Alice och Bianca klipper om podd efter uttalanden om Isabella Löwengrip

Tydligen har det senaste avsnittet av Alice och Biancas podd – Har du sagt A får du säga B – klippts om efter att ha legat uppe i ett par timmar.
Tack vare en av mina läsare har jag nu kunnat lyssna på den raderade delen och har också transkriberat den då jag misstänker att Acast kommer motsätta sig att jag publicerar ljudklippet. 🙂
Här kommer diskussionen mellan Alice och Bianca där Biacna erkänner att hon tror till 100% på det X säger och att hon inte är en av dem som ser upp till Blondinbella.

A: Vad händer med Isabella Löwengrip?

B: Ja, alltså, vad fan händer? Jag har nog ganska mycket att säga så jag ska nog inte prata så mycket.

A: Men om det som redan står ute då? Det är ju mycket PR, mycket som uppmärksammas på Aftonbladet om man säger så…
Så här skriver Aftonbladet då… för jag har ju inte så stor koll.
Men du har lite bättre koll…då skriver de:
“Isabella Löwengrip ljuger när hon uppger att hon inte kände till att 28-åringen investerade andra människors pengar. Det hävdar mannen i ett mejl till Expressen. Han säger sig ha flera sparade sms som stödjer påståendena. ”Det är extremt svårt att hitta lösningar när man utmålas som kriminell”, skriver han.

B: Åh, jag känner igen det här SÅ hårt.

A: Stjärnbloggaren och superentreprenören Isabella Löwengrip, 28, flydde landet efter att ha påstått att en närstående utsatt henne och barnen för fara. På sin blogg uppgav Löwengrip att kriminella personer kommit till hennes hus för att leta efter mannen. Utan hennes vetskap ska han ha gjort stora förluster när han investerat andras pengar. Sedan dess har mannen flera gånger beskyllt Isabella Löwengrip för att ljuga. För att styrka sina påståenden har han skickat skärmdumpar på sms-konversationer, som tidningen Expressen och sajten bloggbevakning.se publicerat.

B: Okej. What do you wanna say?

A: I wanna say that…

B: Jag vill säga…förlåt…
Jag säger så här. Jag är uppväxt, typ, i ett liknande scenario och jag vet att bara för att man är offentlig och väljer själv att prata om det ÖVERALLT så betyder inte det att det är sanningen.

SÅ mycket står jag för att jag kan säga. Och sen kan jag också säga så här… Har han gjort allting som hon går ut på sina sociala medier överallt och bara, ja, pratar om honom… om han hade gjort allting så hade han gått under jorden. Alltså, han hade sytt igen sin mun och bara varit så tyst som möjligt så att förhoppningsvis glöms det här bort.
Jag tror 100% på det han säger.
För när man vet sanningen och ens flickvän som är så, som är offentlig så som hon är, går ut och pratar om HANS karriärs-situation, som inte har nånting med henne att göra. Bara där tycker jag att det är ganska fel.
Alla gör karriärsmisstag, hon har säkert också gjort det men det är ingen som är högre offentlig än henne som kastar henne, kastar skit på det i offentligheten.

A: Är det han gör kriminellt?

B: Jag har ingen aning. Alltså, han har lånat pengar som han inte kan låna tillbaka, det kanske inte är kriminellt? Det kanske bara blev fel? Businessen blev fel?
Jag tycker att det är fel av henne att gå ut och prata om det för, du har precis förstört hela hans liv.
Och det känns som att det här är en stor PR-situation för det är ju så hon har jobbat väldigt länge, att hon hittar på saker för att locka läsare. Alltså, hon har ju sagt det själv att allting hon gör är strategiskt.
Och jag säger inte att jag tycker om eller tycker illa om Isabella Löwengrip, jag känner inte henne…

A: Nä..

B: Men jag är inte en av de som har henne som en förebild, som många har just för att jag, helt ärligt, ser igenom en hel del.
Det har också kommit fram att hon ljugit en hel del om sina siffror, vilket jag vet hur lätt det är att göra i den här branschen.

Varför tror ni den här delen först publicerades och sedan raderats efter ett par timmar?
Hos Podtail ligger båda avsnitten uppe men det som är 4 minuter längre går inte att lyssna på längre.

Tusen tack för klippet!!

273 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jättebra. Men den stora frågan kvarstår – har de blivit nedtystade?

   Såklart.

    Ja hon har ju redan sagt själv att med lite sedlar i handen kan man komma långt

     Men på riktigt, tror ni att Bella tystat ner Bianca och mutat med sedlar? Nej tror inte att Bella eller någon i hennes team är de första att lyssna på A o B:s podd så nej. Men däremot så har kanske något sagt till dem att de riskerar att bli förtalsanmälda, någon kan ha sagt att det låter dåligt, som att B går med i ett drev och hon vet ju faktiskt inte sanningen och har inte koll alls vilket vi märker när vi läser här. Dessutom kan någon ha sagt att nej dra ej upp det där då kanske folk ist drar upp massa olaglighetetr och skit om Biancas pappa. Bianca har ju inte alls koll på situationen med H det ser vi här – vadå ”om han gjort allting som hon påstår….” Han har ju bekräftat allt Bella påstår, att han är kriminell har inte Bella sagt något om det där är vinklat av H, CC och andra. Nej Bianca har ju inte koll och borde därför inte yttra sig. Strategier har hon själv och hon är nog den som pratat mest om sin familj, partner och annat offentligt, ljuga och överdriva är det vanliga när det gäller Bianca också. Gissar att hon tänkte att de skulle få lyssnarrekord genom att dra upp Bella. Bianca och hennes team är riktigt sluga och strategiska.

      Det var nog halvt på skämt..

      Tror inte Bella tystat ner Bianca, snarare någon som viftat med en varningstriangel ang förtal..

       Då har de viftat med fel flagga.

        😅😅

      Kan tänka mig också att Bianca tänkte att om hon snackar skit och illa om Isabella så vinner hon hejarop härinne och får fler lyssnare och fans. Och framförallt att hon då ska slippa att få skit av CC och slippa bli granskad av CC och slippa få sin business förstörd.

      Precis
      Denna ingrosso ska hålla sig tyst, hon snackar om allt o mycket- vilkeeeen skit
      Hon är bara avundsjuk på Isabella

    Det står en del om Bianca och om detta i föregående inlägg också, i kommentarerna i förra inlägget som är före detta inlägg.

   Jag har ställt frågan till Acast.

    Det har nog inget med Bella att göra. B och A kortade ner förra avsnittet också en hel del, bara så du vet. Det togs bort en massa då med. Bianca är inte känd som den vassaste kniven i lådan, snackar först högt och brett och tänker sen, hon får ofta redigeras i efterhand. Hon både överdriver och ljuger mycket, hänger ut sin nära, och strategier det har Bianca och hennes team.

     Det kanske inte är så illasinnat eller beräknande, det kan ju bero på ”ADHD-babbel” helt enkelt. Man vräker helt sonika ur sig det som snurrar runt i huvudet. Man kanske gissade fel om något eller råkade överdriva lite väl mycket. Efteråt tänker man efter och inser att det blev fel. Redigerar.

     Det kan bero på många saker. Att man avslöjar något om sig själv som man inte vill berätta. Eller att man tycker att det sammanlagt låter hårdare än man tänkt sig. Det är därför jag föredrar det skrivna ordet.

    Men alltså.. de tog bort en del i förra avsnittet också. Det har hänt innan, Bianca snackar först och tänker sen, andra får tänka åt henne och redigera henne i efterhand. Tråkigt att det man skriver inte går fram och visas.

   Som nån skrev under det tidigare BB inlägget, så: ”Rebecca Stella som promotar Bella, är bästa vän med Vanessa, som är Biancas manager.”

    Rebecca Stella promotar Bella??

    Tänker mig att något sådant här hamnade i Biancas röstbrevlåda…
    ”Heeeej gumman, det är Vääänz. Du Bibz, är du en gullegumma och tar bort det där du skrev om Bellz och det på en gång innan vi får probz. Stellz hälsar puss och kram till gumman från en annan gumma”.

     Hahahah precis, guuuuumman! det hade varit rart, taaack.

     Haha

   30 miljoner som blev fel😂 . hennes ex höjer henne till skyarna. Däremot sa hon att han inte skulle komma tillbaks till sverige men han är redan här. Jobbigt med människor som fantiserar och tror dom vet hur det ligger till??!!

