Vem har du blivit blockad av och varför?

Medlemmarna av klubben ”Blockade av Anna Book” äro många, men personligen har jag även blivit blockad av Mogi, Calle Schulman, Petra Tungården och Kissie efter att jag skrivit något inlägg som inte riktigt föll dem i smaken.
Kanske inte jättekonstigt i och för sig när jag tänker efter, men Calle Schulmans block är ändå bland det mest underhållande som hänt under 2018.

Vilka personer har DU blivit blockad av på sociala medier och varför?
Rimligt? Inte rimligt?
Jag har fått önskemål på det här inlägget så dela med dig av alla dina block-storys nu!
KÖR!

265 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Anna Book. När hon försökte rida på metoo och jag citerade henne med hennes egna ord att ett offer inte alltid är ett offer

      ??

      Hon borde skämmas. ?

        Blev blockad av Booken när hon skrev om den katastrofaaala jordbävningen som henne syster tvingades uppleva i Bodrum, turkiet, och hur hemskt reseföretaget var för att dom inte fick åka hem i allt detta chockerande kaoset. Likställde det nästan som tsunamin i thailand och allt kaos som rådde efteråt.
        Jag bodde på hotellet bredvid systern, enda som hände var att sängen skakade nån halv minut så man vaknade. Noll, zero, nada kaos , inget som blev skadad och ingen jäkla flodvåg på ingång. Så jag skrev som kommentar till anna att sitta i båten och sluta överdriva, det är inte kaos här. *block* på sekunden.

      HAHA, jag gillade en sån kommentar på hennes insta. Blev blockad inom 5 minuter.

        ??‍♀️ Samma här ?

        Jag har aldrig skrivit en enda kommentar på hennes Instagram, det enda jag gjorde var att sluta följa henne och då blev jag blockad!!! helt otroligt sjukt beteende. Något fel är det helt klart på henne.

          Samma här! Har aldrig heller skrivit något på hennes instagram, men jag slutade att följa henne och flera andra också för den delen och nu verkar jag vara blockad ? men bara av Anna Book. Otroligt! ?

        Jag har varit tillsammans med en kille i fem månader nu och vi träffas i oktober månad vi har haft sex två gånger sen när han gå hem blev arg på varandra nu en månad sen vi har inte pratat och varje gång jag skriver till han Han svarar aldrig på bra set han blockerade mig två gånger och av blockera mig ingen vad måste det betyder det

    Ingen, haha. Iakttar spektakel i tysthet så jag inte riskerar att missa nåt?

      Samma här.

    Anna Book utan att ens ha följt eller kommenterat på hennes Instagram. Samt Gabriella Joss efter en kommentar som inte föll henne i smaken, minns inte ens vad det handlade om men det var inte ens något elakt så jag blev förvånad

      Jag har också blivit blockad av Anna book. Har aldrig kommenterat om henne eller på hennes Instagram. Inte heller har jag följt bloggbevakning eller kommenterat. Så varför jag blev blockad ??‍♀️

        Jag vet att book blockat en del för att dom tittat på hennes story utan att vara följare ? Hon tycker det är ”oförskämt”.

      Ja, hon blockar fritt! Somliga är ju främst ute efter medhåll och kan inte ta till sig konstruktiv (for real) kritik. Men hon är ung, har väl inte kommit till den punkten att hon kan tala för sig själv i annat än smickrande situationer.

        Ung?!

          Gabriella joss ??? inte booksloken!

          Omogen!

      Asså hur kan Anna Book ha några följare alls när hon blockar i princip hela insta?

      JJag är också blockad av Anna Book! Har aldrig skrivit något till henne, men gillade två kommentarer under ett inlägg från Nemo Hedens podcast ”Nemo möter en vän”. Anna var inbjuden till podden och jag lyssnade på avsnittet och hon var heeelt loco. Pratade i 130 % och höll lååånga självcentrerade utläggningar. Någon påpekade det här med längden på Annas svar på Nemos frågor i podden. Jag gillade kommentaren. POFF fem minuter senare – blockad av Anna Book!

        Att hon ens kan ha koll på allt på andras konton också! Helt sjukt! Gör hon annat?

        Jag har blivit blockad av de 2 stora blockerskorna – Gunilla Persson och Anna Book.

        Gunilla Persson skrev nåt inlägg om hur mobbad hon var i SHF och jag skrev att jag har tittat på alla säsonger nu i rad, och ärligt talat så är du är den av alla som mobbar mest, du kanske ska fundera på saken för man får vad man ger. Så, ingen chock där att jag blev blockad.

        Anna Book – hon höll på grina i Aftonbladet om att Arga Snickaren förstört hennes hem. Till slut efter många vändor skrev jag, på fullaste allvar faktiskt från min sida, är det inte enklare om du bara ringer och pratar med Anders istället? Block.

      Anna Bloock

    Ingen. Eller jo. Jag följde en inredningssida. Slutade följa hen och då blev det en block ? (hade sån instagram tracking app då)

      Blev också blockad av en inredningstips av samma anledning

        Inredningssida ska det stå ?

      hahahaha wtf??

    Jag följde en tjejs Instagramkonto som tidigare bloggat för att se vad hon hade för sig nu för tiden. Jag likeade aldrig något. Skrev aldrig något. Men så en dag upptäckte jag att hennnes syster, som jag ibland snokade hos, hade blockat mig. Så oerhört märkligt.

      hände mig också!! undrar om det är samma ?

        Haha samma hääär!
        J L heter hon med blogg? Samma?

          JAA!! hahahah! skumt

            Haha så Sjukt fattar nada!

    Calle Schulman och Anna book ?

      Book, Alex Schulman och Amanda Schulman ?

    Har blivit blockad av Paow på Instagram ?

    Anna Book. Hann inte ens börja följa kontot utan blev blockad direkt när jag försökte 😉

    Victoria på Matplatsen. Jag ställde bara en fråga om all reklam hon publicerade ?. Det var tydligen väldigt känsligt.

      Är inte hon Linda (matblogg) lite likadan?

      Åh gud hon är extrem med det där. Du missar ingenting iaf.

