Har Isabella Löwengrip fått hybris?

Enligt en intervju i Dagens Industri så planerar Isabella Löwengrip inte bara att sluta blogga på svensk till fördel för engelska, utan har även planer på att börsnotera sig själv 2020, via Löwengrip Invest.
Investmentbolaget omsatte 7,5 miljoner kronor 2017 och beräknas omsätta 16 miljoner kronor under det brutna räkenskapsåret 2018, samtidigt som Isabella siktar mot 100 miljoner för 2019 enligt intervjun.

Två frågor:
1. Vad tror ni om en blogg, enbart på engelska?
2. Vad tror ni om hennes mål på 100 miljoner?

Jag är mest nyfiken på om hon själv kommer använda den kollektion för Ellos som hon fotade igår, eller om den är mer för oss – pöbeln. 😉
Och också om det kontorshotell h0n hyrt in sig på verkligen kan vara säkrare än Urban Escape? Så många frågor… 

Källa: www.isabellalowengrip.se

 

315 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sjukt

  Svara

   Att skriva ”blogga på svensk till fördel för engelska” är inte riktigt heller att blogga på svenska…

   Svara

   Hon vill nog flytta från Sverige för att undvika att betala skatt, reklammarkera mm…

   Svara

    Hemvist måste inte påverka skatten.

    Svara

   Vem tvättar pengar genom Löwengrip?

   Svara

    Åhå, kan det vara så 💡🤔

    Svara

   Att hyra rum på ett kontorshotell kan alla göra! Att däremot skryta om att hyran är 500.000kr i månaden är farligt. Frågan är om det håller vid en revision tillsammans med övriga kostnader!

   Svara

    Dessutom ljuga om att det är ett eget kontor är än värre

    Svara

  Hoppas hon mår sina mål!

  Svara

   Weeeeell, själv unnar jag bara bra och uppriktiga människor framgång…

   Svara

    Håller fullkomligt med dig. Lögnaktiga personer är det värsta jag vet!

    Svara

  ”Fått hybris”? Ja, det var väl längesen..

  Svara

   Man kan ju inte få nåt man redan har

   Svara

  https://m.facebook.com/groups/1600060006965248?view=permalink&id=2058457121125532&anchor_composer=false
  Kommentarerna från hennes aktiegrupp är inte nådiga. Verkar som att allt fler har upptäckt hur landet ligger.

  Svara

   Länken funkar inte

   Svara

   Det är sluten grupp, så går inte att läsa!

   Svara

   Ah fan! Kan inte bifoga bild hit. Men Pingis delar artiklen och folk kommenterar bland annat ”Nej tack. Helt fel i tiden.” Eller att hon redan idag avger noll trovärdighet och varken är transparent samt erkänner att hon manipulerar sina läsare med gulliga hotlappar osv. En av kommentarerna har i skrivande stund ca 82 som har gillat. Om någon från gruppen kan fixa en screenshot och använda minfil för att dela screenshot är ni hjärtligt välkomna!

   Svara

    Mejla Camcam printscreens!

    Svara

    Du manipulerar dina läsare däremot, ordet gulliga avslöjar dig C och övrigt som du skriver också. Ser alltid direkt när det är du som skrivit, gissar att du även skrivit där och varit aktiv där med ilska och kritik.

    Svara

     Finns ju faktiskt fler som kan ordet ”gulliga”.

     Svara

     Jag är inte Camilla.

     Ordet gulliga var ett ord som jag använde för att återge kommentaren som skrevs i kommentarsfältet. Kan vara personen fått inspiration härifrån, men såvida jag vet föreligger det inte någon patent eller liknande på att använda ordet gulliga, så kanske det bara var ett ord personen tyckte passade på Isabellas hotlappar. 😊

     Svara

     C är i USA, tror inte tidszon mässigt hon skriver nu. Och om hon gör det, skriver hon med sitt namn inte alias. Finns nog med Bella kritiker utan att hon behöver låtsas.

     Svara

     Hur är vädret i Cannes? Har ni trevligt?

     Svara

     Fan, hur får man tag på licens att säga ”g*lliga”? Jag vill också kunna säga och skriva ”g*lliga”. Notera självcensuren :p

     Svara

    Jag är med i gruppen och skulle inte uppskatta om det tas printscreen från den slutna grupp det är.

    Svara

     Ja, det är nog många som känner likadant om saker som delas. Internet kanske inte är rätt plats?

     Svara

     Namn lär ju bli maskade som vanligt

     Svara

  100 miljoner i Zibawianska dollar kanske. Då kan hon köpa 3 ägg.

  Svara

  Låter mest som PR-strategi – hon förväntar nog sig att folk kommer att böna och be om att hon ska fortsätta blogga på svenska.

  Svara

   Lite som när nån lämnar en Facebookgrupp och ba’: ”Nu lämnar jag den här gruppen!!!”

   Jaha? Har du bestämt dig, så varsågod! 🤦‍♀️

   Svara

  När kommer bokslut 2018? Känns som att det kommer vara en tydlig signal om exakt hur illa det står till…

  Svara

   Normalt får man vänta ett drygt halvår på ett bokslut (det är sex månader man har på sig att göra bokslut efter räkenskapsårets utgång och sedan ytterligare en månad för att skicka in bokslutet till Bolagsverket).
   Så vi talar början av 2020. Men är omsättningen bra så kommer förstås Bella att skriva om den. Resultatet kommer hon kanske inte att prata så högt kring eftersom kostnaderna säkert har ökat ordentligt i jämförelse med tidigare år.

   Svara

   Jag tror inte att det går dåligt för Löwengrip Beauty rent försäljningsmässigt, de har ju massor av återförsäljare och det verkar som att produkterna ut den gamla serien går åt. Frågan är väl hur långsiktigt det är och om de kommer kunna upprätthålla bra resultat dels på ”premiumprodukterna”, dels på den nya budgetserien. Norden borde vara deras största marknad så det verkar korkat av dem att överge den.

   Svara

  Hon har väl insett att alla ser henne som ett skämt. Få inom kommunikationsbranschen som fortfarande tycker hon är något att ha. Hon har kört sitt varumärke i botten.

  Svara

   Jag förstår inte hur företag fortfarande vill använda henne som reklampelare för sina produkter. För alla tänkande människor så är ju hennes förtroendekapital helt förbrukat. Vem vill köpa en produkt som hon gör reklam för?

   Svara

    Ja det låter ju som att samarbetet med Ellis är slut i och med den här kollektionen på Isabellas blogg. ”Grande Finale” skriver hon.

    Svara

     De hade ju ett kontrakt på ett år, det är ju därför. Ellos använder sig av en massa andra också, bra att variera sig. Precis som Löwengrip Beauty också byter försäljningsställen vilket är bra, smart och naturligt att göra.

     Svara

   Får bli hotlappar på engelska sen då 😆

   Svara

    Gäller att stava rätt då 😂

    Svara

     Someone put neels in my sushi!

     Svara

      ”I hejt ju Isabella. I vill put neels in your sushi. So fun!”

      Svara

       And then you can not gasa and live in the fastlajn anymore!

       Svara

     ”Im in my essay!”

     Svara

      Va, fattar inte?!

      Svara

       Har sett influencers skriva det ett par gånger, vad de vill ha sagt är ”Jag är i mitt esse”, inte ”Jag är i min uppsats”

       Svara

    Hon hade INTE skrivit hotlappen själv ! ! Hon hade hittat den på sin bil, någon hade satt den på hennes bil !

    Svara

     Ska vi skriva ”hej Marisol” nu istället för ”hej Simon”?

     Svara

      Nej det behöver du inte skriva, jag är inte Marisol. Det är så sjukt, ni säger om Bella men det är ju du/ni som manipulerar dina läsare och har övertaget med härskartekniker och kan manipulera genom att radera, blocka och försöka påstå saker och trycka in i folks medvetande.. och håna genom hej simon, hej marisol, stollis osv… hoppas du snart åkt dit duktigt, att du faller… Det är lönlöst och onödigt att försvara Bella här och onödigt att skriva rätt och sanningar för det bara hånas attackers och avslås direkt… fy fn… Hoppas folk fattar bättre iaf, men som sagt du har det bra som kan styra och påverka… Njut av USA nu ist för att förfasa dig över Bella och släpp din fixering och din smutskastarkampanj lite.

      Svara

       Men det har ju redan kommit fram bevis och förstahandskällor på att dem var fake❤️

       Svara

       Du har rätt hon hittade den på sin bil, men hon skrev inte om det då.

       Istället väntade hon till ett annat tillfälle för att få mer clicks och skapa drev mot Hampus och förstärka den hotbild som inte var så stark. Bella manipulerar sina läsare – men det tycker du är OK?

       Svara

        Hon använde sig av den när CC avslöjade statistikbluffen, för att få det att framstå som att CC skapat ett farligt hat och drev mot henne. Dessutom beskar dem bilden så man inte skulle se var någonstans bilden var tagen

        Svara

       Man ska älska sin nästa😊

       Svara

      Hen skriver som Stollis…

      Svara

     Nice try, stollis!

     Svara

   Marknadschefen på mitt jobb tycker (tyvärr) att hon är sjukt grym som lyckats ta sig dit hon är med ingenting. Han tar upp henne som exempel på hur man kan lyckas som ung kvinna hela tiden. Säger såklart emot honom men det är för döva öron.

   Svara

    Han har ju inte fel. Som ung kvinna var hon grym. Som närmare 30,inte lika grym.

    Svara

     Men det är väl grymt att som nästan 30 lyckas skaffa ett stort fin hus, och en business som sträcker sig utanför Sverige, att ha lanserat sina produkter runt om i världen oavsett hur de säljer. Så ja han har ju inte fel. Bra att han inte läser här och inte påverkas av skitsnack och skvaller.

     Svara

      Nej han har ju inte fel i sak, det är sant. Men tycker att det finns många andra bättre exempel på kvinnor som lyckats, än Bella. De brukar jag ta upp när han nämner henne (det börjar bli lite tjatigt nämligen…).

      Svara

       Brukar din chef missa att använda punkt, skriver långa osammanhängande meningar samt använder orden ”håna, fixering, skamma” med mera , så vet jag vem din chef är….😂

       Svara

        Och dra in andra influensers och att de minsann inte granskas lika hårt trots att de gjort a, b, c …

        Svara

      Ja med lånta fjädrar kan man tidvis flyga högt. Så högt att man kommer i kontakt med solen. Maskrosbarn kan också bli brända av solen, kanske därför att de blir bländade på väg upp?

      Svara

       ”Maskrosbarn”

       Svara

    Jag tycker att han har rätt. Hon är cool som vågar vara så annorlunda!

    Svara

     Finns väldigt många människor som är annorlunda, det är mycket vanligt.

     Svara

    Well, som marknadschef kan jag imoneras hur hon lyckas bli omtalas överallt, hon är onekligen bra på det. Men hennes marknadsföringsmetoder som många gånger är oärliga och olagliga, hennes språkbruk och hur hon beter sig mot sin målgrupp och hennes ekonomiska förehavanden… Icke imponerad, snarare varnande exempel.

    Svara

  Jag såg någonstans att förklaringen till att Bella bytte lokal från Urban Escape var att dörren till kontoret där var för smal.
  Bellas stora huvud fastnade i dörren när hon skulle flaxa in med sin lattemugg första morgonen 🙂

  Svara

   Inte tillräckligt med Lebensraum till hennes ego.

   Svara

    Riktigt osmakligt skämt.

    Svara

     Relax your butt

     Svara

   Tror det var Camilla som skrev det först i ett inlägg 🌷

   Svara

  Kommer inte orka fortsätta läsa på enbart engelska. Har absolut inga problem med att förstå, utan handlar mer om att jag gillar att ”mata hjärnan med skräp” på mitt eget modersmål. Skulle inte heller gå in här (med närmast maniskhet) 20 ggr per dag om bloggbevakning var på engelska.

  Svara

   Jaaaaa, tack för att du satte ord på mina tankar/känslor!

   Läser jag skräplitteratur läser jag oftast på svenska, p.g.a. chill och behöver inte anstränga mig. Favoriter och klassiker på engelska. Jag har aldrig tänkt på det som du sa det, så tack! 😊

   Svara

   Nej nej nej.. Inte engelska 🙄
   Def inte m den engelskan som skrivs på hennes Insta o bloggen

   Svara

    Den finns redan på engelska idag, funnits i flera år. Innan fanns den på tyska och arabiska också. Men jag hoppas den finns kvar på svenska också, att den kan läsas på både svenska och engelska.

    Svara

   Läser inte hennes blogg idag, men gillar inte att läsa bloggar skrivna på dålig engelska, när det finns så många bra som är välskrivna.

   Svara

   Jag bor i ett engelskspråkigt land men är svensk o älskar att läsa alla smaskigheter på svenska, blir för knepigt på engelska, man missar detaljer

   Svara

  Hon rymmer väl och försöker sopa igen spåren eftersom hon enligt rykten ligger riktigt risigt till hos bland annat skatteverket. Vet dock inte om det är sant, men sticker hon pga det hoppas jag ändå att hon kan bli dömd. Någon som vet om man kommer undan med ekobrott genom att flytta utomlands?

  Svara

   Hon sa i sin frågestund på insta att hon inte ska flytta från Sverige p g a barnen. Däremot ska två av hennes anställda flytta till NY.

   Svara

    Och vad ska de göra där kan man ju undra? Köpa annonser i Good Housekeeping och hålla hyrda kontorsstolen på Svenska Handelskammaren varm?

    Svara

    Vilket lika gärna kan innebära att de ska dit ock plugga eller något liknande, och så arbetar dem timmar för henne när hon råkar vara där också.

    Svara

     Haha sannolikt! Och hemmateamet på Lidingö kanske samtidigt är hur hon finansierar huset. De jobbar ngn timme i veckan men hyr också rum i villan 🙂

     Svara

   Haha tror hon rymmer från skatteverket asså.. tror du hon vill utomlands för att komma undan ekobrott.. jösses vilka dumskallar här haha. Det finns nog för det första inget ekobrott att fly ifrån, för det andra så vore det sjukt korkat att försöka fly från något brott. Hon flyttar väl för att hon vill utomlands, för att vidga sina vyer, för att bredda sig och sina bolag sin business… Det är inte så konstigt, ganska smart.. sen tror jag inte hon trivs så bra i Sverige med allt skitsnack och jante.. det kan man förstå. Det där- att de inte kan göra så mycket mer i Sverige – stämmer ju faktiskt, så det är smart att ta sig utomlands och sikta på andra marknader.

   Svara

    Fast hon lever ju på skitsnacket och jante – utan detta hade hennes provocerande inte haft någon effekt och hon hade inte blivit stor eller fortsatt aktuell.

    Svara

    Hur vet du att det är så som du skriver, exempelvis varför il väljer att byta Sverige mot utlandet och att det inte har begåtts något brott? Varför är du så upprörd?

    De flesta som läser och skriver här har ju säkert ganska bra koll på hushållsekonomi och därför ställer sig många frågan hur il kan fortsätta med sin livsstil. Det hör ju inte till vanligheterna ens bland våra kungligheter att ha så stora spenderarbyxor på. Dessutom är influenseryrket ganska obruten mark och det finns nog många frågetecken som skatteverket vill räta ut. Det är inte illvilja bakom alla kritiska kommentarer här och därför ser jag inte att det finns anledning att gå till försvar heller.

    Svara

  Hoppas att hon hittar en person till sitt team som kan uttrycka sig ordentligt på engelska innan bloggen ska vara enbart på engelska!

  Svara

   Tänkte samma. Då får den bloggen vara bättre än den skit-engelskan dom producerar just nu, på tex insta och dagens engelska version. Och Bella kan ju definitivt inte skriva några inlägg. Man får sår i ögonen av formuleringarna hon värker fram ibland.

   Svara

  Så nu ska hon hänga på kontor No18 med andra influencers. Det var inte så mycket skrytvärde i den adressen, MEN troligtvis EXTREMT hög säkerhet i Kumla-klass.

  Svara

   Frågan är vart Löwengrip Beauty tagit vägen?
   Inte för att de är så många anställda kvar men finns bolaget kvar och har det också flyttat till No 18?

   Svara

    Hon sa att löwengrip beauty och löwengrip invest skulle flytta dit i en instastorie för ett tag sen.

    Svara

   Men eftersom de är på resande fot mycket så är det ju onödigt med ett stort och dyrt kontor, bra att spara in på den kostnaden och lägga de pengarna på annat som lanseringar, resor och så ska de ju ev ha en lägenhet i New York. Allt kostar. Det där med säkerheten har nog folk missuppfattat lite, tror att hon känner sig otrygg på vissa ställen som stora garage och liknande – hon har torgskräck och blivit förföljd av stalkers och hon vet att många hatar henne så jag förstår att hon tyvärr kan känna sig otrygg. Det verkar ju vara jättefint där de ska husera nu, och är säkert tryggt också 😉 Det andra såg väldigt omysigt ut det lilla man fick se på bloggen.

   Svara

    Zzzzzz…..

    Svara

  Vad gör hon i Cannes med sitt team? Vad är syftet? Att hon ska leka framgångsrik? Slå blå dunster i ögonen på fransmännen?
  Nu inhyrd på ett kontorshotell från att hon skulle flyttat in ovanpå Gallerian? VAD säger NHT, som sitter på svindyra överflödiga lokaler?
  Bella verkar ha bytt kapitel i sin påhittade roman och nu tror jag hybrisen och vansinnet nått nya höjder! 😯

  Svara

   Cannes är ju nya Almedalen enligt Bella.
   Alltså är hon där för att nätverka, visa upp sig själv och diverse sponsrade kläder samt träffa människor som hon kan ha nytta av.

   Svara

    Jo men! Vad är de hon ska visa upp, mer än sin hybris! 😂

    Svara

     Precis, vad bygger hon sitt varumärke på?! En tvåbarnsmamma som med hjälp av 10 personer kan sköta hem och barn samtidigt som hon sminkas och fixas för plåtningar och event runt om i världen. Entreprenör kan hon knappast kalla sig i fortsättningen om Invest är det enda bolag som hon är aktiv i. Eller tycker hon att hon ”bygger bolag” genom att vara reklampelare åt andra entreprenörer?

     Svara

      Ellos Har varit den stora inkomsten!
      Det är märkligt att hon vågar ta bort bloggen och den inkomstkällan på två miljoner! Vad ska hon leva av då! Ingen vaktmästare ute i villan på Lidingö! Vem sköter om allting?med byggnationen!? Är det barnflickorna?
      Jag tycker inte att hon är någon förebild alls för andra kvinnor! Jag undrar vem hon gör det gentemot?
      Det börjar bli riktigt vidrigt när hon schemalägger sina egna barn! Usch!
      Om hon inte trivs ute på Lidingö! ???
      Varför göra den här satsningen över huvudtaget och sedan använde sig av stalkers för att få bo på hotell alla helger hon inte har barnen! Hon må vara produktiv men hon finns inte där för sitt företag och hon har ingen som helst marknad i usa ännu! Att vara modell för mors dag/ Ralph Lauren var ju ett tröstpris ifrån deras sida!

      Svara

       Använda sig av stalkers? Schemalägga sina barn? Nej ge dig nu med påhitt, lögner och smutskastning!!! Bella med team bör ta tag i förtalsanmälningarna.

       Svara

        Det är ingen lögn! Det var isabella själv som skrev att hon hade tid med sina barn fram till halv två! Det är heller Ingen lögn att Isabella bor på hotell! Hon namnger ju dem varje gång hon checkar in och ut!
        3. Ellos har ju inrett även inne i Lidingö villan så det är ingen hemlighet att de åtminstone haft ett stort samarbete! Så var i bestod förtalet menar du? Det var inte ens ett påhopp på lyxliv/ flygresor! Bara att det låter väldigt märkligt med en lansering i usa just nu när kronan är svag & renoverar sitt hus i stora drag? Är det förtal att undra vem somsom tar hanf om företag/personalen! Det är en relevant fråga?

        Svara

        ”Påhitt, lögner och smutskastning” -copy+paste x1000… 😴

        Svara

         Glöm inte ”vinkla, skamma, besatt, söka vård”. Ordförrådet känns igen vid det här laget.

         Svara

     De senaste ingreppen? Nya peruken?

     Svara

      Mitt svar var till anonym 9:27 om vad hon ska visa upp.

      Svara

    Har någon sett när hon använt kläderna hon köpte i Balmains butik i Milano i höstas? Undrar om de ens köpte klänningarna… då borde hon ha hittat tillfälle att använda plaggen och skryta?

    Svara

     Hade hon redan gjort pattarna då? Kläderna kanske inte passar 😁

     Svara

   Hon letar nog rik gubbe nu, sista desperata åtgärden.

   Svara

    Ja, det tror jag är det huvudsakliga målet

    Svara

    Sorgligt.. men tyvärr inte otroligt 🙁

    Svara

    Detta är enbart räligt. Snälla, skriv inte sånt, vi kan vara bättre än så här!

    Svara

   Enligt hennes frågestund på insta så är hon där för att bygga sitt varumärke. Jag kan bara inte komma på vad hon bygger det på? Om Beauty är på fallrepet så återstår hennes egna Invest som går ut på att hon är influencer. Grejen med framgångsrik entreprenör känns som den har fallit. Hon ska med andra ord göra reklam för olika produkter/tjänster men till vilken målgrupp? Inte till hennes svenska följare tydligen utan till andra länder. Hur tänker man bygga upp den följarskaran? Så många frågor… Och vem finansierar det här sista (?) rycket för att lyckas?

   Svara

    Så många frågor nu känner jag!

    Svara

    Som jag skrivit förut. Hon ska bygga sitt eget varumärke. Som är hon och hennes egna sociala medier. Krämer, skor, champagne och skor är nog något hon kommer att skippa delägarskap i, på något vis.
    Nya Silvstedt eller varför inte Kardashians. Jag tror att det är hennes mål.

    Svara

     Om hon ska hamna på Silvstedt-nivå måste hon definitivt börja vika ut sig och skaffa ett sex appeal som typ europeiska män tänder på, och jag hoppas innerligt att vi inte behöver se det gå så långt.. kanske en bra psykolog hinner fånga henne innan det sker.

     Svara

      Är det därför hon sitter och biter sig i läppen under sin live?

      Svara

       Ja, vad i herrans namn var det om? Blev obekväm av att se det..gång på gång. 😉

       Svara

    Tycker det är så sorgligt att hon på något vis snurrat in sig i villfarelsen att hon kan SLÄPPA företagandet och businesslivet och helt gå över till influencer – och lyckas med det på globalskala i miljonklassen?!

    Förlåt, låter taskigt men Isabella är INTE tillräckligt spännande/intressant/snygg/unik för att utländska modedesigners och skönhetsimperier ska vilja ha just henne som reklampelare och köra runt henne på galor världen runt… Det finns supermodeller till detta, Bella Hadid och Kendall Jenner, samt otaliga influencers som blivit kända enbart på sitt utseende, sminktutorials, youtube etc. Känns verkligen som att Bella vill in där och snurra, men det kommer inte gå. Så otroligt dum och naiv hon är som inte stannar i Sverige, och faktiskt satsar på sitt företag, utvecklar det och njuter av sitt hus och barn. Vidrigt att det enda hon vill är BORT.

    Svara

    IL verkar ha mycket svårt att hitta sitt nya vinnande koncept. Hon ger intryck av att vara helt vilsen och att sluta blogga på svenska och fokusera på att bygga ett varumärke i USA är mer än desperat. Jag uppfattar henne som manisk och att hon helt förlorat verklighetskontakt. Det är synd om henne och jag hoppas att det finns någon nära henne som bryr sig om henne som kan förmå henne att ta time-out.

    Svara

     Vilset intryck håller jag med om. Det här med att basunera att man ”lämnar Sverige”, VEM väljer bort PR på det sättet? Hon är uppe i det blå, inte för att hon har ambitioner och drömmar, men för att hon beter sig helt ologiskt och ja, nästan maniskt (nej, menar inte att HON är manisk per defentition såklart..men beteendet just nu).

     Svara

      Det är märkligt och verkligen sad att hen inte kan landa i verkligheten med hus/hem & hennes väldigt fina barn!
      Vad skulle bli bättre i New York? Det är en fråga och inte förtal! Det största för vanliga människor/föräldrar är barnen s väl och ve och framför allt! Största av allt är när de börjar skolan! Att trivas!
      Visst är det trevligt med nöjen & glans
      Men inte när det tar över allting else! Jag har bara förundrats över tidsaspekten! Att det ska pressas in saker och ting när allting som i slutändan blir bra, tar väldigt lång tid!

      Svara

      Vad har hon för rådgivare egentligen? Verkar ju inte vara så bra tyvärr😔

      Svara

   Om de vore smarta NTH så skulle de unvika att göra affärer och samarbeten med henne det skulle gynna de mer än missgynna.

   Svara

  Jag tror det går lika bra för henne som det gjorde när Filip&Fredrik började podda. På engelska.

  Svara

   😂

   Svara

  En annan grej som jag inte får ihop i artikel är att hon påstår att hennes företag som jobbar med sociala medier omsätter 2 miljoner i månaden. Några meningar längre ner säger hon att samma företag omsatte 7,5 miljon 2017 och satsar på 16 miljoner för det brutna räkenskapsåret 2018. Hur får hon ihop de siffrorna? 2 miljoner i månaden eller 16 miljoner om året? Det är som att hon inte kan hålla isär sina lögner.

  Hennes börsintro (om det ens blir någon) kommer floppa rejält. Kanske finns det några som inte kan så mycket om investeringar som kommer köpa några aktier, men ingen vettig investerare kommer vilja köpa aktier i hennes bolag. En snabb analys av företaget visar ju att ägaren lever lyxliv på företagets pengar, överanställer personal vilket kommer göra att aktieägarnas vinst minskar. Ägaren pratar öppet om att hon manipulerar och ljuger om saker som berör hennes verksamhet, mm. Efter den korta analysen oavsett vilket företag det hade gällt, så hoppas jag att ingen köper aktier i hennes bolag. Det finns så mycket regler man som företag måste förhålla sig till om man driver ett bolag på börsen, och det finns inte en chans att Blondinbellas företag kvalar in på de kriterierna.

  Känns för övrigt som att fler än vi som läser den här bloggen har börjat vakna upp gällande Blondinbella. I en grupp som handlar om aktier så postades den här artikeln och flera personer har skrivit kritiska kommentarer om hennes företagande, och jag har nog aldrig sett så många gillamarkeringar på en kommentar i den gruppen tidigare, som ett av de kritiska kommentarerna om blondinbella fått. Det visar ju på att även andra har börjat sett igenom hennes fasad.

  Svara

   Vi behöver inte vara så oroliga över den där börsintroduktionen.
   Ingen bank eller annan rådgivare kommer att vilja hjälpa Bella med att göra bolaget börsfähigt eller ens försöka sätta samma ett prospekt.
   Se bara hur det såg ut när Ellen AB kom med sitt publika erbjudande 2017. Kan man tänka sig Bella sätta ihop 52 sidor om Löwengrip Invest för att inbjuda till aktieteckning? Not.
   https://www.ellen.se/wp-content/uploads/2019/02/170524Ellen_prospekt_170524_556419-2663.pdf

   Svara

    Hahahahhaha det är kanske mangold eller någon annan skitbank som skulle kunna ta i detta, ingen av de seriösa skulle gå i närheten av henne och hennes bolag

    Svara

    Hur skulle hon kunna ha ett börsbolag med sina förljugna skriverier? Man får inte göra kursdrivande uttalanden utan substans, finns strikta regler för sånt.

    Svara

   Ser framför mig hur Mats Qviberg garvar läppen av sig när han läser prospektet och sedan blankar skiten ur aktien.

   Svara

   Hon kanske tar siffran från den bästa månaden som kanske var nästan 2 miljoner. Har det hänt en gång så är det ju så. 🙄

   Svara

   2 miljoner i månaden är nog inte orimligt. En dag i veckan skapar de content och då för flera företag. Säg att hon får 100-200 tkr per samarbete, då är det inte svårt att komma upp i en halv miljon i veckan, tvärtom. Lägg till det hennes ”speeches” som säkert också ger en ersättning på samma nivå. Att hon sedan har skyhöga omkostnader för alla team och resor är en annan sak men IL räknar ju alltid företagens framgång i omsättning i stället för resultat.

   Svara

    Tror poängen var att siffrorna inte hänger ihop 2 miljoner i månaden blir 24 miljoner om året. Själv undrar jag om de tänker skaffa sig någon engelskkunnig som skriver bloggen eller om drn ska skrivas på Bella-engelska?

    Svara

     Den skrivs redan på engelska, den har funnits på engelska i flera år.

     Svara

      Av en 20 årig praktikant som bott i USA i 2:an på gymnasiet och därför har det som ”modersmål” i CV:t. Hittar på nu alltså men det är på den nivån. Och jag menar inte att det måste vara perfekt men om man bara ska tjäna sina pengar på en engelsk blogg måste den vara fan så mycket bättre.

      Svara

   Kan det vara så att hon t.ex det första halvåret i räkenskapsåret inte omsatte 2 miljoner i månaden (minns inte när hon gick ut med summan) och därför blir det totalt 16 miljoner? 🤔

   Annars finns det INGEN _vettig_ anledning.

   Svara

    Var tvungen att kolla nu. Den 11 november 2018 skriver hon om vändningen de har gjort till 1,5-2 miljoner i omsättning i månaden. Så det kan faktiskt stämma med totalt 16 miljoner.

    Dock är hon ärlig (!) med att vinsten inte är så hög då det bland annat är mycket personal som ska finansieras. Så oavsett om det stämmer med 16 miljoner i omsättning så låter inte företaget särskilt intressant för en börsnotering i vilket fall som helst 😛

    Svara

   Om hon ens vet hur mkt det kostar att börsnoteras 😂

   Svara

  Wetterholm strikes again. Återigen hån över folk som inte tycker det är ok att barn ovetandes hamnar på bild. Ironiserar över folk med skyddad identitet.

  Svara

   Låter som en vettig och sympatisk människa!

   Svara

   🙄🙄
   Helt djävla otroligt.

   Likaså henne kommentarer kring surrogatmammor. Jisses

   Svara

    Använde Kim Kardashian som exempel också, utan att först googla och ta reda på varför hon använde surrogatmamma. När folk berättade låtsades hon som att det regnade 🤦🏼+ att Kim snart är 40. Wetterholm skrev som att hon var 30, ”Varför skaffa många barn på en gång när man kan vänta”. Jadu… Aldrig riktigt gillat Carola, tycker hon ofta kommer med skumma åsikter.

    Svara

   Hon är väl tröttsam om någon… Har de åkt på sin resa än till influencerpris? 🙃🙃

   Svara

    Nix.
    Och det har inte blivit mer reklam för den heller tror jag 🤪

    Svara

  Låter orimligt att hon ska avveckla det enda som verkar vara riktigt lönsamt. Skulle vara spännande att se hur många veckor det skulle ta innan de började skriva på svenska igen och hur motiveringen skulle låta?

  Eller räcker reklam på instagram nuförtiden så bloggen bara känns överflödig? Läser den inte så vet inte om hon gör mycket reklam via bloggen också?

  Svara

   Det är i stort sett samma reklaminlägg på bloggen som på insta.

   Svara

  När man postar en bild av sig själv och sina barn i en privatjet på väg till Cannes med texten ”I’m just a mother and a boss building my own empire 👩‍👧‍👦” samtidigt som ens företag dräneras på personal och inte ens har råd med eget kontor längre…

  1) Ja nog får hon gärna skriva bloggen på engelska, förutom att ingen läser den och hennes engelska inte är på den nivån. Och hon verkar inte kunna anställa nån som har den nivån heller. De tyska och arabiska versionerna som hon fortfarande använder i sin marknadsföring verkar ju försvunnit.

  2) 💸💸💸 Är Löwengrip beauty/Invest/NTH/Hermine Hold fortfarande igång om 3 år får hon vara nöjd. Det hon gör nu är ju en modern version av att spela fiol medan Rom brinner. Inte undra på det med lite insyn har övergett henne.

  Svara

   Det där med barnen…kan inte undgå känslan att de är rekvisita. Kollade hennes IG stories igår och när hon hänger med barnen på flyget är det kameror överallt som dokumenterar. Väl av planet snurrar hon runt med Sally och samtidigt kollar hon in i kameran flera gånger. Jag kanske överreagerar, får bara en så dålig känsla av att även den lilla tid hon har med barnen ständigt ska vara ”content”. Hoppas det bara verkar så, att hon faktiskt är närvarande och med dem utan folk och kameror runt dem ständigt.

   Svara

    Jag bodde granne med en kvinna tidigare som gjorde precis detta. Hon var med i en engelsk tv-serie som heter ”too rich to parent”, det var riktigt obehagligt att se henne försöka bygga upp en bild av att hon är både en fantastisk mamma och företagare på TV, medan man i verkligheten såg att hon bara stod och rökte utanför huset hela dagarna och att barnen alltid togs hand om nannies, chaufförer, &c.

    Svara

    Hon har ju själv sagt att hennes enda intresse för andra människor är hur hon kan (ut)nyttja dem. Att hon vänder och går är mormor pratar för hon tycker det är tråkigt och hon tjänar inget på det. Fatta vilken sjuk människa som inte bara gör så, men som dessutom SKRYTER om det! Klart barnen är rekvisita, hon visar upp dem när affärerna går dåligt och hon får kritik för sitt senaste idiotiska utspel. Finns inte en endaste geniun känsla i den kroppen, insidan är lika fake som utsidan.

    Svara

   Hela Cannes är så fel!
   Det passar inte in i hennes liv för hon har barnvecka och för att hennes företag flyttar kontor och tydligen genomgår petsonalförändringar. Det känns så otroligt själviskt att åka och ingen kan väl tycka (utom Marisol som fick åka med) att hon är en bra chef just nu.

   Svara

  I hennes live igår
  ”Jag ser aldrig på film eller tv-serier”
  Får en fråga om varför hon ska till en filmfestival
  ”Det är viktigt med networking även om jag inte har ett filmintresse”
  Några min senare i liven
  ”I Cannes ska se Tarantinos nya film, jag älskar Tarantinos filmer”
  Trodde inte hon såg på film eller hade intresse för det ….

  Svara

   Lol hon kollar ju om SATC varje gång hon ska till NYC så hon kan leka Carrie.

   Svara

   Jag la märke till precis samma sak. Skrattade högt åt det. Så svårt att hålla sig till sanningen, tydligen. 🙂

   Svara

   Men snälla… Alla ser väl på någon film då och då även om man kan säga att man inte har ett filmintresse – en del ser på mycket film och har därmed ett filmintresse, andra går på bio två ggr om året och kan älska filmer av en speciell regissör – så det var inget konstigt, där fanns inget fel men du lyckades ändå hitta fel – och få 82 gilla, det säger en del om nivån och intelligensen här. Suck och hjälp…

   Svara

    Fast det är ju just det där att allt ska vara så märkvärdigt och extremt, alltid och aldrig om allt hela tiden. Ok att det måste spetsas till lite för att skapa intresse men det är liksom hela tiden.

    Svara

    Men snälla. Det låter ganska blåst att först säga att man aldrig ser på film och rent utav finner det helt ointressant till att älska Tarantinos filmer. (Hon säger även under liven att hon inte kan koncentrera sig och se en hel film). Klart man inte behöver ha ett filmintresse för att tycka om film det fattar jag men sättet hon säger det på är konstigt. Och det är inget fel med min intelligens tackar så frågar det lät bara knäppt i liven. Klart vi kan uppfatta det olika men det verkar ju som att många andra också tyckte formulering lät märklig.

    Svara

     * tackar som frågar,

     Svara

  Träffar hon fortfarande den gifte mannen? Någon som vet?

  Svara

   Tror hon är på jakt efter en ny

   Svara

   Tror inte på det. Förresten, visst är det härligt att Bellaförsvararna har en välförtjänt ledig helg. Så lugn och skön enighet i kommentarsfältet nu, inga långa irriterande utläggningar om hennes förträfflighet.

   Svara

    Ja, så vilsamt för oss andra! 😊

    Svara

    Dom är ju Cannes och tvingas sälja in Bellan till alla som ser lite important ut

    Svara

    😂👌

    Svara

    Fast nu är dom (?) ändå igång tydligen. Jaja, det var skönt så länge det varade.

    Svara

  Jag tror att hon överdriver ”börsintroducera”. När hon säger det så tänker många direkt på Stockholmsbörsen, men det är ingen enkel eller billig process att ta ett företag dit. Istället tror jag hon förbereder företaget för att sättas upp på en mindre handelsplats för att kunna ta in kapital, men använder ordet börsintroducera istället för att säga att hon helt enkelt vill ta in externa investerare.

  Skulle inte bli ett dugg förvånad om bolaget istället dyker upp på t.ex en crowfoundingplattform med ”en unik chans att investera i en av Sveriges största entreprenörer” eller liknande säljsnack.

  Stockholmsbörsen har betydligt högre krav.

  Svara

   Hajen? 🙈

   Svara

   Att sälja ut en del av ett bolag till ett riskkapitalbolag t ex är förstås ett sätt att få in kapital antingen för egen del eller för att bolaget ska kunna expandera. Det är en betydligt enklare metod än ett publikt erbjudande med tillhörande marknadsnotering.
   Men det innebär naturligtvis inte att bolagets aktier blir tillgängliga för andra än de som man gör dealen med. Gör man en riktad nyemission (likt vad Ivyrevel gjorde) så får man in kapital till bolaget men späder samtidigt ut grundarnas ägarandel.
   Annars kan befintliga ägare sälja av hela eller delar av sitt innehav (exit) och på så sätt frigöra kapital och minska risk för egen del.
   Jag tror faktiskt inte Bella har tänkt igenom allt i detalj. Att ”börsintroducera sig själv” blir nog mest något som gör sig bra under en intervju på samma sätt som ”att klona sig själv” väcker intresse. Men klonen vet vi ju hur det blev med…

   Svara

  Nu har även finskspråkiga tidningar skrivit om kosmetikagurun som växte upp med icke närvarande föräldrar och som hon brutit kontakten med. Sveriges Kylie Jenner.

  Svara

   Läste att hon sagt att hon brutit även med sin mamma nu. Barnen sov över hos mormor på Valborg så det måste skett nyligen Fast det är klart, barnen har kanske inte brutit med sin mormor. Och hemmateamet hade kanske ledigt så det behövdes barnvakt då hon själv träffade ”investerare” i Köpenhamn.

   Svara

    Jennie,

    Var har du läst det? Är så vagt att bara skriva ”Läste att hon sagt att hon brutit även med sin mamma nu. ”

    Svara

    Hon skrev ju på bloggen för inte så länge sedan att hon brutit med någon i familjen. Kan det verkligen vara mamman?

    Svara

     Minns du i vilket inlägg hon skrev det?

     Svara

   Eh, va? Har hon sagt att hon brutit med båda föräldrarna?
   Hänger inte med i hennes hittepå och omskrivning av sin barndom.

   Svara

    Varför ta för givet att det är hon som gjort det? Kanske är föräldrarna som är trötta på att bli utmålade som hemska under barndomen?

    Svara

     Jag älskar så klart mina barn – men om de om 20 år försöker utmåla sin barndom som Bella gör med sin nu skulle jag ha svårt att umgås med dem…

     Svara

      Bellas pappa var kontrollerande när hon bloggade förr, men, ärligt talat vilken förälder hade inte varit det om ens (då unga) tonårsdotter hade en blogg med så många följare? Hon la upp allt om sitt liv, avklädda bilder (Vem minns inte playboy festen) osv.

      Svara

       ILs pappa var som förälder ansvarig för sin omyndiga dotters företagande och som praktiserande advokat mycket att förlora om dottern inte höll sig inom lagen ramar.

       Svara

        Han var och är jurist, har aldrig varit advokat. Otroligt stor och viktig skillnad.

        Svara

         Dessutom en jurist som blev dömd för förbjudna lån i ett större antal aktiebolag han bildade i sin rörelse som bl a tillhandahåller färdigbildade aktiebolag.
         (Man får inte starta ett aktiebolag och sedan ta ut aktiekapitalet efter att banken intygat att man satt in beloppet. Det blir ett förbjudet lån om det är bolagets ägare eller någon annan i den sk förbjudna kretsen som får del av pengarna).

         Svara

          Förtäckt värdeöverföring.

          Svara

         Helt rätt – tack! Ja stor skillnad dock kvarstår ansvaret som förälder.

         Svara

     Precis min tanke, de vill inte ha henne i familjen pga hur elak och hemsk hon har varit och är mot alla. De har väl tröttnat på alla hennes lögner och förtal och hur hon hänger ut familjen. Tycker så synd om hennes barn, hon borde inte få ha dem alls.

     Svara

      Nu gick du över gränsen.

      Svara

      Hoppas du inte är vuxen, utan bara en ungdom som inte vet bättre.

      Svara

      Hoppsan

      Svara

    Hon berättar det i en intervju med det finska modemagasinet Gloria.

    Svara

  Om det är det här som händer när Bella är singel så förstår jag varför hon typ helt byter identitet för att anpassa sig efter sina nya killar.

  Jag läste hennes blogg när hon var tillsammans med Nils, slutade sedan ett tag efter de gjort slut men började igen ungefär när hon blev tillsammans med Odd, blev hund, barn etc. Var nästan avundsjuk för att hon verkade ”got it all” då medans jag var sjukt förvirrad över mitt liv, hoppade runt på kortidskontrakt, precis började plugga och satt i ett korridorsrum och inte var jättesugen på halvdräggiga studentfester.

  Slutade läsa hennes blogg igen några månader efter att hon och Odd skilde sig. Jag tror inte jag är ensam, Bella blir till skillnad från de flesta jag känner mindre intressant som singel. (misstolka inte, jag känner givetvis inte Bella, men jag jämför henne med tex kompisar som hittar en partner)

  Svara

  Det känns som att Bella vet något som inte vi vet, som att hon har ett ess i rockärmen. Hon verkar ju ha hur mycket pengar som helst att spendera trots att inget av hennes företag på något sätt går tillräckligt bra för att motivera denna spendering. Var får hon pengarna ifrån? jag tror inte hon är så dum att hon ”gör en hajen” och spenderar andras pengar på sig själv, eller? Så många frågetecken kring denna kvinna just nu.

  Svara

   Ja, håller med! Efter Hajen och PS har hennes lyxliv eskalerat och fortsätter i samma bana
   Skumt!

   Svara

   Hennes nya inkomstkälla är ett samarbete med E. Selin.

   Svara

    Men även om man blir en rik mans älskarinna och på så sätt säkert kan bli bjuden på fint hotell i London lär väl inte han sen betala andra resor eller omkostnader man har i sitt hem osv?

    Svara

    Jag tror inte ett dugg på detta ryktet

    Svara

   Vunnit på triss?

   Svara

  Som när Filip&Fredrik skulle sluta podda på svenska och gå över till engelska…hur länge höll det? De lär ha minskat i lyssnare en hel del?

  Svara

  TV-såpa i bloggform ???

  Svara

  En sak jag inte får ihop är hur hon drar alla sina kostnader och fakturerar allting hon gör som influencer genom Löwengrip Invest som enligt allabolag.se ska syssla med ”bokutgivning” enligt bolagsverkets klassificering. Har lite svårt att se att Skatteverket anser att det är rimligt att ett bolag som jobbar med bokutgivning drar privatjetskostnader, hotellsviter och en jäkla massa annan lyxkonsumtion på företaget som en rimlig kostnad för att bedriva verksamheten. Skatteverket granskar ju om utgifterna anses relevanta för att bedriva verksamheten inom den bransch man är registrerad inom. Hade hon fakturerat det inom sitt tidigare (tror det är innaktivt) bolag Social Relations AB som är reggat som marknadsföring/reklambransch så hade hon kanske kunnat komma undan med att allt fluff behövs för att bygga henne som influencer/att det är marknadsföringskampanjer etc. Men hon kommer knappast undan med att dra av det i ett bolag som ska syssla med bokutgivning. Hennes ekonomiska rådgivare måste vara hög.

  Svara

   Det finns väl ingen klass för influensers (Bolagsverket skulle behöva uppdatera det). Allt som är för inkomstens förvärv är avdragsgillt men var gränsen går för privat förmån och företagsmässigt behov måste vara jättesvårt för alla influensers så hade väl varit toppen om skatteverket och Bolagsverket kunde vakna till liv och inse att detta är en yrkesgrupp som till omsättningen utkonkurrerar många andra numer.

   Svara

    Enligt bolagsordningen för Löwengrip Invest AB så är verksamheten:
    ”Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva föreläsningar, bokutgivningar, konsultuppdrag inom reklam och marknadsföring äga och förvalta andra företag även kläd- försäljning samt därmed förenlig verksamhet. ”
    Det verkar ju stämma. Bolagsordningen är det viktiga när det gäller vad ett bolag ska och får syssla med.
    Sedan har vi koderna i Svensk näringsgrensindelning vilka används bl a av SCB för statistik.
    Löwengrip Invest har hamnat i Bokutgivning och Konsultverksamhet avseende företags organisation.
    Kanske inte den bästa klassificeringen.
    Andra influencers har valt Litterärt och konstnärligt skapande, Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik, Produktion av film, video och TV-program eller PR och kommunikation.
    Verkar alltså inte vara någon direkt samsyn vad gäller de statistiska koderna 🙂

    Svara

   Jag undrar också vart gränsen går för ”hobby”? Vi driver en hästverksamhet och det är väldigt hårt reglerat kring vad som är verksamhet och hobby (med all rätt, säger ej emot det). Är detta ett motiverat inköp? Vad får vi använda hästarna till utan atg det klassas som hobby? Nu kanske jag jämför äpplen och päron. Men det jag vill komma till är hur motiverat allt är som IL gör för just sin verksamhet? Flyga privatjet, bo på lyxhotell, spa behandling, galor m.m. Jag tycker det låter som en hobby. Visst ger det content? Men bränna mer omkostnader än vad varje jobb ger, är det skattemässigt motiverat? Behöver hon göra allt det hon gör? När barnen följer med, blir det inte semester etc. Det behövs en granskning från skatteverket, då jag tycker det är lite orättvist, då vi knappt kan motivera viktiga tävlingar, utan att de ska ifrågasättas som hobby? Jag är inte kunnig inom skatterätt eller företagande för att ha stor tyngd i mina frågor. Men spontant känns det fel att största delen av IL liv kan faktureras. Tror influensers liv blir något att bita i för skatteverket. För jag kan knappt klappa mina hästar utan att skatta för det, för då blir det hobby. (ironi)

   Svara

  Ja.

  Svara

  Jag hade blivit så GLAD om hon knäppte oss på näsan och allt detta verkligen var underbyggt. Men jag betvivlar det.

  Svara

  Jag förstår inte hur SR kan godkänna att IL antyder att hon ska sommarprata i sommar. Även om hon inte har sagt det rent ut, men sa i Q&A att hon skulle göra ett stort PR framträdande och vi kunde nog ana vad det skulle vara för något. Vad har hon för hållhake på SR som gör att hon kan antyda vad hon vill? Trodde att det skulle vara topp topp hemligt fram till deras avslöjande

  Svara

   Fråga dem? Maila.

   Svara

    Will do

    Svara

   Jag lade också märke till det. Undrar varför SR accepterar det? Vet de om det? Ingen annan sommarpratare har ju avslöjat sig,på detta sätt.

   Svara

  Kommer inte fortsätta läsa bloggen om den är på engelska..

  Svara

   Jag är faktiskt genuint förvånad över att det fortfarande finns folk som läser hennes blogg. Obs, inget illa ment alls mot dig eller de som läser hennes blogg.

   Svara

  ot/tips

  Molly Rustas nya kille köper lägenhet till henne för 25 miljoner 🙂

  https://lagerlings.se/objekt/styrmansgatan-7/#planlosning

  Tror BB är rätt avis på att hon inte lyckats någon snubbe som förser henne med lyxlägenhet, chanelväskor, privatjet, resor runt hela jorden, boende på grand hotel i väntan på inflytt, etc. – för allt det har Molly fått

  Svara

   Fattar inte att folk är villiga att betala 25 mill för TVÅ vardagsrum och en pytteliten balkong i anslutning till två sovrum? Dömer inte, förstår det bara inte. 😐

   Svara

   Nej BB fixar ju det själv, utan snubbe

   Svara

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Svara

    Nej, banken fixar det.

    Svara

  Pingis och Bella vill sälja sin aktier i Guldkula. Står i deras aktiegrupp. En grupp som är bra så länge Pingis inte delar reklam…

  Svara

   Är det helt lagligt tillvägagångssätt?
   Hm… tror faktiskt inte det.

   Svara

   Kan inte någon som är med i gruppen fråga varför man ska köpa aktier i guldgula? Kolla don senaste rapporterna. Varför skulle jag vara intresserad av ett företag som går med förlust år efter år 🙂

   Svara

    Det är säkert trevligt att äga aktier i Guldkula.
    Även om bolaget går med förlust betalar de utdelning i form av champagne.
    Trevligt när det dyker upp en låda Guldkula lagom till jul!
    Pingis tycker väl inte hon har användning för någon champagne just nu när hon är gravid och snart ska få barn.
    Bella har inte nämnt Guldkula alls det senaste året vad jag kan minnas. Hon säger ju att hon inte dricker alkohol längre och kan inte göra reklam för alkohol då. Vill Bella dricka alkohol så får hon göra det utanför de sociala medierna (vilket vissa rapporterat om för den delen).

    Svara

  Det är väl jätteskönt om hon försvinner från Sverige och svenska sociala kanaler? Det ser jag fram emot! Då kan hon ju förhoppningsvis också sluta med sitt flygande. Alla är vinnare – vi slipper IL och hon slipper oss. Hurra!

  Svara

  Haha låter ju som ett extremt dåligt move av henne. Alla hennes pengar (från blogg osv) trillar väl in pga svenska läsare (speciellt från Umeå) och samarbeten? Varför skulle hon inte bara kunna fortsätta ha det som nu, där hon har bloggen på flera språk? Att ”stänga dörren” för hennes största kundkrets är så korkat så jag vet inte vad. Inte bara är hennes anledning väldigt luddig och märklig, utan konsumenterna/följarna kommer inte känna sig uppskattade när hon stänger ute dem för ”viktigare” följare. Men förstås är detta bara PR-trick, alternativt sitter hon rejääääält i skiten och försöker fly. I så fall får bloggbevakning börja skriva på engelska med så BB:s internationella följare kan få ta del av Ljugengrips cirkusteater 😉

  Svara

   Det blir bara löjligt, hon kan ju inte ens engelska! Ingen kommer orka läsa hennes texter, hon skriver som en 8-åring. Hon är varken snygg, snäll, talangfull, unik eller intressant på något sätt som skulle kunna dra följare utomlands. Kolla bara hur få hon har på instagram, de flesta är dessutom köpta. Hennes enda räddning nu är att lägra någon gammal stenrik snubbe som vill byta tjänster mot pengar. Därför har hon åkt till Cannes.

   Svara

    Är inte mycket för att kommentera någons utseende på det sättet.

    Skulle dock säga att hon faktiskt hade potentialen att vara talangfull, intressant och relativt unik (i Sverige då, absolut inte NY; där är hon precis som alla andra). Hon är den enda av de gamla stora bloggarna som varit frispråkig, haft åsikter, startat bolag och skrivit mycket om sig själv och sitt entreprenörsskap på ett sätt som de andra inte gjort. Jag tyckte absolut hon VAR alla de där grejerna, även om jag inte höll med henne alltid. Nu tycker jag hon är alldeles för fejk, allt är en väluppbyggd scen. Hon följer ett manus. Hon känns manipulativ, egenkär, korkad, fejk, pinsam och som att hon tappat fotfästet. Väldigt tråkigt. Hon tappade det helt de senaste 2 åren, speciellt efter skilsmässan med Odd och sen satte hon i ytterligare en ny växel igen med Hajen, PS osv.
    Ne, fy.

    Svara

    Alltså vem är du som ständigt ska påpeka hur BB inte är tillräckligt snygg för att lyckas utomlands? Är Kylie Kenner snygg eller? Seriöst? Karlie kloss? Och ändå världskända. Dina kommentarer är ofräscha och då gillar jag inte ens Isabella

    Svara

  Tror inte hon försvinner eller slutar blogga på svenska. Det var väl ett knep för att komma i tidningarna igen. Överlag, herregud så korthuset rämnar…

  Svara

  Men oj..

  Svara

  Det har hon väl haft hela tiden. Hybris alltså.

  Svara

  Alltså det finns ju verkligen ingen långsiktighet i nåt hon gör.. såg den där gamla bilden med henen och Porschen, haha kommer ni ihåg hennes STOOORA ”biintresse”?? Sen har vi haft champagne, Balmain och tusen andra saker som det inte kommer ett knyst om nu.
  Och nu är det alltså utomlands och Cannes som gäller… För hur många sekunder då?

  Finns nog inget som skramlar så ihåligt som hennes skryt.

  Svara

  Det är väl inget nytt…

  Svara

  Svar på fråga 1: Haha
  Svar på fråga 2: Haha
  Hennes tidigare bloggnamn ”blondin”bellla har aldrig passat in så bra som nu.

  Svara

  Jag ställde en fråga – hur säkerheten på ett kontorshotell kunde vara bättre än på det kontors de valde bort. Först publicerades kommentaren men sedan togs den bort.

  Överlag så är det extremt få kommentarer hos henne nu och i princip endast positiva så det tas nog bort en hel del.

  Svara

   Tror färre läser hennes blogg nu!
   Jag läste där jämt förr, men nu bara här och det är tack vare alla kommentarer! ❤️😊

   Svara

   Bellas nya kommunikationsguru Marisol (även kallad Simone) har tydligen instruerats att städa ordentligt bland kommentarerna efter en period av i princip fritt fram.

   Svara

    I så fall lyckas hon mindre bra (eller inte förstår ironi…). Min kommentar tog bort (i och för sig efter att ha publicerats) – undra hur länge denna får vara kvar 🙂 Dock måste man säga att den som skrev den har skrivandets gåva 😉

    ”Anna skriver: 18 maj, 2019 kl. 01:50
    Vad härligt med ännu en flytt och vad starkt och modigt av dig att fortsätta gasa på och våga satsa. Trots att kontorsbyte inte är en dans på rosor så tror jag att det är det en essentiell del i bolagsbyggande då de anställda mår bra av miljöombyten och nytänkande.

    Själv startade jag eget aktiebolag som 15 åring och satte redan då som mål att ha kontor i Hötorgsskraporna. Förra året när vi nådde 87 miljoner i omsättning och hade 25 anställda gjorde vi äntligen slag i saken!

    Tyvärr hade inte mitt företag en lika rolig anledning till flytten som du har, då vårt beslut grundades i ett stalkerbeteende från en före detta anställd. Det hela började att den f.d. anställda anklagade vår Skandinaviska President of Sales för att ha en affär med henne. Nog för att vår PS kan vara lite väl karismatisk, men han är lyckligt gift sedan 9 år. Vi misstänker att anklagelserna var ett taffligt försök till utpressning och damen ifråga gå på dagen, men har sedan dess tagit till desperata medel för att försöka få PS uppmärksamhet. För att imponera på karln lever hon över sina tillgångar, har leasat en Ferrari, avsagt sig vårdnaden om sina barn och för att vinna sympatier har hon anklagat sin ex-man för att vara involverad i maffian.

    Efter uppsägningstiden fortsatte personen i fråga dyka upp på vårt gamla kontor och lämnade hotfulla lappar och tomma sushikartoner på damrummet. Riktigt obehagligt. Under de sista veckorna hyrde vi in två väktare från klubben Privét samt instruerade personalen att imitera vakthundar innan besökare var identifierade.

    Trots att vi har bytt kontor känns allting fortfarande olustigt och vi har därför landat i att hyra ett skrivbord i Silicon Valley där säkerheten är mycket större än i Stockholm. Så häftigt.

    Tack för allt du gör och för hur du inspirerar. Du är en stjärna!”

    Svara

     Alltså ”Anna” dessa kommentarer är klockrena!

     Svara

     hahahha älskar

     Svara

     Anna alltså 😍

     Svara

     Hahahahhahaha. Gotta love em! Annas kommentarer känns som klassiker redan

     Svara

  Om Bella ska stänga ner Sverige och satsa utomlands, Vad Ska Pingis Göra Då???

  ”såmångafrågornukännerjag?

  Svara

  Hur har hon tänkt med Usa då? Enligt henne så snackar hon ju som om hon vore värsta kändisen där. Lustiga är dock när man söker på hennes namn på stora amerikanska tidningar så får man inga träffar alls. Nada. Zero. Inte ett ord om den fantastiska svenska entreprenören. Undrar hur fan hon tänker egentligen….😑

  Svara

   Svaret är att hon inte tänker alls. Hon är nämligen inte så bra på det, misstänker jag. 🙂

   Svara

   När har hon snackat som om hon vore värsta kändisen i USA? Nej nu har du nog drömt, eller fabulerar och det är ju inte ovanligt förekommande här Jisses… Produkter/hennes Beauty-märke har ju fått en del uppmärksamhet där däremot i tv och tidningar, sedan var väl även Bella med i någon tidning.. så en början iaf kanske.

   Svara

    Tröttnar du aldrig på att hugga på varenda kritiska kommentar? Ta och leta fram info själv vetja ; och jo Bella vill gärna ge skenet av att hon är superkändis när hon åker till Usa.

    Svara

  Det här är bara en fråga. På tidningsomslaget (hennes Insta) står det att det är ett innovativt skönhetsmärke, något i den stilen- Vad är innovativt med hennes produkter? Något som jag har missat?

  Svara

   Det innovativa måste vara att sälja skitprodukter till ockerpris.

   Svara

    Kanske det 😛 . Tycker personligen att man ska vara försiktig med order ”innovation”. Det är ju direkt inte en innovation om 50 andra företag tillverkar likadana produkter.

    Svara

   Glowy deo?

   Svara

  Fantastisk kommentar på bloggen 😹

  ”Vad härligt med ännu en flytt och vad starkt och modigt av dig att fortsätta gasa på och våga satsa. Trots att kontorsbyte inte är en dans på rosor så tror jag att det är det en essentiell del i bolagsbyggande då de anställda mår bra av miljöombyten och nytänkande.

  Själv startade jag eget aktiebolag som 15 åring och satte redan då som mål att ha kontor i Hötorgsskraporna. Förra året när vi nådde 87 miljoner i omsättning och hade 25 anställda gjorde vi äntligen slag i saken!

  Tyvärr hade inte mitt företag en lika rolig anledning till flytten som du har, då vårt beslut grundades i ett stalkerbeteende från en före detta anställd. Det hela började att den f.d. anställda anklagade vår Skandinaviska President of Sales för att ha en affär med henne. Nog för att vår PS kan vara lite väl karismatisk, men han är lyckligt gift sedan 9 år. Vi misstänker att anklagelserna var ett taffligt försök till utpressning och damen ifråga gå på dagen, men har sedan dess tagit till desperata medel för att försöka få PS uppmärksamhet. För att imponera på karln lever hon över sina tillgångar, har leasat en Ferrari, avsagt sig vårdnaden om sina barn och för att vinna sympatier har hon anklagat sin ex-man för att vara involverad i maffian.

  Efter uppsägningstiden fortsatte personen i fråga dyka upp på vårt gamla kontor och lämnade hotfulla lappar och tomma sushikartoner på damrummet. Riktigt obehagligt. Under de sista veckorna hyrde vi in två väktare från klubben Privét samt instruerade personalen att imitera vakthundar innan besökare var identifierade.

  Trots att vi har bytt kontor känns allting fortfarande olustigt och vi har därför landat i att hyra ett skrivbord i Silicon Valley där säkerheten är mycket större än i Stockholm. Så häftigt.

  Tack för allt du gör och för hur du inspirerar. Du är en stjärna!”

  Svara

   Ha ha, låter som någon som lärt sig propaganda i Nordkorea, kommit hem och börjat gå på speed.

   Svara

   😂 Vem är denna stjärna??
   PS = Petter Stordalen, exet = Hajen osv förstås

   Svara

   😂😂

   Svara

   Signaturen Anna är en bra författare. Hon skrev den här kommentaren också (12 maj):

   Mitt redovisningsföretag, med över 30 anställda och snart 100 miljoner i omsättning, går ett starkt bokslut till mötes, till stor del tack vare vårt fantastiska team och ledningsgrupp som inspireras av starka och framgångsrika kvinnor som Isabella.
   Isabella Löwengrip har varit, och fortsätter att vara en enorm inspirationskälla för mig och mitt team och vi har tagit efter hennes exempel i många avseenden.
   Förra året gasade vi på rejält och ökade omsättningen till SEK 93.7 miljoner. Vi har bland annat streamline:at vår redovisningstjänst genom att låna formuleringar från amerikanska revisionsberättelser/tidskrifter och översatt till svenska. Det behövs inga MBA’s för att används Google Translate eller för att föra in korrekt siffror och rita en liten kråka bredvid stämpeln och på så sätt kan vi ha både högre marginaler och lägre priser än andra redovisningsfirmor.
   Att bygga bolag är fantastiskt men även krävande och det gäller att effektivisera. Jag låter barnens ofta lyssna på telefonmöten vid läggdags istället för godnattsagor och istället för att peka på grisar i pekböcker, lär vi oss peka på bokföringsposter i årsrapporter och rita t-konton. Vill barnen se djur får dom titta på Planet Earth medan jag tar möten från villan.
   På mitt kontor har vi högt i tak, öppna dialoger och är nytänkande. När vi blev varse om den stundande babyboomen, låste jag in de skyldiga i ett konferensrum tills de kunde presentera en actionplan. Tillsammans landade vi i att anställa 7 trainees från Barn och Ungdomsprogrammet i Rotebro, vilka kommer syssla med både administrativa tjänster (främst utföra översättningar i Google Translate) och barnavård. Vi kan därför erbjuda våra anställda ett ”in-house daycare” under arbetstiden samtidigt som FK betalar ut föräldrapenningen istället för lönen. Så lyxigt.
   I höstas anställde vi även en fantastiskt driven tjej direkt från högstadiet. Hon började med att sköta markservicen på kontoret, som att koka kaffe, fylla på tamponger och visa besökare runt, men vi har nyligen tillsatt henne som Head of SPM (Sanitary Product Management) med ansvar för produktordrar och sanitär lokalvård. Jag tycker att det är viktigt att låta ungdomar ta plats och bevisa att man inte behöver ha en utbildning för att nå framgång och som entreprenör gäller det att skapa jobb och bidra till att hålla Sveriges sysselsättning.
   Fortsätt med ditt arbete Isabella, det är sådana som du (och jag) som behövs i den här världen.

   Svara

    Läste även de då, so fun 😹

    Svara

    Kan väl inte vara någon annan än Cam eller är det Schulmans/PD som roar sig… vilka andra skulle skriva ihop allt detta och lägga tid på det… att ni orkar, skäms på er. Kudos till Bella som låter folk leka av sig och roa sig på hennes bekostnad, och låter folk spy ur sig galla och sin egen bitterhet blir väl kanske som lite terapi för vissa, och att hon låter andra tjäna pengar på henne genom att håna och smutskasta allt hon gör… Bella ligger steget före andra och verkar vara starkast, hon sjunker inte lika lågt och till andras låga nivå..

    Svara

     Anonym 12:22 – Vill inte på något sätt vara oförskämd eller på annat sätt förminska dig. Det som signaturen Anna lägger upp på ILs blogg kallas i folkmun för ”humor”. Hade IL varit ett stort namn i USA hade SNL gjort parodier på henne.

     Svara

     No offense, men CamCam har inte den begåvningen med sktiftspråk som denna Anna uppvisar, är omöjligt samma person.

     Tror det är en vanlig person med talang för att uttrycka sig fyndigt i skrift. Tar inte direkt någon tid att få till dessa kommentarer då.
     Snyggt gjort är det, och väldigt kul att det finns folk som tar det på allvar.

     Svara

      Kan det vara Simon tro?

      Svara

       Gissar på Hajen.

       Svara

   Är det signaturen Anna igen?!😂😂

   Svara

    Sorry, överflödig kommentar, hade inte uppdaterat kommentarsfältet sen jag började läsa för ett par timmar sen 😅

    Svara

  Vet nån vad IL ska göra i Cannes? Hon pratar om röda mattan och PR för produkter men är detta inte en filmfestival? Vem är intresserad av det då?

  Svara

   Hon är på jakt efter en rik gubbe som kan spruta in cash i hennes döende företag. Båda metaforisk och bokstavligt, höhö.

   Svara

    Med betoning på att spruta?

    Svara

   Sluta läsa blogg, sluta kommentera, avfölj Instagram, sluta kjöpa produkter, så är det inget igjen. Om ni vill hon skal mislyckas

   Svara

  Jag tänker att hon är i Cannes för att lära känna kändisar. Kändisar har followers och kan göra henne känd utomlands. Hon vill bli stor internationellt och då behöver hon draghjälp. Den bästa chansen för henne vore såklart om hon blev ihop med en känd kille men också blev kompis med nån influencer/skådis/etc-person. Hon vet hur hon ska göra för att skapa drama och få läsare när hon väl fått grunduppmärksamheten.

  Svara

   ”So when I were a influencer in Swedish, then I faked a threat note to myself and I putted it on my car so my followers thinked I had a dangerous stalker which were out after me! So fun, I can recommend it really to make you more famous!”

   Svara

    Famouser*

    Svara

   I was a poor girl from the hoods and had to start my own business at 12 when I also mooved out from my abusive parents. Since then I have built a beauty-empire and become the swedish Oprah with all the people in scandinavia following my every footstep. I had to leave Sweden because of all the threats to me and my innocent children. You see my last boyfriend tured out to be a member of the mob. But it is so fun. By my new facemist.

   Svara

  Hollywood Reporter ger ut en filmfestival-tidning i Cannes. Isabella Löwengrips bild pryder omslaget på tidningen dag 5. Tidningen finns att läsa som pdf här: https://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-download-thrs-day-5-daily-1211605 Man kan notera att den alla dagar har ett ”reklam-omslag”, så där som svenska dagstidningar har ibland, först på nästa sida börjar den riktiga tidningen. På omslagsbilden med Isabella står det också ”Lowengrip.com”, så det är helt klart en annons. Jag såg ingen intervju med Isabella i tidningen vid en hastig titt, men det finns en helsidesannons för Löwengrip inne i tidningen.

  Svara

   Då har hon alltså köpt omslaget?

   Svara

    Ja.

    Svara

     Undrar vad det kostade…

     Svara

   Rattarattaraa (för den som förstår referensen)

   Svara

   Värt ett eget inlägg. Det är ju en helsida reklam hon köpt- inget reportage.

   Svara

   Som väntat. Vad fasen har hon med Cannes att göra, egentligen? Vem komjer på alla dessa märkliga påhitt? Eller är det bara för att hon ska kunna ha på sig galakläder och ftottera sig med kändisar?

   Svara

   På hennes Insta verkar det vara de som på riktigt tror att det faktiskt är ett riktigt tidningsomslag och inte en köpt annons och är sååå imponerade. Bella lär väl inte säga emot…

   Svara

   Fast hon har väl heller aldrig sagt att det är ett reportage hörrni?

   Från hennes blogg tidigare:
   ”Igår sa jag ju att ingen dag är den andra lik. Mellan rekryteringsmöten idag så plåtades jag för en fantastisk kampanj med Löwengrip för Hollywood Reporter. De släpper sin Cannes Edition nummer i maj och då är Löwengrip med. Bilderna andas verkligen Cannes-gala vilket var extra kul såklart, jag älskar det filmiska.”

   Kampanj. Inte reportage.

   Eller har hon sagt något annat på Instagram?

   Svara

   Undrar hur mkt ett sånt reklamomslag kostar. Det ser ju ut att vara lite skillnad mot övriga dagars omslag.

   Svara

  Undrar du om Blondinbella fått hybris?! Tösen föddes med Hybris för bövelen.

  Svara

  Hon rymmer från Skatteverket. Jag tror att granskningen kommer slå henne hårt och kommer säkert förstöra ganska mycket för henne. Det och att hon har bränt alla sina broar i Sverige innebär att hon inte har något kvar här.

  Jag vill dessutom maila sommarpratet och ifrågasätta deras val av sommarpratare. Det är ju vansinnigt!

  Svara

  Det verkar som att on flyger med jetfliets plan på sina resor, gissar på att det snart kommer dyka upp reklam för dom i hennes kanaler.

  Sedan på sin live pratar hon om två exits från företag, där bör ju ett vara HH och undra om det andra inte skulle vara NTH.

  Hon följer ju inte ens HH på IG men hon följer samtliga andra av ”sina” bolag.

  Svara

   Verkar som det skurit sig mellan nissarna på Nrdic Tech House (inkl Hermine Hold) och Bella & Pingis.
   Varför skulle annars Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest marschera ut från det tilltänkta nya kontoret?
   Bella antydde redan för flera veckor sedan att hon skulle lämna Hermine Holds styrelse.
   NTH svarar för en del innehav som Bella skulle göra värdefulla genom reklam på sociala medier.
   Det gäller bl a FitnessCollection, Cellaviva, Stylein, Qurant, Guldkula Champagne, Brandbassador, Crypto Concinnity och förstås Hermine Hold. De senaste månaderna har det varit väldigt tyst i Bellas kanaler om de flesta av dessa företag. Vissa avtal (bl a Cellaviva) ger inga andelar om man inte uppfyller kravet på mediaexponering.
   Kommer Bella och Pingis att nu sälja sina andelar i Nordic Tech House? Vem har i så fall råd att lösa in deras aktier och vad är de egentligen värda utan Bellas sociala medier?
   Att NTH nu annonserar efter hyresgäster i sitt alldeles för stora kontor (med tillhörande butik) är naturligt. Men hur ska man klara en månadshyra på kanske 600-700 tkr? Det hade varit väldigt mycket även om Bella och Pingis hade varit med och delat.

   Svara

    Dock så säger hon att den nya lokalen är för löwengrip invest inte beuty. Finns inget i pingis Kanaler heller om att dom skulle ha bytt därav känslan av att det bara är hennes egna som flyttats till det nya

    Svara

     Hur ska Bella kunna samarbeta med Löwengrip Beauty om de finns i lokaler där hennes säkerhet är hotad?

     Svara

    Hur kan hon bara lämna? De måste väl ha haft en kontrakt på lokalerna med en viss uppsägningstid? Om det är NTH som står på hela kontraktet så borde de väl ha haft ett internt konrakt sinsemellan där Bella åtar sig att stå för ”sina” ytor? Fattar inte alls hur hon klarat sig ur det och att någon ens vågar teckna nytt avtal med henne. Hon känns helt ansvarslös och opålitlig.

    Svara

   IL kan ju också ha sålt Natural Cycles, hon värderade ju själv sin andel till 10 msk.
   Kan ju ha varit lättsålt till en annan investerare i samband med Usa-lanseringen.
   Om hon fått in 8-10 msk förklarar det penningrullningen.

   Svara

   Är det inte NTH som äger HH?

   Svara

  Har ens trovärdighet nått botten i Sverige så flyr man… Problemet är att hon tror att det är sverige och svenskar det är fel på. Tyvärr kommer hon att förstöra sin image även i usa då hennes sätt att leva och behandla andra inte andras alls…

  Svara

  Lite missvisande att hon påstår att hon är på ”the cover of The Hollywood Reporter”..? När det är en betald annons.

  https://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-download-thrs-day-5-daily-1211605

  Söker man på ordet ”Löwengrip” hittas endast ett ord, det första på framsidan..

  Därefter.. i Vitt.. kommer själva förstasidan..Se övriga Day: 1, 2, 3, 4, 5

  https://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-download-thrs-day-5-daily-1211605

  Svara

   Det va alltså reklam för att pryda omslaget en dag? Herregud hon personifierar verkligen ”fake it til you make it”… Utgår från att galorna hon ska besöka är betalda biljetter. Annars vore hon ju skryta om vilka företag det är som bjudit ned henne.

   Svara

  Lol att de står ”main coureses” på privat flygplanets meny. You had one job osv

  Svara

  På biljettförsäljningssidan till någon tillställning i NYC i juni står följande:

  ”Isabella Löwengrip is a true pioneer within influencer marketing, and has built what today is Northern Europe’s biggest platform with a net reach of 1.5M readers worldwide every week. Her audience is constantly growing globally, and her blog is at this moment translated into several languages.

  Isabella is not only a role model to the digital generation – she is also a successful entrepreneur that runs one of the fastest growing beauty business in Scandinavia, Löwengrip Beauty.”

  Störst i norra Europa nu plötsligt? Och 1.5 miljoner ”net reach” – inte längre ihopslagna siffor då..?

  Svara

   Men herre gud så mycket ljug! 🙈

   Svara

   Någon borde ju maila alla dessa lättlurade företag. Norra Europas…. herregud. Finns ju ingen som gör så tråkiga, krystade, konstiga och dåliga samarbeten som henne. Förlåt alltså men kollade hennes story nu och huuurr

   Svara

    Var står det?

    Svara

   Fattar inte att ingen kollar upp något själva, att de bara tar info från enskilda företaget/personen rakt av. Ganska lätt att presentera sig då…

   Svara

  Nu sprids hennes lögner på finska också i finska damtidningar 😑 suck….!
  https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ihmiset/isabella-lowengrip-alkoi-paiskia-toita-14-vuotiaana-nyt-han

  Svara

  Vad finns det kvar att göra i Sverige? Tja, att faktiskt bli ett etablerat märke som säljer på den inhemska marknaden kanske…

  Svara

  Satt och kolla på ratsit, i Nordic tech house finns 3 anställda, och Löwengrip invest har 7 anställa = 10 anställda.
  På alla andra bolag står 0 anställda, detta inklusive Löwengrip Beauty. I intervjun med henne i Dagens industri (som för övrigt gjordes i San Fran., det var ju aslänge sedan hon var där?) säger Isabella att dem är ca 70 anställda i alla bolagsgrupper, men vart fan kan man se det?

  Svara

   Tror att det är som någon nämnde tidigare, att även tillverkarna räknas som anställda. 5 pers som fyller flaskor med shampoo = 5 anställda 😛

   Svara

   Finns inga aktuella årsredovisningar för något bolag så siffrorna gäller 2017 för NTH och Löwengrip Beauty och 2017/2018 för Löwengrip Invest. Vi får vänta tills i första hand boksluten per 31 dec 2018 kommer.

   Svara

   Löwengrip beauty (LCC) hade alla sina anställda i ZUG AB.

   Svara

  Det är viktigt att inte glömma bort sin OG fanbase.

  Svara

  Tycker debatten om IL:s skattesituation behöver hyfsas en smula.
  Ta helgens Cannesresa som exempel, barnens och barnflickans kostnader
  torde inte vara avdragsgilla, men IL har en bra Redovisningsbyrå och
  IL Investa har samma auktoriserade revisor sedan många år, de vet definitivt
  vilka kostnader som är avdragsgilla i rörelsen.
  Jag tror hon kommer skatta för förmånen att ha barnen med.
  Samma sak med förlängda arbetsresor över helgen, kan tas upp som förmån.
  Ingen här vet hur IL hanterar sin skattesituation.

  Svara

   Den mer intressanta frågan är hur Skattemyndigheten kommer se på IL:s resande överhuvudtaget.
   Kommer Skattemyndigheten hävda att Cannesresan inte har med rörelsen att göra.
   Kommer hon bli beskattad för Sant Tropez och villahyran.
   Jag tror att det så småningom blir en stor fight i Länsrätten mellan IL:s skattejutister och Skattemyndigheten.
   Skall bli intressant att följa!

   Svara

    För ordningens skull vill jag bara påpeka att länsrätterna ersattes 2010 av förvaltningsrätterna.
    Därefter följer kammarrätterna och sista instans är Högsta förvaltningsdomstolen.

    Svara

     Fel av mig, rätt av dig, har inte bott i Sverige på 25 år.
     Har du någon åsikt hur Skattemyndigheten kommer agera?

     Svara

  I finska Iltasanomat (typ motsvarande Aftonbladet) står det idag att Bella är Sveriges Kylie Jenner.

  Att hon är den första nittiotalist som lyckats bygga upp företag via sociala medier.

  Att hon flyttade hemifrån som 14åring.

  Att hon vill bli världens mäktigaste businesskvinna. Så klar förbättring där, hon vill inte längre bli världens mäktigaste kvinna.

  Att hennes föräldrar aldrig var närvarande hemma.

  Att hon inte har någon kontakt med någon av föräldrarna längre. Minns ni att hon nyligen skrev om att hon brutit med någon nära, igen?

  Svara

   De har väl sagt åt henne att sluta ljuga så mycket? de känner ju henne och vet vem
   hon är egentligen är… Tror de tycker att hon har gått för långt..

   Svara

   Åh ☹️😧😣 vilken bild hon vill förmedla, hoppas att även föräldrarna är invigda i den här cirkusen och att de slipper läsa om det i media. Jag har haft uppfattningen att il träffar sin mamma då och då, och att hon och pappan jobbar på det. Det känns inte schysst att fara fram med relationer så som hon gör.

   Svara

  Nej det är ju såklart ett problem att hennes förtroende är förbrukat i Sverige och få uppskattar henne längre. Då är hon väl mer eller mindre hänvisad till att söka ”stöd” hos utländska köpare istället som inte vet vem hon är.

  Svara

  Detta uppblåsta tidningsomslag.

  Är det någon som lyckas hitta nån koppling mellan ”The Hollywood reporter” och Löwengrip på nätet?

  Googlar man kring Cannes-omslaget – inga resultat.

  Instagram – noll resultat – förutom på hennes konto.

  Tidningen verkar även innehålla en artikel om Bella.
  Googlar man kring det – bara resultat från hennes blogg.

  Lite märkligt, tycker jag.

  Det kanske är någon superlyxig specialutgåva som är för ljuvlig för den googlande allmänheten?

  Eller så har tidningen inte lagt upp detta omslag och reportage på webben.
  Så intressant var det…

  Hm, eller så är tidningen så pass liten att Google inte ens bryr sig 😂

  Nä, detta omslag var nog bara stort och internationellt i Bellas huvud.
  So fun!

  Svara

   🤪🤪
   Tror som du 😋

   Svara

    Ja, är nog en reklamkampanj för henne själv som flera påstår ovan.

    Men hon har försökt ge sken av nåt annat.
    Tidningsomslag – att det är ett stort och nästan ett ”nypa sig i armen”- läge 😉

    Hur som helst, världen utanför hennes egna sociala medier verkar inte bry sig om denna kampanj/tidning.

    Men E.S fick iaf lite trevlig och dyr skithus-lektyr att gotta sig i framöver 😀

    Svara

  Jag undrar hur det fungerar att skicka iväg två anställda till NY sisådär för att jobba… Behövs inget arbetstillstånd?

  Svara

   Inte insatt i deras situation men ”temporary business” täcks av visa waiver och ESTA.

   Svara

  Fyfan, cringe på hennes instastories för Ideal of Sweden, hur kan de ens tycka att hon gör ett bra jobb?

  Svara

   Jag tyckte att det var bra videor 🙂

   Svara

  Bella kanske borde byta bransch istället…. Bastard Burgers med en omsättning på 200 mille, tjena. Utan jetplan och massa flash. Detta må vara en man men det spelar mindre roll, jag fascineras 100ggr mer av honom än av Löwengrip..

  https://www.breakit.se/artikel/20178/bastard-burgers-vaxer-i-raketfart-de-sager-att-det-inte-haller

  Svara

  Jag sitter och jobbar på nr 18 i bland där Isabella ska ”hyra” in sig (eller en barrer kanske?) och de har verkligen NOLL säkerhet där, finns en receptionist som sitter där, när hon inte fixar kaffe, konferensrummen etc. bara att kliva rakt in där. Sällan jag ens anmäler min ankomst vilket man ska göra som bara ”medlem”. Så well…. undra vad vakten säger om det?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.