Viktor Frisk click-baitar loss!

https://www.instagram.com/p/Bsa84OjBS1i/

Jag säger som Zara Larsson:
Oh my, oh my, oh my, oh myyyyyyyyyyy!

Vad tror ni Vicke Frisk ska göra?
Paradise Hotel går bort – det vet man om man följt Becky Stell som är tillbaka i USA efter att ha avslutat den inspelningen och Ex on the Beach? Nä, det tror jag inte heller på.
Jag har svårt att se någon som Viktor, med en karriär som sträcker sig bortom den här typen av dokusåpor, ställa upp i någonting som EOTB.
Men 20 dagar…
– Robinson?
– Biggest Loser? (Skojar)
– En vintervariant av ”Så mycket bättre”? Loa Falkman tolkar Samir och Viktor?
Det hade jag definitivt kollat på! 😉

I morgon får vi veta…
Vad gissar ni på?

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han ska segla över Atlanten med bland andra Agnetha Sjödin. Var det ens hemligt?

      Precis läste det i dag.

      Fy faan, det hade jag ALDRIG vågat!!

    Han ska väl segla över Atlanten?

    Hoppas han klarar det med bravur?

    Kan du inte skriva om Cissi Wallins urspårande instagraminlägg om snällhet? Blev seriöst upprörd å de påhoppade tjejernas vägnar. Så otroligt trött på så kallade feminister som som tror att de äger debatten. Som tror att det enda sättet att vara feminist är att vara vänsterliberal. Att en feminist inte får vara höger, konservativ, invandringskritisk, feminin eller… snäll. Sjukt ju vilken skit ”snälla” tjejer fick ta av så kallade ”feminister” i debatten.

      Jag läste alla kommentarer. Håller med dig. För den oinsatta:

      Debatten handlade om kvinnor ska vara trevliga eller inte mot män. Majoriteten menade att en kvinna aldrig ska vara trevlig mot en man som frågar om vägen. Den påhoppade kvinnan tyckte att man kan vara trevlig men ändå avvisa en man.

        Haha läste oxå. Sanslöst. Feminismen har spårat!!!!!

          Feminismen har inte spårat ur men en hel del feministiska debatter har gjort det.

            De flesta debatter numera. Börjar kännas rätt lönlöst att kämpa för att behålla och försvara feminism när begreppet i princip har tagits över.

              Du lyssnar nog på fel feminister då.

                Lyssnar på många olika feminister men upplever att de som syns och hörs mest säger saker som jag inte kan stå för. Så vid diskussioner med andra läggs oftast tid till att försvara feminismen snarare än att diskutera sakfrågor.

                  Det är en kamp som måste skava för att få alla att vakna, den kräver inte popularitet, den kräver offer o straff. Kvinnor som inte tar ställning för kvinnor oavsett hur obekvämt det än är måste vakna upp lyssna o ta in. Där går Lady D o Cissi med sina plattformar först i bräschen.

                    Vadå kräver offer och straff? Hur menar du då?

                    Jag förstår inte riktigt vad du menar? Skulle också vara kul förstå varför du tycker just CW och LD är bra förebilder?

                      frihet kostar, både i form av straff för dem som blir avslöjade o offer är dem som vågar ta itu med det. En kamp kostar. Det måste den göra. Jag har lärt mig o vaknat till av Lady D o Cissi o Elaine E, jag visste det de vet, men vaknade av deras kamp.

                      Så är någon som tar kampen mot patriarkatet ett offer? Jag trodde att dom oskyldiga som blir kastade under bussen under kampens gång, var offren. Lite som i krig, oskyldiga civila blir offer. Om man deklarerar krig mot någonting så kan man väl inte kalla sig ett offer direkt, eller?

                    Henrietta du blir ju offer som kvinna när du vågar ta bladet fr mun o kämpa emot, hatad o hotad. Det har du väl märkt av?

                      Frågar du om jag personligen märkt av detta eller?
                      Jag tycker att det är märkligt att offer-deklarera sig själv om man startar en kamp mot någon. Får man då motta slag från den som man startade slaget mot? Ehhh…ja. Du kan inte kalla dig för offer då. Offer är dom som blir negativt påverkade av slaget, men som inte har någonting med det att göra.

                      Är du inte ett offer om du blivit våldtagen?

                      Jap, det är du.
                      Men börjar du förtala någon och blir dragen i rätten av denna någon, så är du inte ett offer i det sammanhanget. Man kan faktiskt begå brott efter att man blivit våldtagen.

                      förtal är ok ibland.

                      Och jag tycker att mord är okej ibland. Men inte mindre olagligt för det. Helt onödigt att dra på sig offerkoftan om man blir dragen till rätta för det.
                      Men jag är inte ett dugg förvånad över att en feminist och förmodligen vänster (oförskämt att anta?), tycker att det okej att bryta mot lagen ibland. Om man är tillräckligt god som person. It’s ok when we do it. Typ så.

          Finns ju andra feminister du kan följa om du tycker att Cissi har gått för långt. Hon är knappast representativ för heeeela feminismen.?

          Feminismen har inte spårat, det är de här få personerna som har spårat. Att skapa hat och få alla att ogilla alla män gör ju att jämställdheten försvinner helt. Så trött på de här tjejerna, börjar dra mig för att kalla mig för feminist för att slippa bli ihopkopplad med bland annat Cissi.

            Och jag har slutat kalla mig för svensk för att slippa bli ihopkopplad med bland annat Jimmie Åkesson. Makes sense…

              Jag har slutat kalla mig människa, ändå såå många man inte vill bli ihopkopplad med…

          Inte bara feminismen utan Cissi och Camcam har spårat. Märkligt att Läckberg verkar gilla de båda hon som är emot skitsnack, elakt skvaller, flaschback och drev. Hmm HYCKEL!

          Det är inte feminismen som har spårat. Det är Cissi Wallin som har spårat, sen länge. Hon måste verkligen vara så otroligt bitter och missnöjd. Ja, jag vet, det är nåt man säger så fort någon beter sig som hon gör men i hennes fall tror jag verkligen att hon känner genuint hat. Hon är inte riktigt klok som hon går på. Om hon tagit en paus på något år och lev i harmoni med sig själv, sin familj och utan internet hade hon nog mått bättre.

        Frågar om vägen? Är deten omskrivning för. Något annat eller ska man vara otrevlig när någon frågar om vägen?

          Fråga om vägen = snyta en lykta = smörja en ål = fiska en bäver = klanka ett krus = packa sin snyting = norpa trekvart = luta en byling, osv – ja, du fattar!

            ?

          Undrar också. Man vågar ju knappt krama ett barn idag, sina släktingars och vänners barn för då kan man anses vara pedofil. Det kan tydligen anses som antastande att röra vid någon alltså en arm ett ben eller ens kläder.. hjälp alltså. Titta på någon kan anses som att man flirtar och stöter på. Alltså obehagligt och skrämmande idag, och inte minst hur allt ska vinklas, vridas och vändas till fel i sociala medier, folk blir anklagade för både det ena och andra till höger och vänster, folk startar rykten och drevar.. sjukt. Skrämmande. Inte undra på att psyskisk ohälsa ökat, inte minst denna blogg bidrar till det.

            Men snälla nån ?…

            haahhaah wow, hmm gissar född på 50-60-talet? ”Jag kan ju inte ens flörta med någon för då blir jag anmäld för sexuella trakasserier”. VAKNA!!!! Om du på riktigt har svårt för att skilja mellan att FLÖRTA och sexuella trakasserier, ja men då tycker jag ändå du ska rannsaka dig själv. Gällande krama sina vänners barn, ja om barnen inte vill krama dig då ska du inte krama dem, det kallas för integritet. Är det SÅ jobbigt verkligen?

        En kvinna ska aldrig vara trevlig mot en man, alltså aldrig? Jag kan ta det snäppet längre och inte vara trevlig mot nån. Här diskrimineras inte.
        Är du vilse och frågar mig vägen? Tough shit och fuck you! Du ska fan inte komma och tro att jag som kvinna ska vara trevlig jämnt.

          Klart man kan vara otrevlig, när det är rimligt. Men varför vara otrevlig mot okänd bara därför att?

            Ptja, inte vet jag… Men feministerna tycker att det är rimligt att vara otrevliga mot män i onödan, och jag gissar att det inte är så pk att anta någons könstillhörighet så jag anser det tryggast att vara lika otrevlig mot alla.
            Häxor gonna häx, yolo osv.

              ?

              Fast nu är det ju du Henrietta som ser Cissi Wallin som någon slags talesperson för hela feminismen, som att hon ÄR feminismen. ”Feministerna tycker så”. Nej alla feminister tycker inte som CW så att använda det argumentet är direkt förminskande. Dina argument är så otroligt förlöjligande och omogna. Ska du kritisera feminismen eller CW, gör det på ett sakligt och professionellt sätt isf.

                Jaja, okej då, CW-feministerna. Feminismens alldeles egen gren.
                Professionellt sätt? Jag tro inte att jag behöver vara professionell i min kritik. Jag är anonym på nätet och har aldrig angett mitt yrke. Jag är inte direkt en lektor på genusfakultet på Södertörn.

                Och om jag förlöjligar cw-feminister? Oh ja! I jakten på pk så har dom snart svårt att veta vilken fot dom ska stå på, när dom tycker saker och ting. Ena dagen är det viktigt att tänka si, och några månader senare är det så, men inte si. Jag är osäker om dom tänkt igenom sitt hat från hbtqai-perspektivet, eller är det bara under Pride-veckan som det gäller…

    Fast detta är ingen clickbait?

      Nää mer en cliffhanger!

    Jag vill ge alla (influencers, bloggare, nyhetssidor) som ”clickbaitar”, papercuts på fingrarna och sen får dom skära citronklyftor efteråt.
    Det är ungefär så jag känner varje gång jag klickat vidare för att läsa om något som gjort mig nyfiken som sen visar sig vara SKIT lamt. Jag vill dra hårtussar och gapa för att jag går på det men likt förba…. så trillar jag dit som en nikotinberoende liten guldfisk som får en cigg nästa gång jag läser något som ”låter spännande”.

    Haha vad fan. Jag har varit bortrest i över 20 dagar. Snart ska jag träffa mitt första tinderragg. Hoppas mina 65 följare på Instagram goes bananas!

    Påtal om clickbait var det värsta när Kendall Jenner släppte en känslosam video om att hon burit på något hon skulle komma ut med, såklart började det genast spekuleras om hon var lesbisk, hade någon mystisk sjukdom eller vart med om något hemskt osv, sen visade det sig inte vara mindre än en reklamfilm för proactive (ni vet acnemedel) hon hållit hemligt, hon mådde tydligen så dåligt över hennes möjligen tre minimala finnar att det behövde en coming out video

      Helt sjukt löjligt var det, att hon inte skämms? Det lät super dramatiskt, sen: tadaaaa jag är Proactives nya face och fått flera mijoneeeer, yaaaay✨

      Tre minimala finnar.. Nä. Hon har acne och haft länge. Finns gott om bilder där nästan hela ansiktet är täckt av finnar, om du hade orkat googla 🙂

        Här också scstylecaster.files.wordpress.com/2018

        Problemet med Kendall är att hon retuschat bort det så hårt i alla år så det inte känns trovärdigt, även om hon lider av acne

          ”NEJ, jag lider inte av fräknar!”
          ”Men kära barn, du har ju hela ansiktet fullt!!”
          ”Ja, men jag LIDER inte av dem!”

            Ååh Pippi? min idol även som vuxen??

            Kendall lider dock.. De har pratat om det i olika sammanhang, Kendall mått dåligt av det medans Kylie hade perfekt hy bla bla bla

        Hoppas ingen går på reklamen för det är också välkänt att hon gått till en dyr hudklinik och fått hjälp och proaktiv i stort sett bara är skräp.

    Varför gör han en cliffhanger på information som redan är släppt? Märkligt.

      Han kanske inte visste om det, utan bara hade fått info om att han får avslöja det imorgon.

        Menar alltså att han kanske inte visste om att pressen redan fått nys om det*

    Vem är becky stell…?

      Rebecca Stella.

    Att du Camilla inte hade koll på detta du som äter, sover och andas sociala medier! ?Seglingen över Atlanten har väl till och med Tramsfrans skrivit om?

      Frans??

        Ja, varförVARFÖR är han fast i det tråkigaste bloggupplägget någonsin?!?!?!

      Hon är för upptagen med att stalka Bella, och med att smutskasta Bella.

      Helt sjukt hur slug Camcam är med sina lögner, vinklingar och manipulationer, och så stoppar hon de som inte smeker henne medhårs och de som försvarar Bella från att kommentera här. Fy vilken orm hon är.

      Hon är för upptagen med att stalka Bella, och av att smutskasta Bella.

        ..och av att modda och stoppa alla från att kommentera som försvarar Bella och ifrågasätter CC. Och upptagen med att själv skriva kommentarer, främst skit och ljug om Bella, i andra namn och nicks, och på andra bloggar, insta med fejkprofiler och på Flashback. CC är slug, en orm. Usch.

    Haha – lyssnade på Influencerpodden när Forni intervjuas…
    ”90% av det i sociala medier är fint men samtidigt finns det 10-20% som är riktigt mörkt” ????

    Spännande! Har någon av dem skepparexamen? Vilken typ av båt ska de segla? Vilka är vind- och väderutsikterna den perioden de ska segla? Kommer de att filma plastskräpet som flyter i stora sjok här och var? Har de följebåt – båtar? Havet är farligt – och vackert.

      Du kan ju börja med att kolla på serien när den startar.

        Så fort jag vill kolla på svensk TV i Belgien via internet så fungerar det inte p.g.a. licensavtal. 🙁

          Ladda ner tillägget Hola till din webbläsare, då kan du ställa in att du ”surfar från Sverige” (eller vilket land som helst – hej amerikanska netflix), och då kan du kolla på alla svenska kanaler.

    Camilla, du som kan musik. Anna Book hävdar ju att hon tjänat massa pengar på ABC-låten. Men hon har ju bara framfört den, inte skrivit den. Kan hon ändå tjäna pengar på den förutom om hon tar gig och sjunger låten då? Jag tänker STIM osv.

    Catten slutar blogga. Igen.

      Apropå click bait eller?

    Förlåt för ot men ligger på sjukhus väldigt oplanerat och väntar på en operation inom 24 timmar. Fastar så kan inte äta och är rätt uttråkad och övertrött. Tips på vad man kan göra för att få tiden att gå snabbare? Nåt roligt spel på telefonen? Kram

      Pokemon go, Ballz.. Yatzy är rätt najs att fördriva tid med haha. Ta ner något från topplistan

      Lyssna på poddar /kolla serier?

    OT

    Är det nån av er som sett Eugina Cooney på Youtube? Hon verkar vara en amerikansk youtuber. Hon dök upp i mitt flöde (föestår inte varför) och jag fastnade och kikade på några videos och mår så dåligt, stackars tjej. Ni med ätstörningar ska inte kolla, trigger warning!

    Kan du inte skriva om kvinnohatet Jockiboi och halva YouTube driver mot jackes nya tjej?

      Och varför är det okej att Jocke och Jonna ska ha panicroom men det är helt fel att Bella har det, det är fånigt och oseriöst och hon gör fel i att berätta om panicroom och säkerhet enligt somliga. hmmm. Och Camcam så slug med sina lögner, vinklingar och manipulationer gällande Bella och så stoppar hon folk från att kommentera som försvarar Bella och ifrågasätter Camcam. Vilken orm. Fy.

      Vet inte om jag skulle kalla det kvinnohat. Hatad blir hon dock, men det brukar man bli om man ljuger om allt.

      Och att de ska ha ett panicroom, är det verkligen okej att berätta det? Hmm kanske när det gäller dem.

        Alla borde skaffa sig ett panikrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.