Isabella Löwengrip flög barnen fram och tillbaka pga Odd

Det har fungerat så bra med resorna med barnen (Odd ville inte köra två veckor i taget) och Lisa som är ny in i familjen. //Isabella Löwengrip

Tidigare i år verkade Isabella ha som plan att även barnens pappa Odd skulle komma och spendera tid i huset på Rivieran, någonting som senare verkar ha ändrats då han lyst med sin frånvaro.
Nu avslöjar hon att det även är pga honom som barnen flugits fram och tillbaka mellan Stockholm och Nice – han ville nämligen inte ha barnen med tvåveckorsintervall och då fick det bli skytteltrafik.
Buss på honom, Aningslösa Influencers! 😉
Allt det här flygandet är alltså HANS fel! (OBS! Skämt!)

Ni som har delad vårdnad om era barn, hur gör ni på sommaren? 
Om båda föräldrar har jobb att ansöka om semester från, blir det mer ”pussligt” med varannan vecka eller spelar det ingen roll? Är det bara barnen man tar in i beräknandet?
Innan någon går i taket – jag menar bara att ibland kan man kanske inte bara göra det, det är ju helt beroende på vilket jobb man har.

363 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänker att barnen fortfarande är ganska små och då kan 2 veckor vara väldigt lång tid att vara från sin förälder.

  Svara

   Håller med. En helt annan sak med typ en tolvåring, än när de är såpass små. Plus att man som förälder kanske inte vill vara ifrån dem så länge som 2 veckor mitt i semestern! Man vill väl i allmänhet umgås med sina egna barn om man kan. Kanske inte Blondinbella då, vad vet jag, men vanligtvis.

   Svara

    Vid vårdnadstvist som dömdes i sthlms domstol så dömdes det att min dotter då 3 år gammal skulle vara hos sin pappa respektive hos mig två veckor i taget under sommaren, i två perioder så 4 veckor totalt. Har varit ett jäkla pusslande med jobb etc fram till iår när hon är 12, då tog vi beslutet att ha henne 3 veckor var sammanhängande.

    Svara

   Jag tänker att barn är individuella och att även allt runtomkring gör att det fungerar olika. Vi har sedan innan midsommar haft 5-åringen 1-3 veckor i stöten, vilket betyder att barnet fått vara ledig v25-v34. Jag har delat min semester i 3 delar och jobbat (mycket!) veckorna hon varit hos sin pappa och därmed kunnat vara hemma ännu mer. Detta pga att han inte kunnat/velat dela sin semester. Vi bor även nära varandra så vi ”springer på” varandra då och då. Det har fungerat superbra! Dottern nöjd och vi har fått ut mer av semestern, kunnat åka iväg längre stunder, umgås med vänner och familj som bor långt borta osv. Klart det är lång tid att vara ifrån barnet i 2-3 veckor! Men för henne funkar det bra, hon får vara ledig mycket, träffa dom hon tycker om mm och det är det viktigaste!

   Svara

    Titta på Bingo och Catrin, ja och Alex K!

    Svara

     Vad vill du ha sagt med det 21.59? Tycker du att alla ska bo tillsammans med sina x?
     Nog förstår du att det inte alltid fungerar?

     Svara

      Inte bo men det går att semestra och umgås tillsammans så att de inte behöver vara utan någon i 14 dagar.

      Svara

   Men de är ju inte ifrån en förälder, de är ju ihop med den andre föräldern.

   Svara

    Absolut men barn kan ju ändå sakna den andra föräldern ändå?

    Svara

     Väga det mot att behöva flyga fram och tillbaka fler gånger?

     Svara

     Tycker synd om skilsmässobarn 😭

     Svara

      Varför synd om barn med separerade föräldrar? Kan lova att mina barn har det toppen trots att de är ifrån den andre föräldern. Det är nog i ärlighetens namn svårare för mig som mamma som saknar mina barn så mycket efter ett par dagar att jag nästan går sönder. Mina barn hinner nog inte sakna mig, de är med sin pappa på semester. Är i stallet, leker med vänner och sover gott om nätterna.

      Sen ses vi och det är miljoner pussar och kramar.

      Svara

       Det jobbiga är att alltid flytta, olika regler, dåligt samvete, otrygghet… Jag förstår att det kan fungera utmärkt för en del barn. Men det var jobbigt att växa upp i olika hem för mig och säkert för andra också. Det är såklart bättre än föräldrar som bor under samma tak och alltid bråkar. Jag var så rädd att mina barn skulle bli skilsmässobarn att jag var tillsammans med min man i 12 år innan jag vågade skaffa barn. För mig var det ett trauma, men det beror såklart på vem man är och hur föräldrarna hanterar det.

       Svara

        Absolut är det viktigt hur föräldrar hanterar en separation. Jag kan umgås med min fd och hans sambo på fritiden, högtider och födelsedagar utan problem. Barnen har tillgång till bägge föräldrar och vet om det.

        Hoppas att mina barn kan känna att vi gjorde rätt som separerade. Hellre lyckliga föräldrar än olyckliga.

        Svara

     Det är inte farligt att sakna. Inte ens för ett barn. Sluta tramsa.

     Svara

   Herregud, detta kommentarsfält…
   Gick ofta in här tidigare, kommenterade..särskilt under Bellas inlägg.
   Men senaste månaderna har granskning av henne istället övergått i slappa, intetsägande inlägg med många och lika intetsägande kommentarer.😑

   Svara

    Rätt intetsägande kommentar detta också, vad skulle du vilja se för förbättring?

    Svara

    Jaha? Det händer väl inte så mycket på sommaren inom sociala medier kanske?
    Men din kommentar var bra då menar du eller?
    Gå inte in här mer då.

    Svara

   Så små är hennes barn ju inte. Barn som fyllt 4 år kan vara 2 veckor med en förälder, tiden går fort och 14 dagar är tämligen kort. Finns ju Facetime/Skype om saknaden skulle infinna sig och barnen vill se och prata med sin andra förälder.

   Svara

    Fyra är väl ändå litet?

    Svara

     Inte i sammanhanget. Fullt möjligt att vara ifrån en förälder 2 veckor i den åldern. Som sagt ovan så finns skype och facetime.

     Svara

      Haha allt är väl relativt. Var inte hemifrån längre än en vecka förrän jag var 19 år 😅

      Svara

       Och jag var varannan helg året runt hos min pappa och har en fullt normal relation till honom idag.

       Svara

        Må så vara men att träffa sin pappa fyra dagar i månaden är långt ifrån gynnsamt eller korrekt. Helt fruktansvärt egentligen hur många pappor och barn som har haft det och har det upplägget.

        Svara

         Det skulle min man aldrig klara! Han vill dela vardagen med våra barn. Likaså jag. Tur att vi är lyckligt gifta.

         Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Jösses tur att man aldrig behövt träffa dig.

    Svara

     Ja att behöva tvista om barnen i domstol ska man vara glad om man inte behöver göra😊

     Svara

      Fast Vanessa ljuger ju som en häst travar 🙂 Hon har aldrig fattat nåt beslut i tingsrätten. Tack och lov om du frågar mig!

      Svara

    Men knip din trut (eller ditt tagentbord), vad är du för en rättsperson egentligen? Har du för vana att uttala dig om kapacitet såhär online utan belägg? Du som beslutstagare som har sett sååå många fall borde väl vara väldigt medveten om att barn är olika? Stackars de föräldrar och barn som stöter på dig. Hua🤢

    Svara

     Vanessa överdriver nog sin roll i beslutsfattandet. Det är bara tingsrätten som kan fatta beslut om umgänge, hon är nog inte domare där. Vanessa kanske jobbar på familjerätten och lämnar förslag på beslut till tingsrätten?

     Svara

      Tillräckligt illa. Så fruktansvärt när såna här personer får nån som helst auktoritet över andra, de borde screenas bort i nåt sorts ”jag kan inte kontrollera mina fördomar” test.

      Svara

    Då undrar jag verkligen vad du har för underlag när du dömer/ fattar interimistiska beslut. Det är otroligt individuellt hur sommarumgänge fastslås i en dom eller interimistiskt beslut. I synnerhet eftersom föräldrar yrkar olika mycket umgänge. Det är inte alls ovanligt att föräldrar har varannan vecka under sommaren. Menar du att om båda föräldrarna vill ha fastslaget i dom/beslut att de ska ha varannan vecka under sommaren, så beslutar du ändå två veckor i taget? I så fall hoppas jag att JO omgående tittar på dina beslut och domar samt rekommenderar dig att läsa lite processrätt. Mvh en annan med (riktig) erfarenhet av domstol.

    Svara

     Phew! Innan jag helt tappade tron på svenskt rättsväsende. Tack 🙂

     Svara

    Vanessa – Att du får besluta något överhuvudtaget, är ju helt otroligt! Att uttrycka sig, som du, med din sista mening, ja, vad säger man..!

    Svara

   Att flyga fram och tillbaka samt ta med sig 100 kg kläder till en semester är inte längre försvarsbart med tanke på de miljöförstöringar som detta bidrar med. Att locka personer att köpa mer kläder är inte heller försvarsbart vare sig för produmtionen i u-länder eller för i-länderna som totalt förstör deras miljö och förutsättningar att leva.samt det enorma förstörelse på vår jord och som äter upp alla resurser. Influenserna och bloggarna borde ta sitt ansvar. Fabrikanterna borde oxå ta sitt ansvar och inte gör reklam för att en person ska ta med sig fem resväskor med kläder inför en semester. Det är skamligt av Lövengrip att inte ta sitt ansvar för miljön över huvudtaget. Utan bara vara självisk och tänka på att göra så mkt reklam sim möjligt att förstöra miljön och jordens resurser för att själv bli så rik som möjligt! Jag uppmanar alla att bojkotta dessa bloggare som bara är ute efter att bli miljonärer på andras bekostnad dvs ut utnyttja miljön och jordens resurser för att bli miljonärer och miljardärer genom att själviskt förstöra miljön så mkt som möjligt och dess djurliv. Bojkotta därför Isabella Lövwngrip och andras blogg som endast själviskt vill plundra miljön för att bli oändligt rika. Stoppa deras framfart. Dessutom är de flesta inläggen falska och fejkade och stämmer inte överens med verkligheten utan existerar bara för att de ska bli miljonärer. Detta kallad falsk marknadsföring.

   Svara

  Med så relativt små barn så kan jag verkligen förstå varför Odd motsätter sig att de ska vara hos vardera föräldern två veckor i taget, bra att han inte låter henne styra detta.

  Svara

   Fast nu var väl Bellas tanke att Odd skulle vara med nere i Frankrike. Dvs barnen hade inte varit ifrån någon förälder.

   Svara

    Ja exakt, Bellas tanke. Känns som Odds tankar alltid hamnar i andra hand. Han bygger ju liksom inte ett imperium så det är väl inte så viktigt..

    Svara

     På vilket sätt hamnar hans tankar i andra hand?

     Hon hade en tanke (som hon skrev om i sin blogg) han hade en tanke (som han inte skrev om i sin blogg). I min värld låter det mer som två vuxna personer som båda tänker och sedan resonerar med varandra, i det här fallet fick dessutom Odd igenom sin vilja (säkerligen med argumentet att barnen är för små fortfarande).

     Svara

      Av det man ser (vilket jag också vet inte alltid är hela sanningen) så är det ofta Odd som får ändra sig efter Bella, men det innebär också inte alltså att det måste vara så. Det är bara en observation från min sida och kan vara helt fel!

      Svara

      Har Odd också en blogg??

      Svara

       Nej, och därför får vi ju bara Bellas tankar i första hand 🙂

       Svara

     Jag kan tänka mig att Odd kom på andra tankar när Blondinbella började bli mer öppen med att hon dejtar en ny kille. Alternativt att det passade Blondinbella bättre att ha barnen varannan vecka och ha nya pojkvännen i huset varannan vecka. Han var ju uppenbarligen där häromveckan när barnen inte var där. Det är ju också anledningen till att Blondinbella inte ville ha vänner där som var orginalplanen. Och vad vet vi, Odd kanske fortfarande var helt ok med två veckor var men Blondinbella ändrade sig eftersom hon hellre vill ha nya pojkvännen i huset i Frankrike….

     Svara

      Hellre ha nya pojkvännen i huset? Tycker du det verkar som att han varit där mycket? Och på vilket sätt gör det skillnad på att ha en vecka el två veckor om hon hellre ville ha pojkvän där? Herregud så stört.. så manpulativt skrivet för att smutskasta IL. Vad driver dig?

      Svara

      Nu sa ju Isabella att det var O som inte ville ha 2 veckor var.
      Sen kanske Odds flickvän också har någon talan?

      Svara

    Förutom de två veckor de var hos Odd, när Bella inte skulle varit med dem.

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Men sluta! Hon har inte dumpat sina barn alls, hon har haft barnen varannan vecka och inte dumpat dem för någon alls!

     Svara

      Fast det har hon ju. Diverse middagar, galor, resor, jobb. Du som är så besatt av henne borde ha lite mer koll tycker jag.

      Svara

       Nej det har hon inte! Det var en gala EN vilken hon inte kan styra och bestämma när den skulle vara, hon hade ju barnvakt med för det. Och så en kväll på födesledagsfest vilket hon hade all rätt att vara med på trots att barnen var där, de sov nog mesta tiden ändå. Det är enda gångerna hon varit ifrån dem på sina barnveckor, sedan har det varit utgång och resa när de varit hos sin pappa. Så hon har inte dumpat barnen!

       Svara

   Det framgår ju dock inte varför Odd inte vill ha dem i två veckor.
   Vem vet, han kanske hade planerat suparfest med killgänget och så krockade det med ungarna…

   Svara

    Haha!

    Svara

    Fast det behöver inte vara så att han inte vill ha sina barn i två veckor. Antagligen så vill han inte vara ifrån sina barn i två veckor vilket är fullt förståeligt. Det är väl skönt att en av dessa två inte har problem med att prioritera ungarna.

    Svara

     Poängen är att vi inte vet. ”Antagligen” är ingen sanning 😅

     Svara

      Historiken, som Bella själv visat, är att han aldrig tackat nej till att ha sina barn mer. Han har många ggr fått ta över hennes barndagar för att bella varit för busybusy för att ens klara av sitt ansvar på 50%

      Svara

       Och Bella har haft barnen på Odds dagar. Vad försöker du få fram?

       Svara

        Men i dessa fall har hon ju ändå sett till att lämpa över sina dagar på honom i retur senare, så hon har aldrig tagit nåt extra som Odd gjort

        Svara

      Haha nej folk antar att han gör det av icke egoistiska skäl men vad vet vi?

      Svara

      Kunde inte egotrippade IL vara hemma i sverige över sommaren? Är det så viktigt för henne att glamma i St Tropez. Människan har fått en enorm hybris.👎

      Svara

  Det bästa är väl att göra barnens sommarlov så långt som möjligt. Ha barnen 3-4 veckor var,i sträck.

  Svara

   Hur menar du nu? Deras sommarlov blir väl lika lång om man har varannan vecka också 🤔

   Jag har kollegor som bla har semester varannan vecka-ish (barnen är 8 år och äldre t.o.m).

   Svara

    Om föräldrarnas semestrar inte ligger samtidigt utan efter varandra kan barnen få sommarlov lite längre.

    Svara

     Fast skolan börjar ju oberoende av när föräldrarna har semester..?

     Svara

      Ja men om föräldrarna börjar jobba igen måste barnen kanske gå på fritids eller något = inte sommarlov på riktigt, menar de nog ovan.

      Svara

       Eller typ sommarförskola. Så de ovan har lite rätt faktiskt.

       Svara

        Ja det var precis så jag menade.

        Svara

       Min son fick gå några veckor på en annan förskola (på den tiden kallat dagis) än hans vanliga under sommaren på grund av föräldrarnas arbete. Ofta var han någon vecka hos sin farmor och någon vecka hos mormor och morfar också. Alltså när han var 5-6 år.
       Det blev ändå ett riktigt puzzlande eftersom både jag och min dåvarande hustru hade svårt att ta ut lång semester under sommaren. I synnerhet samtidigt. Så gick det som det gick också 🙁

       Svara

        Mina bästa barndomsminnen från somrarna var när jag fick vara hos mormor och morfar!

        Svara

         Det är absolut ett super bra alternativ både för barnen och mormor och morfar.

         Svara

          Ja, verkligen!

          Svara

      Finns ju mindre barn som går på förskola/fritids. Alla föräldrar har inte möjlighet att vara hemma hela sommarlovet.

      Svara

      Ja… Men många föräldrar kan inte vara lediga tio veckor i sträck, då får ungarna vara på förskola/fritids istället.

      Svara

   Nej, absolut inte när de är så små. 3-4 veckor ifrån den ena föräldern är alldeles för lång tid!

   Svara

    På vissa arbeten kan det ju fungera att ha varannan vecka ledigt, varannan vecka jobb. Så kan barnet få vara hemma hela perioden.

    Svara

   Åh hua. Har du egna barn? Klarar du isf av att vara frånvarande från de i fyra veckor? Nej tack.

   Svara

    Ja jag har egna barn men inte skild. Så det var bara ett förslag. Nu tycker jag hur som helst inte de vuxna ska tänka på sig själva. Kan barnen vara ifrån en förälder 3-4 veckor i sträck och på så sätt få ett längre lov från fritids och förskola så är väl det super?

    Svara

     Inget barn vill i normala fall vara ifrån en förälder i en månad.

     Svara

    ”Klarar av”? Vad händer med dig om du inte får träffa dina barn på 4v?
    Om ditt barn får chans att göra något roligt utan dig i 4v, skulle du säga nej till det då, för att DU inte klarar av det?

    Svara

   Tycker också det vore det bästa för barnet. Oavsett om man är separerade eller inte.
   Då kan ju barnet få vara hemma 8-10 veckor och slippa gå på fritids eller sommarförskola.
   Men tror många föräldrar (separerade eller ej) planerar utifrån sig själva.
   Känner ingen som delar på semestern för att barnen ska få vara hemma hela ledigheten, även om det är med en förälder åt gången.

   Svara

    Känner spontant att om föräldrarna är ihop så är det ju väldigt trist för hela familjen att inte ha någon semester alls tillsammans?

    Svara

     Jo man får kanske överlappa lite. Så att barnen slipper jourförskola där de kanske inte känner nån.

     Svara

      Absolut. Sen vet jag inte riktigt vad folk har för erfarenhet av föräldrar, inser att det finns föräldrar som hellre har egentid än umgås med sina barn men på den förskola där min son har gått så ser jag inget av detta. Är mer fascinerad över hur tidigt de flesta barn går hem och hur tidigt förskolan töms på barn när det är semester-/ledighetstider. Tänker att det ändå finns många föräldrar som inte har så mycket val vad gäller arbetstider och semesterförläggning eller hur mycket semester man kan ta.

      Svara

    Min son (5,5år) fullkomligt älskar sin förskola, och sitt kommande fritids…! Han har varit ledig från veckan innan midsommar och börjar nu v34 när skolan börjar. Fritids börjar han senare cav36… och han hade absolut inte mått dåligt av att gå på fritids på sommaren, han hade snarare älskar att leka med kompisarna där… självklart vill man ju vara ledig med sina barn, men jag tror också att det är vi vuxna som lägger mycket värderingar och åsikter i vad alla ska göra och inte göra… Det är inte stackars barn, de flesta föräldrar gör nog så gott de kan för sin familj. (Sen finns det ju såklart undantag åt båda håll)

    Svara

     Jag var mycket på dagis och fritids under sommaren då min pappa inte var intresserad av att ha oss och mamma inte kunde ha så mycket semester. I efterhand har mamma berättat hur hon ibland grät på väg till jobbet av dåligt samvete att vi barn fick vara på fritids när andra hade semester. What? Sommaren var bästa tiden på fritids och dagis. Vi var en handfull barn och fröknarna hade all tid i världen för oss, vi fick varje morgon bestämma vad vi ville göra. Vi åkte och badade, bakade, hade filmmys om det regnade, åkte på loppisar osv. Nu var det här iofs 90tal men det var ju skittråkigt när sommaren var över och alla ungar kom tillbaka och det blev som vanligt igen. Mamma hade verkligen inte behövt ha dåligt samvete i mitt fall.

     Svara

      Jag arbetar ofta på sommarförskola och sommarfritids och det är typ samma. Vi spelar spel, bakar, går på utflykt osv. Dessutom brukar kocken/matsalspersonalen tycka synd om barnen så vi får extra god lunch och efterrätt varje dag.
      Där jag jobbade förra sommaren hade barnen som favoritsyssla något de kallade för ”bokpicknick”. Vi tog med böcker, vatten och en filt ut i skogen och sedan låg vi i skuggan och hade högläsning hela förmiddagen 🙂

      Svara

     Fast det är ju inte huruvida ditt barn ”älskar” att vara på fritids eller inte som är anledning till att fritids har sommaröppet. Det är ju öppet för föräldrar som MÅSTE arbeta och absolut inte kan ordna någon annan som kan passa barnet under dagarna (t ex kompisar, granne, mor- farföräldrar etc).
     Fritids/förskolan är ju i det närmaste tömt på barn under sommaren, och de få barn som är där upplever ju snarare att det är en helt annan verksamhet än den de är vana vid. Samt att det ofta är vikarier då pga att ordinarie personalen har lagstadgad rätt till fyra veckors sammanhängande semester under sommaren (och då är inte ens personalens rätt till föräldraledighet med i det).

     Svara

    Mina föräldrar är tillsammans och har varit det under hela min uppväxt. Jag gick dock på sommardagis/fritids under hela min uppväxt vilket var helt okej. Då slogs ju alla dagis och fritids ihop och man lärde känna nya kompisar. Plus att det oftast inte var lika mycket barn då så man kunde göra fler utflykter. Ser verkligen inte det som något negativt i dag heller

    Svara

    Måste man ”slippa” förskola? Tycker förskolan är fantastisk och ge stimulans och lek på ett sätt som man som förälder nästan aldrig kan upprätthålla i säg fem veckor i sträck!

    Svara

  Vem sjutton är Lisa nu då?

  Klart Bellan väljer två veckors egentid, föga förvånande. Heja odd som faktiskt vill träffa barnen så ofta som möjligt =/

  Svara

   Självklart vänder du det till att Bella vill ha två veckors egentid. Suck. Och Heja Odd nu istället för att klaga på flygande och att det är bättre att ha barnen två veckor var på semestern… alltså ni är sanslösa, eller du.

   Svara

    Hur är hen sanslös? Det stämmer ju. Bella har ju aldrig haft problem med att åka ifrån sina barn. Hon sätter ju de bla själva med andra vuxna på flyget ist gör att ta sitt ansvar och följa med om hon nu prompt ska vara i ett annat land i fem veckor. Odd har till synes alltid varit den föräldern som är engagerad och ansvarsfull. Tabu att säga kanske men fortfarande ett faktum.

    Svara

     Instämmer.

     Svara

     Hon sätter dem inte ensamma på flyget iaf som vissa andra gör. Hon har flugit med den eller en anna vuxen som de känner – det är väl att ta ansvar, finns barn som flyger ensamma.
     Vissa är sanslösa och helt otroliga med att leta fel och vända allt till fel – allt för att skamma och klaga på Bella så mycket som möjligt. Absolut verkar Odd vara en bra pappa, och jag tror Bella gör det så bra hon kan för sina barn.

     Svara

   Heja Bella som haft barnen när hon fått under sin ledighet.
   Har bekanta som låter barnen vara med mor- och farföräldrar under sommaren för att slippa ansvar. Hon har i alla fall haft sina barn.

   Svara

    Ja jag har också hört att föräldrar åker på solsemester utan barn och lämnar dom till andra.

    Svara

    Jag och min man lånar ut våra barn till deras far- och morföräldrar 3-5 dagar var med några veckors mellanrum. Under tiden renoverar vi hus och dränerar om husgrund. Det är perfekt. Då kan vi jobba ostört 12h per dag, stänga av vatten och el vid behov, äta på udda tider och veta att barnen samtidigt har några fantastiska dagar där de får möjlighet att utveckla relationen med sina far- och morföräldrar (utan vår inblandning) och dessutom umgås med kusiner och sysslingar. Jag tycker att det är fantastiskt och förstår inte hur någon kan se det som att vi försöker ”slippa” vårt ansvar.

    Svara

   Ful parent shaming du kör med.

   Som att det är det något fel att vilja ha egentid en eller två gånger om året? T.ex för en två veckors resa ensam eller med sin nya partner.

   Alla föräldrar behöver ledigt då och då för att återhämta sig, för det är jobbigt att vara ensamstående förälder. Det handlar inte om att man vill slippa sina barn.

   Svara

    Jämför du på allvar en förälders önskan till egentid en eller två gånger om året med Blondinbellas flackande runt bokstavligen hela jorden utan barn? Hennes ändlösa helger, veckor och dagar utan barn när hon är på spa, hotell, restauranger etc med diverse anställda, pojkvänner och affärspartners? Hon är mer utan barnen än med dem och det är tydligt till och med för folk som bara följer henne på avstånd att barnen prioriteras lägre än hennes egen egentid och jobb.

    Svara

     Dom veckor hon är barnledig har hon rätt att göra precis som hon vill med sin tid. När hon har barnen ska hon vara en närvarande förälder.

     Vad hon gör under arbetstid (9-10 tim) på barnveckorna är upp till henne, då kan hon hänga på resturanger, hotell, spa eller hos frissan hur mycket hon vill så länge hon tillbringar tillräckligt med tid varje dag ihop med sina barn. Försakar hon sina barn? vet vi det? eller är det bara spekulationer att vi tror att hon gör det.

     Svara

   Sån galet dålig kommentar.Du vet ingenting om Odds anledningar och önskningar och varför.
   Han har väl också planer om vad han har tänkt att göra på sina lediga veckor.
   Ge honom ingen gloria, det är bara löjligt.

   Svara

  svinigt av henne och ens nämna Odd som en orsak.

  Det är ju JAG SOM FÖRÄLDER som får anpassa min semester efter barnen.

  Men så vet vi ju vid det här laget också att Bellas ”tårta” med tårtbitarna inte är barnanpassad..

  Svara

   Självklart är det svinigt av henne och hon är såklart usel här och viiidriiig… Ni/du vänder allt till fel i vanlig ordning och inlägget är såklart upplagt för att Isabella ska skammas och för att få många elackka mobbkommentarer… det är redan igång.
   Lucys inlägg igår hjälpte föga.. Suck.

   Svara

    Anonym 09.21 – tror inte du att IL hade ett syfte med att i parentes lägga till att det var Odd dom ville hålla fast vid 1 vecka?
    Läser man inlägget utan den kommentaren är det ett vanligt inlägg som knappast susar över mediadånet.

    Svara

     Eller hur. Det är inte för att spy mer ord hon lade till det… Det är ju en uppenbar pik mot Odd/strategi för att folk ska reagera.

     Svara

      Eller för att svara eftersom att så många tjatat om varför de inte har två veckor, och det vet ni ju. Men klart ni vänder det till något fel och att Bella är hemsk och vilken ful pik till Odd stackars Odd. Alltså lägg ner nej det var iget fult att säga om Odd. Att han inte ville ha två veckor är inget fel men det förklarar varför de inte hade det helt enkelt som så många tjatat om.

      Svara

       Det är retorik när man lägger in en kommentar som dessutom markeras med parentes i ett inlägg som egentligen handlar om deras semestervistelse.
       Hade hon velat svara på läsarnas frågor ang uppdelningen av semestern på ett informativt och hållit en neutral ton hade hon skrivit på ett annat sätt.

       Svara

       Men visst vet du att Blondinbella har en strategi med allt hon gör?
       Det handlar inte om att ”vrida och vända” allting, HON vill ju att vi reagerar, det genererar mer klick och pengar för henne.

       Svara

      modd

      Svara

      Men hur är ni skapta folk? En pik till Odd?? Folk har ju öst skit över henne och att barnen ska flyga varannan vecka.
      Hon skrev en förklaring. Odd ville inte ha varannan vecka. Jösses, snacka om att göra en höna av en fjäder.
      Skärp er.

      Svara

    Tillbaka från semestern Stollis?

    Svara

     Aww, tröt argumenten?

     Svara

      Inte alls.
      Det har vart en lugn period här bland kommentarerna men nu är det tillbaka med aggressioner. Så jag antar att stollis har vilat upp sig lite.
      Du får nog fila lite på dina lines där gumman💕

      Svara

       Haha gumman, var det ditt bästa mediokra försökt till härskarteknik? Alltså, ni småbarn…

       Svara

    Herregud, detta kommentarsfält…
    Gick ofta in här tidigare, kommenterade..särskilt under Bellas inlägg.
    Men senaste månaderna har granskning av henne istället övergått i slappa, intetsägande inlägg med många och lika intetsägande kommentarer.😑

    Svara

   Har hon inte outat honom tillräckligt snart… Han har aldrig kommenterat henne utåt även att han säkert haft saker att säga. Barnens pappa…

   Svara

    Outat? Jag förstår ditt nick.

    Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Så ofräscht med ett cigarettpaket i den ena boendestödjarens väska.

  Svara

   Boendestödjare 😂😂😂

   Svara

   Lol det är en parfymflaska

   Svara

   Går ju dock inte att urskilja att det skulle vara ett cigarettpaket. Kan vara något annat.

   Svara

    Så länge som motsatsen inte bevisats så är det ett cigarettpaket tycker jag. Lovisa kan mycket väl vara rökare.
    Parfym är inte bättre eftersom barnen kan reagera på parfym lika väl som på tobaksrök.

    Svara

     Åh herre. Hoppas du inte använder parfym, städmedel, röker eller bor på Hornsgatan i stockholm. Finns så många saker barn kan reagera på.

     Skulle inte ens släppa ut mina barn lm jag var du. Luften är farlig att andas.

     Svara

      Hercule skojar ju!!

      Svara

       Tror inte att hon gör det, låter som en typisk kommentar om Bella.

       Svara

        Märkligt att alla ”typiska kommentarer” om Bella tydligen anses som allvarliga.
        Kan det inte vara så att många tycker det är kul att skämta lite även om Bella?
        Hon är faktiskt ganska kul med alla sina lustiga beteenden.

        Svara

        🤦🏼‍♀️

        Svara

     Tycker att hon ska visa innehållet i sin väska när åtalet väcks. Vill poängtera att Bellas liv är för mig totalt ointressant, men börja gå på unga mammor/tjejer om parfym är lite konstigt. De flesta använder parfym, skulle jag tro.

     Svara

   Boendestödjare, ett mycket bra epitet. Exakt vad det i grund och botten handlar om vad gäller Isabella.

   Svara

   Vadå får man inte röka nu alls längre eller? Hon kanske röker när hon inte är i närheten av barnen?

   Svara

  Oj, du öppnade nog en ”ormburk” (ej att förväxla med gurkburken från Halmstad..)

  Att diskutera varannan-vecka-liv, skilsmässor, barn, semester och mammor överlag är som gjort för att ALLA tycker och alla dessa som tycker, tycker såklart rätt.

  Svara

   Jag kunde nog inte tycka mindre än vad jag gör haha, känns som det är upp till varje familj vad som passar dom, så länge ingen far illa!

   Svara

  Patriarkatet

  Svara

   För att Odd inte ville ändra på rutiner? Lugn nu

   Svara

    Personen var kanske inte ens seriös, lugn själv 😂

    Svara

     Varför ens lämna en sån kommentar?

     Svara

  Men vad är det här för löjligt inlägg? Vadå flögs i skytteltrafik pga av Odd? Inget konstigt om han ville ha varannan vecka som vanligt, men visst det hade blivit mindre flygande om de haft två veckor. Det konstiga är att så många skriver till Isabella ”men varför har ni inte två veckor, ni borde ha två veckor..” men när hon en gång var iväg från barnen i två veckor så var det ramaskri och massa skammande och klagande – hade de haft två veckor så hade folk gnällt och klagat på henne för det också.

  Svara

   Jamen då får hon ju som hon vill. reaktioner och att bli omskriven.

   Att manipulera fram reaktionerna och sedan bara …

   Svara

  Tänk att alla är så duktiga att tycka vad/hur andra ska göra med sina barn, riktiga präktmorsor 😏

  Svara

  Side note: vad har hänt med Bianca? Knappt några uppdateringar på stories, hennes insta-flöde förfaller (otroligt oinspirerade, osammanhängande bilder), hon och Alice skippade spela in ett poddavsnitt till denna vecka (pga hälsoskäl?) och hon är inte på WoW. What’s up!?

  Svara

   Undrar oxå jag tyckte hon var så duktig på youtub. Hon la ofta upp långs klip. Men det var länge sedan.
   Hon har mått dåligt länge, tror hon har gått in i väggen. Det verkar som det har hänt något med Philippe och henne oxå.

   Svara

    Lyssnar man på deras podd så är dom sönder supna efter helgerna när dom ska podda. Dessutom dricker dom champagne och dricker shots (när lojsan och hannalicus gästade podden). Det ska 12-14 åringar sitta o lyssna på? Alltså Whaaat?????? När jag var liten så gick man på disko i skolmatsalen eller gympasalen!

    Svara

     Men nu var det inte deras alkoholintag vi diskuterade.

     Svara

      Nej, men i förhållande till att hon inte verkar må bra för tillfället och inte sköter sina kanaler kom alkoholkonsumtionen upp, vilket jag inte tycker var helt orimligt. Alkoholintag och hälsa kan kan ju hänga ihop ibland…..

      Svara

     Så du gick på skoldisco när du var 20+ som Bianca och hennes vänner är?? Förövrig vänder sig Bianca inte till 12-14-åringar, hennes målgrupp är jämnåriga dvs 18-30 ca. Det är inte hennes fel att yngre lyssnar, det får deras föräldrar ta ansvar för.

     Svara

      Tack!

      Svara

      Hahahaha vilken normalt funtad kvinna på 30 följer Bianca?

      Svara

    Tror hon var aktiv på YT ett tag pga samarbeten/reklam och så för att marknadsföra Caia-produkter när de lanserades. Nu är det inte så mycket samarbeten att göra och hon tar sig semester. Men sen mår hon nog inte på topp heller pga ev break-up.

    Svara

   World of Warcraft??? Brukar hon spela det? Fan bad ball och otippat egentligen

   Svara

    Way out West

    Svara

     Skriv det då.
     Wow betyder World of Warcraft, inget annat!!

     Svara

      For the horde!

      Svara

       Don’t go there. 😁

       Svara

       For the Alliance!

       Svara

      Är man PÅ wow när man spelar wow? 😂 kanske du som ska läsa lite mer ordentligt

      Svara

       This!👍 vissa borde läsa lite mer noggrant

       Svara

       Nej.
       World of Warcraft har funnits mycket längre än Way out West.
       Man kan inte ta etablerade förkortningar och ge dem en ny betydelse hur som helst.
       Ska vi börja säga att FBI betyder Fest Bredvid Ingolsbenning?
       FIFA betyder Fan, Inte Fler Allsångsbesökare?

       Nej just det.

       Svara

       Och för att svara på din fråga – man är på en specifik planet när man spelar, så rent tekniskt är man ”på”…

       Svara

        Måste fråga, i m+ kör du fire eller frost
        * resto druid själv *

        Svara

         Åh druid, bästa klassen❤️

         Svara

         Har kört arcane nästan jämt men funderar på att byta till fire nu. M+ kör jag dock bara min DH i princip 😀

         Svara

          Köra inte fire i m+
          Har helt ärligt enbart sett folk med 25k dps
          Svårt att få en +15 in time då
          Åhh har en DH på alliance behöver det för en achi jag jagade

          Svara

      Nja. Det finns folk som bara använder det för spelet, typ en undead mage :-), och det finns folk som bara använder det för Way out West, typ Bianca kanske. Så finns det folk som har koll på och använder samma förkortning i båda fallen, typ en spel och musikintresserad Göteborgare som jag. Vi i sista gruppen räknar med att alla inklusive en själv förstår av sammanhanget vad som åsyftas.

      Svara

      För mig betyder det inte spelets namn för jag är inte nån spelare, så det struntar ju jag i. För mig betyder det just wow som i wow. 😀

      Svara

    Eller så betyder det att hon inte är på Way out West.

    Svara

     Hon är inte på way out west men de spelar in WW.

     Svara

    Way out West i Göteborg denna helg!

    Svara

  Hur länge tror ni hon behöver dadda till barnen? När de är 10 också? 13? Flyttar ut?

  Poor kids i hennes smet, sk ”karriärsliv”

  Svara

   Daddan är inte för barnen utan för IL.

   Svara

    Det största barnet.

    Svara

    Vad är dadda? Känner mig sjukt trög😬

    Svara

     Synonym till barnsköterska, barnjungfru, barnpiga, amma

     Svara

  Varför hyr man då ett hus, om man vet att man får åka skytteltrafik? Meckigt för Bella även om det inte är hon som åker med barnen.
  Hon kunde ju hyrt huset nästa år,?

  Kanske är skönt för barnen att bara vara hemmma? Barnen är ju oxå ofta med och flänger i vanliga fall.

  Svara

  Alltid snackas det om ”barnens bästa” men det känns mera som det är föräldrarnas bästa som till sist anammas. Små barn har inte samma tidsbegrepp som vuxna och rutiner är tryggheten så varför ändra något som tydligen har fungerat? Att ena föräldern väljer att flytta långt bort från barnen betyder väl inte att det är barnen som ska resa kors å tvärs. Borde krävas mera vuxet ansvar av vissa föräldrar.

  Svara

   Ja nä verkligen! Stackars barn som tvingas åka på semester. Man verkligen ser på bilderna hon lägger upp att de lider. Liiiider I tell you!

   Svara

  Vi har gjort väldigt olika, oftast vad som har passat in i våra semesterplaner, var vi bortresta 2 -3 veckor så var barnen självklart med. Sen kunde vi ha barnen mitt i perioderna någon dag om de ville det och den andra var hemma.

  Barn klarar av mer än vad vi vuxna tror och oftast blir de vuxnas behov som får styra. Jag har jobbat på förskola i många år och oftast verkar det vara med två veckor var och det är oftast de med skilda föräldrar som får kortast semester konstigt nog.

  Svara

   Jag ska förtydliga de vuxnas behov och ovilja att samarbeta som får styra. Vad jag tror det handlar om i det här fallet tycker jag är fel att prata om på denna blogg

   Svara

  Oftast finns det en förälder som ser till barnens bästa och då är varannan vecka det bästa, helst ännu kortare Intervall.
  Oavsett vilken upplevelse eller resa som är på g. Upplevelsen att träffa sin (engagerade) mamma eller pappa slår det mesta för barnet.