      Matplats är ju bara ett svepskäl för att kunna håva in samarbeten och upprätthålla den status med resor och prylar man har.

        Ja kan du inte granska henne mer CC?

          Viktigare att leta fel hos bella än att granska fler

            Men ge dig nu för helvete.

        Matplatsen Victorias livstil är SJUK! Hon och hennes man måste vara fullständigt skräckslagna för vardagen. Undrar hur deras förhållande skulle må utan den bisarra mängd middagar, alkohol, fester, shopping, charterresor, weekendresor, restaurangbesök osv. Exakt vad består deras liv av utan allt detta???

          Eller hur! Hon stagear allt med sina barn, lever bara för nytt porslin och lampor och vitmålade väggar. Undrar om hon skulle klara ett vanligt jobb?

          Wow bitter much.

      Samma här, ifrågasatte att hon hade publicerat sju, eller hur många inlägg det nu var, på rad ? nån måtta får det väl vara.

    Ellen Bergström. Jag ifrågasatte det roliga med en bild. Det räckte.

      Lättkränkt ?

    Magdalena Graaf, jag blev beskylld att jag skrivit nåt om några Tyskar som jag ALDRIG gjort.

      Jag är också blockad av Maggan och har aldrig kommenterat eller skrivit om henne.

    Calle Schulman. Han la upp sin ”nedräkningskalender” med ett långt inlägg om varför han ska sluta med sociala medier yada yada. Jag skrev ”Äntligen!” och blev blockad. Haha, fortfarande väldigt nöjd över det.

      Bästa ju ???

      Inte så konstigt då ja haha. Om du tyckte – Äntligen – så var det ju lite onödigt och konstigt att följa överhuvudtaget så var ju rätt att han blockade då ju haha var ju lite kul. Tur att han fortsatt och inte lade ner.

        Hej Calle!

    Camcam, påtal om ovanstående kommentar, hur går det med Calles nedräkning? Håller du räkningen fortfarande? Haha

      Han är uträknad sen länge

        Skickade C honom en present för att fira nedräkningens slut?

    Dessie.
    Jag frågade om hennes märkesväska var äkta då hon skulle sälja den. Hon sade att hon hade köpt den i en butik i Malmö (där jag jobbar på, men det visste inte hon och hon köpte inget i butiken). Jag frågade henne om jag kunde få se kvittot för jag var fortfarande intresserad av väskan. Hon svarade med en block ?‍♀️

      Haha omg

    Tänk vad många följare Anna Book hade haft om hon inte hade blockat så många!
    OT: Hon har varit på skönhetsbehandling och visar före- och efterbilder på bloggen – gissa vilka som har ett mjukt filter som gör hyn jämnare?

      Jag undrar mest över varför hon återvänder bilder från första besöket? Bilden där hon ligger med blå gucka på ansiktet är den samma i båda inläggen. Varför liksom?

    Blockad av Anna Book. Eftersom jag aldrig kommenterat (eller följer Bloggbevakning) tror jag det beror på att jag gillade en kommentar som kritiserade henne för att lägga upp en närbild på en sörjande änka när Anna var på begravning. Anna hade zoomat in till max från typ längst bak i kyrkan och fångat den gråtande änkan på bild och sedan smällt upp den på sin Instagram…. Så osmakligt. Men fatta hur knäpp, rent ut sagt, Anna Book är som inte bara blockerar den som skriver kommentaren utan även sitter och kollar upp vilka som gillat den och sedan blockera alla dem? Hennes blocklista måste vara oändliga…

      Hände exakt samma sak för mig med Sindy Niklasson!

        Jag blev blockad av Sindy Niklasson för att jag frågade om Kevin var bäng??! Det var inte elakt menat utan en ärlig fråga.

    Anna Book – blocken kom när jag kommenterade på Erwiks insta ?

    Har blivit blockad både på Instagram och Facebook av två vänner efter att jag slutade följa dem på Instagram. Två tjejer i 30-års åldern. Pinsamt. Var en period, då många av mina vänner fick barn i stort sett samtidigt och bilder på alla dessa barn i mitt flöde gjorde mig galen. Ska tilläggas att jag är frivilligt barnfri och allmänt ointresserad av barn. Dessutom umgicks alla dessa mammor och barn 24/7 och detta skulle också skyltas med på Instagram. Glad att vi inte är vänner längre såhär ett år senare.

      Jag brukar bara dölj händelse och flöde men fortfarande följa för att slippa se alla ungar. /33 och planerat barnfri

        En fråga bara, varför sticker det i era ögon att folk skyltar med sina barn? Om ni nu inte riktigt bryr er och påstår att ni är ”frivilligt barnfria”, då borde ni ju bara gratulera de andra och vara glada för deras skull?

          Det sticker inte i ögonen, det är bara så otroligt TRÅKIGT! Som att följa någon som bara lägger upp bilder på potatisar hela tiden typ. Det gör man ju inte.

            Vad är det för fel på potatis?

              För mycket kolhydrater.

            Inte alla potatisar!!

              Absolut inte rondell-potatisen i Mjölby!

            Hahaha ??

          För att det är så tråkigt att se på. Barn på lekplatsen. Barn med kladdiga ansikten. Barn som vattnar nån jävla blomma. Barn som leker med en jämnliten och mamman skriver ”bästisar”. Barn som sover. Det är så tråkigt!!! Älskar dock barn irl, men vill inte att varannan bild i mitt flöde ska innehålla en barnbild.

            Låter som att ni snarare är frivilligt bittra.

              +1
              Herregud vad glad för deras skull istället för att hata på deras lycka.

                Hata på deras lycka ?? Varför blir ni så himla upprörda över att alla inte vill se barn i sina flöden? Ryck upp er nu.

                  Anledningen att man slänger upp bilder på katter, hundar barn m.m är väl pga de gör en glad och stolt och man vill dela det? Skulle bli sårad om mina vänner blockade mig pga bilder på min katt (som dyker upp var och varannan dag i mitt flöde).

