Lite bloggbråk vi minns

Kommer ni ihåg när det var en del av grejen, att bråka offentligt med andra bloggare – på sin blogg – och gärna skriva öppna brev för kvällstidningarna att publicera?
Det var tider, det! 🙂
Några som OFTA var inblandade var Katrin Zytomierska, Alexandra ”Kissie” Nilsson, Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Carolina Gynning – i olika konstellationer härs och tvärs.

Klamydia-bråket
Kissie vill ha en stor blogg och stalkar Katrin, varpå Katrin hänger ut henne och skriver att ”den här tjejen är som klamydia på min kropp”.
Kissie besvarar påhoppet och det provokativa bloggfenomenet Kissie är fött.

Pungbråket
Katrin Zytomierska publicerar en bild på sin nakna bebis där man ser hans pung och Blondinbella går i TAKET!
På sin egen blogg skriver Blondinbella under inlägget ”Inte okej, Katrin!” att hon tycker att det är fruktansvärt att Katrin Zytomierska publicerat sonens könsorgan på nätet. Anledningen enligt Blondinbella är att det finns ”äckel” som kan titta på bilden och att Rambo inte kanske uppskattar bildpubliceringen när han bli äldre.
Katrin kontrar med att Blondinbella borde gå till en psykolog!

Skitgrisbråket
Blondinbella skriver ett inlägg där hon anklagar Katrin Zytomierska och Carolina Gynning för att öka på vikthetsen bland unga tjejer genom att blogga om bantning.
Gynning replikerade och kallade Blondinbella för ”en fejkförebild”, ”präktig” och ”skenhelig”. Zytomierska tog det några steg längre och skrev att Blondinbella var en ”hycklande lillgammal skitgris som ska ta och koppla av några kilo”.

Mysdressbråket
Bingo Rimér – Katrin Zytomierskas dåvarande pojkvän – övervägde att skicka sin nylanserade mysdress till Kissie, något som fick Katrin att gå i taket – något som hon luftade på sin blogg med orden ”Kissie, om du rör vid Bingos mysdress så kommer jag att förfölja dig tills du blir tvungen att lägga ner din blogg”
Vad gör Kissie? Hon besvarar påhoppet givetvis med orden ”Perfekt att hon är tillsammans med Bingo Rimér, han kanske frågar henne tillslut om hon vill vika fettet i något uppslag?”
Även Gynning skickar iväg en känga till Katrin i ett öppet brev och försvarar Kissie.
”Du tycker att unga bloggerskor är fördummande och det är ju inte du?” skrev hon bland annat.
Katrin kallade brevet ”ett taffligt försök att få igång ett bråk” för att öka läsarsiffrorna, som hon inte ville nappa på.

Självförtroendebråket
Efter att Kissie upprepade gånger häcklat Blondinebellas utseende på sin blogg och även haft med henne på sin ”dissarlista” så gjorde Bella följande uttalande där hon anklagade Kissie för att ha dåligt självförtroende:
”Jag önskar att jag kunde spruta in en självkänsla-dos i henne, i stället för all restylane som hon trycker in i läpparna.”

Vad säger ni? 
Var inte det här den gamla goda bloggtiden ändå? 😉
Den enda som inte verkar ha förändrats så särskilt mycket är väl ändå Katrin?
Hon verkar vara gjord av samma skrot och korn som då, medan den här versionen av Blondinbella är ett minne blott.

Vad ska nästa inlägg om bråk handla om?
Paow och Dessie?
Sindy och Isabelle?
Paow mot alla dokusåpadeltagare i hela världen?

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha det hela blir ännu galnare när man tänker på att Katrin var runt 30 när allt detta hände, och Kissie typ 18-19…

  Svara

   Det känns som att Katrin har någon sorts diagnos som gör att hon helt saknar känsla för sociala gränser och acceptabelt beteende. Träffade henne på en fest för rätt många år sedan och hon och hennes kompis förolämpade värdinna, festen, maten, alla ”tråkiga” gäster och värdinnans inredning innan de smällde igen dörren och gick (till allas stora glädje…).