  Svara

  När mina barn va yngre hade vi 2veckor var i sträck på sommaren.
  Funkade hur bra som helst👍 Men det är ju såklart individuellt.
  (Vi körde nog så från att yngsta va 3-4år tills han va 8-9år)

  Svara

  Typiskt Bella att dra igång ett drev och slänga Odd offentligt under bussen återigen. Kan människan inte knipa käft om någonting privat utan det ska dras i långbänk och analyseras av kreti och pleti. Hon är som ett fegt barn som skyller ifrån sig .Det var hans fel inte mitt. Det mogna sättet att bemöta frågorna angående upplägget m barnveckorna(om man nu ens behöver bry sig att svara) hade varit att säga att man helt enkelt har kommit överens om att göra så här.Punkt.

  Svara

   Men snälla sluta.. hon har inte slängt Odd under bussen för att hon skriver att han inte ville ha två veckor – folk har tjatat på hennes blogg att de borde ha två veckor och till slut svarade hon på det. Bella drar inte igång ett drev men CC gör. Så jä-la lågt att överhuvudtaget lägga upp detta inlägg för att skamma och få skitkommentarer. Det handlar om barn liksom. Lika sjukt var det att skriva artiklar om bilden på pojken där man såg lite av ansiktet. Skäms.

   Svara

   Hon nämnde det som en parentes, helt utan drama, för att hon fått väldigt många frågor om det. Drevet startas på den här bloggen när en pyttedetalj ur ett helt inlägg lyfts ur sitt sammanhang.

   Det mogna hade varit om du inte hakat på Camillas drev.

   Svara

    Det mogna hade varit om Bella inte hade skrivit om det öht eller om hon hade skrivit ”vi kom överens om att”…det hon gör är provokation. Vidrig strategi och skamlös. Faktum är att ansvaret är hennes. Hon valde ett hus i Europa över sommaren, inte Odd.

    Svara

     Alltså herregud du är otrolig med att hitta fel, vrida och skamma, galet. Nu har folk tjatat på henne ”varför har ni inte två veckor?!” – och hon svarade nu på det och då får du det till viddrig strategi och skamlös. Ja tänk man kan få allt till det om man vill, och det vill ni ju och får allt till… Asså. Ja det är hennes ansvar att hon valde hus i Europa och Oj som det stör vissa. Sjukt.

     Svara

      Återigen, det mogna hade varit att bara svara att det är en överenskommelse mellan föräldrarna. Mer behöver inte läsarna veta, hur mycket de än tjatar. Men Bella väljer att skriva att det är p g a Odd, helt onödig info som självklart är tänkt som ett bete för skvallerfiskarna och en medveten provokation.

      Svara

     Fast om Odd tycker det så kan han ju också stå för det, varför säga att man ärr överens när man inte är det. Det blir ju även i detta fall anklagelser mot IL att hon vill ha barnledigt två veckor i streck.

     Svara

    Nej Maja. Hon nämnde det som parentes för att få reaktioner. Inget annat.

    Svara

     Nej Anonym, du har ingen aning.

     Svara

      Ändå intressant att folk hävdar att hon inte vill provocera med tanke på att hon så gärna skrävlar i varenda intervju om sin strategi att just provocera för att höras och synas.

      Svara

       Eller hur! Fascinerande faktiskt 🙂

       Svara

     Lägg ner 9:56! Hon nämnde det för att så många undrat, frågat och tjatat. Hon kan ju inte skriva någonting enligt er utan att det är för att få reaktioner eller så är det provokation. Inga bilder kan hon lägga upp och allt vad hon än skriver så är det fel på, ni hittar alltid något fel, ni vrider allt till fel. Det är så galet sjukt. Varför sätter ingen ner foten?

     Svara

      För att allt hon skriver är noga planerat och uträknat för att provocera och skapa reaktioner. Hon har sagt det i flera år och nu senast i en intervju för drygt en vecka sedan. Inget ord är slumpmässigt valt.

      Svara

       Exakt. Hon ”råkar” inte skriva någonting, allt är medvetet och uttänkt enligt excelarket. Att somliga aldrig verkar fatta, trots att hon berättat om det så många gånger.

       Svara

        I deras försvar kanske de vill tro gott om människor. (I mitt fall försöker jag göra det, men Blondinbella har liksom tappat mitt förtroende för länge sedan.)

        Men jo. Varje ord är planerat. Hon sitter inte och bara slänger ut nåt inlägg spontant. Det finns ALLTID en baktanke.

        Svara

        Ja, de är konstigt att alla BellaBelivers inte kan fatta detta, trots att Belle upprepade tillfällen berättat utförligt om sina strategier. Ändå faller folk i hennes honungsfälla gång på gång

        Svara

    ”hon nämnde det som en paratastes….I förbigående” Inget Bella gör eller skriver är en slump. Noga planerat då hon vet att den kommentaren får igång spekulationerna.
    Hon VILL att vi ska nappa på sånt hon skriver.

    Svara

     Parantes

     Svara

   Fast majoriteten verkar ju tycka att Odd gjort rätt som inte accepterat 2 veckor åt gången om man kikar på kommentarerna här så det är väl snarare sig själv hon slänger under bussen om någon.
   Plus att folk frågat under nästa varje inlägg hon skrivit så nu besvarar hon frågan.

   Svara

  Min spontana tanke var varför nämner hon ens detta om att Odd ville ha det så?

  Det känns som att detta är en privatsak och Odd är ju dessutom inte offentlig längre.

  Svara

   Hon nämner nog det för att det varit en massa tjat och gnäll på hennes blogg om varför de inte har två veckor var – men det hade ju klagats lika mycket eller mer om de haft det. Nej Odd är väl inte direkt offentligt så varför skriver tidningar om honom kan man undra. Om det är privatsak så varför skriva om det här? IL får inte skriva om något privat i sin blogg men gör hon inte det så är den tråkig och opersonlig och folk tjatar, gnäller och klagar… inte lätt att göra rätt och pleasa alla, alltid är det något fel, allt vänds till fel.

   Svara

   För att det är hans fel att barnen får flyga fram och tillbaka, inte hennes för att hon valt att hyra ett hus utomlands i 5 veckor.

   Svara

    Precis!

    Svara

  Varför plockades min kommentar bort, inte angrepp mot någon utan bara om egna upplevelser ?!

  Svara

   Du kanske använde fula ord?

   Svara

    Nej absolut inte, men nu har den kommit upp efter att jag postade detta

    Svara

  Vi kör två veckor på sommaren för att vi och barnet ska få längre sammanhängande ledighet. Funkar bra för oss och skönt att slippa ”flängandet” som det blir med en vecka. Lättare att resa iväg också.

  Svara

  För mig blev det jättesvårt detta år pga har precis börjat nytt jobb och har inte hunnit jobba ihop betald semester. Pappan vägrade ha barnet mer än mig pga ”orättvist då” jag har fått jobba på nätterna varannan vecka för att få det att gå runt. Hade aldrig gjort så mot varken barn eller ex om det varit tvärtom pga bara för jag måste jobba hela nätterna så orkar jag ju inte göra så mkt med barnet på dagarna pga zombie 😞 Förstår inte hur man hellre låter sitt eget barn sitta inne i en lägenhet i 30 grader än få mer tid med sitt barn när man ändå är ledig och hemma….

  Svara

   Hur kan man inte vilja ha mer tid med sitt barn…
   Det är ju inte direkt som han eller barnen blir lidande för ”orättvisan” det är ju du som förlorar tid med barnen…Hemskt!
   Om du träffar honom så ge honom en smäll från mig 🙋🏼‍♀️

   Svara

    Ja, han menar att det är orättvist om han har barnet mer än mig. Jag önskar att det var tvärtom för jag hade blivit överlycklig att få mer tid. Han tror att han straffar mig på något sätt för jag lämnade honom för 2,5 år sen, men det är barnet som blir lidande och det fattar han inte 😞 Idiot

    Svara

     Usch, hade blivit så arg!
     Glädjs åt att du gör allt för dina barn och sätter dom främst!
     Men slå honom gärna, och hälsa från mig!

     Svara

   Man har alltid rätt till semester på sommaren, även på ett nytt jobb. Trist att han inte ville hjälpa till, men han tar ju iaf sin del av ansvaret. Nästa gång får du se till att kolla upp semester och ha sparade pengar om det blir ett glapp vid byte av jobb!

   Svara

    Nej, jag började ett nytt jobb i våras men fick inte ta semester första 6 månaderna. Helt ok enligt facket.

    Svara

     Byt fack!

     Svara

      Varför? Det är inte så att man alltid har rätt att ta ut semester i början av ett nytt arbete. Men generellt så vill väl chefen ha nöjda medarbetare och löser det ändå.

      Svara

  Det här är naturligtvis helt enligt Bellas Excel-ark, inget annat. Och om det här kvalificerar in i hennes ”provocera-plan”, så händer det inte mycket i hennes liv.

  Sorry, Bella dearest, du har nått peak interest hos folket, nu är det ett sluttande plan.

  Svara

   Tyvärr verkar det inte som det. Bella inlägg for ju typ alltid över 200 kommentarer så folk verkar vara högst intresserade.

   Svara

    På den här bloggen, ja! På hennes egen blogg och insta är det inte många kommentarer trots 1,5 miljoner läsare/följare.

    Svara

     Hon kanske räknar med alla som läser och kommenterar om hennes liv här? Snart 200 kommentarer. Woop woop.

     Svara

     Fast nu är det rätt många kommentarer och de flesta handlar om/är skrivna av Berith, haha!

     Svara

      🤣🤣🤣

      Svara

   Du har helt rätt. Strategi rakt igenom.

   Svara

  Mina föräldrar skildes sig när jag var i Sallys ålder. Jag hade aldrig klarat av att åka fram och tillbaka sådär. Utan föredrog att vara minst 14 dagar i taget hos varje förälder. Det rekommenderas ju att göra så som Odd vill, men det passar inte alla barn! Jag älskade sommaren eftersom jag fick vara länge hos respektive förälder, slippa fara fram och tillbaka. Hade en resa såsom detra fall varit med i bilden, hade jag tagit skada av det! Lugn och ro är viktigt och visst saknar man ena föräldern, men det finns ju telefon och det är tillfälligt. Vissa barn kanske detta fungerar för men för mig och mina tre syskon, hade det inte varit bra alls. Mina föräldrar försökte, men de såg hur jag/vi blev stressade av det, så vi körde på 2 veckor i taget.

  Jag skulle aldrig flyga med mina barn fram och tillbaka till Frankrike sådär, för kan ju bara utgå från mig själv och egna erfarenheter, vill mina barns bästa! Dock betyder inte det att samma gäller för en annan familj….

  Svara

   Skulle gissa på att Odd kände sig orolig över omsorgen hos Blondinbella. Nannys är bra, men de kan inte ersätta en förälder helt. Han ville nog vara säker på att de fick föräldertid åtminstone varannan vecka. Med blondinbellas planering hade det ju plötsligt kunnat uppstå något akut (typ som Båstad, tvungen att vara mer nya killen) mitt i hennes två veckor och barnen lämnas med någon annan… Enda sättet att säkerställa det var nog att säga nej till två veckor i taget.

   Svara

    🙄

    Svara

    Nu var inte barnen hos henne utan hos Odd när hon åkte till Båstad. Sluta försök få det att låta som att hon åkt ifrån barnen, alltid ska du skriva manpulativt för att försöka smutskasta Bella. Så j-vla sjukt.

    Svara

    Men var är Erik?!

    Svara

    Men då skulle han kanske titta lite i backspegeln, då var det Isabella som var med barnen den största delen medans P gillade att ligga och sova på morgonen. (Källa: både Odd och Isabellas bloggar. Jag tror allvarligt att O får mer kredd än vad han förtjänar, han är helt enkelt sur för att han inte lyckades omvandla Isabella till den personval ville att hon skulle vara, men det gick bra att leka hemmaman för hennes pengar

    Svara

    Eller helt enkelt att O med flickvän också har planer.

    Svara

  Bella skyller indirekt på Odd att det är hans fel att barnen får flyga och flänga så mycket, när det egentligen är hon som valt att hyra hus utomlands hela sommaren. Men hon har kanske svårt att se sig själv utifrån eller att kunna ta ansvar fullt ut för dina beslut. Det är på grund av henne och absolut ingen annan som gör att barnen fått flyga så mycket i sommar

  Svara

  Nu har jag inte egna barn, men är inte två veckor en evighet för ett barn i Sally’s ålder? Då skulle 2-3 veckor i sträck med de ena föräldern kunna känns som den andra har övergivit en kanske? Med en person med ADHD som inte har så mycket egen insikt så behöver man ofta vara stenhård med rutiner och fyrkantighet för att saker ska fungera.

  Jag kan tänka mig att dialogen kan ha gått

  Odd: ”Sally är för lite för att vi ska kunna ha barnen två veckor i sträck”

  Bella några veckor senare : ”jag har hyrt ett hus i st tropez där du också får plats Odd! Så har vi gemensam semester.”

  Odd: ”Bella, vi är skiljda, jag vill faktiskt inte spendera hela min semester med dig. Jag vill renovera klart köket och åka ut till skärgården med min familj.”

  Bella: ”men det här är ju perfekt.”

  Svara

   Ha ha ha spot on!

   Svara

   Låter inte helt otroligt faktiskt 😅

   Svara

   Jag tror snarare på…

   Bella (För ca 6 mån sen): Jag har hyrt hus i st. tropez. Du kan bo där med oss så har vi gemensam semester.
   Odd: Okej. För barnens skull så går jag med på det.
   Bella (nutid): Jag har träffat en gubbe så därför måste jag ställa in vår gemensamma semester. Men jag kan ha barnen 2 veckor först och sen kan du ha 2 veckor.
   Odd: Nej, jag tycker barnen är för små för att vara utan sina föräldrar i 2 veckor, och jag vill inte vara utan dem så länge. Jag (och barnen) kan inte hela tiden anpassa oss efter dig. Jag vill ha varannan vecka.
   Bella: Okej, men jag tänker inte ställa in min utlandssemester så då får barnen flyga fram och tillbaka varje vecka.

   Undra hur mycket Odd ångrar att han skaffade barn med Bella? Han ångrar såklart inte barnen men det kan fasiken inte vara lätt att ha barn med en person som alltid sätter sig själv i första rummet.

   Svara

    Nu var det ju odd som fick sin vilja igenom så.. uppenbarligen så kan hon kompromissa ändå.

    Svara

     Hon var väl tvungen om det är enligt deras avtal om vårdnad.

     Svara

      Han hade ju kunnat kompronissa tex

      Svara

   Mitt barn har haft 2x2v per sommar och förälder sedan han var 2 år. Det passar bäst för honom och för oss.

   Svara

   Jag tror:

   Bella: vad tror du om ett hus i Frankrike i sommar? Vi kan hänga där ihop med barnen. Vore mysigt och vår relation är bra nu, tack för allt stöd efter en jobbig höst.
   Odd: det låter perfekt

   Någon månad senare

   Odd: jag har träffat någon, vill ha semester med henne och inte hänga med min baby mamma
   Bella: okej men jag har redan hyrt huset, kan vi köra två veckor åt gången då så att barnen inte behöver åka fram och tillbaka för mycket?
   Odd: nej det är för lång tid ifrån den ena föräldern
   Bella: okej då får jag lösa det

   Tror inte att det är synd om varje Bella eller Odd. Och jag fattar inte hur han blivit så extremt omtyckt här? Måste varit helt andra människor som kommenterade denna blogg under tiden de var gifta, för då var han inte poppis. Tror Odd bestämmer väldigt mycket (varken menat negativt eller positivt) men att de alltid verkar samarbeta för barnens skull.

   Svara

    Jag har ingen åsikt om Odd utan baserar mina antaganden på ett vanligt problem med människor som har ADHD och saknar insikt i sin problematik.

    Svara

   ha ha ja.. när man har semester så är den sista man vill se sin ex-fru/ex-man 😀 tillbringa sin semester i samma hus och se varandra varje dag.. nej tack, tror jag avstår 😀

   Svara

    Jasså? Jag och min ex-man (och våra nya partners) semestrar mycket ihop. Firar även jul ihop med alla barnen. Man måste inte vara bittra fiender bara för att man är ex 😊

    Svara

     Skillnad om båda har nya eller om man två ensamma ska driva varandra till vansinne.

     Svara

  Håller med. En helt annan sak med typ en tolvåring, än när de är såpass små. Plus att man som förälder kanske inte vill vara ifrån dem så länge som 2 veckor mitt i semestern! Man vill väl i allmänhet umgås med sina egna barn om man kan. Kanske inte Blondinbella då, vad vet jag, men vanligtvis.

  Svara

   Förstår inte hur varannan vecka skulle ge mer tid med barnen än om man har två veckor åt gången?
   Däremot att det blir kortare tid tills man ses. Men förstår inte hur du får det till ”Man vill väl i allmänhet umgås med sina egna barn om man kan. Kanske inte Blondinbella då, vad vet jag, men vanligtvis.”

   Svara

    Inte mer tid, det skrev jag inte. Utan att det blir länge utan barnen/föräldern att vara två veckor i streck.

    Att man ”i allmänhet vill umgås…”-biten var mest en motivering, på varför det förmodligen är så Odd (tillika de flesta föräldrar jag känner) resonerat.

    Det var f.ö. tänkt som ett svar längre upp, hamnade fel här nere.

    Svara

     Okej då är jag med. Läste slarvigt. Trodde du försökte få det till att hon inte vill vara med sina barn för att hon ville ha två veckor istället för varannan. My bad.

     Svara

  Begreppet ”delad vårdnad” som används i folkmun antyder att man skulle dela vårdnaden i två lika stora bitar så att varje förälder vid varje vårdnadstillfälle ensam har tillsyn och vårdnad över barnen.
  Så är det nu inte. Juridiskt rätt term är alltså gemensam vårdnad.
  Det innebär att bägge föräldrarna vid varje givet tillfälle har gemensam vårdnad. Och detta oberoende av vilken av föräldrarna som vid tillfället har barnen i sin vård.
  Det är faktiskt skillnad. Det innebär alltså att föräldrarna alltid ska samråda och i görligaste mån komma överens. Självklart behöver man inte alltid samråda om allt men stora principiella frågor ska man försöka komma överens om. T ex hur barnens ledighet ska planeras och utformas 🙂

  Svara

  Alla smarta som hänger här inne, jag behöver er hjälp. Jag vill reklamera en bikini som jag köpt på alla influensers favorit – Meloonpro. Enligt deras instagram är de ett svenskt företag och returadressen går visserligen till Göteborg. Men varför går det inte att hitta ägare, organisationsnummer, siffror?! Får inget svar av dom via deras mail så kam väl glömma att få pengarna tillbaka 🙁

  Svara

   Varför behöver du ens ägare, org nr och allt annat om du har fått en retursedel? Bara klistra på och skicka?

   Svara

    Vill komma i kontakt med dom innan jag skickar tillbaka eftersom jag köpte bikinin för typ ett år sedan, men tycker ändå att en bikini för 500:- borde hålla för mer än 10 användningar innan knäppet i ryggen brister 🙂 blev mer nyfiken över att det finns noll information när det är ett så ”stort” företag på sociala medier.

    Svara

     Plus att det ger ett oseriöst intryck att inte svara på mail.

     Svara

  Bellas blogg idag:
  Gillis har lärt sig att simma! Kul! 😊

  Bild på Bella med barnen samt två anställda.

  Märkligt sätt ändå att spendera sin semester på. Hänga med personalen men inga vänner eller släktingar? Min känsla är att när det väl kommer till kärnan så är Bella en rätt ensam person ändå, trots sin miljardär. Jämför med tex Pingis insta (som i för sig tränar jämt) som verkar omgiven av familj och vänner

  Svara

   Tror också hon är väldigt ensam. Tycker synd om henne.

   Svara

    Ja, man kan ändå inte köpa kärlek för pengar

    Svara

   Jag håller med… hade det inte varit roligare att ha kompisar/släkt som var med i huset i Frankrike? Fattar ej.

   Svara

    Haha när hon umgås med andra tillsammans med barnen – ”varför är ni inte själva, varför gör ni bara vuxen saker”.
    När hon är med barnen utomlands och de inte har vänner eller familj över – ”varför är hon inte med vänner/familj”.

    Hur man än gör så har man ändan bak.

    Svara

     Problemet är att hon aldrig är ensam med barnen. Hon har alltid personal med sig. DET ÄR KONSTIGT. Till och med min pappa som är född på 40-talet och inte överhuvudtaget deltog i uppfostrandet av mig om mina syskon var ibland ensamma med oss och han visste verkligen inget om oss.

     Svara

      Du ser bara det hon väljer att visa upp. Glöm inte bort det.

      Svara

       Ok då tycker jag det är konstigt att hon endast väljer att visa upp när hon och barnen är med personalen.

       Svara

   Sen tror jag att det är Odd som kämpat och lärt Gillis, Isabella kunde väl gett Odd lite kred för det.

   Svara

    För att Odd har en pool och Bella inte?

    Svara

   Men herregud, nyss ”var hon aldrig själv” och ”alltid med massa folk omkring sig” och alla bara ”jag älskar att inte träffa en människa under hela helgen” och ”jag träffar bara min man och min bästa kompis 3 ggr om året” och nu är något annat fel. Låt henne vara bara. Alla har olika relationer till vänner och familj. Allt är okej så länge som personen i fråga mår bra.

   Svara

  OT, Sandra Beijer är singel igen

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Vem har sagt att hon alltid blir dumpar och inte är den som lämnar?

    Svara

   Nej jag förstår inte vad det är som händer varje gång!

   Svara

    Måste du det då?

    Svara

  Bella var väl inte tvungen att ha sin semester i Frankrike så hade det inte blivit så mkt flängande och har ju t o m åkt till Sverige en vecka under sin Frankrike period så varför kunde hon inte valt att vara i Sverige en barnvecka.

  Svara

   Klart hon inte var tvugen men nu valde hon ju det redan i vintras. Nu hade hon ju hyrt huset i fem veckor. Se vilket liv det blev att huset hon betalat för stod tomt några dagar då hon åkte till Sverige, skulle hon då skippa ännu en vecka där ojojoj hade blivit RAMASKRI. Dessutom tycker hon nog att det är härligt att vara där med barnen och tänker att det är härligt och skoj för barnen med poolen och annat där nere. Hemma finns ju kvar till dem.

   Svara

   För att hon VILLE vara i Frankrike. Och ingen annan än galningarna här inne tycker att det är jobbigt med flängandet.
   Hon gillar att flyga och barnen gillar att flyga, så inga problem med det.
   Dom har det ju fantastiskt härligt där, och i Sverige är dom ju hela tiden annars.
   Vi flänger i bil mellan Ystad och Avesta 3-4 gånger varje sommar med 3 barn. Inga problem.

   Svara

  Vill minnas att Bella inte heller ville skriva ut Odds namn eftersom det blev jobbigt för honom att det var så sökbart, men det verkar hon inte ta hänsyn till längre. Mellan raderna verkar hon vilja trycka till honom så ofta det bra går.

  Svara

   Nja fast just det var väl inte så mycket att trycka till med, att han inte ville vara ifrån barnen i två veckor i sträck. Mellan raderna så verkar vissa vilja trycka till Bella så ofta det bara går.

   Svara

    Jo det är väl att trycka till honom? Helt plötsligt blev barnens pendlande och hela miljöförstöringen med att flyga ofta Odds fel! Perfekt! Fy fan.

    Svara

     Sluta! Nej hon skriver inte att något är Odds fel! Lägg ner!

     Svara

   Så sorgligt. Tycker så synd om Odd. Hon har noll värdighet.

   Svara

  Såg att Pernilla W blivit sponsrad med kyl och tvättmaskin. Kylen har visats upp flitigt och även i dotterns kanaler och man har misstäkt det var spons och först NU skriver hon att det är samarbete. Och Kaspersen har en sponsbåt som hon visat upp tidigare i sommar flera ggr och man har misstänkt det var reklamsamarbete och mycket riktigt – NU skriver hon ut samarbete. Alltså att de måste få sponsbåt och sponskyl, kan de inte köpa, har de inte råd eller… måste allt vara spons.

  Svara

   Trött man blir ändå…

   Svara

  Vi kör ca 2 veckor i taget. Barnen är 10 och 6 år gamla. Har funkat jättebra de tre åren vi har kört på det.

  Svara

   Intresseklubben antecknar.

   Svara

  Vi fortsätter med varannan vecka under semestern, barnet får ändå 6 veckors ledighet i sträck. Jag vill inte vara ifrån mitt barn i två veckor, och ärligt talat blir jag en bättre förälder om vi fortsätter med varannan. Annars måste man vara på topp och hitta på saker i två veckor, jag orkar inte det för jag har ingen att dela det med. Bättre då att köra varannan vecka så att jag också får lite återhämtning på min semester (ve och fasa, får föräldrar ens återhämta sig?!).

  Svara

  Somliga har det allt bra. Själv får jag inte ens bo hos mina föräldrar längre…

  Svara

   Du kanske också kan ansöka om boendestödjare?

   Svara

    Bella kan tänka sig att låna ut er par stycken veckorna hon jobbar med sin agencyyy.

    Svara

  Om hon som nu har så mycket pengar ville barnens bästa hade hon väl kunnat ha ett hus som är barnens, där föräldrarna är dom som byts varannan vecka? Det kanske inte är rimligt för vanliga familjer att ha tre boenden men hade man haft råd hade man väl gjort allt för att barnen ska slippa flänga fram och tillbaka och leva i en resväska? (Alltså inte semester, alla överlever nog en flängig sådan)

  Svara

   Finns ju vissa praktiska problem med den lösningen.

   Svara

  Nä kl är inte ens 11 och man måste skämmas å andras vägnar. Man häpnar vilka troll det hittar hit 😣

  Svara

   Håller helt med. Vad är det med folk idag?

   Svara

    Säkert tillbaka till jobbet ångest. Får folk att vara utåtagerande och skamma allt i sin väg

    Svara

  Hur många gånger har barnen tvingats att flyga i sommar? Är det 6 gånger?!? Helt sanslöst ändå. Snacka om att göra själv för namnet: Ego-Bella! 🤷🏼‍♀️
  Men bara Bella har det bra och får som hon vill så är allt fine! 🙄

  Svara

   Haha det var ju Odd som inte ville släppa på schemat. Hur kan det vara Bellas fel?

   Svara

    Folk gör såna tankevurpor här alltså😂 men när man gör allt för att hitta fel hitta Bella så kan det lätt bli så

    Svara

     Ja, det gör väl ont ibland när du tänker

     Svara

    Vad jag vet då är det Bella som hyrt hus i Frankrike i 5 veckor, men du kanske har en annan information?!? 🤪

    Svara

     Ja hua, semester i Frankrike, så arbetsamt

     Svara

      Tönt

      Svara

       Var det ditt bästa bidrag till diskussionen? Stiligt…

       Svara

        Tackar! 😎

        Svara

   Ego-odd menar du?

   Svara

    Knappast!!!

    Svara

     Det du skriver är ologiskt annars

     Svara

      Hur då?

      Svara

       Vem ville ha varannan vecka?

       Svara

        Vem ville hyra hus 5 veckor i Frankrike?

        Svara

         Då är de väl två egoistiska föräldrar då

         Svara

          Osmakligt av dig att skylla på Odd!

          Svara

         Och han kunde inte kompromissa för att få det att funka för barnen.

         Svara

          *hon

          Svara

   Tvingats flyga? Ojdå som de tvingats, som de lidit av att flyga… eller så tycker de bara det är roligt, nej de har nog inte lidit eller känt sig tvingade. Det går ingn nöd på barnen, de trivs nog och har det bra och skoj. De är nog nöjda och glada och Bella försöker nog göra det så bra och skoj som möjligt för barnen.

   Svara

    Ja, hej och hå! Klackarna i taket när tokmamma är i farten! 😆

    Svara

   Har inga barn men alltså vill man inte vara så nära dem som möjligt och göra det enkelt för dem? Att ens små barn ska behöva resa så mycket bara för att träffa mamma låter sjukt.

   Svara

  Det här är hennes desperata sätt att omnämnas i svensk media. Beskylla på Odd så Aftonbladet Expressen raporterar. Sorglig människa.

  Svara

   Finns sorgligare. Just saying..

   Svara

  Rökare suger

  Svara

   Ja på cigaretten. Det är parfym i väskan

   Svara

    Svar nej. Jag var där. Den mörka boendestödjaren röker.

    Svara

     Det är jag som är väskan så det är parfym

     Svara

      Hur kan detta ev rökande gå ihop med Isabellas astma?

      Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Ett utmärkt klart och koncist inlägg!
   Nu sätter jag mig bara ned och väntar på att Isabellas sociala & betalda armada kommer in och tramsar sönder kommentarerna med agressiva hat-inlägg mot de som vågar kritisera den sjävunämnda prinsessan och hennes ostämda hammond-orgel – ”alla pipor ska blåsa efter min .. . orkester.”

   Om Isabella suger eller inte är inte frågan!

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Uppriktigt. Ni som skriver sånt här berättar så mycket mer om er själva och era personliga problem än den här isabella eller den ni skriver om. Tänk på det.

    Svara

   Om du inte träffat henne eller läst hennes blogg hur kan du ha studerat henne? Fattar inte?

   Svara

    Ja, visst är det märkligt att Carina kan bocka av samtliga punkter utan att ha träffat personen i fråga.
    En sådan här tvärsäker diagnos får mig att undra om det kanske är Dunning-Kruger-effekten vi ser prov på här. (Att inkompetenta tenderar att överskatta sin förmåga.)
    ”Jag har en utbildning som gör att jag är van att bedöma olika personligheter och att jag har den beror i sin tur på att människor alltid fascinerat mig och att jag tidigt blev duktig på att bedöma andra.”

    Svara

     Tycker det är ganska tydligt att Carina är bitter och drivs av hat och avundsjuka. Det verkar inte helt friskt. Oavsett eventuell utbildning hmm… Alltså blir mörkrädd.

     Svara

      Stackars dig som verkar leva i en skyddad verkstad. På allvar blir du mörkrädd?!? 🤦🏼‍♀️

      Svara

     Mina amatörmässiga kunskaper inom psykologi (saknar formell utbildning i området och har aldrig intresserat mig för det i någon större mening) får mig ändå att tycka att Carina har fullständigt rätt. Detta efter idogt googlande om NPD och härledningar utifrån egna tankar.

     Jag har inte läst mycket här. Min första kommentar gjorde jag kanske två dagar efter jag först hittade hit och jag fann denna sida via Flashback forum.

     Inte heller läser jag skvallertidningar som Expressen, Breakit eller andra och tar in vad dessa har att skriva om Bella. Jag tog dock del av den där Schulmans kommentarer om Bella i hans podd. Det var intressanta ord. Vi lever dock i en tid då NPD är extra framträdande, då en global scen (webben) finns att agera på.

     Men Bella är framgångsrik. Hennes bolag kanske går i konkurs emellanåt och vissa kanske går sämre än hon vill berätta. Men hon driver flera företag, samtidigt som hon är småbarmsmorsa på halvtid (med hjälp) och åker på semester som kostar över en miljon kr. Det är inte illa för en ung kvinna som inte kommer från pengar. Som entreprenör kan jag respektera hennes driv och vilja – det är beundransvärda egenskaper hon besitter där. Men det är förstås också en fasad som hon visar upp.

     För att komma dit hon är tycks hon ha trampat på mångas tår. Sånt är inte beundransvärt, det är obehagligt.

     Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Var hade du tänkt att hon skulle söka hjäp någonstans? På din mottagning? 🤪

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Usch du är obehaglig. Du har inte utbildning i detta, då hade du inte varit så fruktansvärt oprofessionell att du slänger diagnoser runt dig på människor du aldrig träffat. Varför skriver du gemensamma barn? Hade du inte umgåtts med dem om de inte varit era gemensamma barn?

     Svara

    Håll tyst med det där ”sök hjälp”-snacket.
    Man behöver inte psykiatrisk hjälp för att man kommenterar på en offentlig blogg och har en annan åsikt än du!
    Det finns människor som verkligen behöver hjälp. För att de inte får ihop sitt liv eller för att de är en fara för sig själva eller andra.
    Men det gäller inte de random människor som slänger iväg en mer eller mindre genomtänkt kommentar.

    Svara

     Fast skriver man ett A4 ark fyllt av projektioner så kanske man borde söka hjälp? En frisk person hade ju inte skrivit det där om en okänd människa man sett på en blogg.

     Svara

      Vården går på knäna kära du.
      Folk får knappt semester för att schemat ska gå ihop. Jag har själv inte haft en dags semester sedan juni förra året.
      Tycker du verkligen att Bloggbevakningens kommentarsfält ska uppta vårdens dyrbara tid med att ”söka hjälp”?
      I så fall borde du stå först i kön.

      Svara

   Narcissister kan väl inte tillfriskna tyvärr, så det ända rätta är att hålla dig undan den typen av personer. Och i Bellas fall är det nog vad folk gör också, därför har hon inköpta sällskapsdamer istället för äkta vänner och familj hos sig. Sorgligt men sant 🙁

   Svara

   Hoppas denna kommentar tas bort. Ser att andra gjort det, bra! Men detta är den värsta kommentaren idag.

   Svara

    *hoppas inte
    *bästa

    🙂

    Svara

    Ibland gör sanningen ont, sorry!

    Svara

   Carina, en så bra kommentar. Scrollade förbi den först och tänkte att det var nåt random hatinlägg. Men det var riktigt bra skrivet. Hoppas den får ligga kvar.

   Svara

   Nu kommer det här tyvärr att låta elakt men det är inte meningen. Se över ditt liv Carina, vad har gått fel?

   Svara

  Snygga skor, de påminner en del om Monica Lewinsky’s träningsstövlar

  Svara

   Vad av din besatthet av Monica?

   Svara

   Lewinskys på svenska, inte Lewinsky’s.

   Svara

  Min sambo har två döttrar (7 och 11 år). De bor varannan vecka hos oss, men under sommaren planerar min sambo tillsammans med deras mamma och då är tjejerna hos oss i två veckor för att sedan vara hos sin mamma i två veckor. Totalt har tjejerna åtta veckors sommarlov och för alla oss har detta fungerat bra, tredje sommaren nu som vi gör såhär. Under veckorna de varit hos sin mamma har vi FaceTime:at då och då. Tre eller fyra veckor på rad hos den ena föräldern, hade jag tyckt varit alldeles för lång tid och jag vet att min sambo och inte jag heller för den delen hade klarat av att vara borta från tjejerna så länge.

  Svara

  Visst syns något bra om det inte ens har 1 % av den besatthet Isabella har när det gäller att bli sedd, bli hörd och att bli älskad…

  Men varför ställer du inte frågorna om besatthet i relevansordning eller magnitudordning? Jag förstår att den självklara besattheten tas för självklar, men ibland kan väl även de mest besatta av perspektivlöshet kunna tänka till och reflektera över hur ljus och skugga faller?

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Varför får sådana här spekulationer stå kvar?

   Svara

  Ibörjan gillade jag denna bloggs skarpa granskning av IL.
  Handlade om lögner och manipulationer angående hennes skryt både ang följare och omsättning av sina sjuttio bolag typ…..

  Granskningen numera består av hennes privatliv och mammaroll.
  Gudarna ska veta att jag ogillar den känsla IL sprider men att ge sig på hennes privatliv….det är lågt.

  Det är myglet med slantarna som bör följas upp och inget annat.

  Att hon är Narcisstisk….det är nog högst troligt men föga relevant.

  Svara

   Orsakerna till beteendet är nog alltid relevant om beteendet är relevant.

   Jag tror inte Isabella kan ändra på denna naturlag, men det är roligt att någon tror på det

   Svara

  Planen var väl ändå att alla fyra skulle hänga i Frankrike, och då hade barnen inte behövt flyga fram och tillbaka. Sedan kan jag förstå att Bellas nya pojkvän inte vill att hon bor tillsammans med sin ex-man på semestern. Så det är ju egentligen inte jättekonstigt att planen ändrades. Man hade säkert kunnat lösa saker både bättre och sämre, men man får ändå utgå från att föräldrarna (som känner barnen bäst) har gjort allt för att det ska bli så bra som möjligt. Sedan kan jag hålla med om att det i mina ögon känns lite märkligt att Bella alltid har personal med när hon är med barnen, aldrig ensam tid med dom.

  Svara

   Varför skulle Odd vilja hänga med Bella på semestern? Tanken är ju helt galen

   Svara

   Tror inte hon får vara själv med barnen

   Svara

  Här kör vi 2 veckor var på sommaren, o kommer överens om veckorna i god tid innan sommaren.

  Svara

  8 veckors lov är ju egentligen helt galet. Min son gick ut första klass nu och jag och hans pappa har varannan vecka. Just denna sommaren är jag hemma med min 6månaders och min stora pojke är hos mig eller sin farmor (Han brukar välja lite själv) när hans pappa inte har semester. Vi brukar försöka lägga våra semestrar så han slipper fritids över loven . Man får försöka så gott det går.

  Svara

  Vi har våra barn på dagis hela sommaren å så sticker vi på 5 veckors semester – helt perfekt!

  Svara

   Så skönt! Vi har valt att lämna våra med nannyn i tre veckor och sen slussas de mellan mor- och farföräldrar under två veckor. Även vi måste ju få ledigt från barnen någongång. 😉

   Svara

    Vi låste in våra barn i källaren och åkte på två veckor All inclusive. Nyp mig i armen. So fun!

    Svara

  Det finns inget som heter delad vårdnad utan det rätta uttrycket är gemensam vårdnad.

  Svara

  Barnen har ju testat att vara ifrån sin mamma i 2-3 redan (då hon drog till Australien). Kanske reagerade de negativt då, blev ledsna och oroliga. Det kan ju vara orsaken till att Odd vill köra varannan vecka även under sommaren. Annars är det ju mer praktiskt att köra 2 veckor i sträck.

  Svara

  Måste bara lyfta det, men huuur kan någon som 467 000 följare på instagram få ENDAST 3000 likes på vissa bilder medans andra får hon alltifrån 14-16500 likes. Ja pratar om ingen mindre än isabella aka blondinbella såklart. Har hon köpt så himla många följare för att det ska se bra ut?? Är ju väldigt genomskinligt😅

  Svara

   Man kan även köpa likes. gå in på rankit.se får ni se.

   Svara

  IL gick ju ut med att hon aldrig har älskat någon man, säkert för att skapa rubriker, tror faktiskt det är därför Odd inte vill komma dig. Sen kanske han tycker att det är ofräsch att Bella strular runt med någon som är lika gammal som hennes far.

  Svara

  mitt namn är raheal från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.