  Pop-eli-pop-eli-popcorn!!!

   Bring it on! 🍿🍿🍿

  Varför klipptes det bort för?

   De vågar ju såklart inte stå för det. En sak häva ur sig grejer i en podd, en helt annan om nån tidning ringer och frågar ”vad menar du egentligen med det här”? ”Vet du nåt om X affärer eller lånehajar”?

    Kanske Bianca som lånat ut pengar till H och tänkt att de skulle växa? Eller släkt till Bianca inom restaurangbranschen? Det har pratats om pengatvätt bl a gällande någon nära Bianca. Just saying..

     Var och när har det pratats om det?

      Skrivits iaf väl. även om blåst personer på pengar bl a. Sägs att vissa runt B.I. inte har helt rent mjöl i påsen men vet inte helt säkert vad som är sant, men det verkar det vara.

  Alla känner alla i den äkliga smeten, då därför vågar dom inte stå för vad dom tycker. Ögontjänare.

  Åh hjälp nej. Bianca känns väääldigt ung här. Pudelvarning på detta.

   Hon är väl bara 22 år eller nåt sånt?

   Varför?

    Nja, hon fyller 24 år om 2 veckor

   Pudel?!? För att hon är modig nog och går ut med att hon ser igenom BBs crap? Ah jo tjena…hon har dessutom större makt än BB rent mediamässigt så jag förstår inte varför hon tog bort podden.

    Well, nu var hon ju inte modigare än att hon tog bort inlägget ungefär fyra sekunder senare. Därav drar jag slutsatsen att hon inte är helt 100% på vad hon sagt…

     Jag tror inte att mod har med borttaganadet att göra. Hon har blivit tillsagd garanterat.

      Mod är väl iofs att göra som man själv vill? Men vet man med sig att man inte uttalat sig helt okej så tar man nog bort det.

       Fast hon har ju inte uttalat sig fel på något vis? Hon har inte sagt något som inte redan är sagt.

        Liite konstigt var det väl ändå? Bara för att hennes föräldrar skilmässa kanske gick till på ett sätt så måste ju faktiskt inte X och IL ha det på samma sätt. Om hon inte verkligen har stenkoll på hans business är det kanske bättre skippa uttalandet?

         Nja. Jag tycker att det är bra att folk pratar om det. Bella står helt oemotsagd och får hävda precis vad som helst. Situationer har blivit motbevisade böa statistiken men ändå låter företagen henne hållas? Mja…det är bra att någon som har ”makt” talar om det tycker jag.

          Skojar du? Oemotsagd? Du har inte hängt med? 🤪 Är det någon som granskas till punkt ock pricka och varje ord ska analyseras, vändas och vridas på så är det Bella. Nej det mesta hon säger vinklas och förvrids och hon påstås ljuga om det mesta, obevisat. Hon står verkligen aldrig oemotsagd, tvärtom, aldrig sett ett liknande drev och häxjakt. Vad än Bella gör och säger så är det fel, det ska letas fel och finns inget fel så hittas det på fel. Fel på allt hon gör, på hennes hus, kläder, skratt, allt allt.. Så nej Bella står verkligen inte oemotsagd.

          Vadå företagen låter henne hållas?? Bella får och kan ju inte hävda någonting, allting hon säger ska granskas och allt hon säger är det fel på och vinklas till fel, hon skammas för precis allt och påstås ljuga. Likadant stalkern påstods vara påhitt här men det var det ej. Och nej Bella har inte hittat på något om statistik, det där är vinklat här, inget som är motbevsiat alls däremot visades det här att Bella har största bloggen, men det pratas det inte högt om, såklart.

           Vinklat? Hur vet du det? Har vi ännu en gång personal från löwengrip som håller koll här?

   Håller inte med!
   Jag har inte gillat Bianca så mkt innan men nu tycker jag hon är både modig och för ett ralt och ärligt resonemang.
   Hon känns äkta.

   Hon hade knappast dumpat sin kille för att han gått i personlig konkurs även om det hade varit svinjobbigt. Hon har hjärna på riktigt och hjärta, inte många som har i den branschen.

   Bell fick väl panik ” Ooo nooo, mitt varumärke blir smutskastat om det kommer fram att jag är tillsammans med en som gått i konkurs! Och jag kan inte ”bara” göra slut för då inser folk hur pantat jag uppför mig! Bäst att skapa drama.. bhuhuhu

   Hoppas fan nästan att ngn kändis blir kär i H och att de blir nästa reality serie-par, bara för att knäppa Bella på näsan och visa henne att alla inte dömer och sågar en person som gjort ett misstag.

  Fattar inte varför det klipptes bort, man kan väl prata om sånt som står i tidningen.. ?

   mmm fast bara det att det som står i tidningarna som de läser upp här stämmer ju inte – Bella har inte kallat H för kriminell och inte sagt att en kriminell person var där hemma och sökte H. Inte heller har de påstått att de fått några konkreta hot – allt det där är vinklat av media, H och Camcam. Bianca har uppenbarligen inte full koll på detta för vadå tror på H till hundra procent och om han gjort allt hon sagt?? Vadå? – H har ju bekräftat allt Bella sagt. Och vissa andra saker är vinklat och inte Isabellas uttalande. H har beräftat skulderna, att Bella inte visste om det, att det var en person dr och sökte honom. Att han eller hon fått hot har de aldrig sagt bara att de sett en hotbild vilket inte är konstigt med dessa stora skulder och eftrsom att H sagt tidigare att han fått hot och att kidnappningshot är vanliga. Han bekräftar också att han lämnade Sverige. Så hur tänker Bianca?

    de har hon visst

     Nej

    Okej men varför behövde de skyddas? Fattar ingenting av den här soppan.

     För att H hade stora skulder, hade gjort av med andras pengar, lånade pengar. H har sagt att han tidigare fått hot och att daytraders ofta får kidnappningshot. De hade också sett bilar i närheten vilket de såg som eventuellt hot. Så därför ville de nog ta det säkra före det osäkra. Bella hade en vakt redan innan pga stalker, och klart att hon litar på vad livvakt och polis säger och råder till.

      Hon sa ”ljusskygga personer” är inte det kriminell?

       Eller personer som inte vill synas eller höras.

    Vinklat av media? Bella är den ville bli intervjuad av expressen, de vinklade ingenting 😂

     Jo det har vinklats en del i media, och H har själv vinklat.

     H ville bli intervjuad och säga sin syn och han stakade sig väldigt och lät inte helt hundra. En del av er verkar inte ha full koll på detta och verkar inte ha läst vad Bella skrivit och vad pressen skrivit. Kanske det borde läggas en länk här där H bekräftar det Bella sa att hon inte kände till hans skulder på 30 mille förrän någon kom dit och det då uppdagades. Även länk till där H säger det där om hot och kidnappningshot. Tror det finns på aftonbladet.

  Bianca borde stå för det hon sa, hon har ju RÄTT!! Finns verkligen ingen idé i att ta bort det, Alice och Bianca har ju rätt att spekulera fritt eftersom Bella gjort dramat offentligt.

  Precis om Bianca säger har X inte gått under jorden och han nekar till att något kriminellt skett, mer än dåliga affärer, och när detta väl kommer FRAM ska det bli spännande att se vad Bella har för ursäkt efter all smutskastning hon sysslat med… eller så blir det lagom till hårbandslanseringen. Usch för henne, inte en förebild för någon!

   Men snälla sluta nu.. X säger att han lämnat Sverige och han ville inte berätta var han befann sig. Bella har INTE sagt att H är kriminell – det där är vinklat, H själv och CC har vinklat det. Dessutom kan vi inte veta om han haft något med kriminella att göra för självklart vill han inte berätta det offentligt. All smutskastning Bella sysslat med? Really har hon verkligen sysslat med så mycket smutskastning nej inte enligt mig men enligt Bella-hatarna så, de som hela tiden vill sänka Bella och påstår att hon förstört Hs liv och ”karaktärsmördat” honom – som han själv beskrev det, suck. Han har själv satt sig i denna sits och han har smutskastad Bella, och därför hyllar ni honom nu.

    Och han kunde aldrig mer komma tillbaka till Sverige

     Nej det kanske hon ansåg efter vad hon trodde, hört och sett och eftersom att han hade sådana stora skulder. Men det är ju bra att han kunde det och om allt kan ordnas upp och det inte finns några risker för hot, det kan man ju dock aldrig vara säker på tyvärr. Men H kanske rör sig öppet numera då och känner sig trygg, bra.

      Det hon ”trodde” just precis. Hon visste inte. Ändå har hon gått ut som en bulldozer med lögner. Pinsamt.

       Men sluta nu med era jävla vinklingar och leta fel och vända allt till fel. Vadå gått ut med lögner? Hon kan ha trott att det var en allvarligt situation för H, och det kan Livvakt och polis ha sagt. H har själv sagt att han tidigare hotats och att kidnappningshot är vanligt. GE ER!! Sluta skamma Bella och leta fel!

        Om Bella inte glappade konstant och försökte föra PR av hela sitt liv skulle det inte finnas nåt att ”vinkla”. Det är bara vinkla vinkla vinkla hela tiden som förklaring på alla galna uttalanden. Vill hon inte bli misstolkad får hon lära sig att tala klart och tydligt, inte tycka och tro offentligt! Hon har också ett ansvar i det här! Och jag är övertygad om att hon uttrycker sig på bästa ”vinklingsbara” vis. Det vill säga, så att så många som möjligt ska tro så många saker som möjligt och tjafsa om det.

       VARFÖR skapa sånt drama om man inte vet något och det rör sig om en människa man har älskat? Alltså vad fan, det är faktiskt sjukt.

       Varför smutsa ner X så?

       Och stackarn är fortfarande kär i henne och försvarar henne. Vet inte vem det är mest synd om.

        Ja stackars kille..

         Ja.. han har ju bara sumpat 20-30 miljoner.. stackars han

        DÄRFÖR att hon var tvungen att gå ut med att de inte längre var ihop, hon fick det rådet – för att inte eventuella lånehajar skulle vara efter Bella och kräva Bella på pengar eller ännu värre.. Kan det verkligen vara så svårt att fatta? Hon ville skydda sig själv och sina barn och kanske även H. För att slippa få dit folk som sökte efter H. För att inte bli indragen. Av säkerhetsskäl. That´s why. Men jag tycker också att det är lite synd om honom som hamnat i detta, och även synd om henne.

     Stod i tidningen idag att han är tillbaka i Sverige och söker jobb, ett så ”bra” jobb som möjligt, stod det .

    Så att beblanda sig med svarta pengar är inte kriminellt?

    Om du svara ja på frågan så har du själv svaret på att hon visst anklagat honom för att vara kriminell.

    (Bara för att nämna en sak bland mycket som hon sagt.)

     PS Hyllar inte X. Jag fördömer Bella. Två olika saker.

      Haha, du verkar mer vara inne på min fiendes fiende är min BFF eller nåt 🙂

      Fördömer låter otäckt det där.

       Haha. Synonym till fördöma. 👇

       • förkasta, klandra, kritisera, underkänna, döma ut, skarpt ogilla, ogilla 😄

     Men alltå sluta Trh med att vinkla och vända på varje ord och analysera och vända allt som går till fel – Om nu Bella sagt svarta pengar någon gång, inte vet jag om hon sagt det eller om du hittar på och vinklar i vanlig ordning, men är kanske inte så lätt att hålla reda på allt och veta allt och säga rätt hela tiden, lätt att säga fel också JA det händer alla, särskilt under en sådan press och stress. Inte lätt att veta om pengarna var svarta eller vita – hur skulle egentligen Bella kunna veta det. Men det kanske man anar när det gäller så stora belopp och det är ofta svarta pengar och penningtvätt det handlar om i sådana lägen. Så lägg ner med att leta fel vinkla och vända. Ditt Bella-hat är så sjukt!

      ”m”?

      Hon har sagt det på sin instastory. Det och lite till.

      Och om hon nu inte vet så borde Bella hålla tyst. Men hon sade rent ut att pengarna X lånade förmodligen var svarta. Och det gör honom till kriminell.

      Det kaaaaan ju vara bra att hålla reda på sin idol och allt hon säger innan du försvarar henne. Bara en tanke.

       Förmodligen? Ja men det kan hon väl förmoda när det är sådana stora belopp? Att du vill vinkla hela tiden till att hon sagt att H är kriminell… du är störd Trh!

       Man kan väl kanske inte alltid veta om pengar man lånar är svarta eller inte, gör det mig kriminell om jag lånar pengar av någon och de pengarna var svarta? Eh?

       Det kaaaan ju vara bra att hålla sig till sanningen gällande vad Bella sagt och gjort också eller hur. Bara en tanke. Då borde ju Bianca och Camcam och du Trh hålla tyst också då med din logik, för ni vet ju inte.

       Dessutom så vet jag vad hon sa på instastory och jag vet också allt som camcam vinklade om vad som sagts där, hittade på att Bella sagt sånt hon inte sagt och vinklade. Precis likadant som du alltid gör, nu är jag ju ganska säker på att du är en av CCs nära, troligtvis Magnus och ibland CC själv. Det kan man se på ert sätt att skriva, härskartekniken, samma Bella-hat och samma åsikter och samma lögner. Och du kommer alltid snabbt och ska rädda Camcam och snabbt smutskasta Bella och vinkla och manipulera.

        Eller båda? TRH är kanske en klon vi tagit fram? 50% M och 50% CamCam?

         Precis det sm jag också tror, som flera andra, att TRH är typ er klon alltså en profil/nick ni startat som ska hålla me ddig och tycka samma saker och övertyga och manipulera åt dig. Ibland r det du som är inloggad som TRH och ibland Magnus. TRH kommer alltid snabbt till undsättning. Men du/ni är bra på att skoja bort det lite fyndigt och prata om foliehatt och då lyckas ni få folk att tro er. Men alla lurar ni inte. Stackars Magnus förresten, får stå åt sidan för Bella.. kan inte vara mkt du hinner med Magnus.

          OCH en hundvalp! Kan du tänka dig? Du borde nästan skicka honom ett peppande mail för att han inte ska gå under helt av åsidosatthet! Kan du göra det? festhosmange@bloggbevakning.se
          Säg bara inte att det är jag som skickat dig!

           😂😂😘

    Folk skulle hylla satan själv så länge han sa emot bella.

     Jag tycker så fruktansvärt synd om Bella. Måste vara fruktansvärt påfrestande att varenda ord man säger ska vinklas och vändas till fel, att allt man säger ska vändas till fel och förvridas. Att allt man gör och säger är fel, att inte kunna göra någonting rätt. Och att hela Sverige ska ”granska” och håna allt hon gör, säger, inte gör och säger, hur hon ser ut, pratar, skrattar, att hon är dålig mamma, förstört en killes liv, har fult hus, har fula kläder med mera med mera… alltså jag beundrar henne att hon överhudtaget står på benen och kan se glad ut emellanåt. Jag hade varit totalt knäckt i hennes läge, hade varit ett nervvrak, men att hon kan skaka av sig all skit och inte gå till attacker och gapa och skrika och smutskasta tillbaka – det är stort och helt fantastiskt.

      Nästan magiskt skulle jag vilja kalla det! 🙂

      Men hallå. Du går alltså på allt det där? Hela hennes spel och hur hon leker med läsarna? W o w. Spara din empati till saker som förtjänar det.

       Hahahah tänkte det samma😂

       Eller så är det ni som är som små nickedockor..

        Nej. Jag står och ser på hela spektaklet med en inställning som säger att man inte kan veta vem som säger det som faktiskt har hänt MEN Bella SJÄLV har ju för sjutton erkännt att hon går enligt en strategi. Ni äter ju henne ur handen så vem är nickedocka egentligen? Ni tycker ”synd” om en kvinna som planerar varenda liten detalj av det hon skriver och ni vägrar se det ur en synvinkel som kan visa på att ni blir tokblåsta av henne. Hallå, vakna? ”Åh jag har hjärtesorg”, ”åh jag är så sårad”, ”åh jag kan inte gå upp ur sängen”…two minutes later…”fest”, ”woho i love my life”, ”im soooo strong”…ni dansar efter en sann narcisists pipa och tror att alla andra är idioter?…asså…hur mycket sturd får man lov att vara😱?…hjälp. Hur det än är så är precis allt med henne fake. Allt. Och hon säger det till er rakt ut. Ändå sitter ni alla här och bah ”staaackars henne”…va i?

