Dricka kräftspad i duschen?

Unpopular opinion:
Irriterar mig otroligt på människor som lägger upp bilder på sina hundar som gått bort i gruppen Dogspotting. Det är en grupp där man fotar andras hundar man träffar. Ingenting annat.
Lägg upp på din egen instagram istället.
Anmäler alltid detta. Sån är jag. Brinner för dogspottings regler ang döda hundar.

Guilty pleasure:
Känns som att all form av ”guilty pleasure” är trendigt just nu (och har varit ett bra tag). Man ska följa Blondinbella, man ska kolla på Bachelor, PH osv. Så jag ska inte säga det. Ni vet ju dessutom redan att jag älskar sånt.
Så jag säger kräftspad då. Bara dricka det, som vatten, i ett glas.
Gör det.

Jobbsvaghet:
Jobbar för mycket.

Nej skoja såklart, usel personlighet att svara så.

Min jobbsvaghet är att jag skickar otrevliga mail när jag blir stressad. Ett vidrigt drag jag skäms för ibland. Lovar härmed att försöka drar ner på affektmail efter semestern.

Irriterande egenskap:
Har dåligt tålamod och tröttnar fort, exempelvis i konversationer, mingel, möten osv, vilket ibland kan såra och irritera folk.

Störda matvanor:
Mängden tacos jag äter kanske. Eller att jag äter kött ibland. Duschgodis? //Sandra Beijer

Vad är märkligast? Att äta godis i duschen eller att dricka kräftspad på glas?
Jag lägger nog min röst på kräftspadet, trots att jag ännu inte testat att äta godis i duschen men jag och kräftspad går inte så bra ihop.
Personligen får jag PANIK när folk suger ur kräftspadet ur magen på kräftliket.
Huuu…. Varenda hår på hela kroppen ställer sig upp.
Jag kan på min höjd äta stjärten och klorna men ingenting mer. Jag har en fix idé om att det är skalbaggar jag äter och då bara går det inte….

Har ni några störda matvanor eller brinner ni för grupper på Facebook vars regler bara MÅSTE följas?
Jag hade en period där jag störde ihjäl mig på folk som sålde piratkopierade väskor och plånböcker på Blocket och Tradera men som fortfarande använde märkesnamnet i sin annons.
Sådant kunde jag rabiat sitta och anmäla men känner inte riktigt att jag har den sortens tid längre.

Snälla, be wierd with us!

244 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tips: Marcelo sänder live i en tjejgrupp på facebook via en tjej som heter Emilias konto med anledning av ett inlägg som las upp i gruppen tidigare idag. Han sa något i stil med detta, dock inte citerat: Det är så skönt att veta att ni lägger er TID på mig, att ni antagligen mår dåligt, kanske blir slagna av era pojkvänner…

  I övrigt så verkar han gravt oskön i hela sändningen, som fortfarande pågår. Har tyvärr ingen inspelning.

  Svara

   Men herregud. Vad är det för fel på människan? 😱

   Svara

   Om du är med i den gruppen så anmäler du ”emilia” till admin så blir hon avstängd.
   Som jag förstår är den gruppen bara till för tjejer.
   Han Marcelo är ju helt slut i huvet. Usch!!

   Svara

   Jag kan äta kräftor 7 dagar i veckan lätt….. 🙂

   Svara

  Följer tråden om Isabella Löwengrip och Anna Book på ”en annan sajt” varje morgon och varje kväll. Annars har jag inte mycket till skyldiga glädjeämnen, men IL och AB räcker bra.

  Svara

   Kunde varit jag som skrivit ovanstående kommentar😂 men samma lika då.

   Svara

   Haha. Samma här 🤣

   Svara

   Jag med! Kollar ett par ggr om dagen hehe

   Svara

   Vilken sajt?

   Svara

  *Weird

  Svara

  Godis i duschen/badet är mumsigt.
  ”Har en kompis” som dricker öl i duschen ibland för att göra det lite roligare 😊

  Svara

   Dusch-öl är ju det bästa!

   Svara

    Dusch-vin är oxå bästa 😍

    Svara

     Jag kör dusch-Netflix 😛

     Svara

      Dusch-Twitch!

      Svara

   Bästa är morgonkaffet i duschen. Lutar munstycket så vattnet kommer i brösthöjd, lutar mig tillbaka och njuter av mitt kaffe. Inte så klimarvänligt dock. :/

   Svara

    Haha, låter som att du skulle behöva sova lite bättre (I know the feeling). 😉💕

    Svara

    Har alltid duschmunstycket i brösthöjd. Kan inte för mitt liv förstå varför man vill ha vatten ovanifrån över hela huvudet och ansiktet.

    Svara

     Jätteskönt! Älskar det😍

     Svara

   För några år sedan hade jag jobbat natt innan nyårsafton, kom hem astrött och nyårsplanerna hade vänts upp och ner och dagen kändes bara sämst. Drack en mini-Irish coffee i duschen mitt på dagen efter jag kom hem från jobbet och det var värmande…

   Svara

   Varför inte kombinera alla dessa? Där kan man snacka GOALS!