                    Djur är lika tråkiga i ett flöde som vad barn är så där avföljer jag också. Men newsflash: man kan vara glad för någons skull trots att man är ointresserad av vad de postar. Det ena behöver inte innebära det andra. Du följer säkert inte konton som inte intresserar dig heller.

                Jag avskyr träning, alltså följer jag inte träningsprofiler. Folk får gärna träna, men får jag för mycket sådant ofrivilligt i mitt flöde kan jag mycket väl tänka mig att avfölja. Fritt val, you know.

                Jag är under trettio o h är inte jättesugen pp barn just nu även om jag har partner stabilt liv etc, och skulle kunna tänka mig det i framtiden. Men det betyder inte att jag skulle älska om hela mitt flöde var fullt av barnbilder. Det är het enkelt inte roligt även om jag gärna leker i timmar med nämnda barn om vi träffas irl.

              Varför måste de vara bittra? Jag har barn. Jag älskar barn. Men jag blir sååå uttråkad av att alla lägger upp femtioelva klipp och bilder varje dag. Förstår att folk tröttnar. Hade kännt samma om ngn la upp hundra bilder om dagen med sin katt eller hund också. Man är inte bitter för det. Hallå.

                Haha, tur att det är okej att skaffa instagram åt sina katter! Bara kattälskare där. Barn blir nog däremot kränkta, så den lösningen på problemet är nog inte ett alternativ…

            Hahahaha ”vattnar nån jävla blomma” förstår PRECIS vad du menar och jag har barn själv. Tycker det är astråkigt att kolla på bebis bilder hela tiden, överallt. Min tjejkompis la ut en bild på sin unge, klädd i tomtekläder på en filt ute i snön jämte en gran och typ 10 lyktor. DO IT FOR THE GRAM

              HÅLLER MED! ? har också barn själv, och tycker att det är sjukt hur vissa föräldrar håller på/orkar.
              Är det viktigare med en fin bild till instagram än att ens barn är varma och har det roligt ute i snön?
              När jag ser såna bilder tänker jag aldrig ”åh, vad fint..” utan ”HELVETE vad det stackars barnet måste frysa”

              För övrigt tycker jag också att det är tråkigt med folk som enbart lägger ut bilder på sina ungar. Skulle inte kalla mig bitter för det, jag döljer och går vidare med mitt liv bara.
              (Jag är också medveten om att det bara är jag och mitt barns pappa som tycker att vår unge är helt fantastiskt och unik, därför besparar jag min omgivning alla barnbilder på mina sociala medier, och för att jag själv hade avskytt om det låg miljoner barnbilder på mig ute på internet och tackar min lyckliga stjärna att insta/Facebook/osv inte fanns när jag var liten ?)

                Jag tror man kan se det på två sätt. Jag behandlar min instagram som en blogg, typ. Inte så att jag skriver milslånga inlägg, utan jag lägger upp bilder när jag och min familj gjort något – vart på stranden, bakat lussekatter eller firat påsk – för att VI sen ska kunna gå tillbaka och kolla på det. Iofs skulle jag inte heller då ta illa upp om folk valde att avfölja mig för att det mest blir bilder på min dotter – min instagram är för mig och min familj, men om någon VILL följa mig, är dom välkomna att göra det.

          Jag tycker ocå barn är skittråkigt, jag har själv barn. Men jag vill följa min vän, men jag ver att hon har barn och sambo, men när 95% av bilder är gulli-gull eller barn så är det skittrågikt att följa

            Hahah. Man vill inte se hela tiden. Var på ett födelselalas för länge sedan. Där folk fick sitta o titta på en film om deras barnbarn i två timmar. Där satt man fast. Men m sociala medier kan man ju välja någorlunda, om man inte känner sig manad. Pga att det är en vän.

          Man kan ju gratulera dem när barnet är fött, måste man vara glad för deras skull varje dag? Jag ser gärna bilder på mina bästa vänners barn men andra är ointressanta. Värst av alla är de som innan förlossningen gör en stor grej av att de minsann ska respektera barnets integritet och sen ändå lägger upp bilder varje dag då barnet badar, får ett skrikutbrott i affären(!!!) och alla möjliga situationer. Hur länge måste man gratulera dem?

          Fast om en inte är särskilt intresserad av barn så känns det ju naturligt att avfölja? Skulle inte bli ledsen om folk som inte gillar hundar avföljde min insta som bara visar hundar. Man kan vara vänner ändå, utan att behöva följa folk vars främsta intresse inte intresserar en själv

        Kan man dölja händelser på Instagram? Vore så användbart!!

    Anna book…funderade på orsaken och drt enda jag kunde komma på var att jag inte höll med henne i hennes analys av det årets Melodifestival…jag hade nämligen rätt i min gissning av topp tre och hennes favoriter hamnade i botten…hade inte kommenterat hos henne tidigare men följt henne i ett drygt år

    Annawii, efter att jag skrev att hon verkar så skör här i ett inlägg om henne. Och det värsta är ju ändå att jag verkligen gillade henne! Nu känns det som att jag smygläser när jag går in på hennes blogg. ?

    Ingen kändis men en kollega till min pojkvän. Han började följa mig så jag följde tillbaka av ren artighet. Då blockade han mig. Rimligt.

    Har blivit blockad av Calle Schulman och hans flickvän Sandra då jag tyckte det var konstigt att Sandra filmade henne, penny och tom Allan, alltså verkligen satt upp studiolampor och hela köret när de skulle plantera blommor eller vad det nu var.
    tydligen inte så Populärt att ifrågasätta varför det ens skulle ut på Instagram istället för att ha det mysigt ihop utan kameror

    Calle Schulman, efter att ha sakligt ifrågasatt varför han uttryckt sig så hatiskt och kvinnofientligt om Lady Dahmer.

    Anna Book. Jag gav en hejakommentar och pepp, men sa samtidigt att ~ inte är samma sak som -. CamCam har faktiskt publicerat det här på bloggen 😉 🙂 det blev jag blockad för. Min katt följer dock Booken på insta, efter att hon började vara privat och så.

      Haha. Det gör mina katter också

        Att ha konton till sina husdjur är så smart. Min hund följer barnens kompisar och det är intressant vad som dyker upp

    Anna bok. Gillade någon annans inlägg om varför det är fel att victim blama sexualoffer. Mm.

