Calle Schulman driver med Isabella Löwengrip och hennes ”team”

Ja, ja, JAAAA!
Vi har fattat att du har anställda som förmodligen gör allt för dig förutom att kanske torka dig i röven när du varit på toaletten.
Vi fattar det!
Jag är förmodligen inte den enda som tröttnat på Isabellas ständiga tjat om ”sitt team”, eller?
Intressant är dock faktumet att det förmodligen finns mängder av människor som har barnflickor mm med sig för att underlätta i föräldrarnas kändisskap och framgång, fast med noll intresse av att hela tiden prata om det då det bara är ett hjälpmedel i vardagen och ingenting de hänger upp sin framgång på. Till skillnad från Isabella Löwengrip…
Där är det ”attributen” så som barnflicka eller hårkammare som får henne att framstå som framgångsrik, och utan det vore hon ingenting annat än en småföretagande ”nobody”. (Inget fel med det så klart, men jag tvivlar på att det skulle räcka för Isabella.)
Klart hon måste skriva om ”sitt team”, mua, barnvakt och privatplan i tid och otid, eftersom det är det som gjort henne känd. Hon har liksom börjat i fel ordning genom att skaffa sig framgångs-attributen före själva framgången.

Fake it til you make it passar verkligen bra in här, men jag undrar hon länge hon fixar att hålla uppe illusionen av att vara extremt framgångsrik och i behov av alla dessa ”attribut”?
Vad tror ni?
Hennes följare är allt annat än imponerade, någonting de har gemensamt med Calle Schulman.
Calle Schulman är nämligen en av alla människor som inte är imponerad av Isabellas ”team” och han tar till Instagram för att göra en parodi på det hela.
Se klippet i spelaren här under.
Tack för tips!

353 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Som någon skrev på hennes blogg förut:
  Power is like being a lady… if you have to tell people you are, you aren’t.

  Börjar också bli trött på att höta om hennes team. Kul att du har ett, jag bryr mig inte, funkar det för dig så funkar det för dig.

  Men att höra om det hela tiden? Nää det är skevt.

   ”But I AM a lady!” – Eddie ”Emily” Howard, Little Britain.

   ”Jag vill ha ett kontor på Strandvägen. En sekelskifts-miljö med trägolv som knarrar, mörka svensk tenn-möbler och ett vackert konferensrum med fin utsikt där vi kan äta luncher och ha middagar med ett finporslin och linnedukar.”

   Viktigt med knarrande golv för att få en stiftelse att fungera optimalt.

    Viktigt att kunna äta lunch/middag i ett konferensrum också! 😅

     she will take Manhattan..and then hotdog city.

    Vem vill inte det! Inget som du skryter om!

   Hahaha så himla bra. Finns ju andra grejor man hört ett par ggr för mycket som
   – jag är en bra lyssnare
   – jag är väldigt ödmjuk
   Måste man påpeka dessa två är man nog ingetdera

   Allt är fejk! Och allt är lurendrejeri !

  Asså den här kategorin, IL och all hennes hjälp, måste vi sluta diskutera. Det är verkligen något vi pratat om 100000000000 ggr hittills 😅

  Vi får lyfta influencers som klarar sig själva istället…

  Tänker på Apan satt i granen. Hon har också adhd och åkte till Thailand själv med sina tre barn.

   Människor i min närhet lever liksom sin vardag så. Ett, två, tre barn. Singel, ibland vv, ibland mer… Jobbar 40h vecka som de flesta andra… Vissa skift och nätter. Andra mer än heltid, hemifrån, mycket övertid osv osv… (Och andra prioritetar annoröunda och lägger karriär på is för att alltis finnas hemma efter skolan. Alla gör nog sitt bästa utifrån sina förutsättningar!)

   …Alla är jätteduktiga som orkar. Men det är liksom inte nåt man börjar blogga om idag. 🤷‍♀️ Så himla många lever ju idag som ensamstående föräldrar. Mammor som pappor. Vissa har gott om pengar, andra lever på minimum. Men gemensamt har alla i mitt liv, att INGEN har några team. Fritids, nån hade dagmamma, många har mor/farföräldrar som ställer upp i vardagen. Men resor och shopping och träning osv fixar de på egen hand.

   JAG personligen tycker det är mer imponerande, än att ha med anställda som slipar alla vassa kanter i vardagen och löser alla problem. Dessutom är knappast Blondinbella enda med ADHD idag… Jisses jag tror nog hälften av alla jag känner har någon diagnos idag. (Nästan.) Och ingen snackar om det som vare sig ett hinder eller en superkraft. Det är bara de de är. (De utan diagnoser har ju också utmaningar och svårigheter, saker med sig själv de får kämpa med, inte som att alla utan diagnos är likadana och har det enklare. Men framför allt är det ingen tävling…)

  Fast det är väl positivt att hon ger credd till dessa personer och erkänner att hon inte hade kunnat fixa det utan dom?

  Tänker på män som djupdyker i jobb och låter frugan ta hand om barn och hem, sen vid skilsmässa anser de att frun inte gjort något och inte förtjänar hälften av vad han jobbat ihop.

   Va? Det är anställda som gör sitt jobb.

    Ja och det är väl trevligt att anställda som gör ett bra jobb får credd för det.

     Hur vet vi att de gör ett ”bra” jobb egentligen? Det vi ser är att de GÖR sitt jobb.

      Isabella bör ju veta om de gör ett bra jobb så det är väl toppen att hon creddar dem om hon är nöjd med dem?

       Fast varför behöver hon ge cred genom sina sociala medier? Varför inte säga det direkt istället till sina anställda. Och varför behöver vi ständigt påminnas? Räcker det inte att hon skriver ut det cirka 5 gånger i veckan?

   Folk tar ofta upp liknande exempel r an pratar om Bella. Men hur vanligt är det egentligen att män ”djupdyker i jobb och låter frugan ta hand om barn och hem”? På mitt jobb med 1000 anställda hämtar och lämnar både manliga och kvinnliga chefer, även högt uppsatta. Sen att kvinnor gör mer i hemmet än män vet man ju, men att de drar hela lasset så att män kan satsa ostört på sin karriär, och sen inte får ett skit vid en skilsmässa?

    Både Bella och de personerna har sett för mkt på amerikanska filmer

     Tror det jag också.🤷‍♀️😅

      En kompis och hennes man har alltid med en barnflicka när dom åker på semester.
      Min kusin lever ensam men tar med sin mamma och pappa som hjälp när hon och barnen åker utomlands.
      Man kan ta hjälp med allt. Själv tycker jag inte att det är jobbigt att tvätta fönster men många betalar för att få det gjort.
      Ett förslag till Calle Schulman om han nu blir så trött på hur Isabella uttrycker sig. Skit i att läsa hennes blogg. Då finns hon inte liksom.

    Det fenomenet är mer vanligt i tex USA.

    Jobbar inom min kommun tätt med politiken så att säga. (Alltså människorna i politiken.) Och säger samma sak…

    Och jag vet att det ”är” så att kvinnor gör mer i hemmet. (Men i min närhet är det faktiskt inte så… flera av mina närmsta tjejkompisar är definitivt ”männen” i hemmet haha. 🤷‍♀️ Som sagt dock: vet att strukturerna i samhället ser ut som de gör, trots mina egna erfarenheter. Just saying att det idag faktiskt ÄVEN är vanligt med jämställda förhållanden…) Men sådär extremt?! Näää! Köper inte det.

    Nog aldrig personligen stött på nån man/förhållande där det är så extremt som du ovan skriver, att männen tycker kvinnan inte skulle gjort rätt för sig osv. (Känner liksom de flesta många där kvinnan gör mer hemma men de männen har aldrig visat annat än tacksamhet och ödmjukhet inför detta!) Oftast jobbar väl dessutom kvinnorna i Sverige själva, den rena hemmafrugrejen är ju inte supervanlig direkt.😅

     En del i första stycket föll bort, ser inte ut att vara relevant nu,men poängen var just som den ovan, att både kvinnor och män, politiker som chefer, mellanchefer osv, tar VAB och hämtar och är föräldraledig. (Varför det är relevant var i kommunen jag jobbar är för att jag sett att inom t.ex vården så som uskor, är det större skillnader.)

     Säger inte att det är perfekt jämställdhet, det var bara för att ge ännu ett exempel… Så haka inte upp er på det.

    Händer gör det, även om inte så vanligt kanske. Min ex-man tog *mig* till domstolen för att han vägrade betala ut hälften… Detta efter att ha varit hemma med ungarna i flera år och dragit allt lass medan han jobbade och reste just hela tiden. Skevt så det finns inte.

   Det handlar inte att hon inte kan klara sig själv pga sin ADHD ! Människan är lat och har själv sagt att hon hatar allt som har att göra med ” normala vardags bestyr ” Anledningen är ju solklart att hon vill vara som kändisarna …. hemhjälp + allt annat ser Bella som Power !!
   Hon är ett stort skämt och fattar inte hur hon skämmer ut sig . Att kalla sig för Power Women när man knappt ens kan ta hand om sig själv ?
   Barnen ska vara glad att de har andra som sköter om dem , Bella skrev ju att hon inte tolererar gnäll och bråk från sina barn ? men de var så lillgamla ( som hon och Odd) så de gnällde och bråkade aldrig . Bella är sjuk något står definitivt inte rätt till i skallen på henne 🤔
   Som Läckberg skrev ….. rika människor skryter inte om sina dyra inköp , pengar och resor de håller tyst och har inget behov att skryta .
   Tomma tunnor skramlar mest !

   Kanske räcker att säga det till dom personligen!

  Jag skulle aldrig åka med två små barn själv till en plats med trafik, hav och pool. Men jag är ju gift och vi är alltid två som ser efter barnen. Dessutom har vi barnens mormor och morfar, farmor och farfar och även äldre släktingar som gärna följer med och tar hand om barnen. Tänk på att Bella inte har det.

   Nä de broarna har hon bränt.

   Det är tur att jag inte är gift med dig Lovisa Lo! Självklart kan jag åka själv med mina barn oavsett vart. Bra tjej reder sig själv.

    Kul för dig. Alla är vi olika.

    Cina: härligt. Dina barn kanske är äldre ön mina, lugnare eller bara mer väluppfostrade. Vad vet jag. Vad vet du. Men jag vet att en olycka händer så otroligt snabbt och lätt och tyst, och kanske är jag lite ängslig och orolig som person. Men hur gör du om ena barnet faller i poolen samtidigt som det andra jagar en boll som rullar mot en trafikerad väg? Jag får handsvett och hjärtklappning bara av tanken. Tack och lov att jag är gift!

     Ja heja dig att du är gift! Bravo. Du har nått målet!

      Singel?

       Nej gift sedan många år.
       Det är liksom inte målet?

        Du kände dig ändå tvungen att svara för att inte bli tagen för en sån där ensam stackare…..

     Ja, du är nog lite orolig som person. Det går utmärkt att vara vid vatten och trafik med två barn på en vuxen.

      Beror kanske också på hur barnen är? Har man två barn som är spralliga och fulla av energi så hade inte jag heller varit själv med dom vid vatten och mycket trafik om inte den ena sitter fast i en vagn.

     Tänk om ni bara varit sambos när ni skulle vakta barnen från att drunkna 😱😱 nej tack och lov är ni gifta!

      Ja visst är det tur att de är gifta. Sambos hade aldrig klarat av att hålla barnen levande.
      Fan får kanske gifta mig nu då, men ungen är 20+ så något har funkat ändå!

      🙊😂

     Jag är som du Lovisa ☺️

     Låter som att ni badar en halvmeter från motorvägen.

     Jag är också som du. ❤️
     Jag har en vildare och en lugnare, men de är barn och barn gör tokiga saker. (Precis som det ska vara.)
     Vi har egen strand och självklart är jag där med dem utan annan vuxen varje dag både sommar och vinter, men att åka iväg är stor skillnad mär man är obekant med området och ev risker. Speciellt med en 1-åring och en 4-åring.

      Bella har ingen ettåring. Hon har en enligt egen utsago en väldigt lugn och eftertänksam sexåring, och en fyraåring..

     Om du tänker så så ska du ha i åtanke att de flesta olyckor händer i hemmet .
     Ska man hela tiden tänka på vad som kan hända ? då är det bättre att vara hemma och linda in barnen i bomull , låsa in dem på rummet med en iPad i näven bara .
     Jag har 5 barn varav en kille allvarligt hjärtsjuk och handikappad …. jag har åkt iväg själv
     Snacka om jag är en Power Women 💪💪 klarar mig utan ett ….. team 😁
     Nä det kallas ansvar och vuxet att klara av att ta hand om sina egna barn .
     Bella skriver ju att hennes är lugna , tysta , snälla och lillgamla ? Vad är då problemet ? Jo en omogen bortskämd mamma .

      iPad som är så livsfarligt?

      Jag klarade också att åka iväg med mina barn varav en har lif, tills jag kraschade och inte klarade av det längre. Är ändå en jävla kämpe som gör allt för mina barn, bara i ett lugnare tempo numera.

      Absolut inte. Vi reser mycket både i Sverige och utomlands, men vi är båda föräldrarna med. Ibland även en vuxen till. Blir trivsammare så för alla!

    Eller hur? Håller med dig. Just hemkommen från 2 v på spanska solkusten där jag spenderade hela 14 dagar SJÄLV med min son som är 7. Där jag, hör och häpna, gjorde precis ”allt” själv med sonen och hann till och med föna håret på mig själv var kväll utan assistans. Det är inget extravagant utan det som man SKA fixa som förälder utan hjälp. Dvs, ta hand om sitt barn utan back up från något team eller någon mormor.

     Dock stor skillnad på att vara själv med 1 barn och att vara själv med 2. Inte för att jag inte klarar det, men det är betydligt mer ”jobb”.

     Jag fattar att du är ironisk såklart men alltså…. att vara själv med ett barn är en semester jämfört med att vara själv med två.

   Sorry Lovisa, men då är det dig det är fel på. Min mamma, som inte ens är svensk, klarade av att åka på semester med två barn utan några som helst problem. Hon klarade även av att sköta om dessa två barn samt hem och heltidsjobb, allt på egen hand, i ett land som inte var hennes. Pappa, farföräldrar och morföräldrar fanns inte för att hjälpa till.
   Det är liksom inte jättesvårt att ta hand om två barn på egen hand. Och, mind you. Mellan mig och mitt syskon är det mindre än två år i åldersskillnad… Hoppa av din höga häst istället.

    Hur många barn har du själv? Du som verkar veta allt?

    Hög häst? Jag skrev att jag INTE klarar av att ta hand om båda barnen (2 och 3 år) på egen hand vid en pool och en trafikerad väg. Är det så provocerande nu för tiden att skriva att man är gift? Och ja, jag hade lika gärna kunnat skriva sambo, men vi är ju gifta.

   Små barn?? Gillis är typ sex. Det är ingen ettåring som vinglar iväg som vi pratar om här…

    Eller hur. Visst är en 6åring ett litet barn, men många skulle nog bli förvånade (eller? Jag vart då det för några år sen…) över hur mycket ansvar (”ansvar” och ansvar men ni fattar nog) man kan lägga på någon i den åldern. De kan hjälpa till med saker. De kan hålla koll på yngre syskon. De fattar resonemang som ”gå inte iväg du kan gå vilse” som en ettårig (t.ex) inte greppar. Det finns kansle inget färdigt konsekvenstänk (20 år kvar!) men totalt utan förståelse för konsekvenser är de inte heller. 😊

    Dessutom kan Gillis och Sally beställa själva från menyn (på engelska om så krävs) vid restaurangbesök.

     😅

   Det går ju att anpassa semestermålet efter barnen också.

   Men Isabellas barn gnäller och bråkar aldrig, älskar djupa samtal vid lååånga restaurangbesök och är alltid lugna och eftertänksamma, så det känns märkligt att det behövs tre vuxna. Barnen kan säkert åka på semester helt själva, utifrån Isabellas beskrivning.

    Tror inte det är IL som tar hand om barnen när de beter sig som vanliga barn, det är väl det hon har barnflickan till. Jobbigt = nån annan tar hand om det.

   Jag åker själv med båda och jag är också gift.
   Trafik och bad, ser många som fixar det själv.
   Räcker ju att åka till grannkommunen liksom;)

   Hur tror du alla dagisfröknar hanterar sina grupper med massor av barn i?
   Själv var jag simlärare och tog ut alla mina 3-4åringar till 5m djup bassäng och vi gick även till vågbassängen. Kommunikation och respekt för djupet och vatten.

   För din egen skull så borde du nog lära barnen diverse vett och livräddning. Så som båtvett, badvattnet och isvett. Samt att ha kul i vatten men även respekt för vatten. Väldigt billig livförsäkring för dig och dina barn.

   Jag hade väldigt många barn som var `rädda` för vatten, det var i alla fall vad föräldrarna sa… Själv såg jag något barn som var rädd pga föräldern. Det är väldigt sällan `fel` på barnen. En bra och respektfull uppfostran är inte fel heller, respekt mot trafik och fordon. Är inte så kul för bilföraren om de råkar köra på någons barn bara för att ungen inte stannar när föräldern ropar för full hals. Ouppfostrade ungar drabbar faktiskt hela samhället. Låter som att du skulle behöva vara hårdare.

   Vad händer om du blir ensamstående? Häng inte upp ditt liv på din man. Du är en kraftfull kvinna som ska klara dig själv, främst pga dina barn, som en trygg och stadig hand för dem.

    Barn lyder andra vuxna (som ex pedagoger eller lärare) på ett annat sätt än de lyder sina föräldrar. Barn trotsar i princip bara sina föräldrar. Så lite skillnad på egna barn och andras.

     Såklart. Barn lyssnar olika mycket sen spelar det ingen roll om det är mamma, lärare, pedagog, mormor, pappa osv osv. Det är ju därför är det viktigt att uppfostra sina barn.

      Barn gör som de ser omgivningen uppföra sig och inte som man säger åt dem… Regler och en kärleksfull uppfostran där man anpassar sina resmål till vad barnen klarar i resp. åldrar kan väl inte vara så svårt?

     trotsar i princip bara sina föräldrar??
     Ehhh nä. Kanske dina. Inte mina.

    Skulle aldrig lämna mina barn till dagis.

     Förskolan då?

   Jag hade två barn som jag levde ensam med när de var små. Det gick inte att resa bort ensam med dem. Vi behövde rutinerna och säkrade miljön hemma.

   Nu har jag ett tredje barn, en sladdis. Inga problem att göra nåt ensam med honom. En gång drunknade han nästan trots att han är världens lugnaste för så är det med barn, men då var vi pigga och alerta och upptäckte det och räddade honom.

   Med mina två äldsta hade jag kunnat vara där vid poolen, slut av att ta oss dit, sluta ögonen i någon minut, i desperat längtan efter vila och så hade det varit försent.

    Förstår hur du menar! En sån himla hets att en ska klara så mycket. Sen jag började lyssna på vad jag faktiskt orkar har jag kunnat undvika så många bakslag. Nej vi gör inte allt som andra gör men vi gör en hel del ändå och det får räcka. I år var första gången vi orkade åka iväg på semester med båda barnen, nu är jag helt slut och försöker pausa för att orka resterande veckor.

     Heja dig!

  Jag tror att det handlar om sällskap lika mycket som hjälp. Att alltid ha vänligt sinnade människor omkring sig. Att gå omkring med, äta med, som alltid finns i närheten för hennes skull. Och har man råd att köpa det sällskapet, varför inte? Hon gör ju vad hon vill med sina pengar. Vill hon ha ett utvalt sällskap omkring sig så är det väl helt ok, tänker jag.

   Fast så sorgligt. Att hon verkar bränna så många ickeavlönade vänskaper, om pengarna försvinner blir det ju väldigt ensamt. Eller om den där ”familjen” får ett annat bättre jobb.

   Ladies in waiting är ju ett utdöende släkte. Bravo Bella att du återinför yrket.

   Blir rätt skevt att omge sig med anställda och inbilla sig att de är vänner eller familj. Klart man kan ha en bra relation men det blir aldrig en jämlik relation med någon man betalar för att vara där. Och jobbigt när de dumpar en för ett nytt jobb.

   Jag tror inte hon klarar av att vara ensam, på alla plan.

   Har verkligen tänkt samma. Hon betalar ju för kompisar liksom 💁🏻‍♀️

   Tror också det handlar om det. Jag tror inte hon har tålamod att umgås bara med sina barn någon längre tid. Hon gör liksom punktinsatser.

   Vi brukar åka på semester tillsammans med en eller flera andra familjer… då har man alltid sällskap och kompisar.

   Valentina jag håller verkligen med dig.

  Alltså jag är inget fan av Calle Schulman, men det där var lite kul.

   Samma här. Jag har väldigt svårt för honom, men detta va riktigt kul!

  Bellas senaste bild på Instagram… wtf? Som att att alla kort är dragna förutom det att visa upp sin kropp. Brösten hamnar ju mer och mer i fokus ju längre tiden går men den bilden och ”vitaminbilden” på stories tar ju priset.

  Tror hon att det är till hennes fördel att trycka upp sina förstorade bröst för hela Internet eller vad är poängen?

   Men allvarligt, du kan väll se att det där är absolut inte är någon bröstförstorning, jag tänkte att den bilden måste iaf slå hål på ryktena. Isabella har alltid haft stora bröst men de har varierat med hennes vikt. .

    E: Skojar du eller ser du dåligt?

    Ja så när hon väger mindre än på flera år borde väl brösten bli mindre och inte större? Plus att bröst sällan får tillbaka formen de hade innan amning naturligt…

     Mindre än på flera år, det ser inte ut som hon på bilden bakifrån. En kraftigt bygd kvinna på bilden, mot hennes tillfixade smalbilder som Kissi.

      Det är väl de två teamtjejerna på bilden ovan.

      Hon är inte med på den bilden.

     Hon har fött två barn……

     Fråga vilken tonårstjej som helst vad man kan göra med lite pushup och fyllning 😊👍

     Fast hon har börjat gå upp i vikt (vilket är positivt med tanke på hur smal hon var för några år sen när hon mådde dåligt) tyngdpunkten ligger för lågt för att vara opererade bröst även om dom skulle ha droppat ner

      Några år sedan? Du menar efter skilsmässan?`Det är ju bara två år sedan de gick ut med den.

       Eeeeh… och en skilsmässa händer från ena dagen till den andra? Nja, hennes riktigt dåliga mående började visa sig redan hösten 2016 och hade troligtvis pågått ett längre tag innan dess

        Och sen när blev CC en säker källa 😂😂😂 när hon uppenbarligen har fel så kan hon inte erkänna det heller

    Det är nog det norska kollagenet som får brösten att svälla. Vid förbränningen av benbitarna frigörs koldioxid 🎈🎈

     Snart lyfter hon från marken..

      Snart?
      Bella har länge svävat omkring uppe i det blå. Ingen markkontakt sedan flera år tillbaka.
      Huvudet har dock svällt betänkligt. Antar att det är där som egot håller hus 🙁

      hon svävar redan👌

    Nej inte alltid. Innan barnen ja. Men efter barnen gjorde hon ju faktiskt själv en grej av att de inte var det längre.

    Tror du det är en slump att alla bilder hon la upp på sina bröst 2016 i samband med att hon hyllade sina ”taxöron” efter två omgångar med amning har försvunnit från hennes blogg?

    Jämför hennes bröst från 2016 med hur de ser ut idag, det finns till och med bilder på henne i samma klänning med helt olika storlekar på brösten. En bra Bh gör mycket men det finns liksom gränser…

     2016 var när hon mådde som sämst och var på väg mot skilsmässa , då rasade hon i vikt

      Det var nog inte av dåligt mående, utan att hon att klev in i sin nya roll och lämnade lilla familjefrun dithän.

    Jo, ho gjirde det efter Sally. Det är ingen hemlighet.

     Jaså, har hon gått ut med det?

    Eh, jämför med denna bild från 2016: https://www.isabellalowengrip.se/2016/09/22/tex-mex-kvall/

     ENORM skillnad.

     Extrem skillnad på brösten!!
     Och vad mycket sötare hon var då. Hoppas att hon släpper sin fasad ”mallgroda” och blir lite naturligare snart.

     Hon fixade styling av håret själv! Tiderna har förändrats.

     Ja och där ser hon nästintill anorektisk ut och alla skrek på att hon hade gått ner för mycket i vikt

   Folk bryr sig väl för lite. Snart kommer det ett inlägg i stil med ”Ser att ni gillar att diskutera min kropp och utseende, pausa gärna det. Jag berättar allt när tiden är mogen.”

   Ja hon GÖR det ju för att öka antalet likes och kommentarer osv. Det som blir så jäkla löjligt är hur hon pendlar mellan att vara (eller framställa sig själv som) en framgångsrik affärskvinna, för att i nästa ögonblick falla tillbaka i sin (ursprungliga och rätta?) influencerroll a la filmen på stories t.ex.

   Poängen är förmodligen det. Naket ger likes. Hennes stylist/påkläderska/klädväljare borde ändå sett till att hon fick rätt kupstorlek så hade det sett bättre ut.

   Hon fick kanske lite inspiration av Puma och Katrin Z:s utekväll och vill visa att hon också har bröst.

    Likes från vilka då? Det kanske kan ses som ett CV för att ragga miljardärer?

   Jag funderar mest över att hon som är sån perfektionist lägger upp en så suddig och konstig bild, kan det vara nåt av barnen som fotat?? Med dagens kameror är det svårt att få till en så suddig bild utan att först fokusera på bakgrunden. En riktigt underlig bild tycker jag.

    Jag tror att hon har använt ett ”chablisfilter”. 😀

     Ha, ha! Själv kör jag med pilsnerfilter, det är billigare.

   Mest fascinerad över att hon som har stylist och påklädare ändå inte har lyckats få till rätt storlek på bikini-bh:n.

  Vi kan väll i alla fall komma överens om att det inte är Isabellas följare utan din lilla svans och även du själv 😉😂

  Du beskriver det bra; attributen finns men inte framgången. Så länge hon kan skriva om attributen kan hon iaf framstå som framgångsrik.

  För övrigt… Verkligen få likes hon får på sina bilder får man ju säga. Bröstbilden nu senast har ju dock dragit i väg i antalet likes.

   Även hennes målbild för 2019 handlar om allting runt framgång (sekelskifte, designermöbler, fin adress etc) snarare än vad den faktiska verksamheten ska göra. 🙃

    Mmm då duger inte att ha kontor i en galleria.

   Männen från Saudi som följer henne gillar ju detta förstås 😛

  Med tanke på alla team och att .se skall avvecklas till fördel för .com borde det snarast anställas någon med ialf liiite känsla för det engelska språket…

  Saxat från senaste inlägget på engelska. Mycket är oklart.

  ”A turn of the century environment with wooden floors that creak, dark Swedish tenn furniture and a beautiful conference room with a view wherw we can host lunches and dinners in fancy china and on linnen table setting.”

   hahaha 😂😂😂

   Hennes blogg på .com ekar tomt. Tror det är hela förklaringen till varför hon vill lägga ner .se och sluta lägga upp inlägg (som hon ändå kommer skriva på svenska) på svenska . Nu när hon ska bli internationell behöver hon helt enkelt flytta över svenska läsarna och kommentarerna till .com. för att verka intressant för utländska läsare. Lite som att ingen går in på en tom restaurang går ingen annars in på .com.

   For Fcks sake. Det där är ju obegripligt om man inte har svenska som första språk!

    Det är det inte alls…

     Jo, ganska. Ett par syftningsfel och lite annat som gör det rätt svårläst. Givet att de vill satsa på en engelskspråkig marknad så borde ju bloggen vara bättre formulerad eftersom den funkar som marknadsföring för deras verksamhet. Vem skulle vilja anlita en byrå för kommunikation som inte kan uttrycka sig korrekt?

     De borde översatt det i Google granskare, jag prövade, och det blev fasiken bättre och det säger en del.

      granskare = translate

      Hon ovan skrev ju att det var obegripligt… Att det inte är korrekt engelska, ja det säger jag inte emot! Skrivfel gör absolut texter mer svårlästa – men fortfarande: det går att förstå utan problem.

      Jag är engelskspråkig för övrigt.

   Hjälp!

  Calle Schulman är lite rolig här. Men på semestrar han har med boende på hotell, så finns där TEAM som städar, lagar mat, skjutsar, etc. Lite sen på bollen att ge sig på Löwengrip. Hon gör på sitt sätt.

   Men det är för inte samma sak!?!??! Sluta försvara Bella in i Absurdum.

    Eva Vadå..? finns det en lag på att man inte får yttra något som inte är kritiskt mot Isabella Löwengrip ? Är det In absurdum att påpeka att bor man på hotell så är man omgivning av team som servar en. Calle kanske kan tänka på det.

     Helt rätt! Men vissa gillar att mobba enskilda personer och då är det såklart ok. Helt sjukt!

    Sluta försvara Bella? Är du helt tappad? Hon gör vad hon vill med sina pengar.
    Och här är en hel drös med mobbare som bara gottar sig i allt dom personligen tycker att hon gör fel.
    Vilket är typ allt. Vad är det för fel på er?

  Plöstsligt är det inne pika IL…innan var det tabu för hon var den unga drivna tjejen som man skulle stötta. Men nånstans gick det hål på bubblan. Och nu får hon igen för gammal ost verkar det som. På alla håll och kanter. Det svider plockas ner från pidestalen. Samtidigt är det intressant hur länge hon har fått hållas? Svinga lögner runt sig, överdriva, säga si ena dagen och så andra dagen. Hur länge kan man provocera sig till framgång? När skadas varumärket? En som också varit lite farligt ute är ju Katrin, hon har ju flera gånger varit tassat på gränsen men hittils har hon ju överlevt. Men hennes framtoning är ju att vara den tuffa, riviga tjejen.

   Det har alltid varit inne i vissa kretsar, men förut höll dom sig på Flashback och nu håller dom sig här i dagsljuset

   Men hon har ju i alla fall Expressen som ger henne gratisartiklar när hon behöver synas i media.

  Hon gör som hon vill. Jag tror verkligen att hon skulle kunna klara sig själv i om hon verkligen ville, men hon vill inte. Att ha någon som lagar mat, tvättar,diskar, tar hand om barnen etc är bekvämt och det är anledningen till att hon har det.

  Sen senaste inlägget. Är helt hundra på att hennes nya ”privata” approach beror på hennes nya kille. Hon gör ju så, anpassar sig efter vem hon är ihop med. Med Odd var det att gifta sig och skaffa barn å det var hans dröm. Den nya är privat och tillbakadragen, då måste Bella också vara det. (Men hon skyller på ”säkerheten” såklart)

   Ja jag tror också att det handlar om att hon inte vill, inte att hon inte kan.

    Det är iofs sant. Ni har nog rätt i det. Det som stör är väl mer att hon lyfter det som lyx och tecken på att hon är lyckad, många är nog trött på att hon framställer sig själv som lite bättre änalla vanliga 8-17arbetare…

     Det är ju i hennes ögon det är lyx. Hon har ju jobbat för och sett fram emot att kunna ha det så här.
     Om jag har råd och min dröm är att ha en privatchaufför som kör mig till jobbet på Coop, så vem har med det att göra?

      Alla, om du väljer att ha en stor blogg om ditt liv där du själv valt att bli en offentlig person. Tycker jag.

   När hon var gift med Odd så skrev hon ofta om att Odd fick göra allt som att städa , laga mat , tvätta mm. Hon lagade fiskpinnar till ungarna för hon klarade inte av något annat . Hon la ju ut tom bilder på kaoset hon lämnade efter sig på mornarna som Odd alltid fick städa upp . Så ärligt Nej tror inte hon är kapabel till att fixa dessa saker själv . Hon skrev ju ochså att hon vägrade göra sånt för det var så jäkla tråkigt . Bella är en person som bara gör saker som hon anser är roligt. Normala människor har tråkigt ibland och måste tyvärr ta itu med det …. kallas ansvar , vuxet och mognad.

    Är helt övertygad om att hon visst kan OM hon verkligen vill eller skulle bli tvungen. Det handlar bara om vilja, för hon har faktiskt kunnat ta hand om sig själv innan hon träffade Odd eller skaffade sitt team. Tror hon överdriver mycket när hon skriver om hennes totala oförmåga att laga mat, städa etc, det är den bilden hon vill ge av sig själv plus att det motiverar hennes ”team”

    Tror hon bara är förbaskat lat;)

    Fast att ha målsättningen att aldrig ha tråkigt är väl rätt grymt. Det vill jag börja leva efter. Har ganska sällan tråkigt öht men kanske kan minska den tiden ännu mer?!

     Har man aldrig tråkigt, hur ska man då veta när man har roligt?

   Exakt

   Yes, och i New York kan Isabella och hennes nya pojkvän gå ut och synas tillsammans, utan att någon bryr sig.

    äsch, hon betalar nog för ett par falska paparazzis som står utanför hennes entré. Sätter på sig sina wannAbestar-solglasögon och känslan inom henne är lyckorus när hon stänger bildörren och det blixtrar utanför. Eller vad tror ni?

  Fy fan vilken osympatisk människa Calle verkar vara (inte pga dissen mot Bella utan pga typ allt annat)

   Ja verkligen. Tycket det det it dom sandrah skäms och inte vill vara med på det ”roliga”

    *Det ser ut som

    Behöver semester 😅

  Alltså jag kan inte sympatisera med IL, MEN hon har trots allt ADHD och drag av autism. De flesta med de diagnoserna klarar inte mycket själva om de har svårigheter inom vissa områden (det finns många som har svårigheter på områden som INTE går ut över hur man tar hand om barn också).
  Så utifrån hennes diagnoser så tror jag det är vettigt att hon har ett team, det är ju nämligen möjligt att hon inte ens känner hunger för att hjärnan är någon annanstans och det kan ju inte barnen lida för, att hon glömmer bort middag till familjen (nu vet jag inte om det är så för henne, men det KAN vara så). Utifrån det så är ju ett team vad hon behöver för att kunna tillgodose barnens basala behov och därmed behålla vårdnad om barnen.
  Det är svårt att för oss som neurotypiker sitta och döma någon med en NPF-diagnos över vad hen klarar av och inte. Hjärnorna fungerar olika. Tycker också att mycket med Isabella stämmer in på Asperger med, där det bland en del är vanligt att vara 200% åt ett håll för att sedan läsa något som får denne att bli 200% åt andra hållet. Isabellas sätt att svänga i åsikter och upplevelser kan förklaras med det, exempelvis.

  Har ett barn med autism så jag känner ändå att jag har rätt bra koll.

   Dragen av autism har hon för hon tycker Saga i bron är cool. Inget annat.

    Exakt, hon har ju inte en autism-diagnos.

    This

   Drag av autism? Och en liten släng av adhd. Du antingen har det eller ej.

    Nej där har du fel, jag har arbetat med flera barn som har fått diagnosen ”drag av autism” det är inte heller ovanligt att den sidan kan påverkas beroende på ålder och miljö

    Nej, du kan ha olika mängd av symptomen enligt diagnoskriterierna. Det är en rätt vanlig diagnos att ha drag av olika saker.

    Nej du. Jag har drag av tidigare kallad Asperger. Men ingen diagnos.

    Sen är väl iofs alla dessa diagnoser inga övernaturliga krafter direkt utan samlingar av helt normala drag, bara lite för ”mycket” eller liknande.

    Inte bara de med ADHD som har energi, överdriver (alla mina kompisar med ADHD – tre st – har det gemensamt att de kryddar berättelser ganska rejält, och har fått berättar av dem att det inte är ovanligt för diagnosen), är lite virriga och tidsoptimister (Och inte alls med diagnosen är likadana heller… självklart!) utan det kan du vara ändå utan diagnos. Inte heller är det vara de med diagnoser på autismspektrat som har typ svårt att tolka ironi eller tycker ögonkontakt är jobbigt. Bara nu som exempel. Eftersom många verkar tro att de med diagnosen lider av övernaturliga superkrafter. Men det är ju bara helt normala/vanliga peraonligjetsdrag – men i ovanliga mäng eller kombination eller hur man ska säga.😊

   Nej att svänga 200 % är inte typiskt för autism.
   Har du ett påhittat barn månne?

    Eva du verkar vara en go människa om det är du som skrivit alla kommentarerna under ”Eva” i detta inlägg.

     Vet du. Eva är inget ovanligt namn.
     Inte heller är Anonym det vad det verkar.

    Eh jo. Skiljer sig mellan barn men också mellan flickor och pojkars symptom. Tror många som skriver här inte har så bra koll på hur autism tar sig uttryck för flickor

   Medför ADHD och drag av autism en konstant önskan om att alltid ljuga?

    Alltså min närmsta väninna har ADHD och hon överdriver och kryddar sina upplevelser rejält. Närapå lögner ibland. Hon säger själv att det kommer naturligt att fylla i luckor med egna tolkningar och sin egna ofta livliga fantasi och ofta blir det fel. Hon menar inget illa men hon är lite lik Blondinbella på det sättet. De där bombsäkra övertygelserna och att ändra sig tvärt. Hon menar att det beror på diagnosen.

    T.ex. senast hävdade hon att en i hennes närhet hade en dotter som var väldigt efter i utvecklingen. Herregud barnet var snart sex år och kunde knappt prata rent, inte sagt av elakhet, hon var genuint orolig … Stötte sen på en annan gemensam bekant som informerade mig om att barnet i fråga inte ens fyllt tre…🤷‍♀️ En annan dag var hon antagen till en superfin utbildning via jobbet men lika snabbt visade det sig att det varit ett missförstånd och det blev inget av någon utbildning. Det är liksom vardag att hon överdriver så attman får ta det med en nypa salt. (Hon försöker dock aldrig vara bättre genom att trycka ner, eller ljuga av illvilja eller så… hon är världens gulligaste snällaste person💕)

     Ska poängtera att inte alla med en diagnos är likadana precis som de som är utan diagnos inte är det. Men valde ändå en kompis som exempel bara.

   Nämen jösses! För några år sedan klarade hon te.x av att kamma, sminka och klä på sig själv! ADHD är ingen degenerativ sjukdom som gör att du blir sämre med åren 🤦‍♀️

    Uppblåst ego däremot kan vara skadligt om det får fortgå för länge.

   Jag har också ett barn med autism nivå 1 (det som tidigare var asperger) och Isabella stämmer in jättemycket på hans diagnos. Det för det extra svårt att läsa folks hån av henne då jag inser att människor kan tycka så om honom också

    Jag tror inte hon har det minsta av de dragen. Hon förstår nog hån mot sin person. Men all reklam är bra reklam liksom, hon VET ju att hon provocerar. Det har hon gått ut med många gånger; det är en strategi.

   Jag har många närstående med (diagnosticerad) ADHD och autismspektrumsyndrom nivå 1 (alltså det som tidigare kallades för Asperger). Du kan varken tala om vad hon behöver utifrån sina diagnoser eller säga något generellt om personer med NPF-diagnoser bara för att du har ett barn med autism. Det är som att säga att en har rätt bra koll på hur alla barn fungerar pga en är förälder till ett.

   Jag har jobbat / jobbar m människor med ADHD , autism , Asberger i 25 år !
   Kan säga direkt att Bellas betende är bortskämd och lat … hon tar sin diagnos som en slags anledning till vad hon är . Många med dessa diagnoser lär sig att hantera det och kan leva ett normalt liv ( vad nu det är ?) och de har inget team springandes bak i arslet på dem . Jag tror ärligt att Bella utnyttjar ( hittar på ) diagnoser för att skylla på dessa så hon kan bete sig hur som helst .
   Undrar vilken drivande rik man vill slå sig ilag med en handlingsförlamad kvinna som inte kan vill tänker göra saker som är tråkiga 🤔 i dessa kretsar kommer hennes rykte att kallas ….. korkad människa .

    Vad får dig att tro att hon är handlingsförlamad?

    TACK. Har inte jobbat med människor så, men har liksom många andra ändå bekanta och kollegor osv med diagnoser. Helt vanliga normalt fungerande (som sagt, vad är ens normalt) personer med vanliga liv och familjer, som inte använder diagnos som ursäkt för dålig beteende. Utan istället hittar verktyg för att utveckla sina svaga sidor. Eller iallafall föesöker. (Självklart kan diagnosen även komma med starka sidor, men nu pratar vi negativa beteenden som te.x. Blondinbella har.)

    Håller helt med. Har ganska svår ADHD och Autism. Fått jobba i många år att klara mig själv och min vardag, hade boendestöd ettt tag, men mitt mål har alltid varit att klara mig själv. Idag har jag rutiner, struktur och andra metoder för att klara en vardag. Är både gift och ska snart ha barn. Min man gör massor hemma, eftersom jag har svårigheter, men jag försöker ”lära” mig och göra det jag är bra på och tar lite energi. Det handlar om att hantera sina diagnoser, inte sluta försöka leva självständigt för att någon annan ska göra det tråkiga åt än… Jag kan förstå att man köper in hjälp, men så som IL gör har inget med hennes diagnoser, det har med bekvämligheter att göra.

    Precis som de som inte har pengar. De som verkligen inte har råd, klagar sällan och ”skäms” lite över det, medan de som klagar oftast har pengar, men är snåla. Jag skyller väldigt sällan på mina diagnoser, inte mina vänner heller som jag gått i behandling med. Inte för att vi skäms, utan för att vi gett oss fan på att klara det på vårt sätt och att det inte finns en quick fix.

    Drag av asperger? Tillåt mig småle… Ljuga, manipulera och skryta är definitivt inga drag som en aspergare har. Det är liksom motsatsen. Att vara socialt missanpassad, inte bry sig om andra och bara tänka på sig själv, är en helt annan diagnos…

    Förstår inte varför man inte bara kan vara ärlig? ”jag känner mig ensam, behöver hjälp med barnen och få allt fixat omkring mig, därför vill jag ha hjälp”? Det kanske är provocerande, men det är ju sanningen? Bättre det.

    Sedan gillar (oftast) inte aspergare att någon annan bestämmer ens schema, vad man ska äta eller klä sig i. Vi har vissa preferenser och gillar samma sak, rutiner och vilka kläder som känns okej. Gäller självklart inte alla, men där är ännu ett exempel som visar på att asperger är en fluga hon vill bära, för att få uppmärksamhet…

     Fast du säger ju emot dig själv. Du ahr haft boendestöd (som jag jobbat med) för att få hjälp med rutiner och struktur för att klara din vardag och din partners hjälp också.
     Bella har valt att ta in anställda för den hjälpen. Hon har valt att lägga energi på att bygga bolag istället för att sköta sitt privatliv på ett vettigt sätt.
     Sedan har inte jag sagt att det är aspigt att ljuga, för det är ju snarare motsatsen, men nu har hon ju inte den diagnosen, utan ADHD och enligt egen utsaga många autistiska drag (dvs hon skulle kunna tillhöra de ca 20% som hade fått diagnos i barndomen men som inte uppfyller kriterierna för diagnosen i vuxen ålder).
     Däremot hennes 200% hit eller dit och de snabba svängningarna är absolut klassiskt autistiskt. Att ena dagen älska något och andra dagen hata samma sak är ju hos många (inte alla) en klassiker. Att överdriva och ha dålig koll, sämre ansvarskänsla osv är ju istället klassiska ”negativa” delar av ADHD.

     Så Bellas beteende förklaras visst till stort med hennes diagnoser. Men lösningarna på dessa är ju såklart av lathet istället för att ta kampen på egen hand.
     Det ena utesluter inte det andra. Som sagt, jag sympatiserar inte med hennes val, men jag ser ändå hennes diagnoser genom hennes beteende.

   Är det så illa får man helt enkelt låta bli att bli förälder.

   Snarast ADHD och narcissistisk personlighetsstörning som stämmer in på henne.

  2019, året då influencers alltmer förvandlades till avskräckande exempel.

   Tror att du har rätt, peak influencer har nog passerats i år, men nedgången börjar märkas först nästa år. O, oj, oj, var ska alla gratislirare få pengar till mat på bordet? De kanske i värsta fall tvingas skaffa sig ett jobb.

  Om att blogga enbart på engelska: Hon slänger ut frågor om sitt bloggande för att få just de svaren hon får. Hon har ångrat sig och vill fortsätta blogga på svenska och nu kan hon göra det och hänvisa till läsarnas önskan.

   Åh. Faktiskt intressant reflektion. Hade inte tänkt i de banorna men det låter fullt rimligt.

  Dagens roligaste…
  Mona spekulerar ivrigt vilken ras hennes jycke egentligen tillhör.
  Du kan inte skaffa en Skoda och tro att den egentligen är en Lexus :=)

   Det är ett djur vi snackar om, en levande varelse. Jag har hellre en serbisk gatuhund med en blandning av gener än en ”Lexus” med hjärtfel och andningssvårigheter.

    word.

    Hellre en frisk renrasig hund efter hälsotestade föräldrar… 🤷‍♀️ än nån statushund adopterad från utlandet för att man ska visa upp att man minsann bryr sig lite mer än andra. Finns hemlösa hundar i Sverige. Hjälp dem istället för att importera gatuhundar från andra länder.

   Som när folk skaffar huskatt och hävdar att den är norsk skogSkatt för att den är långhårig och missbildade tår…🤷‍♀️ En huskatt är lika fantastisk som en raskatt. Men det är ändå en ”bonnkatt” om den inte har papper. Oavsett om mamman skulle vara perser liksom.

    Hundar kan vara blandraser men hos katter snackar vi inte i termerna blandras och korsningar.( Det funkar inte riktigt samma hos katter som hos hundar.)

  Roliga är ju att hennes barn är ju inte ens små längre, Gillis börjar ju för sjutton i förskoleklass i år.
  Har själv en nybliven sexåring, det är ju inte precis så att man behöver dadda en sån hela dagen, de är väldigt självgående! Men förstår att Bella måste älta detta hela tiden, som en del av content, kanske tills barnen börjar gymnasiet då eller? Haha.

  Kul också senaste tuttbilden på insta, om det nu är dags att köra det ”esset i rockärmen” (eller i tröjan) visar det väl på ett visst svalnande intresse för alla hennes provokationer.. Hon är verkligen desperat.

   Men herreguuu, det är ett par bröst. Är det så himla provocerande?

   Vad är nu för kvinnor som hänger här inne som blivit provocerade av lite tuttar.

   Det lägga ju upp bra mycket mer naket på instagram än den bilden hon lagt upp. Hon är väl nöjd, good for her.

    Att diskutera hennes försök till att provocera med bröst, är inte att bli provocerad av bröst. Det är att konstatera hennes strategi med provokationer.

    Så din fråga borde du nog ställa till Blondinbella istället, kanskelite omformulerad dock😛

    Handlar väl lite om att ha kakan kvar eller äta den.
    På ett enkelt sätt få massa likes för en tuttbild, eller bygga på sin mer seriösa sida som businesswoman. Klart det finns de som lägger upp mer naket, men försöker de bli mäktigaste kvinnan i världen?

     Räcker med att läsa kommentarerna till den bilden för att se hur seriöst det blev liksom.

   ”Tuttbilden” det är väl för fan bara en vanlig bikinibild.. vilket det finns gott om bland våra svenska influencers.

   Skulle hon haft polotröja på sig vid poolen i st tropez för att du skulle vara nöjd?

    Om man läser kommentarerna på hennes insta så var det ju tutt-effekten hon fick, hon som tidigare inte direkt velat visa upp så tydligt att hon fixat dem. Bella vet såklart att detta skulle ske, efter 10 år som the most powerful ”contentbyggare”.
    Ditt svar hade 0 med att göra med det jag skrev, och jag står fast vid min kommentar varför hon just valde en sån bild.

     Och ditt svar hade noll med min fråga att göra🤷‍♂️

  Isabellas boendestödjare……

   Hon vet om det själv… godkänner inte kommentarer med det ordet på bloggen. Man tkr att hon borde kunna stå för det istället för att linda in det i ”team” och andra förklaringsmodeller.

    +1

  Jag är verkligen nyfiken på hur du tänker Camilla. Om du stör dig såå mycket på IL, VARFÖR läser du hennes blogg? Är inte det slöseri med tid? Varför bidra till mobbning?! Jag är ingen fan av henne heller, men skulle ALDRIG göra så som du gör. Du driver elaka kommentarer om allt möjligt, det mesta är personliga påhopp. Var det inte det du skrev att du skulle sluta med när du själv fick så mycket skit? Du är inte ett dugg bättre än någon annan och borde kliva av från dina höga hästar. Det märks att du har ett behov av att mobba andra för att må bättre själv. Du borde skämmas REJÄLT över ditt sätt.

  Och anstränga dig inte att skriva dina otrevliga kommentarer som.du brukar göra. Bli vuxen och va professionell istället. Lät dig att ta kritik precis så som du kritiserar alla andra för allt. Skippa ursäkterna och agera så som du säger att du ska. Du blev ju livrädd för ett tag sedan när du själv fick så mycket kritik, märktes på dina kommentarer.

  Någon som mår bra, skriver inte så som du gör.

   Puttenutt

   ”Stollis”-kommentarer inkommer inom 3..2..1..
   Skämt åsido, Blondinbella=genererar klick och MASSA kommentarer–> klirr i kassan. Därför gör hon det 🙂

   Men åh, lilla gumman.

   Men kan inte någon komma med någonting nytt någon gång?

    Ja det här med hennes team och hur inkompetent hon måste vara är ju väldigt nytt.

   Bloggen heter Bloggbevakning vännen. Skulle C strunta i att bevaka stora bloggar för att hon ”stör sig” på dem blir det inte mycket till bevakning.

    Vännen 🙄

    Haha, man skulle kunna döpa om den här bloggen till IL bevakning, tom. När CC ska hylla en annan bloggerskan så måste hon dissa IL för annars så skulle hon bli beskylld för dubbelmoral

   Håller med dig till fullo. Detta är vuxenmobbing om nåt. Ett helt drev av hatiska, missunsamma kvinnor. Ni borde fundera över erat beteende verkligen. Vuxna människor? Och Camcam, du som själv påstår dig blivit mobbad, HUR kan du berättiga ditt beteende mot Isabella? Tycker det är riktigt lågt.

    Man gör vad man måste för pengar…

     Är det du Luzern?

      Nej, jag har bara snott stavfelet från Luzern.

    Du, tagga ner. Du ser det du vill se. Det finns så många andra bloggare som tas ner på jorden här, men det låtsas du inte om. Tönt.

     ”tas ner på jorden” haha, är det det du vill kalla det så är du nog den största tönten.

     Allstå snäll lilla du, ta och gör lite nytta istället för att sitta framför en skärm och försöka trycka ner andra. Lärde inte dina föräldrar dig lite hyfs?

     För guds skull människor, varför är det ok att ha åsikter som är negativt ställda till IL men inte positiva kommentarer? Snacka om dubbelmoral. Tur att man inte har er i vänskapskretsen. Ni måste vara mycket ensamma och må dåligt så som ni håller på. Rannsaka er själva innan ni börjar skriva dumma kommentarer om andra människor.

    Bra skrivet Hanna. Jag tycker att det är ganska obehagligt att så många säger så mycket elakt.

   Hennes jobb är ju att läsa den bloggen. Tur det så vi slipper utan får rapportering här.

    Ja, är det inte beundransvärt!

   ”Livrädd” 😂😂 någon tror verkligen att tråden på Flashback är mäktig.

   Du är alltså inne på en blogg som skriver om andra bloggar och undrar varför Camilla läser Isabella blogg?

   💆🏻‍♀️

  Om man inte ens har kompetens att vara ensam med sina två barn på semester så tror jag att vägen till att bli världens mäktigaste kvinna är låååång att gå. Att gå ut och äta middag tillsammans med barn och avlönad personal känns knepigt i min värld. Måste man ha uppbackning och service 24/24 så är ju något extremt galet. Jag kan köpa att man kan ha en barnflicka/nanny anställd men varför inte umgås med barnen själv när man äter middag ute. Knepig situation för de anställda när de ska vara vänner/sällskapsdamer/uppassare/barnpassare till en vuxen människa som har semester. Vems är vuxenansvaret för barnen då man gör saker tillsammans allihop? Är det teamets uppgift att hålla koll på dem medans deras mamma sippar på ett glas vitt,slänger med håret och pillar på mobilen? Sorgligt är vad det är när Bella tom erkänner att hon inte får ihop livet utan personal ens när hon är ledig. På något vis så kan jag inte köpa att hon skulle vara SÅ handikappad utan hon har helt enkelt valt bort ansvarsbiten och sånt som hon tycker är tråkigt. Vill man inte så kan man inte.

   24/24? 24 timmar om dagen, 24 dagar i veckan?

    I Bellas fall är det väl 24 sekunder var 24 minut.

    ”Dag ut och dag in”

     Alt helt enkelt dygnet om. Alla 24h av dygnets totalt 24.

     Var det så svårt att förstå😊(riktat till anonym 11.20)

  Bella har fått problem som det verkar med nya kärlekens behov av att vara privat.
  Finns ju knappt någon bild på E.S. och hans fru där de står tillsammans.
  Ytterst sparsamt med bilder på dem var och en för sig också. E.S. är känd för att inte figurera annat än i sammanhang som gäller hans företag och affärer. Han är inget premiärlejon 🙂
  Nu skyller Bella på att hon vill trygga barnens säkerhet och anonymitet genom att göra de sociala medierna mer privata.
  Men i verkligheten är nog skälet att om hon ska ha ett liv med E.S. så blir det svårt att vara aktiv på sociala medier i den omfattning som hon skulle behöva för att upprätthålla varumärket och reklamintäkterna.
  ”Grundtanken är att fortsätta växa som varumärke internationellt men minska det privata för att få en mer trygg och hållbar vardag för alla inblandade. Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig.”
  Ja, det är ett dilemma som det verkar.

   ES är inte en kille som släpper ifrån sig pengar till andra hur som helst, det lär IL bli varse. Så synd.

    Bella är nog mest ute efter att få reda på hur man blir rik på fastigheter. Och kanske starta något projekt ihop.
    Skulle relationen bli mer bestående kanske hon tänker sig ett liv tillsammans i ett franskt slott eller så.
    Varför limmade Bella på Petter S ? Inte var det för hans skönhets skull. Vad han ville ha kan man bara gissa.
    Bella har alltid baktankar så fort det kommer till relationer. Har hon inget att vinna slösar hon inte tid på människor.
    När hon var med Hajen ville hon ju lära sig allt om hur man blir rik på aktier, derivat, kryptovalutor osv. Vet dock inte hur det gick med det…

     Problemet med den teorin är 1) Bella har inte ens gått ut gymnasiet, och 2) Bella saknar förmåga till något som ens på långt avstånd kan misstas för uthållighet – finns det något av alla hennes projekt som hunnit fylla åtta månader innan det kantrat?

      1) Just därför behöver hon mentorer som kan lära henne saker hon kan ha nytta av. I synnerhet sådant som hon kan tjäna pengar på. Pengar är Bellas syre och nektar i livet.
      2) Bella har ADHD vilket leder till svårigheter med sådant som kräver mental uthållighet och motivation över tid.
      För övrigt tror jag min teori stämmer 🙂

     Det började uppe i Åre hennes storhetsvansinne! Man undrar vad som hände! Det är ju faktiskt ingen som vet
     Om Erik är med på tåget! De flesta människor behöver läka efter en skilsmässa! Men att visa brösten är ju en desperat årgärd och att flagga öppet!
     Hennes företag!? Det är tyst om dem nu
     Hur kan man tänka på dukningen på strandvägen när man ska starta upp i USA! Det är synd om Kyle och charlotte
     Bella gör reklam för resväskorna hon flög ned med! Vilket innebär att hon fortfarande är självförsörjande! Det kan
     Man inte ta ifrån henne i alla fall! Men jag tror inte att det blir något USA i år!

    So not fun!!

   Säkerheten först. Bra att då visa hela huset man bor i samt förklara var en sover…

   Detta är dagens sanning! Hennes nya privata approach har noll och ingenting att göra med säkerhet och allt att göra med hennes nya kille. Lite sorgligt att hon alltid anpassar sitt liv efter sina män till så stor grad.

    Ja, E.S. skulle aldrig drömma om att titt som tätt figurera i Bellas Instastories.
    Tror han sträckte sig tillräckligt långt i Visby nu senast där han faktiskt kom med på bild. Åtminstone ryggtavlan om jag minns rätt.
    Förmodar att han gjort klart att han inte tänker ändra sin inställning till offentligheten. Hedrar honom. Man kan faktiskt bli både rik och känd i rätt kretsar utan att fläka ut sitt privatliv på sociala medier.

   Det är därför hon kör alla möjliga samarbeten och släpper på det mesta. Innan hon stänger ned det privata pga Erik Selin.

  ”genom att göra de sociala medierna mer privata”
  ???
  Jag menade förstås tvärtom: mindre privata ska det vara.
  Ibland smattrar jag väl fort över tangenterna 🙂

  Cissi Wallin bor ihop med sina barns far, ingen av dem arbetar speciellt mycket längre och hon är föräldraledig. Ändå ser man sällan någon som ondgör sig över att de har en inneboende Nanny, något de haft i stora perioder under viktiga utvecklings/anknytningsfaser. De har ju i princip hjälp med allt annat rörande hemmet också.
  Det verkar vara helt beroende på person som kritiken härifrån svingas, inte fenomenet.

  Inlägget här från några dagar sedan när både Camilla och en stor del av läsarna gjorde det faktum att hon har med sig hjälp på semestern till att hon är en dålig mamma var under all kritik. Såg kommentarer som spekulerade kring att hon älskar ett av sina barn mer, om att sociala myndigheter var inblandade etc. Camilla satte tonen.

  Hur går det här ihop med att du skulle försöka uppföra dig mindre som en gränslös mobbare Camilla?

   Får väl tillägga att jag inte är ett fan av Bella. Hade känts onödigt att göra det i alla andra sammanhang, men här är det högst nödvändigt för att undvika derailing och att bli kallad ”Stollis ” eller ”IL’s riddare”

   Jag håller helt med dig!!
   För mig är det obegripligt vad som får skrivas om Bella här inne.

    Inte heller Stollis

    Det är helt absurt och så jävla sorgligt. De tänker inte heller på att det i slutändan är två små barn som kommer att kunna googla på sig själva och läsa den här skiten.

     Är 10:27:Men detta borde väl IL själv tänka på? Vad gör hennes barn på hennes kanaler? Varför visas de upp över huvud taget? Är det inte värre för dem att läsa vad deras mamma skriver om hur hon sätter jobbet före dem? Vilket jobb, skulle jag som vuxen sedan tänka. Bolagen har aldrig gått toppen, det enda jobb hon har är spons på IG m fl kanaler.
     Detfinns folk – kvinnor som män – som inte har med barnen på IG och som jobbar hårt men hänger med sina barn ändå. Man måste nog förstå att IL drar på sig elden på egen hand. Hon är helt omdömeslös med inläggen om Odd/skilsmässan, Hajen, Stordalen – detär en enda självpåtagen såpa. För om hon inte så tjänar hon inga pengar alls.

      Det finns många bloggare som exponerar sina barn, vilket jag själv aldrig skulle göra.

      Men du kan väl inte mena att de/IL skall behöva ta ansvar för att galna människor på Internet beter sig så gränslöst att de spekulerar kring att barnen inte är älskade, att sociala myndigheter är/borde vara inkopplade etc. Speciellt när detta är klassisk reach, eftersom det är helt OT och grundlöst?

      Isf borde ingen vara offentlig och alla får skylla dig själva. Jag köper inte det

      Det är ju det. Å ena sidan är det hemskt hur det spekuleras kring henne, men – å andra sidan är det ju just detta hon lever av! Hon hade aldrig sålt några produkter om det inte var för att det var HENNES produkter. Och nu säljer de inte längre, utan det är hon som säljer. Slutar folk spekulera om henne så försvinner hon, och det vet hon. Hon har inget starkt varumärke längre. Det enda hon kan göra är att forstätta provocera. Få folk att känna med henne, och att avsky henne. Så fortsätter folk bråka på hennes blogg och här och intresset hålls uppe och betalar några räkningar till.

      Vad gör Calle S barn på hans kanaler? Vad gör Lady Dahmers barn på hennes kanaler? IL har aldrig skrivit att hon sätter jobb före sina barn! Men nejdå det är ju inget jobb och bolagen når inte toppen men så bra då då behöver du ju inte kämpa med att sänka och smustkasta henne. IL får dra på sig elden på egen hand men Cc behöver inte göra det och starta hatdrev och betee sig som en mobbbare, C driver och triggar på elden och mobbdrevet.

       Jag tänker att ni kan spekulera kring Bella allt ni orkar, hon har gjort sig sjäkv offentlig och hon provocerar; så det borde vara ok.

       Men lämna hennes barn utanför, eller attackera specifika saker – som vem som bjöds in till barnens kalas- t.ex, om ni nu vill göra er dumma. Spekulationer kring sociala myndigheter, vanvård och om barnen är älskade är väl inte supersvårt att hålla sig ifrån?

      Fast Bellas barn är väldigt lite på hennes kanaler. Jämför med många andra tex. Vi skulle aldrig prata om margaux som mamma så som vi pratar om Bella, och då är margaux barn betydligt mer på hennes kanaler! Det där är bara en undanflykt för att få skriva skit. Du och jag ansvarar för vad vi skriver som någon kan läsa i framtiden. Bella ansvarar inte för bad jag postar här inne.

       Fast hon har ju haft flera samarbeten sista tiden där Sally varit med?

        Fast hon visar fortfarande inte Sallys ansikte tex? Om jag inte har missat något. Dessutom är hennes samarbeten-tillskillnad från tex Magauxs- inte till största delen barnrelatetade.

        Men bra kommentar, helt utan spekulationer kring om Sally borde omhändertas, eller om hon är mer älskad än Gillis. Önskar fler kunde hålla din nivå.

      Fast om hon inte la upp en enda bild på sina barn, om hon slutade imorgon. Skulle ni sluta kommentera hennes barn?
      Nej tror inte det, då skulle det spekuleras om omhändertagande, soc, osv osv. Vilket det redan görs, och dessutom tillåta det stå kvar. Medan liknande kommentarer om andra bloggares barn raderas.

       Om hon inte la upp bilder på sina barn hade folk tolkat det som att de inte var älskade.

       LD har ju gått ut med att hon insett att hon exponerat sina barn för mycket, tagit ansvar och raderat de inläggen tex. Det tycker jag var väldigt bra gjort. Isabella har från början tagit ansvar för hur mycket och i vilka sammanhang hon exponerar sina barn, men det vänds till att hon använder dem som rekvisita, inte älskar dem osv. Margaux filmade sin förlossning och kapitaliserar direkt på sitt barn: ingen höjer ett ögonbryn.

        Även Kenza filmade sin förlossning och lägger ut massa bilder på bäbis. Bara väntar på första samarbetet.

        Men LD visar sina barn varje dag, vad menar du?

         Jag menar att hon inte exponerar de stora barnen på samma sätt eller i lika stor utsträckning som tidigare, vilket jag tycker märks.

      Senkapitalismen:
      IL är inte ansvarig för vad folk kommenterar här inne. Inte ens enligt CC som under varje inlägg har en påminnelse till alla här inne att ta eget ansvar: ”Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!”

      Det är så jävla ofräscht att som här inne rättfärdiga den sortens kommentarer med att Isabella själv bord tänka på det eller att hon förtjänar det.

       Ja, snacka om att skjuta undan det egna ansvaret. ”Jag får spy ur mig vad jag vill om både henne och barnen. HON borde tänka på att barnen kan läsa det jag skrivit sen i framtiden.”

   Jag tänker att du, Är, måste se det här mer som en enda lång tjejmiddag. Folk snackar, är elaka, snälla, det förekommer tom gruppkramar, spekulationer, rent ondsint skvaller osv osv. Att CW inte får den sortens kritik beror på att många här inte ser henne som nån som driver kapitalistisk verksamhet eller flashar med pengarna (trots boende på Söder, barnflicka och assistent) och att Camilla gillar henne och LD. Vilket hon får göra, det är hennes blogg. Med det sagt så tillåter hon elaka kommentarer om dem också.
   IL är en helt annan femma, hon lever på att provocera eftersom hon måste få in pengar via sponsorer, de enda pengar hon tjänar just nu. Är man beredd att slänga alla under bussen, faktiskt inklusive sina barn som nu plötsligt översvämmar hennes kanaler för att hon ska se mammig ut plus snart dags att använda barnen i marknadsföringen, då får hon vara beredd på skit. Och det är hon, obrydd över såntsom hon kallar det själv.

    Jag har aldrig varit på en tjejmiddag där folk är totalt gränslösa på det här sättet.

    Jag tänker att det finns gränser man inte passerar, att skriva om barn på det här sättet utan någon som helst grund är under all kritik. I alla sammanhang.

    Vad har Isabellas föräldraskap/barn att göra med att hon flashar sina pengar? Det gör Cissi Wallin oxå i allra högsta grad. Sök efter valfritt CW-bråk på sociala medier och du hittar både kommentarer om att ändra är fattiga i jämförelse med henne samt regelrätt klassförakt.

    Ja jag vet att Camilla har favoriter, och det får hon väl ha eftersom det här numera är en skvallerblogg och inte en granskande blogg; men varför måste man tillåta kommentarer om barn som är helt grundlösa och OT för det?

    Jag tycker dessutom att IL är en av de influensers som exponerar sina barn minst i bloggvärlden. Hur mycket annan skit det än finns på henne så ska hon ha cred för det.

    Jag skulle vara mycket obekväm på en tjejmiddag där några pratar om en annan så som det pratas om Bella här. Huruvida hon älskar sina barn, har socialen inkopplad, hur hon klär sina barn, vem av barnen hon älskar mest, om hennes eventuella psykiska diagnoser skadar barnen osv. Jag skulle säga ifrån där också. Och ännu värre här där allt står kvar för andra att läsa. På tjejmiddagen vet åtminstone inte hon eller barnen vad som sägs.

    Så himla tacksam att jag inte är en del av ditt tjejgäng och era tjejmiddagar om det är så här ni beter er.
    Alla kan inte gilla alla, men om mina vänner satt och spydde ur sig den ena hemska saken efter den andra om en person som de inte känner och aldrig har träffat men som väljer att dela en del av sitt liv på nätet, då skulle fundera hur det egentligen stod till.

    Sluta för f.n med ditt manipulativa dravel Senkapitalism som antagligen är TrH eller C. IL slänger inte sina barn under bussen bara lägg ner!! Visar hon inte sina barn så är hon en kall och dålig mamma, visar hon dem så vänder ni det till fel. Hon använder inte sina barn i marknadsföring mer än andra, faktiskt gör andra det mer och det vet du.
    Fattar inte hur du tycker att IL provocerar, hur provocerar hon mer än CW? Jag blir inte provocerad av IL men av CW däremot och LD och CC. Tänk att Calle S nu till o med är bra i CCs ögon för att hon ansåg att han drev med IL.. då slapp han åthutning för smygreklam av badbralla och hyllas nu istället, och det förstod han ju, töntigt. Såå töntigt med alla dessa som ska dra uppmärksamhet med hjälp av IL, det säger en del hahaha… pinsamt.

     Stollis, ta semester är du snäll.

     Kan inte du mfl sluta upp med att genera andra med att påstå de skulle vara jag? Tror inte det är något de uppskattar. 🙃

     PS Jag skriver inte om ILs barn och det vet du också.

   Jag tror väl dock inte att Cissi är ute och pratar om hur bra hon är på att ”kombinera karriär och småbarnsliv” ständigt, eller tjatar om det som Bella ständigt gör som content till sina kanaler. Eller?

    Nej det gör inte Cissi, men hon har gjort. Eller hon har snarare sagt att hon inte är speciellt intresserad av att vara hemma med barn, utan vill arbeta istället. Det är bara att googla.

    Hon gnäller väl oxå ganska friskt? Ett hån mot alla ensamstående föräldrar med tanke på all hjälp hon har samtidigt som hon inte arbetar.

    MEN jag skulle ändå aldrig få för mig att spekulera kring om hennes barn agerar ut pga anknytningsstörning, om socialen är inblandad eller om Cissi och hennes man är dåliga föräldrar. Inte vem av barnen de älskar mest/minst heller.

    Det finns gränser. Glad att ni kan hålla er inom dem iaf när det kommer till vissa personer. Det är barn som drabbas.

    Nej det gör inte CW, men hon har gjort. Eller hon har snarare sagt att hon inte är speciellt intresserad av att vara hemma med barn, utan vill arbeta istället. Det är bara att googla.

    Hon gnäller väl oxå ganska friskt? Ett hån mot alla ensamstående föräldrar med tanke på all hjälp hon har samtidigt som hon inte arbetar.

    MEN jag skulle ändå aldrig få för mig att spekulera kring om hennes barn agerar ut pga an*nytningsstörning, om socialen är inblandad eller om Cissi och hennes man är dåliga föräldrar. Inte vem av barnen de älskar mest/minst heller.

    Det finns gränser. Glad att ni kan hålla er inom dem iaf när det kommer till vissa personer. Det är barn som drabbas.

    Är det inte bättre att Bella är ärlig och tacksam över att hon betalar för den här hjälpen? Hon smyger ju inte med att hon har hjälp hemma utan är väldigt öppen med det och säger att för hennes del hade det inte fungerar annars (trots att alla andra super mammor så klart klarat det).

    Nej, för hon är fullt upptagen med att skära k*ken av folk och att rädda andras barn

   Jag tycker det är gött att hon tar med hjälp! Att ha en nanny är väl toppen. Men jag stör mig på hur det läggs fram och känslan som förmedlas. MÅNGA har det, men det är skillnad på att ta in städhjälp, ha en PA, nanny osv till att ha ett ”hemmateam” i hur man framställer det.

    Jag själv tycker det är fantastiskt ATT hon lyfter den hjälp hon får i stället för att låtsas som att hon lyckas med att driva flera företag samtidigt som hon har trevliga barn och ett perfekt hem. Jag ser det som att Jon är tacksam för de personer som finns vid hennes sida, såsom en chef ska vara

     Ja men absolut, där håller jag med dig. Men det behöver ju inte vara sådana ytterligheter? Att antingen låtsas att man gör allt själv, eller skryta med ett ”hemmateam”?

   Bra skrivet, håller med till 100%!

    Skrev ett svar, vet inte om det modererade pga att det innehöll kritik mot CW eller om nåt ord fastnade.

     För att förtydliga så håller jag med ditt inlägg Är / 10:17, ibland hamnar svaren så konstigt.

      Mitt svar hamnade oxå fel 😂

      Skulle vara svar till Anonym 10.29 🙂

  Jösses snacka om att vara bitter och förvrida, vinkla och överdriva… Du verkar ju inte ha tröttnat på Isabella, du tjatar om henne varje dag och verkar besatt, du startar varje vardag med ett vinklat, hånnfullt inlägg om henne. Undra vilka som tröttnat på dig.

  Calle Schulman gör parodi? Parodi?! Vad vet du om han är imponerad eller ej? Det är väl för övrigt andra som tjatar mer om hennes team och tycker det är så konstigt med barnhjälp.. herregud lever folk under stenar.. SÅ konstigt är det ej. Katrin Z har haft nannys, Maggan Graaf också, Perelli har haft barnflickor och säkert städhjälp. Bra att IL har hjälp med för trygghetens skull, blir ju mer semester också om hon slipper diska och tvätta och hon kan ist spendera mer tid med barnen. Dessutom blir hon en bättre mamma om hon kan vila upp sig, att ständigt ha uppsikt över två små barn vid vatten och ute bland folk blir ingen vila. De får nog en hel del ensam tid ändå, och två tjejer har jobb. Tryggt och bra.

   Du har nu mitt officiella tillstånd (se på det som ett påbud) att ta semester i minst fyra veckor. Ses i augusti, OK?

  Himmel snacka om att vara bittter och förvrida, vinkla och överdriva… Du verkar ju inte ha tröttnat på Isabella, du tjatar om henne varje dag och verkar bessatt, du startar varje vardag med ett vinklat, håånande inlägg om henne. Undra vilka som tröttnat på dig.
  Calle S gör parodi? Parodi?! Vad vet du om han är imponerad eller ej? Det är väl för övrigt andra som tjatar mer om hennes team och tycker det är så konstigt med barnhjälp.. herregud lever folk under stenar.. SÅ konstigt är det ej. Katrin Z har haft nannys, Maggan G också, Perrelli har haft barnflickor och säkert städhjälp. Bra att IL har hjälp med för trygghetens skull, blir ju mer semester också om hon slipper diska och tvätta och hon kan ist spendera mer tid med barnen. Dessutom blir hon en bättre mamma om hon kan vila upp sig, att ständigt ha uppsikt över två små barn vid vatten och ute bland folk blir ingen vila. De får nog en hel del ensam tid ändå, och två tjejer har jobb. Tryggt och bra.

   Finns många som har hjälp men de tjatar inte om sitt TEAM hela tiden som en viss Isabella gör. Hon maler på om hur hon ska bli världens mäktigaste. Hur många personer kommer behöva ingå i hennes TEAM om hon vore det? Skulle nog ge jobb åt en mindre nation. Tryggt och bra!

    Men det ÄR alltså inte det faktum att hon har hjälp som är problemet, utan att hon pratar om det?

    Bra, då kan vi konstatera att det inte handlar om att barn lider av att föräldrarna tar hjälp, utan att ni blir provocerade av att föräldrarna pratar om det. Och så kan ni som har bettet er gränslöst sluta spekulera kring barnen på det sätt ni gjort.

    Fast tänk tvärtom, hon har teamet bakom sig men visar det inte utan lägger upp en fasad att hon kan fixa allt själv, hur falskt skulle inte det ha varit?!

     Anonym 11.17

     Precis!

    Fast det ÄR ju andra som pratar om det mer, andra som tjatar om det för att få gnälla, skamma, hånna, klaga och rasa. Hon är inte ensam om att kalla arbetskamrater och personer runt sig för team, det gör många. Det är väl ett bra och enkelt ord dessutom. Maler hon på så mycket hur hon ska bli världens mäktigaste verkligen? Nja däremot så tjatar andra om det ju och folk tjatar om vad hon menar med det ju. Ja att starta jobbtillfällen är väl jättebra, det betyder inte att hon har obegränsat med pengar och det påstår hon inte. Kan lova dig att andra ”mäktiga” har också team. Även personer utan barn har team och assistenter.

    En del har klädkammare och en del har walk in closet. En del har hjälp med hushållsarbetet och en del har ett team. Inget nytt direkt.

    @10.53 Så hela problemet är att hon kallar det TEAM? Finns du på riktigt?
    Hon får väl för f-n kalla det vad hon vill??
    Hon maler på?
    Vet du vad?
    Om du slutar att klicka in dig på hennes sida så slipper du se vad hon ”maler” om.
    Jisses…

  ” Jag behöver hitta ett annat förhållningssätt överlag som är ännu mindre personligt. Barnen växer och det finns en säkerhetssituation vi alltid måste förhålla oss till.”

  Perfekt juh! Då kan Löwengrip sakta men säkert överge sina barn och ge dem mer och mer till Odd. Och ingen kommer märka det i hennes ”opersonliga blogg”. Snipp snapp slut på barneran…

   Det här är ett bra exempel på gränslösa och grundlösa spekulationer.

   Jag tolkar det som att hon vill skydda barnens integritet och inte exponera dem i lika stor grad. Ett bra beslut och HELT i linje med hur hon har tänkt gällande detta sedan vaken föddes. Ingen kovändning precis.

   Tror du samma sak om LD för hennes beslut om att vara restriktiv med att exponera de stora barnen F?

    Fast LD har inget excellark

     1. Vad har det med saken att göra?

     2. Det är så naivt att tro att bloggare inte har strategier för att maxa exponering eller styra samtalet in på något specifikt, alla har det. Även LD. Kommer du ihåg dator-tiggeriet? Det handlade om att LD ville få fram någonting helt annat, och provokationen med växten fungerade för det syftet.

    Fast hon har ju visat dem mer sista tiden? Och ansikten?

    Köper du verkligen förklaringen om säkerheten? Har ju att göra med att hennes nya snubbe är privat.

   Precis detta jag menar. ”Om hon slutar visa bilder då har hon övergett barnen” – helt ologiskt. Suck. Ska nog passa på att ta en paus härifrån när jag går på semester så får ni fortsätta vara nötter ifred. Kanske leder till färre kommentarer också om vi som har en annan moralisk kompass (oavsett vad man tycker om IL) bara låter er hållas.

    bye bye

     Härligt att du tog åt dig. Vad fint

      Detta kommentarsfält är så meta.
      Faktiskt därför jag kommer hit.
      Sekundär- och tertiärkränkningarna bara haglar.
      Eva, du är tog ju också åt dig. HAHAHAHA!

    Och Camillas prat tidigare i sommar om att hon skulle bättra sig var visst bara skitsnack. Igen.

    Jag undrar verkligen vilka ni är ni som är värst på att kasta ur er elakheter här inne. Är er moraliska kompass samma irl som online? Skulle ni vilja visa upp era kommentarer här inne för kollegor, vänner, familj så att de såg vad ni skriver om andra människor?

     Undrar också om ni skulle visa upp era kommentarer för närstående och kollegor.

      Vi?

      Jag skulle kunna visa upp varenda en som jag har skrivit. Även de som jag har skrivit om Bella. Jag är inget Bellafan alls, tvärtom så här jag ganska mycket emot henne. Men jag försöker hålla min kritik saklig och jag säger ifrån om någon är allt för elak. Det gör jag även utanför Internet.

  jag tänker att hon har med sig nannyn plus städerskan/sommarkocken för att barnen inte är så lugna och harmoniska som hon säger. hon skriver alltid att gillis är lugn och harmonisk men jag tror verkligen inte det..

  en vän som sett dom alla tillsammans ute på lidingö berättade att gillis fick vredesutbrott och skrek på sally, och när dom skulle fika var barnen så uppe i varv och stod på bänkarna men ingen sa till. bella bara skrattade och tyckte det var kul, som den ”lekmamma” hon är. (minns ni cykla inomhus osv?) sen fick barnen glass iaf trots sitt dåliga uppförande.

  hon är inte som en förälder, utan mer som storasyster/kompis med barnen.

   Det där vet du ingenting om, anekdotisk bevisföring. Har också sett dem, även med pappan. Inga vredesutbrott, bara vanliga barn i vanliga kläder. Lika sant.

    kan ju ha varit lugna pga att pappan var med då 😊 eller så händer det väl inte så ofta, vad vet jag. vet att min vän inte ljuger iaf och att det finns en anledning till att nannyn är med överallt när bella har barnen.

     Haha din vän har sett barnen en gång, de betedde sig som barn och utifrån det VET du att det är därför nannyn är med överallt? Eller vad påstår du är anledningen?
     Har sett dina kommentarer tidigare kring bella så vet att du inte är ett fan, det är inte jag heller. Men det är inte fint att hitta på saker.

      Måste säga att det låter härligt att Gillis kan vara arg och att båda kan vara stirriga. Det är ju det normala -att ha tillgång till alla sina känslor inte bara sitta tysta och göra som vuxna vill hela tiden

   Så barnen betedde sig som barn?

   Det är så dumt att dra slutsatser om någons föräldraskap baserat på ett ögonblick, jag antar att du inte har barn själv?
   Mina barn är nöjda, glada, snälla och harmoniska för det mesta. Jag skulle även säga att de är väluppfostrade. Men hade du sett mig med någon av dem i valfri affär när de var 3 och trötta efter dagis, hade du antagligen inte trottmig. Inte vid läggdags när de var 6 heller

   Tycker även att du insinuerar att barnen beter sig illa, även om jag förstår att det är IL’s föräldraskap du vill åt. Förstår inte varför man vill göra så mot barn?

    Det Rebecka menade var ju att Bella ofta skrivit att hon har så lugna och enkla barn!! De vanliga överdrifterna alltså.

     Men jag säger ju oxå att jag har lugna och ”enkla” barn här ovanför. Det har jag, men det betyder inte att de aldrig har betett sig som barn gör.

      Jag var ett väldigt väluppfostrat barn, har mina föräldrar och folk i min närhet berättat. Tackade alltid när jag fick något, frågade innan jag tog något, hade inte sönder grejer, var lugn och snäll på resor och besök.

      Men. Jag hade ju en trotsåldern som de flesta andra barn. Jag kunde bli trött. Jag kunde bli ledsen över sånt där som små barn tycker är en big deal. Jag hade åsikter också.

      Att ett barn är snäll och väluppfostrad och enkel att ha med överallt utan att ”skämmas” betyder ju inte att hen för den skull är en robot…

    Tror inte någon dömer ut Gillis och Sally baserat på detta vittnesmål. Alla fattar att de är oskyldiga småbarn.
    Det finns dock all anledning att tro att IL fabulerar ihop sitt drömliv och skriver ut det i bloggen.
    Något hon för övrigt medgett ett otal gånger. Så det kommer straight from the horse’s mouth.

     Som sagt, jag har ”enkla” väluppfostrade och harmoniska barn. I relation till hur jag ser att ändra föräldrar har det med sina barn t.ex. Det är väl så man menar när man säger såna här saker?

     Det betyder inte att jag förskönar eller ljuger eftersom mina barn även är barn och beter sig som sådana? Jag tycker även att det vore gravt integritetskränkande att offentligt berätta om ett av min sons totala meltdowns i affären pga trött och fick inte som han ville. Det betyder inte att jag på något sätt skäms eller mörkar att han betett sig som ett barn, eller att jag ljuger när jag säger att han är väluppfostrad och harmonisk.

   Min vän jobbar på en restaurang dit de går ofta, barnen är som vilka barn som helst men märks att de är väluppfostrade och gillar att umgås med sin mamma och gå på restaurang.

    Cool story bro

   Åh en vän till en anonym har sett något. Ja men då vet vi hur det är.

    Ja, man kan tro vad man vill när man läser ett sådant vittnesmål.
    Antingen är det sant eller så är det hittepå.

   Har en vän som jobbat åt Bella. Skulle ljuga om jag sa att hen endast hade positivt att säga om henne men hen sa någon gång att det inte går att klaga på uppfostran av barnen i alla fall. Men det är ju bara hens åsikt.

    Samtidigt så kan man uppfostra barn hur mycket som helst, men när de väl är trötta eller på dåligt humör så spelar det ingen roll.. Som många redan påpekat, Bellas barn är nog som barn är mest.
    Uppfostran handlar väl mer om långa loppet, att man kan bete sig när man väl är äldre.

    Hade en kompis som t.ex. aldrig tackade för sig när hon blev bjuden på olika saker, enormt oartig men ändå snäll. Kändes som nåt missats där hemifrån och hon förlorade på det eftersom folk tog illa upp…

     Ja visst. Jag har själv barn som jag (helt opartiskt😉) skulle kalla för väluppfostrade. Men skulle någon se en glimt av vårt liv när barnen bråkar, slänger sig på golvet och skriker för att de är less på den långa tågresan eller tar väskan och ska rymma hemifrån så skulle de kunna få det till att jag inte har koll på mina barn eller borde bli fråntagen vårdnaden.

     Min poäng var alltså inte att hen så att barnen var som små tända ljus 24/7 utan att de var väluppfostrade (och inte värre än några andra barn i den åldern).

    Det kan han nog tacka odd för haha

  Bella kan ju ansöka om LSS
  ADHD och drag av autism …. Asberger ochså ??
  Då kan hon ha rätt till LSS . Det blir billigare att få hjälp med allt man inte klarar av än att anställa sitt eget team ? Men såklart då måste hon ju vara med och hjälpa till 🤔

   Hon har aldrig sagt att hon är diagnosticerad med Asperger eller autism. Hon har sagt att hon har drag av det. Sen har det tolkats vidare till att hon har en diagnos.

    Bella har aldrig visat upp någon diagnos över huvud taget i något socialt media.
    Under åren sedan bloggstarten har hon haft säkert ett hundratal påstådda åkommor, diagnoser, trauman, sjukdomstillstånd och mentala/kroppsliga defekter men allt är enligt hennes egna utsagor.

     Pluto

     Nu blandar du ihop Bella med CW tror jag. Och varför skulle man visa upp ett läkarintyg på sociala medier? Det om något vore väl över gränsen?

      Nej, jag blandar inte ihop något.
      Har du inte sett listan som figurerat bl a här på Bloggbevakning tidigare?
      Innehåller i rubrikform olika sjukdomar, diagnoser och tillstånd som Bella själv skrivit om på sina sociala medier.
      Utbrändhet
      Dyslexi
      Sjukhusvistelse
      Magsår
      Körtelfeber
      Mykoplasma
      ADHD
      Asperger
      Autism
      Smärta
      Extrem huvudvärk
      Missfall
      Morfin!
      Cystor
      Feber
      Kräkningar
      Svullet ansikte
      Depression
      IBS
      Laktosintolerans
      Glutenintolerans
      Allergier
      Astma
      Förkylning
      Acne
      Ångestattacker
      Sömnproblem

       Du glömde nageltrång…

   Du tycker alltså att hon skall ansöka om stöd enligt LSS när hon har råd och möjlighet att lösa det hon har problem med själv? Vet du hur mycket pengar som fattas i den sektorn? Vet du hur många som står helt utan hjälp/Får sina insatser begränsade?

    Swoosh, baby, swoosh.

    Alltså jag håller med dig MEN hon har lika mycket rätt till hjälp (OM hon behöver den och är berättigad) som den som inte har pengar. Nu tror jag dock inte hon är berättigad hjlp och tror inte heller hon skulle söka någon.

    Dessutom, är det inte bra att hon betalar för hjälp om hon vill och har möjlighet? Kanske dags att låta henne leva som hon vill och trivs.

   Varför ska hon ansöka om LSS som redan är så påfrestat och inte ges till närheten så många som behöver, när hon kan betala för det själv? Är väl jättebra om hon inte tar de skattepengarna utan istället löser det själv och betalar landet för det. Vår kära skattkista är inte oändlig you know.

  Vuxna människor som från början ens kommer på tanken att prata som vissa här gör om Isabellas barn kommer att rättfärdiga det beteendet in absurdum.

  Dumt av mig att tro nåt annat, jag lämnar detta nu.

   Tack för att du ändå orkade försöka här idag. Jag ska också ge upp det här kommentarsfältet nu.

  Oj. Feber , kräkningar, förkylning, acne occh sjukhusvistelse! Herregud, klart att det måste vara påhittat… Ingen människa har råkat ut för ovanliga saker som missfall, och allergier. Och KAN man verkligen vara både laktosintolerant OCH glutenintolerant?

  Hon har väl aldrig påstått att hon HAR Asperger eller autism fö, hon har väl sagt att hon har drag av det? Det är supervanligr, även om man inte ligger på spektrumet och speciellt om man gör det.

  Vad menar du egentligen? Vill du att hon ska visa upp läkarintyg om hon har feber? Efter hur många dagar?

   Det var en lista på rubrikord mm som funnits på Bellas blogg under de senare åren. De flesta orden har funnits i form av rubriker på blogginlägg. Listan är mest för att visa att Bella gärna åtminstone tidigare skrev om olika krämpor och diagnoser. Sen hon fick barn har det blivit mindre av egna sjukdomar. Många föräldrar kan nog vittna om detta. Får man barn så träder oron för den egna hälsan i bakgrunden. Eller borde göra det.
   Jag har inte för avsikt att diskutera varje enskild post på den listan som jag för övrigt väsentligen kopierat från Bloggbevakning där den funnits tidigare.

  Tycker det hon förmedlar är lite tragiskt. Uppmärksamhetsbehovet är enormt vilket redan syntes tydligt när hon I Paris klädde sig i den långa svarta Balmainklänningen och hon blev så glad över att några fotograferade henne. Samtidigt syntes det att andra som var där hade mera normala kläder på sig. Alltså inte balklänning. Det köpte reklamomslaget var i samma kategori. ”Balen” i London också. Oroande att så många kvinnor kommenterar kvinnors utseende på IG. Trodde kvinnor vill vara uppskattade för vad de kan och gör och inte för utseendet. Bilderna från Frankrike känns också ”ensamma”. sedan att en affärsperson skild sådan inte kan ha semester utan hjälp är sanslöst. Min syster har hög befattning, två barn det ena med ett handikapp och är skild. Hon klarar utmärkt att semestra med sina barn och hon har ingen hjälp hemma. Hon tycket det är avkopplande att städa och diska, då får hon ofta bra ideer.

  Ibland får jag en känsla av att Isabella skiljde sig för att bli av med barnen varannan vecka. Hon talar så varmt om den egentid hon alltid får när de är borta och hur effektiv hon kan vara då. Hade hon varit fortsatt gift med Odd hade ju det aldrig funkat. Hur hade hon gjort då egentligen?

   Bella har väl erkänt att hon tyckte att det var bara fördelar med att bli mamma på deltid jämfört med att vara mamma på heltid?
   Hon verkar i alla fall trivas med att ha (i praktiken) 30% mammaroll och 70% Bellaroll.
   Något dåligt samvete tycks inte förekomma hos Bella i alla fall när det gäller barnen. Hon har hundra ursäkter när det gäller varför hon väljer att satsa på sig själv, sina företag och sin karriär.
   Hur det ska bli framöver när bägge barnen går i skolan och loven blir längre återstår att se. Kanske bägge barnen ska ha skjuts till olika aktiviteter på vardagarna? Det blir i så fall Odd som får dra lasset och så får Bella öka på sitt team för att täcka upp – i synnerhet de veckor hon tänker vistas utomlands.
   Alla som har barn som passerat från förskola till skolan vet att barn i förskola är lätta att handskas med för ju äldre de blir desto mer krävs av föräldrarna. Åldrarna 6-10 år är extra jobbiga för då är barnen ofta för små för att göra saker på egen hand eller vara hemma själva.

   Instämmer! Sen tror jag att mycket handlar om att hon är ganska ensam… Hennes 2 kompisar har ju familjer själva. Man åker väl inte och semestrar med vänninor mitt i sommaren? Det är ju ganska dyrt även om man slipper betala boende…. Nej hon känns bara som stackars ”nyrika” flicka som inte har någon att leka med för hon ska leva i lyx varje dag….Då är det bättre med anställda då är man ju inte ensam…och sen slipper man så klart att laga mat osv. Hon bestämmer ju också allt ingen som kan önskat något annat då man är avlönad. Tragiskt helt enkelt. Men nu kommer ju hennes nya kärlek och leker med henne som tur är.

   Att lämna Odd tycker jag är Isabellas största misstag. Han verkade så snäll, normal och stod med fötterna på jorden. Han var rätt rolig också minns jag.

   Isabella lämnade inte Odd pga att hon slutade älska honom men hon älskade sitt jobb och sin ensamtid mer..

  Bellas senaste ord:
  ”Grundtanken är att fortsätta växa som varumärke internationellt men minska det privata för att få en mer trygg och hållbar vardag för alla inblandade. Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig.”

  Alltså hennes ord grundtanke!!! Gahhhh börjar bli lika vanligt som bygga bolag. Ledsen men börjar bli trött på hennes tomma prat hela tiden.

  Äsch min mamma och pappa har 6 ungar, varav 5 bodde hemma när jag va 4-8 år, min mamma tog oss 5 ungar helt själv och hittade på saker när pappa min jobba. Inte fan behövde hon ett team för att hantera fem ungar i olika åldrar haha.
  Hon hade i och för dig jävla pli på oss så man skötte sig exemplariskt när man va ute men ändå 😂
  Come on, ha ett team för två ungar som inte ens är några småbarn på de sättet, herregu, ja hoppas min man knackar mig i skallen om ja någon gång behöver ha två kvinnor som ser efter våra barn

  Vad jag tror: hon skriver inte om det för att verka mäktig, för att hylla sina anställda, för att framstå som rik osv. Hon skriver om det för att det provocerar och därmed genererar uppmärksamhet och klick. Hon har ju själv vid ett otal tillfällen berättat om att det är hennes strategi: varva inlägg som folk kan relatera till och som ger henne positiva kommenterar med provokativa inlägg som retar upp folk.

  Varför känns det som Bella är lite som hon klagat på att hennes föräldrar var i hennes barndom?!

  Sannolikt kommer en stor del av Isabellas sammanlagda inkomst från bloggen. Ju fler följare desto mer kan hon ta betalt för annonser och samarbeten. Inget nytt under solen. Om hon bara knegade på och levde som en vanlig företagare, och aldrig var kontroversiell eller stack ut med sina lyxiga och annorlunda (i alla fall i Sverige) levnadsvanor (som kanske tom är iscensatta, vem vet?) skulle hon troligen vara som vilken annan dussinbloggare som helst, med färre följare och lägre inkomster. Men nu är hon inte det eftersom hon för länge sedan knäckt koden och kommit på ett alldeles förträffligt och sätt att väcka uppmärksamhet och engagemang (precis det annonsörer efterfrågar). Hon brukar dessutom inte hymla om sina metoder. Önskar verkligen att jag själv knäckt samma kod för länge sedan och haft möjlighet att bygga upp en sådan kontroversiell story runt mig själv, för oh vad jag skulle vilja ha sådär många och engagerade läsare i min blogg 😉

   Tro mig, du kan va glad att du inte knäckt koden. Ett stort gäng följare är långt ifrån värt det.

  Kan dock känna att just Calle C inte ska kasta så mkt sten i glashus med tanke på att de hade två nannys samtidigt när Penny var liten för det var ”för jobbigt annars”…

   PLUS att von Schulman har fått mycket draghjälp i sin mediekarriär tack vare sitt efternamn!

   Nu använder han sin plattform till att mobba en 28-årig frånskild tvåbarnsmor som på egen hand (utan draghjälp av att växa upp i någon kändisfamilj) har byggt upp en verksamhet som omsätter strax under 100,000,000 kronor årligen.

   Då filmar Calle sin hund och säger hånfullt att där är mitt team! Snyggt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *