89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så mycket detta påppekas och de aldrig lär sig 🙁
    http://www.caloveline.com

      Därför att de inte vill lära sig och så länge det inte blir kännbara böter kommer de inte att ändra sig heller…

        Precis dom vill inte lära sig. ?

            (Det finns två olika svar av krängerskan under inlägget)

        Nadja mayr skriver på bloggen flickornas jackor kommer från Gina Tricot kommande kollektion utan att ens märka samarbete.

      Men det finns ju ingen som gör något heller så varför ska de sluta? De får varken böter eller liknande straff för det? Myndigheterna lär ju få in hundratals anmälningar på Blondisbella men ingen tar ju i det!

    H.å.l.l k.ä.f.t.e.n

    Smygreklam under ett inlägg om smygreklam. Hur tänkte du nu?

    Ingen vill ha dina piller…lägg ner!!

    Det är så fult med microblading när de tar bort de egna ögonbrynen helt och tatuerar in de nya högre upp ovanför ögonbrynsbenet. Det sticker ju ut och det ser bara fult ut när det inte finns ögonbryn där. Börjar undra om det bara är jag som tänker på det där benet 🙂 ? Man ser ju piggare ut med ögonbryn som sitter högre upp när man är äldre. Men det är väl också allt?

      Kunde inte bry mig mindre om hur andra människors ögonbryn ser ut ?

        Nej, det är viktigt! Man måste bry sig om hur andra ser ut!

          Knappast

          Varför bry sig om hur andra ser ut? Det är så onödigt, ohälsosamt och sprider bara ångest i samhället. Jag skiter verkligen i hur andra ser ut och det borde ni också göra. Det kommer garanterat få er själva att må bättre, och samtidigt bidra till ett bättre samhälle. ❤

            Hen var nog en smula sarkastisk?

              I dagens samhälle kan man inte vara säker på det. Det är lika troligt att det var en genuin kommentar…

              Åh Seckalina-Lisa – underbart att det gick fram…

          Vi reagerar ALLA på hur andra ser ut, på något sätt. Positivt, negativt, förvånat men vi säger/skriver oftast inte om det. Vi bara tänker. De som påstår annat, ljuger.

            tänker att man då måste ha för mycket tid.. så du går och bedömer varje människa du träffars ”snygghet”? typ ok han var snygg/hon var snygg hon var medel osv.. jag kan liksom reagera på om någon har typ överfyllda läppar eller något annat, men inte som att jag går och reagerar och ”skapar” en tanke kring någons utseende varje gång jag ser någon.

      Ja och sedan gör en del dom för mörka och fyller i helt. Nej det ska se ut som hår och så naturligt som möjligt. Viktigt att gå till någon som kan.

        Jag har tänkt tanken att fylla ut mina 90-talssönderplockade bryn, men har ångrat mig och nu kör jag på med brynnäring och bra ögonbrynssmink. Det kan ju verkligen se bra ut med 3d-bryn (har sett jättefina resultat hos bekanta som gått hos en duktig tjej) men jag är ändå skraj över att de ska bli fula och inte se naturliga ut.

          Ja, förlåt en novis men… Vad gör man då? Om man inte är nöjd? Försvinner det med tiden, eller vad händer? Jag är så sjukt oinsatt i allt sånt här. Om det försvinner – hur lång tid tar det?

            Jo tydligen håller ju resultatet i 1-2 år. Men färgen bleks ju eftersom. Har sett skräckexempel på folk vars bryn blivit blåa efter nåt tag.

              Yeeey! Blåa bryn som sakta försvinner. Låter som en höjdare.
              Tack för informationen..! Håller mig till att fascineras på avstånd att folk vågar. 🙂

          Skulle heller inte våga fylla i av rädsla det skulle se helt weird ut. Har beställt Ricinolja och ska se om det kan få lite fart på tillväxten! Kanske slutar med ögonbrynsflätor eller något annat spännande.

            Jag färgar mina bryn å lite ljusa hår precis utanför dom riktiga varannan vecka och det börjar faktiskt bli riktigt bra nu. Tror det är bra att typ sluta plocka helt ett tag. Känns som att det stör hårväxten. Är också rädd att det skulle bli fel med microblading.

      Håller med, oerhört märkligt. Tycker det är fint med markerade ögonbryn men de ska ju följa ens egna ögonbryn. Det här när man tar bort ögonbrynen och målar/tatuerar dit ett par flera centimeter ifrån där de normalt ska vara ser oerhört konstigt ut.

      Håller med dig, det ser inte klokt ut.

    Varför tackar alla influencers ja till att samarbeta med Chiquelle? Ser denna eviga klädkedja befinna sig på varenda jäkla sida och instastory som finns. Är fortfarande inte sugen på att beställa från det företaget!

    ok, förlåt för kanske överjävligt tröga frågor men jag undrar.. Är det skorna Nina gör reklam för? och är det..liksom.. nå ”inbyggda” strumpor i dem då nyansen på benen avgränsas med en linje. Eller är det kanske nå nylonstrumpor hon gör reklam för?

      Vet inte vad hon gör reklam för, men nyansskillnaden beror nog på ljuset. Dvs det är en skugga på benen.

        JAMEN DET ÄR JU EN SKUGGA. Jösses. Bevis på hur trött jag är… *går in i skamvrån*

          ?

          KÄMPA MÅNDAG!

      Tror det är hotellet hon bodde på i helgen som hon syftar på.

    Bara detta år (knappt två månader) finns 26 anmälningar hos Konsumentverket mot Isabella Löwengrip och hennes företag.
    Pingis har två anmälningar mot sig från juli 2018. Gäller smygreklam.

      Och ändå händer det inget. Säger ju en del. Dom vet men låter henne passera? Vad händer…

        KO sägs avvakta utslaget i målet mot Alexandra/Kissie och Tourn Media i Patent- och marknadsöverdomstolen.
        KO tycker det är viktigt att få veta om även en influencers nätverk eller agentur har ansvar för reklamidentifieringen vid samarbeten eller om det bara är influencern som ska se till att reklamidentifieringen blir korrekt.
        Men varför KO låter det gå två år utan att ingripa mot influencers dagliga brott mot reklamidentifieringen i sociala medier bara för att man har ett ärende som överklagats är väldigt underligt.
        Ett ingripande mot Isabella Löwengrip har varit motiverat länge nog. Får se vad stämningen mot Kenza kommer att leda till men att Bella skulle ändra sitt beteende utan en stämning också mot henne är knappast troligt. Kravet på reklamidentifiering finns i Marknadsföringslagen och det behövs ingen lagtolkning av någon domstol för att veta om det är smygreklam eller inte 🙁

    Faymeelmen inleder sitt beslut att ingå samarbeten med att göra uppenbar och helt omärkt reklam för nån inredningsbutik, maskerat som funderingar kring feminism och barn. Samt för kry-appen utan korrekt markering.

      Menar du Fanny Melin?

    Vad har Bella gjort med sina läppar egentligen? De ser ju helt uppsvällda ut.

      Hon nös

        Hon fes så det luktar illa. ?

      Tror att hon spänner läpparna och typ drar in läpparna så de blir mer platta. Det ser jättekonstigt ut så jag förstår inte varför hon publicera bilden.

        Ja, alltså, jag är den sista att klanka ner på någons utseende, reagerade bara på hur märkligt det ser ut. Övertygad om att Bella (som jag inte har mycket till övers för) skulle vara mycket finare om hon slappnade av lite.

          Haha nej du är verkligen inte den sista att klanka ner på någons utseende. Då hade du inte kommenterat negativt om just hennes utseende ju. Stå i alla fall för att du gör det ?

            Inte hennes utseende naturligt. Utan vad hon gjort med det.

              Är ju fortfarande hennes utseende?‍♀️

                Herregud, jag klankade inte ner på det. Jag konstaterade bara att det såg underligt ut och att hon förmodligen skulle vara mycket finare om hon inte fixade sig så mycket och var lite mer avslappnad.

                  Men hon har väl inte fixat sig, hon har ju läppglans på läpparna (om ni menar senaste närbilden på bloggen?). Ser inget konstigt med hennes läppar alls. Läppenna på den närbilden med hårband på insta, lipliner, läppstift och läppglans, inget annat än det tror jag.

                  Jo det är att klanka ner 14:40 det du skrev är just det, du klankade just ner. Alltså folk här…

      Fillers såklart.

        Nä, det är bara på den bilden som läpparna ser annorlunda ut

        Nej tror jag inte, Bella har alltid haft både kinder och läppar. Smink kan ge en viss visuell skillnad, tror inte det är mer än så faktiskt.

      Hennes skratt igår i stories herregud vad illa de låter värre än Fran dreschners

        Mycket diskussioner om Bella här varje dag, hennes skratt, utseende… och så mycket annat ja allt… vad ska det kallas egentligen, vad kallar ni det?

      Snygga. Målat lipliner och läppstift eller läppglans är vad hon gjort. Inga fillers tror jag inte, ser inte ut så då blir det ett annat utseende med plut.

    Carolinejansson85, Mariabusck, Munckiiin, gör också smygreklam. [Intagram]

    Våfflor är ”yummi yummi” som Elma säger. Med min kod ”Camylinnea” får ni 20% rabatt på hela sortimentet hos Twistshake. Cammylinnea på instagram och så gör hon smygreklam gång på gång hela förra året.

    Som bb ser ut i ansiktet! Borde stå FILLER-VARNING över bilden, hela ansiktet är ju upplåst till max. Tydligt att hon numera har klippkort hos plastikkirurgen. Som vanligt måste hon överdriva allt hon gör, även fillers och kirurgi. Hårbandet lägger man inte ens märke till, det nya ansiktet tar all fokus.

      Det kan ha varit något sådant Bella sysslade med i Doha nyligen.
      Vi fick inte se några bilder på fyra dagar (frånsett bilden på stranden där hon är en bra bit bort).
      Gulfstaterna är kända för att ha duktiga plastikkirurger som gärna jobbar där eftersom de kan tjäna stora pengar.

      Hon ser ut som 40 plus, hon dom var så fin för några år sedan

        Blir så när man springer på spa hela tiden, spraytannar och får ansiktsbehandlingar stup i kvarten.

      Snälla sluta! Bella har alltid varit fyllig i ansiktet. Tror inte hon varken gjort fillers eller botox, därav den lilla rynkan i pannan som kommer fram ibland när hon höjer ögonbrynen – det brukar ni ju påpeka. Bongo bara sluta påstå att hon gjorde plastikingrepp i Doha för att hon tog en sm-paus, vi såg henne på instatstory när hon kommit hem iaf och hon visade bilder i efterhand från Doha. Tror du alla som tar en sm-paus på två dagar är hos plastikkirurgen? De som varit det brukar ta en vecka då de bara lägger upp gamla bilder (om de inte vill visa det och vara öppna med det).

        Ja, Bella la upp två bilder på bloggen i efterskott. En i baddräkt och en i klänning. Bägge på avstånd och ganska mörka/suddiga. Instastories minns jag inte och den är ju borta nu.

          Hon lade upp en bild från stranden, som ju blev så uppmärksammad. Det var på fredagen tror jag eller lördagen, såg du några bandage eller något kontigt på kropp eller ansikte? Man såg henne på instatsorys så fort hon kommit hem, inget såg annorlunda ut på något sätt, allt var som vanligt. Hon har tagit insta-paus på två dagar/helger tidigare, det händer ibland, så inte ovanligt eller konstigt. Behövs isåfall längre pauser för att dölja ingrepp.

    Naressist

      Ja verkligen hon stämmer överlägset in på den beskrivningen tyvärr. La upp en storie på.sig själv där hon ler och försöker visa sig från sitt bästa spegelsida. Hon är hennes största beundrare man tycker nästan lite synd om människan. Inga äkta genuina vänner köpta assistenter allt är fake med henne.

    Bellas story-reklam för glow-serien är ju saftigt vilseledande! Hon säger om whipped cream att den innehåller MASSOR med c-vitamin. Då borde den ingrediensen stå typ top tre men den hamnar långt ner i inci. Smygreklam, lögner, provokationer och vilseledande reklam. Hon förnekar sig aldrig.

      Därför kommer nog hon inte sälja mycket så som hon önskar. Tror att de flesta har genomskådat henne. Köper alla märken förutom hennes. ?

        Vad bra då ju. Då behöver ni ju inte kämpa med och lägga tid på att skriva ner hennes produkter och att allt är lögner, provokationer och allt vad det påstås.. Det hittas då fel på allt, allt går att vända till fel. Tur det 😉
        Hon kanske får börja som vissa andra som vill sälja – ”mina älsklingar unna er, detta måste ni köpa. Min varmaste rekommmendation är köp tre på en gång, finaste fina små gummor och gullungar det här ska ni ha, ni mååååste unna er detta…detta är bäääst, bääästaa jag looovaaar mina älsklingar!” 😉

    Så värdelöst att lägga upp bilderna såhär i inläggen camcam! Går inte ens att zooma in vettigt från mobil så man ser vilka konton du hänvisar till.

      Vad konstigt, funkar utan problem för mig? 😮

        Jag har inte heller problem (Chrome på android)

      Mobil – android – Chrome, tycker det går lätt att zooma och det blir bra kvalitet på bilderna. Föredrar dock när bliderna ar inlaggda som i vanliga inlägg / triss i instagram inläggen.
      Kanske någon inställning du har som gör det inte blir bra för dig?

    Alltså vad är det med Bellas nya konstiga leende? Hon som enligt mig ändå haft ett naturligt avslappnat leende rätt länge iaf men nu? Är detta det nya? Att sticka fram hakan och käkarna och spänna ut mungiporna åt sidorna till max samtiaigt? Är det ersättaren för duckface?

      Hon försöker väl att le naturligt och äkta! Inte så lätt när de skramlar tomt och öde inuti ?

        Vad kallas det när sådana här hånfulla kommentarer om en person flödar dagligen?

          De har du ju redan frågat om högre upp i kommentatorsfältet, men de kanske du redan glömt? Inget svar fick du få heller, så kanske bättre om du spottar ur skägget och klämmer fram med vad du syftar på. Så slipper vi andra undra så om vad du kan mena! ?

            Vad tror du att hen menar? Vad skulle du kalla det Anonym 15:51?

      Nej hon har ju typ alltid haft ett stelt Britney Spears-leende.

    Ja det är väl det här gamla iphone-helvetet som spökar för mig som gör att zoomen inte håller sig, blir suddiga bilder och allmänt kukar ur och scrollar runt av egen vilja när zoomen väl funkar.

    Får väl köpa en ny mobil eller nåt. Värdelöst

    Fast då är ju Nicole Nordin ännu värre, hon är ju i princip aldrig med sina barn!

    Det är Myggan ofta och Maggan G var ifrån sina små i fyra veckor. Camilla Läckberg har rest ifrån sin lilla mycket och många ggr också. Laila Bagge var på resa ifrån sin lilla i tre veckor en gång, tror hon varit det flera gånger. Bella har säkert separationsångest av att vara borta från sina barn så länge, det är första gången hon är det och har skrivit om att det känns svårt. Men det går säkert bra för både henne och barnen.

    Hästmänniskor, bl.a. den som nämns mörker nästan aldrig ut reklam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.