Isabella slopar sin ”no face-policy”

Men det är också en anledning till att jag aldrig kommer att visa mina barns ansikten, det kommer bli färre bilder på dom överlag på grund av situationer som dessa. //Isabella Löwengrip

Så här skrev Isabella på sin blogg 2017 – att hon ALDRIG kommer visa sina barns ansikten – och lik förbannat så har hon publicerat en bild på Gillis, där man ser väldigt mycket av hans ansikte, både på bloggen och Instagram
Är ”hotbilden” mot Isabella så pass låg att det inte längre finns någon anledning att skydda barnen, eller finns det en annan anledning måntro?

Men…med facit i hand så borde jag inte ens bli förvånad över det här eftersom Isabella bryter mot sina ”aldrig” på löpande band och med samma frenesi som Anna Book blockerar folk på Instagram.

Vad tror ni just den HÄR kovändningen beror på?

333 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad det beror på? Svikande besökssiffror.

  Svara

   Men snälla.. du som har sån koll borde väl ha sett liknande bilder tidigare och veta att det inte är första gången man ser lite lite av Gillis ansikte. Svikande beökssiffror här kanske så att det behövdes lite Bella-shaming igen här?

   Svara

    Money talks😎

    Svara

   Precis min tanke

   Svara

    Ingen kovänding alls! Och jag tror detta fjantiga vinklade inlägg är pga svikande besöksiffror här, så CC behövde ett skammande Bella-inlägg för att få upp siffrorna här.

    Svara

     Jag tror och hoppas att det går väldigt bra för Bloggbevakning, men att CamCam numera tar framgången för given. Inläggen saknar ofta kvalitet och jag upplever det som om det är längesen CamCam kom med något nytt eller intressant.
     Gällande Isabella så är jag inte så förtjust i henne och ja, jag tyckte det var spännande att läsa om alla hennes knasigheter. Jag tror att vi alla vet att hon vrider och vänder på allt och att man ska ta allt hon säger med en nypa salt. Men att hon nu går emot något hon sa 2017 känns bara pinsamt. Mycket kan hända på två år.

     Svara

      Och jag menade såklart att det är pinsamt att ta upp det här och nu 😊

      Svara

       Nu var det iofs bara någon vecka sedan hon sist nämnde att hon inte tänkte exponera barnen så mycket som idag utan mindre…

       Svara

        Nämnde hon barnen specifikt? Nej.

        Svara

         Jo.

         Svara

          NEJ!

          Svara

           Det gjorde hon faktiskt inte.

           Skrik inte. Du har ändå fel….

           ”Det jag ska fundera över är hur jag ska göra med mina sociala medier. När jag kommer tillbaka från semestern har jag tänkt att ta bort .se och bara skriva på engelska från .com. Med större närvaro i USA känns det mer naturligt. Däremot behöver jag klura på min instagram. Jag behöver hitta ett annat förhållningssätt överlag som är ännu mindre personligt. Barnen växer och det finns en säkerhetssituation vi alltid måste förhålla oss till.

           Var i det citatet står att ”hon inte kommer exponera barnen så mycket som idag utan mindre”?
           Hon nämner gällande instagram att hon ska hitta ett annat förhållningssätt överlag som är mindre personligt”.

           Barnen nämner hon ju som en orsak till att bli mer personlig, men aldrig hur hon ska bli det. Hon skriver alltså inget om att visa barnen mindre.

           Kritisera gärna på ett sakligt sätt, men hitta inte på.

           Sam: Läs hela texten igen, särskilt den kursiva så ser du att det är exakt det hon säger.

        Då tycker jag att det i sammanhanget ska nämnas att senast Camilla skrev och gormade om att Isabella bröt mot sin policy att inte visa barnens ansikte var när hon skulle göra Ralph Lauren kampanjen med Sally. Det var en ren spekulation från Camillas sida. När kampanjen sen kom ut så visar det sig att man aldrig ser Sally ansikte.
        Har Camilla nämnt det? Nej.

        Svara

        Hon gör så ofta för attfå igång en diskussion: först säger hon A och någon vecka efter säger hon B som är raka motsatsen till A. Tänk att hennes liv är så tomt att hon måste iscensätta sånt här.

        Svara

      Håller med. Camillas inlägg, särskilt gällande Bella där det finns SÅ mycket vettigt att ta upp, har dalat. Känns som 3-minuters inlägg för att få ut det och ja, få igång kommentarerna såklart. Lathet.

      Svara

       Vad är själva meningen med att varje dag, inför massa följare, hacka på en och samma person i över ett år? Vill gärna ha ett seriöst svar på det!

       Alla har förstått att Bella ljuger en hel del och överdriver mycket. Det finns det många fler som gör i betydligt större utsträckning men om dem är det helt tyst.

       Blivit besviken på din totala avsaknad av medmänsklighet gällande Bella.

       Svara

        ”Alla” har inte förstått eftersom hon fortfarande gör samarbeten som bygger på falska siffror. Samt att vi dagligen ser folk både här och på hennes blogg som blåögt tror allt hon skriver.

        Svara

         Nu var det inte det som var poängen?

         Svara

         Är det bevisat att hon ingår samarbeten på ”falska siffror” eller det är slutsatsen ni har dragit?

         Svara

          Det finns inga bevis för det. C hävdade det en gång men vägrade svara på om hon hade bevis för det. DET skulle Bella kunna anmäla C för.

          Svara

           Va?

           Du skrev vid ett tillfälle att hon använt falska siffror i avtal med företag. På frågor om du hade bevis för det svarade du inte.

           Flera skrev att du inte kan skriva så utan bevis på att de falska siffrorna verkligen använts i samarbeten med företag. Du svarade inte heller på det.

           Jo, det är klart jag kan – den enda jag behöver visa mina källor för är min chefredaktör – precis som alla andra publicistiska enheter.

           Vad är då anledningen till att du inte visar avtalet? Du brukar annars vara väldigt snabb med att lägga upp allt du kan om Bella.

           Du bedriver en högst subjektiv skvallerblogg där du varje dag lägger upp negativa ofta hånande inlägg om Bella. Det har du gjort i mer än ett år.

           Din trovärdighet går därför inte, och speciellt inte när det gäller Bella, att jämföra med ”andra publicistiska enheters”.

           Jag skulle aldrig lägga upp någonting som riskerar att avslöja en källa, men så länge min chefredaktör – sett alla bevis mm på det jag skriver om så kan jag publicera. Det gäller för övrigt på alla mediala plattformar. Min chefredaktör är den enda som kan kräva att få se alla dokument och veta vilka mina källor är, och om jag inte haft på fötterna så hade jag inte kunnat publicera någonting. Han är ansvarig utgivare och den som ytterst är ansvarig för innehållet på min sida och han skulle ALDRIG godkänna att jag publicerar någonting jag inte kan backa upp med källor och liknande.
           Precis som alla andra medier med utgivningsbevis.

           Jag kan skriva mina egna reflektioner och åsikter om influencers och saker de gör, men när det kommer till avslöjanden som exempelvis Bellas statiskt så måste jag kunna backa upp allting till 100% – annars får jag inte publicera.

           Förstår du nu eller ska jag försöka igen? 🙂

           Bloggbevakning 20:43
           Försök igen, men med en kortare text. Vet du inte att folk inte orkar läsa långa noveller? De slutar läsa ungefär halvvägs och sedan gissar de vad resten av texten handlar om.

           Varför blir du så otrevlig C?

           Jag kan tycka att du som dagligen kritiserar alla andra, bör kunna ta kritik. Du är faktiskt väldigt dålig på det.

           Alltså Camcam du är så manipulativ… du tjatar om din ansvarige utgivare, som om du har några säkra källor och bevis för det och att han godkänner allt pyttsan… dessutom är det INGET som helst skydd för dig utan du kan bli anmäld och dömd för förtal ändå, eller han då och det kan du nog lita på att det händer snart. Du har förtalat Isabella MYCKET och många ggr. Handlar inte om att ha källor heller, förtal kan det vara ändå vilket du själv förklarat och skrivit ett antal ggr. För att du har en ansvarig utgivare så kommer du inte undan det. Tyvärr. Hoppas du faller hårt!

           För att inte ha en aning om vad du pratar om så har du förbluffande mycket att säga… 🤓🤓🤓

           Det var inte som du c skriver att bella uppgav fel statistik i intervjuer som ifrågasattes, utan huruvida c har kontraktet som visar att siffrorna angetts fel i avtalen med företag.

           Ett kontrakt kan ett företag lika gärna ha lämnat ut till dig, det behöver verkligen inte vara en privatperson. Varför skulle du behöva skydda företaget som källa om nu Bella agerat brottsligt mot dem utan deras vetskap? Det borde ju ha polisanmälts.

           Undanber mig spydigt nedvärderande svar.

           Om en person ber om källskydd för att våga lämna ut information så får hen det. Att bryta mot det är ett brott mot grundlagen, oavsett vad DU anser om saken.
           Du må vara av en annan åsikt, men ta och kika runt lite på nätet och se vad källskydd innebär och också vad det innebär att bryta mot det. Din kommentar är nämligen full av felaktigheter och okunskap och då är det svårt att ha en diskussion i ämnet.

           Dessutom camilla, om du nu inte kunde visa bevis för att du måste skydda din källa, hur kunde du då skriva om det på bloggen. Då förstår ju isåfall, enligt din logik, de inblandade vem källan är bland de inblandade.

           Nej, min text var så pass generellt skriven, just för att undvika det.

         Men du vet väl inte hur kontakten är mellan henne och hennes samarbetspartner. Dom kanske vet hur det ligger till. Dom kanske tycker det är bra som det är. Vad vet du?

         Svara

        Men hon påtalar ju även andra ”influencers” märkliga beteenden?

        Svara

         Jovisst, men inte lika intensivt och nedvärderande som det görs i Bellainläggen. Bella får mera skit kastat på sig än övriga som granskas. Anna Book får också onormalt mycket skammande mot sig.

         Svara

       Fast vi förlåter Camilla! Är ju sommar och allt. Ni vet väl de stora dagstidningarnas sommartorka varje år.. händer inte mkt på sommaren när folk är lata och lediga. Bloggbevakning förblir Sveriges bästa blogg!

       Svara

        Har inget med saken att göra vilken årstid det är. Moral har alla normalt funtade året om.

        Svara

         Bloggen är ju trots allt det som ger Camilla lön och då kan man förvänta sig att hon gör ett bra jobb – även om det är sommar, man skaffat hundvalp mm.
         Jag saknar den CamCam som var en fena på att leverera grymma inlägg.

         Svara

   Vad vore vissa utav dessa influencers utan sina barn. När ska de börja respektera sina barn och vare sig skriva om dem eller vissa foton av dem. Givetvis går det ingen nöd på dessa ungar, men de kanske inte kommer att uppskatta exploateringen av dem när de är äldre.

   Svara

    Håller helt med. Såg Odd och barnen på Gröna Lund för typ två veckor sen. De stod före mig i kön till en karusell. Försökte komma på varför jag kände igen honom och kom på det efter ett tag. Såg flera som kollade noga på barnen. Antar att barnen är medvetna om det, men undrar om de frågar varför folk tittar?

    Svara

   Jag funderar om det är riktigt rätt att en del bloggare gör reklam för tex barnkläder. Barnet har ju inget att säga till om. Fick själv jobba efter skolan med min mamma. Då hon hade extrajobb t o m efter gymnasiet. Min syskon slapp men för mej var det bara att följa med. Tycker inte det var rätt av min mamma.

   Svara

    Nej, grundregeln måste ju vara att föräldrar försörjer sina barn och inte tvärtom. För vissa influencers, som i princip bara gör reklam för barnrelaterade grejer, undrar man hur väl den principen efterlevs och hur mycket av familjens försörjning som rent krasst bärs upp av barnet.

    Svara

   Hon kan lägga ut bilden för att hon är leklysten också. Bara för att bella vill leka så har man inte rätt att klaga!!! Alla måste kunna få ha rätten att leka.

   Svara

  Att hon lägger ut den beror väl främst på att hon vill provocera.

  Sen kändes la bilden ganska riskfri, även om den gick emot hennes princip. Tror ju knappast att nån kommer att känna igen barnet på stan pga den där bilden

  Svara

   Provocera? Ja verkligen provocerande med en bild på ett barn som ligger och ritar, eller inte. Tänk att vissa blir provocerade av allt, undrar varför och undrar vad hon får skriva och visa för bilder utan att det anses vara provocerande? Kan inte heller se att hon gick emot någon princip för övrigt. Inte första gången vi ser lite av en profil liksom.

   Allt detta leta fel på Bella och skamma henne för allt hon gör och vända allt till fel börjar bli löjligt. Eller ja det har varit löjligt länge faktiskt. Sjukt. Genom att C gör detta inlägg så skickar hon fler besök till Bellas blogg gissar jag.

   Svara

    Ja alltså jag själv blir inte provocerad, men man behöver ju inte va Einstein för att räkna ut att många andra kommer att bli provocerade. O det tror jag att hon passar på att utnyttja 😊

    Svara

    Om hon lever under sånt hon som hon säger gör så tycker jag det är provocerande. Hade jag varit hennes exman hade jag varit rasande.

    Svara

     *om hon lever under sånt HOT som hon säger att hon gör.

     Svara

   Jag såg faktiskt barnen på gröna Lund för ca två veckor sedan å kände igen dom direkt

   Svara

    Kanske för att dom var med Odd?

    Svara

     Såg iof barnen innan jag såg Odd! Frågor på det?!

     Svara

  Men snälla.. är detta en kovändning tycker du? Ser man så mycket av hans ansikte tycker du? Lite har vi ju sett tidigare så ingen större skillnad. Hon har fortfarande inte visat sina barns ansikten full front så hon har inte slopat nånting hur mycket du och vissa önskar det och vill hitta fel. Trams.

  Svara

   Så här mycket har något av barnens ansikten inte visats tidigare. Finns absolut en tanke bakom att I publicerar denna bild på G. Allt hon gör är genomtänkt.

   Svara

    Precis, hon tvekar alltså inte för att använda och exploatera sina barn för sin egen vinning skull.
    Fräscht! 😬

    Svara

     Lika fräscht som alla andra bloggare då, och andra kändisar.. med skillnaden att Isabella inte exploaterar sina barn i samma mängd som andra. Jättehemskt att hon skrev om sin son och visade en bild, där man inte ens ser ansiktet mer än lite lite – Hon har således för det första INTE slopat något eller brutit princip, OCH vi har visst sett ungefär så mycket/lite tidigare. Vad kan hon visa och skriva om i sin blogg utan att det ska vara något fel? Ni hittar ju fel i allt och vänder allt till fel? Så vad kan hon skriva och visa utan att det är fel och anses vara provokation?

     Svara

      Fråga excelbladet.

      Svara

       😂

       Svara

  Säkerligen

  Av någon outgrundlig anledning har IL tidigare valt att hålla, vad jag tror, ett löfte till O att inte exponera barnen.

  Att hon väljer att bryta det löftet är inte särskilt häpnadsväckande.

  (Spekulationer såklart Ang löftet)

  Svara

   Var svar till TRH kl15.06..

   Svara

   Enligt inlägget får man alltså inte ändra sig, inte ens två år senare. Då har man gjort sig förtjänt av ytterligare ett hånande inlägg?

   Den här bloggen borde verkligen vara mer konsekvent när det kommer till vem/vad som hånas av vilken anledning.
   (Och varför ens håna? Någon? På en stor blogg? Det går att skämta med finess. Men det är en annan fråga).

   Om det nu är en sådan katastrof att ändra sig efter två år, så kan jag meddela att sommartorkan här nått sitt slut. Jämför Cissi Wallins insta, poddar, krönikor och blogg- och ett himmelrike av material kommer att öppna sig! Där sker dock totala omvändningar väldigt frekvent, oftast inom en betydligt snävare tidsram än två år och dessa rör stort som smått. En viktig skillnad är dock att det där även förekommer betydligt mer lögner, också de rör stort som smått.

   Svara

    Saken här är inte att hon ändrat en åsikt om huruvida hon vill ha löshår eller inte, utan att hon nu struntar i något hon tidigare uttryckt sig väldigt starkt mot. Dessutom upprepade gånger. Något som många också uppskattat eftersom det handlar om exponering av barn och deras integritet. Vilket är rätt sällsynt i dagens sociala medier bizz. Att inte visa barnens ansikte kändes för mig som en sån sak hon faktiskt INTE skulle vända kappan i vinden för. En faktisk och genuin princip. But I guess not

    Svara

     Att Bella ändrat sig försvarar inte ännu ett i raden av alla negativa rentav taskiga inlägg om henne.

     Svara

      Fast hon har ju inte ens ändrat sig – hon visar fortfarande inte barnens ansikten mer än så lite som i detta fallet då, vilket även hänt tidigare. Ska det påpekas att Kenza ändrat sig också, ska hon häcklas för sin vändning? Är det provokation att hon visar sitt barn, gör hon det för att provocera – hon har ju tidigare skrivit att hon inte kommer visa sina barn men nu visas barnet hela tiden? Provocerar hon?

      Svara

      Men denna sida är inte Bellas Fan sida
      Varenda tidning / bloggare / journalist återskapar Bellas själv egna lögner och hitte på värld . Tex i dagens stora klimat snack så går Bella ut och gapar att folk ska flyga mer ?
      Är det då så konstigt att alla snart gör parodier , gör narr av hennes uttalande och sago blogg ?? Är tyvärr väldigt tveksam o
      det är ett medvetet val av Bella att spela mindre begåvad eller om hon faktiskt är det på riktigt 🤔 vill inte tro att det hon gör och säger idag kommer hennes barn att läsa om sedan . Vad kommer de att anse om en mamma som sagt tex jobbet är prio 1 , hon är skapt för att vara affärskvinna men inte mamma .Lögner hon sagt om deras pappa , familjen sin och även vänner . Men såklart så tänker inte barnen sedan utan … hon är ju rik i alla fall …. eller var 🤔
      Vill du läsa om Ros så läs Bellas blogg , här sitter nog de flesta som tillhör de som insett . …. Är saker för bra att vara sann … då är de oftast inte det heller .

      Ursäkta stavning och grammatik . Är gipsad höger arm och dessa mobiler är ett helvete då … allt blir fel 😡😡
      PS något tips vart man lägger armen / gipset när man ska sova , en bra sov ställning ? tungt och i vägen hela tiden 😕

      Svara

     Glömmer aldrig när Cissi sa att hon var alkoholist, när hon skulle starta PR-byrå, bli stå uppare etc.

     Svara

      Stand up har hon väl dock kört en del på södra teatern?

      Svara

  Hon visar Gillis bara för att provocera. Hon vet ju att det kommer att ifrågasättas pga vad hon sagt tidigare

  Svara

   Bellas sociala medier har verkligen gått på tomgång senaste månaden.
   Man kan ju tycka att även under semestern borde hon kunna skapa content.
   Och då menar jag inte förprogrammerade samarbeten som har blivit mer och mer patetiska senaste månaderna.
   Men det är förstås knepigt eftersom när barnen är i huset kan hon inte visa dem utan en hel massa krångel för att inte exponera mer av ansikten än hon önskar och när barnen inte är i huset verkar det som att Bella inte kan visa någonting alls. Vi vet ju varför förstås.
   Men detta måste vara ett dilemma för Bella. Klämd mellan två barn som inte får exponeras och en man som inte vill vara med på bild. Inte lätt att vara influencer då. Hon får trösta sig med en klunk kollagen och en hummerstjärt.

   Svara

    ”En klunk kollagen och en hummerstjärt” 😂

    Svara

    Tror Simon skötte bloggen, den har fått en rejäl törn sen dess.

    Svara

     Ja, det har gått rätt mycket utför med hennes konton sedan han drog. Sant.

     Svara

      Undrar hur han har det och om han trivs hos sin nya arbetsgivare? 🤔
      Känns som han lämnade i rättan tid innan korthuset rasade…

      Svara

    När hon brutit med Erik kommer de igen; kommentarerna att hon inte kunde vara självständig i relationen, då han dikterade villkoren, och breda ut sina vingar. 🤣

    Svara

     Japp, here we go again!

     Svara

      Eller hur 😂😂😂
      Samma person som elakt maler och maler igen om Bella som dålig mamma, Bellas alldeles för rika kille, Bellas opassande klädsel, killens opassande klädsel, Bellas utseende osv osv.

      Hur blir man så bitter och elak?

      Svara

     Samt något om att de skulle starta ett projekt ihop inom fastigheter men att tajmingen var fel så hon hoppade av i god tid 😂

     Svara

     Det blir intressant att först se vilka livsförändringar och absoluta sanningar som förhållandet med honom för med sig för henne. Med hajen var det öppet förhållande (VIKTIGT att inte äga varandra trots att det sticker i ögonen på alla stackare i vanlig parrelation) och blockchain.

     Svara

      Min analys är att hon redan förändrats till ett försök att vara enkel: uppskattar semester, ser på netflix, börjar lägga ut foton på sig med mindre smink, ”ofönat” hår. För att matcha killen som går på restaurang i Nikedojor. Icke att förglömma att hon bryr sig om välgörenhet och fått vänner som brinner för miljön (äventyrsJohan).

      Svara

       Och inte minst att hon ska bli mer privat, samt synas mindre i media.

       Svara

      Hajen tränade och åt hälsosamt, det tog Bella efter under deras förhållande.

      Och sedan hon började dejta ES så har hon har skippat träningen, börjat kolla på Netflix samt börjat äta kött och dricka alkohol igen.
      Så nu vet vi vilka hans levnadsvanor är 😉

      Men stackars osäkra människa som alltid måste anpassa sig efter sin aktuella partner. Hon har ju noll stake och rättar sig bara efter männen i sitt liv!
      Och när det inte funkar längre så sågar hon dem vid fotknölarna.

      Nä, det kommer inte bredas ut några vingar i det här förhållandet heller (bara ben) och det beror enbart på henne själv.

      Hon behöver verkligen jobba med sitt inre istället för att lösa det med självsäkerhets-quickfixs i form av väskor och designerklänningar.
      Det hjälper nämligen inte, den flackande blicken syns ändå.

      Utan hon måste hitta och komma till roten med sina beteenden för att bli starkare i sig själv, om hon nu ska bli världens mäktigaste kvinna.
      För ingen man kommer ta henne dit, inte ens en miljardär.

      Hur som helst, ska bli spännande att se vilka fler ”Bella-förändringar” det blir framöver 😊

      Svara

       Fint att du trots att du kallar henne ”stackars osäkra kvinna” alltid skriver de elakaste kommentarerna om henne.

       Svara

        Elak?
        Jag bara tolkar och analyserar det hon själv lägger upp i sina sociala medier.
        Hm, men då måste ju Bella vara elak mot sig själv?
        Och ja, det är hon eftersom hon går emot sig själv och sitt inre vid varje karlsbyte.
        Mäktig är inte något du blir, utan något du är.

        Och det var dit jag vill komma med det förra inlägget.
        Tack för att du hjälpte till med slutpoängen! 😊

        Svara

         I tidigare inlägg la jag också märke till dig eftersom du skrev sjukt elakt om Bella. Som Kurtin men även som allt annat du kallar dig.

         Svara

     Hon kommer inte att bryta med honom. Så länge han vill så kommer hon också att vara ”förälskad”. Gissa varför.

     Svara

    Curre vad rolig du är och slutklämmen är suveränt kul😅.

    Svara

  Vill inte ens spekulera i det, who knows. Däremot reagerade jag på hennes egen insta bild, hon brukar ju se glad/lycklig/utmanande ut, men här ser hon nästan ledsen/olycklig ut (undrar om det ok eller räknas det som kommentar på utseende, om så är fallet ta bort denna kommentar Camilla).

  Svara

   Hehe när det gäller kommentarer om Bella utseende så är allt okej här…

   Svara

    C har faktiskt tagit bort en hel del negativa kommentarer om Isabellas utseende.

    Svara

     Ja typ tre dagar efter de skrivits. Allt om att hon blivit tjock till elaka kommentarer om hennes hy. Camilla har även varit aktiv i kommentarsfältet när dessa kommentarer skrivits så hon kan inte dra att hon ”inte sett dem”. Det är bara att det blir ännu fler kommentarer=sidvisningar. Jag gillar ej blondinbella men det finns gränser för alla förutom henne.

     Svara

      Du har i alla fall lärt dig styckeindelning, alltid något.

      Svara

       Så roligt skrivet! On point 👍🏻!

       Svara

        Menat till 19.24.

        Svara

      Lite trist bara att du drar upp detaljer

      Svara

      Den här bloggen vore inte så stor utan bellainläggen där mobbarna tillåts gå loss som förrymda rättsmedicinpatienter.

      Det är väl därför c hela tiden duckar för frågan om varför hon tillåter mobbing, och varför hon trots påstådd insikt om att inläggen om bella gått överstyr, ändå fortsätter.

      Svara gärna!

      Svara

       Hur låter du själv?
       ”förrymda rättsmedicinpatienter”
       Wtf! 😕

       Svara

        Tycker det var en passande korrekt benämning på de få otäckt elaka personer som sprider dålig stämning hela dagarna.

        Mår dåligt av att läsa allt ni skriver.

        Vill också veta hur c rättfärdigar sin besatthet av att hacka på bara en person dagligen i flera år när hon erkänt att hon gått över gränsen och utlovat bättring!

        Svara

    Är du förvånad?

    Svara

   Tycker det var en väldig fin bild.

   Svara

    Det tycker faktiskt jag med. Och han ser sådär härligt brun ut, på ett såntdär sätt som bara barn kan bli.🙂

    Svara

   Om man jämför bilder på Bella nu och för några år sedan så tycker jag att hon ofta ser olycklig ut numera. Tidigare tyckte jag att det liksom var mer ”liv i ögonen”. Nu ser hon så ”tom” ut i blicken (tycker jag)

   Svara

    Hon framstår som en vilsen människa. Vill verka mäktig, men allt fler ser igenom hennes lek.

    Svara

    Jag tänker att hon försöker efterlikna sina inspo och idolbilder på Marilyn och Brigitte. Kolla på dem så förstår ni.

    Svara

     Exakt. Om Desenio finns kvar om 100 år kommer världens befolkning köpa en poster på Isabella. Goals.

     Svara

    Tror hon är väldigt ensam och olycklig
    Den här våren har nog inte varit så lätt
    Hajen
    Simon
    Osäljbart skönhetsbolag
    Inte flytta till flådiga lokaler
    Massflykt från personalen
    Stalkers
    Kritik i främst Expressen
    Schulmanklanens hämnd
    Fler som fattar att hon bara byggt luftslott som vanligt
    Dessa ständiga resor med jetlag och insomningstabletter som en affekt av det
    Osv….

    Svara

     *effekt

     Svara

     Hon hade ju också ett val att stanna med Hajen – en kille som kanske inte var så stenrik som hon trodde, men som uppenbarligen älskade henne och ville vara med henne.
     Hon hade valet att vara ärlig och ödmjuk och hade på så vis kunnat klara sig undan en del av den negativa publiciteten.
     Resor och arbetstempo är också självvalt.

     Svara

    Inte så konstigt om hon är trött och ledsen iofs – tycker dock hon är fin på bilden, och hon behöver väl inte le alltid, då är ju det f ö fel – tänk dig själv att bli häcklad varje dag i bloggar, skvallersajter, tidningar, och folk som mobbar och skriver elakheter på sin egen blogg och instakonto – det kan nog göra vem som helst trött och ledsen. Måste vara fruktansvärt påfrestande och pssykiskt stressande att bli så påpassad, häcklad, vinklad och förvrängd, och att folk klagar på vad man än gör, vad man än gör och hur man än gör så är det fel – det skulle göra mig sjukt trött och ledsen.

    Svara

     Pls, hon saknar förmåga att bry sig om sånt.

     Svara

      Exakt, och även hon har ett val – hur vill jag framställa mig själv?

      Svara

      Det är otroligt vanligt att dölja osäkerhet med en spelad självsäkerhet. Det skrev ju du förlåt Kurtin, själv en taskig kommentar om här ovanför.

      Svara

     Hon bryr sig inte, tro mig. Ju mer det skrivs om henne desto gladare blir hon. Om vad spelar ingen roll. Förvånande att många inte fattat det ännu.

     Svara

      Och det vet du?

      Svara

    Vem som helst blir olycklig av att läsa alla elaka kommentarer vet du.

    Svara

     Var till Intresseclubens fanclub dvs även C/elin/mia/kurtin/geek/saga/li/tove osv, ja du vet.

     Svara

   Kanske den imagen hon vill sända ut? ”Framgångsrik, men på en bekostnad”

   Svara

    Kanske det. Tidigare var hon superkvinnan som jobbade dygnet runt och inte behövde ledigt. Gasa gasa gasa. Nu har hon väl iaf minst 2 ggr under tiden hon varit i Frankrike, skrivit att hon verkligen behövde semester. Men vem vet, det kanske är en tillfällig image att se på netflix och lata sig vid poolen.

    Svara

   Håller med det är ngt riktigt creepy i den bilden 😳

   Svara

  Camcam du är inte ett dugg bättre än stoppa pressarna. ”är hotbilden så pass låg att det inte finns anledning att skydda barnen..” Really? Skrev du verkligen det där? Så lågt Cam, som om hon inte skyddar sina barn eller sätter sina barn i fara pga en sådan bild. Så sjukt löjligt Camcam. Skäms! Patetiska vidriga människa. Bra att många iaf fattat på sistone att du själv ligger bakom många och de mest kritiska kommentarerna om IL, och du är väl inne på hennes blogg och mobbar också. Stört besatt.

  Svara

   Moget inlägg

   Svara

   Din besatthet av att försvara Bella hela tiden är sååå sjukt…. du sitter bara och väntar på att få hugga Camilla. Det du gapar på henne om är ju EXAKT det du själv håller på med. Bella är en person dom vet precis vad som ska publiceras för att skapa trafik till hennes sociala medier

   Svara

    Att skriva nästan alla elaka kommentarer själv under varje inlägg, där du ”heter” allt ifrån anonym, c, mia, kurtin, diverse symboler som björnar, mfl mfl mfl, är betydligt värre. Hur många gånger ska alla behöva upplysa dig om att dina kommentarer utmärker sig tydligt?

    Hur många gånger har du inte avslöjat dig när du skrivit samma kommentarer i olika namn, när den ena hamnat en stund i modd? Hur många gånger har du inte svarat som någon annan? Sett detta under lång tid nu och det du håller på med är sjukt om något.

    Svara

     Du är inte vettig på någon fläck. Ta lite time out i ett hörn.

     Svara

      16,54: Du försa dig ju själv häromdagen när du frågade någon som ifrågasatte alla dina taskiga kommentarer under olika alias, om det ”var samma person som ifrågasatte dig dagen innan”. Du var då ”anonym”.

      I och med det bekräftade du att det var du även dagen innan som ifrågasattes. Hur skulle personerna veta att det var du, om inte för att du skriver som du gör?!

      Svara

       Din lillla rättshaverist. Googla och läs om vad rättshaverist är för något.

       Svara

        🤦🏽‍♀️

        Svara

   Snälla, jag har ingen aning om vilken åldersgrupp du tillhör men framföra negativ kritik i affekt och med aggressiv ton är aldrig lyckat. Är man saklig och har god ton blir man bemött mer som trovärdig.
   Visst, man kan ha synpunkter om det mesta här i livet men det gäller att alltid vara så saklig som möjligt och inte låta irritationen ta överhand.
   M v h/en äldre dam

   Svara

    Var riktat mot anonym 15.30//äldre dam

    Svara

    Den kritiken borde läggas på den som ständigt kommenterar elakt och obehagligt utstuderat. I mina ögon är i alla fall det betydligt värre än att försvara en ensam person mot …ja, faktiskt mot mobbing.

    Svara

   Men ser du inte att du själv inte beter dig ett dugg bättre?? Om du vill stå upp mot det du tycker är mobbning så fine, men att du då kallar C för ”patetisk”, ”vidrig” och ”stört besatt” är ju mobbning det med. Du verkar fullkomligt sakna självinsikt.

   Svara

    Det har jag aldrig gjort. Verkar vara den som benämnts ”stollis”.

    Svara

  Min nyfikenhet fick mig att klicka in på hennes blogg för första gången på flera år….

  Svara

  För knappt två veckor sedan hette det att hon skulle exponera mindre i sociala medier pga säkerhetsläget…

  Svara

  Isabelle har avgått som strelseledamot i nordic tech

  Svara

   Vem är Isabelle?

   Svara

    Vad är en strelseledamot?

    Svara

   So old news, den 30 juni lämnade hon sin post som styrelseledamot i Nordic Tech House.

   Svara

   Isabelle Adrian?

   Svara

    😂

    Svara

    Isabel *

    Svara

  Raderades just flera kommentarer med kritik av den här bloggen ovan? Varför? Hade precis läst och skrev ett svar, men det gick inte att skicka.

  Tycker att inlägg och kommentarer om Bella här verkligen gått överstyr. Cc utlovade bättring flera gånger för ett bra tag sedan, varför fortsätts det på precis samma sätt?

  Och framförallt, varför tar du inte bort alla riktigt elaka kommentarer? Det är dessutom helt uppenbart någon jeppe som skriver de flesta själv, varför inte blocka den personen? Det är mobbing och förstör bloggen och även dess rykte.

  Svara

   Nu ser jag kommentarerna igen 😊

   Svara

   Nope

   Svara

    Men en annan väldigt träffande text med kritik mot dig raderade du. För många likes eller? Ger man kritik dagarna i ända bör man själv kunna bemöta kritik, inte bara radera. Precis som personen skrev svarar du aldrig på befogad kritik, bara kommentarer där du lätt kan förminska och knäppa till. Varför?

    Svara

  Tycker att det är ganska meningslöst med dessa hjärtan och äpplen över barnens ansikten. De är så exploaterade i bild att vem som helst kan känna igen dem irl.

  Svara

  När är det pingis ska föda? Känns som att hon varit gravid i en evighet.

  Svara

   Tror hon kämpar vidare med sin evighetsträning! 😅

   Svara

    Hon kanske ser sig en framtid som träningsinfluencer när löwengrip läggs ner.

    Svara

     Ja! 😊
     Hon behöver nog hitta en ny nisch

     Svara

  Hon måste ju hitta på nåt nytt, när alla andra provokationer blivit så old och folk inte upprörs på samma sätt längre

  Svara

   Har någon funderat över det faktum att Gillis är 6 år gammal och kanske själv sa att han inte vill vända sig bort helt på bilden, att det är ok att bilden är med på hennes blogg. Han fick väl se den först. Hennes barn är inte småttingar längre, de väljer säkerligen själv, kommer med egna åsikter, och Bella har ju aldrig varit en särskilt stor ”nej-sägare”, även vad gäller barnen.

   Svara

    Fast en 6 åring kan inte själv förstå vad det innebär att en bild läggs ut på en blogg. Och ska inte ges ansvaret att avgöra det. Får jag skicka den hör bilden till farmor är typ en rimlig nivå. Får jag, givet aktuell säkerhetssituation, lägga upp en bild där ditt ansikte syns på min blogg som når miljoner läsare och kommer finnas sparad för all framtid?

    Svara

     Isf är den absolut värsta inom bloggvärlden Fayme Elmen. Hon lägger upp fruktansvärt privata bilder på sina barn så man blir helt chockad!!

     Svara

  Jag tror hon lägger ut inlägg om barnen som det varit många av sista tiden pga att något väntar som hon vet att hon kommer få negativ kritik för.

  Hon skrev om tre journalister på Expressen som höll på med ett granskade reportage.
  Kanske vill hon göra sig mer mänsklig och empatisk pga av att hon vet att detta smaskiga avslöjande reportage är på G?

  Svara

  Ja tror på det nån skrev här ovanför. När mannen vill va anonym och hon inte kan bräka på om deras fantastiska relation, så får man väl ta till kidsen ist

  Svara

  Prickarna syns pga att IL inte längre har ett tjockt lager med smink i ansikte som döljer prickarna.

  Svara

   Så fint faktiskt! Anpassningen till nya mannen har gett en naturligare look. El så är det avsaknad av semester mua 🙂
   Men snyggt!

   Svara

    Ja, hon har nog vart tvungen och skala ner sig med tanke på hur otroligt trist hennes miljadärsgubbe ser ut!

    Svara

  Krattar managen för framtida ”kidnappningshot”. Anledningen till det ska kag fnula lite på. Få med sig barnen till USA? Ge Odd hel vårdnad? Försvinna från bloggen? Flytta från huset? Hm…

  Svara

   Ta av foliehatten! Osmakligt skrivet sjuka människa!

   Svara

    Men du verkar vara riktigt sund och frisk 😂

    Svara

     😂

     Svara

     Det är en ensam sjukt elak människa som kommenterar här hela dagarna. Såg att nån skrivit om detta. Jag la märkte till detta när jag var sjukskriven med opererad fot och läste bloggbevakning ofta.

     Fattar bara inte vem som pallar och varför? Så crazy kan inte C va, annars hade hon vart misstänkt numero uno 😁.

     Svara

      Jag skriver aldrig kommentarer som någonting annat än Bloggbevakning i inloggat läge. 😉

      Svara

       Något annat kan du ju knappast skriva heller 😉.

       Har också märkt att många kommentarer kommer från samma person. Kollade tillbaka lite, och det är så uppenbart. Det måste du också ha märkt C? Stollis reagerade du starkt på, men denna personen får hållas. Hon förstör bloggen med sina ständiga elakheter.

       Svara

  Klart att hon har en baktanke med publiceringen av fotot på sonen!
  Det dyker väl upp något negativt i medierna som hon får en hel del kritik för.

  Svara

  Provocerar Kenza också när hon visar hur många bilder och videos som helst på sin son? Eller är det bara Isabella som kan provocera när hon visar sina barn? Förstår ärligt talat inte hur det kan vara en provokation att visa ett foto på sitt barn? Kan någon snälla förklara detta? Ligger provokationen i att hon förr sagt att hon inte ska visa foto på barnen och nu ändrat sig? Varför kritiserar ingen Kenza som också verkar ha ändrat sig? Hon påstod ju att hon aldrig skulle visa sina barn och t.o.m. ta bort sin blogg när hon bildat familj, men nu verkar hon göra rena motsatsen och bara visar sitt barn, är detta också provokation?

  Och nej innan ni börjar, jag är inte anställd av Bella eller ens känner henne, trötsamt att man ö.h.t. måste påpeka det som man ”skyddar” Bella…

  Svara

   Tror, utan att bry mig så mycket personligen, att det är antalet vändningar som provocerar. Hade det varit så att hon ändrat sig då och då eller varit ödmjuk och sagt ”jag sa ju X för ett år sedan, men nu känner jag såhär” så hade nog fler kunnat relatera. Ofta påstår hon bara rakt av att hon ”aldrig” eller ”alltid” sagt/gjort X och det blir ju provocerande när man som hon gör karriär på att dela med sig av hur man lever.

   Svara

    Haha, ”utan att bry mig så mycket personligen”. Ingen tror dig.

    Svara

     Måste man bry sig för att man har en teori om något?

     Svara

     Ja alltså jag förlorar ingen sömn över det precis.

     Svara

      🙄 nä du säger det.

      Svara

       Ja det gör hen. Det är ju som inte svart elr vitt 😛

       Svara

    IL har ju det som strategi i sin plan, sitt excelark att provocera. Det har hon själv gått ut med i intervjuer. Så att visa bild på G tolkas därför som en ”provokation” enligt kalkyl. I kritiseras inte (tycker jag) utan bara mer ”jaha där kom en grej igen”. Checklista inför vad som komma skall. Exempel: kommande lanseringar, visa upp pojkvännen H första gången.

    Svara

     Du är som en hackig skiva när du tjatar och försöker övertyga folk om samma sak och samma tjat.. samma samma tugg. Du tjatar om excelark men det kanske är du som har ett excelark och plan att provocera och häckla IL.
     Nej så fort hon lägger upp en bild på ett barn eller skriver något så är det säkert inte enligt excelark utan så som det är just då och något hon känner för att skriva just då kanske i brist på annat.

     Svara

      Men snälla! Du har ju missat allt om Bella! Snacka om att inte ha det minsta koll

      Svara

       Jag säger bara excelark!

       Svara

        Exakt! 😀

        Svara

       ”Many balls in the air” 😂

       Svara

      18:43, du borde blockas. Man skriver inte som du gör. Nån måtta får det va.

      Svara

   Det är ju inte visandet som provocerar utan att hon först sa att barnen kanske inte skulle vara med i bloggen alls, till att inte vara igenkänningsbara, till inga ansikten till för ngn vecka sen skulle det privata fasas ut helt och sen en bild där ju gillis är åtminstone lätt att känna igen.

   Svara

    Hon har inte alls skrivit att det privata skulle fasas ut helt, du har brist på läsförståelse. Skulle du känna igen Gillis för den bilden? Då är du i en klass för sig tror jag, jag skulle inte känna igen honom för att jag sett den bilden och så lite av honom.

    Svara

     Jo hon har visst sagt att hon ska minska på det privata ordentligt….

     Svara

      Läs om för du har gjort en egen tolkning. Läsförståelse behöver du träna på.

      Svara

       Shit va du ska vara otrevlig då.
       Ok hon sa för sig att hon ska börja efter semestern. Samt att hon får se ifall den ekvationen ens är möjlig.
       15 juli sa hon att hon vill minska på det privata för att få en hållbar situation för alla inblandade.

       Svara

  Hon öser väl på med mamma/familj-innehåll en stund för att sedan byta fokus till jobb efter semestern. Hon balanserar och planerar hur hon lägger ut sitt innehåll för att liksom vinna poäng på rätt ställen vid rätt tillfällen. Snart kommer det något innehåll som får henne att verka kall så nu fyller hon på med ”varmt” innehåll för att grunda. Så genomskinligt att det inte ens är intressant längre.

  Svara

   De måste ändå vara Bellas mest korkade misstag när hon i Schulman Show avslöjade hela sin strategi och något som hon fortsatt att berätta om även i andra medier! 🥴
   Nu när de flesta vet hennes strategier blir allt så himla patetiskt och 100% oärligt och därmed totalt ointressant.
   Inte undra på att färre väljer att följa henne.

   Svara

    Sluta följa, så man slipper detta evinnerliga tjat om samma sak under varje inlägg. Börjar tröttna riktigt ordentligt på det nu! Gör något positivt som ger glädje istället för att mala på om samma saker varje dag!

    Jag slutade följa Bella för typ 10-15 år sedan när jag märkte att hon ofta hittar på. Varför följa någon man ogillar? Många här är ju insatta i minsta lilla yttepyttedetalj om henne och sitter på fullt allvar och snackar skit om henne för att ni sett någon fläck i hennes ansikte eller nån lös tråd på en klänning. Det är inte friskt.

    Svara

    Men snälla du 17.46 du är så inne i Bellabubblan så du tror att den här bloggen betyder något för Isabella. Det här är inte hennes liv. Ni pratar som om hon bryr sig vad ni/vi tycker och tänker. Jag är ganska säker på att hon lever sitt liv utan att fundera på vad alla hatets tycker.
    Har ni funderat på en sak?
    Tänk om hon faktiskt slutar blogga. Vad sjutton ska ni göra då?
    Vad ska ni göra av allt hat?

    Svara

     Det var faktiskt en väldigt bra fråga 😁. Om Bella skulle sluta blogga skulle den här bloggens läsarantal minska rejält och alla haters skulle förgås av all uppdämd ångest de inte får ut. Hoppas hon slutar 🤣.

     Svara

   Fast det är väl ganska naturligt att det blir mamma/familj-innehåll när det är mammaveckor, och att det sedan blir jobb när semestern är slut, tycker du inte? Skriver hon inget om barnen och bara om jobb så klagar och gnäller ju folk för det. Klart att hon vill försöka balansera men ibland blir det såklart det som gäller för stunden vilket känns naturligt så tycker inte det är genomskinligt eller fel på något sätt.. mer som är genomskinligt och fel härinne med att vinkla och vrida henne, hitta på och spekulera. Tydligen så verkar hon ju väldigt väldigt intressant M.

   Svara

  Också tänkt på det. Senaste bilden på insta är hon ju väldigt fläckig även i ansiktet.

  Svara

  Bloggtorka hos henne likaväl som det tycks vara det hos en annan av våra ”favoriter”! Nåt måste ut och då tar man det som finns tillhands.

  Svara

  Fan va gött de svarat på Läckbergs insta 👍🏻

  Svara

   Vad?

   Svara

  Jag älskar den här bloggen, men ni som känns som att ni är på dåligt humör mest jämt och därefter har en attityd som tröttar enormt att få uppleva.

  Kan ni inte ändra ”tonfallet” lite? Snälla!! Ni kan bättre!

  Svara

   Tycker ofta det blir hård ton här i kommentarsfältet under ledigheter. Under sommaren och kring julen blir det alltid lite extra stökigt. Tror att en del hittar hit då som kanske annars har annat för sig. För mycket fritid för vissa helt enkelt.

   Svara

    Håller med dig. Det är så på många bloggar. Lite grand som att det blir lite tråkigt eller nåt glas för mycket och sedan det lättare att lätta på trycket bakom skärmen.

    Svara

    Exakt! Varje år samma visa. Och jag tror att det är spruckna drömmar om hur bra sommaren skulle bli och liknande, som gör att de tar ut sin frustration här.

    Vilket jag har full förståelse för, men jag går in här för att pausa efter att ha jobbat på och när det blir alltför många som ”låter sura”, så blir även jag som är så nöjd med denna underbara sommar, på lite sämre humör.

    Men bara lite. 😍

    Svara

    Tack för din ”analys”. jag har också suttit här i flera år och har faktiskt inte märkt det du skriver, att det blir stökigare kommentarsfält under större ledigheter.

    Sedan det där tramset, att vissa har för mycket fritid. Du är ju själv tydligen här så pass ofta att du kan göra din bedömning. Enligt mig felaktiga bedömningen.

    Svara

     Varsågod för min ”analys”, Anonym 20:35! 😊 Nej, men skämt åsido.

     Jag menar ingenting illa med det jag skriver, jag tror att det är tufft för många på sommaren då så mycket bra borde hända, men så spricker mångas drömmar om hur fin den skulle blivit.🌅

     Den frustrationen har en del själva berättat om, både här och IRL och det är väl klart att först går vi och fryser och undrar när det äntligen ska bli varmare och sedan när sommaren kommer då ska mycket hinnas med och så blir många besvikna på hur fort sommaren gick.

     Jag har semester sedan flera veckor tillbaka och skriver nästan aldrig här inne. Förr på Öppet spår, men om jag läser som avkoppling?

     Absolut. Om man bortser från den tiden så har jag knappt använt min mobil, vilket har varit avkopplande i sig.

     Svara

      Svaret du, Anonym 20:35 var väl till M, sorry. 🌷

      Svara

      Jag svarade faktiskt M /16:58, men mitt svar kan nog även passa till din kiommentar. Nja, M skrev ju det där tramset om att ha för mycket fritid. Det är ett tråkigt sätt att försöka trycka till folk på.

      Nä, jag har inte märkt något specifikt under större helger eller sommrar. Jag tycker mera att det går i vågor. Ibland mycket skitkommentarer och ibland lite mindre. Inget som är bundet till någon årstid eller storhelg.

      Svara

       Tack för ditt svar, Anonym 23:59! 😊

       Faktum är att jag har mer koll på Öppet spår, än på kommentarer under övriga inlägg och under Öppet spår blev det tvärtom bättre stämning när sommaren kom och folk började slappna av lite mer.

       Eller jag vet inte, det är nog svårt att göra en analys på. Men jag minns förr när jag (då) fortfarande läste kommentarerna under Bellas blogg. (Jag kommenterar aldrig Bella annars vare sig här eller någon annanstans.)

       Då blev det en mycket hårdare stämning under semestrarna, men det hade nog även ett samband med att även moderatorn gick på semester då.

       Numera är stämningen konstant hård där det lilla jag ser av det, så jag väljer att inte läsa det folk skriver där.

       Ha det fint!

       Svara

    Det har varit massa hat o elakheter här länge nu. Men man får trösta sig med att det bara är ett fåtal personer här som står för alla elaka kommentarer om utseende mm. Trist bara att ett fåtal ska få förstöra för alla andra. Nåt är ju väldigt fel om man njuter av att vara elak.

    Svara

   Håller med dig så mycket. Jag kommenterade rätt friskt förr, men nu är man ju rädd att få en hop crazy asses efter sig om man öppnar mun.
   Saknar tiden då vi hade diskussioner med på ett hövligt sätt, även om vi tyckte olika.

   Svara

    ❤️Minns dig och den tiden, ja. 😍

    Svara

     Minns hur du skrev då, vilken bra känsla jag fick av det och även av de andra. Helt okej med nytt folk, det är bara bra men jag tror att även de mår bättre om de tänker sig för.

     Svara

      Jag (💚💙) skrev (delvis) så här tidigare idag:

      ”Det är bra att många olika synvinklar kommer fram, men den dömande tonen många har, medverkar även det till att vi vänjer oss vid att bli avtrubbade.

      Jag tror att receptet för att vi ska tycka bättre om oss själva och varandra bättre är att försöka få in förståelsen för varandra.

      Som jag återkommer till igen och igen: vi bör varken döma varandra, men inte heller oss själva. Mer accepterande till folket så kommer vi en bra bit. <3”

      Svara

       Ursäkta för alla fel i texten, jag gör annat samtidigt under hela dagen. (Ett viktigt, men mysigt ”uppdrag” så jag är lite disträ)

       Svara

        De som skriver alla dessa negativa elaka kommentarer och som alltid svarar med nedlåtande härskarteknik sabbar hela bloggen. Alla normala personer flyr.

        Svara

         N, jag anser att förut kunde vi skriva och ibland även under nick utan att få sura svar. Men nu är det något vi ofta får räkna med om vi ens just därför orkar kommentera.

         Den mentaliteten att det ska skrivas så hårt och tydligen ”roligt” på andras bekostnad och sedan dessutom ofta like:as mest, på de mindre trevliga kommentarerna skrämmer bort en del, absolut.

         Jag kan förstå behovet av att få göra sig hörd med en annan åsikt än de andras som kommenterar.

         Men det så många som möjligt bör tänka på är att det blir betydligt fler som tar in det budskap / den åsikt de vill få fram, om de använder en vänligt tonfall eller åtminstone ett neutralt.

         Svara

          *Ett vänligt tonfall

          Svara

      Till anonym 18:36 och 18:37:
      Tack fina du/ni ❤️❣️❤️

      Svara

       Tack för dina hjärtan och tack själv för att du är du, Jen Pen❣️❤️❣️

       Svara

        Jag kanske ska återkomma och skriva mer här. Nu när man ser att det finns såna som du kvar 😍

        Svara

         Jag ser dig också gärna. 💚

         Svara

          💜

          Svara

         Ja det tycker jag verkligen❣️❣️

         Jag använde oftast nicket ”💛” förr, så vi skrev till varandra då ibland på Öppet spår.

         Svara

          Ja det minns jag 💕

          Svara

           💕

     ❤️❣️❤️

     Svara

      💜

      Svara

    JenPen
    Ja, så har det blivit. Denna blogg är tillhåll för allsköns negativt folk som bråkar och mobbar. Kanske därför bloggen år så stor. Den har blivit ett alternativ till Fl*shb*ck, fast minus deras rasism och kvinnofientlighet.

    Bloggbevakning genererar nog gott om stålar både till Nyheter24 och hon som bloggar.

    Svara

     Alltså… Flashback är inte ett blockat ord…

     Svara

     Jag tror inte det är därför bloggen blivit stor. Bloggen var stor redan innan det blev negativt här inne, men en klump med folk lever för att förpesta kommentatorsfält på ett flertal bloggar. Trist.

     Svara

  Camilla Läckberg skriver på insta att du lagt ut bild på henne å Martina Haag kan inte hitta det?

  Svara

   Nej, hon skriver att bilden diskuteras bland kommentarerna här. Finns inget inlägg.

   Svara

    Vart i kommentarerna under vilket inlägg?

    Svara

     Leta… 😏

     Svara

     Inlägget innan detta.

     Svara

    Man kan ju undra varför Läckberg hänger här och läser, har inte hon bättre saker för sig. Men vi visste ju det sedan innan att hon hänger här.. märkligt därför att hon inte sagt ifrån någonting om den systematiska mobbingen mot en viss person härinne, ständiga kränkningar, hetsjakt och drev… undra om det är hon som är TrH vilket jag sett andra spekulerat om.

    Svara

     Aha!
     De kan jag också tänka mig! 😊

     Svara

     Just den här kommentaren skulle vara så roligt om TrH kan svara på. Snälla?!

     Alltså att TrH skulle vara Läckberg är bland det roligaste jag läst?! Jag tror inte det själv, men skrattar till när jag tänker på att om så vore fallet skulle nog många visa TrH mer respekt och vänlighet.

     Jag har funderat på vilka kändisar som läser denna blogg själva. 💕

     Några känner vi till: Magdalena Graaf, L D, Läckberg, My Martens, väl?! Och säkert många, många fler. Jo Elaine Eksvärd också.

     Kan ni andra fylla på listan? Några har nämnts förut och har skrivit det själva i sina egna bloggar.

     Svara

      Bra ide: ”Vilka kändisar tror ni läser och skriver i kommentarsfälten?”
      Ta den igen på onsdagens Öppet Spår, för nu är nog inte så många vakna och imorgon kommer nya kommentarsfält.
      Här kanske finns de som följer kändisar och har läst hos dem var de läser. Eller känner igen kändisens sätt att skriva på.

      Del två, kan vara en fråga om vilken kändis vi tror döljer sig bakom vissa nick. Fast du ska nog separera de bägge ämnena. Kan bli för rörigt annars? För folket alltså.

      Svara

       Bra tänkt, Anonym 00:27!

       Ja den eller de trådarna kan nog bli långa och intressanta, tack! 😊

       Svara

        Om nu någon skulle sno dessa ideér, så är det inte jag. För sådant gör man inte och dessutom har jag ganska många andra uppslag som går att ställa frågor om på Öppet Spår.

        Du kan ju minnas var vi skrev om saken (alltså här). Då finns bevis på att du kommit på kändisgrejen redan på måndagen.

        Svara

         💕

         Svara

          Fast den andra frågan hittade du på och får du mycket hellre ställa istället. Så vi kan ta en varsin, tack om vi kommer ihåg det då. 💕

          Svara

   Men lite elakt av Martina Haag som lägger upp en bild där hon själv är snygg men hon vet ju att Läckberg förmodligen inte skulle gilla bilden..
   vilket Läckberg bekräftar i hennes senaste inlägg att hon självklart lägger hon in bilder på sig själv där hon ser bra ut, vem gör inte det!

   Svara

  Såg att Camilla blivit omtalad på Stoppa pressarna i en artikel rörande Isabella och alkoholdrickandet: https://stoppapressarna.se/svenskt/blondinbellas-fiende-stottar-efter-aterfallet

  Svara

  Det kallas fräknar. En övervägande del av befolkningen har dem i någon utsträckning.

  Svara

   Har du sett bilden? Fräknar är små bruna prickar, ofta väldigt många. Inte ett fåtal stora mörka fläckar som ser ut som födelsemärken.

   Svara

   Eh nej så kallas det inte.

   Svara

   Det är LEVERFLÄCKAR om jag får be!

   Svara

  Isabella får göra som hon vill, alla är bara avundsjuka och hon är alltid jättefin.
  Onyanserad svartsjuka är det värsta som finns

  Svara

   Att använda ordet avundsjuk så fort någon inte stryker medhårs är inte heller okej. Är ett stort missbruk av det ordet.

   Svara

   Gahahahaha

   Svara

   Tackar för ironin

   Svara

   Tror ärligt att människor lider med Bella än är avundsjuka . Man behöver inte vara psykolog eller stor människo kännare för att förstå … denna människa är inte lycklig innerst inne . Hon blir aldrig nöjd utan jagar” hela tiden nytt. Det kallas oftast i fackspråk …. jakten på lycka. Hur Bella än gör så kommer hon inte kunna köpa sig lycka, vänner , tillit .
   Dalai Lama är en otroligt vis man och detta ordspråk är som gjort för Bella
   Det viktigaste är inte det du har i fickan utan i
   hjärtat .

   Bedöm din framgång vad du var tvungen att ge upp för att få den.

   Sedan Läckberg utryck när hon sa de rika behöver inte visa upp sig och skryta…. de är de som vill ge sken av att vara rik som gör det
   Tomma tunnor skramlar mest !!!

   Svara

   Avundsjuka och svartsjuka är två olika saker…

   Svara

  Hur ofta är det Öppet spår? Jag har ingen koll och behöver det mer än någonsin 🙁 !

  Svara

   Onsdag kväll nästa gång, har jag för mig.

   Svara

   Onsdag, fredag och lördag.

   Svara

    Tack! Får hålla mig!

    Svara

     Äh, du kan väl tjuvstarta lite
     Alla skriver ju ändå OT

     Svara

      Herregud nej, då blir man korsfäst.
      Sista jag behöver just nu 😀

      Svara

       Vad är det nu då? Försök vänta till onsdag.
       Har du matchat med någon utan att jag varit inblandad? 🙂 🙂 (Internskämt)

       Svara

        Haha I wish!

        Det blev snarare en massa av motsatsen till matchning idag.. icke-matchning? Mer om det på onsdag!

        Svara

         Slå det ur huvudet nu i två dagar, så rotar vi i det på onsdag. Är du ledig, så hitta på något att göra tisdag och onsdag. Ingenting kan väl bli varken bättre eller sämre, om du bara pausar händelsen från att på verka dig fram till onsdag?

         Puh, jag ligger i som en iller för att kompensera att jag var bitsk då häromnatten, när jag trodde du var förarglig och inte bara nyfiken.

         Svara

          Där blev det särskrivning. Ni kan själva leta reda på var.

          Svara

          Jag tror jag har gråtit klart för idag, så vi får se hur det blir imorgon. Har en tendens att pausa jobbiga saker, trycka undan dom.. Så sitter dom kvar och grottar sig inom mig i några år för att sen börja skava igen orimligt lång tid efteråt.

          Du behöver inte kompensera, du är förlåten för länge sedan så länge du lovar att förlåta mig vid de tillfällen jag låter bitter och hemsk, det lär hända någon gång!

          Svara

           Bra då och jag kan ta en del skit, så förstår inte att jag flippade där på natten. Kanske övertrött.

           Jaha , då var det ändå ett relationsproblem.

           Min favorithistoria: Tjejen som slog stekpannan i sin killes huvud, när hon fått reda på att han varit otrogen. – Hon skrev om det här. Nog för ett par år sedan.
           Då kommenterade jag att det hade varit bättre med stekpanna i skrevet och helst då en gjutjärnspanna.

           Där myglade vi ändå in en liten OT-tråd, så fick du lite respons i förväg.

           Inget relationsproblem idag, men det gamla jag har är fortfarande väldigt jobbigt. Idag var det rent jobb-problem. Dom två ihop… wow, vilken kombo. Och jag som sällan grinar?!

           Great minds think alike, jag hade föreslagit ett urgammalt våffeljärn rakt mellan benen!

           Gamla våffeljärn är av vad? Joo, gjutjärn.
           Försök nu att sova, om du ska upp till jobb imorgon.

           Här är det 26 grader ute, så jag går och sätter mig på balkongen nu. På återseende.

           Den historien har jag missat!😂 varför är stekpannor så bra i relationshistorier? Vet att det var en stekpanna inblandad i uppbrottet mellan min pappa och hans ex också. Tror iofs inte att någon blev slagen med den.

           Jaså, du är här och smygläser. Häromdagen blev du lite förskräckt över mitt minne och vad jag kom ihåg om olika nick.

           Jag lägger udda saker på minnet, som den om tjejen med stekjärnet och att jag beklagade att hon inte siktade på annan kroppsdel än huvudet, för där var han ju redan dum. Kulorna däremot kunde gott fått en tryckning.

           Jag lägger också märke till de som verkar sympatiska och de på andra sidan av skalan. De som bråkar och skriver elakt.

           Du får själv gissa vad jag tycker om dig och Viktor, vilket borde framgått genom försöken till ”matchmaking” 🙂 🙂

           Alltså inget att oroa sig för, att du blivit uppmärksammad av mig. Alla ”stalkar” väl alla här i kommentarsfälten?

           23:07 var till Don Lothario. Inte till Mia nr 2, för hon ska ha gått för att sova.

           Haha, smygläser inte, först nu jag läser igenom inläggen för dagen.😊

           Ska googla upp den där storyn, låter som rolig läsning.

           Nejdå, förskräckt är väl att ta i. Klart att man minns en del saker om man hänger här ofta, det gör ju jag med.🙂

           Don:
           Det var en tjej som skrev i ett kommentarsfält här på Bloggbevakning, men jag minns inte året. Kan varit för 2 år sedan.

           Ja, men det går ju att googla så man kommer till inläggen här också. Typ stekpanna+bloggbevakning eller nåt.😊

           Kära vänner och familj, som samlas här inatt!
           Mia sover inte. 🙂

           Jag tänker INTE gå och lägga mig! Skippar jobbet både idag och imorgon, det går inte med min status som det är nu -.-

           Jag hade inte slagit ett ex med en stekpanna, jag hade valt något.. annat.
           Men jag hade däremot mer än gärna put up a fight om han försöker ta min gamla gjutjärnspanna som gått i generationer. Undrar hur många gånger den använts som vapen..

       Jag ska stötta dig! 🤩

       Svara

  Kollade precis Isabellas instagram, hon har sparat en massa stories som highlights under ”charity”, alla bilder är från galor, på klänningar och fester. Inte en enda som handlar om själva syftet och målet med välgörenheten!? Vilket hyckleri!

  Svara

  Bella skulle ha satsat på Fortnite istället !
  26 miljoner rakt ner i fickan på de. Norska kille som vann något mästerskap !
  26 milj 😳 Dessa pengar har ju Bella fått slitit sitt hår av få ihop på sina företag . Tror grabben åker privat jet hem faktiskt 👍 så tänk så lätt det går för vissa att bli mångmiljonär genom att spel ett dataspel .

  Svara

   Och den svenska lille 16-åringen som vann 6 miljoner! 😄
   Så kul för honom och kanske skönt för föräldrarna att all skärmtid ändå lönat sig! 😂

   Svara

   Han som vann kallas för Bugha och är från USA, inte Norge. 16 år och så sjukt duktig🏆

   Svara

  Isabella gör underverk för klimatet och iom att hon är så duktig så kan hon flyga hur hon vill för det totala utsläppet minskar ändå tack vare att hon alltid ser till helheten och är holistisk. Folk i allmänhet förstår sig inte på holistik och övermänniskans kraftfält. Isabella kan heala jorden och fixa klimatet. de som inte fattar det är bara svartsjuka jävla grisar som samarbetar i svartmålningsteam mot hennes skönhet på alla sätt.

  Hon vill inte att någon ska förlora ansiktet därför ska de visa ansiktet. Hur svårt kan det vara?

  Sluta mobba bella!!!!

  Svara

   Ha ha ha

   Svara

   Hahaha!!!! Det här var det roligaste jag läst på länge här inne! Dessutom rättstavat och utan särskrivningar – bara en sån sak, det tillhör annars inte vanligheterna här.

   P.S.
   Fortfarande är jag mig själv – och bara mig själv. 🙂
   D.S.

   Svara

  Oj, det var kritik som heter duga, personliga åsikter och erfarenheter av en journalist är inte en fördel, objektivitet är det som gäller.

  Svara

  Är det inte väldigt många kovändningar nu?
  Äta veganskt/Nu råbiff
  Ingen alkohol/Nu bakis
  Aldrig visa barnens ansikten/Nu tydlig bild
  Bli nya Estee Lauder/Nu nedläggningshotat och svårsålt företag
  Flytta till lyxiga nya stora lokaler/Nu ett sketet kontorshotell utan säkerhet

  Vad har hänt egentligen? Och jaaaa jag vet att man kan ändra sig bla bla bla

  Svara

   Inte ha ett förhållande
   Alltid träna

   Svara

    Just det! 😊 De ska med på listan också
    + Inte ha tid att kolla på tv/Nu serier på Netflix

    Svara

     Aldrig har strumpor, alltid ha klackar. Sedan får vi se henne visa foton från VIP Arlanda … med strumpor och sneakers.

     Svara

      Just det! 😂
      Och när hon flydde hals över huvud efter Hajen affären. Då sågs hon sitta på ekonomiplats på planet
      Inget Vip den gången

      Svara

       Ge dig nu. Det räcker.

       Svara

       Flacka runt hela världen/bo i ett och samma hus mer eller mindre isolerad i 5 veckor

       Svara

        Snälla sluta med dina kommentarer. Orkar inte med dem mer.

        Svara

         Gå och lägg dig Bella , imorgon är en ny dag

         Svara

  Precis som alla andra individer är väl dessa två, små, oskyldiga barn också spelpjäser i hennes livsspel. Tragiskt.. Allt är redan planerat av denna människa.

  Svara

  Bella skrev ju nyligen att hon ska visa mindre av det privata och hennes barn. I samband med sommarpratet sa hon något sådant.
  Kanske bättre hänvisa till det än en nyhet frän 2017

  Svara

   Vems barn?

   Svara

    Är du nu här igen och härjar runt i kommentarsfälten med förargliga och tokiga kommentarer? Det brukar du ju göra nattetid. För du kan väl inte vara så blåst, att du inte förstod vems barn den andre Anonym menade?

    Svara

  Alltså, förmodligen ett misstag från teamet. Eftersom hon varken skriver sin blogg eller umgås med sina barn själv längre…

  Svara

   Hua, vad hemskt!
   Och hon är rädd att bli ensam som gammal. Ja du, det är redan på g tyvärr 😕

   Svara

  Einsein är död men bella lever! Tack vare henne har vi smarta hudkrämer som söker upp det dåliga och detta snabbare och bättre än iprenmannen.

  Antibellaistisk kritik är det värsta som finns. Det är hat på nätet.

  Svara

   Är inte du död sen länge Holger💀💀💀

   Svara

  Melasma (hyperpigmentering).
  Verkar som Bella varit medveten om att hon får dessa fläckar när hon vistas i solen.
  Bella har tidigare skrivit att hon i princip inte solar utan håller sig i skuggan.
  Annars skulle vi nog sett fläckarna tidigare.
  Nu verkar hon ha solat denna sommar. Skippat spraytan och satsat på solens strålar.

  Svara

   Varför sitta och diskutera Bellas hy och ev fläckar?

   Går fan inte att läsa den här bloggen längre pga alla äckliga insinuanta hemska kommentarer. Synd att ni förstör en annars bra blogg!

   Ge gärna saklig kritik. Men det ni håller på med är äckligt.

   Svara

  Tycker mest det är sorgligt. Om hon gör kovändningar i andra frågor spelar mindre roll. ”Vem som helst” kan vilja börja äta kött igen efter att ha varit veganinfluerad ett tag, eller vilja börja titta på Netflix igen. Men att ena dagen göra ett inlägg som citatet nedan, och sen exponera sonens ansikte till den grad hon gör… det tycker jag är… illa för att uttrycka det milt. Om det nu föreligger en ”säkerhetssituation” så försvinner ju inte den under tiden man funderar över hur man ska göra framöver. Hur svårt kan det vara att göra ett privat konto för de närmaste och sen hålla barnen utanför det offentliga? Skulle inte vara glad om jag var den andra föräldern…

  2019-07-14 från Bellas blogg:

  ”Jag behöver hitta ett annat förhållningssätt överlag som är ännu mindre personligt. Barnen växer och det finns en säkerhetssituation vi alltid måste förhålla oss till. Hur jag ska förhålla mig till mina sociala medier har jag alltså inte landat i men har semestern på mig att fundera. Grundtanken är att fortsätta växa som varumärke internationellt men minska det privata för att få en mer trygg och hållbar vardag för alla inblandade. Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig.”

  Svara

   Tycker det er sorligt att hon skrivar om separationsångest från barnen, men det er även hemmateamet som flygar till och från Sverige med barnen i stället för att hon gjorde det själva och hade extra tid med barnen!!

   Svara

    Ja, precis!
    Det lyser alltid igenom vilken slags mamma hon är ändå

    Svara

    *sorgligt

    Svara

    Reagerade ochså över att hon inte hade tid att flyga över med sina barn! Fyra och fem år! Tre timmar senare står hon fixad och meddelar glatt att nu ska hon i väg med ett asflapp! Hur mogen är man då?
    Normalt är barnen 14/15 år när de reser utan föräldrarna! I annat fall har man ju farmor eller mormor med! Its very sad!
    Jag är inte avundsjuk! Mina barn är 25 och 30! Vi åkte till Grekland varje år 2 gånger!

    Svara

  Tycker Bella har rätt obehagliga sidor och även alla hennes blåögda Bellivers som likt en hjärntvättad massa försvarar henne i allt! Usch!

  Svara

  Selv om Isabella legger ut blder av dette barnet, burde ikke du la være å gjøre det samme? Å lage et innlegg som omhandler et lite barn slik, med et stort bilde av det, burde være over streken.

  Svara

  Men vad tusan håller ”Stoppa pressarna” på med?
  Bella har inte tagit ett ”återfall” utan helt enkelt börjat dricka lite alkohol igen.

  Det har hon varit öppen med och det var inte alls nån ödesdiger kväll på Strandvägen 1.
  Hon drack ju Chablis innan dess.
  Kollar dem ens upp fakta?
  Buuu! säger jag bara.

  Svara

  Var är Erik??

  Svara

   Isabella är hos Erik i Gtb just

   Svara

  Kan du inte göra en sammanställning på alla påståenden isabella gjort som hon sedan brutit mot?

  Svara

  bloggbevakning.se is ranked #874 for Lifestyle/Fashion and Apparel and #39020 Globally. Get a full report of their traffic statistics and market share.By Followers Australia

  Svara

  Need a boost to grow your youtube channel but don’t know how to do it then dont worry just visit https://ytbuyviews.com/ here for youtube marketing, youtube viewership boost and for likes.This is the world’s best portal for youtube marketing and promotions.

  Svara

  Need a boost to grow your youtube channel but don’t know how to do it then dont worry just visit https://ytbuyviews.com/ here for youtube marketing, youtube viewership boost and for likes.This is the world’s best portal for youtube marketing and promotions. Do visit and check for yourself.

  Svara

  This paragraph will assist the internet viewers for creating new website or even a weblog from
  start to end.

  Svara

  Its not my first time to go to see this web site, i am browsing this website dailly and get nice information from here all the time.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.