuldbelagga henne ar sa jakla vidrigt. Att saga att hon far skylla sig sjalv och att det ar karma. Vad fan ar ni for personer egentligen? Natmobbing i allra hogsta grad. Att vissa av er hatar henne bara for att ha nagon att hata. Ni borde skammas varenda en av er.

    Och ja ni far val kalla mig for Bella-polis men jag mar daligt nar jag laser hur vissa av er beter er for att ni ar sakra bakom en dator skarm.

    Fy fasen.

      Hur vet du vad Bb går igenom? Hävda och anklaga kan vem som helst. Vi har fortfarande ingen aning om vad som exakt hänt. Det är bara Bbs version som hörs mest nu.

    https://www.elle.se/isabella-lowengrip-om-nya-livet-som-singel/

    Vad hände med kreditupplysningen blondinbellan 🙂

    Så högfärdig som hon varit om att hon bara dejtar rika killar utomlands och på malviderna… Girigt

      malviderna?

        Ja, öar i indianska oceanen 🙂

        Malviderna, ett riktigt dåligt ställe: ’Mal’ = dålig på franska + ’vider’ = ja…

    Första gången som 800-gränsen för kommentarerna passeras?
    Självklart måste det vara ett Bella-inlägg!

      Öppet Spår inför valet var över 1000 men på en enskild persons inlägg – första gången.

    Inte bara maffian som blivit lurad:

    https://twitter.com/micke378

    Varför är det bara synd om BB? Hon tjänar ju storkovan på detta då trafiken till bloggen ökar. Det är väl x-pojkvännen det är synd om som behövde leva upp till hennes livsstil. Han var säkert jättekär och behövde få ihop pengar. Det är inte brottsligt att förvalta andras pengar och göra dåliga affärer. Det gör bankerna och fondförvaltarna hela tiden. Det brottsliga är väl om han ’tvättat’ pengarna. Och han är ju inte dömd för något. BB kanske ska ta sig en tankeställare om det är värt att lägga ut hela sitt liv inkl hittepå för hela världen. Vad ungarna äter och får för presenter kanske kan stanna inom hemmets väggar. Är det inte märkligt när det handlar om BB är det alltid ett ’team’ runt omkring henne. Nu psykologer i ett ’team’, livvakter i team, hemma personal i team….. Nu kan hon sitta och trycka, för rätt vad det är kommer det fram att även hon satsat pengar. Sen är det synd om Odd som inte valt detta liv till sina barn.

      Har man lånat pengar för att täcka skulder som uppstått i trading så anser självklart de som lånat ut pengarna att de ska ha till baka dem oberoende av vad pengarna var avsedda att täcka. Lånar jag 500 kr på lördagen för att handla på Systemet så kan jag inte på måndagen med framgång hänvisa till att jag inte kan betala för att jag använt pengarna till något som inte finns kvar 🙂
      Det är skillnad om man tagit emot pengar för att försöka få dem att växa för då ska normalt risken för förlust vara klargjord från början. Den som gör en investering i tradingverksamhet är normalt beredd på att pengarna kan bli fler eller färre, eventuellt helt försvinna. Det är en riskbedömning man får göra från början.
      Det har inte klart framkommit vilken typ av ”skulder” det är fråga om.

        På twitter talas det om en ränta på 4% i månaden. Varningsklocka.

    Det är möjligt att det redan påpekats i tråden, men: Är det ett professionellt personskydd som har kontakt med tradern X som gått under jord? Livvakten utgör då en sårbar länk mellan X och IL och försvagar därför skyddet för IL, barn och fd maken. Det finns mer än en uggla i mossen i det här och stämmer definitivt inte med den kunskap jag har om bevakning av företagsledare och deras familjer…

    mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.