246 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Max Friberg och Martin Melin.

   Inte på sociala medier men in thé real life. Stellan Skarsgård flörtade med mej på en restaurang. Och Izabella scuroppco började prata med mej när jag var i vasa staden och på väg till en kompis. Hon var jätte trevlig. Älskar kändisar som är ödmjuka och inte går med näsan i vädret. Sedan försökte sångaren eddie olivia få mitt telefonnummer på en ålandskryssning. Men det fick han inte.

    1) att det är min kommentar om Johnny Dipp som CC screenshottat och bloggat!
    2) att jag faktiskt hängt med Johnny DEpp i en bar i Paris en kväll…

     Inte heller på sociala medier men träffade Will Smith, Tyrese Gibson och Vin Diesel några gånger IRL i Dubai för några år sen

   Martin Melin skriver ju till alla unga, snygga tjejer

    Obs, med unga menar jag givetvis lagligt unga

  Joseph Gordon-Levitt gillade en av mina illustrationer en gång 🙂

  Jag var på melodifestivalen en gång när jag va rätt liten. Minns inte riktigt hur gammal men kanske 12-13-14. Såg Amir Akrouti och hans vänner, eller jag satt typ snett bakom dem, och jag läste hans blogg då och tyckte ändå att han verkade ganska cool. Dagen efter skrev han på sin blogg att de hade varit helt fulla, galna, hade skrikit och stått på stolarna och dansat under showen. Det hade jag ju sett på nära håll att de inte alls hade gjort så det skrev 12-13-14 åriga jag i en kommentar. Jääääävlar vilken skriftlig utskällning jag fick. 🙁

  Ganska skevt när jag tänker tillbaka på det idag.

   Haha! Jag stötte på kissie och Amir på bussen en varm sommardag. Ett par timmar senare publicerade kissie en smygbild på mig där hon kommenterade hur ”blek och äcklig jag var” 🙂

    Men gud! Fy fan vilken vidrig människa hon är!! Förstår att du tog åt dig, men det är snarare hennes insida som är blek och äcklig. Hur kan man ens vara funtad så att man tycker sånt är ok?

    Men herregud ändå. Hade nästan glömt bort hur dumt typ alla bloggare betedde sig förr. Och där satt man som ett litet barn och läste. Fy fan för att bli utsatt för det dock 🙁

  Bellas stalker skickade en vänförfrågan på min IG.
  Det är väl det närmast en kändis jag har varit ?

   ?

   Himla otäckt med stalkers alltså…

  Danny Saucedo gillade en av mina bilder efter att jag kommenterat en av hans bilder. Det var dock när Instagram precis lanserats och han hade några få hundra/tusen följare 🙂
  Har dock en kompis som har Hozier som följare på Twitter och de pratar regelbundet och jag tror han t o m bjöd henne till konserten som var här i november

   Whaaat, hur fick de kontakt?? Vad kul!

    Han började följa henne helt random! Sedan la hon upp en gång att hon stukat foten och han frågade hur hon mådde och hon bara ”du är på turné hur kan du bry dig om min fot” typ men han undrade genuint haha

  En av gladiatorerna (plexus kanske, minns aldrig namnen) brukar gilla mina bilder ibland

  Jag har en bokinstagram och när jag hade läst en bok av Nigerias grand old författare Chinua Achebe gillade han min bild!!! Han är död så det var ju väldigt oväntat 😀

  Det här hänt med några andra författare också, Linda Skugge, Durim Bekteshi och Lina Ben Mhenni till exempel, men Achebe var fasiken ballast.

   Tror jag följer det kontot ?

    ?

  Alex Schulman likade en av mina bilder en gång, det var mäktigt!

   Skulle bli arg om han befann sig på min insta…

    ????

   Mäktigt?! ?? dör

   Mata inte hans ego?

   Blocka!

  Sean Banan?

  Minns förresten när jag var 12 och hängde på lunarstorm, då kom jag i kontakt med en av mina stooooora idoler (en av killarna i Poets, han var typ 14). Han lämnade en kommentar i min gb och avslutade med Pöss.
  Fatta hur jädra stort det var, min stora idol skickar liksom lunarpuss.

  Vet inte om det räknas, men för typ 10 år sedan hade jag regelbundet MSN-kontakt med en av Leo Messis systrar ?

   berätta mer jag ber dig

    Haha finns väl inte så mycket att berätta, men vi gillade båda att fota minns jag ?det måste förresten vara typ 13 år sen, runt VM 2006..

     Jo det var det, för familjen var jäkligt hypead över hans första ”riktiga” VM.. ?

     Haha jag tror drygot ”R” var sarkastisk?

      Du tror fel, Bonnie. Jag vill faktiskt veta 🙂

  Ola-Conny kommenterade på min insta en gång. Vackraste jag varit med om <3

   Goals. <3

  fyfan va coolt att bli tweetad av liam… fett avis #directionerforever

   ?

    Älskar ditt twitter-namn också mvh var hardcore Larry (och är väl fortfarande det någonstans innerst inne)

     #larryisreal #rainbowbondagebear

  Jag sålde en kursbok (för en väldigt billig slant) till en kille via en studentportal när jag pluggade. Han blev glad och ”betalade lite extra” genom att skicka lite låtar som han och hans band spelat in? Vi höll kontakten och är vänner på fb än. Hans band blev _rätt_ så stort efter något år

   Mäh, skriv vilket band det är då?

    Brandsta city släckers tror jag

   Vilket då? Blev ju jättenyfiken nu!

  En gammal kändiscrush från USA började följa mig (ja, på riktigt!) och jag har fortfarande inte återhämtat mig. Det är helt galet och han följer mig än! Vågar inte säga vem för jag vill inte bli utpekad, men han är typ Justin Bieber från förr…..

   Nick Carter?
   Taylor Hansen?
   Bret Michaels
   Springsteen?
   Hur mycket ’förr’ pratar vi? ?

    Taylor ???

    Ganska mycket ”förr”….. Men STORT! Hade jag vetat, då, att xx skulle följa mig på Instagram (som inte ens existerade då) hade jag uppriktigt dött. Han gillar fortfarande mina bilder ibland och varje gång måste jag hålla i mig och andas i en påse.

   Nick Carter?
   Han gillar ju svenska tjejer nämligen 😀

    Nejnej. Tror inte den här mannen följer nån annan svensk tjej.

     Säg då!!

  OT. jag får lätt röda prickar när jag rakar mig där nere. Hur slipper jag röda prickar? Har provat med kokosolja men hjälpte inte…

   Jag brukar använda deodorant om jag rakat bikinilinjen. Prickarna har försvunnit på momangen

   Vaxa???

   Men vill du verkligen raka så har jag inga råd. Har provat allt jag kunde hitta på vida internet och rakat enligt konstens alla tusen regler. Blev fan rödprickig bara av att tänka på att raka mig. Det enda som hjälpte mig var att börja vaxa.

    Alltså, vilka ställen vaxar ens fiffi? Inget ställe i min stad vaxar mer än bikinilinjen…

     Tja, jag vet ju bara i min stad? Råkar du bo i gävle så kan jag tipsa men annars får du nog googla brasiliansk vaxning i din stad. Eller om du har nära till någon annan stad där de vaxar brasiliansk.

     Sök på brazilian vaxning

      Haha, det har jag såklart testat!

      Det finns två shady ställen, men finns i staden 45min bort, får flytta dit.

       På det stället jag vaxade så syndes de ej via Google (konstigt nog) så kolla/ring alla ställen som vaxar och se om det finns som alternativ (eller fråga typ på jodel om du vill vara anonym)

   Smörj med klick glidmedel direkt efter räkning. No more dots ?

  Tyra Banks gillade en tweet för typ fem år sedan, jag skrev att jag skulle läsa hennes bok Model Land, och hashtaggade boken. Jag har fortfarande inte läst den.

  Nigel Barker svarade på mina tweets för typ fem år sedan, tre gånger tror jag det blev.

  När Twitter var helt nytt blev jag medlem p.g.a. mitt favoritband hade det, 2010 typ. Under loppet av två år fick jag svar från alla fem medlemmar i bandet minst två gånger. Jag blev även följd av båda gitarristerna, den ena svarade mig så pass att han kände igen mig på en konsert. Jag skrev även en tweet där jag inte taggade eller hashtaggade trummisen, och fick svar ändå där han skrev ”wow, visste inte att du var en såpass duktig idrottare, grattis!”. Bandet i fråga, Simple Plan från Kanada.

  30 seconds to Mars har även retweetat mig en gång. Och Volvo gjorde det när jag tog körkort! ? sociala medier är tråkiga idag ? förutom när Blondinbella skrev ett inlägg om en kommentar jag skrev, det var ungefär i samma veva som jordgubbar inte är ett grundämne. Inlägget i fråga verkar vara borta nu… ?

   Ooh, Simple Plan! Coolt!

   Åh, Jared ?

  Jag fick aaron carter att svara på en fråga från mig i sin live :0) eller fråga , jag skrev ”Hey from sweden” och han svarade muntligt ”Hey sweden” HAHAHHAHAHA

   Tänk att han ska ha barn haha. Han fick väll antagligen sitt candy tillslut

  Jag blev (och är) ihop med en svensk kändis via Instagram/Snapchat. Mer milleniebarn än så blir det inte.

   Är det en dokusåpakändis?

    Haha, nej. Även om det kanske låter så.

   Haha samma – fast han är inte svensk. Hade sett honom på TV i många år innan.

   Alltså va? Jag fattar inte? Ihop via instagram/snapchat, inte irl? är det nåt nytt kidsen börjat med?

    Fattar du inte, på riktigt? De träffades väl antagligen via instagram/snapchat och blev då tillsammans.

    Men kanske är de bara tillsammans via sociala medier? Skulle ju inte vara första gången kändisar har annorlunda förhållanden ?

     Precis. Han följde mig tillbaka på Instagram, vi började prata på Snapchat och sen dejta IRL. Nu bor vi ihop.

      Då fattar jag, trodde du menade att ni hade ett förhållande vara över sociala medier och aldrig träffats i verkligheten

      Vem ere?

      Veeem!? ????

  Fyller år samma dag som Bingo Rimér. Kommenterade ett grattis och att även jag fyller år (detta var ca 4-5 år sedan) och nu får jag ett grattis på den senaste bilden jag lagt upp innan min födelsedag varje år 😀

   Det är därför jag är smygkär i Bingon.

  Slösurfade omkring på instagram och klickade mig in på Jonas Hallbergs sida och måste av misstag ha likeat en bild. Några minuter senare fick jag en kommentar på min senaste bild där han tackade sååååå heeemskt mycket darling och baaabe för att jag var hans 10.000e like eller likande.
  Han behöver ju inte veta att det var av misstag ?

   Ååååh jag vill också vara hans babe???

  Tobias Hysén retweetade en tweet. Är inte så interagerande med kändisar på sociala medier utan är mer intresserad av matlagning och bakning typ och där inspirerande konton oavsett om hen är känd eller ej. Däremot har jag backat in i Bert Karlsson med ryggsäcken först, innan Instagram var på flugan.

  Chainsmokers gillade en bild på mig ?

  Robin Bryntesson. Det var stort! ?

  Beror på hur långt man ska tänja begreppet känd men Lara Trump har gillat en del bilder på min Insta. Det är lite kul ändå.

  Jenny Strömstedt skrev ett svar på min kommentar under förra valdebatten – jag såg en bild där de korta personerna (typ Stefan Lövén) stod på små pallar för att komma i jämnhöjd med längre partiledare – jag skrev då ”för jämställdhetens skull hoppas jag att de långa partiledarna placeras i en grop i nästa debatt”….

  Hade en väldigt kort twitterkonvo med Magnus Betner i hans storhetstid. Märkta stolt!

  Inga sociala medier men några mejl och ett telefonsamtal från Paulo Coelho för massor med år sedan. 🙂

   Nej är detta sant????? Snälla, berätta från början till slut om det är okej.

    Det var för ca 12-13 år sedan, jag tror att han precis hade gett ut ”The Zahir” och jag var i början av genomläsningen av hans böcker. Av någon anledning svarade han på ett av mina mejl och det blev ett antal mejl fram och tillbaka. Vid tillfälle skrev jag att jag låg hemma sjuk i influensa och hade han lust att slå en signal? och det gjorde han. Det sas inget speciellt, jag hade inte vett att ställa några riktigt intressanta frågor. Efter något år tappade han intresset och jag fick inte längre svar på mina mejl. – Han är lite av en litteraturens rockstar. Ju mer jag har läst av och om honom desto mer nyanserad har väl min beundran blivit. Han är fortfarande en intressant person och en författare som inte är rädd för att testa nya grepp med mer eller mindre lyckat resultat. (det är en fråga om tycke och smak) Många ser upp till honom som någon sorts guru, men han är ”bara” en författare och en människa som alla andra. Det går bra att skriva till honom, han gillar i allmänhet läsarkontakt och är aktiv på twitter.

   Wow!! Det blir jag avis på!! ?

   Vaaaa??!!

  När jag var 13 var jag dökär i stadens hockeylags målvakt. Som då var runt 25 skulle jag tro. Jag var inte blyg och hittade hans lunar efter fleraa timmars detektivarbete och skrev till honom. Vi pratade hela den kvällen och han bjöd över mig på ”kaffe” kl 23.30. Jag kunde inte smita hemifrån den kvällen så det blev inget kaffe och sen pratade vi inte så mycket mer än något meddelande ibland. Vill inte outa vem han är men han spelade vidare i högre ligor efter det. Då var jag sjukt lycklig över att han ville träffa mig men nu inser jag ju att det inte var så härligt charmigt av honom som jag då tyckte??

   oj. Visste han din faktiska ålder?

    Oh yes det gjorde han ?

  Har följare som Maria Montazami, Bianca Ingrosso, Isabella Löwengrip, Linda Lindorff, Nilla Fischer. Har dessvärre ingen möjlighet att kolla igenom alla följare, men om dessa har andra berättat för mig. Extra skoj när ”kända” personer kommenterar. Älskar dock samtliga följare! ?❤️

   Huuumble brag men den slinker genom. Roligt för dig ?

   Konstigt att de inte syns då ?

   Det är bara att söka på namnet bland sina följare så ser man om det stämmer eller inte.

    Vilket det ju inte gjorde. Hittade Egoina.

     Då söker du fel, eller så önskar du att jag har fel och söker dåligt. Hittar nämligen samtliga. Puss! ?

      Haha. Varför bluffar du när vi alla kan se… haha pinsamt bara.

       Jag får upp dessa när jag kollar.

     Det verkar som att man inte kan se det direkt under följare på @inredningsdesign’s Insta.
     Jag gick då in på Maria Montazamis, Bianca Ingrossos och Blondinbellas Instagram och hittade @inredningsdesign under ”Följer”.

     Vet inte om det är en Instagrambug.

  Glömmer aldrig att Lotta Lundgren älskade mig. ?https://twitter.com/lotsoflundgren/status/426321577060220929?s=21

   Knappen och Hakim läste mitt insändar-email i direktsänd radio ?
   Länge sen nu men har fortfarande en mini-crush på knappen ❤️

    Haha jag gick i samma klass som honom på lågstadiet! Han dj:ade redan då på våra klassfester

     Åh, Lyllos. ?
     Drömmen för ett 18-årigt jag. ?

    Haha skickade in en fråga en gång till Vakna med the voice. Dom brukade ofta ta med lite sjuka frågor . Så jag skickade en fråga där dom skulle fråga Andreas Johnsson hur det är med hans träben . Lite lustigt att se det i tvn hihi .

    Åh älskade dem! En gång sa Knappen Hakims nummer i direktsändning som jag sparade, och sedan brukade jag smsa när jag var ute. Han svarade alltid haha! Men han ville aldrig komma dit jag var ?
    Jag ringde även in och tävlade en gång mot en Göteborgare, då lyckades de övertyga mig om att säga ”Göteborgare har små penisar” i direktsänd radio :))))

  OT: Anna Book visar upp en suddig bild på Instagram. Nu är hennes ögonbryn nytatuerade (igen), och hon har en rabattkod ANNA-nåningt som ger 20 % rabatt på ögonbrynsstället. Sen skriver hon: ”Och, nej detta är inget samarbete! Väldigt trist att man alltid ska behöva förtydliga såna här saker nu för tiden ? för annars blir man ju anmäld för saker och ting i tid och otid!”
  Hur är det nu, måste detta ändå märkas ut som reklam, eller?

   Men om hon erbjuder en kod lär det väl vara ett samarbete? eller ger hon ut random kod till olika ställen ?

   Nej, inte om hon faktiskt betalat för sin påfyllning och bara delar rabattkoden och tipsar för att vara snäll. Det är inte på något som helst sätt olagligt att tipsa om produkter eller tjänster man gillar, det är bara olagligt att göra det mot betalning utan att berätta att man får betalt. (Gratis produkter räknas även det som betalning).

  Har en del mötte Lassie-grejer men favoriterna är nog:

  Efterfest i min lägga för hundra år sedan där Mustonen från (bandet) Kent medverkade och stod för ansenlig mängd sprit. Höll på till tio dagen efter.

  Anna Kinberg Batra följer mig på insta och lajkar ibland en del feministiskt jag lägger upp. 🙂

  Justin Bieber följer mig på twitter?

   for what reason. tell me more 🙂 blir ju såå nyfiken av det ni berättar, skriv inte bara en kort kommentar. detaaaaaaaaails tack 🙂

    Haha jag ber om ursäkt, men lite längre upp trodde jag att du var ironisk när du skrev såhär (fast den kommentaren lät mer ironisk än denna). My bad?

     Hahaha, och jag skrev lite drygt tillbaka på den kommentaren! Vi är lite lika kanske där 🙂 ha en fin dag!

    Haha han började följa mig innan han var så känd som han är idag. Minns att jag brukade tweeta honom ganska ofta i hopp om att han skulle upptäcka mig och en dag när jag gick in på hans profil så stod det att han Följde mig och jag typ dog ?????????

  Tom Fletcher, från McFly har svarat mig på twitter. Sam Smith har gillat två av mina tweets och även Julia Michaels. Alison Sweeney följer mig på twitter. Tror inte jag har några kändis-”möten” som varit på IG…

   Tänkte Tom Felton och blev svartsjuk :O Älskade Draco som typ 13åring!!!

    Tom Felton följer ju Tom Fletcher (och de är jävligt lika) så näääästan.

   Åh Tom ❤️ (Fletcher) han svarade mig på Myspace för h7ndrs år sedan ❤️❤️❤️

    Oj vad tusan hände där ? hundra**

   Har träffat Sam Smith i jobbsammanhang för något år sedan. Sträckte fram handen för att presentera mig och då ger han mig världens bamsekram istället. Ganska ovanligt bland artister, så efter det blev han en favorit. De flesta artister hälsar men säger sällan sitt namn eftersom de räknar med att man ska kunna det. Föredrar Sam Smiths hälsning alla dar i veckan.

   Nu blev jag förbannat avundsjuk! Älskar McFly ❤️

  Författaren Fredrik Backman svarade på min tweet en gång för längesen 😛

  Camcam har gillat två kommentarer som jag lämnat på hennes insta! Måste väl ändå slå det mesta?

  Brukar prata med Bebe Neuwirth (amerikansk skådespelare, bl a Lilith i Frasier/Cheers, Nadine i Madam Secretary – ÄLSKAR henne!) ibland på Twitter, vi har samma intressen tydligen. Men roligast är nog att våra katters Instagramkonton pga av detta nu följer varandra ?

   Just det, har kommenterat tweets av Jake Tapper, Hala Gorani m fl på CNN som de har svarat på och/eller gillat.

   Älskar lilith!! Frasier är fortf en favoritserie!

  OT. Blondinbella. Jag tänkte på att hon måste haft det tufft med att inte kunna ha reklam på sin blogg under ”maffia-perioden”. Och att det måste svidit rejält i budgeten. Men nu när ”perioden” är över så är det reklam, reklam, reklam och hoten och faran är ett minne blott. Måste varit snälla kriminella som bara var farliga under en kort period. När det tog slut med Odd hyllades alla hennes gamla ex. Nu när det är slut med Hajen hyllas Odd. Men för att inte få det icke-trovärdigt så finns såklart en text om hur svår den relationen ändå är. Allt fokus bort från Hajen så företag kan annonsera hos henne igen. Hon jobbar hårt på att få in pengar igen. Teamet måste ju få sin lön. Och Mange är väl inte gratis heller.

  Gick i samma grundskola som Amir och var en jävla skitunge mot honom när jag gick på låg- och mellanstadiet. Jag är yngre än honom och kommer ihåg hur mycket han hatade mig för att jag var så jävlig. Om blickar kunde döda haha.

  Det var bara Amir och min bästis storebror som jag gjorde detta mot, pekade fuck you-fingret, svor, var allmänt odräglig. Fattar inte än idag varför jag betedde mig så ouppfostrat när jag inte var det. Min bästis storebror hatar mig tyvärr nu, han är trevlig men man ser på både kroppsspråk och ansiktsuttryck hur han känner.

   Detta blev en bikt istället

  Jag saknar Odd! ❤

  Butch i teen mom skickade en förfölarfråga till mig efter att jag börjar följa honom ?

   ?

  En like, gillad kommentar (Vad är grejen med svenska kändisar som gillar alla sina kommentarer?) eller svar har jag fått många gånger. Mer impad av dem som blir vänner och skriver ofta med sina idoler (CHER, HÄR ÄR JAG ??)

  NHL målvakten Semyon Varlamov har en gång råkat (lyckan var ju total) se min snapchat story.
  Talat med Leo Komarov (har gemensamma bekanta).
  På twitter svarade Simple Plans bassist på min fråga?

  Fangirl moments deluxe, man har ju vart överlycklig när detta har hänt!

  Nödvändigt inlägg….

   Nödvändig kommentar

   You must be new here! 😉

  Harry Styles mamma helt klart ? lite olika Broadway stjärnor men inte kända utanför Broadway.

  Kissies tidigare PT har likat en bild på min röv… Det kommer nog fler snart.

  Britney Spears följde (följer?) mig på Twitter 🙂

  Mest en rolig historia men jag snickesnackade lite med Victoria Törnegren i kommentarerna i hennes FB grupp, inget särskilt utan mer att hon svarade mig på en fråga och jag svarade henne på en, ni fattar. En stund senare får jag en förfrågan på Messenger från Victoria där hon har skrivit ett personligt meddelande till mig. Jag tänkte att det var roligt att hon tyckt mina svar var så bra så hon ville snacka lite mer privat, öppnade meddelandet lite nöjt och läser: ”Hej du har en misstänksam profil, skulle du vilja validera din identitet?”
  Besvikelsen från min sida var.. stor. ?

   Jag brukar inte märka ord och så, men jag kan inte låta bli att fundera över hur en misstänksam profil är. ”Namn: jaha, varför vill du veta det? Intressen: jaså, du har kommit för att snoka. Favoritbok: AHA! du ska skicka 10000 reklammail jag inte bett om.” Jag tror att jag genast ska göra min profil lite mer misstänksam…

    Min FB profil är väldigt låst, den är relativt ny då jag inte haft FB tidigare och inte använder den till mycket mer än att vara med i olika grupper som jag gillar. På så sätt har jag inte många vänner på FB och enbart en profilbild. Hon trodde att min profil var en ”fakeprofil”.

   Hur validerar man sin id på fb? skulle blivit sjukt irriterad om nån bad mig om det. Vilken diva….

  Jag kände Ian hauglands son. Och var hemma hos de en gång. (Han är trummis i Europe). Är dessutom nästan släkt med de ?

  Therese Lindgren gillade min tweet när jag skrev att jockiboi borde hålla tyst och gå och dra en ugglerunk. Var typ 2014 och han jiddrade om att det är ett stort problem med falska våldtäktsanklagelser.

   UGGLERUNK HAHAHAHAHA

   Hahahahaha, skrattade högt och måste nu få veta vad en ugglerunk är ?

    Det är ett koncept han hade i sin blogg back in the days, haha! Tror denna variant innefattar att man sitter naken i fönstret och ho-ho:ar samtidigt 🙂

  Rappakalja med sina bilder ni vet, han eller hon (måste va en han) vill följa mig.

  Några författare har gillat mina bilder. Mats Strandberg och han… Fasen
  .. Ni vet han. ? Läckberg också, och Prime!

  Annars har en känd sångare lagt till mig som vän på Facebook och börjat skriva direkt till mig på Messenger. Jag höll på att bajsa på mig. Iofs hade vi snackat efter konserten typ tre meningar men aldrig mitt namn. Han ville ses (men var faktiskt väldigt gentlemannamässig om det) ???

  Meeeen det bästa är ändå min jobbkompis som ritar. Han ritade Tyra Banks face svinbra och lade upp den på sin öppna insta. Då gjorde Tyra den till sin profilbild i typ flera veckor. Hela kontoret höll på att smälla av ?? Det bästa kändis-på-sociala medier-händelsen som hänt i mitt liv!

  Gick igenom flygplats security med Paris Hilton och hennes pojkvän förra sommaren i Girona i Spanien. Arbetade som pilot där då, och hade det tidiga morgon skiftet så kl 05:00 går jag igenom crew security (Som är separat från där passagerarna går in) och det var bara jag, Paris och hennes pojkvän där. Kände inte igen henne först lol, reagerade bara på att hon hade en guldig paljettklänning och glitterskor på sig, samt att hennes kille hade solglasögon på sig inomhus. Böjde mig fram för att ta min crewbag samtidigt som hon tog sin väska och hon stannade upp och tittade på mig och sa hej och jag blev lite fundersam eftersom jag kände igen henne men inte visste vartifrån lol. När hennes kille sedan ropade ”Paris are you coming?” så fattade jag. Gick med dem ut till gaten, och sedan hoppade hon in i en bil till sitt flyg och jag gick till mitt flygplan.
  Artisterna Vigiland har gillat några av mina instagram inlägg också när jag citerade deras ”Ping Pong Dance”.

  Jag har legat med en svensk skådis!!
  Men jag minns inte vad han hette!??? (typ 15-16 år sen) måste typ googla gamla filmer/serier när jag har ork?

  britney spears lillasyster gillade dixie wonderlands bild för några år sedan. Det var innan dokumentären om henne och hennes country album kom ut. Jag som älskade jamie-lynn från zoey 101 blev så avundsjuk minns jag XD

  Åh vilket roligt inlägg! Skulle Henry Cavill gilla någon av mina bilder, min kommentar (om jag nu skrev nån) eller vilja följa mig på Instagram hade jag imploderat. Andas i påse räcker inte till. Herremingud för den mannen alltså.

  SATS (gymet alltså ?)

  När jag va 13-14 kunde man ringa in på barngalan eller va de hette, och få chansen att prata med Darin. Jag ringde en gång och kom fram. Fick tunghäfta. Haha var helt salig efter det och i stor chock xD det va tider det!

  Jobbar i en internationell miljö så har fått nöjet att utbyta lite ord med många kända svenska namn men i mina dar och andra världsstjärnor. Topp tre skulle nog ändå vara Zlatan efter han varit på Sverige besök i sammanhang på fotbollsgalan i år, Miss Luren Hill (blev i samband med det bjuden på hennes konsert med backstage biljetter, vilken dröm!! ???) samt Henrik Lundqvist ? Tjohej ?

  Ryan Gosling började en gång följa mig på Twitter.

  Genom Twitter och sen instagram har jag kontakt med en från American Idol som kom tvåa och som jag även träffade när han var här i Sverige.

  En från mitt favoritband började följa mig på instagram efter att de varit här och spelat och likear och kommenterar bilder ibland.

  Jag bor i USA, och jag följer, och följs tillbaka, av en känd TV-personlighet här. Hon har kommenterat på flera av mina Instainlägg, och även frågat om hon fick dela ett.

   Vem??

  Glorious Andreas Johnson raggade upp mig på dansgolvet och sedan dansade vi hela natten. Det var nån releasfest för nåt band i Växjö, år 2004 har jag för mig. Han var himla gullig ?

  En av mina klienter berättade att Obama följer mig på twitter, jag trodde han drev med mig men när jag kollade det så visade dig stämma! Inte han som sköter kontot förmodligen men ändå rätt otippat.

  Såg zara Larsson på Arlanda i tisdags kväll ? Pratade någon mening med Jocke och Jonna på flygplatsen på kreta om en jordbävning som hände när vi va där. ? tror de va deras honeymoon ?

  Matchade med en av killarna i bandet Years & Years på tinder för ett par år sen, möttes upp och hade ett one night stand. Så värt?
  Utöver det så har jag blivit uppraggad av Patrik Sjöberg på instagram!

  En svensk äldre & (tidigare) väldigt omtalad och disskuterad programledare skrev till mig på en dejtingsajt och ljög först om att han va någon annan… sen bytte vi till kik och där kom det fram vem han egentligen var. Han skickade bild genom appen så jag såg och sen ville han ses. Men dejten skulle ske i Köpenhamn isf så att han inte skulle bli igenkänd.. jag gick såklart Inte på dejten, kändes rätt opassande.

   Hmm har denna person lett ett reseprogram tro?
   Börjar personen på H?

    Låter snarare som att det skulle kunna vara Kasse Fronér, om du hajar vem jag menar…

     Moppen har helt rätt!
     Kändes så opassande att han ragga på mig som va typ i ålder med hans barn..
     undrar hur många han skrev till. Jag kan ju absolut inte varit den enda 🙂

      Vem var det? Blev ju nyfiken.

       Läs ovan kommentar.. känd från bingolotto

  Stina Wollter gillade en av mina bilder jag la upp på instagram, jag var starstrucked i typ en vecka efteråt.

   Samma här! Och ibland svarat på mina kommentarer eller skrivit och taggat mig så jag kan läsa ?

  Hallå såg att Marcelo Pena ska va gäst i Musikhjälpen imorgon? VARFÖR bjuder man in detta ÄRKEPUCKOT????

  Pisse Mugg ?

  Kylie Jenner likade en bild jag la upp bara för ett tag sedan och jag blev nog ganska starstrucked haha…vågar inte tro om det är faktiskt hon bakom kontot men ah, en like är en like 🙂

   Vad var det för bild?

    En bild på hennes produkter jag köpt 🙂

  Jossan Forsberg och jag gick i parallellklass på gymnasiet så vi är vänner på Facebook. Hon är den enda i mitt flöde som lägger upp Facebook stories?

  Von Sydow och de Poret har nu ett samarbete med Volvo och deras värsting-SUV och älskar att de företaget nu kommer att ta bort engångsplastartiklar. De hashtaggar i flödet med sustainability och bortser helt ifrån hur detta kan uppfattas. Hur ironiskt. Och hur mycket släpper inte en sådan bil ut? Mest vänner som kommenterar dock….De blev väldigt kritiserade för deras resor i höstas så nu har de tänkt om liksom…

   Emilia dP är jag fascinerad av, vad är hon eg. känd för? Sångerska står det överallt, men jag har nog aldrig hört nån av hennes låtar. Lyssnar folk på henne? Hon känns inte som nån stilikon heller, det känns som om Ebba är dragplåstret av dem. Känns mest som att hon är känd för att gift sig rikt.

    Fattar inte varför hon anses vara en stilikon. Hon verkar mest ha på sig dyra grejer som inte nödvändigtvis matchas väl. Förstår inte varför hon ses som en artist heller, men hon släppte väl några låtar för något decennie sedan?

    Någon som vet varför hon är känd?

    Nej jag tycker tvärt om, hon är en kul stilikon som svävar ut och klär sig hyfsat osvenskt men är ändå diskret kring sina köp (Chanelväskor och kappor och annat), tror hennes familj hade de välställt även innan hon gifte sig. Hon var tydligen popartist och stor i Japan på sin tid men idag konsult inom mode, sitter i styrelsen på Gina Tricot, har hyfsat avancerade konfrencieruppdrag, jag vet att hon var värdinna för journalisteventet som hölls på Operan för Cartier långt innan butilsöppning. Tror hon gör saker som inte är helt och hållet på display för gemene man. Jag gillar dem dock som parhästar!

  Jag har jobbat backstage på festival och har träffat typ Amanda Jensen, Johnossi mm där bakom (2013)

  Annica Englund har skrivit till mig en gång ang en VS fashion show hon också ville dela på bloggen haha…

  Träffat Margaux, Angelica Blick, Sara (från BB), Fanny Lyckman, Nicole Falciani, Chloe Shuterman (på event/tillställingar allihopa)

  Dessie ifrån Robinson 2018, Josefine Dahlberg, Vanja Wikström, itsmepavlica, Elin Skoglund har skrivit till mig.

  Alltså INGENTING märkvärdigt hah 🙁 Hade blivit starstuck om typ Zara Larsson eller Alicia Vikander hade gillat/skrivit. Hade DÖTT.

  Perez Hilton

  Hade en lång konversation med Stefan Holm höjdhopparen under fotbolls-VM för flera år sedan. Trevlig kille men urusel på att tippa fotbollsmatcher.

   Han är faktiskt genuint trevlig!

  En i Idol-juryn har bjudit ut mig på dejt.
  Eric Segerstedt har poke:at mig..

  Åh nej, var det inte roligare än så?! ? så besviken!!!

   Iofs… Jag ligger med en Rockbjörben-nominerad artist också. Det började via FB så det räknas väl? Hehe

    RockbjörNen för i helskotta..

  Andreas Wijk var den tredje personen att börja följa mig nör jag skaffade twitter (alltså 2012) och jag förstår än idag inte varför eller hur han hittade mig? Men följer mig gör han fortfarande i alla fall!

  Jag nekade Dia Psalma tillträde till deras scen på en konsert för en massa år sedan. Jag kände inte igen dom trots att det var största bandet på eventet och jag själv brukade lyssna på dom. Så kan det gå!

  Danny Saucedo och jag chattade lite en gång på instagram när jag bad honom skicka en film till min kompis som fyllde år ? sen råkade jag radera filmen.. men han skickade en ny och min kompis blev jätteglad!

  Låg med Smail från ph

   Vem har inte ?

   Jag är förvånad att inte fler har skrivit detta! Det enda han gör är att hänga på Hipp och dra hem tjejer. Finns nog inte en enda tjej som regelbundet hänger på Hipp som inte legat med Smail?

    Vad är hipp för ställe? Hittar inte det när jag söker. Nej, jag vill inte ligga med honom, blev bara nyfiken.

  Martine forget följde mig ett tag på Insta och kommenterade en bild på mig i stil med ”Tou have so beautiful eyes”. Gjorde min dag ?
  För er som inte vet är hon hockeyfru bosatt i Kanada.

  Träffat Prinssessan Madeleine på hästtävling flera gånger när hon höll på med det (hon var inte trevlig), känner ett gäng backhoppare lite halvprivat och skjutsade Patric Kjellberg (NHL-stjärna och VM Guld) till hans träningar när han var typ 16 år när hans mamma som jag kände inte hann det. Har jobbat ihop med Jon Olssons pappa också och senare (efter karriären) blev Patric kollega med mig på samma jobb som Jons pappa. Träffat på Nordman Håkan via det jobbet också under hans pundar period.

  Tror det är alla Lassie moment jag har, dock inga direkta kändis sociala media kontakter.

   berätta mer om Madeleine! På vilket sätt var hon ”inte trevlig”?

    Snäsig, lite småsur och när det inte gick bra väldigt sur (verkar ha ett hett temperament), dock inga divalater och ville inte ha särbehandling men så lite allmänt trulig hela tiden.

   Träffat prinsessan Madeleine när hon var ung och ”vild”….. Kan säga att hennes vän kissade ner hela lobbyn bl.a,

  Har stött på game of thrones Joffery ute på stan

  Flo rida och Usher har raggat på mig.
  Idol Liam liknar mina bilder med jämnt mellanrum ?
  Haft telefon och email kontakt med rapparen Bizzy bone (jag blir chockad om någon här vet vem det är…)

   bone bone bone bone bone now tell me what ya gonna do when it aint nowhere to ruuuuuuuunnnnn….

  Danny Saucedo gillade en av mina bilder på Insta. Det gjorde han ca ett halvår efter jag la upp den.
  Starstrucked, var bara förnamnet 😀
  Han verkar förövrigt riktigt mån om sina följare och gillar och kommenterar ofta deras bilder.
  Jag älskar när han kör sina lives hemifrån och spelar piano och sjunger, ibland kan man se Molly swisha förbi också 🙂

  Uuu skoj!

  Kjell Berqvist var hemma hos mig och åt middag för typ 10 år sedan.

  Dogge var i min stad för ca 7-8 år sedan och uppträdde på en nattklubb, drog upp mig och en annan tjej som stod oxh dansa till nån låt. Ganska oskyldigt faktiskt. Något år senare kom han till min skola av någon anledning. Tog mitt nummer, ringde och sa ”kom hit”. Jag visse vem det var men frågade ändå typ ”ÖÖÖ vem är du?”.

  Intervjuades av Blondinbella över en kaffe då hon var tillsammans med Nils.

  Dasha skickade en personlig hälsning från dem efter att jag kommenterat att D var legend. Tyckte det var såå gulligt!

  Maria Montazami på Arlanda, pratade en stund men var SÅ star struvked så minns typ inte. Men supergullig var hon.

  Det jag minns nu iaf.

  Fet OT-Måste tillägga att jag blivit stoppad av svensk insatsstyrka också LOL. Med cs-vapen och typ laser riktade mot oss haha. Vi var seriöst misstänkte för ett mord som skett 20 min innan – fel tid fel plats. Klart sjukaste jag varit med om.

  Har haft närmre bekantskap med Stordalens supersalami för länge sedan ?

  Råkade skriva ”where are u” till Lance Hedman på fyllan Kärnhagen reste i Asien, sen direkt efter “sorry what was obv not meant for u”. Kan inte min as att detta hänt men bevis finns bland mina DM på insta haha. Inget svar fick jag heller, ingen aning om varför jg skrev på engelska andra gången 🙁

  Little Jinder retweetade mig och kallade mig babe ?
  Har också träffat och pratat med Mumford and sons, Bob Geldof, Jockiboi.. och Andreas Johnson

  gäller inte mig, men Jared Leto är väldigt sugen på min kompis och har vid flera tillfällen frågat om hon vill ses.
  Ja, jag har sett deras konversation.

  Själv har jag blivit bjuden på efterfest av Gene Simmons, men det är mest äckligt då jag var 16 år vid tällfället och han ca 60.

  På den tiden då Kenzas blogg inte var så stor, och hon fortfarande behövde följare. Så kommenterade hon min blogg! Något år senare när hon slog igenom, blev jag något starstruck 😉 Händer inte så mycket coolt här i norr! Haha

   Patetiskt händer mer än så i pite men du kanske är vänlös?

    Oj så stött du blev då.

  Flörtat med Odd. Väldigt fin kille, men jävlar så försiktig han blivit av deras relation.

  Shenandoh williams (shen) en snubbe mamma i teen mom young and pregnant följer mig på ig ?

  fan vad coola grejer alla varit med om… pewdiepie har svarat mig på twitter en gång men tror inte så många här inne kommer tycka det är speciellt coolt med tanke på inlägget häromdagen lmao. annars retweetade maxmoefoe mig förra veckan och Aaron Carter följde mig på twitter ett tag av någon underlig anledning. Kristian Täljeblad har även gillat någon tweet och Joakim Köhler…. HAHAHHAHAHA. var även med i Onisions video en gång med en tweet och nu är jag blockad av said person… öööh ah. wow va? 🙂

   glömde!!! blev uthängd med en kommentar jag skrivit på Tyras blogg en gång också men hon var snäll nog att byta mitt namn från Lisa till Linda hahahahahaha

    vad skriver du för osköna grejer som blir blockad & uthängd??? ?

  ”Jag ska få dig komma som ett godståg, Baby”

  Vadfan menas?
  Jag jobbar visserligen med tåg men förstår ändå inte varför man vill komma som ett godståg? De blir bortprioriterade hela tiden och får ofta stå still i flera timmar mitt ute i Dalaskogarna…

   ??

   ”Komma flera timmar mitt ute i Dalaskogarna” har sina plus- och minussidor…

  En amerikansk tv-personlighet är rätt duktig på att interagera med sina följare, vi två hånade en kommentar på hans ig en gång (en idiotkommentar ska tilläggas) Det kändes som att vi två blev ett ? Tyvärr är han gay, annars hade jag helt klart hoppats på en framtid tillsammans med honom ?

  Maria Montazamis före detta BFF, tror hon heter Mindy, har gillat några av mina bilder på Instagram. Oklart varför 🙂

  Lady Dahmer följer mig på instagram och jag har inte ett feministkonto. 🙂 Det känns fint! Blev hemskt starstruck när jag såg det.

  (Btw, kan inte någon smart person reda ut – Heter det starstruck eller starstrucked??)

   Starstruck

  Yoko Ono följer mig (och en hel del andra ?
  ) på twitter. Inte så mycket att skryta med men det är allt jag har.. ?

  Min pappa stod en gång bakom en känd idrottsman i en kö på flygfältet, en sport han älskade… Alltså han var en av de största, en legend.. Och vad säger min pappa då med lite för hög röst? Jo ”nääämen är det inte XXX vi har framför oss???” *starstruck fanboi* Mannen i fråga vänder sig om och tittar storögt och lite irriterat på pappa.. Mamma vänder sig mot pappa röd i ansiktet och viskar ”men va säger du, det är ju ZZZ inte XXX..” pappa råkade säga namnet på en av mannens största konkurrenter istället.. ?? De är rätt lika så inte så konstigt egentligen att ta fel men pappa tycker fortfarande att det är en av hans livs dummaste misstag!

  Avicii gillade en bild. Blev helt till mig 😀 Fick hem kaffe från Mode cold brew (han hade väl något finger med i det företaget kanske) och la upp en bild.

  Min och Ulf Lundells väg korsades en gång för längesen på sminkavdelningen på NK (sjukt otippat???) i Sthlm. Vi mumlade lite åt varandra när han försökte utröna vilket läppstift han skulle köpa. Tror mig minnas att han valde ett från Chanel?

  Minns att Adam Tensta svarade mig på Twitter en gång. Det var under hans storhetstid och jag blev givetvis otroligt starstruck.

  min partner fick en like av fwikingsson på insta…. själv har inget sånt hänt mig om man inte räknar den gången jag stod på landvetter o diskuterade ett försenat flyg & lasse brandeby slöt upp och backade mig & min irritation då han skulle med samma flyg…. ?

   Det är klart Kurtan räknas!

  En känd (iaf för oss som är insatta) sydamerikansk tennisspelare följer mig på Instagram.

  Sen matchade jag med, och skrev med några, ett gäng tennisspelare på tinder i somras när jag var på Swedish Open?

  Men några kändisar som alla vet vilka det är finns inte på mina sociala medier.

  Borgmästaren i Paris (Anne Hidalgo), Debi Mazar och Natalia Vodianova?

  Ceasar Milan har gillat en bild på min hund:) Och så är jag vän med Nils på instagram och facebook eftersom jag kände honom när vi var typ 15 ?. Har även sett BB på flyplatsen, sålt mjölk till Markus Näslund (hockey), sagt hej till Peter Forsberg och Markoolio?

  Paolo Roberto frågade en gång om jag ville läsa tidningen han hade läst klart på flygplatsen. Jag sa nej tack.

  Ridå.

  Jag var lite småkär i en skådis från Guiding Light (”Danny Santos”) o skrev till honom på twitter, o han svarade! Han är ju knappt känd men ändå ??

  Christina Milian gillade en av min kompis bilder på IG för något år sedan!

  Inte genom sociala medier direkt blivit bjuden på efterfest hos hoffmaestro efter deras spelning i min stad. Fick även numret till swingfly när vi stod i hissen tillsammans och han frågade vad jag skulle göra under kvällen och om jag ville komma på hans spelning ?
  Fick blommor av Lill-Babs flera gånger. Även Johannes Brost.
  Har träffat dom flesta i mitt jobb. Önskar jag kunde berätta om alla både deras bra och fantastisk dåliga sidor ??

  Jag har legat med Claes Elfsberg (för några år sen). Det har ingenting med detta att göra, ville bara säga det.

  Henrik Schyffert följer mig på Snap. Det är så bisarrt, min crush sedan jag var tolv följer mig. MIG?!

  Lindsey Lohan följde mig på IG ett bra tag, likade och kommenterade mina bilder till och med. Tills hon i dimman måste ha insett att hon följde ett fankonto till den här skådespelaren som hon beundrade så mycket ?? Otroligt kul.

  Sen följer Obama mig på Twitter! (att han följde tillbaka alla som började följde honom under Twitters födelse räknas INTE)

   Då är vi två – men jag har bara sju följare och har aldrig följt honom!

    Va det är ju helt sjukt ju ? Men ett slag för oss i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.