Sandra Beijer testar Lash Lift och blir instängd i sin hjärna

Däremot hände en sak som händer mig ibland när jag hamnar i situationer där jag inte kan se nåt, eller när jag hamnar i för trånga utrymmen. Jag vet inte varför denna skiten händer. Men känslan av att jag inte kunna öppna ögonen nästan övertog allt annat och strax kändes som att jag föll och föll, genom golvet tills jag inte visste vad som var upp eller ner. Som att jag var instängd i min hjärna. //Sandra Beijer

Okej, jag som hade kunnat tänka mig att testa lash lift tidigare känner mig helt plötsligt som en skeptiker av Jämtlands storlek.
Sån här skit håller min hjärna på med konstant. Ska man vara stilla så kliar det överallt och måste man vara tyst så får min hals helt plötsligt ett enormt behov av att behöva harkla sig.

1. Säg att jag inte är den enda?
2. Vad är er upplevelse av lash lift?
Ett konstant fallande eller kan man kanske lyckas somna månne?

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vill också testa men är rädd att få panik. Eller typ behöva gå på toaletten 😝

  Svara

   Våga testa! Har haft massor med kunder som varit nyfikna, men rädda. Efteråt så har alla sagt att det inte alls var så farligt som dom trott.
   Gå till en salong där du känner dig trygg. Det underlättar om salongen är förtroendeingivande 😉

   Svara

  Vad är detta? Aldrig hört talas om detta.

  Svara

   Det är som det låter, ett ”franslyft” 😊
   Behandlingen går ut på att permanenta dina egna fransar så att dom får ett lyft och en böj.
   Det ger ansiktet ett piggare utseende. Dina fransar framstår som längre och dina ögon får ett piggare utseende.

   Svara

  Har testat och fick liite ångest, men helt okej. Ingen känsla av fallande. Det som var värst för mig var att det gjorde så sjukt ont i nacken! Precis som när man ska tvätta håret hos frisören fast en mycket längre tid. Det positiva var att jag mest fokuserade på att det gjorde så jävla ont så hann inte tänka så mycket på ångesten av att behöva blunda;)

  Svara

   Åh fy. Jag hatar att gå till frisören just för att jag måste sitta i den dör vidriga stolen. Usch. Man kanske kan be om en kudde under nacken?

   Svara

  Holy crap en bild där hon har munnen stängd!?

  Svara

  Vad gör hon på den högra bilden?? 🤨

  Svara

   Vad hon gör? Fotar sina fransar I guess.

   Svara

   Fotar näsborrarna, tror jag.

   Svara

   Hennes ”sexy pose” öppen mun

   Svara

    Så jäkla trött på att se den sedvanliga hängande underläppen. Väldigt osmickrande!

    Svara

     Tråkig kommentar hörru.

     Svara

  Ot ; Greta på omslaget av Time magazine. På tal om mäktig. Bam Bam Bam Bella 😂.

  Svara

   😴

   Svara

   tidning = papper = nedhuggna träd = dåligt för miljön ≠ greta är en miljöhjälte

   Svara

    Tidningen finns på nätet vet du..

    Svara

    Tidning = återanvända tidningar.

    Svara

   Går det verkligen inte att ENBART hylla Greta?

   Svara

  Skulle nog aldrig kunna göra lash lift eller ögonfransförlängning…skulle tycka det är för obehagligt att behöva blunda så länge och att någon ska pilla runt mina ögon…nej jag kan ju knappt använda en ögonfransböjare själv😂

  Svara

   Det är väldigt avslappnande och skönt. Lätt att man somnar. Jag var jätteorolig första gången och tog till och med atarax 😂 men det gick hur bra som helst

   Svara

  Tycker mest det är en onödig grej. Mascara räcker om man vill känna sig lite extra fin! 😊

  Svara

   Om DU vill känna DIG lite extra fin…

   Svara

    Precis JAG! Skrev bara vad JAG tyckte 😘

    Svara

     Aha språkpolis är DU också ser JAG, även om MAN inte kunde trott det! 😂😂😘

     Svara

    Det var ett jävla tjöt om ”man”.

    Man funkar utmärkt i sammanhanget och är inte språkligt fel.

    Svara

     Nej. ”Man” används när man pratar generellt och allmänt. När man pratar om sig själv så bör man använda just ”jag” eftersom det inte är någonting generellt.

     Svara

      Kanske menade både jag personligen och rent generellt. Tänkt på det!

      Så fjantigt att kommentera hur folk skriver, vuxna människor?!

      Svara

       Men vad man känner sig fin i är ju högst individuellt och ingenting allmänt.

       ”Man kan inte äta glass före kl 12, man börjar må så dåligt då!” Ser du det knasiga i att använda man i den meningen?

       Svara

        Vem bryr sig!

        Svara

         Man bryr sig!😉

         Svara

        fast hon pratade ju om vad hon tyckte att MAN (gemene man, folk i allmänhet, generellt) kan göra för att MAN ska bli snygg. (enl. henne)

        Synonymer till man
        [mann]
        pron. folk, de; någon, en, en annan, en ann, jag, vi

        nej det är inte fel.

        Svara

         If you don’t understand I can’t help you🤦‍♂️

         Svara

         Då hade hon kunnat säga ”Jag tycker att man kan ta lite mascara och bli lika snygg..” utan att påstå hur ”man” generellt känner sig i mascara.

         Svara

          Det hade hon kunnat, men det känns underförstått att det är vad hon tycker.

          Svara

  Gör lashlift var 8:e vecka och det har aldrig varit några problem. Att göra fransförlängning är mycket värre. Har svårt för att någon rör mina ögon men gör du lashlift på en seriös salong är det inga problem. Håller länge och blir alltid jättefint. Enda nackdelen är att fransarna får en lite konstig böjning om man väljer att inte göra om lashliftet efter ca 8 veckor!

  Svara

  Jag har testat en gång. Såg fördjävligt ut. Fransarna var helt snea och konstiga. Dessutom blev de helt raka sen när det släppte. Lägg pengarna på nåt annat!

  Svara

   Lash liften sitter kvar under hela fransens levnadscykel. Inget som tappas efter en tid.
   Det du upplevde som rakt måste ha varit när dina nya fransar kom fram och dom behandlade hade tappats.
   Såg liften konstig ut direkt efter däremot och du var missnöjd så borde du ha gått tillbaka till salongen.

   Svara

  På Insta hävdar BlondinBella att man ska ha ett ”safe card” i sin garderob. Vad menar hon med det? Är det en direktöversättning från svenskan ”ett säkert kort”? Blev lite tokigt där tror jag…

  Svara

   Den lilla svarta klänningen?
   Eller en livvakt med en kortlek av stål att använda som kaststjärnor?

   Svara

    Måste vara det sistnämnda…

    Svara

   Ett ”safe card” som dessutom satt sjukt jävla illa.
   Ibland undrar jag hur det kan gå så snett med plagg i hennes garderob när hon har en egen stylist och folk som skräddarsyr saker åt henne.
   Hon har ofta så himla snygga kläder men detta?? Fattar ingenting?

   Svara

    Menar du den svarta Ida Lanto? Jag tyckte den var skitsnygg!

    Svara

     Inte den! Posten efter!

     Svara

      Den där hon har typ bajs på händerna. ✋🏿

      Svara

       Nice att använda en färgad emoji för att symbolisera bajshänder.

       Svara

        Men snälla rara. 🤣

        Svara

         Håller ändå med, sjukt opassande med den emojin

         Svara

          Hahaha

          Svara

           ? Vad var roligt??

          Hahaha, men vad fan. Hennes han är bajsbrun och hon visade en emoji med en bajsbrun hand. Inget mer med det.

          Svara

     Verkligen snygg 😍

     Svara

    Fast det där var väl ändå onödigt. Självklart väljer man kläder efter vad man själv tycker är bekvämt/fint. Finns inga rätt eller fel. Precis som folk som inte förstår varför hon har den frisyr hon har. Uppenbarligen gillar hon ju den.

    Svara

     Isabella springer runt i sommarkläder mitt i vintern osv. så tvivlar på att hon väljer saker baserat på vad som känns bekvämt eller bra. Tror hon sätter på sig det hennes stylist säger är inne.

     Svara

   Amex med unlimited credit? 🤣 Passar väl Bellan bra 👍

   Svara

   Och denna ”Joel Svantesson” som försvarar Bella på var och varannan instagrampost. Undra han är en riktig Bella-riddare som är här inne och försvarar henne med?

   Svara

    Han kanske har fått det från sin politikermamma Elisabeth Svantesson.

    Svara

    Han håller på så överallt, man ser hans kommentarer i vareviga post man öppnar. Så jävla trött på honom och då är vi ändå bekanta… Har verkligen noll förståelse för vita mäns eviga behov av att hävda sig, inte är han vidare blygsam när det gäller att framhäva sig själv heller.

    Svara

     Märkligt av en vuxen trebarnsfar att ägna tiden åt sådant. Jag ska i och för sig inte säga något då jag läser här och kommenterar men jag har inga barn och har gott om fritid.

     Svara

    Det kanske är han som är ”Stollis” här?

    Svara

   Hennes bröst såg i alla fall enorma ut på den bilden.

   Svara

  Lash lift är trams och dumheter (iaf om man som jag har spikraka fransar och spikrakt oböjligt hår i allmänhet), YUMI lashes däremot är rena guldet. Det är en ny sorts lash lift med näring som gör fransarna längre, tjockare och mycket mer fogliga. Håller runt 8-12 veckor, lite längre om man har gjort det flera gånger. Nackdelen är att det är ganska dyrt, till och med dyrare än vanlig förlängning med fejkfransar på vissa ställen. Men resultatet är verkligen super.

  Svara

   Håller jag inte alls med om. Har haft korta spikraka fransar som inte syns då de pekar rakt fram istället för uppåt. Lashlift har fungerat helt perfekt för mig som nu senaste åren har böjda och fina fransar som jag behandlar var 6 vecka. Håret är dock ff spikrakt och omöjligt som iget biter på

   Svara

    Vad härligt 😊

    Svara

    Åh jag vill också ha spikrakt hår!
    Mvh Lockigt penntroll

    Svara

  Skulle gärna prova.
  Men just nu kör jag fransförlängning.
  Älskar att alltid se sminkad ut när jag vaknar 😊

  Jag har extremt tunna hårstrån och kan aldrig göra någon snygg frisyr eller uppsättning. Går aldrig till frisören.
  På något vis blir fina fransar mitt hår..
  fattar ni?

  Svara

  Hur funkar lashlift om man har linser? Behöver man ta ut linserna när det görs? Och kan man isåfall sätta in dom direkt efter så man inte behöver gå runt halvblind?

  Svara

   Varför skulle man behöva ta ut sina linser? Hoppas att dom inte är i ögonen och gräver när det är lashen som ska liftas

   Svara

    Fan vad tråkigt att allt ska svaras på drygt här inne. Någon som uppenbarligen inte vet ställer en fråga. Varför inte svara seriöst i stället om du nu vet att man kan ha linserna i?

    Svara

    Inte alls en dum fråga. När man hanterar kemikaler kan man ibland behöva ta ut linserna. När jag har läst labbkurser på universitetet var vi alltid tvungna att ta ur linserna eftersom vissa kemikalier (om man får dem i ögonen) kan få linserna att smälta och skada ögonen.

    Svara

     Precis! Ingen dum fråga alls, som förtjänade ett vasst svar. Finns alltid en risk att man får nån vätska i ögat, även om tanken inte är att saker ska hamna där.

     Svara

    Man ska ta ut sina linser. Det är en viktig rekommendation som alla seriösa företag ger innan behandlingen.

    Svara

    Frågade eftersom man t.ex vid färgning av fransar rekommenderas att inte ha linser. De är ju ändå i närheten av ögat med olika medel även om de inte petar rakt in i det.

    Svara

   Man kan ha linserna i under hela tiden 🙂

   Svara

    Fast seriösa salonger ber en att ta bort dem. Jag råkade ha linserna kvar en gång när jag skulle göra fransförlängning, det var inte kul när lite lim letade sig in under ögonlocket. Vad är problemet med att ta ut dem och sedan sätta in ett par nya efteråt?

    Svara

    Man ska varken ha ögonsmink eller linser i 🙂 det brukar även stå när man bokar.

    Svara

   Har linser och gör lashlift, jag kommer dit i glasögon. Har råkat få lite färg i ögat (de färgar fransarna först, iaf på mig, då jag har väldigt ljusa ögonfransar) vilket sved en del och hade jag haft linserna i då hade det inte varit nice. Ska nog inte vara några problem att sätta i linserna strax efter, men skulle inte ha i under tiden. 🙂

   Jag rekommenderar det verkligen, känner mig så fin i flera veckor efter när jag har gjort det.

   Svara

   Jag kommer dit och åker därifrån med glasögon ist. Man ska inte ta på , peta, blöta ner, eller gnugga på fransarna under de 48 närmsta timmarna och det är svårt att undvika det när linserna ska ut eller in. Dessutom som flera skriver, kan det svida ordentligt om det kommer in färg eller permanentvätska i ögat och att då dessutom ha linser i låter inte kul.

   Svara

  Men jag frågade varför man skulle behöva ta ut sina linser. Jag har linser själv och undrar GENUINT varför man skulle behöva ta ut sina linser. Och att jag hoppas att dom inte gräver i ögonen när det inte finns någon anledning till det, när det somsagt är lashen som ska liftas.
  Jag menade inget drygt öht. Försökte inte ens vara otrevlig. Ber om ursäkt att jag uppfattades så

  Svara

   Problemet med text… Man får inga ledtrådar som tex blick, röstläge osv. Fint att du kommenterade igen och förklarade 🙏

   Svara

   Har du färgat fransarna någon gång så vet du att när man tvättar av kan det komna in i ögonen lite och svida. Med lashlift då även lm du har ögonen stängda så antar jag att permanentsvätskan som luktar ganska skarpt kan irritera linsen? Är man inte halvblind så hade jag tagit ut dom under behandlingen

   Svara

   Att man rekommenderas att inte ha linser i innebär väl inte automatiskt att de ska gräva i ögonen 🙂 ganska konstig tolkning. Men av säkerhetsskäl så bör man inte ha linser i förebyggande syfte, om något skulle hamna i ögonen. Vi är ju trots alla bara människor. Ibland kan saker gå snett.

   Svara

  Ha! Kanske e sist på bollen nu, men att det står att det är ett visst antal kommentarer som sedan visar sig inte stämma överens med det antal som står kanske är för de plockats bort/hamnat i modd?
  Och! Kom på att bland det bästa man kan göra för att få cash att växa är väl att köpa/sälja fastigheter. Kan IL få till tillräckligt stort intresse för huset kan hon säkert få bra betalt för det och tjäna nån miljon när hon säljer om, låt oss säga, 1 år? Dessutom måste hon väl kunna göra något form av skatteavdrag på lån osv för att hon använder huset som arb. plats?

  Svara

  OT

  Insats nya svarsfunktion visar exakt på hur irriterande det är att behöva klicka på något för att kunna läsa svaren som en har fått och hur dålig överblick det blir.

  För mycket jobb och skapar mer förvirring än att bli mer lättförståeligt. 😓😑

  Svara

   Nej jag tycker tvärtom. Speciellt i långa kommentarsfält där det tenderar att bli flera olika spår.

   Och här inne tänker jag att man skulle kunna ha alternativet att fälla in/ut trådar just för att kunna lättare hänga med i de trådar man vill och slippa scrolla långa trådar om det som inte intresserar en.

   Svara

    Bättre då att du skulle kunna fälla upp, inte behöva fälla ner vid intresse för det du inte ser vet du inte att du skulle vilja läsa heller.

    Svara

     Det spelar inte mig någon roll vad som är default.

     Svara

      Är infällt default kan jag ju fälla ut allt om jag vill och tvärtom.

      Svara

       Fast där har du min invändning. Det är jobbigare att fälla ut hela hela tiden om vi utgår från att man vill läsa det mesta.

       Den som inte vill läsa tycker jag borde vara den som fick göra jobbet och är också den som kan göra ett val baserat på mest info.

       Svara

        Det spelar ju egentligen ingen större roll eftersom vi varken kan fälla in eller ut här inne😊

        Svara

         Och har man en gång fällt in/ut en tråd ska man inte behöva göra det en gång till utan den ska ”fastna” så.

         Svara

          Här instämmer jag. 😊👍

          Svara

         Det har efterfrågats av några här förut. Därför tog jag upp det nu när jag dessutom har ett exempel där många kan skapa sig en direkt erfarenhet. 😊

         Svara

          Ja jag själv är en av de som efterfrågade det i och med bytet av portal. Jag tycker fortfarande att det skulle vara bra här inne där kommentarstrådarna kan handla om allt möjligt. Hänger man med i olika trådar med andra lååånga trådar mellan så skulle det underlätta att kunna fälla in de man inte följer med i. Eller fälla ut de man följer med i, hur man nu vill ha det.

          Svara

      👍🙂

      Svara

  Åh jag som velat testa men efter den meningen skippar jag det.
  Var på ansiktsbehandling en gång där de lade tjock lermask även över ögonen och fick fullständig panik, de fick ta bort den direkt. Efter det får jag panik i trånga utrymmen, hjärnan ändå…kul.

  Svara

  Jag slutade sola solarium (för många år sedan) just pga av att jag bara föll och föll och föll och föll. Och nej, det är ju omöjligt att somna också när hjärnan håller på så.

  Svara

  Det blir otroligt snyggt och när de färgar fransarna samtidigt har man typ dockfransar länge. Inte obehagligt att göra på en proffsig salong. Jag gör det var tredje månad. Passa på till sommaren! Rekommenderar varmt!

  Svara

  Ohhh, Greta Thunberg på framsidan av Times Magazine! (Jublande applåder) Kanske världens nästa framgångsrika kvinna är svensk trots allt 😉

  Svara

  Jag har jätteproblem med det där men det gick super! Kände mig riktigt avslappnad och hon spelade lugn musik. Sen när det bara var att vänta släckte hon ner och jag låg där med en filt. 🙂

  Svara

  Testade lash lift, obehagligt och tryckte verkligen mot ögonen när hon skulle ”kamma upp” fransarna.
  Hade fransförlängning i 2 år innan och där kunde jag somna haha 😂

  Svara

   Var yumilashes jag gjorde*

   Svara

  Jag tyckte det var det absolut mest klaustrofobiska jag någonsin varit med om och hade svårt att klara det! Och jag är inte ens klaustrofobisk! Var tvungen att bara lägga 100 % fokus på andningen för att inte paniken skulle ta över. Vill göra igen pga resultatet, men kommer tyvärr inte klara det mentalt så jag skippar :/

  Svara

  Vill testa! Har någon tips på en bra salong i Stockholm? Alltid fullbokat på Lashlift Stockholm 🙁 tack!

  Svara

   Roc Brows!

   Svara

  Inga problem alls.
  En lugn stund där man inte kan göra mycket mer än att blunda o chilla

  Svara

  Kom precis hem efter att ha gjort lashlift. Har gjort det fyra gånger. Första gången vad lite läskigt för då visste jag inte hur länge de olika momenten skulle hålla på. Idag tog det en timme och då färgade jag ögonbrynen och vaxade dom också. Blir en väldig skillnad och jag är jättenöjd.

  Svara

  Jag blir väldigt förvånad! utför flera lashlift/dag och gjort i flera år och har aldrig hört NÅN som ens varit i närheten av sådana obehagskänslor 😳
  Tvärtom så somnar många.. De som haft andra ”obehagliga” upplevelser måste ha gått till någon som inte vet hur man hanterar kunderna på rätt sätt..

  Svara

   Tror många som har de känslorna helt enkelt inte ens tar sig till salongen och när det specifikt skrivs om denna upplevelse svarar de som känner igen sig, som utgör en minoritet totalt. Vet inte riktigt hur en bra fransstylist ska fixa min klaustrofobi, hur duktig den än må vara… tror det är annat bakom än hur duktig stylisten är på sitt jobb.

   Svara

  Jag låg i en timme, har social fobi, behövde hosta och fick panik mitt i. Vet inte om hon märkte något dock men det är drygt att ligga där och inte gå röra sig

  Svara

  Skulle gärna prova men vågar inte. Har gjort fransförlängning några ggr men fick tyvärr sluta med det eftersom jag får såna klaustrofobikänslor. Hemskt, paniken bara växer och jag blir skakig och illamående. Kan verkligen inte slappna av. Synd, för det blev ju jättefint.

  Svara

   Precis samma här, har slutat göra dom nu pga det. Skulle fixat mina i tisdags men va tvungen att be dom sluta innan dom ens hann att börja och fick skamset gå därifrån

   Svara

  Jag såg ingen direkt skillnad. Men kul om hon tycker det är guld.

  Svara

  tkr inte om att blunda , och speciellt inte bland okända människor när ja ligger på en typ brits med ihopkletade ögon så jag drog länge på att testa men de gick fint när ja väl gjorde lash lift , inga tankar om att ja måste titta utan avslappnad och prata med tjejen som gjorde de 😂😂

  Svara

  Inga problem att ligga och blunda så länge, men veckorna efteråt bröts mina fransar av i böjen:( Kommer aldrig att testa det igen.

  Svara

  Har gjort men blev inte mycket till resultat. Man vill ändå använda mascara och böja upp dom själv. Hade inte ens funderat på att det skulle vara jobbigt att ligga där?? Höll inte i 6-8 veckor för mig. Max 4. Men är väll olika…

  Svara

  Älskar lashlift! Har tid bokad imorgon!
  Har annars lätt skräck för allt i vita rockar! Och sprutor!

  Svara

  Hört att det sliter på fransarna och yume lashes ska vara bättre? 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.