Avis!

Isabella Löwengrip träffar James Corden i New York och jag är BARA avis.
Så där riktigt avis! 🤩🤩🤩 (Ja, den här gången stämmer det! Jag är AVIS på Isabella Löwengrip med och i mitt inlägg!)
Jag älskar honom! Jag vill åka på roadtrip med honom och bara sjunga en massa klassiker och one hit wonders.
Jag och James Corden med Ellen DeGeneres i baksätet! Vilken dream squad! Det är drömmen!

#käratomten

270 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ville bara skriva kram <3 fuck flashbacktråden. vi backar dig ändå.

  Svara

   Men det är väl ändå rimligt att C också granskas precis som alla andra influencers? 🙂

   Svara

    Absolut, men det får ju gärna finnas någon grund för granskningen. Inte bara påhittade saker som ”någon hört” från någon utan någon som helst substans. Men jag tänker inte diskutera flashback här på bloggen utan vill man delta i den diskussionen så får man göra det där. Jag kommer inte heller diskutera mitt privatliv eftersom det är just privat och ingenting jag skriver om eller tjänar pengar på så varför det ska ”granskas” vet jag inte, förutom för att man vill skada mig eller de jag bryr mig om.
    Och så är det med det.

    Svara

     Du granskas ju för inlägg du själv skrivit. Det andra i tråden är ingen granskning.

     Svara

     Men att Bellas privatliv diskuteras för fullt i kommentarerna här inne är helt ok?? För du kan väl ändå inte mena att du har varit duktig på att radera kommentarer ang. vem Bella dejtar, om Odd har ensam vårdnad om barnen, om hon inte har kontakt med sina gamla vänner osv osv.

     Svara

      Raderar hon överhuvudtaget? Tycker allt får stå kvar tillräckligt länge för att alla ska ha läst det iallafall.

      Svara

      Nu bloggar ju Bella om sitt privatliv, Camilla bloggar om andra bloggare. Jag tycker det är en viss skillnad.

      Svara

       Camilla slutade blogga om sitt privatliv pga att ingen var intresserad. Innan skrev hon om privata saker också.

       Svara

       Vilket konstigt resonemang. Om jag startar en blogg som handlar om Camilla- eller vem som helst som har en blogg- slipper jag bli granskad?

       Svara

        Granska på men då kan väl granskningen vara relevant? Jag granskar det influencers skriver om och tjänar pengar på, så varför kan inte en granskning av mig handla om det istället för någonting påhittat om vad jag ska ha gjort under högstadiet?

        Svara

         Jag har inte ens tittat i din sk flashbackgranskning Camilla 🙂 Betvivlar inte att den är full med elakheter och irrelevanta grejer. Vad du borde lära dig av det här (tycker jag!) är att rensa i ditt eget kommentarsfält och vara försiktig med hur du vinklar saker om vissa personer upprepade ggr. Bara för att rubriken är ”granskning” betyder det ju inte att det är just ”granskning” det handlar om.

         Svara

          Tack! Det ska jag!!! =)

          Svara

     ”förutom för att man vill skada mig eller de jag bryr mig om.” 🙁
     Undra hur många det skrivits om här inne som också känner så. 🙁

     Svara

      Tjänar jag stora pengar på att skriva om mitt privatliv?

      Svara

       Och VAD spelar det för roll? Ibland säger du att man ska skilja på dem som person och varumärke men nu helt plötsligt är det samma sak?

       Svara

        Ja, och i sitt varumärke använder exempelvis Isabella hela sitt privatliv för att tjäna pengar. Jag blandar inte in mitt alls. Så det är väl en STOR skillnad?

        Svara

         Du har skrivit en hel del om din fästman, din mamma, bonus- och gudbarn, dina djur samt saker och ting du gjort tidigare i livet i den här bloggen och på instagram. Enligt mig är det att blanda in sitt privatliv. Inget fel med det, men håller inte med dig om att du inte blandar in ditt alls

         Svara

          Ja man minns ju kattmatsfilmen.

          Svara

          Dina gynekologbesök.

          Svara

           Som var sponsrade

           ”Livmoderutgrävningen”, blindtarmsoperation, migränanfall…

         Jag vet var du bor, vad du gillar för godis, att du bott i usa, var du växte upp, hur många djur du har, din koppling till knutby kristi brud, vad du gillar för läsk… Du är nog mer privat än du tror.

         Svara

       Vad spelar det för roll?

       Svara

        Det spelar väl ALL roll?

        Svara

         Nej det gör det inte. Du hävdar att du kritiserar dem som varumärken. Du hävdar att du bara skriver om sånt som de själva skrivit om. Dvs inget skvaller men trots det så svämmar inläggen här över av skvaller och diskussioner om dessa som privatpersoner och du låter det stå kvar.

         Svara

          Då tycker vi olika där.

          Svara

           Så vem har rätt då enligt dig?

           Svag kommentar. Självklart tycker alla olika.
           Men vem har rätt?
           Du? Jag? Gösta?
           Ogillar verkligen just denna kommentaren: då tänker/ tycker vi olika. Adjö!
           Stoppa huvudet i sanden är så Bella.
           Du är väl coolare än så?

         Nej det gör det inte. Om du och någon annan skulle uppleva det likadant spelar det noll roll hur bakgrunden ser ut. Du är btw en offentlig person eftersom du skriver i ditt namn och själv öppnat upp ditt privatliv. Du gör intervjuer under eget namn osv. Det är inte mindre synd om andra bara för att de skriver mer privat.

         Svara

          Då har vi olika uppfattning i frågan.

          Svara

           Är det okej att ge sig på personer bara för att de skriver privat på internet? 🤔

           Huvudet i sanden syndrom…

         Jag fattar inte heller skillnaden? En person som Bella bloggar visserligen om sitt privatliv men i extremt begransad omfattning jamfort med vad du tillater att folk skriver om henne harinne (aven om hennes barn, kollegor osv)- det finns ju inga granser alls? Tycker inte att ditt argument att det pa nagot satt skulle vara berattigat iom att hon har en blogg som handlar om henne sjalv men att du skulle vara fredad fran ”granskning”/mobbing for att du bloggar om andra haller? (Med det sagt tycker jag inte man har ratt att mobba dig eller dra in din familj heller men en del tradar harinne ar ju under all kritik).

         Svara

     VEM?! sitter på flash-back…det är ju bara tokitok människor utan livsinnehåll..har aldrig hamnat på ngn sund sida på flash-back någonsin..

     Svara

      Camcam sitter ju där själv avslöjade hon igår. Tokitok då.

      Svara

      Tycker mest det är komiskt att de som sitter anonyma på
      Flashback och tycker att vi som kommenterar här inte har något liv och måste må dåligt. De själva då? 😂

      De sitter anonyma bakom en skärm på precis samma sätt.

      Svara

       Fast i flashback tråden handlar det ju om kommentarer som går över gränsen? De kommentarerna har fått kritik här inne också.

       Svara

        Jo det är helt sant men likväl sitter de anonyma bakom en skärm på samma sätt här oavsett vilket ämne som avhandlas..

        Svara

      Och skillnaden mellan att sitta och kommentera här? 🙂

      Svara

       Precis ingen skillnad om du inte fattade 😉

       Svara

      Flash-back?

      Svara

     Du har ju själv använt spekulationer från isabellas fb tråd till flera av dina inlägg? Men det är kanske skrivs sanningar i alla andra trådar utom din?

     Svara

     Jag håller med dig camcam, bara för att du granskar andra så är väl ditt privatliv inte relevant. Ok om du lever på reklam för krämer, hundgodis och hänger ut ditt liv för att tjäna pengar. Skrev häromdagen en kommentar om att man inte brukar hänga ut granskande journalisters privatliv, så varför ska du hängas ut! Kör på! Gasa! Jag gillar dig! ❤️😘😍

     Svara

     Camilla, jag får känslan av att någon vill försöka skrämma dig till tystnad/göra dig osäker/få dig att granska mindre genom att lägga ut gamla skelett och fara med osanningar på FB.

     Tråden där har funnits ett tag, varför kickade den igång just nu?
     Märkligt.

     Jag menar, du har ju hållt igång i några år och hade du varit en galen och avundsjuk kaninkokerska så borde det läckt ut för länge sen 😉

     Nä, nån är ute efter att sänka din och den här bloggens trovärdighet just nu.

     Så frågorna är:
     Vem/vilka har du retat upp?
     Vem/vilka är det som det diskuterats och spekulerats kring här inne den senaste tiden som vill att du ska tagga och tystas ner?
     Och vart försvann kommentatorn D?

     Stå på dig och var rak i ryggen, din granskning behövs.

     Svara

     Haha äkskar tråden, älskar också att elda på den ♡
     Du cum cum har skaffat dig många fiender genom denna bloggen, jag hoppas du ser dig om när du är ute, fast du går ju sällan ut ensam vad jag har sett, antar det är för att du känmer detta på dig 🙂

     Svara

      Ja, jag är SÅ rädd för alla influencers som ligger och smyger i buskarna ute på Värmdö. 🤦🏼‍♀️

      Svara

      Usch obehaglig kommentar av dig ”Frida”.

      Svara

    Men då ska man ju granska hennes bloggliv och arbete. Tex om man fått bevis på att Camcam var avlönad av Löwengrip, gjorde omärkta reklaminlägg osv. Inte massa skitsnack. Och Camcam kan inte stå för hur vissa kräks ut skit om andra personer här bland kommentarerna, hon är inte nån morsa åt oss läsare.

    Svara

     Tack! Precis så!

     Svara

      Det har varit väldigt dålig stämning i kommentarsfältet och känner själv att det är väldigt lätt att ryckas med. Hoppas det lugnar ner sig. Trevlig sommar!

      Svara

    Camilla är öppen med vem hon är och skriver den här bloggen i eget namn. På FB och här sitter massa anonyma och hävdar att de ”granskar” men hur kan man lita på något från en anonym person på nätet utan faktakoll, ansvarig utgivare etc? Det är den stora, gigantiska, skillnaden mellan vad Camilla gör och vad alla anonyma ”granskare” gör. Vill man granska Camilla står det en fritt att starta en blogg i sitt namn och skriva om henne. Förutsatt att man kan lägga fram bevis förstås.

    Svara

     Jag uppskattar verkligen din kommentar som sätter huvudet på spiken. Tack!

     Svara

   Tack! Jag läser inte den längre men jag tar det som en komplimang att de orkar och hitta på historier om mig. ❤️

   Svara

    Inlägg du själv skrivit är ju dock inte påhittade historier?

    Svara

     SUCK så uttjatat det här börjar bli. Ingen bryr sig

     Svara

      Jo. Ganska många, vilket är bra.

      Svara

       Nej faktiskt inte. Men absolut, kämpa på 😂

       Svara

        Det är klart att det är bra. Förstår att smuts utan samvete som vill sitta här inne och skriva skit om andra blir lite störda. Men vi andra tycker att det är bra att det reds ut.

        Svara

         Smuts?

         Svara

          Ja, många kommentarer här inne speciellt under Bella inläggen är rakt av smuts.

          Svara

           Du kan bara inte acceptera att folk faktiskt ogillar henne? Skulle säga majoriteten av alla. Om det gör en till smuts att ogilla en manipulativ psykopat så absolut 😊 du kanske borde inse att alla tycker olika.

           Iris är ju C så uppenbart. Iris dök upp igår men vi har inte sett någon Iris här tidigare, märk också att det inte finns svara till vissa av hennes inlägg.

           Jag hade tänkt att försvara C och be folk gå ut i solen och ta en glass men när jag nu ser att Iris/C återigen ger sig på Bella och kallar henne manipulativ ps*kopat så kan jag inte hålla tyst. DU C är manipulativ! På vilket sätt är Bella mer ps*kopat än du? Varför anser du dig vara bättre än Bella? Du kan inte acceptera att det finns folk som gillar henne, du blir arg när någon försvarar henne eller Mona. Du kan inte acceptera att det finns folk som ogillar dig, och Du borde inse att alla tycker olika.

           Du driver en blogg och skriver om andra för att tjäna pengar, Bella driver en blogg och skriver om sig själv för att tjäna pengar – Vad är skillnaden? Vilket är värst?
           Du säger att Bella överdriver och vinklar – Du överdriver och vinklar om både dig själv och andra. Och du gör mer än så.. Så ingen är bättre än den andra.

           Jag såg för övrigt att någon gett ett råd att ta en bloggpaus, det var klokt, det hade jag gjort om jag var du.

           Eh fast ditt Svar har ju inte heller svara alternativ

           Blanda fan inte in mig i det här och kalla mig C enbart för att DU inte tål kritik. Hur vet du hur länge jag hängt här eller inte? Jag, liksom många andra här, är trötta på att inte kunna läsa roligt skvaller utan att det blir drama i kommentarsfältet värre än ett dagis. Istället för att gå på nån som du uppenbarligen inte känner kanske du ska kolla inåt och fokusera på dig själv. Du verkar bära på så mycket ilska, det kan inte vara bra för dig😊 and btw har bara bytt alias, vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte att du tror att jag är C? Men puss på dig! Ut och njut i solen nu, det hade gjort gott för ditt välbefinnande

           Iris nu gjorde du det ännu mer tydligt att du är C med ditt senaste svar. Och du, jag var inte samma anonym som ovan. Märkligt att du läser av mitt inlägg att jag bär på mycket ilska? Och vadå JAG inte tål kritik hehe ser mest ut som att det är DU som inte tål kritik.

           Ja ut i solen du med , skulle göra gott för ditt välbefinnande också tror jag.

           Ja såg nu att det inte står svar på våra kommentarer under hennes svar heller men det måste ju bero på något, så är det inte i alla fall bara ibland, det säger en del 😉 oopps….

           Med tanke på hur många kommentarer jag svarat på idag – varför skulle jag helt plötsligt börja kommentera under ett annat namn?

          Har du på riktigt inget att komma med? Börjar bli tråkigt att föra en diskussion med någon som inte bidrar något. Något måste du väl ändå kunna komma med?

          Svara

         Reds ut? Har sett camcam be om ursäkt och ångra sig i de senaste 10 inläggen du kommenterat. Vad exakt anser du ska redas ut och vem tusan är du ens att bedöma när något har retts ut?

         Svara

          Läser man kommentarerna till inläggen ser det annorlunda ut från hennes sida.

          Svara

           Återigen, vem tusan är du att bedöma det här och vad är det du anser ska redas ut som kräver mer än 10 ursäkter?

           Iris vem ÄR du? Du måste älska CC som går på så hårt och är så ivrig med att försvara. Och du anser att andra är så ilskna och drama ogillar du för du vill läsa skojigt skvaller ööhh… okej men det är ju drama och hån ni Bellahaters gillar väl, men om det är kritik el negativt om C då är det tråkigt drama? Dessutom verkar du vara den som är mest ilsken och dramatiskt 😉

           Iris = en stollis i andra ringhörnan

           Försvara? Nej jag gillar mest drama. Är ledig för en gångs skull också så ni idioter är min fredagsunderhållning. Men kan ni snälla komma med något annat än ”Du är C hahahah” börjar bli tråkigt

           För förtydligande: drama där jag är inblandat. So fun! Särskilt med pantade människor:)

          Ja, CamCam gör en Bella med damage control. Skillnaden är att Camilla inte bara postat peppande inlägg idag, utan även ber om ursäkt.
          Jag vill så gärna tro att det är ärligt menat, men får samtidigt känslan av att Camilla försöker ta fokus från allt om henne som börjat dyka upp på Flashback.
          Jag är otroligt nyfiken på vad som skrivs, men vill samtidigt inte förstöra min bubbla genom att klicka in där.

          Svara

           Måste vara jobbigt. Hoppas du klarar dig från att gå in läsa på flashback. styrkekram!

         Anna Book hahhahahajHJ

         Svara

        Alla ”kämpa på!” under kommentarer de senaste dagarna börjar bli tröttsamt däremot.

        Svara

         DU är tröttsam! Du och dina tappra försök att hitta på skit om andra

         Svara

          Vad har jag försökt hitta på för skit? Jag är inte samma anonym som du svarade. Men kämpa på du😉

          Svara

           Jag har inget att kämpa för som du som aktivt kommenterar alla de senaste dagarnas inlägg med samma spam om camcam. Jag tillhör snarare den gruppen som skrattar åt dig och dina dåliga försök. Gasa! Lägg i en högre växel👍

           Okej, jag har inte alls varit aktiv de senaste dagarna. Och spammar inte om cc heller. Jag har varit upptagen med att hänga på beachen i st tropez sedan ungefär en vecka tillbaka. Och nu ska jag ta eftermiddagspromenaden på stranden, så du får kämpa vidare här inne.

           En nyhet: det finns flera anonyma här inne.

           ”Iris” ta det lugnt nu, tagga ner. Folk här förstår dessutom att du är C, det märks tydligt. Har inte funnits någon Iris här tidigare heller, du dök upp igår. Ledsen att säga det men det är flera olika personer och inte endast en som skrivit vad du kallar hitta på skit. Tagga ner nu och ta det lugnt, nu börjar det gå överstyr. Förstår att allt känns jobbigt med Flashback och kritik så ta en paus nu, det behöver du, lämna internet en stund. Hoppas du får en bra kväll.

           Va?

           Stavning har aldrig varit min starka sida men jag har det som en komplimang att du tror jag är camcam som är utbildad journalist 🙂 resten kanske du ska skriva till camcam? Because I don’t really give a f*ck.. kul att du är så dålig på diskussioner att du kör camcam kortet

           Ledsen att behöva skriva det men jag är inte utbildad journalist. 🙁

           My bad. Hade för mig jag läst det för ett tag sedan

           Haha smart att skriva så C och låtsas vara två pers, och låtsas svara den andra, och låtsas att tro saker hahaha…vissa går säkert på det, andra inte.

           Varför skulle nån, speciellt jag, bry sig om vad du säger? Du måste blivit riktigt uthängd av c för att gå på andra så hårt 😂

         Men dom är ju sanna. Det kämpas verkligen på. 😂

         Svara

      Tydligen många som bryr sig Iris.

      Svara

    Till skillnad från…..

    Svara

    Skall jag ta det som en komplimang att du ljög om mig? Ett riktigt jävla kräk är vad du är.

    Svara

     Vem är du ens?

     Svara

     Oj, hårda bud. Vad har hänt?

     Svara

   Tonen i Flaschbacktråden påminner om kommentarsfältet härinne. Vad är skillnaden att skriva om den här bloggen jämfört med att sitta och håna folk här? Tycker nästan att tråden på Flashback är trevligare än vad kommentarsfältet här brukar vara, och då avskyr jag ändå Flashback pga av att rasismen och sexismen flödar där.

   Svara

    Förstår faktiskt inte heller varför det helt plöstligt skulle vara synd om C? Om man är en utav Sveriges största bloggare borde man få räkna med detta?

    Svara

     Absolut, men det får ju gärna finnas någon grund för granskningen. Inte bara påhittade saker som ”någon hört” från någon utan någon som helst substans. Men jag tänker inte diskutera flashback här på bloggen utan vill man delta i den diskussionen så får man göra det där. Jag kommer inte heller diskutera mitt privatliv eftersom det är just privat och ingenting jag skriver om eller tjänar pengar på så varför det ska ”granskas” vet jag inte, förutom för att man vill skada mig eller de jag bryr mig om.
     Och så är det med det.

     Svara

      Kan väl tillägga att jag med största sannolikhet vet vem det är som är inne och skriver på Flashback. En liten donna som inte gillar mig från USA-tiden som tidigare varit inne och skrivit skit om mig hos My Martens men då vågade hon skriva under eget namn. Det måste vara jobbigt att fortfarande gå runt och vara så arg bara för att vi inte kom överens. 🤷🏼‍♀️

      Svara

       Spill the beans…

       Svara

        Svara

       Radera det här. Nu bekräftar du att personen känner dig, flashback kommer tro på personen före dig!

       Svara

        Det spelar nog föga roll skulle jag tro. 😂 Den här bruden känner inte mig och jag har inte haft kontakt med henne på 15 år. Men hon är den enda jag vet som stör sig på mig och som är kapabel till något sånt här. Låt henne hållas, herregud! Hon verkar ha gått och laddat sedan 2003 medan jag inte skänkt henne en tanke. 🤦🏼‍♀️

        Svara

         Älskart! Haha

         Svara

         Alla har vi/har haft någon som blir förbannad bara av att höra oss andas. Det är nog ingen förskonad ifrån, Tyvärr.

         Svara

         ”Men hon är den enda jag vet som stör sig på mig och som är kapabel till något sånt här.”

         Camilla, ett sanningens ord. Det finns många som stör sig på dig, både som känner till dig irl eller bara genom denna bloggen. Det blir bara fler och fler som skriver i den där tråden.
         Jag vet att du ser dig själv som en stjärna, jag vet också att du inte har någon självinsikt.

         Svara

          Ja, och då finns det väl en anledning till att vi inte har kontakt idag tänker jag…
          Det finns ingenting jag kan göra åt ifall folk från mitt förflutna stör sig på mig idag, det enda jag kan göra är att vårda mina nuvarande relationer med allt jag lärt mig genom åren.
          Jag har inte alltid varit en enkel människa att ha att göra med, verkligen inte…

          Svara

           Då är det inget troll då? Som du skev tidigare. Du tror att du vet vem personen är och du erkänner med sista meningen att det ligger något i det.

           Men om det är den där glitter du syftar på måste jag säga att något nog inte står helt rätt till hos den personen heller. Verkar manisk.

           Vad är ett troll?
           Jo, någon som skriver skit anonymt på nätet, så jag skulle säga att vederbörande kvalar in under den kategorin. 🙂

           Nu ska jag åka och hämta världens bästa kebabpizza som återfinns här i Nybro!
           Hej så länge

           Ah! Skriva skit på nätet = troll

           Skriva skit på nätet = Bloggbevakning/Camilla = troll

           Det var du som sa det.

           Ett troll är någon som är anonym.

    Ja, Bella inläggen här inne är 1000 gånger värre.

    Svara

    Men seriöst det är typ tre personer som skriver i den tråden.. varav två BARA skrivit i den tråden. dom är ju värre än det dom anklagar camcam för…

    Svara

     Det är många som både läser och skriver. Jag hittade tråden på topplistan.

     Svara

      Aa men kolla vilka det är som skrivit och deras aktivitet på flashback så förstår du vad jag menar 🙂 och med topplistan menar du nya inlägg? Är ju bara för att samma personer skriver igen och igen…

      Svara

       Är ganska många i tråden. En person den där glitter som verkar ha en hang up annars tycker jag det är mycket bra och och lugna inlägg. Den där glitter fick kritik innan från en i tråden. 😂

       Svara

        Man undrar ju om hen fått glitter på ett olämpligt ställe. Nä – vad dillar jag om nu?

        Svara

     Ja det är ju i synnerhet en som spyr ut sitt hat… man blir ju lite nyfiken på vem det är. Det är ju väldigt uppenbart att c gjort denna person något…

     Svara

      Eller som anser c gjort något..

      Svara

      Den där glitter? Jag ignorerar den. Kollat på det som är härifrån bara som man vet att hon gjort.

      Svara

    Och ändå skriver du här? Gå tillbaka till fb då om det är bättre och gulligare

    Svara

   Det var visst inte så kul med hård och elak stämning här inne när allt riktades åt fel håll..

   Svara

    Hon ska inte behöva stå till svars för något hon skrev för två år sen… Men skriva inlägg och ifrågasätta tex Bella för något hon skrev för två år sen har hon inga problem med.

    Svara

     vad dillar du om?

     Svara

      Inte hängt med eller?

      Svara

    Holy moly kan ni inte bara skapa en egen blogg där ni förslagsvis ”granskar” CC, som ni vill? Det är rätt tröttsamt att det tas i alla kommentarer här som en fet OT på sistone. Alternativt att ni håller er till ett kommentarsfält där ni redan diskuterar det istället för att spamma alla nya kommentarsfält?

    Yours sincerely,
    Aa.

    Svara

     Om ni slutar göra OT om Bella i alla inlägg. Deal?

     Svara

      Är det där skon klämmer?

      Svara

       Nej. Men båda är ot om sociala medier, varför är ena okej och den andra inte?

       Svara

      Jag tycker också Bella-OT:s kan vara too many och har aldrig gjort en själv på ett inlägg som inte handlat om henne. Dock ingår Bella i alla fall som en influenser som CC aktivt bevakar, precis som Bianca, Egoina etc. Det gör att OT gällande dessa känns mer legitim. Vill ni bevaka CC tillbaka så rekommenderar jag alltså att det görs på en egen blogg så att de som är intresserade kan läsa och kommentera där. Är er bevakning och granskning av sådant allmänintresse att ni liksom CC kan bygga en stor blogg och kanske rent av få CC att tappa läsare; good for you!

      Svara

       Varför skulle källan till er fakta om andra inte ifrågasättas? Laura Lee förlorade miljoner följare när en flera år gammal tweet kom upp i ljuset. Camcam får heja rop och stöd när ett knappt två år genom hemskt inlägg ifrågasätts. Ibland är Sverige märkligt.

       Svara

        Säger inte att hon inte kan ifrågasättas. Jag säger att det inte bör ifrågasättas/spammas i kommentarsfältet till varje inlägg p.g.a. tröttsamt. Ska det bli en följetong är det väl bättre att ni håller er till ert forum, d.v.s. flashback, alternativt att ni skapar ett eget forum som en blogg om ert mål är att ha ett kommentarsfält att raljera i 🙂

        Svara

         Ta en paus härifrån ett par dagar tills det här lagt sig och fokus är riktat tillbaka på Bella då. Var ute i solen, ring en gammal vän,.. inte vet jag. Eller scrolla förbi och starta egna trådar bland kommentarerna om det du vill prata om.

         Svara

          Det är bra, men tack för din genuina omtanke och fantastiska råd =)

          Svara

     Ot om det som rör sociala medier har ju sagts vara tillåtet och det bör väl cams inlägg från arkivet också höra till🤷‍♂️

     Svara

      Eller hur!

      Svara

     Jag förstår inte varför man läser bloggen om man stör sig så mycket på den. Jag läser blondinbellas blogg för att jag förundras av henne som person och vill verkligen veta vad som försiggår i hennes liv. Dock så tror jag att något inte står rätt till och vill verkligen få ”veta sanningen” om hur hon driver sina företag mm.

     Jag skulle aldrig komma på tanken att skriva hatiska kommentarer till henne, driva kampanjer och kontakta annonsörer för att förstöra mm. Jag är genuint intresserad av om hon byggt upp en fantasivärld eller inte. Därför förstår jag inte ni som härjar om hur camcam är privat mm. Hon har väl aldrig utgett sig för att vara någon som hon inte är? Ni kan ju faktiskt välja att läsa bloggen eller låta bli om det stör er så mycket.

     Svara

   Jag står inte bakom inläggen tråden handlar om. Jag står bakom förändring och hoppas att C menar allvar med att hon lärt sig en läxa och ändrat sig.

   Svara

   Fast Camilla tycker ju det är ok att skit skrivs om bellas utseende då hon är en offentlig person. När skit nu skrivs åt andra hållet, dock inte om hennes utseende är det inte ok? Snacka om dubbelmoral. Obs, jag tål inte Isabella men man måste ha en viss typ av personlighet för att kunna tycka det är ok att skit skrivs på ens blogg om någons utseende.

   Svara

    Enligt Camilla verkar det ju vara okej för att Bella delar med sig av privata saker..

    Svara

     Ja men precis. Man kan skriva ner Bellas utseende iom att hennes blogg handlar om hennes privatliv. Camcams blogg handlar inte om Camcams privatliv utan om Bellas privatliv…och därför…nej, jag förstod visst inte trots allt 🙂

     Svara

     Helt stört

     Svara

   Man måste ju ändå älska hur mycket sten de kastar i sitt egna glashus i den där tråden 😂 Några utdrag från vad de tycker om Oss som läser och kommenterar denna blogg: ”Detta drar åt sig folk som älskar att gotta sig i skvaller, andras missöden och gärna skrattar åt allt sammans tillsammans med andra.” och ”Pinsamma elaka one-liners, sanslöst låg kvalité, som inte ens modereras!?” Hahaha, för dom sitter ju verkligen inte och skvallrar och ”gottar sig åt andras missöden” tillsammans som några anonyma ”pinsamma elaka one-liners”??! 😂😂😂

   Svara

  Åh jag är också avis 🙁 konstigt dock att hon inte skriver hans namn eller taggar han, brukar hon inte flasha. Eller hon kanske inte vet vem det är?

  Svara

   hon har ju taggat honom på bilden och nämner i bloggen?!

   Svara

   Var tidigare i dag och kollade bilden från Polo Bar – Isabellas Insta – där har hon taggat j_corden och soniancole

   Svara

    Ojdå, jag som inte orka kolla tillräckligt

    Svara

  Camilla, det här kommer inte ”falla i god jord” bland Bellahaters. Avis på Bella. Jag förstår dig dock, du brinner för musiken och legender. Vill poängtera att är varken för eller emot Bella, mycket neutral person.

  Svara

   De kommer snart vara igång med hån och skitsnacket, det räcker att C nämner Bella så översvämmas kommentarsfältet sen med hån, elakheter och spekulationer. Kul att se att C skriver ett inlägg om Bella utan att vinkla och håna, fint även om hon kanske skriver elakt i kommentarer sen istället. Tänk om vi kan slippa se en massa elakheter och hån för en gång skull, vore trevligt. Vi alla -Bellahaters, Bellalovers och neutrala- kan ju i alla fall enas om att Isabella är intressant att följa det går ju inte att sticka under stolen med. Come together… 🙏 👭 😇

   Svara

    Och ditt inlägg flödade av kärlek o värme

    Svara

  I bloggen kallar Bella honom för James Cordon.
  Inte första gången hon slarvar med namn på människor och företag.
  Underligt att skryta med någon man träffat och sen inte ens får namnet rätt…

  Svara

   Jag har noll koll på vem det är. Är det Cordon Bleu?

   Svara

    James Corden

    Svara

  Väm ä dä?

  Svara

   Engelsk tv show host som är programledare för en av Amerikas största pratshower. Han är skit rolig

   Svara

   Han har bla the late late show, carpool careokee och crosswalk musicals. Har även gjort en del mindre roller i flera filmer.
   Fantastiskt rolig brit.

   Svara

  Jag älskar Celine Dion, fantastisk kvinna. Men outfiten är lika gräslig som hennes frisyr var år 2003. 🙊🙈

  Svara

   Får man inte ha på sig vad man vill? 🤔 snarare härligt att hon skiter i vad folk tycker och kör på en outfit hon vill ha.

   Svara

    Klart man får. Men blå ögonskugga till den outfiten är not my cup of tea. Årets Celine outfit är lätt när hon hade titanic tröjan. Ikon!

    Svara

   Haha ja hennes frisyr 2003 var hemsk. Undrar om hon stylade sig själv inför Carpool karaoke, annars har hon ju haft stylisten Law Roach som var den som valde ut Titanic sweatshirten.

   Svara

  Hon skriver även i inlägget att hon sitter bredvid Ivana Trump (hur spännande det nu kan vara?),
  som hon dessutom säger sig vara ett huvud längre än… känns märkligt då Ivana är minst 1.80??

  Svara

   Hon skrev dessutom att hon satt bredvid/emellan både Ivana Trump och Ralph Lauren – om det faktiskt hänt på riktigt hade det funnits 57 bilder på de tillsammans som BB hade postat överallt (på samma sätt som hon postade bilden med James Corden)

   Svara

    Enligt bloggen:
    ”Vi åt middag på The Polo Bar och herregud vilka spännande människor jag pratade med under kvällen. Ralph Lauren (!), Ivana Trump och James Cordon. Att ha Ralph Lauren på ena sidan och Ivana Trump på andra var rätt surrealistiskt. Jag var minst ett huvud längre en båda två.”

    Kan det helt enkelt vara så att de satt vid tre olika bord? Det vore väl den mest normala förklaringen.
    Ralph Lauren brukar säkert besöka restaurangen ofta och Ivana Trump bor ju delvis i New York.
    Bella får allt att låta som att hon är centrum för alla händelser.
    Den person som hon undviker att namedroppa är förstås den enda som man är intresserad av:
    ”Jag använde färg för en gång skull och gick ut med en ny vän som jag träffade i Cannes!”
    En ny vän? Som vill vara anonym alltså. Hmmm.

    Svara

     Enligt Google är Ivana Trump 182 cm. Alltså omöjligt för Bella att vara längre.. dessutom ett huvud längre.
     Hon satt definitivt inte mellan Ralph Lauren och Ivana Trump. Konstig lögn.

     Svara

      Nej det är Ivanka, dottern. Var skriver hon att hon satt mellan dem? Ja det vore en konstig lögn, varför skulle hon ljuga om det, varför skulle hon hitta på det? Nej det var säkert ingen lögn, det var sant tror jag.

      Svara

       Sant att hon träffade dem alltså. Hon skriver inte att hon satt mellan dem vad jag kan se, inte vid samma bord. Men kanske hon gjorde eller mellan dem på restaurangen kanske, att de satt vid bord på varsin sida om hennes bord. Eller att de stod på varsin sida om henne.

       Svara

       Både mamman och dottern är runt 1,82, så hur kan Bella vara längre? Konstigt.

       Svara

        Hur vet du det? Njaeej ser inte ut så på bilder iaf, dottern ser längre ut än mamman. Bella hade väl kanske klackar på sig så att hon kände sig längre. Vem vet, tror knappast hon ljuger om att de var där iaf.

        Svara

       Mamman Ivana är också runt 180 cm så vem av dem Bella än sett så är Bella kortare.

       Dottern Ivanka var i Holland igår enligt hennes Insta.

       Bella har haft dottern Ivanka som förebild och idol. Antingen vill Bella få det till att det var Ivanka som var där vilket då inte stämmer och hon skrev fel namn. Eller så skrev hon rätt namn och det var mamman Ivana som var där. Fortfarande så är dock mamman cirka 10 cm längre än Bella.

       Svara

     Hon skriver ju inte att hon åt middag med Ivana eller Ralph – ”Vi” är ju hon och en väninna (filmskaparen) som åt middag på The polo bar, och sen träffade de väl på Cordon, Ralph och Ivana där och pratade i förbifarten kanske, hon skriver ju inte att hon satt med en av de på varje sida vid samma bord heller som någon här skriver, kan ju ha varit att de då stod upp och att hon hade en på var sida om sig, eller att de satt på borden bredvid ja. Jag tolkar det inte som att Bella menar att hon är ”centrum för händelsen” eller att hon åt middag med de tre kändisarna. Folk tolkar och vinklar på olika sätt. Jag tolkar det som att hon träffade de av en slump där och att hon pratat med dem. Coolt och kul.

     Svara

   Det är väl inte osannolikt att Bella växer på längden också nu när hennes bröst tycks växa hela tiden 🙂

   Svara

    Sant haha!

    Svara

    Tror faktisk att det är möjligt ja. Lite plågsamt men det går.

    Svara

    …Eller att Ivana krympt för det brukar människor göra med åldern. Tror annars att 15:21 blandar ihop med Ivanka kanske? Självklart ska detta också hånas, självklart ska det letas fel haha allt måste ”förminskas” när det gäller Bella eller antydas att hon ljuger. Suck. Tror faktiskt inte att hon ljuger om detta, det har nog hänt.

    Svara

     Ingen som förminskas. Bara konstigt, viktigt att inflytelserika personer granskas! Annars kan man skriva precis vad man vill. Ivanka Trump är väl i London med hennes far?

     Svara

      Bella skriver ju Ivana inte Ivanka, möjligt att Ivanka är i London och Ivana i NY. Det är två olika personer. En äldre kortare och en yngre längre 😉

      Svara

       Både Ivanka och Jared Kushner var i Europa för ceremonierna i samband med 75-årsjubileet av D-day 1944. Bella skriver Ivana och menar säkert Ivana.

       Svara

       Ivana, Ivanka och Melania är alla 1,8 eller längre.

       Svara

      Dessutom är Ivanka 180 och Ivana 182cm, så Bella är ju betydligt kortare, vilken det än är hon har trott sig se där på restaurangen.

      Svara

       Nej men det står fel på deras namn lite här och var, det är dotterns längd som står som 1.80 och 1.82. Om du googlar bilder på Ivana (den äldre alltså) så ser du att hon inte ser ut att vara 182. Hon är typ ett huvud kortare än Donald och han är nog inte jättelång väl? Folks längd som står på nätet stämmer sällan, står ofta fel. Men visst granska noga, bevisa att Bella ljög hon har inte alls träffat Ivana eeh… Snälla, Bella ljög nog inte. Och so what om hon inte var längre än Ivana med eller utan klackar, hon kanske upplevde det så… Asså.

       Svara

      Donald Trump är Ivankas far.
      Vem skulle annars vara hennes far?

      Svara

       Många missförstånd här. Kanske bör summera lite kort.

       Hur man än vrider och vänder på det så finner jag det märkligt att Bella är ”ett huvud längre” än Ivana Trump ( Donalds fd fru) som alltså är 182 cm lång.

       Spelar alltså ingen roll ifall dom satt ner eller stod upp eller något annat möjligt scenario som målas upp. Faktum kvarstår.

       Självklart får man ifrågasätta trovärdigheten.

       Svara

        Ivana kanske satt medan Bella stod? 😉

        Svara

  Vilket intressant inlägg

  Svara

   Verkligen. Vet inte riktigt vem det handlade om.

   Svara

    Bella förstås 🙂

    Svara

  Både James Corden och Ellen ska ju dock vara riktigt odrägliga IRL (och till personalen som jobbar på deras inspelningar).

  Svara

   Japp när frågan kommer upp vilka kändisar är hemska i verkligheten brukar James och Ellen vara högst upp typ. J-Lo har inget gott rykte heller. 😊

   Svara

   Passar väl Bella som handel i handsken. Hon är heller inget trevlig mot folk hon inte ser någon nyttjanspotential hos.

   Svara

  Äh, du har ju träffat J-Lo, varför ska du vara avundsjuk?

  Svara

   Det var en telefonintervju. 😉

   Svara

    Var hon trevlig?

    Svara

     Väldigt! Jag var ganska nervös innan då jag hört en massa om divalater mm men jag märkte inte av något sånt alls.
     Jag har säkert inspelningen kvar på någon telefon skulle jag tro… Ska se om jag kan leta fram den om någon vill höra.

     Svara

      Vad kul, tack för svar ☺️

      Svara

      JAAAAAA Så coolt

      Svara

  Jobbade med James Corden ett par gånger när jag bodde i London och han är tamejfan en av de mest otrevligaste personerna jag någonsin har träffat. Så du missar inget där, han är ett svin så fort kamerorna stängs av

  Svara

   Jag har hört detsamma om Anders Bagge 😂 Hade en kompis som adopterade hund och var med i hans hundprogram och hon sa arr han var den största divan hon mött:

   Svara

    Jag har hört från flera ”folk i branschen” att Leila Lindholm är den otrevligaste någonsin. Och att Ernst är precis så mjuk och behaglig irl som på teve. Att han är den trevligaste i tv-huset.

    Svara

     Åh, Ernst!❤️

     Svara

     Att Leila Lindholm är en riktig bitch är ett välkänt faktum.

     Svara

      Tror det

      Svara

     Berätta om Leila!!!!!

     Svara

     Ernst är ju superneurotisk innan sändning! 😂

     Svara

     Leila är fruktansvärt otrevlig att jobba med, har haft med henne att göra i mitt förra jobb. Minns henne och Jill Johnson som riktiga divor. Zlatans fru, Helena (?) var däremot supertrevlig.

     Svara

      Instämmer om Leila! Har jobbat på restaurang nära en teater där vi fick en del kända ansikten. Lill Lindfors är SUPERGULLIG verkligen, likaså Sarah Dawn Finer. 100% fina! Annat var det med Stefan Sauk, det är den otrevligaste jag träffat och då menar jag inte kändis utan otrevligaste person överlag.

      Svara

    Jobbat på event, bland annat mello, ladies night, lite galor. Allt i allo. De kändisar som varit roligast att ha att göra med är Mikael Tornving, Kjell Bergqvist och Maria Lundqvist. Vet såklart inte hur de är privat men de är alltid snälla, glada och omtänksamma mot alla oavsett om det varit mot serveringspersonal eller personal högre upp i kedjan. Otrevligast och mest ego jag jobbat med var Brolle, men han kanske hade en dålig dag, who knows.

    Svara

     Men nej! Min gamla kändiscrush Brolle… vad jobbigt om han var otrevlig.

     Svara

      Harockså jobbat med Brolle och minns honom tvärtom som otroligt trevlig mot allt och alla. Så du kan vara lugn.

      Svara

       Ja jag jobbade bara med han en dag som jag sa, han kan ha haft en dålig dag.

       Svara

   Min vän jobbar i tv branschen i London och sagt samma sak – James är sjukt otrevlig! Många brittiska komiker är tydligen riktiga svin irl 🤔

   Svara

  Annat som intresseklubben har antecknat. Isabella medger att hon börjat dricka alkohol igen ! Kanske var det för operationerna (förstoringarna) hon var tvungen att sluta med alkohol? Och p så skriver hon att hon blir intervjuad men pratar om speech. Lite mediarådgiving kanske hon får !

  Svara

   He oväntat att hon börjat dricka alkohol igen. Det som var så fantastiskt sluta med… nu var det visst ingen skillnad.

   Svara

    Det som inte var skillnad är ju att hon har lika roligt utan alkohol som med alkohol. Haha snillena här alltså, dessa vinklingar för att håna Bella eller är folk så tröga på riktigt?… 🙄 😱

    Svara

     Du, det är nog du som inte är någon snille. Du är dragen vid näsan så många gånger om ….

     Svara

   det där kan nog stämma faktiskt…. alltså ingen alkohol pga operationer etc

   Svara

    NEJ haha men ingen alkohol under själva operationen såklart, och inga tunga lyft dagarna efter och ingen träning på några veckor. Men du behöver inte hålla uppe med alkohol i flera månader för det nej haha asså är folk på riktigt här 😆

    Svara

     Tror att det rekommenderas att INTE röka/ dricka alkohol några veckor för/efter operation.
     Handlar nog om cirkulationen

     Svara

     OperationEN? Det har varit flera på löpande band hallå

     Svara

   Ok !

   Svara

   Tror att Isabella kommer börja äta kött igen. Så min spådom!

   Svara

    Varför det? Veg är ju inne i staterna.

    Svara

   Men jösses haha.. Du behöver INTE sluta dricka alkohol för att du gör någon operation eller förstoring, var det dummaste jag hört haha men inte dricka under operationen såklart.

   Svara

    Nej, att dricka alkohol _under_ själva operationen låter helt sinnessjukt. ”Hörru, håll undan skalpellen nu så du inte hugger mig i armen när jag sträcker mig efter pavan” 😎

    Svara

     Man kanske kan få ett extra långt sugrör eller en sån där hjälm med dryckeshållare? Så man inte vevar och sliter ut kanyler eller liknande…

     Svara

      Spelar man korten rätt och får sponsoperation vid en mindre nogräknad klinik kan man kanske deala till sig ett trevligt årgångsvin direkt i droppet? Det vore något!

      Svara

  Ja ja dessa s.k kändisar undrar om deras liv är roligare just därför…

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se/

  Svara

  Någon som sett komikern Shantis imitation av Isabella? Det är så bra. Älskar alla hennes imitationer. Rösten, allt är på pricken likt personen. Och så roligt!

  Svara

   Finns det någon länk? 🙂

   Svara

  Tror Bella funnit sin plats på jorden, med ytliga amerikaner i kändisvärlden och bland wannabes! Yta och pengar är allt! Samt riktigt vassa armbågar, fejkat utseende och jättetuttar!
  Hoppas att hennes avkommor slipper dras in i den cirkusen!

  Svara

  Vad är det för jäkla spammande härinne under varje inlägg om CC:s flashbacktråd? Snälla vi som inte bryr oss orkar inte med mer kommentarer om det! Jag gillar den här bloggen och CC och jag skiter väl fullständigt i om hon skrev nåt för 2 år sen bla bla. Läs inte den här bloggen mer om ni stör er så mycket!

  Svara

   Använd er av samma råd som vi som är less på Bella får: scrolla!

   Svara

    Ja men jag är inte inne på Bellas blogg och skriver massa skit, det är det som är skillnaden!!

    Svara

     Vad var skillnaden? Om du bara skriver massa skit på andra personers blogger, blir det mer okej då anser du?

     Svara

      Jag skriver ingen skit alls på några bloggar. Men du är uppenbarligen inne på den här bloggen och skriver massa otrevligheter om CC. Då behöver du ju inte ens vara här menar jag. Precis som att jag inte är inne på andra bloggar.

      Svara

       Nyfiken, var i min kommentar som du just besvarade ser du massa otrevligheter mot CC…?

       Svara

     🤦🏼🤦🏼

     Svara

   Precis!

   Svara

  Camilla, mycket skit som kommit fram om dig. Du borde skriva ett inlägg och förklara dig. Tycker så jävla synd om dig, du måste må dåligt. Helt vidriga grejer du gjort har ju kommit fram?!

  Svara

   Jag har ingen aning om vad som skrivs på Flashback av några anonyma troll och har heller inga intentioner om att skriva några inlägg om det. 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Klart du är inne och läser på Flashback 🤣🤣🤣 Hoppas att det kommer in fler som kan berätta om dig.

    Svara

     Nej, inte sedan igår. Jag har annat för mig som är betydligt viktigare att lägga energi på än anonyma troll och deras historier. Vågar man inte ens stå för det man har att säga så är jag inte intresserad av att lyssna. 🙂

     Svara

      Du visar mycket intresse för någon som inte är intresserad.

      Svara

       Hade jag varit intresserad på det sättet jag tror att du menar så hade jag varit inne på FB och ryat idag. Det är jag inte men däremot vill jag föra dialoger med mina följare här inne.

       Svara

        👍🏻

        Svara

   Jag tycker inte att det kommit fram något alls. Jag har vetat hela tiden att jag inte varit ok med allt som skrivits här. Har kritiserar många många gånger och jag är inte helt nöjd ännu men jag ser en vilja att förändra sig. Att göra rätt.

   Och säg den person som alltid gör rätt. Den som är utan dubbelmoral. Jag har aldrig träffat på en ännu.
   Kolla tex på J Josefsson och hans programserie han publicerat senast.

   Vad jag ser är folk som tar saken ur sitt sammanhang drar långdragna slutsatser om det och lägger till som aldrig sagt eller skett här på bloggen helt bortsett från alla spekulationer om hennes person som ingen kan veta något om.

   PS Varför i hela friden skulle CamCam varit aktiv på allt om föräldrar för flera är sedan? 🤦‍♀️

   Svara

    Varför inte..? Är väl ett forum?

    Svara

    Varför skulle hon inte ha kunnat vara aktiv på ett forum för flera år sedan? Varför är det omöjligt? Undrar hur du så bombsäkert vet det.

    För övrigt så ser jag själv på saken som så att när en person uppvisar samma dåliga beteende gång på gång på gång, spelar det till slut längre ingen roll om personen ber om ursäkt. Varför ska jag köpa en ursäkt när personen inte slutar?
    Som du själv skriver så här det blivit bättre, men det är inte bra.
    Du kan fortsätta hoppas på förändring om du vill, men många har bevisligen gett upp och nu kommer det till yttring.

    Svara

    TRH – ja det har varit en mycket konstig stämning bland kommentarerna. Exakt som du skriver har saker tagits ur sitt sammanhang. Det har även tjafsats om rena sakfrågor där individer haft åsikter inom ämne där det är uppenbart att faktakunskap helt saknas. Ändå har det gjorts tvärsäkra uttalanden för att försvara sin sanning trots att den bevisligen är felaktig.
    Alla har rätt till sin åsikt. Det är inte ok när folk är respektlösa mot varandra för man inte gillar den ena eller andras åsikt. Detta gäller oavsett om det är till fördel för IL eller CG eller någon annan för den delen.

    Svara

   ”Grejer som du HAR gjort”, du menar att det är något som någon kan backa upp med fakta? Annars bör det väl formuleras ”som du påstås ha gjort”. Undrar vad det är för märkligt folk som dykt upp här och tycker att Camilla ska.. ja, vadå? Granska sig själv eller? Om ni anser att det är så intressant med Camillas göranden och tycker att hon behöver granskas, ja då får väl nån försöka med en Camillagranskning.se. Sluta spamma detta kommentarsfält och starta ett annat forum för spekulationerna om inte flashback räcker.

   Svara

   Så här är det. Ord är inte bevis. Vem som helst kan säga vad dom vill om dig. Det är därför man kan anmäla för förtal och väldigt lätt också bli dömd.
   Så, vad några anonyma skriver på FB utan att länka till bevis är inget som någon person här med sunt förnuft bryr sig om. Så lägg ner. Det du gör kommer inte fungera.
   Samma på wiki. Det är en anonym person som valt att gå in och radera och lägga en kommentar att det raderade har CC ljugit om. Det kan vem som helst göra på vilken person som helst på den sidan.der gör det inte till någon sanning.
   Det du sysslar med är inte friskt och majoriteten här ser det för det är väldigt tydligt.
   Det är stor skillnad på det du sysslar med och på sund kritik kring innehåll på denna blogg.

   Svara

    Vem som helst som bor granne med henne eller? Är ju bevis på det som diskuteras men gissar på att du inte besökt tråden.

    Svara

  Alltså en jäkla medalj till dig Camilla! Att du orkar! 😂

  Svara

  Vad är det Camcam gjort, eller inte gjort, som har blåsts upp värre än stormen Gudrun?

  Svara

   Gå in och läs.

   Svara

  Bella och hennes tjejkompis som syns på bilden valde att gå till en restaurang där kändisar hänger i hopp om att få se någon. På vissa ställen är det mer eller mindre garanti att se åtminstone någon välkänd figur på en kväll. Hon såg 3 kändisar och lyckades få ett bullrigt foto på en (hade dom spenderat mer än 3 minuter tillsammans hade det funnits en bättre bild). De andra två såg hon på håll (därför det inte finns bilder).

  Sedan drack hon ett enda glas chablis och fick huvudvärk…?

  Svara

  Är lite förundrad över hur pass få gilla-markeringar och kommentarer Isabella får (även om hon troligtvis tar bort en del) på sina instagrambilder jämfört med andra influencers med betydligt färre följare än vad Isabella har.

  Svara

  Vännen hon var med verkar vara filmproducenten Sonia Nassery Cole.

  Svara

   Säkert en ny bästis på g.

   Svara

  Brösten nu…
  undrar om ellos tvingat henne att ha en klänning mer än bara för att prova?

  Svara

  Antalet följare på insta minskar. Igen.

  Svara

  Mår lite illa av de kommentarer som blir mer frekventa här. Det är okej att ge konstruktiv kritik men helt ärligt så är det Inte det du får. Det är så aggressivt och besatt.
  Tänker att du nog borde modda och blockera sådant ändå. Har själv haft stalker och också utbildad inom psykiatri, och ja vad jag vill säga är att du ska vara rädd om dig själv CC. Din blogg är bra och relevant. Men det känns som att en eller två som skriver elakt här mot dig… Det är inte på en sund nivå. Att deras inlägg syns tror jag bara uppmuntrar dem.
  Vill inte ens skriva detta under mitt alias men jag hoppas du tar till dig vad jag säger. ❤

  Svara

   Fint skrivet. Håller med dig. ❤️

   Svara

  Ett tips till dig Camilla: Ha en disclaimer på varje blogginlägg där du uppmanar de som kommenterar att hålla en god ton, inte kommentera om någons utseende eller spekulera i psykiska sjukdomar. En del som kommenterar här kan inte hantera internet, och det är inte ditt fel, men om du uppmanar människor att försöka hålla sig till sakliga kommentarer om själva inlägget så kanske en del tänker efter innan de skickar kommentaren. Sen kan du kanske vara lite flitigare med att radera kommentarer om utseende, vikt etc. förstår att det är ett stort jobb men jag tror att du i längden tjänar på det. Då har folk inte heller så mkt att klaga på sen och kommentarsfältet kan föhoppningsvis bli en plats för sakliga, vettiga och mogna diskussioner istället för bara kommentarer som handlar om att kommentarerna är otrevliga etc.

  Svara

  Inte läst fb tråden och kommer ej göra heller.Men ärligt talat, du är fantastisk på det du gör. Folk kommer störa sig. Skit i det och gå vidare! Och ärligt talat alla, vad den ens står i den tråden, nej Camilla är kanske inte perfekt – men gör det bloggen mindre spännande och kul att läsa? VEM BRYR SIG!

  Svara

   Håller med! Inte heller läst fb och bryr mig inte. Känner ingen vuxen människa som inte gjort något ”misstag” eller så. Vissa människor har tyvärr tendens att se allt i rosa toner, ha höga förväntningar och sedan bli besvikna. Man behöver inte vara en felfri ängel för att granska och ifrågasätta.

   Svara

  Hon träffade väl inte James Corden. Han råkade väl bara gå förbi deras bord i samband med deras otaliga fotosessions. Hade de sagt ett ord till varandra hade det varit på bild/film. Han har ju ingen jävla aning om vem hon är och om han hade det skulle han väl inte bry sig om henne?

  Svara

   Haha. Jag tror exakt så också.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.