Stoppa Pressarna om Isabella Löwengrips ”återfall”

Ty häromdagen, när Blondinbella var på blixtvisit för att hämta sina barn till Frankrike-resan, åt hon lunch på en trendig krog inte långt från Stureplan. Till maten drack hon vad som rent optiskt absolut ger intryck av att vara rödvin.

Med reservation för att det faktiskt kan ha varit alkoholfritt vin – Stoppa Pressarnas researchteam arbetar just nu på att få fram en digital kopia av notan – så ser det ut att vara rödvin i glaset till maträtten som Isabella avnjöt.
– Vi sågs på Strandvägen 1. Det ösregnade massor och det var så himla mysigt att sitta där under markisen, skriver Blondinbella på sin blogg om det ödesdigra krogbesöket med en väninna.

Och om nu Blondinbella tog sig ett glas rödvin, som allt tyder på, så var det inte det enda återfallet som skedde där under markisen invid Strandvägen.

Isabella Löwengrip kanske är så förälskad i ”Sugardaddy-Erik” att hon slänger alla principer överbord – för Blondinbella blev helt crazy under lunchen och åt kött.

Stoppa Pressarna håller tummarna för att Blondinbella återigen klarar av att hålla sitt nykterhetslöfte. För den som känner att de behöver stöd kring sin alkoholkonsumtion finns professionell hjälp att få här. //Stoppa Pressarna

Alltså förlåt, men vad fan ÄR det här?
Återfall? Isabella är ingen alkoholist som tagit ett återfall! (vad jag vet i alla fall, men jag håller det som ytterst tveksamt och att Stoppa Pressarna i så fall skulle ha kännedom om det)

Isabella skrev att hon skulle ta ett vitt år, som senare visade sig bli 10 månader, men det är inget återfall!
Skulle jag helt plötsligt börja dricka alkohol igen så skulle det vara ett återfall eftersom jag är nykter alkoholist, men att bryta en vit period tidigare än vad man först bestämt är på sin höjd en insinuation på en sviktande karaktär eller på att man är lite princip-svag, men det är inget återfall.

Hela den här artikeln är osmaklig och ett hån, både mot personerna som omskrivs men även mot alla de som dagligen kämpar med ett missbruk där ett återfall skulle kunna ha både grava och ödesdigra konsekvenser.

Jag hade ingen aning om var min gräns gick för att känna att enough is enough vad Blondinbella anbelangar då jag inte riktigt känt att jag varit nära, men tydligen så var det här.
Med återfall. Surprise!
Att insinuera att hon är en alkoholist som tagit ett återfall samtidigt som de skriver att de pratat med en orolig vän till Bella om saken – är ingenting annat än smaklöst:

Om det du säger stämmer är det oerhört tråkigt. Isabella bryter sällan sina löften så något måste ha hänt, frågan är ju bara vad. Man vill liksom inte snoka och fråga om hennes alkoholvanor, säger en vän bekymrat.

Hur troligt känns det?
Isabella har ett fåtal vänner runt sig och jag tror ingen av dem skulle diskutera hennes alkoholvanor med Stoppa Pressarna.
Eller har de rotat fram en gammal klasskompis från mellanstadiet för ett uttalande?

Ja, nu har det hänt.
STOPPA PRESSARNA! (Pun intended)
Jag försvarar Blondinbella. JAG!
Lägg det här på minnet om du vill för det är ingenting som händer ofta.

227 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns dock onödigt att ge artikeln ytterliggare uppmärksamhet. Hade inte sett den om jag inte läst här.

  Svara

   Fast det är ju en del av jobbet med bloggbevakning, att rapportera och uppmärksamma artiklar om våra influencers – good and bad, bland annat just för att vi inte ska missa det? 🤷🏼‍♀️

   Svara

   Hon har ju själv berättat att hon dricker alkohol igen, så dom kan nog sluta rota efter notan…jösses.
   Dessutom hör och häpna så åt hon en råbiff. Det är ju något att bita i hihihi.

   Svara

   Bra att C äntligen reagerar. Synd bara att det ska hinna passera gränsen för vad som är ok ang BB, tusen gånger innan hon gör det! Då syftar jag på hennes egna inlägg om BB och främst de kommentarer hon låter stå kvar. Varför tillåta mobbing? Den här bloggens rykte dras ned av det.

   Svara

   Men jag känner typ att artikeln är iscensatt. Bra publicitet = all publicitet

   Stackars Hajen han trodde hon va på riktigt 🙈🙈

   Svara

    Fattar inte logiken…så om artikelupplägget är fejk lastar du objektet för det? Vad har den omskrivne att säga till om menar du?

    Svara

     Tror att MK menar att det är en story som blaskan har matats med av IL själv, eller hennes team. Hon kanske inte kommer låta sig intervjuas i svensk media längre men hon vill nog gärna bli omskriven.

     Svara

    Nej all publicitet är definitivt inte bra publicitet! Alltså gud så löjligt MK, eller H. Suck

    Svara

  Du håller med eftersom du kan relatera. Tänk alla andra gånger då du hånar och gör ned, pga det inte finns någon igenkänningsfaktor. Att tänka på…

  Svara

   Oavsett om man kan relatera eller ej är ju artikeln osmaklig!

   Svara

    Det är illa att Camilla inte har ett bredare perspektiv när hon bedömer vad som kan publiceras/stå kvar, och inte.

    Svara

     Exakt Malin!

     Svara

   Bloggen är som den är. Så länge det finns folk som återkommer så kommer hon ju fortsätta såhär 🙂 så eftersom du sett ”alla dessa gånger” och ändå kommit tillbaka så är du delaktig till att det fortsätter 😂

   Svara

    P, Hallucinerar du? Du svarar på saker ingen skrivit. Och skrattar 😳?

    Svara

     Tror nog det är du själv som hallucinerar, Ps kommentar var ju inte konstig?

     Svara

      P svarar på och citerar ett påstående ingen skrivit 😂😂😂.

      Svara

       P svarar väl på Malins inlägg? 😂

       Svara

        P förklara då vad detta var svar på? Ingen har skrivit ett ord om ”alla dessa gånger” som du citerar.

        ”så eftersom du sett ”alla dessa gånger” och ändå kommit tillbaka så är du delaktig till att det fortsätter 😂”.

        Tror du haft lite svårt att hålla reda på alla dina nicks och alla dina tusen kommentarer..

        Svara

         Jag är inte ”P” om det är det du menar. Jag uppfattade det som om P hänvisades till Malins kommentar ”alla andra gånger…” när hen skriver ”alla dessa gånger”. Det var iaf så jag uppfattade det. Skitsamma vet faktiskt inte varför jag engagerade mig i det här, sista dagen på semestern och allt. 😂

         Svara

   Malin
   Ja precis så. Det var det jag gick in för att också skriva.

   Vi får se om Bloggerskan får ett återfall. Det hade varit intressant.

   Svara

  Jsg fadtnsde mer för ”Isabella Löwengrip kanske är så förälskad i ”Sugardaddy-Erik” (..)”

  Svara

   Såg den där igår och fick samma otäcka smak i munnen. Reagerade på både snacket om återfall och sugardaddy. Så vidrigt skrivet. Nog för att det är skvallerpress som de flesta inser skriver ett reportage på en feltolkad hint men vad tusan!?

   Svara

    Förutom att Stoppa Pressarnas text är väldigt dåligt skriven, reagerar även jag starkt vad gäller påståendena om alkoholproblem och benämningen ”sugardaddy-Erik”. Sugardejting likställs av polisens prostitutionsgrupp med prostitution. Stoppa pressarna, liksom flera som kommenterat under tidigare inlägg här om Bella, påstår alltså på fullt allvar att Bella är prostituerad. DET borde verkligen ha passerat din gräns Camilla! Du borde ha en bredare vy av vad som är oacceptabelt att kommentera, än att enbart sätta gränsen där du blir personligt berörd, som av alkoholistpåståenden. Bra att du reagerar nu dock. Jag kan verkligen inte förstå hur du kan tycka att kommentarerna under de senaste inläggen om Bella här inte varit över gränsen. Det är inget annat än ren mobbning och mobbning är aldrig acceptabelt.

    Svara

     Håller med om allt Lucy!

     Svara

     Fast alltså var hittar du de där kommentarerna som påstår detta om sugardejting? Jag har faktiskt letat, även om jag förstås inte gått igenom varenda kommentar, de är ju så otroligt många. Vad jag menar är alltså att kommentarer här om Isabella Löwengrip skulle ha använta uttrycket sugardejting. För som du vet har många den senaste tiden haft svårt att få ihop ekvationen mellan IL:s inkomster och utgifter och när det då visar sig att hon träffar en mycket förmögen man så tror förstås många, jag också, att det kan vara förklaringen till att hon kunnat leva som hon gjort. Det behöver inte vara så, jag skrev själv en kommentar om att IL till exempel kan ha investerat på ett extremt lyckosamt sätt som inte syns i olika redovisningar. Men jag såg en väldigt klok kommentar om detta där det skrevs att hur lite vi än kan veta om hur det egentligen förhåller sig så kommer många att tro att IL får ekonomisk draghjälp och att det är lite synd. Jag håller med om det och tror att det bästa hon kunde göra vore att helt enkelt vara öppen med hur hon finansierat särskilt vårens extrema utsvävningar. Ibland är det bästa att redovisa allt, även om man inte har någon formell skyldighet att göra det. Att hon inte gjort det spär ju dessutom bara ytterligare på misstankarna om att hon får ekonomisk draghjälp. Förstår du hur jag menar? Att människor nu tror att förklaringen till IL:s väldigt kostsamma leverne de senaste månaderna har att göra med den nye mannen hon träffar är inte samma sak som att kalla deras förhållande för sugardejting. Folk tycker bara att de fått en eventuell förklaring till det de tidigare inte begripit sig på. Är det de kommentarerna du tänker på?

     Svara

      Jag har också sett flera kommentarer där sugarbaby skrivs om Bella. Läs de ca 4-5 senaste inläggens kommentarer, de om Bella då förstås.

      Sugardejting ÄR prostitution. Ni kan spekulera hur mycket ni vill men ni gör det utan att veta ett skit om hur de har det ihop. Lite magstarkt att påstå att ngn sysslar med prostitution utan att ha några FAKTA. Illa!

      Svara

       Cissi har ju öppet berättat att hon hade sugardaddy

       Svara

        Lika fånigt det (men cissi skämtar ju). På samma sätt som IL aldrig kommer vara ekonomiskt beroende av sin dejt kommer hellre aldrig cissi att vara det. Begreppet är helt bortkastat på båda två (även om IL säkert tjänar mer än cissi).

        Svara

         Cissi Wallin skrev en krönika runt 2011-2013 om sin sugardaddy hon på allvar skaffat. Den ligger ute på nätet. Hon ville så gärna kunna köpa dyra märken och dyra saker att hon umgicks med någon som hon tyckte direkt illa om.

         Bellas förhållande däremot vet inte någon något om.

         Svara

          Ursäkta, det har jag missat. Kanske hade cissi en gång i tiden en position som gjorde att hon kunde vara en sugarbabe. Men hon har det definitivt inte idag och inte IL heller. Ni som ens spekulerar kring det här begreppet med anknytning till dessa två har inte förstått vad begreppet betyder.

          Svara

          Men oooh vad är det du inte förstår 🙂 Du måste inte veta nåt om ILs relation för att förstå att hon inte är en sugarbabe i förhållande till nån…Det räcker med att titta på henne och vad hon har och gör. Läs på!

          Svara

          Om man inte är beroende av sin dejt för sitt materiella välstand är man ingen sugar babe. Hur rik dejten än är.

          Svara

         Hur mycket pengar måste man själv dra in för att inte vara en sugar baby, i en dejtingsituation? Om man lever på socialbidrag då? Jag menar, man borde väl klara sig på soc. Om jag vill ha ett lyxigare liv än jag har råd med, och därmed endast söker rika snubbar som står för lyxen, är jag då en sugar babe?

         Svara

          Googla Simon Häggström som är polis som arbetar med prostitution och som nyligen gått ut och poängterat vad sugardejting verkligen är. Sugardejting är precis detsamma som prostitution. Läs på om vad det är innan ni skriver ointelligenta kommentarer om att det är vad Bella gör.

          Svara

           Jag har inte sagt någonting om Bella. Jag vill veta vad som gäller, generellt. Är jag en sugar baby/lyxprostituerad om jag aktivt söker en rik man som kan betala för lyxbiten i mitt liv?

          Henrietta, läs först tidningen Amelias artikel om sugarbaby’s, och sedan Simon Häggströms reaktion på den. Media rapporterade om detta för inte så länge sedan. Finns även på Simon Häggströms instagram.

          I verkligheten är det personer som på olika sätt är väldigt utsatta, oftast unga utsatta kvinnor, som hamnar i prostitution/sugardejting.

          Svara

           Så mina frågor förblir obesvarade. Jag har varit prostituerad. En lyxprostituerad faktiskt, då jag endast ville ha en högre levnadsstandard än studiemedlet kunde ge mig.

           Då har du ju just besvarat din egen fråga och gett ett bra exempel på sugardating /prostitution (lägger ingen värdering i det). Så vad vill du att nån annan ska berätta för dig?

           Men jag var inte i en utsatt position. Jag var inte tvungen att ligga för pengar. Hur är jag ett bra exempel då, om alla alltid babblar om utsatthet och stackars kvinnor som är så illa tvungna att sälja sig, även fast dom har inkomst från annat håll, som soc t.ex? Eller har faktiska jobb, men tjänar extra vid sidan av genom att sälja sig.

           Fast det var du ju. Du skriver att du var student på studiemedel som ville leva high fly utan egen cash. Det gjorde ju dig till ett rätt enkelt byte för nån med pengar. Att du själv var med på den här transaktionen förändrar ju inte det faktum att du var i underlage gentemot snubbarna du träffade och hade du haft mera pengar kanske du inte träffat dem alls?

         Du missade ett viktigt ord – hade. Vilket innebär att inte i dag, utan någon gång för länge sedan.

         Svara

       För det första varför skriver du ”ni”? Förstår du inte vad jag skriver? Vänligen räkna inte in mig bland de som eventuellt kallar förhållandet sugardejting.

       Det är just de senaste dagarnas kommentarer jag läst. Jag hittar inte ordet sugardejting där. Kan du inte skriva namnet på den som kommenterat och klockslag?

       Sen tror jag nog att många skulle må bra av att fundera över vad sugardejting egentligen betyder. I begreppet ligger att den part som på olika sätt får förmåner befinner sig i en kraftigt underlägsen position och därför kan bli utnyttjad. Det är knappast fallet med IL eftersom hon tjänar bra själv, där handlar det i så fall om att hon kan ha fått hjälp med vissa utgifter. Det är just av de här orsakerna jag gärna skulle hitta de kommentarer du skriver om, för har ordet sugardejting uttryckligen använts så är det fel.

       Svara

        Carina det finns många sånna kommentarer!

        Svara

         Du får läsa igenom kommentarerna igen helt enkelt.

         Svara

         Men kanske har ”Carina” raderat en del sådana kommentarer nu då.

         Svara

          15,51, precis vad jag tänkte också 😊.

          Lamt försök att hävda att kommentarerna inte finns, när alla sett dem.

          Svara

          En gång till med det här tramset att jag skulle vara någon annan än just Carina och det blir riktigt korkat. Jag heter Carina, skriver alltid under mitt namn. är en vanlig läsare av den här bloggen och har alltså inga befogenheter att ”radera” vare sig det ena eller det andra. Om det sedan finns fler som heter samma sak kan jag ej bedöma.

          Svara

           Du skriver väldigt likt CC och tycker samma, går i försvar osv… Jag tror även samma om Leoni, Curre m.fl. Så du kan hävda att du är en vanlig läsare och heter Carina men det tror inte jag på ändå.

           Haha! Den här bloggen blir bara roligare och roligare. Men eftersom det inte går att svara den som svarat på den här kommentaren (som jag alltså skrivit själv) så får jag väl svara mig själv. Vilket säkert garanterat kommer att leda till ytterligare spekulationer om min så kallade ”slit personality”. Uppriktigt sagt – vad är fel med många här.tid

           Men då kör vi och det här är alltså ett svar till den som svarade på den här kommentaren:

           Återigen är jag mig själv och bara mig själv – som alltid. Om du ändå tror att jag inte är det så är jag ledsen att jag måste bli lite oförskämd och kalla dig för det du i så fall är – stendum.

           Ett tips till slut också:

           Försök att debattera sakfrågor och att detta dessutom på ett seriöst sätt så ska du se
           att det går lättare i livet.

       Enda skillnaden mellan henne är att hon inte är beroende av en man men bra dejtar miljardärer för att själv ta sig till nästa nivå. Så klart hon inte är nån sugarbaby men att säga att hon inte bara är ute efter rika män pga statusen är fel.

       Svara

      Fast det är ju många här som skrivit att han skulle vara en sugardaddy, och att SP skriver det är otroligt osmakligt. Hon har väl möjligtvis fått låna hans privatjet men att han skulle betalat hennes semesterhus har jag svårt att tro – hon hyrde ju ut sin villa för en filminspelning och fick mycket pengar för det, har ni glömt det. Dessutom tjänar hon pengar på samarbeten, föreläsningar, investeringar och aktier. Hon påstår inte att hon är superrik heller. Klart att han säkert bjudit på vissa saker precis som det brukar gå till i de flesta förhållanden. Tror säkert t ex Läckberg bjuder Simon på en del, ungefär samma sak då eller?

      Svara

       Hon måste inte vara stenrik men hon har tillräckligt på banken för att aldrig bli en sugar babe. Fjantigt.

       Svara

        Precis, sugardejting är prostitution. Stoppa pressarna är ett stort skämt som ingen borde läsa.

        Svara

         Jag har läst ett stort antal idiotiska kommentarer om att Erik skulle vara hennes sugardaddy. Vadå inga sånna kommentarer?

         Svara

        Man blir inte en sugarbaby automatiskt om har ett förhållande med en rik man. Är det så svårt att greppa? Otroligt.

        Svara

      Min svarskommentar fastnade i modd märkligt nog hmm…

      Svara

      ”Carina” då har väl du raderat dessa kommentarer nu då kanske för det har förekommit en hel del sådana här.

      Svara

     Beror också på beroende och makt förhållande mellan den som betalar och den som inte gör det. Ju mer ekonomiskt oberoende eller på samma nivå parterna är, ju mindre passar beteckningen.

     Svara

  Det här kan bli en underhållande tråd.

  Svara

   På vilket sätt? Alla håller ju bara med om att artikeln är osmaklig 😝

   Svara

    Det finns många som gottar sig.

    Svara

     Du verkar få gotta dig själv

     Svara

    Sugardaddy? Va. Det var inte trevligt. Kul att dom är kära.

    Svara

   Tråd 😂 Det är ett kommentarsfält

   Svara

  Håller med dig! Hon måste kunna gå ut och äta utan att det blir rubriker! Det är också fel av henne själv att säga att hon ska vara nykter ett år och vara singel ett år och så stämmer sedan inte det med hennes handlingar! Det är fel att kalla henne alkoholist även om hon har festat en del!
  Hon borde släcka ned sina sociala medier helt som hon skulle göra efter Almedalen!

  Det måste vara total nyhetstorka! Eller?

  Svara

   Nej Storyteller det är verkligen inte fel av henne att ändra sig.
   Dessutom är det ju ingenting som drabbar dig.
   Och ingenstans har hon sagt att hon ska ”släcka ner sina sociala medier helt”
   Tror du har lite problem med läsförståelse.

   Svara

    Läsförståelse är märkligt svårt för vissa. Bra skrivet 12.48.

    Svara

    Det var en åsikt att för att vara rädd om sig släcka ned sociala medier for a while!
    Triggade och taggade det dig? Why? Nej jag har inga bokstavskombinationer vad jag vet! Däremot är jag tvåspråkig och mina vänner säger att bokstäverna kan hoppa och byta plats, ibland tänker jag på engelska och skriver sedan på svenska!

    Svara

     Bokstavskombinationer?

     Svara

     Har jag påstått att du har någon bokstavskombination?
     Läsförståelse betyder att man förstår det man läser. Det gör uppenbarligen inte du.
     Du har fått allt om bakfoten. Vilket betyder att du missuppfattat det du läst.
     Tack d /

     Svara

      Jag förstår inte vad jag har missuppfattat! Det får väl då stå för dig då som har missuppfattat!? Vad? Jag har ingen bokstavskombination!
      Tycker inte om att bli påhoppad när det inte finns någon anledning! Läsförståelse är något man lär sig i sjuårsåldern och eftersom jag försörjer mig som skribent sedan trettio år, så hoppade du på fel person men önskar dig en fin fortsättning på kvällen och själv njuter jag av livet!

      Svara

       Världens längsta mening faktiskt

       Svara

    Nej, det är verkligen inget fel att ångra sig och är absolut inget återfall.

    Svara

   Nej det är inget fel av henne att säga och skriva i sin blogg att hon har en ambition att vara nykter/vit i ett år, eller tror att hon kommer vara singel i ett år men sedan ändrar sig och bryter det, som alla andra kan göra, fullkomligt normalt och det är inte att ljuga. Varför borde hon släcka ned sina social medier? Nej det har hon inte sagt att hon skulle göra efter Almedalen, inte heller att hon ville anställa Greta. Vad får vissa allt ifrån?

   Nyhetstorka eller ej men det verkar vara en trend nu och ett sätt att få klick att skriva om IL, och då nedlåtande och leta fel.

   Svara

   Spännande formulering att ”det är fel av henne” att säga att hon ska göra ngt i x antal månader och sen bara göra det i y antal månader. Är det alltid fel att ändra sig? Får ingen annan heller ändra sig om ngt i livet? ”Jag hade sagt att jag skulle jobba här hela mitt liv men så blev jag olycklig av jobbet, mwn jag kan inte byta jobb för det är FEL att ändra sig när man sagt en sak!” IL kanske har uppnått det hon ville med sin vita period, vad vet vi. Hon kanske hellre ville vara kär än hålla sig singel i ett år. Jag gillar verkligen inte IL, men vafan, låt henne vara lite som folk är mest för fan. Låt henne ändra sig, göra misstag, bli kär i ”fel” person och få ett sug efter nåt hon sällan äter. Det är väl befriande, om något.

   Svara

  dom tog ju inte heller med citatet från hennes blogg för nån månad sen där hon skrev att hon faktiskt dricker alkohol igen.

  alla som kallar dig mobbare, kommer dom få den där sajten nedstängd nu? den är ju 100000 ggr värre än vad du någonsin kommer skriva.

  Svara

   Den är värre men den tar ju sin inspiration härifrån, likaså Hänt, de har ju till o med gjort artiklar baserat på vad vissa skriver, påstår och gissar i kommentarerna härinne.

   Svara

   ”Imorse när jag vaknade hade jag en lättare huvudvärk efter kvällen. Jag är inte så van med alkohol men har börjat tagit ett glas ibland, jag var utan i över åtta månader. Planen var ett år men åtta månader räckte gott och väl. Ska jag vara helt ärlig är det inte så stor skillnad på livet med eller utan. Jag hade lika roligt utan alkohol. Men nu tar jag ett glas för att det är gott. Ett kallt glas chablis är ljuvligt ibland.”
   https://www.isabellalowengrip.se/2019/06/07/ett-crazy-dygn-i-nyc/
   Fat Bella hade dessförinnan fått obesvarade frågor på bloggen angående om hon börjat dricka alkohol igen.
   Frågorna kom under våren och pågick ett par månader innan Bella skrev ett klarläggande 7 juni.
   Och hennes ”vita period” började tydligen 28 august 2018:
   ”Jag vaknade upp med lite huvudvärk imorse. Jag som annars sippar på ett glas under kvällen drack tre igår. Ett glas champagne på fördrinken och två glas vin under kvällen. Det är inte ett hållbart tempo när man har ett liv som innebär mycket restaurangbesök men det var så härligt igår och måndagen kändes plötsligt som en fredag. Hur ofta går man ut med Balmain i Italien?”
   Så hon var ”vit” ungefär åtta månader om man antar att hon tog sig ett glas då och då från maj.

   Svara

    Argus?
    Och det är ju precis vad hon själv skriver i citatet du klippt ut, 8 månader.

    Svara

     Precis. Och jag bevisade det 🙂
     Alltid en god idé att kolla upp Bellas påståenden.

     Svara

      Argus. Bra om du läser det du citerar innan du försöker hitta fel 😂😂😂.

      Svara

       Om du ska komma med anklagelser vore det på sin plats att du utvecklade vad det är för fel du hittat.
       Skulle jag inte ha läst igenom citaten? Vad har jag inte sett? Att hon själv skrev åtta månader?
       Jag försöker inte alls hitta fel utan i detta fall bevisa att det Bella skrev var korrekt. Ibland stämmer faktiskt inte hennes uppgifter i bloggen mot varandra över tid.

       Svara

        Argus, läst vad du skrivit. Du gjorde bort dig, går inte att bortförklara.

        Svara

         Jag begriper fortfarande inte vad detta handlar om.
         Eftersom ingen förklarar för mig utan fortsätter att trolla så går jag vidare i livet.
         Kommer säkert snart något annat vi kan käfta om.

         Svara

  Bra Camcam! Stoppa pressarna är ju inte kloka, har tänkt det ett tag att vad f-n håller de på med, vad är det för nötter som jobbar där?! Låter som barn som skriver och hittar på och inte förstår ironi och vrider och vänder. Galet vad sjuka grejer och påhitt de skriver, inte bara detta finns mycket annat bl a det de hittar på om Pernilla W också som att det är en massa som är arga på henne i Marbella, och att de pratat med personer som uttalat sig alltså så löjliga påhitt.

  Att insinuera som om någon är alkoholist och hitta på att de pratat med ”orolig vän” och att kalla personer saker är så lågt. Hoppas Isabella anmäler det. Bra att du sa ifrån även om jag tror att du vill ha många och elaka kommentarer, att du har en baktanke.

  Svara

   Stoppa pressarna 🤦‍♀️. Största nerköpet att skriva för den sajten? Förstår att ingen skriver under en ”artikel” med namn.

   Svara

    Inga intelligenta människor direkt, eller människa är väl D Nyl*n som skriver/driver det. Skäms varje gång man läser något de skriver. Jäkla lögner de sprider, rena påhitt och gissningar. Så sjuka och löjliga saker de skriver, vrider, överdriver och hittar på. Pinsamt.

    Svara

     Vänder gör de ju också!

     Svara

  Som jag skrev tidigare kändes dessa två inlägg långt under ”normal” nivå. Det är så man undrar varför? Vill man provocera fram en reaktion och i så fall varför? Sitter man men annan information som man vill få möjlighet att konfrontera IL med?

  Svara

   Nej. Man vet ju att hon skapar intresse så man måste inte ha nåt att skriva om. Kungafamiljen brukar vara ett paradexempel, oftast handlar inte skvallerartiklarna om nånting utan man spinner vidare på att någon av dem kliat sig i huvudet kl 15 typ.

   Svara

  Fruktansvärd artikel. Riktigt låg och osmaklig

  Svara

  Har läst lite på stoppa pressarna tidigare men nu verkar de ju helt gå bananaz! Är som de verkligen är ute efter att trycka till folk. Både il men även Pernilla Wahlgren fick sig några slängar. Nog för att skvaller kan vara snaskigt men detta var ju rena förtalen. Hoppas den sommarvikarien inte får förlängt.

  Svara

   IL och PW är deras klickbeten. Sjuka påhitt de skriver, vrider, överdriver, gissar och hittar på. Galet.

   Svara

   Precis! Det är säkert ngn sommarvikarie som gått långt över gränsen…

   Svara

  Tänker också på vad de skriver om hur hon platstaggar sina bilder.
  Ja, troligtvis är det för att Saint Tropez låter flashigare men låt säga att alla hot och förföljelser hon råkat ut för faktiskt är äkta(jag har ingen aning), då har jag full förståelse för att hon inte taggar exakt vart hon befinner sig. Vill man söka upp henne och åker till St teopez så lär man inte hitta hennes hus där liksom

  Svara

   Men hon har ju själv lagt ut annonsen för huset hon hyr. Restaurangen hon var på igår kväll taggade hon i detalj. Så, nej det finns inga hot och förföljer. I alla fall inte just nu och tydligen är det värt att riskera nya stalkers mot att få flasha var hon är och gör.

   Svara

    Jaha okej, dåså

    Svara

     Anonym, snälla sluta bomba VARJE inlägg med dina elaka kommentarer.

     Svara

      What? Vad har jag skrivit som är så elakt?

      Svara

       Ge dig.

       Svara

        Du kan ge dig!
        Jag tyckte inte det var något konstigt med att IL inte platstaggar exakt vart hon är med tanke på de hot och förföljelser hon berättat om. VAD var elakt med det?

        Svara

         Jag förstår faktisk inte heller. Tyckte inte att din kommentar var elak.

         Svara

          Personen skriver massa kommentarer i olika namn, många av dem väldigt elaka.

          Svara

           Ehhh… vet du hur många som kommenterar under Anonym här inne? Vääääldigt många. Med andra ord så är det någon av de andra hundratals anonyma, JAG gör det INTE

           Dina kommentarer utmärker sig faktiskt väldigt tydligt.

           L, då vill jag gärna veta vad för elaka kommentarer jag skrivit

           Det vet du ju, sluta.

           Nä, sluta nu. Du skämtar med mig.

           Anonym 1717. Är du samma Anonym som anklagade mig häromdagen för att vara samtliga,Anonym i ett annat inlägg? Foliehatten ser inte bra ut på dig ska du veta.

           Haha, någon annan har alltså enligt dig redan sagt till dig ”Anonym” vid annat tillfälle om alla dina elaka kommentarer som du skriver, och nu gör jag också det, är inte DET i sig bevis på att det syns vilka kommentarer du skriver oavsett olika nicks? Hur skulle jag och den andra personen annars veta att du är du, förklara gärna det..

           Haha, någon annan har alltså enligt dig redan sagt till dig en annan dag om alla dina elaka kommentarer du skriver, och nu gör jag också det, ÄR inte DET i sig ett väldigt tydligt bevis på att du är du? Hur skulle vi annars veta att du är just du, förklara gärna det..

           Tyvärr men foliehatten är upptagen, den hör till den som alltid skriver jättemycket elaka kommentarer under en mängd olika nicks.

    Snälla Jennie… Nej vi får hoppas att det inte finns hot och någon som förföljer nu men vi det att det funnits det så lägg ner med ditt snack om ”värt att riskera nya stalkers” – så osmakligt Jennie, skäms. Om hon inte taggar var huset ligger så klagar ju folk och menar att hon bluffar och ljuger, och på restaurangen var hon inte ensam, tror dessutom inte hon taggat det i realtid utan efter. Man får förstå att kändisar som IL och PW kanske inte alltid vill precisera exakt var de befinner sig, men gör de inte det så anses de ljuga.

    Svara

   Faktum kvarstår, hon taggar Sainte-Maxime i alla fall de senaste bilderna på IG.

   Svara

    Ja hon har börjat med det för annars så klagar ju Stoppa pressarna på att hon ”lyxbluffar” – de har ju skrivit att hon ”lyxbluffar och luras” genom att skriva St tropex ist för St Maxime.. suck alltså så sjukt, det är ju i det området och hon är ju även i St Tropez liksom.. dessutom så är det ju i St Maxime som kungafamiljen har sommarboende så det borde vara fint nog.

    De påstod ju också tidigare att Bellas sommarhus kostar henne en miljon – de gissade det antagligen för att de sett att huset kostar 200 k för en vecka – inte så att veckopriset är samma alla veckor liksom, brukar bli lägre pris för flera veckor så jag gissar att hon betalat max 500 k. Så jag undrar om Stoppa pressarna också ”lyxbluffar” iaf verkar de bluffa en hel del. De skrev ju dessutom själva att Perrellis lyxhus låg i Marbella men när PW skriver Marbella så anser de att hon lyxbluffar, men deras hus ligger i samma område liksom hehe.. Asså.

    Svara

     Det räcker med ett reklaminlägg i veckan för att finansiera hushyran och alla kringkostnader. Den här veckan tackar hon läxhjälpen Albert för hjälpen, förra veckan stod VaccinDirekt för semesterkostnaderna.

     Svara

      Jaha. Då vet vi jennie.

      Svara

  Fuck, det där lät bara osmakligt. Osmakligare än att hon skulle ha en ”sugardaddy” för det lägger jag ingen som helst vikt vid, hon gör som hon vill

  Svara

   Finns nog inte en chans på jorden att hon blir utnyttjad.

   Svara

   Du vet inget om deras förhållande.

   Svara

  Äntligen 👏🏼👏🏼 Känns ärligt skönt att du kan stå på hennes sida ibland också! Det ger mycket mer trovärdighet i allt du skriver om henne!

  Svara

   Haha

   Svara

    Kände du att din kommentar var viktig?
    Tillförde den något vettigt? Eller har du brist på ord?

    Svara

   Så känner jag också, kritisera Bella för allt övrigt hon hittar på men man borde inse att Camilla har en gräns för vad hon anser är acceptabelt och det är enbart av godo. Bra Camilla.

   Svara

    Det är bra men det har gått alldeles för långt gällande Bella från Camillas sida. Sunt förnuft efterfrågas i betydligt större utsträckning. Det är som att Camilla är blind för hur intensivt hon går på samma person.

    Två gånger har Camilla efter kritik skrivit att hon insett att hon gått på för hårt med Bella, och lovat bättring. Istället har Bellainläggen och de elaka kommentarerna som tillåts eskalerat. Låtsades hon bara ha kommit till insikt för att slippa kritiken?

    Svara

     Tomma ord men vem vet, hon kanske börjar tänka till lite mer nu. Man får hoppas att godheten vinner över ondskan

     Svara

      Tveksamt eftersom hon tidigare sagt att hon förstått, första gången var för längesen.

      Hur svårt kan det vara? Inläggen om Bella ger kanske många kommentarer (klirr i kassan), men är det viktigare än att skärpa till sig och sluta trakassera Bella?

      Svara

     Bra skrivet G!

     Svara

  De som skriver dessa artiklar måste vara helt sjuka. Pernilla Wahlgren läste upp någon om henne som de skrivit i sin podd och jag trodde på riktigt det var en skämt artikel. Helt stört.

  Svara

  ”Tar” man ett återfall? Man ”får” väl ett återfall?

  Svara

   Nej man tar. Det är ett eget beslut och inget man råkar få.

   Svara

   Nej man tar ett återfall. Man väljer själv.

   Svara

  – Stoppa Pressarnas researchteam arbetar just nu på att få fram en digital kopia av notan –

  😂😂😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Svara

   Det måste väl ändå vara ett skämt?
   Vore väl enklare att läsa hennes blogg, där hon har berättat att hon dricker alkohol igen?

   Svara

   Förstår inte hur hopplöst efter de är. Bellsa har ju själv basunerat ut att hon dricker igen.

   Svara

    Du använder dricker fel. Bella är ingen alkoholist. Punkt.

    Svara

     Källa på det? Punkt.

     Svara

      Varför antyda att hon är alkis när hon inte är det?

      Svara

  Det är knappast Sveriges vassaste pennor som jobbar på ”Stoppa Pressarna”….

  Svara

   Just det och de påminner om folket som skriver här i kommentarsfälten.

   Svara

    Vi kanske skulle börja jobba där då och börja pta betalt… Är det inte skillnad på anställda och vi/de andra..?

    Svara

     Personen här som skriver majoriteten av kommentarerna själv borde få betalt. Börjar tro att det är Camcam själv som kämpar sig blå med att fylla kommentarsfälten 😊. Sättet att skriva är misstänkt likt Stollis, men med motsatt åsikt om Bella. Ingen annan skulle väl palla att skriva så många kommentarer.

     Svara

  Att en sådan blogg/tidning (vad är det..?) ens får vara kvar? Det är ju rena skräpet och skitsnack.

  Svara

   Och nu är jag inget Bella-fan, inte ett dugg. Men detta är fan osmakligt att sådana skvallerblaskor gör så & ingen stoppar dem? Vad fan är det för människor som läser den skiten?

   Svara

    Ja, det vore bättre om det fanns en myndighet som kunde bestämma vad som får publiceras och inte så att den enskilde medborgaren slipper tänka själv.

    Svara

  ADHD/anonym snälla lägg av med dina sjuka kommentarer. Du har redan fyllt halva kommentarsfältet! Dina åsikter är unkna och bittra och du verkar vara en väldigt obehaglig person som skriver så många, så elaka kommentarer under nästan VARJE inlägg. Det märks tydligt på hur du skriver, det verkar du oförmögen att förstå.

  Svara

  Är inget fan av Bella av anledningen att jag inte gillar ljugande och kappvändande.
  Det gäller även denna gång. Isabella är ingen alkoholist, och sättet man uttryckt sig är osmakligt och ren lögn. Hoppas det blir konsekvenser för skribenterna.

  Svara

   Jag tror att de vill provocera fram en reaktion för att de har information som de vill konfrontera henne med. ILs blogginlägg ”Locket på” tror jag är lite damage control.

   Svara

    Så otroligt ologiskt. Varför skulle man inte kunna konfrontera henne med informationen utan den framprovocerade reaktionen på den substanslösa artikeln? Makes no sense.

    Svara

  Den här kommentaren bör raderas.

  Svara

  Det som är lustigast med deras ”stolta avslöjande” är väl att hon redan i juni berättade själv att hon avbrutit sitt vita år. Har de inte gjort sin research?

  Svara

   Ja, efter två månader av frågor på bloggen om just det ”Dricker du alkohol igen?”.
   Man får intrycker att hon gärna ville att ovissheten och misstankarna skulle få puttra ett tag och ge trafik till bloggen.
   Inga svar under två månader och sen i början av juni förklarade hon sig.
   Bella style.

   Svara

    spelar ingen roll. Poängen är att hon gått ut med det och att artikeln är sjukt vinklad och konstig.

    Svara

    Marita hur är det relevant? Artikeln är skräp.

    Svara

     Jag skrev inte om artikeln utan om det faktum att Bella mörkat under två månader att hon börjat dricka alkohol efter en paus på åtta månader istället för ett år som hon tänkt sig från början.

     Svara

      Hon har inte mörkat det…

      Svara

       Bella svarade i alla fall inte på frågor bland kommentarerna på bloggen.
       Men varför skulle hon just svara på frågor om hon drack alkohol när hon aldrig svarar på några frågor över huvud taget?
       Men om det är att mörka kan ju diskuteras förstås 🙂

       Svara

      Kan man verkligen kalla det för att mörka när hon inte har någon skyldighet att informera om sina egna livsval?

      Svara

  Vad är det där Stoppa pressarna för slaskigt skit? Så oerhört löjligt och oförskämt att vinkla det så här😬

  Svara

   Den här bloggen är ofta SP:s inspirationskälla. Skulle säga att de ständiga negativa inläggen om Bella, här är på exakt samma nivå som artikeln från SP.

   Svara

  Hur är hennes vikt relevant?

  Svara

  Vad har Camilla sagt om kommentarer om utseendet? Har du glömt bort det?

  Svara

  Herregud. Jag tycker Isabellas sätt att använda sitt varumärke är mycket intressant att följa, och hur hennes bolag går.

  Men: Vad hon äter och dricker behöver väl ingen lägga sig i, inte heller hur hon är med sina barn eller vem hon eventuellt är ihop med.

  Vilken skitartikel på Stoppa Pressarna.

  Svara

   Håller med alla är bara avundsjuka på isabella som är jättefin. Barn och hundar älskar henne och alla som inte gör det är bara avundsjuka idioter!!!!

   Herregud vad alla är avundsjuka, Isabella är världens besta bella och alla artiklar som skriver illa om bella är skitartiklar. Man borde strejka så att dessa tidningar tvingades att lägga ned med en gång!!!!

   Svara

    Vill man vara ifred på semestern behöver man inte gå ut och berätta vart man ska bo! Isabella vill ju ha publicitet annars skulle hon ju inte posta sina inlägg vare sig på instagram eller någon annanstans! De flesta människor vill vara ifred! Normalt!

    Svara

     ?

     Svara

  Stoppa Pressarna är en klass för sig. Jag förstår att DN behöver vistas i Marbella med tanke på dyngan som publiceras. Jag kan dock inte förneka att man skrattar halvt ihjäl sig stundtals, åt både titlar och innehåll. Stalkingen av Grete Qviberg med sambo i biosalongen kan ha varit veckans höjdpunkt!😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈

  Svara

  Stoppa Pressar är ju bara fabulerat.

  Lyssna på Wahlgren&Wistams två senaste poddar om Pernillas boende i Marbella. Fantastiskt kul när de dissekerar ”bevakningen” Då blir det än mer banalt och infantilt.

  Och nej, skulle aldrig klicka på skiten.

  Svara

  Det ösregnade massor!!! Tillskillnad från igår då det ösregnade lagom. Hejdå.

  Svara

   Sorry för OT men det är nödsittation!! Jag skulle behöva faxa ett viktigt papper till min bankman i Zürich. Vet du eller någon annan var man kan få tag i en fax.

   Svara

    Biblioteket?

    Svara

    Det är inte ett fox du tänker på?

    Svara

     Du måste vara full. Hoppas det för din skull.

     Svara

  På tal om sugardaddys.. varför tycks män som väljer kvinna efter hennes fysiska attribut bli så förolämpade/ställda över att kvinnan valt dem för pengar…? Ingen väljer ju av kärlek i det scenariot.

  Svara

   Blir de verkligen det? Är de ute efter äkta kärlek själv?

   Svara

  Bellsan har nu varit ute och partat två kvällar under sin barnvecka. Känner bara avsmak för henne som alltid sätter sig själv i främsta rummet.

  Svara

   Hu så hemskt. Vi kan väl passa på och momshama alla mammor som går ut och har roligt på kvällen när barnen sover. (barnvakten till trots)

   Svara

    Om man har sina barn varannan vecka (inte ens det) och ändå väljer att gå ut och festa två av de dagarna, ja då har man faktiskt problem…

    Svara

     Skulle vara spännande att veta var just din expertis på området kommer ifrån…

     Svara

     Du kan väl anmäla till soc eftersom det är så stort problem i ditt tycke.

     Svara

      Ja det tycker jag. Vi borde alla börja anmala mammor som ses på restaurang utan barn. Sen funderar jag på det här med mammor på jobbet? Kan det verkligen vara okej?

      Svara

     Mitt hjärta blöder men inte för ILs barn…hur kan kvinnor 2019 efter allt tjat om strukturer och 50 års emancipation för att inte tala om metoo (jag har ju hellre ett gubbslem till chef än dig) på riktigt uttrycka saker som ”om en MAMMA går ut två ggr under sin BARNVECKA har hon problem”. Och hur kan din kommentar ha fått 27 likes? Fattar inte hälsar konfunderad 40 åring.

     Svara

      Personen ger sig själv likes med vpn.

      Svara

   Fruktansvärt. En mamma som går ut. En MOR. Jag förstår det inte, hur kan man bli så egoistisk. Err….

   Svara

  ”Jag hade ingen aning om var min gräns gick för att känna att enough is enough vad Blondinbella anbelangar då jag inte riktigt känt att jag varit nära … ”

  Fast du har ju skrivit här på bloggen, efter kritik, att du gått för långt. Bland annat har du skrivit att gränserna långsamt flyttats fram och därför har du inte reagerat, att ditt omdöme här brustit gällande skriverierna om Isabella med mera.

  Var detta bara ljug då?
  Eller har du glömt bort det här? 🤔

  Svara

   I vad andra publicister skriver, inte i anonyma kommentarer.

   Svara

    Varför är det lika många Bella-inlägg med sjukt elaka kommentarer fortfarande? (Med undantag sommar).

    Du brast i ditt omdöme, det håller jag verkligen med om, och det gör du i allra högsta grad fortfarande.

    Att låta kommentarer om att Bella har en sugardaddy och alla riktigt elaka kommentarer om hennes kropp, utseende och allt möjligt omöjligt osv stå kvar, är så lågt. Det ÄR mobbning. Varje dag.

    Svara

  Denna artikel måste väl klassas som förtal? Dels för mannen som benämns som sugerdaddy men också pga att IL påstås vara alkoholist som fått återfall.

  Svara

   Artikeln var väldigt taffligt skriven men rörandes den påstådda alkoholismen så ska man inte glömma att IL satt i svensk TV som 17åring och försökte försvara sitt alkoholdrickande och att hon i sin första bok mer eller mindre slängde sina päron under bussen för att de druckit alkohol hemma och därmed mer eller mindre gjort henne till alkoholist.

   ILs förhållningssätt till sanningen har alltid varit liberal men det är hon själv som tidigt påstått att hon var/höll på att bli alkoholist.

   Svara

    Nej Ewa hon har aldrig kallat sig alkoholist.

    Svara

    I sitt sommarprat antydde hon att pappan hade alkoholproblem i samma andetag som hon pratade om att de hade (kontroll)besök av soc hemma hos pappan.

    Svara

  Du är ganska elak själv, nä inte ganska utan riktigt elak. Han heter Erik och Bella är inte behov av någon som betalar för henne, hon har nog pengar själv som du förmodligen inte har.

  Svara

  Och nu över till något helt annat: https://www.instagram.com/griploov/

  Svara

   Det kontot bör också anmälas. Anmäl!

   Svara

   Tidigare har det ju spekulerats om det var hajen som drev det där kontot – intressant Isf med senaste captionen om att utpressa partner som hjälpt till att tvätta pengar 🙂

   Svara

    Hajen var min första tanke när jag läste. Både språket och humorn påminner starkt om honom. En rätt bitter haj dock …

    Svara

    Jag hoppas att det är hajen😊 Jag tycker genuint om honom och tycker att det är vidrigt att se hur Bb behandlat honom. Jag tror att han kommer förr eller senare visa vad han går för.

    Svara

   Stackare, verkar inte gå så bra att ragga följare här inne? Och bara runt 20-30 likes på bilderna. Kämpa…

   Svara

    Sorry darling, inte jag som står bakom kontot. Kämpa på!

    Svara

   Viidriga trakasserrier, personens syfte är ju att förstöra för Bella, smutskasta henne, göra narr av och få folk att tro saker och sätta henne i sämre dager. Samma person som startade fejkade Hermine hold-kontot, med samma syfte. Sjukt besatt människa måste det vara som lägger ner den tiden. H verkar ju otäck och besatt, är det inte han så är det ju CC (CG), CS el SE. Det där med 80-talslåten tyder på någon av de tre senare, och sättet att skriva och uttryck känns igen. Det är ingen tvekan om att det är någon av dem fyra iaf, tror mest på CC. Går ju att spåra… Om flera anmäler kontot så kanske kontot försvinner, bara att trycka på de tre punkterna och så vidare, går på ett kick.

   Svara

    Personens syfte är att driva med Bella. Inget annat.

    Svara

  Jag reagerade också över den artikeln. Kändes extremt konstig. Vill Isabella bryta sitt vita år tidigare så är det ju upp till henne.

  Svara

  Ändå ingen som tror på något Isabella Löwengrip säger.

  Svara

  Är det bara jag som undrar lite över det här med vännerna. Hon säger att hon är rädd att bli ensam – Ja, inte så konstigt om hon blir det när hon bokar in vännerna att komma, sedan bokar av dem för att vara ensam med barnen som hon säger.. Och sedan visar det sig att det är för att frigöra tid för nya pojkvännen. Och festa med alla andra utom de som är kvar hemma och som hon bokade av. Hade hon varit min vän hade nog vänskapen avslutats där. Jag hade blivit så ledsen.

  Svara

   Bara ännu mer elakt svammel från din sida.

   Svara

   Jag har haft samma tankar — hon verkar inte vara lätt att ha att göra med. Jag har själv sagt upp bekantskapen med folk som inte kan hantera vänskap, ingen mening att lägga ner tid och energi på sådana människor.

   Svara

    Håller med. Det är inte vänskap. Är det så man vill ha det så skall man säga rakt av, men det verkar som att Bella tror att hon kan behandla vänner som hon vill iom hon då och då betalar och bjuder på det ena och det andra.

    Svara

     Och sen säger hon i sommarpratet att hon blir av med vänner och att hon inte riktigt förstår varför…

     Svara

      Tror inte hon prioriterar vänskap om man skall vara ärlig. Så hon vill hon inte ens lägga tid på att analysera och förstå.

      Svara

   Det är väl dock inte så konstigt om hon ville ha lite ensam tid med ny pojkvän, och inte heller att hon ville ha lugn tid ensam med barnen. Festa med alla andra? Så ofta verkar hon inte varit och festat, och det är ju skillnad på att ha gäster dygnet runt och på att åka iväg stunder och träffa vänner. Det var väl förmodligen inte helspikat med vänner kanske utan bara lösare planer kanske.

   Svara

  Lite OT och kanske ointressant men ville ändå dela, jag känner det företag som Löwengrip hade sin almedals-middag på. Tydligen varit massa strul med betalningen för lokal (de har alltså i skrivande stund inte betalat för middagen och lokalkostnader, svåra att nå. Velat att företaget gjorde ca 60 shotglas till middagen med kort varsel (företaget är ett glasblåseri som gör allt sitt glas av en person, handblåst) och en del gäster tog med sig dessa som ”gåvor” dock är detta inte heller något som Löwengrip betalat för utan bara har sopat under mattan…

  Svara

   Är det ngt som företaget kan gå till media om? Inte första gången Bella har skippat en faktura tyvärr.

   Svara

   Åh herregud.. hoppas inte någon tidning nappar på detta nu utan fattar att det kan vara någon som skriver detta för att jä-las och smutskasta Löwengrip. Fakturor brukar annars betalas i slutet på månaden eller månaden efter för övrigt.

   Svara

    Löwengripföretagen har inte det bästa ryktet när det gäller deras betalningsvilja. Det finns leverantörer som inte vill göra affärer med dem av just den anledningen.

    Svara

     Tror inte på det utan bevis. Särskilt inte när det skrivs här bland vissa som kommenterar gör allt för att vara elaka.

     Svara

  Dåligt skriven, men innehållet var väl inte så hemskt. Tror C bara tar åt sig för att det är något personligt liksom. Jag själv som inte haft själv eller anhöriga med missbruk kan inte bry mig mindre liksom. 🤷‍♀️

  Svara

   Liksom liksom… Jag har varit uppe väldigt många timmar, skyller mitt eget kassa språk på det. 🤦‍♀️

   Svara

  Vissa vet inte mycket som kallar det återfall. Skrattretande, nästan lika skrattretande som att kalla sig nykter alkoholist i 30 år.

  Svara

  Bella är totalt gränslös !
  Kommer ni ihåg hennes blogg inlägg där Sally inte hade fått åkt Vika karuseller hon ville pga hon var för kort ?
  Bella skrev .jag brukar övertala eller muta människor för att få min vilja .
  ( ni ska veta vad några sedlar i handen kan göra skillnad )men här tog det stopp. Sally fick inte åka karusellen . Jag blev irriterad med släppte det sedan . Detta var ändå innan det slog runt helt i skallen på människan . Hon borde veta att försöka muta är straffbart ….. men vad gör miss yellow ? hon skryter om det . Men så klart hon kan ju göra sånt pga alla sina påhittade diagnoser .

  Svara

  Här känner jag lite att ”vem bryr sig?” Och att ”ta fram notan för att kolla om det är alkoholfritt vin eller inte” alltså kom igen, det är ju nästan läskigt :p

  Svara

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.