   Svara

  Uuuh allt med kräftor är så vidrigt, förstår inte hur man kan sitta och surpla och slemma med det där jäkla åbäket 🤯🤨

  Svara

   Skaldjur är livet. Så. Jäkla. Gott.

   Svara

   Nä, fattar inte heller. Jag äter spadet med sked från skålen där kräftorna legat. 🙌 Obs, dubbeldoppar bara skeden om jag äter med folk som gjort mig eller som jag delar saliv med ändå på en regelbunden basis! Ja, jag vet. Typisk bra människa.

   Svara

  men gud asså att äta godis i duschen är så gott????? jag tar nästan alltid en tugga på en sur godis innan jag kliver in i duschen och sen suger jag sakta på den medans jag duschar och är typ klar precis exat samtidigt som när den sista lilla biten smälter bort på tungan…mmm

  Svara

   Haha jag älskar också att äta sura godisar i duschen. Jag gör dock det väldigt sällan och för att liva upp vardagen lite. Jättekonstigt men det funkar 😄

   Svara

   Blåbärs bumlingar eller svarta och röda döskallar smakar bäst i duschen!!!

   Svara

   Asså, måste erkänna mig som förvånat UFO här… ÄTER folk i duschen??! 👀

   Svara

    Och VARFÖR?

    Svara

     Asg förstår dig, men när man väl testat så känns en vanlig dusch utan ngt mumsigt i munnen så tråkigt. Jag brukar (när jag kommer ihåg) stoppa två godisar i munnen så de precis hinner smälta innan jag kliver upp 😂🙈 allt från s-märken till turkisk peppar

     Svara

  Slår vad om att Blondinbella ser sin statistik sjunka som en sten just nu…. Gå inte in och kolla (för det är ju det hon vill) men först ett inlägg på Insta: ”vad gör man när man är frånskild med två små barn och vill spendera semestern i ett stort hus i Frankrike? Man tar med sig två fantastiska personer som stöd”. Solklar provokation med massa kommentarer som följd. Och sen två bilder i Instastories med maximalt med bröst och urringningat…. Det är ju lite fånigt när det enda hon kan göra för att locka läsare är att provocera med barnen och visa upp de opererade brösten…

  Svara

   Då får vi väl snart se en glimt av en mans hand/kläder/röst nånstans i huset…

   Svara

   Hon vill med urringningen visa att hon med hjälp av vitaminer blivit naturligt solbränd. So fun.

   Svara

    Såå uppenbart att hon vill visa upp dom/ provocera….

    Svara

    Hon har väl fått inspiration från Kenza när hon skulle visa sitt asymmetriska ansikte 😅

    Svara

     Hah! Det ”asymmetriska” ansiktet. Jo men tjena 😂

     Svara

   Är det en provokation det? Annars kanske det är så att hon ville förklara det eftersom så många verkar bli arga och provocerade av att hon har hjälp med på semestern, inte särskilt udda att ha barnvakt eller nannys för övrigt och hade hon åkt ensam med barnen så hade säkert folk klagat på det också att det var oansvarigt etc. Kanske ville hon ge dem anställda lite uppmuntran. Kanske inte beror på sjunkande statistik hehe då hade hon ju kunnat skriva något dramatiskt ist typ ju eller hintat typ. Blir du provocerad av barn och bröst? 😉

   Svara

    Oh my sweet summer child….hur naiv du är…

    Svara

    Om ngn som tidigare gjort en grej av sin naturliga kropp och amningsbröst plötsligt trycker upp sina pumpade meloner vid varje tillfälle och gör plutmun – så ja. Så jävla sorgligt att hon kände att det behövs. Att den kvinnan är säljer fler samarbeten än hon som var nöjd med sig själv.

    Svara

     Så klart säljer det här fler samarbeten. De som köper dem är inte idioter, men väl medvetna om att hennes läsare är det.

     Svara

   https://www.expressen.se/noje/blondinbellas-storbrak-med-kandiskvinnorna/

   Hon är inte speciellt poppis här hemma, måste kännas lite olustigt ändå? Jag tror inte alls att all kritik från andra ”influencers” rinner av henne som vatten på en gås.

   Svara

    Haha men vilken dålig artikel. Snacka om click-bait och känns mer som en hänt extra artikel.
    Är inget Bella fan, men något som är positivt är att hon väldigt sällan uttalar sig offentligt om andra människor i en negativ bemärkelse.

    Svara

     Säg det till Odd och Hajen….

     Svara

      Förlåt skulle ha varit tydligare ”uttalar sig offentligt om andra offentliga människor”. Hajen och Odd har absolut fått sig en känga offentligt.
      Men andra influencers verkar ha ett behov att prata om henne i sina poddar.

      Svara

       Håller med. Oavsett Vad andra säger om henne så verkar hon inte ha något behov av att gå ut och bemöta det offentligt som många andra håller på med. Och med tanke på nivån på mycket av det som sägs om henne av andra så tycker jag att hon ska ha cred för att hon inte skapar drama kring det.

       Svara

     Jo jag håller med om att artikeln inte håller värlsklass 😀 men Isabella gör väl nog med skit redan, att snacka ner andra ingår inte i hennes excelark antar jag.

     Svara

   18.32 Det är ju upp till dig om du blir provocerad. Jag blir det inte.

   Svara

    Haha, det handlar inte om att jag blir provocerad eller inte. Det handlar om att det är så uppenbart att hon gör det för att provocera. Och det funkar för hon har dubbel så många kommentarer på de senaste två bilderna än vad hon haft senaste veckan… Folk är så fruktansvärt lättlurad.

    Svara

  Urk äta o duschen då får man väl duschvatten i munnen eller?

  Kommer inte på nåt konstigt jag äter men jag har en tvångstanke att jag måste dela varje godisbit i två delar och ha varsin del i varje sida av munnen för att ’jämna ut’.

  Svara

   Du tuggar ju med stängd mun?

   Svara

   Det som är själva grejen ju 🤣 extra gott med klubba av nåt slag. Typ djungelvrål… mmm.

   Svara

   Varför skulle det vara äckligt med duschvatten? Det kommer ju från duschmunstycket/kranen=rent? Sen att det är varmt vatten förstår jag ju är äckligt, men annars är det bara vatten.

   Svara

    Dricker du vattnet ur toacisternen också?

    Svara

     Vad gör du med ditt duschmunstycke? 😱

     Svara

      Bägge är rent vatten, vilket var det som diskuterades.

      Svara

       Ja jag brukar ta muggen jag har tandborsten i och sänka ner den i toan de gånger jag blir törstig i badrummet.🤦‍♀️

       Svara

        Var ett svar till anonym 19.17

        Svara

        Inte i toastolen så klart. Där tror jag inte att vattnet räknas som helt rent. Däremot i cisternern där ”nästa spolning” finns, där kan du dricka från. Om vi nu ska prata om drickbart vatten som inte gör något att få i munnen😊😊

        Svara

        Jag fattar dock poängen. Vattnet i cisternen har inte nuddat din rumpa eller kommit i kontakt med avföring.

        Men, det är lite väl nära samt jag tror inte många som gör rent i cisternen och det är en behållare som vattnet står i ganska länge.

        Men om jag verkligen var tvungen så skulle jag inte tveka på att dricks vattnet från den. Jag skulle gissa på att det är nästa lika rent som rinnande vatten från en kran. 😊

        Svara

         I krissituation (när man inte har tillgång till rent vatten) ska man spara det vattnet för att dricka. Alltså inte spola bort piss med det. I vanlig situation så funkar kranen utmärkt.

         Svara

        Gapskrattar!

        Svara

       Alltså nej inte samma. Isf får du jämföra en vanlig kran i köket med en cistern också. Eller så får du fråga om du tar ditt vatten till tandborstning från cisternen istället från kranen i badrummet. 😉

       Vi pratar alltså inte om rent vatten utan från var det kommer ifrån innan du dricker det. 😊

       Svara

        ”…men annars är det bara vatten.”

        Svara

         Då ville du inte förstå att det var underförstått att ett duschmunstycke är samma sak som en kran. 😉

         Svara

          Jo. Men skit samma. Min poäng gick inte fram och jag orkar inte diskutera det, var ändå ingen viktig poäng😄

          Svara

           Haha ok. 😄👍

    Schampo?

    Svara

     Brukar du få det i munnen? Själv lutar jag huvudet bakåt när jag har shampoo i. Får det aldrig i ansiktet.

     Svara

      Haha nej eftersom jag har munnen stängd när jag duschar 😆 men Ja, det händer att schampovatten rinner över ansiktet ibland.

      Svara

       Äter du med öppen mun…?

       Svara

        Under sommaren när jag är tokallergisk så kan jag inte andas genom näsan. Dör om jag ska ha munnen stängd några längre stunder 😆
        Äter för övrigt inte i duschen av Andra anledningar så det är inte ett problem. Svarade bara på att vattnet skulle vara rent😊😊

        Svara

   Jag brukar aldrig få något äckligt duschvatten i munnen när jag duschar(antar du menar vatten blandat med shampoo/balsam) 😝

   Svara

  Jag är inte så mycket för att äta inne på toaletten. Dejtade en tjej en gång som tog med sig snacks eller ibland till och med mat och åt medan hon långsatt på toa med en tidning. Det var för sjukt för mig.

  Svara

   En familjemedlem till mig tar ibland med sig ett glas vin på toa när han ska sitta där ett tag haha.

   Svara

    Haha jag älskar att sitta och filosofera läääänge på toa (Kan sitta i timmar, bästa platsen i lägenheten), men äta där på porslinstronen? Nä, där går min gräns..

    Svara

     Haha asså ja samma här, ibland har jag suttit där så länge att jag glömt bort vad jag gjort.

     Svara

     Jag sitter ofta så länge att benen somnar. Sen får jag långsamt stappla ut från badrummet haha

     Svara

      Haahaha!! Älskar att jag inte är ensam om det här 😂

      Svara

    Mitt ex kunde mycket väl sitta och skita i 40 min med en öl som sällskap.

    Svara

   Bakisbajsa och äta bakismat samtidigt är ju livet. Sitta och surfa på mobilen, käka en kebab och långbajsa.

   Svara

    Fyfan

    Svara

    Huuur kan man göra det? Tänk vad mycket bakterier som sätter sig bara på mobilen och du vill stoppa dem i munnen??

    Svara

    Jag fattar inte hur folk långbajsar? Sitt, tryck, plums, klart. Sen somnar ju benen.

    Svara

     Min bajs kommer oftast i två etapper. Så kommer in på toan skitnödig så att första etappen avklaras snabbt, sen måste jag oftast vänta 5-10 minuter till anun är redo och göra sig av med resten.

     Svara

      Va?! Är det det som är förklaringen till min mans långsittningar? Finns det fler som har det såhär?

      Svara

      Eller så kanske man bara ska bajsa och sen gå ut, och gå in igen om man måste en kvart senare…

      Svara

     Somnar era ben när ni sitter på stolar också? Fett skumt

     Svara

    Hyyy! Jag kan inte ens tugga tuggummi inne på toan. Jag har det helt fräscht och rent på min toa, men det är nån fix ide jag har som hänger med sedan barndomen.

    Svara

    Mmmm! Föredrar dock en pizza + en kall Coca Cola. Helst hemkört. Det är faktiskt riktigt trevligt, men bara om man är själv hemma …

    Svara

  Äta apelsin i duschen tycker jag är najs, eller andra frukter som rinner och kladdar mycket. Gör ju liksom ingenting pga det spolas bort :))

  Svara

   Haha, så underbart, det har jag aldrig tänkt på 😍🍊

   Svara

  Alla jag träffar blir väldigt upprörda av att jag har sweet chili sås på tacosen? Så märkligt är väl inte det ändå

  Svara

   Bränn häxan på bål!!!

   Svara

    Hahaha

    Svara

   Blanda ner det i gräddfilen så kanske ingen märker 🙂

   Svara

   Har också sweet chili-sås i tacos och det är ASGOTT. Sådeså.

   Svara

  Jag älskar ketchup på liksom allt och det rynkas på näsan åt mycket. Ketchup på potatisgratäng är det absolut godaste som finns!

  Svara

   Föraktar folk som gillar ketchup. Det är att förstöra maten 🙂

   Svara

    Är det att förstöra maten att ha gräddsås till potatisen eller bea till pommesen? Konstigt att en tomatsås på flaska anses så dåligt.

    Svara

     Ketchup är så väldigt söt, det är det som gör att det blir fel. Söt sås på potatisgratäng? Varken bearnaise eller gräddsås har massa socker i sig.

     Svara

      Hu socker!

      Svara

    Ja, som om man har stått och gjort en bolognese till perfektion och serverar någon som tar och klämmer ut en gigantiskt hög med ketchup över ens lilla mästervärk. Vedervärdigt.

    Svara

     Så länge de jag bjuder på mat blir mätta och nöjda så är jag också nöjd. Om de vill ha ketchup på maten så varsågod. Jag måste ju inte ha det på min tallrik för det. 😊😊🍝

     Svara

     Fast det är såå gott med ketchup på god bolognese…..

     Svara

     Haha äsch, det är ju bara ketchup.

     Svara

     Blir du lika arg om någon vill ha lingonsylt om du lagat pannbiff?

     Svara

      Använder bara rårörda lingon och det är okej.

      Svara

       Rårörda lingon?? Ja, då var saken avklarad. Du tyckerju tydligen inte om goda saker 😨😄

       Svara

    Ketchup är ju för fan baskrydda. Föraktar du folk som använder salt och peppar också?!

    Svara

     Baskrydda? Om du är sex år gammal kanske.

     Svara

      Det är ju allmänt känt att barn har känsligare smaklökar än vuxna, så rent objektivt har barnen mer rätt om de gillar någonting. Ditt argument är således att betrakta som sämst.

      Svara

       Du kan intala dig det så att du kan fortsätta med ditt ungkarskäk med gott samvete. Potatismos, snabbmakaroner, ketchup och äpplemos.

       Svara

       Jag trodde att när något smakar illa har man outvecklade smaklökar? Alltid trött att det är därför barn ogillar så mycket 😅

       Svara

    Det är något med människor som ogillar de som har ketchup på maten. Något lite ”jag vet nog bättre än gemene man hur god mat ska ätas”. Någon typ av gastronomisk besserwisseri som jag inte klarar av. Hur kan man bli så provocerad av att någon gillar en sås som man själv inte tycker om?

    Svara

     Man saknar helt enkelt klass om man förtär Ketchup i vuxen ålder 🙂

     Svara

      😆 det är verkligen ett tecken på klass att nobba ketchup av just den anledningen. Människor med klass är inte så ängsliga.

      Svara

      CamCam – lägg till ketchup på WT-listan!

      Förslag på off pist: vad är mest WT;
      1 – äta ketchup i vuxen ålder
      2 – inte använda mössa/vantar
      3 – ha crocs på riviäääran
      4 – Iittala klisterlappar

      Svara

   ”Säg stopp pappa”

   Svara

  Jag har väl inga störda matvanor mer än att jag har störda grejer för mig med mat. Kan inte dricka apelsinjuice som stått framme mer än 5 min, vindruvor över en viss storlek är inte goda och lite annat sånt.
  Unpopular opinion är att jag tycker att kollektivtrafiken i Göteborg är så usel så jag vägrar betala för den.

  Svara

   Tills en civil kontrollant kommer på och du får böta 1500.

   Svara

    Kollektivtrafiken är så dyr att när man väl åker på en kontrollavgift så har man redan sparat in den flera gånger om… I Sthlm kostar en enkelresa i SL-appen 45 kr. 34 tjuvåkningar är allt det krävs för att spara in summan. Åker man SL/UL kostar enkelresan 100 kr…

    Svara

     Då får du väl gå eller cykla överallt.

     Svara

      Svårt att gå eller cyklapendla mellan Uppsala och Stockholm… Men det är lugnt, jag köpte bil i stället så nu åker jag bekvämare för ungefär samma pengar.

      Svara

     Kör studentkort så sparar man några hundralappar 😎

     Svara

      Svårt om man inte är student…

      Svara

       Tips: registrera dig på kurser utan att faktiskt läsa dem – rabatter fixade.

       Svara

        Är det inte typ samma sak som att planka? Light-planka

        Svara

     har typ aldrig betalat uppsala-stockholm. det är ju inte ens någon spärr på uppsala centralstation.

     Svara

      Hej hej!

      Var det du som nämnde något om att växa upp? 😌

      Svara

       @ real Hmm:
       Nä, det var jag.
       Jag skämtade. Ville tipsa om att du har någon som ”motargumenterar” under inlägget ”DET HÄNDER PÅ INSTAGRAM” från 9:00 idag. Ca 52 – 55 kommentarer från slutet och det var där ni diskuterade Ellinor Bjurström, men ”Anonym” drog det även till hu du bemöter L*dy D*hmer.

       Svara

        Va, har du skrivit som Ylva under ett annat inlägg? 🙃

        Tack för info och för att du svarade åt mig. Jag låter bli. Hen kommer säkert skriva samma sak en annan gång och kanske svarar jag då. 😉😊

        Svara

         Har läst ovanstående.

         Svara

         Fast jag var kanske lite grov om LD, men hon har gjort mig besviken och verkligen sjunkit i popularitet hos mig.

         Svara

         … och jag har INTE skrivit som ”Ylva” någon gång.

         Svara

    Plankade i Stockholm under 3 år innan jag fick böter. Gjorde absolut ingenting då jag sparade in så mycket. Sen blev jag vuxen och för lat för att spana efter kontrollanter och köpte sl kort istället.

    Svara

    I Göteborg får det inte finnas civila kontrollanter utan alla ska synas tydligt. De har vita kepsar eller vita mössor på vinterhalvåret. Jag har plankat i 4 år så du kan nog räkna ut hur många gånger jag behöver åka fast för att jag inte ska ha tjänat på det.

    Svara

    Fast det var väl 10 år sen det fanns civila kontrollanter i Gbg?

    Svara

   Planka.se, 100 kr/mån.

   Svara

   Då skulle jag och alla andra som betalar för oss uppskatta om du kunde ge fan i att åka på vagnen.

   Svara

    Det skulle du säkert men nu blir det inte så.

    Svara

    Haha vad spelar det dig för roll? Du får plats du med. Påverkar dig inte det minsta att andra plankar.

    Svara

     Det påverkar alla när folk inte betalar för sig, det resulterar i att andra måste betala mer.

     Svara

      Det stämmer inte.

      Svara

       På vilket sätt stämmer det inte? Att företag måste höja sina priser för att få det att gå runt? Att bussarna/vagnarna går fulla (nåja nästan) men bara tre fjärdedelar av resenärerna betalar för sig? Fler resenärer = högre vikt= högre bränsleförbrukning. Resenärerna är med och betalar för bränslet , slitage, löner mm. Allt eftersom det blir fler resenärer behövs fler förare, vilket resulterar i fler löner. Kollektivtrafiken är inget magiskt som bara går av sig själv och som bara generar i inkomster för företagen.

       Är man inte nöjd med sin resa har västtrafik superbra kundservice och ger allt som oftast en bra kompensation. Vilket jag ser som ett bättre alternativ än att tycka att något är tillräckligt bra för att nyttja det, men inte vill betala för det.

       Men som sagt, det är ju en icke populär åsikt vi diskuterar, så jag ska väl skita i det!

       Svara

        Då får de göra det skattefinansierat. Jag vet inte riktigt vad du anser vara ”superbra kundservice” men jag tror knappast att de gör något åt ifall jag klagar på fartdårar till chaufförer, chaufförer som är sjukt otrevliga, som i ren jävelskap kör iväg precis innan någon hinner fram, kör mot rött, trasiga säten, spottloskor, snusprillor, utspilld öl, spyor, icke existerande ac, kärringar och gubbar som svär rasistiskt åt folk, hundar som smutsar ner säten, folk som fiser, spårombyggnationer vilket leder till extrabussar som aldrig åker i tid och 50 min längre restid till jobbet osv osv. Hade de brytt sig hade de gjort något åt saken. Jag har åkt kollektivt i Gbg i 25 år och betalt för 21 år av dem. De höjer priserna men skiten blir bara värre. De köpte in urkassa spårvagnar som har kostat sjukt mycket pengar, höjer priserna och ändå får jag släppa förbi vagn efter vagn för att de är de gamla vagnarna som ständigt kommer. Kan man komma upp där med barnvagn? Rullstol? Rullator? Nej. Jag börjar betala för mig när de börjar göra sitt jobb ordentligt.

        Svara

         Och ja, jag kanske borde ta bilen till jobbet men eftersom de bygger om hela jäkla stan och har skickat ut brev om att åka kollektivt över bron ist för att ta bilen så gör jag det. Gratis. Win-win för mig, Göteborgs stad, andra trafikanter och miljön.

         Svara

    Sluta betala du med.

    Svara

   Helt okej att tycka att kollektivtrafiken har mer att önska…. detta påvisas dock inte genom att nyttja den (gratis) . Åk taxi, köp en bil, cykel eller annat transportmedel som lever upp till dina förväntningar. Det är som om man skulle sno produkter ifrån matbutiken bara för att man inte tycker att de är tillräckligt bra. Med detta sagt att så har även jag plankat under en kort period, dock kändes det konstant fel samt klarade inte av stressen av att hålla utkik efter kontrollanter. Så jag ska egentligen inte uttala mig i detta ämnet, eftersom jag också gjort fel (enligt mig fel)

   Svara

    Problemet är att många inte har något annat val än att åka kollektivt till och från jobb och studier, man har för långt för att gå eller cykla och har inte råd med bil. Då är det dumt att kollektivtrafiken äter upp en så gigantisk del av inkomsten för de som har låga löner. Jag skulle hellre se att kollektivtrafiken subventionerades för låginkomsttagare (och att även barnbidrag och studiebidrag inkomstprövades).

    Svara

     Fast studiebidraget på högskolenivå inkomstprövas ju? Ju mer du tjänar desto mindre får du. Sen är det sisådär ungefär 3(?) år som personen får studiebidraget under gymnasiet på 1050kr (eller vad det ligger på) och det går ju direkt till barnet, i alla fall när jag fick det. Annorlunda med barnbidraget i sådana fall.

     Svara

    Nej, det skulle vara att jämföra med att det finns en enda produkt att köpa, som är usel, som är nödvändig och kostar skjortan.

    Svara

   Äh, inte alls opopulärt. Planka på!!

   Svara

   En orsak till dyra priser är ju du själv å alla tjuvåkare

   Svara

    Jaså, hur kommer det sig att priserna inte sänks när antalet resenärer ökar? De räknar resenärsantalet efter hur många som köper biljett.

    Svara

     Nej det gör de inte? De räknar de som faktiskt åker.

     Svara

  Dusch-öl är ju det bästa!

  Svara

  En annan läste ju att: en hund som ”gått bort” var ”borttappad” och fattade inte alls sammanhanget. #semesterhjärna

  Svara

  Jag äter kiwi med skal vilket brukar få en del att höja på ögonbrynen, men det är väldigt gott 🙂 lite mer tuggmotstånd plus mindre meckigt än att hålla på och gröpa ur köttet med en sked. Torra nudlar brukar jag också äta, gillar krispet 🙂

  Svara

   Helt med dig! Så gott!

   Svara

   Äter också kiwi med skal – mums!

   Svara

   Jag har inte gjort det men fick helt klart lust att pröva. Tack för tips. 😊👍

   Svara

    Ja skalet är syrlig och gott. Jag brukar gnugga skalet innan så att det inte blir lika hårigt.

    Svara

  Men vem vill ens följa Löwengrip nu förtiden??

  Svara

   Många här inne vill ju det? Folk verkar besatta av att följa Bella.

   Svara

    Allt intressant kommer fram här = inget behov av att skänka bort några klick till IL.

    Svara

     Du följer ju henne fortfarande? Spelar ingen roll vart du läser om henne.

     Svara

      Om jag inte besöker någon av IL:s kanaler, så får hon inga klick av mig. Bloggbevakning räcker fint.

      Svara

     Typisk snyltare vill ha men inte ge något.

     Svara

   Vi är hur många som helst som vill ”följa” henne dvs. Hålla koll på vad hon gör utan att ge henne visningar

   Svara

   Hur många här inne skulle klara en vecka utan att läsa om Bella?

   Svara

    Jaag 🖐️Slutade läsa hennes blogg för typ ett år sedan…

    Svara

     Men då läser du om henne här inne i stället?

     Svara

    Har det inte gått en vecka sedan BB var aktuell här på BB? Det känns i alla fall länge nu …

    Svara

     Beror nog på om man räknar direkta inlägg om henne, när hon nämns i inlägg om andra eller ot om henne i kommentarsfält.

     Svara

   Hon är i särklass den som ger mest kommentarer i denna blogg så din fråga är lite konstig för svaret är att många vill följa hennes liv och leverne. Jag tror att hon själv har precis rätt i sina siffror i hur många hon når ut till för som sagt här inne i intresserar hon väldigt många.

   Svara

  Jag köper marabouchoklad och smälter den i micro och äter med sked. Mycket godare så.

  Dricker ibland läsk på helgen. Köper den någon dag innan och öppnar så att den hinner bli avslagen tills när jag ska dricka den.

  Svara

   Så gör jag med ostbågar!
   Köper dem dagen innan och häller upp dem i en skål så att de blir sådär härligt småsega.

   Svara

    När jag läst din första mening trodde jag att du smälte ostbågar i micron och åt med sked

    Svara

     Jag också. 😄

     Svara

     Varma ostbågar låter dock gott!

     Svara

      Poppa popcorn o blanda med ostbågarna, då blir dom ljumma o popcornen blir rostiga 😍

      Svara

       *ostiga

       Svara

     Haha! Sorry, inser nu att jag var sjukt otydlig.
     Nej, värmer inte ostbågarna i mikron 😊

     Svara

     jag värmer mina ostkrokar i micron :))) 30 sekunder typ, ASGOTT

     Svara

      1. OstBÅGAR!!
      2. Älskar att du gör det, ska testa nästa gång

      Svara

   Haha, jag gjorde så förr med glass. Blev till en gräddig såsdessert. 😊😜

   Svara

    Micrar alltså. 😀

    Svara

  Kan äta torra makaroner direkt ur paketet ibland. Smakar ingenting men gillar att tugga på det ändå.

  Svara

   Gjorde jag också när jag var barn. 😃

   Svara

    Jag med, särskilt med spagetti

    Svara

  Bianca och Phillipe följer inte varandra längre på sociala medier

  Svara

   Va? Skämtar du? Ska kolla detta med detsamma!

   Svara

   Hehe newsflash

   Svara

   Åh herregud du driver!??? Wow! Du måste vara den första personen som rapporterar om detta! MEDALJ SKA DU HA!

   Svara

   Sluta nu. Ingen som bryr sig det minsta.

   Svara

  Jag äter säkert en massa grejer som andra tycker är weird, men eftersom att jag gillar det så tänker jag inte på att det skulle kunna vara märkligt så jag vet inte vad jag ska berätta. 😄

  Svara

  Svårt att veta vad för udda saker man gör. Man tänker ju inte på att de är udda innan någon påpekar det för en

  Svara

   Precis. 😊👍

   Svara

   Vissa saker kan man dock förstå att de inte är något alla brukar göra. Jag kan t.ex hälla upp en skål med mjölk och lägger i en påse lakritsnappar och äter som om det vore flingor. Mjölk+lakrits kan vara bästa kombon😍

   Svara

    Ok jag ger mig. Du har rätt. 😂👍😘

    Svara

  Finns det chips med dip och godis brukar jag dippa godiset också 🙃 gillar också kombon choklad/chips med granny Smith och salt på glassen

  Svara

  Jag fryser in vindruvor och suger på sen. Skitgott! Haha

  Svara

   Frysta blåa vindruvor är mitt bästa snacks!

   Svara

    Ja, ellerhur är de mörka godast:) en annan go grej som kanske inte är jättekonstig, men: krossade digistive i fil.
    När jag va student, stressad och halvt fattig lagade jag mat på det som fanns hemma, ibland pasta med olivolja och hallon. Inget fel på det men fick alltid höra ”vad har du i lådan idag dåååå, gu vad könstigt”, Haha.

    Svara

  Sambon hittade mig med ostbågarna som jag satt och åt med gaffel.
  Tyckte han var jättekonstigt. Tills jag hittade honom dagen efter görandes samma sak.
  Enda han säger är ”ja ja jag vet men det är ju briljant”

  Svara

   Brukar äta ostbågar med ätpinnar.

   Svara

    Ostbågar och chips med ätpinnar är ett klassiskt knep bland gamers. Så att man inte flottar ner kontrollen eller musen.

    Svara

     Smart!

     Svara

   Jag äter chips med såndär tång. Smidigt ju 😁

   Svara

   Äter också ostbågar med gaffel, så slipper man ju gula fingertoppar.

   Svara

  Älskar att äta sådana halvrunda punchgodisar (som är överdragna med choklad och har vita sockerkulor på, från lösviktsgodiset) tillsammans med lättsaltade potatischips, så gott! Hatar de godisarna annars med blandningen med det salta blir så bra 👍🏼 Sweet chili chipsen från olw/Estrella älskar jag att äta tillsammans med en klunk coca-cola, också superkombination 😍

  Svara

  Hmm.. jag kan väl äta choklad medan jag sitter och bajsar typ.
  Äckligt som fan egentligen men ser åtminstone till att ha tvättat händerna mellan lyfta på locket och ta i chokladen

  Svara

  Var jag den enda som reagerade på första inlägget om dogspotting och folk som sa farväl till sina trogna följeslagar ,jag undrar lite mer om vad problemet gällde

  Svara

   Jag fattade inte riktigt vad gruppens syfte var. Fota andras hundar? Varför?

   Svara

    Är en jättestor grupp med 1.5.miljoner medlemmar. Folk fotar söta/roliga hundar och delar med sig av! Man blir glad!

    Svara

     Alltså… alla dessa dolda världar en inte har en aning om!

     Svara

  Of topic. Men var hittar man Sthlms bästa chevresallad och var hittar man Sthlms bästa pasta? Give me all u got!!!

  Svara

   Googla

   Svara

   För chevresallad googla chèvre och Paula rosas och för pasta googla pasta och Margaux Dietz. De älskar chevresallad respektive pasta 😊

   Svara

    Vilket gulligt svar ^^

    Svara

  När jag var typ 6 år så var det bästa jag visste att ta ett bad och ta med mig en bägare Sundborn punschglass. Där satt jag och njöt! 😅

  Svara

   Jag också, det var lyx 😂

   Svara

   Kravet från pappa för att vi skulle få köpa glass från glassbilen när vi var små var att vi skulle köpa Sundborn punsch till honom 😊

   Svara

  Jag äter allt på en kräfta förutom hjärnan och bajssträngen. När man lyfter av skölden så finns det något som liknar papper som är gott tillsammans med ”smöret” som är det runt om i hela kräftan. Lyfter du skölden och allt är svart så bör du inte äta för då kan hjärnan gått sönder och det smakar inte bra alls.

  Svara

   Fy vad icke sugen jag blir på att någonsin prova kräftor

   Svara

  Jag älskar att borsta tänderna i duschen. Tidseffektivt och superfräsch känsla efteråt!

  Svara

  My martens gillar tydligen ägg med sina tacos …..enligt Anna Books blogg.Någon annan som gillar det ?

  Svara

  Jag tycker det är så störande när folk i olika grupper ska ”tipsa” om produkter som de säljer. Dvs direktförsäljer så som herballife och zinzino. Och hur de har förändrat deras liv till helt fantastiskt. Och om man påpekar att de tjänar pengar på detta och då är det inte längre ett vänligt tips blir de helt tokiga. Då anmäler jag dem alltid då det är reklam. Lite barnsligt kanske men gillar inte skenhelighet

  Svara

   Rätt! Fortsätt så. Ett otyg.

   Svara

  Alltså både godis och vin i duschen är ju oslagbart! (Inte samtidigt dock)

  Ett litet varningens finger: det har hänt att jag blivit jätteberusad när jag druckit vin i duschen. Jag dricker aldrig mer än två glas vin totalt på en kväll och om jag dricker dem rätt snabbt och det sista i duschen kan jag bli supersnurrig en liten stund. Antar det har med värmen att göra.

  Svara

  Makaroner med ketchup och mjölk. Sambon tycker jag är knäpp.

  Svara

  Älskar äta ägg och äpple till frukost. Tillsammans i liten skål😍

  Annars var Netflix cola och nå gott perfekt när man låg i ett varmt lushbad i timmar😍😍😍

  Svara

   Kokt eller stekt ägg?
   Älskar grönt äpple och bacon ihop, men aldrig testat ägg med äpple.

   Svara

    Kokt😍

    Svara

  Jag skivar ost, rullar ihop skivorna i muffinsformar och värmer i micron och äter sen med sked. BÄSTA SOM FINNS 🤷🏻‍♀️

  Svara

   Åh smält ost. Edward Bloms bakismat. Men han smälte en hel ost

   Svara

    😂

    Svara

  Tänker också att kräftor är som skalbaggar och krabba och sånt som havets spindlar. När folk bara ”usch vad äckligt att att äta insekter!” (som framtidens protein) och så äter de gärna räkor. Räkor är ju som havets insekter.

  Svara

  Äter banan och mango/persika i tacos. Älskar också banan & curry-pizzorna. Äter det inte längre, men gillar ketchup i min keso. Filmjölk med kanel och socker på eller filmjölk med krossade pepparkakor vid jul är toppen!

  Äter jag hamburgare så börjar jag med locket och äter den i lager uppifrån och ned.

  Svara

  Jag tänker på alla som äter och dricker medan de duschar. Hur länge duschar Ni egentligen? Anser Ni att Ni är klimat/miljö-vänliga också?
  Bristen på vatten är nog den största miljöfaran, så slösa inte bort det. För mig tar en duschning max tre minuter och då har jag både schampo och balsam i håret.
  Att vara miljökämpe/agitator och duscha i en kvart eller längre är hyckleri.

  Svara

   Men vadå tre minuter med schampoo och balsam? Du vrider väl ändå av duschen medans du schamponerar?? Sjukt onödigt att låta vattnet rinna medans du gör det annars…

   Svara

    😁

    Svara

   Ok, ska sluta agitera för miljön då. Bra input!

   Svara

  äter kokt potatis med skalet kvar

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.