Kommer Hugo stänga ner sin blogg?

FÖRLÅT MIG
Hörrni, jag är ledsen att jag varit lite MIA från bloggen. Helt ärligt var min motivation död och jag var nästan helt säker på att det var dags att slå igen butiken och säga hejdå till bloggen i början av sommaren. Sen tänkte jag att jag ger det lite tid, tar en paus. Borde kanske sagt till men pallade inte. Kanske är jag självcentrerad (eller kanske, är inte det ett måste för att driva en blogg som handlar om ens liv?) men jag har så mycket måsten och borden i livet att jag helt enkelt inte pallade. Jag fick en kommentar om min frånvaro och jag förstår att det är trist som bloggläsare att inte få någon förvarning och ingen uppdatering. Men jag tror och hoppas att ni haft en bra sommar ändå, utan min närvaro här ?//Hugo Rosas

Hugo Rosas har varit med frånvarande på sin blogg än sol på midsommarafton eller snö på julafton, och nu har han kommit med en förklaring:
Han har ledsnat – eller som han skriver själv:

Helt ärligt var min motivation död och jag var nästan helt säker på att det var dags att slå igen butiken och säga hejdå till bloggen i början av sommaren. //Hugo Rosas

Han tog en paus från bloggen under sommaren och jag antar att vi får se huruvida han kommer fortsätta bloggen eller låta den gå i graven och bara köra med Instagram.
Med tanke på att han finns på Instagram – skulle ni sakna hans blogg om han avslutade den?

Ska vi ta en trip down memory lane tillsammans med Hugo?
Hur blev han den Hugo Rosas vi känner idag?

Hur det hela startade: Med dejtingprogrammet ”Den rätte för Rosing” som gick ut på att tävla om dokusåpa-deltagaren Linda Rosings (Nu Thelenius) gunst, ett program som Hugo gick och vann.
Läs mer om detta på Hugos blogg.

Vad hände sedan: Hugo har nu fått smak för det goda ”kändislivet” och vill gärna fortsätta i det och sluten en pakt med bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson om att de ska låtsas vara ett par för att Hugo ska bli mer av en kändis.
Detta slutar med att de blir kära i varandra på riktigt och de ta sannerligen vara på Paows kändisskap och spelar bland annat in en cover på Madonnas La Isla Bonita som fick hela svenska folkets öron att blöda, sommaren 2010.
Den kör vi som lite pausunderhållning tycker jag.;-)

Fnurror på tråden: Förhållandet fick sig en törn efter att Paow legat med Nemo 2010, något hon berättade om för Joakim Lundell (Då Jockiboi) som spelade in konversationen och la ut den på sin blogg.
Paret verkar ändå ha kämpat på för att på riktigt göra slut sommaren 2011. 

Vad hände sedan: Vid det här laget har Hugos karriär fått sig ett uppsving och han postar galna videos under namnet ”Challenge Boy” som han även tatuerar in på kroppen.
I samma veva startar han upp bloggportalen ”MyShoowroom” som han drev till 2015, då han sålde företaget till Loppi.

Paula: Den 27 november 2011 träffas Hugo och Paula (Då Uribe) under inspelningen av programmet ”Wipeout” som filmades i Argentina och i samband med att de flyttade ihop under 2012 så börjar Hugo blogga mer text och inte bara galna videos och i september samma år uppmuntrar han Paula att också börja blogga.
I april 2013 föds parets första dotter Molly-Elise och i december 2015 kom Leonore till världen.
Paret förlovade sig i februari 2013 och lite mer än 5 år senare gifte de sig.

Puh! Fick jag med allt det viktiga?

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha det var sannerligen en meritlista ? hade velat höra en likadan inlevelsefull recap om mitt liv, trots att jag är en random.

   Gud min hade varit så tråkigt
   Slutade skolan
   Började jobba
   Började en annan skola
   Träffa aldrig någon

   Slut

    Åkte till Gran Canaria 2011

     Döööör

     De få gånger jag ska kommentera blir jag moddad ?

     Så trist

      Som anonym kommer det igenom på en gång?

      /Örjan

     haha exakt så!

     2017 blev dumpad
     2018 skaffade katt

  Helt sanslöst..och detta kan man tjäna pengar på.

   Tänkte detsamma! Då jag varit ifrån Sverige sen 2010 så har jag aldrig vetat varifrån båda kom, trodde de hade gjort något ordentligt för att bli kända i alla fall. Men tydligen inte. Sanslöst.

  När jag har en dålig dag brukar jag faktiskt söka upp videon med La isla bonita, bara för att känna att jag inte är ensam i världen om att ha gjort nåt pinsamt. De random tjejerna i poolen är roligast av allt. ?

   Vad händer? Vad gör de?

   Mymlan . Det kallade mej min pappa när jag var liten. Nu är han död. Åh.

    Och här blir du kallad Kurt-Maria ?

  Haha videon… Paow sjunger ju bra, visste inte att hon kunde sjunga, låter ju helt okej.

   Håller med!
   Visst är det Dessie i rosa bikini med guldhalsband, eller ser jag fel? ?

    Svar ja!!

     På att det är Dessie alltså

   Du skojar väl nu va? Rösterna är ju fixade i nåt program. Typ som Cher – Believe, det låter inte ens som att det är en människa som sjunger. Låten inte gå att framföra live för som sagt, ingen av dem kan sjunga och det märks väldigt tydligt.

