Har Kim Kardashian gillat Kissies bild på Instagram?

Har Kim Kardashian lajkat OCH unlajkat bilden eller har Kissie lånat in Blondinbellas ex (som hon påstår är så skicklig på photoshop) för att klipp och klistra ihop det här?
Kimsans lajk finns nämligen inte på bilden när jag söker.

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om du ska visa en bild på när du söker efter Kims namn så bör du väl ändå visa när du söker på det utan mellanrum? Hehe ☺️

   Eftersom mellanrum inte existerar i användarnamn på insta så slås det ihop ändå 🙂

    Jag sökte på båda. 🙂

  Säkerligen lätt att photoshoppa men varför ljuga om en sån sak? Hmm🤔

   För att verka coolare än man är 🤭

   För att ljuga är det enda hon kan och det enda som får henne att verka någorlunda intressant 🙊

  PR trick från kissies sida. Det är photoshoppat. Glappet mellan ”Kim kardashian” och ”gillar ditt inlägg” är för långt.

   Tänkte exakt samma!

    Hur orkar man ens hitta på sånt här som en vuxen kvinna?!

  Michelle williams gillade min bild jag lade upp häromdagen. den föreställde iof henne och jag hade taggat henne i bilden. 🙂

   Ändå coolt ju!

   Carina Berg har gillat en bild jag la upp en gång då jag använt en hashtagg som hon ’skapat’, få blev jag lite starstruck 😍

    Har skapat en hashtagg som nu använts över 13 000 ggr, det var lite skoj att upptäcka.

     Eller så hade andra personer samma idé?

      Alltså, spelar inte jättestor roll för mig – ja, kanske det. Är inte ’influencer’ och aspirerar verkligen inte till att ’go viral’ eller något – har ett konto för min kreativa verksamhet med ca 2000 följare. Använde hashtaggen för att temasortera mina egna bilder, klickade alltså då och då på hashtaggen för att komma åt vissa av mina bilder. De första månaderna var det bara mina egna kanske 20 bilder med denna hastag som då kom upp, så upptäckte jag att taggen börjat användas av andra, och nu senast var det alltså 13000 bilder under den. Kul, men gör den ju oanvändbar för mig i det syfte jag först skapade den för.

       Jag blir nyfiken på vad hashtaggen är för någon? 🤓

   Jag började följa en person på Instagram som har en podcast jag brukar lyssna på. Någon dag efter detta sitter jag och lyssnar på podcasten ifråga och får en notis från Instagram. Då har personen gillat en av Mona bilder. Det var ju så klart en reaktion på att jag börjat följa personen, men det var väldigt häftigt att få en like medan jag satt och lyssnade på personen.

   Liam Payne tweetade mig en gång (när de släppt Live while we’re young) videon och kallade mig babe.
   Det sjuka var att mitt användarnamn var @Larry_beliver (felstavat ik) haha.
   På instagram så följde nån svensk hockeymålvakt med 80 000 följare mig i ett par månader, Fredrik Nylén gillade en bild på en lemur och Viktoria Jardevik gillade ett gäng bilder när hon var mindre populär. 🙂

  Tänk att man kan klämma in Bella i precis vilka sammanhang som helst med lite vilja…

  OT men Janni delér och hennes syster ska starta podd och på jannis blogg ber de folk att skriva vilka fördomar man har om de.
  Minst 50% är typ : du verkar känslokall och empatisk och Michaela verkar deprimerad.
  Lite väl hårt?

   Ouff.

   *oempatisk såklart

    Läste detta kommentarsfält nu och känner spontant att trenden kring att fråga om fördomar kanske gått för långt nu.

    Jag är inte Jannis största fan och kan delvis förstå det folk skriver att de tror att de bor i Monaco för att slippa skatt i Sverige etc men en del saker som skrivs där kan fan få vem som helst att bli deprimerad..?! 😳

     Fast det ÄR ju därför man skriver sig där. Det är sedan gammalt.

   För Michaelas del beror det nog på att hon envisas med att lägga på ett grått deppigt filter på alla sina instagrambilder, hela hennes flöde är färglöst och tråkigt.

   Om nästan alla har en viss bild av dig så kanske det ligger något i det eller hur? Då betyder det antingen att bilden är sann eller att du visar en falsk fasad utåt som är helt annorlunda än den du verkligen är. Jag tycker också att Janni verkar väldigt hård och okänslig, hon verkar inte ha särskilt djupa känslor själv och visar inget större intresse för andras heller. Vilket är naturligt, känner man inte mycket själv är det svårt att sätta sig in i hur någon med större känsloregister har det. Hon har ju sagt själv att hon aldrig gråter tex. Det är speciellt. Hon är liksom… Platt… Sen innebär det absolut inte att hon är elak eller ond på något sätt, jag tycker hon verkar båda snäll och schysst. Vissa människor har helt enkelt inte samma känslomässiga djup som andra. Det är ett personlighetsdrag. Har en kompis som är precis sådär i sättet, nu har hon haft det betydligt svårare i livet än Janni som bara seglat fram, men hon är ändå sådär mellanmjölk hela tiden, oavsett vad som händer. Inget verkar rubba hennes läge. Personligheten är som om de gick på antidepressiva, inga toppar och dalar utan en rak kurva. Det är inget fel med det, vi är bara olika.
   Jag är motsatsen, en sån som bär hjärtat i handen och gråter varje dag över något sorgligt eller väldigt fint, engagerar mig djupt i allt och känner väldigt starkt och intensivt, båda glädje och sorg. Tar in hur alla i min omgivning mår och påverkas starkt av andras mående. Det är ganska jobbigt, det är mycket enklare att vara som min kompis och Janni. Men man är som man är, finns fördelar med att vara väldigt känslig också.

    Känner verkligen igen mig i hur du beskriver din vän, det där att allting är platt och man aldrig känner sig jättejätteglad eller jättejätteledsen. Och jag vet inte varför? Vet inte ens varför jag skriver den här kommentaren, men har undrat länge varför jag känner så ”lite” jämfört med andra? Jag kommer inte ihåg sist jag grät liksom. Men har haft en trygg, kärleksfull uppväxt så har inte behövt bli ”hård” pga ett tufft liv, har snarare haft det för lätt. Finns det någon mer här som känner igen sig?

     Jag gör. Det finns något som heter dystymi, säger inte att det är det för dig men jag är rätt övertygad om att jag har det. Inga toppar, inga dalar, bara neutralt.

  Kim kardashian är nog för upptagen för att hitta just Kissies inlägg på insta. Speciellt om hon inte är taggad i inlägget.

  Förtal? Kan nog bli dyrt för Kissan att mytta som hon gör 😉

   Förtal? Nu får väl folk här inne slappna av lite😂😂

  Hahahaha inte en chans i h-vetet att Kim skulle gilla Kissies bild. Men Kissie vet hur hon ska ljuga för att få uppmärksamhet, det är ju så hon jobbar.

  Tittar man noga tycker jag att det ser ut som att det är photoshopat. Direkt efter verifieringssymbolen ser det ut som en skarp linje och färgerna skiftar mellan ljusgrått och vitt (alltså verkligen inte mycket nyansskillnad), så det ser faktiskt ut som att Kim Kardashians namn är ditklistrat.

   Mm, går att urskilja ett litet streck alldeles innan ”gillar”, och ett efter verifieringssymbolen.

   Ohederligt – visst, men ändå oförargligt i förhållande till de lögner som somliga helt skrupelfritt drar till med.

    Det är ju fel avstånd också, det ser i alla fall inte ut så där när jag får likes… har dock inte fått like från KK, hon kanske har ett helt eget format!

  Vilket bekymmer😏

  Följer en blogg på nouw. Misstänkt mycket spons ej utmärkta samarbeten. Var kan man anmäla?

  Läser om journalisten Magda som befinner sig i Afghanistan och skriver om vad hundratusentals kvinnor blir utsatta för av deras män och familjer. helt sinnessjukt och inte konstigt att knappt några kvinnor från afghanistan lyckas ta sig därifrån, Män som kommer hit och kommer från en kultur där män kan bränna sönder kvinnor och flickebarns kroppar, gifta bort dom, misshandla dom och döda dom utan några som helst påföljder. Såna män kämpar feministerna här i Sverige för.. Jag blir så matt. Har feministerna här i Sverige en hemlig agenda? Alla andra problem i världen är sånna icke problem jämfört med hur kvinnor och flickor behandlas i vissa delar av världen. Jag blir så ledsen 😔

   Ja, det är dubbelmoral att säga sig kämpa för feminism samtidigt som man vill ha invandring av män från sådana kulturer. Men mångkultur och ”religionsfrihet” för invandrade män är uppenbarligen viktigare än att kvinnor i Sverige ska kunna gå säkra.

    Mm, kollektiv bestraffning är ju verkligen the way to go om man vill föra ett civiliserat samhälle framåt. Klart som korvspad att vi inte kan hjälpa människor i nöd med risken att ”män från sådana kulturer” sipprar genom flaskhalsen.

    Valet är över, SD blev inte största partiet. Kan vi snälla, SNÄLLA, bara få ett liiiitet break?

     Fast de blev ju stora och en stor anledning att en massa pengar nu slösas åt ingenting och vi inte har en riktig regering är ju pga att andra politiker inte kan respektera folkets åsikter.

      Gräv bort skåne, som ändå utgör SD:s väljarnäste, och emigrera dit och lek flugornas herre bäst ni vill så får vi ”godhetskramare” leva här i våra ”no go”-zones i FRID FRÅN ER. Jag tyar inte mer Karl Oskar!!!

       Fast du, vad fan har Skåne med detta att göra… Nä du. Jag är från Skåne och sympatiserar INTE med SD, och det gör inte majoriteten av skåningarna heller. Bräck loss övriga Sverige skulle jag säga!

        nähhäää: För att majoriteten av SD väljarna bor i Skåne. Titta bara hur det ser ut i regionen -skrämmande-. Jag bor själv i Skåne men är helt klart villiga att flytta till Blekinge eller Småland sen hjälper jag gärna till att gräva bort Skåne. Borde inte få tillhöra Sverige och majoriteten härnere borde inte ha rösträtt.

         Intressant med människor som tycker att folk med andra åsikter än en själv inte borde ha rösträtt.

         Skrämmande att du vill ta bort rösträtten för skåningarna. Bara för att någon inte tycker som du innebär inte att de inte ska ha rätten att uttrycka sin åsikt.
         Eller för den delen att hela jävla landskapet ska grävas bort. Man kan inte sticka huvudet i sanden och låtsas som att problemet inte finns. Hitta en lösning istället.
         För mig får du dock gärna flytta med den attityden som du har!

      ”andra politiker inte kan respektera folkets åsikter”
      Åååh, haregudrun, ni får sluta med det här ’vi får inte regera, buhu’-gnället – det funkar inte så!

      För att ta en lättfattlig och aktuell metafor: hade det varit en Lucia-omröstning hade SD inte blivit Lucia…

       Vilken fantastisk metafor! Gjorde min dag!

     Vad är det du vill ha ett litet break ifrån? höra om kvinnors utsatthet?

     Va fan har det här med valet att göra? Jag läser helt absurda historier från kvinnor i Afghanistan som tydligen är vardagsmat och reagerar på det, och du kontrar med att valet är över och att du vill ha ett litet break? Okej.

     Eller scrolla förbi om du inte känner för att diskutera det.

     Varför börjar folk bräka om SD så fort någon nämner något om någon utomeuropeisk person? Blir så oerhört trött på den här rasistvinkeln och känner att den enbart saboterar debattklimatet. Ingenting i Anonym 10:18 inlägg var rasistiskt så varför dra in SD i detta? Man kan ta avstånd från SD och ändå förfasas över kvinnosynen som Magda Gad skildrar. Vi måste våga prata om att alla som börjar ett nytt liv här i Sverige inte är beredda att de hedersstrukturer som präglat deras liv under en lång, lång tid. Utan rasistanklagelser och utan att försöka använda SD som slagträ i debatten.

     Det är inte ett dugg märkligt att fundera över feministernas tystnad i det här läget. Däremot är det märkligt att INTE göra det.

   Håller med jag blir alldeles spyfärdig. Inte konstigt att våldtäkter ökar med deras sneda kvinnosyn.

    Antalet våldtäkter ökar inte, antalet ANMÄLDA våldtäkter ökar.

     Antalet överfallsvåldtäkter har ökat chockartat mycket enligt brå.

      Nej. Antalet _anmälningar_ har ökat. Visa gärna källa där brå säger att antalet överfallsvåldtäkter har ökat chockartat.

       Och i brås samlade statistik påpekar de också att ökningen av anmälningar kan bero på saker som att begreppet våldtäkt har utökats sedan något år tillbaka. Fler brott klassas alltså som våldtäkt juridiskt.

   Haha jag blev mordhotad av en svensk man igår när jag gick med mitt barn. Kolla svenska män också hur dom beter sig kanske? Kan vi inte skicka ut dom och byta med dom afganska kvinnorna istället.

    Vad är det som är kul med det? Ja jag kastar gärna ut svenska våldsmän i havet och skulle mer än gärna byta ut dom mot afghanska KVINNOR.

   Mycket har med kulturrelativism att göra. Tyvärr.

  Varför? 😄

  Fick en följarförfrågan av GerardBulter här om dagen. Jag tänkte att ” Yes! Det är nu det händer!!!” Tills jag insåg att det stod BULTER istället för Butler o personen hade typ 11 följare.. Några dagar senare fick jag en följarförfrågan av en VinDISEL också.. Mina två favoritmän. Någon försöker med mig skämta aprilo. Förmodligen mitt ex som försöker catfisha mig.

   Johnny Dipp? James Frenco? George Cloney? Leonardo DeCaprio? Idris Alba?

    Hahhaha Johnny Dipp 😀

  Har Isabelle Strömberg och hennes kille gjort slut? 🙁 Tänkte på hennes senaste blogginlägg bland annat. Dom verkade ju så himla fina ihop

   Tråkigt isåfall 😕

   Hon är ledsen över något i privatlivet iaf, hon berättar nog när hon orkar. Skriver hon inte ”vi” eller känner honom någonstans kan man ju ana att det är så, men ingen idé att tjata/fråga henne

    De har gjort slug, hon lade precis upp en video om det

     Slut*
     Återkommer med felstavningar strax igen 😅

  Fattar inte varför man ljuger om en sånhär sak som så enkelt kan avslöjas? Det krävs ingen ansträngning alls, liksom. Tänker man att det ibte spelar någon roll eller att ”all pr är bra pr” och att man kommer bli omdiskuterad här sen? Tycker mest det är pinsamt för Kissie…

  Kissie är så tråkig och ointressant så hon måste fejka en like från kim kardashian för att folk ska tycka att hon är intressant

   Hur kan hon leva på sin blogg? Vem läser den?

    Undrar också… Naiva småbarn antagligen :/

  Fråga Alexandra ”Kissie” Nilsson !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *