Engla har blivit med heltidsjobb

Än så länge vet vi inte mer om Englas nya jobb än vi gör om vem som kommer vinna finalen av Paradise Hotel nästa vecka, men det man kan utläsa mellan raderna är att hon verkar jätteglad och nöjd över det.
Vad roligt!
Det har känts som att någonting legat och skavt hos Engla de senaste åren och att hon varit rejält trött och less på sin influencerliv.
Kanske har hon äntligen hittat något som kan mjuka upp vad det nu är som skavt?
Kanske kommer ett nytt jobb leda till att Engla hittar tillbaka till glädjen i att blogga när hon får en massa andra intryck?

Oavsett så ska det bli spännande att höra vad hon ska hitta på!
Engla arbetade tidigare som CNC-operatör, ett yrke jag inte är superbekant med tyvärr men så här skriver sidan Framtid.se:
CNC-operatören sköter datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer främst av metall inom verkstadsproduktion. Maskinerna programmeras utifrån olika underlag av operatören själv, vilket är vanligast, eller av särskilt anställda tekniker.

Ett ”grattis till nya jobbet”, är kanske på sin plats? 🙂
Så grattis!!!

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  CNC-operatör är kul!

   Hur är det att jobba som det? 🙂

    Inte jag som skrev första kommentaren men jag jobbar också som det.

    Skiljer sig otroligt mkt mellan olika arbetsplatser men i mitt fall (jag har mitt drömjobb) jobbar jag mkt självständigt, får en ritning eller en 3D-fil som jag sedan arbetar utifrån för att tillverka något och jag får själv välja arbetssätt. Då är det väldigt kul och kreativt. Arbetar med både manuella maskiner och sådana som kräver en hel del programmering. Gör oftast bara en eller ett par av samma sak också vilket jag tycker är roligt.

    Många operatörer jobbar inom tex fordonsindustrin och gör kanske hundratals eller tusentals likadana prylar vilket inte verkar lika roligt enligt mig, men det är säkert kul att ha en möjlighet att verkligen tidsoptimera processen också.

    Jag har uppfattningen att det är ett jobb som många verkar ha missuppfattat och tror att det är tungt och tråkigt. Men det är väldigt kreativt och för det mesta gör ju maskinerna det tunga jobbet!

     Oj! Det var verkligen olika, haha! Vi fick inte ens gå in i programmen eller nåt. Vårt jobb gick mest ut på övervakning. Men vi gjorde iofs bara en sak där så det var inte särskilt kreativt eller nödvändigt att göra förändringar så därför såg vi bara till att maskinerna fungerade, fick väl trycka på lite knappar ibland men det var inte varje dag.

   Min pojkvän jobbar som det, blir så matt av att bara höra alla siffror 😳 Är sämst på matte. Men fick se ”hans” maskin i julas och blev ärligt inte så mycket klokare men 😉jag är glad att han trivs och att det finns folk som jobbar med det så jag slipper! 😁

  Ser att du inspirerats av IL och använder ordet ”skavt”! 😉

   Skavt har blivit nya kränkt, ont i magen, mörkrädd.

    ”Mår illa” 😁

     Heja!

   Skavt är ju inget nytt ord att använda så som hon gör här ovan. Jag har själv både hört och använt det långt innan jag ens läst något av Blondinbella.

   (Har inte märkt att det skulle vara ”det nya” nånting heller, men det är såklart möjligt att ändra upplevt det så/att det är så även om jag inte stött på det än.)

    Nej inte nytt men vääääldigt poppis använda nu.

   Det skaver ofta i själen hos väldigt många bloggare nuförtiden.

  Camcam, kan du inte lyfta Elsas inlägg från igår? Vackert, sårbart, och ärligt om vad hon har gått igenom. Tror inte det går att läsa hennes inlägg utan att bli tårögd

   Om inte annat för att det är ett viktigt ämne! Camcam, du har skrivit lite om din livmoder, vet inte om det hänger ihop med det här med skulle gärna läsa även din berättelse om det gör det… /vågar inte gå på cellprov (skäll gärna inte, logik rår inte på mina känslor, vet redan hur DUMT det är = mer rädsla)

    Vad är du rädd för? Tar nån minut att ta provet. Visar det förändringar så hinner man förhoppningsvis göra något åt det. Är det inte bättre att ta ett prov och se om man har förändringar än att stoppa huvet i sanden… Men visst ja logik biter inte på sig. Så varsågod och stick huvet i sanden. Får ju hoppas att du inte drabbas av ngåot som hade kunnat behandlas om det hittats i tid.

     Tack, nu mår jag ännu sämre. Ja, jag är lite äldre än Elsa så om hon hade stadie 3 så kan ju jag också ha det, eller värre… kanske jag dör långsamt lidande i cancer då, roligt att tänka på

  Skönt för Engla! Det märks att hon mått mycket bättre sedan hon började jobba inom skolan. Tror att det är lätt att hamna i en lite bubbla när man som Engla bloggar hemifrån och dagarna cirkulerar kring pw:s, smoothies, dagens outfit och att städa huset. Så jättekul att hon tänker nytt!

   Verkligen nytänkande att gå in i ekorrljuet 😂

    Jag tänkte nytänkande för Engla. Såklart är inte ekorrhjulet nytänkande för de flesta av oss, men för henne är det ju det eftersom hon harvat på i influencerslivet länge även om vi är många som märkt på bloggen att hon kanske inte mått så bra av det och bloggen har verkligen gått på tomgång. Så för henne är det ju nåt nytt att ha ett (ursäkta uttrycket) ”riktigt” jobb att gå till på dagarna. Med fasta arbetstider, ett tydligt uppdrag och kollegor osv.

    Att vara anställd på heltid måste inte innebära att man känner sig fast i ett ekorrhjul.

  😊

  Camcam, kolla Malou efter tio nu! I Malous uppsnack/ reklam inför programmet nu ca 9:40 i Nyhetsmorgon tog hon upp Blondinbella som exempel på kända personer med dold asperger…! Hjälp! Hennes lögner blir sanningar när media rapporterar och inte faktakollar!

   Helt sjukt vad dåliga journalister har blivit på källgranskning nu för tiden. Sånt förväntar man sig av Hänt Extra men inte seriösa medier.

    Tv4 är ju mer underhållning än seriös media dock… tipsar glatt om svt nyheter, oberoende faktagrundad rapportering 🙂 https://www.svt.se/

     Lol! Kul skämt! 😊

      Ja, klart Malou är mer pålitlig.

       Var det någon som påstod det, eller? #läsförståelse

      ”Skämt” för de som inte lever i verkligheten kanske…? Om ni inte litar på staten så antar jag att era barn inte går i statlig skola, att ni inte besiktar bilen, röstar, deklarerar eller tar emot bidrag eller gör avdrag – hur skulle ni kunna göra det av någon ni inte litar på?

      ”Vi är självständiga och oberoende
      SVT ägs inte av staten eller kommersiella intressen utan av en stiftelse med uppgift att garantera företagets oberoende. ” https://www.svt.se/omoss/var-roll/

      ”Granskningsnämnden prövar om vi följer reglerna
      Granskningsnämnden är ett självständigt beslutsorgan inom Myndigheten för radio och tv. Nämnden prövar om innehållet i program som sänts i radio och tv följer reglerna.” https://www.svt.se/omoss/var-roll/svt-och-granskningsnamnden/

        Haha! Det där är ett debattinlägg, alltså en persons egna åsikter.

       Statens monopol på bilbesiktning upphörde iofs typ 2010.

        Men varför besikta om du inte litar på staten? Även om du litar mer på privata företag vars drivkraft är ekonomisk förvaltning av dess ägare, så har ju staten ”hittat på” att vi ska besikta våra bilar.

   Såg precis!!! Helt sjukt!

   Nu kom det igen!

   Blondinella har gått ut med att hon har Aspbergers!

   Men va fasen, det betyder ju inte att hon har fått en diagnos eller att det är sant!

   Ett hån mot de som verkligen har diagnosen och inte bara är egoism och narcissism!

   Nån måste inte på Malou efter tios social medier och kommentera!

    En sökning på Asperger i hennes blogg ger en träff:
    ”…vi ska äta middag och se på Bron. Herregud så bra den är! Jag frågade Odd igår om jag är som Saga Norén ibland (vet att jag inte har Asperger men vissa saker känner jag ändå igen) och Odd svarar ”ehm …… Det tror jag inte”. Lång tystnad. Jag har aldrig lärt mig ironi och vid sådana situationer blir det alltid märkligt och jag måste fråga ”hur menade du nu egentligen?” Äh vi är nog alla lite som Saga ibland, oavsett diagnos eller inte.”

     Samt att hon inte verkar veta vad ironi betyder (gäller ju många iofs).

    Var har Isabella Löwengrip sagt att hon har asperger?

     Hon blev citerad i DN ”Isabella tror att hon också befinner sig någonstans på asperger-spektrat. ” Och sedan en lång utläggning om allt hon behöver för att klara vardagen och ursäkter för att behandla människor som skit, allt inlindat i ADHD ursäkten.

    Har hon gått ut med att hon har asperger? När och var här hon gjort det?

     I DN intervjuen i april.

      Ur DN-intervjun: ”Som liten blev Isabella Löwengrip mobbad, hon säger att hennes föräldrar inte stöttade henne och hon insåg tidigt att hon inte riktigt passade in i normen för hur hon borde vara. En adhd-diagnos gav några svar på vad det var som gjorde henne annorlunda, och Isabella tror att hon också befinner sig någonstans på asperger-spektrat. ”

      Jasså? Det enda jag hittade om Asperger i artikeln (http://dn.se/ekonomi/isabella-lowengrip-ett-offentligt-liv-ar-en-psykisk-utmaning följande) är ”…Isabella tror att hon också befinner sig någonstans på asperger-spektrat. Precis som Greta Thunberg sagt att hennes Asperger är det som gör att hon helhjärtat kan fokusera på det som är viktigt: klimatet, menar Isabella Löwengrip att även hennes drag är del i att hon blivit framgångsrik.”

      I övrigt nämns inte Aspergers i artikeln. Notera att Bella TROR att hon kan ligga på spektrat och att hennes ”drag”, inte hennes asperger, har hjälpt henne. Eller tänkte du på någon annan artikel?

       Jag vet inte vilken anonym du menar men jag ”anonym 11:22” menade den intervjun du citerade. Hon har mig veterligen inte nämnt det någon annanstans. Och varken hon eller någon annan har påstått att hon är diagnosticerad med Asperger. Hon tror, som du skrev, att hon är på Asperger spektrat.

   Riktig autism innebär inte att man är empatistörd, man känner snarare för mycket, säger Anders Hanser, psykologen.

   Det är ju då tydligt att Blondinbella inte har Aspbergers, då hon tydligt betonar att hon inte känner något alls för de människor hon avfärdar.

    Det ska du bog ta med en nypa salt. Att uppleva starka känslor är inte detsamma som att ha empati. Man kan tex känna starkt för sig själv och de egna erfarenheterna men ha svårigheter att sätta sig in i hur andra känner/tänker om/upplever saker och anpassa sig efter dem när deras behov är större eller viktigare än de egna (dvs mentaliseringsförmåga och empati). Just de egenskaperna har många personer inom NP svårigheter med, särskilt inom autismspektrat.

  Bara testing (09.46). Har skrivit två inlägg som inte gått att skicka, fel på min mobil, I guess. Skriver på nytt när jag får tid.

  Jättekul, grattis Engla! 🙂 Tycker hon har verkat mer avslappnad och glad sedan hon började hoppa in på skolor. Inläggen från helgerna känns mer genomarbetade nu lustigt nu. Jag tror verkligen det är lätt att ”fastna” i influencerjobbet, särskilt som många säkert längtande suckar ”vilket drömjobb!” och det förväntas vara så härligt och lyxigt. Men att dag ut och dag in sitta och fotografera sin fika, sig själv, snacka hårförlängning och kläder kan ju självklart bli trist i längden. Man får ju ingen stimulans från andra människor, även om hon så klart har maken och barnen att prata med. Jag tror det nya jobbet har med fritids/skola att göra för hon verkar ha trivts så bra. 🙂

  Fortfarande ingenting om att Apan drar in övergrepp på barn och att hon som 9åring inte tyckte att det var obehagligt att få en vuxen mans penis i halsen pga att hon har älskat att suga sen födseln? I en kontext som ska vara sexuellt underhållande och upphetsande för vuxna?

   Din andra kompis Hedén är väl lyrisk över detta Camilla.

   Varför förvränger du vad som sades? Du tar saker ur sitt sammanhang och får det att låta som något helt annat. Såg man liven så vet man att det inte alls var så hon sa. Och hon sa det inte alls för att göra vuxna upphetsade. Jag hoppas att folk vet bättre än att köpa vad du säger rakt av här.

    Ok. Vad sa hon då? Vad är det jag säger som inte stämmer? Hade varit intressant om hon själv kom in här och återgav exakt vad hon sa och i vilken kontext. Eftersom det var helt sjukt, och alla normala människor uppfattade det som helt sjuk.

    Vem pratar om 9-åringar, spädbarn och oralsex – och konkluderar att det inte var så farligt att suga penis som barn? I vilket syfte gör man det? ”Snuskzone” herregud.

    Att apan låtsas att hon gillar swingersklubbar pga att hennes ”kille” behöver ha sex med unga, snygga personer struntar jag i. Det är sorgligt bara. Det får hon prata om hur mycket hon vill, och frigörelse är bra.
    Men det är över alla gränser att dra in övergrepp på barn och tro att man är fri och härlig.

    ”Varför skulle det vara konstigt för en 9-åring att suga ***? De har ju ätit glass”

    Dra åt helvete med normalisering och förskönande av brottsliga handlingar. Säg inte saker som att du har ”älskat att s*** *** från födseln” i samma andetag som du pratar om ditt nya projekt ”snuskzonen”

    Jag tycker så synd om hennes barn, och hade hon varit mitt barns lärare hade jag tagit barnet ur skolan direkt.

    Jag förstår att det är jobbigt att vara ”tillsamnans” med någon som tycker att du är så oattraktiv att han måste ligga med andra för att tolerera ert ”förhpllande”, jag förstår att det är jobbigt att ”vara med” någon som tycker att du är fet och oattraktiv. Jag hade förstått den totala gränslöshet som uppstår i syfte att behaga- om hon hade varit 15 år.

    Men jag kommer aldrig förstå eller acceptera att en vuxen människa drar det så långt som att dra in barn.

     Dra in barn? Hon pratade om sina egna erfarenheter av övergrepp när hon var just ett barn.

   What? Fy vad osmakligt.

   Var finns detta att läsa?

    Det var en live hon hade där hon diskuterade kring sina erfarenheter av övergrepp som barn. Det var inte i syfte att upphetsa och jag vet inte vilka tolkningar g gjorde och hur. Jag antar att hen hyser något agg mot apan för det där är en mycket orättvis beskrivning av vad som sades i liven.

     Men vad sa hon då om det ovan inte stämmer? Höll hon på med oralsex när hon var 9 år?!

      Om man vill kalla övergrepp att ”hålla på med oralsex” så ja.

      Sen kan jag såklart inte redogöra vad hon sa under en hel live och jag tycker inte att det är min uppgift att återge hur hon upplevde övergreppen. Det förklarar hon bäst själv så jag skulle vända mig till henne om jag var du.

      Men i övrigt så diskuterade hon tabut kring att tycka om övergreppen medan de skedde. Hon jämförde bland annat med hur MJs offer beskrev att de tyckte om honom och relationen de hade med honom och att man faktiskt kan tycka om övergreppen också när de sker, trots att det är fel. Att inte alla övergrepp är direkt traumatiserande medan de pågår. Kom ihåg att det handlar om barn och förövaren oftast är någon de känner och har förtroende för.

      Men som sagt, det är apans erfarenheter och vill man veta mer om hur hon upplevde så får man fråga henne i stället för att tro på vad någon anonym påstår (mig inkluderat). Ett tips är att följa henne om man vill veta mer om vad som sägs i hennes lives.

      Moddades men det dyker väl upp här tids nog. Kort sagt så hänvisar jag till apan då det är hennes erfarenheter och hon kan förklara det bäst.

      Tyvärr så är det inget nytt att saker rycks ur sina sammanhang och blir sanningar här inne. Jag önskar väl att folk inte köpte någons ord rakt av (mitt inkluderat) utan att ha hört själv vad som sades. Lite kritisk kan man ju vara.

       Men återberätta bara? Eller peka på var och hur jag återger detta på ett felaktigt sätt?

       Verkar faktiskt som att du såg liven och därför inte _kan_ säga att jag ljuger eller tar saker ur sitt sammanhang. Sorgligt att du som vuxen människa försvarar det här.

        Jag såg liven ja. Jag säger inte att du ljuger utan att du tar sakerna ur sitt sammanhang. Och att det skulle ha varit för upphetsning hon berättade det är väl en konstig tolkning tycker jag.

        Nej jag tycker inte att det är min uppgift att återge vad någon annan berättat om övergrepp i en lång live. Varför? Därför att saker just tolkas om hejvilt när man plockar ur vissa delar och det bara är apan som kan förklara hur hon egentligen menade. Jag kan bara säga hur jag tolkade det och jag tolkade inte det hon sa så som du gjorde. Som sagt, jag hoppas att ingen tar det du eller jag säger som en sanning om vad apan sa eller menade. Speciellt inte om må inte såg liven själv

    Ett svar finns i modd.

    B

    Hon pratade i en live, tror att hon tog bort det. Sen gnällde hon om att folk har så mycket åsikter om hennes härliga sexuella frigörelse.

     Apan kan väl själv redogöra för vad som sades? Så får vi se hur normalt fungerande vuxna tolkar det.

  Verkligen nytänkande att gå in i ekorrhjuet 😂

   Vem har sagt att det skulle vara nytänkande?

   Jag älskar att vara i ekorrhjulet. Visst är det gött att kliva ur det ibland, några veckor sådär. Få vända på dygn, äta chips på en tisdag och ta dagen som den kommer. Det är fint det. Men folk tjatar om detta hjul och får det att låta som ett straff när det liksom i det som livet händer. Med hämtningar, lämningar, träningar, jobb och somna i soffan. Med pusslande och matlådor och pendling och en snabb puss i hallen. Det finns ingenting jag älskar mer än vardagslivet ihop med min familj. Visst är det svårt ibland men jag kan komma på mig själv, sittandes vid matbordet efter ännu en minst sagt kaosartad middag, med bordet fullt av disk som väntar på att sättas i diskmaskinen att det finns ingenstans jag hellre vill vara just nu. Sen jag slutade se veckan endast som en transportsträcka till helgen har det verkligen börjat kännas mer betydelsefullt, så lätt att bara låta dagarna rulla på annars. Semestern är bra för att skapa minnen men man ska inte glömma att det i vardagen som livet verkligen händer.

    Klokt och sant!

    Vad fint! Det är så man vill ha det!

    Eh… Jag jobbar hemifrån, eller nån annanstans om jag känner för det, och bestämmer själv hur mycket och när jag ska jobba. Är det bara fasta arbetstider, pendling och matlåda som ger livskvalitet? Jag har aldrig nånsin somnat i soffan, så jag har väl missat själva livet, då – att vara så trött och uttråkad att man somnar!

     Oj, vilken passiv aggressiv kommentar! Hur kunde du ens tolka min kommentar som kritik över hur DU lever ditt liv. Vad som ger en livskvalitet tänker jag är olika för varje individ. För mig är det så otroligt mkt livskvalitet att få leva vardagsliv ihop med min familj men också att ha ett betydelsefullt jobb att gå till varje dag. För dig är det uppenbart något annat som ger livskvalitet och det är väl helt okej antar jag. (Tyvärr låter du dock jättebitter så utifrån din kommentar låter det inte alls som du är nöjd med din tillvaro.) Det jag mest ville säga med min kommentar är att många är så snabba med att slänga skit på det så kallade ekorrhjulet så man glömmer att det är vardagen som utgör livet. Vardagen blir en transportsträcka till helg och semester för DÅ ska livet levas. Jag har valt att sluta ha det synsättet och för mig blev livet så mycket mer levande då. Sen måste jag bara tillägga att det låter helt otroligt att inte en enda gång ha somnat i en soffa. Jag har ALDRIG somnat i en soffa pga uttråkad men däremot ett flertal ggr för att jag t ex missbedömt hur långt det kvar av filmen, för att jag har flyttstädat en hel dag, för att jag bara är jävligt trött men ibland tillåter jag mig faktiskt att somna pga så jävla mysigt att somna med huvudet i knät på den jag älskar 😉

      Åh, det där sista känner jag igen! Jag somnar ofta i min sambos knä när vi kollar på film just för att jag blir så himla lugn och trygg av att ligga just där, i hans knä. Är annars en rätt uppskruvad person som har svårt att komma till ro, men just där är min tryggaste plats i världen, så jag somnar typ jämnt. Världens tråkigaste filmsällskap, haha, men jag har sagt att han får ta det som en komplimang 🙂

       🙄

       Samma här, mysigt🥰

      Det var märkligt vad mycket du lyckades tolka in i min kommentar! FYI: Jag lever också vardagsliv med min familj, och jag upplever mitt arbete som meningsfullt . Och jag tycker att mitt arbete är så roligt att jag aldrig har tänkt tanken att veckan skulle vara en transportsträcka. Men jag har inga fasta arbetstider, ingen pendling och ingen matlåda och trivs bra med det. Bra att du trivs med ditt. Jag fick lite verklighetens folk-vibbar av din kommentar, som om inga andra än anställda med fasta arbetstider har ett vardagsliv eller vet vad det är att arbeta.

       OMG. Apan-som-håller-händer-för-ögonen-emojin. Well. Kul för dig att du lever ett sånt härligt liv att du aaaaaaldrig har tänkt att veckan ibland bara är en transportsträcka till helg eller att du aaaaaaldrig har somnat på en soffa pga lever ett sånt kul liv så du inte blir lika uttråkad som vi andra. Grattis! Orkar inte.

        Jaha, jag får väl sätta mig i soffan och ta en sån där insomningstablett, eller vad det heter, och skriva ”jag längtar till helgen” på ett papper tills jag slocknar 🙂

     Jag tycker det är hemskt att jobba hemifrån. Gör det ibland när pendeltågen strular. Älskar att gå upp tidigt på morgonen (trots att jag är vansinnigt trött) och komma iväg till kontoret, umgås med kollegor, gå på möten, känna gemenskap med andra. Detta ger mig livskvalitet 😀 alla är vi olika

     Tycker matlåda är kasst dock, gillar nylagad mat till lunch.

     Gillar att somna i soffan. Känner mig kränkt av din kommentar! 🙁

    Allt har sin charm.
    Jag är i kontakt med många som brutit sig loss från traditionellt lönearbete och de är också väldigt lyckliga och tillfreds med sin tillvaro. De älskar sin vardag med allt vad det innebär i form av stressfria morgnar, tidiga hämtningar och noll tidtabellsproblem i familjen. De skulle aldrig byta tillbaka till när livet snurrade som ett hamsterhjul.

    Personligen tror jag det är två faktorer som avgör – dels att situationen ska vara självvald (inte ofrivilligt arbetslös eller långtidssjuk för att nämna några exempel) och dels en stimulerande tillvaro med möjlighet till aktivt liv. De jag pratar om rider, går kurser, spelar golf, reser, engagerar sig i projekt m.m.
    En del sitter i styrelser eller har andra uppdrag.

    Med andra ord, saker som gör att deras tillvaro inte systematiskt krymper. Vilket jag tror avgör skillnaden mellan det understimulerade och det meningsfulla.

    Jag håller med. 🙂 Tycker också det kan vara otroligt SKÖNT med en ”vanlig anställning”. I perioder har jag drömt om eget företagande, att jobba i pyjamas från sängen typ, men det har ju nackdelar det också. Har vänner som är egenföretagare och de har svårt att slappna av på kvällar och helger bland annat. Jag har ett väldigt trivsamt jobb just nu där jag har lagom arbetsbelastning. Går dit, njuter av en kopp kaffe med kollegorna som är härliga, samma med lunchen, gör mitt jobb som är helt okej stimulerande, går hem kl. 16:00 och tänker då inte minsta lilla jobbtanke förrän jag kommer nästa dag. Har även flextid och kan lätt anpassa mitt schema. Så just nu hade jag nog hellre haft mitt jobb än att vara egenföretagare. Känns bekvämt och enkelt, men så var jag utbränd för några år sedan och trivs väl med fasta rutiner p.g.a. det också 🙂

     Låter väldigt härligt! 🙂

  Jag har haft en tanke med detta ämne ett tag. Såg någon av er ”Mitt perfekta liv” på SVT? Kortfattat handlar det om fyra unga youtubers som har psykisk ohälsa och talar med en psykolog om detta.

  Min tanke under programmets gång var att de kanske hade mått mycket bättre ifall de faktiskt hade ett 9-5-jobb? För nu jobbar dem själva hemma, har inga kollegor och inga fasta tider plus att de är ganska mycket ensamma med sina tankar. Hade de haft ett jobb med kollegor(kanske kombinera youtube med det? sitta tillsammans med andra på kontor?) så kanske de hade faktiskt mått bättre? Eller dömer jag folk för hårt?

  Vissa av er verkar inte vara riktigt kloka. Bella har kalas för sin dotter – orosanmäl!!

  Anna säger något extremt gränslöst – taget ur sin kontext!!

  Det finns verkligen ingenting som kan förklara eller försvara vad hon sa. Önskar att jag hade det i text, så hade ni själva fått avgöra. Har svårt att tro att jag kan återge det på ett äckligare sätt än hur det sades. Ens om jag försökte.

   Jag ogillar dem båda på olika sätt… Kan inte förstå hur Anna kan vara anställd som lärare när hon säger och gör så sjuka saker offentligt.

    LaLa

    Menade absolut inte dig specifikt, jag menade de människor som går all in med gift över något ganska trivialt, samtidigt som de inte kommenterar detta med ett enda ord, förutom försvar.

    Man får ogilla båda, men det är så tydligt att kritik från vissa här är personnumret.

     Japp, jag är verkligen inget fan av Bella men ofta går det överstyr med avskyn mot henne i kommentarerna. Finns många influencers som förtjänar mer kritik än de får…

  Så sinnes att du modererar mina kommentarer Camilla, jag säger ingenting olämpligt. Möjligtvis är min årsberättelse av vad som sades olämplig för den här bloggen, och det ÄR ju olämpligt i sak. Men jag har verkligen gjort mitt bästa för att bädda in och censurera det hemska som sades i liven. …Är det en kompis-tjänst?

   Jag har släppt på alla kommentarer som fastnat så du kan lugnt andas vidare denna sköna måndag. 🙂 Eftersom den här kommentaren gled rakt igenom så fastnade förmodligen din förra kommentar på något ord.

    Ok, då har några kommit bort. Får jag fråga vad du hade gjort om IL hade pratat på det här sättet? Retorisk fråga….

    Btw: Jag andas inte lugnt, jag har ont i magen. Och känslor av illamående över att folk -du- verkar tycka att detta är trivialt. Bevakning my ass, du kastar skit på dem du ogillar och låter sånt hör passera pga vänskap.

    Ps. Det var ganska roligt att du slängde en känga på Schyman för hennes medverkan i en podd, när du själv har medverkat i en podd med en dömd sexualförbrytare. Som du dessutom försvarar. Det var iofs ett barn som blev utsatt där och inte CW. Då.

     Vilken podd har jag medverkat i?

      Förlåt Camilla, jag skrev fel. En dömd sexualförbrytare som utsatt ett barn har medverkat i DIN podd.

       Vad har du rökt? Vilken podd?
       Jag släppte några avsnitt av ”Bloggbevakningspodden” för flera år sedan och den enda som medverkade i den var min sambo. Han är mig veterligen inte dömd för några brott.

       Du är inte moddad hittills – oavsett vad du påstår – men fortsätter du i den här takten så kommer du hamna där. Garanterat.

        Du har alltså inte poddat med Nemo Hedén? Ok

         Nej.

          Det är det säkert – en intervju som efterfrågades av er men som ingen blev riktigt nöjd med.
          Grotta runt i den allt ni vill, men jag har diskuterat klart den intervjun för längesedan.

           Hehe nej, det var en intervju som efterfrågades av Nemo själv! Det som önskades av dina läsare var en genomgång av hans bakgrund bland annat. Inte en intervju med ännu fler lögner

   G, kan du inte hitta ett eget forum att härja runt i istället för att läsa en blogg du uppenbarligen stör dig på och som inte verkar bidra till ditt allmänna välbefinnande.

  Hm, Engla med heltidsjobb ska alltså träna ännu mer, 4 gympass i veckan räcker inte… Tror knappast att hennes ytliga fixering kommer att avta. Det krävs mer än ett heltidsjobb för att bryta ett galet konsumtionsbehov o usel självkänsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *