Dagens fråga…

https://www.instagram.com/p/BtJm99NA9I7/

Vad är bättre än ETT sprättben?
TVÅ sprättben så klart!

Och under vatten är de också.
Josie Q just raised the bar – come join her up there!

Nästa grej att göra samarbeten med borde ju vara med sjukgymnaster eller liknande som kan maximera flex och sträckfunktionen i benen och genom massage och rehab-övningar hjälpa influencern att undvika kramp under foten samtidigt som balansen förbättras.
Det krävs ju betydligt mer än EN bild för att få till den ultimata outfitbilden med sprättben så uthålligheten och balansen måste vara top notch!
Det får i alla fall om jag sträcker på foten och krampaktigt böjer in tårna i en första klassens sprättben.
Jag tänker mig något sådant här….
You can thank me later, fellow influencers!


Bildkälla

 

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De här inläggen känns som mobbing. Känner mig lite elak som säger det, men det är verkligen den känslan jag får av de här inläggen.

      Håller icke med! Detta inlägg och liknande tolkar jag endast som humor, som visserligen kräver en stor dos självdistans. Om influensern ifråga tar illa vid sig så saknar hen väl just denna självdistans vilket är too bad for her.
      Skrattade högt åt detta inlägg haha.
      Däremot finns det andra inlägg, ofta som handlar om Bella, som går över en gräns ibland.

        Du tolkar det som humor, ja. Sedan spelar det väl ingen roll om något är menat som ett skämt eller inte om personen tar illa vid sig? Alla fungerar olika och tar illa åt sig av olika saker.

          Känner mest att jaja, vi har både sett & hört om sprättbenet nu. Lets move on. Kom på något annat.

          Jag tar illa vid mig av att någon försöker pracka på andra ett blekmedel för tänderna genom att visa upp sig i en pool.

          Som du själv skriver, alla tar illa vid sig av olika saker. Tänker du dig att hänsyn ska tas till allt och alla? Visar man upp sig på det sättet i syfte att sälja saker till andra får man helt enkelt ta att andra har åsikter.

            Vad är skillnaden med att det görs i en pool…?

              Vad menar du? Skillnad? Hon visar upp sig i en pool. Punkt.

        Äsch humor är det. Inne i smärtdimman nu tack för att det finns värktabletter. Slutar nog på akuten för mej. Så ont.

    ”Här sitter jag i en pool och bleker tänderna”.
    Alltså…denna värld vi lever i…

      Eller hur!? Åh så naturligt.

      Hahha det är helt stört.
      Ser ofta tjejer, de är liksom överperfektionerade. Det ser ut som att det är rödamattankväll varje dag (läs vardag) Tjocka fransa, kakig make-up, långa gräsliga lösnaglar, hårer i perfekta curls och ankmun på det.

      Å dessa bilder på Instagram. Det åmas å kråmas..behövs det verkligen? Svankandet å jada jada. Hade det inte bara vart snyggt om hon satt rätt upp och ner? Nej, för det ska skapas ngt orimligt ideal som gör att nästa gång jag sitter vid poolkanten kommer jag att känna mig flobbig och okvinnlig, då jag har matats med den där bilden dagligen år ut och år in.

    Konstigt att Blondinbella gick på Guldbaggegalan igår. Hon har ju öppet sagt att hon inte är intresserad av film och teater.

      Men tagga ner det var ju GÄÄLÄ för f*n!

      Hon skulle utan tvekan visa upp sig på en tuppfight om det bara fanns rätt personer på plats att lägga märke till hennes fantastiska karisma och framgång som lyyyyser i ögonen på henne.

      Och så fick hon ytterligare ett tillfälle att inte behöva klä på sig själv, hon är ju trots allt tvåbarnsmamma vet du.

      ”det går inte att klä på sig själv, ha hand om två barn och samtidigt prestera på den nivå som jag”

      Det bästa är väl att galan slutade kl 22.00 på TV men kl 22.33 gör hon ett inlägg om att hon hunnit äta middag och fått skjuts hem av sin chaufför. Hur funkar det? Sitter hon på Teatergrillen och skriver sitt inlägg eller skickar hon bilderna till en assistent som får kvällsarbeta?

        Jag kan tänka mig att för ”vissa” så är det viktigare att synas på röda mattan innan galan än att verkligen sen sitta kvar och se hela galan. Mycket möjligt att hon avvek tidigt, när det viktigaste var klart (dvs fotas på röda mattan + ev mingel innan).

        Bra att du har koll på att det var exakt 22:33 idag ?

      Det är väl många som tittar på den galan utan att vara jätteintresserade utav film och teater? Jag själv såg hela på TV.

      Mest fascinerad av hennes frisyr. Snyggt med 60-tals inspiration men hennes bulle av hår uppe på huvudet var överdimensionerad till max. Det såg verkligen ut som att stylisten hade tagit till det gamla tricket att stoppa en fralla i håret för volym.

        Haha ja alltså vad hände där? Brukar tycka att hon är skitsnygg i håret, men det där såg mest märkligt ut.

        Reagerade också på det

    Har UnderbaraClara fått sin bebis nu eller tar hon bara en paus inför nedkomsten? Vet att det är fult att spekulera men undrar mest hon mår bra

      Förstår inte människor som skriver ”vet att man inte ska spekulera” men ändå gör det. Det rättfärdigar ju inte att du vet att det är fel, det gör ju bara saken ännu värre?

        Hur gör det saken värre när man erkänner att det känns fel? Det handlar inte om att rättfärdiga en fråga (inte för mig i alla fall) utan ville veta om någon visste om hon mådde bra eftersom det gått några dagar sedan hennes senaste uppdatering.

        Men om fler upplever det som ett grovt övertramp ber jag Camcam att ta bort inlägget. Inte min mening att bidra till ett negativt kommentarsfält. kanske gjorde jag fel bedömning i att skriva ut frågan här.

    Detta kanske är av intresse: James Charles besöker England och nyhetsreportrarna blir chockade över vilken galenskap detta skapar. Mannen säger till kvinnan ”jag förstår inte ”hypen”, du sminkar dig ju vackert?” Varav kvinnan svarar ”det är för att jag tar råd från kvinnor och inte en man”? https://twitter.com/callummarkie/status/1090029680445534209?s=21

      Din förklaring av vad som hänt förstod jag inte ett dugg av.

        Tänka sig vad bra att man skickade med en länk också! ? min snabba förklaring var endast för att folk säkert ej vill klicka på en helt oförklarad länk.

    TIPS! ”Influencern” Abbe Blattelito. FUP är släppt nu, han har suttit häktad för mord i typ 10 månader nu. Värt att kolla upp!

      Hemskt 🙁 Fruktansvärt… tänker på hennes stackars barn

    Trodde först hon satt med beiga byxor i poolen för det är nåt konstigt streck på vänstra höften??

      Tatuering

        Ahh tack var inne på hennes instagram. Gav mig ingenting.

    Inlägg som detta ger den där känslan av krystat försöka-vara-rolig igen som många klagade på förut, och du slutade med dom/drog ner.

    Ett heelt inlägg om någons sprättisar och övningar för att maximera, jag antar att det handlar om olika humor och det kanske finns någon med extremt låg (förlåt) humor som finner det roande men… Sjukt långsökt och tråkigt inlägg… -.-

    Kan säga att det är väldigt skönt att sitta så ? och jag tar inga bilder men sitter så automatiskt.

    De här inläggen som (egentligen) enbart handlar om kvinnors utseende känns både sorgliga och been-there-Done-that!

    Sprättben – ja, vi fattar att du tycker det är roligt….gissningsvis har dock de flesta (förutom du) tröttnat….

      Japp – tröttnat på poserandet med sprättben, ja! Och tröttnat på att folk tydligen är så extremt överkänsliga att minsta påpekande om nåt så uppenbart, anses som ett kränkande övertramp. Snacka om elefanten i vardagsrummet! Alla ser den men ingen vågar säga nåt. Kejsarens nya kläder är ett annat exempel……. Den som påpekar att kejsaren är spritt naken blir halshuggen, för det FÅR MAN JU INTE SÄGA FAST DET ÄR SANT!!!

        Vem har blivit kränkt eller överkänslig? Handlar bara om att det är ett uttjatat ämne och långrandigt att läsa om i ett helt inlägg hahah. Posen itself är skitlarvig ja, men det är inte direkt bevakning eller något nytt -.-

        Det handlar inte om överkänslighet – det handlar om extrem trötthet över att i princip samma inlägg skrivs om och om igen om en jäkla pose?

    Tips till CamCam om internationella influencers roll i Fyre festival och att de kommer att bli subpoenad, läs framför allt nästnäst sista stycket om avsaknad av märkning av ett betalt inlägg som kan få Kendall i trubbel: http://wmag.cm/JG2G4v8.

    Håller med!

    Det gissas vilt i tråden på FB.

    Anna B, Sindy N, KnivMicke, osv, osv.

    Så skapas rykten. FB är en sak, alla som varit med ett tag vet hur det funkar där. Men att sprida det vidare , som här, jag vet inte? Är det inte ett övertramp som verkligen kan drabba någon personligen?

    Skvaller och rykten?

    //Moa

    Jag tycker att det är ännu mer underhållande att hon sitter i poolen och låtsas bleka tänderna. Vanlig badaktivitet?

      Allt för att visa upp sig nästintill naken.

    Hur kan tatueringen vara rak när benet är böjt?
    Jag måste verkligen bleka tänderna i en bassäng i allmän beskådan…noooot!!!

    Sitter man och poserar med sprättben (ALLA influencers måste ju vid det här laget veta att det skämtas om uppenbara sprättben…?!?) i en swimmingpool, med tandbleknings-set i handen … och blir kränkt och deprimerad av att någon skriver ett litet skämt om det – ja, då är man definitivt för hyperkänslig för det ”jobbet”.

    Den sanna frågan borde ju egentligen vara: Vem fan bleker tänderna i en pool på semestern? VEM?

      En annan är frågan: Vilka ÄR ni som följer alla dessa verklighetsfrånvända, bikiniklädda, lyxshoppande sprättbenstjejer på Instagram? Kan tänka mig ungefär 325 miljoner andra saker jag hellre skulle lägga tid på än att läsa om de där. Till exempel att titta upp i taket. Är det samma klick personer som följer typ alla? För inte kan det väl finnas miljontals personer i Sverige som följer de där personerna? Hoppas jag verkligen.

        Utveckla världsfrånvänd

        Det undrar jag med! Vet typ bara vilka Blondinbella, Kissie och Kenza är. Följer dock inte någon av dom men slinker in här ibland när jag vill fly vardagen och skratta åt Camillas roliga (ibland lite taskiga) sätt att driva med influenservärlden.

    Perfekt present till alla hjärtans dag…? Nä tacka vet jag choklad

      Choklad is the shit.
      Jag skulle döda den som ger mig en present på alla hjärtans som handlar om att förändra mig på något vis

    Men varför (som många frågat i kommentarerna under andra inlägg, men inte fått något svar på) skriver du inte om Aningslösa influencers debattinlägg om flyg och miljöpåverkan? Förlåt, men det är jättemärkligt att du låter bli det och istället skriver såna här inlägg?

      Förlåt för rörig kommentar, är fett trött… menar alltså uppropet som många bloggare, bland annat Sandra Beijer som fått jättemycket kritik i dagarna skrev på.

      Scrolla ner. Det finns ett inlägg om det, för typ en eller två veckor sedan.

        Inte om Sandra beijers underskrift, hon har inte ens gått ut med det för att hon vet att hon kommer få kraftig kritik då hon flyger mer på ett 1 år än vad ”normala” människor gör. Hon framstår ju som skenhelig och gosig, extra provocerande

          Precis vad jag syftade på. Och hon har ju dessutom ”svarat”, plus haft diskussioner i kommentarsfältet. Förstår inte varför det skrivs ett inlägg om Fornis svar men inte om Sandra, som reser något fruktansvärt mycket, konsumerar som få, osv osv. Den enda anledningen jag kan komma på är att Camilla inte vill stöta sig med Sandra. Och skulle så vara fallet: skärp dig, Camilla.

            Så fort jag inte skriver som någon önskar så ”är det för att jag inte vill stöta mig med folk”. Jag har nog stött mig med de flesta vid det här laget skulle jag tro, så jag behöver inte skärpa mig.

              Okej, då är det inte så, då ber jag om ursäkt.
              Förstår dock inte varför du inte skriver om det, det har efterfrågats ganska många gånger i kommentarerna. Alltså borde det väl vara positivt för dig, efterfrågan = diskussion och många kommentarer? Dessutom är det väl både relevant och en uppföljning på inlägg du skrivit innan? Verkar ologiskt bara.

                Ja, jag missade när det skedde och efter Emanuels blogginlägg så kändes det lite som att allt var sagt. Hans var liksom klockrent.
                Men det finns ingen annan tanke bakom det alls annars…

                  Så detta om Sandra B kommer inte att skrivas om eller?? Väntat spänt på det alldeles för länge nu

    Nuh-uh, inte sjukgymnast. Fysioterapeut! ?

    Tål inte den tjejen. Hon känns b ara så falsk och ogenuin.

      Haha innan hon flyttade till LA så hade hon nämnt det någonstans (kanske i sin story?). Så jag frågade när hon skulle flytta i en av hennes livesändningar varpå hon hånskrattade och körde någon typ av härskarteknik. ”Hah, eh va? LA? Lol nä det har jag aldrig sagt.” och en vecka senare skulle hon flytta..? Fattar inte attityden bara, sjukt dryg människa

    LV påpekade ovan att något inte stämde med kroppen, det stämmer. Förstoras bilden ser det ut som om hon är sammansatt av plastproteser. Har hon photoshoppat in sig i poolen?

      Hon har väl bara möblerat om kroppen lite i facetune…

    Hur fånig bilden än må vara, så är det här bara mobbning. Besviken, än en gång.

      Exakt vad i inlägget är det som är så himla elakt och klassas som mobbning menar du?

    Sprättben och tandblekning i all ära. Hennes leende kommer av ett lätt fuktande av murvan ?

    Ända sen jag såg denna tjej i Ex on The beach.. Hon är en dramaqueen och är bara för mycket. ?

    Bilder6.bloggplatsen.se

    Hon har inte reklammarkerat vad jag ser på bilden. Missade du det Camcam?

      Jo då! I telefonen står det högst upp med Instagrams egen märkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.