Calle Schulman – You make my day!

Bara så att alla vet nu!
Calle Schulman HADE reklammärkt sin Instastory från förra inlägget, han har bara inte så pass bra koll på sitt publiceringsverktyg att han kände till att sådana här märkningar inte syns på datorn utan enbart på telefonen och att man måste skriva PÅ sin bild att det är reklam för att täcka upp för alla forum.

Men det är JAG som är en sucker! 🙂
Calles mail – höjdpunkten på min dag…

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vilket charmtroll ??

      Usch, verkligen! Hur kan man vilja leva med honom?

      Charm. Troll. Tack.

        Nu föll betyget från en 4:a till en 1:a.

        Man ska sluta att skämt i tid. Sedan blir det bara gammalt. ?

          Äsch, humor kan du väl lika lite om som amning?

            Humor==> Humor (från humores, kroppsvätskorna i humoralpatologi, ytterst av klassisk grekiska χυμός (chymos), bokstavligt ”saft”) är förmågan hos människor, saker eller situationer att framkalla glädjekänslor. För att uppfatta det roliga i en situation krävs ett ”sinne för humor”, något som alla människor har, men det finns många olika individuellt styrda faktorer som avgör om en enskild person finner en specifik händelse rolig. Bland de mest avgörande variablerna finns geografisk plats, kultur, mognadsnivå, utbildningsnivå, och kontext. Barn föredrar generellt sett fysisk humor, såsom slapstick (en stundom våldsam typ av humor), medan satir kräver en djupare förståelse för det som humorn riktar sig mot, ofta samhällskritik, och därför ofta kräver en mer vuxen publik. Konsten att vara rolig kallas komik, medan den skönlitterära och filmiska genre som är främst förknippad med humor kallas komedi.

            Amning==>Amning är naturens sätt att förse ett spädbarn med mat genom att låta det suga på moderns bröst, även kallat att ”ge di” eller att ”ge bröstet”. Motsvarande begrepp för vad barnet gör är att dia. Mjölkutsöndring hos män och kvinnor utan koppling till amning kallas galaktorré.

            Produktionen av bröstmjölk förbereds hos den gravida kvinnan under graviditeten, och produktionen stimuleras när barnet suger: spädbarn har en sugreflex som gör att de kan suga och svälja mjölk. Mjölkproduktionen stimuleras av att barnet suger på bröstet, genom att hormonerna prolaktin och oxytocin frisätts av beröringen av bröstvårtorna. Komplettering med bröstmjölksersättning eller fast föda i ett för tidigt skede eller i för stor utsträckning kan leda till otillräcklig mjölkproduktion.

            Mänsklig bröstmjölk är den hälsosammaste formen av mjölk för spädbarn. Det finns få undantag, såsom när modern tar vissa läkemedel eller är smittad av T-lymfotrop virus, HIV, eller har en aktiv obehandlad tuberkulos. Amning främjar hälsan, förebygger sjukdomar och minskar mat-, hälso- och sjukvårdskostnader.

            Experterna[förtydliga] är överens om att amning är fördelaktigt, men kan vara oense om hur länge det är mest gynnsamt att amma och hur stora fördelarna med amning är.

            Världshälsoorganisationen (WHO) och American Academy of Pediatrics (AAP) betonar värdet av amning för såväl mödrar som barn. Båda rekommenderar enbart amning under de första sex månaderna och därefter kompletterad amning i minst ett år och upp till två år eller mer.

            Jag kan alltt!!!

              Exat! ?????????????

          Betyg på TRHs kommentar 12:03, enligt:
          1820 års betygsmodell: D Otillräcklig insikt
          1897 års betygsmodell: BC Icke fullt godkänd
          1962-1994 års betygsmodell är relativ, men både stavning, grammatik, innehåll, förståelse och kunskapsnivå ligger långt under medelnivå här i kommentarsfältet, så en 1. Om du lägger manken till nästa termin kan du höja till en 2.
          dagens system: E

            Jag skulle sååå få ett A++++, och det effing vet du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

              Nja, det funkar ju bara om du fick sätta betyg på dig själv…

    När man är för cOoL och oBrYdD för att skriva en rubrik.

      Ja va fan! Så gör man ju bara inte!

    Kul att han håller koll på Bloggbevakning. I övrigt, vem f-n står ut med denna självupptagna och dryga ”klan”?

      De som står ut är de som är i behov av deras kontaktnät och status (även om statusen inte är skyhög). Dom personerna hugar och skrattar åt alla skämt för att få ta del av den framgång de fortfarande når.
      Andra som artigt hälsar och skrattar lite medhållande, är de som inte orkar eller har råd att hamna i offentliga sandlådebråk med Schulmans och bihang.
      De som inte behöver stå ut, ankdammens elit, suckar demonstrativt när vald medlem ur klanen kommer fram och försöker smöra sig in i värmen. Nervöst highfivar dom sig själva när eliten inte besvarar deras frieri.

