Isabella Löwengrip har tydligen aldrig älskat en man – Intervju i DN

Vilken härligt pik till Odd som hon både varit gift med och har två barn med. (Källa)
Man kan ju undra vad det är för lansering på g…

Stackars Isabella Löwengrip som verkar tycka att det är en svaghet att älska någon – hon upprepar nämligen alltid samma sak efter avslutad relation, oavsett hur många kärleksbetygelser hon yttrat UNDER förhållandet.
Hon känns bara…ensam….
Det är DEFINITIVT lansering på gång!

Så här har hon sagt innan. Hmmm… I smell smoke! Maybe it’s because somebody’s s pants are on fire?! 😉

” Jag har hållit mig stark och tablettfri en vecka med barnen men när vi hade sagt hejdå orkade jag inte upprätthålla min fasad. Jag la mig i sängen och grät. Jag grät tills oxascanden fick effekt. Känslorna som kommer nu är en fruktansvärd sorg. Trots att jag är arg och sviken, är det ett krossat hjärta som värker mest. Jag älskade honom så mycket. Jag saknar vår tid tillsammans och skulle så gärna spola tillbaka allt. Jag saknar hans blick, hans famn. Hans sätt att se på mig och känna mig som den enda i världen. Han visste hur jag kämpade med min ensamhet och fanns alltid där för mig.”
”Mycket har hon fästmannen Odd Spångberg, 24, att tacka för. Eller snarare så var det kärleken som drog undan mattan för Isabella. Helt plötsligt hade hon inte full kontroll och dessutom var hon tvungen att släppa in en annan människa i sitt liv. På riktigt. – Jag har nog aldrig mött en person som Odd. I mina tidigare relationer så har jag varit väldigt självständig, men Odd och jag har verkligen lutat oss mot varandra och då blir det så sårbart. Skulle det spricka nu så skulle jag verkligen bli en halv person. Odd vet ALLT om mig, vilket är jätteläskigt, men också väldigt fint, säger Isabella och ler.”
”Odd är min bästa vän men som jag också älskar oerhört mycket.”

”En person som du älskat, utsätter dig för den här faran. Det krossar mitt hjärta”, skriver Isabella på sin Instagram om Hampus.”

”Hampus får mig att skratta så att det gör ont i magen. Som jag älskar honom”, skriver Isabella Löwengrip.”

”Att jag kunde släppa in och känna djup kärlek för en man, Hampus. Klart att jag varit förälskad innan men detta var något annat passionerat”, skriver Isabella. Hon är tacksam över att hon kunde älska någon så djupt, och även fast det känns jobbigt just nu så vet hon att hon nu kan släppa in någon i sitt liv.”

Idag:
”Jag har aldrig älskat någon man, jag vet inte hur det är. Så det finns absolut en emotionell rädsla, eftersom jag aldrig lyckats släppa in en person.”//Isabella

Kritiken mot Isabella och mot DN är inte nådig.
Hani Balif ifrågasätter DNs journalistiska integritet på Twitter och i diskussionstråden under reportaget låter det så här:
Här kan ni läsa artikeln utan inloggning. 

Om någon undrar vad hon sa om Greta Thunberg så var det följande:

Precis som Greta Thunberg sagt att hennes Asperger är det som gör att hon helhjärtat kan fokusera på det som är viktigt: klimatet, menar Isabella Löwengrip att även hennes drag är del i att hon blivit framgångsrik.

– Jag behöver inte gå in i ett rum och tänka på vad folk tänker. Det hade varit fruktansvärt att bry sig om andras åsikter, ska man dra i det också.

Ett annat intressant citat:

– Det finns väl någon rädsla att jag ska bli en kattkvinna i framtiden – fast utan katter för jag hatar djur.

Aha! Så det var kanske inte astma som skickade iväg den stackars hunden Christian utan Isabellas hat för djur?

Tack för tips och citat från Isabella!

423 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har hon älskat nån kvinna då?

  Svara

   Sig själv?

   Svara

    det tror jag faktiskt inte.

    Svara

    Ja. Hon älskar sig själv innerligt!
    Dessutom är hon ju ”Sveriges mäktigaste kvinna”. Det kan man ju inte ta ifrån henne…😃

    Svara

   Vilken relevant fråga. Inte

   Svara

  Herregud. Vad är det med människan? Tror hon på allvar att detta kommer ge henne framgång? Fler och fler börjar ju bara tycka att hon känns otroligt falsk och ostabil 😳

  Svara

   Kollat på en seriedokumentär om Donald Trump och tycker nog han verkar vara Isabellas största inspiration. Hon ville ju vara Ivanka Trump ett tag så inte långt ifrån. Trump går ju lite efter den devisen stora ord, bara prat om pengar och allt är en success. Han ringde ju även medierna själv, precis som Isabella verkar göra nu för att styra sina intervjuer så hon kan få prata om sig själv och sina ”imperium”.

   Svara

    Ebba von Sydow lovordade också Ivanka alldeles innan valcirkusen startade. Men tiden när alla, inte bara överklasskvinnor, mest av allt drömde om en dyr väska (nej, fel, flera!) känns sakta men säkert passé.

    Svara

     Camilla letar reda på saker Bella sagt för flera år sedan, och jämför med nu, och ifrågasätter trovärdigheten.

     Ett tips är att hon kommer hitta massor om hon gör samma sak med Cissi Wallin. Men då gäller det annat med större signifikans än magolja. Men nej, just det, Cissi har lite för stort inflytande för att Camilla ska våga skriva liknande om henne. Eller? Jag har väldigt många tips med källanvisningar vid intresse.

     Svara

   Det är så mkt desperation i allt hon gör, kommer nog inte komma ett bra bokslut och allt håller på att rämna. Sinnessjukt vidrig framstår hon som.

   Ska se att det går att ta sig från noll säger hon, hon började sin karriär genom att skapa en fiktiv vidrig karaktär och bete sig illa samtidigt som hon bor i innerstan och är fett priviligerad. Hon borde fan skämmas

   Svara

   Mm, började läsa artikeln och kände likadant. Sen hävdar hon i intervjun att hon inte bara vill vara en förebild utan ”THE FÖREBILD”. Pleeeease…. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

   Svara

    Börjar låta som Gunilla Persson…. eller THE Gunilla.

    Svara

     Ja, det finns ju en och annan likhet dem emellan 🙈😂

     Svara

      Jag kollade en säsong med henne och hon framstod som galen. Hur kan hon fortfarande få vara kvar? Det finns ju ett ansvar gentemot dottern också från TVs sida?????????

      Svara

       Senats jag kollade var Gunilla jättego men Anna anka var fruktansvärd..

       Svara

       Vad har ”TV” för ansvar när det kommer till Gunillas dotter menar du?

       Svara

     Fast Gunilla döljer inte att tv och showbusiness där man provocerar är inte samma som hennes vanliga liv. Hon har ju berättat om producenter på shf. Jag personligen ser Gunilla som en ärlig och jordnära person.

     Svara

   Fast vi vet inte om hon verkligen sagt så, tidningar vinklar och förvränger allt som oftast, utelämnar och lägger till. Isabella menar säkert -efter sin man- och tänker nog att de flesta ändå förstår det. Sen så kan man ju komma underfund med efter en tid att man faktiskt inte älskade någon fastän man tidigare kände och trodde att man älskade någon, men jag tror att hon kanske inte citerats exakt som vad hon sagt här, tidningar förvränger alltid mer eller mindre.

   Svara

    Stollis! Med kommatecknena!

    Svara

    Nu läser du nog in lite mer än vad som faktiskt står. Att altid stå upp för Bella och försvara henne vilka tokerier hon än hittar på. Måste vara ett tröttsamt arbete.

    Svara

     Håller med och det finns flera stycken som rycker in! Det är ju faktiskt isabellas jasägare som gör att hon fortfarande kan hålla på som hon gör utan att landa och det är ju bara tragiskt för henne själv barnen och odd! Finns det inget stopp! Hon har inte råd att skeppa över folk till usa med traktamenten & flygbiljetter med de löner hon betalar idag! Hon har ingen vd kvar heller! Det är bara en månad sedan Nice var det andra hem alternativet! Desperat är det

     Svara

    Till m 18.18. Isabella läser igenom och godkänner alla reportage/ intervjuer hom medverkar i.

    Svara

   Åh ja, det här känns inte alls bra 😯 det är en sak att säga emot sig själv i betalda samarbeten, det handlar ju om reklam. Men att utlämna så mycket av sitt privatliv och sådant som också gränsar in i andras privata sfärer, det känns inte alls bra. Jag är verkligen rädd att il har tappat fotfästet helt. Jag börjar få känslan att alla som intervjuar il gör det för att vi ska få skratta på hennes bekostnad, inte för att lyfta fram hur driven och framgångsrik hon är. Jag vet inte, men skrattet börjar fastna i halsen på mig. Jag har gått från att vara smått fashinerad till provocerad och nu förfärad och bekymrad över il. Ibland känns hon som ett barn som någon behöver guida rätt i tillvaron. Suck!

   Svara

  Känner vara SNARK! Blondinbella är numera en tom papegoja. Och hon borde ansle också fundera på mängden retusch som hon använder i sina kanaler, fick bokstavligen en chock över hur hon egentligen ser ut.

  Svara

   Känner samma. För att vara framgångsrik och omtyckt person krävs ju att man faktiskt har lite personlighet och står för något. Isabella känns bara tom och hon ändrar ju personlighet och åsikter 24/7.

   Svara

    Ja! Och hela det där med att jämföra sig med folk som är bättre än henne själv. ”Elitidrottare” och ”Greta”… det enda blondinbella är elit inom är försäljning av sin integritet. Hon pratar jämt om att det är en ”roll” och att hon är annorlunda privat, samtidigt som hon offentligt hängde ut sin far och de senaste relationerna osv. Visst, man kan tjäna pengar kortsiktigt på försäljningen av en själv, men det urholkar allt annat som bygger verkligt inflytande och makt. Den riktiga eliten, Jeff Besoz tex har varit knäpptyst om det privata tills nyligen, och han är samtidigt VÄRLDENS MÄKTIGASTE. Inte för att han flänger med håret, men för att hittade en plattform som löste verkliga problem som uppskattades av människor och sen byggde ett imperium kring det. Vad är det med denna blåsta människa? Jag måste verkligen rannsaka mig själv och varför hon gör mig så irriterad.

    Svara

     Fast snälla.. hon jämförde sig inte med Greta, det är reportern som drar en parallell… Tycker inte hon känns tom, tycker hon är ärlig och bjuder på sig själv, hon ändrar ju inte åsikter mer än andra. Har du aldrig sett henne på tv N?

     Svara

      Skulle vilja säga att hon visst ändrar åsikter mer än vad andra gör. Det var bara någon/några få månader sedan hon skrev om hur hjärtekrossad hon var och att Hampus var den första man hon älskat. Och går bra ännu längre bak i arkivet hittar man inlägg om hur mycket hon älskar Odd. Att nu påstå att hon aldrig älskat någon man är ju bara sjukt udda och konstigt. Inte normalt nånstans. Vad är det hon bjuder på? Sig själv? Vem är hon ens… hon går emot sina egna principer och åsikter hur ofta som helst. Hon känns väldigt vilsen.

      Svara

       Finns andra bloggare som ändrar åsikter mer än Isabella. Hon var kanske hjärtekrossad då men känner inte nu att hon älskade H, man kan tro att man gör det när man är i en förälskelse. När man älskar en ny så brukar man känna att det är den första och enda man verkligen älskat, så är det för många, sen efter en tid så kan man inse att man inte älskade personen på riktigt, hon känner kanske nu att det inte var äkta kärlek. Sen vet vi inte exakt vad hon sagt, det kan vara reportern som missförstått och vinklat eller utelämnat – det är så det brukar gå till, tidningar vinklar och förvränger alltid mer eller mindre.

       Svara

        Ja. Det er helt sikkert reporteren som har misforstået Isabella. Totalt. Man genkender hende slet ikke i denne artikel jo?!

        Svara

         Jag tror helt enkelt att journalisten skalade bort några lager av filter även i texten, inte bara på bilderna (som jag vet inte togs av journalisten utan av en fotograf).

         Svara

       Narcissister ändrar sig som vi byter strumpor. De har inget verkligt själv, vilket gör att inget de säger eller gör är äkta eller att lita på, de kan bedyra sin kärlek i ena minuten för att senare dumpa den andre kallt utan förklaring.

       Svara

      Jaha, PK journalisten jämförde henne med Greta, men jämförde hon inte sig med en elitidrottare? Det är komiskt nog. Och poängen med mitt inlägg är att hon säljer sig själv, och den idén skapar inte ”makt” som hon eftersträvar. Makt och inflytande tillhör de som fortfarande har integriteten intakt. Dvs inte BB

      Svara

       Nej, hon jämför sig inte med en elitidrottare. Det hon säger är att för att hon ska kunna prestera på topp så behöver hon struktur i sin vardag, precis som i princip alla, däribland elitidrottare, som också ständigt måste prestera på hög nivå.

       Svara

        Och det är ingen jämförelse? 😂 hon har nämnt elitidrottare tidigare, bla på skavlan. Prestera på
        topp bla bla, inom vad exakt. Du får missförstå mig hur mkt du vill, det här är en person som vill bli associerad till vissa ord. Löjeväckande.

        Svara

   Att säga att man hatar djur säger allt om hur hon är som människa. En person som säger så är ingen bra människa. Fy sjutton för Bella. Hur kan man skryta om att man är världens mest osympatiska person???

   Svara

    När och var har hon skrytit om att vara världens mest osympatiska person?? Är hon det verkligen? Njae nej tror jag inte.
    Jag hatar också djur på ett sätt, alltså hatar inte alla men kan tycka att t ex katter är läskiga och vissa hundar och jag HATAR getingar… så för att en del uttrycker att de ”hatar” något så behöver det inte bokstavligt betyda hata, ogillar kan vissa mena liksom.

    Svara

     Ja hon syftade ju verkligen på getingar… alltså lol

     Svara

     Katter märket om du är en oskön människa och då får du inte se hur underbar dom kan vara. Mvh ägare till 5 underbara och pålitliga katter! 😍

     Svara

      Exakt så 😍

      Svara

     Du vill inte förstå va? Till 16:46.

     Svara

    Men de hade ju en mops? Hatar hon djur nu helt plötsligt?

    Svara

   +1

   Svara

  Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Tycker att journalisten på ett subtilt och ironiskt sätt skrattar åt Bella och driver med henne men att hon inte fattar det.
  Lägg märke till hennes hy på en av bilderna. Hon måste retuschera sina egna bilder väldigt mycket. Snacka om dålig självkänsla

  Svara

   Ja, jag fick samma känsla när jag läste texten. Och det är ju verkligen inga smickrande bilder DN valt ut heller. Hon gör många konstiga miner på flera bilder, ser rätt sur ut och så assistentens ständiga pillande i hennes hår….

   Svara

    Att hon tar på sig pälsen och går hem…

    Svara

     Hahahaha precis, tycker hela artikeln är lite av ett hån.

     Svara

     Ja som om de alltid väljer ut de sämsta bilderna.. har aldrig sett henne i päls dessutom, kallar de en kappa för päls? Stackars Isabella förstår ju inte när folk driver eller är allvarliga, hon kan ju inte läsa av folk och har svårt med att förstå ironi och sådant har hon ju sagt. Men å andra sidan så bryr hon sig inte särskilt vad folk tycker, det är ju en styrka ändå på sätt o vis, verkar ju skönt iaf.

     Svara

    Tänkte också på det!

    Svara

    Tycker de har valt bra bilder. Hon ser oretuscherad och allvarlig ut, som någon som faktiskt arbetar. Skönt att se annat än det påklistrade smilet.

    Svara

   Fick obehagskänslor av artikeln. Kan inte riktigt sätta fingret på vad dock. Att hon befinner sig någonstans på spektrat kan säkert stämma, men det verkar vara mer något hon tror än något som faktiskt är konstaterat. Nej, man inte hålla på och sätta diagnoser på folk, men att jobba på som hon gör, själv säga att hon inte behöver mer än några timmar sömn/natt låter mer som någon typ av maniska episoder. Har sett folk påpeka det, vilket gör henne jättearg. Varför är vissa diagnoser mer okej än andra?

   Och som någon kommentar sa. Vad har Greta med detta att göra?

   Svara

    Isabella vill glänsa själv och försöker hela tiden få draghjälp av Greta som inte kunde bry sig mindre om henne. Jag tippar på att det måste vara svårt för Bella att se när Greta 16 år kommer typ från tomma intet och tar världen med storm. Och dessutom får Greta allt Isabella vill ha: makt, uppmärksamhet, global publik, olika priser och nomineringar, hålla tal för inflytelserika människor, över 1 miljon följare på Instagram på kort tid m.m. Det svider nog en hel del vår kladd & krämsäljerska som vill bli världens mäktigaste kvinna men inte har lyckats skapa sig ett namn ens i Europa.

    Svara

     Men snälla haha draghjälp av Greta?! Jag uppfattar det som att det är journalisten som drar in Greta inte Isabella själv. Det otroligt töntiga och märkliga är att några här hela tiden pratar om Greta och jämför henne och Bella, varför? Haha varför jämföra dem, varför alltid nämna Greta när det handlar om Bella? Bara jättekonstigt, menar ni att Isabella skulle vara avundsjuk på Greta eller vad? Haha nej det tror jag inte, de har inte samma intentioner direkt ju och är inga konkurrenter. Finns för övrigt många mäktiga som inte är särskilt kända och skapat ett namn i Europa haha alltså….

     Svara

      Stolle

      Svara

    Just det här med att sova få timmar är ju vanligt förekommande bland flera framgångsrika ledare. Alltså typ 4-6h sömn. Vet inte om Isabella faktiskt sover mindre än gemene man eller om hon också har läst om folk som sover få timmar och som får mycket gjort och att hon vill förmedla den bilden.

    Svara

   Journalisten har också varit försiktig med att skriva något om att 1,5 miljoner följer henne varje vecka. Det brukar annars nästan vara fokus i intervjuerna.

   Svara

  Varför moderar du inte kommentarer som kallar henne för psykopat?
  Okej att du inte tycker om henne. Men va fan, kom igen, det är inte okej oavsett vad du tycker om henne.

  Svara

   Det brukar hon väl göra? Men hon kan ju inte sitta här 24/7. Men ser inte någon använda den typen av ord ännu så förstår inte din kritik

   Svara

    Då kanske du ska ta och läsa kommentarsfältet under inlägget om Hanna Pee, sen kanske du förstår min kritik.

    Svara

     Jo jag har läst kommentarerna där förut och såg att det var ca 2 personer som var inne på det spåret 🙂 camcam har väl helt enkelt inte sett/hunnit ta bort dom ännu. Hon är en människa. Det är ingen robot som automatiskt modererar.

     Svara

      Jag har tagit bort dem nu, och en liten påminnelse i all sin enkelhet till alla som kommentarer – undvik sådana epitet så får kommentaren du skriver med största sannolikhet stå kvar. =)

      Svara

       Bara en fråga, hur kan det bli förbjudet att diskutera psykopati? Då ska man heller inte diskutera autism, narscisism och dylikt heller? Obs, jämför alltså inte psykopati med andra diagnoser men är jäkligt nyfiken på varför just psykopati är tabu att diskutera? Psykopati måste liksom inte innebära Norman Bates…

       Svara

        Att diskutera den typen av diagnoser rent allmänt, i tex öppet spår är nog inte förbjudet. Men det är inte ok att sitta här och diagnostisera en annan människa, som inte detta fallet då är Isabella. Man kan tycka att hon beter sig illa och säger dumma saker men att sätta diagnoser är att gå för långt.

        Svara

         Men snälla. Hon sätter ju diagnoser på sig själv. Men för övrigt. Hur kan kommentarer som ”beräknande bitch” stå kvar då?

         Svara

          Det kanske är igenkänningseffekten (puh långt ord, men det ska nog vara hopskrivet?) av uttrycket som gör att det står kvar.

          Svara

           Korrekt skrivet!

           Hopskrivningen. ja. Det andra då? Om Bloggerskan har en igenkänningseffekt av uttrycket ”beräknande b*tch”?

         Precis eller använda diagnoser som skällsord, känns inte ok heller!

         Svara

          Fast det är ju inget skällsord om diagnosen är korrekt och väldiskuterad? Alltså på ett sätt som inte är kränkande. Det är okey att påpeka att folk som har drag av psykopati…har drag av psykopati.

          Svara

           Precis, det är skillnad på att diskutera psykopatiska drag och att kalla någon för psykopat, tycker jag.

        Grejen är ju att man inte ska sätta diagnoser på andra. Inte att det är förbjudet att diskutera ämnet psykopati i sig. (Dock är det ju OT och bör tas i öppet spår isåfall)

        Svara

         Jaa, Öppet Spår. Blir det ett sånt ikväll, tro?

         Svara

       Men herregud, Bella har ju faktiskt sociopathic behaviour, ska inte det få diskuteras?!

       Svara

        Tydligen inte vilket gör mig superförvirrad. Visst, det är inte lekmäns sak att avgöra men jag har svårt att förstå när folk börjar ”skvallra” om att det skrivs ”psyk****iska drag osv och det minsann ska raderas. Då tycker jag att allt ska raderas som inte passar folks ögon. Alla psyko***** är i tr onda eller farliga, det är lite större än en skräckfilm liksom och mer komplext. Så jag fattar inte munkavlen här riktigt? Dock så får jag ju respektera den om inte annat men jag ifrågasätter det ändå och det vore trevligt med en förklaring.

        Svara

         Jag tycker det är idiotiskt. Och hos Trump gjorde tom. typ 200 etablerade psykologer ett undantag. För att det är så uppenbart att nåt är fel. Det är som att diagnoser är nån slags superskämmig könssjukdom när det kanske istället skulle bredda förståelsen för en möjligtvis sjuk människa som kanske inte alls borde få den här typen ab medial uppmärksamhet. Man kan ju tom. börja tro att hon fick barn för att boosta bloggen …

         Svara

        Nej

        Svara

        Ja men att kalla någon för psykopat känns mer som att komma med skällsord.

        Svara

         Jag fortsätter ☺ man kan ju exempelvis diskutera diagnosen cerebral pares och så kan man kalla någon för CP, viss skillnad tycker jag.

         Svara

          Fast om någon har CP så är det ju så. Det är inget opassande att påtala att någon har psykopatiska/sociopatiska drag om de faktiskt har det.

          Svara

           Det var min poäng här också ☺

   Ska jag skriva inlägg eller modda kommentarsfält? Jag kan bara göra en sak i taget.

   Svara

    Det låter onekligen som ett moment 22 om du inte klarar av båda🤷‍♀️

    Svara

     Samtidigt?

     Svara

     Lite svårt att göra båda samtidigt dock

     Svara

  Hon är fan dummare än dummast! Under hur Odd känner när om han läser det. Och journalisten ställer bara snälla frågor, hon kanske fick produkter av Isabella och”teamet” och var har livvakten tagit vägen? Man undrar.

  Svara

   Plottwist: Det är livvakten som är hennes nya hemliga kärlek. 😱

   Svara

    And Iiiiiii Will always love uuuuuu…. tills en ny produkt ska släppas 😂

    Svara

    Ma’m.

    Hehe.

    Svara

  Vi här på bloggen kritiserade henne redan i höstas när hon kläckte ur sig att hon aldrig älskat någon innan hon träffade Hajen och vilken otroligt ful grej det var mot Odd, så det här är inte första gången hon häver ur sig något liknande. Det enda nya nu är att Hajen tydligen nu också aldrig betytt något.

  Här pratar vi på riktigt om krokodiltårar som hon fällde i höstas (fast det visste vi ju redan då).

  Svara

   Tillägg.
   Jag tror alltså att hon aldrig älskade Hajen utan bara de pengar och livstil hon trodde han hade och att det var den förlusten hon sörjde och inget annat. 🥴

   Svara

    Hon kan väl visst älskat honom men när det sket sig ville hon rädda sitt skinn och intyga att hon minsann aldriiiiig älskat någon. Lite som att det är ett svaghetstecken att älska någon.

    Svara

     Sitt eget skinn är det enda hon bryr sig om iaf

     Svara

     Skrev bara vad jag tror.

     Svara

    Definitivt. Varför annars såras så mycket av att han inte var rik? En vanlig person hade ju såklart reagerat på lögnerna, och kanske gjort slut om tilliten inte längre fanns kvar men det hade ju inte varit ett svek så här annars…

    Svara

   Älska någon i nöd o lust? Sa hon inte ja i kyrkan?

   Svara

   Har du själv aldrig känt när du är kär att det är den första och enda person du älskat, och att du kommer älska personen för alltid? Men en tid senare så känner du inte samma sak, efter en tid så kanske det inte alls känns så, då kanske du känner att du aldrig älskat en viss person. Så har det varit för mig, så kan förstå vad hon menar OM hon nu ens sagt så, tidningar förvränger alltid.

   Betyder inte alls att det var några krokodiltårar i höstas. Jag har gråtit för fullt över personer jag trott jag älskat men som jag fattar idag efter en tid att jag inte älskade. Du TrH försöker alltid smutskasta Bella och få henne att framstå som dålig och lögnare, det är fel på allt hon gör, du letar fel och vänder allt till fel. Allt vad du kan hitta påpekar du här. Du är väl en av Bellas värsta stalkes och haters.

   Svara

    Nej bara nej. Tidningar förvränger INTE alltid allt, Sluta upprepa det som ett mantra. Det stämmer ijte och med tanke på att Isabella skriver exakt det som står i artikeln i sin egen blogg så har det inte förvrängts speciellt mycket alls i denna artikeln.

    Svara

     JO tidningar förvrider ofta, precis som vissa stollar här. Mest stollar är ju de, och de som kallar alla som försvarar Bella eller inte avskyr henne för stolle eller stollis. Suck alltså.

     Svara

    Stolle

    Svara

    Fast även om man kommit till en punkt där man inte älskar sitt ex längre, så kan man väl ändå för det mesta se att man älskade dem förut?! Trots att känslan dött sen länge. Tror inte det hör till vanligheterna att man inser senare att man aldrig älskade dem ALLS…

    Svara

    Jag har faktiskt inte känt så ☺ tycker inte heller att trh alltid smutskastar il utan framför saklig kritik, har säkert försvarat il någon gång också ☺

    Svara

  Jag orkar inte med vilken stor mytoman hon är. Hon fastnar i spindelns nät bland alla lögner och nu kan hon inte längre ta sig ut levande.

  Svara

  Är inget megafan av Hanif Bali men där satte han fan huvudet på spiken med DN.

  Svara

   Ja i mitt fall tog det emot lite men här hade han en poäng…

   Svara

   Håller hundra med. Pinsamt som fan av DN

   Svara

   Har du verkligen använt uttrycket ”huvudet på spiken” rätt här?

   Svara

    Ah jag trodde att han skrev artikeln. Nevermind.

    Svara

  Man häpnar. Har den flickan noll självdistans. Så osympatisk .

  Svara

   Verkligen.

   Svara

  På riktigt finns inte ord för hur vi-rig hon är. Hur kan man ens säga att man hatar djur?? Och vilket förakt mot sina barn att säga så om deras pappa i tidningen
  Så sjukt =/

  Svara

   Folk som inte gillar djur är jag alltid tveksamt inställd till, det är så känslokallt? Förvånar mig dock inte att just Bella är en sådan person dock.

   Svara

    Fast ogilla djur kan man ju gå göra på så sätt att man inte vill ha några egna eller känner att man vill gosa eller umgås med andras djur. Man är verkligen ingen dålig människa för att man inte har någon relation till djur. Men att säga att man HATAR djur är en helt annan sak. Det låter märkligt.

    Svara

     Och det är skillnad på djur och djur; det går inte att dra kissekatter och pissmyror över en kam liksom.

     Svara

      En katt är ett djur, pissmyra är en insekt…

      Svara

       Jag trodde aldrig att jag skulle behöva upplysa nån om att en insekt är ett djur.

       Svara

        😂👍

        Svara

     Det kan ju också vara ett uttryck bara. Att man säger att man hatar något, alltså. Jag säger ofta att jag hatar saker utan att mena något med det, finns ingen egentlig känslomässig koppling. Typ ”jag hatar getost”. Sedan är det sannolikt en uttänkt provokation från IL:s sida, det är lite som att säga att man hatar djur.

     Svara

      Menar såklart att det är som att säga att man hatar barn.

      Svara

   Hata djur och skaffat hund? Ja nu åkte ha ju ut förstås…

   Svara

   Ja tänk när barnen kan läsa, mamma älskade aldrig pappa och hon hatar djur 😬 kan ingen hejda henne, det känns nästan oetiskt att intervjua henne med tanke på vad hon förmedlar.

   Svara

  Vad obehaglig hon framstår i artikeln. Långt ifrån den förebild hon säger sig vilja vara. Förstår inte hur hon kan upprepa den där meningen om hur hon är totalt ointresserad av andra människor och absolut inte lyssnar på småprat! Så osympatiskt sagt. Sedan vet man ju att hon säkert hemskt gärna småpratar med ”mäktiga”/rika/kända människor men skiter i en vanlig Svensson som jobbar för/under henne eller inte är ”framgångsrik” enligt hennes mått. Vad hemskt att vara så känslomässigt rubbad.

  Orkar inte ens kommentera att hon har mage att självdiagnosticera sig med Aspergers… Så respektlöst mot de som har diagnosen.

  Svara

   Håller verkligen med! Så sjukt osympatisk! Hon sa även atthon tycker det är fel att folk prioriterar tex barnen före jobbet. Helt galet! Hur fasiken kan någon se upp till henne nu för tiden?! Det fanns en tid då jag (och säkerligen många med mig) såg upp till henne och det var när hon har tillsammans med odd. Hon bollade då familjelivet med yrkeslivet och visade då att det går att ha båda (tills hon skilde sig för att äktenskapet krävde att hon faktiskt brydde sig om annat än jobbet). Det var inspirerande och gick att relatera till. Nu, not so much…

   Svara

    Asså jag tycker det är rätt sjukt att säga att man vill bli ”the förebild”. Det är liksom oerhört egotrippat på nått sätt att hon vill att alla i hela världen ska se upp till henne och vilja vara som hon. Att säga att man vill vara en bra förebild är liksom en annan sak, det är ofta av folk som satts i en position där folk ser upp till en by default men att aktivt sträva efter att vara folks nr 1 förebild känns jävligt självcentrerat.

    Svara

     Framförallt när det är oklart vad vi ska se upp till? Hemmateamet? Att hon bor i ett reklamhus fullt m reklamsaker? Att hon opererat tuttarna? Att hon hatar djur? Att hon är skild m små barn och ändå gjort karriär? Hon väljer dofter på produkter det är typ det hon gör. Ändå prioriterar hon bort barnen Ibland fast hon bara har dem varannan vecka. Jag vet inte riktigt vad jag ser upp till faktiskt. Om ens nåt…

     Svara

   Om hon hade Aspergers (som det inte ens kallas nuförtiden men okej) så bör det väl ha framkommit under hennes NP-utredning? Jag jobbar med barn och unga och när de genomgår en neuropsykiatrisk utredning så kan de ofta få både en och två diagnoser samtidigt, ofta just adhd och autism i kombination. För barn kan det vara så att man måste göra en förnyad utredning efter några år i takt med att de utvecklas men IL genomgick ju sin utredning i vuxen ålder.

   Svara

    Hon har inte det. Hon har tidigare skrivit att hon inte har det (detta var efter att de utredde ”allt”). Hon hittar på.

    Svara

  Jag hoppas hon bara provocerar
  Det är väl självklart att hon älskade Odd iaf, väldigt sorligt annars.

  Svara

   Precis. Att hon inte tänker steget längre. Det är verkligen att nedvärdera det hon och odd hade. PAPPAN till hennes barn. Kan ju inte vara så kul för barnen att i framtiden eventuellt få nys om att hon aldrig älskade honom. Shit alltså.

   Svara

   Hon menar kanske efter Odd, och tänker att det fattar folk. Att hon inte uttrycker sig tillräckligt tydligt, det har man märkt många gånger, det är viktigt att hon uttrycker sig noggrant annars så vinklas det till fel.

   Svara

    ”Jag har aldrig älskat en man- de senaste två åren”.

    Yep, sounds legit.

    Svara

     ”Det är väl självklart att hon älskade Odd I ALLA FALL” Sen vet man ju inte med resten

     Svara

      Varför är det självklart? Jag kan känna igen mig i det att jag i efterhand upptäckt att jag älskade inte personen utan stereotypen och tryggheten att fast förhållande gav och att någon älskade mig villkorslöst.

      Svara

      Eller så är hon oförmögen att känna något alls? Det känns logiskt egentligen. Hon säger att hon älskar någon för att det är det hon vet är normen men i själva fallet så känner hon inget. För någon. Det förklarar alla år av bullshit och svängningar i personligheten. Nu är hon känd nog för att våga vara den hon egentligen alltid har varit. En känslobedövad individ som går över allt för att komma fram själv.

      Svara

    Att hon inte uttrycker sig tillräckligt tydligt? Hon borde tänka efter ett antal varv nnan hon öppnar munnen. Sluta försvara henne hela tiden…

    Svara

  Aldrig älskat en man och hatar djur. Härlig person hon verkar vara.

  Svara

   #sociopat

   Svara

    Du = idiot ?
    Svårt med läsförståelsen? Camcam har sagt till så många Gånger och ändå går det inte in

    Svara

     Idiot går väl också in under rubriken psykisk ohälsa?

     Svara

      Suck.

      Svara

   Lägg också till att hon aldrig orkar lyssna på ”småprat” och inte bryr sig om andras liv än sitt eget. Trevlig person! Verkligen!

   Svara

    Eller att hon aldrig skulle få för sig att gå på en släktmiddag och lyssna på vad släkten haft för sig. Asså va? Hon budar hellre en present än att umgås med sin familj, hur jävla sjukt är inte det? Fattar att inte alla kommer överens med sin familj eller kommer från bra förhållanden men i hennes fall är det ju bara egoistiskt? Hon kan mala på varje dag i sin blogg om sig själv, ha föresläsningen där hon pratar om sig själv, släppa böcker om sig själv, fota sig själv, vara med i tidningar och bara jag jag jag i all evighet men om hennes mormor är sjuk så bah ”Nope, här är en orkidé och choklad från interflora. Mvh ditt NUMBER ONE mest framgångsrika barnbarn”. Helt sinnessjukt.

    Svara

     Jag tror att hon har som strategi att köra stenhårt med ”autismkortet” nu, det funkar ju för Greta 🙁 jag är ingen expert och ska inte spekulera, men om man har autism är väl ofta en svårighet att ta perspektiv, räkna ut hur andra ska reagera och sedan agera därefter, något hon ofta berättar om, sina strategier för att få uppmärksamhet 🤔

     Svara

      Fast Greta tänker inte på sig själv utan på vår planet, vårt hem. Det är skillnaden, hon tänker på andra, det gör inte Bella! (Inte som synes iallafall).

      Svara

       Åh, jag menar inte att Greta på något sätt liknar il, hon är ju toppen 👌 👍 ☺

       Svara

  Nu är jag petig, men tolkar det som att dey är journalisten som gör jämförelsen med Greta, och inte Isabella.

  I alla fall, jobbigt att läsa. Fattar hon inte hur genomskinligt detta är? Hon tror fortfarande att hon kan lura sina följare, journalister m fl, hon säger det t o mÖPPET och fattar fortfarande inte hur det ser ut?!? Så himla konstigt alltsammans.

  Svara

   Jämförelsen ligger i att båda har ett oerhört driv på grund av sina diagnoser. Sen vad de lägger sitt engagemang på är en annan femma.

   Svara

    Ja, men Camilla skriver att ”hon” (Isabella) pratade om Greta, men jag tolkar det som att journalisten gör jämförelsen. Oavsett är det inte en bra sådan, det är de flesta nog överens om.

    Svara

   Det går i alla fall inte att tolka det som att det tveklöst är hennes egna ord.

   Svara

   Förstår inte heller varför hon pratar öppet om sina strategier och principer för att få folk att konsumera sina produkter. Förstår hon inte att hennes potentiella kunder läser och känner sig manipulerade?

   Svara

    Jag har köpt saker från t.ex Flattered för att jag tycker att skorna är snygga och sköna. Kommer högst troligen köpa fler, har även kläder från Stylein (där är hon väl bara investerare, men ändå). Jag struntar fullständigt i hennes strategier och känner mig inte det minsta lurad eller manipulerad, för jag är inte på något sätt känslomässigt investerad i henne. Gillar jag en produkt/vara så gör jag det, jag bryr mig inte om personen bakom.

    Svara

     Sålde hon inte flatteted också. Någon minimal procent kan hon äga i aktier i företaget men inget annat

     Svara

     Det där tycker jag är klurigt. Jag skulle nog faktiskt inte köpa en produkt som jag visste var skapad av någon jag ogillar. Jag skulle tex aldrig få för mig att köpa Ivanka Trumps väskor även om jag tyckte att de var snygga.

     Svara

  Denna intervju är ingen fördel för henne. Hatar djur, budar hellre present än träffar släkt och har aldrig älskat någon av sina partners. Hon måste vara kul sällskap på middagar, not.

  Svara

   Hon kanske trodde att alla som läste om hennes fantastiska content-dag skulle bli imponerade och fulla av beundran.

   Svara

    Ja, fast jag läser det mer som att hon (som alltid) ska framställa det som att hon jobbar SÅ hårt och offrar SÅ mycket och alltid har de högsta målen och alltid vill mer. Att vi ska beundra henne för att hon är bättre än oss vanliga dödliga som kollar på Netflix och slösar bort värdefull jobbtid på att lyssna på kollegan som har en sjuk katt. Samtidigt så framställer hon sig inte som särskilt lycklig, trots all hjälp, all inkomst och alla möjligheter att styra sin tid och göra precis det hon vill.

    Svara

     Jag uppfattar det inte som att vi ska beundra henne utan bara att hon berättar och är ärlig, men hon borde tänka lite på vad hon säger och hur hon uttrycker sig, särskilt eftersom folk letar fel och gärna ”vill sätta dit” och kunna rasa och avsky. Hon säger ju ofta att hon är lycklig och tacksam och det verkar hon ju vara, ofta klagas det ju på det också, vore väl värre om hon gnällt och klagat.

     Svara

     Tycker min tid är mycket mer väl spenderad om jag lyssnar på en kollega som oroar sig för sin katt, än om jag jobbar stenhårt och skiter i andra för att göra karriär…

     Svara

  Det är så märkligt att hon med denna framtoning ska bli störst i världen.
  Fattar hon verkligen inte att hon blivit ett skämt, en parodi?! Va f-n är det som felas??

  Svara

   Humor och självinsikt.

   Svara

  Vad vill DN med detta?

  Svara

   JA MEN PRECIS! Whats the f-cking story?

   Helt sjukt att DN gick med på den artikeln iomed den köpa annonseringen hos henne, på så vis blir ju artikeln KÖPT?! Hur är detta lagligt?

   Svara

    Patetiskt från båda hållen.

    Svara

   De ville väl ha läsare, tjäna pengar, men nu har ju folk länkat och delat en låst artikel så… får man ens göra så?

   Svara

    Jag är iaf väldigt tacksam ❤

    Svara

   Det här är anledningen att Bella finns på Bonniers plattform och alla intervjuer med Bonnierägd media.

   https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/06/11/sheila-arnell-till-bonnier-magazines–brands/

   Svara

  Offentligt storhetsvansinne när det är som bäst. Hon är så insyltat i sitt fake ”framgånsrik”-liv att hon tappat all självdistans till hur hon framstår inför andra. Det tråkiga här är väl att andra rika människor som lever liknande liv inte är beroende finansiellt av att visa upp hela karusellen av oändligt med resurser, reklam och ”hemmateam”, vilket åtminstone sparar på deras privat liv och inte skadar deras offentlighet på samma sätt.

  I Isabellas fall MÅSTE hon fortsätta mala på om hur framgångsrik det går att bli om man gör som hon gör, och det blir ett öppet spel för publiken. Publiken har bara förstått för längesen att det inte finns någon substans bakom det hon gör eller säger sig vara, den enda passionen som driver henne är att fortsätta leva sitt rika liv, vara känd och spela i ”kändis”-ligan. Älskar att vara hatad? Det har ju varit hennes strategi sen bloggen startade, men är bara läskigt nu när en snart 30-årig tvåbarnsmamma fortsätter på samma sätt.

  Svara

  Vilken sorgsen artikel. Finner inget varken provocerande eller imponerande utan bara ytligt och tomt. Varför fortsätter hon med samma strategi år efter år att försöka provocera och ljuga istället för att ändra strageri. Tror hon har tjänat bra mycket mer pengar om hon hade framställt sig själv som empatisk och jordnära.

  Svara

  Jag är förvånad över att DN publicerar denna artikel om Isabella men fakta är att Isabella söker genomslagskraft genom att dra på med sina påståenden och lögner, hon vill att vi ska kommentera, bli förvånade men framför allt vill hon att vi ska skriva om henne, där går vi alla på niten även bloggbevakning. Tänk om ingen skrev om henne istället, då hade hon fallit i glömska hos många men nu påminns man ständigt om henne.
  Problemet eller styrkan hos Isabella är att hon inte bryr sig ett skit om vad vi skriver om henne, vad vi säger om henne för så funkar Asbergers men dock trodde jag inte att hon hade sån grav nivå av detta. Det är kanske därför hon har sitt team runt omkring sig, sin hemhjälp, sin klädpassare, sin mua, sin frisör och Simon. Jag börjar tro att hon har ett stort hjälpbehov och att det där tjafset om att hon har all hjälp för att få mer tid med barnen är bara lögn.

  Vi kan inte sticka under stol med att hon har lyckats skapa sig ett företag som växer globalt, man hade inte kunnat göra det om man inte hade haft den enorma drivkraft och listen som hon gör det men hjärnan finns dock hos Pingis, det vet vi alla.

  Sist, det där med att hon aldrig har älskat en man, det vore tragisk ifall hon gifte sig med odd utan att älska honom, kanske var det en bricka i hennes spel som allt annat men min stora fråga är, kan hon älska sina barn?

  Svara

   Fast det stämmer inte. Aspergare kan viss bry sig om vad andra tycker. Det kan till och med bli ett problem, om man agerar /säger fel och folk blir arga. Jäklar vad jobbigt det kan bli. Blondabella har definitivt inte autism, denna baktanke, planering och agerande är vi Aspergare för smarta för och saknar till viss del förmåga till. Vi står för de vi är och tycker. Något blondabella inte gör. Hon kan nog tilldelas en rad mindre smickrande diagnoser. Dock är det något en psykiatriker ska göra och inte lekmän. Men hon har problem stackarn, hur ska detta generera i mer sålda produkter? Sälja saker som bygger på att människor avskyr henne? Jag fattar inte? Måste vara korkad 😂

   Svara

    Blondinbella känns definitivt inte som nån mer ”Aspergers” för mig. Och ”vi” kan visst bry oss om andra och vad andra tycker… vanlig myt att alla aspiepersoner skulle vara typ Sheldon Cooper. Vi är inga robotar ju. 😉

    Svara

     Det finns faktiskt vissa likheter mellan narcissister och autister (nej, slå mig inte nu!). I min familj har vi gott om båda typer (härlig blandning). Jag har ett tag försökt reda ut det där för mig själv – det finns hos båda en stark självupptagenhet. Är Sheldon inte också en „cerebral narcissist“? Min syster kunde sminka sig i tre timmar (autistiskt beteende?), hennes stora intressen är pengar, skönhet och bekräftelse, inte tåg.

     Svara

      Fast att göra nåt man älskar i flera timmar gör en inte nödvändigtvis till autistisk… det betyder väl bara att det är ett intresse. Om inte andra symptom också finns förstås.

      Svara

       Tyvärr ses oftast autistiska tjejers specialintressen inte som ett tecken för autism, om intresset handlar om områden som normativt ses som typiska för tjejer att gilla, exempelvis smink eller kläder. Det medför att många tjejer som har autism antingen aldrig utreds, utreds sent eller felaktigt. Tyvärr missgynnas tjejer när det kommer till NP-utredningar. Tjejer vänder oftare sitt dåliga mående inåt istället för att vara utåtagerande, varför deras problematik ofta förbises.

       Svara

        Absolut, men oavsett intresse… Så är inte ett brinnande intresse för nåt, nödvändigtvis tecken på autism. Bara så att man kommer ihåg det. Du kan ju ha ett ”specialintresse” (uäh, alltid ogillat det begreppet av nån anledning…) utan att ha Aspergers.

        Och ja det är skillnad på hur diagnoserna tar sug uttryck mellan tjejer och killar. (Tjejer är också ofta duktiga på att anpassa sig och fake it till you make it i det sociala, och på så sätt hantera/behärska sin diagnos/sina svårigheter. På gott och ont kanske. Själv är jag övertygad om att det är en styrka.❤)

        Svara

      Likheter möjligen. Men inte samma sak eller samma beteende egentligen..

      Supergeneraliserar och förenklar nu, men såhär ser jag det: en person med Aspergers *bryr sig om* ifall den sårat någon, när hen råkat köra över eller vara för ego. Det är inte avsiktligt att göra någon annan illa – och, vi tar nog i regel lika mycket/lite illa upp när människor inte gillar oss, som vem som helst utan diagnosen skulle göra. Vi kanske är lite blinda för andras känslor ibland när vi är inne i nåt t ex… men vi bryr oss/har förmågan att bry oss.

      En narcissist kör sitt eget race och bry sig inte direkt om någon annan såras av hens beteende. Det är bara jaget som är relevant. Om nån annan tar illa upp längs vägen till deras mål påverkar det inte en narcissist nämnvärt… De tänker bara på sig själv.

      Svara

      Jag har en anhörig som har Aspergers. Hen är inte ett dugg självupptagen.

      Inte känslolös heller. Mer känsloförvirrad och svårt att läsa av andra människor. Men en mycket god vän som alltid är rak och väldigt ärlig. På gott och ont. 😘

      Hen är väldigt ordentlig och fyrkantig med sina saker och spar pengar. Skulle aldrig missa en läxa ( dom andra små ”anhöriga” får man jaga livet ur för samma sak 😊 ).

      Hen vill inte ha obekväma kläder, tycker inte om för starka dofter, ljud, smak eller att kramas så mycket. Har lite svårt med sin kroppsuppfattning och munrörelser.

      En helt fantastisk liten person som är sin alldeles egna sort. 💕

      Att få vara hens anhörig har alltid varit speciellt. Mycket oro, kärlek och en annorlunda glädje i hens utveckling. Är löjligt stolt över mina ” anhöriga ” när de klarar minsta lilla. Men ingen av dem har fått mig att känna den euforiska stoltheten som hen. Många glädjetårar blir det! ❤️

      //Moa

      Svara

    Skönt du drar oss alla ”aspies” över din kant nu.. fräscht.

    Svara

     @Pepsi

     Sorry om du uppfattade mitt inlägg som något som gällde alla med diagnos Aspergers.

     Jag menar bara min hen. Visst finns det likheter hos de med diagnosen men mest av allt, oavsett diagnos är var och en sin egna person.

     Förlåt om jag var okänslig och förmedlade svepande generaliseringar.

     //Moa

     Svara

    Håller inte med.
    I grund och botten vill ju inte personer inom autismspektrat trampa på andra,
    men huvudessensen i autismen är ju en nedsänkt förmåga att relatera
    till andra.
    Det är väl därför folk förfasar sig nu här i bloggen över allt det Isabella säger..

    Hon bryr sig inte riktigt, för hon är inte beroende av vad andra personer tycker
    och förstår kanske inte fullt ut,konsekvensen av att hon pratar som hon gör.
    Hon är motsägelsefull och envis, lyssnar inte gärna på andra och det kan
    dessvärre bli en nackdel för henne.
    Att hon känner sig ensam och inte är intresserad av fikarumsprat..är ju faktiskt
    rätt autistiskt, men för en chef så är det ju viktigt att kunna lyssna på andra.
    Hon är inte speciellt intresserad av andra personer heller, där kan det skilja sig
    från autistiska personer då en del kan bli otroligt intresserade av sina vänner
    och ett enkelt ha kompisar som specialintresse.
    Att Isabella inte gärna umgås med släkten och har problem med föräldrarna
    har nog definitivt mer med diagnoser att göra snarare än en taskig uppväxt.
    Eftersom det är väldig hög ärftlighet inom autism,upp till 90 % så är det
    kanske inte otroligt att föräldrarna har drag av npf och det gör ju inte
    umgänget lättare för dem sinsemellan.

    Jag upplever att Isabella spelar en roll, som hon tror,läst och sett hur det ska vara.
    Men det känns som att hon är inte riktigt är ”med”.
    Personer med autism kan också ha svårt med att identifiera känslor, precis
    som Isabella uttrycker.
    Just tjejer med autism maskar ofta sina problem, imiterar sin omgivning, vilket
    har gjort att man inte förstår dem, ger dem fel diagnoser eller bara en diagnos.

    Nu är det ju så att Isabella har väl möjligtvis två diagnoser och är inte bara autistisk.
    Det heter ju dessutom inte asperger längre, utan att man ligger inom autismspektrat.
    Det finns ju diskussioner om huruvida man kan ibland ha svårt att urskilja en autistisk person
    från en narcissistisk person, då det finns vissa likheter i självfokuseringen hos
    autister, men givetvis olikheter eftersom det ena är en npf diagnos och det andra
    är en personlighetsstörning.
    Det är inte ovanligt vid tillfällen då en autistisk person beter sig klumpig och förargar folk,
    att autisten då fokuserar mer på att folk är arga på dem och att de själva blir ledsna,än
    på VAD som är orsaken till folks ilska och förstå deras egna del i det hela
    och hur man ska undvika att det händer igen.De fokuserar då helt på sig själva.

    Att tänka på är ju också att alla autister är otroligt olika, en del har
    lättare för sig , med mildare drag, andra är övertydligt autistiska med större
    svårigheter, samt att det är skillnad på att bara ligga inom spektrat och att
    även ha ADHD vilket missas i inläggen.
    Dessutom spelar ju uppfostran, personlighet, miljö, begåvning också
    roll hur man blir i slutänden blir som person.

    Svara

   Fast det växer ju inte globalt. Det är bara en fasad och något hon villa att du ska tro.

   Att ta sig in på nån e-handel är inte samma sak som att det går åt som smör och att de växer globalt.

   Svara

  ”Jag lyssnar inte på människor som jag inte är intresserad av. Jag går inte till lunchrummet och lyssnar på vad folk gjorde i helgen, jag gör inte det. Jag skulle aldrig utsätta mig för att gå på en släktträff och höra om allas krämpor, om någon mår dåligt eller har bråkat med sin granne. Jag gör det bara inte. Jag kan buda presenten i stället.”

  Gud så sorgligt

  Svara

   Och sen säger hon att hennes rädsla är att bli ensam i framtiden, men hon verkar inte reflektera över att risken är rätt stor när hon beter sig så. Utan nä, det är för hon inte kan släppa in någon.

   Svara

   Undrar om hon lyssnar då barnen har bekymmer och problem? Kanske tur att Lovisa finns som kan lyssna in barnen. Sorgligt…

   Svara

    Stackars stackars kids alltså

    Svara

   Den delen äcklade mig sjukt mycket. Ser hon inte vilken typ av människa hon har blivit? Skäms hon inte?
   Att familj och vänner inte betyder ett skit för henne märker man ju och jag förstår verkligen varför hon har svårt att behålla relationer, oavsett fall det är kärleksreletioner, familj eller vänner. Vem vill ha en sån människa i sitt liv? Hade jag varit förälder till Bella hade jag skämts så otroligt mycket. Usch.

   Svara

    Hon bryr sig inte, hon VILL att det ska skapa avsky och outrage.

    Hon har sagt det här i flera år.

    Svara

   Man undrar också vad hon har för släkt om allt de gör vid sina sammankomster är att gnälla eller berättar om deras dåliga mående.
   Är det släkten som är knäpp eller Bella…

   Svara

    Eller hur! Nu har vi inte så mycket släktträffar i min familj men de jag varit på… det är väl mer fokus på det/den man firar, trevliga minnen, vad har du gjort sen sist, typ så. Det är nog mer vanligt än att folk pratar om krämpor haha.

    Svara

  Men asså, jag fattar inte varför det är så upprörande att hon har som uttalat mål att bli mäktigast? Hon kommer givetvis inte att lyckas det fattar ju även jag (som fangirl då) men varför går ni alltid i taket?
  Jag kanske har mer sympati för Isabella än alla ni perfekta människor då jag känner igen mig i mycket av hennes egenskaper som ni sitter och hånar. Jag har tex få vänner, har vänner i perioder av mitt liv men inget som jag brukar hålla kontakt med i längden direkt, har ingen jag pratar med, ryser av tanken på att gå på bröllop etc, skulle aldrig följa med en stor grupp på restaurang, vill aldrig i mitt liv gå på en möhippa (inte troligt att jag blir bjuden men ändå).
  Sen kan ni ju tycka vad ni vill om hur hon driver sin blogg etc men att hon inte är som er och passar in i er norm känns mest lågt. Tyck inte synd om mig dock (eller Isabella) jag skulle aldrig vilja vara en ”mittenperson” och de sociala tillkortakommanden (enligt er) jag har väger jag mer än upp för på annat.

  Svara

   De flesta stör sig nog mer på att hon säger att hon hatar djur och att hon verkligen vill visa upp för alla hur känslokall hon är.
   Vi vet att hon inte kommer bli mäktigast, thats for sure

   Svara

   Du har nog missat vad det är folk reagerar på 😂😂 att hon vill bli ”mäktig” är knappast huvudämnet här.

   Svara

   Okej så du är inte så social. Men bryr du dig om de vänner du har? Eller mormor med sina krämpor? Hennes problem är inte att hon har få vänner. Det är hennes totala brist på empati inför sina medmänniskor. Skit i din familj om de inte hjälper din framgång typ.

   Svara

  På något vis känns det som att den hör artikeln är den första i sitt slag som. Vekligen visar vem hon är och det är fan inte vackert alltså…obehaglig person, burr.
  Vill nästan tacka DN som äntligen visar folk den sanna sidan av henne.
  Det är typ som när den elaka tjejen på skolan i filmerna som alltid är snäll och söt framför alla och sedan blir filmad i smyg och filmen sedan spelas upp på balen…lite så…

  Svara

   Håller med. Uppfriskande att det inte är ytterligare ett fjäskreportage.

   Svara

    Ja alltså det här blev ju fläskpannkaka av allt ju😂 Som företagare hade jag känt att hon drog ner mitt varumärke i rännstenen. Hade aldrig velat bli sammankopplad med hennes affärer.

    Svara

     Fläskpannkaka? Ha ha det här är veckans gräddtårta! Äntligen ett rent ärligt reportage.

     Svara

      Hahaha ja men fläskpannkaka för Bella menar jag😂

      Svara

  Så himla konstigt att typ skryta att man som vuxen aldrig älskat en man. Jag hade tyckt det var väldigt sorgligt och udda.

  Svara

   Skyta? På vilket sätt är det skryt, hur och varför tolkar du det som skryt? Märkligt, ser inte att hon skryter om att aldrig ha älskat en man? Tvärtom, att hon menar att hon tyvärr inte upplevt det. Klart att hon älskade Odd och kände det då men känner väl nu i efterhand att hon inte älskat för så kan man känna i efterhand trots att man tidigare sagt och trott sig ha älskat någon.

   Svara

    Hon tror det gör henne speciell och mystisk. Allt för att sprida myten om hur annorlunda hon är mot vanliga kvinnor.

    Svara

     Det går inte att vara mystisk när man lever på att fläka ut sitt liv. Omöjligt.

     Svara

  Haha åh stackars oälskade Christian. Jobbigt att ha en matte som hatar en. Hoppas att han har det bra och är älskad nu.

  Svara

   Ja, han har det säkert bättre! Tråkigt för barnen bara att inte ha hund

   Svara

    Som om alla barn har hund? Kan informera dig om att så är inte fallet, finns många som inte har hund.

    Svara

     Fattar jag väl! 🤦🏼‍♀️
     Men de är fortfarande trisst för Bellas kids, när skälet är mammans djurhat 😱

     Svara

      Fast det måste vara skönt att inte behöva vara hund hos henne… tycker man inte om djur ska man inte skaffa sig sånt även om barnen sitter på sina bara knän och ber. stackars alla försummade och inte älskade husdjur som hamnat i fel familjer.

      Svara

  Nu har en bekant till mig, 2400 följare på instagram, 19 år gammal, gjort samarbete med hermine hold…. deras målgrupp är högst oklar, ingen i min ålder skulle betala så mycket för en scarf…

  Svara

   Kan du inte fråga hur mkt hen fick betalt? Sjukt nyfiken.

   Svara

    Kan ju vara så att hen får en scarf/annan gratis produkt mot reklam på sin insta.

    Svara

     Självklart, men de som hon gör reklam inför är inte den målgrupp som målats upp för Hermine Hold.. även om hon fick scarfen gratis är det inte särskilt bra för märket, det ska ju vara high end!

     Svara

  Även om intervjun inte ger en så fördelaktig bild så tror jag att det som försiggår bakom kulisserna är än värre. Hon säger sig aldrig ha älskat en man, trots att hon har två barn med O som snart kommer kunna läsa om detta. Hon säger att hon hatar djur, fast hon själv för bara några år sen hade egen hund och barnen har katter hos O. Inte en tanke på hur de skulle känna om de fick höra detta. Hela intervjun skulle lika gärna kunnat gjorts när hon var 19, ingen mognad ingen insikt, ingen ödmjukhet. Bara jag jag jag mina mål mina behov mina drömmar.

  Isabella vill så gärna måla upp en bild av att det här är en yrkespersona, ungefär som att när intervjun och bloggskrivandet och provocerandet är slut så är hon ”bara Bella” i hästsvans som leker ute med barnen och klappar deras katter och planterar träd i Vi-skogen i hemlighet. Man vill så gärna tro att det bara är provokation, Men som sagt, kan mycket väl vara värre det som inte syns i bloggen. Och det var därför hon inte ville göra nån tv-serie som skulle visa hur hon egentligen är.

  Svara

   Precis, detta är den hon ÄR och absolut ingen roll som hon går in i

   Svara

    Precis min tanke med.

    Svara

   Hon stannade troligtvis i mognadsutveckling i den åldern hon slog igenom i, när var det 14-16 typ?

   Svara

  Människor som säger sig tycka illa om djur har jag väldigt svårt för. Man behöver inte vara djurälskare och omge sig med djur, men att säga att man HATAR djur, ger mig rysningar.

  Svara

   Precis. Man kan vara ointresserad av djur och inte vilja ha några själv, men att hata djur är ju extremt stört. Har svårt att se att en sådan person kan ha empati i kroppen överhuvudtaget.

   Svara

   Jag är extremt rädd för djur och äcklas uppriktigt av de flesta, men hatar för den saken inte djur! Mycket märkligt sagt.

   Kanske hennes nya pojke hatar djur? Vi vet ju att hon gillar att ändra alla sina hållningar och intressen efter sina män.

   Svara

  Bella Cruella De Vile

  Svara

   Cruebella de Vil

   Svara

   Cruellabella De Ville

   Svara

  Tror Bella är mycket nöjd med intervjun, hon fick de frågor hon önskat och gav de svar hon ville. Allt för att provocera så mycket som möjligt = behålla sina följare år efter år.
  Och hon bryr sig nada om att folk uppfattar henne som osympatiskt, ungefär som Trump!😑
  Man kan tycka att DN kunde ställt vassare frågor, men genom att de inte gjorde det så fick man ändå en negativ bild av Bella och jag tror att genom bildvalet fick hon sig en känga ändå. För där tror jag man ser den äkta Bella, inte så sympatisk om man säger utan en riktig beräknande bitch!
  ”poorhouseteam

  Svara

   Happ, så det är alltså godkänt att kalla folk för bitch här inne men inte psyk🦄pat…i get it😎

   Svara

    Så är det, eftersom det stämmer! 😎

    Svara

     Fast det kan ju även det andra göra så det är ju ändå märkligt att vi akiljer på öknman och diagnoser liksom.

     Svara

  Säga vad man vill om Forni, Petra, Sandra Beijer och de andra. Vi kan klaga på dem, vi kan stöta och blöta deras samarbeten, användande av botox och spekulera i deras relationer. Men de känns åtminstone som människor, och lyckliga sådana. Det här var bara… iskall tomhet. Vet inte riktigt vad jag ska säga annat än att jag sitter hellre på mitt jobb som IT-support och tjänar en liten skitlön i jämförelse med Bella, för hennes liv som hon vill framställa det låter fruktansvärt sorgligt.

  Svara

  Hon ser heeeeelt annorlunda ut på bilder som publiceras på andra ställen än på hennes blogg. Både hyn och sminket ser helt annorlunda ut. Känner inte igen henne.

  Svara

   Inte så mycket filter hos andra som hon själv lägger på

   Svara

   Zooma in bilden då hon står ute på terassen! Vilken skapt kant av foundation vid käklinjen!

   Svara

  Kan du inte ta upp hur Egoina alltid blir så satans daltad med när hon gör fel medan alla andra influencers blir sågade till fötterna när det kommer till miljöpåverkan etc?
  Senaste inlägget under kommentarerna så ifrågasatte någon Egoina då hon köper massa plagg i syfte för att retunera trots att hon vet vilken miljöpåverkan det har.

  Hade det vart någon annan bloggare så hade det blivit hus i helvete, varför är alltid Egoina off the hook?

  Svara

   För att hon har en god relation med sina läsare pga att hon känns väldigt genuin och erkänner sina fel och brister kanske?
   Hon blev ju ifrågasatt, det räcker väl. Behöver inte bli någon hatstorm bara för att någon gör fel ibland, för det gör ALLA. Särskilt inte när hon medger det själv.

   Svara

    Tyvärr så får otroligt många bloggare en hatstorm så fort dom gör något fel, trots att dom erkänner sitt fel, ändå är läsarna inte nådiga 🙂

    Tycker dock att Egoina kommer otroligt lindrigt undan trots att hon inte är mer ödmjuk eller genuin än någon annan, som en annan här nedan skrivit, hon är rätt så dålig på att ta kritiska kommentarer på sin blogg och bemöter det sällan moget där och då.

    Svara

   Varför måste Camilla skriva om det? Egoina erkänner ju sina fel och brister till skillnad från alla andra influencers.

   Svara

    Varför måste camilla skriva om någon bloggare?

    Svara

   Egoina är verkligen så dålig på att ta åt sig av kritik. Såg att en person kommenterade på hennes inlägg om shopping/returer och det va en saklig kommentar. Egoinas svar: puss!

   Hon framstår som omogen och korkad

   Svara

  Ursäkta om jag inte förstår, men har Isabella aldrig älskat med en man. Är de 2 barnen resultat av insemination eller är de adopterade?

  Svara

   Hon har aldrig ÄLSKAT en man 😊

   Svara

    Har hon bara haft sex med män då tydligen. Det finns yrken där man får betalt för sådana handlingar.

    Svara

     Här var ju dock två kommentarer som var lika dumma som intervjun.

     Svara

      Blev du lite kränkt å yrkets vägnar?

      Svara

     Men va? Sjukt konstigt att börja prata om prostitution? Du kanske menar att om man haft sex med en person och inte älskat med en person då kan man lika bra vara prostituerad? Om det är så du menar så är du ju rätt underlig tycker jag.

     Svara

      Underligt är väl om man har sex med någon som man inte älskar, eller?

      Svara

       Ja om man lever på typ 1800-talet.

       Svara

       Det är det väl inte? Väntade du tills du älskade din eventuella partner innan du hade sex med den?

       Svara

        Japp. Lite kristna värderingar bakom det.

        Svara

       Eh va? Nej inte alls underligt. Du är underlig. Man kan ligga bara för att man känner för det. Blanda inte ihop sexuell attraktion med kärlek. Det är två olika saker som är trevliga men inte nödvändiga att kombinera.

       Svara

        Då är kåtheten större än kärleken, menar du?

        Svara

         Va? Ja, om man träffar en person som man vill ligga med men inte är kär i så är uppenbarligen kåtheten större. I andra fall är kärleken större. Ibland är de lika stora. Inget fel med något av alternativen. Lär man sig inte sånt här i skolan?
         Huvudsaken är att man är snäll, öppen, inte lurar någon och bara har sex om man själv vill.

         Svara

          Jaha, då faller ju tvångssex bort, eller?

          Svara

           Vad har det med saken att göra? Kanske rimlig logik i t**llskogen.

           Jaså, du gick inte på den, hehe.

           Är du en man över 60 år?

           Snark på Anonym 18:30.

       Nej?

       Svara

   Varför skaffar man två barn med någon man inte älskar, inte bara ett barn men två.. Det kan också uppfattas som egoistiskt för då visste hon ju nästan redan då de planera barn att barnen skulle bli skilsmässobarn.

   Svara

    Man undrar också om hon berättade det för Odd då de planerade att bilda familj. Hej, jag älskar dej nog inte egentligen. Skulle han ha viljat bilda familj med henne om hon skulle ha varit ärlig mot honom?
    Det där är ju också lite att bedra en annan människa. Jätte själviskt!

    Svara

     Jag tror det var Odd som ville ha barn och familjeliv tidigt och hon gick med på det för att hon älskade honom, vad hon än säger nu. Varför skulle hon annars skaffat två barn så tidigt när hon ville göra karriär?

     Svara

      Enligt henne själv, i ett blogginlägg, friade Odd kort efter att hon sagt rakt ut att hon ville ha barn med honom ”inte längre fram utan nu”.

      Svara

      Hon ville väl göra bort småbarnsåren så att säga. Inte så konstigt. Har själv en kompis som valde att skaffa tidigt för att hon skulle börja jobba som chef sedan och visste att hon inte ville avbryta karriären för barn senare i livet. Bättre göra bort. Hon är dock bra mycket mer sympatisk än Blondinbella 😉 och tillsammans med pappan/mannen hon älskar. Och hon tar gärna nån minut ur sitt schema för att bara snacka lite skit över en kaffe. Gillar karriärister som fortsätter vara trevliga (med)människor.

      Svara

       Bättre göra bort? Vad menas?

       Svara

        Göra abort?

        Svara

        ”Bättre att ’göra bort ’ det”…. (göra bort att skaffa barn, d.v.s.)

        Vart lite dialektalt där, skippade lite småord, ber om ursäkt för att det blev otydligt. 😊

        Svara

         Ja som i att stöka undan så fort som möjligt 😊 jag visste inte att det var något dialektalt men då kommer vi kanske från samma ände av landet!

         Svara

    Bella påstod i september 2012 att hon älskade Odd ”så att det gör ont”.
    Men det verkar som hon ändrat sig…
    ”Min fina prins som jag älskar så att det gör ont, säger att han vill leva hela sitt liv med mig, frågar om jag vill bli mamma tills hans barn och så går han ner på knä och frågar ”Vill du gifta dig med mig?”. ”
    https://www.isabellalowengrip.se/2012/09/05/g-36/

    Svara

     Åh just ja, på den hær tiden kändes Jon ændå relaterbar, och som en person Man skulle tycka om om man træffade henne. Hon verkade vara øver provokationerna och skitsnacket och var I mina øgon inspirerende på riktigt. Nu vet jag inte vad jag ska kalla henne

     Svara

  Åh stort grattis till dig att Isabella fick kritik och DN för att de skrev om Isabella, påsken räddad och du kan slappna av. Undra hur många kommentarer du och vissa härifrån skrev där.

  Men det är ju inte Isabella som sagt något om Greta, är ju inte hon som nämnt Greta i intervjun utan det är reportern/skribenten som gör det. Gällande att inte älskat en man – det är klart hon har det, det lät ju lite konstigt men är det verkligen så hon sagt eller har det blivit lite vinnklat och missförstått, lätt hänt – eller så har hon insett i efterhand att hon aldrig älskat, för så kan man ju känna efter ett tag trots att man tidigare sagt sig älska och trott sig älska. Hon hoppas väl på en djupare kärlek, och förresten varför skulle hon tycka det är en svaghet att älska någon, konstig tolkning.
  Nej ni behöver inte kalla mig st*llis tack.

  Svara

   Head of räddning av image, mycket? Zzz.

   Svara

    Zzz på dig själv, ditt elaka stycke.

    Svara

     Tack!

     Svara

   Men då kan det ju vara så att Isabella faktiskt sagt nåt om Greta. Det kan ha blivit lite vinklat och missförstått. Lätt hänt.

   Svara

  Psykopat

  Svara

  Är det ingen reagerade på Ljugengrips inlägg om sitt hem och säkerhetsteam. Jag utgår även då ifrån att det är nån i teamet som författar inläggen i bloggen. Det jobbet teamet gör 24/7 gjorde Odd ensam förr, när Odd var gift med B så hade han 3 barn ( barn nr 3 var Bella)

  Svara

  Det dröjer inte länge förens Bianca Ingrosso kommer gå om Blondinbella på alla dessa listor som Blondinbella värderar så högt. Bianca har en otrolig fanbase, skapar enormt engagemang samt att hon nu senaste året visar sina framfötter som egenföretagare genom att starta 2 varumärken samtidigt som hon spelar in tv 10 månader om året samt driver Sveriges största podcast samt sitter i juryn på Talang. Otroligt imponerande! 🙂

  Svara

   Har hon inte gått om henne redan? Hon har ju massa mer följare på 2 år vs bellas 14 år

   Svara

    Går om henne på listorna, där är Bianca relativt ny då hon verkligen boomat de senaste 2 åren, när nästa års listor kommer ut så har Bianca definitivt gått om Blondinbella i alla kategorier.

    Svara

   Det är ju liksom tack vare två tv-program och att hon syns på tv som gör att hon har en stor fanbase, och det är pga det hon tjänat stora pengar och haft möjlighet att starta företag – med massor av hjälp av andra – och tack vare det som varumärken och podcast går bra. Inget ont om Bianca men hon hade inte haft allt detta om det inte vore för att hon tillhör en känd familj.

   Svara

  hur kan hon tro att den här artikeln är till hennes fördel? HUR?!

  Svara

   Exakt min tanke

   Svara

   Var det därför du gick in på hennes blogg och delade den, för att du ansåg den vara till nackdel. Nu mår du… får du fira och ha en glad påsk. Så bra då behöver ni ju inte klaga på tidningarna expressen och DN då kan ni hylla dem nu istället ju.

   Svara

   Ja om hennes strategi är att chocka och provocera för att locka läsare och på så sätt få samarbetsavtal, känns det inte så långsiktigt. Dels tröttnar publiken och dels måste hon väl hela tiden toppa sin tidigare provokation för att fortfarande chocka sin publik. Det får mig att undra vad som kommer efter hata djur och älskade aldrig barnens far, umgås inte med släkten och budar presenter 🤔

   Svara

  Hahaha hon som skrev långa noveller om sin och Odds perfekta relation, vilket superteam de var på alla sätt!
  Och sedan skröt på om Hampus, att de hade det så fantastiskt att det stack i våra vanliga dödliga ögon. Varför bjöd hon då in denne kille i sina barns liv (vilka som för övrigt också äääälskade honom) om hon inte kände nåt?
  Hon är så full av sk-t och lögner, hur hon ska lyckas kränga sina grejor med sånt här snack övergår dock mitt förstånd.

  Svara

   Idealisation – > devaluation – > discard.

   Först idealiseras personen, och det gör vi ju alla i början av en relation, men här snackar vi total guld piedestal-rosa moln idealisering, kan inte göra några fel alls, efter ett tag så börjar verkligheten krypa ikapp, och istället för att då anpassa sig till det och tänka att ”tja, är ju jobbigt att Peter gillar heavy metall-konserter och jag dansband, men vi kompromissar, så börjar devalueringen, inget som personen gör duger, och tillslut har personen då inga goda kvalitéer kvar och kasseras utan samvetskval.