   Svara

  SINDY OCH ISABELLE

  Svara

   Det startade väl med att Sindy flippade ur på Isabelle o Steffi för att hon fick för sig att Micke var kär i någon av dom? Och förbjöd honom att fortsätta umgås med dom 😂

   Svara

  Haha åh jag kommer ju ihåg att det var bråk, men inte om vad. Detta var ett riktigt kul inlägg! 🙂
  Känns som att dagens influencers bråk sker på instastory och snapchat

  Svara

   Håller med, roligaste inlägget på länge! Mer om sånt som hände i bloggar förr, tack 😍 och jaaa mer dessie och paow-historia! I detta avseende är det faktiskt ”original”.

   Svara

  My-Tofty mm…

  Svara

   +1

   Svara

   Vill också då jag inte har ngn koll! Och mkt av ovanstående har jag missat trots jag hängt med sedan bellas uttalande om mjukisbxot bara bärs av fattiga!

   Svara

  Paow och Dessie mot Kissie och sedan Paow och Dessie mot varandra var ju de värsta bråken.

  Svara

   Var Daniel Paris också med i bråken? Rosanna?

   Svara

    Hmmm tänker du inte på Amir Akrouti? Om jag inte tänker fel så här Paris inte vart så inblandad i sånt drama 🤔

    Svara

  Tycker väl snarare att sånt är löjligt.🤷🏽‍♂️

  Svara

  Tycker Katrin verkar hur cool som helst idag. De gånger hon provocerar idag handlar det mest om uppmärksamhet och medieutrymme för sitt företag.

  Svara

   Ja det är ju så coolt 🙄

   Svara

   Provocerar hon ens med flit? Hon tycker det hon tycker och bryr sig noll om det stör någon. Jag reagerar inte ens när hon skriver något i mitt tycke konstigt.

   Svara

  Jag vet inte var jag ska vända mig… min värld har rasat. Missade helt öppet spår igår och klarar mig inte till lördag. Jag gifte mig i höstas och precis blivit gravid och fått reda på att mannen jag lever med har varit otrogen. För ett par månader sedan hade han sex med sin kollega ett par gånger och dom hade kontakt över sms och facebook och skrev mycket med varandra, typ som en relation bakom min rygg. Han var den som avbröt det men dom fortsatte ha kontakt och ”flörta” med varandra. Han berättade inget för mig utan jag läste hans sms och då berättade han först och sa att det funnits känslor mellan dom och att dom legat med varandra en gång sen kom det fram att det var flera gånger. Han är så otroligt ångerfull och han älskar mig. Nu har dom ingen kontakt med varandra och under allt det här har han bytt jobb. Jag älskar honom och vi har ju ett liv ihop, vad ska jag göra? Går det att förlåta nåt sånt här?

  Svara

   Du lämnar honom såklart. Vill du fortsätta graviditeten så gör du det också.

   Svara

   Fy fan. Jag har varit den kvinnliga kollegan i det där scenariot, och tro mig, han spelar er båda. Han är skurken i det här. Alla mina tankar går till dig ❤️

   Svara

    Urk på dig som ligger med gifta män, URK ALLTSÅ

    Svara

     Urk på dig själv. Jag är inte stolt, men jag blev manipulerad. Livet är inte svart och vitt, och förlåt, men det är väl ändå personen som är gift som har största ansvaret?

     Svara

      Nej gumman du bär exakt lika stort ansvar när du ligger med gifta män. Det är fan ditt ansvar att göra en enkel ratsit sökning och se om han är gift eller inte. De tar på allvar 2 min…..

