Isabella Löwengrip äter upp de flesta män enligt norsk intervju

Norska Aftenposten fick en pratstund med ”världens mäktigaste in the making” när hon var i Oslo häromsistens. 
Intervjun skiljer sig inte nämnvärt från den som gjordes i DN nyligen, men istället för att ”hata djur” så ”gillar hon inte katter” när hon pratar om rädslan för ensamhet och att bli en ”kattkvinna”.
Men samma assistent verkar vara framme och fixa håret även här, så jag börjar undra om det är en överenskommen manöver för att få Isabella att framstå som extra ”viktig”. Eller slänger hon verkligen så pass mycket med håret när hon pratar, att den hårt sprayade frisyren behöver justering under själva samtalet?

Här är små utdrag ut intervjun.
Fick ni reda på någonting nytt som jag missade eller är det samma gamla tugg som vanligt?
Kanske att hon har en ”privatchaufför?
Jag trodde det var hennes ”livvakt” som skjutsade henne ibland om det behövdes?

Tusen tack för bilderna!!!

228 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äter män? Det låter inte särskilt plantbaserat. Men de kanske smakar ljuvligt.

  Svara

   Och varför har de inte fixat henne före intervjun? För att hon ska verka viktigare än hon är. Nån svansar runt henne hela tiden. Eller så är inte hennes egenproducerade hårprodukter särskilt bra, eftersom hon måste fixas konstant 😁

   Svara

    Som makeupartist på en plåtning är man såklart kvar under hela uppdraget, för att smink och hår ska se perfekt ut i varje bild. Jag tror knappast att hon sminkade Bella under intervjun.

    Svara

     Självklart, men hur ofta är det så att make och hår kommer in och fixar till så mycket att det nämns och syns i varje intervju? Det är ju inte direkt normen

     Svara

    Självklart är det för att hon ska verka extra viktig! Isabella äcklar mig på riktigt. Man föds till socialgrupp 1 och det är inget man kan”träna” sig till som Bella tror. Men var är livvakten?

    Svara

   Smakar ljuvligt! Mums! So much mumsigt!!

   Svara

   Jag undrar vem dessa personliga assistenter är som jobbar för henne dygnet runt? En barnflicka är ju ingen assistent och de andra med deras små löner kan ju inte vara tillgängliga för henne dygnet runt…
   Lögn skulle jag påstå..
   Någon som vet namnet på dessa assistenter som som är tillgängliga dygnet runt för henne?

   Svara

    Hur vet du vad de har för löner, har du kollat upp det? Assistenter dygnet runt är nog lite överdrivet och lite felvinklat men det är väl barnassisten/barnflickan som är där dygnet runt och då fungerar som en typ assistent.

    Svara

     En barnflicka är inte en assistent. En barnflicka sköter barnen men är ingen assistent till Bella. Då kan jag ju också säga när jag har aupair till mitt barn, ”Jag har assistent tillgänglig dygnet runt” 😆😄

     Svara

      Men jo en form av assistens är det ju. Hon hjälper ju Bella, är avlastning, så en form av assistent i hennes hem är hon ju.

      Svara

   Precis, tänkte detsamma. Nu är det slut på det veganska/vegetariska, en Homo Sapiens-diet är numera på tapeten😆.
   Det här ser ju heltokigt ut, men jag får stå för vilka tankar som föddes..hihi..

   Svara

    Nicket blev inte med, är en liten slarvmaja.
    Zoffpotatis var namnet😊.

    Svara

     Ingen bryr sig

     Svara

  Jag undrar… Varför satsar hon bara på att bli världens mäktigaste businessKVINNA? Varför inte mäktigaste businesspersonen av alla, om hon nu ändå äter upp alla män…

  Svara

   Det blir nog svårt, mäktigaste businesskvinna blir nog också svårt och är väl tillräckligt provocerande och fel av henne att säga – skulle hon då säga världens mäktigaste businessperson ojoj. Hon säger ju att hon ”äter” män hon varit i förhållande med/dejtat, om du läser igen så ser du det.

   Svara

    Men modigt och coolt av henne att säga det och att ha det som mål – hon fattar nog att det kanske inte blir så men man måste sikta högt för att komma någonstans, det är bra att ha höga mål och ambitioner. Men det är såklart provocerande i jante-land, det sticker i ögonen på folk.

    Svara

     Vad är det som ska göra henne mäktigast då? Starta företag på löpande band, sälja billig skit åt fanz för dyra pengar, flyga runtom i världen och låtsas vara oumbärlig?

     Svara

     Ingen blir provocerad av att hon har mål. Det alla reagerar på är att hon drivs av att bli mäktig till vilket pris som helst. Hon vill inte göra något bra för världen, hon vill bara bli beundrad.

     Svara

      Exakt, hennes företag vet man ingenting om eftersom hon ALDRIG pratar om vad de gör, varför de finns eller varför man ska stötta dem: det enda hon konstant yttrar är en önskan om att bli MÄKTIG. Jag ser personligen hellre att en kvinna som älskar sina produkter vill få så många som möjligt att må bra av det man säljer, men jag har typ glömt om det är mascara, skor eller hårsnoddar hon säljer för de nämns aldrig. Och inte använder hon nåt av de själv heller.

      Svara

       Fast jo det gör hon ju, hon använder ju både skor och hårsnoddar ibland men mascara vet jag inte om de säljer.

       Svara

  Undrar om verklighet någonsin kommer att drabba henne? Ni vet sådant man INTE kan styra över (obotliga sjukdomar, död, handikapp etc) oavsett vilken inställning man har till livet. Undrar vilket kaos hon skulle hamna i… Konstig tanke kanske men det skulle vara intressant att följa. Eller drabbar bara verkligheten oss som befinner oss utanför hennes värld?