    En stor yogaprofil på Instagram (obs, inte yoga girl). Förstår henne för jag sa henne ett sanningens ord om vad jag tycker om att hon ägnar sig åt CA, sexualiserar yoga som är heligt för indier/hinduer, och samarbetar med etiskt tveksamma företag (Alo Yoga). Hon gjorde ett surt inlägg om att jag är avundsjuk och fylld med hat och sedan blockade hon mig. Haha så värt det, jag hoppas lite av det jag sa sjönk in.

      Maxinne?

        Nej, Hanna som jag tror kallar sig gypsyon__ eller liknande. (Smakfullt att leka med ordet gypsy hmm..)

    Marcus Birro, när jag frågade efter Jonnas swischnummer! Han tiggde pengar till sig själv då 🙁

      Hahaha?

    Jag blev blockad av Sindy på Instagram pga att jag kommenterade klippet där hon skämtade till hennes son att hon skulle slå sonen. Jag kommenterade något i stil med att jag inte ansåg att det var okej sagt och hon blockade mig direkt och har blockat mig sedan dess. -.-

    Ingen men jag har blockat en hel del influencers och andra kända personer. Inte för att de kommenterar på min Instagram, utan för att jag inte tål dem och vill inte se deras bilder i ”baserat på vad dina vänner gillar”.

      Samma här

        Jag räknade mina blockeringar på sådana: 47st. Inte enbart svenska influencers/kändisar, men det är flest svenska?

      Smart ju, inte tänkt på det!

    Hahahaha älskar kommentarerna. Jag är blockad av Mogi för att jag anmält ca 35 av hennes fejk-följare. ??

    Bella, instagram.

      Oj, vet du varför?

    Blev blockad på fejjan av en kille från grannbyn som körde om mig i minst 150 blås över ett vägbygge. Fick en kattskalle rätt i framrutan. Så jag kollade upp regnumret o fick upp hans namn. Då skickade jag ett sms till honom där det stod ”- Du kör som ett skinn, tack för att du spräckte min framruta jävla rövhatt.” Skulle gå in på hans profil o visa min kompis vem han var men då hade han blockat mig. ( Bor i Norrbotten o här vet man i princip vilka alla människor är inom en 50 mils radie.)

      Haha, jag gillar verkligen ditt surr. Kör som ett skinn, rövhatt. Vad är en kattskalle som åkte in i framrutan?

      En riktig kattskalle eller är det någon term för något annat?
      Mvh
      körkortslös

        En kattskalle är en sten i storlek med just en kattskalle ?

      Var i Norrbotten? 🙂 Hela min släkt och familj kommer från Norrbotten

        Tornedalen ?

      Frågan är, om han körde 150 km/h, hur hann du se registreringsnummret? Och att det var han som körde?

        Jag körde ikapp honom. O hade det inte varit han som kört så hade han väl förmodligen svarat på mitt sms o berättat det. O så hade han väl förmodligen inte blockerat mig på fejjan heller antar jag.

    Like’ade en ifrågasättande kommentar hos Anna Book och blev blockad. Det var den enda aktiviteten på hennes sida))) Bb tar bort kommentarer men vill helst behålla antal följare. Men även där blev jag blockad efter ett par obekväma frågor.

    Älskar detta inlägg!
    Jag blev blockad utav Yayanaomi på Instagram efter att kommenterat att de var tråkigt med all reklam ur miljösynpunkt. Jag var saklig i min kritik och hänvisade till sidor för mer information. Först raderades kommentaren, när jag senare skrev att det var tråkigt att den raderades blev jag blockad. ??‍♀️

      Hon är så jäkla tråkig och pretto så du missar ingenting. Och bilderna hon lägger ut på sig och sin kille, så pinsamma.

        Pinsamma? Tycker att hon lägger upp fina bilder!

          Så tillgjorda så det finns inte. Gör till rösten i alla videos också omg.

          Tur vi tycker olika då. Tycker precis som anonym här nedan att det är för tillgjort. Och danserna de gör, kryper i skinnet på mig. Varför är hon ens känd?

            Hon blev känd för att hon lade upp filmer när dottern var liten där dottern typ dansade till musik, gjorde miner osv

      Bor i närheten av henne och hon är bara för mycket. Hon tror hon är bättre än alla andra. Filmar dessutom på träningen och blir sur och tvär när man ber henne sluta.

        Det syns lite på henne, hon gör någon självgod min på precis varje bild.

    Blockad av Kissie på facebook efter att hon kopierade mina blogginlägg.?

      What? Berätta mer!!

          Hon har kopierat inlägg av mig med 🙁

            Ååh!?

            Oj, hade ingen aning! Sker det fortfarande?

      Kissie kopierar ju från alt och alla, vad hon än gör. Senast halsbandet i ”hennes” kollektion med ur & penn. Så pinsam och talanglös människa ?

    Blockad att kommentera på Magdalena Graafs blogg. Jag upptäckte det när jag skulle göra min första kommentar -där jag skrev att hon är väldigt vacker för sin ålder.

    Why?

      Kanske för att det kan uppfattas som en backhanded compliment. 🙂

    Blev blockad av Blondinbella när jag la en kommentar om att hon beter sig som en nyrik ryska…inte poppis:)

      Där kan jag iofs förstå henne. Det var lite över gränsen

        Det var det inte, Miss Ljugengrip beter sig som det..

        Många är helt gränslösa, tycker att de kan skriva vad tusan som helst.

    OT: Som jag fattar CW insta tycker hon att SVT ska betala hennes ev kommande böter iom att SVT valt att göra det för reportern som åkte på strikt ansvar för människosmuggling. Detta då hon anser att båda motiverats av en god sak.

      Nu killgissar jag, men hennes poäng är väl att SVT betalar hans böter när han döms för människosmuggling, men ställer in hennes program om situationen för kvinnor i Polen när hon kanske kommer att åtalas för förtal? Och det är ju lite olika behandling av sina anställda/kontrakterade

        Nej hon jämförde och tyckte det var fel att svt hjälpte honom och inte henne. Många svarade henne att det inte går att jämföra hans och hennes fall.

        Hon skriver nu att F våldtagit flera stycken. Men de andra tjejerna ville ju inte ens anmäla för att de inte tyckte att saker som klapp i baken, tafs och liknande inte var något att anmäla ( Enligt vad C tidigare sagt). Nu är det plötsligt flera som våldtagits?

    Gabjoss pga ifrågasatte hennes vaccin-åsikt.

    Jag är blockad av Cissi Wallin på Insta. Aldrig kommenterat eller så men måste ha likeat nån pro-Mr Cool-kommentar eller nåt.

    Jag trodde väldigt länge att Bella hade blockat mig pga att jag gillade flera kommentarer som kritiserade henne. Upptäckte för några veckor sedan att instagram hade blockerat henne åt mig (!?) för att jag hade anmält ett av hennes inlägg. Nu är allt frid och fröjd igen (har aldrig följt henne dock).

    Catrin Hedlund på Instagram, har inte varken följt, gillat eller kommenterat något utan bara sett nån story. Måste vara påfrestande med sådan noja.

    Gabjossan, efter att jag anmälde henne till RO och hon blev fälld.

      Snyggt gjort! ??

    OT F d vd:n på Perfect Day som blev avsatt, Felicia Lagerwall och ytterligare en f d anställd hos Perfect Day startar utmanare till Perfect Day. ”Vi tror att det kommer att bli allt viktigare för redaktionella samarbeten att den
    gemensamma storytellingen som profilerna och varumärkena gör tillsammans är relevant och trovärdig”

    SÅ nyfiken på hur mycket som inte var trovärdigt på PD….

    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/12/19/perfect-days-tidigare-vd-startar-utmanare/

    Anna Book och Catten af Tälje

    Anna book när hon la upp en bild på sig och en häst frågade jag varför hon dragit åt nosgrimman så hårt så då vart de block ??‍♀️?

    Jag blev blockad av Katrin Zytomierska ”Miss B-kändis på grund av alex den första och Bingo” pga att jag skrev synpunkter om hennes inlägg om en diabetes-situation.

    Men jag har två instagramkonton så jag följer henne genom det ena.

    Julia F på Perfect Day efter att ha kritiserat hennes attack mot Anitha Schulmans namnbyte.

      Det kritiserade jag med men jag blev inte blockad. Spännande ?

    Malin Berghagen efter allt hennes gnäll om sjukhusmaten när hennes mamma låg på sjukhus. Maten som fotades var jättefin, snyggt upplagd, tre olika rätter bla vegetariskt och man kunde välja mellan pasta, ris och potatis samt färska fina grönsaker. Det var många som reagerade och tyckte att hon skulle vara tacksam över den fina mat som serverades isr för att kritisera en hel personalgrupp öppet på sociala medier där hon även outade vart maten lagades. Som sagt maten var i jättefint skick. Alla som kommenterade blev blockade. Men dessa profiler verkar liksom inte fatta att man fortfarande kan se deras konto från webben?

    På tal om mogi, fin snyftartikel på tre sidor i dagens svenskan om att ingen ville köpa hennes lägenhet.

      Oj som ett generellt exempel på att bostadsmarknaden saktat in? Eller utifrån vem hon ”är”?

      Så jäkla vidrig rubrik på artikeln.0

    Fått kommentarer blockade här utan att de varit elaka eller med olämpligt språk. De innehöll konstruktiv kritik om C.W men var emot Camillas åsikt. Tycker det är väldigt dåligt när en viss åsikt blockas, verkade dessutom vara flera som blockats. Det tar trots allt lite tid att skriva en kommentar och nonchalant när den blockas pga en åsikt.

      Men jag tänker att du måste varit mycket otrevlig/ej saklig kritik etc för Camilla är i princip den enda vars kommentarsfält har extremt högt i tak. Folk som är emot henne publiceras ju.

        Var ej elak, är jag aldrig. Men det var kritik mot CW. Häromdagen verkade Camilla radera det mesta som innehöll kritik mot henne.

        Att det görs sån skillnad på bloggare av Camilla är fel. Otrevliga, ofta riktigt elaka kommentarer får stå kvar om Bella, men C.W får man inte ens kritisera utan att man blir satt på modd eller kommentaren raderas. Det är tydligt att Camilla starkt ogillar Bella, men jag tycker inte att det därför är okej att i princip vilka elakheter som helst får skrivas om henne, utan någon moderering. Det är så lågt att göra sådan stor skillnad på person och person, och en sådan människosyn är jag inte med på.

        Här skrev jag ett svar som ej publiceras – om att du har fel Högt i tak ju.. och intygar det K säger, jag instämmer med K.

      Mina kommentarer hamnar i modd och publiceras aldrig (har gått tillbaka någon dag och kollat) nu när jag surfar på min mormors wifi. Stänger jag av wifi så går de igenom utan modd. Varför? Jag har inte kommenterat på detta wifi på mycket länge och jag har svårt att tro att mormor hänger här och har blivit svartlistad (men vad vet jag). Jag ifrågasatte förvisso ett inlägg av Camilla men ingen hård ton alls. Men det kanske räckte ?

        Haha, din mormor lever ett dubbelliv! ?

          Verkar ju nästan så. Jag får nog ta och ställa mormor mot väggen

        Det räckte nog att du ifrågasatte ja. Mina kommentarer stoppas också då jag ifrågasätter och inte smekt Camilla medhårs innan.

    Calle Schulman pga att jag har ett nick som börjar på ivf på instagram!

      Aldrig kommenterat under hans bilder förut, sett bara hans stories. när jag väl skulle kommentera så var jag blockerad.

      Precis, kan ngn med prenumeration lägga ut den på unv.is?

      Moggi.s hur delar jag?

        Så? unv.is/https://www.svd.se/influencern-sjalvmord-ha-lagenheten-kvar-pa-hemnet

      ”En stram uppenbarelse!” kallas hon för i texten. Det är hon kanske…? Men jag tror inte hon är så nöjd över fotot på henne själv, knappast ett hon hade valt personligen…!

      Men varför säljer inte lägenheten? Den ser galet fin ut! Är det priset??

      Mvh Valentina, utan koll på Östermalms-marknaden…!

        Men blev den inte såld?! Det talades ju om att ”hon har lyckats slå marknaden” och ”rekordpris” etc bland kommentarerna på hennes blogg. Hon var ju sååå nöjd och försvarade med näbbar och klor den nye mäklarens strategi med lockpris (fast det kallades att sätta ett lägre pris för att få igång en budgivning).

          Den är såld. Vilket man också kan läsa i artikeln.

    Blondinbella. Nu senast med hennes stamcells reklam skrev jag en längre kommentar att Jga tyckte forskningen var viktigt och grundidén är bra, men att jag har inget intresse av att stötta henne att tjäna pengar på föräldrars oro över sina barns ev sjukdomar.

    Får aldrig igenom kommentarer som är det minsta kritiska. Varit så I flera år.

    Anitha Schulman och Cissi Wallin

    Har blivit blockad av Cissi Wallin. Skrev en kommentar efter jag lyssnat på ett avsnitt av hennes podd (eftersom de älskade diskussion med lyssnarna sa dom). Men blev blockerad?!
    Är väl dock ingen nyhet att Cissi blockerar ALLA som inte tycker exakt som henne.. Sen får man höra att vi inte är för systerskap, är daddys girls och inte tillräckliga feminister – för att man ifrågasätter henne. Rimligt!

      Ja det kanske var rimligt! Vad skrev du??

      Jag blev också blockad av Cissi för att jag undrade över om hon gjort research/kollat källa innan hon vind för våg la ut en lögn om tredje person på instagram.

      Hennes papegojkör gick igång med sina ca 10 olika fraser de lärt sig, daddys girl, stick härifrån osv.

    Inte blockad men en bekant på Facebook av-friendade mig när jag ifrågasatte att hon delade en artikel starkt kopplad till antroposofi. Jag frågade om hon verkligen visste vad det var hon delade och sedan var vi inte ”vänner” på Facebook längre. Varken häftigt eller dramatiskt. Synd att jag inte fick en chans att få henne att förstå farorna med pseudovetenskap men men.

    Blockad av Book, sa att hon grinade för mycket . Blockad av Bingo, hans barn cyklade utan hjälm på Karlaplan. Jag kommenterade det. Blockad av drama queen Alex S på Twitter. Han beskrev andras åsikter som ”äckliga”. Då blev lille Alex ledsen.

    Jonna Lundell! Helt sjukt! Jag har faktiskt ingen aning. Jag kommenterar aldrig ”influensernas” Instagram och följer ingen influenser heller.

    Min kompis ville följa Anna Book men hon hade en stängd Instagram, så istället för att hon skulle acceptera honom så blockade hon honom. =( Ingen anledning där heller!

      Jonna lundell är inte så märkligt alls. Hennes svar i bloggen till folk som inte ens ger kritik utan tips eller vadsom får enormt med attityd tillbaka. Hon är långt ifrån jättemysig.

        Men hon har ju aldrig kommenterat NÅT? Så det är visst ganska konstigt att hon blockas av Jonna Lundell..

    OT fråga, varför måsten odd skriva på Isabellas Pantbrev på nya huset ?Är det inte 2018? Får inte en gift kvinna äga ett hus själv?

      Hon har väll inte tillräckligt med deg..!

      Det är för att de fortfarande är gifta. Bella måste godkänna att Odd pantsatte sitt hus också. Men det konstiga är att det skrivs på nu. Det skrivs på i samband med att lånehandlingarna skrivs under vilket är innan själva tillträdesdagen. Dessutom är pantbrev och lagfartsansökningar någonting som banken sköter i samband med köpet. Banken får köpebrevet i original efter tillträdesdagen av mäklaren och skickar sedan vidare lagfart och pantbrevsansökningen till lantmäteriet. Jag har jobbat med bolån på svensk storbank så jag vet hur det går till. Nånting känns inte rätt med bellas husköp…

        Men varför pantsätte odd sitt hus ? Fattar inget.

    Monas Universum och Anna Block (Book)

      Av ren nyfikenhet (erkänner). Vad retade upp Mona? ?

    Blev blockad av Sindy när hon lagt upp en bild från när hon modellade och jag taggade min syster och skrev ”kolla vad cool.”
    Hon blockade både mig OCH min syster för att hon förmodligen trodde att jag var ironisk, det var jag inte. Det var en jättecool bild…

      Jag är oxå blockad av Sindy. För att jag skrev att hon redan har en fin rumpa och behöver inte operera in rumpplantat i Turkiet .

    Anna Book – Queen of Blocking Everything 🙂

    Har ingen historia, men älskar kommentarerna haha

    Off-topic: Jag hoppas inte min kommentar förblir osedd då detta är något jag tänkt på jättemycket och blir galen över att inte tidigare vågat skriva, haha vet inte varför? ÄR JAG DEN ENDA SOM SER LIKHETER MELLAN ALICE STENLÖFS POJKVÄN OCH @LINDERGFREJAS???? Tack hej!

    Anna book för jag frågade om Gunilla Persson var gäst på hennes bröllop ? samt lady mandy- drottningen av lättkränkthet ?

    Blev blockad av en tjej på instagram som sålde väldigt ”exklusiva” kläder. Frågade varför hon hade tagit bilder (och köpte antagligen kläderna där med) från boohoo och höjt priset från ca 100kr till 599kr.

    Blivit blockad av en väns vän, men aldrig tålt henne så ingen förlust. Har blockat många äckliga män och min mamma, tål inte henne heller.

    Anna Book för att jag kommenterade ”Ross Geller” när hon hade gjort om hela sin käft och GUNILLA PERSSON ??? för att jag skrev MORDFÖRSÖÖÖÖK på en av hennes bilder…

      Hahahahahaha jag döööööööör!! Underbart!!