   Och detta är ju varför dessa personer kan gå vidare så lätt efter att allt först var så fantastiskt och sedan en sån hemsk mardröm. För de har inte känslor för personen i sig, utan skapar en bild av personen som fyller ett behov hos dem själva.

   Svara

    Jag tänkte mer på allt hennes skryt, inte hur hon beter sig gällande relationer.

    Svara

    Tack för en så bra förklaring av narcissism

    Svara

    Tack, faktiskt riktigt intressant läsning måste jag säga. 🙂👍 Bra inlägg.

    Svara

    Vart hittar jag mer info om detta? Vad söker jag på? För jag känner igen mig själv i det, och det skrämmer mig lite…

    Svara

  ”ljuger så mycket att hon tror sig själv” tycker jag stämmer bra här.

  Svara

  Om Isabella gjorde intervjun i syfte att provocera? Då kommer det i ett annat ljus.

  Svara

   Gör det? I så fall är det ännu värre. Om hon medvetet uttalar sig så här om sina barns pappa för att provocera, utan att bry sig om påverkan för barnen.

   Svara

  Shit, det var faktiskt en hyfsat bra artikel som inte var varken smickrande el tillrättalagd.
  Det tråkiga är väl att hon aldrig frontas el blir ifrågasatt av de som intervjuar utan hon får fritt sprida
  sina motsägelsefulla lögner.
  Som jag förstår hennes strategi nu är det ju inte att bygga bolag utan att sälja in sig själv och få så många betalda samarbeten som möjligt. Helt enkelt alltså tjäna pengar på att göra reklam för ditten och datten.
  Hennes galna mantra om att bli världens mäktigaste kvinna kommer nog att stjälpa mer än hjälpa vilket hon vägrar inse.
  Tragisk tycker jag hela Bella cirkusen är. Hon spottar på sin familj och sina ex utan att tveka. Mest synd är det om hennes barn som snart är så gamla att de kan läsa all dynga som hon själv skrivit samt alla rubriker och kommentarer om henne. Så sorgligt not fun…

  Svara

  Hon kan ju inte tro att det här ger henne något positivt? Ja, hon får klick och uppmärksamhet men hon säljer ut sig själv samt kastar sina närmsta till vargarna! Sina barn, barnens pappa, nära kollegor och närmsta släktingarna. Så hemskt det måste vara att tillhöra någon av de kretsarna och läsa den här artikeln, ”for show” eller ej. Mitt hjärta brister för hennes barn, de känns bara som en bricka i hennes sjuka spel. 🙁 Så satans sorgligt.

  Svara

  Att säga att man hatar djur säger allt om hur hon är som människa. En person som säger så är ingen bra människa. Fy sjutton för Bella. Hur kan man skryta om att man är världens mest osympatiska person???

  Svara

   Hemskt!

   Hade inte hon en mops, Christian..?

   Svara

    Som hon gav bort när det inte passade längre

    Svara

     Hon var ”allergisk”

     Svara

     Precis som hon gör med männen och kompisarna i sitt liv…

     Undrar om barnen är ett undantag? Eller om det kommer att skära sig även där, när de blir äldre alltså och inte så lätta att bara forma in i sitt eget liv..när de börjar vilja ta plats på riktigt. Hoppas inte för deras skull såklart.

     Svara

  Artikeln var en beskrivning av en människa som inte är i balans, och som skapat en verksamhet som utgår från det. Vem vill stötta det där? Tror att deras prishöjningar i kombination med senaste halvåret i media är rätt uselt. Ska bli spännande att se nästa bokslut.

  Svara

  Någon med konto hos DN som vill länka till artikeln? Jag vill läsa men inte om jag måste fixa ett konto, jag vill inte prenumerera/betala pga snål.

  Svara

  Att hata djur är ett typiskt tecken på psykopati. Dra era egna slutsatser. Trodde inte jag kunde avsky henne mer än jag redan gjorde, men hon lyckas än en gång sjunka ännu lägre. Hon är så elak. Så iskall. Infam. Skiter fullständigt i alla andra än sig själv och är stolt över det! Vilken genomvidrig människa. Stackars O och ungarna och alla andra hon utan ett sekunds tvekan glatt slänger under bussen och kör över, igen och igen.

  Svara

   Att misshandla/skada/tortera och döda djur är ett typiskt tecken på psykopati. Det är inte detsamma som att ”hata” djur.

   Svara

    Exakt…

    Däremot att skada djur i barndomen t.ex. är väl inte ett bra tecken, om vi säger så (psykop varning). Obs obs: Menar på riktigr absolut inte att Blondinbella skulle skada djur, inte heller att hon skulle vara p-ordet, absolut inte. Vill bara lyfta sambandet mellan att känna empati för djur – känna empati för människor – vara en trevlig medmänniska. För att förtydliga (om det nu behövs) varför det låter så illa i mångas öron att säga att man ”hatar djur”.
    För det handlar inte om att alla måste älska att dammsuga katthår 🙂 utan att det är en ganska stor skillnad på att inte uppskatta/ha egna djur… Och att hata dem…

    Svara

   Tack. Du satte ord på exakt det jag känner när jag ser hennes namn. Blir typ en äckelboll i min hals som jag vill spy upp. Vidrig, sjuk, människa.

   Svara

  Det låter ju nästan som att DN driver med henne i den här artikeln. Skriven med ironi mellan raderna. Och hennes uttalanden är ju så ledsamma. Hon kan verkligen inte må bra.

  Svara

  Allt jag kan säga är stackars barn. För det kommer en dag när hon inte är intresserad av dem heller. Hennes enda hopp är att hon fejkar denna Cruella de ville personlighet, att hon helt enkelt just nu tycker att det är coolt att vara så otrevlig (förlåt: asperger) som möjligt och skryter om det. För om det är äkta bockar hon av alla kriterier för narcissism, otroligt att ingen av hennes psykologer har diagnostiserat henne med det (men då skulle hon kanske inte skriva det iofs).

  Svara

   när IL blir gammal kommer hon sitta ensam, med bara sina pengar och prylar som sällskap, och först då kommer hon fråga sig om det var verkligen var värt det.

   Svara

    Mmm för har ju mer än en gång skrivit att hon inte kan umgås med tråkiga människor som inte ger henne nått. Och att hon kan lämna ett samtal om det inte passar ..

    Svara

  – Det är ju en jobbroll, verkligen. Det är det.

  Märkligt att hon tycker det helt plötsligt när hennes mål i livet var ju att ha ett eget team som alltid sminkar henne osv. Det är ju inte alltid en jobbroll som hon hävdar utan det var ju en av hennes livsmål. Hon snurrar ihop det själv 😏

  Svara

  Denna artikel är ju perfekt för henne. Hennes företag handlar om att sälja reklam på siba plattformar, inte om att bygga bolag. Hon skrev det ju rakt ut i bloggen om att hon vill ha internationella samarbeten.

  Hon är inte så omtyckt, då är enda lösningen för att ha tillräckligt mycket läsare och följare att provocera så att hon kan sälja in fler samarbeten.

  Men tyvärr blir man ju som läsare van vid provokationer så hon måste hela tiden bli mer och mer provocerande, och man måste flytta fram gränsen hela tiden för att behålla folk upprörda.

  Så denna artikel är perfekt. Hon skiter helt hur hon framställs så länge vi klickar och kommenterar.

  Svara

   Ja, undrar hur hon toppar provokationen hatar djur och älskade aldrig barnens far 🤔

   Svara

  Jag har läst Isabellas blogg i många år och faktiskt sett henne som en fin förebild – stark, driven, öppen och lite ”osvensk” i sitt sätt att ta sig fram i affärsvärlden.

  Men efter att ha följt den här bloggen och dess granskningar i något år nu så kände jag faktiskt med detta inlägg att det är dags att sluta följa henne. Många gånger har jag tänkt att inläggen här är lite överdrivna, och ibland rent av elaka, men jag kan samtidigt inte längre blunda för alla fakta. Isabella verkar vara en mästerlig manipulator och jag känner att trovärdigheten sjunkit allra längst ner nu. Jag är fullt medveten om att man som person kan ändra sig om sina preferenser, sina åsikter och så vidare, men nu börjar det väl ändå bli lite mycket svängningar?

  Vet att det här låter som en ”jag avföljer minsann/tänker sluta läsa din blogg nu”, men ville bara få ur mig detta, framförallt som ett litet tack till CamCam som fått mig att komma till denna insikt 🙂

  Svara

   Håller med dig Marabou 👌🏼

   Svara

   Kom själv till samma insikt för några år sedan. Och instämmer i det du skriver.🙂

   Svara

    Jag också ☺

    Svara

  Helt otroligt att hon lyckats linda hela Sveriges media kring lillfingret?
  Finns inte en enda objektiv rad skriven om henne känns det som….

  CamCam- visst pratade du med media om både hotlappen och statistiken….men ingen verkade ju nappa på det heller?

  Varför hyllar svensk press henne som en ikon?!

  Svara

   Va? Är Martina också judinna? Är typ förvånad.

   Svara

   Foliehatt!

   Svara

   Den här kommentaren ovan vore tas bort fortare än kvick camcam. Ännu obehagligare än Blondinbella (trodde knappt det var möjligt

   Svara

   Camilla, kan du vara så snäll och blocka detta antisemitiska troll?

   Svara

   Fräscht med lite antisemitism så här på kvällskvisten.

   Svara

   Det där är straffbart ditt troll

   Svara

    Jo det är antisemitism att sprida konspirationsteorier om att judarna styr världen.

    Svara

    Vad du är bra – tack. Det är som sagt till och med straffbart som ovan skriver. Bara det borde få folk att öppna upp ögonen.

    Svara

   CAMCAM, kan vi slippa antisemitiska foliehattar på din blogg please?

   Svara

    Stått kvar way to long

    Svara

   Snälla CamCam, kommer från en familj av holocaustöverlevare – samma argumentation på 1930-talet som här. Kan du snälla radera det här antisemitiska dravlet?

   Svara

  Tror att hon vill att läsarna ska tro att hon är ett maskrosbarn som aldrig har älskat/lärt sig att älska och har ”ärrats” under sin väldigt tuffa uppväxt, typ något sånt.

  Svara

  Jag vill tro att citatet inte är illa ment, men så klart slår det hårt mot folk hon varit nära. Min bästa vännina har ADHD och brukar också säga så om relationer. Alltså att hon inte älskade sina tidigare pojkvänner. Vilket hon ju gjorde såklart (och sa då att hon gjorde), men för min vän med ADHD så är fokus så starkt för just_nu att hon glömmer bort vad hon känt innan. Tycker bara att just detta sätt som Isabella uttrycker sig påminner så starkt hon min vän, och båda har ju ADHD.

  Bara en tanke.

  Svara

  Ujujuj vilket stolpskott hon är. Får obehagskänslor och kalla kårar av den människan, hennes uttalande om djur säger väl det mesta om henne.

  Svara

  Hon är ju helt klart en märklig person. Jag får liiite vibbar av Steve Jobs (läs gärna boken om honom, väldigt intressant) som ju också var extremt fokuserad på framgång och dessutom inte hade mycket nåd eller förståelse för människorna omkring honom. Jag menar inte att Isabella är i närheten av hans framgång osv osv men där finns helt klart likheter. Jobs måste ju också ha haft någon diagnos med tanke på hans personlighet.

  Svara

   Jag satt precis och funderade vem hon påminde mig om, och du har ju helt rätt. Jag var besatt av Jobs ett tag ( på ett icke psykopat-aktigt sätt ) och läste allt jag kom över, samt såg filmen om honom. Och de är verkligen lika på många sätt.

   Hans oförmåga att inse hur hans ambition/besatthet av framgång påverkade hans närmaste är verkligen Bella i ett nötskal. På något sätt är det som att övriga människor i världen ( även de nära ) bara är statister medan huvudrollen och huvudakten är ( var ) Jobs/Bella och deras ambitioner.
   Jag tycker för övrigt reportaget var bra. Kul att få lite insikt utifrån hur det ser ut.

   Svara

    Jobs dotter har nyligen skrivit en självbiografi om hur det var att växa upp med honom, Small Fry heter den. Även fast hon hävdar att hon förlåtit honom och att det fanns fina stunder så är det ju inget vackert porträtt som tecknas.

    Svara

   Och vibbar av Elisabeth Holmes….

   Svara

   Dock är den ena nära ett geni och den andra inbillar sig att hon är ett geni. Så det är dubbelt stört åt andra hållet. Jag kan förstå någons besatthet när det de åstadkommer är revolutionerande för mänskligheten. Det kanske medför negativa konsekvenser. Men att INBILLA sig att man är Sveriges mäktigaste, har Sveriges ”kändaste” beauty märke, och det man säljer är generiskt färdigblandat kladd från en butik och driver en blogg är det inte längre någon genistörning utan helt enkelt något sorts psykiskt fel eller någon sorts svår inbillningssjuka.

   Svara

    Nära ett geni = ett geni
    Butik = fabrik

    Svara

    Inbella 😂😂😂 nytt ord för hittepå succé!

    Svara

  Vem hon älskar eller inte älskar måste väl ändå vara upp till henne, hon kanske har älskat en kvinna…

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se/

  Svara

   Klart att det är upp till henne, men hon säger ju emot sig själv?

   Svara

   Nu missar du poängen TOTALT.

   Svara

   Du missar poängen så många gånger och kommenterar ofta helt off så jag misstänker att du snabbt ögnar igenom inläggen för att snabbt som attan försöka skriva en kommentar som verkar var genomtänkt så att det inte är helt uppenbart att du bara försöker sprida din blogg.

   Svara

  Jag skulle vilja ruska om henne o fråga vem fan hon tror att hon är.
  Hon sitter på sina höga hästar o tror typ att hon är guds gåva till mänskligheten. Eller nått? 🙄

  Svara

   Varför skulle hon tro det? Varför tolkar du henne så och varför tar du åt dig? Varför blir folk så upprörda och sekundärkränkta kan man också undra?

   Svara

    Hon tror ju det. Och tror att alla avundas henne.

    Svara

    Alltså kan du sluta försvara en störd människa? Du är fan lika störd som du håller på.

    Svara

    Anonym 19.53

    Du missar totalt poängen

    Svara

  Det jag regerade på:

  1. ”Jag skulle aldrig utsätta mig för att gå på en släktträff och höra om allas krämpor, om någon mår dåligt eller har bråkat med sin granne. Jag gör det bara inte. Jag kan buda presenten i stället. ” och ”– Jag skulle aldrig gå hem till någon och äta halvfabrikat, dricka läsk och prata skvaller.”
  Det Bella inte förstår att människor är sociala varelser. Vi behöver relationer för att må bra innerst inne. Okej att det funkar nu när hon har sitt avlönade team och sina följare som ger bekräftelse nog. Men sedan då? Hon måste vara så Enormt ensam någonstans under den där fasaden. Det är ju just det där ”meningslösa” småpratet som är så viktigt för att bygga och bibehålla relationer. Och att lyssna på sin vän/släkting som inte mår bra – för då kommer hen att lyssna den dagen rollerna är ombytta. Det kan man inte kompensera för genom att buda in en present. Jag blir bara ledsen för hennes skull när jag hör det.

  2. ”Jag har aldrig älskat någon man, jag vet inte hur det är.” Alltså, AJ! Odd. Stackars. Att få höra att den man gifte sig med, levde med och skaffade barn med aldrig älskade en tillbaka. Och att säga en sådan sak i en intervju med en stor tidning.. Fruktansvärt elakt och inte okej från Bellas sida. Känner man så kan man väl åtminstone vara tyst för att inte såra någon? Stackars stackas Hampus, Odd och Nils.

  Svara

   Alltså jag blir chockad över att det finns folk som ser upp till en så sjuk människa. Tänk att uppleva krig med henne, hon hade aldrig delat med sig inte ens om hade 10000000l vatten. Noll empati, störd människa.

   Svara

    Mmm vi vanlisar är så lata att vi lever på halvfabrikat och läsk. Plus pratar skit om andra hela tiden. Vad har hon för uppfattning om folk? Klart att jag äter halvfabrikat ibland, men när jag bjuder mina vänner på middag får de inte räksoppa gjord på pulver. Lagar den mesta maten från grunden
    Men det är väl bara Bellas kock som kan laga mat som passar fröken fisförnäm.

    Svara

     Jag förstår inte att någon frisk människa vill förknippas med henne. Jag hade typ bytt parkeringsplats om hon stod bredvid, så osympatisk är hon.

     Svara

  ”Jag skulle aldrig gå hem till någon och äta halvfabrikat, dricka läsk och prata skvaller”

  Blir så trött på hennes nedlåtande kommentarer. Dessutom inser hon ju inte själv att det är det hon själv gör fast hon utrycker det som lekdejt med grannen 😂
  Eller tid för reflektion eller liknande när hon läser en bok eller när hon tittar på Netflix. Hon gör så mycket som vi ”vanliga” människor gör, men vill såklart vara bättre än alla andra…

  Svara

   Eller hur. Mycket av det hon skriver om, är ju bara fancy omskrivningar av sånt vi vanliga dödliga gör 🙄

   Svara

  Hennes son Gillis kan läsa snart.
  Ska han glida runt hemma i ”trettiomiljonersvillan” och plocka upp en av alla tidningar där mamma är med?
  Och läsa att hans mamma aldrig älskat en man. Varken mannen som är Gillis pappa, eller den där andra mannen som mamma tog in till deras liv som sedan utsatte dem för en så stort fara att de var tvungna att fly landet?

  Stackars, stackars barn.

  Svara

  Hennes son Gillis kan läsa snart.
  Ska han glida runt hemma i ”trettiomiljonersvillan” och plocka upp en av alla tidningar där mamma är med?
  Och läsa att hans mamma aldrig älskat en man. Varken mannen som är Gillis pappa, eller den där andra mannen som mamma tog in till deras liv som sedan utsatte dem för en så stort fara att de var tvungna att fly landet?

  Stackars, stackars barn.

  Svara

  Börjar förstå varför Isabellas produkter inte säljer. Hon kan inte lyssna/känna av andra, hon är inte intresserad av att lyssna/känna av andra. Klart hon satsar fel då. Sen inte förstå att det är en nackdel. Att kunna ”skvallra” och prata om inget och lyssna av folk och förstå vikten av det och vikten av att nätverka!

  Svara

   Exakt! Hon hade sålt så mycket mer om hon var empatisk… men vill inte ge galningen idéer då hon antagligen kommer att slå om när hon fattar att folk inte vill handla av osympatiska människor i Sverige och typ börja mata undernärda zebror i Afrika med ett afrikanskt spädbarn på armen.

   Svara

  En kul grej på hennes instastory som säger en del om oslipade knivar i lådan: en kvinna i nya zeeland lägger ut en superretuscherad bild av Blondinbella med texten ”real-life female version of christian grey” och Blondinbella tror det är beröm.🤦‍♀️

  Svara

   Tror du att Bellakulla läser böcker? Knappast. Har man en spökskrivare finns det säkert en Head of ställa snygga böcker i bokhyllan-person.

   Svara

   😂

   Svara

   Ha ha ha. Jag såg det. Cringe moment på det. Klart att Bella tog det som beundran av hennes fantastiska bravader.

   Svara

   Kan du länka?

   Svara

   Jag tror dock att tjejen som lade ut det menar det som beröm.

   Svara

  Alltså jag har så svårt för denna människa. Det hon står för och säger och gör och hur hon lever. Hur kan man säga att man ’hatar djur’., ok att man inte vill ha djur av olika anledningar. Men hatar dem? Ännu ett uttryckssätt där jag bara står förundrad. Jaja vill inte mobba eller bara klaga och problemen ligger i mig som stör mig på henne. Det grundar sig nog i att jag har svårt för hennes ohållbara levnadssätt, lögner och hur hon är så opålitlig. En rädsla för hur hennes leverne påverkar allas vår miljö och inspirerar andra att leva lika ansvarslöst och ytligt. Hon känns väldigt ensammen och istället för att inte bry sig tycker jag hon verkar bry sig väldigt hårt om vad andra tycker och tänker.
  Att säga att hon aldrig älskat en man känns som nått hon säger för att verka mer svåråtkomlig och bidra till nån slags image som egentligen känns lite smått tragisk.
  Kan såklart ha fel. Men men ja. Så känner och tänker jag.

  Svara

   Du är något på spåret där. Hon vill verka mystisk.

   Svara

  Orkar inte läsa igenom alla kommentarer, förlåt för det, men måste ju kommentera att det förkommer en del faktafel i artikeln. Eller fel helt enkelt. Känns så himla oseriöst. Det där är ju inte ett journalistjobb, det är ett beställningsjobb. 👎🏼

  Svara

   Alltså vad är vitsen med att tala om att man inte pallar läsa igenom kommentarer? Vem tvingade dig?

   Svara

    Jag ber om ursäkt i förväg om det jag tänkte säga redan finns längre upp i tråden. Sådant brukar nämligen störa folk. Men hur man än gör ska någon gnälla. 🤷🏻‍♀️

    Svara

  Alltså jag tänker inte spekulera om eventuella diagnoser, men det KAN INTE vara friskt att VILJA göra så att människor hatar en. Hon hade varit mer rik om hon varit sympatisk. Nu är hon halvrik, hatad och rentav vidrig i sina uttalanden. Vi människor vill biologiskt vara omtyckta, det är liksom i vår natur då vi är flockdjur och att komma överens med människor ligger i vår natur. Så det kan bara inte vara psykiskt frisk att som 30 årig tvåbarnsmamma vilja vara hatad och ha en karriär som går ut på att irritera så många människor som möjligt. Har förr skrivit att hon är en sån som hade vänt på huvudet ifall man blev våldtagen, slagen, eller vad som helst, den vidrigaste människotypen som finns (förutom typ seriemördare). Alltså jag har svårt att äcklas av någon men hon äcklar mig på riktigt. (Obs, hennes sätt, ej utseende).

  Svara

  En klassisk narcissist kommer aldrig älska någon annan än sig själv, hon står sig själv närmast, har en skev bild kring sig själv, hon kommer aldrig älska någon så som hon älskar sig själv.
  De är väl också därför hon kan kasta sina barn så enkelt till andra, allt hon gör är för sin egna skull. De är inte för barnens skull att någon annan lagar mat, köper kläder, presenter, påskägg, allt är för hennes skull.
  Hennes barn kommer inte tacka henne när de blir äldre, de kommer ifrågasätta vart i helvete hon var någonstans.

  Svara

  Just nu är jag bara glad att GilliS och Sally inte får veta att deras mor aldrig älskade deras far och att hon går ut med det offentligt. Hon tar inte någon hänsyn till barnen varken nu eller inför framtiden.

  Svara

  Jäklar, när alla filter är borta ser man hur hon verkligen ser ut…? Ser minst 10 år äldre ut än hon är, med otroligt kakig makeup, håret som en hjälm/peruk på huvudet och otroligt dålig BUS (kolla hennes högerhand när hon fixar till håret utomhus)… jisses. Man visste ju att allt bara var en fasad men nu fick man verkligen se hur illa det står till egentligen. Sen är allting bara otroligt sorgligt, hur hon inte fattar att alla skrattar åt henne och ingen ser upp till henne såsom hon tror att ALLA gör. Att hon” inte förstår hur man kan sätta barnen först”, att hon tror man kan köpa sig till folks uppskattning (buda present till släktfesten??), får lite en känsla att det är vad hon gör med sina egna barn också, köper deras kärlek. Tragiskt alltihop.

  Svara

   ”…hur hon inte fattar att alla skrattar åt henne och ingen ser upp till henne såsom hon tror att ALLA gör”. DET! Det är något fel på människan. Att inte förstå att folk skrattar åt en och kämpa för att folk ska hata en är inte normalt beteende.

   Svara

    Fast mediefolket fjäskar fortfarande. Såg att Ebba von Sydow kommenterade nån middag hon inte kunde komma på alldeles nyligen.

    Svara

     Hon och Emilia är så naiva.

     Svara

   Tycker de är skitbra att hon lägger ut en bild på sin story i skitkort kjol o skriver ”hello muscles 💪🏻” finns INTE en muskel i sikte, bara en tanig kvinna och de är inge fel, men hon ska inte tro hon är nå bodybuilder för hon har inga muskler.

   Svara

   De är så märkligt att hon ser så konstig ut nuförtiden nör hon får sååå mycket hjälp med sitt utseende! Jag fattar faktiskt inte hur hon lyckas, men för en gångs skull stämmer hennes utseende med insidan, FAKE!

   Svara

  Funderar på vart Pingis har tagit vägen. Syns inte så ofta med Bellan längre…

  Svara

   Sjunkande skepp …

   Svara

   Pingis är ju gravid ! Orkar nog inte med Bellas kaos längre .

   Svara

  Hallå, vad hände med realityprogrammet Bella skulle spela in som skulle handla om henne och hennes liv?! Uppdatera mig pls.

  Svara

   Står om det i artikeln – hon insåg att hon inte kunde kontrollera allt som visas i dokumentären så hon la ner realityprogrammet. Dvs, hon insåg att folk antagligen kommer syna hennes bluff, se luftslottet som hon byggt upp och det kommer INTE vara till hennes fördel.

   Svara

  Psykopater kan inte känna känslor.

  Svara

  Jag är glad för hennes skull att det hon gör ändå verkar funka så bra, hon lever ju ett gott liv på det. Men tycker faktiskt synd om henne efter denna artikeln, det är ju en väldigt sorglig klang och det känns så ensamt.

  Svara

  Jag började läsa Blondinbellas blogg i samband med att hon fick sitt första barn. Jag hade själv en bebis och tyckte det var kul att följa hennes mammatillvaro. När Flattered kom så tilltalades jag av hennes sätt att beskriva hur hon unnade sig dessa lyxtofflor. Jag unnade mig också ett par och kände hur det satte lite guldkant på tillvaron. När hennes handkräm i härligt rosa tuber med lyxig guldtext kom så unnade jag mig det också. Det kändes flärdfullt och jag tilltalades fortfarande av hennes beskrivningar av mammalivet. Igenkänning på hur hon frågade sin man om det passade att hon tog en dusch. Jag läste bloggen för att jag kände igen mig i mammalivet och för att hon samtidigt ibland kunde ge mig lite av den glamour jag saknade.

  Dagens blogg är en helt annan. Hon har verkligen ändrat strategi helt. Och jag är osäker på om hon är medveten om det och om hon förstår vilka effekter det har. Numera kan jag inte relatera till nånting hon skriver. Bloggen har blivit nåt slags forum för skryt. Bilderna på henne är så stylade och retuscherade att hon inte längre ser ut som en riktig människa. Beskrivningarna hon ger av hur hon lever sitt liv ger också bilden av att hon inte är äkta.

  Jag har slängt mina Flattered. Det är många år sedan jag köpte min sista tub LCC handkräm. Och det skulle aldrig falla mig in att köpa Hermine Hold. Helst av allt vill jag inte köpa produkter eller tjänster av någon av de företag hon samarbetar med. Bloggen slutade jag läsa helt för några veckor sedan.

  För mig är Isabella Löwengrip någon som gått från att vara en inspirationskälla till att framstå som, ursäkta uttrycket, en ganska motbjudande egoistisk person. De fragment av artikeln i DN jag sett spär bara på bilden. Hon säger att hon vill vara en förebild för tjejer men jag tvivlar på att någon har henne som förebild längre. Att bli som hon skulle vara en mardröm. Det finns inget genuint eller sympatiskt med henne längre. Det är konstigt att se hur en person med sån potential som hon ändå hade kan hamna på så fel kurs och bli förblindad av sin egen status.

  Svara

   Har precis samma historia!
   Hon fick barn en månad innan mig och jg köpte handkräm och nagellack.
   Håller med om allt du skriver och köper aldrig ner en produkt som hon kan tjäna pengar på.

   Svara

   Oj. Mycket väl formulerat men tror precis du hjälpte Löwengrip fortsätta forma sina inlägg för att påverka sina läsare till Hennes fördel.

   Svara

   Jag instämmer till fullo! På den tiden tyckte jag hon var en riktigt cool tjej, och jag köpte gärna hennes grejer som lyx i vardagen. Nu med denna plastiga yta får man noll igenkänningsfaktor, noll önskan att ha det hon har, noll förtroende = noll inköp från mitt håll.

   Funkar den här charaden verkligen på andra? Vart kommer alla pengar ifrån? Jag förstår verkligen inte?

   Svara

   Jag har samma historia! Unnade mig produkterna av samma anledningar.

   Idag känner jag mig bara ledsen av att läsa bloggen. Jag tycker synd om henne och barnen.

   Svara

  Men på riktigt, man börjar ju dessutom undra vad hon har för människosyn…😏
  Hon vill inte umgås med sådana som äter halvfabrikat och dricker läsk.. vilka fördomar har hon egentligen…som om vi andra inte har mål i livet och gör massa roliga saker i livet osv.
  Sorgligt att hon har den uppfattningen, att vi andra endast slösar på vår tid, men hon minsann, hon sysslar med hennes stora passion!
  Bella verkar verkligen bara ha en enda uppfattning och det är hennes egna skeva fantasivärld..

  Svara

   Hon sa ju även i artikel att hon vägrar sitta i lunchrummet och höra vad fok gjort i helgen . Hennes egen personal vet om att hon är ointresserad av detta . Även säger hon att hon har tre vänner bara nu.

   Svara

  Jaha nu ser jag igen att någon annan använder samma nick som jag under Anitha inlägget. Igen. Känns ju sådär då kan man ju vara en av alla anonym istället?

  Åsikter om nick? /Humlan

  Svara

   Blev lite OT förlåt!

   Svara

   Det är fler än mig som kallar sig för J, förmodligen mer än en. Jag tycker att det är trevligt ☺ håller med ibland och ibland inte och det funkar!

   Svara

    Ja kanske så! 🤔 Nej Men så många har så bra minne här! 😁 och andra humlan har skrivit om personliga saker som ju inte hänt mig.

    Svara

     Det behöver inte bara vara bra minne. Det går att kopiera och spara de kommentarer man tycker är intressanta eller uppseendeväckande. Kan vara bra att ha för framtida diskussioner eller tjafs i kommentarsfältet.

     Svara

   Är ju ingen som äger sitt nick även om jag förstår dig

   Svara

   Har åsikten att det är töntigt att bry sig. Speciellt när nicket på intet sätt är unikt. Tror ingen gör det för att jävlas. Byt, om du bryr dig. Och ta nåt unikt

   Svara

    Nä tror inte jag heller! Men har sett diverse förväxlingar om vem som skrivit vad. Mer så.. 🙂

    Svara

  Är det någon här som träffat Bella på riktigt?
  Skulle vara intressant att veta hur hon är ”off skärm” så att säga

  Kommer ihåg hur störd Bella blev av Mia Skäringers roliga parodi på henne när hon gjorde ”the things”
  😂

  Svara

   Verkligen! Hoppas någon svarar!
   Jag har aldrig följt hennes blogg utan mer det som skrivits i medier och reagerat på hur konstigt mycket har låtit, gjorde att jag googlade henne och hittade denna blogg. Och insåg fler än jag .. undrade lite… sas.
   Men det du frågar är verkligen något jag hade velat veta!

   Svara

   Jag är förvånad över att det inte kommer fram mer både här och på Flashback. F d anställda, leverantörer, kunder, grannar, föräldrar på förskolan e t c. Vågar ingen eller finns det trots allt inget att berätta?

   Svara

    Ja, det är jättekonstigt! Måste finnas massa storys där ute att berätta

    Svara

  Nu tjänade hon extra mycket och speciellt då du och vi andra skriver och kommenterar. Ja, fortsätter vi uppmärksamma henne lovar jag att hon kan bli en av de störst i världen, likt google som också manipulerar oss.

  Svara

  Nu har jag läst det där pinsamma reportaget och tyvärr, det var fjäsk. Kan tänka mig att kvalitetssäkringen på tidningen och „Journalisten“ hamnade i bråk, det låter så på några håll (Hampus Jarlbos namn som bara försvann?). Att folk här tycker att artikeln är subtilt kritisk måste bero på att de inte läser ekonominyheter. Tom. snacket om att bli mäktigast, vilket absolut låter lite pinsamt, får henne att framstå som driven på sitt konstiga område. Det här kommer inte avskräcka företag som vill synas hos henne.

  Svara

   Ja hon säger ju ofta att hon ska bli världens mäktigaste kvinna ! Då kan hon ju ta världens mäktigaste man i handen då ? .. Påven !
   Bella lider av någon slags hybris . Det är inget fel att tro på sig själv och ha stora framtidsutsikter , men i Bellas fall kommer det att sluta med ….. mycket vill ha mer 😕
   Hon kommer sitta helt själv eftersom ingen orkar med en person som bara tänker på sig själv . I det hysteriska liv Bella lever nu så tror jag tyvärr hon skulle offra sina barn ? Odd kommer få agera heltids pappa och när Bella har en lite lucka så kommer hon träffa sina barn . Kompensationen kommer bli … när hon har tid och lust ? Resor + presenter till ungarna ….. materiella ting är ju vad Bella anser livet ! Kompisar , släkt + allt annat är enbart bara tidstjuvar .
   Denna människa kommer sluta som ensam och bortglömd .

   Svara

  Just jämförelsen med Steve Jobs var faktiskt väldigt bra.
  Som person ter han sig inte vara någon härlig människa, och inte heller pappa.
  MEN han var ju en MAN och då kommer man undan med det och hans produkter är fortf geniala och köpbara.
  Nu är Isabella en kvinna men hon uttalar sig och beter sig inte som en ”typisk” kvinna.
  Slutsats hennes bedrifter är luftslott, hennes skönhetsprodukter ska förlöjligas till ”klet & kladd” el vad denna blogginnehavare brukar benämna det som.
  Samtliga av Isabellas produkter är bara trams, de ska bojkottas o.s.v.

  Länge leve JÄMSTÄLLDHETEN!

  Och skäms på den som ändrat sin åsikt från att man varit 14 år till man är 26 år, el gjort någon personlig utveckling under sina år överhuvudtaget.
  Allt är ständigt och ristat i sten.

  Är du kvinna men du följer inte normen (skapad av, hmmm män?!?), har du någon diagnos bör du vara tyst.
  Håll inte på att uttala dig!
  Det är obehagligt och läskigt.

  Svara

   Fast Blondinbellas produkter är verkligen inte geniala, varken bloggpersonen eller krämerna. Hon skiljer sig från andra bloggare genom att fejka en framgångssaga som kostar skjortan.

   Svara

   Lite väl magstarkt att jämföra hårprodukter som luktar kola med Apples produkter…! Jag köper inte Zlatans klet och kladd som lanseras under hans namn heller. Jag väljer inte bort Isabellas produkter för att hon är kvinna. Tvärt om. Jag väljer bort hennes grejer trots att hon är kvinna – just för att hon och hennes varumärke inte står för samma värderingar som jag har som PERSON. Inte som kvinna utan som människa.

   Svara

    Nu jämförde ju inte jag produkterna i sig.
    Utan jag menade om alla här som uppmanar till bojkott av Isabellas produkter för att hon ter sig ha dåliga värderingar har ni även bojkottat då exempelvis Steve Jobs Apple produkter som vittnat bettet sig dåligt mot sin dotter (noll ansvar), och övriga i sin omgivning.
    Jag ville bara påvisa ännu ett exempel hur män ständigt kommer lindrigare undan.
    Men en kvinna som inte är typiskt moderlig, familjär o.s.v får mycket mera skit.
    Hade en man ”gråtit” ut i pressen att han aldrig lyckats älska så hade gemene man reagerat helt annorlunda jämfört när en kvinna gör det, definitivt om hon inte gråter när hon konstaterar det också.
    Kan hända att just Isabella har en empatiskt störning, det vet jag inget om.
    Men det är ju i så fall inget hon styr över, ska hon stenas för det? Beläggas med yppande förbud?
    Näringsförbud?
    Mig veterligen så gör hon inget olagligt?
    Jag kan liksom inte förstå vad folk är så uppretade över?
    Dra ner på onödiga flygresor, det köper jag.
    Men sen?
    Att hon ändrar åsikt?
    Det är väl svinskönt att kunna få ändra sig? F-n om man måste stå still i sin personliga utveckling, i sina resonemang ständigt.
    Att hon trott sig ha älskat men i efterhand sett att det bara var en förälskelse el knappt det för att man är i ngn bubbla?

    Är det dessutom jättemärkligt att influencers använder sina kanaler för att marknadsföra, att de planerar och har strategier?
    Som vilket företag som helst?

    Svara

     Steve och Isabella är i två helt olika klasser vad gäller bildning och kompetens. Han var teknisk, högintelligent och ett marknadsföringsgeni. Bella har inte gått ut gymnasiet, pratar mellanstadieengelska och beter sig som en fnissig tonåring i sina kanaler.
     Dessa observationer har INGET med könstillhörighet att göra. Har du sett Cristina Stenbeck eller Antonia Axson Johnson sitta och slänga med håret och skratta forcerat på möten? Och vem hindrade IL från att utbilda sig?
     Om Steve, eller vilken man som helst, hade sagt att de aldrig älskat någon. Efter ett antal offentliga relationer och flera barn…då hade jag reagerat på samma sätt. Genom att anta att personen har en känslomässig störning och tycka synd om både dem och deras familjer.

     Svara

     Vem stenar henne? Alla konsumenter har ett eget val och de som väljer att inte köpa Isabellas produkter avstår ju inte för att hon är kvinna. Det är ett eget fritt val att välja vems produkter man köper. Mig veterligen måste man varken hata eller belägga någon med ”yppande förbud” bara för att man väljer att inte köpa en viss produkt eller handla från ett visst märke. Du läser alldeles för mycket mellan raderna här.

     Klart det finns massor med människor som trott att de älskat någon men sedan insett att det kanske inte var så – skillnaden är att hennes intervjuer är lika beräknande och planerade som allt annat hon gör. Hon väljer att påstå dessa saker när hon tror att det ska generera flest klick. Det är absolut marknadsföring men först och främst är det manipulation. Hon använder sitt och sina barns privatliv för att piska igång uppmärksamhet. Det är helt klart en strategi, men det är fritt fram för oss konsumenter att inte vara ett fan av den, även om strategin kommer från en kvinna.

     Svara

   Vad tröttsamt det är med dessa ”bara för att hon är kvinna”-förklaringarna.
   Ungefär lika relevant som den ofta använda ”dom som kritiserar är bara avundsjuka”.

   Estee Lauder byggde ett kladd & klet-imperium. Ett premiummärke och en miljardindustri. INGEN kallar det för luftslott. Estee var kvinna.
   Steve Jobs tillverkade produkter vars like inte setts tidigare. Han förändrade en hel planets sätt att leva, handskas med information och sociala kontakter.
   Isabella tillverkar högst ordinära och utbytbara hygienprodukter i tämligen liten skala. Konsumeras främst av personer som följer och gillar hennes person.
   Därmed inte sagt att hon inte förtjänar all cred. Hon är driftig och har kommit längre än de flesta ur ekonomisk synvinkel. Men sluta säg att det klankas ner på henne för att hon är kvinna. Män som offrar familj och barn för sina karriärer är lika klandervärda.

   Svara

  Det mest sorgliga i detta är inte ens hur självupptagen hon är, känner jag, utan mer tanken på att hon suttit och skrivit inlägg efter inlägg under flera års tid och använt ordet ”älska” i diversa sammanhang när det gäller Odd och Hampus och allt vad det varit utan att faktiskt veta vad hon menar eller känner. Det låter onekligen som att hennes personlighetsdrag eller bokstavskombination gör att hon inte kan förstå andras värde eller känslor och inte heller sina egna. Det måste bli otroligt ensamt och det måste kräva ganska mycket energi att låtsas-känna saker där hon ändå tror att hon borde göra det. Som när hon gifte sig t.ex. Jag vet att vi var många som ifrågasatte hennes expert-guide till hur man håller ihop som gifta ca 2 dagar efter att hon gift sig, men det blir säkert så överdrivet och glossy när man gör någonting för att man tror att det är så man borde göra och inte för att man genuint är där.

  Jag ogillar hennes kalla och empatilösa sätt att leva i relation till andra människor och världen i stort (inklusive naturen och klimatet) men mest tycker jag synd om henne. Hon lever verkligen helt ensam i sin egen bubbla och världsbild.

  Svara

  Alltså jämförelsen med elitidrottare … nästan varenda fotomodell (!) som jobbar måste ju göra som hon beskriver (tänka på maten, inte dricka osv.). Hon kan inte ha fattat mycket om hon tom. framställer det som unikt.

  Svara

  Nu vet inte jag vad som är okej att skriva här och inte, jag ser att ”psykopat” modererats bort och det tycker jag är riktigt eftersom det är ett oerhört missbrukat uttryck. Många olika kriterier ska vara uppfyllda för att det ska handla om psykopati men folk slänger sig med ordet lite hur som helst. Men helt klart har hon någon form av social störning. Strunt samma om hon menar det hon säger här eller inte, det landar liksom på samma sak ändå. Menar hon det – då är det illa. Menar hon det inte är det lika illa. Ur störningsperspektivet, alltså.

  Jag tycker faktiskt synd om henne och undrar mest vad hennes omgivning gjort med henne.

  Svara

   Ja, de är verkligen något som inte stämmer med henne, oavsett om hon har någon diagnos eller inte. Jag tror de hände något i hennes barndom för hon har en högst märklig relation till sina familjemedlemmar

   Svara

  Jag tycker det är intressant hur Bella slänger in en fallskärm till sitt personliga varumärke, när hon som privatperson tar lite distans från karaktären i bloggen. Det har vi sett henne göra förr när hon började påstå att allt som hon som tonåring skrev var påhitt och falskt, när hon ville bättra på din image. Med den här fallskärmen tänker hon kanske att hon alltid kan göra en Kissie om hon driver karaktären för långt.

  Svara

  Var det inte i julas som hon hyllade Odds familj som hon fick spendera julaftonen tillsammans trots att hon betett sig illa åt mot Odd i bloggen? Nu helt plötsligt skulle hon aldrig gå på en släktmiddag. Och varför förutsätta att folk skulle bjuda på halvfabrikat och läsk? Vilken trevlig chef som inte vill lyssna på vad personalen ägnat sig åt under helgen. Förstår att det skar sig då Odd fick någon påhittad HR-tjänst. Vilken tur för barnen att dom får leva ett vanligt liv varannan vecka hos sin pappa som står vid spisen, få umgås med kusiner och farföräldrar. Sen försöka rida på Aspebergsvågen utan att fått en diagnos fastställd, hur sjukt är inte det?

  Svara

   Det var Odd hon hyllade när det blev kaos runt ” hajen ”
   Hon skrev väl typ … Odd den tryggaste personen jag känner , och att han sagt att de skulle åka iväg någonstans nu när hon fick besök av ” kriminella ”
   Odd har inte sagt ett ord om Bella efter skilsmässan … för det hade de kommit överens om tillsammans 🤔 Bella har väl under året vräkt ur sig både det ena och det andra om honom . Men när det hettar runt Bella så är det tydligen bara Odd som tar emot och lyssnar , offerkoftan har han nog tagit på och av ett antal ggr på Bella .
   Odd måste vara en väldigt snäll person ? Eller så vill han ” skydda barnen från Bellas hysteri 😕

   Svara

    #teamOdd ♡

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.