      Schulmans gör som de flesta andra. Slickar uppåt och sparkar nedåt.

      Tycker både Calle och hans bror och svägerska är väldigt trevliga att följa, de är kul och Calle och Sandhras insta är mysiga.

        Det håller jag med om. Men i verkligheten, face to face, är ingen av dom särskilt mysiga om du inte är någon de kan dra nytta av.

        Bilden dom förmedlar på Instagram är den bilden dom vill att du ska se, så att dom kan tjäna pengar på dig.

    Haha, Hur gammal är han egentligen? 14? Han beter sig ju alltid som en pojke i tonåren ???

      Umm, neeej?!?!?! Han är mkt äldre än 14, håller du ingen koll elleee???

        Hej fejkhmm! ☺️

      Max 14… och bara 10 centimeter längre än min åttaåring.

    Så otrevliga dessa människor verkar vara. Otroligt.

    Calle i kommentarsfältet:
    ” ”Olaglig” och ”pack”. Härlig ton! ”
    Calle till Camilla:
    ”Sucker.”
    .
    Härlig ton.
    .
    Håller med Marja; VEM står ut eller orkar följa dessa självupptagna Schulmans?
    (Spydigt svar från ”Anonym”/Schulman comin’ – som vanligt – in 3, 2, 1…osv).

    Vad kan det vara för ”brott” Calle S hänvisar till om inte inlägget om utebliven reklammärkning uppdateras?
    Falsk tillvitelse? Nedsvärtande av ära och rykte?
    Social mediaskändning?
    eller vad?

      Oklart, men jag orkade inte ställa frågan.

      Oklart, men förmodligen förtal. Alltså spridning av uppgift ämnad att få någon att framstå som klandervärd, typ.

        Folk häver ur sig anklagelser om förtal hela tiden… blir så trött, det är liksom VÄLDIGT svårt att bli fälld för samt faller under enskilt åtal (dvs en åklagare driver väldigt sällan sådana fall, vilket innebär att man får stå kostnaden själv).

          Vad har detta med saken att göra…? (Om det är särskilt svårt att bli fälld vet jag inte)

            För att folk hotar med att anmäla om förtal som konsekvens så fort någon häver ur sig något (sen vill jag inte gå in på vad människor kan häva ur sig). Det är nämligen i regel helt verkningslöst och jag förstår inte att folk inte fattar det.

          Det nya kränkt känns det som. Det är föööörtaaal. Extra roligt när det kommer från folk som själv älskar att mobba, drive med och förnedra andra människor.

      Man anmäler till PO när det gäller en publicering där mediet har utgivningsbevis, han gör en utredning och sen kan PON välja att klandra eller inte https://po.se

        Dvs självreglering från branschen, inte någon juridisk instans

          Det stämmer ju, men PO prövar bara artiklar som förekommit i tryckta tidningar eller vissa anslutna webbtidningar. Nyheter24 omfattas så just i det här fallet stämmer det, men inte uppgifter på ”vanliga” hemsidor oavsett om de omfattas av utgivningsbevis eller inte. Sen är det som du skriver inte fråga om något brott i juridisk mening, utan ett brott mot branschens egna riktlinjer.

    Vad vinner han på att vara så satans otrevlig?

      Publicitet.

      ”Pondus”.

      Ärligt talat tror jag att han försöker vara rolig. Att en man i hans ålder skulle avsluta ett mail med ”sucker” är kanske roligt – lite tossigt liksom, men han själv är för nära den karaktär han så ironiskt försöker gestalta för att det ska bli kul. Skämtet faller platt.

      Med tanke på att cc alltid skriver elaka inlägg om honom och hans familj, så är det inte så konstigt att han är trött på cc. Det skulle jag också vara faktiskt. Cc gör narr av honom inför alla tusentals läsare. Calle skriver sucker i ett privat mejl. Och självklart utnyttjar cc detta för att göra narr. Hon kunde ha svarat privat när Calle var schysst och påpekade cc:s fel privat.

        Schysst kalla någon för sucker också. Bra där.

        Ja hon ser till att använda och håna Calle. Riktigt otäcka mobbande kommentarer här, och det verkar helt okej för Camcam. Undrar vad som hänt om det skrivits så om tex Cissi. Vet inte om Sucker var så väldigt otrevligt som vissa vill få det till, kan det ha att göra med att det var just Calle som skrev det, hade Camcam skrivit så så hade det varit helt okej.

      Fast han skämtar väl? Jag hade också garvat om jag varit Camilla, det är ändå en ganska rolig formulering.

    Trevlig kille han verkar vara, den där Calle… Eller inte.

    Calle har inte alla hästar hemma! Obehaglig typ de där

      Obehaglig är verkligen rätt ord!

        Sa Bull.

    hahahahaah skrev Calle precis Sucker till dig??? Det är ju jättekul, han är ett barn!!!!

      Jag. Är. Ingen. Jättebaby. NEJ! Dumma dig. Dumma. Dumma. Dig.

        Det blir inte kul med punkt efter varje ord. Gör ett snyggare skämt

          För din kommentar var verkligen jätterolig. Verkligen. Jätterolig.

          D.e.t.B.l.i.r.I.n.t.e.K.u.l.M.e.d.P.u.n.k.t.E.f.t.e.r.V.a.r.j.e.O.r.d.G.ö.r.E.t.t.S.n.y.g.g.a.r.e.S.k.ä.m.t.

    ?? vilken tönt! Skönt att han är en förebild för sina barn, inte svårt att lista ut hur det går??

    Åh, det började ju så bra. Visst, ett visst mått av återhållen ilska men god ton liksom. I andra mailet bar det inte riktigt längre. Det där ”sucker” och hotet om polisanmälan liksom bara skrev sig själv, i farten, som det kan göra när man är kränkt och tagen på bar gärning. Aggressionen pyste över och nu är han gjord till åtlöje igen. Oj vad han sitter och svär i detta nu.

    Han letade efter en tjej att festa med i sina stories typ i förrgår. I västerås.

      Okej? Så då stämmer inte ryktet eller vad? ?

        Ingen aning. Men om det har skett var det väl cirka igår i så fall och Sindy live:ar ju på för glatta livet även idag och svarar på frågor om honom, så känns rätt osannolikt att han skulle vara död utan att hon visste om det.

          När frågan ställdes till Sindy sa hon att hon inte visste och flinade lite typ. Hoppas verkligen inte det.

    Haha åh Calle Smulman, du gör det så förbannat enkelt att förakta dig.

    Usch för mansgrisar som kör härskarteknik så det skriker om det! Förstår varför A lämnade honom….när det gäller Sandra med ett h i sitt namn så måste hon gilla att tryckas ner av mansgrisar.

      Tror inte hon blir nedtryckt av Schulmans – än. Tror Calle är skitnöjd över att ha landat en sån pingla – flera divisioner över sin egen nivå. Så häckla henne gör de först efter att hon dumpat honom.

    Tänk att han har barn han ska vara förebild till också…….. ?‍♀️

      Han har skrivit om hur sonen har problem på förskolan. Kanske någon som kallar honom för ’sucker’…

        Ja..det är fascinerande att man o f f e n t l i g t kan behandla sina barns mamma som skräp, vara nedlåtande och anklaga henne för vad som helst. Hur man kan kalla andra för skällsord som skälvömkande fyllo osv. Bygga sin karriär på samhällsförfall så som Kungarna av Tylösand.
        Och sen, när något drabbar ens egna familj så är man förkrossad över att samhället är så hemskt. Eh. Ja. Du ser inte ditt eget bidrag till det?

    Tyckte i början att han och Sandra verkade så härliga och gulliga ihop. Varma liksom. Nu börjar de skjuta nedåt i den skalan. Verkar dock passa bra ihop, på sitt småaktiga vis.

    Undrar så vad som är fel i hans huvud. Han verkar faktiskt inte riktigt klok.

    Sucker…. Så sjukt otrevligt sätt han har.

    PINSAM?

    Fast.. det är väl lika mycket din sak Camcam att kolla så att det du anklagar folk för stämmer – nej då är det Calles fel enligt dig haha då är det Calle som borde känna till att det inte syns för dig/alla. Alltså…

      Eller hur!
      Jag ogillar verkligen alla som hänger på med mobbarkommentarer. Det är så sunkigt. Ryck upp er och lär er bete er! Och CC, ibland behöver du stanna upp och fundera över alla elakheter du rapar ur dig dagarna i ända. Görs det med värme och glimt är det kul. Annars är det bara så sunkigt. Älskade din blogg i början men nu senaste året har den blivit så hård. Och ett tips är att inte ALLTID skriva elaka inlägg om några personer och ALLTID bara positiva om andra. Det blir mobbing och det är faktiskt inget som är roligt med det.

    Är väl sen gammalt att Calle har aggressions problem

    Hahaha alltså den lilla gollum-pajasen ?

    sån otroligt patetisk människa

      Han är inte patetisk. Cc har skrivit betydligt elakare saker än sucker om honom med familj och det inför alla följare.

    Wow! ????

    Men! Vad är det för en människa som skriver ”sucker” på det viset? Hur bara kan man? Enbart frånstötande. Som om han hade rapat dig rakt i ansiktet med värsta andedräkten. *blä*

    Wow vilken omogen och oskön man. Stackarn… Tycker liksom synd om honom? som inte vet hur man beter sig bättre än såhär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.