  Svara

   Men gud vilken kommentar!? Skulle du må då om hon drabbades av sjukdom, död el handikapp? Olyckor och tragedier kan såklart drabba alla men varför får hon inte vara tacksam och lycklig för det hon har, och om det drabbar henne så är det klart att det blir kaos och svårt även för henne men ska hon gå omkring och klaga, oroa sig och vara olycklig för att det k a n drabba henne. Konstig kommentar Anna, konstig tanke.

   Svara

    Självklart ska man leva i nuet Mia men ibland händer saker utanför ens kontroll och jag tycker inte det är orimligt att man är lite förberedd och tänker på detta. Anna undrar hur Bella skulle hantera det.

    Men det kanske bara människor som varit med om olyckor och sjukdommar som tänker så?

    Svara

     Tycker de var hemskt att saga just for Anna tyckte de ”skulle vara intressant att folja”. Tycker du att nagon som drabbas av sjukdommar/dod ar intressant att folja ar de du som har problem.

     Svara

      Fast nej det behöver man inte ha, det handlar inte om att ”gotta sig” och skratta åt någon annans olycka vilket du verkar tro.

      Svara

   Vänta va? Vad menar du egentligen?

   Svara

   Usch vilken osmaklig kommentar!!

   Svara

   Jag tror inte Anna önskar Bella något dåligt utan mer en tanke om hur hon skulle hantera att hennes värld kastas upp och ner.

   Svara

    Antagligen precis som alla andras.

    Svara

    Hon skulle väl lära sig att hantera det på samma sätt som alla andra får lära sig att hantera det när det händer. Hur vi klarar av det vet vi inte förrän det händer oss.

    Anna får det att framstå som att det skulle vara något att gotta sig i.

    Svara

    Exakt så tolkade jag det också.
    Ser ingenstans att Anna önskar att något hemskt ska drabba Bella. Folk läser in sådant som inte står.

    Svara

  Vad betyder ens ”äter upp män”?

  Svara

   She´s a man eater är ett uttryck som egentligen härstammar från att spindeldelhonan äter upp sin man efter att de har kopulerat.
   Betydelsen är väl att hon förbrukar/utnyttjar män och sedan ”kastar bort” dem.
   Inte så smickrande men låter ju tufft el inte…

   Svara

    Jaha! Tack för förklaringen 🙂

    Svara

   Vad det betyder. Förstör män liv. En ganska vanlig företeelse.

   Svara

    Nej det betyder inte att man förstör mäns liv🤦‍♂️ man använder mannen till det man vill/behöver honom till och sen är man klar med honom.

    Svara

     Just precis vad hon gjorde med Hajmannen, nyttjade honom för content, fick till en smaskig skandal, kastade honom i soporna och red vidare på uppmärksamhetsvågen hon fick för tillfället. So fun!

     Svara

      Så kan man ju också välja att se det, och vinkla det till, om man vill smutskasta Bella. Suck…

      Svara

      Lika med Odd

      Svara

      Såg för övrigt Hajmannen chilla på Sturebadet förra veckan, så undrar hur Bella tänkte när hon skrev i vintras att han ”nog aldrig kommer kunna återvända till Sverige”. Han verkar dessutom leva rätt gött och ha några slantar, annars hänger man inte på Sturebadet eller..? Känns som en så fejk-skandal.

      Svara

       Känns som en fejk skandal som också gjorde Bella 30 miljoner rikare

       Svara

       Håller med! Han verkar inte gömma sig alls. Vilket är så klart skönt för honom. Men hela Bbs version är ju bara en bluff

       Svara

       Blir nyfiken hur han kan hänga på Sturebadet om han gått i personlig konkurs, har flera miljoner i skuld och måste leva på minimum.

       Svara

     Är väl ingen jätteskillnad direkt.

     Svara

      Inget som säger att männens liv blir förstörda av det

      Svara

       Hajis exponerades ju… Frivilligt eller ofrivillig, det vet ingen av oss, däremot hade Hajis varit en okänd nobody om han inte pumpats ut på Blondis kanaler.
       Likaså med Odd, han säkert ju knappast uppmärksamhet numera (synd dock för jag hade betalt många kronor för hans sida av sanningen).

       Svara

        *söker

        Svara

  Fast nu är ju det citat lite taget ur sitt sammanhang, blir ju lite vinklat. Det hon säger är ju inte att hon äter män bokstavligt, och inte att hon äter män som i alla män och män över lag utan hon pratar ju om förhållanden och att när hon dejtar och är i förhållande att hon då ”äter”.. låter ju som att hon menar att hon är svår att leva med, svårt för männen att vara med henne – så tolkar jag det, och så tror jag hon menar. Sen är väl privatchaufför och livvakt samma ja, samma i detta fall och hon har inte påstått något annat heller.

  Svara

   Äter mäns självkänsla tror jag är en bra tolkning

   Svara

    Bra tolkat

    Svara

   Ja, det är livvakten som tar på sig en skärmmössa när han kör Bella i bil.
   Men Bella ser förstås personen som två – ungefär som hennes hemmateam från början bestod av tio personer fast de var bara två som utförde olika arbetsuppgifter 🙂

   Svara

    Nej lägg ner. Hon har aldrig sagt att hennes hemmateam bestod av tio personer utan det är andra som ”tolkat” det så, hon har bara sagt vilka sysslor hon fått hjälp med hemma och sen påpekat (bl a i Skavlan) att det är samma person som gör det och det, alltså inte en till städ inte en till trädgård utan en och samma person. Och nej hon ser nog inte personen som kör henne som två heller, men hon kanske kallade det privatchaufför i detta fall och inte livvakt eller så tolkades det så av skribenten. Att du orkar Curre.

    Svara

     Jo, Bella sa i flera intervjuer (bl a i Framgångspodden) att hon hade kock, livvakt, hemhjälp, barnflicka, städhjälp, stylist, make-up artist och kanske ytterligare någon och att det kostade henne hundratusen kronor varje månad.

     Svara

      Om hon har 7-8 personer som hjälper henne är 100 000 en mycket liten summa i månatlig lönekostnad. Den summan ska rymma alla avgifter och skatter också.

      Svara

       Det är ingen som får lön. Alla fakturerar = mycket enkelt att göra sig av med folk när det känns så. Och det har det ju gjort, flera gånger.

       Svara

        Att någon ”fakturerar” (som uppdragstagare med A-skatt eller egen företagare med F-skatt) innebär bara att det inte råder något anställningsförhållande. Kostnaden blir inte lägre jämfört med om man har någon anställd som arbetstagare.
        En egen företagare debiterar inklusive lönebikostnader men svarar själv för inbetalning av skatt och avgifter. För uppdragstagaren med A-skatt betalar uppdragsgivaren arbetsgivaravgifter och gör avdrag för preliminärskatt som för anställda.

        Svara

      Ja det är ju sant att hon har en stylist och makeup-artist och att hon har barnflicka, städhjälp, hemhjälp, kock och livvakt MEN NEJ hon har inte sagt att det är olika utan att t ex hemhjälp/städhjälp är samma person, EN person. Ja det borde kosta sammanlagt minst 100 k per månad ja. Hemmateamet består vad jag förstår av två personer barnflicka Lovisa som bor där plus Ida som sköter hus och hem och så en kock på barnveckor.

      Svara

   Tror ingen tolkar det som att hon äter män bokstavligt 😂 men tack för förklaringen!

   Svara

    Jag trodde verkligen att hon menade att hon åt män, bokstavligt talat. Tyckte det var lite konstigt med tanke på att hon säger att hon äter mest plantbaserat. Men det var tur att Anonym 12:17 förklarade att det inte var så, tack!

    Svara

     Det har blivit lite glest m män på Lidingö tänkte att här har vi ju förklaringen men så upplyste några vänliga själar att det inte var BOKSTAVLIGT talat 😆

     Svara

  Så orimligt med hennes TJAT om ålder heeeela tiden?! ”Jag är bara 28”, ”jag flyttade hemifrån när jag var 14, ”jag fick barn när jag var 23 så glad för det har många år kvar att få flera”, ”ibland slår det mig att jag bara är 26 år”, ”jag hade byggt blablabla bolag när jag var 19”.

  Svara

   Hon blir 30 nästa år. Det finns ingenting speciellt med att ha ungar och driva företag i hennes ålder. Jag begriper inte heller varför det ska upprepas hela tiden.

   Svara

    Jag lyfter hättan henne allfall,hon är så ung och kommit så långt.Låt henne vara och göra hur hon vill.

    Svara

   Det stör mig betydligt mycket mer hur hon konstant pushar på att ”man kan vara kvinna, skild, med två barn och fortfarande göra karriär”.

   Men ja? Det är ju inte så att hon UPPFUNNIT FUKKIN HJULET? Fatta hur mycket kvinnor som har detta livsupplägg. Dessutom utan hjälp med allt.

   Självklart kan man göra karriär när man får hjälp med i princip allt utan att torka sig i röva.

   Svara

  Häromsistens, inte ” här om sistens ” 😁 😂
  Sär skriv ning en när nya höjd er

  Svara

   Stava rätt när du ska korrigera andra. Och, använd gärna punkt.
   https://www.prefix.nu/interpunktion.html

   Svara

    Väl rutet!

    Svara

    Eller bara sluta korrigera andra.
    Testa detta nästa gång:
    1. Se ett stavfel
    2. Notera tyst för dig själv
    3. Gå vidare

    Svara

     Jag tyckte att det var en rolig särskrivning. Thats it. Ledsen om jag gjorde någon ledsen/ på dåligt humör/ upprörd eller dylikt. Men ni kan väl ändå ge att särskrivningar kan se rätt lustiga ut. Aldrig kommenterat någon som stavar fel, särskilt inte i de autocorrect-tider vi lever i. Men som sagt, ursäkta ev bidrag till dålig stämning och glad arbetarnas dag.

     Svara

      Plus är väl bra att vi kan lära av varandra. Och vara prestigelösa. T ex igår fick jag lära mig att det heter Skälderviken och inte Skälleviken som jag alltid trott. Visst skrattade mina vänner, men det bjöd jag på och skrattade med dem, och så lärde jag mig nåt nytt på vägen.

      Svara

       Jag trodde i många år att det friluftsbad som ligger utanför Uddevalla stadskärna hette Lammbadet. Det heter Landbadet.

       Svara

        Du ser. Roligt ju!

        Svara

        Du ser, skojigt ju!

        Svara

         Blev du arg när du fick veta vad det egentligen hette?

         Svara

        För mig var det en jobbig insikt som 4-5-åring att inse att kallkorv egentligen heter kalvkorv. Så kunde jag inte äta det längre.

        Svara

         OMG, jag är inte ensam!

         Svara

         Samma här!! 😱 Fast jag var betydligt äldre än 4-5, ha ha 😂

         Svara

      Särskrivningar är roligt. Det kan ju t ex bli att betyda någonting annat då.
      En bekant hade köpt nyaste mobilmodellen och skrev om det på fejjan. En person kommenterade då:”Är du också en mobil fjant?”. Då svarade han:”Ja, jag fjantar runt på diverse olika ställen”.
      Skitkul å torr humor😁.

      Svara

       Såg en annons för en tomt på Hemnet, mäklaren hade skrivit att den var ”lätt bebyggd”. Sjukt kul!

       Svara

  Fattar inte varför hon skryter så om all hjälp hon får. Okej att tala om att man tar hjälp för att livet inte går ihop annars med karriär och barn, det kan jag köpa. Men så som hon beskrivs i artiklar och i hennes blogg så framstår hon ju bara som helt hjälplös och lat? Att hon i princip har hjälp dygnet runt, trots att hon är en fullt frisk människa, är det något positivt?
  Det är så mycket fokus kring allt runt omkring henne hela tiden, och betydligt mindre fokus på hennes bolagsbyggande. Yta, pengar, makt osv men MER då?

  Svara

   Det har du rätt i. Faktiskt aldrig sett en företagsledare av något slag som är mer fokuserad på sin kock, chaufför och assistent än sin karriär i intervjuer. Eller tjatar om att de är svåra att leva med. Det beror väl på att hon i första hand faktiskt är en bloggare som delar sitt privatliv för att sälja mer produkter än en renodlad affärskvinna.

   Svara

    Har Isabella någonsin lyft fram sin partner in crime, Pingis, i en intervju? Hon nämns bara i bloggen, men i intervjuer är det bara Isabella, hemmateam och återigen Isabella.

    Svara

     Pingis kanske inte vill förknippas med spektaklet mer än nödvändigt

     Svara

    Men det beror ju på vilka frågor hon får, herregud det är väl sånt de som intervjuar fokuserar på. Blir mörkrädd och mår dåligt av att läsa dessa kommentarsfält om Bella, så mycket ljug fattar inte varför vissa har ett sådant behov av att ljuga och hitta på om henne, massa skit, vinklat och rent hat och mobbing. Äckligt och ledsamt är det. Usch måste sluta läsa här.

    Svara

  Vad har hennes ålder med rädslan för ensamhet göra? Att hon bara är 28 och har många år på sig att göra vad?

  Svara

   Många år på sig att bli mäktig och framgångsrik väl.

   Svara

    Fast det var i stycket om hon var rädd bli ensam

    Svara

     Det kan vara klippt, det är delar/utdrag.

     Svara

   Att hon har tid att träffa någon. Att komma till insikt att barnen är viktigare än företagen. Att pengar inte kan köpa lycka. Kanske det hon har många år på sig att komma på innan hon sitter där gammal och ensam i sitt hus?

   Svara

   Många år på sig att hitta en man som inte slutar i en gryta eller på grillen

   Svara

  Äh, det är väl typ det enda vettiga hon sagt de senaste åren? Klart hon bara ska köra på och ”äta” dem. Mycket bättre än den stereotypa, hjärtkrossade kvinnan. Jag äter också män, inte för att jag har hennes ”karriär”, men jag tycker mig bara vara för cool för hela bunten. Rätt befriande.

  Svara

   Karriärkvinnan som är för emotionellt oåtkomlig och kall för att ha en relation är inte en stereotyp då?

   Svara

    Jo, såklart. Hon vill bara måla upp en bild av sig sjäv som passar för stunden. Det var knappast så det lät när det tog slut med Hampus (iaf periodvis). Men ändå skönt sagt.

    Svara

  Bilderna fick mig att tänka på:

  https://www.pinterest.se/pin/432345632947761074/

  Svara

   hahahahahhaha

   Svara

   Krystle 😀

   Svara

  Jag förstår inte vad det är hon planerar att ha makt inom? 🤔 politiker? Världens största influencer? Och varför sprider såhär konstiga citat istället för att prata om något viktigt. Man får ju inte makt genom att ständigt prata om att man vill bli världens mäktigaste 😝

  Svara

   Hon vill hamna på tidningen Forbes.

   Svara

    Som Elizabeth Holmes!

    Svara

   Och kränga vad som helst till folk, samt babbla oändligt om sig själv… so powerful!

   Svara

   Jo, för Bella visualiserar mål och blir sen tacksam för de mål hon kunnat uppfylla.
   Hon är ju förvissad om att man (= hon) kan uppnå allt bara man ger sig sjutton på det.
   Är man starkt övertygad om något så anpassar sig omgivningen och vägar öppnas. Heja!
   Hennes vision board och boken ”The Secret” är något hon skrivit om länge.
   Inte ofta man kan spåra sådan konsekvens hos Bella för allt annat har hon ju ändrat hit och dit 🙂

   Svara

   Makt över hårspännen och krämer, sånt som gör en odödlig😊

   Svara

   Men snälla… Businesskvinna, mäktig affärskvinna – det framgång väl tydligt! Ja haha ännu ett uttalande ni kan tjata om innan var det hata djur och nu äter män -alltid blir det något som blir fel, tokigt och vänt haha- MEN det är ju något som kan tolkas på lite olika sätt liksom och i rubriken är det ju som lite taget ur sitt sammanhang – tror hon menade som någon skrev som i att hon äter mäns självkänsla och att hon kan vara svår att leva med/att dejta/vara i förhållande med. Bra Bella haha give them something to talk about! 😉 Helt galet hur hon upprör och berör, folk blir som galna av vad hon än gör och säger. Coolt att hon vågar säga och ha som mål att bli världens mäktigaste affärskvinna också haha go Bella go go!!

   Undra förresten om alla influencers som är på Kolmården och Parken Zoo idag får en massa kommentarer om hur illa det är och hur dåliga de är som åker till djurpark, undra om det kommer rasas idag 😉 Eller om Läckberg kommer få kommentarer om att vara dålig mamma som ska åka iväg i 17 dagar.

   Svara

  Tycker det är roligt hur upprörda alla blir.

  Svara

   Upprörda är nog fel ord 😂 men klart man reagerar när någon beter sig så märkligt

   Svara

    Provocerade är nog ett bättre ord😉

    Svara

     Trötta är ett annat…

     Svara

   Ja det är faktiskt ganska komiskt, och skrattretande ibland hur vissa letar fel och ska vinkla, överdriva och vända allt till fel.. men om andra gör samma saker så är det inget fel haha.. så sjukt. Löjligaste var väl när folk gnällde om hennes gardiner haha och det klagas på hur hon/de inreder och för lite färg i barnens rum och böcker sitter för högt haha asså.

   Svara

    Jag tycker mängden kommentarer du orkar skriva till Isabellas försvar – dag ut och dag in – är imponerande.
    På riktigt. Ingenting undslipper dig. Kudos!

    Svara

     Tror inte att jag skriver mer än de som är emot henne och skriver skit om henne, men det stör dig väl mer om man försvarar. Du har iaf ork du och inget undslipper dig heller och inte andra Bellahaters 😉

     Svara

      Jodå…det är i princip bara du som skriver försvar till Isabella på det här sättet… men VÄLDIGT många sådana kommentarer. Svarar ALLA med rättelser i alla kommentarsfält och jag är nyfiken på hur du orkar…
      Det är ju tio, femton, tjugo kommentarer MINST per inlägg. Kan du inte skaffa dig ett nick istället?

      Svara

       Haha den var bra men nej tyvärr det är fler som skriver försvar.. Ibland är det kul att ”sätta dit” folk som överdriver, ljuger, vinklar, löjlar sig och hatar… tycker att rätt ska vara rätt också, men nej tyvärr så skriver jag inte tjugo kommentarer under alla inlägg haha. Men du varför påpekar du inte hur många kommentarer the real hmm eller rebecka skriver, de som är väldigt kritiska till Bella? Hur kommer det sig? Men de lyser med sin frånvaro idag eller så skriver de många i olika nick och anonymt, du också kanske 😉

       Svara

        För de är identifierade medan du skriver anonymt. Gör det något om jag byter ut ditt ”anonymt” mot ett nick?

        Svara

         Aja, visste/tänkte på det. Då är det ju klart att du vet

         Svara

          Inte saknas efter verberna, not min bästa dag i skrift

          Svara

          Lätt hänt, om man kanske inte vet hur det ser ut här från ”baksidan” så att säga.. 😃

          Svara

         Men de kanske också skriver anonymt, var nog så det syftades. Och även du själv kanske skriver en del kommentarer som anonym menades det nog. Om man inte skriver i sitt namn el nick varje gång så står det anonym. Jag skiter i att skriva i namn varje gång och gissar att så är det för många andra. Är det inte bra med många kommentarer? Sett förr att du påpekat att någon skriver många till Bellas fördel, varför är det fel? Men man får gärna skriva många till hennes nackdel? Man måste väl få skriva åt båda håll men antagligen ogillar du när folk inte tycker som du och inte håller med dig eller du ogillar försvar av Isabella.

         Svara

       Svårt tro att det är en och samma person, det finns säkert många som har alldeles egna åsikter i mängder av inlägg, alla råttor följer inte flöjtspelaren.

       Svara

        Som kommenterar från samma ip-nummer?

        Svara

         Mitt svar till Dig, som fick mig förstå poängen, hamnade längst ner i tråden och inte under din kommentar

         Svara

        Cam ser ju ip-nummer så hon ser om det är samma…

        Svara

         Men varför får inte en person/samma ip-nr skriva flera kommentarer om den försvarar Isabella?? Fattar inte, andra som skriver illa om henne får väl gärna skriva många kommentarer? Många kommentarer är väl bra, eller inte om det är till Isabellas fördel då är det inte bra?
         Alla fattar nog att Cam ser IP-nummer det är ju inte det som är grejen… Vill jag skriva många kommentarer så gör jag också det, oavsett vem det gäller, visst inte att det var något fel.

         Svara

          Det blir löjligt när man försöker luras om att det är flera personer som skriver om det bara är en stackars försvarare 😂

          Svara

           Varför skulle någon luras att det är flera personer, att skriva flera kommentarer som Anonym betyder ju inte att man försöker luras, varför tror du det? Stackars försvarare, varför stackars? Skönt att se att det är flera som iaf försvarar henne lite och inte bara kastar skit, så äckligt och sjukt. Såg att någon galning nu t o m försöker insinuera att hon betalar de som skriver snällt och beröm på hennes insta. Vissa besatta idioter vet inte vad de ska hitta på, de ger sig verkligen inte, kanske var du 19:05.

      Vem är du? Ställ upp i en intervju 🙂

      Svara

   Jag tycker att ni kan städa egna trapporna först.avunsjuk är hemsk…

   Svara

  Fick hon ett 1000 nya följare på instagram bara sen imorse? 😂

  Svara

   Nej. Du har nog kollat fel och minns lite fel igen. Sluta vara så besatt det är inte hälsosamt för dig!

   Svara

    Det är ju du som är besatt, stollis!

    Svara

     Det är mer stolligt att inte förstå instagramsiffor och ökningar, stolligt att tro att någon ökat med tusen för att tusentalsiffran ökat med ett, kan räcka med några stycken liksom för att det ska ändras. Och nej hon har inte ökat med 1000 sedan imorse.

     Svara

      Stolligt också att ljuga om hennes siffor och ökningar och ständigt sitta här och påstå att hon köpt följare, men det ökar ju för att många skaffar fejkkonton för att skriva skit på hennes insta sedan så ökar det nog när hon syns i diverse tidningar eller blir taggad osv.

      Svara

   Ser faktiskt skumt ut om man kollar på Socialblade! Där kan man bara se följare t o m 28:e varför är det så? Och den 28e hade
   460,693 följare?

   Osar köpta följare här!

   Svara

    Nej tycker inte det osar köpta, hon var på 460 900 nånting igår, men verkar ha ökat några hundra senaste veckan/veckorna och hennes följarantal brukar variera mellan 460 och 461, det sjunker och stiger. Många fejk också men observera att det är inte köpta, köpta och fejk är inte samma sak.

    Svara

   Det är inte en ökning med 1000 bara för att det ändras från 460 till 461. Det kan räcka att det då ökar med några stycken så ändras tusentalet t ex hon hade 460 991 igårkväll och hon har ökat med tio så blir det 461. Och hon hade någonting på 460 900 igår så nej hon har inte ökat med 1000 sen imorse.

   Svara

  Läste jag rätt? Ska hon börsnotera sig själv?
  Sig själv? Hon måste väl mena något av bolagen?

  Svara

   Hon ska ju klona sig själv också.
   Då kan hon börsnotera klonen och sig själv och kalla det The Löwengrip Group 🙂

   Svara

    Hon kanske har för avsikt att skapa en stor mängd kloner. Därefter forma en egen stat, Löwengripien, och utropa sig till ledare. Egen valuta och allt.

    Svara

  Undrar mest vad som var så viktigt i Köpenhamn och varför hon inte var på konferensen för Löwengrip beauty. Börjar mer och mer verka som att hon inte gör något operativt i bolagen, utan mer är typ ”spokesmodel”.

  Svara

   Ja, det verkar konstigt att Bella inte skrivit mer än att det var en ”jobbdag” i Köpenhamn.
   Och så visade hon ett par bilder i bloggen på vilka kläder hon skulle ha i Köpenhamn.
   Ingen info om hur hon reste (brukar ju alltid vara bild från vip-loungen, flygplanet, flygplatsen).
   Om hon reste själv eller med sitt team.
   Och inget om vad jobbdagen bestod i.
   Strange.

   Svara

    Skulle väl på dejt.

    Svara

     Måste vara en trist dejt om den kallas ”jobbdag”…

     Svara

    Bella la nyss upp bilder från Hotel d’Angleterre i Köpenhamn.
    Antar att de var från i morse.
    Skulle hon inte vara ledig och med sina barn idag?
    Imorgon skulle ju hennes medarbetare flytta kontoret.
    Själv tar väl Bella med sig datorn och telefonen. För hon verkar ju inte ha något riktigt office på arbetsplatsen.
    Med krukväxter och foton på barnen alltså 🙂

    Svara

     Bild på hotell i Kphamn var nog ifrån igår då, för hon lägger ofta ut i efterhand, allt är inte alltid i nuet, allt är inte direkt som hon lägger ut. Ja hon skrev att idag onsdag skulle hon vara ledig och det är hon nog också.

     Svara

      Så Bella var bara på d’Angleterre under dagen igår och drack kaffe i ett rum?
      Hmmm.
      Det var säkert Lavazza eftersom hon inte gillar äckligt kaffe (= nu för tiden allt annat kaffe än Lavazza).

      Svara

      ”Riskkapitalmarknaden har varit lite okänt område för mig i Köpenhamn men nu har vi träffat lite olika.”
      Vi? Pingis var i alla fall inte med.
      ” Jag stannade kvar på D’Angleterre efter middagen, ett av mina favorithotell.”
      Jaha. Något säger mig att det var planerat med en övernattning.
      Varför så mystiskt allting?
      ”Kalendern är så tajt just nu att jag ligger efter med mycket (jag räcker inte till!). Ni kommer att förstå längre fram … :- )”
      Det känns bra. Vi får lugna oss tills alla bitar faller på plats.

      Svara

       Skulle lätt kunna kapa 3-4 timmar från hennes ”tajta” kalender varje dag: Sminkning, hårstyling, prova diverse outfits, allmänt flamsande och filmande ”på väg till viktigt möte”, möten i det oändliga (skaffa ett ett kompetent team, delegera befogenheter och gör dem beslutsföra, så kan säkert många möten skippas). Inte ens en börs VD håller på som IL gör (eller vill framstå som iallafall). Att ha så mycket i kalendern verkar ganska osmart för någon som är i en position där man kan ta hjälp.

       Svara

        Mm, hon framstår som ett omständigt kontrollfreak.
        Förmodligen är hon inte medveten om att istället för att signalera att hon är ’på banan’ genom att ofta uttrycka hur tight det är, så uppfattas hon som oorganiserad och ineffektiv.

        Det är inte bra för imagen, särskilt inte i längden. Dessutom så kanske de mäktiga människor hon träffar i näringslivet aldrig sätter ord på vad de ser, ingen ger feedback/konstruktiv kritik och IL:s luftslott fortsätter att byggas?
        En liten reflektion bara.
        Märk väl, enligt mig är det givetvis ingenting man ska förvänta sig i affärslivet. Det är en hård bransch som kräver sin man/kvinna och man måste se om sitt eget hus.

        Svara

       Lika mystisk som Anna Books hemliga möten med socialtjänsten.

       Svara

       Om hon träffar riskkapitalister så gissar jag att hon behöver ta in kapital i sitt bolag som plan B då plan A, börsintroduktion, gick i stöpet. Företaget har troligen inte kapital längre för att driva vidare hennes internationella lansering.

       Svara

     Japp, verkar som om hon sov kvar i Köpenhamn. Hon delar verkligen inte sina barns vardag, inte ens på sin vecka.

     Svara

    De skickde väl iväg henne så de fick gjort något vettigt på konferensen.

    Svara

    Bella dejtar ju bara utomlands så… 😉

    Svara

   Hon gör ingenting operativt i bolagen, åtminstone inte Beauty. Hon kommer in som en virvelvind och droppar idéer och så får hennes personal/mellanchefer försöka förverkliga dessa. Ganska vanligt beteende bland entreprenörer kan dock tilläggas.
   //en som känner en som jobbat där (som också slutade pga evigt kaos, men det kanske har blivit lite bättre nu)

   Svara

   Hon gör självklart inget operativt. Hur skulle hon klara det? Det finns andra duktiga kvinnor i bakgrunden som driver företagen. Hon är bara ett ansikte utåt, men snart blir hon ett alltför tungt sänke. Jag skulle inte köpa något som hon promotar, hon saknar all trovärdighet.

   Svara

    Nej precis. Orimligt att hon skulle klara det eftersom hon inte klarar nånting hemma utan ett team

    Svara

  Jag gillar INTE Bella men jag gillar kvinnor som inte sitter och väntar på att livet ska börja bara de träffar prinsen.

  Svara

   Men för en del är ju kärleken en av meningarna med livet 🙂 alla har olika prioriteringar.

   Svara

    Måste livet stå på paus tills prinsen kommer bara för det?

    Svara

     Är nog väldigt få som bokstavligt talat pausar livet. Folk jobbar väl, umgås med vänner osv oavsett. Man pausar inte livet för att man uttrycker att man vill hitta en partner 😊

     Svara

      Jag tror att du förstod vad jag menade med att ”pausa livet” och ”Vänta på att livet ska börja”.

      Svara

    Yes. Men märk väl att jag pratar om vad _jag_ gillar 🙂

    Svara

     jadå 🙂 tyckte bara det lät märkligt.

     Svara

  Viktigt samarbete som Helen Torsgården gör men vore roligt om hon kunde uppmana sina tittare att inte skräpa ner utan att det ska behöva vara ett samarbete.

  Svara

   En del gnäller verkligen om allt…

   Svara

   Spelar det någon roll att det är ett samarbete om det ändå är för en bra sak som att inte skräpa ner?

   Svara

   Hon har pratat om det i andra vloggar också utan att det varit ett samarbete. 😊

   Svara

  Är det bara jag som känner att hon är snudd på bakåtsträvande? Hon känns inte samtida alls, utan all fokus för henne läggs på skönhet och rikedom. Jag känner nästan att hennes sätt att framställa sig själv stjälper kvinnor men hjälper dem.

  Svara

   Mer än* hjälper dem.

   Svara

   Håller med, hon är definitivt inte ’up to date’. Det som framhålls som viktigt är idel ytliga och yttre attribut.

   Svara

  Hon äter inga män. Hon anpassar sig efter dem, gråter sig till sömns och sen kastar hon ut dem i bloggen/ gammal media.

  Svara

  hon är redan världens sexigastekvinna grr grrr

  Svara

   😂😂😂😂

   Svara

   Är häpnande att en frisör/stylist (Emelie?) offentligt vill stå bakom den där ”skapelsen”…

   Svara

    Hon kanske jobbar ’under cover’😎.

    Svara

   Hon verkar ju ha samma värderingar också. Yuppiebella tror det är 1986 och kör på med grågult hjälmhår, orange hud och ett evigt tjat om hur viktig och rik hon är.

   Svara

  Jag begriper fortfarande inte vad hon menar med ”världens mäktigaste affärskvinna”. Vilken slags makt avser hon? Eller menar hon ”mäktig” i avseendet ”enorm”, ”imponerande” etc?

  Att vara en affärskvinna/man med MAKT, i ordets verkliga betydelse, låter snarare obehagligt. Stora företag med makt är inget positivt, makt som ger dem möjlighet att krossa, ta över, köra över mindre företag och företagare. Mäktiga jätteföretag som dominerar och som dödar konkurrens.

  Så, hur menar hon egentligen? Nån som begripit?

  Svara

   Kanske som i Aladdin när Jafar vill bli världens mäktigaste ande!

   Svara

   “Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.”
   Oscar Wilde m fl

   Svara

  Nä, nu orkar jag inte med mer om Blondinbella och vad hon gör eller inte gör. Inte på ett tag, i alla fall. Korthuset kommer att falla ändå, känner mig bara så äckligt fullmatad med vad denna förljugna kvinna pysslar med. Det får räcka med att gå in på Flashback och läsa om Anna Books bråk med de nya grannarna eller Books andra stolligheter; där är underhållningsvärdet betydligt större.

  Men vi ses igen, så småningom!

  Svara

   Camilla, jag vet att du kan. Skulle mycket gärna ser mer granskning, mindre återberättat skvaller.

   Svara

   Ååååh måste läsa om Anna Book nu!! 😂😂

   Svara

    Är inte Boken en riktig galenpanna! 🤪

    Svara

  Det jag tänker på är hur obekväm hennes position på pallen ser ut med benen åt alla möjliga håll och vinklar.

  Svara

  Äter män = manslukerska = En kvinna som är mot män som mån är mot kvinnor. Använder dom tills man är nöjd. Sex eller pengar eller kramar? Sen åker de ut.

  Svara

   Hade fungerat om kvinnor inte åldrades som bröd

   Svara

    Åldras kvinnor snabbare än män?

    Svara

    De blir hårda med tiden?

    Svara

   Exakt!!!

   Svara

    män åldras som vin och kvinnor som bröd

    Svara

     Fniss. Impotens och skallighet

     Svara

      alla vet att kvinnor har sin bästföredatum innan 25 sen går det bara nedåt. Det jag försöker säga om Bella vill vara en ”player” så är det bäst att hon skyndar sig.

      Svara

       Ät hö Eva

       Svara

   Så funkar en narcissist, men det är sen gammalt…

   Svara

  Undrar hur det går med nya VD rekryteringen🤔Förselog till min man att han skulle söka tjänsten för att kunna få lite insider info. Han var inte så lockad dock

  Svara

   Vad synd! Hade vart kul med lite info från insidan

   Svara

  Detta är lyteskomik på hög nivå!

  Hon inser inte att de som läser skrattar och förfäras av hennes livsstil.

  Hon har blivit en parodi på sig själv.

  Jag saknar Blondinbella, den tjej som många tjejer med mig såg upp till för några år sedan när hon var en ekonomiska och pratade om sparade.

  Svara

   Saknar också den gamla Isabella. Minns en gång när hon svarade på frågan om vad som får henne att varva ned igen efter en hektisk dag (eller ngn liknande fråga). På det svarade hon ungefär ”att få göra allt det där vardagliga, som att handla mat med min familj”.

   Svara

    Tänker också när hon och odd åkte moped till jobbet och det var så mysigt.

    Svara

    Jaa..då läste jag också hennes blogg. Tyckte hon var inspirerande då!

    Svara

   Den här parodin vad beträffar Isabella börjar bli totalt vansinnigt. En sak är säker, att det kommer inte att kunna fortgå i all oändlighet. Tar ett slut en vacker dag på ett eller annat vis. Det får framtiden visa.

   Svara

  ok, hon äter män. Då har hon alltså ingen dejt nudå ?

  Svara

  Hennes jobb är att göra tramsiga intervjuer och tramsig reklam på bloggen 😝 ett skämt har hon blivit.

  Svara

  Är det fler som hört att hon dejtar gifta E.S?

  Svara

   Vem är det?

   Svara

   Man kan inte bara säga A och inte B!!! 😀

   Svara

    Enligt tillgängliga uppgifter är denne fastighetsmogul bosatt i Göteborg och är född 1967.
    Skulle han offra sin familj mm för att dejta en 28-årig tvåbarnsmor som har sin barn på halvtid och dessutom har bla ADHD och är narcissistisk.

    Svara

     Konstigare par har väl inträffat i dejtingvärlden? Varför tror du annars att hon inte outat honom än på bloggen? Jo, för att han är just gift och går igenom en separation och han vill hålla det lågt. Men sparar denna länk tills det blir offentligt så får vi se vem som har rätt.

     Svara

    Skrev vem det var med Cam, modererar här och tog bort min kommentar.

    Svara

  Vilken tönt hon är! 😂😂😂

  Svara

  Tycker dina två senaste inlägg om Isabella varit betydligt trevligare i tonen än vad de tidigare inläggen varit. Gillar’t!

  Svara

  Jag skulle önska att någon fick göra en ordentlig genomtänkt intervju med henne som inte bara bestod av trams och narcissism.
  Intressant vore om hon fick reflektera över vilken bild hennes barn kommer att få av henne när de kan läsa löpsedlar/Flashbacktråden/henne blogg osv.
  När barnens vänner också kan läsa allt och frågar dem om deras mamma.
  Vad säger hon den dagen när kanske hennes egna barn börja ifrågasätta hennes livsstil och konsumtionshets?
  Tänk tanken om de hade varit så stora att de velat klimatstrejka och ställt sig bakom Greta .

  Varför ställer igen journalist henne mot väggen ang hennes mantra om att bli ”världens mäktigaste kvinna”. Vad menar hon? Vad är hennes syn på makt ? Vad vill hon uppnå och varför?
  Varför ljuger hon så mycket och ändrar åsikter hel tiden?
  Vem är hon egentligen?
  Varför är det så viktigt att få uppmärksamhet och visa att man behöver och kan köpa hjälp med i princip allt.
  Hur känns det att bo i ett hus där man inte valt ut något själv utan inredningen är samarbeten och tillfixad av någon annan?
  När hjälpte hon en vän sist och fanns där när någon var ledsen och behövde tröst?
  Frågorna är många och jag tror verkligen att hon skulle behöva stanna upp och reflektera lite om vem hon är och vill vara.

  Svara

   Intressant inlägg. Tror att du tänker/utgår här att Bella är ”normal” och att hon kan ”stanna upp och reflektera”, inse sina misstag/konsekvenser osv.

   Jag tror inte det.

   Hennes adhd i kombination med den narcissism många misstänker att hon har gör att hon helt enkelt saknar förmåga till empati eller att se konsekvenser.
   Dvs när hon sitter där som djurhatande ensam katt-tant om 30-40 år och barnen inte hälsar på och klimatkrisen är total- så konmer hon fortfarande inte anse att hon gjort något fel/borde gjort något annorlunda, oavsett vad folk sagt åt henne…

   Svara

   Det kan du glömma. Bella kommer inte att ställa upp på något annat än hon själv tycker stärker den image hon vill förmedla. Hon skryter t o m med att hon styr och ställer under intervjuerna och bara förmedlar det hon själv vill. Bl a därför hon bokade av Söndagsintervjun när hon begrep att hon inte kunde pladdra på som hon ville under den intervjun.
   Vi får vänta till Bellas ärliga memoarer om 30 år när hon kan berätta om hur det egentligen var när hon ville bli världens mäktigaste affärskvinna.

   Svara

   Fast ljuger hon och ändrar åsikt mer än andra? Nej inte mer än många andra.

   Svara

    Jag vet ingen annan som fullkomligt byter personlighet vartannat år nej.

    Svara

   14:39 +1000.

   Svara

  Aja, visste/tänkte på det. Då är det ju klart att du vet

  Svara

  Som jag skrivit förut. Hon är BARA intresserad av sina egna sociala medier. Företagen är en bisyssla som någon annan, operativt får sköta. Så växer företagen, kan inte IL ta åt sig äran.
  Hon leker miljardär, fast hon har väldigt långt dit.
  Jag uppfattar bara henne som en ofattbart egocentrisk person, där hon kommer före allt annat. T.o.m. före barnen. Men har man bara sig själv och pengar i huvudet, så mår hon säkert superbra.

  Svara

  Några av er kanske vet vem Erica är som jobbar med underbaraclara och har gjort pod med henne. Jag skulle så gärna vilja höra Erica intervjua Bella. 😊 Erica är så varm, lyssnande och genuint intresserad av människor. Jag tror det kunde bli så nära det går.

  Svara

  Intressant på FB angående IL
  https://www.flashback.org/sp67457876

  Svara

  När ska folk fatta att vi gör henne rikare:) All uppmärksamhet här mer nyfikenhet och pengar. Precis som med google, typ

  Svara

  Träffade blondinbella på en mässa och vi pratade om produkter, marknad, design och möjligheter. Hon är skarp och gick igång på detta och vi hade en givande pratstund. Hon ser framåt och söker nya kombinationer.

  Svara

  Nej Bella. Du är ingen Femme Fatale, men du framstår dock lite som Sharon Stone i den där filmen med ishackan… Basic Instinct. Manipulativ och nonchalant för andras välbefinnande.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.