    Det är autotune

   Om jag minns rätt är det Ellen Bergström som har lagt sången åt Paow..

  Mer sånt här om fler influenser! ? man har ju glömt hur dom blev kända.

  LOL. En sån sak man eventuellt faktiskt ångrar på dödsbädden. Rosslande last words: ”La isla bonita 2010…criiiinge”

  Pausunderhållning? Du menar nog paowsunderhållning.

  Förlåt. Jag hittar ut själv.

   ??

   ASGARV!!!???

   Bästa idag!!!

  Älskar att han och Paow gjorde en ”cant´t buy me love”-deal.

  Hahah vet inte vad jag älskar mest med musikvideon. Paow som blir bländad av solen och får kisa sig igenom videon eller tjejen i turkos bikini som verkar tro att detta kommer bli början på hennes karriär om hon verkligen ger järnet

   Äh, tycker hon i turkost är charmig 🙂 Hellre gå all in än stå och mjäka om man ändå tackat ja till att vara med.

   hahhah kan inte sluta tänka på tjejen i turkosbikini nu xD

   Hahaha jag skämdes igenom hela videon, men ändå var jag tvungen att kolla. Och pausa på 3:11 när han lyfter upp henne och snurrar… Jag trodde först hon hade foppatofflor på sig. Kunde hon inte bara varit barfota?

  Tack för sammanfattningen, jag har undrat vem han är när jag läst om honom här men har aldrig orkat googla honom.

  Väldigt fin bröllopsbild på honom och Paula.

  Varför var Paula med i wipeout? Var hon ngn c-kändis då också?

   Wipeout var väl ett problem med privatpersoner egentligen, var snarare ”kändisarna” som var undantaget.

    Problem var ordet! ?

  Jag vet inget om dessa två. Men hennes klänning vilken dröm!?

  Fun fact: dessie är med i musikvideon, rosa bikini
  Huset är till salu (om det inte sålts nyligen) det är han Karlsson svenska miljonärer som bor där

  Åh gud Den rätte för Rosing var ett fantastiskt program! Kändes som om stackars Linda pinade sig igenom varenda dejt. Visst var det en hemsk man som satt och drog sexskämt på förste dejten? Vill minnas han var från Kullabygden i Skåne och vräkte ur sig ”Fast där säger vi Knu**abygden höhöhööh!”…. DÄR snackar vi cringe.

   Och den där chippendales-snubben, Jofre eller vad han hette. Jösses vilken människa

    Eller han där mannen som kom ut med en “jobbig hemlighet” som han hållt inne. Att han och hans ex hade varit på semester och åkt ut med båt när exet hade ramlat ut ur båten och på sekunder blivit uppäten av pirayor. Tänker fortfarande på denne sjuka historia ibland. Liksom wtf?

     MEN GUD! Undra om det verkligen hänt? Låter helt sinnes!! 😮

  Spelar ju ingen roll, men tror bestämt att Wipe out spelades in i Argentina. Vänlig hälsning från en brasse

   Ja det gjorde det

  Ha!! ??

  Så sött. Tänk att det fanns en tid utan fillers och fejkboobs. Hade nästan förträngt det.

  1. Vad fånigt det ser ut när de sitter på muren, håller om varandra och gungar från sida till sida.

  2. Får svårt att andas när jag ser Dessie. Drar jag in magen kvävs jag.

  3. Hemsk kommentar men jösses vilka snygga bröst Paow hade

  Läste kommentarer på Biancas ig om att hon och Alice slutat följa varandra. Vad är grejen med att sluta följa varandra så fort man har meningsskiljaktigheter?

   Det är deras generations variant av ”the silent treatment”… 🙂

   Atm, just nu, från mitt konto, följer dom varann.

  Som ökända ”Fjortisdunk” fast med La Isla Bonita ? Hade helt glömt att denna ens existerade!

  Plågsamma ljudförsök.

  Du glömde nämna att Paula nu är influencer och att paret reser bort typ varje helg. Är inte den som annars kommenterar folks flygvanor men Hugo&Paulas resor provocerar mig på riktigt.

  Snälla, rara Camilla kan du inte göra en sån här minnesstory på alla gamla godingar!?

   Det vill jag oxå läsa om!

  Är det den här musikvideon som Alexander Pärleros är med i ? I båten ? Han är ju bästis med Leif-Ivans son! Alltså de badar i hans typ damm/fontän ?

  Hur gamla var de här? Är lite väl mycket fokus på bröst tycker jag. Och vad pysslar Dessie med vid 0:41?

   2010, Paow 16-17, Dessie 15-16?

  Läste Paows inlägg om ljudinspelningen av jokiboi och Nemo. Fy fan vilken ångest. De behandlade henne som skit! Hon litade på honom och han hade sex med henne på fyllan. Vilka vänner gör så?! Så oerhört vidrigt. Och sen tror stackaren att hon förtjänat hur sjukt de behandlat henne för hon gjorde fel. NEJ, de var sjukt mycket äldre än dig och utnyttjade dig, hängde ut dig och förnedrade dig. Det är vidrigt och absolut inte ok. Du var ett barn Paulina ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.