      Om du köper deras patetiska ursäkter till att få ligga lite är du ju bara bränd. Man ligger inte med gifta män. Och det har jag aldrig gjort så nej det finns INGET som är urk med mig ☺️

      Svara

       😂

       Svara

     Finns män som inte ens berättar att de är gifta el har sambo o på så sätt bedrar båda. Har varit med om det själv faktiskt. En kille bjöd hem mig på en fest efter vi träffats ute o dejtat en tid. Döm om min förvåning när jag upptäcker en massa tjejgrejer i lägenheten, nagellack mm. Hon var o jobbade utomlands ett tag o då passade han på kräket. Han försökte inte ens försvara sig utan var totalt nonchalant 😩

     Svara

      Du kanske hört talas om ratsit där man på 1 min får reda på om personen är gifta Och om de har en sambo!!

      jag skulle på dejt med en kille men kör ALLTID ratsit först och ser han fortfarande har sitt ex skriven hos sig. Blev en fet avbokning på den dejten och då var han inte ens gift. Man är bara äcklig om man vill vara ett Rebound eller ligga med upptagna män. Tjejer gör de för att få en liten egoboost och tror de är snyggare än kvinnan som mannen är gift med, eller kanske så inbillar de sig att de är oemotståndliga. Haha när det tvärt om är så att alla snygga och coola tjejer säger nej till upptagna killar ☺️

      Svara

   Tycker också dumpa. Vem är otrogna precis innan bröllop och när man planerar barn? Du förtjänar bättre, kasta ut tönten

   Svara

   Skulle aldrig aldrig förlåta!

   Svara

   Fy fan vilket jävla svin. Lämna honom asap. Vet att det är svårt men du kommer tacka dig själv i framtiden!

   Svara

   Oavsett om du vill lämna, stanna eller inte vet än så skulle jag rekommendera parterapi. Ni väntar ett barn tillsammans och för barnets skull är det bra om ni hittar ett sätt att kunna kommunicera och komma överens utan att otroheten ligger som ett tungt täcke över er.

   Svara

    Håller med! Har svårt att säga lämna eller stanna. Tycker du ska prata med familj och vänner och framförallt gå på terapi!!

    Svara

    Har lillen redan varit otrogen flera gånger och har känslor för en annan tjej, så är det ju inget som bara hänt av misstag en gång. Han har uppenbarligen inte haft så dåligt samvete och har till och med känslor. Förlåter du detta är det som att säga, gör det igen- det går bra. Det är jättejobbigt för dig nu såklart, men du ska sumpa honom. Du förtjänar en kille som inte behandlar dig som skit.

    Svara

   FAMILJELIV. SE

   Svara

   Dumpa honom. Trust me – this will kill you slowly. Jag ”förlät” min dåvarande pojkvän som låg med sitt ex bakom min rygg under några månader. Efter det kunde jag aldrig riktigt slappna av och lite på honom. Detta åt upp mig innifrån i nästan 6 månader. Bästa och sundaste beslutet jag någonsin tagit att lämna honom. Run while you can. Vi hejjar på dig!

   Svara

   Du behöver någon att tala med. Jo en del kan förlåta. Jag lider med dej. Hur kan han göra så. Jag skulle inte varit kär i honom längre. Var stark nu. Och ta hand om dej. Stor kram från mej. ❤

   Svara

   Separera ett tag, låt känslorna landa.
   Om du fortfarande älskar honom med distans och känner att du kan förlåta , så börjar ni om.
   Vi är människor och vi felar.
   Men man måste känna att man kan släppa det som varit annars kommer det tära sönder dig.
   Been there , done that.
   I dag är vi lyckligare än någonsin.
   Men oj vad jag har fått försvara mitt beslut för alla som sa att man självklart ska lämna.

   Svara

    Jag fick också en massa skit av folk i min närhet för att jag inte lämnade min kille när han var otrogen…

    Svara

     Det är ju inte för att vara elaka folk i omgivningen tycker att en kille som betett sig som ovan ska dumpas. Det är för att de bryr sig om. En kille som har känslor för någon annan och är otrogen flera gånger bryr sig inte om tjejen. Alla tjejer förtjänar att bli bra behandlade, inte som en påse skit.

     Svara

   Det är ju högst individuellt om man kan eller vill förlåta. Men problemet är snarare att även om man förlåter så är det väldigt svårt att glömma! Kommer du kunna lita på honom i framtiden eller kommer du alltid vara svartsjuk och orolig för att det ska hända igen? En sån oro kommer nämligen äta upp dig inifrån och då är det bättre att gå även fast det är smärtsamt just nu. Det räcker inte att vilja förlåta, du måste verkligen släppa det helt. Oavsett kommer det ta tid att bygga upp tilliten igen och han måste förstå att han behöver göra en insats för att förtjäna ditt förtroende. Varför var han otrogen? Varför valde han att inte berätta? Hur ska han göra för att du ska kunna känna dig trygg igen? Terapi är en bra idé. Och om du ens överväger att stanna, berätta inte för din omgivning att han varit otrogen! De kommer ge dig så mycket skit för att du stannar och det kommer bli sjukt stelt på alla familjemiddagar. Dessutom har ingen annan med det att göra, detta är mellan dig och honom och ditt beslut ska vara ditt eget och ej påverkas av vad andra tycker.

   Svara

   Jaaaa jag är en hemsk människa men SNÄLLA Camcam, ta bort OT. Det är ÖS tre gånger i veckan, det räcker.

   Svara

   Lämna 110%. Inte en tanke på att stanna med nån som
   Kan förnedra en så. Och till er som säger förlåta, vad är det ni ska föräta? Att nägon gick bakom er rygg för de inte älskar och respekterar er tillräckligt, gör er med barn o sätter på nån annan? Vad sk man förlåta? Det är inget att förlåta det är bara be han dra åt helvete. Man kan inte tvinga någon till att respektera en men man kan respektera sig själv , det kan ingen ta ifrån dig.

   Svara

    Fan, är det fortfarande folk vakna? Bra skrivet, förresten. Det är mina takter; om folk inte uppför sig, så kan de dra åt fanders.

    Svara

     De finns folk som jobbar natt??

     Svara

      Bra jobb i så fall med inte så mycket att göra. Det har tidigare förekommit att folk varit sömnlösa och hängt här istället, för att få någon att skriva med. Det var min tanke när jag skrev ovan, 02:29.

      Svara

   Fy va vidrigt 😭😭😭😭
   Ville avsolut inte låta hemskt/okänslig nu, men måste ändå slänga ut denna fråga, kan du göra abort eller är de försent?
   Som min mamma alltid sa de är tusen gånger enklare att skilja sig när man inte har barn, har man barn med någon är man fan fast med dem för alltid 😫😫😫
   En av mammas bästa vän fastnade i ett långt äktenskap pga av barnen fast han var otrogen och slog henne, tog henne 30 år innan hon kunde lämna…
   Även om hon inte ångrade att hon skaffade barn blev hennes liv inte så fint som hon hade hoppats.
   Tänker bara att ett barn förtjänar att komma till världen och födas in i ett förhållande där båda parter älskar varandra och är sams.

   Det är oförlåtligt att Vara otrogen som nygift, det visar bara att han skiter i dig. Det finns verkligen inga ursäkter eller lögner man kan köpa för att försöka ge personen en ny chans.

   Om de vore mig personlig skulle jag göra abort, skilja mig och försöka få så mycket pengar/saker ut av skilsmässan som möjligt om de finns att hämta…. sen ligga med någon av hans vänner om han har någon som är snygg 😈😈

   Svara

   Kan han inte va trogen när ni ska eller precis valt varann genom att gifta er och dessutom inte respektera dig och er tillsammans när du bär hans barn så kommer han nog tyvärr inte vara en bättre version vid något annat tillfälle i livet.
   Du förtjänar bättre!

   Svara

    Håller med. Att tanken ens kommer upp att vara otrogen och att inga spärrar då finns är ju oroväckande. Detta i ett läge när förhållandet nog är i sin enklaste fas. Dumpa.

    Svara

  My Martens/ Graaf

  Svara

   Men det har inte varit något öppet bråk, de har inte bloggbråkat.

   Svara

    Jo

    Svara

    Det har varit/ är en soppa utan dess like…

    Svara

   Jag väntar fortfarande på att man ska få veta vad som hade hänt men det verkar knäpptyst om det tyvärr.

   Svara

  Glad jag inte la min tid på detta trams som dom höll på med 😂

  Svara

   Tycker nog det har helt okej att jag la tid på det. Var tidig tonåring under de värsta bråken, var värd min tid lika mycket som Tila Tequila, The hills och big brother.

   Svara

    Åh! Tila tequila. Vilka minnen😂😂

    Svara

   Samma här, fy.

   Svara

  Kul med en tid då Bella faktiskt levererade åsikter och allt inte bara var ”ljuvligt” hela tiden!

  Svara

   Men när hon levererar åsikter så är ju det fel och folk klagar och rasar, det är ju fel på allt hon gör, hur hon än gör, vad hon än gör…

   Svara

    Ja hela hon är helt jäkla fake, du verkar vara sista idioten som ska begripa det.🙄

    Svara

     Men asså gud… kallas id.ot för det? Men vad är då du om du inte kan se att Bella ska dissas för allt nuförtiden, att det är en grej här. Jag tycker inte hon är mer fake än andra. När ska du begripa att inte alla hataar henne och vill dissa allt hon gör, inte alla letar fel för att skamma henne och vänder på allt för att smutskassta.

     Svara

      Nej man ska inte kalla folk fula ord här. Så otrevligt. Varför skriver du så. 😕

      Svara

      Smutskasta. Ditt absoluta favoritord har vi förstått. Efter Bella❤ Ta hand om dig.

      Svara

    Men det är ju olika människor som dissar henne väl då, inte samma..

    Svara

   Kände också att det var uppfriskande med lite åsikter. Nu känns hon otroligt intetsägande och platt. Hon försöker bara provocera med överkonsumtion och skryt.

   Svara

  Leverera del 2 snart Cam!!!!!!!!
  Detta var en otroligt rolig walk down memory lane 👌🏼

  Svara

   Håller med! 👌

   Svara

  Suck vad du alltid ska göra narr av Katrin och Bella, du ogillar verkligen dem två, det är så tydligt. Då hade väl iaf Bella kloka åsikter, var väl helt rätt det hon skrev då. Det Katrin skrev till Kissie i Mysdressbråket var nog inte så allvarligt menat.

  Kul iaf att Bella och Katrin verkar ha löst gammalt groll och är väl vänner idag, de verkar gilla varandra. Även Kissie och Katrin har väl försonats. Inte snällt av Kissie att dissa någons utseende men hon har väl uttryckt sig positivt om Bella en gång för några år sedan, och hon har förändrats, även Katrin som jag tycker är härlig och klok på många sätt.

  Hur är det med dina egna bråk, du och Tyra?

  Svara

   Det är löst sedan länge. 😍

   Svara

   Men snark.

   Svara

  Haha, kul ändå. Särskilt eftersom jag ibland förfasas över alla youtubebråk nu för tiden. Kanske inte alls var bättre förr. 😅

  Svara

   Alla youtubebråk är något att ta upp haha i synnerhet Lundells kanske…Jeesuus.
   Paow och Kissie har väl bråkat en del också eller?

   Svara

  Bråken med Nellie/familjen hade varit intressanta, kanske inte något av de mest kända i bloggvärlden men de sakerna är rätt intressanta

  Svara

  Ironiskt att Blondinbella klagar på vikthets när hon numera äter som en anorektiker ”för att få energi”.

  Svara

   Ja, hon har ’varit’ det mesta, redaktör, tjock, smal, sambo, livsnjutare, gift, skild, vegetarian, husmanskost och Nu är det bella 103.0 känns det som… Man tror inte på henne längre, hon vill sälja FÖR mycket.

   Jag tyckte om Bella mer när hon var jordnära, och blogg var blogg och inte en reklampelare för hennes företag, innan hon var ansiktet utåt.

   Svara

   Och att hon tog upp självförtroende istället för restylane – hehe. Passar nog inte lika bra längre när allt med henne verkar handla om yta och status: fyllda tuttar, full-on smink varje dag, fixat hår varje dag, bantning och en misstänksamt spetsig haka 😉 fast det är faktiskt mest sorgligt att till och med den starka, självsäkra blondinbella inte kunde stå emot plastikkrafterna och Utseendehetsen. Det var skönt med en ”normal” som man kunde relatera till.

   Svara

    Ja det är lite lustigt att hon ser ut som den där dockan i saw-filmerna sedan hon skaffade fillers i kindbenen. Man kan typ använda dom som en praktisk liten hylla i ansiktet

    Svara

     Har inte toftby gjort samma? Fyllt kinderna så det blir misstänkt bulligt…sen ett sånt läskigt jokerleende, mhja botox(?) vid mungiporna …ser ju inte klokt ut! Är det bara jag som sett det?

     Svara

   Äter som en anorektiker? Hon äter väl helt normal och sund mat?

   Svara

    Eh nä? Hon äter inte samma mat som sina barn (inte ens vanlig hederlig pannkaka) och man har sett kaloriuträkningar för varje enskild rätt på stories).

    Svara

   Älskar samnytt, helt klart bästa, mest trovärdiga källan 😍

   Svara

    (Behöver jag påpeka ironin?)

    Svara

     Nej men du borde ändå förstå om du läser att det är vettigt.

     Svara

      Du måste ha IQ som en fiskmås om du tror på den där texten utan att blinka.

      Svara

   Skulle aldrig ge samnytt ett klick.

   Svara

   Är du helt dum i huvudet?

   Svara

  Bra inlägg Camilla!

  Svara

  Dina egna inlägg som var för länge sen när du klankade ner på Tyra och GabJossans son! 🤘

  Svara

  Varför 18 instastorys på en gående BB…bakifrån? Jag influeras noll.

  Svara

   Såg på Isabellas instastory, när hon är på väg mot salen, att hon inte orkar bära sin egen Chanel-väska länge. Det är nämligen en man i kostym bakom henne som bär den. Ser ju verkligen såååå löjligt ut!!!!!

   Svara

    Det är ju Simon 😱

    Svara

   Inte lika viktigt att hämta barnen på dagis idag eller var privatplanet uppbokat på annat håll?

   Svara

  Sindy-isabelle
  Paow-dessie-isabelle

  Svara

  Var det inte Kissie och Amir som bråkade när Amir gick så långt som att läcka en topless-bild på Alexandra?

  Svara

   Jo det var det

   Svara

  Paow/Dessie/Kissie/Rosanna/Amir och allt som hände typ förra årtiondet plz! Jag var egentligen för gammal då för att läsa 14-åringars bloggar men det var så fascinerande.

  Svara

  Och när Amir läckte hur Kissies riktiga sångröst lät när hon spelade in Success!

  Svara

  Cissi Wallin försökte starta bråk med Filip och Fredrik när hon bloggade. Hon hävdade att det var bara för att hon var tjej som hon inte fick jobb som programledare för något stort Tv-program, som hon tyckte hon förtjänade. Hon påstod att Filip och Fredrik fick göra tv bara för att de var män och därmed glidit på bananskal. Cissi kunde inte förstå varför Filip och Fredrik fick hoppa in och direkt börja göra massa Tv i kanal 5, och inte hon. De hade inte heller lika mycket talang som Cissi, enligt Cissi då. Detta var väl runt 2013-14. Cissi hade som vanligt dock inte läst på, och Filip och Fredrik upplyste henne om att de fått börja sin bana på Öppna kanalen, där vem som helst kunde ha program i princip utan någon tittare, utan att få något för det. På Öppna kanalen hade de dessutom kämpat på ett bra tag innan de kom vidare.

  Svara

  Kissie & Jackie Ferm!

  Svara

   Jaaaa!!! När de tex var på den där blogg-resan till Kanarieöarna med Marie Plosjö och det var typ kaos 😂

   Svara

  Kissie- Bella Tyra show!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.