Ska Isabella sommarprata i P1?

Isabella har berättat på sin blogg att hon suttit och skrivit i helgen och enligt bilden på hennes blogg är det en text som hon namngivit ”Sommar i P1”.
Med andra ord kan man anta att hon avslöjar att hon ska vara en av värdarna i årets sommarprat. Jag trodde sådant var hemligt, men jag antar att det inte är så.
Eller har Isabella varit lite för ”trigger happy” nu igen?
Det skulle ju i så fall inte vara första gången. Hon publicerade sitt passnummer när hon reste till Mexiko och avslöjade Anders Walls alla hemliga talare för att hon inte kunde lägga band på publiceringsfingret och nu senast publicerade hon numret till en journalist i USA.

Anyways…
Skulle ni vilja lyssna på Isabellas sommarprat, eller känns det som att man hört allt redan?

287 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför skulle jag vilja lyssna på det? Säkert fullt med lögner och hittepå.

  Svara

   Dessutom har hon ju sagt att hon är så mediatränad och säger det som förväntas. Känns inte som att något kommer vara på riktigt.

   Svara

    Ska vi alla satsa några kronor på att hon kommer vilja spela någon låt med ABBA……?

    Svara

     Eller kanske sensuella Isabella 😉

     Svara

     Simon gör ett inhopp och sjunger sensuella isabella

     Svara

   Det är ju frivilligt.

   Svara

   Du kommer säkert lyssna Lisa haha. Skulle tro att det blir ett av de mest lyssnade avsnitten. Kul för Isabella, det är en stor ära att få sommarprata ju. Jag kommer självklart att lyssna om jag lever då. Kanske inte alls blir några lögner eller hittepå utan att hon faktiskt öppnar sig, ser fram emot att lyssna.

   Svara

    om du lever? Dramatisk much?

    Svara

     Eller sjuk?

     Svara

      Mer sannolikt 😅

      Svara

   Glöm inte att det är VI SOM BETALAR FÖR DETTA….
   pajas Sverige som tvingar oss skattebetalare att betala för skiten SVT…. Som sedan leder till ett sånt här fiasko…
   orde inte vi få vara med och bestämma vem som ska sommarprata i och med att vi betalar dessa kommunisters löner!?!

   Jag har inte kollat på någon av SVTs kanaler sedan jag var typ 8 år och kollade på julkalender, inget av SVTs material intresserar mig och det inkluderar mello. Förjäkligt att man ska behöva betala för det och sen får man höra sånna här fjanterier som blondinbellan ska sommarprata….

   Svara

  Ska hon sitta och dra en snyfthistoria… suck. Nej jag lär inte lyssna faktiskt. Finns inget nytt intressant att höra om henne man inte redan hört.

  Svara

   Bara jag som tycker det är på gränsen till obahagligt att lyssna på henne i direkt-kanaler där hon pratar helt ocensurerat och blandat lögner, provokation och överdrifter om vartannat…?? Det är annat i en intervju situation där det *om det är en bra reporter* kan ställas motfrågor.

   Svara

    *obehagligt

    Svara

    Verkligen. Att ge henne 1 timme där hon kan ljuga, fantisera, och dramatisera… Varför ?

    Men otroligt att hon får göra ”Sommar”- det måste man ändå gratulera till (även om jag som sagt inte vill höra 😉)

    Svara

     Kan slå vad om att ALLA som skriver här att de inte kommer lyssna kommer sitta bänkade och lyssna noggrant haha.

     Alla Bellahaters och Bellaholister kommer självklart att lyssna. Och även andra.

     Svara

      Ja. Finns ingen bellahatare som skulle klara av att inte lyssna. (Inget bellafan heller men that goes without saying.)

      Bellahatarna skulle inte klara en vecka utan sin dos Bella. De får ju panik efter en halv dag och slänger in någon ot om hennes instastory under vilket inlägg som helst här inne. De är som narkomaner som missbrukar Bella. Det är inte sunt.

      Svara

       Jag vet att jag inte kommer att lyssna. The cringe is too strong. Har hittills inte klarat av att lyssna på något av hennes ”speech”. Skulle kvävas i min skämskudde.

       Svara

        Samma här. Jag klarar inte av hennes instastories ens.

        Svara

      Svar till anonym som skriver att alla haters kommer lyssna ändå.

      Det stämmer inte för mig. Jag brukade gilla henne, hade hennes böcker och torrschampo innan. Nu är hon hemsk. Började lyssna på när hon gästade framgångspodden men var tvungen stänga av efter 10 pga så självgod och usch

      Svara

   Tänk på att de är vi skattebetalare som betalar för denna smörja….. hemskt

   Svara

  Det pratet skulle jag definitivt välja bort. Varför slösa tid på någon där man ändå aldrig vet om det som sägs är sant eller falskt. Mytomaner ska man inte ge något utrymme alls, så det skulle verkligen förvåna mig om Sveriges Radio gjort det misstaget.

  Svara

   Exakt mytoman

   Svara

   SR tänker väl att de kanske kan nå en yngre publik genom henne. Jag är inte intresserad. Lyssnar bara på sommarpratare som jag tror kan tillföra ngt intressant vad gäller tankar, funderingar mm. Behöver verkligen inte vara ett dramatiskt livsöde men det måste vara en reflekterande, intressant, någorlunda mogen person! Och IL känns väldigt grund. Bara det att man i princip redan vet hur hennes sommarprat kommer vara uppbyggt och handla om gör att det känns trist.

   Svara

   Du kan väl iofs aldrig veta Carina om det som sägs i ett sommarprat är sant eller falskt, vem eller vad det än gäller. Sen är det ju inte så att Bella ljuger om allt och hittar inte på allt utan det är en ”sanning” som uppstått härinne, det är folk här som fått för sig att Bella ljuger om allt men det gör hon ju inte, så är det alltså inte.

   Tror de flesta eller alla här som säger att de inte skulle lyssna visst kommer att lyssna.

   Svara

    Hon är en bloggare som tjänar pengar som en reklampelare mot små tjejer. Numera såpass skicklig säljare att hon kränger sin egen smörja. Sommarpratare anser jag bör vara en offentlig person som varit med ett tag och som inte delat det privata. Att få komma under skinnet på dessa och lyssna på intressanta tankar och eller lärdomar. Enligt mig uppfyller inte blondinbellas bloggande dessa kriterier oavsett hur mycket pengar hon tjänat på svenska ungdomar. De s.k ”influencers” aka offentliga dagboksskrivande krängare är enligt mig inget man bör prisa till skyarna.

    Svara

     Borttaget nu.

     Svara

  Jag kommer lyssna! 🙋‍♀️

  Svara

  Jag tycker att det är intressant att lyssna på sommarprat när de är djupa och ärliga, två saker som IL inte är, så kommer inte att lyssna.

  Svara

   Jag har plöjt igenom många poddar och radiodokumentärer, och är lite kräsen när det kommer till röster och inlevelseförmåga. Därför kommer inte jag att lyssna.

   Svara

  Meningarna med ” triggerhappy” måste vara fel camcam? Huller om buller…

  Svara

  Jag har bättre saker för mig än att lyssna på henne i en timme. Det kommer ändå bara vara nonsens eller en timme av ren och skär manipulation (eller ja, försök till manipulation åtminstone). Om sommartalet handlar om något ”tårdrypande” så tyder det på en ny lansering, och om hon inte har någon lansering i sikte så kommer sommartalet bara bestå av massa trams om hur bra hon är. Hon kommer i princip sitta i en timme och skryta om allt hon har lyckats åstadkomma, hur mäktig hon är och bla bla bla… För att inte tala om alla gapskratt som hon kommer att hinna med under den timmen. Vilken tortyr!

  Svara

  Hon är mitt guilty pleasure – så jag kommer lyssna…men aldrig erkänna det för ngn😂

  Svara

   Mitt med 😬

   Svara

   Hahaha samma här! 🙈

   Svara

   kommer oxå lyssna fast jag inte tål hennes röst haha . är för nyfiken men erkänner de

   Svara

   Jag med! Inte för att jag tror att hennes sommarprat kommer att tillföra något intressant till mitt liv utan jag är för nyfiken för att låta bli.

   Svara

  Jag kommer säkert att lyssna men Bianca har satt ribban högt för influencers sommarprat. Bella kommer aldrig att kunna göra ett lika trovärdigt och personligt Sommarprat som Bianca. Hoppas bara redaktionen kan hjälpa henne så att man får höra något utöver det man redan hört i varje intervju och i bloggen under alla år.
  Leila Lindholm gjorde för några år sen hejdlös reklam för alla företag, böcker osv som hon är inblandad i. Granskningsnämnden friade dock programmet eftersom man ansåg att det inte var otillbörligt gynnande utan endast en rimlig beskrivning av sommarpratarens verksamhet. Jag tyckte det var too much 🙁
  Vi får se om detta blir den måttstock som även Bella ska mätas med. Då kommer det att bli en hel del skryt och reklam kan man räkna med. Men blir det något av de frågor och svar som inte blev av när Bella vägrade genomföra Söndagsintervjun? Tveksamt om hon själv får välja för det finns tydligen ämnen som Bella inte gärna behandlar offentligt så varför skulle hon göra det frivilligt när hon själv skriver manus?

  Svara

   Tänk vad olika man kan tycka. Jag tyckte Bianca sommarprat var ett evigt upprepande om allt man redan hört om henne… fest när dörren försvann och bulimi. Bulimi är ett viktigt ämne ja, men detta om festerna har man ju hört hundra gånger.

   Svara

    ”Man” har inte hört det förr. Du har hört det förr. Jag hade då inte hört det förr:-)

    Svara

    Jag håller med. Jag tyckte till och med att det var ett av de sämre sommarpraten. Hennes historia hade hon ju berättat överallt redan.

    Svara

     Håller också med. Bianca gjorde det hon gör bäst: tycker synd om sig själv.
     Resten av familjen blev slaktade i hennes ”prat”, men själv tyckte hon det var skönt att få prata ut. Igen.

     Svara

   Jag hoppas och tror att Bella kommer att prata om mobbing, brustna relationer, kanske om det övergrepp hon utsattes för som yngre, hur hon utsätts för häxjakt, skvaller, vinklas, påpassas, stalkas… Det mesta verkar rinna av henne men kanske blir hon faktiskt ledsen och pratar om sina känslor runt sådant. Hoppas det blir personligt, viket jag tror, och inte prat om företag och framtidsmål bara. Ser fram emot att lyssna, hoppas hon blir först ut.

   Svara

    Hennes röst och sätt att prata är så fruktansvärt obehagligt. Som att hon tror att hon stängt pratar till barn, nästan som en sagoberättarröst. Urk.

    Svara

  För mig skulle det vara rena tortyren att utstå Isabellas röst i närmare 2 timmar. Dessutom totalt ointressant. Bäst att hon ägnar sig åt sitt klet och kladd.

  Svara

  Lyssnar hellre på Odd när han sjunger

  https://youtu.be/t4Y4mcvct2E

  Svara

   Needz moar autotune

   Svara

   Hur mycket ånger/ångest har odd idag för sin försökta musikkarriär med liten youtube doku video, uppträdanden inför tidigare kollegorna i en stel aula och statements som att ”mello är målet till nästa år”..?

   Vill ta upp 100 skämskuddar från Jotex bara jag tänker på de

   Svara

    Kan tänka mig att det är inte det enda som ångras från hans tid med Bella

    Svara

    Tror han ångrar mer än så, bland annat den stora feta tatueringen tvärs över armen 😅

    Svara

    Misstänker att Odd hamnade i någon slags trans i sitt förhållande med Bella… allt hennes prat om ambitioner och mål gjorde säkert hål i huvudet på stackarn och han fick för sig att han kunde bli både artist, stjärnkock och hemmafru. Hoppas han mår bra idag och har hittat rätt! Bellas visioner blir bara mer och mer skrämmande.. världsherravälde med hjälp av selfies, krämer och hårband.

    Svara

     Fått exakt samma känsla, trans av att helt släppa sina egna ambitioner och drömmar…

     Svara

    Hans mellosatsning var ju totalfail och skämskudde men varför ha ångest över det? Han skadade inte någon och utmanade sig själv till något som få vuxna människor vågar sig på. Det är ju coolt! Sen kanske han ångrar sitt förhållande med Blondinella, men de fick ju två jättesöta barn och han hade nog inte kunnat få det så ung med någon annan. Sånt är livet liksom. Nu har de gått vidare och så ung som han är kan han säkert både hitta en ny fru att få en vanlig familj med (tillsammans med de nuvarande barnen) där Blondinbella är en frisk fläkt som låter barnen vara med om massor samtidigt som de har en trygghet hos Odd.

    Svara

     Värre för henne som knappt orkar med barnen och nog kommer ångra sig rejält i framtiden, om de tar avstånd eller bara ser henne som en rolig tant som man inte ska ta för seriöst.

     Svara

      Tycker det är så synd, Bella har skrivit om hur hon aldrig vill bli ”roliga damen” för det var så hon hade det hemma hos sin pappa och hur hårt det var men när man läser om hennes situation med barnen är så får jag känslan att hon faktiskt redan är i den situationen. Bella borde kanske fokusera på relationen till sina barn och hur man bryter sig ur det mönstret istället för hennes kärleksliv hos psykologen.

      Oavsett vad jag tycker om Bella så hoppas jag att hennes relation med sina barn är bättre än vad det låter som och att barnen känner sig älskade av en närvarande mamma.

      Svara

       Exakt så!!!

       Svara

    Bättre att göra saker och ångra än tvärtom!

    Svara

  Det blir väl intressant att höra om hennes uppväxt som ”maskrosbarn” i en favela (Jakobsberg)? Inte? Nej, kanske inte.

  Svara

  Vi vet vad hon kommer prata om. Samma bakgrundshistoria som alltid men nu med tillägg som ”visste ni att jag har ett helt hemmateam”, ”jag ska bli världens mäktigaste kvinna”, ”det är minsann inte alla småbarnsmammor som flyger privat för att hinna till dagis” och ”hur jag tvingades fly landet när jag hotades av gangstrar”.

  Svara

   Det enda intressanta Bella egentligen kan prata om vore om hon ur ett helikopterperspektiv försökte analysera bilden av sig själv. Kanske prata om varför det finns så många som ogillar henne, på ett ärligt sätt. Och att berätta om föräldraskap utan att överdriva och erkänna att det är läskigt att vara mamma. Dessa ämnen hade varit intressanta. Företagande, privatjet och hajen spyr jag på.

   Svara

   Du glömde: jag flyttade hemifrån som 14 åring (förut var det 16åring, snart blir det 7åring).

   Svara

   Glöm inte ”det går visst att vara mamma och göra karriär”. Fast hon uppenbarligen inte alls kan det utan ett ”hemmateam” som gör allt från att klä barnen till inreda deras rum.

   Svara

    Och köpa deras julklappar

    Svara

  Nej. Men ser (på riktigt) fram emot att läsa kommentarerna här!

  Svara

   Men hur blir det kommentarer här när ingen tänker lyssna??)
   Fast man kan ju såga ”det var bedrövligt och undermåligt OM jag hade lyssnat”

   Svara

    Ja precis ingen ska lyssna ingen är intresserad av henne men ändå är inläggen som handlar om henne de som får flest kommentarer och berör mest. Konstigt tycker jag att någon som ingen vill lägga tid på är den det läggs tid på… Något stämmer inte 🙂

    Svara

     Jag är fascinerad o vill gärna läsa OM henne, men följer inte själv hennes blogg.

     Svara

     Fast folk lyssnar inte för att de är intresserade av henne, utan mest för att förundras vad mer Bb hittar på och ljuger om.

     Svara

      Fast då är man väl just intresserad?

      Svara

     Nå för min del är det inget som ”inte stämmer” i alla fall. Enkel förklaring. Efter att ha följt henne tidigare i flera år och kännt mig mer lurad för varje skumt uttalande liksom… så känns det bra att komma hit; läsa om henne ur ett mer kritiskt perspektiv, och få höra lite medhåll, i mitt eget ogillande, bland kommentarerna.

     Jag läser sen länge inte hennes blogg, utan läser OM henne – för att hela hon är så absurd, jag väntar på att hela luftslottet ska falla, därför håller jag koll trots att jag inte egentligen bryr mig.

     Svara

    Självklart kommer hennes värsta ”kritiker” att lyssna. Hon är för dom vad sprit är för en alkoholist. De skulle aldrig klara av att vara utan henne.

    Svara

  Jobbat med Sommar i P1-redaktionen för ett antal somrar sen. Och jobbar kvar på en annan redaktionen på SR nu. Det kommer inte vara några glada miner på Sommar-redaktionen nu. De håller det väldigt högt att är hemligt vilka som ska sommarprata. Lider med hennes producent som måste ta itu med detta nu.

  Svara

   Kan de inte avboka henne pga detta? Lyssnarna skulle nog vara tacksamma för det.

   Svara

    Nu har de väl bokat henne för att de vill och inte för att de måste🤷‍♀️

    Svara

     Ja….dessvärre.

     Svara

    Det löser sig nog verkar som många tagit sig tid att maila SR. De flesta verkar skita i att det finns de som vill lyssna.

    Svara

     SR har lyssnat. Borttaget på hennes blogg

     Svara

      Va? Bilden är ju kvar..?

      Svara

   Inget är heligt för IL. Antagligen för att hon anser att allt kretsar runt henne. Att P1 vill hålla det hemligt är deras problem, i hennes värld.

   Svara

   Isabella måste ju ha förstått att det fanns möjlighet att detta syntes i bilden och att det skulle avslöjas vad hon skrev för text?

   Svara

    Jag är inte säker på det, hon har ju visat flera gånger att hon är både blåst och oprofessionell.

    Svara

     Bella var nog mest fokuserad på att fixa bra bilder till samarbetet om kontorsinredningen. Förmodligen togs bilderna för övrigt av någon i teamet. Bella gör inte sina sponsrade inlägg själv nu för tiden.

     Svara

   Förra året avslöjades sommarpratarna den 13 juni. Hade hon tänkt dra ut på det i två månader, att hon minsann skriver på nåt hemligt som hon inte kan avslöja?

   Svara

    Maila dom!

    Svara

     När man vet vem som är producent skulle hag antagligen mailat och bett hen ha koll på hennes lögner om uppväxten.

     Svara

   Jag tycker faktiskt redaktionen får skylla sig själv. Det är ju exakt sådant de får räkna med när de bjuder in Sveriges mesta mytoman.

   Svara

    Exakt. Jävla klantskallar. Hoppas det åtminstone finns någon form av avtal som de kan hålla mot henne.

    Svara

   Jag är säker på att hon avslöjade med flit för hon har dessutom godkänt kommentarer som säger att hon ska vara med.

   Mao CamCam, jag tror inte det var en blunder utan högst medvetet och det tror jag det varit varje gång hon ”råkat avslöja” något.

   Svara

    Ja, annars skulle hon ha bytt bild.

    Svara

    Undrar dock om P1 hört av sig eller om hon redan nått sitt syfte för nu är kommentarena raderade. 🙃

    Svara

     Men bilden är kvar

     Svara

      Ja. Dumt.

      Svara

    Kan ju vara någon annan som släpper igenom kommentarer, eller att de går igenom ett filter bara och sen automatiskt släpps igenom, eller släpps på utan att de läses manuellt av någon.

    Svara

   Är det inskrivet i något avtal att hon inte får yppa det, i så fall borde SR kunna ta sig ur. Hade varit helt underbart att hon fick smaka den medicinen.

   Svara

   Varför är det egentligen så himla hemligt då? Alltså personligen skiter jag verkligen i vilket om det avslöjas vilka som ska prata nu eller i juni.

   Svara

  ”Jag ska bli världens mäktigaste kvinna” får vi definitivt höra. Jag skulle lyssna på skiten för att det är ju också humor på hög nivå kan jag tycka.

  Svara

   Det kommer vara inledningsfrasen! Sedan en beskrivning om hennes jobbiga uppväxt, hennes fantastiska styrkor och alla framgångsrika bolag. Hoppas IL bjuder på något nytt, det tror jag faktiskt hon gör. Hon vet att det här är en unik möjlighet och den kommer hon ta tillvara på!

   Svara

  Blir bara ett sätt för henne att marknadsföra sig själv när allt runtomkring henne går åt skogen.

  På ett sätt är det rimligt att hon sommarpratar, men det borde hon ha gjort för flera år sen. Inte nu. Nu är hon liksom… Ute. Okej om det vore om 50 år när hon pratar om sitt liv som ung. Men nu blir det bara skryt och en livsberättelse som man ska ha sympati för men som bara kommer vara ett sätt att sälja mer… Ja vad det var nu hon försökte slå sig in på för marknad.

  Svara

   Jag tror för övrigt att detta är högst genomtänkt.

   Kolla på bilden. Hon har HH-klämma. Nån tub (Lösengrip?). Böcker hon fejkläser. Bilden är gjord för att få viral spridning.

   Svara

    Ja precis tror samma. Ett riktigt stilleben av varumärkesbyggande.

    Svara

    Skulle önska att någon frågade henne mer om läsningen. Hennes påstådda effektivitet på det området är jag väldigt tveksam till! 🤓

    Svara

     Har också tänkt på det! Hon har adhd och kan inte sitta still framför en film eller serie, och ändå slukar hon flera böcker i veckan typ. Att läsa en bok kräver verkligen lugn i kroppen och psyket, hur lyckas hon med detta? Eller läser hon bara första och sista kapitlet typ?

     Svara

      Nu måste jag få försvara de med Adhd, man får ju tyvärr ofta göra det när folk tror sig veta hur Adhd fungerar för alla. Bella är inte en mall för Adhd, och ingen annan heller!

      Det är absolut INTE ovanligt att de med adhd eller autismspektrat gillar att läsa och kan plöja böcker. Det är en stor skillnad mellan att inte kunna se en film och att orka läsa en bok. Du använder olika typer av Funktioner i hjärnan. Min son har adhd med otroligt stora svårigheter att sitta still. Tittar nästan aldrig på tv då det triggar hans adhd, men när han får en bok.. då kan man höra en knappnål falla.
      Så sluta raljera om Adhd bara för att du vill raljera över BB.

      Svara

       Precis!
       Det faktum att jag alltid slukat böcker gjorde att många bara ” men du kan väl inte ha adhd?”
       Sätt mig framför tvn däremot och jag behöver ha typ två andra grejer att fippla med annars somnar jag (eller studsar därifrån).
       Många med adhd har precis som jag möjlighet till hyperfokus. Göttig egenskap när en orkar styra den annars ganska störande.

       Svara

        Lever också med ADHD och kan bara instämma, jag kan plöja böcker, stillasittande med ett lugn i kroppen utan problem – men sätt mig framför en film och ge det en stund så kan jag lova att jag hittat något att fibbla med eller varit på toaletten några gånger 😂

        Svara

         Okej, det har Bella aldrig förklarat, mest läst att hon är så snurrig att hon inte ens kan packa en egen väska. Där har hon ju ett ämne att ta upp men det är väl inte tillräckligt ”mäktigt” för henne att prata om en diagnos.

         Svara

          Fast hon har faktiskt skrivit det. Jag minns att hon åtminstone en gång har skrivit att hon inte kan kolla på film men inte har några problem med att läsa

          Svara

        Rätt vanligt även bland oss utan ADHD 🙂

        Svara

       Vart exakt raljerade jag? Jag ifrågasatte någonting utifrån bilden hon målat upp av sig själv i sin blogg.

       Svara

      Alla med ADHD är inte exakt likadana. Jag har ADHD och jag kan sitta still. Men min hjärna klarar inte av sysslolöshet. När jag var yngre sov jag varannan natt och då var det läsfest. Tre böcker hann jag med på en natt. Fram tills internet kom läste jag massor av böcker.

      Hemma läste jag ALLT, alla böcker i huset, schampoflaskor, varningen på elementet, ja allt. Räkningarna på försenade böcker från biblioteket blev astronomiska. Som tur var upptäckte jag att skolbiblotekarien inte tog böter. När jag slutade gymnasiet i en skola med mer än tusen elever var skolbiblotekarien bekymrad över minskade anslag då jag stod för en huvuddel av utlåningsstatistiken.

      Svara

       Vad sött angående anslagen. ☺️

       Svara

  Ibland undrar jag hur folk vågar göra sommar i P1, med tanke på hur många som faktiskt lyssnar. Pernilla Wahlgren fick stämpeln ”mest korkad någonsin” i min släkt efter sitt sommarprogram, och de i släkten som brukar gå på musikaler har efter det konsekvent valt bort de hon deltar i. Om BB kommer det att heta något i stil med ”jaha, ännu en ung kvinna utan erfarenheter som slösar bort värdefull programtid genom att säga jag, jag, jag, jag i två timmar”.

  Svara

   Varför är Pernilla Wahlgren korkad?

   Svara

    Jag får nog lyssna på programmet igen, det är ju tolv år sedan det sändes. Nu kommer jag mest ihåg att hon framstod som ytlig och korkad och att trots att hon ju varit med om en del inte hade förmåga att göra några intressanta iakttagelser. Får återkomma efter en förnyad genomlyssning.

    Svara

    Pernilla W: vann inte Hitler andra världskriget… No more needs to be said..

    Svara

   Känner lite att man/de kanske inte bryr sig så mycket om någon sitter och tycker en massa eller om en släkt nånstans i Sverige sitter och utropar en till ”mest korkad någonsin”.

   Svara

    Eller att BB är ännu en ung kvinna utan erfarenhet som slösar bort värdefull programtid. Alltså.
    Skulle din släkt på något sätt ha en talan om vem som är värd och inte värd tid i public service?

    Svara

   Det som verkar korkat är väl i så fall att välja bort att gå på en musikal för att uppträdaren anses vara korkad. Vad har det att göra med ifall de gillar hennes musik?

   Svara

   Haha varför skulle hon bry sig om vad du och din släkt tycker? Kom ner på jorden

   Svara

    Tro mig att alla här är medvetna om att Bb inte bryr sig om någon. Just därför är vi här) och inte på hennes blogg)

    Svara

     Pernilla, inte Bella 🙄

     Svara

  Jag är så innerligt trött på Blondinbella! Önskar bara att hon kunde ta några steg tillbaka och jobba mer i det dolda. Fokusera på det som är viktigt. Der känns som om vi sitter en massa människor här på bloggen som ”vet” hur Isabella ”är”, men att andra som inte hittat hit fortfarande höjer henne till skyarna och tycker att hon är en ”sååån inspiratöööör!!” och ”en riktig affärskvinna och entrepenör!”. ”Hellre ett luftslott än inget slott!”. Ja, citaten är påriktigt, jag har kompisar som sagt så om Isabella. Så det finns en massa människor som inspireras av Bella och som storögt kommer lyssna på sommarpratet. Kanske de för första gången får höra vilken resa hon gjort, från maskrosbarn till den framgångsrika affärskvinna (och småbarnförälder!!!) hon är idag.. åh herregud, mina nerver! Nu påverkar ju hennes liv och ”hitte-på” inte mig så hon får hålla på bäst hon vill, jag tycker mest att allt känns så tragiskt.
  Så från o me nu så skrollar jag förbi inlägg om Isabella, känner att det ger inget att läsa om henne längre, saker kommer inte ändras. Det är samma sak om och om igen, bara lite ändrade detaljer.
  Och nej: JAG ÄR INTE AVUNDSJUK!!

  Svara

  Jag tänker lyssna 🙋🏻

  Svara

  Klart det är hemligt, programchefen kommer bli V A N S I N N I G.

  Svara

   Ja, Bibi Rödöö är väl ganska välkänt nitisk med hur otroligt hemliga alla sommarpratare ska vara fram till presskonferensen i juni.

   Svara

    Bibban får väl byta ut blondinbellan

    Svara

     Ja, byt ut Bella mot Simon i Sommarprogrammet.
     Då skulle Bella kunna skriva om att hon blivit dubbelt dumpad av den fd högra handen 🙂

     Svara

   Svara

    Bra, jag har mejlat och föreslagit tre andra kvinnor. (Snabbt gjort!) Med lite tur så har hon sumpat sin chans genom att berätta i förväg.

    Svara

     Att ni orkar, är ni på riktigt?! Skrämmande… Och vilka har du föreslagit istället då?

     Svara

      Skrämmande är väll att ta i…Vissa orkar, andra inte… inget fel i något av det.
      Jag själv har inte mailat, men har stor respekt för de som vill och orkar.

      Så är det med det, inga lustigheter.

      Svara

  Jag klarar inte ens av att lyssna på hennes instastories, hon är så tillgjord och onaturlig att det gör ont

  Svara

  Kommer absolut lyssna!!

  Svara

  Oj, får väl se om de inte byter ut henne efter den här missen

  Svara

  Men ibland undrar man ju på riktigt hur hon tänker. Det är ju inte ens ett misstag att droppa det. Hoppas dom plockar bort henne för detta.

  Svara

  Helt sjukt hon får sitta och älta exakt samma saker och dra samma hittepå-historia om och om igen… och få betalt

  Svara

  Ni kommer förmodligen lyssna allihopa för ni kan bara inte låta bli när det kommer till Isabella. Sen kommer ni diskutera det i ungefär 300 kommentarer och även sporadiskt framöver.

  Svara

   Dessbättre har du fel, i alla fall när det gäller mig. 🙂 Men jag tycker att din kommentar är lite kul, för den visar, tror jag, hur många av de ”Bella-fans” som säkert rör sig här på sidan tänker, nämligen att ingen väl kan mena allvar med att Isabella L känns sanslöst ointressant? Och så tror man att folk typ ”läser i smyg” eller ”kommer att lyssna ändå för att sedan tänka jättemycket på vad Isabella sagt”. Typ så. Och det var lite kul att inse att det finns de som tror det. 🙂

   Svara

    Varför öppnade du upp detta inlägg som tydligt handlar om Isabella när du tycker att hon är så ointressant?

    Svara

     Därför att allt avslöjande och påpekande som kan skrivas om en människa som så totalt försöker manipulera sin omgivning genom lögner och påhitt och som totalt skiter i att vara med och ta ansvar för ett jord som håller på att gå under förtjänar att uppmärksammas och lovordas.

     Vad trodde du?

     Svara

     Haha. Point proven. Är väl ingen hemlighet att Bella är den som rör upp absolut mest känslor härinne? Svårt att bortförklara iom att hon alltid genererar flest kommentarer och flest inlägg.

     Svara

    Jag kan ta ”Bella-fan” om det får dig att må bättre. Tycker bara det är så fascinerande att Bella hela tiden lyckas med sitt mål, att bli omtalad. Och så förfasas folk över vad hon gör trots att alla vet att hon spelar ett spel för galleriet. Många kommer att lyssna. Fler kommer diskutera. Du vet det också.

    Svara

     Om det får mig att ”må bättre”? Nu förstår jag faktiskt inte vad du menar? Vad är det jag skulle må dåligt av och varför? Eller var det du som mådde dåligt….eller vad du nu skriver om? Du får återkomma med det där, för jag fattar inte vad du menar. För info mår jag i alla fall utmärkt om man undantar vissa allergiska besvär.

     Men om vi håller oss till själva diskussionen då:

     Visst får hon uppmärksamhet. Men all uppmärksamhet är inte bra uppmärksamhet. När hör du henne omnämnas i positiva ordalag? Jag hör det inte, men det kan ju iofs bero på att jag inte läser hennes blogg och så vidare. Berätta gärna!

     Svara

     Så trött på kommentarer som skriver typ ”hoppas du mår bättre snart”, för att få det att verka som om den de skriver åt skulle må dåligt. Man måste inte må dåligt (eller vara bitter, eller avundsjuk…) för att man har en annan åsikt eller t.ex. inte tycker om en person.

     Och vet ni vad… Man kan ha ett fint liv även om man lägger ner 30 sekunder till 1 minut på att skriva ett svar här. (”Har du inget liv eller!?”)

     Svara

   Kommer inte lyssna men kommer läsa kommentarerna här.

   Svara

  Såklart kommer jag att lyssna, det kommer att bli SO FUN!!!!!! Ljuvligt, magiskt etc….
  Hon är trots allt nordens största bloggare, och äntligen kanske kan vi kan få reda ut vad som gör att hon ingår i gruppen maskrosbarn.
  Smaskigt eller bara ännu mer pr?

  Svara

  Näääe fy!! Kommer INTE lyssna på hennes dravel om pengar och karriär. Hon har inte förmågan att göra ett helt ärligt sommarprat, det är jag relativt säker på…

  Svara

  Jag har mailat SR och frågat om det stämmer att IL ska vara Sommarvärd. Har också ifrågasatt valet utifrån miljöansvar och alla lögner. Ska bli spännande att se vad svaret blir.

  Svara

   Jag har också kontaktat dom nu..

   Svara

    Ge er för f-n !! Snacka om att denna blogg skapar dreev. Galet !

    Svara

     Det är inte den här bloggens ”fel”. Det är först och främst il själv som förmodligen har brutit ett avtal genom att avslöja sitt sommaeprat och jag sällar mig till dem som tror att det var med avsikt hon fotade skärmen. För det andra kan man vara sakligt kritisk till vad en person, som i detta fall vill bli mäktigaste affärskvinnan i världen, gör. Det är bara sunt att inte svälja allt med hull och hår och sedan hoppa på alla som inte håller med. För det tredje följer ett enormt ansvar med makt och vill man bli mäktigast i världen får man tåla att bli granskad. Det är inte några trevliga människor som inte tål att granskas, exempelvis Donald Trump eller Nordkoreas diktator. De jobbar stenhårt på att upprätthålla sin fasad och hoppar med stöd av sina lakejer på alla som inte håller med eller vill granska dem.

     Svara

   Kan vi räkna med att du antingen lägger ut svaret här eller skickar till camcam?
   (jag har för lite att göra på dagarna som ser fram mot detta svar!)

   Svara

    Här kommer svaret från SR:
    Hej.
    Årets sommarpratare presenteras 13 juli. Innan dess kommenterar vi inga spekulationer om vilka personer som skulle kunna vara aktuella.
    Med vänlig hälsning
    Lyssnarservice

    Svara

     Ja vad trodde du att de skulle svara?
     Vore intressant att se ditt mail till dom. Om du verkligen ifrågasatte sommarpratare baserat på miljöansvar…. 🙄

     Svara

     Juni, eller hur?

     Svara

   Bra gjort! Är ju läskigt hur många som inte kollar upp ”infon” från henne öht utan tar allt hon säger som sanningar.

   Svara

   Jösses 🤦🏻‍♀️

   Svara

   Ska alla som inte tar ett tillräckligt miljöansvar, enligt dig, förbjudas att medverka i radio? Jag tycker Isabellas tärande livsstil är hemsk, men ett sånt samhälle vill inte jag ha.

   Svara

    Programchefen för P1 skulle precis gå ombord på ett flyg när Aftonbladet kontaktar henne så hon blir nog mest irriterad över ditt mail.

    Svara

     Ett flyg??? Nej nu för vi allt maila och klaga på deras miljötänk

     Svara

   Utifrån miljöansvar? Får bara vänsterliberala miljöpartister sommartala i P1?

   Jo förresten, du har rätt.

   Svara

   Biten med miljöansvar känns väl lite cringe kanske.

   Svara

    Ja, då får maria skicka många mail om hon ska ifrågasätta alla sommarpratare med avseende på miljöansvar. Vad nu det har med sommarprat att göra…

    Svara

   Vill bara säga kramar till alla er som orkar maila 🙂

   Svara

    Att blanda in miljön känns ju bara pinsamt dock 😂

    Svara

    Vad mejlar alla om? ”Buhu, här är en sommarpratare som jag ogillar.”

    Svara

   Svara

  Är det någon som kontaktat P1?

  Svara

  Hon klarar ju dessutom aldrig att göra nåt rätt (ja på riktigt), eftersom hennes provokationslusta och genomgående oproffsighet jämt gör att hon trampar i klaveret på förhand…. fantastiskt hur man kan vara så oeriös

  Svara

  Nej skulle aldrig lyssna eftersom man vet att sanningshalten är minimal

  Svara

  Och hur ska hon kunna hålla sig ifrån att promota sina sk bolag

  Svara

   Hon ska väl promota sig själv. Börs-bella växer sig stor i P1!

   Svara

   Tror hon kommer sitta och prata om vilken bild folk har av henne men hur vi ibte egentligen förstår henne alls. Hur mycket som rör sig på insidan, när hon visar oss utsidan. Hur mycket MER hon är än det hon delar med sig.

   Ni vet… försöka sälja in att hon dels är en påhittad fasad vars syfte är att provocera och marknadsföra – dels är äkta och ärlig med sina följare och alltid delar med sig genuint av sig själv.

   Man kan inte vara båda de personerna, de går emot varann.

   Svara

  Kommer intressera mig för det och läsa här. Verkar det intressant kommer jag nog lyssna. Men hon har blottat sig själv och varit ärlig förr ett flertal gånger och det har mest varit i syfte att bygga personligt varumärke och jag tror det blir i samma stil med tanke på hur hon nu bygger upp ett crescendo kring det hele.

  Men om hon istället gett en helt ärlig bild och visat på personlig insikt hade det nog fått ett enormt gesvar.

  Svara

  Var och kollade tillbaka på nummermissen, var det någon som då kommenterade att hon själv ringt upp numret?

  Svara

   Ja

   Svara

  Jag skulle inte lyssna på hennes sagor. Dels för att jag inte vill ”sponsra” henne med min lyssning. Och dels på grund av att hon inte kommer att säga någonting av värde. Sommarprat ska vara genuina, de bästa sommarpraten är när man verkligen känner att personen talar från hjärtat – och det kommer aldrig Bella att göra. Hon ska säkert försöka få det att låta så med snyfthistorier om uppväxten i den ”tuffa förorten” (haha) och dramatiken i höstas varvat med skryt om hennes framgångsrika företag och ”home-team”, men vi som ”känner” henne vet ju att det bara är lögner. Tycker att det är synd att stora massan i Sverige inte vet sanningen, och då lätt luras av hennes lögner. T ex så har jag kollegor i åldern 50 + som efter Bellas medverkan i Skavlan var så imponerade av henne, detta ”maskrosbarn”.

  Svara

   Vad är det du menar är lögner? Att hon har ett hometeam, att det var dramatik i höstas? Det är inga lögner ! Du ”känner” nog tyvärr inte så bra som du tror, du läser tydligen här och får vissa ”sagor och sanningar” som inte är helt sant. Bella har ju Ida som jobbar i hemmet och en nanny – det är det som är hometeam plus en kock emellanåt på barnveckor. Att du förminskar hennes känslor om sin uppväxt bara för att det finns andra som haft det sämre är lågt Annie S. Tror att du kommer att lyssna.

   Svara

    Du glömde hotlappen.

    Svara

  Nu har även SR tappat trovärdigheten för mig som utser en person som Isabella att sommarprata? Gör dom ingen research, tänker jag.

  Svara

   Jag hade en diskussion med Titti Schultz på P4 Extras instagram ang hennes beslut att intervjua Löwengrip och hennes avsaknad av källkritik i den intervjun. Istället för att diskutera vikten av källkritik blev jag anklagad (ANKLAGAD!) för att ha kunskap om Isabella Löwengrip 😂

   Svara

    Det var under den intervjun som Bella tyckte att hon styrde och ställde med intervjuaren och fick intervjun dit hon ville. Hur ska någon tycka att det är värt besväret att intervjua en så självgod person efter detta?

    Svara

  Frågan är vad hon skulle tänkas komma med som man inte redan vet? Hon är ju som en skiva som spelas om och om igen.

  Svara

  Hon har väl sommarpratat redan? Flera år sen.

  Svara

   Inte ovanligt att en del sommarpratar mer än en gång.

   Svara

  Men hur ska ni kunna sitta här och bitcha om vad hon borde hålla sig till och inte om ni inte lyssnar i sommar? Er absoluta favoritsyssla, bitterhet 2.0. Det kan ni väl inte gå miste om ändå? Jag tror nog att ni kommer lyssna en hel del på radion ändå, så att ni kan fnysa och frusta ut vad dålig hon är 🙂

  Svara

   Och du Carola kommer väl sitta på första parkett och lyssna på dravlet.

   Svara

    Jajjemen! Missunnsamma bittersjälar som går loss poppar jag mina popcorn till om man säger så 🙂

    Svara

  Min känsla är att blondinbella är alldeles gör genomtänkt för sommar i P1. Det man gillar med sommar är ju när folk känns genom-genuina. O är det något hon inte är, så är det väl just genuin.

  Svara

  Eftersom kommentarer om detta har släpps igenom på hennes blogg och bilden inte är ändrad är detta i högsta grad en medveten strategi.

  Svara

   Eller hur.

   Kanske inte ens handlar om sommarprat utan nåt helt annat. Event? Intervju? Whatever. Jag tror inte det handlar om sommarprat. Men bra gjort att få alla att nappa på det, Blondinbella!

   Svara

   I och med att kommentarerna nu är borttagna var det uppenbarligen rent klantighet som låg bakom.

   Svara

    Då hade hon väl tagit ner bilden också?

    Svara

    Tror inte jag. P1 kan ha hört av sig samt målet är nått iom att CamCam har ett inlägg om det. 😉

    Svara

   Ah sorry. Borde läst innan jag själv skrev men jag skrev samma som du så jag är helt enig med dig Elin.

   Svara

  Snacka om att P1 saknar fingertoppskänsla. Hon är bedragartypen och bara yta och flams. Allt hon säger är tillrättalagda lögner som hon anpassar och justerar.

  Svara

   Till skillnad på alla andra SVT och SR anställda menar du? haha

   Svara

  Oavsett om ni gillar henne eller inte så är hon en fascinerande person
  Så ung och lever ett så annorkubda liv. Förstår verkligen varför p1 vill ha henne

  Sen, ja klantigt att läcka ut det så tidigt. Hon får säkert skäll men det läcker väl ut ändå? Så fort mer än en person vet så vet alla

  Svara

   Det är väl ändå skillnad om det ”läcker ut lite” till den närmsa kretsen och att basunera ut det på sin blogg? (Som ju har 1,5 miljoner läsare 😉)

   Svara

    Brukar ju varje år ”ryktas” här och där om vilka som ska sommarprata och det stämmer alltid sen när de presenterar uppsättningen 🤷‍♀️

    Svara

  Men tänk om Ni hetsar Er upp i onödan, tänk om hon har bara en sida öppen där det står P1, inte för att hålla på skriva manus, bara för att retas

  Svara

   Det är ju ändå mer korkat och då lär hon ju aldrig få sommarprata 😂

   Svara

    Tror inte IL sommarpratat tidigare. Däremot har jag för mig att Simon sommarpratade i någon p4-kanal förra sommaren. Någon som hört?

    Svara

     ja de var väl p4 skarabörg.. har svårt för hans röst och tyckte de va rätt trist..han e rätt flamsig men lyssnar alltid på sommarpratare så de fick gå igenom oxå utan att lämna något avtryck hos mig..

     Svara

   Tror ärligt talat mer på det än att hon ska sommarprata.

   Svara

   Ja tänk!
   #Scary 😱

   Svara

  Det jag tycker är synd med sommarpratarna är att de har så många pratare som redan har ältat sin historia överallt. Idén är jättebra men skulle vara kul med pratare som inte har suttit i Skavlan med sin historia, dragit den i sin egen och alla andras poddar, suttit i alla ”renees brygga”-program och berättat osv. Nu syftar jag självklart inte på Bella utan generellt om programmet. Vore kul med mer berättelser man ännu inte hört.

  Svara

   Ja verkligen! Eller en helt annan historia, inte samma igen…

   Svara

  Nej. Det finns intressantare personer att lyssna på. Men om jag drar en lista här kommer alla att somna…. *lol*

  Svara

  Skulle inte få för mig att lyssna, ska hon sitta i en timme och snacka skit och fnittra hejdlöst?? Nej bevare mig väl!

  Svara

  Har det funnits någon tråd i öppet spår om bästa sommarpratet? Skulle vara kul att få tips, programmet har ju funnits så länge 🙂

  Svara

   Ja den frågan har kommit upp ett par gånger😊👍

   Svara

   Silverstedts var faktiskt otroligt bra, blev väldigt förvånad. Biancas tyckte jag dock inte om även om jag vet att många andra gjorde de

   Svara

   Lars Lerins. Fantastiskt. Har hört det flera gånger.

   Svara

   Jag tycker det skulle vara så intressant att höra vanliga människor, särskilt äldre om deras liv då det är så annorlunda jämfört med idag. Det behöver inte vara något särskilt som hänt bara deras livshistoria.
   Finns det någon podd som gör det förresten?

   Svara

    Jag åkte tåg en gång med en kvinna som hade en podd med just det. Minns tyvärr inte vad den hette men de hade även liveprat då och då på någon teater i Stockholm. Så det finns, kan bara inte klämma fram vad den jag vet om heter.

    Svara

    Svara

   Katarina Wennstam! Bästa och viktigaste nånsin! Även hennes Vinter-prat är fantastiskt

   Svara

    +1

    Svara

   Älskade Lena Olins. Annars brukar jag inte lyssna.

   Svara

   Åsa Nilsonnes var underbart, har hört det flera gånger! Var ett par år sen.

   Svara

  Skulle inte för mitt liv lyssna på henne men iom att hon låter bild och kommentarer ligga kvar på hennes blogg så kan det inte vara så att hon skriver en bok om sig själv och skriver ett kapitel om att hon har sommarpratat i P1 ( jag har ingen aning om om hon har gjort det tidigare) men det var en alternativ. Hon kan väl inte vara så bävla blåst att hon på riktigt råkar avslöja att hon ska sommarprata eller?? 🤷‍♀️

  Svara

  Haha vad fan gnäller folk för? Ingen kommer att tvinga någon att lyssna på ett sommarprat om ni inte vill🤣

  Svara

  Hennes infantila röst ger mig rysningar…skämtar inte

  Svara

   Och hennes skratt sen!
   Fruktansvärt!

   Svara

   Äh det där är ju bara elakt… Man kan inte hjälpa att man har den röst och det skratt man har. Jag ogillar Blondinbella som bara den, men alltså vaddå ska hon sluta prata och skratta eller vad? Det är ju INNEHÅLLET i det hon säger som åtminstone jag stör mig på, inte rösten eller utseendet eller nåt annat.

   Jag låter som en jäkla säl när jag skrattar, själv. 🙄

   Svara

   Och hur hon kör ut underkäken när hon ska försöka vara seriös o allvarlig ..
   Vilket hon inte gör annars

   Svara

    Åh när du skriver det kommer jag att tänka på Percy Nilegård – ut med käken och visa att du är framgångsrik! Jag har dock inte sett det själv vad beträffar il och var inte så förtjust i nile city heller 😊

    Svara

  Älskar P1 och Sommar i P1 är inget undantag.
  Tänk att sitta i bersån med en tallrik solmogna jordgubbar och vispgrädde, humlorna surrar och solen värmer.. Sjöväderrapporten mals från radions programledare med entonig röst och sedan kommer jingeln som säger att nu är det dags för Sommar i P1 ”idag med entreprenören, influencern och mamman Isabella Löwengrip”. *poff* där och då spricker idyllen! Att höra ILs gälla stämma mala på i en och en halv timme – bara hon och hennes uppdiktade story med lögner och nya tvister – helt oemootsagd dessutom – det kan få den vackraste sommardag att rämna!

  Hoppas jag får min kallelse till endoskopi den dagen. Det blir ungefär lika festligt!

  Svara

   En liten men viktig detalj för min lilla yrkesgrupp, det är inte en programledare som läser sjörapporten utan meteorologen som gjort prognosen.

   Svara

    Självklart! My mistake ☔️

    Svara

  Blir så trött på att ”seriösa” medier ger henne utrymme och uppmärksamhet.
  SvD har ju svassat runt med henne några dagar nu och sett henne bli uppassad som en prinsessa av sitt team.

  Bella platsar i skvallerpress och damtidningar där hon kan dra en snyftare om sin taskiga barndom,visa upp sitt hus och berätta om hur framgångsrik hon är . Hon kan dra en vals om barnuppfostran och hur viktigt det är att vara en rolig och närvarande mamma. Som extra krydda på moset ger hon pöbeln glimtar av sitt dramatiska kärleksliv och hintar om sin nya kärlek.

  Svara

   Det är DN som svassat runt henne. Låter kanske töntigt att anmärka på men är viktigt då det är Bonnier som äger DN samt plattformen Bellsan ligger på. Det kommer alltså tyvärr, som när expressen var där (också Bonnier-ägt) inte bli speciellt kritiskt.

   Svara

    Kanske blir det ett tiosidigt porträtt i Dagens Nyheters lördagsmagasin?
    Nu senast var det ett porträtt av Angela Merkels efterträdare AKK.
    Inte mer än rätt att Isabella Löwengrip får motsvarande uppmärksamhet 🙂
    Bra jobbat Martina B. Perfekt att ha en mullvad i Sveriges största mediekoncern.

    Svara

    Usch, det borde vara olagligt att vara så partisk! (Bonnier – Isabella)

    Svara

     Det är symbios mellan Bella och Bonnier. Bägge tjänar på varandra.
     Tailsweep är Bonniers liksom DN/Expressen, Dagens Industri och Veckans Affärer.
     Bokförlaget där Bellas böcker finns är Bonniers liksom Adlibris osv.

     Svara

      Och Veckans Affärer utnämnde henne till Sveriges Mäktigaste Affärskvinna.

      Svara

  Gammalt svenskt ordspråk: Högmod går före fall.

  Svara

  Camcam, något nytt om Hajjen?

  Svara

  Ni kan vara lugna. När värmeböljan börjar i maj kommer redaktionen att ge Greta Thunberg varenda program hela sommaren.

  Svara

   Ja, klart Greta kommer sommarprata!
   Vem mer?

   Svara

   Greta ska läsa alla väderrapporter i radio hela sommaren har jag hört.
   Hon har fått sommarjobb på SMHI i Norrköping.

   Svara

  Absolut inte lyssna!! Av princip… 😊 Närå, men det brukar finnas intressanta personer att lyssna på. Men skryt från Isabella hoppar jag lätt..

  Svara

  Verkar som att Hermine H försöker bryta associationen till Isabella, nu ska de ha frukost om varumärkesbyggande och det är Forni som frontar tillsammans med vd:n. Vore intressant att veta vad som egentligen hänt.

  Svara

   Skulle inte Bella lämna styrelsen? Kanske i samband med bolagsstämman?
   Såg att hon tydligen fortfarande sitter i styrelsen men att hon skrev att hon brukar lämna efter första året för att hon inte gillar styrelsearbete 🙂
   Fast det var väl någon konflikt med Hermine Holds CEO Katarina Roger som gjorde att Bella tänkte meddela sin avgång ur styrelsen på mötet nyligen. Kanske bilades konflikten för tillfället?

   Svara

    Var hörde du att det var konflikt mellan dem?

    Svara

     Det var en ledande expert på personkemi som sa det 🙂

     Svara

   Inte undra på att de vill bli av med henne, precis som Flattered. Ingen vill associeras med Blondinbella.

   Hur kan hon tycka att hon är framgångsrik?

   Som Warren Buffet sa: ”I measure success by how many people love me”.

   Svara

  När jag var liten låg jag ute på gräset och lyssnade, det var sommar!
  Förra året pratades det om många, så jag försökte lyssna på Bianca. Somnade flera gånger, så gav upp.

  Jag kommer alltså inte lyssna, funkar inte för mig, men jag tror många kommer göra det, även om man inte erkänner det nu. Vänta bara tills efter pratet – kommer vara många åsikter.

  Svara

  Klant!! 🤦🏼‍♀️

  Svara

  jag vill veta vem hon dejtar nu ,någon som vet ?? 😄

  Svara

  Hon ska väl prata om sina stalkers och sitt ex..

  Svara

  Jag hoppas att Camcam lyssnar, skriver ett referat och sedan har man ett kul kommentarsfält att slösa bort lite tid på.

  Svara

  Flera personer hade kommenterat detta under henens inlägg. De kommentarerna är nu borta, men inlägget är kvar. Nu kommer ingen någonsin veta! Head of brandsläckning gjorde ett bra jobb!!

  Svara

  Oväntat val av P1 dom brukar ha lite örat mot rälsen mer än sist på bollen. BB känns ju rätt passé. Hennes konsumtionshets, skryt och provokationer känns ute och ointressant.

  Svara

   De är väl bra att även gemene man får upp ögonen för Bella! Så att hennes genomfalskhet blir känt för alla = ingen köper hennes skitprodukter! 👹

   Svara

  Jag hade velat höra Odds sommarprat

  Svara

  https://youtu.be/90fHtwC9Jso

  Pinsammaste skiten jag sett

  Svara

  Slangbellan har så jobbig röst hennes anställda borde få ob för att dom tvingas lyssna på henne

  Svara

   Frågan är om hon kommer att köra på engelska för alla sin internationella followers?

   Svara

  Det kan ju knappast bli sämre än Bianca Ingrossos sommarprat förra året som är det i särklass sämsta jag någonsin hört.
  Tror dock inte att IL kommer att prata, speciellt inte nu om hon läckt om det då det alltid är en massa hysch-hysch kring sommarpratarna innan det blir officiellt den 13 juni.
  När det finns så många andra intressanta personer som fortfarande har integritet och inte fläker ut hela sitt liv i sociala media har jag svårt att tänka mig att SR skulle välja lögnerskan Blondinbella.

  Svara

  Att både DN och P1 ska gå i Bellans ledband gör mig så less. Hur många gånger ska hon få dra sin förbannade hittepå-snyfthistoria om uppväxten i Jakan på 90-talet (i klass med valfri Dickens-saga). En vän till mig gick i samma skola. En helt vanlig, tråkig medelklasskola. Och sen klassikerna att hon flyttade hemifrån som 14-åring och kämpade för att få pengarna att räcka genom att jobba på café svart. Bla bla bla. Samma extremt tröttsamma historia. Hon pissar på alla människor som kämpat sig upp från rännstenen. Men ingen jäkla journalist orkar ju göra en sekund gräv innan de sväljer varenda ord som kommer från henne. Kan inte någon bara trycka på mute?!

  Svara

   Men hon har ju aldrig påstått att hon legat i rännstenen, hon pissar inte på de som kämpat sig upp från rännstenen. Men avundsjuka verkar hon framkalla och hon blir ju pissad på. Sluta att förminska andras känslor och upplevelser för att det finns andra som haft det sämre. Om nu Isabella kände sig ensam och mobbad och tycker det var kämpigt med föräldrars skilsmässa så låt det vara så. Hon bodde ju ensam en del som 14åring och jobbade väl på café sen behövde hon nog inte svälta eller frysa och hon pissar inte på andra för det och har inte själv kallat sig maskrosbarn. Hon har ju gjort en form av klassresa kan man säga, hon är selfmade.

   Svara

   Går DN i hennes ledband? Artikeln är väl inte ens publicerad än.

   Svara

    SKA står det. Tvivlar på att IL går med på en intervju om inte hon får styra berättelsen. Kommer bli mycket positivt förvånad om jag har fel.

    Svara

     Faktum kvarstår: du har ju inte läst DN:s artikel, ändå uttalar du dig om den.
     DN följde IL under en dag. Jag tror nog att de såg både det ena och det andra. Den som lever får se, kanske redan nu på lördag.

     Svara

      Med tanke på att hon redan gjort reklam för DN (på ig om fake news) samt står Martina Bonnier nära gör att jag starkt tvivlar på att det kommer bli en spec ifrågasättande reportage. Men som sagt, jag blir gärna förvånad.

      Svara

   Och går P1 i hennes ledband? Det blev ingen söndagsintervju när hon inte fick bestämma frågorna.

   Svara

    Ja och ändå (kanske) ska de låta henne prata fritt i Sommar? Personer som vägrar delta i intervjuer som inte är styrda borde ju vara svartlistade från Sommar.

    Svara

     Men då vet ju alla att hon pratar fritt; det är värre med alla okritiska intervjuer. Låt henne prata fritt, säger jag. (Jag skulle bli förvånad om det gynnar henne eller hennes varumärke.)

     Svara

      Hon pratar fritt dagligen i sina sociala medier, i varje hyllningsintervju som görs med henne. Jag tycker inte att hon ska få sälja samma lögner igen i ett radioprogram. Det finns MASSOR av människor i Sverige att inspireras av, vars historia förtjänar att berättas. Men att en person som ljugit sig ihop till hela sin karriär återigen ska få prata fritt, det gör mig så förbannad.

      Svara

  Nog gjort för att den äldre publiken som antagligen helt missat henne ska få en idé om vad influencer marketing är. Möjligtvis spännande om man är 75 eller ett stort fan, inte annars.

  Svara

  Men herregud. nu tigger människan en tavla också. Vad är det för fel på dessa influensers som bara ska ha och ha gratis???!!!
  Jag blir så jävla äcklad av hennes hela koncept med huset fyllt av sponsprodukter . Finns inget äkta ,hemtrevlig,personligt där inte.
  Antar att poolen och gymmet också är samarbete. Osmakligt är bara förnamnet.

  Svara

   Du blir äcklad men går ändå in och läser hos henne. Vad får dig att vilja utsätta dig för detta äckel du beskriver?

   Svara

    Hej Stollis

    Svara

     Hej hej

     Svara

   Gjorde hon inte nyss en tavla själv?

   Svara

   Pinsamt

   Svara

  Jag tror inte att hon alls varit tänkt som sommarpratare och jag tror inte att någonting är borttaget för att SR bett henne ta bort. Jag tror att hon gjorde det med mening för att hon vet att det kommer generera spekulationer och klick. Allt hon gör är uttänkt och provokationer, eller hur!?

  Svara

   Angående de borttagna kommentarerna i det aktuella blogginlägget: Nöjesbladet har sökt Isabella Löwengrip via telefon och sms med orden:
   ”Stämmer det att du ska sommarprata i P1 i sommar? Det ser ut som att du skriver ett sådant dokument på din blogg och flera av kommentarerna som din moderator släppt igenom kommenterar detta med glada utrop.”
   Löwengrip har inte svarat, men tio minuter efter att Nöjesbladet skrivit till henne har kommentarerna om ”Sommar i P1” plockats bort från bloggen.
   https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/VbgPa3/bildmissen-kan-ha-avslojat-lowengrips-hemliga-projekt

   Svara

  Tips att blogga om: kissies senaste Youtube-klipp där hon avslöjar hur mkt som var fejk i hennes tidigare videosar

  Svara

  Under flera år har jag upplevt IL som besviken att hon inte fått sommarprata samt att det är en av hennes drömmar. Hon har inte skrivit det rakt ut men jag har tolkat det så och som att hon tycker det är konstigt att hon inte fått frågan. Och om jag ska vara helt ärligt känns det som P1 väntat in i det sista att fråga om det nu är så att hon ska få göra det. Hon har varit offentlig i många år och först nu (ev) kommer frågan….. P1 kanske inte kan stå emot längre och såg hur många lyssningar Bianco fick…

  Svara

  Om hon sommarpratar och får rekord i lyssnarantal är det för alla är så jäkla nyfikna på hennes lögner. Det var samma i framgångspodden hahahah

  Svara

  Jag funderar på hur mycket Bella fakturerar alla företag som använder hennes hem som utställningsplats. I dag verkar något kaffeföretag ha hyrt in sig och utöver det verkar FOGIA ha ständig möbelutställning hos henne bland annat Hon har väl räknat ut att hemmet ska attrahera de dyraste märkena och lyxiga företag. Det är lite som Nolia hemma hos henne med alla tillställningar och events i reklamsyfte.

  Svara

  Herregud nu läste jag just att hon söker en tavla att ställa ut i sitt hem och att hon funderar på att byta ut den då och då och skriver att många internationella företag fotar hemma hos henne. Detta borde man gräva i. Hon är smart Isabella, men att tom sälja sitt eget hem liksom.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.