Isabella Löwengrips kontor i New York är ett samarbete

Om Isabellas kontorsplats i New York nu är ett samarbete – borde inte alla inlägg som skriver om SACCNY i extremt positiva ordalag vara markerade som reklam?
Jag ger mig FAN på att hon lyckats tillskansa sig även den här lägenheten som ett samarbete, för visst känns det rimligt att mängder av hennes läsare har råd att hyra liknande ställen när de besöker ”det stora äpplet”?
150 000 sek i månaden – är det ens rimligt för Bella?

Det här är lägenheten Isabella lägger upp som potentiellt boende i sin blogg.

Det är ungefär som när Hugo & Paula eller GabJossan gör reklam för en pool med en liten rabattkod.
Hur många kunder kan företaget inbringa på det?
Om man inte redan funderat på att köpa en pool, hur många tror ni gör det enkom för att man erbjuds en rabattkod?
Fast å andra sidan kanske företaget bara behöver sälja en ”extra” pool med rabattkod för att gå plus?

Har ni någon gång köpt något dyrare som ni inte redan planerat, enbart för att ni erbjudits lite rabatt?

 

240 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tholin och Larsson har en digitalkurs som handlar om influenser, skatt och moms. Ca en timme och sedan frågestund.

  Svara

  Jag kan bara inte förstå hur de ska betala hyran för en sån lägenhet. Går det att dra på företaget på nåt sätt?

  Svara

   om hon gör ett sponrat inlägg på instagram med något företag drar hon nog in till en månadshyra 🙂 så det är nog lugnt. bianca ingrosso tar ju ca 500 000 kr tror jag för att göra ett sponsrat inlägg där.

   Svara

    Hon har ju en del andra utgifter tänkte jag så det blir väl många ellosklänningar att visa upp under den närmsta tiden 🙂

    Svara

     Bella tar ju rätt hög summa för sina samarbeten. Även om man kan tycka att hon ljuger om siffror så betalar ju uppenbarligen företag för att få synas på hennes insta (Där följarantal är synligt.). Hon löser det nog. Hon är inte dum, hon hamnar i konstiga lägen men hon brukar ju lösa dem.

     Svara

    Finns det någon i kommentarsfältet som jobbar på Skatteverket? Som vill förklara, ett sponsrat inlägg 500 000 kronor, vad är skattesatsen på den summan? 50 % skatt? Verkligen lättförtjänta pengar, får man fyra uppdrag och kräver den summan så blir det två miljoner kronor, innan skatt. Inte ens statsministern övriga ministrar eller generaldirektörer tjänar 500 000 kr i månaden. Inte undra på att Bianca hade råd att köpa en lägenhet för tio miljoner och sedan renovera.

    Svara

     Men får Bella lika mycket som Bisnca? Tror inte det. Sjuka summor dock, ännu sjukare att företag har råd med det och att pengarna är välinvesterade 🤯😄

     Svara

     Du fakturerar ju summan i företaget. Så inte 50%skatt utanbolaget betalar skatt och sen när du tar ut pengar i bolaget eller lön så betalar du skatt på det. Ca 20% resp 30% samt att ditt bolag på lön betalar soc avgifter osv

     Svara

      Det lönar sig att vara egen företagare…

      Svara

   Lägenheten ska ju bebos av Charlotte och Louise som ska jobba i New York från hösten. Sen ska även Bella bo där när hon är i stan.
   Självklart är det Löwengrip Invest (eller det nya amerikanska bolaget) som betalar. Varför skulle Bella betala lägenheten privat när hon inte betalar något annat med egna skattade pengar?
   Pengarna kommer väl från Ellos och Lyko i väntan på att de amerikanska affärerna kommer igång 🙂

   Svara

   Dom hyr väl ut den. Två ska väl bo där va? Då tar de säkert hyra av dom. Såklart inte hela stora pengen, men en del.

   Svara

    Det är ju hennes anställda som ska bo där så även om de betalar hyra så måste ju hennes företag ändå betala ut deras lön.

    Svara

  Kan någon bara förklara för mig vilka ”fyndiga” avdrag denna människa gör för att betala ett svindyrt hus (hög belåning), nu en kommande lya i NY (samarbete…men till vilken grad?) samtidigt som hennes sponsrade inlägg får massiv kritik och ifrågasättanden (Lyko) och hennes IG sjunker i följarantal…(minus 2000 åtminstone senaste tiden). Vad är det jag har missat?

  Svara

   Isabella sponsrar så många företag, att det börjar bli helt omöjligt för mig att handla. Fr o m nu går även Lyko bort, eftersom jag inte på något sätt vill stödja företag som Isabella samarbetar med.

   Svara

    Oj vad löjlig du är.

    Svara

     Varför är det löjligt att ta ställning? Inte som att Lyko osv har några unika produkter. Tycker det är vettigt att reflektera över vad man vill sponsra, önskar fler gör det!

     Svara

   Men vilket skitsnack, lägenheter är ju inget samarbete! Inte vad någon vet i dagsläget iaf.

   Svara

   Det intressanta är inte vad du eller jag har missat, det intressanta är vad har Bella missat?

   Svara

  Lägenheten har legat ute i 39 dagar och hyran sänkts 2000$. Har ingen aning om hur fastighetsmarknaden ser ut i NY, ser inte Eklunds program, men kan ju vara en fingervisning om att antingen 1) de fick hyran sänkt lite till eller 2) de ”hyr” den som ett samarbete några månader för att locka folk. Å andra sidan så verkar ju de som läser Isabellas blogg mest vilja veta var hennes klänning kommer ifrån, inte var man hyr 15000$ lägenheter. Men kanske har hon dragit 1,5 million international followers-valsen igen.

  Svara

   Kan Donald Trump bli president via PR-snack (=lögner) så kan väl Bella lura till sig det ena och det andra, med falsk statistik mm?

   Svara

    Fast alla politiker tar sig ju fram med lögner haha. Vem håller vad de lovar i valkampanjen liksom.

    Svara

     Nja lite skillnad. Donald Trump har ju ljugit om hur framgångsrik han är som affärsman långt innan han gav sig in i politiken.

     Svara

      Haha mm för Donald är inte alls framgångsrik. 🙄

      Svara

       Tack vare mycket stora lån från sin farsa kunde han klara av att inte hamna i personlig konkurs för en del år sedan. Och det är många av hans företag som har konkat, eller har en riktigt dålig ekonomi.

       Svara

       Inte i närheten av den affärsmän han har framställt sig som i årtionden, nej.

       Svara

       Han är den person som förlorat MEST pengar i hela USA. Så nej. Verkligen inte framgångsrik. Men bra på att ljuga.

       Svara

        Framgångsrik i pengar. Nja men han är den mäktigaste pga president. Mer framgång än hans motståndare oavsett vad.

        Svara

         Trump kommer bli omvald. Han är den president som varit överlägset bäst för USA och han har styrt landet som ett företag = bli lönsamma.

         Sverige och svenska medier vinklar och hjärntvättat oss, som när de visa alla demonstranter när han var i London – de visade inte hans stöd på flera tusen sol skrek WE LOVE TRUMP.

         Mellanmjölk Sverige viker ner sig för allt. Soptippen Sverige. Usch,de här landet kommer va ett U-land om 20 år. Sanna mina ord.

         Svara

          Jag gillar verkligen inte Trump, men faktum är att du kan ha en poäng.
          Nästan alla bilder som jag sett på Trump i svenska medier, är misslyckade foton där håret står på ändå, han gör en konstig min eller står och pratar med emfas.

          Och rätt många amerikaner är hyfsat nöjda med honom.

          Svara

          Helt rätt.

          Bor själv i USA och det verkar mest vara svenskarna som har problem med honom. Här pratas det föga om honom på det sätt det görs i Sverige.

          Svara

      Ljugit? Han är en framgångsrik affärsman.
      Men hans attityd är ett kapitel för sig. Att Melania står ut är helt ofattbart, men hon vill väl vara FLOUS så hon blundar, gillar läget och håller upp fasaden. Ska bli intressant att följa den dagen då han inte längre är president ifall de kommer att fortsätta äktenskapet?

      Svara

   Vet inte exakt hur hyresmarknaden ser ut och jag kan inte alla områden så bra, men jag vet iaf att på inte de allra finaste delarna på Manhattan (men fortfarande på Manhattan) ligger kvm-priset för brf:er strax ovanför nivån med Stockholms innerstad, om vi snackar om ”normala” lägenheter (inga etagevåningar med spaavdelning m.m). Det är inte så dyrt där som man tror (om vi snackar om objekt med ”normal” standard)!

   Svara

    Har du sett adressen? Månadshyra $15.500

    Svara

    Skulle nog säga att 85:e och Lexington inte är så flådiga kvarter. Mycket vanliga affärer som HM och Best Buy, mycket trafik och en tunnelbanestation som är urgammal. Njä – flådigt skulle vart 61:a och Madison typ, riktigt flådigt 75th och Park. ”Nära Central Park ” LOL.

    Svara

  Om man redan funderat på att köpa den dyrare grejen, kanske rabattkoden gör att man väljer att köpa av JUST DET företaget. 🙂 Där tror jag man kan tippa över några, på samma sätt som nån bilfirma kan erbjuda en iPad. Inte många som spontanköper en bil, men några kanske får tummen ur och gör det just den helgen, eller av just den återförsäljaren.

  Svara

   Självklart är det så. Men det är planerat, CC syftar på om man köpt något oplanerat enbart pga man erbjudits rabatt

   Svara

  Spelar väl egentligen ingen roll. Klart hon ska märka ut samarbeten, men annars. Jag bryr mig iallafall inte ifall hennes kontor/boende är ett samarbete. Tror det kan bli kul att följa henne där, roligare än i Sverige iallafall.

  Svara

  Jag arbetar med marknadsföring, men konsumerar allt mindre själv. Är inte medlem någonstans (förutom Fantomenklubben). Som individ är jag helt klart en förlust för konsumtionssamhället. Men visst, är det något jag behöver kollar jag om det finns några rabatter, men då har jag redan fattat mitt köpbeslut.

  Svara

   Skulle genomsnittsmänniskan delta i konsumtionssamhället på samma låga nivå som jag gör så skulle systemet gå under.
   Det är en intressant och samtidigt lite skrämmande tanke att jag deltar i ett betalnings/bytessystem men inte lämnar tillbaka/omsätter ’tillräckligt’ genom att shoppa.

   En kollektiv och kraftfull förändring av konsumtion/miljötänk skulle innebär ett paradigmskifte som ingen, mig inkluderad, vore verkligt förberedd på om och när det sker.

   Svara

    Det skulle vara såå spännande! Tänk, vad håller vi på med… stressar och jobbar för att kunna köpa skit… Tänk om vi bara drog ner markant på inköpen och frigjorde oss!

    Svara

  Intressant att den potentiella lägenheten är större än den som prinsessan Madeleine med make hade i NY.

  Svara

   Varför är det intressant?

   Svara

    Förmodligen för att Chris är en finansmagnat jämf med Blonda Bella som inte har några sådana pengar egentligen.

    Svara

     Måste man bo så stort man maximalt har råd med eller vad är poängen?

     Svara

     Nu imiterar hon ju Sylvia s och Madeleine s arbete for childhood I USA
     To get success and new followers over there! Its a never ending stora with her!

     Svara

  Det intressanta är att mitt intresse för IL minskar med kvadraten på avståndet. Är det fler som känner samma sak? Kan bli knepigt att komma tillbaka till Sverige efter ett tag i USA, och få upp samma höga engagemang från sin publik.

  Tror väl att åttamånadersregeln fortsätter vara aktuell för IL. Det är väl så länge hon håller fokus på något, innan det tankar. Fascinerande.

  Svara

   Jag känner tvärtom. Jag har inte känt något intresse för henne sista åren men jag tror att det kan bli kul att följa henne där. Känns som hennes ego passar in mer där, antingen lyckas hon eller så blir det en krasch av det hela, oavsett tror jag det kan bli roligt att följa resan.

   Svara

   Jag känner samma sak. Jag går inte ens in på hennes Instagram längre.

   Svara

  Man funderar ju hur länge den här glida runt på räkmacka genom samarbeten grejen ska fungera. Men visst är det imponerande att hon lyckas få sitt liv helsponsrat genom att ljuga sig sig fram om sin storhet. Snart kommer lånebåten också som hon knappt ens kommer att hinna titta på eftersom hon aldrig är hemma i sitt lyxhus. Yieppi. So fun.

  Svara

  Nej tror inte hon behöver skriva reklam el samarbete varje gång hon nämner stället där deras kontorsplats ligger, mer än om hon då fått betalt för, el ombetts, att skriva ett inlägg om dem, som detta då. Såg att Therese, tror jag det var, gjorde reklam för något en tid och plötsligt så var det samarbete, men inte utmärkt som reklam tidigare. Ser det hos Bianca ofta också.

  Sen är det väl inte samarbete som i ett vanligt reklamsamarbete de har utan att hon/de erbjudits kontorsplats där för att de vill satsa på olika entreprenörer, men visst det kanske är för att de ska få exponering men är nog inte enbart för det, inte därför.

  Svara

   Jag tror det är en strategi som flera influenser utvecklar när medvetenheten om reklammarkeringen ökar. Blondinbella nämnde och visade upp Lavazza i alla sina kanaler i flera veckor innan hon tillsist gjorde ett markerat reklaminlägg. Hon tror hon kan komma undan med det för att det är inte renodlade reklaminlägg, snarare produktplacering, men eftersom hon har ett samarbete med företaget ska det förstås framgå. Jag tror hon gjort exakt samma sak med Handelskammaren och Green & Black chokladen.

   Jag skulle önska Konsumentverket anställde en eller två personer som på heltid kunde granska influensers och jobba för fler fällande domar.

   Svara

    Intressant analys! Du har förmodligen rätt.

    Svara

    Du kan tipsa Konsumentverket…

    Svara

   Saccny är ett affärsnätverk där du betalar en årskostnad mot att du får ta del av en meny av tjänster. Ex är SEB och Volvo för att nämna några mer kända varumärken guldmedlemmar och betalar 14 000 usd om året. Den lägsta avgiften är 100 usd per år. Det finns en rad paket som ger allt från att nyttja en kontorsarbetsplatser och konferensrum till att sitta med i organisationens styrelse. Är själv med i ett affärsnätverk där jag förutom exponering har tillgång till gratisevents samt kan själv hålla egna events under organisationens varumärke.

   Svara

    Tack för att du bidrar med kloka ord! Det låter klart intressant, och ger mig en del idéer när jag drar igång något eget. Dags att börja forska!

    Svara

     Tack 😁 och lycka till!

     Svara

  Intressant hur hon ska både jobba och bo i USA när hon har små barn som ska leva och växa upp kvar i Sverige..
  Men antar det bara är en baggis in the ”worlds” of Isabella Löwengrip.

  Svara

   Plus en maxbelånad lyxkåk… va sjutton skulle hon med den till alltså, vilken onödig affär bara för show of.

   Svara

    Tror ni inte att hon kommer sälja kåken när poolen är klar?

    Svara

     Det hoppas vi så alla anti Bella blir nöjda, och får något mer att utreda 😀

     Svara

      Kanske att en och annan pro-Bella också är intresserad?

      Svara

  Hon har väl frågat någon mäklare om hon kan få titta in i en häftig lägenhet (långt över hennes budget), passar på att ta några bilder och skriver sen att hon och hennes team NÄSTAN har flyttat in. Sen faller det på mållinjen pga för låg säkerhet eller annan undanflykt, men då har lägenhetsstoryn redan gett henne önskad uppmärksamhet och hon har gått vidare med nästa hittepågrej.

  Svara

   Sant. Det man får se är massor med bilder från lyxiga hotellrum i olika städer, men sällan något från själva staden. Vad konstigt.

   Svara

    Det är för att lyxhotellen vill ha exponering när det låter henne bo gratis, så hon är ju tvungen att fota dem. I övrigt tror jag inte att hon är så intresserad av något annat än sig själv och det hon kan tjäna pengar på – alltså inga bilder av själva resmålen 🙂

    Svara

     Hon har ju även sagt att hon inte är ett dum nyfiken på ländernas kultur?

     Svara

      Dugg.

      Svara

      Tragiskt och andefattigt!

      Svara

   Som sagt, åtta månader eller vad det var någon skrev 😉 sen flyttar hon till nästa projekt att skövla, som någon slags utomjordisk parasit 😛

   Svara

  Hon dejtar iaf den där fastighetsmagnaten den GBG.

  Svara

  Camcam ta reda på om lägenheten är ett samarbete!! Du har ju kontaktuppgifter så undersök. Det var längesen du hade nåt gräv här på bloggen.

  Svara

   Saknar också lite gräv. Du är ju grym på det!

   Svara

    Vad har hon fått fram? Tycker alla granskningar runnit ut i sanden utan att det kommit fram något speciellt av det.

    Svara

     Gör bättre själv då

     Svara

   Det där lär inte vara samarbete. Hyran på lägenheten är vad det kostar för en i den storleken på Manhattan. Hon kommer få lägga 2-3 månaders deposition och skriva kontrakt på ett år vilket brukar vara standard. Kanske får hon någon rabatt av Fredrik Eklund men inte av de som äger lägenheten för de kan lika gärna hyra den till någon annan.

   Svara

  Bella kommer vara redigt jetleggad alla dagar i veckan och dygnet runt när NYC pendlandet börjar. Hon är jetleggad i ett par dar när hon kommer till NY och när hon kommer i dygnfas, då är det dags att åka till Sverige igen och så börjar jetleggandet om igen och igen och igen.

  Svara

   Hon får göra som jag hört att SAS-piloterna gör; konsekvent leva efter svensk tid, oavsett var i världen de befinner sig. Kan dock bli liter knepigt om IL gör samma sak, kanske inte så många som vill ha arbetsmöten på nätterna, lokal tid.

   Svara

    Tror inte det är affärsmöten som lockar henne i NY, snarare uteliv på ställen där kändisar flockas och hon kan få fototillfällen.

    Svara

     Nej, håller inte med dig. Vet ingen som jobbar så mycket som Bella gör och faktiskt verkar uppskatta det.

     Svara

      Ja, festa är ju hennes jobb…

      Svara

      Jobbar? Vad gör hon egentligen när hon ”jobbar?”. Har aldrig sett något av det hon gör i sociala medier som jag skulle benämna som att jobba.

      Svara

    Vi följer klockan på destinationen vi är på, så inkommet till NY är det eftermiddag och vi e rätt slitna, vi ser till att hålla oss uppe till kvällstid så vi får en natts sömn i NY tid. Upp på morgonen o käka frulle o aktivera sig tills det ör dags att åka från hotellet efter lunch. Vi jobbar då enligt svensk tid natt hem o landar frukosttid i Svea. Då e vi rätt slitna kan man säga. Vi hinner ju inte ställa om till USA tid eftersom vi stannar 24h enbart men natt jobbet hem tar kol på en då man nästan dygnet första jobbdagarna över för att leva efter USA tid. Är man dock på ett längre stop så anpassar man sig efter USA tid då man blir tvungen till det. För Bellas del så kommer hon väl stanna minimum 5 dagar o att växla så i jämna mellan rum det tar hårt på kroppen. Vet ju inte hur reaktionen blir av ett flitigt användande av insomningstabletter, kanske kroppen ställer in sig snabbare o bättre. Det kan jag inte svara på då vi ej får förtära läkemedel men en sak kan jag säga, att leka med tidszoner frekvent tar på kropp o själ 🤒 Mvh Flygvärdinna på SAS

    Svara

     Intressant! Hur är det med melatonin, kroppens ”dags att sova”-hormon? Går inte att köpa över disk i Sverige i och för sig, men säljs som kosttillskott i Finland. Men det kanske inte är lämpligt om man byter tidzoner ofta?

     Svara

     Amen på den. Min man är kapten på utländskt bolag och har åtminstone två ULR/månad, han är konstant jetlaggad då han oftast försöker ställa om till destinationens tid – ifall han inte ska flyga hem nattetid. Att som Bella flyga emellan tidszoner plus sköta ett jobb på båda kontinenterna PLUS ta hand om två barn…. tja fixar hon det under någon längre period är hon inte gjord av kött och blod, typ

     Svara

      Hon kanske är en liten varulv! 😈

      Svara

   Detta helgalna flaxandet i två olika tidzoner Bellan nu ska börja med, det kommer att fucka upp hennes kropp och psyke redigt rejält. Det är nog därför hon även har gått över till p-piller pga tidszonerna hon kommer att leva i.

   Svara

  Det är mycket som Bella inte reklam-markerar. Alla hotell hon hyllar för att får bo gratis till exempel…

  Svara

  Nyfiken – någon som kan … Arbetsvisum i USA är väl ganska krångligt att få ( lång process ) ? Dessutom som en oetablerad agency som inte har en stark ekonomisk plattform att pumpa in pengar USA , kan ha helt fel men jag trodde det krävdes väldigt mycket pengar eller måste man ha en idé / arbete som kräver att ingen amerikan kan utföra den för att få ett sådant visum eller ha något originellt.? Hur har de lyckats få ett ? 3 tjejer som ska skapa en plattform för sociala medier för film industrin – måste krylla av sådana redan ! Kan som sagt vara helt ute och cykla när det gäller arbetsvisum i USA ..

  Svara

   Bra fråga. Hur ofta och hur länge kan man åka in och ut och in igen med ett turistvisum?

   Svara

   Startar man ett företag i USA bör det bli enklare att få visum genom att hänvisa till att man ska jobba specifikt för det företaget.
   Louise Hägglöf har redan (enligt Bella) green card. Varför hon har det vet jag inte.
   Charlotte kommer att behöva visum för att kunna jobba och bo i USA.
   Någon som vet om Bella kan fortsätta att jobba delvis i USA utan någon form av arbetsvisum?

   Svara

    Så länge hon inte lyfter lön från USA så ska det inte behövas. Men när hon etablerat sin ”agency” så blir det andra villkor tror jag…

    Svara

     Sorry min svenska är inte så bra, vad menas med lyfter lön?

     Svara

      Får lön från ett amerikanskt bolag. Att hon tar en lön som hade kunnat gå till en amerikan. DÅ behöver man definitivt visum men för någon som vill etablera sig i USA och betala skatt där borta så är det enklare.

      Svara

       Ahaaa taaack!!

       Svara

      Att man tar ut lön från det egna företaget.

      Svara

     Ett visum för Business owner/CEO är nog ganska lätt att få – kostar lite men inte svindyrt, kanske 70-100 papp SEK. Bygger på att man startar bolag i USA.

     Svara

  Elsa Billgren har köpt ny lägenhet på Mosebacke torg. Någon som har nån idé om vad den kostat?

  Svara

   8,1 milj

   Svara

   8,1 enligt Hemnet som passar in på hennes beskrivning av en 2:a på 80 kvadrat

   Svara

   8,1 miljoner ser det ut som.

   https://www.booli.se/adress/163864

   Svara

    Och huset på Gotland kostade runt 5-6 va? Elsa måste vara rätt tät…

    Svara

     nej, två miljoner kostade gotlandshuset. plus renovering etc.

     Svara

     *elsas föräldrar är väldigt täta, speciellt hennes pappa Ernst Billgren

     elsa är en typisk trustfund-baby helt enkelt…..

     Svara

   Ring och fråga för säkrast svar 😀

   Svara

  Hennes samarbeten är ju helt osannolika! Blir helt tokig på att jag inte fattar hur företagen som anlitar henne tänker.

  Nu gör hon reklam för en chiclit för Nextory på sin story. Säger att hon verkligen rekommenderar den. Hon skulle ALDRIG läsa en chiclit! Hon är ju helt öppen med att hon inte läser romaner alls. Trovärdigheten???

  Svara

   Hon har väl alltid läst chiclit och romaner?

   Svara

    Nej?

    Svara

    Hon hävdar att hon alltid läser ”utbildande” böcker, faktaböcker, biografier etc.

    Svara

     Bella säger ju att hon brukar ha flera böcker igång samtidigt. Herregud, hålla på och tjafsa om vilka böcker hon läser.

     Svara

      Men det är just det som är grejen blondinbella, hon vänder och vinklar allt. ALLT!!! Det finns inget kvar som känns genuint äkta längre. Kappan vänder sig så fort och ingen hänger med längre i de fantastiska teamen.

      Svara

       Jag kan ju undra vad hon föreläser om för skyhöga arvoden, hon har gått ut grundskolan liksom? Det är ju inte direkt Spotify hon startat? Kan ingen berätta som varit på nåt dylikt arrangemang? Mvh förundrad.

       Svara

        Hon föreläser aldrig. Det hon kallar ”speech” är att hon sitter och blir intervjuad på scen av någon som ställer förbestämda frågor.

        Svara

   Är rätt säker på att hon har skrivit i bloggen att hon aldrig läser romaner. Det borde gå att ta reda på om man går in på bloggen och söker, men det vill jag helst inte göra.

   Svara

    Inte sant, jag minns tex att hon skrivit att hon läste ”det är något som inte stämmer” av Martina Haag och hon visade ju upp någon deckare hon läste rätt nyligen, bara några exempel jag kommer på rakt av.

    Svara

     Blonde av JCO har hon läst minst två gånger.

     Svara

    Älskar att två titlar innehåller ordet Bajs. Säger mycket om vardagen just nu. Tre böcker till Gillis högst upp och resten till mig själv. Som vanligt blir det en mix av biografier, romaner, en prisbelönad bok och några böcker som stillar min nyfikenhet (för stunden). Hittade en bok om hur VVS fungerar och då tänkte jag ”åh så intressant, jag har ju verkligen ingen aning”. Fast slopade den i sista sekund. Kändes lite konstigt att ligga på en strand och läsa om rör och vatten.

    Skrivet på BB:s blogg 2016 lagom tills deras resa i Thailand (där de/hon bestämde sig för skilsmässa? Om jag inte tänker fel)

    Svara

     Yeez! Hon är en konstig själ! Vem fan är hon typ!

     Svara

  Anonym /18:59 Jag har samma funderingar som du har angående visum och arbetstillstånd. Har släktingar som flyttat till USA och det har varit ett evigt krångel trots anställningar på ansedda universitet. I övrigt så jämför Isabella sig med Anders Wall (!) och håller på att bilda en välgörehetsstiftelse. Det är den nyanställda CSR-kvinnan som skulle städa upp i företagen som sysslar med det. Spänningen är oliiidlig!

  Svara

   Först skulle hon bli en ny Oprah, sedan var det Estée Lauder och nu Anders Wall. Tjejen har humor, det får man ge henne! 😁

   Svara

    Eller drömmar? 🙂

    Svara

    Hon vill så mycket hela tiden, varför inte bara landa i det hon har skapat och vara mer närvarande i barnens uppväxt.
    Tiden och åren går väldigt fort, känner många ”karriärmänniskor” som ångrar sig idag att de inte varit mer närvarande då barnen växte upp. De slängde in sina barn på internatskolor, där de fick smaka på droger vilket till slut förorsakade att en del fick psykiska besvär. Visst en del (föräldrar) är framgångsrika och har allt och lite till. Men deras barn är inte framgångsrika, trasiga och bortglömda individer. Mycket kan köpas för pengar, men inte hälsotillståndet.

    Svara

   Ja.. vad jag förstår får man bara vara i landet i 90 dagar på turist visum och får då inte arbeta … så hur det här går ihop förstår jag inte riktig … men som jag skrev , jag kan inte hur de olika visum fungerar

   Svara

  Dolly! Vart tusan är du??

  Svara

   Dolly vet ju ingenting.

   Svara

   Dolly hade inte mycket information.

   Svara

    Nej inte mycket mer än det man redan läst mellan raderna och löst skvaller här och på fb. De där kommentarerna hade vem som helst kunnat skriva ihop utan att någonsin ha träffat Bella irl.

    Svara

     Precis. Dolly är fejk.

     Svara

      Jag undrar mera var Anton är.

      Svara

       Älskar Anton. Tror dock att Anton är fd Antonia

       Svara

  Ta gärna och titta lite närmare på det här med lägenheten i NYC.

  Svara

  Jag har inte så bra koll på bella, men vad är det hon ska göra i USA? Sälja tofsar och hårklämmor eller hudkrämer eller nått helt annat? Varför behöver hon ett kontor i NYC?

  Svara

   Hon har ett nytt företag på g, där hon ska (om jag fattat rätt…) hjälpa filmbolag (!) och andra att göra reklam och sprida kännedom om dem. Hon menar att hon kan sånt, och att t.ex. de stora filmjättarna i USA inte har en susning.

   Svara

    Vart har hon sagt det?

    Svara

     På sin blogg.

     Svara

      Att filmbolagen inte har en susning om hur man gör reklam? Länka.

      Svara

       Nej. Leta själv om du är så intresserad.

       Svara

        Okej du ljuger alltså?

        Svara

         Så om en inte orkar lägga in en länk är påståendet lögn? Kanske bara är så att personen inte vill/har tid. Hade du varit intresserad på riktigt (och inte bara för att ifrågasätta och skapa diskussion) så hade kunnat söka själv.

         Svara

         Så för att DU inte orkar googla så betyder det att Valentina ljuger?!

         Hon skriver nedan att företag lägger pengar på stora billboards och att deras budget för sociala medier är nästan ingenting vilket hon vill vända. Hon vill med det hon lärt sig genom bloggen visa hur social medier kan användas.

         https://www.isabellalowengrip.se/2019/05/28/allt-jag-har-lart-mig-under-halva-mitt-liv-i-en-byra/

         Svara

          Det är ett så skrattretande påstående att jag är helt förstummad att ingen säger till henne. Har hon bara ja sägare runt sig? Ja tydligen!
          Vansinnigt någon som missat reklam för tex Marvels senaste film på sociala medier? Good Omens? Missat den digitala marknadsföringen på Facebook inför sista säsongen av Game of thrones? Nä just det. Ett blaj företag Bella uppfunnit.

          Svara

          Bor i USA, Isabella fyller sin blogg med nonsens som detta då och då. Komiskt nästan 🙂

          Svara

    OCH hon ska få fler unga att åka privatjet!!
    🤯

    Svara

  Bloggvärldens stora gåta: Var får Isabella Löwengrip sina pengar ifrån? Hon verkar fullkomligt bada i pengar och det matchar öht inte hennes vinster i företagen.

  En annan intressant sak är att hon skriver att hon vill ta över facklan efter Anders Wall? Har han lämnat in den ens? Eller är det som med Oprah? Isabella kanske planerar att bli en modern Anders Wall.

  Svara

   Det säger ju inget om vad hon har privat? Hon har ju pengar själv också. Vi får väl se hur hon löser det här.

   Svara

    Det konstiga är väl att det känns som hon haft helt absurda kostnader sedan hon köpte huset (eller innan egentligen men huset var som grädden på moset). Det har liksom bara skenat iväg. Även om hon såklart har massa pengar privat med tanke på samarbeten osv så känns det ändå orimligt att de hade kunnat försörja den livsstil hon har nu. För att inte tala om att hon haft rätt B samarbeten tills nyligen iaf. Så att alla dessa kontinuerliga utgifter skulle vara finansierade endast med hennes privata pengar har jag svårt att förstå. Kanske har hon gjort en jävla affär på aktier? Nåt säger mig att hon lyckats dra av jävligt mycket på företaget, hur etiskt vet jag ej.
    Ännu märkligare att Löwengrip Beauty bara tyst verkat gå under. Liksom massa andra företag hon haft samröre med. Blir ju konfunderad men det kanske är hennes strategi också

    Svara

     Och i en story i samarbetet med Lyko sa hon att hennes MUA ”alltid använder” en glow-produkt på henne, och den var ej av märket Löwengrip. Går ju inte ihop med hennes tidigare utsagor eller att vilja sälja mer av sitt eget märke. Hela det samarbetet känns väldigt konstigt om hon fortfarande skulle ha kvar Beauty

     Svara

      PS. Är inte bokslutet här från 2018 nytt?? https://www.allabolag.se/5569021982/lowengrip-beauty-ab

      Någon geek som vet?

      Svara

       Ja, eftersom det är per 2018-12-31 så är det det senaste bokslutet.
       Det är nytt eftersom det godkändes ganska nyligen av Bolagsverket.
       Man har sju månader på sig att skicka in ett årsbokslut.

       Svara

        Tänkte väl men hjärnan är seg haha. Inväntar kommentar där jag förstår cirka hälften från Anton eller annan kunnig ✌️

        Svara

         Väldigt, väldigt kort ur 2018:ns siffror: omsättning (= försäljning) på 84 miljoner kronor, gjorde en vinst på 3 miljoner kronor, har kortfristiga skulder (kan vara fakturor från leverantörer som ska betalas, skatteskulder, moms, krediter från banken, inlånat kapital från andra företag) på 16 miljoner kronor.

         Kortfristiga skulder ska betalas inom ett år från det att balansräkningen upprättats.

         Svara

          Det var ju nästan en fördubbling på omsättningen från föregående bokslut. Var det det som folk hade spekulerat i att det skulle vara p.g.a. utförsäljningar av lager osv?

          Vinsten på 3 miljoner är väl ändå ett bra lyft från förra bokslutet? Överlag såg det väl mycket bättre ut än bokslutet 17?

          Svara

           Det intressanta vore en branschjämförelse. Det går att betala en hundralapp eller så för en djupare analys av företaget, men det är inget för mig.

      För att inte tala om att Löwengrips produkter tagits fram för att passa hennes egen, superkänsliga hy som gjorde att hon inte kunde använda många av produkterna på marknaden. Just sayin’…

      Svara

   Det intressanta är ju att penga-överflödet kom i samband med att hajen ”förlorat” drygt 30 mille (eller var det mer?)…

   Svara

    Mycket märkligt sammanträffande .

    Svara

    Aa det skedde en tvärvändning typ. Så himla märkligt

    Svara

    Det var det jag tänkte med.

    Svara

   Hon är en narcissist och de är ökända för att leva över sina tillgångar big time!

   Svara

  Men vilket orimligt samarbete – har man såna pengar till att hyra lägenhet i NYC är man redan ljusår från att påverkas av vad IL gör. Då har man redan kontakter och kan leta själv. De enda som låter sig förföras av flärden och lyxen är vanliga dödliga – som ändå inte har råd att hyra nåt sånt. Och som heller inte behöver en lägenhet i NYC.

  Det är så underligt. Vem ska den reklamen rikta sig till???

  Svara

   De som eventuellt går i planerna att ändå hyra? Känner att det inte är Bellas problem, varför ska hon inte göra samatbetet för?

   Svara

    Nej, det är inte Bellas problem. Jag undrar bara hur SACCNY tänker, hur de ska göra någon vinst på samarbetet.

    Svara

     Det är inget samarbete utan ILs nya agency over there betalar en årsavgift i medlemsskap. Saccny behöver ingen draghjälp från en svensk bloggare när de har företag som Volvo SEB Handelsbanken mfl som betalar 14 000 usd om året för sitt guldmedlemskap. Det blir lite löjligt när IL genom att vara vag vill låta påskina att det är ett betalt samarbete.

     Svara

   Kanske någon realityserie på gång och något stort samarbete. Detta verkar skumt. Inte har hon råd med en sådan hyra, men hon kanske har lyckats manipulera sig till ett samarbete om någon därnere tror att hon är Sveriges mäktigaste kvinna.

   Svara

  Men krämerna då?? De anställda där?? Är det bara slut nu?

  Svara

   Och vad händer med Löwe??? Så många frågor…

   Svara

    Ja, vad skrev hon om den där lillasystern till Löwengrip? När skulle det lanseras?

    Svara

     Kommer förmodligen aldrig att hända. Det känns som att antingen går nån riskkapitalist in och köper märket (Bella och Pingis har haft flera möten med sådana, nu senast i Köpenhamn) eller så läggs det helt enkelt ner. Många nyckelanställda har slutat, eller är på väg att sluta. Det hörs inget om att ersättare anställs eller ens annonseras efter.

     Svara

      Vad gör Plagiat-Pingis nu, mer än att träna som en dåre i Humlan?

      Svara

   Håller med, vad händer egentligen med Löwengrip beauty? Isabella träffar ju investmentbolag efter investmentbolag, får hon inget napp?

   Svara

    Ingen ser väl någon potential i företaget. Krämerna tillverkas på extern fabrik på beställning och marknadsföring enbart via Bellas kanaler. Vad finns kvar om hon lämnar bolaget? Hur ska de kunna sälja detta? Finns inget unikt utan överprissatta dussinprodukter.

    Svara

   Nu är det 50% på campare igen så känslan är väl inte att det går som tåget med krämerna direkt.

   Svara

    Och det finns nu på Ica Maxi i Nacka ! Viket premium märke 😂😂😂

    Svara

  ALLT är rimligt i en ding ding värld.

  Svara

   ”En ding, ding, ding, ding värld” — riktigt bra film!

   Svara

   Vi som var barn när internet inte fanns fick läsa dingdingworld (lr vad tidningen hette). Nu kan man gå ut på vilken blogg som helst och få ungefär samma ”fakta”.

   Svara

    ”En ding ding värld” — bästa skämttidningen! Jäsiken, nu måste jag ut på Tradera och handla …

    ”Stenålderspojken vägrade äta upp sin spenat — svalt ihjäl”
    ”Chris gifte sig med sin gitarr”
    ”Oljeborren öppnade portarna till helvetet — släppte ut djävulen”
    ”Dinosaurierna utrotade sig själva — med krocklekar”
    ”Reuben var en bråkstake — kniven genom huvudet botade honom”
    ”Draken flög 30 mil ut i rymden”

    Svara

     Specialnummer ute nu:
     Isabella världserövraren – smetade ner allt motstånd!

     Svara

     Så roligt tidning! Måste nog försöka handla ett par jag med.

     Svara

  Kan hon dra av traktamente och dubbel bosättning eller något annat skumt? Hon kanske har blivit inspirerad av alla omoraliska politiker och hittat något att utnyttja?

  Svara

  Bella är driftig. Bra där. Kul för henne! Tycker om när det går bra för folk.

  Svara

   Tror faktiskt det här kan gå riktigt bra. 🙂

   Svara

  Näe inte vad jag kan minnas. Jag är en jäkel på att pruta om de inte kan sänka priset frågar jag alltid och ler du kan inte skicka med något mer? Funkar nästan alltid. Jag skulle även ibland vilja ha provision för jag verkar ha en förmåga att få andra att shoppa det jag köpt Någon mer som fungerar så? Tex jag tipsade om en så god mjukost i en grupp jag är med i och vips verkade den gå åt som smör i solsken ☀

  Svara

  Hon kanske hr ut sitt hus på Lidingö 2 veckor i månaden till event, möbel och kostutställningar och gud vet vad. Men jag har aldrig hört talas om att Fredrik Eklund gör annat än kränger bostäder. Detta måste vara något skumt större samarbete känns det som. Pingis verkar vara på hälsoresa/träningsläger för eviga tider. Känns som att hon tränar dygnet runt.

  Svara

   Också tänkt på Pingis tränings/hälsofas. Emellanåt kommer, nästan som i panik, massa reklam om Löwengrip beauty i följd. Ingen av de nämner HH eller Flattered värst mycket, och BB knappt ens Löwengrip beauty.

   Svara

   Han förmedlar faktiskt hyresrätter också, om än extremt sällan.

   Svara

    Sen är ju ”han” ett stort team. Det är ju inte Fredrik som hängt runt med Bella för att titta på hyrelägeheter utan någon ur teamet.

    Svara

  Johodå. Fast då måste man definiera ”lite rabatt”. Pratar vi 50 % så är jag på. Då har jag köpt en beg Mercedes som jag faktiskt inte behövde. Jag har också köpt en frysbox och en matberedare. Glasögon är också en sådan grej jag spontanshoppar. Jag har 100 k som ligger och skvalpar på ett konto, just för spontanköp. Fast 50% är kanske inte lite?

  Lägenheter är också sådant jag ligger och spejar på. Ser jag något som legat ute länge så händer det att jag lägger ett skambud.

  /Snåljåp

  Svara

  Den där lägenheten är ju rena skämtet. Det är ett känt faktum att ”alla” i NY bor torftigt eftersom det är så sjukt dyrt. Undrar om inte 200 hyrda kvm bara ses som ekonomiskt lättsinne.

  Svara

   Det kanske egentligen är 200 sq ft (square feet) vilket är den amerikanska motsvarigheten till våra kvm. 1 kvm är ca 11,6 sq ft så krypinet är du under 20 kvadrat.

   Svara

   7,5 rum är stort i NYC.

   Svara

  Tänker mest på den förmånsbeskattning som måste (borde) ske av Skatteverket iom att allt verkar tas på företagen samt all spons och saker alla influenser inklusive Bella får varje månad. Den skönsbeskattningen hade man velat se….

  Svara

   Ja jag är inte ett dugg insatt men undrar hur det funkar i längden om hela tillvaron är sponsrad, från innehållet i kylen, garderoben, inredning, bilar, barnens leksaker, kök och vitvaror och så vidare och så vidare. Om man inte skulle ha någon inkomst därutöver skulle det väl bli en riktigt dyr historia. Man får väl utgå från att ILs inkomster överstiger förmånsbeskattningen av alla sponsringar men undrar lite hur det egentligen förhåller sig 🤔

   Svara

    Funkar så att all spons etc räknas som en inkomst, i vart fall en del av den. Det höjer så att säga bruttoinkomsten och därefter ska man betala skatt på den inkomsten enligt tabell. Som huvudregel kan man säga att marknadsvärdet ska tas upp som förmån. Har man gjort ett insparande på privata levnadskostnader ska man beskattas för detta, tex om man får tjänstebil av arbetsgivaren. Det är samma sak om man äger ett bolag. Betalar företaget huset blir du beskattad för detta. Så inga inkomster måste täcka utan det ökar bara din inkomst på papperet (även fast du i och för sig får saker) och därigenom summan som din skatt beräknas på. Här finns stora summor enligt min mening hos många influencers som inte redovisas till Skv.

    Svara

     Tack för förklaringen!

     Svara

  Blondinbella och Bianca får mig att fundera. Feminister klagar ju mycket på att t.ex. en manlig börsmäklare tjänare mer än en kvinnlig barnmorska, men ingen feminist verkar ha problem med att Bianca och Blondinbella tjänar mer på att sälja klaffs och att bara synas än vad en manlig överläkare gör.

  Svara

   Tycker det där är en intressant diskussion. Många bloggerskor brukar prata om bloggbranschen och det nya yrket influencer som ”empowering” och härligt med en bransch som styrs av unga kvinnor. Och det är ju sant!
   Men samtidigt en bransch som bygger väldigt mkt på utseende, du måste vara snygg helt enkelt. Sälja grejer med ditt utseende. Och bara kommersiellt. (Förutom lite välgörenhet och lite light versioner av politikerträffar.)
   Det är inte så mkt djup. Blir andra unga kvinnor stärkta av att se snygga tjejer äta sponsrad sallad?

   Svara

    Nej, vi blir beklämda. Det är beklämmande att, som jag såg att en anna person skrev, de här tjejerna tjänar mer på sina krämer, samarbeten och gud vet vad än vad en läkare med flera år i tjänst gör. Långt mycket mer, dessutom. Det blir ett skevt samhälle.

    Å andra sidan får man väl försöka se det som att de spelar i en annan liga (B-laget, om ni frågar mig). Jag har hittills bara upplevt en ”influncer” som jag tror hade klarat en mer avancerad, akademisk utbildning (alltså inte att man gått någon ”skrivarkurs” eller läst någon enkare ekonomisk utbildning eller dylikt). Resten har lyckats hitta en nisch i den nya, mediala världen och trots allt har ju samma fenomen alltid funnits. Titta på Ingvar Kamprad, till exempel. Och de unga tjejer som eventuellt kan bli imponerade och så vidare av krämkrängare och fotoshoppande, de hade nog inte heller platsat på läkarlinjen eller Teknis (för att ta två exempel). Det handlar om olika grupper av människor, helt enkelt. Så tror jag.

    Svara

   Nja, det är inte riktigt vad feminister klagar på. Problemet är snarare att kvinnligt dominerade akademiska yrken som t.ex. sjuksköterska inte lönar sig med tanke på den långa utbildningen. Att vidareutbilda sig till barnmorska eller en annan specialistkompetens är en ren förlustaffär då man ökar sitt studielån utan att få en avsevärd lönehöjning. Vad en börsmäklare tjänar har inget med saken att göra. Och att kalla influencers livsstil för ”empowering” är bara en omskrivning för kvinnor att göra karriär på de normer som vi redan lever under i ett patriarkat, dvs. utseendet är kvinnans största tillgång och du kan köpa dig snygg.

   Svara

    Det är precis vad feminister klagar på. Att du låtsas som att det inte är så kommer inte att förändra saken.

    Svara

     Du har inte fattat vad feminsim är du.

     Svara

      Feminism är vad feminister gör, att feminister inte gillar att förevisas vad andra feminister gör och kör med metoden ”Inte riktig feminism” förändrar inte den saken.

      Svara

  Nya Simon är en 21åring som varit butikschef för MQ i Uppsala. Key Account Manager. Undrar om hon får provision på det hon drar in. Nya vdn är ännu inte officiell men ska ha lätt att jobba i USA. Är nyfiken på om Svenska Dagbladet granskar henne eller om det blir en märklig hyllningsartikel. Hon är en klickmagnet som får media att glömma sitt uppdrag. Blondinbella är duktig på att försköna sanningen. Kontoret i USA är ett av många exempel. Skulle aldrig vilja göra affärer med henne. Nu söker hon tryckeri och grafisk designer på ett sätt som ska läsas bara goodwillersättning. Förstår nu varför man inte längre ska kalla dem för influencers utan något i stil med creative något, minns inte vad. Tycker inte att Handelskammaren i NY ska hålla på med bytesaffärer. Känns inte seriöst.

  Svara

   Det är just det jag inte förstår, funkar det med byteshandel, vill inte skatteverket ha in lite cash ändå, även om de som idkar handeln inte kräver det.

   Svara

   Är övertrött och kan inte varva ner så kollade den nya medarbetaren, Amanda Nordquists linked in profil. Fick mig ett gott skratt. Obrukbara engelska kunskaper verkar vara ett skall krav för att jobba på ett Löwengripskt företag.
   ’’My goal is to develop and motivate, to se the facilities and not the setbacks’’
   Dvs; mitt mål är att utveckla och motivera, att se kontorslokalerna och inte motgångarna. Kan detta måhända anknyta till säkerhetsproblematiken som hindrade inflytt i UEs lokaler?

   Svara

    Men va faen😂😥😂

    Svara

  Hon ljuger inte direkt; men hon förfinar sanningen så himla mycket att det i princip blir lögn. Har faktiskt undrat hur hon lyckats med allt där i USA men då vet man att det är bl.a samarbeten det rör sig om..

  Svara

  Så har hon gått ut med att hon fr.o.m. i höst kommer att blogga på engelska och inte på svenska. FY F-N va skönt! Nu har man en riktig anledning till att sluta läsa bloggen. Mvh språkpolisen som fullständigt avskyr att läsa crappy engelska 🥂

  Svara

   Jag önskar dig ett stort lycka till. You can do it!

   Svara

   I wish luck to, you can have many balls in the air!

   Svara

    So fun that you can have many balls in the air. So Fun!

    Svara

     Or how! Fun!

     Svara

  Det enda jag läser och hör i mitt huvud när jag läser ”NYC” på Isabellas blogg är Mia Skäringers ”nyck” som hon kallar NYC i ett utav hennes och Mannheimers första poddavsnitt 😄

  Svara

  Men snälla kan någon berätta vem hon är så lyckligt kär i?!?

  Svara

   ingen.

   Svara

   Sig själv.

   Svara

  Men vem är hon förälskad i då är ju frågan!!

  Svara

   Förutom dig själv menar du?

   Svara

    Sig själv..

    Svara

  kommentarsfältet blir så mycket roligare och intressant att läsa när du frågar en fråga sådär på slutet av inlägget och engagerar läsaren än att bara skriva massa negativt och göra sig lustig över någon då kommentarerna brukar följa samma mönster. 🙂

  Svara

   Jag tror att en och annan av oss triggade varandra till att vara rätt otrevliga förut. Jag är väl inte så glad åt en del av mina egna tidigare kommentarer, men uppskattar desto mer inläggen nu när sansen kommit tillbaka. Försöker bidra med kvalitet.

   Svara

  Nu söker hon en hårstylist och makeupartist till sin 6 veckor långa semester med barnen. Några som är intresserade? Någon som är alltid redo med hårborsten och sminkborsten? Lite semester mellan hårfixet och rougefixet vid poolen?
  Hon kanske inte vill ta med sin fantastiska lockfönen som hon lätt fixar håret med..

  Svara

   May I giggle a bit? haha IL is a fun gal. We’d be bored without her. 🙂

   Svara

   Beatrice makeup artist kanske?

   Svara

   inte ens på semester kan hon vara sig själv :'( så sorgligt.

   Svara

   Men föreställ er barndomens semestrar, men med nanny, kock och mammas MUA ständigt närvarande. Vad pysslar människan med? Vem håller på så här? Gör hon det för att jämföras med en superstjärna? Finns det någon annan influencer/företagare som gör så här?

   Svara

    Ja, hon vill jämföras med en superstjärna. Eller rättare sagt: framstå som Sveriges största superstjärna.

    För några dagar sedan såg jag Kylie Jenners blogg ”a day in the life” och slogs verkligen av hur Bella försöker efterlikna livsstilen. Är övertygad om att Kylie är hennes största förebild.

    Svara

    Finns ingen kändis ens i Kardashianklanen som håller på som Bella.

    Svara

  Känner att jag kommenterar lite sent på detta inlägg, men frågade en närstående med hög befattning innom marknadsföring om Bella och lite generell för ett tag sedan.

  Ialf så detta kom fram (ville inte påverka med åsikter utan försökte vara neutral för att få ärliga svar hoppas jag var det)

  1.Vad tycker du om Isabella?
  Hon har köpt hens drömhus så något gör hon rätt.

  2. Anlitar ni Isabella? Hur har ni koll på följare?

  Jo en del kunder gör det. Men vi betalar i regel inte för deras antal följare utan för hur många som faktiskt tar del av inläggen alt hur många som interagerar el köper varor osv.
  Vi gör både större o micro samarbeten.

  3.Hur mäter ni hur många som tar del av inläggen då? Beror inte det på antal följare?

  Jo till viss del, men i snitt kanske 40% av följarskaran som ser inläggen, ännu mindre som engagerar sig (klickar el går in på annan site el tar ngn typ av action osv). De är basen för bet. modell. Sen är det sjukt olika beroende på varumärke. Det är ganska lätt att få dem intresserade av ”high end” varumärken o inte lika lätt om vi ska sälja plåster för skoskav el nåt…vadan denna nyfikenhet? Ska du bli influencer?

  4. Följer ni upp det?
  Beror helt på vilken typ av produkt o ja det mäter vi i den mån det går.

  5.Men Isabella då?

  Har inte så bra koll på henne specifikt, men hon är ju uppenbarligen framgångsrik så nåt gör hon nog rätt

  5. Jaha man kanske borde bli influenser som Isabella?

  Hon köpte mitt drömhus nyligen för sisådär 30 Miljoner…så ja hon är framgångsrik…men vem vet hur länge

  6.Har du hört något annat spännande om henne?
  Nej ingen aning…men annonsörerna vill bara ha effekt, äktheten är viktig men inte på bekostnad av resultat o tvärtom…

  Svara

   Förlåt men intervjuade du specifikt någon som väljer Bella för samarbeten eller dig själv?

   Svara

  Och nu har Expressen skrivit om Isabellas nya lyxlägenhet i NYC. Förmodligen efter dom läst om det här

  Svara

   Förmodligen för att hon själv kontaktat dom, direkt eller indirekt. Hon är PR-kåt.

   Svara

  Jag har inte jättebra koll på Bella, men jag funderar på vad hon gör om dagarna. Hon verkar bli stylad och fixad på arbetstid. Hon verkar även träna på arbetstid, men det kanske är något reklamsamarbete. Sen blir hon filmad halva dagarna. Hemma verkar hon inte ha en enda uppgift, inte ens att ta hand om sig själv och barnen. Jag undrar hur hon mår egentligen. Hon verkar inte ha någon riktig funktion att fylla någonstans . Sen vill hon visa att det går att kombinera karriär och familjeliv och det vet vi ju alla redan att det är möjligt och även att det kan vara slitigt. Men hon verkar inte slita på arbetet och definitivt inte som mamma. Det känns inte som att barnen har det så stabilt och tryggt med all personal som kommer och går därhemma heller. Hon är ingen bra förebild för barnen heller kring hur man tar hand om sig själv, sina känslor och lever sitt liv. Det känns mest sorgligt och ensamt! Hoppas inte att detta slutar med att hon lämnar barnen och blir en frånvarande förälder.

  Svara

   Så här utifrån så verkar hon inte må bra, nej. Det handlar bara om yta, rätt kontakter och att flaxa runt i olika länder å ta kort på mat, hotellrum och flygplan.
   Givetvis är det köpta samarbeten, det förstår jag. Dessutom så kan man förstås vara både en jordnära och fantastisk mamma kombinerat med att ha ett bra arbete. Men, nu kommer men, man blir som man umgås. Använder man för många av sina dagar till flyktiga och substanslösa göromål, likt det som pågår i IL:s fantasivärld, så kanske det till slut inte finns så mycket kvar av det som verkligen betyder något ’in the end of the day’.

   Svara

  BB är tydligen involverad i ett företag som heter ”Blonde Capital” (https://www.allabolag.se/5591835219/blonde-capital-ab). Verkar som att företaget ska äga aktier, enkelt sagt.

  Är det någon som har koll på Blonde Capital? Har BB nämnt någonting om detta? Hittar inget om det när jag googlar.

  Svara

  Är det inte dags att skippa svenskan snart?
  Det blir intressant att se om IL skaffar en korrekturläsare inför upplägget. Annars kanske det blir intressant av fel anledning för kommande amerikanska läsare.
  Men det är väl visningar och besök som räknas, right?

  Svara

  Nu tror jag att jag fattar, IL räknade kallt med att det skulle bli ett samarbete för kontoret i gallerian och därmed minska hyreskostnaden. Antar att SACCNY inte vet om påhittad statistik, falska hotlappar osv..

  Vem mailar dem och berättar?

  Svara

  Bellas pengar kommer från samarbeten på insta och i bloggen, samt från henne ”Speeces”. Några hundra tusen för ett instainlägg och månadshyran för NYC-lägenheten är betald ✅ easy. Så kan hon leka powerwoman och bygga bolag och gasa i vänsterfilen.

  Svara

  Varför försvann kommentaren om länken till Youtube när hon och Odd diskuterade föräldraskap. Den var så fin.

  Svara

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.