    Blev blockad av Calle Schulman när han hade lagt ut en bild på att han hade gjort pannkakor till en utflykt till något av barnen, då frågade jag om det inte var tillräckligt för honom att barnen blev glada utan att han måste visa upp det och få bekräftelse på insta för att alla skulle skriva vilken bra pappa han är. Han hade bara hejarop i kommentarsfältet och folk som skrev vilken underbar pappa han är, inte en enda negativ kommentar. Alla måste ha blockats…

      Varför skulle det ha kommit negativa kommentarer? När blev det dåligt att fixa till sina barn? Alla vill väl ha bekräftelse på ett eller annat sätt…
      Kan förstå att du blev blockad..

        Öh har det ens vart en ba grej att fixa till sina barn? Barn duger väl för bövelen precis som de är?

        Hahaha. Maaalin. FÖRLÅT??? Jag läste ju heltokigt. Jag trodde det var om retuschering först. Förlåt igen?

        Jag ställde en fråga till honom bara, inget känns äkta med honom tyvärr…utnyttjar sina barn för sitt bekräftelsebehov. De har aldrig fått välja om de vill vara i offentligheten.

    Anna Book, i samband med hallonsmoothie-gate.

    Isabelle Strömberg och Dessie, haha

      Varför? Är nyfiken ?

    Blev blockad på Lamottes och Janouchs sidor på Facebook. Ser jag som en fjäder i hatten.
    I övrigt vet jag inte vilka hälften av de Bloggbev. skriver om är. ?

    Nu kanske hon inte räknas som influenser men Catten är den enda som har blockat mig, vad jag vet 😉

    Det här inlägget är ju tyvärr perfekt för att sprida halvsanningar om folk man inte gillar. ”Jag skrev bara helt vanligt allmänt ifrågasättande, blev blockad av blablabla, antar att man inte får tycka olika!” Ingen kan veta vad som egentligen skrevs. Och efter att ha sett många kommentarer här om vad folk faktiskt skriver och blir förvånade att de blir blockade, kan man nog nästan utgå från att det inte var vidare trevligt.

      Precis!!

      Testa, så får du personligen veta varje bloggares gräns.

    Måns Zelmerlöw. Undrade varför hans tjej retuscherade honom så mycket när han redan ser så bra ut. Blev blockad direkt, trots att andra skriver vilken skit som helst där. Förstod rätt snart att det numera är tjejen som tagit över hans konto. Lustig kvinna – kopierar andra konstnärers tavlor och låtsas att de är hennes egna. Har tom haft utställning i Sverige!

    Lovisa Alcen pga att jag outade hur man kunde få en likadan tavla som hon har ?
    Linda Lindorff har jag själv pga tycker att hon är för mycket ??‍♀️

      Hon vill verkligen inte svara på var hon köpt tavlan ha ha så varifrån var den?

    Blev blockad av hon den där ”nannamolle’s kille efter att ha skickat en förfrågan om att följa honom på ig. Ville se mer av deras familj bara så chansade. Han skrev först ett långt meddelande och frågade varför jag ville följa honom. Han var riktigt otrevlig faktiskt. Trots att jag bad om ursäkt om han / de tog illa upp.

      Oh gud! Samma här! Mycket mystiskt par måste jag medge.. Ohhoh

    Det här är så JÄVLA roligt!!!!
    Vill aldrig att historierna ska ta slut.
    Sjukt kul inlägg Camcam, och tack till alla er som delar med er. Kan vara den bästa underhållningen det här året ???

      Håller med! Älskar

    Sindy. Minns faktiskt inte ens exakt varför men jag var kanske lite för uppriktig och det blev väl jobbigt för henne. Fick dock en vänförfrågan av henne kille kort därefter så han ville väl diskutera vidare. Nekade dock den för jag jag vill inte ha sådana vänner 😉

    Hur märker ni att ni blivit blockade?

      Jag märkte det för att Sindy svarade på min kommentar och när jag skulle svara på den så kom jag inte inte in på hennes sida längre.

    Anna Book, jag avföljde hennes Instagram efter hon la ut vilka fina märkeskläder och även mobiltelefon hennes barn fick i julklapp. Kändes osmakligt och det resulterade i att jag blev blockad. Kommenterade inget?

    Inte blockad men Niinis publicerade inte minkommentar när jag berättade att de tavlor hon sålde med Aviciis låttexter var brott mot upphovsrätten. Tavlorna försvann snabbt dock. Universum publicerar inte heller eller som hon säger att vissa kommentarer bara försvinner.

      Här publiceras inte allt heller Karin, en del försvinner.

    Lchfingenjören på insta och även äntligen sockerfri.

      Eva: vad skrev du för att bli blockad hos dessa två?

    Anna Boooook o Charlotte Perelli, rätt otippat för jag har nog aldrig kommenterat på deras sidor.

    Jag har blivit blockad på Instagram av Varmkorvboogie. Jag gillar henne & vet inte riktigt vad jag gjort men har en teori. Hon la upp en klipp från Breaking News när Bianca Wahlgren var med & pratade politik. Bianca framstod inte som den vassaste kniven i lådan & Annika (varmkorv boogie) skrev ner henne totalt. Det var en tjej som skrev en kritisk kommentar till det Annika skrev men på ett trevlig sätt. Jag gillade den kommentaren & efter det så är jag blockad.

    Lite kul, men samtidig oerhört tragisk sak, var när mediatorsken/överläkaren i psykiatri – David Eberhart blockade mig på twitter. Han är ju oerhört provocerande, på alla plan, och när jag försökte diskutera lite mer hands on, PTSD framförallt, så blev han så jävla förbannad att han la på blocken. Vem tusan var JAG att komma och försöka tycka och anse något, att jag är högfunktionell men ändå drabbad av posttraumatiskt stressyndrom var ENBART till min nackdel, herregud – han visste så mycket mer om allt, och även mig antar jag? att det inte gick att föra en diskussion med mig…. Har faktiskt aldrig känt mig så värdelös och förnedrad tidigare, och då har jag hängt på sociala medier länge. Mannen är sanslös. PUNKT. Som tur var så var vi flera i diskussionen, även andra psykologer, som helt tog mitt parti vilket lindrade det hela lite men en liten varning där – ingen ni ska diskutera för mycket med om ni inte delar hans åsikter rakt av. Intressant att han själv skrivit boken ”Ingen tar skit i de lättkränktas land” Snacka går ju….ett tag, sen blir nog den gubben kränkt själv också minsann.

      Mkt speciell person

        Mm en väldigt speciell typ…

    Glömde…The Gunilla med?

    Anna Book. Har inte en susning om varför.

    Yayanomi, som koreograferar sin dotters ”spontana” dans tillsammans med sin man men låtsas sedan om att dottern hittat på aaaaallt själv! När hon själv står och släpar och slänger med fötter och armar som om de tränat i flera dagar…men fortsätter hävda att dansen är spontan ?? de råkade filma mot fönstret som speglade pappan som stod bakom kameran och dansade hysteriskt och visade hur dottern skulle göra… skickade en ganska oskyldig kommentar ”jaha är det så spontandansen går till ;)” och direkt blockade hon mig ????

      Ja men eller hur. Allt är så inövat och planerat i minsta detalj när det gäller henne. Bor somsagt i samma by som henne och hon är bara för mycket.

        Pinsam hon är!

    Anna Book, men det är ju inget ovanligt direkt, haha. Även Gabriella Joss när hon la upp något instainlägg med klickbaitrubrik om skilsmässa eller något dylikt och hänvisning vidare till hennes blogg. Jag kommenterade att jag tyckte det var en lite osmaklig klickbait, vilket flertalet skrev detsamma, vips var hon där med lelle blockfingret haha. Rättfärdigad kritik är inget som passar den damen.

    Blev blockad av Anna Book när hon skrev om finalen i stjärnhoppningen och att hon var så öööödmjuk för att hon delade med sig av hästen till de andra. Jag skrev ”det är ju inte speciellt ödmjukt att kalla sig ödmjuk” – blockeliblock 🙂

    Tyra blockade mig också, nu minns jag inte exakt varför men jag gav kritik i kommentaren som troligen träffade rätt.

    Även Nellie Berntsson har blockat mig, jag kommenterade på nån bild som Cam lagt upp om henne och då blev jag blockad 😛

      ? alltså man skulle ju vilja få höra hur diskussionerna låter hemma hos Booken. Vågar någon säga något?

    Anders Timell. När alla skrev hjärtan och ”jag saknar dig på radio nu när du är föräldraledig” så var jag tvungen att kommentera att ”ja, så kan man också säga om man vägrar stå för det man har gjort” , tog 60 s så vart jag blockad.

    Anna Book, kommenterade på en live,det diskuterades duetter och jag skrev att en sådan med henne och Måns Z hade varit en hit, då blockade hon mig?????
    Monas Universum, jag frågade om hon inte var orolig för att bli stämd för förtal i samband med att hon la ut all info om sin exman….. OBS försvarar inte honom

    Jag blev blockad av min storasyster för att jag tyckte det var dåligt att hon på ett år inte kunde hitta två timmar att lägga på att komma och hälsa på sin systerdotter/guddotter. Hon skyller på avståndet, det tar 25 minuter att åka bil mellan oss..

      Jag har också endast blivit blockad av ett syskon – min bror.. Vi hade gett våran mamma en resa för att besöka mig som julklapp (bor utomlands) och när tiden väl var kommen bad jag om pengarna och då blev han förbannad på mig för att jag krävde pengar och blockade mig. Fortfarande blockad tre år senare. Jag hoppas din syster mognar till lite snabbare än min bror och åker och besöker er!

    Jag skrev ett inlägg på min privata Fb om att jag var så tacksam över att jag lyckats bryta med mitt ex som brukade utöva ”silent treatment” mot mig. Då skrev en person som jag träffat tre(3!) gånger ute på fest, till mig på messenger och anklagade mig för att göra likadant och blockade mig innan jag hann blinka. Hm..Undrar vem som var ”silent treatare” där..

    Blivit blockad av Gabjoss, Linda Blom och Fruvidecarlsson… ? de mest lättkränkta ”kvinnorna” på insta just nu.

      Berätta varför!! ??‍♀️ Måste veta!

    Toftby! Lyfte hennes sjukt okunniga blogginlägg om ämnet amning. Tjipp tjopp blockad. Utan att ens ha skrivit ut vem jag syftade på i inlägget. Bra jobbat ändå ju ??

    Anna Book.

    Frågade bara vad hon tyckte om all kritik kändisarna fick ang deras tävling i scandinavium, när dom hoppade en Pay& Jump innan den, där flera av dom ryckte i tyglarna och hamnade i obalans osv och fick kritik för dessa…

    Blev blockad och kommentaren borttagen (Min kompis fick gå in och kolla)

    Jag har blivit blockad av en stor kattuppfödare av ragdoll, jag lackade på att hon könade katterna så hårt. Typ rosa och blått och pojkleksaker osv. Dessutom blockad av fd kompisar, vet dock inte varför.

      Haha men gud vem bryr sig om man könar katter?!

    Grannen Alex (Joakim Lundells kompis) för att jag ifrågasatte varför han stöttade Logan Paul efter att Logan hade filmat en död kropp och lagt ut det. Det var fler än jag som kommenterade om det och från vad jag vet blev alla blockade av hnm

    Och så har jag blivit blockerad av Nemo när jag har ställt frågor varför han ljuger i sin självbiografi och om intervjuer han gjort tidigare. Kränkt sexualbrottsdömd man

    Blev blockad av Calle Schulman for att jag ifragasatte hans och Sanhrahs sjalvforsvars kurs vilket dom ville ha betalt for. Nar jag foreslog att man skulle lara pojkar och man att inte valdta sa skrev han att det va som att inte anvanda paraply nar det regnar :))

    Jag har blivit blockad av Anna Book men jag har aldrig kommenterat något på henne Instagram eller gillat något ?. Men är vän med en kompis som brukade skriva lite ”roliga” saker till henne så antar att det är därför? Hahah!

    Jag blev blockad av häxan Gunilla Persson när jag skrev att det är ett utav livets mirakel att en så elak figur som Gunilla Persson är så älskad på sin Instagram. haha Det var visst känsligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.