         Kolla bara hotlappen. Inte ETT ord om att ”det är en gammal lapp” när inlägget gjordes. Nähä då. Inlägget skrevs i nutid och det skrev exakt på så vis att det var en rykande färsk lapp. När allt kom ut och det inte funkade mer att låtsas om att det var en ny lapp så hävdar hon alltså helt seriöst att ”ja det är ju en tolkningsfråga”…det är ingen tolkningsfråga om man konstaterar att det hände NU. Det är pinsamt. Sååå pinsamt. Om inte allt detta som nu har kommit fram vore så…ja, då hade antagligen fortfarande ingen vetat att det var en gammal lapp utöver det som camcam har skrivit om det.

      Bl.a.-bl.a.!

      Tycka synd om? Va? Hon väljer själv huruvida hon uttalar sig om saker eller inte. Hon är inget offer!

    Hon kanske inte har sagt det men hon skrev ju det på sin blogg…? Så jag kan nog tycka att Bella har kommunicerat det till omvärlden oavsett om det stämmer eller ej.

    ”– Det var en person vid min dörr. Sen har det varit… när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus.
    – Det var ett obehagligt möte.
    Blondinbellas mardröm – letar efter ex-pojkvän
    Isabella Löwengrip fortsätter:
    – När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov.”

    Vinklat menar du?

     Ja exakt – det var en person vid hennes dörr som sökte H – ser du att hon säger att hen var kriminell? Nej just det .. men sen säger hon att det varit bilar utanför och att hon antar att de har sökt honom – hon antar det betyder inte att hon säger att det säkert är så. Att hon tycker att det var ett obehagligt möte ja och? Det var det kanske, det är henens känsla, inget vi kan avgöra eller veta. Sen skriver tidningen – ”Blondinbellas mardröm – letar efter expojkvän”. Ja det är tidningens rubrik/citat för att locka läsare, och ja det var väl en mardröm för Bella och det var en där och letade efter ex-pojkvännen ja, det är bekräftat. Och vilka bilar som varit där och vad de fått fram det vet inte du eller ex-pojkvännen. Inga lögner alltså. Ja lite vinklat eller vad menar du?

    Hon har ju skrivit att familjerna han lånade pengar av var kriminella?

     Nej det har hon inte alls skrivit, det var Camcam som skrev det däremot. Camcam vinklar allt och påstår och får folk här att tro att Bella sagt och skrivit saker som hon inte har.

      Men din faktaresistenta stolle – läs Expressens artikel så får du ALLA dina svar om vad Isabella sagt!

      https://www.expressen.se/noje/kidnappare-hos-lowengrip-letar-efter-ex-pojkvannen/

       För ingen har någonsin blivit felciterad av kvällspressen (som vill ha klick, inte leverera högklassig journalistik)?!

        Så DET är vad som pågår i den artikeln? Orättade felcitat? Äntligen förstår jag! 😉

         Jag som skrev om felcitat är en annan anonym än den som skrev ovan. Tycker bara att man ska passa sig för att tro att kvällspress har som syfte att leverera granskade sanningar då allt de gör är att jaga klick. 😊

          Dvs de skriver vinklade rubriker och spär på och gör hönor av fjädrar. Det är deras grej, inte bara när de gäller bella utan generellt.

          Problemet med det ni säger är att expressen har lagt upp ljudfiler också där Bella själv pratar. 😊

           Det kanske är en Bella-imitatör? 🤩

           Ja men så klart. Att jag inte tänkte på det. 😂

           Det är ju givetvis Gabrielle som pratar. Hallå?

           Och VAR hör du att Bella säger att kriminella varit hemma hos henne?? Hon säger att hon fick ett hembesök och då uppdagades allt- det är allt hon säger! Ni är fan inte kloka, helt störda.

          Tror du inte Isabella jagar klick? 😉

       Men Camcam din sjuka otäcka manipulativa idiot! Du VET mycket väl att Bella inte sagt det ordagrant som expressen skriver, du VET att de vinklat vad Bella skrivit och sagt nämligen att ”en person varit hemma och sökt H och då uppdagades allt” – och att ”de sett bilar i närheten som tillhörde personer som varit dömda”.

       Hon säger inte alls i klippet att det varit kriminella hemma i hennes och barnens hem och det VET du. Du VET att expressen vinklat och inte citerar Bella ordagrant. Ge dig någon gång sjuka otäcka människa!

       Hoppas du drabbas hårt av dålig karma.

        Sover du aldrig? Sömnbrist kan få allvarliga konsekvenser, vettu…

  Långsamt men säkert börjar lögnerna komma ifatt henne. För många som genomskådat henne nu och till slut kommer hon inte kunna ta sig framåt på falska meriter längre.
  Måste ju vara många i hennes närhet, speciellt efter lapp-avslöjandet, som skäms järnet. Vilket pinsamt bolag jobba för

  Bianca är väl inte direkt känd för att tänka före hon talar….

   Det blev ju tyvärr ganska tydligt här.

    Vad sa hon som är fel?

     Ungefär allt hon direkt efteråt valde att ta bort 🙂 Det säger väl nåt om hur hon själv bedömde det.

  Utan att gå in på detaljer kan jag intyga att Bjärredfallet verkligen är sant. Ha lite respekt är du snäll.

   Jag har respekt. För flickornas öde!

    Vill du spekulera kring sanningshalten så får du gå till Flashback tycker jag.

     Det är inte respekt att tiga ihjäl mord och omständigheterna kringeln dem. Och varför ska jag inte få prata om det här?

   Att iskallt mörda sina barn genom plågsam strypning/kvävning, och sedan fegt ta livet av sig.
   Det är svårt att hitta några vidrigare föräldrar så vad exakt är det folk ska respektera?

   Jag önskar att den av föräldrarna som ligger bakom detta, eller båda, åtminstone hade kunnat ställas inför rätta och fått veta exakt hur mycket människor hatar och föraktar dem för dessa hänsynslösa barnamorden.

    Det kan ju vara barnen man tänker på när man pratar om att visa respekt…

     Kan bara citera anonym ovan ”Det är inte respekt att tiga ihjäl mord.”

      Men allt här är spekulationer, att spekulera kring detta är respektlöst.

       Allt här är spekulationer? Barnen mördades genom strypning/kvävning (vilket för övrigt är enormt plågsamt och ångestfyllt) av den person som stod dem närmast och som var skyldig att ge dem trygghet och omvårdnad. Finns ingenting att spekulera i när det gäller morden och hur de gick till. Det är redan utrett och klart. Kvar finns bara frågan vad som fick en förälder att tro sig ha rätten att bestämma över flickornas liv och kroppar.

    Blir lika förbannad varje gång jag ser någon skriva att barnen blev dödade pga att de hade ME. Det är LÖGN! A och M blev brutalt mördade pga att deras barnamördare till föräldrar var helt sjuka i huvudet och valde att på ett bestialisk sätt mörda sina egna barn när de inte passade in i deras mall av det perfekta livet. Sluta skydda mördarna! Barnen var inte alls så sjuka att de var i behov av avlivning, det är bara något mördarna skyller på. Barnen orkade med undervisning 4 ggr i veckan, de var inga kollin som låg orörliga i mörka rum. De har handgripligen strypt och kvävt sina egna barn, barn som kämpat för sina liv. Vet du hur lång tid det tar att dö av strypning? Fattar du inte hur de lidit?? Det finns öht ingen barmhärtighet i denna saken. Barnen blev mördade pga att deras föräldrar var sinnessjuka iskalla mördare, inte för att de hade ME eller någon annan sjukdom! Att mörda sina egna barn är det största brott man kan begå och A och M förtjänar bättre än att deras tragiska öden tystas ner av media som bara berättar historien från mördarnas synpunkt.

     Dessutom spelar det ingen roll om flickorna så hade befunnit sig i livets slutskede eftersom det inte är tillåtet att förkorta livet för någon. Allra minst efter eget bevåg hemma i bostaden för att man själv tycker att det verkar vara en bra idé. Mord är mord.

     Lustigt nog får man inte ens själv avliva sina sällskapsdjur på egen hand om man inte håller sig till de regler och rekommendationer som finns (strypning och kvävning står inte med som tillåtna avlivningsmetoder där heller eftersom att djuret inte får utsättas för onödigt lidande).

     Kokar av ilska när jag ser att folk fortfarande försöker rättfärdiga morden på barnen. Det går inte att rättfärdiga. Och detta måste påtalas om och om igen, så att sjuka barn vågar lita på sina föräldrar. Vågar lita på att de får vara sjuka och att deras föräldrar inte kommer att mörda dem när de minst anar det. Barn måste kunna lita på att deras föräldrars livskvalitet aldrig någonsin kan vara deras ansvar och börda att bära.

  1) Bella har avföljt Bianca på Instagram.
  2) Citerar annan influencer (och vän) som sa det väldigt bra själv,
  ”Bella verkar inte fatta att folk snackar med varandra i den här stan, det är liksom ingen hemlighet hur hon håller på.”

   Precis, det är exakt så det låter på B, att hon vet mkt mer än hon kan säga.
   Folk kanske håller BB bakom ryggen men samtidigt snackar de så klart hundra ggr mer om henne. Men hon är väl nöjd så länge cashen rullar in.
   Jag har så svårt att se långsiktigheten bara, hon behöver den yngre publiken och dom ger nog inte ett flying f*ck i vad BB pysslar med, de följer andra.

   Bella verkar grovt underskatta ”mun till mun”-metoden, många blir informerade på detta sätt. Till slut knyts nog säcken ihop + fler lögner kommer fram, och då är hon körd. Hur mycket fnitter och hårslängande hon än har på lager…

   Det förstår jag. Fy så elakt av Bianca, allt för uppmärksamhet och tjäna pengar antar jag, Finns det någon som ljuger och överdriver som Bianca, finns det någon annan som hängt ut sin familj, partner och ljuger och vinklar som Bianca. Där sjönk hon. Och Bella som skrivit snällt om Bianca tidigare. Stackars Bella. Tyvärr sjönk Alice också, Bianca drog ner henne också..

    🤦

    Buhuuu stackars Bella som får smaka på sin egen medicin. Lägg ner, fattar inte ni Bella bakslickare att hon bara hittar på och ljuger för att ni ska fortsätta läsa henens blogg? Hon är så ute och har inget som gör att folk vill gå in på hennes blogg så det enda som är kvar är provokationer. Hon är typ classykissie, trots att jag aldrig i mitt liv läst kissies blogg.

    Är du på riktigt???

   Ja Dolly det är väl klart att folk snackar, och folk utan koll litar på det de hör och läser, och de förvränger. Vi som har koll kan ju se hur mycket som är fel och konstigt i det som står i detta inlägg och som Bianca uttrycker. Synd bara att folk läser inlägg här på denna blogg och tror på det, att de inte förstår hur mycket som Camcam vinklar och förvränger och att mycket inte är helt sant. Många ser till att rida på denna historia och vill dra till sig läsare, lyssnare och högre statistik. Kolla bara hur cc mjölkar detta och nu försökte Bianca dra fördel av det.

    Jo jo, jag har sjölv varit anställd av Bella så jag känner nog till den riktiga sidan mer än samtliga här. Dig inkluderad.

     Berätta mer!!!! Orimligt nyfiken 😆

     Det har väl alla varit som ogillar henne 😂😂

     Fast vänta här nu VA? Dolly, du har alltså haft henne som chef???

      Ja, tyvärr 🙂

   Hon följer fortfarande Bianca på instagram.

    Vad beror det på att vi här bland kommentarerna ofta ser någon som påstår att den och den avföljt någon eller att A och B inte längre följer varandra och direkt efteråt kommenterar någon att de visst följer varandra på Instagram.
    Är det svårt att se om någon följer ett annat konto? Det finns ju en sökfunktion bland följer/följare så det borde ju vara lätt att se om A följer B och om B följer A. Den enes följer är ju den andres följare så det är väl bara att kolla om bägge finns på respektive konto.

     Tror det är en bugg. Ibland kan det stå att X INTE har Y som följare, medan det på Ys sida står att Y följer X. Vet faktiskt inte varför det blir så? Men min rekommendation är att man alltid söker på bådas följare och följer för att förhoppningvis få en rättvis bild

  Angående din kommentar om bjärred så tycker inte jag att det är på sin plats att sprida konspirationer som om de vore vedertagna sanningar. Visa lite respekt.

   Det som skett i media hittills är att mördarens version har spridits som en vedertagen sanning – jag är inte alls särskilt konspiratorisk av mig men intrycket jag fått av testamentet med skumt fokus på en oviktig bok, den märkliga barnboken, pianolärarinnans uttalande om Moas och mördarens hälsa och polisens redogörelse för strypningarna/kvävningen är att här borde inte locket läggas på.

    Och det här är rätt forum för det tycker du?

     Menar du att Familjeliv skulle vara mer passande?

      Finns det bara bloggbevakning och familjeliv att välja på?

  Invänta snyftinlägg från Bella om systerskap/starka kvinnor/branschen/hon har minsann alltid stöttat andra unga tjejer osv

  Men alltså Bianca, vad vet hon? Vadå ”om han gjort allt…”? Haha det Bella sagt har han ju bekräftat i tidningarna – han har bekräftat att han är skyldig personer 30 mille och att Bella inte känt till detta – så vad menar Bianca att om han gjort allt detta? Haha alltså så sjukt att yttra sig om saker hon ej har koll på. Dessutom allt som står som de läser upp stämmer ju inte – Bella sa inte att H är kriminell eller att någon var kriminell som var där och sökte H. Det där är vinklat av H, press, CC och kommentarskrivare. Att Bianca skriver att Bella förstört hans liv är så sjukt – och att detta är en PR- situation för att locka läsare – är det inte han själv som förstört sitt liv som satt sig i dessa skulder? Bella ar varit öppen med sina strategier ja, det är det inte alla som är- det betyder inte att denna historia är fejk, det är ju dessutom bekräftat av H. Bianca själv har startegier och hon om någor pratar om andra runt omkring, om sin familj och allt möjligt i pressen och andra medier. Bianca har ljugit om mycket överdriver det mesta och vinklar mycket. Att hon nu medverkar i detta sjuka elka drev mot Bella får henen att sjunka i mina ögon. Kanke tänker Bianca att hon själv tjänar på det – fler lyssnare och slippa bli granskad och få skit av cc = tjäna mer pengar. Lågt Bianca.

   Hur kan man vara så naiv som du?! Hejja Bianca!

    Ja klart att ni i Bella-sekten hejjar på Bianca nu, tidigare har du säkert klagat på och hånat henne med. Och ni hejar på H nu som ni tidigare klagade på och hånade. Så sjukt stört. Ska man skratta eller gråta.. Blir fan mörkrädd.

     Får du ont i magen också?

      Jag får ont i magen. Inte bara det, blir galen och mår sjukt dåligt av att läsa inläggen om Bella och hur folk beter sig. Skrämmande. Heja Bella, hoppas detta sjuka otäcka drev här uppmärksammas och anmäls och att denna blogg blir tvungen att stänga.

       ”Drev”…🤦🏻‍♀️

   m kommenterar för fullo här idag, samma sak om och om igen :>

   Men asså att investera andras pengar är väl vad daytraders GÖR? Att han förvaltat pengarna i aktiehandel osv? Hur kan hon påstå att hon INTE vetat det när hon vetat vad han livnärt sig på + säger sig vara aktiekunnig själv? Och hon har kallat familjerna vars pengar det gäller för ”kriminella familjer”, så jo…

  Hoppas verkligen att Bianca förstår att hon är extremt mycket större och mäktigare än vad Bella vill få folk att tro.
  Folkligheten, följarskaran, profilvärdet, omsättningen för nästa bokslut osv. Bianca bräcker Isabella på samtliga.
  Bra att hon vågar säga att kejsaren faktiskt är naken. För så är det.

  Hade nog mer gjort som Alice i det läget. Inte yttrat mig så mycket om saker jag inte har någon insyn i. Kan lätt bli väldigt fel.

   Håller helt med. B framstår nästan som lite barnslig i jämförelse. Ännu värre när hon faktiskt tar bort inlägget, då ville hon väl inte säga nåt då?

  Har du frågat Bianca om varför det är bortklippt?

   Jag har ställt frågan till Acast.

    De klippte bort en del i förra avsnittet också. Just saying.. 😉

  Detta var en riktigt kul blogg som jag gärna återkommer till…

   Heja 😉

  Men helt ärligt !! Kan det verkligen finnas någon som ser upp till denna falska , narssistiska människa Isabella blåljug ! Herregud kvinnan är 30 år beter sig som en bortskämd snorunge samtidigt som hon är så bra vän m prinsessan Sofia och ska bli störst i världen ??? På vad ? Allt såklart . När hennes ungar växer upp och får läsa om sin mammas hysteriska liv där inte de var inräknade utan bara var som en slags prydnad ? Så kanske det är för sent att rätta sina misstag .
  Att inte hämta , lämna på dagis , handla presenter till barnen själv , har folk runtomkring sig jämt som sköter allt åt henne , gissar att hon inte ens är hemma och vabbar , var ju ett jäkla liv om detta när hon bodde m Odd , så ungarna fick vara på hennes jobb. Bella är ingen superwomen ? En sådan ska kunna göra det som alla människor har lärt sig … hur man tar ansvar över sig själv och sina barn . Denna soppa med exet ?? Hon ljög för att i hennes liv måste saker hända och hon måste stå i centrum annars får hon väl sina krypningar i kroppen ( hon kunde ju inte ens läsa en bok för barnen förrut utan då var hon tvungen att ta en paus och kuta runt huset ( hände när hon var gift m Odd) Bella borde nog utredas för flera diagnoser innan hon hamnar på Sidsjön 🤔 fast där kan hon ju sitta och snickra SJ pallar med god förtjänst . Alla ni som ser upp till denna kvinna !!! Hon är ett skal full av lögner , hon går över lik, ljuger och hittar på för att få det hon vill . Vem o helvetet kan hylla en sån egoistisk självgod sjuk människa ? Fattar inte ? Är det pengarna hon tjänar så är det bara att beklaga 😕 människan blir dummare och mer dramatisk ju mer hon tjänar . Vill inte veta hur detta slutar 😕 men knappast bra för dem k hennes närhet . Tyvärr är inte blod tjockare än vatten för vissa.

   Men gud.. helt ärligt. Är du cc som skriver eller? Överdriv och ljug lite till vettja. Alltså vad är det för fel på folk? Bella är 28 år och hon brukar lämna och hämta på dagis. Bella ljuger inte mer än andra bloggare, går inte över lik mer än andra. Visst att hon kanske har diagnoser vilket hon gått ut med. Hur mår du NC? Du låter väldigt bitter och elak, lite besatt av Bella också. Du verkar vara en fin människa med ett gott hjärta eh.. som raljerar kränkande över en annan människa, avundsjuka kanske. Och att skamma en mamma och dra upp hennes barn. Så jävla lågt, och framförallt – varför ljuga? Säger allt om dig NC. Du kanske är en sån som skriver skit och klagar på Bianca också. Nej jag är ingen Simon eller Pingis.

   Skrev ett svar här som inte visas, såklart, haha alltså. Du låter frisk öh… eller inte. Låter som CC.
   Bella är 28 och hon hämtar och lämnar på dagis. Hon ljuger inte mer än andra bloggare, hon går inte över lik mer än andra. Hon håller inte på med att smutskasta andra bloggare eller andra kändisar. Bella är större och vuxnare än så.

   Förstår inte heller de som hyllar henne som en ”super mom” Hon verkar ju prioritera bort sina barn totalt och mest tänka på sig själv. Inte heller kan hon vara en god förebild och lära sina barn om hur man är en bra person och hur man tar hand om sina relationer då BB ju inte själv kan det. Hon kan ju i te lära ungarna att byta ut sina kompisar så fort de inte dansar efter deras pipa. Självklart finns det bra föräldrar som har karriär och jobbar mkt i perioder men då kompenseras det av långa perioder där de faktiskt är MED sina barn!

  Snälla Cam inte tar du väl julledigt?? 😀 🙌🏼
  Kram från Småland

   Nä, det skulle jag aldrig drömma om att göra.. =)

    Förstör julen också för folk och för dig själv, bra där.. eller inte. Du skulle nog må bättre av en paus, och definitivt av en Bella-paus. Du är så sjukt besatt i din jakt på läsare och största bloggen. Du har Bella att tacka för mycket, vad vore du utan Bella. Men det kommer nog ta ut sin rätt så småningom, du bränner ut dig…gräver din egen grav.

     Gråt lite till, sen kan du klicka dig ut igen 🙂 Det ska gå bra ska du se.

     Skriver du såhär till alla nöjesjournalister också? Eftersom det här inte är en personlig blogg så ser jag ingen skillnad på den här bloggen och Veckans nu osv. Där spekuleras det också friskt och givetvis återkommer personer som har mkt ”drama” kring sig. Om man inte vill höra ett ont ord om sig så kan man ju skippa att bli offentlig. Givetvis ska inte kändisar få utstå elakheter och obefogat skvaller som gör dem illa MEN vi pratar om en mediakåt tjej som inte gjort annat än måla upp sig själv som en slags Messias sedan över 10 år tillbaka. Hon pratar ofta och gärna om saker hon inte har en aning om, hon ljuger och fabricerar, utnyttjar och förstorar. Ja då får man räkna med att folk inte kommer badda ens panna och de flesta med hjärna kommer tycka illa om en.

     Du har skrivit 18(!) kommentarer under det här inlägget. Jag tror att DU kanske skulle behöva lite julledigt och tid iväg från dina plikter. 😉

      Lol ägd 😂

      Hahahah

      haha, är det hen som kallade sig ”m” i tidigare inlägget, eller är just denna person en annan?

      18??🤦

      Hur många har TrH skrivit? 😀

       Under hela dagen är de kanske 18. Men inte under samma inlägg. 😊

  Men alltså vad är det för fel?!!? Hur sjukt att kommentarer inte släpps fram haha det säger en del… Om man skammar och kastar så mkt skit som möjligt på Bella då går det fram antar jag. Jösses alltså.

   Om du som jag skrivit flera kommentarer under dagen som kommer minst en om inte flera att fastna i modd. Finns ingen orsak alls. Långa betydligt vanligare än korta men verkar inte spela så stor roll.

   Bara att ha tålamod och väta tills de släpps fram av CamCam. 🙂

    Haha fast du förstår nog, vet nog att inte alla som inte smeker cc medhårs och de som skriver till Bellas fördel inte släpps fram. Även sett att hon blockat vissa som skriver till Bellas fördel, någon brukar gapa ”camcam blocka den människan”. Det säger en del.. hoppas folk förstår men det gäller att läsa kommentarer för att få veta sanningen, vissa läser bara inlägg här och tror på det som står utan att förstå att det är vinklat och förvrängt och ofta rena påhitt och ljug. Men nu lämnar jag denna äckliga blogg. Har inte tålamod.

     Ja folk tappar helt distansen när de går igång och diskuterar bella. Och då menar jag både kritikerna och fansen.

     Du verkar sjukt paranoid.. chilla

     Gå igenom kommentarsfältet en sväng till, så finns de där allihop. Till skämmig beskådan.

  Trodde du skulle ta upp att Bianca vill sluta blogga på grund av allt hat som hon får?

   Får hon ens hälften så mycket som Bella får?

  Förstår inte varför det blev en så stor grej. Bianca säjer ju ingenting som typ 99 procent av vi andra inte redan tycker. Hejja Bianca det skulle vara skönt om fler sa vad de egentligen tyckte.

   Håller med, tyckte det var uppfriskande att höra Bianca säga det dom flesta tycker om hela Blondinbella-situationen

    Inget vi inte hört förr. Kvinna som ”förstör hans liv” när hon berättar om det han gjort. Zzz så gammalt.

     En klassiker som aldrig går ur tiden. Nu finns väl säkert dessutom 10 kvinnor på kö som ska ”rädda honom”. Allt är som vanligt igen.

     Hon har inte bara berättat vad han gjort. Hon har ändrat sin version av honom flera gånger under samma vecka. En dag hade hon ingen insyn i hans ekonomi, trots att han visat sitt bankkonto, sen var det hon som betalade allt och hans kort fungerade aldrig, han ville ha öppet förhållande som hon skrivit 10 inlägg om hur bra det är, han försökte få henne att investera i kryptovaluta som hon själv frågat honom om, listan kan göras lång. Hon hade bara kunnat säga att de har gjort slut och att hon inte hade något med hans affärer att göra. Plus att hon har erkänt att hon manipulerade alla till att tro att hon fick en hotlapp pga Camilla. Bara för att jag inte vill försvara henne står jag inte på hans sida.

     Ja men vad har hon för rätt att ens prata om hans ekonomi som hon gjort? Vilken normal människa tänker, ”ok nu har han satt sig i skiten, det här ska jag prata om med hela mediasverige”. Hon inser ju själv hur ointressant hon är när hon måste koka ihop sånt här skit för att ens synas. Och ingen frisk människa mjölkar NÅGON ANNANS ekonomiska problem och pratar om dem i media.

      Kokat ihop? Lägg av du vet att hon inte kokat ihop det, du vet att H själv bekräftat detta. Så då är inte Camcam frisk då menar du eftersom hon mjölkar detta, eftersom hon mjölkar någon annans ekonomiska problem. Det har Camcam gjort förr också och Camcam är den om mjölkar detta mest, betydligt mer än Bella.

   Absolut! Kom bara ihåg att deleta det direkt efteråt 🙂

  Nu var det väl fler än föräldrarna som visste om att barnen var sjuka. Tycker att du bör ta dina spekulationer på flashback i stället för här.

   Jag ifrågasätter faktiskt inte att flickorna mådde dåligt. Med facit i hand inte alls konstigt.

  Älskar Biancas raka sätt.

  Hon står för det hon säger och tycker och därför blir det något märkligt varför denna diskussionen togs bort?

  När Isabella och X ger två helt skilda versioner av vad som hänt är det väl inte konstigt om folk spekulerar i vem de tror talar mest sanning, än mindre än B som är i samma bransch.

  Eftersom Bella hängt ut X och gjort en sådan stor grej av det hela i media så kan väl Bianca för spekulera högt om vad hon tror om saken.

  Det är ganska många som fått upp ögonen på hur Bella agerar i olika situationer och på att hennes agerande inte överrensstämmer med hur de flesta andra skulle agerat.

   Två helt skilda versioner? Nja det där stämmer väl inte riktigt, de har sagt ungefär samma, ganska lika versioner faktiskt.

   Uppenbarligen står hon ju INTE för vad hon säger.

  Här samlas eliten av skvallerbyttor, god jul på er.

   Och du är här och läser. Så då tillhör väl du också den kategorin 🙂

    Nej nu tar jag julledigt 👍🏻

     Tror jag inte på 😛

  Kan ju vara så att det med hajen är under utredning fortfarande och därför är det inte lämpligt att man pratar om det i en podd.expressen visade ju fortfarande inte hans ansikte nu tex när de skrev senaste artikeln.

   Nämnde de honom med namn?

  …för att inte tala om snuskgubben i närmsta kretsen runt Svenska Akademin som alla kulturpretton vetat om hur han beter sig i decennier men alla har lagt locket på😬

  Jag tyckte att det var så intressant och roligt att läsa om Blondinbella men det är inte längre. Jag har totalt tappat intresse efter att allt ljugandet kom fram. Har det hänt någon av er?

   Nope, det är precis tvärtom. Var totalt ointresserad av allt som hade med Bella att göra innan det visade sig att hon är en notorisk lögnare. Först då blev allt drama kring henne högintressant.

   Jag var inte det minsta intresserad av henne när hon var gift. Efter alla löjliga utspel 2012-2013 slutade jag följa henne helt och gick in på hennes blogg först när hon hade gått ut med skilsmässan. Då tyckte jag att det var kul att följa hennes resor, kläder och allt möjligt men sen spårade det ur och så hittade jag den här bloggen och nu kan jag inte sluta läsa om hennes ljugande 🙁 Som att följa en dålig men ändå underhållande såpa.

    Jag förstår vad du säger men nu känns att man läser skvaller om en desparat människa. Det är inte roligt längre. Kanske ändrar sig snart.

  På den är bloggen brukar det också plötsligt och utan förklaring försvinna ett och annat inlägg – tyvärr kvarstår det dock fortfarande alldeles för många inlägg med rena lögner. Men så är denna blogg också en riktig kloak.

   Och ändå är det här och förgyller våra dagar, din gullbulle! <3

    😂

    Jag håller mig givetvis uppdaterad om vad du håller på med – du är inte bortglömd.

     Så härligt! God Jul på dig!

     Vilken konstig kommentar, mår du bra babes? lol

   ”På den är bloggen brukar det också plötsligt och utan förklaring försvinna ett och annat inlägg”

   Jaha, då jag missat det ge några exempel. Nyfiken.

   Så hänger du här ändå och tar dig tiden att skriva kommentar och spekulera i inlägg som ”försvinner”. Haha höjden av idioti. Bara var tyst, det blir fel när du tänker.

  Camilla, vad sa din källa till dig angående Bella och x? Varför kan du inte svara på den enkla frågan om din källa ljög för dig? Om hen nu gjorde det, så minskar din trovärdighet? Dina säkra källor är inte så säkra?
  När allt detta sattes igång så sa du att enligt en källa så var det som Isabella skrev sant. Och nu är det helt tyst om källan – varför?

   Källan måste helt enkelt vara någon som är nära Isabella och hade endast hennes version. Bella bekräftade vad källan sagt till Camilla – alltså är källan någon som har direktkontakt med Isabella och vet hennes förehavanden men som inte har direktkontakt med Hampus. Ganska logiskt när man tänker efter.

   Min källa ljög inte ett dug för mig. Det framkom från första början att det hela var iscensatt av Bella och Simon.

    Fast nu gäller det inte lappen – det gäller H-dramat där du skrev att du visste vad som hänt men måste vara tyst och att sedan Bella berättade samma story för dig som källan gjort.

     Kan man skriva ut hans namn nu?

     Ja, jag fick ett mail om det från första början – att de hade beskydd mm – och när jag frågade Isabella fall det stämde så bekräftade hon det som stått i mailet på fredagen. Expressen skrev om alltsammans på måndagen.

      OCH Odd bekräftade Isabellas utsago där på helgen också kan tilläggas.

    Du förstå inte frågan.

    De undrar vem som bekräftade att det var alvar i det som hände runt X. När Bella först gick ut med att hon brutit.

    De påstår att du hade en källa som bekräftade att det var allvar när Bella först skrev om hels incidenten. Att det förkom hot.

    Inget om lappgate

    (Jag har för mig att den källan var Bella själv, men jag kan ha missuppfattat vilken källa de pratar om)

     Precis, det var Isabella själv som påstod det i ett sms till mig.

      Så din källa som bekräftade att det var sant det Isabella skrev, var Bella själv? Yeah right 🙄

       Var jag så otydlig? Jag fick ett mail där någon påstod att Isabella, Odd mfl hade polisbeskydd mm och frågade Isabella om det stämde vilket hon bekräftade. Även Odd gjorde det. Vem källan är tänker jag inte gå in på men tipset inkom via mail. Detta var innan hon skrivit någonting alls förutom att hon inte ”fick” träffa sin pojkvän.

  Ursäkta för OT,

  Men tänker på försvunna Nathalie från Eksjö. Läste på Flashback där det spekuleras om hur man kommit åt koden till hennes mobil om det inte är hon själv som skrev sista smset om att hon snart var framme.

  Går ju inte svara där eftersom jag inte har något konto. Men om det värsta hänt dvs att hon blivit mördad kan ju mördaren komma in i mobilen via ansiktsigenkänning och skriva ett smsa för att ”köpa sig tid” att försvinna från platsen.
  Verkar inte som om någon på Flashback tänkt på det. Behöver alltså inte vara någon angöring typ expojkvännen som det spekuleras vagt kring.

  Det är hemskt när en person bara försvinner sådär.
  Varför skulle hon hålla sig undan frivilligt och oroa sin omgivning?

  Som jag ser det måste något hemskt skett för inte vill man oroa sina nära och kära som lett till detta stora sökpådrag.

  Skulle tro att hon har blivit bortrövad, mördad eller begått självmord.
  Hoppas jag har fel för sånt här ger mig kalla kårar.

   Vad kan ha hänt. Ja jag tänker på henne och hennes anhöriga. Så hemskt. Måste vara en jättejobbig situation.

    Ja helt fruktansvärt, vilken hemsk mardröm för de anhöriga

    Jobbigt att tänka på vad som kan ha hänt henne. Lätt att dra paralleller till den där unga killen Patrik som försvann förra året efter en tågresa.

    Hoppas de hittar henne vid liv.

  En sak jag ofta tänker på gällande Bella, om nu allt är ett strategiskt spel för henne (vilket det verkar vara), tror hon då att det inte spelar någon roll hur hon skriver om barnen? Att hon kommer kunna förklara för dem att det inte var mamma ”på riktigt” som inte tyckte det spelade någon roll om barnen var där på julaftons morgon tex. Antingen menar hon det hon skriver och hur det framställs i bloggen – att varannanvecka livet är rätt nice. Eller så skriver hon bara så för att provocera. Men hur kan hon inte förstå att oavsett så sårar hon sina barn och förstör deras självkänsla?
  Jag personligen tror att hon inte är så förtjust i att vara mamma. Hon älskar säkert sina barn men trivs bäst med dem i ”lagom mängd”.

  Men hur pratar Bianca egentligen? Hon kan ju inte prata ordentligt, utan låter helt blåst?!

  ”Jag har nog ganska mycket att säga så jag ska nog inte prata så mycket.”
  ”Åh, jag känner igen det här SÅ hårt.”
  ”Alltså, han har lånat pengar som han inte kan låna tillbaka, det kanske inte är kriminellt?”

   Jag undrar om hon spelar dum eller är dum på riktigt.

   Vill dock bara inflika att även den smartaste personen kan se ytterst dum ut när hens tal blir transkriberat. I mean it. Det som låter fullständigt rimligt i tal är helt fascinerande osammanhängande i transkibation.

  Ser att du inte har med delen där Bianca säger att Isabella ljuger o hittar på för att få läsare, och att det är något som Isabella själv sagt, och att hon alltid hållt på så. Är det pga risken att åka dit för förtal?

   Det här?
   Jag tycker att det är fel av henne att gå ut och prata om det för, du har precis förstört hela hans liv.
   Och det känns som att det här är en stor PR-situation för det är ju så hon har jobbat väldigt länge, att hon hittar på saker för att locka läsare. Alltså, hon har ju sagt det själv att allting hon gör är strategiskt.
   […]
   Men jag är inte en av de som har henne som en förebild, som många har just för att jag, helt ärligt, ser igenom en hel del.
   Det har också kommit fram att hon ljugit en hel del om sina siffror, vilket jag vet hur lätt det är att göra i den här branschen.

    Hon sa specifikt att hon ljugit, men jag hörde den inatt precis när den kom så de kan ha plockat bort just det ordet pga risken för någon anmälan.

     Och sen nämnde Alice något om att man främst lurar företag om man för falsk statistik. Men det är borta alltihop nu ser jag.

      Men Bella för ingen falsk statistik. Det där är ju missförstånd och vinklingar, vissa har fått uppfattning av vad CC skrivit att Bella fifflat och förfalskat statistik men så är det alltså inte.

       Jo, hon har förfalskat sin statistik 🙂 we can dance the tango all day huuunniii

       Haha alltså dessa Bella riddare är på riktigt komiska.

       Hur kan man missförstå 1.5 million readers när det är 260.000? Vad ni än har för tolkning/vinkling så går det bara inte att missförstå, utan er kära Bella trasslar in sig själv när hon försöker förklara och gör allt mer skrattretande . Alltså vem tar med linkedin i sina följare? Vilket skämt. Men ni hade väl ätit hennes avföring också o trott det är choklad om det stog lcc på så blinda ni är.

       Haha…nä, så är det absolut inte! 1.5 miljoner kaaaaaaaaaan lika gärna vara 260 000 följare. Det är helt enkelt en tolkningfråga, eller hur min käre Anonym? 🙂
       Bella visar ingen statistik alls – I wonder why? Har man inget att dölja så…

  Det är en fråga jag undrar över i hela denna härvan av hjärtekrossande. Dör en kärlek automatiskt pga stora ekonomiska problem? Det verkar vara så att X ställs inför en personlig konkurs osv och sälert skäms över dåliga beslut m.m. Men efter det, kommer man inte över detta som par?

  Dog kärleken bara sådär? Hot mot BB verkar ju varit hittepå så det kan inte ha varit grunden.

  Cash is king lr?

   Undrar mer vad för sorts kärlek det är som spyr ut varenda problem till media utan att personen ifråga som är drabbad ens gått ut med det. Och det hade han nog heller inte gjort, men att hon gör det är galet.

   Ljuger man och tar så stora risker så tror jag absolut att kärleken kan försvinna. I Bellas fall tror jag hon valde att rädda sitt eget skinn och företag framför relationen.

    Rädda sitt eget skinn genom att prata om nån annans ekonomi och hur dennes föräldrar ska sälja allt de äger för att rädda sin son från skulderna? Är du seriös? Sen när räddar man sitt eget skinn genom att prata om nåns ekonomiska problem. Hjärntvättad much.

     Sen man lever på sin blogg och att ha följare.. jag tror iaf det var så BB tänkte.

   Hot verkar vara hittepå? Eh hur tänker du? Bella har inte sagt att hon fått hot men att de sett en hotbild sedan pojkvännen är skyldig olika personer mycket pengar och eftersom att pojkvännen sagt att han tidigare fått hot och att kidnappningshot är vanligt i sådana lägen. Några andra särskilda hot har inte Bella pratat om men att hon kände en fara och rädsla för sina barn, H och sig själv är inte konstigt. Inte klokt vad alla vinklar och förvränger här och till o med Bianca och Alice.

   Ja cash is king, fråga bara Camcam som tjänar multum på att mjölka detta och skriva hånfullt, smutskasta och förvränga Bella.

    Du vinklar ju också sakerna precis som alla andra, enda skillnaden är att du favoriserar Bella, så lugna dig lite. Det är otroligt vad du är duktig på att blunda för mycket av det som Isabella själv har sagt, till exempel i sin live på insta 😂 Ska säga dig att efter att ha sett den så behöver man inte camcam’s input för att göra sig upp en mening om vilken vinkel denna tragiska historia egentligen har och vilket smutsigt spel som spelas….

   Nä men det kan visa på personlighetsdrag man inte kan acceptera eller kompromissa kring. Dessutom är nog tilliten nere på noll. Har man varit i förhållande i flera, flera år och är gift osv kanske man kan försöka mer. Men annars? Nej. Inte om det framkommer något ytterst genuint, trovärdigt och förmildrande

  Mina kommentarer kommer ej igenom. Trött på att skriva ngt långt och behöva kopiera texten.

   Vafn. Denna kommentar kommer igenom men inte den låånga jag skrev innan. WTF.

   Samma för mig!!

  Här var du fan grym. Mer sånthär o mindre petitesser. Nästa steg att granska margaux kritiskt och utreda dashas företag? En efter en ska de synas dessa bluffmakare

   Varför dasha o margaux?

  Men släpp fram kommentarer din fega skit!!! Bekvämt och bra för dig din falska otäcka pinsamma…

   Men ja, särskilt när du använder den där härliga tonen. Ett ögonblick bara…

    Men alltså vem är den här hysteriska anonym som kommenterar konstant? 😂 Hen har nästan blivit det roligaste med Bella-inläggen, man vet aldrig vad hen ska hitta på. 🙈

     Det finns många anonyma!

      Ja och många kommnetarer som inte släpps fram, kommentarer till Bellas fördel och de som ifrågasätter cc och bellaholisterna. Så stört. Tröttsamt och såå sjukt repektlöst. Sjukt så sjukt.

  Kan vi snälla uppmärksamma Bellas hemska fejkade häx-skratt på hennes senaste instastories där hennes kollega uppträder?????

   Hahahahahaha precis!! herregud vad cringe det där var. Alla andra såg ut att vara så obekväma.

   Hennes häx-skratt är typ det värsta jag vet. *Unfollows*

   Ja självklart ska hon mobbas för sitt skratt också, hon ska självklart hånas så mycket som möjligt i vanlig ordning.

  Tror att Bianca har ett och annat rätt i det hon säger…

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Alla vet att CamCam innerst inne är avundsjuk på Bella.

   Och på hon på russinpaketet! Jag vill vara precis som hon!

    Jaaaa, hon vill jag också vara. Eller är det bara russinen jag vill ha. 😊🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *