Isabella Löwengrip ska sommarprata

Foto: Jessica Gow/TT

Årets sommarvärdar för ”Sommar i P1” avslöjades idag och att Isabella Löwengrips namn var med, var en lika stor överraskning som Cissi Wallins känner kärlek till SVT med tanke på att Bella ”råkade” avslöja sitt deltagande redan den 15 april genom en subtil rubrik i ett word-dokument.
Jag undrar hur det går till när värdarnas manus granskas med tanke på att det finns en ansvarig utgivare på Sveriges Radio?
Jag menar, skulle Bella börja jiddra om sitt ex ”Hajen”, maffia, hot och landsflykt så är risken överhängande att vår fenprydda vän anmäler Sveriges Radio för förtal.
Tyvärr verkar de inte ha gjort någon faktakoll inför presskonferensen igår då de bara upprepade Isabellas ”sanningar” som lydiga papegojor.

En av min läsare skickade mig det här svaret från P1s redaktion, ett svar på hennes fråga om huruvida de faktagranskat Isabellas påståenden om bland annat 1.5 miljoner unika besökare på hennes olika plattformar mm.
Jag väntar med spänning på om det här kommer ändra någonting… Isabellas sommarprat kan ju liksom redan vara inspelat och i ”pipe linen” så att säga.

344 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon ska ju prata om sin uppväxt. Ska bli intressant att se om det är maskrosbarn-storyn hon ska dra med is på bilrutorna och tvånget att åka slalom hela dagen på fjällsemestern. Eller att hon inte visste hur man tände lamporna i lägenheten och hemskheterna som stavas charterresor med Bamseklubb.

  Svara

   Det är ett hån mot alla oss som vuxit upp under svåra förhållanden, att hon anser sig vara maskrosbarn och skriver om skilsmässa, is på bilrutorna osv. Klart, jämför hon sin uppväxt med vad hennes barn får så blir säkert kontrasten stor.
   Givetvis vet man inte vad som pågick bakom stängda dörrar, men av vad hon skrivit om hittills så har det varit helt andra saker – som inte ALLS innebär en ”svår uppväxt” – hon tagit upp. Därtill lögner om när hon flyttade hemifrån osv. Hon fick väl låna en lgh inne i Gamla Stan när hon ville, jobbade på Pappas advokatfirma eller dyl? Stackars liten…

   Svara

   Stackars hennes mamma och pappa. Och stackars Gillis och Sally.

   Svara

    Hon har ju knappt kontakt med nån av dem dock..

    Svara

   Även fast jag förstår du raljerar, och jag håller med om att Isabella inte haft den maskrosbarnsuppväxt hon vill hävda, så vill jag ändå protestera lite. Att man åkt på chartersemester utesluter inte att man haft en svår barndom. Och ibland är det väldigt svårt att hitta ord som beskriver hemska upplevelser som man känner är fel, men som tigs ihjäl och man som barn inte vet är fel. Det blir lätt att man förtränger det, normaliserar det, ursäktar det.

   Och när man som vuxen börjar få bekräftelse på att det inte var ok, så finns liksom inte orden eller ens minnena, bara liksom ett svart hål. Och då kan det bli historier av typen: Vi var på chartersemester och det var hemskt, för det är liksom bara den känslan som överlevt, resten är förträngt.

   Nu säger jag inte att jag vet vad som hänt Isabella i hennes barndom, men med tanke på hennes svårigheter med nära relationer (som hon själv berättat om) och misslyckanden, så får iallafall jag intrycket av att det visst funnits problem. Och oavsett, så tycker jag man gör många med olösta barndomsproblem en otjänst genom att vifta bort det hela med: ”Jaja, du kunde flytta till innerstan som 16-åring, buhu så jobbigt!”

   Är Isabella ett maskrosbarn? Nej och det är fel av henne att använda det uttrycket även om hon känner så. Kan hon ändå haft det jobbigt? Ja.

   Svara

    Hon har ju dock berättat om iaf fjällsemestern just i kontexten att hennes färäldrar var fattigare än hon är – att hennes pappa ville att de skulle utnyttja tiden ordentligt pga de dyra liftkorten men att hennes barn kan få skidorna framburna till liften av personal osv. Något som sticker i ögonen just på folk som haft en ekonomiskt knaper uppväxt eftersom fjällsemestrar är svindyrt.

    Samma med storyn om att hennes pappa körde glassbil – det berättas som ett exempel på att hon gjort en klassresa. Vilket man iofs kanske hade kunnat argumentera för om hennes pappa fortsatt köra lastbil hela livet, men knappast när han extraknäckte under studietiden och sedan blev advokat.

    Sen håller jag såklart med i övrigt, givetvis kan hon haft en jobbig uppväxt trots att den inte var fattig utan vanlig medelklass.

    Svara

     Bellas pappa är inte, har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig att bli advokat.
     Bella har aldrig skrivit att hennes pappa är advokat.

     Svara

      Okej, jurist (var kanske Bella som ville bli advokat i ungdomen?), men inte lastbilschauffis iaf.

      Svara

     Håller med om ditt sista stycke. Folk hänger upp sig för mycket på pengasituationen. Det är möjligt att ha en dålig uppväxt fast ens föräldrar har det gott ställt, precis som det går att ha en bra uppväxt utan att få åka på skidsemestrar. Det är inte det det hänger på liksom.

     Svara

      Absolut, men som andra sagt i kommentarer ovan så har hon själv lyft exempel på en ”svår barndom” med oerhört ytliga saker. DET är underligt oavsett.

      Svara

      Jo absolut men tycker ändå inte hon kan kalla sig för maskrosbarn som vuxit upp genom betongen…

      Svara

    Jag säger inget om att hon kan ha haft det jobbigt i uppväxten ändå, du har helt rätt i det. Men när Bella har beskrivit sin maskrosuppväxt och det jobbiga har hon tagit upp att de fick skrapa isiga bilrutor, åka slalom hela dagen pga dyra liftkort, äta köttfärssås på konserv och ha improviserat fredagsmys med mamman. Det är hennes egen definition av maskrosbarn som hon förmedlat och det jag går på.

    Det ska bli intressant om hon överraskar oss alla med något nytt som inte redan framkommit i bloggen om hennes uppväxt.

    Svara

     Det finns en gammal artikel där IL’s mamma intervjuas. Hon ger en lite annan bild av IL och hennes uppväxt. Ska tilläggas att det är en mycket positiv artikel av en mamma som är både stolt över och beundrar sin dotter.

     Svara

      Fast mammam berättar ju inte om uppväxten eller skilsmässan. Och barn och vuxna ser ur olika perspektiv, och känner på olika sätt. Fråga t ex Pernilla W och Bianca I om Biancas uppväxt så låter det olika beroende på vem av dem som svarar, för det är ur olika perspektiv liksom. Sen undrar jag om Bella en s någonsin själv sagt maskrosbarn – tror ej det, det är en tidning som skrev så som rubrik och det har blivit till något som alltid påpekas här. Här vinklas så mycket, precis som Bellas mamma säger i artikeln så har media skrivit mycket lögner och skit.

      Svara

       Det jag tycker är intressant är mammans beskrivning av ILs personlighet som är väldigt konsekvent med hur många uppfattar henne idag.

       Svara

        Ja det var en fin artikel, och det hon säger känns ju träffande om Bella. Bella har väl aldrig sagt att hon inte har bra kontakt med sin mamma eller att mamman skulle tycka illa om henne. Vad Bella sagt är väl att hon känt sig ensam emellanåt och att det kunde vara jobbigt att vara skilsmässobarn osv. Man ska inte förminska någons känslor eller att någon känt sig ensam för att det kan se ut som annat, vet hur det kan vara, har själv känt mig ensam och att föräldrar inte fanns där och brydde sig alla gånger trots att de inte var skilda, fanns hemma mycket och trots tre syskon. Har man adhd dessutom så är det lätt att känna så då känslor ofta förstärks.

        Svara

    Hon har sagt i en intervju med Gina Dirawi att hon INTE har haft en maskrosuppväxt men att en sådan story skulle ha hjälpt hennes branding.

    Svara

     Och hon började köra maskrosupplägget först något år efter. Hennes sk maskrosuppväxt är ett pr-jippo precis som allt annat i hennes liv.

     Svara

      Nej, Bella har aldrig själv ens kallat sig maskrosbarn – det var en tidning som skrev det som rubrik för att få det att låta spektakulärt typ uppväxt i höghusområde i förortsbetongen med skilda föräldrar – till framgång, villa, berömmelse och pengar, klassresa typ, framgångsaga typ. Nej det är inte att vara maskrosbarn men den definitionen är olika av olika personer och tolkas olika. Bella har bara sagt att hon är skilsmässobarn, uppväxt i höghus i förort och att det kunde vara stökigt hemma och att hon bodde för sig själv redan som 14-åring. Hon har alltid sagt det så det är inget som hittats på efter hand eller vid något speciellt tillfälle eller tid.

      Svara

       men hon jobbade väl efter skolan i sin pappas företag o ägnade sina första pengar där. Sant eller inte ! mkt var en fantasivärld. Men hennes mamma blev anmäld till soc för IL berättade om sitt festande sant eller int ang drickandet men anmälan blev det.

       Svara

     What?? Kan någon snälla leta upp den här intervjun??

     Svara

      What?? Det finns en ny sak som kallas Google tror jag??

      Svara

      Jag har länkat den här ovanför

      Svara

     Anonym / 14:26

     Kan du länka till den intervjun hon gjorde med Gina Dirawi?

     Svara

     När sa hon att hon varit maskrosbarn? Har hon sagt det eller är det medias benämning? (Vet alltså inte).

     Svara

   Vad är grejen med is på rutorna?

   Svara

    Hon skrev det i ett slags hyllningsinlägg till sin mamma för något år sen tror jag. Att hon alltid gjorde det bästa av vad de hade trots att de fick skrapa rutorna (???) på morgonen och att hon bullade upp med fredagsmys. De verkar dock inte ha kontakt längre..

    Svara

     Jo, Bella skrev i bloggen bara för ett litet tag sen att de skulle träffa barnens mormor.

     Svara

      På valborg? Hon sa enligt flera här till en finsk tidning att hon inte har kontakt med nån av dem, har inte läst det själv så vet inte med säkerhet om det stämmer men det går säkert att leta fram.

      Svara

       Detta var efter att de senast träffade mormor såklart.. 🙂

       Svara

        I början av maj sade Isabella till en finsk tidning att hon inte har kontakt med sina föräldrar. https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ihmiset/isabella-lowengrip-alkoi-paiskia-toita-14-vuotiaana-nyt-han

        Svara

         Men gud.
         Hon beskrivs som Sveriges Kylie Jenner.
         Kosmetikguru 🙈

         Svara

         Började jobba på café och flyttade hemmifrån som 14-åring, hennes föräldrar var aldrig hemma och hon har ingen kontakt med dem idag.

         Stämmer något av det här?

         Svara

          Det står även att på den veckan den finska intervjun gjordes flög hon med privatplan till Helsingfors, Oslo och San Francisco då hon velat hämta sina barn från dagis. Var det inte bara Helsingfors och Oslo hon flög till med privatplan?

          Svara

         En artikel till på finska: https://asennemedia.fi/2019/05/27/asennenews-nordic-business-forum-tukoholma/ (dom har skrivit om vad Isabella + några andra pratat om på Nordic Business Forum). Där tas t ex upp Isabellas taktik med sin blogg: varje vecka ska man posta nåt med tema ”love”, ”upset” och ”inspirational”. Angående ”upset” så står det att varje vecka ska man publicera nåt som väcker anstöt och är provocerande, t ex fotot med privatplanet var precis det. Sen berättas det att Isabella har prisats som Nordens mäktigaste businesskvinna.

         Det tas även upp att hon har ett team på sex personer och nån tar hela tiden bilder medan nån annan filmar. ”It’s like a small media house”.

         För att hon har börjat nätverka i USA så äter hon alltid två frukostar och två luncher och är jättemätt hela tiden (och gapflabb på det). Thihi.

         Svara

   Det är väl ganska uppenbart för de flesta att Bella inte riktigt sitter ihop, att något inte är helt hundra med relationer till andra människor. Hon har själv sagt att hon har svårigheter med relationer och att hon kämpar med ensamheten. Hennes relation till föräldrarna verkar komplicerad för att uttrycka det milt. Så kanske har hennes svårigheter med hennes uppväxt att göra och då talar jag inte om det materiella alls.

   Svara

   Såg någon Joakim Lundells presentation av sommar i P1. Han hade bett dem säga att han har 1,6 – 1,7 miljoner följare, men han har ju bara runt 800 tusen instagramföljare – så lägger han då ihop med yt-prenumeranter eller? Är det okej att göra så, det är väl samma följare liksom, är han bedragare? Är det bedrägeri? Är det bevisat att han har add och asberger eller är det PR-trick? Lögnare?

   Är det någon som mailat SR eller Jockes producent om detta? Tänk om han ljuger en massa i vanlig ordning och slänger folk under bussen, och tänk om han pratar om Joz – då kan ju SR bli anmälda för förtal för de har väl ansvarig utgivare.

   Svara

    Googla narssesist 😅

    Svara

     Nä, prova isf hellre att googla ”narcissist”… 😉

     Svara

      😂

      Svara

     nassesist

     Svara

   Vadå upprepade Bellas sanningar? Det enda de sa på presskonferensen var att hon bloggat sedan hon var 14 år, att hon är bloggare och entreprenör, och att det avslöjats tidigare att hon skulle vara sommarpratare – att det var rubrik i en av kvällstidningarna ”här avslöjas Löwengrips hemliga projekt” – så vad hörde du de säga på presskonferensen som de upprepade? Som var lögner? De sa inget annat än sanningar. Men om Jocke L däremot, där var det ju lite fabricerat och upptvistat, på inrådan av honom själv förstår man. Det kanske du skulle ta upp istället. Eller är det så att mr H med fenor bett dig skriva detta av rädsla? Men nej det är inte förtal så läge hon inte nämner något namn. Tror dock inte hon kommer prata om honom alls men hoppas hon tar upp allt näthat, lögner och skvaller.

   Och till Fabian/SR – det är inte lögn, IL:s blogg fanns tills nyligen på flera språk än bara svenska och engelska, fanns på tyska och arabiska också. Och hennes blogg har en gång i tiden varit störst med runt en mijon läsare, så det är inte direkt lögner. Här hatats hon och vinklas alltid, det hittas på och drevas. Denna blogg kämpar med att smutskasta henne och sänka henne. Och kommentarer som försvarar henne tas bort, det är så lågt.

   Svara

    Hur vet du att kommentarer tas bort?

    Svara

     Sett det naturligtvis! Flera på detta inlägg har tagits bort. Har själv skrivit kommentarer tidigare med försvar som tagits bort. Flera har sett det, det har påpekats tidigare också fast i andra inlägg.

     Svara

      Det är förtal även om inte namn nämns men att man tydligt kan räkna ut vem det handlar om.

      Svara

  Visst var det nån sommarpratare som blev påkommen med att ljuga för några år sen? Han hade figurerat i media i andra sammanhang också och dragit samma rövarhistoria. Något om hans militära bakgrund tror jag det var… Någon som minns? Caset liknade BB:s i alla fall, hans historia hade cirkulerat i så många medier att ingen bemödade att kolla upp vad som egentligen stämde.

  Jag kan tänka mig att Sommar-redaktionen är sådär pigga på att samma historia ska upprepa sig igen…!

  Svara

   Från SR:s hemsida, februari 2017:
   ”Manuel Knight har i många år föreläst om sin livsberättelse. En berättelse om hur han satt krigsfånge i Irak och hur han som specialförbandssoladat deltagit i tre krig. Han är hyllad. 2010 blev han årets talare och två år innan det, fick han det kanske finaste utrymmet i radio – Sommar i P1.
   Men det finns ett problem. Han har inte alls varit specialförbandssoldat. Han har inte alls deltagit i tre krig. Om det här berättar han själv i senaste numret av tidskriften Filter.”

   Svara

   SR och Fabian, kolla upp det hon säger bara! 1,5 miljoner följare, störst i norra europa, osv.
   Lycka till med korståget, Stollis.

   Svara

    Största bloggen ja, eller iaf en av de största. Hon har tidigare varit största bloggen. Även om Bianca och Therese har fler insta-följare men de har inga bloggplattformar. Men helt ärligt vad spelar det för roll om 1,5 milj läsare inte stämmer – vad har det överhuvudtaget med sommarprat att göra? De väljer inte sommarpratare på antal följare. Ni är galna!

    Svara

     Om jag var du skulle jag inte kalla andra för galna.

     Svara

     Och du är den psykiska hälsan själv 😂

     Svara

   Jag menar helt enkelt att hon påstår saker som inte stämmer. T.ex att bloggen är översatt till flertalet språk, samt att hennes blogg läses av 1.5 miljoner.

   Svara

   Stollis, ett tips till dig: ams.se

   Svara

   Exakt! Det var tidningen Filter som grävde fram sanningen om honom. Och som sedan tvingade fram en rättelse från SR.

   Svara

  Hon är så galet vacker! Jag kommer absolut att lyssna på hennes sommarprat. Tror att det kommer vara känslomässigt prat om balansen mellan mamma och entreprenör/offentlig person, hoppas på avslöjande om att de senaste åren bara varit ett konstprojekt.

  Svara

   Jo men också helvete vad hennes konton är retuscherade/filtrerade….

   Svara

    Eller så har hon bara tränat lite mindre än förut eller ätit lite mer än tidigare. Det behöver inte betyda att hon druckit massa alkohol. Här håller jag faktiskt med Anna book – oförskämt att anta

    Svara

    Vilket inte alls är vad alla tänker.

    Svara

   Vacker är hon, enorm utstrålning!
   Jag VILL gilla Bella, älskar kvinnor som tar för sig, men det går inte. Hon ljuger konstant, kastar folk under bussen oavsett om det är expojkvän eller förälder, hon kliver över lik för att få det hon vill ha, vägrar lyssna på folk om hon inte har egen vinning av det (enligt sina egna ord). Med mera..
   Vore underbart om hon kom ut och berättade att det var ett konstprojekt! Haha! Underbart!

   Svara

    En bra förebild för svenska kvinnor helt enkelt!

    Svara

     Ehh, vad???

     Svara

    Samma här. Jag vill tycka hon är stark och en inspiration. Men. Det går bara inte. Tycker hon har ett så fruktansvärt sätt mot andra människor och miljön. Så totalt världsfrånvänd. En symbol för girighet.

    Svara

     Exakt, samma här. Jag vill… Men kunde till slut inte.

     Svara

   Tycker snarare att hon är galet fotogenisk men inte överdrivet vacker.

   Svara

   Alldaglig tom min granne är vackrare

   Svara

    Ja, alltså, jag har en kompis som jag tycker är vackrare än Bella. Din granne kanske är vackrare än henne också? Brad Pitt och Jennifer Lawrence har också grannar, liksom.

    Svara

   Du verkar ju ha fin insida 🤢

   Svara

   Inte vacker, ganska alldaglig och väldigt beroende av filters.

   Svara

    Hon ser ”kladdig” ut i brist på ett bättre ord. Lite för mycket av allt på det där sättet som man ofta det tonårstjejer fixa sig. För mycket smink för att det ska se fräscht ut, för mycket blondering för att håret ska se friskt ut. Och eftersom hon klär sig lite för ”klassiskt, utan någon detalj som sticker ut, så ser hon äldre ut än hon är. Som att smink, kläder och frisyr döljer en verklig ålder. ”Mutton dressed as lamb” är uttrycket på engelska men med Blondinbella är det snarare tvärtom, hon skulle se ut mycket mer som en framgångsrik beauty entreprenör om hon hade en mer naturlig, yngre look.

    Svara

    Måste tyvärr hålla med här. Tycker hon ser ut som vem som helst. Inte ful, inte snygg. Vanlig. Och det är ju inget fel i att vara lika snygg som folk är mest. Men ”galet vacker”… nä! Inte ens i närheten.

    Svara

     Här Camilla har du lite att radera tror jag..

     Svara

    Det finnes noen norske «influencere» som også har holdt på sånn der. Store overskrifter med «Nå flytter jeg til USA!» og så har de bare leid en leilighet for en litt lang ferie… Vi vet ingenting om visumsituasjonen hennes, hun har jo selv sagt at hun skal være i Sverige når hun har barnen osv. Min gjetting? Hun bruker pendlingen til USA som påskudd for å selge huset og kjøpe leilighet i sentrum. Om maks seks måneder blir det mindre pendling til USA og vips så gjør hun intervjuer og samarbeid i Sverige igjen.

    Så godt som alt hun gjør er for å få mer trafikk til bloggen, og uansett hva hun sier, så kan jeg ikke se for meg at hun vil klare å skape nok inntekter utenfor Sverige til å opprettholde den livsstilen hun vil ha. Hun er en smart kvinne, så dette vet hun. Stiftelse, velgjørenhetsball og leilighet i NY er som alt annet bare en kort fase i Isabellas liv for å skape content.

    Svara

   Men alltså vad är det för fel på er? Bella är en offentlig person så ok att diskutera hennes affärer, uttalande, blogginlägg osv men kalla henne för spritfet, ful och kladdig är inte ok. Och nix, jag är inget Bellafan och tycker att hennes affärer är skumma som sjutton. Men det har ju inget med hennes utseende, kroppsform, kläder eller frisyr att göra.

   Svara

    DIN åsikt är att det inte är ok att diskutera det. MIN åsikt är att det är ok i och med att hon är ansiktet utåt för ett skönhetsföretag som producerar produkter hon själv påstår ger hennes såååå fantastisk hy och hår.

    Svara

     Jaha så ansiktskrämer påverkar hur fet man är? Du är fan dum i huvudet.

     Svara

      Nämnde jag ens vikten? Nej just det. Dum i huvudet kan du vara själv om du ska argumenterar som en 5-åring.

      Svara

  Jag kan ingenting om den här människan annat än vad jag skummar igenom här. Finns det någon som kan nämna något positivt om henne, för att vi ska få lite trevlig fredagsstämning?

  Svara

   Börja du.

   Svara

    Han skrev ju att han inte visste något om henne så hur ska han kunna börja?

    Svara

     Läsförståelsen är svår ibland hos vissa

     Svara

   Att hon ska flytta till USA är väl ganska positivt? Kan bara bli minst lika bra som allt annat hon har lyckats med här i Sverige.

   Svara

   Hon skaffade ett bra ex som pappa till barna

   Svara

    Kan vi sluta se bra/dåliga pappor som något kvinnan ansvarar för att skaffa?

    Svara

     Fast skaffar du barn med en beroende person eller person som aldrig är närvarande får du väl skylla dig själv om personen sedan blir en dålig förälder? Det är ju ingen högoddsare direkt. Alla har väl ett ansvar vem man väljer att skaffa barn med?

     Svara

      Fast skaffar man barn med någon som är närvarande men sedan när barn kommer in i bilden inte är det i sin föräldraroll. Vad gör man då? Tror inte någon skaffar barn men en person man tror är en dålig förälder?

      Svara

       Kvinnor kan ju känna på sig vilka män som är onda och vilka som inte är det. Det brukar ju feminister gladeligen berätta för ensamma män. Varför vi då behöver kvinnojourer för kvinnor som utsatts för våld från män i nära relationer kan de dock aldrig förklara.

       Svara

        Eh va??

        Svara

       Jo, om man väldigt gärna vill ha barn.

       Svara

       Eh jo det händer hela tiden. Finns ingen som på fullaste allvar kan hävda att de trodde att tex en råkriminell, våldsam missbrukare skulle bli en bra andra förälder till ens barn. Men likt förbannat får såna människor barn ändå.

       Svara

       Jo. Det händer ju hela tiden att kvinnor skaffar barn med män trots att de vet mycket väl hurdan han är men tror att det ska ändras när barnet kommer.

       Svara

       Min kollega gjorde det. Efter första barnet viste hon att hon ville skiljas. Men hon ville ha ett barn till och hon ville att de skulle ha samma pappa. Efter barn nr 2 skilde hon sig.

       Svara

     Mira, svaret är NEJ.

     Svara

   Hon är orädd och kör på sina drömmar utan att bry sig om vad andra tycker.

   Svara

    Men att inte bry sig alls, det är ju precis så otroligt osympatiska ofta människor tar sig fram..

    Svara

     I know och håller med. Men nu skulle jag skriva något positivt, många skulle säkert önska att de inte bryr sig som folks åsikter mm.
     Baksidan av det, orsaken till det, är dock inte något att önska. Men du behöver inte gå på djupet här..😉 Man kan leka lite med tanken om ”en positiv sak” och lämna det där just som svar på ”Viktors” fråga.

     Svara

     Och dom som enbart vill hitta en jävla massa fel. Den som ej gör fel är den enda som får yttra sig!
     Är så less på alla dessa ”perfekta” människor som tar sig rätten att nedvärdera, frysa ut, håna och göra narr av andra människor!
     Fy fan va jag skäms över alla dessa inkompetenta nollor.

     Tror inte ett smack på att hon är osympatisk! Det är bara alla andra som vill få henne att framstå så

     Svara

      Hon framställer sig själv som osympatisk. Hon skryter om det.

      Svara

       Nej! Var har du sett henne skryta om att hon är osympatisk? Lägg ner!!

       Svara

        Det var i nån intervju för ett tag sen. Var det Expressen?

        Svara

        Har du totalt missat alla gånger hon stoltserat med att hon till och med till sina vänner säger ”STOPP! Det här intresserar mig inte!”, marscherar ut ur rummet om någon är ointressant, säger att man ska skita i sin gamla mormor och hennes krämpor om det inte ger en energi, är för upptagen för ”småprat och skvaller” (det hon gör med de vänner hon har är såklart givande, då är det långa samtal i köket), osv osv? Hon tycker att hon framstår som cool då. Du är en fjant om du påstår något annat.

        Svara

     Isabella saknar en fin egenskap, och det är empati.

     Svara

    Kan också kallas något annat. Finns människor som går över lik och bränner relationer utan att det bekommer dem. Som sagt – det finns ett annat ord för det som kan uppfattas som att vara orädd och målmedveten.

    Svara

     Japp. Det där andra ordet ÄR Isabella. Återigen – lek med tanken om ”något positivt”.

     Svara

      Jag har suttit här en god stund och lekt med tanken att komma på något positivt om Isabella. Det är faktiskt ingenting som ploppar upp.

      Svara

    Hon bryr sig inte om lagar, moral och etik – det är INTE något att beundra. Kan folk sluta säga att hon har driv? Hon har INGA GRÄNSER för vad hon kan göra för kändisskap rättare sagt. Det är sjukt, inte coolt på något vis.

    Svara

   Hon har skapat jobbtillfällen åt ett antal personer som sedan kunnat gå vidare till bättre jobb. Jag antar att hon betalar en del skatt på sina inkomster så det är ju bra.

   Svara

    Jag tror sista meningen vart fel, ska det inte stå ”jag antar att hon betalar skatt på en del av sin inkomst”?

    Svara

     Nej jag menade en del skatt. Hon skattar knappast så mycket som hon borde.

     Svara

    Inte om det aldrig blir inkomster utan bara grattisgrejer

    Svara

    Du menar som alla som lämnades vid vägkanten när hon inte ville betala fakturorna till de som arbetade med hennes tidning Egoboost?

    Svara

     Jag sa inget om att hon skött allt perfekt. Egoboost var en rejäl flopp. Men dels var det 2013, 7 år sedan, dels har hon sedan dess bevisligen skapat många arbetstillfällen och rätt många personer har börjat sin karriär på hennes företag för att sedan gå vidare.

     Svara

      Vilken Ica-handlare som helst ”skapar nya arbeten”. Ser inget extra särskilt med att IL skulle göra något mer.

      Svara

      Hur ser du på att din idol Löwengrip har satt NTH på pottkanten? Och istället hyr plats på kontorshotellet No. 18 som inte direkt är känt för sin höga säkerhet? Kom igen, skapa en ny bortförklaring till det. Vi väntar.

      Svara

       Men lägg ner din tönt… Jag skrev att hon skapat arbetstillfällen, inte direkt en uppsats om hennes påhittade förträffligthet. Vad fan har arbetstillfällen med NTH eller säkerheten för No.18?

       Svara

        Det kanske kan ha det för de som redan arbetar på NTH, men nu får ekonomiska problem? Hur ser du på de som slutar på kosmetikadelen?

        Svara

         Folk slutar och går vidare till nya jobb hela tiden på alla arbetsplatser. De har fått lön, erfarenhet och kan ta nästa steg i sin karriär.
         Det intressanta är ju varför du har så svårt att svälja att hon bidragit med en del (få) bra saker?

         Svara

          Men det gör väl alla arbetsgivare? Anställer litet folk då och då? Förstår inte ditt stora intresse av att framställa IL som någon som skapar mer jobb än någon annan. Tror du på fullt allvar att du kan få någon här inne till att tro det?

          Svara

           Din läsförståelse är inte på topp… Var har jag skrivit att hon skapar mer jobb än någon annan? Är du dum på riktigt eller fjantar du dig bara?

           Och om du missade början på hela tråden så var frågan: ”Finns det någon som kan nämna något positivt om henne, för att vi ska få lite trevlig fredagsstämning?”. Exakt vad ditt problem egentligen? Utöver att ha gigantiska jäkla problem med Blondinbella…

   Ego som i Egoboost. NTH. Läs på.

   Svara

   Hej Viktor – Bra initiativ här kommer några positiva saker om IL.
   Driv lång över det vanliga – Bra egenskap om man vill lyckas om entreprenör.
   Tänker utanför boxen- Ser möjligheter där andra bara ser problem.
   Modig – Lever sitt liv som hon vill och låter ingen trycka ner henne.
   Känsla för timing – Vet både hur och när hon ska skapa hype runt sin egen person.

   Svara

   Hon kan vara otroligt rolig. Läser man gamla inlägg av henne finns stor värme och humor, där hon skriver vardagligt om fisar och bajs och familjeliv.

   Svara

    Det saknar jag. Tyckte om bloggen mycket på den tiden men nu är det inget intressant att läsa längre.

    Svara

   Absolut. För mig är hon en förebild när det kommer till utseendemedvetenhet, dels när det gäller att klä sig snyggt och medvetet (fast här är det Sasha, hennes stylist, som ska ha eloge) dels när det kommer till hur läcker man faktiskt kan bli efter två barn om man jobbar på det. Ibland behöver man lite kan hon så kan jag input i livet. Jag är dock alldeles för bekväm att leva som hon, med hård träning och diet, och det blir att jag gläds istället för förmågan att kunna njuta av god mat och kunna känna mig relaxed i några kilon extra och sneakers.

   Svara

   Hon startar inte bråk med andra inom branschen (som Cissi Wallin) och är inte hånfull mot andra (som Cissi Wallin). Hon ser alltid positivt på allt.

   Svara

    Öööö? Va? Har vi läst samma blogg?

    Svara

     Ja? Hur många gånger har du sett henne göra narr av någon på sin IG story? Det händer inte. Hon gläds tvärtom åt andra kvinnors framgång. (Hur hon behandlar sina ”nära och kära” är en annan femma men nu skulle vi vara positiva)

     Svara

      Du bar dock inte så positiv mot CW😂

      Svara

   Hon gör sitt och det fungerar för henne, hon har ett starkt driv och ett bra självförtroende. Jag tycker hon är en förebild på det sättet.

   Svara

   Även om allt varit fejk genom alla år så har hon för många varit en förebild i att våga tro på sig själv, ta för sig och skapa egna förutsättningar. Även om en kan känna sig rätt lurad idag med mer objektiva glasögon var hon ändå någonting bra för mitt 20-åriga jag, även om jag så här tio år senare inte riktigt gillar utvecklingen.

   Svara

  Dags för Bella-Bingo den 24 juni: mobbad, ADHD, entreprenör, miljoner följare på flera språk, maskrosbarn, selfmade, framgångsrik småbarnsmorsa, världens mäktigaste, uppskattad talare, USA. Vad mer?

  Svara

   Tårtbitar, balans mellan karriär och familj, lyfta kvinnor, superkrafter.

   Svara

   Yes, Camilla. Ut med en Bella-Bingo-bricka dagen innan sommarpratet. Vi vet ju vad det kommer innehålla..

   Svara

   Mobbad. Haters gotta hate. Kvinnors rättigheter. Jantelagen. Avundsjuka

   Svara

    Du menar prata om sig själv? Det är väl det hon kommer att göra?

    Svara

   Gasa. Bromsa. Nypa sig i armen. Förebild. Ljuvligt. Kontraster i vardagen.

   Svara

   Glöm inte ENSAMSTÅENDE mamma som hon ofta säger. Är man ensamstående mamma i mina ögon då har man barnen i stort sett hela tiden och ensam vårdnad.

   Svara

    Ensamstående mamma är du om du inte bor ihop med en partner. Så självklart att hon kan kalla sig ensamstående mamma!

    Fast hon är ju knappast ensam med tanke på teeeamet

    Svara

    Oj, ensamstående mamma för mig innebär just att man är ensamstående (alltså singel) och är mamma.

    Svara

     Jag är singel och mamma men anser inte att jag är ensamstående då pappan finns i deras liv och vi har en god kontakt som föräldrar till våra barn. Ensamstående definierar jag som just helt ensam med sina barn.

     Svara

      Fast ensamstående är du i alla fall… 🙂

      Svara

   Bygga bolag. Garanterat minst en gång.

   Svara

    Hon borde lyssna på Sernekes prat 😃 där är någon som bygger bolag på riktigt!

    Svara

   Välgörenhet, stiftelse, Mr. Paul, trafficking, New York, bästa vän med Annie Lööf och prinsessan Sofia.

   Svara

    Men hur bra vänner är de när hon inte ens bjöds in till Carl-Philips 40 årsfest?

    Svara

     Det var ju Carl Philip som fyllde år.
     Varför ska någon som Sofia träffat flyktigt bjudas in till prinsens födelsedag?
     Kungahuset är noggranna med vilka de umgås med privat.

     Svara

      Swosh!

      Svara

     Det är det IL inte är.

     Svara

   Musik: ABBA. Dancing queen?

   Svara

    Abbas ”Money, money, money”!

    Svara

    ”She Works Hard for the Money,” Donna Summer. ”Gold Digger,” Kanye West. ”Money for Nothing,” Dire Straits.

    Svara

    ”Sensuella Isabella”.

    Svara

    Absolut ABBA, det kan jag sätta en slant på! 😉 ”If it wasn’t for the nights”, ”Dancing Queen”…

    Svara

     Nä tror hon spelar Odds hit låt ! 👊😂😂😂

     Svara

   Inspirera kvinnor. Hjälpa kvinnor. Vara förebild. Skapa arbetsplatser. Gasa på. Det gååår att vara mamma och världens mäktigaste kvinna. Ändra världen. Framgång.

   Svara

    Undrar hur många kvinnor i Saudi som hon ändrade livet för 😁

    Svara

     Det är en demokrati nu, efter hennes visit i landet.

     Svara

      Ha, ha! Synd att hon mer eller mindre har lagt ner sitt kosmetikamärke, för det skulle ju annars ha hjälpt kvinnorna där med litet glow i livet.

      Svara

       Haha exakt

       Svara

        Blir inte förvånad om hon berättar i usa att hon ändrat Sverige och nu när det är gjort är det dags för usa😂

        Svara

   Gapflabb.

   Svara

   Systerskap

   Svara

    *hmmm* Enbart åt ett håll, isf…

    Svara

   Så folk ska lyssna ändå? 😉

   Svara

    Behövs ju inte. Innehållet är redan känt.

    Svara

   Men hallå hur kan ni ha missat TEAM?? Det borde vara i mitten av bingobrickan.

   Svara

    BLOCKCHAIN

    Svara

   Ljuvligt, nypa sig i armen, so fun

   Svara

    HEJA!

    Svara

   CamCam, kan du inte jämföra dessa kommentarer med programmet när det sänts och bocka av vilka som vi kunde förutspå?😄

   Svara

  Läste deras beskrivning av henne och kräktes lite i munnen.. helt sjukt att man fortsätter blåsa upp en redan så narssisitisk människa.
  För övrigt, vilken sympati ja känner för kidsen som hon visar 0 engagemang för.. bara galor och jetset. Nä hon är inte närvarande.

  Svara

   Hörde du presentationen live när hon pratade? Hur dryg hon lät. Förmodligen sur över hur hon presenterades. 😉

   Särskilt hennes om att hon nu ”lämnar Sverige” med ett ; Sedan tackar jag för mig…. 🤢

   Lyssna på det om ni inte redan har så förstår ni vad jag menar.

   Svara

    Fast hur det ligger till med barnen och hennes engagemang i dem vet vi inte. Kan vi inte sluta och prata om dem? 💚

    Svara

     Varför det… hon pratar ju mycket om att rodda både familj och karriär och slår sig för bröstet/n..
     Hon roddar ju bara karriär = fest + fina klänningar

     Svara

      För att vi vill vara bättre än henne?

      Svara

       Du vill vara bättre än alla – remember?

       Svara

        Finns inger att minnas bara dina fantasier.

        Inte än alla andra. Jag sätter inte omöjliga mål. Dessutom låter det oerhört tråkigt.

        Men ett bättre jag idag än mitt jag jag var igår.

        Så är vi nu färdiga med att prata om min person och istället prata om något mer intressant? 😊

        Svara

         Remember Inger!

         Svara

          *än hon (är)

          Svara

    Nä hur presenterades hon?

    Svara

     Som Cammis skriver ovan, som den som redan avslöjat att hon skulle vara med. 😉

     Svara

      Det var ju inte hon själv som avslöjade det utan någon Bella-besatt härifrån. Fast det var aldrig avslöjat eller bekräftat, för att någon lyckades zooma och se att hon skrivit sommar i p1. Men visst man förstod att hon skulle vara med men det var inte hon själv som avslöjade det utan någon här som började skriva om det.

      Svara

       Verkar inte som att P1 håller med dig. 😉

       Svara

        Varför skulle inte inte P1 hålla med? De vet väl inte hur det gick till eller vad som försigår här. De sa inte hur hon eller att hon avslöjat bara att det avslöjats och att det var rubriker i en kvällstidning ”här avslöjas Löwengrips hemliga projekt”. Det var förretsten någon/några härifrån som mailade om det till SR i syfte att Bella inte skulle få vara med för att hon ”avslöjat”.

        Svara

         Är det någon som vet om det finns en emoji för en väderkvarn?

         Skulle behöva en just nu👆

         Svara

          Sancho Panza hälsar!

          Svara

         Fast det är fortfarande så att Bella på ett klantigt och kanske medvetet sätt misslyckades att hålla hemligt sin medverkan.

         Svara

          Stryk ordet ”kanske”.

          Svara

       Öhhhhhhhh… Du är inte mycket för att titta på de bilder som IL lägger upp? Inte första gången hon avslöjar saker i förväg.

       Svara

       Är du helt D u m i h u v u d e t? Bella outade sin medverkan. På egen hand. Hur mycket bevis krävs det?

       Svara

    Japp. Finns här https://sverigesradio.se/avsnitt/1301859
    05 min och 50 sekunder in.

    Svara

    Hon såg närmast uttråkad ut och känslan jag får är – måste jag vara kvar och slösa min tid här detta ger mig absolut ingenting.

    Svara

     Men snälla.. hon såg väldig glad ut och hon sa hur tacksam hon är för att få vara med. Att ni orkar…

     Svara

      Haha, hade inte läst din kommentar innan jag svarade Syster Yster.

      Oh the irony 😂

      Svara

      Anonym 13:33 – I din ihärdighet att försvara din förebild IL verkar du ha blivit så förblindad att du inte plockar upp varken verbala eller icke verbala markörer. Jag kan förstå att det måste vara väldigt jobbigt att dag ut och dag in läsa om hur andra ifrågasätter en person som du har som förebild. Det jag inte förstår är varför du utsätter dig för det.

      Svara

      Håller Med, såg ingenting drygt eller nonchalant alls?

      Svara

       Håller också med. Tyckte hon verkade glad, nervös och tacksam. Folk här inne är ju galna!

       Svara

     Och hennes, jag är ”tacksam” att få göra det här. Gäsp. Hon vill så gärna låta som en kunglighet och har sessorna som sin förebild men hon lyckas bara låta dryg och allt annat än genuin. 😱

     Svara

      Precis som du då 😀

      Svara

       Nice try 😉

       Svara

  Isabellas ”förmögenhet” har ju kommit av lögner, från start. Är det bara oetiskt eller är det bedrägeri? Jag är allvarlig nu. Om jag skaffar mig andelar i företag utan att betala en krona, där mitt värde istället är exponering i min blogg med ”1,5 miljoner läsare” och andra kanaler – men detta har presenterats medvetet felaktigt – är det lagligt? Eller får man som företag skylla sig själv om man inte dubbel- och trippel-granskar den statistiken?
  Detta var ju starten för Bella, sedan har det ena gett det andra osv. Hon har setts som en person med makt i branschen, men den makten bygger ju på att hon ständigt ljuger om att hon är störst i Norden och massor av andra saker.

  Bella är Sveriges Trump, och han har ju (också) byggt luftslott hela sin karriär, ljugit om sin framgång på daglig basis.

  Svara

   Om det är en uppgörelse företagare emellan ställs det högre krav på parterna än när det är fråga om affärer som konsumenter gör med företag. För att ett företag ska anse sig lurat i en affärsuppgörelse måste dess företrädare ha blivit förda bakom ljuset på ett sätt som de inte rimligtvis hade möjlighet att upptäcka i förväg (ungefär som en fastighetsköpares undersökningsplikt).
   Jämfört med andra reklammedier där det finns statistik och oberoende mätföretag så är sociala medier väldigt dåligt dokumenterade.
   Men det beror i huvudsak på att de företag som använder sociala medier som reklamkanaler inte tycks särskilt intresserade av dokumentation när det gäller den räckvidd som de betalar för. Man kan verkligen undra varför. När de köper reklam i tv, utomhusreklam och press tar de ju reda på vad de får för pengarna.

   Svara

    Vad baserar du det på? Konvertering är superlätt att mäta i sociala medier.

    Svara

     Och räckvidd med för den delen… Många hitte-på experter i det här kommentarsfältet 😂

     Svara

   Bella är INTE Sveriges Trump.
   Trump är en av världens mäktigaste personer och USA:s president. Spelar ingen roll vart han åker, alla vet vem han är. Vänta med dina jämförelser tills den dag Bella är likvärdigt känd, har världsomfattande makt och inflytande och äger något åtminstone jämförbart med Trump tower. Sedan kan vi snacka jämförelser.

   Svara

    Nu är det ju inte makten som jämförs…

    Svara

     Spelar ingen roll, Bella är inte Sveriges Trump och det finns ingenting att jämföra.
     Eller jo, möjligen att båda är orange.

     Svara

   Bella är bloggvärldens Carola. Mkt snack om att lyckas stort internationellt men ändå bara en parodi till kändis på hemmaplan och inget mer.

   Svara

    Carola är väl ändå känd på riktigt i Sverige? Eller har jag missat något? 😂

    Svara

     Är det hon som brukar kasta blomkrukor från Skansen-scenen?

     Svara

      😝😝😝

      Svara

     Och Bella är inte känd på ritkigt? Ändå får hon medverka i Skavlan och vara sommarvärd. Visst att alla sommarvärdar är inte kända. Men ändå så diskuteras Bella mest av alla härinne och hånas och skvallras om. Diskuteras och synas till leda och det letas fel och allt vrids till fel. Konstigt att ni inte påpekar Jocke Lundells presentation istället – där snackar vi om att bre på, men det skrivs det inget om, märkligt.

     Svara

      Berätta för oss, hur ser din teori ut om varför det är så? Kan detta något med IL själv att göra?

      Svara

  Jag är trött och less på Bellas sommarprat redan nu.
  Hoppas lust och intresse kan komma tillbaka till det är dags att lyssna 🙂

  Svara

  Bellas rövarhistorier kommer jag inte att lyssna på.

  Svara

   Det är ju frivilligt.

   Svara

  Ofattbart hur Sveriges Radio sväljer lögnerna om 1,5 miljoner bla bla bla utan att göra en faktagranskning. Skrämmande.

  Svara

   Oj, du fick in drev, hat, lögner och vinklingar på endast två meningar! Bra jobbat!

   Svara

   Är totalt borta i den här diskussionen, har spolat presentationen av Bella minst tre ggr. Inga som helst siffror nämns.

   Svara

   Är det så ofattbart, varför det? Och vadå lögner?… siffror varierar liksom, hon har varit den största och mest kända bloggerskan med runt en miljon läsare. Jocke Lundells siffror då, de som sades i sändningen, där snackar vi. Bella nämnde inget om siffror överhuvudtaget. Tror du förresten att de gör faktagranskningar på alla som ska sommarprata? Och de går inte efter antal följare när de väljer sommarpratare. Mer ofattbart och skrämmande med hatet och alla hån och lögner som flödar här.

   Svara

    Berätta, hur var det med en halv miljon följare i Luleå?

    Svara

     Umeå?

     Svara

     900 000 läsare i Umeå var det. Umeå har ca 85000 invånare…

     Svara

      Så var det! Tio gånger fler följare än det finns invånare. Bara i Bellas värld.

      Svara

  Tyvärr är det många som kommer lyssna och tro på vad hon säger, oavsett vad vi på Bloggbevakning säger.
  Så på ett sätt har Bella vunnit, hon kan den 24 juni, vräka ur sig exakt vad hon vill och folk kommer lyssna
  Surt som fan sa räven! 🦊

  Svara

   Dessutom tror jag hon kommer slänga in minst en kontroversiell fackla så att hon blir sommarens snackis och därmed får ännu mera uppmärksamhet! 😩

   Svara

  På Bellas instastory kan man att hon ”kammade hem” en resa på auktion för 22k. Det är iaf den sista summan man hör honom utropa.
  Klart hon passar på för uppmärksamhetens skull, men svider det inte i henne någonstans..

  Svara

   Det som svider mest, är väl att vinsten var en resa för att få titta på djur. Hon hatar ju djur. lol.

   Sen tror jag inte att hon använde hennes egna pengar till auktionen, jag tycker mig vilja se på filmen att hon sneglar lite väl mycket mot hennes bordsgranne under budgivningen.

   Och med det sagt så inser jag själv att jag måste ta en bella-paus några dagar! 😀

   Svara

    Förståndigt det borde alla Bella hatare göra, det är fan inte friskt.

    Svara

     13:15 å du borde ta en paus härifrån i ungefär ett år.

     Svara

      Vaknat på fel sida?

      Svara

    Undra hur många ur teamet IL behöver ha med sig på resan någon som stylar håret någon sminkar någon som tar fram passande kläder.

    Svara

    Du tror att Bella bjöd för Patric Palms räkning?
    https://www.linkedin.com/in/patricpalm/

    Svara

   Ironin i att hon ska fara till Svalbard och titta på isbjörnar som svälter när isen smälter…

   Svara

    Tänk om det inte finns något internet bland isbjörnarna? Kära jestanes.

    Svara

    Kanske blir ett uppvaknande 😉 vem vet?!

    Svara

     Knappast. Ser framför mig hur hennes team skyndar fram och tillbaka med hårborste och sladdlös fön och rättar till håret medans Blondinbella själv står och ser ”fokuserad” (läs obrydd) ut. Sen kommer kameran fram och med det världens tandleende och kastamedhuvudetskratt.

     Svara

      Kratt=gapflabb. 🤩

      Svara

   22k pund också, inte kronor, men det var för att se isbjörnar så det kanske intresserar henne? Sen tycker jag inte riktigt hon sneglar mot sin bordsgranne utan snarare kollar runt för att se om nån annan ska buda och mer ”tänksamt” typ ”ska jag buda eller ska jag inte”.

   Svara

    Flyger man privatjet kan man ju inte vara speciellt intresserad av isbjörnarnas framtid 😀

    Svara

   22 tusen pund var det väl?

   Svara

  DN:s korta intervju med Bella säger väl allt om vad hon kommer att ta upp. Dvs inget nytt såklart.

  https://www.dn.se/kultur-noje/har-ar-arets-sommarpratare-2019/

  Svara

   Hon skulle inte ens kunna bli Västerås mäktigaste kvinna om hon bodde här. Hon har ju inget, utöver ett stort ego. Hon uttrycker sig barnsligt och upprepar ständigt sig själv. Hon är kass på engelska och verkar sakna allmänbildning. Hon har väl fattat att hon lurat så många hon kan nu i Sverige och att det är dags att dra ner rullgardinen. Hon kan sen hitta på vad som helst om vad hennes ”agency” ska ha lyckats med i USA, bara bullshit förstås, men det blir svårare att granska. Det är enda sättet för henne att kunna fortsätta leva på reklamintäkter.

   Svara

    Hon har ju grundat en fond som ska ”help children with trafficking” 😊. Så sade hon i intervjun på röda mattan då Polarpriset delades ut.

    Svara

     Kan bli så när man inte klarar av att gå ut gymnasiet.

     Svara

  Svara

   Personligen tycker jag att det ska bli skönt om Bella håller sig i New York och jobbar med sin ”agency”.
   Då blir det färre nyheter och intervjuer riktade till den svenska publiken. Mindre att irritera sig på med andra ord 🙂
   Men vad ska Bella syssla med när hon ändå är hemma för sina barnveckor? Hon ska väl fortfarande ha kontakt med barnen antar man. Säker kan man förstås inte vara.
   Om nu all business för henne ligger utomlands vad ska hon göra i Sverige? Kanske ta båtturer i skärgården och bada i poolen vid tjänlig väderlek?
   Något säger mig att hon fortfarande kommer att göra samarbeten i Sverige. Det måste vara mycket lättare att övertala några svenska företag att sponsra och samarbeta jämfört med att få samarbeten med amerikanska filmbolag och affärsflygbolag.
   I Sverige vet man i alla fall vem Isabella Löwengrip är 🙂

   Svara

    Jobba med sina övriga bolag antagligen, och ja umgås med sina barn gissningsvis.

    Svara

     Övriga bolag alltså utöver Löwengrip Invest?
     Det kommer inte att finnas några ”övriga bolag” från och med i höst för Bella att jobba med.
     Om hon inte startar nya förstås 🙂

     Svara

   Så cringe!

   Svara

  Maila Bibi Rödöö som är chef över sommar istället för producenten. Producenten har inget med urvalet att göra och kommer ha svårt att stå emot Bellas alla lögner.
  / journalist

  Svara

   Nu förstår jag inte. Hur menar du nu?

   Svara

    Att producenterna och vi som lyssnar inte har en aning om det alla sagt i sina sommarprat stämt helt med sanningen, finns kanske flera som ljugit eller överdrivit i sina sommarprat. Sen varför skulle Bella ljuga? Det är inte så att hon ljuger om allt som vissa här vill tro eller vill tuta i andra till att tro. Låt SR vara, de har redan gjort sina val och det kommer inte ändras. Det är bara galet att hålla på att maila dem och påstå att Bella ljuger och därför inte borde få sommarprata. Ska de kolla upp Lundell och andra också?

    Svara

     Swosh …

     Svara

   Vem är galen egentligen?

   Svara

  Rubriken läste jag som ”.. ska bli mamma” haha

  Svara

  lol moget tänk du har

  Svara

  Det här med att bloggen översätts till flera språk och att det ska vara nåt slags mått på framgång. Jag gick in på den engelska versionen och scrollade förbi alla inlägg under hela juni, inte en enda kommentar hittade jag!! Kanske gjorde jag nåt fel??

  Att Nordens (och sa hon inte Norra Europas senast) största har en blogg på engelska med 0 kommentarer på åtminstone alla inlägg i juni och som mest 4 gilla på ett inlägg (oftast 0-2) är ju märkligt.
  Att lägga ut blogginlägg på flera språk kan ju alla göra (språkkunnig eller Google translate) men det är väl ingen framgång om inte folk läser eller engagerar sig?

  Svara

   Mmmmmmm, Marisol …

   Svara

   När har jag sagt att hon inte ska få sommarprata?

   Jag ifrågasatte bara om man bör lyfta fram en översatt blogg som en framgång om ingen läser eller engagerar sig? Det har väl ingenting med hennes sommarprat att göra??

   Svara

   Man får inte så många kommentarer om man raderar alla som är negativa 🙂

   Svara

    Om man raderar alla kommentarer som är negativa/missunsamma/elaka här inne finns definitivt inga alls kvar. Snyggt jobbat Camcam! 👏👏

    Svara

  Men gäsp.

  Svara

  Vilken fin krabbhatt hon hade på sig! 🙄

  Svara

   Ljuvlig 🦀

   Svara

  Det spelar väldigt stor roll, men du är för blind för att se

  Svara

  Alltså isbjörnsresan är NIO DAGAR på en liten båt! Hahahaha. Hon fattar ju inte själv vad hon ropat in.

  Ironin i att det just är isbjörnar hon ska kolla på också, en art som blivit en symbol för den pågående klimatkrisen.

  Svara

   Hahaha du skojar?? Hoppas Dyson-en får plats på den lilla båten

   Svara

    Det syns i bilden hon lagt upp på bloggen.

    Svara

    😀 😀 😀

    Svara

   Lugnt, hon hämtar sin privatjet när det börjar bli tråkigt.

   Svara

   Blir riktigt äcklad. Hon gör ju inte detta för att hon genuint bryr sig.

   Svara

   Hehe, och ingen wifi! 😉

   Svara

   ”liten båt”…
   Tja, det är inte en Karibienkryssare i alla fall.
   11 passagerarhytter.
   Fast tveksam till om Bella kommer att trivas.
   Men texten verkar ändå inge lite hopp:
   “With space to accommodate just 12-16 expedition passengers on board, it will feel more like being on board your own private yacht than an Arctic cruise ship.”
   https://www.naturalworldsafaris.com/polar-regions/svalbard/ms-freya

   Svara

    Den resan kommer hon ju ALDRIG att åka på!!

    Svara

     Aj båght ö rily äxpänsiv trip to si ajs-bärs böt aj äm a singel måm so aj kant go bikås aj häv to pick up de kids at dej-kär?

     Svara

  Är det bara jag som reagerar över att på balen så sitter hon inte i riktiga salen utan hon kollar på talen på en skärm så hon sitter förmodligen i något bakrundsrum och minglar inte med de riktigt fina??

  Svara

   Hon hade inte råd att köpa en ”riktig” biljett.

   Svara

   Jag reagerade på att ingen förutom hon syns pilla med mobilen. Så otroligt pinsamt. Världsvana blondinbella.

   Svara

    Jomen hon jobbar ju via sina kanaaaler

    Svara

     Är du säker på att hon inte spelade Wordfeud?

     Svara

   Jag ville inte ha ljudet på så jag förstod inte det, men alltså. Så var det. Kära nån.

   Svara

  Puttenutt

  Svara

  Jag vill veta vem Paul Hutchinson är, finns det överhuvudtaget någon sanning i det han säger???

  Svara

   Så här, ”Mr. Paul” och ”Isabelle” är som gjorda för varandra. Riktigt bra matchning.

   Svara

    ”Love is in the air ❤️”
    😂

    Svara

  Vi har tröttnat på dig för länge sen, det är därför. Vi blir trötta så fort vi ser dina gapande kommentarer för du kommer aldrig med något nytt.

  Ingen tar dig på allvar här, ska du veta. Ingen. Ta det till dig. Du talar för döva öron. Häng kvar här för all del dock, om det nu ger dig något.

  Svara

   (Till stollis däruppe, 12.35)

   Svara

   Jag lyssnar 😀

   Svara

  Kan du inte ta semester härifrån?

  Svara

   Det var såklart riktat till stollis men hamnade under ingen alls.

   Svara

  Shit vad hon är olik sig på bilden mot hennes egna bilder och filmer!
  Lite mer O än 0 om man säger…. 🙄

  Svara

   😀

   Svara

   Snarare OO.

   Svara

    (O)-(O)
    ) . (

    Svara

  Tack för att Bella ska lämna Sverige! (fast, huset, ungarna, poolen, båten,Pingis, företagen, de stackars anställda som ännu är kvar, släkten osv. Vad händer med dem?)

  Svara

   Kanske lättare att vara skrytsam där.
   Världsstjärnan Zara Larsson sminkar sej själv på flyg 🙂
   Så stor men står ändå med båda fötterna på jorden.

   Svara

  Svara

   Ehhh nej han har redan en flickvän och det är inte Bella

   Svara

  Vänta, vänta, vänta. Läste nyss det här på DN: https://www.dn.se/kultur-noje/bocker/petter-stordalen-de-som-skriver-historierna-ar-viktigare-an-nagonsin/

  SA INTE BB ATT HON HOPPADE AV IDÉEN FÖR ATT TIDEN INTE VAR RÄTT! Det måste väl innebära att Stordalen kickade ut henne ur projektet, för inte FAN TROR JAG att hon skulle hoppa av ett projekt som kan vara nästa Netflix/Spotify för böcker? Där snackar vi potential unicorn.

  Dolly…where art thou?

  Svara

   Haha läste också det där och ba sure bacon att BB hoppade av det där frivilligt

   Svara

    Haha, she was kicked out!!!

    Svara

     Tänk om hon hade sagt ärligt. Det vore något.

     Svara

   E inte Stordalen sjukt energisk! Som 100 duraceller! 😀🤪😀🤪

   Svara

   Jag har inte premium och kan ej läsa artikeln😭. Vad skrivs i artikeln?

   Svara

   Han kanske märkte att hon har noll kunskap. Läste i en intervju att de bara vill ha de bästa i branschen. Vad skulle ett stolpskott som IL bidra med mer än hår, bröst och asgarv vid de mest olämpliga tillfällen?

   Svara

   Eller kanske snarare köpte ut? Där finns kanske svaret på var alla IL:s pengar kommer ifrån?

   Svara

   Nej hon hoppade inte av det här frivilligt. Det var Petter som inte trodde på samarbetet.

   Svara

  Pressbilderna för Sommar i P1 avslöjar hur otroligt mycket IL retuscherar de bilder hon själv lägger upp på sig själv! Hon ser större ut och så syns det att hon har extremt dålig hy…

  Svara

   Yes! Stor skillnad!

   Svara

  Bellas siffror för 2018 har kommit ser ju ganska bra ut….. dock står det 19anställda det är ju väldigt mycket mindre folk? Har alla blivit konsulter? Ja någon som är bra på siffror kan ju tyda detta typ CAM

  Svara

   Mindre folk? Mindre än vad?
   19 årsanställda i Löwengrip Beauty för 2018 omräknat till heltid låter väldigt rimligt tycker jag.
   Sedan kan det röra sig om många fler individer förstås.
   Endast anställda medräknas dvs inte egna företagare, uppdragstagare, konsulter och inhyrd bemanningspersonal.

   Svara

    Bella har ju skrytit om att dom har varit 60-70 pers där av min undran inte vad du tycker är rimligt…. I Bellas värld finns det inget som är normalt eller logiskt….

    Svara

     För att komma upp i den siffran har hon lagt ihop alla ”huvuden” som jobbar på något sätt för något av bolagen hon är inblandad i. Utöver Löwengrip Beauty alltså Löwengrip Invest, Nordic Tech House, Hermine Hold, Flattered…
     Det du frågade om var Löwengrip Beautys årsredovisning och antalet anställda där. Det är bara ett av bolagen.

     Svara

  Läste precis att Isabella var på en välgörenhetsgala för utrotningshotade elefanter men flög dit i privatjet. Jag orkar inte med denna människa.

  Svara

   Hon kanske tog med sig ett par elefanter hem till Lidingö i flygplanet? Fast det är klart, om hon inte ville gå ut med sin lilla hund som istället fick adopteras bort, så kan det vara litet knepigare att plocka upp efter en elefant.

   Svara

    Jag har världens sämsta dag och denna kommentar var den bästa någonsin ❤

    Svara

     Det kommer nya dagar, många av dem blir garanterat bra, jag lovar!

     Svara

  Jag tycker det är märkligt att hon låssas vara djurvän och ska besöka isbjörnar! Samtidigt som hon vill skada klimatet genom att få alla att flyga ännu mer. Vad är strategin med det? Bara att provocera? Hon framstår ju nästan lite korkad?

  Svara

   Men vadå låtsats vara djurvän? Hon hatar ju djur.
   Lite som när efter hon anställt Marisol och fortsatte flyga ”meeeen va hände med ditt miljöengagemang??” frågade vissa.
   Är folk så lättköpta och skriver sina över sina egna åsikter på henne? Hon har väl aldrig visat att hon bryr sig om nåt annat än sig själv..

   Svara

   Hon brydde sig inte om ändamålet för galan. Hennes mål är att synas. Hade hon varit genuint intresserad av välgörenhet hade hon kunnat åka till närmsta klädinsamling.

   Svara

  Från instastory: vem är han som sitter i ”hennes privatjet”?

  Svara

   Jag ser då ingen han.
   Jag ser Charlotte och hårteam plus filmteam.
   Är det från igår eller idag? Alltså till England eller hem?

   Svara

   Pilot?

   Svara

  Isabella måste ha någon eller ett helt team som filmar och tar kort på henne. Hade hon vart så känd och intressant så hade hon själv aldrig behövt styra upp bilder/filmer på sig själv. Hennes kändisskap står och faller med sin egen insats. Hur många andra filmar, tar kort och lyfter henne? Det är typ en handfull.

  Jag vill verkligen tycka om henne, men så fort hon öppnar munnen så vill jag typ självdö. Hon har en störd grandios personlighet och på riktigt så känns det som att hon helt har tappat verklighetsuppfattningen. Det kan omöjligt vara många procent som inte ser igenom henne och den grandiosa verkligetsfrånvända liv hon odlar. Det betyder inte att man inte kn tycka om hennes produkter. Men precis allt annat skaver så extremt mycket att jag bara väntar på att en hård och tyvärr ganska smärtsam verklighet kommer ikapp och golvar henne. Kanske kn hon gömma sig bakom en rik partner, men luftslottet kommer i framtiden blås bort.

  Svara

   Det går att fejka, det går att fejka rätt lång tid, men det går inte att fejka hur länge som helst. Hoppas att hon hittar fram till sig själv någon gång, snart.

   Svara

   Såg precis intervjuerna med årets sommarpratare. Jag KLARAR INTE AV Jockiboi, tycker han gjort för mkt skit för att ”komma undan med” men shit vad han gör bra intervjuer, verkar sympatisk, väldigt äkta och ärlig med sin personlighet och sina brister. Sen ser jag Bella, nån blandning mellan Trumph och prinsessa, hög på sig själv. Hur kan NÅGON ra henne på allvar? Hur kan nån vilja jobba med henne? Jag fattar noll.

   Svara

  Sen fattar jag inte varför vissa så gärna vill beundra henne? ”Önskar hon var si och så”

  Varför det? För att hon tjänat pengar? Drivit en stor blogg? Gjort karriär?
  Har ni inga imponerande kvinnor i er närhet? Vad är det som gör att många blir så ledsna över hur ”hon blivit”?

  Själv har jag en syster som är forskare, tjänar mängder och även en snäll människa.

  Vad behöver vissa Bella till? Fattar inte det. Det går utmärkt att lyckas som tjej..

  Svara

  Tal? Det håller man på bröllop, på 50-årsfesten eller möjligtvis till nationen…

  Svara

  Svt hade igår lite olika kategorier av de som skulle sommar prata – bloggare var IL och inte affärsmän som var en av de andra.

  Svara

  Trots att Bella inte inser det själv, verkar hon ju vara en narcissist och undrar om det inte är det ”social arvet” som gjort henne till den hon är idag.
  Läser man i ett reportage beskriver hon sin pappa: ”Inte styras av en annan persons psykopatiska maktlekar”
  Han tog med sina barn spontant på roadtrip till USA och känns väldigt lik Bella hur hon själv är idag.
  Artikel:
  https://nyheter24.se/noje/bloggvarlden/744077-blondinbellas-pappa-i-sorg-skriver-oppet-brev-till-dottern-pa-blogg

  Hade hon bara varit lite ödmjuk kring sitt liv och andra. Synd att hon är så maktgalen och tänker bara på sig själv.

  Svara

  Så det där är alltså så hon ser ut? Och inte som på hennes Instagram? Tycker det är en stor skillnad!

  Svara

   Ja, skillnaden är enorm!

   Svara

  Varför, varför är inte världens snart mäktigaste kvinna bjuden till Brilliant Minds?
  Jag menar både Greta och Obama är ju där. Så varför inte Bella? 🧐

  #Såväldigtmångafrågornukännerjag

  Svara

  Googla när när Janne Josefsson för många år sedan avslöjade Bellas lögner .
  Har inte sett hela inlägget men det om att hon sagt att hon inte dricker alkohol .Janne har plockat fram flera blogg inlägg där Bella sitter med en drink och skriver på bloggen att hon är så bakis !
  Janne J kan ju gå hårt fram , som en journalist ska ?och Bella blir tagen med fingrarna i syltburken … rejält ! Syns att hon blir röd i ansiktet och får svårt att förklara sig 😁

  Svara

   Bästa videon i dag!

   Svara

  Ska bli sjukt spännande att höra om
  Isabellas ”klassresa”. En resa i första klass.

  Svara

  Låt henne ljuga sig igenom sommar P1, sedan kan hon lämna Sverige och låta oss svennar slippa henne. Skönt!!

  Svara

  Så otroligt ointresserad av att höra henne prata. Tänker på hennes stora flopp med den där tv-serien där hon intervjuade personer. Folk följer ju henne pga av att man blir provocerad, inte för att man gillar henne som person.

  Sen har jag tänkt på en grej angående hennes hysteriska reklam. Pga att hon kör så mycket off brand och konstig reklam (för att hon behöver pengar) och reklamen ser exakt likadan ut (hon sitter i sitt trähus i vitt hår, och vita/beiga kläder och pratar) så börjar man zona ut och ignorera den, precis som med reklam på tv. Jag kan inte tänka mig att de har speciellt hög return on investment, kan hennes reklam verkligen generera så mycket till företagen just nu? Först är hon inte så populär bland sina följare, och sen är det oerhört långsökt reklam som inte känns äkta. Köper verkligen tillräckligt med personer de produkterna hon gör reklam för för att motivera kostnaden för företagen som hon lär ta?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.