L’Oréal är bättre än Löwengrip enligt Isabellas inlägg

Jag har tillsammans med Lyko valt ut mina absolut bästa produkter för att ta hand om håret under sommaren, så bra!
[…]

Därför är detta schampoo från L’Oréal Professional så bra! Schampoot har verkligen en härlig konsistens och känns lyxigt. Fint hår i sommar börjar redan i duschen. Jag använder hårinpackningåret om men under sommaren använder jag det nästan varje gång jag tvättar håret. Jag gillar när inpackningarna är extratjocka i konsistensen, som denna också från L’Oréal Professional.
[…]

Jag älskar produkter med flera funktioner och denna som också är från L’Oréal Professional har just det. Den ger bl.a. näring, reparerar, gör håret lättare att borsta, ger värmeskydd och minskar frissighet. Verkligen värt att investera i, så slipper man köpa så många olika produkter. Ytterligare en produkt som är ett måste i sommar är Amikas Anti-Humitidy spray. Det är en värme-aktiverande spray som skyddar håret mot sol, luftfuktighet och sol. Den luktar dessutom ljuvligt. // Isabella Löwengrip

Vad tycker ni om det här samarbetet som Isabella har med L’Oréal?
Hon praktiskt taget uppmanar följarna att köpa L’Oréal istället Löwengrip då många av produkterna hon valt ut här ovan är ”hennes favorit” och något hon alltid använder.

Jag skulle inte ha några invändningar om Isabella gjorde reklam för Lyko med produkter Löwengrip inte har i sitt sortiment, men att indirekt såga sina egna produkter och uppmana läsarna att välja andra – i det hör fallet L’Oréal – framför hennes egna känns riktigt oseriöst.
Är detta ett tecken på att Löwengrip håller på att stänga igen eller kan det vara så att Isabella helt enkelt inte bryr sig om trovärdighet så längre pengarna rullar inP
Att hon nu även lämnar styrelsen för både Nordic Tech House och Hermine Hold känns som ytterligare en indikation på att Bella håller på att lämna skutan, trots att hon kommer fortsätta vara både delägare i företagen och ”creative director” på Löwengrip.

Jag är mest nyfiken på vad som hänt med det barnkalasdoftande budgetmärket ”Löwe” som Isabella skrev så mycket om för ett tag sedan. 
På gång eller på is?
Vad tror ni?

270 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alla hennes ”åsikter” kan pengar köpa och därför ändras de över natt, inget nytt.
  Som sk trovärdig influencer är hennes dagar dock över

   Man kan inte babbla på om att man skall bygga ett gigantiskt skönhetsimperium för att sedan sälja ut sig för en konkurrents märke.

   Ungefär lika logiskt som att Björn Borg skulle posera i annonser med Börje Salmings kalsonger.

   PS. Ja, jag vet att Björn Borg idag inte har någon koppling till varumärket Björn Borg. Min poäng är att när det begav sig så vore det självmord att bete sig på det sättet.

    Men det är ingen som ifrågasätter när exempelvis Kenza som har Ivy Revel gör reklam för andra klädmärken. Det är väl en bättre jämförsele.

     Nja, kläder äger man ju flera av och kan mixa och matcha hur som helst. Känns annorlunda med hud och hårvård. Varför skulle man inte använda sitt egna märke om det är bäst på marknaden…

      i och för sig, även om jag förvisso använder olika schampoon vid olika tillfälle 🙂 nu har jag inte läst isabellas inlägg heller utan bara det Camilla skriver, men då har hon ju gjort reklam för värmespray som skyddar mot sol osv, säljer löwengrip också det?

      Hudvård håller jag dock med om att man inte byter om det fungerar. Däremot kan det ju finnas produkter som löwengrip inte säljer som kan vara bra från ett annat märke. Men i inlägget ovan gör hon ju inte ens reklam för hudvård, men det har hon också gjort för andra märken va?

       Löwengrip har värmeskydd och Isabella har gjort reklam för hudvård i samarbete med Lyko för någon vecka eller veckor sedan och då fanns ingen av hennes egna produkter heller med.

        Ah där ser man, då är det ju märkligt 🙂

   Ja, det är sant och det har upprepats såå mänga gånger här. Samma kommentarer under alla inlägg om henne. Jag är otroligt trött på alla inlägg om henne. Bella är på djupaste bottnen nu. Time to let go.

    Håller med, känns som att hon är över, hennes provokationer har inte samma effekt längre..

  Hon verkar ha helt tröttnat på bloggen, tror den kommer rinna ut i sanden. Skulle vara intressant att se hur många läsare hon egentligen har.

   Hon har runt 200 tusen läsare, mindre än 20% av de 1.5miljoner bloggläsare hon skryter om.

    Fast hon påstår sig väl inte ha 1,5 miljoner bloggläsare utan mer att hon nåt ut till 1,5 miljoner om man slår ihop alla kanaler? Och med tanke på hur mycket det skrivs om henne här borde Bloggbevakning ingå i den siffran ?

     På hennes Instagram stå det: “Scandinavias biggest blog,1,5 million readers”. På vilket sätt menar du att hon inte påstår att det är inte är bloggen har 1,5 m läsare….? Annars hade hon väl skrivit något om samtliga kanaler? Som mediaköpare vill jag veta exakt hur många följare någon har totalt och per kanal.

      I flera inlägg på den här bloggen återges direkta citat eller urklipp från Blondinbellas blogg, dvs vi som läser här läser det hon har skrivit där. Du kan även hitta hennes inlägg på andra bloggar, Instagram och i tidningsartiklar. Det måste ju gå att likställas med att det är många fler som läser hennes blogg än de som faktiskt går in på den? Och nu har L’Oréal fått lite gratisreklam genom den här bloggen också 🙂

       Nja, jag tycker fortfarande inte att det går att räkna dem som läsare av en blogg. Kan en artist räkna in alla som hört deras låt i olika mediekanaler som fans/lyssnare?

     I sitt arbete att positionera sig i USA prata hon i Peter Jumrukovskis ”I Love Success podcast”. Där berättar hon att hon når ut till 1,8 M varje vecka och att hennes företagsgrupp har 80 anställda.

      Haha 80 pers??? Hon måste räkna med alla som har sagt upp sig sedan 2012 för att komma upp i den siffran.

      Bara ljug som vanligt alltså. Hon tar verkligen priset.

     Haha sant! Där har vi svaret ju!

   Om bloggen försvinner var ska hon då ha sina samarbeten/reklam för att få in pengar.

  Blir så förvånad över att företag fortfarande vill göra samarbeten med henne när hon har NOLL trovärdighet

   Fast på vilket sätt har hon mindre trovärdighet än andra och varför? Jag tycker hon känns mer trovärdig än många andra, och i detta fall blev jag sugen på hårinpackningen från Loreal och även på hårsprayet och torrschampoot från Löwengrip. Torrschampo har jag använt innan och tokgillar, även schampoo och annat från löwengrip, väldigt bra produkter allihop.

    Alltså din första mening…. skämtar du eller?

     Varför förklarar du inte istället för att vara dryg?

     Jag tycker inte heller att hennes trovärdighet är lägre än andras influensers, de ligger på lika låg nivå allihop.

    Hon får väll göra reklam för vilket märke hon vill. Många bloggare som har olika märken dom gillar. Fick säkert en saftig summa.

     Väl*

   Exakt min tanke. Med tanke på att de flesta nu verkar åtminstone misstänka att hon drar till med siffror, inte skriver ut när det är ett samarbete eller ej osv. så förstår jag inte hur företag vill associeras med henne. Och när hon dessutom ena dagen gör reklam för hennes egna märke, andra dagen något annat märke så tappar man definitivt förtroendet.

   Vadå? Hon går väl alltid klädd i kläder från Ellos t.ex. ???

    Carro, jag förstår på din kommentar att du tror att Ellos bara har Elloskläder.
    Googla får du se att Ellos har hundratals märken som dom säljer.
    Alltså märkeskläder.

     Japp. De äger ju Schuttermans som Bella brukar handla i. Och Balmaimbutiken i London inte att förglömma och har just nu rea på Chanel och Manolo Blahnik. Eller inte. Bella tar bara på sig Ellos när hon betalt.

   Vet du det är ju mest här inne bland alla Bellahaters som hon inte är värd vatten.
   Ute i riktiga livet så finns det ingen anledning att hata henne.

  Men snälla… hon visar och rekommenderar en produkt från sitt eget märke också. Hon får så klart inte välja och visa upp sitt bara sitt eget märke, dessutom visar det på att hon inte är rädd för konkurrens. Och för att Loreals produkter är bra betyder inte att Löwengrips är sämre, de är också bra. Therese Lindgren har också gjort reklam och valt ut favoriter hos Lyko och alltså andra märken än sitt eget.

   Zzzzz…….

   Fast hur trovärdig är hon utanför sin beundrarsvans?

    Men om hon gör reklam för bara sina egna så tycker ni ju inte att hon är trovärdig heller, ni/du lyckas alltid vända allt till något fel så det spelar ingen roll vad hon gör. Bianca gjorde nyss reklam för andra sminkprodukter från andra märken än sina egna. Och som sagt Therese har gjort det.

     Om hon aldrig upplevs som trovärdig numera så är det väl för att hon inte har förvaltat sitt inflytande på rätt sätt för att behålla trovärdigheten. Förr i tiden så hade hon mycket större trovärdighet.

     Det är kanske inte heller supersmart att gå ut och berätta om sina strategier för att ”lura” sina följare till olika saker om det nu är så att man vill behålla sin trovärdighet.

     Läst många här som inte tycker de är trovärdiga heller.

     Finns väl dock en liten skillnad med en kvinna som älskar att berätta om sin strategi, hur hon ljuger och slänger ur sig provocerande uttalanden bara för att, fejkar hot mm.
     Självklart finns det olika grader i influencerpölen och Bellas vatten har typ kokat bort vid det här laget..

   Ganska stor skillnad på att ”inte vara rädd för konkurrens” och att aktivt sälja in ett annat varumärke till sina följare.

    Som Bianca då som nyligen gjorde reklam för andra sminkmärken. Och som har gjort reklam för en massa olika hudvård och smink som alltid är det absolut bästa, något hon alltid använder och alltid har använt, hennes absoluta favorit och något hon inte kan leva utan och älskar älskar ÄLSKAR… men det är mer trovärdigt kanske.

     Nä är det är det inte, och det är det ingen som har sagt heller.

     Fattar egentligen inte varför du måste gå in och försvara Blondinbella med näbbar och klor… Det är den här typen av inlägg och diskussioner som håller Blondinbella relevant.

      nej men det är ju ingen slump att det alltid kritiseras när bella gör det, men aldrig när Bianca gör det. Detta är ju genomgående för mycket 🙂

      varför personen försvarar blondinbella förstår jag dock inte. däremot känns det rimligt att granska denna bloggen lite kritiskt också.

       Varsågod att starta en blogg där du kan kritisera Bianca och andra influencers som du tycker behöver lyftas.

        Det sa jag aldrig att jag ville och det kommer jag inte att göra 🙂

         Klaga går bra, men att göra någonting själv…

          Haha vadå klaga istället för o göra nått själv? Hela kommentarsfältet är ju ett enda klagomål i så fall. Eller är det bara vissa man får klaga på? Man kan ju säga samma sak kring hela blogginlägget annars. Skapa ett eget skönhetsmärke då och var trovärdig istället för att gnälla på Bella. Som att det ens var poängen.

          Personen ifrågasatte varför detta fenomen bara tas upp kring bella varje gång, o aldrig när andra influencers gör samma sak. Det betyder inte att man vill starta en blogg o gnälla om Bianca. Vad är det för kass logik.

           Ja men att klaga på att det är för mycket kritik mot Blondinbella i blogg, då kan du ju istället starta en egen blogg och skriva om alla förutom bella.

           jag är inte intresserad av att starta någon blogg och har aldrig påstått det.

           om du ska klaga på bella så kan ju du starta en egen blogg och inte vara som bella.

       Folk kanske gillar Bianca mer helt enkelt och har därför överseende mot henne som de inte har mot Bella. Och med folk menar jag läsare. Bella har ju egentligen medan hon har haft många läsare, aldrig lyckats bli folkkär.

        Ja bianca är ju helt klart mer likeable än vad Blondinbella är.

         Ja o det var väl antagligen det som var poängen med kommentaren ovan. Många inlägg skrivs ju främst för att Camilla o många fler ogillar Bella, inte nödvändigtvis alltid för att hon har gjort nått värre än nån annan.

         Hihihihihihi….;))

   Fast så hade hon (Therese) väl inte likvärdiga produkter i sitt sortiment? Helt ärligt så blir jag förvirrad, tycker Bella att man ska köpa hennes märke eller hellre satsa på loreal? Om det är loreal hon använder ”varje kväll” så kör jag ju hellre på det. Och klart hon får säga vilka produkter hon vill, inte som att hon sitter där som ett mähä o ba.. jaha ett kontrakt jag skriver på. Klart hon ställer krav. Därför blir ju hela grejen märklig.

  Min dröm var tidigare att starta ett hudvårdsmärke p.g.a. hudvård är livet. Blev ledsen när Isabella startade LCC p.g.a. kunde inte se vitsen med det, och jag blir ännu mer ledsen av att ha haft rätt. Det som gjorde mig mest irriterad var att jag som vanlis inte skulle ha en chans, och Isabella kunde göra det lite smått oseriöst p.g.a. sitt namn.

  Jag testade en del LCC produkter, var nöjd med vissa till en början men blev mindre nöjd med tiden, och slutade handla helt p.g.a. deras kundservice. Loreal å andra sidan har grejer som funkar.

   Du såg ingen vits med det? Vitsen med de flesta företag som startas är att tjäna pengar för de flesta, men i Bellas fall så var nog vitsen också att få fram bra produkter som var skonsamma framförallt mot hennes egen hy och som förhoppningsvis skulle mottas väl och sälja bra. Undrar du vad vitsen är med andras företag också, Ida Wargs bus, Biancas smink osv..? Jag tycker löwengrips produkter är superbra allihop som jag använt och jag använder både hud och hårprodukter. Vill inte vara utan vissa av dem, men jag använder även en del från lóreal också ibland. Det ena behöver inte ta ut det andra, man kan använda flera märken och just för håret kan det vara bra att ibland variera schampo.

    Nej, jag såg faktiskt inte vitsen med att Isabella Löwengrip prompt skulle starta ett skönhetsmärke. Hon känns inte genuin i sitt skönhetsintesse, just för att hon framför sig som en person som endast bryr sig om pengar utan något som helst intresse.

     Snälla du… om du visste hur det är att ha dålig hy och lida av akne så hade du förstått att hudvård är något en sådan person bryr sig väldigt mycket om och ofta får ett brinnande intresse för och ständigt letar efter bättre produkter. Jo hon känns genuin i just det och vi som brukar läsa hennes blogg vet att hon testar sina produkter och utvärderar, så hon är med i processen. Men självklart vill alla företag tjäna pengar och visst har hon startat mycket men att säga att hon inte känns geniun i sitt skönhetsintresse är bara löjligt och fel.

      Ja,jag har läst hennes blogg sedan 2009 och har själv ett brinnande intresse för hudvård. Jag står fast vid att jag anser att hon inte känns genuin, och inte har gjort det sedan 2016.

      Hon kändes* genuin

      Tror du på riktigt att Ingvar Kamprad hade ett brinnande intresse för soffor och Stefan Persson ett brinnande intresse för undermåliga t-shirtar för 49 kronor styck eller är det ett intresse för entreprenörskap och pengar som gör att man startar företag i whatever bransch?

       Fast det finns ju faktist människor som startar företag och säljer saker de är genuint intresserade av.

   L’Oréal koncernen är världens största leverantör av kosmetika. De har resurser och bedriver egen forskning för att ta fram deras produkter.

   Löwengrip lyfter på telefonen och ringer krämfabriken och säger ”skicka några tusen flaskor med någon fin etikett på, gärna med bubbelgumdoft”.

   Där har du skillnaden.

    Sluta ljug! Sluta påstå saker som du inte vet något om och släng fram det här som om det vore sanning och som vissa sen tror. Lägg ner!

    Löwengrip framställer och testar själva, de sköter själva den processen men har såklart kemister och IL testar själv hemma. Men sen när det är klart så får de ju beställa hos fabriken såklart precis som alla andra företag, eller de flesta iaf, det är så det går till.

    Så ingen större skillnad.

     Fast hur vet du vad som är sant eller inte? Du kan ju inte på riktigt tro att Löwengrip har samma resureser som L’Oréal…

     Du har fel.
     Löwengrip har ingen egen forskning eller utveckling, deras produkter tillverkas av Krämfabriken.

     http://www.kramfabriken.se/

     Det är fritt fram även för dig att lyfta på luren och beställa några flaskor, kanske vanilj/jordgubb skulle passa?

     Använder kemisterna grundämnen? Eller jordgubbar? 😉

      Kan någon förklara det där med jordgubbe som hon sagt?

       Bella skrev ett inlägg där hon förklarade att allt i livet är kemikalier, att en jordgubbe inte är ett grundämne och egentligen består av kemikalier.

        Men det är ju sant. Fattar inte varför det har blivit en så stor grej

         Fast vänta lite. En kemikalie är ett ämne eller förening av ämnen som framställs på industriell väg eller i laboratorium. Det är få jordgubbar som framställs på det sättet. Jordgubbar innehåller dessutom mest vatten. Vanligt vatten klassas vanligtvis inte som kemikalie.
         Med vänlig hälsning,
         Kemisten

     Blondinbella säger att hon testar själv hemma men vi vet allihop att hon hittat på innan så att just det skulle vara sant är ju ganska tveksamt

      Fast nu ljuger du igen ju, vi som läst och följt Bella vet och har sett att hon testar hemma, hon brukar ha små burkar med nya krämer som hon testar hemma, och man har sett från deras produktmöten.

       När min svärmor kommer hit ställer jag fram alla saker vi fått av henne (karln avskyr dem mer än mig). Det är ungefär samma sak med Isabella och hennes ”tester”.

       Men vänta lite. Hur kan du veta att Bella testa saker hemma? För att hon skrev det i bloggen? Jag har också läst bellas blogg i många år men man kan absolut inte lite på något hon skriver. Det vet alla som lyssnat på avsnittet av Schulman show där bella är med.

     Exakt vem på Löwengrip är kemist? Och låt säga att Löwengrip faktiskt har egna anställda kemister som står och labbar krämer på kontorshotellet, varför skulle jag tro att kvaliteten på dem är bättre än kvalitén på Bellas engelska översättare? Bella är känd för att anställa 20åriga praktikanter som inte kostar mycket, inte kursettor från Harvard.

      Ingen har påstått att de har någon kemist anställd i företaget, eller att någon av de anställda är kemist, det har de aldrig påstått vad jag vet MEN de har ju självklart kontakt med kemister som hjälper till att framställa produkter, som de betalar för det förstås. Och man har fått se när de testat produkter, och även när de varit på labb/fabrik.

       Och hur många år sen var de? Dessutom, ingen har någon som helst erfarenhet av det. Ger lika mkt som om jag skulle testa rymdraketer. Jag har noll utbildning inom det Btw.

       Vad har Blondin Bella för hake på dig?

       Men herregud, är du 13 år eller?

       >när de varit på labb/fabrik

       Vad bevisar det? Klart de kan få en rundvisning när de beställer.

     ”The new Löwengrip brand offers top quality products that are suitable for even the most sensitive skin and scalp. Practical but beautiful, with instant and sustainable results – all developed by leading chemists and produced in Sweden using environmentally friendly production methods. Löwengrip creates its own bespoke recipes, which are formulated together with real users, through a process of detailed social media communication and feedback.”

     ”Advanced testing: we test only on humans to guarantee a reliably honest product that is 100% cruelty-free. All of our products are also subjected to rigorous dermatological testing over at least twelve months at our in-house laboratory. Creative Director, Isabella Löwengrip, personally oversees this testing process.”
     https://lowengrip.com/pages/about

     ”IL testar själv hemma”, ja ingen företagare skulle ju ljuga om sin produkt så det känns ju tryggt. Om du nu nödvändigtvis ska bli kränkt över ett ironiskt inlägg kan du väl iaf komma med relevant information.

  Hon är på väg bort.
  Jag ger det till nästa bokslut, sen skjuter hon ut sig även som delägare.

   NTH är rätt rasande på henne efter hon satt dom ordentligt i skiten pga kontor etc.

    Antagande eller sanning? Nyfiken! (utan onda baktankar)

     Information från anställd på NTH!

    berätta mer

    Enl gårdagens skvaller”Entreprenören och investeraren Isabella Löwengrip lämnar styrelsen i sina bolag Nordic Tech House och Hermine Hold”

     Skvaller?
     Det var en pressrelease som publicerades på Breakit.

      Du kan kalla det vad du vill, feel free

    Enl gårdagens artikel ”Entreprenören och investeraren Isabella Löwengrip lämnar styrelsen i sina bolag Nordic Tech House och Hermine Hold”

     Betyder det att de är rasande på henne, eller att de är ovänner? Nej det gör det inte. Man såg att de hade möte ihop för någon vecka sen iaf på Bellas insta men annars vet jag inte.

     Det har ju ingen betydelse om man är med i styrelsen eller inte. Knappast har hon bidragit med mycket ändå till styrelsen. Hon är ju ändå ägare i företagen.

      ”Det har ju ingen betydelse om man är med i styrelsen eller inte”.

      Vad tror du syftet med en styrelse är?

      Är man med i styrelsen man kan påverka vissa beslut, är du ägare får man typ bara ”gilla läget” liksom, inte riktigt men nästan alltså, så ja lite skillnad är det..

       Fast det är ju inte riktigt sant. Aktieägarna är ju de som tillsätter och avsätter styrelsen, om de inte själva avgår såklart. De ska representera aktieägarna, inte leda dem.

        Ägarna tillsätter styrelsen
        Styrelsen ger instruktioner till VD
        VD ser till att saker blir gjorda

        Blondin Bella är microägare i dessa bolag och har inga möjligheter att påverka affärerna så länge hon inte får med sig övriga ägare.

        Game Over!

         Det var väl det Anz skrev

        Mer eller mindre så är det styrelsen som ”styr”, kolla bara på hm…

        Då har du nog ingen koll på hur det funkar i verkligheten…speciellt när man pratar om minoritetsandelar som gäller i detta fall .

  Tycker att hon är mer is än sörja och snart en av de där avdankade tanterna som visar upp sig där de får lov.
  Att hon kommer att saknas av av ett handfull men glömmas av de flesta. Ja det tror jag.

  Hon gör faktiskt reklam för en av sina egna produkter också, en volymspray som hon lovordar.

  Rätt skall vara rätt!

  I senaste blogginlägget publicerar hon en bild av sig själv där hon ser ut att vara osminkad och hyn ser bra ut. ( Med tanke på senaste tidens tjatande om hennes hy. )

   Hahaha, du är rolig du! Menar du bilden som är hårt retuscherad (men mindre filter över hela) där Bella har ögonfransförlängning och fillers?

    Jag tycker att hon har så mycket fillers att näsan sjunker in i ansiktet.. gör även att ögonen ser konstiga ut!

     Men Du ser säkert fullkomligt perfekt ut och har ögon som inte ser konstiga ut utan normala, men kanske ser du konstigt istället – och du beter dig konstigt. IDIOT!!

      Men det är ju ändå skillnad på hur man ser ut naturligt och om man fått ett konstigt utseende pga av fillers och botox.

      Okej. Nej jag ser inte ”fullkomligt perfekt” ut men jag inte heller kinderna fulla med jox.

    Retuscherad? Oj var kan det vara som är retuscherat då eftersom man ser pigmentfläckar i ansiktet och lite flammighet, men hon var fin och det är väl det som stör vissa, svårt att acceptera av somliga. Att du vill påstå att hon retuscherar tyder på att du tycker hon är väldigt snygg, att du tycker hon ser bra ut 😉 Men visst fransar gör ju att det inte ser osminkat ut liksom men nej det såg inte retuscherat ut, det var med all säkerhet osminkat och INTE retuscherat.

   Men alltså hennes hy har ärr, något hon inte borde skämmas för eller kan vara ansvarig för då hon har haft svår acne. Men hon väljer att retuschera till porslinshy av enbart ytliga skäl, det är pinsamt.

    Varför är det pinsamt? Jag tycker att det är fullkomligt förståeligt med tanke på hur det pratas om henne. Det är väl klart att hon skäms när folk pratar som de gör om henne.

     Folk pratade inte om hennes hy förens hon började retuschera och filtrera. Folk hyllade henne och hennes hy hur modig hon va, och hur hon fick andra att må bättre.

     Med all rätt tycker jag. Precis som att vi genomskådar tidningar som retuscherar modeller, och visar originalbilder bredvid den retuscherade bilden.

     Det är den ”lilla människan” som ska skyddas. Och det görs inte genom att visa upp en fakead kropp/hud/hår(för att skinna mindre människor på pengar för att fluffa till sin egen plånbok).

     Hon döljer inte sin hy för att folk pratar om den, det började hon göra när folk va tysta, hon döljer den för att sko sig på andra med dålig hy och komplex.

      Att du orkar.. andas! Du är ordentligt manipulativ och slug du som alltid är snabb och lyckas vända allt till fel och dåligt när det gäller Bella. Precis allt går att vända till fel. Nu påverkar du folk till att tycka att hon skinnar folk på pengar.. alltså lägg ner. Hon döljer sin hy antagligen för att hon gillar att vara fin och sminkad, och det brukar ofta de med dålig hy vilja göra – sen så är det ju inte så kul att folk håller på att diskutera hennes hy och hånaar henne för den, kan ge komplex, och använder det till att dissa och skriva ner hennes produkter – för vissa dumskallar som tror eller iaf vill mena att hennes produkter är skit för att inte hennes egen hy är perfekt – men NEJ det är så fel, betyder inte att hennes produkter är dåliga, alla kan inte få pepfekt felfri hy hur bra produkter man än har. Men hennes hy har ju blivit fin även om den inte är perfekt och såklart har sämre och bättre dagar. Hon försöker inte sko sig mer än andra tex Bianca eller Therese Lindgren men du kommer kanske skriva liknande om dem också. Sen vet du nog att Bella inte är den som retuscherar mest, hon gör inte det mycket om ens alls men det finns andra. Och andra som skor sig på andra på diverse mer el mindre omoraliska sätt däremot.

     för att folk har aldrig gnällt på hennes ”icke perfekta hy” (vad nu perfekt hy eg är) utan det är retuscherandet som är problemet. Hon visar upp en falsk sida.

      Nej, folk har ju gnällt på att hon har dåligt hy och säger att hon inte borde sälja hudvårdsprodukter eftersom hennes hy är så dålig.

       På tal om att vinkla, vrida och vända…

        Vad är vinklar, vridet och vänt?

  Bella tjänar mer på att samarbeta med Lyko än att försöka kränga Löwengrips produkter. I synnerhet så går pengarna från Lyko direkt till Bella själv och inte till Löwengrip Beauty.
  Verkar som Löwengrip Beauty är kört nu. Varken Bella eller Pingis tycks bry sig om företaget och varumärkeschefen har slutat. Varför de andra jobbar kvar kan man undra. Kanske för att de har så trevliga AW?

   Du sa det

   Har ni inte sagt samma sak ett år typ? De måste tydligen skriva om varandra och produkterna dagligen annars så skiter de i det och det än nedlagt och allt vad det är ni får för er.. Asså. Ni hittar på saker som ni önskar, ni hoppas ju att företagen ska gå dåligt och att IL ska bli ovän med alla och tappa, förlora och misslyckas osv så ni hela tiden får för er saker som ni hoppas på… ganska stört.

    Ja, och uppstarten av LÖWE bevisar bara hur rätt vi hade.

  ”verkligen värt att investera i”

  Man investerar väl inte i en flaska schampo?

   Kanske det som är hemligheten med framgång?

   Om ett schampo kostar ca 200 Kr kan det vara en ”investering” för en del. Jag är ganska övertygad om att många inte har råd att köpa dyrare schampo till vardags.

   Kanske lite fel ordval men rätt i sak.

    Jag trodde att investering var något som ger avkastning, eller växer med åren?

     Fast ditt utseende kan ju på sikt ge avkastning, beroende på hur en ser det.

     Håret växer ju med åren…

    Fast en investering enligt ordets rätta bemärkelse är det inte så snarare fel i sak.

    Frågan är vad de personerna förväntar sig för avkastning på sitt dyrare schampoo

     rent monetärt blir det nog skralt, men ser man i andra termer så kan ju ett vackert svall återbringa mycket gott! i nästa led kan det rentav dra in en slant

    Oavsett hur dyr schampoflaskan är så är det fråga om konsumtion, inte en investering.

   ”En investering är en kapitalinsats som förväntas leda till framtida avkastning. Kapitalinsatsen sker ofta som en utgift i pengar, men kan även vara en insats av andra former av resurser. Avkastningen kan antingen komma i form av ökade intäkter eller i form av minskade kostnader.”

   Så nej, att köpa schampo är väl knappast en investering

    Man kanske ska sälja sitt hår sen? Då är det en inkomst

     Och det är verkligen schampot som gör skillnaden mellan går att sälja eller ej, eller vilket pris man får? Skulle inte tro det.

      Det var ett SKÄÄÄÄMT, slappna av lite snällaaaa

   Fast det är ju ett ganska vedertaget uttryck att använda på det sättet för många. Typ ”nu har jag äntligen investerat i en riktigt bra nattkräm”, ”har investerat i ett par riktigt fina jeans med bra passform”, ”har investerat i en rejäl 50″ tv så vi kan se film med bra bild”, ”har investerat i fina köksknivar så det är så mycket roligare att laga mat nu”… osv osv…

   Sen känns det ju inte som Bella ”investerar” i ett shampo eller köksknivar, utan tänker mer vi andra vanlisar 🙂

  Alltså hela hon (ej utseende) är ett skämt. Varenda kommentar de släpper igenom släpps igenom för att det ska bli tjafs och spekulationer. Allt hon gör gör hon för att provocera. Och jag har typ slutat reagera. Hon är ett stort skämt, och det är sorgligt att hela hennes karriär går ut på att provocera människor. Tror löwengrip beauty hade kunnat funka om hon varit sympatisk och en icke provocerande maniac, det funkade ju i början då hon fortfarande var normal. Men nu går det åt h pga hennes antipatiska personlighet.

  Måste man använda ett och samma märke hela tiden? Jag trodde håret mådde bra av att byta ibland?

   I Bellas ”alltid eller aldrig”-värld byter man dock inte…

   Varför skulle döda celler på ditt huvud må bra av att tvättas med samma kladd men ur olika flaskor?

    Konstiga kommentarer för det syns ju att Bellas hår är oäkta! Jag tycker att det tjafsas för mycket om hennes produkter Det är ju mycket mera intressant med hennes personal bemanning och hennes företagande framöver! Än detaljer om hårschampo!
    Hon kan väl inte smita undan alla sina åtaganden! Häromdagen skrev hon ju att det var tre stycken som skulle sköta byrån over there och då var hennes namn inte med! Hon hinner ju ändra sig igen före hösten för hon skulle ju ha fyra starta upp månader! Hon skulle ju träffa Nordea chefen så allting kanske inte är solklart!
    Är kyle den som ska vara vd:n i byrån!???
    Sådana frågor är intressanta för följare!
    Inte vilket schampo eller hårspray eller brun utan sol! Det blir för låg nivå! Tack!

   Klart håret mår bra av det men nu ska Bella mobbas och förnedras så bortse från all fakta och logik

    Jasså?! På vilket vis då? Mår bra av det alltså?

     Ja då var det dags för dig att läxa upp folk om det är bra eller dåligt att byta schampo.

      Nej! Jag ber om att folk motiverar samt utvecklar sina svepande uttalande.

      Ha en finfin dag!

   Det är en myt som skapades för att få dig att konsumera mer. ?

   Vad som dock kan stämma är att man kan behöva byta schampoo efter årstid. ?

    Haha, jag har testat en del schampon genom åren. Loreals Rosa var min favorit, men det funkar inte på mitt hår längre! ? deras för långt hår däremot…

     De kan ju ha förändrar receptet eller så har din hårbotten med åldern förändrats. Eller så har du flyttat och då fått ett annat vatten etc etc

     Så att byta kan man behöva ändå. ?

     Myten gick mer ut på att du skulle byta schampoo tex var tredje falska eller så bara för att i typ förbyggande syfte för att håret hade ”vant sig” eller någon annan tramsig formulering. ?

      Zzzzz

       God middag!

       Får jag bjuda på en kopp kaffe så att du vaknar upp? ?☕️

        Sluta lika dina egna kommentarer. Vi har fattat att du vet hur man gör det, som du tidigare skrutit om.

         Hej hej!

         1 Hur känns det att man måste övertyga sig själv att ingen skulle gilla det jag skriver förutom jag själv?

         2 OM det nu var så att jag skulle likea det jag själv skriver, varför har du a) problem med det och b) varför skulle jag isf sluta med det?

          Zzzz

          Tycker så synd om trh varje gång jag läser hens kommentarer

        Håhå vad rolig du är.

         Ja det är hon. Roligare än zzzzz. 😀

          Haha ja krävs ju inte mycket för att vara roligare än ett zzz?

        Yes, jag tar gärna kaffe för du är så trååååkig!

         Aha, burn på mig där. ?

         14:21 Ah för du tillför så mycket skoj till tråden. ?

          Du får också bjuda på kaffe!

      Ah, I see 🙂

  Jag ställde en fråga på Bellas blogg om hur första halvåret gått omsättningsmässigt för Löwengrip Beauty.
  I slutet av december skrev Bella att omsättningsmålet för 2019 var 120 mkr.
  Men något svar fick jag förstås inte.
  Undrar hur stor omsättning man gjort t o m juni…
  Normalt bör väl fördelningen vara 40/60 om man budgeterat med den nya serien andra halvåret.
  Alltså borde Löwengrip ha nått till ca 50 mkr under årets första sex månader.
  Men jag misstänker att man ligger långt ifrån detta mål. Kanske är det bara 20-30 mkr?
  Eller mindre? Verkar oroväckande.

   På vilket sätt är det oroväckande?

    Andra halvåret 2018 gav en omsättning på ca 30 mkr i form av omköp av nya Löwengrip som lanserades första halvåret. Det var 15 mkr lägre än budgeterat.
    Därför är det mindre troligt att Löwengrip Beauty omsatt 50 mkr första halvåret 2019. Efterfrågan verkar snarare ha mattats och flera återförsäljare har rea och/eller utförsäljning. Då blir det inga omköp.

   Hej! Jag läste din kommentar hos Isabella, hänvisar till den här nedan. ?

  Var någon om kommenterade på Isabellas blogg att målet för Löwengrip beauty 2019 var 120 miljoner. Känns ju väldigt långt borta när de gjorde runt 80-85 förra året och de uppenbarligen säljs ut på Apoteket.

  Lillasystermärket tror jag bara var en desperat sistaminuten-åtgärd för att försöka återta en del av marknaden de förlorade i och med lyxmakeovern. Men kanske fick de inte lån, kanske insåg nån att det var kört ändå. I mars verkar det ändå fortfarande funnits nån framtidsanda, i juni har flera nyckelpersoner slutat, rätt uppenbart nått hänt bakom kulisserna.

  Liksom med Egoboost så låtsas Isabella att det regnar och drar vidare. Att hon ska fortsätta vara kreativ chef är ett skämt. Även om hon tidigare hade titeln mest för syns skull. När Löwengrip konkat/sålts/krympt till en deo och torrschampofirma, så kommer hon skriva nån mening på bloggen om hur synd det är att hennes vision inte kunde leva vidare el dyl.

  Sen är ju även Pingis drottningen av smygreklam på instastory just nu, sista rycket. Jackor, skräddarsydda blusar, kuddar, träningskläder för gravida, solglasögon, smoothies, mer träningskläder. Och så Löwengrip förståss. 20% i helgen ?

   Glöm inte tyngdtäcket. ?

    Haha ja det glömde jag! ??

  Men du C VAR skriver hon att Lòreal är bättre än Löwengrip, hur sågar hon? Sen är det väl för Lyko hon gör reklam och har samarbete med. Och du missade (utelämnade) den lilla detaljen att hon även väljer och visar en löwengrip-produkt också. Hade hon bara gjort reklam för sina egna produkter så hade du klagat på det och skammat och folk hade gnällt på det istället.

  Du är verkligen bra du C på att förvrida, vända och omskriva till något dåligt och påverka läsarna, vinkeldrottning. Och du visar alltid bara negativa kommentarer sällan positiva när det gäller IL, märkligt. Men du var det inte viktigt med faktagranskning innan man skriver något tyckte du nyligen, du som har utgivningsbevis och allt, märkligt då att du får spekulera och skriva vad andra säger i poddar utan att kolla fakta och vad som är rätt. Tycker du inte.

  Är det konstigt att hon lämnar två styrelsen verkligen vilket inte var oväntat och vilket hon väl hintat om – nej inte konstigt alls särskilt eftersom hon även har Löwengrip och nya projekt på gång i USA. Blev konstigt att du skriver ”håller Löwengrip på att stänga” samtidigt som du avslutat med att ”hon fortsätter vara cd på löwengrip”. Men det är din strategi för att få många kommentarer. Men är Du trovärdig? Njaa.

   Snälla. Berätta lite om vem du är. Så nyfiken! Ålder, yrke, stad/landsort?

    Varför, vad spelar det för roll? Och varför skriver du inte bloggnamnet el C som du är? Men nu stoppades ju jag från att skriva mer för du är ju så rädd för kritik och att någon försvarar IL och hennes produkter. Ja det säger en del om dig.. Hur mår du? Snälla berätta lite om det, så nyfiken!

     Snälla människa, ANDAS!

     Snälla, skriv INTE mer. Det behövs inte, du upprepar ändå alltid samma saker om och om igen. Vi kan det utantill vid det här laget och du tillför aldrig något nytt.

   Du är INTE FRISK människa. Seriöst, det är ohälsosamt det du håller på med.

    Frågan är vilka som är friska här, den ena elakare än den andra.

   Lyko har MASSOR med produkter som inte Löwengrip har. Hade ju varit rimligt att välja något i de grupperna som hon inte har, eller hur? Men du kan nog inte tänka så långt.

  Lyssnade på Alex o Sigge idag och tycka vad man vill om IL men det ÄR verkligen intressant och uppseendeväckande att inte medierna plockar upp det här. Vilken annan offentlig person som dessutom ska vara Sveriges mäktigaste affärskvinna skulle tillåtas hålla på såhär utan att ifrågasättas offentligt? Kanske hon har svar på allt och då är det ju bara att visa på det! Men att ingen, på riktigt, faktiskt kontrollerar sina uppgifter. Det känns som man behandlar henne med silkesvantar pga att det faktiskt fortfarande för många är en ny och udda bransch att vara influencer. Vilken annan VD hade kunnat göra så?
  Fascinerad är jag!

   Och det som är extra tragiskt är att hon ses som en förebild…

  Tycker inte att hon dissar sitt eget märke genom att göra reklam för ett annat samt att hon faktiskt hade med sitt torrschampo i reklamen på instagram. Ser det inte som att hon samarbetar med L’Oréal utan med Lyko.

  Alla influencers håller ju på så här, Kenza bär ju inte enbart ivyrevel och gör reklam för det utan även för Nelly, Puma osv.

  Om IL bara gjort reklam för sina egna produkter på Lyko hade det inte blivit trovärdigt heller.

   Vem ÄR du? Berätta snälla lite om dig själv, var bor du, ålder osv. SÅ nyfiken?

    Du kan väl börja berätta om dig själv. Kommentaren ovan tycker jag var vettig 🙂 eller håller du inte med om det hen skriver ovan? är det inte samma sak som att Kenza gör reklam för Nelly exempelvis?

    Va? Förstår inte vad du menar? Men okej, lite om mig: är 32, jobbar som ingenjör, detta är min första kommentar på detta inlägg idag, passade på att skriva på resvägen mellan två möten, längtar till semestern och tycker om att odla i trädgården. Vem är du själv? ?

     Ingen frågade mig, men jag håller med anonym ovan så jag stämmer in 🙂 Jag är 25, ekonom, längtar också till semestern, gillar att hänga med vänner, rida, djur, natur, party, solsken, bada, äventyr osv. är nog lite av en drömmare och vill bli inspirerad o inte ha tråkigt typ. Älskar chips o choklad. ogillar dryga och förminskande människor 🙂

      Anonym 13:20 här – älskar också chips men tycker att kakor är livet.

   Anonym 12:37 – Jag håller med att när influencers gör reklam för konkurrerande produkter dissar de inte sina egna varumärken så länge de inte öppet går ut och säger att de egna produkterna suger. Sedan är jag inte heller övertygad om att influensens trovärdighet är en avgörande faktor som styr våra köpbeslut när det gäller hår- och hudvårdsprodukter. Influencer marketing är fortfarande hypat och det finns inte tillräckligt med fakta för att kunna bedöma hur effektivt det är.

    Anonym 12:37 här (måste nog skaffa mig ett bättre anonymt namn eftersom anonym 12:51 verkar tro att jag är någon annan), MEN håller helt med om det du skriver. Jag tror inte att influencer marketing är så starkt, hade varit intressant om det gjordes en undersökning på det och hur mycket folk faktiskt påverkas; dels att handla men också hur stor inverkan influencerns enskilda trovärdighet är i frågan.

     Anonym 12:37 och 13:20 – haha det har varit en lite hetsig stämning här de senaste dagarna. Att influensers som IL, BI, m.fl säljer i sin målgrupp är jag övertygad om. I den målgruppen är det viktigare att bli inspirerad av och se upp till sin förebild. Trovärdighet kommer inte högst upp. Men det är inte en jätte stor målgrupp och den är inte den mest köpstarka. Tvål, schampo mfl är stapelvara och kräver ingen större beslutsprocess för de stora flertalet.

  Jag tycker det hade varit mindre trovärdigt om hon påstod att hennes produkter är dom enda som fungerar och tycker att allt annat är skit. Såklart hon kan ha andra favoritmärken också och att det inte hade sett bra ut i detta samarbete om hon bara gjorde reklam för sitt egna märke.

   Fast jag tror att det är här det blir en konflikt mellan bilden av sig själv som affärskvinna, som Isabella vill visa upp, och verkligheten, att hon till största delen är en bloggare/influencer.

   Om man jobbar som kreativ chef på Body shop så tar man ju inte ett betalt reklamuppdrag på Åhléns där man promotar Rituals och Biotherm. Och det är inte för att vanliga människor inte förstår att även chefer på ett visst företag använder olika produkter privat, utan pga trovärdigheten.

   I såna plock med favoriter i magasin väljer ju ofta de som driver egna företag att lyfta kanske 60% sina egna produkter och resten andra märken, men då grejer man inte har i sitt egna sortiment, typ en mascara eller ett doftljus. Isabella har ju en inpackning i sitt eget märke som hon hyllat många gånger och folk tycker är bra, men istället väljer hon l’oreal. Hårsprayen från annat märke spelar inte så stor roll dock tycker jag. Men huvudproblemet är att hon försöker ha en roll och spela en annan. En kreativ varumärkeschef ska inte ta såna här samarbeten.

   Sen kan jag tycka att det är en annan sak med Kenza och Ivyrevel som nån nämnde här ovan. De flesta har säkert 10-15 t-shirtar från olika märken, men man har inte 10-15 hårinpackningar hemma.

    Bra kommentar!

    Anonym 13:00 håller med att din kommentar på ett bra sätt sätter fingret på den ömma punkten.
    Isabella Löwengrip (IL) är spretig i sitt entreprenörskap. Hennes kollegor håller sig till produkter som deras målgrupp är intresserad av. IL har många idéer och agerar på mycket av det som mest är en idé.
    När det gäller samarbetet med Lyko handlar henne samarbete om att marknadsföra Lyko. Dock hade man kunnat förvänta att de avtalat om att en viss andel av alla de produkter hon pratar om ska vara ur hennes eget produktsortiment.

    Haha alltid ska du snabbt komma med motargument och få IL att verka dålig. Kanske du som behöver andas annars.

    Chefen på Bodyshop jobbar väl inte som influencer kanske och har inte den möjligheten att få göra sådana samarbeten och tjäna pengar på det, den kanske inte heller har eget bolag med anställda som ska ha lön och att pengar därför behöver dras in. L invest är inte Löwengrip Beauty osv. IL gör ju reklam som bloggare/influencer och inte som chef på annat företag. Och hade chefen på Bodyshop erbjudits pengar för att göra samarbete om andra produkter och få välja andra favoriter så hade även den chefen kanske gjort det.

    Bianca har gjort reklam för andra sminkmärken, och för olika skönhetsmärken, Therese Lindgren likaså, men ni/du ska alltid klanka ner på IL och skamma henne och få henne att verka dålig.

    Jo finns personer som har många olika hårinpackningar hemma så där har du fel. Grejen är ju att C alltid ska få allt till fel när det gäller IL, vrider och vänder till fel och skammar, men det blir enbart löjligt och pinsamt. Dubbelmoralen på C blir konstig och syften uppenbara. C säger emot sig själv för mycket så hennes trovärdighet ifrågasätts.

     Fråga…

     ”Jo finns personer som har många olika hårinpackningar hemma så där har du fel.

     Äger dessa personerna också ett eget varumärke för schampoo och hårinpackningar?

     Samt, ser du inte att det är inte är samma sak på att ha det samt att låta andra veta det när du vill bygga förtroende för ditt eget märke? För varför om du nu har tagit fram det som du tycker är bäst på marknad och dessutom använt dig själv som testperson och den som produkten ska fungera optimalt på, varför då erkänna att det finns någon annan som lyckats bättre än du själv?

     Du missade verkligen den poängen.

  Ger mig f-n på att de har lyckats sälja Löwengrip Beauty eller fått in investerare. Hon är ju inte helt dum i huvudet och den här satsningen på ”nya agencyn”, lägga i NYC osv måste ju betalas. Iofs är ju lägenhetshyran ”bara” ett sponsrat inlägg men lägger man ihop alla utgifter blir det ju väldigt mycket. Spänningen stiger…

   Hon kanske sålde sin del för länge sen och köpte huset

    Bella har ingen egen andel av Löwengrip Beauty.
    Företaget är dotterbolag till ISPI Holding som Bella och Pingis äger 50/50.
    Så ska Bella få ut pengar för en försäljning av Löwengrip Beauty måste det bli genom ISPI Holding.

  Har någon info om den nya delägaren? Antar att det finns ett amerikanskt bolag reggat? Någon som kan kolla upp det? Vet att bolagsinformation inte är offentlig i USA på samma sätt som i Sverige. Man undrar ju var pengarna kommer ifrån att t ex betala hyran på 100 tkr plus varje månad.

  En annan sak som jag undrat och även frågat på bloggen, men förstås aldrig fått svar, är hur det fungerar med visum, arbetstillstånd etc. Om hon är där mer än halva året finns ju risk att hon även blir skattskyldig i USA. Undrar om hon har koll på allt detta?

   Verkar som det är Charlotte och Louise som ska arbeta på plats.
   Bella tänker sig tydligen komma dit på ”affärsbesök”. Så länge man inte tar avlönad anställning i USA kan man klara sig på ESTA.
   Men det kommer att bli en delikat balansgång eftersom Bella ändå kommer att jobba med den amerikanska byråns kunder.
   Bella får vara försiktig med Immigration. Ställer de frågor och man inte svarar sanningsenligt kan man bli stoppad från vidare inresor till USA åtminstone på ESTA.
   Alternativt endast insläppt om man lyckas få ett visum av något slag.

    Gud var roligt det skulle vara om hon blev stoppad ?

    Jag förstår inte. Om hon nu ska få igång en ny agency måste hon då inte vara på plats och arbeta där hela tiden typ dygnet runt för att få igång den? Det finns ju 1000 agencies i New York varför skulle man använda en av en okänd svenska som inet är på plats?

     Give it to Kyle 🙂

    Frågan är väl hur ägarförhållandet i det nya bolaget ser ut och om det kommer att ägas av ex Löwengrip invest eller ”stand-alone” i USA. Eftersom det verkar som att Kyle Otto är en av ägarna löser det en del problem. Vad gäller arbetsvisum kan det vara smart att skaffa det vilket hon antagligen får men som det mest i USA är byråkratiskt och tar tid. Jag hoppas att de har en bra advokat som hjälper dem utan att skinna dem på allt startkapital.

   Jag gissar att hon har ett E-2 visum (Investor Visa)?

    Aldrig i livet att hon har 10 mille i Löwengrip invest kassa.

    O-1 visum ligger väl annars närmare till.
    Om nu Bella kan övertyga ambassaden om att hon har så exceptionella egenskaper inom affärslivet. Hon får väl vifta med diplomet som näringslivets mäktigaste kvinna i Sverige 2018 🙂

  Är det bara jag som får Catrin Hedlund vibbar? Tror snart hon är lika bortglömd som Catten af Tälje.

   Nja. Man kan inte jämföra Bella med Stein Hedlund ? de har ju inte varit kända på samma sätt.

    Catrin* , vet inte hur det kunde bli Stein ?

   Så roligt det skulle vara med en Hedlund 2.0

  Hur ofta har denna kvinna sina barn?
  Verkar som att de bor 75% hos Odd och den korta tid som de är hos henne så prioriterar hon annat.
  Det är alltid något annat som dyker upp och barnen får snällt gå åt sidan för att det ”superviktiga” inte kan vänta.

   Fast det där vet du inte. ”Verkar som”, det framstår väl lätt så när allt hon skriver om handlar så mycket om henne själv.

   Kan vi inte istället glädja oss åt att hon kanske inte nämner barnen i bloggen så ofta som hon kunnat.

   Mao vi vet inte om hon alltid berättar exat varje dag de är hos henne. Det kan vara något hon håller tyst om. ?

    Alltid så saklig, därför är du förtjänt av respekt?

     Tack! ??

     ???? dagens bästa skämt!!! Tack för skrattet!!

      U Jelly. So jelly! ?

       Du och ditt jelly ?
       Jag fick ett gott skratt i alla fall.

        Me too! ?

    Om man utgår ju från vad som sakligt visas på hennes instastories varje dag och det är VÄLDIGT MYCKET!! Det beskrivs noggrant när barnen hämtas och lämnas och speciellt om Bella har gjort något mycket speciellt med de- tex målat eller lekt någon liten lek. Barnens meny fotograferas också så att vi alla kan se vad de alla äter som deras alldeles egna kock har komponerat.
    I dessa instastories får vi se vad Bella sysslar med under dagen och det är omöjligt att barnen är med då hon ofta reser runt i Sverige eller utomlands- utan de. Ofta när Bella kommer hem från resor så är det middagar ute med vänner, jobb eller någon annan aktivitet som involverar Bella själv.
    Det finns inte utrymme för någon annan!!!

    Men kanske är det så att bella gömmer undan barnen väldigt väldigt väl så att vi missar en stor del av deras tid tillsammans……..
    Man kan ju alltid hoppas.
    För det är MYCKET tid hon missar om det inte vore så.

     Mammamaffian när den är som värst

   Kan vi också komma ihåg att hela hennes liv är en väl orkestrerad serie som vi följer? Det är INTE PÅ RIKTIGT.

  Alltså vad jag älskar att läsa era diskussioner om Bella! Sällan har väl någon svensk upprört ett helt folk såsom hon! Nåt har hon ju onekligen! Jag fortsätter läsa och njuta, har faktiskt inte bestämt mig vart jag står i ”Bella- frågan” hon fascinerar på nåt märkligt sätt.

   Ett helt folk? Är övertygad om att majoriteten av svenska folket inte är speciellt insatta eller intresserade av Bella. Hela svenska folket läser inte här inne.

   Ja eller de är väl likadant i andra forum om helt andra ämnen.

   På Bloggbevakning bevakas bloggar och influencers, på Fotbollskanalen bevakas fotboll och spelare osv. BB är ju en av Sveriges största bloggare som bloggat sen starten av bloggarnas start, så inte så konstigt att hon är en av de mest populära – och en av de man fascineras av mest pga hur hon är.

   Ett helt folk var väl att ta i

   Klart hon fascinerar ….. vore jag som henne så hade jag legat vaken varje natt m ångest , allt ljug och stampande på människor . Tro fasen att hon behöver sömntabletter och ” marijuana olja för att kunna somna . När natten kommer kryper skuldkänslan över dig och lägger sig som ett täcke ?

    Tyngdtäcke

  It’s all ’bout the money
  It’s all ’bout the dun dun do do do dumb

  Det är ingen måtta på samarbeten nu, jävlar i min låda vad opersonlig hennes blogg och ig är nu iom all reklam.
  En ökning med minst 100% kan inte va nån vild gissning jämfört med för ett år sen.

   Och kvalitén på samarbetena? Hon gör ju reklam för precis vad som helst bara det rasslar in lite pengar. Sitter på sin sängkant eller i ett hotellrum och babblar om förträffligheten med adressändring, ännu en okänd app för privatekonomi, tamponger, tandblekning…

    Glöm inte Canabisdropparna!

  Är det verkligen någon som på allvar trott att hon någonsin använt sitt eget kräm & klet? Jag tycker aldrig hon har ingett något förtroende för sina egna produkter.

   Jo det tror jag faktiskt men även att hon använder annat och det är hon ju öppen med. Men absolut tror jag hon använder många av sina egna, varför skulle hon inte det är ju riktigt bra grejer. Jag tycker även hon ingett förtroende för sina egna och man har ibland sett att hon/de använder löwengrips produkter.

    Vilka är ni som säger att det är riktigt bra grejer? ? alltså, jag menar inte det elakt eller hånande, utan är uppriktigt nyfiken. Vilka andra har ni testat, och vad för effekt får ni?

     Jag gillar volymen jag får av torrschampot. Har testat massa andra märken som är minst lika bra när det gäller att fräscha upp håret men inget annat ger samma volym (tipsa gärna om andra som är bättre!) Dock avskyr jag kolalukten och vill inte stötta henne med pengar längre så jag har ändå slutat köpa det.

    Av samma anledning som hon aldrig bär sitt gamla klädmärke Classified, eller sina egendesignade smycken, eller tar sig ett glas Due Padri betvivlar jag att hon skulle använda Löwengrip i annat en reklamsyfte. Varför skulle hon när det finns premiummärken därute som hon har råd med. Jag menar, kvinnan kör Porche, men kletar billigt kladd på sitt ansikte, nä, skulle inte tro det. Inte ens jag som kör Daff skulle köpa Löwengrip.

   Klart att hon använder sitt kladd och klet.
   Hon har de ståendes lite har och var i sitt hem för att alltid ha de nära när det faller henne i att kladda lite med de.
   Har du helt missat att hon tom radar upp de snyggt inne i badrummet när hon är utomlands.

  Någon som har tänkt på hur isabella åkte ner till Gotland? Privatget? (flashbackskämt) Vanligt flyg? Eller tog hon ’ve och fasa’ båten!? Hon brukar väl skryta ganska friskt annars?

  Vidare så vill jag tipsa om att gå in på löwengrip invests hemsida. Man kan dels läsa att simon fortfarande står som kontakperson, men också hur seriös isabella är och hur hög trovärdighet hon har. CC, screenshota den innan bella hinner ändra haha!

  Och det där collagenpulvret, jag skulle vilja se henne faktiskt stoppa det i mun.

  Tycker inte att det är något konstigt i att göra reklam för andra produkter också än bara sina egna.

   Så om Karl-Johan Persson (HM) skulle dyka upp i en annons för Zara så skulle detta vara fullt normalt?

    Spot on

  Carolin Solskär på Nordic Tech House om Datainspektionens granskning: ”Bara ett mejl”
  https://www.breakit.se/artikel/20846/carolin-solskar-pa-nordic-tech-house-om-datainspektionens-granskning-bara-ett-mejl

  ”Enligt Carolin Solskär hoppas Nordic Tech House på att starta och driva fler egna bolag.
  ”När vi hjälper de bolagen vi investerar i testar vi hela tiden vad som funkar. När vi får ihop alla delarna kommer vi att vara grymma bolagsbyggare. Målet är att i framtiden ha ett litet imperium av grymma bolag som vi själva har startat.
  Isabella Löwengrips lämnade nyligen styrelsen i Nordic Tech House och Hermine Hold. Anledningen är, enligt Carolin Solskär, att hon ska flytta till New York och kommer att ha mindre tid att lägga på styrelsearbete i Sverige.”

  Imperium av grymma bolag?
  Då gäller det att snabba på. Hyresavierna lär nog dimpa ned med regelbundenhet.

   NTH killarna har startat ett ennat företag redan förra året.

    Menar du NTH Retail Lab AB ?
    Det är butiken som ska hålla på med ansiktsidentifiering antar jag.

  Undrar hur det känns gå på Petter Stordalens årliga Almedalsmingel efter de där lögnerna om samarbete? Borde ju kunna bli en lite tryckt stämning.

   Jag tycker det ryktet är oerhört taskigt att sprida vidare inte minst om vi tar hänsyn till Gunhild. Inga bilder, inget som stöttar det än någon anonyms ord.

   Jag önskar faktiskt att CamCam börjar radera detta skvaller likt hon gör med liknande spekulationer om andras respektive.

    Det är ganska många oberoende av varandra som har tagit upp både Almedalen och den gemensamma Parisresan.
    Inte bara ”någon anonyms ord”.

    I samma veva skrev också Gunhild något om hur svårigheter i förhållandet på sin Instagram. Just sayin.

     Precis, ”råkade stötta på Stordalen i Paris Balmain show”…. jo men visst. Inget ’skvaller’ whatsoever…

     Vilka utanför den här bloggen har tagit upp det skvallret?

     Är det här en skvallerblogg eller inte?

    Precis, ”råkade stötta på Stordalen i Paris Balmain show”…. jo men visst. Inget ’skvaller’ whatsoever…

   Isabella kan ju enligt egen utsaga inte ”känna av känslan i rummet”. Så frågan är om det berör henne..

  Hermine Hold-typerna är kanske lite sura? Står stort på deras första sida, ”50% off the Isabella collection”. Kan ju inte vara en slump? De har väl flera kollektioner.

   Är det någon som ens köper dessa grejer? Finns både i bättre utförande och billigare på annat håll.

  Varför är pingis inte med på Almedalen?

   Hon föder kanske snart?

   Hon är ju skriven på Fårö så hon borde väl kunna vara med på några event ändå inne i Visby.
   Då är hon ju nära BB också.
   Fast något säger mig att hon inte kommer att föda på Gotland förstås 🙂

  Suck. Det är verkligen BARA reklam från henne nu. Är det inte reklam, ja då är det fan ännu mer reklam. Så trist! Och det finns absolut INGEN trovärdighet. Skulle ALDRIG köpa en produkt för att HON rekommenderar den. Hon rekommenderar den ENDAST för inkomsten hon får för att smöra, inte för produkten i sig.

  Blö.

  Läste ju om att hon har släppt kräm företaget men fortfarande sitter som ägare eller något ? Kommer inte ihåg vart jag läste detta och riktigt vad det stog.
  Hon har ju lämnat två bolag bla hår banden

  Lyssna på senaste ”Mellan raderna”-podden med Peppe Öhman och Karin Jihde som bland annat analyserar IL en bit in i podden (tror ca 20 min).

   Tappade intresset direkt när de började med att underhålla Bellas lögner om att hon flyttade hemifrån som 14-åring, hade inga pengar och fick klara sig själv osv.

   Myten lever vidare.

   Vad säger de?

  Trovärdighet : Nej
  Avveckla Löwengrip: Ja
  Enda som räknas för IL är pengar: Ja
  Blir världens mäktigaste affärskvinna: Nej

  Camilla, helt seriöst hur kan du tilllåta vissa inlägg i denna tråd?

   Som exempelvis?

  Har svårt att tro att ”Löwe” är seriöst. Det må vara ett budgetmärke, men varför? Same same but different…

  Alltså, orkar snart inte läsa hennes blogg längre för det är BARA reklaminlägg. Måste varit den krisplanen de kom på när löwengrip inwest höll på att konka. Så ledsamt!

  Sorry if someone already commented on the fact which I’m gonna wonder about: that just a few months ago she was dead set to become the next Estée Lauder, also in the US. And after she went to Cannes, she decided to set up a foundation and be the biggest in whatever. Rescuing children? Well, there ARE foundations doing just that and with (what I do assume are) a bit bigger names worldwide – like Queen Silvia and Princess Madeleine – and living in New York and mingling with some self-proclaimed philantrophists is not going to make her an immediate star. Foundation work needs a very strong plan and dedicated people, and it’s not done for the publicity.
  She is definitely a driven and hard businesswoman, also on herself, and really concentrates on the image she portrays. But she is after all only 28, and that means she can and will change her mind.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.